Feedback
8,7

Grando Keukens & Bad

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2331 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1215 ervaringen
4 sterren858 ervaringen
3 sterren67 ervaringen
2 sterren57 ervaringen
1 ster106 ervaringen

Per vestiging:
“Prettig gegaan”
Door Hans de Kruif op zondag 25 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Bij aankoop van de keuken werden we uitstekend geadviseerd, maar wij wisten vooraf al grotendeels onze wensen. Meteen kregen wij de montagedatum van de keuken door waardoor alle voorafgaande werkzaamheden ook snel ingepland konden worden. Deze werden uitgevoerd door een extern bedrijf waarmee het ook prettig werken was. Helaas heeft de door hen ingehuurde tegelzetter wat steken laten vallen maar ik heb begrepen dat ze hiermee niet verder gaan. Jammer is ook dat de geleverde oven een mankement vertoont en wij dit zelf moeten melden bij de fabrikant en niet bij Grando. Wij zijn echter uitermate tevreden met onze nieuwe fraaie keuken en met de prettige behandeling met en via Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door M. Wittgen op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Son
Bij Grando Son een keuken gekocht bestaande uit 3 hoge kasten en een schiereiland met granietenblad. Goede service gekregen in de winkel. De medewerker denkt goed met je mee. Alle spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De plaatsing van de keuken ging ook voorspoedig. We zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gerenoveerd”
Door F.M. de Ridder op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Naaldwijk
Omdat de oorspronkelijke leverancier van onze keuken niet erg geïnteresseerd was om de keuken te renoveren kwamen we bij Grando terecht. Daar werden de zaken goed voorbereid. Knelpunten goed opgelost en plaatsing geheel volgens afspraak. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenuitbreiding”
Door Ad op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Helmond
Goede service, afspraken worden nagekomen, montage perfect gedaan, SUPER.

Aanvulling ontvangen 22 oktober 2020: We hebben de bestaande keuken, uitgebreid/verlengd.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Corry Pronk op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Dankzij een deskundig advies en een perfecte montage hebben wij nu een droom van een badkamer. Monteur Virgil had het niet makkelijk maar hij bleef rustig en alles ging in overleg. We hoefden nergens voor te zorgen van vuilcontainer tot eindschoonmaak was allemaal dik voor elkaar. Dikke pluim!
FOTO VAN CORRY PRONK
Droombadkamer
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Rike Stellingwerf op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik was op zoek naar een keuken met een strakke, rustige uitstraling. Die vond ik meteen bij Grando, daar stond mijn droomkeuken in de showroom opgesteld. Maar deze keuken moest natuurlijk ook prima passen in de huidige ruimte. Ik heb daarvoor alle ruimte gekregen om met mijn eigen wensen te komen. En er werd ook kundig en creatief met mij meegedacht! Fantastisch, voor mij was het de eerste keer dat ik een nieuwe keuken kocht. Bovendien kwam men bij mij thuis de situatie bekijken en kreeg ik goede tips om mijn plannen te verwezenlijken!

Aanvulling ontvangen 20 oktober 2020: Het antwoord op uw vraag luidt: ja, mijn keuken is al geleverd en gemonteerd. Het is mij prima bevallen. Mijn keuken werd zeer vakkundig en nauwkeurig en snel in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Yvonne op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Purmerend
Goede service, goed advies voor keuken op basis van onze wensen. Duidelijk omtrent levering en perfect is onze nieuwe keuken gesteld. Erg tevreden met het hele proces en het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Kantelberg op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Middelburg
Grando is alle afspraken 100% nagekomen. Personeel van offerte over aanlevering tot afwerking zeer kompetent. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan verwacht”
Door Toinny Zaat op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Utrecht
Bij Kevin van Grando keuken en badkamer gekocht. Zeer goed advies gekregen en denkt mee over de beste oplossingen. Volgens afspraak oude keuken en badkamer gesloopt en nieuwe geïnstalleerd. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Super netjes wordt er gewerkt, snel en oplossingsgericht. Dus raden we Grando aan voor 100 procent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel geholpen”
Door Rene van der Linde op woensdag 14 okt 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Zeer professioneel geholpen door Corine. Zakelijk was zij zeer deskundig en de persoonlijke afspraken waren verhelderend om te weten wat wel en niet kon. De plaatsing van de keuken was zeer professioneel en met name de after sales meer dan professioneel. Advies is wel om ook elders te kijken om goed vergelijk te hebben/krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Fam. Hoelandt op dinsdag 13 okt 2020 20 | vestiging Den Helder
Vriendelijk ontvangen op de zaak, goede en snelle informatie. Snelle beslissing kunnen nemen voor aankoop keuken. 3-D tekening en werktekening zijn duidelijk. Wachttijd tot levering zoals afgesproken. Levering keuken door transporteur op afgesproken tijd. Montage verliep voorspoedig, mede door zeer vakkundige keuken monteur. Afschouwen is goed maar te snel na montage, klant heeft geen tijd om goed door zijn keuken goed te bekijken op aanmerkingen. Noot: Ik heb gewerkt met losse stopcontacten met snoer op afgesproken punten. Dit werd als zeer makkelijk ervaren door monteur. kan dit niet voortaan aangegeven worden op de tekening of mondeling verteld worden vooraf. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door JC op dinsdag 13 okt 2020 20 | vestiging Middelburg
We zijn prima geholpen. Hebben met elkaar een mooie keuken "in elkaar" gezet.
Ga niet voor een 10, dan valt er niets meer te leren!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Het is nog niet klaar, er moet nog een vaatwasser nageleverd worden en enkele restpuntjes moeten nog gedaan worden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele klacht te melden”
Door gerard hoekmeijer op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Den Helder
een keukenblok met enige apparatuur, een hoge kast t.b.v. de cv-ketel en een bovenkastje. De info in de winkel was adequaat. Alle vragen werden deskundig beantwoord. Het opmeten op locatie werd serieus gedaan en alles is duidelijk gecommuniceerd. De levering en montage was ook prima en geheel volgens afspraak. Ik heb geen enkele klacht te vermelden! Wel saai.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met hoe het gaat”
Door Jannie op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Middelburg
Vriendelijke personeel goede koffie en ze nemen de tijd voor uitleg en ze denken mee.

Aanvulling ontvangen 21 oktober 2020: Het is een keuken hij is 1 oktober geplaatst. Alles goed gegaan allen de plintkachel was de verkeerde en een lampje te weinig.
Maar die komen ze binnen kort plaatsen met de spatrant. We zijn tot nu tevreden met de gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“100% goed”
Door H van Deventer op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Breda
op keuken-zoektocht, prima ideeën van Vera Grand Breda, correcte levertijden en levering en zeer deskundige keukenbouwers, 100% netjes afgeleverd en afgewerkt.
'n contente mens Nu nog de badkamer..........., moet ook lukken:-)
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door R.Mahieu op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Zevenbergen
Meedenken ,oplossingen zoeken afspraken worden nagekomen en levering en nalevering correct.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Hvz op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij zijn prima geholpen bij het kopen en uitzoeken van de keuken. Nick luisterde goed naar onze wensen en heeft deze verwerkt in een mooie keuken. De installatie van de keuken door Peter is ook geweldig gedaan. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Van Cleef-Murrer op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Son
Ben via vrienden terecht gekomen bij Grando keukens. Bij aankoop bijzonder goed geadviseerd waardoor ik niet lang tijd nodig had om tot aankoop over te gaan. Ook levering en montage prima verlopen. Alles volgens afspraak. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Van Dam op zondag 11 okt 2020 20 | vestiging Zwolle
Afgelopen woensdag is onze keuken naar volle tevredenheid geplaatst. Van oriëntatie tot plaatsing heeft grando en Erwin in het bijzonder meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Vooral de betrokkenheid en interesse hebben we als zeer prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door N. Ridder op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Een goed en deskundig advies. We hebben in totaal 6 keukenwinkels bezocht maar wisten eigenlijk meteen dat de eerste het zou worden, Dat was Grando Keukens in Heerhugowaard. Fijne mensen daar en vaklui die de keuken kwamen plaatsen! Dank voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van”
Door Monique op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Zaandam. De keuken is nog mooier dan op de tekening. Wij zijn super blij! Hiernaast is het personeel erg vriendelijk, leuk, vakkundig, denken mee, verstrekken duidelijke informatie en hebben veel geduld:). Het aankoopproces is zorgvuldig. Er zitten meerdere controle momenten op de offerte met de verkoper en met een medewerker (niet zijnde een verkoper). Afspraken worden goed nagekomen. We hadden eerder geen ervaringen met Grando keuken maar zijn spontaan de vestiging in Zaandam binnen gelopen. En daar hebben wij geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Fred en Sonja Ossebaar op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Zaandam
We hadden zelf al bijna alles uitgezocht. De adviseur was zo enthousiast over onze keuze, dat het net leek alsof het zijn eigen keuken betrof. Leuk om te horen. Bij vragen snel antwoord, ook van de overige medewerkers. De keuken werd op tijd geleverd en geplaatst door super goede monteurs die ook nog goed mee dachten voor een oplossing bij een kleine misser. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meedenkend”
Door Frank en Regina Bloem op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Goed meedenkend verkoopteam en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden.

Aanvulling ontvangen 8 oktober 2020: De keuken is al geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door M. Saino op dinsdag 6 okt 2020 20 | vestiging Rotterdam
Prachtige keuken! Ontzettend blij mee. Fijne persoonlijke service. Goed meegedacht met het ontwerp en de uitwerking ervan.
FOTO VAN M. SAINO
Donkere keuken met wit blad
Reactie of foto toevoegen
“Oplossingsgericht”
Door G. Mets op dinsdag 6 okt 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Actief luisterend. meedenkend, oplossingsgericht. keurige inmeting. Liet van alles en nog wat zien. Geen moeite was hem te veel zonder te opdringerig te zijn. Hij liet ons de keuze.

Aanvulling ontvangen 11 oktober 2020: Wij hebben een keuken gekocht. Vanwege de complexiteit van de ruimte zijn de werkbladen na de plaatsing ingemeten en deze zijn nu in bestelling. De keuken is beperkt bruikbaar door noodoplossing van degene die de plaatsing heeft gedaan. Wij waren hiervan op de hoogte. Aankoop is geleverd, exclusief werkbladen. Wordt dus later afgemaakt als firma Dekker de werkbladen en achterwanden gaat leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Prima en eerlijk”
Door Franken op dinsdag 6 okt 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Een mooie keuken gekocht en vakkundig gemonteerd. Prima geholpen tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Broek op dinsdag 6 okt 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Alles volgens afspraak en goed geplaatst mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles is top gegaan”
Door Kieffer op dinsdag 6 okt 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Keuken gekocht en alles goed verlopen top verkoopster heeft er verstand van weet waar ze het overheeft en top monteur
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jeremy op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Rotterdam
Bij binnenkomst goed ontvangen en door goed advies een aantal beslissingen genomen die achteraf gezien cruciaal waren en in positieve zin hebben uitgepakt. Er was wat onenigheid over de uiteindelijke deal maar dit hebben we samen opgelost en het eindresultaat mag er zijn. We hebben een prachtige keuken gekregen die exact overeenkomt met de 3D tekening! In het bijzonder gaat mijn dank uit naar Arjen en Mustapha! Wij gaan nog heel lang genieten van onze luxe en prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gert van der Leeden op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij werden op een goede manier geholpen door de medewerker en hij gaf ook wel goede en bruikbare tips.

Aanvulling ontvangen 12 oktober 2020: Goede uitleg en informatie gekregen van de verkoper, eist precies wat wij wilden en gaf goede raad. Na een paar gesprekken wisten we wat we wilden en hebben een voor ons mooie hoekkeuken besteld. 23 september is hij geplaatst en hij is zoals wij hem bedoeld hadden.
FOTO VAN GERT VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed naar de klant”
Door Robert Beelen op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Assen
Eindelijk een keukenzaak die echt luistert en meedenkt met onze portemonnee. Ook complimenten van de monteurs die meldden dat er superstrak was ingemeten.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gegaan”
Door Danielle en Guido Otter op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wat zijn wij fantastische geholpen, met elk oog voor detail en afwerking, is er bij ons een prachtige keuken geplaatst. Het voelde gelijk vertrouwd aan, en er werd alle tijd voor ons genomen. Alles was bespreekbaar en er werd duidelijk met ons meegedacht. Van begin tot aan montage, als prettig ervaren. Iedereen die opzoek is naar een nieuwe keuken, zal ik aanraden hier eens binnen te lopen. Risza super bedankt voor dit hele proces naar een nieuwe prachtige keuken en de fijne ervaring die we hier aan over gehouden hebben. De keuken is prachtig geplaatst, wij zijn er echt verliefd op. Ook fijn hoe alles nog uitgelegd werd na plaatsing over de apparatuur en onderhoud van de keuken.
FOTO VAN DANIELLE EN GUIDO OTTER
Verliefd op deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed uitgevoerd”
Door Pieter op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Bergambacht
We hebben onze keuken bij Grando gekocht. Het advies was uitstekend. Veel geduld, tijd en energie is er in gestoken. Meerdere ontwerpvarianten gemaakt om op onze droomkeuken uit te komen. Levering en installatie goed uitgevoerd. Ook de restpunten hebben de volledige aandacht en zijn naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer en toilet”
Door Ibrahim Amhagi op zaterdag 3 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Familie van mij was geslaagd voor een keuken, badkamer en wc bij Grando Amersfoort. Daarnaast waren ze compleet ontzorgt en was het project in 3,5 week compleet afgerond. Dit sprak ons erg aan en dus zijn wij naar Amersfoort gereden en hebben ons daar goed laten informeren en adviseren. Onze eis was wel dat dezelfde werklui als bij onze familie (Qualis Bouw) het werk kwam verzetten. Dit kon geregeld worden, daarnaast werd er een eerlijk en nette prijs gevraagd voor ons project. Ook bij ons duurde het 3,5 week en de oplevering ervan werd gedaan door de eigenaar zelf die tijdens het project ook meerdere malen was langs gekomen. Al met al super tevreden over het geheel. Grando Amersfoort is een aanrader. Bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Vrolijk op zaterdag 3 okt 2020 20 | vestiging Bergambacht
Goed advies en duidelijke afspraken met Grando Bergambacht/ Fred Kreukniet i.v.m. verbouwing van badkamer en toilet op beneden verdieping. Probleem met niet passende douchedeuren werd in goed overleg opgelost en bleek een fout van de leverancier. Ook vakkundige plaatsing en afwerking door Netto Montage. Plezierig contact, snelle reactie op vragen en afspraken werden correct nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de klant serieus”
Door Eric op zaterdag 3 okt 2020 20 | vestiging Delft
Compleet nieuwe keuken gekocht met alle apparatuur en deze is tot in de puntjes afgewerkt. Marc is een gedreven ondernemer die pas rust als de klant tevreden is
We hadden wat problemen met de koelkast deur die niet goed sloot en dit is door Marc persoonlijk ter plekke opgelost. Eindelijk een keuken bedrijf waar je jezelf serieus voelt worden genomen. En na plaatsing en betaling uitstekende after sales. Ik zou Grando Delft zeker bij vrienden aanbevelen!
FOTO VAN ERIC
Strakke witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Mevr. CJM Wassenaar-Rentinck op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken en badkamer gekocht. Bij beide kreeg ik advies van een enthousiaste Emanuel. Hij dacht mee met mijn wensen en vertaalde die naar tevredenheid in de tekeningen. De monteurs deden hun werk perfect en ruimden alles steeds netjes weer op. De service was prima en over het resultaat ben ik zeer tevreden. Mijn complimenten voor het hele team!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Koster op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Barendrecht
Zeer mooi en functioneel eindresultaat. Adviseur had oog voor onze behoefte en bracht ook veel praktische adviezen in. Levering netjes en volgens afspraak. Persoonlijke aandacht gedurende het hele traject was zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Fam. Buijs op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Breda
Goede ontvangst. Verrassende indeling. Genoeg keuze in showroom. Goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken super gezet”
Door Kees op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Middelburg
Wij hebben een keuken gekocht is netje besproken, afgeleverd en netje in elkaar gezet ziet er heel mooi uit.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenuitbreiding”
Door M. E. Van de Werff op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Onze huidige keuken voorzien van een nieuw blad en extra kastruimte. Prima geholpen en met ons meegedacht. Snelle levering. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Creatief”
Door Mce Gordijn Blok op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Rotterdam
Badkamer en nieuwe toilet uitgezocht. Zeer professioneel geholpen door verkoper.
Zeer creatief.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Danique op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Zeer tevreden over onze keuken. Fijn geholpen in de winkel, genoeg keuze. Bezorgen en plaatsen was volgens afspraak . De monteur werkte netjes en veel kennis. Alles verliep uitstekend
FOTO VAN DANIQUE
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Wouter Arnoldy op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht bij Grando Utrecht en van het begin tot het einde goed geholpen! Het eindresultaat is waanzinnig, in lijn met wat we besproken hebben!

Aanvulling ontvangen 28 september 2020: Is gemonteerd en zeer goed bevallen, ze hebben netjes en goed werk geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam.Dekker op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Middelburg
Nieuwe badkamer en wc. Goed geholpen door Mario. Komt afspraken na!

Aanvulling ontvangen 30 september 2020: Badkamer/ wc is in middels gemonteerd en we zijn er erg tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door L.Y. Stols op vrijdag 25 sep 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
De klant is hier nog koning. De persoonlijke benadering en meedenken is uitstekend. Als je een vraag hebt wordt die gelijk beantwoord. Ze lossen alles op en de eigen medewerkers die de keuken plaatsen zijn ware vakmensen. Mijn ervaring met andere keukenleveranciers was heel anders, die willen alleen maar scoren. Verkopen zelfs een keuken die achteraf niet blijkt te passen. terwijl je al getekend hebt. Kostte me veel geld om eraf te komen. Zou hier niet gebeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R Veenstra op vrijdag 25 sep 2020 20 | vestiging Heerenveen
Prachtige moderne keuken gekocht. Goed en deskundig advies gekregen van Karen de Jong. In meerdere afspraken stap voor stap onze nieuwe keuken met Karen samengesteld. Pas wanneer alle gewenste details tot in de puntjes zijn uitgewerkt is de keuken besteld.(dank voor jullie geduld:) Na plaatsing nog enkele puntjes tot tevredenheid opgelost. Aftersales ook top. Grando Heerenveen aanrader wat ons betreft!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed gegaan”
Door Fam.Paulen op vrijdag 25 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Fantastisch geholpen goede voorlichting en alle tijd om onze keukenrenovatie te bespreken. Nieuw vaatwasmachine-inductiekookplaat-gootsteen + kraan-aanrechtblad en nieuwe plinten. Zeker een aanrader.

Aanvulling ontvangen 29 september 2020: De keuken is al geleverd en alles perfect verzorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Mariska op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Nieuwe badkamer gekocht en zeer tevreden of het meedenken , plaatsen en de afwerking van ons project . Professionele zaak met mensen die van aanpakken weten. Onze keuken is het volgende en die laten we zeker door Dinesh plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Warmte en klasse”
Door Hans de Nooijer op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Middelburg
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, kleurencombinatie zwarte fronten en blad kookeiland beige composiet gepolijst ziet er fantastisch uit. Afmetingen geven de keuken ook een ruimtelijk en open karakter. Het straalt warmte, klasse en gezelligheid uit.
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet 100%”
Door Jan op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
We werden prima geholpen bij de keuze van onze keuken. Afspraken werden nagekomen, we werden keurig op de hoogte gehouden. Jammer dat het aanrechtblad 12 !!! centimeter te kort was. Maar: Alles werd keurig opgelost. Het resultaat: Een keuken die 100% aan onze verwachtingen voldeed.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Auke en Janine op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Heerenveen
Wij zijn zeer tevreden! Wij hebben een T-vorm keuken met een ombouw (zodat het lijkt dat de keuken zweeft) gekocht bij Grando. Onze keuken is niet standaard en er moest behoorlijk wat maatwerk aan te pas komen. De gesprekken met Lean, Menno en Karin hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze hebben verstand van zaken en hebben goed met ons meegedacht. Ook de monteurs die vervolgens de keuken bij ons hebben geplaatst hebben een dikke pluim verdient. Wat een vakmensen! Ter plekke werden alle niet standaard dingen nog voorgelegd en konden we nog kleine wijzigingen aanbrengen. Hierbij bedanken wij Grando voor een schitterende keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken met kookeiland”
Door Rob Korbag op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Volledige keuken met kookeiland gekocht. Jammer dat het inmeten niet geheel goed was gegaan. Een kast deurtje ging niet goed open, door een radiator die in de weg zat. Echter alles wordt naar verwachting goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde showroomkeuken”
Door Stef op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Helmond
Naar alle tevredenheid een showroomkeuken gekocht. Hierbij correct geholpen alsof de volledige prijs werd betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Antoinette op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Super blij met onze nieuwe keuken! Rutger weet precies na een aantal vragen wat de wensen zijn en heeft perfect inzicht in de ruimte waardoor hij ons uitstekend heeft geholpen.
FOTO VAN ANTOINETTE
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Was perfect”
Door Familie Kötter op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Hier dan het mooie resultaat�. Onze mooie keuken van Grando Hengelo!!
Vanaf het 1e moment dat wij bij Grando Hengelo naar binnen stapten, voelden wij ons op ons gemak. We werden vriendelijk ontvangen, deden ons verhaal en dit verhaal werd op papier gezet. Alles werd op tijd en compleet geleverd. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Het goede advies en geduld van Marcel (Grando Hengelo) en de vakmanschap van Michel, die de keuken vakkundig  heeft geplaatst, heeft er toe geleid dat wij een geweldige keuken hebben gekregen.
FOTO VAN FAMILIE KÖTTER
Geweldige keuken
+ Toon extra foto van Familie Kötter
+ Toon extra foto van Familie Kötter
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Ben Kramer op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij zijn vakkundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn we zeer tevreden over de monteur die de badkamer heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Maatvoering middenkast”
Door Fam. Wijnstekers op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Groningen
Een keuken van 9000€ gekocht bij Grando keukens en laten plaatsen door Grando keukens in mei 2020. Één kastje midden in de keuken bleek Grando niet in de juiste maat te hebben besteld. Inmiddels zijn we 5 maanden verder en is dit probleem nog steeds niet verholpen en zitten we nog steeds naar een gat te kijken. Omdat Grando keukens de betaling al vóór levering binnen had (dit was een verplichting van hun kant, anders zou de keuken niet geleverd worden) lijkt herstel van deze fout geen prioriteit te hebben bij Grando keukens. Wij wachten nog steeds op een oplossing.
REACTIE VAN RONALD NABERMAN
Dag meneer en mevrouw Wijnstekers, helaas heeft de oplossing inderdaad te lang op zich laten wachten. Nogmaals mijn excuses hiervoor. Gelukkig is uw materiaal volgende week bij ons binnen en zal ik een afspraak met u plannen zodat onze monteur de schuine kast kan afmonteren. De laatste kast is dan net als de rest van de keuken 100%
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Danique op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Blij met onze nieuwe badkamer. Goed geholpen in de showroom. Goed advies ter plekke. Uitvoering was gejaagd en rommelig. Zeer tevreden over de producten!
FOTO VAN DANIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Gidius op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Rotterdam
Schoon en netjes, werken volgens afspraak en inzicht. Na oplevering een aantal kleine plus/min dingetjes aan getroffen. Deze werden in korte tijd opgelost. Ik ben er tevreden mee....

Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Complete badkamer en keuken besteld. All-in-One dus. Vaklui over de vloer, zeer 'pro' moet ik zeggen. Constant aan de klus, geen pauzes etc. Om 08:30 beginnen en om 15:30 stoppen. Voor eventuele vragen of verzoeken, was er ruimte en inspraak. Tip! Zorg voor voldoende koffie..... ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst deskundig”
Door Jan & Nelleke op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Naaldwijk
Uiterst vriendelijke en deskundig geholpen. Zijn superblij met onze nieuwe keuken. Tip; zorg dat je als kant kan kiezen op wat voor een manier de koof boven de keukenkastjes wordt afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken gekregen”
Door Elise van der Heijden op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Hilversum
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. Ik wilde iets aparts. Heb heel goed advies gekregen van Grando, ik ben blij dat ze goed met mij meegedacht hebben. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht, gekocht en geleverd gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Wilma op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een keuken gekocht en deze is top. Bij instaleren bleek 1 kast niet aanwezig maar binnen een week alsnog geplaatst. Fijn dat het zo soepel ging.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn tevreden”
Door Aad op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een compliment aan Grando Hazerswoude-Dorp en vooral aan Monique, Cas, Rutger en monteur John. De creativiteit, het meedenken, verwerken van de aanpassingen en uiteindelijk levering en plaatsing van de keuken is super verlopen. Wij hebben veel keukenleveranciers gesproken. Het goede gevoel bij Grando hebben jullie volledig waargemaakt. Voor de creativiteit en betrokkenheid om de keuken binnen een bepaalde periode te leveren, volledig te plaatsen en zonder manco waarderen wij enorm. Grando Hazerswoude-Dorp ... een aanrader ... !
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Cora en Edward op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Nieuwe badkamer en toilet gekocht bij Grando Utrecht. We zijn prima begeleid door Nick van der Laan. De verbouwing, door Walter en Hans Vosmeer, verliep goed. Ze werkten erg netjes en waren in twee weken klaar. We zijn superblij met het resultaat!

Eerdere ervaring van 13 augustus 2019: Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Utrecht. Zijn zeer goed geholpen en begeleid door Nick. Hij was ons vaste aanspreekpunt, wat heel prettig was. We werden goed op de hoogte gehouden over het hele proces. Konden met al onze vragen op opmerkingen bij hem terecht. De keuken werd in overleg geleverd en was compleet! Vervolgens werd in 5 dagen onze oude keuken verwijderd, al het leidingwerk gedaan en de nieuwe keuken geplaatst door Peter. Iemand die netjes werkt en zeer vakkundig is! We zijn erg blij met het resultaat. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN CORA EN EDWARD
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Mirjam Beekman op zaterdag 12 sep 2020 20 | vestiging Zwolle
Vanaf het moment dat mijn partner en ik de vestiging in Zwolle binnen stapten hadden we direct een goed gevoel. Hier konden wij weleens onze toekomstige badkamer gaan uitzoeken. Het is een mooie ruime zaak waar diverse voorbeeld badkamers staan opgesteld en daardoor konden we goed ontdekken wat wij mooi vonden en niet. Verkoper Erwin heeft ons geholpen om tot ons favoriete ontwerp te komen. Met de spullen die wij mooi vonden. Hij heeft ons op een prettige manier geholpen zonder te pushen of ons proberen over te halen om tot koop over te gaan, terwijl we hier nog niet aan toe waren. Daarnaast gaf hij goed advies wat wel handig was om te doen en wat we beter niet konden doen. Het plaatsen van de badkamer is gebeurt door de badkamerbrigade dit werd geregeld door Grando. Bij de Badkamerbrigade werken mensen die er verstand van hebben en die hebben ervoor gezorgd dat alles netjes werd gemonteerd en afgewerkt. Zowel Grando als de badkamerbrigade hebben ons betrokken in het gehele proces en alles ging netjes in overleg. We zijn dan ook super blij en tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN MIRJAM BEEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken helemaal klaar”
Door Brigitte Verhagen op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Rotterdam
In juli bij Grando Alexandrium geweest waar wij een (gedeeltelijke) keuken hebben gekocht. De achterwand van onze oude keuken (ook gekocht bij Grando) voldeed niet meer aan onze wensen. Wij werden goed geadviseerd. Er zijn ons meerdere mogelijkheden laten zien. Na het inmeten bleek dat onze eerste keuze niet mogelijk was. Hierop is er opnieuw gekeken naar hoe het dan wel zou kunnen. Er werd veel tijd voor ons genomen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon betrokken”
Door Anja Rietveld op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Bergambacht
Ik heb bij Fred Kreukniet een keuken gekocht. Fred en zijn vrouwelijke collega hebben mij buitengewoon geduldig en betrokken geholpen om tot het voor mij gewenste prachtige resultaat te komen. Geen toezeggingen die niet kunnen worden waargemaakt. En een monteur die netjes en nauwkeurig te werk ging om de droom te realiseren.
Reactie of foto toevoegen
“Lang proces maar zeker tevreden”
Door Mischa De Vos op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten twee badkamers en een keuken bij Serkan Can van Grando in Amersfoort. Dat was een groot succes: Serkan hielp ons uitstekend, tezamen met een geestige collega, die af en toe bijsprong. Ze dachten goed mee over wat wel niet kon en wat wel of niet handig was. Het hele proces duurde wat langer dan we verwachtten omdat vooral de levertijden lang zijn. Omdat de Quooker (dat is een hippe kraan) in de keuken niet direct werkte, moest een monteur twee keer langskomen. Uiteindelijk duurde het hele traject vanaf het eerste bezoek aan Grando tot aan een werkende kraan bijna 6 maanden. Maar ik zou je zeker adviseren naar Grando te gaan, en als het even kan in Amersfoort.
FOTO VAN MISCHA DE VOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geheel nieuwe keuken”
Door Linda en Marco op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben een geheel nieuwe keuken besteld met verbouwing. O.a. nieuw plafond, vloer, isolatie en openslaande deuren. Een hele klus dus. Na een aantal prettige gesprekken met de geduldige adviseur (Marja) hadden we besloten om met Grando in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van: de verbouwing begon op afgesproken tijdstip, er konden nog wat wijzigingen plaatsvinden tijdens de bouw en Marco heeft na het slopen de boel geweldig opgebouwd. Schilder Johan heeft de boel uitstekend gekleurd in de keuken. Kortom echt een aanbeveling! geschilderd , en de nazorg was er ook., Kortom geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Inspiratie”
Door Robert op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Inspirerende showroom. De keukenadviseur heeft ons prima geholpen en goed meegedacht. De 3D tekening geeft je een goed idee van wat er geïnstalleerd wordt. De keukenmonteur die alles installeerde was uiterst vriendelijk en heeft de keuken super geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Sluit aan bij verwachtingen”
Door Rene op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Middelburg
Nieuwe keuken gekocht. Goed meegedacht om invulling te geven aan de wensen. Super om frontjes en voorbeeld werkblad mee te kunnen nemen om de kleuren thuis goed te kunnen bepalen. Een knelpunt over de lengte van een werkblad is na overleg opgelost. De keuken sluit geheel aan bij de verwachtingen
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gegaan”
Door Dennis van Herpen op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Son
Klantvriendelijk kennis en inspiratie. Niet opdringerig. Komt zijn afspraken na. Keuken met Kookeiland en bijkeuken gekocht. Super tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Irma rodenburg op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Heb 9 meter keuken gekocht super geplaatst en super geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Kees Nederhoff op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht (verkoper Corine) super, badkamer gekocht (verkoper Bas) super nadat Bas ziek werd liep het een beetje in het honderd. Dat was niet nodig geweest.

Aanvulling ontvangen 7 september 2020: Op een haar na is alles klaar, de schilder moet nog wat afronden.

Eerdere ervaring van 24 februari 2018: Een keuken in een U opstelling prachtig uitgevoerd. Ervaring verkoop super, montage en afwerking zeer goed. Boven verwachting een prachtig eindresultaat. Nu de badkamer, natuurlijk ook bij Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Marischa edelenbosch op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We hadden een budget waar we niet boven konden gaan en daardoor was het lastig om een keuken uit te zoeken. We zijn goed geïnformeerd over de apparatuur en de kwaliteit van het blad en de kastjes. Uiteindelijk hebben we voor ons budget een prachtige keuken kunnen vinden met alles wat we wilden.
FOTO VAN MARISCHA EDELENBOSCH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Onze mail aan Grando als review”
Door Marije op zondag 6 sep 2020 20 | vestiging Heerenveen
Deze mail gestuurd naar Grando Heerenveen: Aan Menno en Karin: Allereerst willen wij jullie graag laten weten dat wij echt enorm blij zijn met de nieuwe keuken! Naarmate de tijd verstreek, werd het toch erg spannend en vroeg ik mijzelf af of de keuken wel echt zo mooi was als dat ik hem in mijn hoofd had. En inmiddels kan ik jullie vertellen dat ik hem in het echt nog veel mooier vind! Wij willen jullie dan ook enorm bedanken voor de goede, vriendelijke en professionele hulp bij het uitzoeken van de keuken! Jullie hebben erg goed geluisterd naar onze wensen, dit zien wij dan ook terug in de keuken en de indeling hiervan. Fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Paul op vrijdag 4 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben in 2016 een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. Het is een mat witte hoek keuken met twee delen van twee brede lades met erboven een 5-pits inductie, in de hoek een systeem die eruit kan om pannen (of iets anders) op te zetten, daarnaast de wasbak met Quooker en daarnaast de vaatwasser. Aan de andere kant van de hoek, wasbak en vaatwasser, hebben wij nog drie halve kastjes laten plaatsen voor servies, glazen, etc. De afzuiging is bij ons in een goot (stucwerk) aan het plafond ingebouwd. Aan de andere muurzijde staat het andere deel van de keuken, waar onze koelkast met vriesvak en oven met magnetron functie is zijn verwerkt. Boven en onder de over zijn nog opberg kastjes. Deze zijde is niet in mat wit, maar in een hout kleur. Dit hebben wij gedaan, zodat niet alles zo wit is in de keuken. Dit was wel heel veel informatie over onze keuken ;) Nu kort maar krachtig onze ervaring met Grando. De desbetreffende collega waar wij onze keuken bij hebben gekocht was super. Echter in zijn afspraken voor het plaatsen, was hij wat minder goed. Toen ons nieuwbouw huis eenmaal af was, en hij er niet meer werkte, kon een andere collega het oplossen. Dit heeft hij heel erg netjes opgepakt en is onze keuken uiteindelijk netjes op tijd gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden mee”
Door Ronald van Calker op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Heerenveen
We hebben een keuken gekocht met o.a. een eiland, Quooker, combi-stoomoven en een inductiekookplaat. De verkoper (en collega's) waren zeer vriendelijk en vakkundig. De 3D schets was precies zoals het geworden is.
FOTO VAN RONALD VAN CALKER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door A. Hansen op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn bijzonder goed geïnformeerd door de adviseur van Grando Hoorn over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken. Hij dacht mee in de mogelijkheden en hield rekening met onze wensen. Het verdere traject van inmeten, levering, plaatsing en nazorg is zeer prettig verlopen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Jeroen Van dijk op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Epe
Goede voorlichting, goed geluisterd naar onze wensen. Resultaat is super we zijn er erg blij mee .
FOTO VAN JEROEN VAN DIJK
Keuken met barretje
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Astrid en Peter op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
In juli 2019 een keuken uitgezocht. Prima geholpen door Jeff. In november 2019 is die geplaatst. Dit is door de monteurs prima uitgevoerd. Na enige maanden begon de spatrand achter het gasfornuis te verkleuren. (brandplek). I.o.m. Jeff hebben we in de zaak een ander type spatrand uitgezoch via een klein proefstuk. Tijdens plaatsen hiervan bleek er een kras op een van de delen zat. De helft was al geplaats, maar voor de andere helft zou een nieuwe plaat komen. Al na een dag vonden we de nieuw gekozen spatrand totaal niet passen bij het aanrechtblad. We hebben de plaatsing weer stop laten zetten. Uiteindelijk gekozen voor een glazen achterwand bij het fornuis, en de rest weer het zelfde materiaal als het aanrecht blad. Omdat Grando de glazen achterwand niet kon leveren, deze zelf aangeschaft en het overige deel opnieuw laten plaatsen door de monteurs van Grando In het geheel dus prima opgelost.
FOTO VAN ASTRID EN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Edgar op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Deskundig advies, duidelijke afspraken, en vakkundige montage. Kortom een aanrader als het gaat om een goede prijs/kwaliteit verhouding.
FOTO VAN EDGAR
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken net geplaatst”
Door Niek op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij waren voor onze uitbouw op zoek naar een nieuwe keuken. Bij deze zoektocht zijn we uitstekend geholpen door Bas. Vriendelijke en goede service in de winkel en daarnaast een goede service bij het leveren van de keuken.
FOTO VAN NIEK
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over proces”
Door Cees Ouwehand op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
Vanaf het moment dat wij de vestiging in Utrecht binnen stapte hadden mijn vrouw en ik direct het gevoel van dit kon wel eens de zaak worden waardoor wij een badkamer en wc renovatie laten doen. We werden ontvangen in een ongedwongen en no nonsens sfeer wat ons enorm aanspreekt. Geen gladde praatjes of andere vage verkoop technieken, nee gewoon to the point en duidelijk. De verkoper Kevin deed enorm zijn best in het meedenken van de renovatie en maakte een prachtige 3-D tekening voor ons. Op zo'n moment komt een badkamer tot leven en zie je dat er veel mogelijk is in een kleine badkamer. Kortom wij waren er eigenlijk direct uit. De monteur Carl is er een met gouden handen en weet eigenlijk voor ieder probleem een oplossing te bedenken. Hij betrekt je volledig in het hele proces van slopen tot bouwen en afwerken. Dus ook over de monteur Carl en zijn medewerkers die van het begin tot einde bij de renovatie betrokken zijn geweest zijn wij meer dan tevreden. Ieder moment waneer een van ons in de badkamer is genieten we met volle teugen en denken we regelmatig aan de vakkundigheid van de medewerkers van Grando uit de vestiging Utrecht. Kortom wij zijn heel tevreden over het hele proces. Het kon niet beter.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Brenda en Pieter op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Heerenveen
Om een nieuwe keuken uit te zoeken hebben we een aantal keukenzaken bezocht. Bij Grando werden we vriendelijk ontvangen en er is een grote hoeveelheid aan keukenopstellingen in de showroom aanwezig om eenvoudig de gewenste keuken te ontwerpen. We werden prima geadviseerd door Lean en deze had al snel onze wensen op papier. Omdat we viermaal eerder een keuken bij Grando hebben gekocht zijn we bekend met de uitstekende service en aftersales van deze firma en vinden dat ook erg belangrijk. Vanaf het moment van aankoop zijn we goed geïnformeerd over de levering en plaatsing en verliep alles exact volgens afspraak. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed bij Grando Keukens en wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds blij”
Door Alexander Kooijman op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vriendelijk service met juist advies. Geholpen door Rutger die je op weg helpt in de wondere wereld van keukens. Op een fijne en ontspannen manier een keuken uitgezocht. Alles word goed gecheckt en de communicatie na aankoop verloopt zeer fijn. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Veel zorg aan keuken besteed”
Door Richard op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Hilversum
Gekochte keuken inclusief elektra, waterleiding en schilderwerk, met zeer veel zorg geplaatst door zeer klantvriendelijk personeel. Personeel had maar een doel: een zo'n hoog mogelijk afwerkingsniveau.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Familie van der Meulen op zondag 30 aug 2020 20 | vestiging Heerenveen
Wij zijn niet gek op een review te schrijven. Maar voor Grando keukens maken we een uitzondering. Afgelopen januari en februari hebben we vele bedrijven voor keukens bezocht. Veel bedrijven hadden een beperkte opstelling of een (hoge) prijsklasse die ons niet aanstond. Er waren zelfs bedrijven die ons met keukenboeken een keuze wilden laten maken. Wij willen een proefopstellingen zien voor ideeën. Grando Heerenveen liet ons verschillende proefopstellingen zien van keukenstijlen en keukenapparatuur. Daarnaast zat in de aankoopprocedure nog een fijne bedenktijd om na 2 tot 3 weken de keuze zo nodig aan te passen. Hier hebben wij gebruik van gemaakt. Ons eerste gekozen keukenblad is achteraf toch grijs geworden en het is een andere koelkast geworden. Keuzes maken is soms heel moeilijk en details worden soms vergeten. Daarom is echt fijn dat je proefopstellingen kunt zien voor ideeën. Nu in augustus is onze keuken in twee dagen geplaatst door Grando. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. WIj vinden Grando Heerenveen een topwinkel met fijne mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Rieneke van de Pol op zaterdag 29 aug 2020 20 | vestiging Heerenveen
We zijn bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door Menno en Karen bij Grando Heerenveen. De klant is koning is hier nog het credo, zonder in gladde verkooppraatjes te belanden (in verschillende andere keukenwinkels troffen we wel het type gladde verkoper). Gewoon duidelijke communicatie, er was veel mogelijk, goed meedenken. Ook toen we niet tevreden waren over de achterwand werd dit zonder problemen kosteloos opgelost. Werd daarna direct weer achteraan gebeld of het zo naar onze wens was. Een fijne zaak waar we niets negatiefs over kunnen zeggen. Goede service, fijne mensen.
FOTO VAN RIENEKE VAN DE POL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Reggie Raphaela op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Mijn eerste keuken! Waar begin je? Nadat ik een aantal keukenzaken bezocht had ik een tip gekregen van een kennis om bij Grando in Amersfoort te kijken. Bij binnenkomst werd ik netjes gegroet en gevraagd of ik wat wilde drinken. Ik dacht meteen oh hier gaan we weer...de vraag waar bent u precies naar op zoek bleef gelukkig uit en ik kon zonder direct 'verkocht' te worden op mijn gemak rondkijken. Er is genoeg keus maar één keuken sprong er voor mij persoonlijk het meeste uit en de prijs viel gelukkig binnen mijn budget. Na een oriënterend gesprek kreeg ik een goed gevoel bij de verkoper over wat Grando voor mij kon betekenen. Eenmaal akkoord over de mogelijkheden en de prijs werd mijn keuken binnen vier weken geleverd en geplaatst. Daarnaast hoefde ik mij niet druk te maken over een stukje schilder werk van de muren in mijn keuken. Dit werd voor een scherpe prijs ook uitgevoerd. Voor mij was dit een zeer prettige ervaring bij het kopen van mijn eerste keuken. Ik ben door Grando Amersfoort zeer goed begeleid, alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Uiteindelijk was het voor mij weinig inspanning en exact de keuken in mijn huis die ik in de showroom zag staan. Top klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Fam. de Jonge op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Den Helder
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, waarbij we heel goed geadviseerd zijn. Er werd goed naar onze wensen gekeken en geluisterd. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en geplaatst. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
FOTO VAN FAM. DE JONGE
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Fam.G.Bos op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We zijn goed geholpen en we zijn heel tevreden . De montage is perfect uitgevoerd. Het is boven verwachting,zo mooi!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Familie van der Aa op dinsdag 25 aug 2020 20 | vestiging Uden
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de voorbereidingen zijn heel fijn verlopen. De adviseur Liesje Kooijman is ons prima van dienst geweest, meedenkend en behulpzaam. Wij bevelen Grando Uden aan.

Aanvulling ontvangen 26 augustus 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd en als aangegeven zijn wij zeer tevreden, zowel levering als montage zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door John en Anja Houwen op maandag 24 aug 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Zeer tevreden de keuken die wij gekocht hebben bij Grando is van begin tot en met plaatsing een feestje geweest. Alle lof voor de dame en heren die hier een aandeel in gehad hebben en daar bedoel ik mee het ontvangst in het filiaal alles naar wens kunnen regelen en de heren die de plaatsing hebben uitgevoerd zijn vakmensen petje af.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Wolthuizen op vrijdag 21 aug 2020 20 | vestiging Heerenveen
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken bracht ons bij Grando Heerenveen, bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en konden we ongestoord rondkijken. De vragen die we hadden werden keurig beantwoord zonder opdringerig te zijn.
Dit heeft ons doen besluiten onze keuken hier te kopen en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens deze afspraak werd ruimschoots de tijd genomen om tot een eindresultaat te komen wat paste bij onze wensen. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij super blij met hoe het geworden is.
FOTO VAN FAM. WOLTHUIZEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij TopCore blad”
Door A.Roorda op donderdag 20 aug 2020 20 | vestiging Heerenveen
Na aankoop van een nieuwe keuken viel het aanrechtblad na bijna een jaar gebruikt slecht uit. Na diverse telefoontjes en bezoeken aan de vestiging en een inspectie van de leverancier van het blad heeft de heer Menno v/d Berg voor een prima oplossing gezorgd. Een compleet nieuw aanrecht blad zonder verdere kosten. M.a.w. een top service van Grando Keukens Heerenveen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door Jo Wubbels op donderdag 20 aug 2020 20 | vestiging Emmen
Wij hebben tegels en apparatuur gekocht voor een nieuwe douchehoek. Wat betreft de keuken gaan wij alle kast- en deurpanelen overspuiten. Wel hebben wij een nieuwe vaatwasser, koelkast, magnetron/oven, afzuigkap gekocht. Daarnaast gaan wij vanaf 1 september elektrisch koken. Hiervoor hebben wij ook apparatuur gekocht. Wij werden heel vakkundig geïnformeerd door Grando. Dacht echt met ons mee. Zeer positief ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door De Witte op woensdag 19 aug 2020 20 | vestiging Breda
Afgelopen maand is onze prachtige nieuwe keuken geplaatst. Brahim van Grando Breda heeft ons onwijs goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Direct bij het eerste contact werd er prettig en vlot gecommuniceerd. Er is goed met ons mee gedacht en ons idee is goed aangevuld. Ook de plaatsing via Keukenbouwersplus verliep geweldig. Ondanks ons strakke tijdschema is alles op schema afgerond. Voor ons staat Grando voor heldere communicatie en super kwaliteit. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Montage zelf doen”
Door Shirley Wesselingh op dinsdag 18 aug 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Inmiddels al meerdere keukens aangeschaft via Grando. Er wordt altijd goed mee gedacht, levertijd en kwaliteit is echt super.

Aanvulling ontvangen 19 augustus 2020: Het is reeds geleverd, wij hebben de keuze gemaakt zelf de montage te doen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (113 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (34 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (53 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (46 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (100 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (36 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (24 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (34 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (43 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (37 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (134 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (29 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (47 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (40 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (63 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (59 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (95 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (96 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (123 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (21 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (102 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (82 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (35 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (78 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (115 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (114 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (66 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (174 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (44 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (67 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (63 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (56 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.