Feedback
8,9

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2980 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1667 ervaringen
4 sterren1032 ervaringen
3 sterren80 ervaringen
2 sterren55 ervaringen
1 ster108 ervaringen

Per vestiging:
“Super zaak”
Door Haasjes op maandag 16 mei 2022 22 | vestiging Barendrecht
Complete luxe keuken gekocht. Na goed naar wensen geluisterd te hebben, volgt een verrassend ontwerp; die verder gaat dan onze wensen. Pro actief meedenken, super begeleiding. Aantal apparaten niet leverbaar ten tijde van levering; geweldig hoe naar oplossingen wordt gezocht. Super installatie. Ontwerp was een feestje, levering super, installatie een feestje en nu volop genieten. Super zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en twee toiletten”
Door Tilly Roverts op maandag 16 mei 2022 22 | vestiging Utrecht
In de showroom prima geadviseerd en geïnformeerd door Iris, de montage van de badkamer en een tweetal toiletten zijn uitgevoerd door Carl en Maurits. Deze heren werken netjes, en adviseren de klant indien nodig. Carl en Maurits het ziet er goed uit.
Reactie of foto toevoegen
“Volop genieten van onze badkamer”
Door Haye & Magda Strikwerda Samson op zondag 15 mei 2022 22 | vestiging Hilversum
We kochten een badkamer die door de heer Justin Jones geïnstalleerd werd. We hebben hem als zeer kundig ervaren met oog voor detail, planning en uitvoering. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor. Een prettig mens waar het goed toeven mee was. We genieten o.a. volop van de heerlijke rainshower, ruime wastafel en prachtige spiegelkast.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rachid op vrijdag 13 mei 2022 22 | vestiging Purmerend
Wij zijn bij meerdere keukenboeren geweest. Daar waar we overal het gevoel hadden te maken te hebben met een "verkoper" was het een verademing toen we bij Grando op gesprek gingen. We hadden hier te maken met verkopers die hun vak verstaan. Zij treden op als adviseur en denken mee. Uiteindelijk kozen wij voor Grando. Wij kozen uiteindelijk voor de beste service i.p.v. goedkoopste (scheelde weinig). Tuurlijk kan er tijdens het proces wat anders lopen. Dit werd echt perfect opgepakt en geregeld. Wij hebben eerst contract gehad met Patrick en Jeremy en later met o.a. Dennis. Ik vind het onwijs knap dat men hier dezelfde goede service verleend. Je merkt namelijk niet dat je ineens met een andere type verkoper te maken hebt. Ze hebben allen de zelfde DNA, rustig en klantgericht. Keurig heren, onze zwarte eiken keuken met marmerblad staat er voortreffelijk bij.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fred v Gils op vrijdag 13 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
We zijn heel goed geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken! Grando heeft ruim aan onze verwachtingen voldaan, ook meegedacht in oplossingen. Ook het meerwerk was prima verzorgd. Kortom Grando is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Cazander op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Keurig afgeleverd en de monteur heeft hem heel kundig geplaatst.
FOTO VAN CAZANDER
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect resultaat”
Door Mathijs op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Bij de vestiging in Tilburg geweest voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Enorm fijn contact met Dave gehad. Hij neemt echt de tijd voor je. We hebben al onze wensen kunnen uitleggen en zijn samen tot een perfect resultaat gekomen. Snelle levering en een mooie prijs. Voor een volgende keer komen we zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jr steenbergen op zondag 8 mei 2022 22 | vestiging Assen
Goed advies...er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd goed meegedacht.
Wij hebben bij Grando Assen een badkamer besteld. Dit is allemaal prima bezorgd en fantastisch geplaatst. Wij zijn super tevreden hoe het allemaal gegaan is en hoe de badkamer is afgeleverd. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Nico Kuijpers op maandag 2 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Aangekocht een keuken met keukeneiland waarin onze persoonlijke wensen zijn verwerkt. Super in gedachte uitwisselingen om een schitterend resultaat te krijgen in kleur en design. Vakkundig geplaatst door nette mensen. Voor ons geldt Grando keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Aart van Bergen Bravenboer op maandag 2 mei 2022 22 | vestiging Bergambacht
Op basis van onze zeer positieve ervaringen, 5 jaar geleden, bij de aankoop van een keuken nu een nieuwe badkamer gekocht. Ook hierbij zijn we uitgebreid voorgelicht en konden we middels 3D tekeningen een goede impressie krijgen. Levering compleet afspraak zo ook de montage welke professioneel en zeer fraai gerealiseerd is. Alle lof voor Fred van Grando en Michael en Stephan van Nettomontage.
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door Cor en Karin op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Na wat lovende recensies gelezen te hebben over Grando Keukens zijn we daar terecht gekomen. We wilden onze oude keuken vervangen. Er werd goed met ons meegedacht en advies gegeven door Dave, waardoor we besloten om onze keuken bij Grando te bestellen. De afspraken zijn allemaal goed nagekomen. Helaas een ontwerpfoutje van de hoogte van de plint waardoor de close-in boiler er net niet onder paste. Hiervoor was snel een goede oplossing door Dave bedacht. Maar het duurde het een week langer voordat we de keuken konden gebruiken omdat water niet aangesloten kon worden daar de montageploeg het te druk had met andere keukens plaatsen en de invalkrachten het niet meteen konden oplossen. Al met al zijn we zeer tevreden met onze keuken van Grando keukens en genieten er elke dag van. Het is onze mooiste en handigste keuken ooit. Ook dank aan de firma Spijkers die de keukens voor Grando plaatsen, inclusief de voorbereidingen en aanpassingen voor water, licht, gas en stucwerk doen. Zij hebben prima werk geleverd. Een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe keuken wil.
Reactie of foto toevoegen
“Verrassende ideeën voor de indeling”
Door Pijpker op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Emmen
Vorig jaar onze keuken besteld bij Grando Emmen. Keurig en geduldig geholpen door de heer Robben. Er was geen enkele sprake van verkoopdruk. De heer Robben kwam met verrassende ideeën voor de indeling. Helaas door de grote drukte bij de fabrikant kon de keuken niet volgens de afgesproken termijn geleverd worden, maar hierover zijn we ruim op tijd ingelicht. Het plaatsen van de keuken is door de heer Mulder netjes gedaan. 1 frontje zat een oneffenheid in de laklaag, maar die is keurig zonder problemen vervangen. Bij het vervangen van het frontje zijn alle deurtjes en laden nog even langsgelopen, zodat het mooi strak eruit ziet. Al met al zeer tevreden.
FOTO VAN PIJPKER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij zelf gemonteerde keuken”
Door Lindsay op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Vorig jaar rond september/oktober zijn wij op gesprek gegaan voor een keuken bij Grando in Tilburg. Hier hebben wij gepraat met Dave en een keuken ingetekend dat aan onze wensen voldeed. Aangezien wij al bij meerdere zaken waren geweest, was het duidelijk voor ons wat we wilde en was het voornamelijk de mogelijkheden bij verschillende keukenzaken bekijken. De showroom is overzichtelijk en er staan erg mooie keukens. Je wordt hier vriendelijk begroet en er wordt ook uitgebreid de tijd genomen. Dave kwam met een mooie keuken en ook nog eens voor een hele goede prijs. Een paar upgrades waren geen enkel probleem en ook met de prijs werd meegedacht (starters dus een kleiner budget). Keuken was ruim op tijd binnen en werd op ons verzoek later uitgeleverd. En dat zonder enkel probleem. De keuken is door ons zelf in elkaar gezet en hierbij kwamen wij erachter dat 1 plint en 1 grieplijst niet correct waren. Na contact via de mail zijn de juiste onderdelen besteld en deze konden we snel ophalen. Pluspluntje is ook dat je herkent wordt zodra je binnen komt. Als klant wordt je goed onthouden en dat voegt toch net iets extra's toe. Al met al zijn wij super tevreden over de service en erg blij met de keuken.
FOTO VAN LINDSAY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bob op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Na diversen keuken winkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij Grando Hoogvliet.
We kunnen werkelijk aangeven dat we tijdens het hele proces volledig ontzorgd zijn.
Wij hebben dan ook gekozen om ook het electra , loodgieters werk ect door Grando te laten doen. Alle medewerkers zijn zeer service gericht en altijd bereid om mee te denken en naar oplossingen te zoeken. Men komt altijd wat hindernissen tegen en dan is het prettig dat deze soepel en in overleg worden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces.
Reactie of foto toevoegen
“Ons keuken is helemaal naar wens”
Door Mulder op maandag 18 apr 2022 22 | vestiging Groningen
Prima geholpen vanaf begin tot aan oplevering. Onze nieuwe keuken is geworden zoals wij wensten. Goed advies en alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Complete U-keuken”
Door Gerard Wenning op vrijdag 15 apr 2022 22 | vestiging Zaandam
Complete U-keuken gekocht inclusief apparatuur. Alles is keurig geplaatst en openstaande punten keurig opgelost.
FOTO VAN GERARD WENNING
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken met praktische indeling”
Door Linda Bosma op vrijdag 15 apr 2022 22 | vestiging Naaldwijk
Een niet al te grote keuken en wij hadden zelf al wat ideeën. Samen met Sophie is het uiteindelijk de meest efficiënte en ruim ogende keuken geworden die we ons konden voorstellen. Elke dag geniet ik van de praktische indeling en mooie uitstraling! Kan niks bedenken wat achteraf anders had gemoeten! Top! Ook complimenten voor de monteur! Heel precies en netjes tot in de kleinste details, vriendelijke bescheiden man. Na oplevering een paar drupjes onderin de gootsteenkast van de aansluiting van de cooker..... Dezelfde dag (lees: zaterdagavond om 19:30 uur! kwam Johan zelf langs om de boel te bekijken en te herstellen!! Wat een service! Petje af.. blij mee.. Als dat geen goede indruk achterlaat!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Gabriella op vrijdag 15 apr 2022 22 | vestiging Zaandam
Heel goed geholpen en geadviseerd in de winkel in Zaandam. Top service! Onze keuken is geplaatst door Koos en Danny. Wat een vakmannen! Hele goede ervaring bij Grando!
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan verwacht”
Door Jan en Corrie Leeuwenburg op vrijdag 15 apr 2022 22 | vestiging Barendrecht
Door een goed advies van Mike Laros zijn we heel blij met onze nieuwe keuken.
Topkwaliteit - en het geheel is eigenlijk mooier dan wij hadden verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Gwendolyn Ritmeester op maandag 11 apr 2022 22 | vestiging Barendrecht
Alles volgens afspraak gegaan. Wat kleine onderdelen die nog nageleverd moeten worden. Eén lade van elk badkamermeubel is het enige wat verkeerd geleverd is. De monteur was super, deskundig, denkt mee en hij heeft overal een oplossing voor. Heel fijn is dit.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Vera op maandag 11 apr 2022 22 | vestiging Hilversum
Goede ontvangst, tijd voor fasen in ontwerp. (Bijna) alles op tijd en accuraat verwerkt. Mooi en goed werkbaar resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe badkamer”
Door Carla op maandag 11 apr 2022 22 | vestiging Barendrecht
Heb een badkamer gekocht, ik heb aparte smaak en daar werd naar geluisterd en ideeën gegeven. Mijn badkamer is niet al te groot maar ben er heel blij mee.
FOTO VAN CARLA
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aandacht”
Door Hugo Schraa op zondag 10 apr 2022 22 | vestiging Zwolle
Aanrader. Goede begeleiding in het ontwerp en de materiaal keuze. Fijne persoonlijke aandacht en verzorging tot in de puntjes, ook na oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M Deenen op zondag 3 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Ik heb mijn eerste keuken bij Grando Tilburg gekocht. Ze hebben me tijdens het gehele proces goed geholpen en geadviseerd. Tijdens het plaatsen was er per ongeluk een foutje gemaakt in de plaatsing. Ze hebben dit keurig opgepakt voor mij en een passende en mooie oplossing geboden! Erg tevreden over de expertise & begeleiding tijdens het gehele proces (aangezien ik een nieuwbouw woning had gekocht, zat er zeker 1,5 jaar tussen het moment van aanschaffen en het uiteindelijk leveren en plaatsen). Voor een volgende keuken ga ik zeker nog eens langs bij Grando Tilburg!
FOTO VAN M DEENEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Joke op zondag 3 apr 2022 22 | vestiging Wormerveer
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Wormerveer bij Ruud Hoek goede verkoper heeft geduld en laat allerlei mogelijkheden zien zodat wij een goed gevoel kregen en een prachtige keuken daar hebben gekocht ook de plaatsing van de keuken super vakmensen wij zijn zeer te blij met onze nieuwe keuken en kan iedereen aanbevelen om naar Grando in Wormerveer te gaan voor een keuken of badkamer
FOTO VAN JOKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Robert & Tanja op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Zwolle
We hebben nadat we ons bij meerdere keukenzaken hadden georiënteerd, bij Grando Zwolle terechtgekomen. Daar zijn we op een plezierige manier geholpen en te woord gestaan door Marion. Omdat we al een goed beeld hadden, hoe onze keukenindeling moest worden, hebben we dat ontwerp verder uit laten werken en de juiste kleuren, handvaten, apparatuur en bijpassende vloer uitgekozen.
Hoewel niet alles in 1x vlekkeloos is verlopen, is steeds zeer adequaat op onze bevindingen gereageerd en is alles uiteindelijk helemaal goed gekomen.
Over het hele traject gezien, zijn we positief en zeer tevreden met het eindresultaat. De montage van de keuken is uitgevoerd door Jeroen en zelden hebben we zo'n vakman aan het werk gezien. Een sterk staaltje vakwerk!
FOTO VAN ROBERT & TANJA
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden en blij met de nieuwe badkamer”
Door Tonny Wink op zondag 27 mrt 2022 22 | vestiging Zwolle
Totaal nieuwe badkamer...duidelijk en informatief eerste gesprek. Hoe wat welke wensen etc. Eerste tekening gemaakt van nieuwe indeling badkamer. Ook gesprek en definitief besluit om badkamer bij Grando te kopen was duidelijk en ook gezellig. Elise van Grando belde aantal keren hoe de voortgang van de plaatsing van badkamer verliep. Wij hebben dat zeer gewaardeerd en zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne en goede service”
Door Julie op vrijdag 25 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Hele fijne en goede service vanuit Grando met betrekking tot kiezen en opleveren. De mannen van Spijkers Montage hebben de keuken vervolgens super netjes geplaatst. Er was een klein foutje gemaakt maar dat werd een dag later alweer opgelost. Heel blij met de keuken!
FOTO VAN JULIE
Reactie of foto toevoegen
“Dolblij met onze prachtige badkamer”
Door C. van Leemput op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Zevenbergen
Frank heeft ons tijdens de ontwerpfase prima bijgestaan en Wojtek heeft prachtig werk geleverd. Alle afspraken zijn perfect nagekomen. We zijn dolblij met de prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met keukeneiland”
Door Frits Anket op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed meegedacht met keuken en eiland. Maar jammer dat koelkast en oven nog moeten komen. Keuken van 20k.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Nuri op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Utrecht
Bij het verkoopproces ben ik heel goed geholpen door Risza Istanto. Hij hield rekening met mijn wensen en budget. Hij dacht goed mee en gaf duidelijk en eerlijk aan wat de verschillende mogelijkheden waren. Ik ben ook heel tevreden over monteur Tom die vanuit Grando was ingezet om de badkamer te plaatsen. Hij werkt netjes, gaf advies en dacht mee. Hij heeft alles keurig volgens planning afgerond.
FOTO VAN NURI
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bouma op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Heerenveen
Goede communicatie advies, onze wensen goed verwerkt. Beschadiging wordt prima opgelost en na geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“De service van Grando was super”
Door Taco en Sonja op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
We zijn super blij met onze badkamer! Het is precies geworden zoals we samen met Sander ( van Grando) hadden bedacht. Het badkamermeubel en de spiegel waren mooier dan verwacht...de service van Grando was super! Onze aannemer gaf aan heel goed en vriendelijk te zijn geholpen. Jullie waren het eerste adres waar we keken en het voelde direct goed....dit gevoel is echt uitgekomen.
FOTO VAN TACO EN SONJA
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Patrick Dirksen op donderdag 17 mrt 2022 22 | vestiging Epe
Wij hebben een complete keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis, en zijn heel tevreden over het proces en het resultaat. Nadat we in overleg een ontwerp hadden gemaakt, besteld en aanbetaald, bleek dat dit vanwege een bouwkundig probleem niet handig was. Zonder enig probleem of meerkosten is daarop het ontwerp aangepast en opnieuw besteld. Top service. Ook afspraken over levering en plaatsing zijn perfect gegaan en nagekomen, en de keuken was bij levering helemaal compleet. Allemaal zaken die ik om ons heen regelmatig anders hoor.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Schot op woensdag 16 mrt 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Doetinchem. Vriendelijk personeel, goed advies, denken met je mee en staan voor je klaar wanneer dat nodig is. Monteur ten Barge heeft ook goed werk geleverd bij het plaatsen van de keuken. Vakwerk! Ondanks Corona uitval, heeft Grando het zo kunnen regelen, dat de planning niet halsoverkop hoefde te veranderen voor onze bouw. Wij hebben een prettige ervaring met Grando, fijne gesprekken en top levering!
FOTO VAN SCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Creatieve oplossingen en goede service”
Door Brigitte Rennen op maandag 14 mrt 2022 22 | vestiging Middelburg
Van het begin tot het einde is er goed met ons meegedacht. Veel creatieve oplossingen geboden en een goede service. Alle afspraken nagekomen! Zeer tevreden over Grando!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en keurig geplaatst”
Door Caspar Bronkhorst op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Doetinchem
We hebben bij Grando Doetinchem een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn prima geadviseerd. Levering is erg soepel verlopen. In een keukenbladdeel bleek bij levering een barst te zitten. Binnen enkele dagen werd een nieuw blad geleverd. Keuken is vervolgens keurig geplaatst volgens afgesproken planning door vakman Willem. Werkt zeer secuur. Al met al kan ik Grando Doetinchem aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN CASPAR BRONKHORST
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Carina Bakker op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Barendrecht
Fantastische zaak, aan alles wordt gedacht. Van a tot z alles perfect geregeld!
FOTO VAN CARINA BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arno van de Bovenkamp op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Den Helder
Onlangs nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Vanaf het eerste verkoopmoment t/m het plaatsen en afschouwen is alles naar alle tevredenheid verlopen. Duidelijke communicatie, nette en vaardige monteurs. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Jur Bouma op maandag 7 mrt 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Een uitstekende keukenleverancier, die doet wat is afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig volgens afspraak”
Door Michel Snip op maandag 7 mrt 2022 22 | vestiging Hoorn NH
In een woord geweldig! Vakkundig personeel goede communicatie en foutloze levering en plaatsing. alles keurig volgens afspraak. Er lijkt altijd wel iets mis te gaan met een nieuwe keuken, maar alles is perfect volgens afspraak verlopen. Prachtig. Heel blij mee. een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Marja de Groot op maandag 7 mrt 2022 22 | vestiging Barendrecht
Super geholpen bij de vestiging in Barendrecht met het uitzoeken van een badkamer en toilet. Er is echt goed geluisterd naar mijn wensen en een oplossing voor het naar boven brengen van tegels is ook prima opgelost. Heel erg bedankt voor alles
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken en badkamer”
Door AJ Wieriks op maandag 7 mrt 2022 22 | vestiging Barendrecht
Geweldige service, mee denkend, vertrouwd en erg behulpzaam, ze hebben een geweldige keuken en badkamer gerealiseerd in samenwerking met ons en wat ons betreft onze droom verwezenlijkt.
FOTO VAN AJ WIERIKS
REACTIE VAN AJ WIERIKS
Onze badkamer is 100% naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door M.F.de Nooij op dinsdag 1 mrt 2022 22 | vestiging Hilversum
Top bedrijf. Met professionele ervaren medewerkers. Die goed zijn in meedenken en adviseren en het vervolgtraject van levering en plaatsen keuken perfect organiseren. Geeft mij als klant rust en vertrouwen in het verloop van het proces.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Wim van Scheppingen op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Hoofddorp
Prima geholpen bij het samenstellen van de badkamer en prima installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Fam. Schipper op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer tevreden met de levering en plaatsing van onze keuken! Top gedaan Grando Middelburg
FOTO VAN FAM. SCHIPPER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de aankoop”
Door Adam Kroes op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken. Wij werden in de winkel super goed geholpen door Rizsza. Ook de service van Peter (Installatie etc.) en Rogier (stuken) was prima. Mocht u een nieuwe keuken willen aanschaffen, ga dan zeker langs bij Grando Utrecht
FOTO VAN ADAM KROES
Reactie of foto toevoegen
“Schade door lekkage”
Door M. Rozeboom op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Ontzettend slecht en ik raad het niemand aan om daar een keuken te kopen. Ik heb mijn keuken nu bijna een jaar en zit nog steeds met lekkage. In het begin had ik er al 2 op een andere plek waardoor de lekkage zo erg was dat mijn hele vloer vernieuwd moest worden en de muur ook. Nu heb ik al meerdere lekkages gehad op verschillende plekken. Ze sturen steeds mensen langs maar het wordt nooit echt opgelost. De meesten hebben er geen verstand van en moeten een loodgieter langs sturen. Echt een ramp. Wat heb ik een spijt dat ik mijn keuken daar heb gekocht. :-(

Aanvulling review: Miss net wat onduidelijkheid geweest maar ik bedoelde dat ze nooit een loodgieter sturen maar zelf alles proberen op te lossen wat dus duidelijk niet lukt.
FOTO VAN M. ROZEBOOM
REACTIE VAN RAMON RINKEL
Beste mevrouw Rozeboom, Lekkage is altijd vervelend en soms is die lastig op te sporen. Graag wil ik toevoegen dat onze monteurs dezelfde opleiding hebben genoten dan een loodgieter en dat ook de genoemde loodgieter bij het laatste bezoek geen afwijkingen heeft kunnen vinden. Aangezien er al enige tijd geen lekkage meer was, hebben we recent nog de aluminium bodemplaat vervangen en alles nog een keer extra nagelopen.
Samen hebben we dan ook afgesproken dat u ons belt als we wat voor u kunnen betekenen. We verdienen terecht geen 10, want het was niet in 1 keer goed. Maar een onvoldoende krijgt iemand die er ook niets meer aan doet en dat is ook niet hoe wij te werk gaan.
+ Toon extra foto van Ramon Rinkel
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke mensen mooie keuken”
Door Hans Stindt op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Epe
Na een prima advies moesten we uiteraard een tijdje wachten tot de keuken geplaatst zou worden. We hadden een greeploze keuken besteld. Toen de keuken werd geplaatst bleek het helaas een keuken met greep te zijn. Dat is door Henk goed opgepakt, er werd een nieuwe keuken besteld en deze werd 3 maanden later geplaatst. Dit uiteraard zonder kosten voor ons. Na in het in gebruik nemen van de keuken bleek dat de korfplug van de spoelbak niet goed te zijn. Deze is dan ook vervangen. Al met al; Hele vriendelijke mensen, en een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Stipt op tijd en keurig geïnstalleerd”
Door Diederick Nusman op vrijdag 25 feb 2022 22 | vestiging Purmerend
Vanaf het eerste moment in de showroom in Purmerend tot montage van de keuken ontzettend positief. Meedenkend, veel keuze, niet te gehaaid op verkoop, nemen de tijd tijdens het uitkiezen. En ook in het hele traject goed op de hoogte gehouden, en montage ging ook volgens afspraak. Stipt op tijd en keurig geïnstalleerd. Samenvattend, een aanrader!
FOTO VAN DIEDERICK NUSMAN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede nazorg”
Door P.den Boer en echtgenote op dinsdag 22 feb 2022 22 | vestiging Doetinchem
Keuze keuken in Doetinchem heel prettig en behulpzaam ervaren. Levering in Zevenaar met de huislift goed gelukt zonder breuken. Plaatsing in één dag geslaagd. Nazorg m.n. inductie-kookplaat bijzonder goed. Enkele kleine restdetails zullen ook wel voor elkaar komen.
Reactie of foto toevoegen
“Weer licht in mijn Grando Keuken”
Door Desirée de Lange op dinsdag 22 feb 2022 22 | vestiging Delft
12 jaar geleden mooie Grando keuken in Zoetermeer gekocht. Halogeenlampjes na paar jaar onder garantie laten vervangen door ledlampjes. Door eigen stommiteit de mini pulsdimmer 'kapot geschuurd'! Vestiging Zoetermeer bestaat niet meer, dus naar de vestiging in Delft gegaan. Daar hadden ze geen gegevens van ons en werd ons aangeraden het probleem even bij het hoofdkantoor te melden. Dit was een hele goeie tip, want binnen een week is de mini pulsdimmer opgestuurd en hebben we weer licht in onze keuken. Erg blij met deze uitstekende én snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Fam Loots op maandag 21 feb 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Alles was op en top geregeld van het ontwerpen van onze keuken tot het plaatsten hiervan door de uitstekende en keurig werkende monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies gesprek en goede communicatie”
Door Debora van der meer/Marcel visser op maandag 21 feb 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Mooie en sfeervolle showroom. Aangenaam en prettig gesprek. Tijdens de bestelling vaak een update of informatie ontvangen. Vakkundig en netjes gemonteerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles was compleet”
Door Suzanne de Zwart op maandag 21 feb 2022 22 | vestiging Barendrecht
Voor de 3e keer een keuken gekocht bij Grando en voor de 3e keer alles top. Het afleveren, de monteurs en de keuken. Alles was compleet, echt top !
FOTO VAN SUZANNE DE ZWART
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat afgesproken is”
Door A.W.Moeijes op vrijdag 18 feb 2022 22 | vestiging Purmerend
Na diverse keukenleveranciers te hebben bezocht, zijn we zeer goed geslaagd bij Grando Purmerend. Goede prijs /kwaliteit, en doen wat afgesproken is. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn verlopen allemaal”
Door D. Maes op donderdag 17 feb 2022 22 | vestiging Son
We zijn goed geadviseerd bij de keuzes maken bij de aankoop van onze badkamers. En de montage is zeer netjes en deskundig geregeld door Stephan en Lois. Super fijn verlopen allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het eindresultaat”
Door Maarten van Dijk op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Barendrecht
Op zoek naar een badkamer kwamen wij uit in Barendrecht. Heel fijn geholpen door Michelle die met een mooie opstelling voor de ruimte kwam. Kleine tegenslag met een verkeerde schuifdeur maar de afspraak staat al dat er een nieuwe deur geplaatst gaat worden. Eindresultaat zijn we heel tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service na jaren”
Door JJMA Jansen op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Wormerveer
De reden dat wij u graag naar Grando Wormerveer Keukens en Bad verwijzen is , de uitstekende hulp en voorlichting . Alle tijd hebben de mensen genomen om ons te helpen , terwijl de keuken ruim elf jaar oud is . Wij ook niet meer de jongste zijn en zij ons een vertrouwd gevoel geven van het komt goed . Dat maak je nog zelden mee anno 2022. Jeroen duizend maal dank voor je geduld en aandacht . Een zeer tevreden klant uit Zaandam .
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact en een geweldige badkamer”
Door Linda op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
Bij Grando Amersfoort mijn badkamer gekocht. Geholpen door Sander en zeer tevreden over het prettige contact. De badkamer is geweldig geworden!
FOTO VAN LINDA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elly d’Anjou op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Rotterdam
Prachtige keuken met kookeiland, voldoet aan al onze verwachtingen! Keukenmonteur voorkomend en heel netjes gewerkt. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken zeer goed na”
Door L. Meijberg op dinsdag 15 feb 2022 22 | vestiging Son
Zeer nette zaak met vriendelijke deskundige medewerkers die meedenken.
Perfect behandeld, en de levering en installatie van het materiaal is erg vakkundig verlopen. Komen de afspraken zeer goed na.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact en alles conform afspraak”
Door Harry op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Groningen
Vanaf het eerste contact met Grando Groningen, zeer prettig geholpen door Wendy bij het realiseren van onze droomkeuken. Tijdens het hele proces is er regelmatig contact geweest. Ook de montage werd keurig uitgevoerd en alles conform afspraak gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor een nieuwe keuken en badkamer”
Door S.Mouid op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken en badkamer bij Grando gekocht. De verkoper (Kevin) nam uitgebreid de tijd en heeft nuttige adviezen gegeven. Na aankoop was hij ook goed bereikbaar om onze vragen te beantwoorden. Alles is op tijd en volgens afspraak geleverd en geplaatst. Een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ruud Vollenga op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Wormerveer
Onze keuken uitgezocht bij Grando Wormerveer. We liepen er eigenlijk zomaar binnen, alvast even kijken. Maar al gauw zagen we iets naar ons zin en Jeroen ging aan de slag. Net zolang totdat we helemaal tevreden waren over de indeling, de apparatuur, de kleur en wat er verder allemaal bij komt kijken. De keuken werd op tijd afgeleverd en geplaatst, alles prima voor elkaar. Een aanrader dus !
FOTO VAN RUUD VOLLENGA
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering en vakkundige installatie”
Door Petra op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Wormerveer
Wij zijn erg blij met onze bij Grando gekochte keuken. Er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en meegedacht over de indeling/opstelling. Door Ruud is mooi ontwerp gemaakt. De levering van de keuken kon snel geregeld worden en de montage door Dave en Hans verliep vlot en vakkundig.
FOTO VAN PETRA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Ruud Looij op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Den Helder
Nieuwe hoekkeuken gekocht bij Grando. Van begin tot eind prima advies en bijgestaan qua indeling en mogelijkheden. Zodoende zijn wij zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de samenwerking met iedereen van Grando Den Helder.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief over het gehele proces”
Door A. Schraverus op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Hilversum
Wij werden in de vestiging in Hilversum heel vriendelijk en kundig te woord gestaan door de verkoper. Hij nam alle tijd voor ons en dacht goed mee in alles wat wij zouden willen. We kregen een mooie 3D tekening mee naar huis. Het hele proces vanaf eerste afspraak tot oplevering van de keuken hebben wij als zeer positief ervaren. Heldere communicatie en afspraken worden nagekomen. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst werkte heel netjes en dacht ook mee met oplossingen. Al met al zijn wij zeer tevreden over het hele aankoopproces en we zijn heel blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Perry E. op zondag 13 feb 2022 22 | vestiging Barendrecht
Lang nagedacht of we de badkamer en toilet zouden vernieuwen, niet alleen qua kosten maar vooral ook om drie weken in de verbouwing te zitten en niet te kunnen douchen, zagen we erg tegenop. Uiteindelijk gedacht we gaan ervoor, en na op internet te hebben gekeken naar een zaak in met goede beoordelingen, hadden we gelijk bij het eerste bezoek aan Grando Barendrecht een goed gevoel. De verkoper was sympathiek en dacht echt goed mee. In een tweetal gesprekken een mooi nieuwe badkamer en toilet uitgekozen. Uiteindelijk was het positieve gevoel op dat moment voor ons de doorslag. Wellicht niet de goedkoopste maar voor ons belangrijk alles wordt door Grando zelf gedaan (montage etc.) Eind januari is door Grando zowel onze badkamer en toilet vernieuwd en alles is goed gegaan. Het belangrijkste is natuurlijk de montage zelf, de door Grando ingehuurde aannemer (Marco). Vakkundig, meedenkend en in drie weken tijd ook netjes alles iedere dag opgeruimd. Uiteindelijk is het daardoor reuze meegevallen. Wat in het gehele proces mij is opgevallen Grando is zeer klantgericht. Kleine dingen als de laatste dag even bellen of alles goed is gegaan, dat is de juiste service! Kortom kan echt Grando Barendrecht aanbevelen.
REACTIE VAN PERRY E.
hier een foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en een geweldig resultaat”
Door Anita Jacobs op zaterdag 12 feb 2022 22 | vestiging Tilburg
Super tevreden met mijn nieuwe badkamer. Goede adviezen gekregen. Ze hebben tijdens het gesprek alle tijd voor je en laten verschillende mogelijkheden zien. Het resultaat is uiteindelijk geweldig
FOTO VAN ANITA JACOBS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor een nieuwe keuken”
Door Nico en Wendy van Velden op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
Wederom bij Grando na 22 jaar genoten te hebben van een goede keuken een nieuwe keuken uitgezocht. Veel keus, goed advies en keurig ingemeten. Niet alles verliep vlekkeloos, maar Grando heeft 't keurig geregeld en wij zijn super tevreden met het resultaat en met een goed meedenkend bedrijf! Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en afspraken worden nagekomen”
Door Cees Rosekrans op dinsdag 8 feb 2022 22 | vestiging Hoofddorp
De creativiteit van de adviseur was zeer goed. vele alternatieve ideeën. Afspraken en communicatie waren goed. Ook de installatiemedewerkers hadden goede kennis en waren nauwkeurig en creatief als het moest.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met mijn nieuwe keuken”
Door Brenda Pouw op dinsdag 8 feb 2022 22 | vestiging Zwolle
Op een prettige manier aangesproken toen ik zelf een rondje door de showroom deed. Daarom een vrijblijvende afspraak gemaakt. Daarna in een aantal bezoeken een heel mooie nieuwe keuken uitgezocht. De verkoopster gaf deskundig advies en dacht met me mee qua budget. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Smid op maandag 7 feb 2022 22 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Erg goede aandacht en hulp gekregen! De keuken is goed samengesteld en zijn daarom direct door gegaan voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“We voelden ons onder druk gezet”
Door Margriet Van Der Werff op maandag 7 feb 2022 22 | vestiging Groningen
Wij hebben een keuken gekocht. En zijn super enthousiast en goed geholpen door adviseur Steven Zant. Bij binnenkomst wordt door Ronald Naberman gezegd dat ALLES mogelijk is. Gaandeweg de bestelling kon men geen:
- betonlook aanrechtblad en achterwand leveren
- volledig greeploos was niet mogelijk
- de koog bovenlangs moet je zelf aflakken

Op het laatst wordt je door Ronald Naberman een Quooker t.w.v. € 1.700,00 (cadeau) geboden. Als we meteen een handtekening zetten onder de orderbevestiging. Hierdoor geen bedenktijd gehad en voelden we ons onder druk gezet. Bij aflevering ontbreekt de multifunctionele oven. Verder komen ze afspraken goed na en hebben de monteurs goed en keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg meedenkend”
Door Vierhout op zondag 6 feb 2022 22 | vestiging Zwolle
Zeer klantvriendelijk,erg goed geholpen met het samenstellen van de keuken door Marion, netjes geplaatst, goede service, erg meedenkend.
FOTO VAN VIERHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie nieuwe badkamer”
Door Thomas Loman op donderdag 3 feb 2022 22 | vestiging Zwolle
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Grando. Een fijne adviseur die ons goed geholpen heeft om een prettige badkamer in te richten. Helderheid over prijzen en termijn waarop er geplaatst kon worden. Ook de samenwerking met het montagebedrijf was erg prettig. Kwamen goed op tijd, waren duidelijk over wat wel en niet kon en zorgen ervoor dat het elke dag netjes opgeruimd was.
FOTO VAN THOMAS LOMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed tevreden”
Door Dhr A Roseboom op donderdag 3 feb 2022 22 | vestiging Utrecht
Ik ben goed te vreden met de aankoop van mijn nieuwe Badkamer. Ik ben 2 keer in de showroom geweest en werd daar zeer professioneel geïnformeerd over het aankoop en installeren. De verkoper Risza Istanto nam alle tijd en haalde alles uit de kast voor de juiste kleuren combinatie.
FOTO VAN DHR A ROSEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in m'n nopjes met mijn nieuwe keuken”
Door L. de Vries op woensdag 2 feb 2022 22 | vestiging Zwolle
Ik heb een keuken gekocht. Het is een kleine keuken, maar alles zit er in dankzij de goede hulp van Erwin. Ik wist van tevoren al precies wat ik wilde hebben, dus daar waren we snel uit. Vervolgens heeft Erwin een mooi ontwerp gemaakt die uiteindelijk ook zo is geplaatst. Het plaatsen was binnen een dag gebeurd en naar volle tevredenheid. De techneut was een vriendelijke man die van opschieten houdt maar goed werk levert. Ik ben helemaal in m'n nopjes met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Tanja Schopmeijer-Kool op dinsdag 1 feb 2022 22 | vestiging Zaandam
Onze keuken gekocht via Grando Zaandam. Top service, vriendelijk personeel en zelfs toen we nog wat wilde wijzigen namen ze ruim de tijd voor ons. Levering, montage was top. Heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN TANJA SCHOPMEIJER-KOOL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie badkamer”
Door Fam Korteweg op maandag 31 jan 2022 22 | vestiging Delft
Zeer mooie badkamer, adviseur luisterde goed naar ons en wist hier uitstekend creatief op in te spelen. Buitengewoon netjes en vakkundig geinstalleerd door Iwan en Hans, vakmensen!
FOTO VAN FAM KORTEWEG
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en geplaatste keuken”
Door Peter Schenk op maandag 31 jan 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
Zeer goed geholpen door Jeff. Jeff heeft kennis van zaken en denkt met je mee, probeert ook niet zijn keus er door te drukken. Neemt alle tijd voor je en legt alle voor en tegens goed uit. Ook na de offerte wordt er geen druk uitgeoefend om de aankoop te doen. Deze Grando is zeker een bezoek waard.
Reactie of foto toevoegen
“Gigantisch blij”
Door Irene Senatori op maandag 31 jan 2022 22 | vestiging Zaandam
Los van het feit dat we gigantisch blij zijn met het eindresultaat, was de communicatie en service top. Goed op de hoogte gehouden rondom de levering & top installateurs.
FOTO VAN IRENE SENATORI
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Jan Rokven op dinsdag 25 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
en keuken gekocht bij Grando vestiging Tilburg. Het gesprek verliep soepel en wij hadden het idee dat er echt geluisterd werd door Dave. Uiteindelijk een keuken gekocht waarbij we nog verrast werden met een Cooker. Top gevoel gaf dat. De installatie vertoonde wat hobbels maar dat was niet te wijten aan Grando. Zelf met behulp van anderen opgelost. Ben zeker tevreden over het complete pakket en we zijn blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht en fijn advies”
Door Gerard op dinsdag 25 jan 2022 22 | vestiging Breda
Prima advies en prima klantgerichtheid. Bij vragen steeds snel en ter zake doende antwoord gekregen. De dingetjes die zich voordeden bij de plaatsing zijn steeds snel en prima opgepakt en opgelost. Goede samenwerking tussen Grando/de adviseur en de installatiebedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer en mooie keuken”
Door Fam Lubking op dinsdag 25 jan 2022 22 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een nieuwe badkamer en keuken via Grando Hoogvliet. Vanaf het eerste contact in de winkel tot de oplevering van beiden zijn wij heel tevreden. Wij hebben duidelijk ons budget aangegeven en hebben daarvoor een prachtige badkamer en mooie keuken gekregen. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Xander op dinsdag 25 jan 2022 22 | vestiging Hoofddorp
Zeer tevreden van begin tot het. Niels de adviseur luisterde goed en had veel tips. Na 2x met tekeningen te hebben gezeten de ontwerpen steeds weer aangepast en verfijnd met een uiteindelijk fantastisch resultaat. Ook andere verkopers die enthousiast waren en meedachten. Op de zaterdag middag tevens een lichte lunch aangeboden gekregen door de vriendelijke gastvrouw. Aanrader dit. De service en montage is als heel goed ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie badkamer”
Door Familie van Gogh op maandag 24 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Bij Herman in Tilburg een badkamer gekocht. Vriendelijk geholpen, maar helaas ging er bij ons het een en ander mis. Tegels voor de wand waren in eerste instantie verkeerd besteld en geleverd. Bij nalevering van de goede tegels waren er te weinig tegels en de keer erop weer de verkeerde tegels nageleverd. Na een paar keer op en neer bellen met zowel Herman als zijn collega hebben ze het netjes opgelost en zelfs een koerier laten komen met een doosje van de goede tegels. Door de ingehuurde aannemer waren wat dingen verkeerd gedaan, maar ook dat is door hem keurig netjes opgelost. Een verbouwing die normaal twee a drie weken zou duren heeft bij ons ruim vijf weken geduurd, maar nu kunnen we wel heerlijk douche in onze mooie badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Maril Veraart op maandag 24 jan 2022 22 | vestiging Breda
We zijn zeer goed geholpen door Vera. Ze heeft veel kennis van zaken en is zeer klantvriendelijk ingesteld.
Reactie of foto toevoegen
“1000% tevreden”
Door Ton Hamers op maandag 24 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Perfecte service in de winkel echt meedenken en oplossingen zoeken. Monteurs van "Spijkers" zijn vakbekwaam en erg nauwkeurig. Zelfs alle restafval wordt de volgende dag netjes opgehaald. 1000% tevreden en service.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en praktische keuken”
Door Ricardo & Linda op maandag 24 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. Er werd meegedacht over hoe deze het mooist en meest praktisch samengesteld kon worden. Het contact verliep prettig en we zijn heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Berry Reijerkerk op zaterdag 22 jan 2022 22 | vestiging Barendrecht
Op het moment dat we de showroom in kwamen lopen was de service al gelijk goed. De verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd en iets heel moois gecreëerd in 3D. De werkelijkheid is nog mooier dan het uitgewerkte 3D tekening.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Merle op dinsdag 18 jan 2022 22 | vestiging Zwolle
Onze eerste badkamer gekocht bij Grando in Zwolle. Tijdens verkoop zijn we goed ontvangen en werden al onze wensen goed meegenomen. De verkopers dachten goed met ons mee. De badkamer ziet er heel erg mooi uit. Ook de montage is zeer netjes uitgevoerd door vriendelijke vakmensen.
FOTO VAN MERLE
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een complete keuken”
Door Jos op maandag 17 jan 2022 22 | vestiging Den Helder
Leuk team en goeie monteurs ze werken netjes ze komen hun afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Grando Zaandam bedankt”
Door Ellen kramer op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Zaandam
Nadat mijn vrouw en ik voor een uitbouw van het huis gegaan waren. Moest er ook een nieuwe keuken komen. Na een aantal keukenwinkels hebben bezocht zijn wij bij Grando zaandam terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen door Roy en Sander die de afwikkeling deed. We zijn goed geholpen in de keuzes die we beter wel en niet konden doen. Met een prachtig ontwerp waar we heel blij mee waren. Op de 2 dagen van plaatsing is danny de monteur bezig geweest. Die heeft heel netjes gewerkt en een prachtig resultaat geleverd. Een echte vakman. Grando zaandam zal ik ook bij iedereen aanraden van begin tot eind een heel fijn gevoel met een hele mooie keuken.
FOTO VAN ELLEN KRAMER
+ Toon extra foto van Ellen kramer
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Patrick van Dijk op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Barendrecht
Gisteren is onze keuken opgeleverd. Het was twee weken afzien van sloop oude keuken tot opbouw nieuwe keuken. Toen wij destijds in de showroom kwamen zijn wij perfect geholpen. Ook wordt er meegedacht om uiteindelijk echt het idee te krijgen dat je iets nieuws krijgt. Ik zou iedereen aanraden om hier zij of haar keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi”
Door Bas D'ollijslager op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Amersfoort
Onze badkamer is super mooi gemaakt! We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Precies en nauwgezet geïnstalleerd”
Door Ben Schuwer op woensdag 12 jan 2022 22 | vestiging Hilversum
prettige ontvangst, goede informatie en advies, goed meedenken. geen onzinprijs met veel korting maar volgens verwachting prijs aanbod gedaan. zeer goede monteur, die alles erg precies en nauwgezet installeerde.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer en wc”
Door Nicky van Driel op woensdag 12 jan 2022 22 | vestiging Delft
Onze keuken, badkamer en wc laten doen via Grando Delft.

In de showroom een super goede service, en na het bestellen tevens een goede service en inspanning van de werknemers.

Voor de wc en de badkamer heeft Grando een aannemer weten te regelen, Umit. Deze man kan met zijn team werkelijk alles. Niks is te gek en alles is tot in de puntjes uitgevoerd. Zeer ervaren vakmensen. Mocht je je badkamer laten doen, raad ik dit ten zeerste aan!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken en badkamer”
Door R van Maarschalkerweerd op dinsdag 11 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Goed geholpen door verkoper in inrichting en advies. Wij hebben een badkamer en keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (43 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (128 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (42 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (98 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (49 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (116 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (44 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (41 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (52 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (63 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (14 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (39 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (44 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (147 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (36 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (57 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (41 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (64 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (69 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (115 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (112 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (152 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (27 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (130 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (24 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (97 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (57 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (84 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (130 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (193 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (83 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (242 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (62 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (101 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (69 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (113 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.