Feedback
8,9

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2948 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1674 ervaringen
4 sterren1000 ervaringen
3 sterren76 ervaringen
2 sterren54 ervaringen
1 ster106 ervaringen

Per vestiging:
“Super blij”
Door Wim Aardappel op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Zwolle
Geweldig geholpen door Elize bij het uitzoeken van onze keuken. En Jeroen heeft alles perfect gemonteerd. Super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Menzo Steinhorst op woensdag 28 sep 2022 22 | vestiging Zwolle
We hebben de keuken en badkamer gekocht bij Grando Zwolle super blij met het resultaat van de keuken paar puntjes die vervangen moesten worden correct en goed opgelost. Badkamer moet nog gebeuren kan niet wachten
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M. Kuiper op woensdag 28 sep 2022 22 | vestiging Purmerend
Via Jeremy, heb ik goede adviezen gehad en zeer snelle communicatie/ reacties! De offertes werden snel en duidelijk verzonden, betalingsysteem is perfect! Levering keurig op afgesproken tijd! Al met al ... een prachtige zaak met zeer mooie producten en fijne (Jeremy!) topmedewerkers. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sharon op woensdag 28 sep 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij zijn zeer tevreden over Grando en in het bijzonder over ondernemer Marcel. Marcel luisterde goed naar onze wensen en gaf ons de rust en ruimte om na te denken. Totaal niet opdringerig, zoals je soms in andere zaken ziet. Vwb de montage liep één en ander minder soepel, maar daar heeft Marcel ook een bemiddelende rol gepakt. Wij hebben nu onze droomkeuken. Bedankt!
FOTO VAN SHARON
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het hele traject”
Door Jeff op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Tilburg
Enige tijd terug keuken gekocht bij Grando, geholpen door Dave. Heeft uitgebreid de tijd genomen en meegedacht. Vorige week is de keuken geleverd. Waren een paar dingen niet goed gegaan bij de levering, is inmiddels opgelost. Heel blij met de keuken en het hele traject bij Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer en toilet”
Door Wattimena op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en toilet hele goede en vriendelijke vakmensen. We zullen het zeker ook andere aanbevelen.
FOTO VAN WATTIMENA
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind alles super gegaan”
Door Elke Berkhof op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Tilburg
Van begin tot eind alles super en volgens de afspraken gegaan! Het was nog even spannend of alle apparaten geleverd konden worden ivm de welgekende leverproblemen maar dankzij Dave Tierie hebben we echt alles optijd binnen gekregen waardoor wij echt gelijk optimaal kunnen genieten van de keuken!
FOTO VAN ELKE BERKHOF
Reactie of foto toevoegen
“Suepr mooie badkamer”
Door Dennis Mateijsen op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Tilburg
Heel blij met de super mooie badkamer. Prima samenwerking met Grando en JS Montage.
FOTO VAN DENNIS MATEIJSEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door B en W op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Barendrecht
Bij het inmeten/intekenen ging het al mis. Ze hadden niet goed gemeten voor de plek van de oven/magnetron. Dit werd later opgelost. December 2021 werd de keuken geleverd en gemonteerd. Van te voren bericht gekregen dat de koelkast ontbrak. Dus onze oude koelkast gehouden. Bij aankomst zat de vriezer er ook niet bij. Hiervan nooit bericht gekregen. 3 maanden zonder vriezer gezeten zonder enige meewerking van Grando. We kwamen er zelf achter dat ons type vriezer niet eens geleverd kon worden. heel handig net voor de kerst. In mei 2022 onze badkamer laten plaatsen. Heel tevreden over de monteur. Helaas waren de handdoekrekken de verkeerde maat en 1 van de lades van het badkamermeubel was niet goed. Dit opnieuw besteld. Pas op 10 september werden de handdoekrekken en lade geplaatst. Wat bleek de lade was weer niet goed. Het was gewoon weer dezelfde verkeerde lade. Dus weer aangegeven. het is nu 21-9-22 en we zitten nog steeds op de goede lade te wachten en vanuit Grando blijft het akelig stil.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Peter van Dongen op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij wilden onze oude keuken vervangen door een nieuwe waarbij we geen hoge kastjes meer wilden. In het gehele proces van kijken wat de mogelijkheden zijn tm het intekenen van de keuken en zelfs daarna zijn we uitstekend geholpen. De keuken staat er en voldoet volledig aan het beeld dat we hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Eijkelkamp op dinsdag 20 sep 2022 22 | vestiging Zwolle
Volgens afspraak hebben we de keuken geleverd en geplaatst gekregen. Onze ervaringen in de showroom is dat er alle tijd voor ons werd genomen. De verkoopster had veel kennis en was erg vriendelijk en behulpzaam. De vriendelijke monteur die de keuken heeft geplaatst was vakman en heeft ons de nodige uitleg gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door H. Smit op zondag 18 sep 2022 22 | vestiging Den Helder
We zijn goed geholpen. De medewerker was creatief en had goede ideeën binnen ons budget en wensen. Afspraken worden nagekomen, ook na de oplevering. Monteurs zijn deskundig. Geven goede uitleg over de apparatuur, het onderhoud en gebruik. We zijn blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een goede ervaring”
Door Fam. Pasma op woensdag 14 sep 2022 22 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vriendelijk ontvangst. Grando kwam met goede creatieve oplossingen en dacht goed mee in het ontwerpproces. Levering van de keuken was volgens afspraak en compleet en dat laatste is heel wat in deze tijd. Als laatste ook complimenten voor de monteur. Deze dacht in oplossingen en had daar naast ook nog goed advies voor onderhoud. Al met al een goede ervaring. Ik raad iedereen, die een nieuwe keuken zoekt, Grando Hazerswoude-dorp aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Moerdijk op vrijdag 9 sep 2022 22 | vestiging Middelburg
We zijn super tevreden prachtige keuken mooie prijs, en vriendelijke mensen met veel kennis en netjes geholpen, Top!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken en badkamer”
Door Anouk op vrijdag 9 sep 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij hebben via Grando Doetinchem in ons nieuwe huis onze keuken en badkamer geheel vernieuwd. Hierbij hebben we goed contact gehad met Coen vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering. Als er iets is, is hij goed bereikbaar en wordt er gelijk gekeken naar een oplossing. Ook Ariël en zijn team hebben de verbouwing super laten verlopen en ook tijdens het werk meegedacht in alle details. We zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service van Grando”
Door Ritter op donderdag 8 sep 2022 22 | vestiging Wormerveer
Ik ben gevallen in de keuken en daarbij het blad voor de pannen in de hoekkast gebroken. op 7 juni 2022 grando Wormerveer gevraagd voor een nieuw blad vandaag het blad opgehaald. Tot mijn verbazing hoef ik niets te betalen. Hartelijk dank aan mijnheer Hoek.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Paul Bergman op donderdag 8 sep 2022 22 | vestiging Barendrecht
Via een omweg bij Grando Keukens in Barendrecht terechtgekomen. En tot op heden een super ervaring opgedaan, zowel het voortraject en de after-sales in een woord Geweldig! Evert en zijn team hebben van dag 1 fijn meegedacht op vele vlakken. En het eindresultaat is prachtig. De samenwerking met de uitvoerders liep vlekkeloos en ook geen enkele vertragingen opgelopen met eventuele late leveringen van apparatuur! Hebben in onze kring al vele aanbevelingen gedaan over jullie bedrijf! Ga zo door!
FOTO VAN PAUL BERGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevereden”
Door Ingrid & Bertus Pannekoek op donderdag 8 sep 2022 22 | vestiging Zaandam
We waren opzoek naar een keuken met een hoog laag blad voor mijn vrouw die rolstoel gebonden is. Na veel zoek werk bij grando in zaandam uit gekomen. Ik ben eerst alleen geweest voor de grove lijnen, en daar na met mijn vrouw voor het fijn tunen. We zijn vakkundig geholpen door Maikel. Keuken precies op tijd geleverd en gemonteerd door twee vaklieden Koos en Danny. Ook de rest punten zijn met veel zorg opgelost. Slot conclusie wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en hadden dit al jaren eerder moeten doen een verademing voor mijn vrouw.
FOTO VAN INGRID & BERTUS PANNEKOEK
+ Toon extra foto van Ingrid & Bertus Pannekoek
+ Toon extra foto van Ingrid & Bertus Pannekoek
+ Toon extra foto van Ingrid & Bertus Pannekoek
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Martijn de Jong op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Zwolle
Uiteraard een hele mooie keuken! Verder was de communicatie perfect en kregen we de juiste adviezen voor de lastigere keuzes! Veel dank voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Evelien op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Hilversum
In december een keuken met eiland gekocht bij Grando Hilversum. Goed geholpen en goed advies gekregen. Voelde meteen goed en dat maakt toch het verschil. Keuken werd optijd geleverd en communicatie verliep goed. De monteur dacht mee bij de voorbereidingen en het plaatsen verliep soepel. We wachten nog op de vriezer maar daarover worden we goed geïnformeerd. Kortom dik tevreden.
FOTO VAN EVELIEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en mooie badkamer”
Door Arno Van Geffen op woensdag 31 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
We waren op zoek naar een badkamer, na wat adresjes kwamen we uit bij Grando keukens en bad Tilburg. We werden meteen erg vriendelijk ontvangen, en zonder een opdringerig gevoel, gaf de jonge dame goed en vakkundig advies. Met koffie en een leuk gesprek kwamen we er snel uit. Een week later kregen we via de mail de uitgewerkte tekeningen en leiding schema. De levering was ook goed verlopen keurig op de af gesproken dag en tijd. Wel misschien wat duurder maar ik weet wel waar ik mijn keuken ga bestelen dat is weer Grando keuken en bad in Tilburg.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken en toilet”
Door Mariska Bult op maandag 29 aug 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
1,5 jaar geleden een keuken en wc gekocht bij Grando Heerhugowaard. Super goed geholpen door Jeff (keuken) en Anja (wc). Jeff dacht bijvoorbeeld heel goed mee over de keukenindeling en dat alle lijnen in de keuken mooi gelijk lopen. Ook inmeten en plaatsen ging bij ons super. De vensterbank in de keuken konden we ook mee bestellen bij het granieten aanrechtblad en is ook door Grando geplaatst. We zijn nog steeds erg blij met het resultaat.
FOTO VAN MARISKA BULT
+ Toon extra foto van Mariska Bult
REACTIE VAN MARISKA BULT
Toilet
+ Toon extra foto van Mariska Bult
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en netjes gemonteerd”
Door Ellen op maandag 29 aug 2022 22 | vestiging Utrecht
De afspraak in de showroom was erg prettig, we zijn netjes geholpen en door de adviezen van de verkoper op goede ideeën gekomen. Dat we later nog een wijziging hebben gedaan was geen probleem. Levering was op tijd. De monteur erg kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en keuken”
Door Vd weerd op zaterdag 27 aug 2022 22 | vestiging Den Helder
Badkamer en keuken. Goed geholpen vriendelijk personeel, ook na een misverstand alles netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Jan van Impelen op dinsdag 23 aug 2022 22 | vestiging Utrecht
Tijdens het uitzoeken en op tekening zetten dacht Kevin zeer goed met ons mee en bracht zelfs nog enkele wijzigingen aan zijn eigen tekening zodat het er beter uit zou zien keuken is geïnstalleerd door Denny deze monteur was zeer bekwaam en heeft de keuken in 1 dag geplaatst naar volle tevredenheid van ons.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan verwacht”
Door Michiel van Uden op maandag 22 aug 2022 22 | vestiging Utrecht
Contact was fijn vanaf het eerste telefonisch contact t/m de nazorg na het plaatsen van de keuken. Zowel met verkoper Risza als later ook met de installateur. De keuken zag er uiteindelijk zelfs nog mooier uit dan we tevoren hadden ingeschat.
FOTO VAN MICHIEL VAN UDEN
REACTIE VAN RISZA ISTANTO
Bedankt voor uw review. De keuken is inderdaad prachtig geworden. Maar niet alleen de keuken is mooi ook de uitbouw is goed gelukt. Wat een verschil met hoe het eerst was. Wij wensen jullie veel kookplezier.

Mvg Team Grando
Reactie of foto toevoegen
“Levensloopbestendige badkamer”
Door Dico de Jong op donderdag 18 aug 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Ik wilde mijn badkamer levensbestendig maken. Gerealiseerd door Grando Hoorn waarvan ik een keukenverbouwing bewonderd had. En ik dacht ik ga gewoon even kijken en wat ik zag beviel me. Dus een afspraak gemaakt, scheelt een stuk wachten op iemand. De adviseur luisterde en wist dat eigenlijk razendsnel om te zetten in suggesties. Nee, niet zoals zij het wilde, zoals ik het wilde, maar wel met welke kleur dan? Een uur later verliet ik de showroom alle details ingevuld. Ja, dan komt de realisatie, want daar gaat het om. Nou als zoon van een uitvoerder in de bouw wist ik dat er van alles fout kan gaan. Materiaal dat ontbreekt, materiaal dat beschadigd is. Van alles waar Grando zelf niets aan kan doen. Anders dan zorgen dat het opgelost wordt. Neem van mij aan dat alles tot op de kleinste details werd uitgevoerd of
in de nazorg alsnog werd opgeleverd zoals het moet. Een klein detail. Er was aan de onderkant van een tegel een kleine beschadiging. Had ik zelf niet eens gezien, maar die moest er dus uit en er kwam een nieuwe. Ze hadden ook gewoon een wat dikkere kit rand kunnen maken, viel de beschadiging niet op door die dikkere kit rand. Ja, natuurlijk wel later door mij. Nu een paar weken later ben ik eigenlijk trots op wat ik bedacht heb, de adviseur voorgesteld heeft en de monteur gerealiseerd heeft. En nee, ik ga niet vertellen wie de adviseur was, ze heeft het al druk genoeg. En de monteur? Moet je gewoon Grando Hoorn voor bellen, ze staan op Google,.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jan Buwalda op woensdag 17 aug 2022 22 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht en een toilet laten doen bij Grando. Bij het kopen van een keuken/toilet bij Grando staat er een tijd gereserveerd dat je nog kunt wijzigen. Dat is wel heel fijn en daar hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt. Er is ruimschoots keus en er is veel mogelijk. Grando verzorgde bij ons het stucwerk, inbouw keuken en het plaatsen van een spanplafond. Daarnaast verzorgde ook Grando voor de hele renovatie van het toilet. Bij beide zaken is uitstekend werk verricht door mannen die het vakmanschap tot in de puntjes onder de knie hebben. Wij zijn uiterst tevreden!
FOTO VAN JAN BUWALDA
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Jan en Aly. op dinsdag 16 aug 2022 22 | vestiging Groningen
Wij zijn meer dan tevreden over Grando Groningen. Van ons krijgen ze dan ook een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Bianca op dinsdag 16 aug 2022 22 | vestiging Den Helder
zeer deskundig advies gekregen en samen de keuken samengesteld met de verkoper. Montage ook top gegaan.
FOTO VAN BIANCA
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Peter Sonntag op dinsdag 16 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
We zijn erg tevreden over de service van Grando. De keuken is super geplaatst. We hebben gekozen voor Grando omdat het totaal concept mogelijk was. Totale verbouwing van keuken (en gang) plus plaatsing van de nieuwe keuken. Dit is met de support van keukenbouwers plus erg netjes gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel werk uit handen genomen”
Door Syl de Ruiter op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
We kochten een badkamer, keuken en wc voor ons nieuw appartement en wat bleek: ook alle benodigde aannemerswerkzaamheden konden door Grando verzorgd worden: muren uitbreken, stucwerk, vloeren leggen, aanleggen extra elektriciteitsgroepen etc. Alle werkzaamheden zijn keurig volgens planning uitgevoerd door vakbekwame mensen. Alle materialen zijn keurig op tijd geleverd en dat in de huidige tijd. Probleempjes worden keurig opgelost. Wij zijn uitermate tevreden over het volledige traject van aankoop tot en met plaatsing. Grando heeft ons op een prettige manier heel veel werk uit handen genomen! Kortom een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door LeiDa op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Rotterdam
We hebben in 2021 een keuken gekocht bij Grando, voor in ons nieuwe huis. Onze ervaring met Grando Rotterdam was zeer positief. Het is niet de goedkoopste zaak, maar daar staat tegenover dat men gedegen kwaliteit levert met veel oog voor de wensen van de klant. En bij een dure uitgave als een nieuw keuken vonden wij het heel belangrijk dat er met ons werd meegedacht en dat onze wensen centraal stonden. Ook hielp men ons goed toen het nodig was. De planning van onze verhuizing, het leggen van de vloer en het plaatsen van de keuken was door ons zelf erg krap gedaan. Het luisterde dus erg nauw dat de planning klopte, temeer ook daar het letterlijk bijna Kerst was - en we gasten te eten zouden krijgen (geen slimme zet onder deze omstandigheden!). Onze keuken werd vlak voor Kerst 2021 geleverd, en het was er naar uit dat we de Kerst nog niet van de keuken gebruik konden omdat we iets besteld hadden wat niet bleek te kloppen en we feitelijk niet konden koken tot dit opgelost was. Grando Rotterdam heeft ons inziens alles in het werk gesteld om alles toch nog op tijd on orde te maken. Op de vrijdagmiddag voor Kerst kwam daarom nog een ingehuurde zzp-er in uiterst goed humeur de boel in orde maken zodat we alsnog van de hele keuken gebruik konden maken met Kerst. Dit viel alles onder de service van Grando en ook het door ons verkeerd bestelde item werd kosteloos vervangen. Kortom: we zijn erg blij met de service van Grando Rotterdam, en bevelen dit bedrijf graag aan bij anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aan alle kanten meegedacht”
Door W.K. Heerkens op zondag 14 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
We hebben het de medewerkers van Grando Tilburg niet makkelijk gemaakt bij de samenstelling van onze droomkeuken. Er is aan alle kanten met ons meegedacht om het ook binnen de mogelijkheden van ons budget te houden. En het eindresultaat mag er zijn. Door de 3D ontwerpen die zijn gemaakt kregen we vooraf een goed beeld hoe de keuken eruit zou kunnen komen te zien. De keuken is in het echt nog mooier geworden. We zijn er heel blij mee en we hebben mensen uit ons netwerk al verteld over onze ervaringen met Grando Tilburg en dat ze met name moeten vragen naar meneer Filippetti, A., waar wij hele prettige ontmoetingen en ervaringen mee hebben gehad.
FOTO VAN W.K. HEERKENS
Reactie of foto toevoegen
“Trots op Grando”
Door Ton en Riekie Vromans op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg We werden super goed geholpen door Dave Er werd serieus met ons meegedacht bij de aankoop van de keuken Nu staat nu in ons nieuwe huis een super mooie keuken Ook de montage van de keuken ging volgens planning Het waren super aardige monteurs die de keuken hebben gezet Als men nu aan ons gaat vragen waar we de keuken hebben gekocht zullen wij met trots de naam Grando vernoemen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door CBH Zwirs op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Doetinchem
Prima geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken door deskundig en enthousiast personeel. Daar werd alle tijd voor genomen en er werd prima meegedacht in het zoeken van oplossingen. Daarnaast prima service bij het inmeten en leveren van alle spullen. Aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gemonteerd voor kantoor”
Door Nick op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Alles goed en optijd geregeld/ geleverd. Goede service, prijzen en leuke mensen.
Kortom leuke en goede zaak! Volgende keuken koop ik weer hier.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Monique Dammers op donderdag 11 aug 2022 22 | vestiging Doetinchem
Onderweg naar de zoektocht voor een nieuwe keuken kwamen we spontaan binnen vallen bij de vestiging in Doetinchem. De verkoopster sprak ons vriendelijk aan en ondanks dat we geen afspraak hadden nam ze de tijd om vast het een en ander uit te leggen. Een tweede afspraak is ze zelfs bij ons thuis gekomen om de situatie goed te bekijken, dit ivm een schuine wand en kasten hierin passend maken. Montage verliep zonder problemen en volgends schema. We zijn erg blij met onze keuken en tevreden over de begeleiding van Linet.
FOTO VAN MONIQUE DAMMERS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Debbie Van Hermelen - van Beerendonk op woensdag 10 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en er werd creatief meegedacht met onze ruimte om in te delen. Erg blij met het eindresultaat. Goede communicatie, erg vriendelijk en enthousiast. Na het plaatsen zowel telefonisch contact gehad als bezoek gehad vanuit Grando om te kijken of alles naar wens is. Aanrader!
FOTO VAN DEBBIE VAN HERMELEN - VAN BEERENDONK
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit keuken”
Door Ruth op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Doetinchem
Vriendelijke/ flexibele medewerkers, goede kwaliteit keuken, afspraak kon snel geregeld en de keuken wordt zeer gewaardeerd!
FOTO VAN RUTH
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en twee toiletten”
Door Tilly Roverts op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Utrecht
In de showroom door Iris Boering zeer goed advies gehad en uitleg en samen tot een mooi ontwerp gekomen. De montage van de badkamer en een tweetal toiletten zijn keurig uitgevoerd door Carl en Maurits beide heren werken netjes en geven goede adviezen.
FOTO VAN TILLY ROVERTS
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door Te loo op maandag 8 aug 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij werden voor de aankoop van onze keuken goed geïnformeerd.konden voor de bestelling vaak nog wat aanpassen,niets was teveel.voor de levering werd tijdig een datum afgesproken. De keuken werd door een vakman Michel geplaatst,hij dacht mee en plaatste de keuken vakkundig. jammer dat het stenen blad niet paste, deze wordt opnieuw gemaakt,en dan kan de keuken afgemaakt worden.
Reactie of foto toevoegen
“Aquamarijn keuken”
Door Marijke op vrijdag 5 aug 2022 22 | vestiging Utrecht
Een schityerende en kwalitatief goede keuken heb ik bij Grando gekocht. Waarbij ik super hartelijk geholpen ben door Iris. Buiten dat de sfeer goed was, heeft ze actief meegedacht om een zo'n praktisch mogelijke keuken samen te stellen. Daarnaast had ze ook oog voor detail. En is er een schitterende aquamarijn keuken ontstaan. Die helemaal naar tevredenheid is.
FOTO VAN MARIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Wendy vdw op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Barendrecht
Na een aantal bezoeken aan andere zaken kwam Mike La Ros bij ons thuis over de vloer voor t ontwerpen van onze droomkeuken... waar iedereen in een L-vormige keuken bleef hangen kwam Mike met een onwijs gaaf ontwerp; na wat kleine aanpassingen is 2 weken geleden onze prachtige droomkeuken geplaatst door een fantastische vakman!
FOTO VAN WENDY VDW
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Ruud op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Groningen
Een nieuwe keuken gekocht, kostte enige moeite om tot gewenste indeling met goede maatvoering te komen. Uiteindelijk zijn alle wensen ed goed gekomen en de service alsmede een leeninductiekookplaat goed geregeld. Montageploeg heel serieus, netjes en oplossingsgericht met overleg waar nodig.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en bijkeuken”
Door Lotte op maandag 1 aug 2022 22 | vestiging Doetinchem
Goed geholpen in onze wensen door Linet van Grando Doetinchem. Heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Laura Voogt op zondag 31 jul 2022 22 | vestiging Zaandam
We zijn goed geholpen, ook tijdens de lockdowns. De prijs was fixed, geen meerwerk gehad. Het ontwerp is goed besproken. Al met al in 6 maanden tijd klaar voor een kleine nieuwe badkamer.
FOTO VAN LAURA VOOGT
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hanneke Huisman op zondag 31 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
Onlangs is mijn nieuwe keuken geplaatst. Risza Istanto van Grando Utrecht heeft het vermogen om snel af te stemmen op de wensen van de klant. Er wordt rustig de tijd genomen om tot een goede keuze te komen. Het is tenslotte erg moeilijk om van een staal in te schatten hoe het totaalbeeld wordt. (Ondanks een prachtige tekening)
Dus moest een beetje varen op de kundige blik van risza. Twee weken geleden heeft monteur Jeroen de gekozen keuken zeer vakkundig geplaatst en werkzaam gemaakt. Kortom erg tevreden.
FOTO VAN HANNEKE HUISMAN
Reactie of foto toevoegen
“Grote aankoop”
Door familie Does op zondag 31 jul 2022 22 | vestiging Hilversum
Grando Hilversum heeft onze keuken, 2 badkamers en 2 toiletten volledig vervangen/geïnstalleerd. We zijn erg tevreden over het hele traject vanaf de eerste schetsen tot en met het eindresultaat. Toen er na de installatie in de keuken iets niet goed leek te zijn, is dat snel en goed opgelost. Wij bevelen Grando Hilversum van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Karin de Waal op zaterdag 30 jul 2022 22 | vestiging Zwolle
We werden goed geïnformeerd over alle opties en de verkoopster gaf desgevraagd ook haar eerlijke mening. Verder werden we goed geïnformeerd tijdens het intekenen over alle opties en mogelijkheden die we hadden. Nadat alles eenmaal was besteld werden we goed op de hoogte gehouden over alles. Enige jammere is dat de oven wordt nageleverd, maar dit wisten we van tevoren en waren we sus over geïnformeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Noordzij op vrijdag 29 jul 2022 22 | vestiging Zaandam
Van begin tot eind keurig geregeld. Aardige mensen van verkoper tot monteur!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking en persoonlijke aandacht”
Door A. Jansen op woensdag 27 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Fijn geholpen bij uitzoeken en onderzoeken welke keuken het beste bij ons en ons huis past. Verder met plaatsing goed meegedacht door de monteurs. Keuken compleet bij levering maar kleine aanpassing was nodig bij plaatsing van de keuken. Afval netjes opgehaald de volgende dag. Niet alles in een keer perfect, door aanpassing een plankje te kort, maar ook in aanpassingen en nazorg super behulpzaam, alle afspraken nagekomen. Fijne samenwerking, persoonlijke aandacht.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische droomkeuken”
Door Annemiek de Quelerij op dinsdag 26 jul 2022 22 | vestiging Middelburg
Vanaf het eerst moment bij Grando Middelburg voelden we ons welkom en werd er naar ons geluisterd. Wij werden door Rob van Grando zeer prettig geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken. Er werd meegedacht en eerlijk geadviseerd. Ook vragen die we later hadden, werden via de mail ook prettige wijze beantwoord. Rob heeft naast onze keuken ook ons kantoormeubel ontworpen. Mario ontwierp voor ons onze badkamer en toilet, wat ook geheel volgens wens verliep. Ook hier kregen we weer een eerlijk advies.

Het traject van definitieve keuzes maken, bestellen en uiteindelijk plaatsen is uitstekend verlopen. En het resultaat is fantastisch.
FOTO VAN ANNEMIEK DE QUELERIJ
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door MJ op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer kundig en uitgebreid geholpen door verkoopadviseur Hans & eigenaar Lijnart! Keuken al enige tijd geleden gekocht, echter wegens nieuwbouw is deze vorige maand geplaatst. Daarbij waren alle onderdelen keurig op tijd aanwezig. Bij het monteren door een ingehuurd bedrijf vanuit Grando, ging helaas het e.e.a. niet goed. Er kwam een eigen monteur (Anton) en deze nog nam extra (nieuwe) onderdelen mee. Alles werd alsnog keurig gemonteerd! Al met al, onze complimenten voor het ontwerp, het contact tussendoor, de montage en het eindresultaat!
FOTO VAN MJ
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met geleverde pvc vloeren”
Door Jessica op zondag 24 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
3 mooie PVC vloeren gekocht bij Grando in Tilburg. We hebben er zelf voor gekozen om het zelf neer te leggen, zelfs nog een emmer extra lijm nodig gehad die ze snel kwamen levering (doordat we hem iets te dik hadden gesmeerd haha) op locatie. Goede adviezen gekregen en snelle levering. Paar jaar gelden ook de keuken bij hun gekocht. Warm welkom in de zaak, hapje en een drankje staan klaar en alle wensen konden gekozen worden. Mooi resultaat super blij mee. Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Joost Ooms op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Purmerend
We hebben een prachtige bijkeuken gekocht. We hebben alleen een fout gemaakt, de bijkeuken is mooier dan onze huidige keuken... lijkt er dus op dat we nog een keer naar Grando moeten. Super service, persoonlijk en snel. Mensen met hun poten in de klei. Hou ik van.
Reactie of foto toevoegen
“Waterschade bij plaatsen 2 toiletten”
Door T. Dorrestijn op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Amersfoort
Ik heb 2 toiletten incl. plaatsing besteld. Naast (i) negatieve ervaringen met aannemer (zetbaas met volledig buitenlands en niet-engels sprekende zzp-ers; (ii) 6 verschillende mensen over de vloer waarvan een deel niet deskundig); (iii) het niet nakomen van gemaakte afspraken tijdens verkoopgesprek t.a.v. planning werkzaamheden waar je zelf flink achteraan moet om het alsnog voor elkaar te krijgen; is (iv) waterschade ontstaan. Hoewel schade is erkend op het opleveringsformulier, en door hen in een mail bevestigd wordt, verwijst men op de vraag op welke wijze de schade hersteld/opgelost wordt, in een eerste (en enige) contact naar de aannemer terwijl contract met Grando is gesloten en zij hiervoor verantwoordelijk zijn. Grando is telefonisch niet bereikbaar, medewerkers bellen ondanks verzoeken niet terug, en reageren niet op aansprakelijkheidsstelling. Aannemer reageert ook nergens op. Eigenaar/verantwoordelijke van de vestiging is niet/nauwelijks op kantoor en onbereikbaar. Vanwege uitblijven van welke reactie dan ook, ondanks mails en aangetekende brieven, zaak na 7 weken aanhangig moeten maken via CBW procedure. Nadat ik dit aan Grando meegedeeld heb, voor het eerst een reactie gehad met een lachwekkend voorstel. Nu dus in afwachting van uitkomsten procedure. Voor mij dus geen Grando meer en ik kan het niemand aanbevelen.
FOTO VAN T. DORRESTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door B.Tempelman op maandag 18 jul 2022 22 | vestiging Lelystad
Prima contact en advies gehad alleen jammer dat er bij de aflevering een paar stomme fouten zijn gemaakt dit had op zeker niet gehoeven echter word dit redelijk snel naar behoren opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken”
Door Maria op maandag 18 jul 2022 22 | vestiging Doetinchem
Goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Wensen van ons goed gehoord en vervuld. Goede vakmensen voor montage verbouwen installatie alles nodig voor de keuken. Keurig en kundig werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door David op maandag 18 jul 2022 22 | vestiging Naaldwijk
Heel tevreden met onze aankoop. Fijne advies gesprekken gehad en uitleg gekregen in de showroom over de mogelijkheden. Afspraken voor levering en montage zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Angelique op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Ter vervanging van een oude en kleine koelkast en vriezer heb ik een mooi keukenmeubel met een grotere koelkast, vriezer en inbouwoven en flink wat kastruimte gekocht. Mijn keuken ziet er nu mooi strak uit en oogt lekker opgeruimd. Nadat ik de spullen uitgezocht had in de winkel konden ze al binnen 10 weken geleverd en geplaatst worden! De monteurs hebben alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Het verpakkingsmateriaal is de dag er na door een bedrijf opgehaald. Ben blij met het resultaat.
FOTO VAN ANGELIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door fam.van der sluis op donderdag 14 jul 2022 22 | vestiging Zwolle
Bij binnen komen van de winkel werden wij vriendelijk geholpen en namen ze de tijd voor ons en werd er mee gekeken naar onze wensen. Tussen door werden wij goed geïnformeerd over de planning en wanneer het geleverd werd. bij het plaatsen van de keuken werd er netjes en zorgvuldig gewerkt. Top service.
Reactie of foto toevoegen
“Andere apparatuur en verbeteringen”
Door Frans Schilder op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben de keuken in ons appartement niet zelf gekocht. De vorige eigenaar heeft de keuken gekocht maar heeft nooit in het appartement gewoond. Toen wij de keuken aantroffen hebben wij in overleg met Grando apparatuur verwisseld met andere apparatuur. Zij waren hierin zeer meegaand in onze wensen, waarvoor onze dank. Enkele puntjes die nog verbeterd moesten worden zijn snel en goed aangepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Evers op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Doetinchem
Zeer tevreden met sloop en aankoop badkamer. Aankoop gedaan na een aangenaam duidelijk gesprek en nieuwe badkamer voldoet zekers aan onze verwachtingen. Er is door vaklui topkwaliteit gerealiseerd !
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door A. Provoost op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Middelburg
De beleving bij Grando Keukens Middelburg is bijzonder goed. Geen snelle verkoop en standaard keukentjes. In de showroom staan echt dikke keukens waar je veel inspiratie op kunt doen. In vergelijking met andere keukenzaken is de showroom en het advies echt van een hoger niveau. Michel heeft fantastisch geholpen en de monteur was zeer vakkundig. Er wordt tijd genomen om de keuken op detail niveau af te werken en op te leveren. Dit alles zorgt ervoor dat wij een fantastische keuken hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Een super keuken”
Door J. Berg op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Barendrecht
We hadden een hele creatieve ervaring met de adviseur, Bart. Hij heeft ons meegenomen in zijn creativiteit, de juiste adviezen gegeven en een super keuken voor ons ontworpen. Alles wat we konden bedenken in onze keuken is uitgekomen.
FOTO VAN J. BERG
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is al met al adembenemend mooi”
Door Salma Raja op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Super mooie keuken gekocht bij Grando. Erg prettige gesprekken gehad en er is goed mee gedacht met de wensen. We hebben de keuken die wij erg graag wilden.
Montage was wat minder, een schot vergeten een verkeerde schacht bij voor afzuiging. Vervolgens teruggekomen en verkeerde kleur strip bij voor afwerking. Ben nog aan het wachten op een combi maar blijken levering problemen te zijn bij Siemens zelf. Maar dat mag de pret niet drukken. De keuken is al met al adembenemend mooi!
FOTO VAN SALMA RAJA
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Robbin de Brabander op zondag 10 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Goedendag, Een tijdje geleden hebben wij een keuken gekocht bij Herman. Hij heeft in Tilburg heel goed met ons meegedacht en goed op onze wensen geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een keuken waarmee we tot op de dag van vandaag optimaal van aan het genieten zijn. We zijn erg tevreden.
Met vriendelijke groet,
Familie de Brabander.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het resultaat”
Door Adrie de Wit op zaterdag 9 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Levering was keurig. Installatie zelf gedaan. Verliep ook erg soepel. 1 spatrandje ontbrak bij levering maar na app-contact met Dave Tierie te hebben gehad is die dezelfde dag opnieuw besteld. Deze spatrand verwachten we nu volgende week binnen. Verder alles perfect en super blij met het resultaat!
FOTO VAN ADRIE DE WIT
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Ben Ros op zaterdag 9 jul 2022 22 | vestiging Doetinchem
Aangekocht werd een nieuwe keuken. Naast fijne gesprekken werd goed geluisterd naar onze ideeën welke werden aangevuld met tips en ervaringen van Grando. Zo ontstond een prachtige tekening van de nieuwe keuken. Het team dat het kwam plaatsen heeft onze verwachtingen overtroffen. Her en der wat aanpassingen om alles nog mooier te maken. Vakmanschap en ervaring kwamen bij elkaar. Resultaat, een keuken waar wij iedere dag nog een glimlach van op ons gezicht krijgen. Geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Nogmaals dank”
Door Joëlla op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
Bij Risza hebben we zowel de keuken als badkamer gekocht. Hele fijne verkoper. Open, eerlijk, humor en hij gaf ons direct een vertrouwd gevoel. De keuken is een dag voor montage keurig geleverd. De monteur Dennie belde netjes hoe laat hij voor de deur zou staan en heeft super werk geleverd. Kortom; wij zijn enorm tevreden klanten! Fijne verkoper, goede levering, vakmanschap van de monteur en natuurlijk een top keuken!
Nogmaals dank.
FOTO VAN JOËLLA
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Roel Van Lunen op woensdag 6 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden vanaf bezoek door verkoper thuis en de verdere afwikkeling. Ze nemen de tijd en bellen (appen) keurig terug. Wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN ROEL VAN LUNEN
Reactie of foto toevoegen
“Fouten bij de badkamer, de keuken is prima”
Door Frank en Yvonne Palstra op woensdag 6 jul 2022 22 | vestiging Barendrecht
Zowel onze badkamer als keuken laten verbouwen door Grando Barendrecht. De badkamer voldoet niet aan de verwachting. Kleur tegels valt heel anders uit dan in showroom en op tekening. Het beoogde contrast is er niet. In eerste instantie leek het een donkere grot waar je binnen komt. Nu alle details geplaatst zijn ziet het er goed uit alleen is dit niet wat wij wilden. Er werd verwezen naar het gebrek aan daglicht wat bekend was omdat zij de tekening van de badkamer hebben gemaakt en dus wisten dat er geen raam in de badkamer zit. Het is een groot gebrek aan advies in de showroom geweest. Hier werd door Grando op gereageerd met een advies om bij de Gamma tegelverf te kopen .....en de tegels te verven (??). Ook klopt de afmeting van het teruglopen van de vloer onder de inloopdouche niet. Van diverse kanten hebben wij gehoord dat het geen wet is maar wel onder de badkamerinstallateurs een vast gegeven dat bij een inloopdouche het teruglopen vanaf 120 cm naar de muur moet beginnen. Bij ons is dat net geen 70 cm. Hierdoor stroomt de badkamer vol bij het douchen wat op ons eigen advies (?) is opgelost door een strip te plaatsen. De beoogde inloopdouche is dus niet echt meer een inloopdouche. Veel beschadigingen aan muren in gang en slaapkamer. Zelf moeten ontdekken waarna ze dichtgesmeerd/opgevuld zijn maar nog steeds zichtbaar. Ook dit moeten we zelf verder oplossen van Grando. Door deze zeer nare ervaring wilden wij van de keuken af. Dit kon helaas niet zonder de helft van de keuken te moeten betalen. Na slapeloze nachten toch de keuken laten plaatsen. De monteur (Robert) was fantastisch. Ook de fouten die bij de keuken zijn gemaakt bij het bestellen/in de fabriek zijn professioneel door hem opgelost met als resultaat een prachtige keuken. Hier klopt alles en is geheel naar onze wens uitgevoerd. Om die reden geen 1 maar een 4. Maar de nachtmerrie van de badkamer zal ons nog lang achtervolgen en voor ons geen Grando meer mochten we ooit nog eens gaan verbouwen ondanks de bloemen.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Fam van Lith op dinsdag 5 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij zijn echt super geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Fijn dat er in de showroom veel opstellingen staan zodat je gelijk alles kan zien en uitproberen wat handig is qua opstelling. Nemen echt de tijd voor je, ook de communicatie betreft levering en nalevering zijn echt fijn. Ook de communicatie met de monteur was netjes dag van te voren nog even contact en netjes alles geïnstalleerd. Nogmaals super bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en keuken aanpassing”
Door Familie Franken op dinsdag 5 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
Erg blij met onze nieuwe badkamer, toilet en onze keuken aanpassing. De kleine dingetjes die we hadden tijdens het proces besproken en opgelost. Kwaliteit van het werk is super erg blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE FRANKEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jose op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Groningen
Goede prettige adviseur. Voorbeeld mag mee naar huis. Montage team is echt top. Keuken wordt echt prachting opgevleverd. Moet nog wel even alles goed stoffen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Leo Hans op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Zwolle
Eindelijk hebben we na jaren onze badkamer vervangen voor iets wat meer van deze tijd is. Het was echt een goede ervaring bij Grando, genoeg keus, een luisterend oor en goeie ideeën. Het gevoel dat je in een hotel bent wanneer je nu onder de douche staat maar ondertussen gewoon in je eigen badkamer staat zegt genoeg. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Edwin en Edith Rouwenhorst op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Zwolle
Vorige week is onze keuken geplaatst en wij zijn zeer tevreden. Vanaf de eerste kennismaking met Grando in Zwolle voelde het al goed aan en de gesprekken met Erwin verliepen op een prettige wijze. Nadat we een keuze hadden gemaakt was het wachten op de dag van leveren en plaatsen van de keuken, altijd weer een spannend moment. Maar de spanning viel snel weg, de levering verliep geheel volgens afspraak en het plaatsen is netjes verzorgd. Ook een oplossing voor het gat (ontstaan vanuit de vorige afzuigkap) is snel en vakkundig opgelost. Het enige wat nog ontbreekt is de oven/ magnetron, maar daar zijn we tijdig over geïnformeerd en zal op een later moment alsnog worden geplaatst. Naast de keuken zijn we ook bezig in de afronding van een nieuwe badkamer en met deze ervaring maken wij ons allerminst zorgen om het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Rene Moeijes op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Purmerend
Vriendelijk, deskundig, afspraken worden goed nagekomen. Alleen vond ik het vooraf afleveren van alle producten op een bouwplaats enigszins risicovol. Maar dat is uiteindelijk wel goed afgelopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wát een geweldige ervaring en wát een vakmensen”
Door Erwin van de Beek op donderdag 30 jun 2022 22 | vestiging Zwolle
Op zoek naar een nieuwe badkamer, liepen we binnen bij Grando in Zwolle waar Elise Huiskens ons te woord stond en vooral samen met ons op zoek ging naar wensen en mogelijkheden. Na een eerste prettig gesprek, werd dit vervolgd door een gesprek waarin we heel duidelijk vakkundig advies kregen over mogelijkheden, stijlen en wat wel en vooral ook niet bij elkaar past. Het resulteerde in een badkamer waarbij we niet hoefden te bezuinigen op wensen, maar we precies kregen wat we wilden, inclusief een Sun shower, vloerverwarming en mooi meubilair. De samenwerking was dusdanig prettig, dat we vrij snel ook de stap maakten om bij Grando in Zwolle ook een nieuwe keuken te bestellen; dus nogmaals gesprekken gevoerd, waarna een mooie nieuwe keuken werd getekend. Ook hierin konden we door goed advies al onze wensen ingevuld krijgen, inclusief mooie apparatuur, met een hele fijne indeling en functionaliteit. Het proces van de werkzaamheden zelf was een verademing; echt nooit meer dat ik ook maar iéts aan keuken of badkamer zelf ga doen; dat is iets voor vakmensen. En wat voor vakmensen kwamen er! De keukenmonteurs monteren niet alleen, maar zijn serieus constant bezig met het minutieus controleren of zaken niet alleen recht staan, maar ook recht voelen. Zelfs aan de kleinste dingen wordt aandacht besteed; van een snijrand van het blad die naast de kast nog nét even met zwarte kit wordt afgewerkt, zodat je daar niet tegen aan kijkt tot de wijze van afkitten...allemaal zo strak...dat kan alleen een echte vakman. De badkamerverbouwing ging zo mogelijk nog een stapje verder; waar we bij de keuken nog zelf moesten slopen en leidingen moesten leggen/stucen, werd bij de badkamer verbouwing alles verzorgd. Van sloopwerk tot opbouw, alles compleet, nauwkeurig, vertrouwd en met aandacht. Ervaren vakmensen, die netjes werken, meedenken, alles ook écht netjes achterlaten, de klus uit handen nemen en je ontzetten blij maken met het uiteindelijk resultaat. Mooi afgewerkt, binnen geraamde tijd en voor een vast budget. Ook de nazorg tijdens het project verliep uitermate prettig; van de keuken bleef de over 3 weken in backorder vanwege uitdagingen in levering; dat wisten we keurig 3 weken voor levering al. Toen de oven binnen was, werd deze keurig persoonlijk aan ons afgeleverd en samen met ons geplaatst. Voor de rest alle onderdelen netjes, op tijd, onbeschadigd en volgens afspraak geleverd. Daarnaast nam Elise tijdens beide projecten de tijd om meermalen contact te zoeken om bij ons te checken of alles naar wens verliep, er vragen waren, of de planning klopte, etc. Daarnaast na het geheel ook nog eens voorzien van een mooie bos bloemen; leuk! Kortom;
- Gedegen advies
- Vakmensen
- Betrouwbaar
- Betrokken
- En ook nog eens tegen een prima budget
Als ik een volgende keuken of badkamer nodig heb, ga ik zéker naar Grando Zwolle! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Elise, collega's van Grando, vakmannen van van Ark Keukenmontage uit Hierden en de Badkamerbrigade; Nogmaals dank voor alles! Écht heel erg blij mee!
FOTO VAN ERWIN VAN DE BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daan Visser op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Hoorn NH
De adviseur was vriendelijk en nam alle tijd voor ons. Eigenlijk wist hij met zijn eerste ontwerp ons al te verbazen. Dat dit ook nog geheel tot uiting kwam na oplevering was helemaal een feest. De monteur was vriendelijk en heeft onze badkamer tot in de puntjes afgeleverd naar onze wensen. Ook naderhand toen de douchedeur zijn werk niet helemaal naar behoren te doen, kwam hij dit direct herstellen. Zeer tevreden met grando!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door Fam Verkoelen op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Uden
Na enig speurwerk zijn we terecht gekomen bij Grando Van Der Wijst in Uden. Hier zijn we vanaf de eerste dag goed te woord gestaan en zeer goed geholpen bij het realiseren van onze droomkeuken. Bij elke afspraak werd alle tijd voor ons genomen en alle mogelijkheden zijn uitvoerig besproken. Ontvangst was ook altijd vriendelijk en warm, met heerlijke koffie en iets lekkers. Wanneer we vragen hadden tussen afspraken door zijn we altijd helder te woord gestaan, via mail of telefonisch. Onze adviseuse Marjolein wist haar ervaring in keukens en interieurstyling perfect te vertalen naar onze wensen. Ook de plaatsing van de keuken was volledig volgens afspraak en het team heeft alles ook tijdig en netjes geregeld. Ook bij het huisbezoek heeft Marjolein ons nog geholpen met kleurkeuze voor zowel de keuken als diverse andere kamers in onze nieuwe woning. Al met al zijn we zeer tevreden met het hele verloop van eerste bezoek tot aankoop tot en met plaatsing. Wij zouden Grando Uden aan iedereen aanraden.
FOTO VAN FAM VERKOELEN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ernst op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Rotterdam
Op een paar schoonheidsfoutjes na super tevreden. Ook hoe die paar foutjes zijn opgelost kan ik niet over klagen. Keuken is prachtig en de materialen hoogwaardig. Uiteraard zijn ze niet de goedkoopste maar dat is logisch gezien de geleverde service/lever tijd/kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer, toilet en vloer”
Door Yazz Jans op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Grando Zwolle onze nieuwe keuken, badkamer, toilet en vloer voor de beneden verdieping uitgekozen. Wij zijn erg fijn geholpen in de winkel en bij het maken van de keuzes. Er is ruim de tijd genomen om ons van de beste opties te voorzien en we zijn dan ook erg tevreden met de keuzes die we gemaakt hebben! We hebben alle afspraken bij dezelfde medewerkster gehad, wat ook erg fijn was. De communicatie verliep erg prettig en snel. Ze zijn goed bereikbaar en wat gezegd en afgesproken word kwam ook snel geregeld bij ons terug.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Sandra op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Hoorn NH
We werden heel goed geholpen door de medewerker in de winkel, gaf goede tips. De plaatsing van de keuken is prima gegaan, we gaan ervan uit dat de laatste puntjes ook goed gaan. We zijn dik tevreden over Grando. We hebben een keuken gekocht..
FOTO VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Coopmans op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Lelystad
Levering, montage, alles perfect geregeld. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en gaan er, net zoals van onze vorige Grando keuken in ons oude huis, heel veel jaren van genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door J.W. van Otterlo op zondag 26 jun 2022 22 | vestiging Den Helder
Super geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de keuken. Plaatsen was ook netjes waarbij ik zelfs een korte uitleg van de werking van alle apparaten kreeg. En de monteur ook alle apparaten had getest of ze goed functioneerde.
FOTO VAN J.W. VAN OTTERLO
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Pim op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Barendrecht
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, geen opdringerige verkopers maar wel direct heel serieus en behulpzaam, ook met ideeën voor de verbouwing om de keuken een beter/mooier aanzien te geven waar Grando niets aan verdiende. Ook na de definitieve opdracht steeds goed contact gehad en nog kleine wijzigingen doorgevoerd zonder problemen. Vakkundige monteur die ook meedacht in oplossingen in plaats van problemen te constateren. Op basis van mijn ervaring zou ik Grando Barendrecht aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jacques op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Hilversum
Nieuwe wandkeuken super snel en vakkundig geplaatst. Voldoet 100% aan de verwachtingen. Oude keuken binnen enkele uren gesloopt en afgevoerd. Keuken in 2 dagen geplaatst door vakkundige meedenkende vaklui. Goede adviezen van verkoper Dimitri Hulshof. Wij zijn heel tevreden over onze aankoop bij Grando.
FOTO VAN JACQUES
Reactie of foto toevoegen
“GRANDiOos”
Door P.M. den Hartog op zondag 19 jun 2022 22 | vestiging Purmerend
De levering en plaatsing van de nieuwe keuken is prima verlopen. Alhoewel de oven/magnetron verlaat was, is uiteindelijk alles GRANDiOos afgerond. Mede dankzij de inzet van diverse medewerkers. Zelfs elektriciteitspunten werden (ongevraagd) door de monteurs afgewerkt, Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verliep zeer goed”
Door Ingrid op zaterdag 18 jun 2022 22 | vestiging Zwolle
Bij Grando een keuken gekocht. Zeer goed en professioneel geholpen en werd alle tijd genomen voor de tekening met mogelijke opties. Communicatie verliep zeer goed. Op het laatste moment bleek de vaatwasser niet op tijd leverbaar te zijn, maar daar werd direct een goed alternatief voor geboden. Ook de monteur was zeer zorgvuldig met het monteren van de keuken. Met als resultaat een keuken die heel erg naar wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Fam. Plas op maandag 13 jun 2022 22 | vestiging Zwolle
Enkel en alleen lof voor Grando Zwolle! Vanaf het eerste moment zijn wij goed geholpen door Bas. Hij heeft meegedacht in onze plannen voor wat betreft de keuken. Hij heeft, samen met ons als klant, bepaalde keuzes overwogen en besproken, waardoor wij uiteindelijk onze droomkeuken hebben gekregen. Tijdens ons bezoek aan de zaak heeft hij ons meegenomen in het ruime assortiment dat Grando Zwolle biedt. Wij zijn duidelijk geïnformeerd over het bestelproces, de levering en de montage van onze keuken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. PLAS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken met groot kookeiland”
Door Elly Slingerland op zondag 12 jun 2022 22 | vestiging Emmen
Nieuwe keuken gekocht, met groot granieten kookeiland. Mooi eindresultaat. Monteur heeft de plafondunit keurig geplaatst. De leverproblemen van de inbouwapparatuur is netjes opgelost door het plaatsen van en tijdelijke inductiekookplaat.
FOTO VAN ELLY SLINGERLAND
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marleen op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Prima geholpen in de zaak in Amersfoort. Alle wensen besproken en medewerkster dacht goed mee in keuzes maken maar ook qua kosten besparen enz. Aannemer en zijn werknemer waren erg vriendelijk, af en toe wat mis communicaties omdat werknemer niet volledig Engels sprak maar aannemer kon hier altijd tussen bemiddelen. In 2 weken was de badkamer klaar. Erg tevreden met het eind resultaat, er waren een paar punten wat niet helemaal goed was maar dit werd snel opgelost door aannemer en Grando. Ik raad Grando zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Slecht werk afgeleverd”
Door R. Aerdts op dinsdag 7 jun 2022 22 | vestiging Utrecht
1 ster is nog teveel. Ze zijn helemaal aardig totdat de badkamer wordt geplaatst. De ZZPer die was ingehuurd was steeds aan het klagen over grando en heeft super slecht werk geleverd. Wel 2 lekkages veroorzaakt! 2 dingen gesloopt in ons huis, verstopping toilet en nog veel meer (te veel om hier te noteren). Erover praten met grando? Nee hoor die negeren je gewoon en weigeren je te woord te staan, 27000 euro voor een badkamer en om onze schade gerepareerd te krijgen moeten we gewoon met een advocaat gaan proberen, schande!
FOTO VAN R. AERDTS
REACTIE VAN R. AERDTS
Aanvullende foto
REACTIE VAN AERDTA
Edit: Het bleek dat onze klachten bij 1 persoon bleven liggen en na het zien van deze review heeft grando contact opgenomen en: schade aan deur en lamp vergoed, vastgesteld dat toilet noet door hun komt. Die ons toen heeft geholpen waren geweldige kerels. En voor ons is de zaak klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Robert en Margriet op zondag 5 jun 2022 22 | vestiging Utrecht
Badkamer gekocht in Utrecht en prima geholpen door Risza, ook over de plaatsing door Tom Apeldoorn zijn we zeer tevreden, denkt goed mee en heeft goede ideeën, top!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Diephuis/Klootwijk op zaterdag 4 jun 2022 22 | vestiging Barendrecht
Een amerikaanse koelkast. Bij levering bleek de zijkant van de koelkast een deuk en twee krassen te hebben, die in onze nieuwe keuken in het zicht zouden vallen. Dezelfde koelkast opnieuw bestellen was geen optie, omdat deze inmiddels uit productie was genomen. Wij wilden vanwege de kleur persé deze koelkast hebben. Na gesprekken met Grando hoe dit op te lossen werd ons aangeboden de koelkast op kosten van Grando te "omkasten". De kleur er van mochten we zelf bepalen. Het resultaat is schitterend geworden. Alle lof voor Grando voor de manier waarop dit euvel is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe douche”
Door G. Ligtenberg op zaterdag 4 jun 2022 22 | vestiging Hoofddorp
Prachtige showroom en vriendelijk personeel. Kwalitatief hoogstaande producten en zeer vakbekwame monteur, die ontzettend netjes gewerkt heeft. Het kost veel geld, maar je krijgt waar voor je geld. Over de prijs hangt een grote waas, omdat dit niet op de koopovereenkomst gespecificeerd wordt per product. Dat maakt het ondoorzichtig. Ook werd er weinig gesproken over goedkopere alternatieven. Het vooraf volledig betalen van de kosten, ervoer ik als klantonvriendelijk. Vervelend was de slechte communicatie: het niet reageren op vragen per mail, het bijna te laat opmeten, het doorzetten van de bestelling zonder de wijzigingen door te voeren, etc. Heel vervelend was de verkeerde afstemming van de startdatum tussen Grando, de monteur en de klant. Kortom, plussen en minnen. Ik vond het een best spannende gebeurtenis.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Rik op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Zwolle
Goede service, makkelijk te bereiken en alles netjes afgerond. Bedankt voor onze mooie keuken!
FOTO VAN RIK
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig eindresultaat”
Door T. Snijder op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Zaandam
Nieuwe badkamer gekocht. De hulp bij het uitzoeken en samenstellen was prettig. Goed meegedacht hoe de indeling moest worden. De plaatsing ging naar tevredenheid, alle vragen werden duidelijke uitgelegd en met alle geduld beantwoord. Het eind resultaat is geweldig.
FOTO VAN T. SNIJDER
REACTIE VAN T. SNIJDER
Eindresultaat
REACTIE VAN THEA SNIJDER
Oude situatie
REACTIE VAN THEA SNIJDER
Oude situatie
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (37 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (131 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (40 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (106 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (44 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (111 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (37 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (41 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (57 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (64 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (14 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (36 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (47 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (137 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (34 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (59 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (65 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (108 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (106 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (139 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (28 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (127 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (22 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (96 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (62 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (84 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (124 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (204 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (85 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (256 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (59 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (101 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (56 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (130 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.