Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
70 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
38 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
317 ervaringen
Tilburg (Noord-Brabant)
1265 ervaringen
Uden (Noord-Brabant)
36 ervaringen
Eindhoven (Noord-Brabant)
244 ervaringen
8,6
I-Kook
Sliedrecht (Zuid-Holland)
269 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
9,1

Danse Keuken & Bad

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-531030 | Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Danse Keuken & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 14 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, offerte, planning, prijs
“Zeer vriendelijk”
Door C. Keur op dinsdag 21 aug 2018 '18
Een keuken gekocht in 2016. Er werd ruim de tijd genomen om je ideeën te bespreken. Degelijke Duitse kwaliteit. Duidelijke offerte, keurige tekeningen. Ronald en Carola zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, ook nadat je de keuken hebt gekocht, prima aftersales.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Fijn om te horen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Keukenaankoop”
Door Don Tames op donderdag 24 mei 2018 '18
Vorig jaar maart keuken gekocht bij Danse. Door 't groot denken van Carola uiteindelijk een mooier resultaat dan eigenlijk verwacht. Bij de levering van 't blad bleek een fout van de fabriek maar dit werd door Danse direct hersteld waardoor de keuken met maar één dag vertraging alsnog opgeleverd kon worden!
FOTO VAN DON TAMES
Mooi resultaat
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dit was een hele leuke uitdaging, we hebben dit enorm graag gedaan voor jullie, geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
“Al met al top”
Door Klerx op zaterdag 19 mei 2018 '18
Een Keuken gekocht. De aanloop tot aankoop keuken is erg prettig verlopen. Ze besteden alle tijd aan je wensen en geven ook aan als iets niet mooi of niet mogelijk is. De maatvoering is keurig opgemeten, de levering en montage volgens planning gegaan. al met al Top!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Leuk om te horen, dankjewel en nog veel plezier van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Grando Keukens & Bad
Tilburg (Noord-Brabant)
“Goed” score uit 1265 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
Tilburg (Noord-Brabant)
“Goed” score uit 1265 ervaringen
“Erg leuk”
Door Wouters op vrijdag 18 mei 2018 '18
In januari van dit jaar is onze keuken geplaatst die we bij Danse Keukens hadden gekocht. We zijn er super blij mee! Contact tijdens het traject was top, meedenken en snel reageren! Na het plaatsen van de keuken zijn ze komen kijken naar het resultaat, erg leuk!
FOTO VAN WOUTERS
Lange keuken
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Heel leuk om te horen, hij is en blijft dan ook prachtig. Nog heel veel plezier van jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,3
ASWA Keukens
Uden (Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 244 ervaringen
“Super tevreden”
Door Nicolle Van Opijnen-Leyten op vrijdag 18 mei 2018 '18
Super tevreden met onze nieuwe keuken, we vinden 'm zo gaaf! Alle voorbereidingen en het zetten van de keuken, verliep top. Zelf kwamen we er niet uit qua opstelling, maar ook dit hadden ze zo voor ons uitgetekend.
FOTO VAN NICOLLE VAN OPIJNEN-LEYTEN
Grote keuken
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dit was een geweldige keuken om te mogen maken en hebben dit samen met jullie dan ook met veel plezier gedaan. Geniet van deze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
8,6
I-Kook
Sliedrecht (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 269 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Van Osch op woensdag 16 mei 2018 '18
Wij hebben bij Danse onze nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement en zijn tot op de dag van vandaag (ruim 1,5 jaar later) nog zeer tevreden over de keuken.

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is de ongedwongen manier van adviseren en verkopen in vergelijking met sommige concurrenten. Na de definitieve offerte werd letterlijk tegen ons gezegd "slaap er een week over, denk er goed over na en kom er dan op terug". Er waren concurrenten bij waar we dezelfde middag nog een handtekening moesten zetten anders ging het feest niet door.

Daarnaast werd onze keuken tijdens een tekensessie direct in 3d uitgewerkt zodat we (nog voordat we iets hadden gekocht) een beeld hadden bij hoe de keuken eruit zou komen te zien.

Kortom, zeer tevreden over Danse Keuken.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Bedankt voor de leuke reactie. Het was erg leuk om dit voor jullie te mogen doen. Nog heel veel plezier van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 190 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 124 ervaringen
“Keuken geleverd”
Door Jolanda van Leuven op woensdag 16 mei 2018 '18
Wat een fijne zaak! Carola denkt goed mee en het maakte haar echt niet uit dat we toch een aantal keer weer de tekeningen lieten aanpassen. Snelle reactie op vragen via de e-mail en geen druk van nu kopen anders is de offerte niet meer geldig.....!

Aanvulling ontvangen 11 juni 2018: De aankoop is inmiddels ontvangen en helemaal naar wens. Service was echt super!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste familie van Leuven, we hebben het graag gedaan, veel plezier van jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan van Breugel op vrijdag 11 mei 2018 '18
Vorig jaar hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Danse keukens. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen bij het ontwerpen hiervan. Het meedenken, de deskundigheid, adviezen, en vriendelijke benadering hebben wij zeer op prijs gesteld. Ook het aan huis komen kijken hoe het resultaat is geworden vonden wij erg attent. Zal mensen die een andere keuken willen aanschaffen zeker aanraden om eens bij Danse keukens te gaan kijken.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste familie van Breugel, wij hebben het graag gedaan en als zeer prettig ervaren om dit te mogen doen samen met jullie. Veel plezier nog van de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Thea Peters op woensdag 9 mei 2018 '18
Dit is de 2e keuken die we bij dit bedrijf kopen, dat zegt al genoeg,� super tevreden dus!! Goede afspraken, meedenken met de wensen die we hadden, helemaal top, ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Thnx, Carola!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Thea en Ton, super leuk dat jullie wederom tevreden zijn, enorm leuk om dit met jullie gedaan te hebben en het resultaat is top!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is geweldig”
Door Matij op woensdag 2 mei 2018 '18
Erg tevreden over het meedenken in samenstellen van onze keuken. Alle tijd werd er genomen om de verschillende ideeën uit te werken. En het uiteindelijke resultaat is geweldig.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Graag gedaan Matij, hij is prachtig geworden, precies zoals jullie hem wilden. Heel veel plezier ervan!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Matij, het was heel leuk om dit met jullie te mogen doen en het resultaat is geweldig! Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Thea Voets op woensdag 2 mei 2018 '18
Heb bij Danse een keuken gekocht.Super geholpen bij alles. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Zou dit bedrijf bij iedereen adviseren.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dankjewel Mw. Voets, het was heel leuk om dit te mogen doen. We hebben nog even een foto van de keuken toegevoegd. Veel plezier met uw nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ton van Hees op dinsdag 1 mei 2018 '18
Complete nieuwe keuken.Ontzettend goed advies gehad mensen die met je meedenken en erg gemotiveerd, zal zeker andere mensen adviseren om naar Danse Keukens te gaan.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hartelijk dank voor jullie reactie, we hebben het graag gedaan, veel plezier van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
“Creatief”
Door Geert op dinsdag 1 mei 2018 '18
De creatieve experts van Danse hebben voor ons een nieuwe keuken ontworpen met een slimme indeling. Al snel kregen we de de keuze uit twee ontwerpen.
Door een 3D-animatie hadden we vooraf een duidelijk beeld van de keuken. Inmiddels is de keuken ruim een jaar in gebruik en zijn we nog steeds erg blij met het resultaat.
FOTO VAN GEERT
Blij met deze keuken
REACTIE VAN GEERT
Bovenstaande foto is genomen net vóór de eindmontage. Ik zoek nog een foto met het definitieve resultaat.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hartelijk dank voor de reactie, het was enorm leuk om dit samen met jullie te mogen doen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door V Beek op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben 2 jaar geleden onze keuken gekocht bij Danse Keukens in Drunen. Het persoonlijk contact (niet zo zakelijk en binnen 2 uur een keuken willen verkopen gevoel) sprak ons vanaf het begin al het meest aan en voelde prettig. Bakje koffie, leuk praatje, mee denken en op een correcte manier ter zaken komen. Uiteindelijk een fantastisch mooie keuken samengesteld met daarbij een ongedwongen en passend advies. De hardwerkende monteur die de keuken kwam plaatsen was uiteindelijk de kers op de taart. Danse Keukens is een absolute aanrader wat ons betreft. Het is een bedrijf met veel (brede) kennis die staat voor kwaliteit en hechten daarbij veel waarde aan contact met de klant.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Heel fijn om te horen, daar doen we het voor!
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Danse Keuken & Bad
Danse Keukens is een dynamische en ambitieuze onderneming waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Daarbij komt uiteraard deskundigheid, top service en een eerlijke prijs.
Foto's
Gebruikersfoto: Mooi resultaat
1 / 16
Vestiging Danse Keuken & Bad
Website: dansekeukens.nl
aDrunen , Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen, tel 0416 - 53 10 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.