Feedback
8,8

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2720 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1468 ervaringen
4 sterren975 ervaringen
3 sterren77 ervaringen
2 sterren57 ervaringen
1 ster110 ervaringen

Per vestiging:
“Bedankt”
Door Peter Brendel op vrijdag 23 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht en deze is fantastisch gemonteerd door snelle monteurs, die overal vanaf wisten. Kastje niet passen, geen probleem, maken we gelijk passend. Geweldig, wat een service. Onze adviseur heeft geweldig werk gedaan, vooral geluisterd en datgene uitgevoerd. Dit werd zeer gewaardeerd. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Carmen op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Son
Super tevreden - voor ons nieuwbouwhuis hebben we een keuken gekocht!
Wij werden bij binnenkomst direct hartelijk ontvangen. Grando Keukens & Bad Son geven zeer deskundig advies en denken echt met je mee om jouw te helpen aan je droom keuken. Ze nemen rustig de tijd voor je en lopen samen met jou door de winkel om de prachtigste keuken samen te stellen. Na het maken van een 3D schets kwam het geheel plaatje echt tot leven en hebben wij besloten de keuken aan te schaffen. Al met al een zeer prettige ervaring en vakkundig geholpen bij het maken van de keuzes.
De keuken is geleverd zoals afgesproken, netjes op tijd, alle spullen zijn kwalitatief echt heel goed. Zoals gepland heeft een installateur de aansluitingen verplaatst en er meer toegevoegd zodat alles van de Quooker, Miele gaskookplaat tot de Liebherr vriezer die ijsblokjes produceert daarop kan worden aangesloten. De monteur heeft alles keurig gemonteerd en dezelfde dag alles netjes opgeruimd. De medewerkers van Grando Keukens & Bad Son hebben altijd contact met ons gehad om alle relevante stappen te coördineren. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de keuken is alles probleemloos verlopen. Wij zijn heel erg blij.
FOTO VAN CARMEN
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met onze droomkeuken”
Door Familie Hartsuiker op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Lelystad
Vanaf het eerste bezoek aan Grando Lelystad tot en met het plaatsen van de keuken een zeer positieve ervaring. Er is goed geluisterd naar onze wensen, de communicatie is tijdens het gehele traject prima verlopen en ook het plaatsen zonder problemen. We zijn enorm blij met onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door J.knapen op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Super geholpen, goede informatie vooraf, goede aflevering van keuken en badkamermeubel. Goede montage. Wij zijn zeer tevreden over de service en hartstikke blij met onze nieuwe spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en moderne badkamer”
Door Hilda Brak op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkameltegels, meubels, douche en toilet enz. geleverd. Goed geholpen bij het kiezen van alles wat nodig was voor een mooie en moderne badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gerrit op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Midden in de coronatijd een keuken uitgezocht. Helaas dus wat gedoe met afspraken maken wat niet helemaal was goed gegaan. Gelukkig was er toch nog een verkoper/adviseur beschikbaar die mij uitstekend geholpen heeft! Denkt goed met mij mee en gaf nog wat extra tips waar ik zelf niet aan zou denken zoals bijvoorbeeld een goede afzuigkap icm een wokbrander (komt veel olie/vet bij vrij). Ook erg flexibel met levering en montageafspraak. Oftewel: uitstekend geholpen! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Hoekstra op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Goed geholpen, goed meegedacht en deskundig advies.

Aanvulling ontvangen 13 juli 2021: Betreft een complete keuken. De aankoop is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Fam. Bos op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Barendrecht
Met verkoper Mike een keuken samengesteld, goede adviezen en ideeën. De eerste keer dat wij een keuken kochten, dus geen flauw benul waar we op moesten letten. We gingen er blanco in. Maar het creatieve brein van Mike had al een schitterende 3d tekening opgeleverd, waarbij hij ook een spatwand had ingetekend waar ik gelijk verliefd op was (en nu ook heb besteld) Later de keuken nog doorgesproken met Evert, nog wat puntjes op de i gezet en in juni werd de keuken geplaatst. Geplaatst door een preciese en creatieve monteur, Robert, en nu staat er een fantastische keuken die een blikvanger is in mijn huis. Alles geleverd, alles compleet. Super blij met mijn keuken en uitermate tevreden met Grando Barendrecht.
FOTO VAN FAM. BOS
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Tooran Torkaman Nejad op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Ik heb recent een keuken aanschaft bij het Grando in Naaldwijk. Ik ben zo goed geïnformeerd en vriendelijk behandeld dat ik meteen mijn keuze kon maken.
Het Grando team van Naaldwijk krijgt een dikke 10 van mij omdat ze het waard zijn voor hen super professionele handeling in alle klantgerichte aspecten.
FOTO VAN TOORAN TORKAMAN NEJAD
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van onze nieuwe badkamer”
Door Carla uit Utrecht op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer en toilet. Er is goed met ons meegedacht over de meest effectieve indeling van de niet al te grote ruimte. Wij wilden iets andere tegels dan in de winkel voorradig waren en hebben bij een van de leveranciers van Grando de uiteindelijke keuze kunnen maken. We werden goed op hoogte gehouden van de planning die helemaal klopte. Dat de aannemer via Grando is ingeschakeld ervaren wij als grote plus. Ook deze hield zich aan de afspraken en informeerde ons goed. Ruimde iedere keer tussendoor alles netjes op zodat we toch beetje prettig konden wonen tijdens de verbouwing. Hij heeft snel en net werk afgeleverd! Van te voren zagen we er tegenop, maar nu 3 weken later (inclusief 2 dagen ons huis schoonmaken ;) ) genieten we volop van onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Lieneke Bakker op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Den Helder
Rob van den Vlekkert heeft ons vanaf dag 1 heel goed geholpen. Hij luisterde naar ons en kwam zelf met goede tips. Gedurende het proces heeft Rob ons steeds goed op de hoogte gehouden. Hij kwam altijd zijn woord na. Tijdens het plaatsen van de keuken was er ook regelmatig contact. Een aantal puntjes moeten aangepakt worden en Rob is heel reëel. Hij staat echt voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn meer dan tevreden over het proces en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door L. Huiskens op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Fijn geholpen, en een super mooie keuken gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Kees en Ans van der Beek op vrijdag 9 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij zijn blij met een keuken van Grando Zwolle. Adviseur Elise heeft ons prettig begeleid. Ze nam de tijd voor ons, dacht mee en gaf goede adviezen. De keuken werd op tijd geleverd. De monteur heeft de keuken deskundig gemonteerd en alles werd steeds netjes opgeruimd. Steeds was er terugkoppeling met Grando. De keuken voldoet aan onze wensen!
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje van een badkamer”
Door Stefan op donderdag 8 jul 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Super goed geholpen en er werd goed meegedacht. Ook toen we voor de puntjes op de i te zetten de hele badkameropstelling veranderde was dat geen probleem. De monteur was ook iemand die z'n vak goed verstond en ook met ideeën en voorstellen kwam tijdens de bouw. Een echte kunstenaar die een plaatje van een badkamer heeft gerealiseerd.
FOTO VAN STEFAN
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Frank van der Wal op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Tilburg
Vooral: flexibel in het maken van een afspraak, dank Dave en Herman! En snel schakelen en meedenken vind ik ook erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Eric Grondstra op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Emmen
Vanaf het bestellen tot aan het monteren goede communicatie. Snelle reactie bij vragen. Bij het bestellen werd er goed geluisterd naar wat wij wilden. Er werden ook ideeën aan gedragen door de adviseur.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde badkamer”
Door van Tuil op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Barendrecht
Complete badkamer, service thuis de tegels laten zien en in meten na bevestiging van de order.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gert van Houts op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Wormerveer
Zonder veel voorbereiding een badkamer uitgezocht. Met behulp van de 3-D planner en de in de showroom aanwezige voorbeelden kon snel een mooi ontwerp worden uitgezocht. Levering volgens afspraak en montage door een zeer deskundige aannemer. Ben zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elyanne op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Epe
Wij hebben een keuken gekocht bij grando in Epe. Wij zijn heel erg goed geholpen door tom. Hij heeft veel kennis en heeft alle tijd genomen voor ons om ons te adviseren wat perfect in ons huis zou passen. Inmiddels is de keuken geplaatst en zijn wij dik tevreden met het resultaat!
FOTO VAN ELYANNE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer praktische adviezen”
Door T. Jonkman op zondag 4 jul 2021 21 | vestiging Heerenveen
Geen opdringerige verkoper en zeer praktische adviezen. Verkoper Lean de Jong dacht creatief mee en communiceerde prima en tijdig wanneer er iets vertraging was opgetreden. Ook de service na plaatsing was prima geregeld. Je betaalt misschien iets meer voor een keuken, maar daar is de kwaliteit en service ook naar.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en tevreden”
Door Ronald Bijkerk op vrijdag 2 jul 2021 21 | vestiging Zaandam
Nieuwe keuken aangeschaft. Helemaal naar wens ingericht en vervolgens ingemeten. Vervolgens bleken aantal zaken niet mogelijk: oa verlagen plafond voor afzuiger. Dit heeft door een creatieve samenwerking van ons en de verkopers tot een mooie en functionele oplossing geleid. Vervolgens bleken de hoogte van het plafond dus niet meer te kloppen, ondanks meerdere mails en telefoontjes hoefde niet het niet nagemeten. Wat bleek bij plaatsing? De hoge kasten waren te hoog: de ontworpen omlijsting kon niet gerealiseerd en de kasten werden bij installatie ter plaatse op maat gemaakt. Gelukkig altijd goed contact met verkopers en installateurs gehad, deze beloofden dan ook dat het eindresultaat zeker naar wens zou worden. Na het 2x nabestellen van de kastdeurtjes en meerdere keren terug moeten komen van de installateurs is het eindresultaat zeker naar wens. Ondanks alle schoonheidsfoutjes in het proces zijn we erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RONALD BIJKERK
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken stipt nagekomen”
Door W. Willems op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Verkoper heeft goed geluisterd en een mooie 3D tekening gemaakt die bijna precies leek op de keukenruimte met uitzicht naar buiten als bij ons in werkelijkheid is.
Afspraken stipt nagekomen. Installatie prima gedaan daardoor geen after sale service nodig gehad. Na installatie als verrassing een felicitatie met de nieuwe keuken en een heerlijk taart ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Anna op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Ondanks de bijzondere corona tijd toch een prachtige keuken kunnen kopen. Fijne service, er werd met ons mee gedacht en ook met latere aanpassingen vanuit ons was er nog vanalles mogelijk. De keuken is precies zoals we voor ogen hadden. Donker met houtnerf en een licht blad. Na 5 maanden zonder keuken in een enorme verbouwing zijn we ontzettend blij met onze nieuwe keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar maar van de keuken genieten we al enorm.
FOTO VAN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt gewoon”
Door Rob Vlaanderen op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Een super mooie keuken en vakkundig geïnstalleerd. Alles klopt gewoon, 100% tevreden!
FOTO VAN ROB VLAANDEREN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door Greetje Veenstra op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht die enig maatwerk ter plekke nodig had. Het is in 1x allemaal geleverd en 100 % goed gegaan. De monteur die mijn keuken kwam installeren is een echte vakman en dacht goed mee. Ik ben zeer tevreden over het hele proces : Van verkoop tot installatie. Zonder vertragingen .. alles liep op rolletjes! Volgende keuken koop ik zeker weer bij Grando :)
FOTO VAN GREETJE VEENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer voor onze nieuwbouwwoning”
Door Saskia Tuijp op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Al oriënterend op een badkamer voor onze nieuwbouwwoning kwamen wij aan tafel bij Anne van Grando Utrecht en legden we hem ons dilemma uit. Wij willen graag op een klein oppervlakte de functionaliteit van een bad en een douche. Daar waar onze projectontwikkelaar en andere badkamerzaken de hoofden schudden, begon Anne te tekenen en lag er al snel een mooi startpunt voor uitwerking en prijsonderhandeling. Pluspunten hierbij waren voor ons; na offerte-ondertekening mag je voor een bepaald percentage van de 'koopsom' nog wijzigingen doorvoeren. Aangezien wij pas 1,5 jaar na ondertekening tot realisatie over gingen, was dat prettig. Zo lieten we het oorspronkelijke badmeubel en accenttegels vervallen, en vervingen we ze zelf door meer eigenzinnige. Overigens kun je naar een gigantische hal vol tegels (die Grando kan leveren) om je keuze te maken, maar toen waren wij al gezwicht voor een Spaanse tegel. Een ander groot pluspunt vonden wij de vakkundige vakmensen die Grando inschakelt voor de realisatie van de badkamer. Tom van Apeldoorn wist ons ontwerp op papier naar realiteit te trekken en stelde verbeteringen voor. Hij coördineert de vaklui uit verschillende disciplines, communiceert hier helder over en je kunt erop vertrouwen dat het werk met hoge kwaliteit wordt afgeleverd.
Door een te late oplevering van onze casco woning konden wij als afnemers niet meer voldoen aan de start datum van werkzaamheden en heeft Grando er alles aan gedaan om onze badkamer voor verhuizing functioneel te krijgen en vervolgens af te ronden. Deze flexibiliteit hebben wij enorm gewaardeerd.
FOTO VAN SASKIA TUIJP
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Germa op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Ik ben heel tevreden met Grando Keukens Utrecht. Ik ben goed geadviseerd bij de aankoop, kon de contactpersoon of vervanger goed bereiken tijdens het hele proces voor vragen. Tijdschema helder en goed opgevolgd, vakkundige meting, sloop, stucwerk, levering, montage en afvoer oude keuken en verpakkingen. De keuken is netjes afgewerkt. Prachtige, kwalitatief goede keuken. Goede afstemming op mijn wensen. Goede afstemming van de medewerkers en klussen op elkaar. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
FOTO VAN GERMA
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering, uitstekend opgelost”
Door WD van Rijswijk op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Barendrecht
De aanschaf van de keuken ging op een prettige manier. Geen opdringende verkoper.
Jammer dat het fout ging in de fabriek, maar dit werd goed opgelost door Grando.
We zijn zeer tevreden over de installateur, deze was vakkundig en werkte zeer netjes.
Nu hopen dat hij de over drie maanden ook de vervangende keuken komt monteren.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van keuken”
Door M. Bannink op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Ze waren heel vriendelijk en luisterden goed naar onze wensen.
FOTO VAN M. BANNINK
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken wel problemen met blad”
Door H.Zielstra op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Groningen
We zijn tevreden over de keuken en over de monteurs. Maar ontevreden over het feit dat het aanrechtblad niet bij de levering aanwezig was. En dat we zelf er achteraan moesten bellen en dat ze niet wisten hoe dat kon. Na het tweede telefoontje van onze kant kregen we te horen dat het om een fabricage fout ging.En dat het wel 6 weken kon duren voor dat aanrechtblad er was.Is wel een noodoplossing bedacht dat is dan wel netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken”
Door Edwin en Caroline Weijtmans op vrijdag 25 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we terecht bij Grando Keukens in Tilburg. Toen de corona-maatregelen het toestonden hebben we meteen een afspraak gemaakt en werden uitgebreid te woord gestaan. Er werd meteen een 3D-tekening gemaakt en door Dave Tierie werd goed meegedacht en aanpassingen meteen verwerkt. Vragen via email werden de volgende dag meteen beantwoord. De keuken is op tijd geleverd, was compleet en zonder een enkele beschadiging. Naderhand is Dave nog langs geweest en gaf nog wat tips en werd de spatrand nog opgemeten. We zijn blij met deze mooie nieuwe keuken, we zijn keurig netjes en goed geholpen.
FOTO VAN EDWIN EN CAROLINE WEIJTMANS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Annemieke Bloemers op woensdag 23 jun 2021 21 | vestiging Doetinchem
Zeer goede ervaringen. Ondanks de beperkingen ivm lockdown, o.a. geen showroom bezoek, zijn onze wensen heel goed opgepakt en uitgewerkt. Zijn erg blij met de keuken en erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken, badkamer en vloeren”
Door Arie van der Meer op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Lelystad
Zeer deskundig personeel die ons zeer heeft geholpen met het uitzoeken van onze keuken, badkamer en vloeren voor onze nieuwe woning. Daarna zijn alle afspraken keurig nagekomen. Tijdens de installatie door een zeer deskundige monteur geholpen met de nodige nuttige adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Arie van der Reijken op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer prettig geholpen met de aankoop. En alles volgen afspraak geleverd en zeer netjes
gemonteerd. Zeker aan te raden voor koop van uw keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Peter van Vuuren op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Middelburg
De keuken naar wens in opstelling, levering en plaatsing. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken en badkamer”
Door Natalie op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Barendrecht
Ontzettend goed geholpen in deze winkel! Ze nemen alle tijd voor je en helpen je met inspiratie. Ontzettend mooie keuken en badkamer hier gekocht! Ik kan geen minpunten bedenken betreft de klantvriendelijkheid en hulp in deze winkel! Ik raad iedereen Grando Barendrecht aan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Leonie Pietersen op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
We zijn in een lastige tijd op een super goede manier geholpen. De eerste afspraken waren telefonisch, wat uiteindelijk geen probleem was. Erwin wist goed onze wensen om te zetten in een mooie keuken. Er was veel oog voor ons budget en onze wensen, er is op een duidelijke manier met ons meegedacht om zoveel mogelijk van onze wensen op te nemen in de nieuwe keuken zonder over het budget te gaan.
Kleine tegenvallers bij de voorbereiding levering zijn ook super goed opgepakt, duidelijke communicatie, goede service. Wij zijn super tevreden met het voortraject en niet onbelangrijk, het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige en betaalbare keuken”
Door Maartje Oosterman op zaterdag 19 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Prettig en persoonlijk, medewerker neemt de tijd voor je, denkt mee met je wensen en geeft eerlijk advies. Resultaat een prachtige en betaalbare keuken die bij ons past
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten enorm van het eindresultaat”
Door Robin en Dennis op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Purmerend
Wij hebben een keuken bij Grando Keukens en Bad in Purmerend gekocht. Tijdens het binnenkomen voelde het al gelijk als een gezellige zaak met grote showroom. Waar we een ruime keuze hadden uit verschillende fronten, werkbladen en apparatuur. Personeel sprak ons aan maar heeft ons even de ruimte gegeven om rond te kijken. Dat vinden wij altijd wel prettig. Daarna zijn wij geholpen door een vriendelijke en vakkundig verkoper die ons hielp en geduld had tot we tot een koop zijn gekomen. De verkoper had de keuken voor ons ook digitaal uitgewerkt om zo een beter inzicht te krijgen met hoe de keuken eruit kwam te zien. De keuken is geplaatst door twee keukenmonteurs. Zij hebben netjes en voorzichtig gehandeld met de materialen. Helaas constateerde we een beschadiging. Dit is gelijk opgenomen en later spoedig hersteld door een van dezelfde monteurs die alles tot in de puntjes op een vriendelijke manier heeft hersteld en herplaatst. Wij zijn van A tot Z heel fijn geholpen en genieten enorm van het eindresultaat en bevelen daarom Grando Keukens en Bad Purmerend bij iedereen aan die een keuken nodig heeft.
FOTO VAN ROBIN EN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige begeleiding”
Door Fam. Beunderman op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Barendrecht
In maart 2021 is onze nieuwe keuken geplaatst. Omdat wij al eerder een badkamer via Grando (ander filiaal) hadden gekocht en tevreden waren over dat proces, kwamen wij weer bij Grando terecht. Nu was filiaal Barendrecht de meest voor de hand liggende keuze qua filiaal en dat bleek weer een goede keuze te zijn. Wij zijn tijdens dit project altijd op een zeer prettige wijze door team Barendrecht begeleid. Steeds weer werden wij gastvrij onthaald in de showroom en verwend met koffie en overheerlijke baksels. Met veel geduld en inzicht hebben Bart Kamphorst en Evert Rop met ons meegedacht en geadviseerd. Ook de plaatsing verliep voorspoedig en toen er een onverwacht plaatsingsprobleempje bleek te zijn, werd dat op een goede en vlotte wijze opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze nieuwe keuken”
Door Stephan op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken en ik zou mijn volgende keuken zeer waarschijnlijk weer bij Grando kopen. Belangrijkste reden hiervoor is het prettige contact en het meedenken gedurende het hele traject. Van het inwinnen van informatie tot het uiteindelijk opleveren van de keuken. Niks is afgeraffeld en ook last-minute verzoekjes werden nog uitgezocht. Bedankt Barry, Sander, Dennis, Koos en Danny voor de hulp. Wij gaan ervan genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Rob van de Sande op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Super goed geholpen door verkoper Dave. Dave was altijd bereikbaar en reageerde snel op vragen m.b.t. de keuken. Ook hebben we later de keuken zonder problemen kunnen laten aanpassen nadat we toch minder ruimte voor de keuken bleken te hebben na de verbouwing. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Gerrit van der Pol op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Emmen
Alles is super verlopen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken in coronatijd leek ons onmogelijk, maar door creatief handelen en meedenken uitstekend gelukt. Ook de levering en montage zeer netjes, duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen van onze zijde. Alles verliep op schema. De montage was zelfs 1 dag eerder gereed dan gepland!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door J.w. maas op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Prima vakmensen met een open mind. Netjes werkend en op tijd opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Mieke Kolsteren en Frans van Gils op vrijdag 11 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Meedenkend, ideeën rijk, goede en geduldig order en offerte traject en alles conform afspraken. Mijn vrouw en ik zijn uitermate content met het hele traject en vooral met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badakamer”
Door Floris Bouman op vrijdag 11 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij zijn geholpen door Emanuel Meijer. Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht en laten installeren door een eigen aannemer. Reactie van de aannemer: je loopt bij het installeren van een keuken eigenlijk altijd wel tegen dingen aan waardoor je vertraging oploopt. In dit geval klopte en paste alles. Dit schijnt uitzonderlijk te zijn. Emanuel heeft ons op een prettige en soepele manier door alle keuzes die we moesten maken heen geloodst. Onze keuzestress werd hierdoor tot een minimum beperkt. Dit deed hij bijvoorbeeld door niet te veel opties voor te leggen. Uiteraard hadden wij al wel in grote lijnen een beeld van wat er allemaal te koop was. Wij vinden dat Grando Utrecht mooie spullen verkoopt en zijn erg blij met het eindresultaat. Ook de service vinden wij uitstekend. In de loop van de verbouwing had ik een stuk plint van de keuken weggegooid in de veronderstelling dat het restafval was. We kregen vrij snel (kostenloos) een nieuwe geleverd. Een snoertje van de verlichting van een keukenkastje was stuk. Dit werd direct gefixt. De bezorging ging ook vlot, prettig en met zo min mogelijk overlast voor de buurt. Olga en Floris Utrecht
FOTO VAN FLORIS BOUMAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Koen Kuijten op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Verkoper Dave heeft ons gedurende een jaar geholpen met het uitzoeken, aanpassen, wederom aanpassen, bestellen en laten plaatsen van onze keuken. We hebben zo een erg mooie keuken in ons nieuwbouwhuis gekregen. Bij vragen was hij goed bereikbaar en werd alles snel en efficiënt geregeld waarbij we ongedwongen onze gewenste keuken hebben kunnen samenstellen. Hoewel we tegen het uitzoeken van een keuken op zagen heeft onze ervaring met Grando Tilburg dit onverwacht prettig laten zijn. Aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Lenie Beckers op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Hilversum
De verbouwingswerkzaamheden zijn prima uitgevoerd. De werknemer heeft de oude keuken afgebroken, opgeruimd en de nieuwe opgebouwd. Dagelijks werd het afval opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door T. Steintjes op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Doetinchem
Goed geholpen door Coen die wist op elke vraag een antwoord en denkt graag met je mee. Vervolgens de uitvoering verzorgd door Ariël, dit was top en strak geregeld! En niet onbelangrijk geen tegel zit scheef! Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Een echte aanrader!
FOTO VAN T. STEINTJES
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Bas op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Aanschaf nieuwe keuken, ziet er goed uit zoals door ons bedacht. Ook geleverd, compleet, conform tijdspad.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door R Brummel op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Een andere woning, het uitzoeken van een keuken. Het kan lastig zijn om je wensen voor een nieuwe keuken op papier te krijgen. Niet bij Grando keukens Zwolle. De verkoopster (Elise) aldaar heeft keurig geholpen om een keukenplan op papier te zetten en daarbij alle wensen mee te nemen.

Temeer was het even nadenken omdat de opstelling van hoek naar eiland keuken is gegaan. Waarbij wel voldaan moest worden aan de eisen van de fabrikant voor bijvoorbeeld het blad. Hiervoor worden alle registers open getrokken en wordt zelfs de fabrikant gebeld om zeker te zijn dat wat de klant wil, ook echt kan. Ook met betrekking tot de apparatuur wordt er goed meegedacht en wordt er doorgezocht tot er iets beschikbaar is wat jij wilt.

Order gezet..... Spannend. Hmz... Misschien toch wat aanpassingen doen, geen enkel probleem! Ik heb besloten de keuken zelf te plaatsen. Ben technisch goed onderlegd. Desondanks rees er tijdens het plaatsen wel is een vraag. Een telefoontje is dan voldoende om even de goede richting in te worden gestuurd. Toen bleek na plaatsing een lade niet helemaal juist te functioneren... Geen enkel probleem er wordt een nieuwe besteld.

Dat is wel service en daar ben ik dankbaar voor. Grando is een zaak welke keukens in het wat hogere segment aanbiedt. De prijs is wat hoger dan bij de prijzen lokkers maar de kwaliteit en service zijn dan ook waar voor je geld. Ik ga een mooie tijd tegemoet met een prachtige keuken die hopenlijk heel wat jaren mee mag gaan.
FOTO VAN R BRUMMEL
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze”
Door Heitlager op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Badkamer en keuken gekocht bij vestiging Zaandam. Goed geholpen door Maikel en alles kwam betrouwbaar over. Keuken en badkamer zijn super geworden en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de kwaliteit van de lades, meubelen enz. is prima! De installateur van de badkamer, Rafik, werkt secuur en netjes en denkt met de klant mee en het tegelwerk is erg strak geworden. Door een probleem met onze vloer moest de installatie van de keuken worden uitgesteld maar hier werd goed in mee gedacht. Het enige minpuntje was dat het eindgesprek voor de badkamer te laat werd ingepland waardoor wij de beoogde startdatum niet konden halen. Dat werd nu drie weken later helaas. Al met al een hele goede ervaring en als we kijken naar hoe alles is geworden, kunnen we alleen maar blij zijn dat de keuze is gevallen op Grando!
FOTO VAN HEITLAGER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk”
Door Saskia op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Na een negatieve ervaring bijn een andere keukenzaak omdat de verkopers daar erg veel druk op de verkoop leggen. Hier een hele fijne ervaring op mogen doen. Geen absurde bedragen maar gewoon eerlijke bedragen. Dankzij de verkoper en andere keukenopstelling gekozendan we eigenlijk in ons hoofd hadden en daar zijn we enorm blij mee. Al met al een echte aanrader als je naar een fijne keukenzaak op zoek bent!!

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: De keuken is gemonteerd en wel. De montagedienst heeft prachtig werk afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Ad en Ingrid van Loon op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Vorig jaar een badkamer gekocht bij Herman, die goed inspeelde op onze wensen. Ook de realisatie door Jeffrey en Jan was vakkundig en netjes. Na een half jaar in gebruik bleek de wasbak (beton) voor ons niet de juiste keuze. Herman heeft dit meer dan netjes opgelost door voor een zeer geringe bijdrage een nieuwe wasbak te laten plaatsen. Een uitstekende service bij Grando Tilburg dus!
FOTO VAN AD EN INGRID VAN LOON
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Marieke van Bentum op zaterdag 5 jun 2021 21 | vestiging Delft
Keuken en badkamer geplaatst. Bemiddeld in aannemer voor aanvullende werkzaamheden. Afspraken zijn nagekomen, soms iets later dan beloofd. Er werd pro-actief meegedacht. Soepel in betalingsafspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door Vera op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken gekocht. Medewerkers zijn heel vriendelijke en denken goed mee. Je wordt goed geholpen en alles is duidelijk. Service is ook perfect.

Aanvulling ontvangen 14 juni 2021: 4 Mijn keuken is geplaatst en gemonteerd. Er missen alleen nog wat onderdelen en daar wacht ik op, dan is mijn keuken compleet. Het is allemaal heel goed bevallen. De service en de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Fam. Raaijmakers-van Dooren op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Son
Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken van Grando! In het gehele traject zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd. Door gevraagd en ongevraagd advies zijn we tot onze droomkeuken gekomen. Loop je nu bij ons binnen, zou je zomaar kunnen denken dat je in de showroom staat. ;-) Tijdens de aankoop zijn we kundig en zorgvuldig begeleid en ook na de aankoop zijn we doorlopend geïnformeerd over de status, levering en montage. De montagepartner van Grando zorgde voor een strakke, zorgvuldige plaatsing.
FOTO VAN FAM. RAAIJMAKERS-VAN DOOREN
Reactie of foto toevoegen
“Naar verwachting”
Door Bal op maandag 31 mei 2021 21 | vestiging Epe
De keuken ziet er heel mooi uit precies naar onze verwachting
REACTIE VAN BAL
Super fijne keuken. Deskundig geplaatst. Zijn er heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Kan niet beter”
Door Vincent van Werkhoven op maandag 31 mei 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bijzonder goed geholpen door de verkoper (Rutger) in een prachtig opgeknapte winkel. Levering en monteur kwamen ook precies zoals afgesproken. Kan eigenlijk niet beter.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Betreft Nieuwe kasten(deuren) voor de keuken, inclusief nieuwe grepen en een quooker.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bas Bussink op maandag 31 mei 2021 21 | vestiging Emmen
Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken en het verloop ervan bij Grando Emmen. Vooral het gesprek met de heer Robben verliep heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Sharon Korevaar op zondag 30 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij waren opzoek naar onze droomkeuken en zijn terecht gekomen bij Grando Tilburg.
Ontzettend lieve en oprechte medewerkers! We hadden al een aantal keukenboeren gezien maar merkte meteen verschil in Tilburg. Ze luisteren naar wat je te besteden hebt en proberen je niet van alles aan te smeren. Herman heeft ons van begin tot eind geholpen en is zelfs nog bij ons thuis geweest om te kijken of alles naar wens en netjes was afgehandeld. Herman heeft ons blij kunnen maken met onze droomkeuken en wij raden hem absoluut aan iedereen aan!
FOTO VAN SHARON KOREVAAR
Reactie of foto toevoegen
“Demontage en verplaatsen keuken”
Door mevr.E.A.M Das op zaterdag 29 mei 2021 21 | vestiging Utrecht
Ik heb deze keuken 13 jaar, en is nu door verhuizing verplaatst naar mijn nieuwe woonplek. Ires Boering heeft de nieuwe schets gemaakt tot volle tevredenheid van mij. Peter heeft de keuken afgebroken en op de nieuwe plek ook naar volle tevredenheid geplaatst op de nieuwe plek. Deze beide mensen hebben prima werk verricht. Niet alleen door mij maar ook door mijn bezoekers bewonderd! Score Super is terecht!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken met opmerking”
Door J. Verkerk op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Utrecht
We kregen goed advies en na het plaatse bleek dat de verkoper gelijk had kwa kleur van het blad. Afspraken zijn goed na gekomen en de levering was zeer snel. Keuken is zeer netjes in 1 dag geplaatst. We zijn blij dat we met Grando in zee zijn gegaan.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Als er wat veranderd moet worden aan de aansluiting vooraf een prijs afspreken. In mijn geval moet de afvoer iets naar recht verplaatst worden, ongeveer €15 aan materiaal en nog geen uur werk dat koste me €150.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door A. van Dijk op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg en zijn daar erg tevreden over. Er wordt goed meegedacht bij het ontwerpen van de keuken en de mogelijkheden of beperkingen die er zijn in de ruimte. Na het plaatsen van de keuken bleek helaas dat de afzuigkap niet voldeed in deze opstelling, maar in goed overleg wordt dit probleem opgelost met een andere afzuigkap. We zijn dus ook erg tevreden met de service die geleverd wordt in het geval er iets niet goed gaat. We zijn superblij met onze keuken en we raden iedereen Grando aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hundscheid op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Utrecht
Goed, fijne begeleiding in aankoop keuken en badkamer. vriendelijk, kent en beoordeelt onze wensen en haalbaarheid. Risza zeer klantgericht.

Als ik een tip mag geven: rondom de levering/montage is het fijn een kort lijntje te hebben met de verkoper. m.n. omdat er altijd wel dingen zijn die mis gaan of kunnen gaan of vragen. Ook fijn als rondom levering/montage even belt erna (direct erna) om te vragen of alles naar wens is en de monteur naar smaak zaken heeft geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Oostland op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe keuken van Grando Zwolle. Bas heeft ons alle zorgen uit handen genomen en ons van A tot Z begeleid. Omdat er zoveel keus is en er ontelbaar veel opties en mogelijkheden zijn was dit voor ons heel belangrijk. Wij raden Grando Zwolle daarom ook zeker aan!
FOTO VAN OOSTLAND
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Jos van der Lugt op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Johan heeft mij uitstekend geholpen. Hij is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar met zijn ruime kennis van keukens. Het is helemaal perfect verlopen.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2021: Betreft een complete keuken met apparatuur. De aankoop is al afgeleverd, heel netjes gedaan. Keuken is niet gemonteerd, dit heb ik zelf gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en nieuw sanitair”
Door K de Bresser op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
In 2020 kochten wij een nieuwe keuken en nieuw sanitair bij Herman van Grando Tilburg. Alles in 1 hand dat leek ons wel zo handig. Mooie kwaliteitsprodukten en praktische tips van de hand van Herman en goede persoonlijke begeleiding bij het verbouwingsproces.
FOTO VAN K DE BRESSER
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Lisanne op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Utrecht
Bij Grando keukens te Utrecht een prachtige keuken uitgezocht met behulp van Iris Boering. Wat heeft Iris ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Heb haar service als zeer prettig ervaren, een ontzettend lieve vrouw, en heel behulpzaam. Ze wist precies onze wensen door te vertalen naar het ontwerp van een keuken. Iris is erg kundig en het voelde gelijk vertrouwd. Ook nadat de keuken geplaatst was heeft ze ons nog opgebeld of alles naar wens is. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, en kan niet anders zeggen dan dat we echt een topservice hebben gehad!!
FOTO VAN LISANNE
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Inge Helsloot op maandag 24 mei 2021 21 | vestiging Zaandam
Goed geholpen bij uitzoeken van keuken, geen druk uitgevoerd. Hele proces goed en netjes begeleidt. Als ik belde met vraag werd ik meteen geholpen. Alle afspraken nagekomen, keuken netjes en snel geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elly&Theo Volkers op vrijdag 21 mei 2021 21 | vestiging Den Helder
Wij hebben in november 2020 een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Den Helder. Daarbij werden we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Dankzij goede tips van de verkoper zijn we uitgekomen bij een prachtige 'droom'keuken. Op 20 en 21 mei 2021 is de keuken geheel volgens planning geplaatst door een zeer deskundige en aardige keukenmonteur. Wij zijn heel blij en zeer tevreden.
FOTO VAN ELLY&THEO VOLKERS
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Patrick van dorp op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Zwolle
Onze ervaring met grando keukens is super hele goede service aardige mensen die daar werken en een super mooie keuken gekocht dik tevreden.
FOTO VAN PATRICK VAN DORP
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Coby Robbemont op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zwolle
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom t/m montage van de keuken is alles erg goed en naar wens verlopen. Er was voldoende tijd en aandacht voor een klantgericht advies. De levering van alle materialen ging exact volgens afspraak en de monteur was heel vakkundig en geduldig. We zijn heel blij met het resultaat en de wijze waarop we zijn geholpen door Grando Zwolle en specifiek door Elise die met veel energie en enthousiasme heeft meegedacht.
FOTO VAN COBY ROBBEMONT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content met onze nieuwe keuken”
Door Jan Knol op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zaandam
Gekozen voor Grando vestiging Zaandam vanwege hun goede aftersale en vanwege hun expertise in zg hoog/laag keukens. Wij wilden niet alleen een beweegbaar keukenblad maar ook beweegbare kastjes. E.e.a. ging niet geheel probleemloos maar deze vestiging maakt hun faam zeker waar want alle zaken zijn precies volgens plan opgelost. Wij zijn zeer content met onze keuken en het vriendelijke en kundige personeel van Grando Zaandam en bevelen deze vestiging dan ook zeer zeker aan. Kleine kanttekening. Kies zelf uw inbouwapparatuur uit, zodat deze geheel naar uw eigen wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door J.klein op maandag 17 mei 2021 21 | vestiging Wormerveer
Deskundig geholpen met goede adviezen om de keuken samen te stellen. Ik heb dan ook weer prachtige keuken die gezien mag worden. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Iede van Dijk op zondag 16 mei 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer gekocht. De verkoper dacht met ons mee en had kennis van zaken. Soms was hij wat sturend.

Aanvulling ontvangen 21 mei 2021: De badkamer en her toilet zijn al geplaatst. Dat is allemaal goed en volgens afspraak gegaan, niet geheel volgens tekening omdat de werkelijkheid anders was, zoals bijv. Slangen en leidingen die er liepen. De monteur dacht goed mee en kwam met alternatieven. Het geheel is netjes en compleet afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Cor En Theresia Ruizendaal op zaterdag 15 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Heel erg tevreden hoe we zijn geholpen bij Grando keukens in Amersfoort door allerlei omstandigheden hebben we onze keuken 3x moeten veranderen maar dat was totaal geen probleem bij Grando zeer goed geholpen door de verkoper Sercan Can kwa levering en montage zeer tevreden absoluut een aanrader om daar een keuken of badkamer te kopen
FOTO VAN COR EN THERESIA RUIZENDAAL
+ Toon extra foto van Cor En Theresia Ruizendaal
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Uiltje Flapper op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Doetinchem
Een zeer positieve ervaring. Ondanks de Corona verliep het contact soepel en prettig. Flexibel in het aanpassen van de keuken. Ik zou het wel als prettig ervaren dat er een na oplevering zou zijn. Even alles nalopen en informatie verstrekken over de apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door K van den Berg op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij hebben in oktober 2020 een keuken en badkamer besteld bij Grando. In de showroom zijn we goed geholpen en hebben we snel een keuze kunnen maken. Begin februari 2021 is de keuken geplaatst en zijn de onderdelen voor de badkamer geleverd. Bij de installatie van de keuken bleek er geen aansluiting voor de Quooker te zijn omdat die niet op het installatieschema stond. Met de monteur zijn we tot een oplossing gekomen door de Quooker op een andere plek te installeren, en Grando heeft hiervoor een extra verlengset geleverd. Ook hebben we de sifon onder de gootsteen nog een paar keer moeten aandraaien omdat hij nog lekte. Bij het plaatsen van een keuken komt altijd wel wat kijken, maar Grando heeft steeds een goede oplossing geboden en service verleend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob Trousselot op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Zaandam
Keurig ingemeten aan huis, waarbij zeer goed meegedacht werd met onze wens om een optimale opbergruimte te creëren. Daarna goed op de hoogte gehouden over enkele details, die nog moesten worden uitgezocht. Alles helder in 3D aangeleverd als voorbeeld. Waarna de plaatsing geheel volgens afspraak verliep. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima aannemer”
Door L.van der Kraan op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze nieuwe badkamer bij Grando Barendrecht uitgezocht. We werden heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden rekening houdend met onze wensen. Een mooie badkamer uitzoeken is niet zo moeilijk met goed advies, maar hoe gaat de verbouwing? Daar zagen we best tegen op. Dit is helemaal prima verlopen binnen de geplande tijd. Een prima aannemer! Alles ging op rolletjes met deskundige vakmensen, die wisten waar ze mee bezig waren. Kortom, dit heeft een prachtig resultaat opgeleverd waar we heel blij mee zijn. Zo kan een verbouwing ook een feestje zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Mariska Heijmen op zondag 9 mei 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij zijn super goed geadviseerd, en hebben nu een prachtige keuken. Over alles is mee en nagedacht. Ook zijn wij super tevreden over de monteur van de keuken. Onze keuken is echt een eye-cather.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken uitstekend bevallen”
Door Marcelle De Koninck op zondag 9 mei 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij zijn voor onze 2de keuken gegaan bij Evert Rob. Wij moesten hem zoeken omdat hij was overgestapt van ASWA naar GRANDO. We hebben hem gevonden tot ons geluk.
Waarom: vertrouwen, betrokkenheid, inzicht, en advies. Wat zijn we blij met onze zwarte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Nicole op zondag 9 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken en badkamer gekocht. Er werd goed mee gedacht en ik ben zeer tevreden over de service, tijd en aandacht die ze er in staken. Iedereen in het proces (van verkoop tot montage) was even vriendelijk. Toen er bij het plaatsen van de keuken een beschadiging bleek te zijn werd er meteen een nieuwe kast besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen na het plaatsen van de afzuigkap”
Door R.Hamers op vrijdag 7 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
In de winkel is het personeel vakkundig en behulpzaam. Het plaatsen is minder zorgvuldig uitgevoerd. Zoals afgebroken schroeven, kleine beschadiging bij een paneel. Problemen na het plaatsen met de afzuigkap. Geen afzuig capaciteit. Afzuigkap hangt niet gecentreerd. Bij herstel actie is de terugslagklep verwijderd. Maar toen kwam er een hoop kou in de woning. Later zijn wij zelf op onderzoek uitgegaan. Het probleem bleek in de flexibele pijp te zitten. Deze was veel te lang en een stalen draad was los en verhinderde de klep om te kunnen openen. Ik geloof als ze meer tijd hadden genomen om dit te onderzoeken dan hadden ze dit ook wel opgemerkt. Je merkt duidelijk als klant dat er deadlines gehaald moeten worden.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Ineke op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Naaldwijk
We zijn heel blij met de nieuwe keuken. Er is meegedacht bij de aankoop en prima vaklui hebben ons geheel ontzorgd tijdens het verwijderen van de oude keuken en het installeren van de nieuwe keuken. Chapeau!
FOTO VAN INEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zonder problemen”
Door Vipin op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Great service. Everything went fine without problems.

Aanvulling ontvangen 12 mei 2021: Complete keuken gekocht. Aankoop al geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg positieve ervaring”
Door Jesper Lansink Rotgerink op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Zwolle
Erg positieve ervaring bij het kopen van onze keuken bij Grando Zwolle. Erwin werkt met veel enthousiasme en denkt goed mee bij het ontwerp van de keuken. Bovendien is alles exact geleverd zoals besteld, en ook precies op maat, waardoor de installateurs slechts een halve dag nodig hadden om een toch vrij ruime keuken te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe keuken”
Door Jolanda Woestenburg op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer goed geïnformeerd door Dick Lub. Veel geduld en altijd weer antwoord op mijn vele vragen en evt aanpassingen. Heel blij met mijn prachtige nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Annet op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Super leuke originele ideeën. Nieuwe stalen aangeprezen en die was top. Heeft alle tijd voor de klanten!
FOTO VAN ANNET
Reactie of foto toevoegen
“Hier is klant koning”
Door P. Smit op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Wormerveer
Onze oude keuken was echt aan vervanging toe. Op internet hadden wij al gekeken naar een keukenzaak met goede reviews, zo kwamen wij uit bij Grando Wormerveer.
Vanwege de corona maatregelen moesten wij eerst een afspraak maken voordat wij langs konden komen, die afspraak was snel gemaakt. In de winkel werden wij hartelijk ontvangen door Ruud Hoek. Na onze ronde door de showroom konden wij tijdens een heerlijke kop koffie onze wensen op tafel gooien. Direct kregen wij al leuke en nuttige feedback over hoe wij het beter konden aanpakken/indelen. De keuken van onze dromen kwam langzaam maar zeker tot stand, Ruud nam echt de tijd voor ons. Nadat onze wensen op papier stonden werd er een 3D tekening gemaakt, zo werd alles ook echt zichtbaar. Wij kregen op dat moment echt het gevoel dat onze droomkeuken werkelijkheid werd. Hier en daar werd nog wat 'digitaal' geschoven. Door de beperkte ruimte zouden in eerste instantie de wasmachine en de droger in de keuken komen te staan, dit was ook zo in onze oude keuken. Ruud had meteen zijn twijfels, maarja klant is koning, ik hoor het hem nog zeggen. Ook werd er heel goed rekening gehouden met het budget. Ruud gaf direct aan wat wel en niet kon, dat vonden wij zeer prettig. Er werd ons niks 'aangesmeerd' om op een hoger bedrag uit te komen. Nadat de keuken helemaal was samengesteld kwam er een totaalbedrag uit rollen. Na wat onderhandelingen kwamen wij op een mooi bedrag uit, en mede door ons goede gevoel kon de koop onder voorbehoud worden gesloten. Na een tijdje bleef de opmerking over de wasmachine en de droger toch aan mij knagen, ik ging op zoek naar andere mogelijkheden om de wasmachine en de droger ergens anders te plaatsen. Uiteindelijk bleek dit toch mogelijk te zijn, maar in ons keukenontwerp was een relatief eenvoudig keukenblok bedacht voor de wasmachine en droger.
Ik nam contact op met Grando Wormerveer om onze wensen aan te passen. Geen probleem zei Ruud, geef even de maten door en ik stuur je een aangepaste tekening. Een ontwerp met een volwaardig keukenblok en werkblad ontving ik in no-time in de mail. Ook werd ik meteen door Ruud gebeld om de prijs door te geven, deze viel ons 100% mee en alles nog binnen het budget. Na de inmeetafspraak had ik toch nog een paar kleine dingen die ik wilde aanpassen, ook dit was geen enkel probleem. Nu alles echt helemaal rond was kon het 'wachten' beginnen. De keuken werd keurig en geheel volgens planning geleverd. De chauffeur en zijn collega zette alles met de grootste zorg in de garage, ik ging immers de keuken zelf plaatsen. Aan de hand van de pakbon werd alles nog eens goed nagekeken. Tijdens het plaatsen kon ik pas echt kijken of alles er was, maar alles was tot aan het laatste schroefje helemaal geleverd. Iets wat je tijdens een gesprek op een verjaardag wel eens anders hoort gaan. De keuken stond daarna snel op zijn plek, het is echt een plaatje geworden! Kortom, als je goede service en vakmanschap wilt krijgen moet je bij Grando Wormerveer zijn.

P.S. op de foto is de keuken nog niet helemaal afgewerkt omdat wij nog even moeten wachten op de nieuwe vloer.
FOTO VAN P. SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Pepijn Goossens op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
Al enkele jaren waren wij voornemens om ons huis ingrijpend te verbouwen. Tijdens deze verbouwing zouden wij de keuken verplaatsen naar een reeds bestaande uitbouw. Bij Grando keukens spraken wij met Dave waarmee wij samen gekomen zijn tot het ontwerp van de onze droomkeuken. Tijdens de gesprekken zijn de verschilende opties tot in detail doorgenomen en werden onze wensen visueel weergegeven in een 3D tekening. Uiteindelijk hebben we de keuken dan ook bij Dave besteld en kon deze exact volgens onze planning worden geplaatst. Omdat wij niet 100% zeker waren van de kleur van het blad kregen wij de mogelijkheid om bij de leverancier nogmaals de stalen te bekijken. Hier kozen wij voor net een ander blad en deze aanpassing is zonder problemen doorgevoerd.

De bestelde keuken is door Bart & Tom vakkundig geplaatst waarbij vanaf het begin duidelijk was dat net dat beetje extra service gewoon standaard was. Zonder het te hoeven vragen boden ze zelf aan een aantal dagen later terug te komen om de bovenkastjes netjes te hangen zodat we de tijd hadden om de wandafwerking te realiseren. Dus kort samengevat een heel positieve ervaring, wij gaan met veel plezier gebruik maken van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Harry op woensdag 28 apr 2021 21 | vestiging Purmerend
Super geholpen door Roy. Waren heel iets anders van plan met onze nieuwe keuken maar het uiteindelijke resultaat is geweldig geworden. Zonder de hulp van Roy hadden we deze keuken nooit gehad. Ook zonder problemen en schade geleverd. De volgende keuken zou ik zonder aarzelen weer bij Grando en Roy kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Chris op woensdag 28 apr 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Heel goed, vakkundig advies in de showroom. Kijkt direct wat er binnen een budget wel en niet kan. Snel een offerte en artist impression. Heel veel keus uit kleuren en materialen. Voor een ander huis hier ook al een keuken gekocht. Volgende keer kom ik zeker weer naar Grando Naaldwijk. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De keuken is inmiddels geplaatst. Dat is goed bevallen. Nog een paar puntjes op de i en hij is klaar voor gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Nancy en Jan op dinsdag 27 apr 2021 21 | vestiging Barendrecht
Heel goed geholpen door Mike. Kundig. Geduldig. Vriendelijk. Denkt met je mee. Goede uitstraling van de zaak. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Miste ontzorging”
Door Henstra op dinsdag 27 apr 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij hebben een nieuwbouw huis laten bouwen en dan moeten er veel beslissingen genomen worden. Wij hadden bij Grando Zwolle een goed gevoel na het eerste gesprek en zijn eruit gekomen. Uitgebreid de tijd genomen en voelde voor ons goed aan. We hebben een keuken, bijkeuken, plavuizen vloer, 2 badkamers en toilet uitgezocht. We hebben een totaalprijs afgesproken en wilden graag totaal ontzorgt worden. Grando had diverse zzp'ers ingehuurd. De baas zelf is 3x geweest om te kijken en in te meten dus dat moest goed komen. Tijdens de werkzaamheden kwamen er toch steeds meer zaken die niet goed waren. De beneden vloer was niet egaal en moest gelegaliseerd worden, badkamer muren waren niet recht en moest veel 3x zoveel lijm extra tegen aan. Toilet was meer vierkante meters dan ingemeten. Communicatie met eigenaar liep met ons en vooral ingehuurd personeel steeds moeizamer. Spiegel, 2x douchedeuren, afzuigkap etc vele zaken verkeerd ingemeten. Wij hebben veel zelf onderling opgelost. De zzp'ers wilden goed werk leveren en hebben ons echt uit de brand geholpen. In september 2020 zijn ze begonnen en door ook regelmatig foutief bestelde onderdelen door Grando is alles pas afgerond in april 2021. Grando Zwolle wist zich opeens een heleboel afspraken niet te herinneren of was niet afgesproken of het was voor rekening van ons. In het algemeen zijn we tevreden over de kwaliteit van het materiaal en geleverd werk maar zeer ontevreden gevoel over de uiteindelijke afhandeling van Grando. Daarom ook 1 ster vanwege erg nare afwikkeling en bijsmaak die we eraan over hebben gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken en vloer”
Door Hillie Kortbeek op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Wormerveer
20 jaar terug keuken gekocht grando zaandam bij Ruud. Nu weer bij grando maar wormerveer maar weer bij Ruud. Door corona kon weinig fysiek. We hebbem Ruud moodbord gestuurd met wensen en kregen een prachtige tekening hoe ik het voor ogen had. Met wat kleine aanpassingen droomkeuken. Zijn nog op afspraak toen het mocht langs geweest om kleur te bekijken en de vloer en greepjes maar Ruud had alles perfect gematched. De monteurs waren geweldige mannen die alles eerst nakeken voordat ze gingen monteren. Er was een klein dingetje wat buiten iedereens schuld om niet klopte maar toen Ruud dat hoorde sprong hij meteen in zijn auto en kwam naar ons huis om het ter plekke op te lossen. Dat is nou hart voor je klanten en voor je zaak. Wij zijn Ruud heel dankbaar voor onze prachtige keuken en vloer.
FOTO VAN HILLIE KORTBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Eva van den Berg op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Zaandam
Enkele maanden geleden hebben we ons droomkeuken laten designen en plaatsen door Grando. Doordat wij op vakantie waren tijdens het traject van keuken samenstellen tot bestellen heeft het afroepgesprek van de keuken via de telefoon plaatsgevonden. Gelukkig is Grando erg flexibel en is dit helemaal goed gegaan. Toen de aardige mannen van Grando de keuken kwamen installeren moesten er nog wel enkele aanpassingen worden gedaan aan de wand. Normaliter komt er iemand kijken of de keuken klaar is voor plaatsing, dat was bij ons helaas niet gebeurd. De keuken is daarom op een later moment afgemaakt. Dat mocht de pret overigens niet drukken, gelukkig heeft Grando echte vakmannen in huis want de keuken is prachtig geworden. We zijn er ontzettend blij mee!
FOTO VAN EVA VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Claudia Salminen op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Purmerend
Jeremy Cheron heeft ons supergoed geholpen. Hij dacht goed mee en heeft alles snel kunnen regelen voor ons. We moesten namelijk binnen anderhalve maand een nieuwe keuken in ons nieuwe kantoor. Superblij met Jeremy en de service van Grando Purmerend!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Henny v.Diepen-Houtsma op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Prettig geholpen met veel kennis van het personeel. En heel vriendelijk en goede adviezen.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: Ik heb een complete keuken.geen vaatwasser.heel goed afgeleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (123 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (37 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (75 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (48 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (113 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (38 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (36 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (45 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (58 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (35 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (41 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (146 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (35 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (50 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (42 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (64 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (61 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (110 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (105 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (140 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (25 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (119 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (22 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (94 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (50 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (82 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (124 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (153 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (79 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (218 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (53 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (92 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (64 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (86 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.