Feedback
8,8

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2792 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1510 ervaringen
4 sterren1002 ervaringen
3 sterren78 ervaringen
2 sterren57 ervaringen
1 ster112 ervaringen

Per vestiging:
“Erg blij met onze keuken”
Door Tom Lindhout op dinsdag 19 okt 2021 21 | vestiging Wormerveer
Ruud hoek leuke en aardige verkoper, waren wel wat dingetjes maar heeft dit prima opgepakt. We zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jeske Nieuwenhuisen op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij onze keuken uitgezocht bij Grando Tilburg. Dave luisterde goed naar onze wensen en had daar vaak leuke aanvullende ideeën op. Wanneer er ergens twijfel toesloeg was het nooit teveel gevraagd om nog een samen te komen of contact te hebben. Inmiddels koken we nu 2 maanden in de keuken en buiten het mooie uiterlijk zijn we ook erg blij met de indeling/werking ervan. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Weterings op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Breda
Van begin tot het einde zijn wij zeer tevreden over Grando. Verkoper heeft ons uitstekend geadviseerd en het hele traject contact gehouden. Alles klopte volgens tekening en afspraak. Kan werkelijk niks negatiefs vertellen.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing badkamer”
Door Evelien stegeman op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Zwolle
Badkamer laten verbouwen. Heel fijn geholpen door Edwin. Goed advies gegeven.
Had wellicht in het realisatieproces nog wel even een contactmoment mogen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van badkamer”
Door M.M.Rooijackers/ Dorland op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Middelburg
Zeer goed informatie en meedenken van de verkoper. Na aflevering was de communicatie matig.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is top”
Door frank wiepking op zondag 17 okt 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Keuken gekocht en vloer. Keuken is top niks op aan te merken perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Karin Voets op zaterdag 16 okt 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Barendrecht. We werden er zeer goed geholpen met alles, ook gaven ze eerlijk advies en men dacht met ons mee, wat wij als zeer prettig ervaarde. Zeer klantvriendelijk bij alles ook met het beantwoorden van de vragen. Ook de levering en plaatsen van onze keuken was super.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Erwin en Jacquelien op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Emmen
We hebben een nieuwe badkamer gekocht, en we zijn goed geholpen en de levering van de badmeubelen was goed. Ook de installatie en het tegelen is echt heel mooi en strak gemaakt. We zijn er superblij mee.
FOTO VAN ERWIN EN JACQUELIEN
+ Toon extra foto van Erwin en Jacquelien
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de mooie keuken”
Door A. Lenferink op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Zwolle
Grando Zwolle, mooie zaak - mooie keuken. De nieuwe keuken van begin tot eind goed geadviseerd door Elise. Fijne en goede monteurs, erg blij mee!
FOTO VAN A. LENFERINK
Reactie of foto toevoegen
“Super klantgericht”
Door Willywillems op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Niks is te gek en super klantgericht er werd over alles meegedacht en aangepast, we zijn diverse keren in de showroom geweest voor optimale afstemming
FOTO VAN WILLYWILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Karin op maandag 11 okt 2021 21 | vestiging Uden
Wij hebben een hoek opstelling met een eiland. We zijn heel tevreden met de nieuwe keuken. Je geeft van te voren aan wat je budget is, en dan gaat de medewerkster met je bekijken wat mogelijk is voor die prijs. Erg handig en duidelijk, ze zitten natuurlijk wel altijd net binnen budget. Alles is nog te wijzigen tot de handtekening is gezet. Wel jammer dat er geen prijzen per onderdeel op de offerte staan. Verder dik tevreden, misschien ergens anders goedkoper maar dit voelde goed.
FOTO VAN KARIN
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing van keuken”
Door Jacqueline Oelbers op zaterdag 9 okt 2021 21 | vestiging Zaandam
Ik heb 16 jaar geleden mijn keuken aangeschaft bij Grando Zaandam. Afgelopen jaar heb ik schade opgelopen door water. En aangezien mijn keuken nog in prima staat verkeerde konden alle fronten vervangen worden. Dit heb ik wederom door Grando laten doen, dit keer in een andere kleur. Ik heb nu een prachtige "nieuwe" keuken. De communicatie verliep prettig. De afwerking is perfect. Ik ben blij!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam Vocht op donderdag 7 okt 2021 21 | vestiging Zaandam
04-08-2021 is onze mooie keuken geplaatst, door verschillende oorzaken was de keuken helaas niet af.. moesten onderdelen her besteld worden en bijv opstaande randen op het keukenblad nog juist ingemeten en op maat gemaakt worden. Afgelopen 4 okt is onze keuken in z'n geheel afgemaakt naar grote tevredenheid! Zijn er superblij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch eindresultaat”
Door Lisa Bakker op donderdag 7 okt 2021 21 | vestiging Zwolle
Nieuwe keuken via Grando gekocht. Wij zijn op een fijne manier geholpen bij het samenstellen van de keuken. Er wordt aan alles gedacht en het eindresultaat is fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“Echt fantastisch”
Door Elberse op woensdag 6 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Heel fijn en goed geholpen door Risza. Onze droomkeuken werd op tekening al een plaatje, in het echt is het helemaal geworden wat we wilden. Hij dacht met ons mee en paste aan waar nodig, zonder al te veel te moeten opgeven. Echt fantastisch! Goed bereikbaar en snel geholpen als we alsnog vragen ed hadden.
FOTO VAN ELBERSE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie hoekkeuken”
Door karin Tuerlings op woensdag 6 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Samen met Dave, de adviseur, hebben we een hele mooie hoekkeuken samengesteld. Dave luistert goed naar de klant en heeft zelf ook hele goede ideeën. Geen moeite is hem te veel om dingen te wijzigen en hij kan het door middel van het computerprogramma ook meteen visualiseren. Grando biedt kwaliteit en heeft een ruime keus in apparatuur. Het is fijn dat je niet verplicht wordt om voor één merk te kiezen, maar dat je kunt kiezen wat je wilt. Ik raad het aan om een keer bij Grando te gaan kijken als je op zoek bent naar een keuken en nog niet precies weet hoe het eruit moet komen te zien. Kortom, alle lof voor Grando Tilburg en met name dan voor Dave.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed afgeleverd”
Door C J Beijer op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Zaandam
Zeer te vrede over de aankoop van onze badkamer en personeel o.a de verkopers en monteurs die alles tot in de puntjes en zeer goed hebben afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Peter op maandag 4 okt 2021 21 | vestiging Delft
In het orderproces van onze nieuwe keuken ging het een en ander mis waardoor de levering flinke vertraging opliep en we er veel achteraan hebben moeten bellen en mailen. Uiteindelijk is alles door Grando opgelost en is de keuken netjes en naar tevredenheid geplaatst. Grando gaf ons ter compensatie van het ongemak enkele extra's in meerwerk en nam deze voor eigen rekening. Het resultaat telt, en daar zijn we erg blij mee. We hopen er nog heel lang plezier van te hebben.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf complete badkamer”
Door F. van den Berg op zondag 3 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Aanschaf en installatie van complete badkamer. servicegerichte aankoop ervaring. goede installateur. kleine onvolkomenheden in de nazorg correct opgelost.
FOTO VAN F. VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ben en Sylvia Robert op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Zaandam
Onze Grando keuken hebben we samen met de adviseur op maat samengesteld. We waren heel blij dat we met mooie materialen aan de slag konden en vonden zelfs een vloer passend bij wat wij in de showroom hadden gezien. Na de plaatsing stond hij nog enkele weken afgedekt vanwege onze verbouwing, maar ....nu is hij af....alles is naar wens afgesteld en afgewerkt. Hij is net zo prachtig geworden als op de computertekening. Het team van Grando heeft ons deskundig en vriendelijk bijgestaan. Bedankt!!
FOTO VAN BEN EN SYLVIA ROBERT
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze mooie keuken”
Door Petra Elands op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Tilburg, we zijn er echt super goed geholpen door Dave. Hij dacht met ons mee en droeg goede tips aan. Wat ook fijn was dat hij niet opdringerig was in zijn verkoop methode. Ook het zetten van de keuken is perfect gedaan door Maarten. We zijn heel erg tevreden over Grando en super blij met onze mooie keuken.
FOTO VAN PETRA ELANDS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nette keuken”
Door Rachel van der Veer op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Heel goed geholpen! Het resultaat is een mooie, nette, kwaliteit keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door T.Huisman op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Hoorn NH
We werden goed geholpen en geinformeerd over de mogelijkheden. Er werdt ook goed naar ons geluisterd wat onze wensen waren.
FOTO VAN T.HUISMAN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Elles Dingjan op zaterdag 25 sep 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando een keuken aangeschaft, na een oriëntatiebezoek hadden we een afspraak met een medewerker. Deze dacht zeer goed mee en kon ons goed adviseren. We hebben geen druk gevoeld om tot (snelle) aanschaf over te gaan. Na aankoop volgde uiteraard de montage. Hier kwamen wat restpunten uit naar voren, onze melding hierover werd zowel door Grando als door het montagebedrijf zeer professioneel opgepakt en alle punten zijn snel en naar volle tevredenheid opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en de keuken is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Zorgeloze aanschaf van nieuwe keuken”
Door Natasja op donderdag 23 sep 2021 21 | vestiging Zwolle
Het proces wordt duidelijk aan je uit gelegd en je wordt ook nog stap voor stap geholpen en begeleid. Grando dacht goed mee in de vele aanpassingen die nodig waren in de keuken vanwege fysieke beperkingen. De totale afhandeling is zeer goed. Eventuele onoverkomelijkheden zijn netjes en vlot opgelost. Al met al zorgeloos een nieuwe keuken kunnen kopen.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Langendoen op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Den Helder
Wij hebben opnieuw een prachtige keuken gekocht bij Grando Den Helder, niet de eerste keer. Ook al wonen we niet meer in Den Helder toch besloten om hier te kopen. Goede ervaring, meedenken en prima kwaliteit keukens. Een aanrader.
FOTO VAN LANGENDOEN
Reactie of foto toevoegen
“Tot nu toe tevreden”
Door Sebastiaan op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Middelburg
Wij zijn heel goed geholpen door Michel. Een hele aardige man die veel weet en meedacht met onze wensen. Er zijn een aantal dingen verkeerd gegaan bij de levering maar er is toegezegd dit allemaal op te lossen. Het eindresultaat zal nog even op zich laten wachten maar tot nu toe ben ik zeker tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken, badkamer, toilet én vloer”
Door Isabelle en Kevin op dinsdag 21 sep 2021 21 | vestiging Zwolle
Tijdens een oriëntatie en het opdoen van inspiratie voor onze nieuwbouwwoning kwamen we terecht bij Grando Zwolle. Het aanbod in de showroom sprak ons direct aan. De mooie keukens, badkamers en andere materialen waaronder tegels en andere accessoires. We werden gastvrij ontvangen en zijn ongedwongen in gesprek gegaan. Niet opdringerig en vrijblijvend hebben we een afspraak gemaakt.Voor deze afspraak, met Erwin, werd veel tijd uitgetrokken en werd er erg deskundig meegedacht met onze wensen. Ook de vele afspraken die volgden waren prettig, gastvrij en deskundig. Tijdens de bouwperiode was er warm contact wanneer nodig. Toen wij materialen eerder nodig hadden dan afgesproken zijn deze zelfs speciaal adhoc bezorgd.

Wij hebben inmiddels een prachtige keuken, badkamer, toilet én begane grondvloer geleverd gekregen via Grando Zwolle. Onze keuken is ook via Grando Zwolle geplaatst.

Ook na de bouwperiode werden de punten die aandacht nodig hadden direct opgelost. Na oplevering is Erwin komen kijken of alles naar wens was en werden we verrast met een enorme bos bloemen. Kortom super! Bedankt Grando Zwolle
FOTO VAN ISABELLE EN KEVIN
+ Toon extra foto van Isabelle en Kevin
+ Toon extra foto van Isabelle en Kevin
+ Toon extra foto van Isabelle en Kevin
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met keuken”
Door Mattis Dielessen op dinsdag 21 sep 2021 21 | vestiging Utrecht
We kochten bij Grando een keuken. Van de eerste orienterende gesprekken tot de uiteindelijke installatie, alles is perfect georganiseerd. Niets te mokken en we zijn ontzettend blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Rien Gorissen op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Zevenbergen
Mooie keuken goed advies over materialen en apparatuur, en maatvoering door Alexander Muntz die hem ook vakkundig geplaatst heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door C.brokling op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Adviseur van grando was bijzonder deskundig en heeft ons zeer goed geholpen bij de indeling van de keuken, heeft ons een zeer goed advies gegeven omtrent de inbouw apparatuur. Siemens inspiratiehuis hier wordt een goed advies gegeven ( je kan hier niets kopen waardoor het een echt advies is). Al met al een heel mooie keuken geleverd door grando hoogvliet.
FOTO VAN C.BROKLING
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Jeremy Geleijns op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Begin maart een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. We zijn hierbij uiterst deskundig geholpen door Dave. Chapeau! We zijn erg tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door T Wolters op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Emmen
Wij werden geholpen door Richard. Hij deed zijn best om ons te helpen met onze keuzes zodat wij ook in de budget konden blijven. Hij dacht ook mee met onze wensen en bod fijne oplossingen voor. Prachtige keuken, vriendelijke en professionele monteur die in minder dan 2 dagen het hele keuken gemonteerd heeft.
FOTO VAN T WOLTERS
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe badkamer”
Door Rebecca op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. We werden vriendelijk geholpen in de showroom en de adviseur dacht heel goed met ons mee. De levering was keurig op tijd en de montage ging ook netjes binnen de afgesproken 3 weken. Alle keuzes werden netjes in overleg gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde gevoelens”
Door Jose Bruin op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Mijdrecht
De verkoper, Rob Cohen, heeft mij uitstekend geholpen. Ook de periode tussen de verkoop en de levering heb ik het contact als zeer plezierig ervaren.
Echter het team dat kwam installeren was dramatisch. Matige tot geen kennis, langdurig bezig met een onderdeel, etc., etc. De door dit team beloofde 2 dagen werden er steeds meer, en na 4 zeer lange dagen (dat moet echt gezegd worden) was het nog niet klaar. Het Grando team in Mijdrecht doet er momenteel alles aan om alle punten, frustraties en ellende op te lossen. Niets dan lof over deze mensen, maar ik zou een volgende keer toch echt een ander montage team sturen.
FOTO VAN JOSE BRUIN
REACTIE VAN JOSE BRUIN
Uiteindelijk is het toch na een maand nog goed gekomen. Eindelijk werkt alles naar behoren. Nu alleen nog wat puntjes op de i mbt de nazorg. Daar heb ik nog steeds vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Joop Hassink op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Enschede
Een appartement dat geheel nieuw ingericht moest worden. Dus op zoek naar een goede leverancier voor keuken en badkamer. De bedrijven die we bezochten vielen allemaal af tot we bij Grando Kramer in Enschede kwamen. Blijkbaar niet toevallig dat we daar ook onze vorige keuken en badkamer besteld hadden. De ontvangst en informatie door Annet Kramer was zoals je dat wenst. Vriendelijk en alle tijd. Om over te gaan tot verdere uitwerking hadden wij maat één eis. Wij wilden de garantie dat er in deze moeilijke Coronatijd de zekerheid was dat er ook een installateur beschikbaar was op het door ons gewenste tijdvak. Daar heeft Annet zich sterk voor gemaakt. Het lukte en het bleken uitstekende vaklui te zijn. We konden verder praten.
Hoe vaak richt je een eigen huis helemaal nieuw in? Zelden toch? Dus je hebt er ook weinig ervaring mee en kunt best wat advies gebruiken. Daar kwam de volgende verrassing. Annette bleek namelijk ook een bedrijf voor binnenhuisadvies/styling te beheren. Zij had dus de ervaring die wij misten. Gezien de prettige contacten hebben wij haar hiervoor ingehuurd. Het resultaat mag er zijn. Annet vraagt goed door op je wensen en komt kijken op de plek waar je woont en waar je gaat wonen. Vandaar komt ze met inrichtingsadviezen op allerlei gebied: kleur, licht, ordening, materiaal, etc.. Wij zijn erg blij met de werkplek die ze voor ons ontwierp. Daarbij doet ze moeite om bedrijven te vinden aansluitend bij haar adviezen, zonder de noodzaak om van dat specifieke bedrijf gebruik te maken.
Samenvattend: De inrichting van ons huis is geweldig geslaagd dankzij de uitstekende adviezen van Annette Kramer als adviseur van Grando Keukens én als adviseur van Weerd binnenhuisadvies. Zij nam alle tijd en was prettig in de omgang. Samen met Klaas Jan Kramer, die de technische uitwerking voor zijn rekening nam, een uitstekend duo om mee samen te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Van leeuwen op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Wij hadden in eerste instantie een keuken uitgezocht, maar wegens omstandigheden tijdens de verbouwing en in goed overleg met Grando mochten we het contract gebruiken voor de badkamer en toilet. In corona periode hebben we door meedenken van Grando de tegels uit kunnen zoeken voor de showroom en is er een mooie combinatie uitgekomen en zijn wij blij met het eind resultaat. De communicatie verliep altijd goed en snel!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Rielle van Gurp op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Middelburg
Zwarte eiland keuken uitgekozen, en het resultaat is geweldig!Goed geholpen en fijne monteurs! Keuken was in een halve dag geplaatst erg fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Ramon de Schipper op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Den Helder
Super goed advies, eindeloos geduld, verkoper had ook goede ideeën en samen tot een mooi resultaat gekomen. Monteurs ook goed, werken netjes en ruimen alles op, laten de keuken gepoetst achter, lades, kasten en aanrecht schoon!
FOTO VAN RAMON DE SCHIPPER
Reactie of foto toevoegen
“Missende onderdelen”
Door Rakesh s op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Delft
Keuken is begin juni geleverd en geïnstalleerd. Bij de installatie miste oa de prullenbak, een aantal deklatjes, en planken voor een koof. De monteur zou weer contact met ons opnemen wanneer deze nageleverd zouden worden en om een afspraak te maken. Grando keukens Delft is telefonisch bijna niet te bereiken en terugbelverzoeken worden niet opgevolgd. Na eindelijk iemand aan de lijn te hebben gekregen is toegezegd dat eind augustus de monteur zou bellen voor een afspraak. Ook dit is niet gebeurd. We moeten steeds zelf achter elk puntje aan bellen/mailen en als we al iemand te spreken krijgen worden er beloftes gemaakt die niet nagekomen worden.
FOTO VAN RAKESH S
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Antoine op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Hoofddorp
In deze vestiging kom je in een zeer klantvriendelijk omgeving, men luistert goed naar de aanwezige wensen en eventuele aanpassingen. Blijven goed contact houden bij overige wensen.
FOTO VAN ANTOINE
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Hester Kalkman op dinsdag 31 aug 2021 21 | vestiging Zwolle
Bij Grando Zwolle een keuken gekocht. Vanwege Corona was het niet mogelijk vele keukenzaken te bezoeken maar na een familietip naar Grando gegaan. Daar hebben we geen spijt van. We zijn ontzettend goed geholpen, er was service, tijd en Elise dacht goed mee. De keuken is geplaatst door hele fijne installateurs, we zijn dik tevreden en erg blij met het eindresultaat.
FOTO VAN HESTER KALKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer en toilet”
Door Annemarie Boekee op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
We zijn door Mike enorm goed geholpen bij het ontwerp en uitzoeken van de keuken, badkamer en toilet. Verder zijn we zeer tevreden over de montage van Klusbedrijf Heijstek. Ook zijn alle vragen door Evert en Ellis snel beantwoord. We zijn super blij met het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door A.Boumeester op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Doetinchem
Erg goed en prettig geholpen. Adviseuse is zeer kundig en vriendelijk. Thuis inmeten goed geregeld. Aflevering keuken top geregeld. Zeer kundige monteur. Duidelijke communicatie. Laagdrempelig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Meertens op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Middelburg
Ons doel, onze keuken restylen met een 'strak budget!' van enigszins gedateerd naar 'strak maar niet kil' is volledig bereikt. We hadden meerdere bezoeken nodig aan Grando en kregen rustig de tijd om keuzes te overwegen. Het resultaat mag er zijn. Goed van begin tot eind, van mooie, inspireerde showroom tot vakkundige plaatsing.
FOTO VAN MEERTENS
Reactie of foto toevoegen
“Filiaal aanbevolen”
Door Fam Treur op maandag 23 aug 2021 21 | vestiging Middelburg
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de badkamer, we kregen een schitterend ontwerp en hadden een fijne adviseur. Was er nog nooit geweest, maar na div andere zaken bezocht te hebben zijn we hier uitgekomen na de tip van familie. Ga er een volgende keer weer naar toe! Dus filiaal Middelburg aanbevolen ..

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2021: Onze aankoop is geleverd, keurige bezorgservice en alles netjes nagelopen. Het monteren is bijna klaar en verloopt ook voorspoedig.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Baks op maandag 23 aug 2021 21 | vestiging Rotterdam
Onze badkamer en Keuken gekocht bij Grando. Erg fijn geholpen en er werd erg goed met ons mee gedacht. Alle onze wensen zitten zowel in de badkamer als de keuken. Goed te bereiken en werd snel in oplossingen gedacht. Bij bezorging van de badkamer waren tegels gebroken, na 1 telefoontje waren er nieuwe tegels geregeld, 1 woord super. Ik zou Grando Alexandrium in Rotterdam aanraden aan al mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco van der Maas op maandag 23 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij zijn in eerste instantie zonder afspraak bij Grando binnen gestapt. Gelukkig had Amanda een halt uurtje tijd voor ons om eea door te nemen. Na het kenbaar maken van onze ideeën / wensen gaf ze aan een andere opstelling in gedachten te hebben. Amanda heeft ons enthousiast gekregen voor haar idee en we hebben de keuken uiteindelijk ook zo besteld. Het meedenken met de klant, en het zien van alternatieven is ons zeer goed bevallen. De verdere contacten met zowel Amanda als Evert hebben wij als zeer prettig ervaren. Tijdsafspraken zijn nagekomen, en een manco bij de levering van de keuken is tijdig nageleverd. Het plaatsen verliep soepel en ook de monteur denkt goed mee met ons als klant. Kortom, wij zijn zeer tevreden!!
FOTO VAN REMCO VAN DER MAAS
+ Toon extra foto van Remco van der Maas
+ Toon extra foto van Remco van der Maas
+ Toon extra foto van Remco van der Maas
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige hoogglans witte keuken”
Door Sophia Geuze op vrijdag 20 aug 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Prachtige hoogglans witte keuken met zwart granieten aanrechtblad in ons nieuwe appartement, aan de eet/woonkamer kant hoogglans zwarte deuren! Het is nu helemaal naar wens! Wel waren er een paar punten die, uiteindelijk helemaal, in orde zijn gemaakt. Helaas was de eerste monteur niet echt netjes in zijn werkwijze, later heeft een andere monteur dit allemaal verholpen! Het is een hele prettige winkel, we hadden een top verkoper die heel goed meedacht met onze wensen! Altijd hele goede service dus alles is naar volle tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Theo Roozen op vrijdag 20 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Na eindelijk ons droom appartement gevonden te hebben zijn we ons gaan oriënteren voor een nieuwe keuken. Hiervoor bij diverse keukenzaken geweest maar uiteindelijk voor Grando Tilburg gekozen. Het ontwerp voor de keuken is gemaakt door Dave, hij luistert heel goed naar onze wensen en heeft hierdoor de perfecte keuken voor ons ontworpen. We hebben er bewust voor gekozen om alle voorkomende werkzaamheden door Grando uit te laten voeren, dus verwijderen en afvoer oude keuken, groepen in meterkast bijplaatsen, wanden stukadoren, leidingen verleggen, alles perfect door Grando uitgevoerd. Keuken is in april geplaatst en inmiddels heel veel complimenten gehad. Ook de aftersales is uitstekend, Dave en Herman komen persoonlijk langs om te kijken of alles naar wens is uitgevoerd. Wij kunnen Grando dan ook zeer zeker aanbevelen.
FOTO VAN THEO ROOZEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Bouwhuis op donderdag 19 aug 2021 21 | vestiging Wormerveer
Samen met Ruud een indeling gemaakt van de keuken waarbij Ruud goede adviezen had. Omdat het (nieuwbouw) huis pas 20 maanden later opgeleverd zou worden hebben we eerst de indeling en de apparatuur bepaald. Wat heel fijn was dat we de mogelijkheid hadden om uiteindelijke keuze van het aanrechtblad en de frontjes uit te stellen. Hierdoor konden we op ons gemak de frontjes afstemmen op de keuze van de vloer. We kregen zelfs de gelegenheid om in Duitsland de nieuwe collectie al te bewonderen. Ook latere kleine aanpassingen waren geen probleem. De levering vond plaats op afgesproken dag. Ook over de installatie waren wij zeer tevreden.
FOTO VAN BERT BOUWHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Moes op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Emmen
Super geholpen en begeleid ook mijn vragen zijn goed beantwoord en alle tijd genomen voor ons als klant.
FOTO VAN MOES
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Sharlet op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Een zeer prettige ervaring waarbij we erg goed zijn geholpen. Met name de mogelijkheden en de details waar je zelf niet snel aan denkt worden aangekaart.
Reactie of foto toevoegen
“Wat ons betreft een aanrader”
Door Jolmer op zondag 15 aug 2021 21 | vestiging Emmen
We zijn erg tevreden over onze aanschaf van een keuken bij Grando Emmen. Men nam in de ontwerpfase van de keuken alle tijd om met ons tot een ontwerp te komen. Ze reageren snel op vragen, ook als de keuken al geplaatst is, en zetten je niet onder druk om snel te beslissen. In het voortraject ook geen gedoe over speciale hoge korting acties die alleen nog beschikbaar waren als je heel snel zou beslissen tot aankoop over te gaan. Deurpanelen waarvan bleek dat ze kleine (door ons nog niet opgemerkte) imperfecties hadden, werden op eigen initiatief vervangen door nieuwe panelen. 3 maanden na plaatsing hadden wij een probleem met 1 paneel en ook nu kregen we snel reactie en zijn we perfect geholpen. Kortom; een aanrader wat ons betreft!
FOTO VAN JOLMER
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Peter Timmermans op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Breda
Pro actief meedenkende verkoper (Dhr Vincent Brizzi), keurig nagekomen afspraken mbt levering en plaatsing en toen bleek, dat het granieten blad toch niet met de gehuurde lift naar de 2e verdieping gebracht kon worden, heeft de firma Grando dit met een heuse kraanwagen alsnog opgelost! Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door M. van Eekelen op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. De adviseur had kennis van zaken, dacht mee en gaf tips. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2021: De aankoop is gemonteerd en er zijn nog punten die nog afgerond/ geleverd moeten worden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door ENDT op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Wormerveer
Goed en eerlijk geholpen door Ruud bij de aankoop en door Jeroen met de verdere afhandeling. 2 toppers! Hun adviezen hebben geleid tot een mooi eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Guido van Pol op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben een nieuwe keuken (en wc) gekocht bij Grando en met name de service van onze contactpersoon Dave was uitstekend. Goed meedenken, adviseren en een snelle reactie op mails. Toen we over een deel niet helemaal tevreden waren werd er snel een voorstel voor een oplossing gedaan. Al met al zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking met Grando!
Reactie of foto toevoegen
“Alle aandacht bij de klant”
Door Ton de Groen op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
We hebben bij filiaal Tilburg ( Dave ) een keuken en een badkamer gekocht. De begeleiding bij samenstelling was perfect. Nieuwe en praktische ideen zijn ontstaan. De levering is goed en tijdig verlopen. Ook de after sale was super. Alle aandacht voor de klant en niets was te veel.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Andrea op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
Zeer te spreken over aanbod en service.Wij hebben een erg kleine badkamer, waardoor bij andere zaken de opties zeer beperkt waren. Bij Grando hebben we echter met de kundigheid en creativiteit van de verkoper wel een mooie badkamer kunnen ontwerpen waarin we voldoende ruimte hebben. Levering en service prima, tevens een goede prijs.
FOTO VAN ANDREA
Reactie of foto toevoegen
“Kleurstelling deel van de keuken klopt niet”
Door Jan op zaterdag 7 aug 2021 21 | vestiging Uden
De verkoopster verkoopt ons de kopse kanten in de kleur van de keuken. Helaas worden er witte kopse kanten geleverd. De aftersales probeert een oplossing te vinden. Waarbij ik heel coulant was, een passende kleur overstrijkband is ok, Maar men lost het niet op, En dan volgt de oplossing, vanuit de directie. Zoek het maar uit bij de geschillencommissie: het antwoord van Grando Uden:

——————

Na overleg met onze juridische afdeling het volgende:

Het is mijn fout geweest om, in al mijn enthousiasme en goede bedoelingen, u 100% tevreden te stellen door aan te bieden om de kopse kanten van de traverse latten in kleur te gaan maken. Wij hebben dit geprobeerd maar is niet gelukt in de kleur zoals u die graag gezien had. De fabriek maakt het product zoals u heeft uitgekozen niet anders. De medewerker heeft u wellicht per abuis de geachte gegeven dat alle kopse kanten in kleur zouden zijn, maar bij de traverse latten is dit dus niet zo. Heeft te maken met productie proces en deze latten worden ook vaak verwijderd, zoals bij kookkast, voor ontluchting kookplaat en spoelkast (soms) voor ruimte te creëren.

Wij betreuren het dat wij u hierin niet kunnen helpen. Blijft staan het feit dat u geleverd heeft gekregen wat op papier staat en wij dus aan onze verplichting hebben voldaan. Er blijft in dit geval niets anders over om u naar de geschillencommissie te verwijzen en de zaak daar voor te leggen. (dat kan alleen door kopende partij gedaan worden) De geschillencommissie is een onafhankelijk instituut speciaal voor dit soort zaken. Zij zullen hier een uitspraak in doen welke beide partijen dan moeten accepteren.

Vertrouwend u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

——————

Zo gaan ze hier dus met klachten om! Ja, dat hebben wij aan je verkocht, maar onze fabriek levert dat zo niet. En wij vinden er geen oplossing voor, dus ga maar lekker naar de klachtencommissie ?.?. De oplossing had in mijn ogen slechts een paar tientjes gekost. Strijkband in een bijpassende kleur. Ik had ze als koper zelfs meerder alternatieven (leveranciers) aangedragen. maar dat is te eenvoudig?!?! Ben ik nu verplicht dit aan een klachtencommissie van de branche, dus de leveranciers, voor te leggen?Dat denk ik dus niet.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Van Ginkel op vrijdag 6 aug 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die aan al onze wensen voldoet!
Complimenten voor de hele gang van zaken , gelijk vanaf het eerste contact een goed gevoel. Zelfs in de corona (lockdown) periode een fantastische service. Fijn hoe er mee gedacht wordt, goede adviezen en goede duidelijke afspraken. Wij zijn ontzettend tevreden!!!!
FOTO VAN FAM. VAN GINKEL
+ Toon extra foto van Diana van Ginkel
+ Toon extra foto van Diana van Ginkel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor appartement”
Door Jan Bruijl op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Appartement gekocht in oud west Amsterdam deze helemaal verbouwd. Bij de keuze voor de keuken kwam ik bij Grando uit. Julian had een mooi ontwerp hoe hij de keuken kon betrekken bij de woonkamer en dat je met de keuken meer mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld het barretje waar aan je kunt eten, maar ook als je staat te koken een drankje met je vrienden kunt doen. Superblij met het ontwerp en de support van Julian en Grando! Foto's volgen later en spreken voor zich! Vriendelijke groet Jan Bruijl
FOTO VAN JAN BRUIJL
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Henry verploegh op dinsdag 3 aug 2021 21 | vestiging Utrecht
Een keuken gekocht en zeer tevreden. Goed advies en ze nemen ook de tijd voor je. En het inmeten is ook goed gedaan en André heeft de keuken keurig geplaatst en de koof aftimmering voor de afzuig kap slang is een plaatje geworden, dank André. En Nick bedankt voor het meedenken van de keuken inrichting en we hebben er veel plezier van. Grando keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J. Slagers op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Son
Badkamer. Uitgebreide informatie, meedenken. Prettige deskundige samenwerking. Installateurs uiterst vriendelijk en bekwaam
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig ontwerp”
Door Wilma verloop op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
Keuken ontwerp geweldig. Goede hulp bij uitzoeken keuken en materialen . Nazorg ben ik minder tevreden over. Al met al goede vriendelijke uitvoerder en heel blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN WILMA VERLOOP
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door H.Vloet-van der Werf op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Uden
we hebben een hele nieuwe keuken aangeschaft en zijn van begin tot het eind geheel geholpen met alles , als we ergens een probleem hadden , werd er gezegd:" wordt geregeld " en dat was ook zo echt goed en petje af voor de installateur
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Renee Beek op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Utrecht
We hebben een hele prettige ervaring bij Grando gehad rondom de aankoop van onze nieuwe keuken. Nick heeft enorm goed meegedacht in het ontwerp van onze keuken! Hij hield hierbij ons budget in de gaten, en gaf ook duidelijk aan als sommige dingen niet realistisch waren voor dit budget. Erg prettig om ook direct in de winkel de materialen te kunnen zien. Deze hebben we zelfs mee naar huis kunnen nemen om in onze ruimte nogmaals de kleuren te zien. Communicatie was altijd snel en duidelijk, ook de weken voorafgaand aan de installatie. We hebben twee kleine herstelpuntjes die pas duidelijk werden tijdens de installatie, maar ook dat is super snel en prettig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Annemieke op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Bergambacht
Fred heeft ons uitstekend geholpen. Keuken is prachtig geworden en volledig naar onze wens.
FOTO VAN ANNEMIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door T. van der Vorst op zondag 1 aug 2021 21 | vestiging Utrecht
Complete badkamer verbouwing door Grando laten doen. In 3 weken gereed (volgens planning). Daarna nog 2 service-dingen die naar tevredenheid zijn opgelost. Goede communicatie tussen ons, verkoper Anne Reijm en de aannemer. Erg goed werk van de tegelzetter, die er echt een plaatje van heeft gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Saskia van Haaren op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Tilburg
Hele goede ervaring gehad bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Speciale dank aan Herman die deskundig, geduldig en vriendelijk ons heeft begeleid en met ons heeft meegekeken en meegedacht. Als er problemen op onze pad kwamen was Grando/Herman enorm flexibel en stonden direct voor ons klaar om het zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ik raad Grando aan voor advies en het ontwerp voor uw nieuwe badkamer.
FOTO VAN SASKIA VAN HAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Ruud Mollema op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Assen
Mooie badkamer gekocht. Prima prijs. Bij de aflevering ging het helaas fout. Direct daarna goed hersteld. Bedankt heer Kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Silvia op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Fijne showroom. Veel keuze. Adviseur veel kennis. Snapt wat je als klant zoekt.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2021: Wij hebben complete keuken gekocht. Keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. Door een ervaren monteur. Zeer tevreden over de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Peter Brendel op vrijdag 23 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht en deze is fantastisch gemonteerd door snelle monteurs, die overal vanaf wisten. Kastje niet passen, geen probleem, maken we gelijk passend. Geweldig, wat een service. Onze adviseur heeft geweldig werk gedaan, vooral geluisterd en datgene uitgevoerd. Dit werd zeer gewaardeerd. Bedankt.
REACTIE VAN PETER BRENDEL
Mooier zal de keuken niet worden, alles erop en eraan.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door J. Augustijn op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Goede hulp gehad bij het uitkiezen en meegedacht met mogelijkheden voor een lagere keuken. Reeds aanwezige oven keurig meegenomen en door de monteurs is een prachtige keuken neergezet!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Carmen op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Son
Super tevreden - voor ons nieuwbouwhuis hebben we een keuken gekocht! Wij werden bij binnenkomst direct hartelijk ontvangen. Grando Keukens & Bad Son geven zeer deskundig advies en denken echt met je mee om jouw te helpen aan je droom keuken. Ze nemen rustig de tijd voor je en lopen samen met jou door de winkel om de prachtigste keuken samen te stellen. Na het maken van een 3D schets kwam het geheel plaatje echt tot leven en hebben wij besloten de keuken aan te schaffen. Al met al een zeer prettige ervaring en vakkundig geholpen bij het maken van de keuzes. De keuken is geleverd zoals afgesproken, netjes op tijd, alle spullen zijn kwalitatief echt heel goed. Zoals gepland heeft een installateur de aansluitingen verplaatst en er meer toegevoegd zodat alles van de Quooker, Miele gaskookplaat tot de Liebherr vriezer die ijsblokjes produceert daarop kan worden aangesloten. De monteur heeft alles keurig gemonteerd en dezelfde dag alles netjes opgeruimd. De medewerkers van Grando Keukens & Bad Son hebben altijd contact met ons gehad om alle relevante stappen te coördineren. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de keuken is alles probleemloos verlopen. Wij zijn heel erg blij.
FOTO VAN CARMEN
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met onze droomkeuken”
Door Familie Hartsuiker op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Lelystad
Vanaf het eerste bezoek aan Grando Lelystad tot en met het plaatsen van de keuken een zeer positieve ervaring. Er is goed geluisterd naar onze wensen, de communicatie is tijdens het gehele traject prima verlopen en ook het plaatsen zonder problemen. We zijn enorm blij met onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door J.knapen op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Super geholpen, goede informatie vooraf, goede aflevering van keuken en badkamermeubel. Goede montage. Wij zijn zeer tevreden over de service en hartstikke blij met onze nieuwe spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en moderne badkamer”
Door Hilda Brak op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkameltegels, meubels, douche en toilet enz. geleverd. Goed geholpen bij het kiezen van alles wat nodig was voor een mooie en moderne badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gerrit op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Midden in de coronatijd een keuken uitgezocht. Helaas dus wat gedoe met afspraken maken wat niet helemaal was goed gegaan. Gelukkig was er toch nog een verkoper/adviseur beschikbaar die mij uitstekend geholpen heeft! Denkt goed met mij mee en gaf nog wat extra tips waar ik zelf niet aan zou denken zoals bijvoorbeeld een goede afzuigkap icm een wokbrander (komt veel olie/vet bij vrij). Ook erg flexibel met levering en montageafspraak. Oftewel: uitstekend geholpen! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Hoekstra op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Goed geholpen, goed meegedacht en deskundig advies.

Aanvulling ontvangen 13 juli 2021: Betreft een complete keuken. De aankoop is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Fam. Bos op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Barendrecht
Met verkoper Mike een keuken samengesteld, goede adviezen en ideeën. De eerste keer dat wij een keuken kochten, dus geen flauw benul waar we op moesten letten. We gingen er blanco in. Maar het creatieve brein van Mike had al een schitterende 3d tekening opgeleverd, waarbij hij ook een spatwand had ingetekend waar ik gelijk verliefd op was (en nu ook heb besteld) Later de keuken nog doorgesproken met Evert, nog wat puntjes op de i gezet en in juni werd de keuken geplaatst. Geplaatst door een preciese en creatieve monteur, Robert, en nu staat er een fantastische keuken die een blikvanger is in mijn huis. Alles geleverd, alles compleet. Super blij met mijn keuken en uitermate tevreden met Grando Barendrecht.
FOTO VAN FAM. BOS
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Tooran Torkaman Nejad op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Ik heb recent een keuken aanschaft bij het Grando in Naaldwijk. Ik ben zo goed geïnformeerd en vriendelijk behandeld dat ik meteen mijn keuze kon maken.
Het Grando team van Naaldwijk krijgt een dikke 10 van mij omdat ze het waard zijn voor hen super professionele handeling in alle klantgerichte aspecten.
FOTO VAN TOORAN TORKAMAN NEJAD
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van onze nieuwe badkamer”
Door Carla uit Utrecht op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer en toilet. Er is goed met ons meegedacht over de meest effectieve indeling van de niet al te grote ruimte. Wij wilden iets andere tegels dan in de winkel voorradig waren en hebben bij een van de leveranciers van Grando de uiteindelijke keuze kunnen maken. We werden goed op hoogte gehouden van de planning die helemaal klopte. Dat de aannemer via Grando is ingeschakeld ervaren wij als grote plus. Ook deze hield zich aan de afspraken en informeerde ons goed. Ruimde iedere keer tussendoor alles netjes op zodat we toch beetje prettig konden wonen tijdens de verbouwing. Hij heeft snel en net werk afgeleverd! Van te voren zagen we er tegenop, maar nu 3 weken later (inclusief 2 dagen ons huis schoonmaken ;) ) genieten we volop van onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Lieneke Bakker op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Den Helder
Rob van den Vlekkert heeft ons vanaf dag 1 heel goed geholpen. Hij luisterde naar ons en kwam zelf met goede tips. Gedurende het proces heeft Rob ons steeds goed op de hoogte gehouden. Hij kwam altijd zijn woord na. Tijdens het plaatsen van de keuken was er ook regelmatig contact. Een aantal puntjes moeten aangepakt worden en Rob is heel reëel. Hij staat echt voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn meer dan tevreden over het proces en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door L. Huiskens op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Fijn geholpen, en een super mooie keuken gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Kees en Ans van der Beek op vrijdag 9 jul 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij zijn blij met een keuken van Grando Zwolle. Adviseur Elise heeft ons prettig begeleid. Ze nam de tijd voor ons, dacht mee en gaf goede adviezen. De keuken werd op tijd geleverd. De monteur heeft de keuken deskundig gemonteerd en alles werd steeds netjes opgeruimd. Steeds was er terugkoppeling met Grando. De keuken voldoet aan onze wensen!
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje van een badkamer”
Door Stefan op donderdag 8 jul 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Super goed geholpen en er werd goed meegedacht. Ook toen we voor de puntjes op de i te zetten de hele badkameropstelling veranderde was dat geen probleem. De monteur was ook iemand die z'n vak goed verstond en ook met ideeën en voorstellen kwam tijdens de bouw. Een echte kunstenaar die een plaatje van een badkamer heeft gerealiseerd.
FOTO VAN STEFAN
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Frank van der Wal op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Tilburg
Vooral: flexibel in het maken van een afspraak, dank Dave en Herman! En snel schakelen en meedenken vind ik ook erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Eric Grondstra op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Emmen
Vanaf het bestellen tot aan het monteren goede communicatie. Snelle reactie bij vragen. Bij het bestellen werd er goed geluisterd naar wat wij wilden. Er werden ook ideeën aan gedragen door de adviseur.
FOTO VAN ERIC GRONDSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde badkamer”
Door van Tuil op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Barendrecht
Complete badkamer, service thuis de tegels laten zien en in meten na bevestiging van de order.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gert van Houts op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Wormerveer
Zonder veel voorbereiding een badkamer uitgezocht. Met behulp van de 3-D planner en de in de showroom aanwezige voorbeelden kon snel een mooi ontwerp worden uitgezocht. Levering volgens afspraak en montage door een zeer deskundige aannemer. Ben zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elyanne op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Epe
Wij hebben een keuken gekocht bij grando in Epe. Wij zijn heel erg goed geholpen door tom. Hij heeft veel kennis en heeft alle tijd genomen voor ons om ons te adviseren wat perfect in ons huis zou passen. Inmiddels is de keuken geplaatst en zijn wij dik tevreden met het resultaat!
FOTO VAN ELYANNE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer praktische adviezen”
Door T. Jonkman op zondag 4 jul 2021 21 | vestiging Heerenveen
Geen opdringerige verkoper en zeer praktische adviezen. Verkoper Lean de Jong dacht creatief mee en communiceerde prima en tijdig wanneer er iets vertraging was opgetreden. Ook de service na plaatsing was prima geregeld. Je betaalt misschien iets meer voor een keuken, maar daar is de kwaliteit en service ook naar.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en tevreden”
Door Ronald Bijkerk op vrijdag 2 jul 2021 21 | vestiging Zaandam
Nieuwe keuken aangeschaft. Helemaal naar wens ingericht en vervolgens ingemeten. Vervolgens bleken aantal zaken niet mogelijk: oa verlagen plafond voor afzuiger. Dit heeft door een creatieve samenwerking van ons en de verkopers tot een mooie en functionele oplossing geleid. Vervolgens bleken de hoogte van het plafond dus niet meer te kloppen, ondanks meerdere mails en telefoontjes hoefde niet het niet nagemeten. Wat bleek bij plaatsing? De hoge kasten waren te hoog: de ontworpen omlijsting kon niet gerealiseerd en de kasten werden bij installatie ter plaatse op maat gemaakt. Gelukkig altijd goed contact met verkopers en installateurs gehad, deze beloofden dan ook dat het eindresultaat zeker naar wens zou worden. Na het 2x nabestellen van de kastdeurtjes en meerdere keren terug moeten komen van de installateurs is het eindresultaat zeker naar wens. Ondanks alle schoonheidsfoutjes in het proces zijn we erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RONALD BIJKERK
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken stipt nagekomen”
Door W. Willems op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Verkoper heeft goed geluisterd en een mooie 3D tekening gemaakt die bijna precies leek op de keukenruimte met uitzicht naar buiten als bij ons in werkelijkheid is.
Afspraken stipt nagekomen. Installatie prima gedaan daardoor geen after sale service nodig gehad. Na installatie als verrassing een felicitatie met de nieuwe keuken en een heerlijk taart ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Anna op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Ondanks de bijzondere corona tijd toch een prachtige keuken kunnen kopen. Fijne service, er werd met ons mee gedacht en ook met latere aanpassingen vanuit ons was er nog vanalles mogelijk. De keuken is precies zoals we voor ogen hadden. Donker met houtnerf en een licht blad. Na 5 maanden zonder keuken in een enorme verbouwing zijn we ontzettend blij met onze nieuwe keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar maar van de keuken genieten we al enorm.
FOTO VAN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt gewoon”
Door Rob Vlaanderen op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Een super mooie keuken en vakkundig geïnstalleerd. Alles klopt gewoon, 100% tevreden!
FOTO VAN ROB VLAANDEREN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door Greetje Veenstra op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht die enig maatwerk ter plekke nodig had. Het is in 1x allemaal geleverd en 100 % goed gegaan. De monteur die mijn keuken kwam installeren is een echte vakman en dacht goed mee. Ik ben zeer tevreden over het hele proces : Van verkoop tot installatie. Zonder vertragingen .. alles liep op rolletjes! Volgende keuken koop ik zeker weer bij Grando :)
FOTO VAN GREETJE VEENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer voor onze nieuwbouwwoning”
Door Saskia Tuijp op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Al oriënterend op een badkamer voor onze nieuwbouwwoning kwamen wij aan tafel bij Anne van Grando Utrecht en legden we hem ons dilemma uit. Wij willen graag op een klein oppervlakte de functionaliteit van een bad en een douche. Daar waar onze projectontwikkelaar en andere badkamerzaken de hoofden schudden, begon Anne te tekenen en lag er al snel een mooi startpunt voor uitwerking en prijsonderhandeling. Pluspunten hierbij waren voor ons; na offerte-ondertekening mag je voor een bepaald percentage van de 'koopsom' nog wijzigingen doorvoeren. Aangezien wij pas 1,5 jaar na ondertekening tot realisatie over gingen, was dat prettig. Zo lieten we het oorspronkelijke badmeubel en accenttegels vervallen, en vervingen we ze zelf door meer eigenzinnige. Overigens kun je naar een gigantische hal vol tegels (die Grando kan leveren) om je keuze te maken, maar toen waren wij al gezwicht voor een Spaanse tegel. Een ander groot pluspunt vonden wij de vakkundige vakmensen die Grando inschakelt voor de realisatie van de badkamer. Tom van Apeldoorn wist ons ontwerp op papier naar realiteit te trekken en stelde verbeteringen voor. Hij coördineert de vaklui uit verschillende disciplines, communiceert hier helder over en je kunt erop vertrouwen dat het werk met hoge kwaliteit wordt afgeleverd.
Door een te late oplevering van onze casco woning konden wij als afnemers niet meer voldoen aan de start datum van werkzaamheden en heeft Grando er alles aan gedaan om onze badkamer voor verhuizing functioneel te krijgen en vervolgens af te ronden. Deze flexibiliteit hebben wij enorm gewaardeerd.
FOTO VAN SASKIA TUIJP
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (123 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (38 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (80 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (49 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (114 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (40 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (38 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (47 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (62 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (14 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (35 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (41 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (146 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (35 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (51 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (42 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (64 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (61 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (114 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (106 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (144 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (25 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (124 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (23 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (95 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (50 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (83 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (125 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (162 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (82 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (225 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (56 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (96 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (65 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (93 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.