Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
64 ervaringen (3 dagen geleden)
Kesteren (Gelderland)
305 ervaringen (1 week geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
282 ervaringen (gisteren)
6 vestigingen
1810 ervaringen (gisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (1 maand geleden)
Poortvliet (Zeeland)
121 ervaringen (5 dagen geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (3 weken geleden)
Goes (Zeeland)
248 ervaringen (1 week geleden)
8,5

Danse Keuken & Bad

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-531030 | Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen
Gebruikersfoto: Blij met deze keuken
1 / 5
5 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Danse Keuken & Bad
Danse Keukens is een dynamische en ambitieuze onderneming waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Daarbij komt uiteraard deskundigheid, top service en een eerlijke prijs.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Danse Keuken & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Van Osch op woensdag 16 mei 2018 '18
Wij hebben bij Danse onze nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement en zijn tot op de dag van vandaag (ruim 1,5 jaar later) nog zeer tevreden over de keuken.

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is de ongedwongen manier van adviseren en verkopen in vergelijking met sommige concurrenten. Na de definitieve offerte werd letterlijk tegen ons gezegd "slaap er een week over, denk er goed over na en kom er dan op terug". Er waren concurrenten bij waar we dezelfde middag nog een handtekening moesten zetten anders ging het feest niet door.

Daarnaast werd onze keuken tijdens een tekensessie direct in 3d uitgewerkt zodat we (nog voordat we iets hadden gekocht) een beeld hadden bij hoe de keuken eruit zou komen te zien.

Kortom, zeer tevreden over Danse Keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 282 ervaringen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 10 ervaringen
“Aanrader”
Door Jan van Breugel op vrijdag 11 mei 2018 '18
Vorig jaar hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Danse keukens. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen bij het ontwerpen hiervan. Het meedenken, de deskundigheid, adviezen, en vriendelijke benadering hebben wij zeer op prijs gesteld. Ook het aan huis komen kijken hoe het resultaat is geworden vonden wij erg attent. Zal mensen die een andere keuken willen aanschaffen zeker aanraden om eens bij Danse keukens te gaan kijken.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste familie van Breugel, wij hebben het graag gedaan en als zeer prettig ervaren om dit te mogen doen samen met jullie. Veel plezier nog van de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1810 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1810 ervaringen
“Top”
Door Thea Peters op woensdag 9 mei 2018 '18
Dit is de 2e keuken die we bij dit bedrijf kopen, dat zegt al genoeg,� super tevreden dus!! Goede afspraken, meedenken met de wensen die we hadden, helemaal top, ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Thnx, Carola!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Thea en Ton, super leuk dat jullie wederom tevreden zijn, enorm leuk om dit met jullie gedaan te hebben en het resultaat is top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 121 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 305 ervaringen
“Resultaat is geweldig”
Door Matij op woensdag 2 mei 2018 '18
Erg tevreden over het meedenken in samenstellen van onze keuken. Alle tijd werd er genomen om de verschillende ideeën uit te werken. En het uiteindelijke resultaat is geweldig.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Graag gedaan Matij, hij is prachtig geworden, precies zoals jullie hem wilden. Heel veel plezier ervan!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Matij, het was heel leuk om dit met jullie te mogen doen en het resultaat is geweldig! Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 20 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 64 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Thea Voets op woensdag 2 mei 2018 '18
Heb bij Danse een keuken gekocht.Super geholpen bij alles. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Zou dit bedrijf bij iedereen adviseren.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dankjewel Mw. Voets, het was heel leuk om dit te mogen doen. We hebben nog even een foto van de keuken toegevoegd. Veel plezier met uw nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
“Complete keuken”
Door Ton van Hees op dinsdag 1 mei 2018 '18
Complete nieuwe keuken.Ontzettend goed advies gehad mensen die met je meedenken en erg gemotiveerd, zal zeker andere mensen adviseren om naar Danse Keukens te gaan.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hartelijk dank voor jullie reactie, we hebben het graag gedaan, veel plezier van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 248 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Creatief”
Door Geert op dinsdag 1 mei 2018 '18
De creatieve experts van Danse hebben voor ons een nieuwe keuken ontworpen met een slimme indeling. Al snel kregen we de de keuze uit twee ontwerpen.
Door een 3D-animatie hadden we vooraf een duidelijk beeld van de keuken. Inmiddels is de keuken ruim een jaar in gebruik en zijn we nog steeds erg blij met het resultaat.
FOTO VAN GEERT
Blij met deze keuken
REACTIE VAN GEERT
Bovenstaande foto is genomen net vóór de eindmontage. Ik zoek nog een foto met het definitieve resultaat.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hartelijk dank voor de reactie, het was enorm leuk om dit samen met jullie te mogen doen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Persoonlijk contact”
Door V Beek op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben 2 jaar geleden onze keuken gekocht bij Danse Keukens in Drunen. Het persoonlijk contact (niet zo zakelijk en binnen 2 uur een keuken willen verkopen gevoel) sprak ons vanaf het begin al het meest aan en voelde prettig. Bakje koffie, leuk praatje, mee denken en op een correcte manier ter zaken komen. Uiteindelijk een fantastisch mooie keuken samengesteld met daarbij een ongedwongen en passend advies. De hardwerkende monteur die de keuken kwam plaatsen was uiteindelijk de kers op de taart. Danse Keukens is een absolute aanrader wat ons betreft. Het is een bedrijf met veel (brede) kennis die staat voor kwaliteit en hechten daarbij veel waarde aan contact met de klant.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Heel fijn om te horen, daar doen we het voor!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging Danse Keuken & Bad
Website: dansekeukens.nl
aDrunen , Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen, tel 0416 - 53 10 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.