Feedback
8,2

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl "Goed" score uit 1051 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.grando.nl | 35 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1051 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren473 ervaringen
4 sterren417 ervaringen
3 sterren41 ervaringen
2 sterren36 ervaringen
1 ster73 ervaringen

Per vestiging:
“Fantastisch geholpen”
Door Saskia Pennekamp op dinsdag 6 mrt 2018 '18 | vestiging Hilversum
Wij zijn door Grando Hilversum echt fantastisch geholpen met het geheel op maat ontwerpen van onze keuken en het uitzoeken van materialen die wij mooi vonden en ook binnen ons budget pasten. De passie voor dit vak is bij dit team echt merkbaar waardoor in elke fase op elk detail gelet is en het totaal geen probleem was om op ons verzoek ook na plaatsing als extra nazorg hier en daar nog de puntjes op de i te zetten. Wij kunnen dit team aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken van harte aanbevelen.
FOTO VAN SASKIA PENNEKAMP
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige uitstraling”
Door Jacques en Gera Helling op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Hilversum
De badkamer en toiletten zijn prachtig geworden. Er is goed meegedacht over het ontwerp. De ontvangst was vriendelijk. Het is prettig dat ook het uitvoerend werk onder verantwoordelijkheid van Grando gebeurt. De nazorg is goed.
FOTO VAN JACQUES EN GERA HELLING
Badkamer met douche en toilet
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door Bouwman op dinsdag 22 aug 2017 '17 | vestiging Doetinchem
Netjes geholpen in de showroom en het advies van Olav was zeer goed. Het zag er opgeruimd en schoon / verzorgd uit. Als we ooit nog eens iets willen vernieuwen komen we zeker weer terug. Kortom Grando is zeer aanbevolen zowel showroom als advies en montage.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Plaatsing zonder enig manco”
Door Ed Hogendoorn op vrijdag 12 jan 2018 '18 | vestiging Emmen
Keuken gekocht. Heel goede kennis en service. De keuken is geplaatst zonder één manko. Echt top.
FOTO VAN ED HOGENDOORN
Keuken tijdens de montage
+ Toon extra foto van Ed Hogendoorn
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima gegaan”
Door Sommers op dinsdag 17 jan 2017 '17 | vestiging Uden
Alles prima gegaan. In de winkel geholpen door iemand die precies begreep wat wij wilde. Ook de levertijd was zoals afgesproken. 2 deurtjes waren niet helemaal goed maar daarvoor werden meteen nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden”
Door M. van Drie op vrijdag 27 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen door de adviseur, levering en installatie conform afspraak, nette service achteraf. Heel tevreden met het verloop van de aanschaf en resultaat van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super goed”
Door Bert Been op vrijdag 16 jun 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Super goed geholpen. Toen bleek dat er een miscommunicatie was is dit snel en vakkundig opgelost.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zijn er blij mee”
Door Thijs D op zondag 3 dec 2017 '17 | vestiging Assen
Tijdens een weekje weg in Assen langs Grando Assen gegaan. Moesten snel een keuken hebben omdat er een deadline was ivm de bouw van ons nieuwbouwhuis in Weesp en de project verkoper ons probeerde uit te knijpen. Een heel goed gesprek met Leon (de eigenaar van Grando Assen) gehad en samen onze droomkeuken getekend. Leon is een voormalig kok die duidelijk een passie voor koken heeft en die graag deelt tijdens het ontwerpen van de keuken. Ondanks de druk waar wij duidelijk onder stonden en de aanzienlijke keuken die we hebben laten zetten heeft Leon toch een hele mooie prijs neergelegd. Wanneer de wijk opgeleverd werd, was iedereen een beetje huizen met elkaar aan het vergelijken en veel buren zijn jaloers op onze keuken. We zijn er echt heel gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door A. Agema op vrijdag 14 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden”
Door Cora op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Breda
Adviseur Ankie was geweldig! We hebben nu een keuken die we nooit zelf bedacht zouden hebben. Wat een vriendelijkheid en creativiteit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door S.Dicks-Schafer op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Heerhugowaard
Als interieur styliste heb ik wel vaker contact met keuken leveranciers. Maar toen ik onlangs voor mezelf een keuken uitzochte, heb ik het hele process vanuit het perspectief van de klant ervaren. Marc en Marian Tesselaar hebben het hele project vakkundig begeleid met een scherp oog voor detail en hun zoon Bart heeft de keuken geplaatst met veel geduld en precisie. Ik ben erg tevreden met mijn prachtige keuken! Grando Heerhugowaard combineert de voordelen van klein ondernemerschap (persoonlijke aandacht, ingaan op bijzondere wensen, één aanspreekpunt) met de voordelen van een groot moederbedrijf (goed en betaalbaar product, langjarige ervaring). Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanbeveling”
Door J. Duerink op maandag 28 nov 2016 '16 | vestiging Groningen
Het hele traject van oriëntatie tot en met de oplevering is prima verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen, er is helder gecommuniceerd en er zijn geen fouten gemaakt. Ik kan Grando bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Prettig in omgang”
Door Tim en Shanne op maandag 18 dec 2017 '17 | vestiging Utrecht
Was erg prettig om hier een badkamer en keuken te kopen. Dit zijn geen cowboys zoals bij.....(u kunt dit zelf wel invullen.) Goede service en communicatie. Vragen e.d. worden goed en relatief snel beantwoord. Alles is gemonteerd en geïnstalleerd door vakmensen. Prettig in de omgang en communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Badkamer niet af”
Door P schouten op vrijdag 16 sep 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Na 5 weken is badkamer nog niet af. De monteur op vakantie en geen vervanging geregeld. Binnen 10 dagen zou alles af zijn. Deadline steeds uitgesteld doordat de monteur elders werkte. We moeten overal zelf achteraan en achterkomen. Slechte service. Wacht maar tot het af is wordt er gezegd dan ben je alles vergeten. Scheuren in de muur en een gat na het boren. Lekkage. Niemand die het wil oplossen of reageert op onze klachten. Onveilige situaties met glasplaten in kinderkamer en zagen etcetera in babykamer.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Frank op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Hengelo OV
Erg klantvriendelijk en goede service!! Zou ze zeker aanraden bij andere mensen! Verkoopster dacht enorm met ons mee qua indeling, en uiteindelijk tot een heel mooi plaatje gekomen! Ook alternatieve opties werden aangeboden, het is gewoon een uitstekende zaak met goed personeel.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Frank, bedankt voor het delen van uw reactie. Deze reactie zijn natuurlijk altijd leuk om te lezen. We zullen dit doorgeven aan de vestiging in Hengelo. Heel veel plezier in uw nieuwe keuken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Frank, Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat u enthousiast bent over de winkel het het personeel in Hengelo. Veel plezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door zuidema op zaterdag 30 apr 2016 '16 | vestiging Assen
keurig ontvangen, nemen de tijd voor je, snapt wat je wilt, keuken is precies zo geworden zoals hij op het plaatje stond (in het echt nog mooier). Monteur werkt erg netjes, wij zijn meer dan tevreden met de keuken.
FOTO VAN ZUIDEMA
Helemaal tevreden met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Supermooi”
Door Jenneke Nijhof bedrijfsleider Prinses Maxima Maneg op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Hebben super mooie keuken gekocht, de monteur en service tijdens plaatsen was goed.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door a.sijtsma op zaterdag 24 dec 2016 '16 | vestiging Emmen
prima service en een klantvriendelijke adviseur, resultaat een mooie keuken met alle gemakken van deze tijd. Een strakke witte keuken, zonder grepen, met een grote combinatie oven, koelkast op aanrecht hoogte en een vaatwasmachine.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer ontevreden”
Door Jeannette op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Tilburg
Je besteld een keuken naar je wensen. En als hij besteld is moet je voor 3 dingen afwijken....kunnen de dingen die afgesproken zijn niet gemaakt worden. Zeer ontevreden
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanbeveling”
Door R. M. Suithoff op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Goed advies en er wordt goed meegedacht. Levering prima op tijd en goede service. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt ruim de tijd genomen om de keuken te installeren. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurige begeleiding gehad”
Door Robert op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na aankoop keuken werd deze keurig op tijd geleverd. Direct daarna, is de keuken geinstalleerd door een 100% vakman. Kleine onverwachte zaken werden direct door de monteur opgelost, na twee dagen arbeid was de keuken klaar. Alles naar wens en zonder problemen . Het hele traject van aankoop tot plaatsen werd keurig begeleid dmv e-mails waarin de status werd aangegeven. Grando Zaandam is een aanrader, aardige mensen en vakkundig personeel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door H. van Swinderen op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goed geholpen en geadviseerd met inrichting en apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen plaatsing duurde lang”
Door m vd Mosselaar op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Tilburg
Goed te woord gestaan door verkoper nam alle tijd voor ons. Met een lekker bakje koffie. Tussen door nog even terug geweest en ook keurig geholpen. Voor ons is alles naar wens gegaan alleen het plaatsen heeft lang geduurd door keuken bouwers.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor uw reactie. We zullen uw compliment doorsturen naar de vestiging.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uit het hart”
Door Ingrid Bokelman op vrijdag 27 okt 2017 '17 | vestiging Lelystad
Eigenaar Paul Lucas was al bekend bij ons van onze keuken. Omdat dit toen zo goed was geweest bestond er voor ons geen andere zaak dan deze om de badkamer te doen. En zoals vorige keer was het ook nu weer prima in orde. Ook het montage team was super. Heel netjes. Als er iets was dan overlegde zij dit. Geeft een fijn gevoel. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Showroom goed maar service slecht”
Door Dennis op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Na een goede ervaring in de showroom hebben wij besloten zowel onze keuken als badkamer voor ons nieuwbouwhuis te kopen bij Grando. Helaas zijn er fouten gemaakt bij het plaatsen van zowel de keuken als badkamer. Grando heeft de keuken hersteld, de badkamer is nog steeds niet zoals afgesproken. Grando reageert helaas niet op mail of telefoon.
Showroom: goed
Service: slecht
REACTIE VAN DENNIS
Grando heeft dezelfde week nog op deze review gereageerd, en hebben beloofd binnen een week nieuwe afspraken te maken. Helaas zijn we nu 4 maanden verder, en is er nog steeds niks gebeurd.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Harold Punte op zaterdag 10 sep 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
We zijn erg goed geholpen, kregen het juiste gevoel erbij waardoor we voor Grando hebben gekozen. Ook de 3D bioscoop is een toegevoegde waarde. Levering en plaatsing is naar alle tevredenheid uitgevoerd door zeer ervaren monteur. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Marjan Boers op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Assen
Keuken gekocht en zelf ingebouwd, maar als we daar vragen over hadden hoe het moest mochten we altijd bellen. Moesten een paar keer bellen en werden elke keer keurig geholpen. Zal het bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Lichtvaardig over wensen”
Door Hakan Tirpan op woensdag 10 feb 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Tot aan de verkoop en handtekening van de 1e badkamer bij Grando zeer vriendelijk en goed geholpen. Details zouden in een vervolggesprek nader worden besproken; werd er gezegd. Ondanks daarna persisteren om goede voorbereidingen werd lichtvaardig gedaan over de wensen. Nu met als resultaat dat wij na de afgesproken leverdatum 30% van de spullen niet hebben ontvangen waarbij achteraf bleek dat de muurtegels niet meer leverbaar zijn. Betaling vindt wel verplicht vooraf plaats maar vervolgens worden de goederen niet geleverd. Monteur blijft ook afhankelijk en moppert na 3 weken. De vestigingsdirecteur blijft zeer behulpzaam maar krijgt al met al de ontstane ergernis niet weg. Door de situatie hebben wij de 2e badkamer bij Brugman besteld en dat is een apart verhaal geworden. Als ik een 3e badkamer zou hebben, zou ik alles online bestellen en een goede monteur zoeken uit eigen netwerk.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verkoop goed aflevering minder”
Door Chris op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Middelburg
Het verkooppraatje en de tussentijdse gesprekken zijn zeer goed. Het afleveren en na komen van afspraken een stuk minder. Bij levering van de keuken ontbrak de koel/vriescombinatie en een passtuk. Hierover was niks van tevoren gemeld. Bij montage bleek dat er een apparaat niet naar behoren werkte. We moesten uiteindelijk ruim 3 weken wachten tot dat er een monteur kwam van het desbetreffende merk. Dit had ook anders opgelost kunnen worden door het apparaat zo snel mogelijk te vervangen. Verder wachten nog op 3 passtukken en montage hiervan. We worden verder op de hoogte gebracht, maar we moeten er zelf telkens achteraan. We waren bereid om wat meer uit te geven voor kwaliteit en service, maar uiteindelijk valt het ons behoorlijk tegen. De monteur is wel super. Hij heeft de keuken zeer netjes gemonteerd (zover hij kon). En problemen perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Monique Bergervoet op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben een Grando keuken gekocht, zeer professioneel in de aanpak , komen eerst kijken naar de onze mogelijkheden, daarna uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijs, de stukadoor,de timmerman komen van te voren kijken en overzien dan het werk, daarna wordt je geïnformeerd over het plaatsen van de keuken en wanneer alles klaar is , alles klopte, dit bedrijf zou ik zeker aanraden
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super tevreden”
Door Yvonne Wielart op vrijdag 29 sep 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Super heb eerder al keuken gekocht en nu de badkamer.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vriendelijke mensen”
Door Monique Koster op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
goede service, vriendelijke adviseur en vriendelijke monteuren
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamer”
Door Rob de Groot op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Eigenlijk met het idee alleen wat inspiratie op te doen, werden we al vlot te woord gestaan door een verkoopster, die heel goed kon luisteren en prima was in het meedenken. Onze wensen werden uitstekend ingevuld en al vlot lag er een compleet advies waar we ons helemaal in konden vinden. Chapeau voor Claudia, die al snel precies door had wat wij wilden. De badkamer is keurig netjes geleverd en in goede staat. Een kleine beschadiging wordt nog vervangen, daar is door Grando geen punt van gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Nelleke Boomert op maandag 11 jul 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben onze keuken bij Grando gekocht en zijn zeer tevreden. Giuliano heeft ons goed advies gegeven om zo onze droomkeuken te realiseren. De montage is door vakmensen verricht. Kortom, zeer tevreden! Ook voor onze badkamer gaan wij in de toekomst weer naar Grando.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door M. Haan op vrijdag 1 dec 2017 '17 | vestiging Emmen
Goed en duidelijk advies door Richard Robben en keurig en op tijd geplaatst door Raymend.
FOTO VAN M. HAAN
L keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door S.Aerts op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
wij hebben vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel gehad over het hier aankopen van onze nieuwe keuken. En alles is ook volledig naar wens verlopen! speciale dank aan Jarco voor zijn advies en geduld. Echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Was gewoon top”
Door koen en annette lakwijk op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Son
een heel goed advies met dito prijs. gewoon Brabantse gezelligheid! afspraak is ook afspraak. wij zouden zo weer terug gaan al is het voor de koffie! Paul en zijn team zijn echte vakmensen met passie voor het vak. De keuken is geleverd.
FOTO VAN KOEN EN ANNETTE LAKWIJK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes”
Door Victor op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Purmerend
Zeer netjes geholpen door een creatieve verkoper die echt zijn best deed om aan mijn wensen te voldoen. De keuken kon extra snel worden geplaatst. Netjes gemonteerd en afgeleverd. Een dikke pluim voor dit bedrij!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Vakkundige renovatie van fronten”
Door Ed van Voskuilen op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn naar Grando gegaan omdat we last hadden van loslatende deurfolie op bijna alle keukendeurtjes op onze Mandemakerkeuken van 14 jaar oud. Zelf komt Grando met het voorstel om nieuwe deuren met folie overtrokken aan te schaffen, maar omdat we het toch weer een risico vonden om foliedeuren te nemen, wilden we onze eigen deurtjes houden omdat die een mooi profiel hebben en verder nog goed van kwaliteit zijn. Dus hebben we ervoor gekozen om ze te laten laten spuiten. Dit is voor Grando gedaan door KRZ keukenrenovatie uit Zoetermeer. We hebben gekozen voor een mooie lichtblauwe tint. Alle deuren en lijsten werden gedemonteerd, toen met behulp van een kleurenwaaier de juiste kleur vastgesteld en ruim drie weken later alles weer netjes gemonteerd. De elementen die niet gedemonteerd konden worden zijn bij montage netjes door John geschilderd, ook de kopse kanten van de kastjes, zodat alles eenzelfde kleur is. Het spuitwerk is vakkundig gedaan zodat we weer vele jaren van onze keuken, maar nu in een andere kleur, kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakkundig”
Door J.M.A van den Berg te Haarlem op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst, fraaie showroom en uitstekende advisering voor onze nieuwe keuken door Tabitha de Feber en Marco Mol. Ook de installateur Harold Prins en zijn mannen hebben zeer vakkundig werk geleverd. Complimenten voor Grando Keukens Hoofddorp.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer”
Door T.Maas op maandag 24 aug 2015 '15 | vestiging Helmond
Goede eind afspraken vooraf gemaakt. Goed werkende mensen die weten wat werken is, maar ook adviezen kunnen geven. Een gezellig groepje mensen die met elkaar werken. Het zijn mooie degelijke materialen met volop keus.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Johannes de Bruin op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Grando. De keuken is net geplaatst, de badkamer volgt nog. Het adviesgesprek was prettig, er werd alle tijd voor ons genomen. Bij de opvolging zijn alle afspraken nagekomen. Wij zijn zeer blij met de keuken. De kwaliteit is zeer goed, het plaatsen is zeer professioneel gedaan en de monteurs hebben alles achteraf keurig achtergelaten. Wij raden Grando Utrecht daarom ten zeerste aan.
FOTO VAN JOHANNES DE BRUIN
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door R.F. Bish op zaterdag 30 jan 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer en gastentoilet laten plaatsen. Uitstekend advies over de diverse mogelijkheden. Alles in goede conditie en op tijd geleverd. Prima service en een geweldige monteur, die alles in goed overleg en met gevoel voor detail heeft geplaatst. Een aanrader!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verkeerde levering”
Door ina op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Middelburg
badkamer verkeerd meubel geleverd. keuken na 4 weken nog niet compleet, lijsten en plinten ontbreken. de recirculatie afzuigkap werkt niet naar behoren, de volgende morgen ruik je precies wat je de avond ervoor gegeten hebt!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Slechte planning”
Door J. van Gennip op vrijdag 21 jul 2017 '17 | vestiging Uden
Wij hebben in februari de badkamer gekocht bij Grando. Dit omdat wij al een paar keer binnen gelopen waren en vriendelijk geholpen werden. Ook het meedenken met de tekening van onze badkamer ging prima. Uiteindelijk besteld en afgesproken dat de spullen eind april geleverd moesten worden en de tegelzetter klaar moest zijn voor 1-5. En daar gaat het mis. Werkelijk alles wat er gepland moest zijn was niet geregeld. Pas nadat ikzelf boos ben geworden werden de spullen uiteindelijk nog op tijd geleverd, maar de tegelzetter pas op 1-5 begonnen. Puur en alleen omdat zij het niet op tijd geregeld hadden. Vervolgens ook nog een kapotte kraan. Word er wel een nieuw binnenwerk opgestuurd maar het vervangen moet ik zelf laten doen door de loodgieter, erg makkelijk zo. Na lang wachten op excuses of zoiets na 3 maanden een credit ontvangen, en waarschijnlijk alleen maar omdat wij de rekening nog steeds niet betaald hadden. Ook nog in de tussentijd een gesprek gehad hierover. Vraag ik op het eind nog naar een waskom en kraan, moet ik daar de hoofdprijs voor betalen, en word er gezegd dat de waskom die we wilde niet leverbaar meer is. Ik heb meteen gegoogled en laten zien dat deze bij Sanidirect gewoon leverbaar, ook een Mandemakers badkamerzaak. Moest ik hem daar maar bestellen. Oftewel geen aanrader om je badkamer daar te kopen. Misschien dat de keukens beter gaat, maar badkamers in ieder geval niet! Zelfs mijn loodgieter klaagt erover.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed advies”
Door P.Banken op dinsdag 30 mei 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies mogen ontvangen, in oplossingen gedacht en uiteindelijk een hele goede samenwerking gehad, alles is volgens planning verlopen. Men heeft erg mooie materialen gebruikt. Zowel WC's, Badkamer en Keuken gekocht. Uiteindelijk zijn de mensen, die alles bij ons hebben geplaatst, keurig in het uitvoeren van hun opdrachten, netjes en correct en prettig in omgang.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles klopt”
Door R, holt op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zaandam
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede montage van de keuken”
Door W. Olsthoorn op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht. Goed advies. Goede monteur voor de plaatsing en service erna ook ok.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Pieter op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Utrecht
Erg fijn adviesgesprek waarin onze vragen en ideeën goed zijn uitgewerkt in een plan. De montage is ook goed gelukt, wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer deskundig”
Door Ed op vrijdag 11 mrt 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Vanaf het eerste contact was er een klik. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en mogelijkheden. Hij kwam met ideeën, liet voorbeelden in de showroom zien en dacht goed met ons mee. Nadat we onze wensen in kaart hadden gebracht, liet hij middels een 3D tekening zien hoe de keuken eruit komt te zien. Na het sluiten van de overeenkomst zijn wij goed op de hoogte gehouden over de status van de leveringsdatum. Het plaatsen van de keuken heeft zeer deskundig en vakbekwaam plaatsgevonden. Wij zijn erg tevreden en genieten nu volop van onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam. Schouten op donderdag 14 apr 2016 '16 | vestiging Heerhugowaard
Mooie showroom en een zeer vriendelijke heer die ons hielp. Dacht met ons mee, gaf goede adviezen. Kon direct een begroting maken welke heel erg dicht in de buurt lag van de offerte.
Ook het bedrijf dat onze badkamer heeft gerenoveerd heeft dat schitterend gedaan. Misschien betaal je iets meer dan bij een ander, het was voor ons geen reden om weg te gaan. Wij zijn super tevreden! Wij willen hen allen bedanken en zullen hen aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden over geleverde keuken”
Door Peter Harteveld op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alhoewel er nog wat afwerk en nalevering puntjes zijn, zijn we zeer tevreden over de geleverde keuken. Alles netjes conform afspraken en op tijd geleverd. We hadden een uitstekende aannemer/installateur. Een ouderwetse vakman en dat bedoel ik heel positief. Werkte netjes, kwam met goede voorstellen en was daarnaast vriendelijk en nauwgezet. We bleken ook nog een gemeenschappelijk hobby te hebben, dus er was voldoende gesprekstof tijdens de pauzes.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Esmy Boeijen op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Uden
Wij hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij Grando Uden en wij zijn goed geadviseerd met het maken van een ontwerp van onze keuken. Wij zijn er ook erg tevreden mee. Het is ook fijn dat je op de koopzondagen informatie kunt krijgen over het gebruik van het apparatuur en er ook lekker van kunt proeven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Opnieuw een keuken van Grando”
Door Fam. R. Dokter op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Emmen
Opnieuw een keuken van Grando! In onze vorige woning hadden we in 2016 een prachtige keuken van Grando laten plaatsen. Vorig jaar besloten we toch ruimer te gaan wonen en wisten ons huis snel te verkopen, mede door de moderne keuken. ;) In het nieuwe huis was de keuken aan vervanging toe en gezien onze vrij recente uitstekende ervaringen met Grando, was de keuze snel gemaakt. Uiteindelijk kwamen we op dezelfde keuken, aanrechtblad en apparatuur uit, gewoon omdat het in de vorige keuken zo goed beviel en zo'n geweldige uitstraling had. Natuurlijk wel iets andere opstelling, omdat het een andere ruimte is. Weer uitstekend geholpen door Marcia en Richard, om al onze wensen te realiseren, en vakkundige montage door Raymond. We zijn "opnieuw" helemaal happy met onze nieuwe Grando keuken!! :D
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed resultaat”
Door Mark op maandag 28 sep 2015 '15 | vestiging Lelystad
Goede begeleiding tijdens de koop gevolgd door prima communicatie tijdens het leveringsproces. Voor de plaatsing werd goed de tijd voor genomen wat dan ook geleid heeft tot een prachtig resultaat! Voor toekomstige keukens en badkamers kom ik hier zeker weer langs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Showroomkeuken”
Door Angelika Bleij op dinsdag 4 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Eerste ervaring van 24 juni 2016: Ik heb een hele mooie showroomkeuken gekocht die ik op marktplaats zag staan. Ben met mijn moeder heen gegaan en heb hem meteen gekocht. Graag wilde ik in plaats van een inductie kooplaat die erin zat een gaskookplaat. Dit was geen probleem en deze hebben ze voor me besteld en daardoor kreeg ik ook nog wat extra korting, omdat die kookplaats iets goedkoper was dan de inductie. De verkopers zijn vriendelijk en helpen je goed. Het is een aanrader om bij deze winkel te gaan kijken voor een nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2016: De keuken staat nu en is ook in gebruik. Ik ben zeer tevreden, hij heeft genoeg ruimte en ook de inbouwapparatuur werkt fijn.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Beloftes waargemaakt”
Door Edith op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Ik vond het heel spannend om als vrouw alleen een keuken te gaan kopen. De keukenleveranciers waren de afgelopen tijd nou niet bepaald positief in het nieuws geweest. Bij keukenboer 1 liep er gelijk iemand in mijn nek te hijgen. Heel opdringerig. Wat een verademing toen ik bij Grando binnenstapte. Ik werd met rust gelaten en kon ik op mijn gemak door de showroom lopen. Daarna heeft Johan me diverse keren uitgebreid en geduldig geïnformeerd. Ik ben echt over 'tig' nachten ijs gegaan. Vond het moeilijk om de knoop door te hakken. Johan heeft goed meegedacht en legde de nadruk op 'ontzorgen'. En die belofte is ook waargemaakt. Ik heb nergens naar om hoeven kijken. De keuken is in november 2017 geplaatst. Iedere dag geniet ik ervan. Ik ben er heel erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Luistert goed”
Door Annie Hoevenaars op zondag 19 nov 2017 '17 | vestiging Uden
Men luistert goed naar de klant. Ik had totaal niet de behoefte om elders nog te gaan kijken en informeren. Na plaatsing van keuken niet geheel tevreden over een paar punten maar deze zijn direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met de hulp”
Door mevrouw Smit op zaterdag 10 jun 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Ik ben heel blij met de manier waarop ik geholpen ben. ik wilde heel veel dingen die bij andere keukenzaken bij voorbaat al moeilijk waren bij Grando Hoofddorp is er goed naar me geluisterd en zijn ze met de juiste ideeën en oplossingen gekomen Heel blij met de nieuwe keuken en Toilet
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Levering ging goed”
Door M-A op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een super mooie keuken weer. Keurig geholpen en de levering ging ook goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Matig tot slecht”
Door G. Leupen op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Matig tot slecht; maak ik ervan. Na de handtekening op de vestiging, verliep de rest van de keuken renovatie zeker niet naar tevredenheid;
-Onduidelijke afspraken met oa. eigen werknemer(s) en bedrijven waaraan uitbesteed werd.
-Communicatie on-professioneel: afspraken en de evt. wijzigingen daarin, werden niet via de mail gecorrespondeerd! Maar werden telefonisch gemaakt door voor ons onbekenden.
-Wel werd, vóór het totaal afronden van de renovatie, herhaaldelijk gemaild! en Gebeld! over de betaling.
_ het bedrijf heeft de laatste betaling ontvangen, waarna er, tegen de afspraken in, geen contact meer is geweest om het resultaat met elkaar door te nemen.
_ de reclame van Grando suggereert dat ik een tevreden klant ben.
Niemand heeft dat ooit uit mijn reactie kunnen opmaken!

met groet,
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Netjes”
Door van Lanen op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Uden
Goed advies tijdens de afspraak in de showroom. Nemen de tijd om tot een mooi en functioneel ontwerp te komen. De keuken is netjes gemonteerd.De monteur overlegd tussendoor waar nodig en geeft advies. We zijn super tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Marja op maandag 30 jan 2017 '17 | vestiging Assen
Ik ben zowel door de adviseur als door de monteur geweldig geholpen om een droomkeuken te krijgen. Het is een geweldige zaak in Assen. Ik raad dan ook iedereen aan daar eens te gaan kijken! Als alleenstaande ben je toch veel op jezelf aangewezen en alle twee de heren hebben mij met raad en daad bijgestaan. Het is een prachtige keuken geworden. Hiervoor mijn dank
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ziet er super uit”
Door Martens op dinsdag 14 feb 2017 '17 | vestiging Heerenveen
We zijn heel blij met de door Grando geleverde en gemonteerde keuken. Alles ziet er super uit en we genieten volop van de luxe keukensnufjes en het strak afgewerkte vakwerk. Grando bood volop tijd en ruimte om na te denken over alle beslissingen die bij het kiezen van een keuken komen kijken, in een rustige omgeving en inspirerende showroom. We konden regelmatig even bellen, mailen, langskomen om nog iets door te spreken of te wijzigen, of om een staal te lenen om het thuis nog eens te bezien. De andere verwachting die we van de prijs van het voorwerk hadden meegekregen (kostte meer dan verwacht), vergeten we weer snel. Voor zover we er verstand van hebben, is er een mooi staaltje vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door René Poot op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We zijn goed geholpen en de keuken is helemaal naar onze zin.

Aanvulling ontvangen 12 februari 2018: Ja , de keuken staat en bevalt goed
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed geholpen”
Door Wilma Plooij op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd door Dinesh Birtantie, de ondernemer van Grando Amersfoort. Het resultaat is verbluffend. De materialen zijn prachtig en het eindresultaat mag er zijn.
FOTO VAN WILMA PLOOIJ
Verbluffend resultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed advies”
Door Henriette Smulders op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies en precies volgens afspraak. De monteur was erg vakkundig en alles klopte. In de showroom was alle tijd en de 3 D tekening gaf een goed beeld van de keuken. We Ijn superblij met onze mooie keuken en krijgen alleen maar complimenten over de keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door L v. Breugel op donderdag 19 okt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Goed geholpen en de plaatsing van de keuken door de monteur was super, aan te raden om daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Fam. Davidse op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
De verkoper (Jeff Wiggers) luisterde goed naar onze wensen en had goede adviezen. Het traject van ontwerpen, levering, montage en nazorg werd door hem prima begeleid. Fijn om 1 aanspreekpunt te hebben. De service is prima: probleempjes na montage worden snel en goed opgelost. Super tevreden met onze keuken!! Grando Heerhugowaard is zeker een aanrader.
FOTO VAN FAM DAVIDSE
+ Toon extra foto van Fam. Davidse
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Blij met de keuze”
Door C.A. Dujardin op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Breda
Wij zijn zeer goed door de verkoper geholpen. Kundig personeel heeft de badkamer voor ons gesloopt en geplaatst. Wij zijn erg blij met onze keuze. Dit was het eerste bedrijf waar wij naar een nieuwe badkamer zijn gaan kijken. Wij hadden direct een goede indruk. Hebben daarom ook direct beslist.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verademing”
Door Frank van Baardwijk op zondag 4 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens het kennismaking gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen t.a.v een nieuwe keuken. Er werd meegedacht en we werden zowel op de voor-als nadelen gewezen van onze keuzes in materiaal en apparatuur. De keuken is in één dag gezet en de afwerking was uitstekend. Na eerdere slechte ervaringen bij de aankoop van een keuken bij andere zaken, is het een verademing dat het dus ook goed kan gaan. Peter, van Grando Keukens Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Compleet”
Door P.Konings op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Ik ben naar verschillende zaken gaan kijken, maar in Zevenbergen waren ze compleet, bij de prijs kwam niets meer bij, alles, van keuken, tot aansluitslang kraan, gas enz zat in de prijs. De monteurs zijn beleefd en werken keurig netjes. Een kleine beschadiging die wij niet zagen meldde de monteurs en werd opnieuw geleverd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door S. Redeker op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Goede service en advies, kundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ervaring”
Door nicky brouwer op maandag 27 jul 2015 '15 | vestiging Hengelo OV
Onze ervaring is zeker niet hetgeen wat hier boven geschreven wordt! Wij hebben een keuken en later nog een badkamer gekocht bij Grando hengelo en zijn keurig geholpen! Ze nemen de tijd voor je en deskundig advies en denken goed mee een voorbeeld voor de rest van de bedrijven in Hengelo. Ook qua prijs zit Grando hengelo erg goed! !! Al met al ons zie je zeker weer de volgende keer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede ervaringen”
Door J. Steeman op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben zeer goede ervaringen met Grando Groningen, er werd goed naar onze ideeën geluisterd en met ons meegedacht tijdens het vormgeven van de keuken.
Bij de plaatsing van onze keuken verliep het niet helemaal vlekkeloos, maar de communicatie hierover was goed en het is naar tevredenheid opgelost, binnen 7 weken. Het persoonlijk contact met ons was, vanaf de eerste stap in de zaak t/m het laatste puntje op de i, prima en we hebben een prachtige keuken, geïnstalleerd door vakmensen! Tussen alle keukenreuzen is Grando Groningen een relatief kleintje met korte lijntjes, dat werkt erg prettig. Wij hebben een goede ervaring en durven Grando Groningen absoluut aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Badkamer gekocht”
Door Rene Gaastra op zondag 11 feb 2018 '18 | vestiging Utrecht
We hebben een badkamer gekocht en deze is binnen de gestelde termijn geplaatst met tevens een renovatie van het toilet. De badkamer en het toilet zien er goed uit alleen op afwerking zijn er een aantal mankementen. De met deur afgesloten inloopdouche is naar onze mening niet goed afgewaterd waardoor er altijd een plas water in de douche blijft staan en deze ook lekt. We moeten dus dweilen na het douchen dit kan niet de bedoeling zijn van een badkamer van meer dan 15 duizend euro! Daarnaast is niet alles afgekit. De kitter kon hier simpel weg niet bij om dat de meubels al geplaatst waren. Mijn mening is hier dus wat mis gegaan in de planning. Bij de spiegelkast is bijbehorende lamp niet besteld en dus ook niet geleverd. De geleverde wastafel met meubel is mooi en staat netjes maar de stop kan niet dicht, was mij dit verteld dan had ik deze niet gekozen. Afwerking is op bepaalde punten vergeten. De oplevering van de badkamer moet nog plaatsvinden dus afhankelijk van hoe onze klachten worden opgelost zal ik mijn review naar boven of naar beneden aanpassen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Eindresultaat voldoet geheel”
Door Jaap Bruin op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Afgelopen najaar hebben wij bij Grando Hazerswoude een nieuwe inrichting voor onze badkamer en WC uitgezocht. We zijn daarbij op een prettige en deskundige wijze geholpen, er was alle tijd voor beantwoording van onze vragen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over levering, betaling en montage/plaatsing van de badkamer/wc. Deze afspraken zijn goed nagekomen. Een week of vier voor de uiteindelijke verbouwing is de monteur bij ons langs geweest om de situatie ter plaatste te beoordelen en bijzonderheden met ons door te nemen. De verbouwing zelf is op deskundige wijze en vlot en netjes uitgevoerd. Kleine complicaties zijn op een prettige manier opgelost. Het eindresultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen.
FOTO VAN JAAP BRUIN
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen Jaap. Een verbouwing is altijd spannend, maar een goede voorbereiding telt voor twee. Leuk dat u uw ervaring heeft gedeeld via deze website. We zullen het compliment doorgeven aan de vestiging!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima advies maar slechte plaatsing”
Door A.M. Scholten op donderdag 16 nov 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Prima geadviseerd maar bijzonder slecht geplaatst. Fouten nog niet hersteld (bijv. gat in de muur) na 8 maanden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fijne keuken”
Door Fam Dijkman op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Uden
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
FOTO VAN FAM DIJKMAN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede ervaring met deze vestiging”
Door Harm Hegge op vrijdag 23 dec 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben bij Grando in Hazerswoude-Dorp een keuken en badkamer gekocht. Onze ervaring met deze vestiging van Grando is goed. De adviseurs zijn deskundig en bekwaam. Bij het maken van het ontwerp van de keuken en badkamer hebben zij ons zeer goed geholpen. Ook aannemer Ton Prins die door Grando werd ingeschakeld om de badkamer en keuken te plaatsen heeft een zeer mooi resultaat geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel veel aan gehad”
Door Ton en Monique van der Poel op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben daar een complete keuken, wastafel meubel en douche unit aangeschaft. Wij zijn geholpen door Claudia, een van de verkopers daar. Zij heeft alle tijd voor ons genomen...heel veel tijd...en goede adviezen gegeven en verschrikkelijk enthousiast. Ook toen er wat hobbels waren met geleverde spullen van de badkamer, is dit fantastisch opgelost. Het was al met al een fijne ervaring, niet alleen met Claudia maar ook een aantal collega's van haar. Ook het plaatsen van de keuken door de ZZPer die zij uitgekozen had, was helemaal top! Een meedenkend team en daar heeft een klant, zoals wij, heel veel aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door JH Slappendel op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Opnieuw (evenals 9 jaar geleden ) een keuken gekocht bij dit fileaal. En wederom zeer tevreden en blij met het eindresultaat! Goede service, ervaren medewerkers. Zeer klantvriendelijk. Alle tijd voor de klant. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Jurgen van meel op woensdag 7 mrt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Zevenbergen zijn daar super goed geholpen en goed advies gekregen de keuken is zeer netjes geplaatst door de monteur ik ben zeer te vreden en raad iedereen aan om daar een keuken te kopen.
FOTO VAN JURGEN VAN MEEL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aankoop keuken en badkamer”
Door Remco van Hoek op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Wij hebben er een keuken en badkamer gekocht. Ontvangst in de zaak was top we konden rustig rond kijken en toen we wisten wat we wilde werden we super goed geholpen door Fred. De levering van de spullen was ook goed alles netjes en op tijd. De keuken werd door grand gemonteerd op paar rest puntjes was dit ook dik in orde. De badkamer werd geïnstalleerd door onze eigen loodgieter ,de spiegelverlichting was kapot maar dit is netjes en snel opgelost. Enige min punt was de tegelzetter ,moet eerlijk zeggen zijn chef loste de problemen tot s avonds laat op maar ik zal zelf als advies geven regel een eigen tegelzetter. Het enthousiasme wat in het begin was miste ik op het eind wel een beetje bij Fred.naar ons toe, hij kwam wel regelmatig kijken hoe de zaken gingen dat vonden wij wel heel netjes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie Keuken”
Door Yvonne & Aart op dinsdag 8 nov 2016 '16 | vestiging Bergambacht
Zeer tevreden zijn wij met onze nieuwe keuken en douchecabine met verlaagde vloer. Fred Kreukniet heeft ons deskundig geadviseerd. De offertes waren duidelijk en transparant. De installatiemonteur, Willem, is een zeer ervaren persoon welke ons ook met raad en daad heeft bijgestaan. Een aanrader !!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voortraject zeer goed, communicatie minder”
Door HB op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het voor traject was zeer goed maar tijdens plaatsing in de communicatie niet de sterke kant. Ze luisteren goed wat betreft mijn ideeen en ze brengen ook een goede input. Maar tijdens het plaatsen en afleveringen in het totaal moet je er zelf achteraan. Het is een duur project waar je dan mag vanuit gaan dat zij er alles aan doen om het geheel goed af te ronden maar dat is mijn idee niet in het geheel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Stefano Buffoli op vrijdag 13 nov 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij het kopen kan en mag alles, je mag alles betalen maar helaas mag je niet alles verwachten. ronduit slecht, overal zelf achteraan lopen om vervolgens te worden afgescheept. Verkopers die zich verschuilen achter collega's, leveranciers of gewoon liegen. Heb er 3 woorden voor, treurig, treurig en treurig
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Stefano, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer dat uw ervaring met deze vestiging niet positief is. Kunt u contact met ons opnemen via 088-1151888, we horen graag uw verhaal zodat we dit met de vestiging kunnen bespreken. We horen graag van u. Alvast erg bedankt. Vriendelijke groet, Grando Keukens & Bad
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer netjes”
Door René Lankester op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Utrecht
Top geholpen door Grando keukens Utrecht. Goed advies en de keuken ziet er geweldig uit. Onze keuken is zeer netjes geplaatst door de monteur. Fam Lankester
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede prijs kwaliteitsverhouding”
Door Johan van Westen op zaterdag 16 apr 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Netjes en goed geholpen in de showroom, en goed werk is er geleverd, de vaklieden hebben meegedacht met het realiseren van de badkamer. Showroom zag er mooi uit, personeel heeft ons prima behandeld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kookplaat”
Door Diane op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Emmen
Grando had precies wat wij zochten ! Wel een discussie over hoe en wat maar daar zijn we uiteindelijk naar tevredenheid uit kunnen komen. De monteur was heel erg goed en zeer klantvriendelijk. Correcte afspraken die goed zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door Patricia Burggraaf op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
Super geholpen! Na het uittekenen van de keuken zijn alle opties uitgebreid besproken. Toen de keuken daadwerkelijk besteld kon worden is alles nog een keer goed doorgenomen. Tussen tijds was het ook geen probleem om nog is te bellen met vragen of om te kleur van de keuken te bekijken. Het is een prachtige keuken geworden. Volledig afgeleverd zoals besteld zonder fouten. Ook deservice na aflevering was top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Speelden in op de wensen”
Door de Bruin op zondag 5 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
De showroom in Breda is niet super divers en ook niet heel groot. Wij hadden alle tekeningen al gemaakt en de verkoopster kon er een mooie offerte voor maken. Ze dacht mee en speelde in op onze wensen. Hierna werden wij in contact gebracht met keukenbouwers plus voor de montage. Ook hier erg te spreken over. Enige puntje voor onszelf was dat wij zelf vooraf geen rekening hadden gehouden dat de montage nog apart afgerekend moet worden en dus niet in de offerte prijs van de keuken zit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nette plaatsing”
Door Jeffrey op vrijdag 10 nov 2017 '17 | vestiging Breda
Netjes geplaatst zeker de monteur heeft de keuken netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima gedaan”
Door Arjan Terpstra op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Groningen
Kwaliteit en kennis. Doen wat ze beloven en geen gladde verkooppraat. Komen ook eerst bij je thuis kijken en inmeten voordat de definitieve offerte opgesteld wordt. Verademing ten opzichte van vele keukenzaken in Groningen qua omgang.

Aanvulling ontvangen 27 februari 2018: Ik heb gekocht. De keuken is grotendeels geleverd, er staan nog een paar zaken op nalevering. Het afleveren en inbouwen is prima gedaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Bert van der Hoek op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Delft
Ik zeer tevreden over de zaak zowel bij de bestelling als bij de levering. Ik had er al eens een nieuw toilet gekocht en ook de montage was geweldig. Ik koop er graag vaker en kan hem anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken in onze stijl”
Door H.J.M. Lavoir op zaterdag 19 mrt 2016 '16 | vestiging Tilburg
De creativiteit en het meedenken met de verkoper Daniel was bijzonder goed. Daniel had voldoende geduld bij het brainstormen. We hadden zowiezo de keuken bij Grando gekocht omdat her de enigste keuken was die in onze stijl pasten. Alleen als Daniel niet zo medewerkend was geweest waren we naar een andere vestiging gegaan. Nogmaals bedankt Daniel.
FOTO VAN H.J.M. LAVOIR
Moderne rechte keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Mieke Veldhuis op vrijdag 27 mei 2016 '16 | vestiging Mijdrecht
In een woord fantastisch. Rob heeft mij gedurende het hele proces van uiterst vakkundig advies voorzien en heeft over ieder probleem creatief meegedacht. Ook de montage verliep zeer voorspeodig en prettig! echt TOP!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Henk Doornebos op zaterdag 9 sep 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Uitstekende service, het vakmanschap en de kennis van Jef Wiggers is buitengewoon. Hij kan feilloos je wensten vertalen in een prachtig ontwerp. De keuken is een pronkstuk van de woning geworden en overtreft onze verwachtingen.
REACTIE VAN HENK DOORNEBOS
Top
REACTIE VAN DE VRIES
Prachtige keuken! Zou ik telefonisch contact met u mogen opnemen over kleuren ed? Hartelijk dank alvast. Vrgr Doetie de Vries.

Opmerking Qasa: Kleuren kunnen ook via de site Qasa worden doorgegeven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima tevreden”
Door koolen op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Delft
alles mbt tot de aankoop was heel goed. Alleen het afhandelen en terugbellen nav enkele vragen duurt te lang en is onnodig. Dat gaat uiteindelijk ten kostte van de kwaliteit van de totale aankoop. Verder prima tevreden over Marc en zijn collega Patricia.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Patricia, Bedankt voor uw reactie en het aandragen van het verbeterpunt. Hiermee kunnen we onze service alleen maar verbeteren. We zullen dit bij de vestiging in Delft neerleggen, zodat ze hier in de toekomst nog beter op kunnen letten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nalevering niet goed”
Door Jaap Berghout op vrijdag 16 feb 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Bij de levering ontbraken diverse onderdelen en een onbruikbaar onderdeel dat niet besteld was. We wachten al meer dan drie weken op de nalevering. Kunnen de keuken nog steeds niet helemaal gebruiken. En geen excuses ontvangen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (30 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (25 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (19 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (0 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (20 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (48 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (23 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (5 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (10 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (22 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (3 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (17 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (16 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (82 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (11 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (15 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (14 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (34 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (31 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (60 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (58 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (67 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (7 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (47 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (12 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (55 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (8 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (41 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (65 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (27 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (39 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (31 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (16 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (40 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (48 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.