Feedback
8,2

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl "Goed" score uit 1048 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.grando.nl | 35 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1048 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren472 ervaringen
4 sterren416 ervaringen
3 sterren41 ervaringen
2 sterren36 ervaringen
1 ster72 ervaringen

Per vestiging:
“Complimenten”
Door Willem en Cecile Boers op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
In de winkel zijn wij vakkundig geholpen door Gaby! Ontzettend vriendelijk en niets was haar teveel! Ze dacht ook heel goed mee met ons. Ook het plaatsen van de keuken is keurig netjes gedaan door Werner! Onze complimenten! Een aanrader dus!
FOTO VAN WILLEM EN CECILE BOERS
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nalevering niet goed”
Door Jaap Berghout op vrijdag 16 feb 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Bij de levering ontbraken diverse onderdelen en een onbruikbaar onderdeel dat niet besteld was. We wachten al meer dan drie weken op de nalevering. Kunnen de keuken nog steeds niet helemaal gebruiken. En geen excuses ontvangen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooie winkel”
Door J. Bijl op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Emmen
Mooie zaak, met deskundig personeel. Wij zijn erg tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Blij met de hulp”
Door mevrouw Smit op zaterdag 10 jun 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Ik ben heel blij met de manier waarop ik geholpen ben. ik wilde heel veel dingen die bij andere keukenzaken bij voorbaat al moeilijk waren bij Grando Hoofddorp is er goed naar me geluisterd en zijn ze met de juiste ideeën en oplossingen gekomen Heel blij met de nieuwe keuken en Toilet
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door M. van Ameyde op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Son
Wij hebben een keuken door Grando Son in Gouda laten plaatsen. De gesprekken met de verkoper, mede door de heldere communicatie, het maken van tijd voor de klant en het nakomen van gemaakte afspraken hebben wij als prettig ervaren. Vragen worden beantwoord en 'problemen' worden opgelost. Na plaatsing met verschillende mensen te maken gehad. Jammer, maar begrijpelijk. De apparaten komen bij verschillende leveranciers vandaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen offerte ondanks toezegging”
Door Remco op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Paar weken geleden zijn wij geholpen door de eigenaar. Na thuis al onze wensen te hebben doorgegeven per email hebben wij nooit meer iets vernomen. Drie keer ook telefonisch kontakt opgenomen en zijn collega's gaven ook aan het zeer merkwaardig te vinden dat hij nergens meer op reageert (emails, terugbel verzoeken). Ik neem aan dat hij met zijn hoofd ergens anders zit, maar hij is niet meer geïnteresseerd in zijn klanten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dikke pluim”
Door Fam Klaassen Heemskerk op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Wormerveer
We hebben een fantastische keuken gekocht bij Grando Wormerveer . Het plaatsen super netjes allemaal .een top monteur, alles in 1 keer geleverd, je hoort nog wel eens dat er wat fout gaat! Maar hier alles top. Dus Grando Wormerveer een dikke pluim.
FOTO VAN FAM KLAASSEN HEEMSKERK
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer tevreden, professioneel en prettig”
Door Ans van Zanten op zondag 12 nov 2017 '17 | vestiging Emmen
Bij Grando Emmen een keuken gekocht. Professionele advisering door Marcia, wat mede dankzij de vele vragen heeft geleid tot een mooi en zeker ook praktisch ontwerp. Daarnaast was het ook leuk en gezellig zaken doen. Alles werd keurig en volgens afspraak geleverd. De herlevering van een kastje was noodzakelijk, maar ook dit werd vlot en goed afgehandeld door Marcia en Richard. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken, zou ik u Grando Emmen zeker aanraden. Ik heb al veel complimenten mogen ontvangen van familie en vrienden.
FOTO VAN ANS VAN ZANTEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Lotte op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Bizarre ervaring. Badkamer gekocht en ook de installatie via Grando geregeld. Voor hen gekozen, omdat zij konden toezeggen de badkamer voor mijn verhuizing te plaatsen. De eerste monteur die aan de slag is gegaan, is ten eerste (tegen vele toezeggingen in) veel te laat begonnen en heeft vervolgens ongeveer alles verkeerd gedaan (denk aan: geen afvoeren, leidingwerk totaal verkloot, heel lelijk getegeld, wc die bijna van de muur kwam en zo kan ik nog wel even doorgaan). Uiteindelijk moest alles overnieuw worden gedaan door een andere monteur. De badkamer is hierdoor weken te laat opgeleverd. Ik heb die weken niet in mijn nieuwe huis kunnen wonen, wat voor veel ellende en vooral stress heeft gezorgd. Communicatie met Grando verliep helaas moeizaam. Beloftes om terug te bellen worden heel vaak niet nagekomen en moest overal zelf achteraan. Er is nu de toezegging gedaan om met een voorstel voor een tegemoetkoming te komen, maar ook daarover geven ze nu niet thuis. Al met al een teleurstellende ervaring. Ik raad het dan ook niet aan met Grando Rdam in zee te gaan. En als je het toch doet, betaal dan niet het gehele restbedrag voor levering (zoals ze eisen). Ik ben helaas zo dom geweest dat wel te doen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed”
Door W lautenbach op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Zaandam
Goede afspraken welke ook werden nagekomen, ook met derde partijen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende service wel ontevreden over facturatie”
Door F.J. Koning op vrijdag 19 aug 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Uitstekende service, goed meedenken met de klant en een heel persoonlijke benadering. Goed nakomen van afspraken. Wel vonden wij dat de wijze van factureren en de wijze waarop en wanneer het geld binnen moest zijn nogal dreigend overkwam. Op zowel de factuur, als op andere documenten kwam dit te nadrukkelijk naar voren. Je voelt je dan op voorhand een wanbetaler
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed en correct geholpen”
Door e boonen op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken bij grando amersfoort gekocht en zijn goed en correct geholpen alles was op tijd en compleet geleverd ,zelfs erna toen ik nog een besteklade nodig had was het geen probleem top!

Eerdere ervaring van 26 mei 2017: De service zou iets beter kunnen van de winkel na paar weken bleek dat het aanrechtblad niet meer leverbaar was en we zouden leidingtekening krijgen tot 2x toe gevraagd en tot op de dag van plaatsing nooit gehad! ,De aflevering was op tijd niks van te zeggen ,de monteurs dachten met ons mee top!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gemengde ervaring”
Door Harry Leerkes/Wilma Baltus op zaterdag 21 okt 2017 '17 | vestiging Epe
Mooie keuken, goed advies, compleet geleverd en prima en vakkundig geïnstalleerd maar zeer, zeer slechte service!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanbevelen”
Door Carolien Achten op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Son
Natuurlijk weet je van te voren niet wat je moete verwachten. Een nette ontvangst in de vestiging. We hebben een heel fijn gesprek gehad met Erik Schuring. Ze hebben gekeken naar al onze wensen en uiteindelijk hebben we onze droomkeuken uitgekozen. De afspraken worden netjes nagekomen en ook de after sales is super te noemen. De bezorging van de keuken was ook heel erg netje gelopen. Duidelijk rekening ermee gehouden dat er niets beschadigd werd in huis. De keuken is binnen een dag geplaatst. Alles netjes achtergelaten. Ik zal zeker anderen Grando Son aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door J. Duerink op maandag 28 nov 2016 '16 | vestiging Groningen
Het hele traject van oriëntatie tot en met de oplevering is prima verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen, er is helder gecommuniceerd en er zijn geen fouten gemaakt. Ik kan Grando bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Opluchting”
Door Lieke Winkelhuis op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Na een erg vervelende ervaring in een andere winkel was Grando echt een opluchting. We konden rustig kijken en in te gesprek met de verkopen krijgen we al gauw een goed beeld van de mogelijkheden en de prijs. Er werd niks afgedwongen, krijgen het rustig mee op papier om er over na te denken. Er is goed geadviseerd over de mogelijkheden n de monteur ter plaatse heeft zeer net werk afgeleverd. Kortom helemaal tevreden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tros op de nieuwe badkamer”
Door Familie Weijtens op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Son
We hadden vooraf een eigen idee over hoe onze nieuwe badkamer er uit moest komen zien, en zijn vanaf het begin, in de showroom, goed voorgelicht en geinformeerd over de mogelijkheden, materiaal, kleur enz. Na de levering van materiaal werd de badkamer door deskundig personeel: stucadoor, tegelzetter, loodgieter, electricien, installateur netjes afgewerkt. We zijn nu erg trots op onze nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door Ester de Mönnink op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Enschede
Ik heb bij Grando Enschede eerst een keuken en later ook de badkamer gekocht, vanwege mijn goede ervaring met de service van hen. Ten eerste namen ze er de tijd voor een goed advies gesprek afgestemd op onze wensen. Het inmeten en de voorbereidingen van loodgieter, elektricien en tegelzetter sloot naadloos op elkaar aan. Bij plaatsing was alles er en klopte direct. En tot onze verrassing ging enige dagen later de deurbel en werd er een bloemetje bezorgd met: Veel plezier met uw keuken. TOP
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Levering niet goed”
Door ingrid veel op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Wij hebben soortgelijke ervaringen. Onze keuken is een puinhoop. Het is nu in handen van advocaten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Frank op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Hengelo OV
Erg klantvriendelijk en goede service!! Zou ze zeker aanraden bij andere mensen! Verkoopster dacht enorm met ons mee qua indeling, en uiteindelijk tot een heel mooi plaatje gekomen! Ook alternatieve opties werden aangeboden, het is gewoon een uitstekende zaak met goed personeel.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Frank, bedankt voor het delen van uw reactie. Deze reactie zijn natuurlijk altijd leuk om te lezen. We zullen dit doorgeven aan de vestiging in Hengelo. Heel veel plezier in uw nieuwe keuken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Frank, Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat u enthousiast bent over de winkel het het personeel in Hengelo. Veel plezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Negatief gevoel”
Door Fam vd maarel op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Een prachtige badkamer gekocht. Helaas is niet alles goed geleverd waardoor wij nu nog wachten op informatie en levering van deze laatste spullen. Ook communicatie is lastig met Grando na oplevering. Jammer dat het goede gevoel is omgezet in een negatief gevoel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima”
Door hulsen op vrijdag 21 jul 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima winkel voor de tweede keer een aankoop gedaan bij hun
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Henk Fons op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed geholpen. Alleen jammer dat keukenblad verkeerd was besteld
FOTO VAN HENK FONS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van harte aanbevolen”
Door Govert Krul op zaterdag 17 sep 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Niet alles ging foutloos in het aankoopproces maar alles is snel en naar tevredenheid opgelost zonder discussie. Verder is de installatie ruim boven verwachting uitgevoerd. Zeker van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top bedrijf”
Door Badouri op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Bij Grando kan je werkelijk jouw droomkeuken samenstellen. Hier is mogelijk wat andere aanbieders je niet kunnen bieden. Tijdens het samenstellen van de keuken wordt er met je meegedacht en naar oplossingen gezocht. Ook mochten wij de voorbeeld frontjes meenemen om te vergelijken met onze tegels en bijpassende verf voor onze muren uit te kiezen. Onze keuken is onlangs geplaatst en we hebben enorm veel complimenten gehad. Ze werken met vriendelijke en vakkundige verkopers en monteurs die zeer netjes te werk gaan.

Aanvulling: Tijdens de bezorging is er ongelukkigerwijs schade gemaakt aan onze woning. Dit is zonder problemen vergoed en dat is ook 1 van de redenen waarom wij Grando aanraden.

Kortom: Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Esther van Duijnhoven op vrijdag 12 jan 2018 '18 | vestiging Uden
Wat zijn wij tevreden over Ivo en zijn team, prachtige keuken geleverd en alles top verlopen, zeer tevreden!
FOTO VAN ESTHER VAN DUIJNHOVEN
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bijzonder goed”
Door Van Diemen op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
bijzonder goed advies. Het personeel in zijn algemeenheid denkt mee wat de (on)mogelijkheden zijn. Ze nemen alle tijd daarvoor. Nadat wij enkele op en aanmerkingen hadden gemaakt, na plaatsing werd correct hier actie opgenomen .Wij hadden nimmer het gevoel dat zij na betaling ons zouden laten zitten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kunnen goed luisteren”
Door A bouwens op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Uden
Wij zijn bij Grando Uden terug gekomen omdat ik in het verleden eerder een keuken bij Grando Uden heb gekocht mijn ervaring is dat de Grando Uden Goede kennis van keukens heeft,goed kunnen luisteren naar onze wensen en de verkoper heeft voldoende ideeën.
FOTO VAN A BOUWENS
De keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Kris & Marianne Tiemens op woensdag 31 jan 2018 '18 | vestiging Emmen
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht en geleverd gekregen door Grando Emmen. Het was vanaf het tekenen/ontwerpen en overbrengen van onze ideeën tot en met het definitief bestellen en plaatsen van de daadwerkelijke keuken zonder meer een fijne samenwerking. Marcia heeft ons gedurende het hele proces geweldig geholpen en Charles heeft onze keuken geplaatst alsof het zijn eigen was! Zoals je kunt begrijpen zijn wij erg tevreden en gelukkig, dus zoek je een keuken kom dan eerst even bij Grando in Emmen langs en vraag naar Marcia!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Hans en Hanny ter Braak op dinsdag 31 okt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Wij kwamen na vele toonzalen bij Grando Hengelo terecht. Na wat rondkijken en een open gesprek is een ontwerp gemaakt. Na het intensief meedenken en de vele tips vanuit de Grando groep hebben we een offerte gekregen. Waren zeer content met de het gebodene. Wij danken dan ook Marcel en zijn team voor de mooie keuken. Het is een heel mooi geheel geworden. Wij genieten.

Eerdere ervaring van 13 augustus 2016: Wij zijn geweldig geholpen, niet alleen door de goede service maar ook voor het meedenken. Wat ons vooral is meegevallen is dat men ons zo goed heeft begeleid in alle aspecten die bij het uitzoeken en kopen horen. Marcel heeft ons heel veel geholpen, veel informatie gegeven en veel tijd genomen. Hij mag de warme douche.
FOTO VAN HANS EN HANNY TER BRAAK
Hele mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Plaatsing netjes”
Door Lieke op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Goede service. Keuken is netjes geplaatst en afgewerkt. Afspraken zijn keurig na gekomen. Minpuntje, verpakkingsmateriaal van de keuken werd niet mee genomen, waardoor we onverwachts met veel troep kwamen te zitten.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles goed is verlopen. Betreffende het verpakkingsmateriaal, we zullen dit doorgeven. Dit is zeker een leermoment. Erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed”
Door J Karsten op vrijdag 9 mrt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
keuken, een aanrader klantvriendelijk, goede service
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel pech gehad”
Door T. Van Rooijen en M den Ouden op vrijdag 1 dec 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Veel pech gehad met installatie. Ingehuurde aannemer communiceerde slecht en overlegde niks. Na installatie vervelende dingen ontdekt die niet afgesproken waren. Grando doet zijn best om het in orde te maken, maar 2 maanden later zijn we nog niet klaar....er komen nog meer mensen over de vloer om dingen te fixen. Wordt vervolgd...........
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet aan te bevelen.”
Door John Pepers op vrijdag 3 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Keuken laten plaatsen. Schandalige afwerking. Omdanks eerdere toezeggingen eea op te lossen , doetrn niets meer. Betreft Grando Emmen. Totaal geen service. Totaal niet aan te bevelen.

Naschrift ontvangen op 28 januari 2016: In februari keuken laten plaatsen door grando Emmen Schandalige afwerking Klacht ingediend bij retail service Ondanks allerlei toezeggingen meestal telefonisch, geen enkele oplossing geboden of t kost je weer veel geld

Naschrift ontvangen 3 november 2016: Zeer zeer slechte ervaring Degene die de keuken plaats Koot uitvStadskanaal werkt. Nog slechter Werkt niets af maakt zonder overleg zijn eigen tijden En rekent veel extra. Zo begint die op de eerste dag zonder afspraak door tot 23.00, om vervolgens 5 dagen later weer eens terug te komen. Afwerking na 2.5 jaar nog steeds niet. Een absolute afrader Inmiddels vernomen dat hij ook bij de buurman werkt. Wil een ieder daarvoor waarschuwen. Meerdere malen contact gehad met hoofdkantoor Waalwijk gedeeltelijk tegemoet gekomen. Er zijn meerdere zaken in Emmen, die deel uitmaken van hoofdvestiging in Waalwijk. Let op
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Keuken zelfplaatsing”
Door Ger Floris op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Goed geholpen om de juiste keuze te maken naar een keuken die in ons budget paste , er was ruim keus in de showroom. we werden goed op de hoogte gehouden voor de leverdatum. die was zelfs eerder dan verwacht. ik heb hem zelf geplaatst maar dat kan je ook door Grand laten verichten. er was een duidelijke tekening bij waar de aansluitpunten moesten komen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Joke Pallada op dinsdag 24 jan 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Ik ben hartstikke goed geholpen bij het uitzoeken van mijn badkamer. Ik had zelf al iets getekend en met hulp van Claudia werd dat een mooi ontwerp. Ze nam alle tijd, dacht met me mee, bracht me op ideeën en werkte alles uit tot een geheel. De artikelen werden mooi op tijd bezorgd en grotendeels naar boven gebracht. Dat wat niet meteen naar boven kon, werd netjes in een doorloop van ons appartementengebouw neergezet. Op dit moment wordt de badkamer verbouwd, en ook met de werklieden ben ik uitermate tevreden. Ze werken snel en netjes, zijn betrouwbaar en superaardig. Kortom, ik ben tot nu toe uitermate tevreden.

Aanvulling ontvangen 11 februari 2017: Absolute aanrader. Goed geadviseerd, zorgvuldig afgeleverd en de monteurs hebben zoveel mogelijk geprobeerd overlast (qua rommel en voor de buren) te voorkomen. Alles is perfect afgebroken, weer opgebouwd en gemonteerd. Uiteindelijk is een prima badkamer geleverd.

Aanvulling ontvangen op 9 mei 2017: Ik heb een compleet nieuwe badkamer gekocht en ben daarbij prima geholpen. De spullen werden op tijd geleverd en de badkamer is door goede vaklieden netjes geplaatst. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Verder heb ik ook mijn keuken een beetje aangepast; er zijn nieuwe handgrepen en een nieuwe kraan geplaatst. Ok die klus werd prima geklaard!
REACTIE VAN JOKE PALLADA
Dit is de badkamer voordat er verbouwd werd
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Naar tevredenheid”
Door B. van der Staaij op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Groningen
Tot nu toe een goede service en vakkundige monteurs
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Familie Vooys op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij zijn heel erg tevreden over Grando Groningen. Vanaf het eerste contact zijn we fair behandeld. De verkopers dachten mee bij het ontwerp van de keuken en waren ook eerlijk over de mogelijkheden met ons budget. De keuken is tijdig geleverd en de kwaliteit is erg goed. Een plankje moest worden nageleverd, maar dat is keurig gecommuniceerd. Voor een goede prijs kwaliteit service verhouding zouden wij Grando zeker willen aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE VOOYS
Keuken van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een dijk aan expertise”
Door Gea van Gaalen op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Zeer professioneel, uitermate vriendelijk, meedenken, een dijk aan expertise en afspraken nakomen! Bij plaatsing klopte alles en monteurs gingen niet eerder weg voordat alles op z'n plek stond, zelfs op vrijdagmiddag/avond ;-)
FOTO VAN GEA VAN GAALEN
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Sjaak en Miep van Driel op donderdag 7 dec 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn in een woord tevreden. 16 jaar geleden ook bij jullie geweest. Was voor ons niet moeilijk om met jullie in zee te gaan. Vooral monteur was een kanjer was echt een vakman. Nam zijn taak serieus en ook met omgang met ons was fijn.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig klantcontact”
Door Sjoerd op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Breda
Prachtige badkamer werd keurig volgens afspraak en helemaal naar onze wens opgeleverd. Prettig klantcontact ook in de winkel.
FOTO VAN SJOERD
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Moderne en strakke keuken”
Door Henk Duijst op woensdag 23 aug 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Zeer goede persoonlijke sfeer en aandacht kregen wij bij het uitzoeken van de keuken. Complimenten voor Dinesh. Wij zijn erg tevreden over onze keuken. We hebben zelf niets hoeven te doen. Oude keuken is ook door Grando Amersfoort weggehaald. Installateur was een vakman. Onze nieuwe keuken heeft een modern en strakke vormgeving waar we elke dag veel plezier aan beleven. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vlot”
Door J van der Stoep op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Gaby Muñoz op dinsdag 1 nov 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken en bijkeuken. Na ons eerste bezoek aan Grando Hengelo kregen we een goed gevoel. Er werd naar ons geluisterd en met goede ideeën van Marcel Zeggelink werd ons ontwerp van de keuken waarheid. Een keuken vereist ook een top installatie. Een duidelijke zin bij het bestellen was "wat wij beloven,komen wij ook na". En wij moeten zeggen, na enkele tegenvallers bij installatie, werd alles opgelost en zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Een prachtige landelijke keuken met bijkeuken dankzij Marcel (Grando) en Ter Wiele Montage Rijssen (William & medew.). Bedankt!!
FOTO VAN GABY MUÑOZ
Onze keuken bewaarheid
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Carla van der Molen op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Mijdrecht
Ik ben zeer tevreden over het advies en de inmiddels geplaatste keuken. Mijn keuken is in eerste instantie ontworpen door mijn dochter, maar door de geadviseerde kleine aanpassingen, is het nu werkelijk een droomkeuken, die van alle gemakken is voorzien. Koken is mijn hobby, en dat plezier wordt nu alleen nog maar vergroot door mijn schitterende nieuwe keuken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste mevrouw van der Molen, Bedankt voor het delen van uw ervaring, we zullen dit compliment doorzetten naar onze vestiging in Mijdrecht. We wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer en toilet”
Door Diede op dinsdag 6 mrt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij Grando hebben we een badkamer en toilet gekocht. Keurige showroom, nette service in de winkel. Enkele producten eerst beschadigd geleverd, teruggezonden en nageleverd gekregen; toen echter twee producten onjuist geleverd. Deze werden, na oplevering van de ruimtes, alsnog geleverd en geinstalleerd. Zeer vakkundige en zorgvuldige monteur, niets dan lof over zijn werk!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Tjeu en Ellen op zondag 13 nov 2016 '16 | vestiging Uden
Marjolein heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en het resultaat mag er wezen. Geïnspireerd in de showroom met veel ideeën, maar uiteindelijk toch een keuken geheel naar onze wensen. Mooi apparatuur en praktische indeling.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles klopt”
Door R, holt op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zaandam
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed”
Door Jacco op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Uden
Goed advies, aardige adviseur die meedacht. Diverse malen teruggeweest om de offerte te fine-tunen. In het begin een keer 'licht gepushed' om te kopen, maar nadat we aangaven dat we ons hierdoor niet lieten leiden was het ook prima.
Vervolgtraject m.b.t. vragen na aankoop, upgrade van apparatuur die niet meer leverbaar was en wisseling van apparatuurtypes verliep ook soepel en zonder bijbetaling of verborgen kosten. Montage verliep ook prima en vlot, hoewel we pas op de dag zelf te horen kregen dat het twee dagen zou duren. Alles netjes gemonteerd m.u.v. wateraansluitingen. De nalevering van twee missende onderdelen en de montage daarvan duurde wel wat lang.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Hazar op zondag 5 nov 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Ik ben zeer tevreden over de service en de montage. En heel gelukkig met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Beter kan niet”
Door Heddes op donderdag 6 okt 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Heel goed geholpen bij het kopen van een keuken .zeer goede ideeën wat ons uiteindelijk ook over de streep trok. Ook kregen we meteen een hele goede prijs aangeboden. Dat wisten we omdat dezelfde (merk )keuken ook elders hadden laten uitrekenen. Ook werden we overal van op de hoogte gehouden en het installeren ging vlgs afspraak en heel netjes . Dingen die we mondeling hadden afgesproken werden nagekomen, aftersales was ook TOP. Kortom : beter kan niet
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede coordinatie”
Door Rob op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Hilversum
In april dit jaar een keuken besteld bij Grando Hilversum. Hierbij werd ik goed geadviseerd door adviseur Martin. Ook wilde ik mijn appartement laten schilderen en moest er een plafond gestuukt worden. En het mooie is dat Grando Hilversum deze werkzaamheden ook kon verrichten.Op deze manier konden alle werkzaamheden goed gecoordineerd worden door Grando. Binnen twee weken was de keuken (beging september)geplaatst en ook al het schilder en stuukwerk gedaan! Er is op vakkundige(en nette)wijze gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn; het is alsof ik weer een nieuw appartement heb. Mijn complimenten dan ook aan alle medewerkers die daaraan hebben meegewerkt. Grando Hilversum kan ik dan ook van harte aanbevelen als men een nieuwe keuken zoekt en nog andere werkzaamheden(zoals boven beschreven) wil laten doen. Vriendelijke groet, Rob
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Professioneel advies”
Door Wim van Noorwegen / Pieter Duistermaat op zondag 19 nov 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze nieuwe keuken en badkamer gerealiseerd door Grando Alexandrium, Rotterdam. Grando heeft ons professioneel van advies gediend. Grando levert mooi 1e klas materiaal en werkt zeer deskundige en ook heel prettige installateurs. Wij zijn trots op de verfraaiing van ons appartement.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijne keuken”
Door Fam Dijkman op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Uden
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
FOTO VAN FAM DIJKMAN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Dikke 10”
Door Henk van Domselaar op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
We hebben bij Grando Zevenbergen een moderne, hoogglans witte, greeploze keuken gekocht. Heel goed geholpen door de adviseur. Bij het eerste bezoek meer dan één uur in de zaak geweest voor advies en uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en bespreken de mogelijkheden. Waar mogelijk (en dat is bijna bij alles) nemen ze je mee naar een showroom keuken om te laten zien wat er bedoeld wordt. Opties waar we zelf niet aan hadden gedacht worden besproken en ideeën die we zelf hadden worden doorgenomen om te zien of dit haalbaar is. Na een bedenktijd zijn we weer terug gegaan om de definitieve keuken door te nemen en de offerte te laten maken. Prijs afgesproken en de keuken wordt besteld. Na een paar weken wordt de keuken afgeleverd en komt de monteur de keuken installeren. Alle lof voor de monteur, die heeft echt keurig werk geleverd. Er waren problemen met het stucwerk, maar dat heeft de monteur perfect opgelost. Echt een dikke 10! We kunnen iedereen Grando Zevenbergen aanraden. Adviseurs hebben veel kennis en de monteurs zijn zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Denken mee”
Door jose versluis op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goede Service, meedenkend, niet over de top, Er wordt goed meegedacht en aan alle financiele mogelijkheden wordt gedacht. De levering was keurig op tijd en ook de monteur waren op tijd en hebben alle werkzaamheden keurig netjes afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Jurgen van meel op woensdag 7 mrt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Zevenbergen zijn daar super goed geholpen en goed advies gekregen de keuken is zeer netjes geplaatst door de monteur ik ben zeer te vreden en raad iedereen aan om daar een keuken te kopen.
FOTO VAN JURGEN VAN MEEL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Review”
Door voges op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Uden
slecht met verkoper - zeer goed met uitvoerder tegelzetter loodgieter electra en slopers hebben het na iedere klus goed en opgeruimd achter gelaten - geen opmerking meer
alles goed
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Meulemans op vrijdag 23 jun 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtig”
Door Nanda op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Hilversum
Onze nieuwe keuken is prachtig geworden. We zijn er erg blij mee
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden met keuze voor Grando”
Door Chris van Roosmalen op zondag 1 jan 2017 '17 | vestiging Son
Na een uitstekende ervaring met de aanschaf van een nieuwe keuken hebben we voor het vervangen van de wc's en badkamer opnieuw voor Grando gekozen. Ook deze keer is alles perfect verlopen, veel inspiratie en goede adviezen in de showroom en een strakke planning met vriendelijke vaklui die alles op tijd en tiptop hebben opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Francien op vrijdag 27 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een keuken gekocht. Ruime keuze, mooie showroom. Vriendelijk en kundig geholpen. De keuken is geplaatst door een goede monteur. Het resultaat is prachtig geworden. We hebben gekozen voor een PVC vloer, die staat erg mooi bij de keuken en maakt het geheel af.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Garantie radiator”
Door fam de jong op zondag 20 aug 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prachtige badkamer gekocht en laten plaatsen door de Grando. Na 5 jaar ging de verwarming enorm roesten. We hebben contact opgenomen met de Grando, het was garantie werk, we kregen een nieuwe. Maar wat een slechte nazorg, slecht contact, er kwam maar geen afspraak. Na een half jaar eindelijk geplaatst, helaas een verwarming met beschadigingen. Direct contact opgenomen voor het plaatsen van weer een andere verwarming, maar dit is nu al weer meer dan 2 maanden geleden............. helaas nog niks gehoord!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Rianne Kaars op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Wij zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn. Er werd goed meegedacht met onze ideeën. We waren er al snel uit wat het moest gaan worden, mede dankzij Fred is het ook geworden zoals we het bedacht hadden. We genieten iedere dag van onze keuken!
FOTO VAN RIANNE KAARS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker aangeraden”
Door Inge Rikkelman-Kok op maandag 12 mrt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht . Super mooi. Goede Service. En wij raden Grando dan ook zeer zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super tevreden”
Door Ans op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies; geluisterd naar wensen. Levering en montage prima verzorgd. Al met al super tevreden!
FOTO VAN ANS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Eindresultaat voldoet geheel”
Door Jaap Bruin op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Afgelopen najaar hebben wij bij Grando Hazerswoude een nieuwe inrichting voor onze badkamer en WC uitgezocht. We zijn daarbij op een prettige en deskundige wijze geholpen, er was alle tijd voor beantwoording van onze vragen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over levering, betaling en montage/plaatsing van de badkamer/wc. Deze afspraken zijn goed nagekomen. Een week of vier voor de uiteindelijke verbouwing is de monteur bij ons langs geweest om de situatie ter plaatste te beoordelen en bijzonderheden met ons door te nemen. De verbouwing zelf is op deskundige wijze en vlot en netjes uitgevoerd. Kleine complicaties zijn op een prettige manier opgelost. Het eindresultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen.
FOTO VAN JAAP BRUIN
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen Jaap. Een verbouwing is altijd spannend, maar een goede voorbereiding telt voor twee. Leuk dat u uw ervaring heeft gedeeld via deze website. We zullen het compliment doorgeven aan de vestiging!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door Ellie op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Middelburg
Prima winkel, goede info. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Luisteren goed”
Door Simone kroes op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Luisteren goed naar de wensen. Komen met opties. Later nog een aanpassing gedaan en dat werd meteen geregeld. Keuken plaatsen weg goed gedaan. Service nadien omdat we nog wat aanpassingen wilden was zeer goed. Na afloop nog door de winkel gebeld of we tevreden waren. Zouden grando zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door Molenaar op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Er word goed geluisterd naar de wensen van de klant .Er ook genoeg ideeën in de winkel op te doen.Ook een ideeën boek is heel erg handig. De service zeer goed is . Ook met de monteur die het komt fiksen De koffie staak klaar.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Een kopje koffie slaan we nooit af;) Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zullen de reactie doorsturen naar Grando Breda!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken uit 2014”
Door A van Kregten op zaterdag 27 mei 2017 '17 | vestiging Delft
Mijn keuken werd eind 2014 geplaatst.Werd heel goed geholpen in de vestiging Delft.Er werd goed met mij meegedacht door Sandra. Ziet er goed uit. De montage was snel, maar op een paar zaken werd niet gelet. De kraan was los in elkaar gezet en viel na gebruik in losse stukken.Gelukkig was dat snel verholpen. Helaas wacht nu al 5 maanden op de monteur die de koelkastdeur moet stellen! Er werd beloofd,dat er een monteur zou komen,maar die heb ik nooit gezien. Daar ben ik niet blij mee.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima zaak”
Door Bart op maandag 29 jan 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Verkoper/zaak Hoofddorp prima! Zeker aan te raden. Vraag naar badkamer monteur Ryanto, vakwerk, echt super mooi gedaan! Producten van merk BEN hebben wel een beetje budget gevoel/uitstraling.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen communicatie”
Door anna op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Medewerkers communiceren niet onderling. Heb zelf nog voor gesteld een briefje te schrijven. Was niet nodig. Ze verkopen onderdelen die, als ze niet passen, je ze terug mag brengen. Maar als je terug gaat is er geen cent in kas. Komt zeer kneuterig over. Dus je kan weer naar huis met je onderdeel waar je niks aan hebt. Toen een mail gestuurd naar iemand die vriendelijk was en uit wilde zoeken welk onderdeel ik nodig had. Echter diegene heeft mijn mail nooit gelezen. Ik kreeg een zeer onvriendelijke mail van een ander, zonder aanhef of groet, een soort snauw dat ik het via internet kan bestellen. Maar zit nu nog steeds met het onderdeel waar ze geen geld voor terug kunnen geven. We hebben verhuisplannen maar zal hier nooit een keuken of badkamer vandaan laten komen want wie het kleine niet eert is het grote niet weert.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Zeer goede ervaringen”
Door J. Steeman op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben zeer goede ervaringen met Grando Groningen, er werd goed naar onze ideeën geluisterd en met ons meegedacht tijdens het vormgeven van de keuken.
Bij de plaatsing van onze keuken verliep het niet helemaal vlekkeloos, maar de communicatie hierover was goed en het is naar tevredenheid opgelost, binnen 7 weken. Het persoonlijk contact met ons was, vanaf de eerste stap in de zaak t/m het laatste puntje op de i, prima en we hebben een prachtige keuken, geïnstalleerd door vakmensen! Tussen alle keukenreuzen is Grando Groningen een relatief kleintje met korte lijntjes, dat werkt erg prettig. Wij hebben een goede ervaring en durven Grando Groningen absoluut aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Dofferhoff op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht. Alle lof voor Jan Wolterink en zijn installatieteam. Tijdens de orientatie fase veel goede tips van Jan gehad. De sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe badkamer zijn prima verlopen. Paar kleine probleempjes die direct opgelost werden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken geleverd”
Door D.N Peek op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij werden goed en professioneel geholpen door Samira
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen offerte”
Door Claudia op maandag 18 apr 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Bij eerste oriëntatie goede indruk van Grando Keukens in Rotterdam. Verkoper Dhr. Bosman lijkt oprecht geïnteresseerd in ons verbouwingsproject (oa. nieuwe keuken met eiland, badkamer en toilet). Hij adviseert ons verder na te denken over onze wensen en een afspraak te maken voor aanvullend advies en een offerte. Gezien Grando na een rondje Woonmall Alexandrium een van de weinige zaken lijkt zonder schreeuwige / opdringerige benadering en waar een stukje advies onderdeel lijkt te zijn van de bedrijfsvoering maken wij een afspraak. We vragen specifiek om de verkoper die aangaf zo graag een rol te spelen in onze verbouwing waarin hij kon werken met zo'n mooie ruimte. We maken een rondje door de winkel om onze wensen kenbaar te maken. De verkoper wil al snel weten of we ook vandaag tot aankoop over zullen gaan. Wij geven aan bij zo'n grote aanschaf sowieso bedenktijd te willen. Ons inziens niet heel vreemd. De intentie om bij Grando tot aankoop over te gaan is er op dat moment wel. Maar dat verandert snel. Zodra duidelijk is dat we deze zondag niet gaan kopen slaat de sfeer geheel om.

De verkoper verliest direct zichtbaar interesse en weigert een prijsopgave te maken. Hij benadrukt meermaals dat de korting van 25% op de "normale prijs" alleen vandaag geldt. We geven aan dat aangezien we én een keuken én een badkamer én toilet willen aanschaffen en laten installeren, we ervanuit gaan dat de korting later ook nog wel geldt. De verkoper bestrijdt dit. Grando is namelijk een kwaliteitszaak en geen prijsstunter waar het altijd uitverkoop is. Wij geven aan dat we graag advies willen over het badkamer ontwerp en de keukenapparatuur. Maar dat zit er niet in als we niet eerst toezeggen vandaag tot aankoop over te gaan. De verkoper raadt ons aan om de gewenste informatie over de apparatuur maar op te zoeken op internet(?) en in het badkameradvies heeft hij duidelijk geen zin. We hadden juist voor Grando gekozen ivm een stukje advies maar dat zit er dus niet in.

De verkoper raakt geïrriteerd over het feit dat wij ons budget niet open en bloot op tafel willen leggen. Uiteindelijk kunnen we kiezen: "zeg maar wat we gaan doen: óf we gaan verder praten en een offerte maken, maar dan wordt er wel vandaag gekocht.... Óf ik ga nu andere mensen helpen!" Met andere woorden we moeten vooraf ja zeggen op een badkamer waarvan we dan nog niet eens weten hoe deze er überhaupt uit gaat zien en krijgen ons apparatuur advies pas nadat we hebben toegezegd een keuken te kopen waarvan de prijs nog onduidelijk is. Kopen kan eventueel onder voorbehoud, maar navraag over de voorwaarden (is er bijv. een boete bij afzegging etc) heeft hij niet paraat. Google hier maar eens op i.c.m. Mandemakers Groep waar Grando onderdeel van is: een boete van 30% op totaalprijs is bij deze firma niet ongewoon...

In verbijsterde toestand laat de verkoper ons achter om zijn geluk te beproeven bij de volgende klanten. Dit is duidelijk niet de verbouwingsvoorpret waar we naar uitgekeken hadden. We zijn vooral boos over deze schofterige manier van handelen.

Voor de mensen die zich toch graag willen oriënteren bij deze keten nog een paar tips vooraf. Bij Grando is het de bedoeling dat je:

1. Advies inwint bij de concurrent en op internet en pas als je EXACT weet wat je wilt mag je terugkomen zodat de verkoper vooral niet teveel tijd in je hoeft te investeren.
2. Vervolgens geef je je maximale budget af
3. Zeg je nog voordat de offerte is opgesteld of je uberhaubt zicht hebt van het uiteindelijke ontwerp al toe de keuken/badkamer diezelfde dag te kopen zodat de verkoper hier zijn maximale gewin uit kan halen.

Wij komen in ieder geval niet meer terug!
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Aanrader”
Door Dorien en Johannes op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Heerenveen
Grando Heerenveen is een gastvrije winkel met super medewerkers. Voldoende keuze en mogelijkheden rekening houdend met het budget. De keuken is volgens afspraak perfect geleverd en geplaatst. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekende ervaring”
Door Jeroen op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Utrecht
Geholpen door Nick. Hij dacht uitstekend mee met het vormgeven van de keuken. Een aantal opties die wij graag wilden zien, weerlegde hij met goede argumenten maar gaf daarnaast uitstekende andere opties. Ook in het traject daarna bleef hij ons op de hoogte houden en hielp ons goed mee bij de vragen die wij hadden. Kortom, uitstekende ervaring gehad bij Grando Utrecht en met name met Nick.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede ervaring met Grando in Hazerswoude”
Door van Tol op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed advies en leuke ideeen van de verkoper! Nemen echt de tijd voor je! Wijzigingen geen problemen alles in goed overleg! Word goed op de hoogte gehouden van de status van levering, houden zich goed aan afspraken! Wij hebben de keuken gekocht en zelf geplaatst! Vooral goed geholpen door Hans en Johan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakkundig”
Door J.M.A van den Berg te Haarlem op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst, fraaie showroom en uitstekende advisering voor onze nieuwe keuken door Tabitha de Feber en Marco Mol. Ook de installateur Harold Prins en zijn mannen hebben zeer vakkundig werk geleverd. Complimenten voor Grando Keukens Hoofddorp.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zelf ontworpen keuken”
Door Karin Kastelein op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een keuken gekocht in Hazerswoude-Dorp. Deze keuken is zelf ontworpen naar onze wensen met mogelijkheden. Deze zijn nauwkeurig afgewogen, door goed advies. Niet alles was goed besteld, maar nu is alles netjes voor elkaar.
FOTO VAN KARIN KASTELEIN
Keuken naar onze wensen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel erg blij met de keuken”
Door Joost Eekhof op vrijdag 21 aug 2015 '15 | vestiging Rotterdam
We zijn heel erg bij met onze nieuwe keuken. Het zijn mooie kasten, zeer goed afgewerkt. Er was een klein akkefietje met het fornuis dat correct is opgelost. wij zijn geholpen door een hele vriendelijke monteur, vakbekwaam en precies.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettig”
Door Vissers op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
zeer prettig eigenaar die mooie en kwalitatief goede keukens verkoopt en goed meedenkt met de wensen van zijn klanten. een pluspunt is de eigen monteur die pas weggaat wanneer de keuken volledig geinstalleerd is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden over eindresultaat”
Door R.Schuring op dinsdag 8 aug 2017 '17 | vestiging Groningen
Nieuwe keuken gekocht. Goed geadviseerd. Planning (afstemming) tussen verkoop en montageploeg was niet optimaal. Wel zeer tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed gegaan”
Door Petra op zondag 31 jul 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hadden gelijk een goed gevoel bij deze zaak en adviseur. We hebben een mooie keuken uitgezocht. Deze is volgens afspraak geleverd. Er waren wat kleine dingen die niet goed waren maar die worden inmiddels goed opgelost. We zijn heel tevreden en zouden Grando keukens Hoogvliet aanraden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zijn er blij mee”
Door Thijs D op zondag 3 dec 2017 '17 | vestiging Assen
Tijdens een weekje weg in Assen langs Grando Assen gegaan. Moesten snel een keuken hebben omdat er een deadline was ivm de bouw van ons nieuwbouwhuis in Weesp en de project verkoper ons probeerde uit te knijpen. Een heel goed gesprek met Leon (de eigenaar van Grando Assen) gehad en samen onze droomkeuken getekend. Leon is een voormalig kok die duidelijk een passie voor koken heeft en die graag deelt tijdens het ontwerpen van de keuken. Ondanks de druk waar wij duidelijk onder stonden en de aanzienlijke keuken die we hebben laten zetten heeft Leon toch een hele mooie prijs neergelegd. Wanneer de wijk opgeleverd werd, was iedereen een beetje huizen met elkaar aan het vergelijken en veel buren zijn jaloers op onze keuken. We zijn er echt heel gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima gedaan”
Door Arjan Terpstra op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
Kwaliteit en kennis. Doen wat ze beloven en geen gladde verkooppraat. Komen ook eerst bij je thuis kijken en inmeten voordat de definitieve offerte opgesteld wordt. Verademing ten opzichte van vele keukenzaken in Groningen qua omgang.

Aanvulling ontvangen 27 februari 2018: Ik heb gekocht. De keuken is grotendeels geleverd, er staan nog een paar zaken op nalevering. Het afleveren en inbouwen is prima gedaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door GJH op donderdag 19 jan 2017 '17 | vestiging Tilburg
Prima service. Aardige mensen en we hebben een mooie keuken voor een scherpe prijs kunnen kopen. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraken nagekomen”
Door T.de Bruijn op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prettige omgang met adviseur komt afspraken na. Keuken geplaatst conform afspraak.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eindresultaat was gewoon goed”
Door Nico op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Voor toekomstige mensen lees goed het contract door en kijk er een nachtje naar, dat scheelt veel problemen in de toekomst. Wij hadden wat issues met wat artikelen die miste of niet klopte. Laat de verkoper gewoon alles opschrijven in plaats van dat hij zegt dat hij dit onthou. En er kwamen wat extra kosten bij voor extra voorzet wand voor de douche + CV fan die nog kapot ging. (C'est la vie) Hierdoor kwamen we rond de 900 euro boven de getekende prijs. Beetje jammer maar het moet gewoon goed. De artikelen hebben we zelf opgelost en de aannemer heeft die keurig gemonteerd. En de CV hebben we zelf geregeld. Maar overal dat mag niet het eind resultaat beïnvloeden want dat was gewoon goed. We hebben contact gehad met de baas van Grando Hoorn en die beloofde dat dit in de toekomst beter moet gaan. Verder goede communicatie en uitleg waarom bepaalde processen verliepen van de aannemer en gewoon goede afwerking. Op paar hele kleine dingetjes waar we wel mee kunnen leven.
FOTO VAN NICO
Douche
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken en badkamer”
Door smit op zaterdag 12 nov 2016 '16 | vestiging Heerhugowaard
We hebben in 2014 een keuken laten plaatsen en in 2016 een nieuwe badkamer. Bij beide keren was ook de sloop inbegrepen. We werden in de winkel prima geholpen en de sloop en installatie ging prima. Bij de keuken hadden we 1 klein probleempje na de installatie maar die werd direct verholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Wilma Plooij op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd door Dinesh Birtantie, de ondernemer van Grando Amersfoort. Het resultaat is verbluffend. De materialen zijn prachtig en het eindresultaat mag er zijn.
FOTO VAN WILMA PLOOIJ
Verbluffend resultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Montage door vakman”
Door Marion Landheer op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn heel goed geholpen met de keuzes voor onze badkamer bij deze vestiging. Zeer klant vriendelijk, nemen alle tijd voor je. ook nu de badkamer al klaar is. Ze denken mee.
De uitvoerder heeft prachtig werk geleverd. Werkt hard door en is heel netjes. een vakman!
FOTO VAN MARION LANDHEER
Prachtige badkamer
REACTIE VAN MAMA
Mooie badkamer, mag ik zo brutaal zijn om te vragen hoeveel zoiets kost inclusief montage
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Gewoon goed geholpen”
Door Sandra Fransen op donderdag 30 jul 2015 '15 | vestiging Mijdrecht
Wij hebben afgelopen juli onze keuken geleverd gekregen en zijn dik tevreden. In het hele proces van kiezen en aankoop werden we goed begeleid. Niks geen opdringerig gedoe en gewoon rustig kunnen bedenken hoe je het wilt hebben. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we snel moesten beslissen. De levering en het plaatsen is ook prima gegaan. Voor de nieuwe badkamer een dezer jaren, gaan we zeker naar Grando Mijdrecht terug. Je wordt daar gewoon goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door Roshwita op woensdag 24 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Mijn ervaring met Grando was erg goed ben goed geholpen en zeer tevereden met mijn nieuwe keuken. Miste een afdek onderdeeltje en heb ik gratis erbij gekregen. Dank jullie wel team van Grando Keukens :).
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Garantie goed opgelost”
Door Marcel Bruin op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hadden net voor de garantie verliep, problemen met onze toillet brillen. De fabrikant van de brillen lukte het maar niet om de juiste onderdelen te leveren. Grando Keuken en badkamer centrum Waddinxveen heeft daarna zelf de garantie op zich genomen en ons netjes zonder moeilijk te doen twee nieuwe brillen geleverd. Ik moet zeggen trouwen nu ik toch een revieuw plaats dat wij indertijd gewoon goed en niet opdringerig geholpen zijn. Hebben wij weer een badkamer nodig of een keuken dan gaan we er zeker weer langs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (30 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (24 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (19 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (0 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (20 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (48 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (23 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (5 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (10 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (22 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (3 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (17 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (16 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (82 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (11 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (15 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (14 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (34 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (31 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (60 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (58 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (67 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (7 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (47 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (12 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (54 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (8 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (41 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (65 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (27 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (39 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (30 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (16 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (40 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (48 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.