Feedback
8,7

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2215 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1138 ervaringen
4 sterren822 ervaringen
3 sterren65 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Blij met mooie keuken”
Door JB Lee op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Zaandam
Helaas er was een probleem met onze keuken omdat onze huis had geen Perilex stopcontact en niemand heeft het ons verteld tot de dag van de bouw. Wellicht iemand heeft het ons verteld en misschien het ging verloren in de vertaling. Dankbaar, het was uiteindelijk opgelost met de advies van een Grando medewerker om een IR kamera te gebruiken. Uiteindelijk zijn we erg blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen probleem”
Door Wim Hubers op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht. Door overmacht wat later geplaatst. Voor ons geen enkel probleem. Achterwand moet nog komen
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en vriendelijk”
Door c schaap op zondag 9 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
professioneel, uiterst vriendelijk en goed meedenkend in de keuze ne het ontwerp van onze keuken. Bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Plaatsing verliep soepel en alles op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en creatief”
Door Harrie Gort op maandag 3 aug 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Goede mensen die het werk doen, maar ook creatief in het meedenken.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Ik heb een complete keuken gekocht en een extra toilet laten maken in de badkamer. Alles is inmiddels gemonteerd en klaar. Onze ervaring met de montagemensen is erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Rene Tempel op maandag 3 aug 2020 20 | vestiging Doetinchem
Linet en Coen hebben ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van de keuken. De afwikkeling ondanks de Corona ook zonder problemen. Alleen plaatsing is erg duur, dus dat in eigen beheer gedaan. Het glas van de magnetron knapte bij het eerste gebruik van de oven. Meteen een nieuwe gekregen uit de showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim en Lies op zaterdag 1 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij zijn uitstekend geadviseerd door Iris. Zij heeft heel goed geholpen bij de materiaalkeuze, kleurcombinaties, apparatuur, etc., etc. Zij heeft een geweldig inzicht in al deze zaken. Wij zijn dus superblij met onze nieuwe keuken (en badkamer). Onze keuken is klein en het was op zich een hele uitdaging om alles in te passen en naar wens te maken. Maar dat is prima gelukt. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is mooi geworden”
Door Dory C. op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik werd vriendelijk welkom geheten en enthousiast rondgeleid. Al heel snel viel mijn keus op (voor mij) de mooiste keuken, glanzende kasten, lijkt wel glas. Ik had een schets bij me hoe ik de keuken ongeveer wilde. Dus de verkoper en ik meteen aan de gang met een tekening. Gaande weg kreeg ik veel goede tips maar met sommige ideen hield ik mijn poot stijf, zoals dat ik geen afzuigschouw wilde maar een geïntegreerde (in een kast) circulatie afzuigkap. Er is thuis opgemeten en het contract werd getekend. Toch hebben we nog 2 keer de tekening/bestelling veranderd, dus input was nog lang mogelijk. Hele goede service en hulp bij voorbereidingen van de keuken vòòr installatie. De spullen werden en dag van te voren door de logistieke afdeling bezorgd, super efficiënt. De installatie was een enorme klus maar binnen 1 dag voor elkaar en een prachte, goed werkende keuken (alle apparaten waren immers deel van de bestelling). De monteur is binnen 3 dagen terug gekomen om een randje te kitten! En bij oplevering weer een paar dagen later was zelfs de verkoper blij verrast hoe mooi de keuken geworden was :-).
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martin Witteveen op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer goed geholpen door de eigenaar Dinesh, eindelijk iemand die mee dacht en met zeer mooie oplossing kwam voor ons nieuwe appartement in Amstelveen. Ook het plaatsen - wat soms nog wel eens een ding kan zijn - is uitgevoerd door een team waar niets te veel voor was. Kortom een aanrader!
FOTO VAN MARTIN WITTEVEEN
Eiland
Reactie of foto toevoegen
“Werkplek”
Door Pim Eijkelenboom op dinsdag 28 jul 2020 20 | vestiging Hilversum
Op basis van maatwerk een nieuwe werkplek/bureau laten ontwerpen en laten installeren. Prachtig en degelijk blad, degelijke kasten en prima montage. Meer dan tevreden met Grando Hilversum en Martin de Winter na meerdere keukens een badkamer en nu ook mijn nieuwe werkkamer.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door René op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Zeer correct en klant vriendelijk komen afspraak 100% na keuken ook in 1 keer helemaal goed zonde zonder mankementen geleverd en gemonteerd door de firma Spijkers met wie hun samenwerken. Vader en zoon zijn ook duidelijk en direct met het adviseren welke keuken bij de klant past. Kunnen ze bij andere zaken nog veel van leren. Wij zijn blij dat bij deze zaak in Tilburg de keuken is gekocht, misschien wat kleiner van showroom maar geen nummer als bij die grote zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens & Bad”
Door Miranda Muskens op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij zijn binnengelopen bij Grando Utrecht nadat we bij wat andere keukenzaken geweest waren en daar allemaal op afspraak moesten komen. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Emanuel en konden gaan zitten om onze plannen te delen met hem. Super geholpen en ook meteen een keuken gekocht. Ik ben later nog een paar x geweest om wat aan te passen en steeds vriendelijk geholpen door hem. Keuken werd geplaatst door de zeer ervaren monteur Andre, met een fantastisch resultaat. Op dezelfde dag een belletje van Emanuel om te vragen of alles naar wens is gelopen. Wij zijn heeeel erg blij met onze nieuwe keuken van Grando! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Frank op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer tevreden over Grando Middelburg. De verkoopadviseur Michel kunnen wij echt aanbevelen in de begeleiding van het kopen van een keuken. De keuken is geheel naar onze zin en Michel gaf voor ons de doorslag.

Aanvulling ontvangen 27 juli 2020: Is geleverd geplaatst: prima. Alleen moeten de laatste puntjes op de i nog worden gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door fam. Koning op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij wilden de (inmiddels 25 jaar oude) keuken in ons jaren 30 huis vervangen door een moderne keuken met luxe apparatuur. Na een aantal zaken bezocht te hebben, hielden we het beste gevoel over aan Grando Keukens & Bad Hilversum. Een mooie showroom, kwalitatief goede keukens voor een redelijke prijs, een prettige sfeer, niet opdringerig, en kundig advies. Het contact met onze adviseur Marja was heel plezierig, en ze heeft ons uitstekend geadviseerd en op nieuwe ideeen gebracht. Het was ook geen enkel probleem om stalen mee naar huis te nemen om de kleuren thuis te kunnen beoordelen. Marja heeft duidelijke 3D ontwerptekeningen gemaakt die ons een goed beeld gaven, en de offerte was in tegenstelling tot veel anderen volledig transparant in de prijzen en kortingen. Een groot pluspunt van Grando Hilversum is ook dat ze de montage in eigen hand hebben met (grotendeels) eigen personeel. Zeker in deze tijden waarin het niet meevalt om aan goed bouwpersoneel te komen scheelt dat veel geregel. En voorkomt dat verschillende partijen op elkaar gaan wijzen mocht er iets mis gaan. Afspraken zijn goed nagekomen, en de monteur heeft uitstekend werk verricht, werkte nauwkeurig en dacht goed mee, waarbij zelfs nog wat bestaand leidingwerk is aangepast en alles wat nodig was werd gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en hebben inmiddels een nieuwe afspraak met Marja gemaakt om ook de badkamer, toilet en bijkeuken aan te pakken. Kortom, geen enkele aarzeling om Grando Hilversum aan te bevelen.
FOTO VAN RICHARD KONING
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken”
Door P. Schmit op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Heerenveen
Zeer goede voorlichting gekregen over de mogelijkheden. Ze namen hier alle tijd voor. Onderhandelen over de prijs is altijd een dingetje, maar tevreden over. Veelvuldig en attent telefooncontact! Over de planning van de levering, tijdens de levering, tijdens de installatie en na de installatie. Top! dat is nog eens aandacht voor je klanten. Nog even kijken hoe de zwarte keuken gaat bevallen maar het ziet er in ieder geval mooi uit.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig afgeleverd”
Door Erwin van der Wal op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Zwolle
We zijn netjes te woord gestaan en onze ideeën voor de nieuwe keuken zijn mooi uit gewerkt in een 3d versie. Voor aanvang zijn we netjes geïnformeerd over de planning van levering en plaatsing. Montageploeg was in 1 dag klaar hebben hebben de keuken keurig afgeleverd. Prijs kwaliteit verhouding is het zeker de moeite waard om hier een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Werd rustig netjes en schoon gewerkt”
Door J. Bakker op woensdag 22 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Bij ons bezoek in de showroom werden wij snel en enthousiast ontvangen door Iris. Bij het bespreken van de mogelijkheden werden wij zeer deskundig geadviseerd. Daarna was er alle tijd voor het intekenen van de mogelijkheden. Zelf toen er al een ontwerp was gemaakt is deze later alsnog aangepast. Wat wij ook heel leuk en goed vonden was de uitnodiging om te kijken bij de leverancier van het keukenblad. Daar kregen wij ook een goed advies voor behandeling en onderhoud van dat keukenblad. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij zeer te spreken, dat waren zeer deskundige personen er werd rustig, schoon en netjes gewerkt. Ook een klacht werd naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Rene Mijnen op woensdag 22 jul 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Complete keuken uitgezocht en aangeschaft inclusief montage, prima advies gehad en zeer behulpzaam personeel.
FOTO VAN RENE MIJNEN
Geplaatste nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Jasper K op woensdag 22 jul 2020 20 | vestiging Zwolle
Vanuit ons wensenpatroon gekeken naar de mogelijkheden en uitgebreid de tijd genomen om de keuken naar onze smaak samen te stellen. Ook het wijzigen na bestelling was geen probleem. Bij plaatsing bleek een deur niet recht te zijn, deze werd zonder moeite vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap aankoop”
Door Rudo Verdonk op dinsdag 21 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Afzuigkap gekocht. Leuke zaak met prettig, professioneel personeel. Geven goed advies over gevraagde product.Nemen uitgebreid de tijd voor de klant.

Aanvulling ontvangen 22 juli 2020: Is geleverd en zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet uitbesteed”
Door M.H.Aeilkema op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Groningen
Erg blij met mijn nieuwe keuken. Heb alles door Grando laten doen . Oude keuken eruit slopen, leidingen verleggen, stucwerk en natuurlijk plaatsing van nieuwe keuken. Jammer dat de communicatie tussen Grando en stucadoor wat minder is. Stucadoor heeft twee keer moeten terugkomen omdat niet alles voldoende gestuct was. Ook jammer dat mijn combi-oven niet afgeleverd is. Hoop dat ik daar niet al te lang op hoef te wachten. Ook jammer dat het Coronavirus tussendoor kwam, waardoor levering van de keuken 2 keer uitgesteld is, maar hier kan Grando natuurlijk ook niets aan doen.
Kwaliteit van keuken is prima en gemonteerd door super gemotiveerde en deskundige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Joosse op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Een aantal maanden geleden hebben we een nieuwe badkamer bij Grando Utrecht gekocht. Deze is twee weken geleden opgeleverd en we zijn er heel erg blij mee. De kwaliteit ziet er goed uit, en ook het verrichte werk is netjes. De personen die het werk hebben verricht waren in onze ogen kundig en we hebben Grando zelfs ook bij vrienden van ons aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Lunenborg op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Emmen
Keuken gekocht en zeer tevreden ermee, naar mijn mening kan de communicatie beter.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Keuken is geplaatst en bevalt goed. De Bora moet nog een aanpassing hebben en een plint moet vervangen worden door schade.
Reactie of foto toevoegen
“Gedreven monteur”
Door Endenburg op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
De badkamer is in 2 weken geplaatst. De gedrevenheid van de monteur dwingt respect af. Perfect tegelwerk werk geleverd.
FOTO VAN ENDENBURG
Badkamer met wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door H. Meijer op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Prettige showroom met goede hulp van de verkoop afdeling. Wij zochten een keuken en badkamer voor onze nieuwe woning en werden daarbij deskundig geholpen door de verkoper. Hij dacht goed met ons mee en deed goede suggesties.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Alles is al tot volle tevredenheid geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Petra Hoekstra op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Heerenveen
Dit bedrijf levert kwaliteit en geeft veel vertrouwen. Deskundige vakmensen in de showroom en op de werkvloer. Goede service verlening. Ik ga weer vele jaren plezier beleven aan mijn mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Henny en Jo op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Son
We hebben een keuken gekocht voor in het nieuwe huis. Door de verkoopster werden we zeer goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop. Meteen een bijpassende vloer uitgezocht, die perfect gelegd is door een door Grando aanbevolen bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Geen seconde spijt”
Door Jan en Simone op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Breda
Op zoek naar een nieuwe keuken en veel winkels te hebben bezocht werd GRANDO Breda onze keuze. Van ontwerp tot aan de realisatie van de keuken is alles professioneel en vlot verlopen, en niet te vergeten alles volgens afspraak. Vera hielp ons met het ontwerp en ideeën voor het kleine oppervlakte wat wij hebben. Er is veel keuze uit materialen en er word goed gekeken of het budget haalbaar is en waar nodig aangepast. Wij hadden niet het idee dat er maar iets te veel was. De Bora Pure is echt een aanrader, als je het filmpje ziet denk je ja daaag, maar we aren verbaast toen we voor het eerst gingen koken! Ook het bedrijf wat de montage verzorgt is vriendelijke en professioneel. Je krijgt duidelijke uitleg en een goede tekening wanneer je nog moet verbouwen zodat stroom een water op zijn plek zit. Ongelooflijk dat ze in 1 dag de keuken installeren en het resultaat is super! Dit klinkt bijna als een verkooppraatje maar ook de aftersales wanneer je aandachtspunten hebt word serieus genomen. Geen seconde spijt dat we voor jullie zijn gegaan dus als de badkamer ooit aan de beurt is, zet de koffie maar klaar! Enorm bedankt team Breda!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig tegelwerk”
Door Burg op maandag 13 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Prachtige badkamer gekocht. Creatieve inslag verkoper leverde een indeling op die aan werkelijk al onze eisen voldeed en welke nog geen andere winkel bedacht had. De monteurs hebben prachtig tegelwerk geleverd en dit maakt echt het verschil met monteurs van andere bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Jeffers op maandag 13 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goed geholpen en er werd geluisterd naar onze wensen. Grando is bij ons alle afspraken nagekomen.

Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: Grando was de enige badkamerspecialist die voor ons een mooie spiegelkast en douchecabine van Sealskin heeft geregeld en gemonteerd. We zijn bij heel wat badkamerwinkels geweest maar daar moest je perse een hele badkamer laten plaatsen of anders moest je het kopen en zelf doen. In juni zijn beide geplaatst en wij zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Jan van Riel Almere op maandag 13 jul 2020 20 | vestiging Lelystad
we hebben een prachtige badkamer en wc gekregen , prima in orde , kan het aanbevelen

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Wij hebben een nieuwe badkamer en wc laten installeren door Grando Lelystad, in het begin liep hier niet lekker maar dat was niet de schuld van Grando maar invoer problemen vanuit Italie o.a. de tegels kwamen maar niet , maar is later allemaal recht getrokken , maar was wel spannend . dank aan Hen-drik , van Grando Lelystad , monteurs Jan , Rob en Adam. jullie hebben goed en mooi werk afgeleverd , nogmaals dank.
FOTO VAN JAN VAN RIEL ALMERE
Wastafel
+ Toon extra foto van Jan van Riel Almere
+ Toon extra foto van Jan van Riel Almere
+ Toon extra foto van Jan van Riel Almere
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Fam. Van Deijl op maandag 13 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
In de winkel werden wij vriendelijk verwelkomt. Onze wensen zijn doorgenomen met de verkoper. Aan het einde is het toch een grote aankoop en moesten wij alles nog even overdenken. Deze ruimte hebben wij gekregen, werd totaal niet aangedrongen wat wij als fijn hebben ervaren. In andere winkels hier een andere ervaring mee.
Ook het plaatsen van de keuken en het voorwerk hebben wij als prettig ervaren. Fijne mensen die ik met alle vertrouwen mijn woning/ keuken heb toevertrouwd.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Eddy op maandag 13 jul 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Voldoende inspiratie in de showroom. Deskundig advies. Prima montage. Oplevering laat nog op zich wachten.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Goed gemonteerd. Enkele kleine opleverpunten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Tamara Wieman op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken. In de winkel zijn we zeer goed geholpen in het maken van onze keuze. Ze namen echt de tijd voor ons en kwamen met hele goede ideeën, waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. De communicatie was goed en ze kwamen hun afspraken na. De levering was zoals afgesproken. De keuken is zeer netjes geplaatst, met oog voor detail. Conclusie, we genieten elke dag weer van onze prachtige keuken.
FOTO VAN TAMARA WIEMAN
U keuken
+ Toon extra foto van Tamara Wieman
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Yuri van der Kloot op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Breda
We zijn goed geholpen door Bart. Het enige puntje waar we een beetje teleurgesteld over zijn is dat er niet goed gecommuniceerd was over dat het badmeubel niet op voorraad was. Gelukkig hebben we, mede dankzij Bart, een goede oplossing kunnen vinden. En wat ik ook erg jammer vind is dat als je een badkamer koopt, je geen extra bedankje krijgt (een fles wijn bijvoorbeeld) We hebben wel een reep Tony Chocolony gekregen, maar dit was voor het 'overhalen' voor de badkamer.

Aanvulling ontvangen 22 juli 2020: De keuken is vorige week maandag gemonteerd. Helaas hebben we er nog geen gebruik van kunnen maken, omdat we nog midden in de verbouwing zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Vincent van Gils op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
We zijn erg goed geholpen tijdens het hele proces van aankoop, ontwerp en aflevering van de badkamer. Er werd goed mee gedacht en onze wensen stonden centraal en daar is goed gehoor aan gegeven. Communicatie en levering was top en dat zorgden voor een strakke planning met de aannemer. We zijn erg blij!
Reactie of foto toevoegen
“Praktische keuken”
Door P&K op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Emmen
Wij hebben een mooie en praktische keuken gekocht bij Grando Emmen. Daarin zijn wij zeer deskundig bijgestaan!! De snelle levertijd, het meedenken in oplossingen, de kwaliteit en deskundigheid maakt dat wij Grando Emmen zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door A. Dingemanse op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Middelburg
Prima geholpen met het verwezenlijken van onze nieuwe keuken. Onze plannen zijn omgezet in datgene we voor ogen hadden. Een combinatie van een keukenproduct van Grando gecombineerd met een product van een meubelmaker.

Aanvulling ontvangen op 13 juli 2020: Aankoop is gemonteerd op een prima wijze.
Reactie of foto toevoegen
“Nette installatie”
Door J. van Basten Batenburg op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Toevallig kwamen we bij onze zoektocht naar een nieuwe badkamer bij Grando Amersfoort terecht. We werden prettig te woord gestaan en de medewerkers dachten goed mee met onze wensen en met het zoeken naar de beste oplossingen. De badkamer is netjes geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Verwaal - Lekkerkerk op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Bergambacht
Wij hebben onze badkamer geheel vernieuwd en voor advies zijn wij naar Grando Bergambacht gegaan. Zeer goed geholpen door eigenaar Fred Kreukniet die alle tijd voor ons nam en onze wensen vertaalde naar de badkamer zoals die nu geworden is. Hij bracht ons in contact met het bedrijf Netto Montage die de gehele renovatie tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Bijzonder voor ons was de betrokkenheid van de heer Kreukniet bij de renovatie, hij komt tijdens de werkzaamheden langs om te kijken en te vragen of alles naar wens verloopt. Wij zijn vol lof over zowel Grando Keukens en Badkamers Bergambacht alsmede het team van Netto Montage. Kortom , wat ons betreft een succes en een echte aanrader om met beide partijen zaken te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door R. Berghuis op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Uden
Wij hebben onlangs onze 3 keuken van Grando geplaatst gekregen naar volle tevredenheid. De flexibiliteit en tijd die genomen werd tijdens het samenstellen van de keuken heeft ervoor gezorgd dat we een geweldig mooie keuken hebben. Natuurlijk is de plaatsing wederom super verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geplaatst”
Door Jan Speelman op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Groningen
Wij hebben een keuken gekocht en samen met de verkoper, die alle tijd nam, een keurig en uiteindelijk definitief ontwerp gemaakt. Bij de levering van de keuken was alles aanwezig en is de keuken vakkundig geplaatst. Puntje van aandacht is de communicatie m.b.t. leveringsdatum en betaling.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Omar & Kelly op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Purmerend
In december '19 zijn wij bij Grando Purmerend langsgegaan om ons te oriënteren voor een keuken in ons huis. Verder als deze vestiging zijn we niet gekomen omdat we meteen verliefd werden op een van de eerste keukens die we in de showroom zagen staan. Helaas is onze keuken na 5 maanden pas een keer af. Op 10 februari '20 werd onze keuken geplaatst. Dit ging allemaal goed tot de monteur bijna klaar was en wij zagen dat ons werkblad, waarvan een harde eis was dat de wasbak verzonken in het blad zou liggen, niet verzonken was! Diezelfde dag met Grando gebeld en werd ons verteld dat zij zich aan hun afspraak hebben gehouden en geleverd hebben wat wij besteld hadden. Nou, volgens het boekje waar alles uit werd besteld klopte het misschien wel, praktijk was echter anders. Dit was door een vertaal fout in hun catalogus, hier mogen wij niet de dupe van zijn. Ze hebben na aanhouden van onze kant uiteindelijk besloten kosteloos het werkblad en wasbak vervangen. We hebben toen ongeveer 2 maanden moeten wachten op ons nieuwe werkblad en achterwand. Dit was omdat wij een bruikbare keuken hadden en daardoor minder prioriteit kregen als mensen die met wat dringendere problemen zaten. Uiteindelijk was het werkblad en achterwand heel snel vervangen, top! Helaas was een deel van de achterwand te klein besteld of verkeerd geleverd, keuken nog steeds niet af... Op dat kleine deel hebben wij weer 5 weken kunnen wachten tot deze bij hun werd geleverd. Uiteindelijk 30 juni is de keuken af en kunnen wij beginnen met tegelen. Dit heeft helaas te lang mogen duren voordat we hier aan konden beginnen. Uiteindelijk wel een mooie keuken geworden.
FOTO VAN OMAR & KELLY
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Paula Maas op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Purmerend
Voorlichting en begeleiding was heel prettig. De afspraken met externe partijen liep iets minder qua planning. Maar zaten midden in de corona lockdown, en viel het achteraf allemaal mee. Keuken staat super netjes geplaatst. Een deur lijst was bij levering beschadigd, en deze is binnen 10 dagen vervangen. Top gedaan... Over twee jaar de badkamer, en we lopen zeker bij jullie als eerste binnen.
FOTO VAN PAULA MAAS
Keuken tijdens de plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door jos spee op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Doetinchem
na een gezellige en vrij lange intake waarbij alles wat wij wilden aan bod kwam en goede voorstellen kwamen van de verkoper werd het hele proces snel en soepel in gang gezet. de super vakmensen die onze badkamer en keuken kwamen installeren /verbouwen zijn echte vak mensen met hart voor hun werk. ons huis uit 1905 met badkamer en keuken uit de jaren 70 is omgetoverd tot eigentijdse stijlvolle ruimtes. wij zijn er superblij mee en zouden zo weer naar Grando en hun team professionals gaan mochten we ooit weer een nieuwe keuken of badkamer willen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken netjes geplaatst”
Door Peter Langenkamp op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
In goed overleg een mooie keuken samengesteld. Ook voor de apparatuur zijn prima prijzen overeengekomen. Inmeten van de keuken is snel en secuur gedaan. Duidelijk leidingadvies maakt dat het voorbereidend werk goed uitgevoerd kon worden. Meest verrassend was het plaatsen van de keuken. André gaat voortvarend en deskundig te werk en overlegt waar nodig en geeft goed advies. Keuken is zeer netjes geplaatst en voor mij boven verwachting. Top!!! Zou Grando Utrecht aan iedereen willen adviseren.
FOTO VAN PETER LANGENKAMP
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ger Bloemberg op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Wormerveer
Pas geleden een nieuwe keuken gekocht in Wormerveer. Zijn heel fijn geholpen door Ruud Hoek die goed heeft geluisterd naar onze wensen en daar een prachtige keuken bij heeft samengesteld. Ook heeft hij meegedacht mbt de ideale indeling. Wij zijn uitermate tevreden en het resultaat is prachtig. Ruud nogmaals bedankt.
FOTO VAN GER BLOEMBERG
“Snel geleverd”
Door R. Venmans op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Son
Onze nieuwe badkamer kende korte levertijd. Prima advies. Kundig en vriendelijk personeel. Montagebedrijf was helemaal top. Duidelijke informatie omtrent schema aflevering (bouw) en zeer kundig, correct en vriendelijk uitvoerend personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Tim op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Delft
Snelle levertijd, kan veel geregeld worden. Misten helaas wel wat onderdelen (door corona).
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers”
Door Laura op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Goed geholpen in de winkel, snelle levering en plaatsing, hardwerkende monteurs.
Tip: soms ontbreekt communicatie tussen de verschillende vakmannen onderling, echter wordt dit wel snel opgelost.
FOTO VAN LAURA
“Afspraken goed nagekomen”
Door Fam. Verbeij op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben de oude keuken met nieuwe frontjes/blad laten renoveren. Veel keuzemogelijkheden en goede uitleg in de showroom. Afspraken levering zijn goed nagekomen en de renovatie/ montage door Wim is heel netjes uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt nog goed”
Door Zafer Babur op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Tijdje geleden een keuken aangeschaft bij de vestiging in Amersfoort, heel erg tevreden met onze keuken qua gebruik en indeling . Super vakkundig geholpen door Dinesh die met je meedenkt en de maximale uit de keuken haalt naar je wensen. Top geregeld . Nogmaals hartstikke bedankt voor de fijne behandeling en super keuken!

Aanvulling ontvangen 14 juli 20202: Levering en montage is al gedaan , 3 jaar geleden ongeveer en het bevalt nog steeds erg goed .
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door R.L.A Stellingwerf op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Na een prachtig design ook nog een heerlijk verse gebakken bami gekregen , de keuken en badkamer met een mooie afronding gekocht. Nu 12 weken later het in het echt te zien is het een plaatje geworden, de eigenaar had gelijk mooi en praktisch kan wel samen gaan. Dinesh bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Eveline op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik werd vriendelijk geholpen door Kevin, die meteen de tijd nam om naar mijn wensen en ideeën te luisteren. De keuken was na de tweede afspraak getekend en besteld. Informatie over mogelijkheden qua apparatuur was goed. Na de order snelle en heldere mailwisseling over een paar kleine dingetjes. De keuken is vervolgens op de vooraf afgesproken datum geplaatst door Dennie, die echt vakwerk heeft afgeleverd. Hij dacht ook mee in oplossingen voor een niet goed passend werkblad. Ik ben er echt heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe douche”
Door Monique van der Wielen op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ik had een nieuwe douche nodig, ik ben perfect geholpen door de verkoper met goede ideeen en de artikelen werden conform afspraak keurig op tijd geleverd. De monteur was helemaal briljant en de andere vaklui voor het tegelzetten en freezen ook geweldig. Ik ben zo blij met mijn badkamer, echt super!
FOTO VAN MONIQUE VAN DER WIELEN
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer weer helder”
Door M.j.j. Vrisou van Eck op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Emmen
Een gedateerde badkamer is een prachtige heldere badkamer geworden met een mooie inloopdouche, en vloerverwarming. Mijn oude douche was lek.en had geen aansluiting op het riool. Nu is alles goed geregeld en 80 plus verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Wim op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Perfect geholpen. Rutger snapt wat je wil en komt met de goede oplossingen. Ook flexibel als je achteraf toch van gedachten verandert. Zelfs weken na de order nog van kraan gewisseld.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer naar de laatste mode”
Door Carolien slob-van der Sanden op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn op de eerste dag goed te woord gestaan,door Umit Isik. Hij nam de tijd. Er werd een goed plan bedacht, waarin al onze wensen werden gebruikt. Als iets niet kon, of erg duur uitviel was hij daar duidelijk over. We kregen de tijd om na te denken. Uiteindelijk nog een paar veranderingen gemaakt. De onderaannnemer heeft met zijn team heel goed werk afgeleverd. Zij waren vriendelijk en professioneel. Alle afspraken werden nagekomen. Wij zijn nooit voor verrassingen komen te staan. Zo hebben wij nu een badkamer helemaal naar de laatste mode en enorm naar onze zin.
FOTO VAN CAROLIEN SLOB-VAN DER SANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere badkamer”
Door René Camp op zaterdag 27 jun 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Badkamer: met Anja betrokken bij het ontwerp, Jeff als soepele onderhandelaar bij de financiën en mijn vrouw Agnes als het Brein, bleek al snel dat dit geen standaard badkamer ging worden.Grijze Italiaanse vloertegels, ook aan de wanden, houtelementen aan de muur en bij de door Patrick, een van de installateurs, ontworpen kantelkastjes voor wasgoed en voor handdoeken. Zwart design voor douchekop, toilet plus toebehoren waardoor stijl en functie heel mooi samenvallen. Maar, bij zo'n ontwerp hangt veel af van de installateurs die de uitvoering moeten doen. Leroy en Patrick ontpopten zich als deskundige, heel prettig meedenkende installateurs. Goed omgaand met improvisatiemomenten. En wat een zuivere planning (Leroy).Niet: "om vier uur naar huis" maar :" als het werk voor de dag " rond" is zijn we klaar". En in de pauzes gingen de koffiegesprekjes ook nog wel eens over meer dan " wanneer is het klaar" en " schiet het al op". We hadden die jongens ruim drie weken over de vloer dus dan is dat ook wel prettig. Anja en Jeff ( van Grando) zijn toen het helemaal af was, even komen kijken hoe het is geworden.
FOTO VAN RENÉ CAMP
Bijzondere wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie de Groot op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Emmen
Wij zijn zeer tevreden over Grando keukens de ontspannen sfeer en deskundigheid van Dhr Richard Robben zijn zeker aan te raden . Doordat wij in grote lijnen al wisten hoe wij onze keuken ingedeeld zagen, adviseerde Dhr Richard Robben ons op professionele wijze en dacht goed mee in de specifieke details. Eindelijk naar jaren een keuken naar geheel naar onze eigen smaak.
Reactie of foto toevoegen
“De tijd genomen”
Door Es op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
bij grando badkamer gekocht, er werd de tijd genomen om een badkamer uit te zoeken en thuis werd de badkamer ingemeten. Door het creatieve idee van grando zijn we heel blij met de nieuwe indeling. Afwerking niet helemaal optimaal maar super hard werkende en aardige mensen die de badkamer hebben gemaakt. is goed verholpen, kwamen snel langs.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwand met combi magnetron”
Door M.C. Jeltema op woensdag 24 jun 2020 20 | vestiging Delft
Gekocht een keuken wand met combi magnatron.
Positief:
- mooie showroom
- veel keuze
- je voeld welkom
- mooi kwaliteit (ondanks hoge prijs)
Negatieve:
- te prijzig voor rechte wand 4 kasten en combi magnatron.
- niet goed naar specifieke wensen geluisterd.
- communicatie is niet naar tevredenheid verlopen.
- Service kan beter
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Anita Mantel op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
In december 2019 hebben wij de badkamer uitgezocht. We konden al een datum plannen, zelfs onder voorbehoud van financiering. We zijn continu op de hoogte gehouden, wanneer er een wijziging was. Tijdens de verbouwing had één van de monteurs privé een ongeval gehad, waardoor er uitstel was aan gevraagd. Wij zijn daar goed over geïnformeerd en de tweede monteur heeft onwijs hard gewerkt om zo min mogelijk vertraging op te lopen. Ze hebben meegedacht, geholpen bij het oplossen van de lekkage en het was heel gezellig. Ik raad Grando aan.
FOTO VAN ANITA MANTEL
Douche en toilet
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door RR Blaauwbroek op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Prima uitleg bij keuze goede en juiste afspraken die ook nagekomen werden prima service en plaatsing van de keuken monteur die meedenkt bij onverwachte zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geinformeerd”
Door André op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Onze ideeën konden wij goed klankborden met onze adviseur Bas. Uit deze gesprekken of mail wisseling hebben wij onze keuken gekocht. Prima stap voor stap goed geïnformeerd. Snelle levering en keurige montage.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch ingebouwd”
Door Jolanda Beurze op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Naaldwijk
Voor de 2e Keer een keuken gekocht bij Grando. Daar wij over onze 1e keuken enthousiast waren, zijn wij weer naar Grando Naaldwijk getogen. We werden allerhartelijkst ontvangen door meneer "Cock", later overgenomen door Johan Hofman. Vanaf het 1e moment waren wij 100% tevreden, niets was teveel, ook niet na onze wijzigingen elke week weer. Nu staat onze keuken er, fantastisch ingebouwd, alles op schema, en zelfs de nazorg is goed.(we misten een stukje "bokmerk" en Johan kwam op dezelfde dag dat wij dit meldden, langs om op te meten. Klasse! Grando Naaldwijk, echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Rene Klemans op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
We hebben een hoekkeuken met een composiet blad. We wilde de fronten van de bovenlades een andere kleur en langer zodat ze mooi aansloten op het blad. We hadden lades gekozen van 1.2 meter. Was allemaal geen probleem, alles werd geregeld. Na het uitkiezen, werd er druk uitgeoefend om gelijk te tekenen. Nu waren we het eens, dus geen probleem. , een week later werd ik gebeld, de fronten in onze kleur waren niet leverbaar in 1,2m of 3 X 80cm ook goed was, geen probleem. De keuken ondanks corona op tijd geleverd. Helaas verkeerde fronten en een zwarte afzuigkap. Wij zeker weten een rvs besteld, verkoper zeker weten zwart. stond nl. ook in de offerte. We werden gematst en de kap werd omgeruild voor een rvs exemplaar. Achteraf wilden we nog een spatlijst van 5 cm op het aanrechtblad. Die moest echter meer dan 10% van de totaal prijs zijn of te wel €225,- per meter. toch maar anders opgelost. De afzuigkap zou er een week later zijn, zelf even gebeld, maar hij was er nog niet. Weekje later weer maar gebeld, kap was er nog niet. Week later gebeld, kas was er en de nieuwe fronten waren er bijna. Afspraak gemaakt 2 werken later. Monteur was niet ingeseind voor niets ochtend zitten wachten, in middag kwam de monteur met de afzuigkap, zonder fronten, want die waren er niet. Week later maar eens gebeld waar ze bleven, maar dat was nog onbekend. Week later gebeld en ja hoor ze waren in aantocht. Slag om de arm ivm de planning en aankomst. Ja, de monteru kwam met....verkeerde fronten. Weer stilte, zelf maar weer eens gebeld de fronten waren bestel en zouden 2 of 3 weken later aankomen. Verkoper aan de lijn was geirriteerd omdat ik niet erg vriendelijk was. Ik kreeg het idee dat ik aan het zeuren was.Na 3 weken maar weer eens gebeld, Fronten waren er nog niet. week later maar weer eens gebeld, fronten waren in het centraal magazijn. Ze gingen mij bellen als ze in Amersfoort waren en ja ze belden en zowaar hebben we nu de goede fronten. Geen belletje met de vraag of we tevreden waren, geen excuses, helemaal niets.

We hebben een mooie keuken, maar toch een zure smaak overgehouden aan het proces. Na de handtekening is de liefde over. Topmonteur met verstand van zaken, maar ja dat is een ZZP-er
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Pieter-Bas van den Heuvel op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Het was een zeer fijne ervaring om een keuken bij Grando te bestellen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en zeer goed ingelicht over alles. Daarbij klopte de planning precies en zijn we heel blij met de keuken!
FOTO VAN PIETER-BAS VAN DEN HEUVEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door N. Manten op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Begin 2020 een keukenrenovatie bij Grando Utrecht besteld. Fijn contact in de showroom en goed geadviseerd door Anne. Nadien nog wat mail contact gehad over wat aanpassingen. Ook dat verliep heel prettig en vlot. 2 weken geleden is de renovatie uitgevoerd. En de keuken is echt zo mooi geworden. Dankzij de oplettendheid van Anne hebben wij elders o.a. een nieuwe combi magnetro besteld. Hij wees ons er obv een foto vd oude keuken op dat niet alle magnetrons zouden passen. Had hij dit niet gezegd dan waren we daar de mist mee ingegaan. En de monteur was ook een vakman. Er moeten nog wat dingen nageleverd en geplaatst worden, maar gezien onze eerdere ervaringen gaan we er vanuit dat het helemaal goed komt. Al met al zullen wij Grando Utrecht zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Jacquelien van Slochteren op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Zevenbergen
Heel erg tevreden met onze nieuwe keuken, alles tot in de puntjes bedacht goed meegedacht over de opties en mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door v Rijs op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Purmerend
Hele goede service! Met behulp van Jeremy een mooie en fijne keuken kunnen kopen. Na het bezoeken van een aantal keukenbedrijven voelde het bij Grando Keukens in Purmerend direct heel goed. Erg prettig om op je gemak gesteld te worden door iemand die meekijkt en deskundig advies kan geven.
FOTO VAN V RIJS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam van den Boogaart op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Het plaatsen van de keuken ging super en in 1 dag. Het resultaat is precies wat we hoopten. Zijn erg goed begeleid bij de aankoop van onze keuken. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top adres”
Door T de Groote op zaterdag 13 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn ontzettend blij met zowel onze nieuwe keuken als de badkamer! Al vanaf het begin tijdens het uitzoeken van de spullen werd er uitstekend meegedacht en geïnspireerd door Dinesh en zijn team. Je merkt gelijk dat men veel ervaring heeft, mede daardoor hebben wij de keuze voor Grando Amersfoort gemaakt. Ook de montage is geheel volgens afspraak door vakmensen gedaan, en helemaal naar onze wensen opgeleverd. Wij kunnen Grando Amersfoort dan ook zeker aanbevelen, top adres!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Wendy Doorn op zaterdag 13 jun 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zwolle. We zijn heel erg fijn geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen. Fijne manier van communicatie waardoor onze droomkeuken gerealiseerd kon worden. Afgelopen week is deze naar volle tevredenheid geplaatst!! Kortom zeer tevreden over het hele proces, van bedenken-ontwerpen-leveren tot monteren. Dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Precies geworden zoals voor ogen”
Door T. Boerkamp op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Heerenveen
Bij de aanschaf van onze keuken zijn we geadviseerd door Menno. Het ontwerp is een aantal malen licht gewijzigd en is uiteindelijk precies geworden wat wij voor ogen hadden. Wij besloten om de keuken zelf te plaatsen, alleen het inmeten is door Grando gedaan. Tijdens het plaatsen heb ik 2x met een vraag Grando gebeld en werd telkens correct geholpen. Tevens heeft Menno uit zichzelf nog geïnformeerd of alles goed ging. Alle onderdelen waren aanwezig en alle delen waren goed verpakt. Dus we zijn dik tevreden en kunnen Grando Heerenveen aanraden als u naar een nieuwe keuken op zoek bent.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Yvonne Malij op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Purmerend
Wij hebben een badkamer bij grando Purmerend gekocht. Zijn zeer tevreden over de kennis en begeleiding van silvana, ze dacht met ons mee en kwam met leuke en mooie oplossingen. Hoe het een en ander is geworden weten wij nog niet. We hebben een eigen aannemer en die begint, vanwege de Corona, pas over twee weken. Het is voor ons dus nog spannend hoe het gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met apparatuur”
Door Carolina Moreno op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken, inclusief alle nieuwe aparatuur, gekocht. Goed gesprek en advies bij aankoop, vriendelijk, profesioneel. Meedenkend en gericht op de wens van de klant, met aanvullende praktische ideëen, suggesties. Vertrouw gevoel. Dit is zo gebleven tijdens montage en afleveren van keuken. De aannemers (ook wanden werden gestukt, geschilderd, nieuwe radiator geinstalleerd) en monteur zijn vriendelijk en tegelijk zeer profesioneel en zorgvuldig mbt beperkingen en Coroba-19 maatregelen. Voortdurend volgens schema gewerkt, duidelijke afspraken, bij vragen zijn verkoopster Iris en winkelmanager altijd te bereiken, tijdig onze mooie keuken geleverd, keurig volgens contract, zorgelos, uitstekend winkel Grando Keukens Utrecht.
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Fred en Patricia op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Overzichtelijke showroom in Hoofddorp, ook om ideeen op te doen. Daarbij inhoudelijk goede informatie en voorstellen. Badkamer naar alle tevredenheid verbouwd/geplaatst. Wel later dan eerder voorgestelde planning bij verkoopgesprek.
FOTO VAN FRED EN PATRICIA
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan te raden”
Door Veronique op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Na een lange oriëntatie voor een nieuwe keuken zijn wij op zaterdag een keer bij Grando binnen gestapt. Na een lang en fijn gesprek met de adviseur zijn wij met gedegen plannen naar buiten gegaan. Door het advies en de kennis daar de keuken gekocht. Alles is mogelijk in keukenland, dan is het fijn dat je een adviseur hebt die je op weg helpt en grenzen durft te stellen! Dat maakt het aanbod en zoekgebied kleiner. Na diverse afspraken en wijzigingen nog steeds uiterst vriendelijk geholpen. Een echte aanrader om de keuken bij Grando in Hengelo te kopen.
FOTO VAN VERONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super goed geholpen”
Door Peter en Gabrielle Oosterbaan op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Lelystad
Wij zijn super goed geholpen door irene verheul deze weet waar ze voor staat echt aan te raden.
FOTO VAN PETER EN GABRIELLE OOSTERBAAN
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Wierenga op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Emmen
Keuken aanschaf. Meedenken/ideeen in het ontwerp. Vriendelijk. Geen problemen ondervonden. Oplossingsgericht. Zeer prettig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Raymond Arrias op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wat ben ik ontzettend blij met de keuken zoals hij geworden is! Onze zeer sympathieke keuken adviseur-eigenaar Dinesh Birtantie heeft uitgebreid de tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Dinesh kwam met een super ontwerp en de keuken had ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De vriendelijke monteurs hebben hard gewerkt en onze keuken met grote kunde, netheid en voorzichtigheid geplaatst. Ik geniet elke dag van deze geweldige keuken! Grando Keukens & Bad Amersfoort is een regelrechte aanrader. Klantgerichtheid en service staan bij Dinesh hoog in het vaandel! Mijn volgende keuken zou ik zeker weer bij dit bedrijf kopen.
FOTO VAN RAYMOND ARRIAS
Eilandkeuken
+ Toon extra foto van Raymond Arrias
+ Toon extra foto van Raymond Arrias
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Adrie op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Ik heb een badkamer gekocht bij Grando Tilburg en heb daarvoor specifiek met Herman Wooning gewerkt. Het unieke vond ik, dat Herman bij ons thuis kwam om, mede op grond van de sfeer en inrichting van ons huis en onze kenbaar gemaakte wensen, een ontwerp badkamer te maken op zijn laptop. Daarbij kregen we een heel goed beeld hoe de toekomstige badkamer eruit zou komen te zien. Vervolgens hebben we tijdens een uitgebreide sessie op de vestiging in Tilburg de materialen verder uitgezocht, beoordeeld en de laatste aanpassingen aan het ontwerp gedaan. Vanaf het ontwerp, de tussentijdse communicatie, de installatie en oplevering en de after sales service heb ik het gehele traject als heel prettig en professioneel ervaren. Herman nam de tijd voor vragen en opmerkingen, de monteurs leverden vakwerk af en waren gezellig tijdens de twee weken installatie bij ons thuis en een kleine onvolkomenheid werd binnen een paar dagen opgelost, waardoor wij direct van onze badkamer konden gaan genieten. Niets dan lof voor het verkoop- en installatieteam en Grando Tilburg is een prima partner om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Gert en Anita van Boven op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Zwolle
Goed geholpen in de showroom,samen een mooie keuken uitgezocht en een goede prijs afgesproken.Levering was op tijd,het plaatsen is niet helemaal volgens planning verlopen maar na wat over en weer gebel goed opgelost door Bas.
FOTO VAN GERT EN ANITA VAN BOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Positieve uitzondering”
Door Rene de Graaf op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Zwolle
Een badkamer vervangen, met tegenzin op bezoek bij badkamerleveranciers voor saaie en vervelende verkoopgesprekken. En als we maar niet bij Mandemakers terecht komen, de recensies zijn vaak niet heel bemoedigend. Wij kozen voor Grando Zwolle, toch ook onderdeel van Mandemakers maar dan het franchise concept. Je doet dus zaken met de lokale ondernemer. In Zwollle is dat Bas Velzing, een nuchtere en duidelijke adviseur die duidelijk aangeeft wat wel en niet kan in wens en prijs. Wij kozen op gevoel en dus voor Bas, het is geworden zoals het bedacht is en binnen het budget. Grando Zwolle is een positieve uitzondering in keuken en badkamerland. Houdt dat vol!
FOTO VAN RENE DE GRAAF
Geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Fam otten gemert op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Nadat cindy bij mij thuis naar de situatie is komen kijken is er uiteindelijk een keuken uitgerold die helemaal naar onze wens is nog even naar hoogvliet om de puntjes op de i te zetten goed advies in een gemoedelijke sfeer en er wordt op alle fronten meegedacht uiteindelijk gekocht en keurig op tijd geleverd en geplaatst monteur maikel een gepassioneerd vakman die de kneepjes van het vak goed beheerst. Kortom een aanrader Grando Hoogvliet
FOTO VAN FAM OTTEN GEMERT
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door H. van Appeldoorn op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, was al in verschillende zaken geweest en wist precies wat ik wilde. Er werd meegedacht en ik kreeg bruikbare adviezen en tips. Afspraken verliepen goed, gerekend op maximaal 3 werkweken, uiteindelijk 12 werkdagen. De heren die de badkamer plaatste waren vriendelijk en werkte zeer netjes en nauwkeurig. Ik ben blij met mijn nieuwe prachtige badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marco Oostland op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Zwolle
Al 2 maanden kunnen wij genieten van onze prachtige keuken, gekocht bij Grando te Zwolle. Wij zijn met een schets en budget naar Bas toe gestapt en na een aantal aanpassingen heeft hij een keuken ontworpen dat voldoet aan onze wensen. Wij kijken terug op een goede samenwerking, communicatie en zijn bovenal tevreden over de goede service. Bas en Grando, nogmaals bedankt!
FOTO VAN MARCO OOSTLAND
Keuken met eiland en bar
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Danielle paasen op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Goed geholpen door Grando top. De keuken die we hebben was echt top levering keurig op tijd en de monteurs vakmensen nogmaals top.
FOTO VAN DANIELLE PAASEN
+ Toon extra foto van Danielle paasen
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Huib en José van der Hiele op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht bij Grando Middelburg, adviseur Michel de Ridder gaf ons prima informatie over noviteiten op keukengebied waarop wij uiteindelijk onze keuze hebben bepaald en gekocht. Alvorens de definitieve bestelling te plaatsen hebben we nog een tweede ronde gedaan op verzoek van Michel, we hebben niets veranderd en bleven bij onze eerste keuze. Na oplevering van ons appartement Is de keuken geplaatst door 2 vakmensen tot 100% tevredenheid. Misschien hebben wij geluk gehad dat alles 100% klopte, vandaar een vette 10
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Natasja Vasterink op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Uden
Goede service tijdens aankoop, tijd van bestellen en leveren, goed op de hoogte gehouden. Leveren perfect gegaan, plaatsen van de keuken werd gedaan door een kundige, precieze monteur. Zeer tevreden
FOTO VAN NATASJA VASTERINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en correct”
Door Fam Weijers op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
In de winkel was er duidelijke en goede informatie. We hebben een nieuw aanrechtblad en kookplaat aangeschaft. De levering was volgens afspraak. Montage is goed en correct verlopen. Monteur vriendelijk en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Angela op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Son
Een volledig nieuwe badkamer kopen, kost tijd en die krijg je bij Grando Son. Betrokken en vakbekwame medewerkers die graag meedenken in de voor jou ideale opstelling en het maken van materiaalkeuzes. Ook de sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe is uitstekend verlopen. Onder leiding van Thijs, bekwame en goedlachse vakmannen over de vloer gehad. Alles ging in nauw overleg en de badkamer was op de afgesproken datum gereed. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden tot het plaatsen toe”
Door A.F. Sandberg op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Middelburg
Na bij diverse keukenleveranciers binnen te zijn geweest liepen wij bij Grando Keukens in Middelburg binnen. Na even rond te hebben gekeken kwam een medewerker naar ons toe. Het gesprek wat volgde was een verademing ten opzichte van de andere zaken, voor zover men aandacht aan ons schonk. Grando Keukens was onbekend bij ons.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door marja schoenmaker op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de service van goed wij zijn op een prettige en professionele manier geholpen. Het installeren is prima gedaan vriendelijke en prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen goed geleverd”
Door Groenewegen op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij zijn heel goed geholpen bij onze badkamer uitzoeken. Ontwerp op de computer in 3D was heel duidelijk en helder er werd naar ons idee geluisterd. Ook tijdens de montage als er iets was kon je goed terecht
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door W. van Schaardenburg op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Volledige keuken aangekocht. Goede begeleiding tijdens proces. Kwamen nav inmeten nog enkele kosten bij helaas. Contact verliep niet altijd vlekkeloos.
FOTO VAN W. VAN SCHAARDENBURG
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Hans P. Noppen op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Naaldwijk
Na discussie over renovatie bestaande keuken toch een demokeuken uit showroom gekocht. Zeer goed overleg met medewerkster (Gaby) die ter plekke mogelijke opstellingen visualiseerde (PC). Planning (demontage, levering, montage) is precies volgens het boekje uitgevoerd. Op wat schoonheidsfoutjes na (uitsparing blad en spoelbak was mismatch; er wordt nog een nieuw blad geleverd) is de montage goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Bert op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Keurig geholpen, wij hebben een keukenrenovatie gedaan. En alles is naar tevredenheid verlopen.
FOTO VAN BERT
Kookplaat met blad
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Yvet op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken aangeschaft bij Grando. Hele goeie service en alles is helemaal naar wens geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Hanneke van Wageningen op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Barendrecht
We hebben een badkamer en toilet gekocht. Tijdens het eerste bezoek zijn wij zo goed geadviseerd, we waren enthousiast en vonden het niet meer nodig om een tweede winkel te bezoeken onze keuze was bepaald. De oplevering was perfect identiek aan de 3D tekeningen top klasse.
FOTO VAN HANNEKE VAN WAGENINGEN
Toilet
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (107 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (52 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (40 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (97 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (35 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (21 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (32 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (41 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (31 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (35 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (128 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (20 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (41 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (62 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (56 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (94 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (92 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (113 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (21 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (95 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (19 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (80 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (33 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (73 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (112 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (109 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (65 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (159 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (43 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (62 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (62 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (52 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.