Feedback
8,9

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 3003 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1745 ervaringen
4 sterren995 ervaringen
3 sterren74 ervaringen
2 sterren52 ervaringen
1 ster100 ervaringen

Per vestiging:
“Erg tevreden”
Door Marianne van Meerkerk - van den Anker op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Utrecht
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe badkamer. Het hele proces was prima, de begeleiding met het uitzoeken van het materiaal, hoe het er uit zou komen te zien, informatie over hoe en wanneer alles gebracht zou worden. Ook over Dik, die de badkamer geplaatst heeft, ben ik erg tevreden. Hij werkt netjes, laat geen rommel achter en kijkt niet op zijn horloge. Dus ik ben een tevreden mens en geniet van mijn badkamer.
FOTO VAN MARIANNE VAN MEERKERK - VAN DEN ANKER
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Tim & Quint op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Tilburg
Wij zijn ontzettend goed geholpen. Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en daar is Brigitte mee aan de slag gegaan. Omdat wij wel met een budget wilde werken heeft zij ons alle alternatieven laten zien en ons goed geïnformeerd.
FOTO VAN TIM & QUINT
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ingrid op zaterdag 4 feb 2023 23 | vestiging Emmen
We hebben bij Grando Emmen een keuken gekocht. We zijn zeer goed geholpen. De levering en montage was goed en we zijn dus erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en een keuken”
Door Neeltje Joosten op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Zwolle
We liepen zonder afspraak binnen maar Elise nam alle tijd voor ons! We zochten naar 2 badkamers en een keuken maar hadden nog geen idee hoe die eruit moesten zien. Elise heeft ons super mooie opties laten zien en zo kwamen we uiteindelijk tot een keuze. Super fijn dat ze zo mee dacht en aanvoelde wat bij ons past. Tijdens en na het hele proces was er steeds contact, heel fijn. We zijn ontzettend tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor Grando”
Door Annemarie Boom op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Tilburg
Vanaf het eerste contact zijn wij onwijs goed geholpen door Dave. Hij luisterde goed naar onze wensen, denkt mee en durft echt advies te geven. En het bleek het juiste advies. Daarnaast wilden wij graag dat alles geregeld zou worden. Naast het leveren en plaatsen van onze droomkeuken hebben zij ook ook onze droomvloer gelegd. Werkelijk alles wordt uit handen genomen. Achter de schermen wordt alles tot in de puntjes geregeld. De kers op de taart was voor ons dat alles volgens afspraak werd geleverd zonder naleveringen, beschadigingen o.i.d. Daarnaast zijn we dik tevreden over het leggen van de vloer en de voorbereidingen voor het plaatsen en het uiteindelijk monteren van de keuken. Een dikke 10 voor Grando.
FOTO VAN ANNEMARIE BOOM
+ Toon extra foto van Annemarie Boom
+ Toon extra foto van Annemarie Boom
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze droomkeuken”
Door Sabine Noordam op dinsdag 31 jan 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken met apparatuur gekocht bij Grando Doetinchem en deze ook laat plaatsen. We konden al snel terecht voor een afspraak en wisten ook snel waar we aan toe waren qua kosten. Een keuken is nooit goedkoop, maar er werd ook zeker niet de hoofdprijs gevraagd en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. We hebben echt onze droomkeuken kunnen creëren en daar zijn we super blij mee! Linet heeft ons in alle stappen meegenomen, heeft verschillende opties in opzet laten zien en is de hele showroom met ons door geweest om alles uit te kiezen en voor- en nadelen van bepaalde keuzes toe te lichten. Zoals bij ieder groot project zijn er wat kleine dingetjes geweest, zo lekte de afvoer van de kraan bijvoorbeeld na het plaatsen en werd een stukje spatwand te kort geleverd, maar dit werd allemaal supersnel geregeld en keurig opgelost. Wij zijn uiterst tevreden en zouden in de toekomst beslist weer voor Grando kiezen!
FOTO VAN SABINE NOORDAM
+ Toon extra foto van Sabine Noordam
+ Toon extra foto van Sabine Noordam
Reactie of foto toevoegen
“De verbouwing verliep heel soepel”
Door Bas Bijl op maandag 30 jan 2023 23 | vestiging Zaandam
Wij hebben een grote keuken met kookeiland en bartafel gekocht bij Grando. Erg fijn om de opties allereerst te bekijken en ontwerpen zelf met de 3d keukentool op hun website. De afspraken erna waren ook vakkundig met de verkoopster Wendy van grando waarbij we dieper ingingen op de materialen en ontwerpen. Hierin zijn wij zeer vakkundig geadviseerd/geinspireerd en hebben we ons ontwerp meerdere keren aangepast. Dit was geen probleem voor de verkoopster en wat zijn we blij met het eindresultaat. Ook de montage verliep kundig en er werd gedurende het traject contact met me onderhouden over de kleinste afwerkingen en leveringsdata wat ik erg kon waarderen. Al in al ging onze verbouwing niet heel soepel. Een absoluut lichtpuntje hierin was grando + team en kan hun daarom ook zeker aanraden.
FOTO VAN BAS BIJL
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door Mascha Lamers op zaterdag 28 jan 2023 23 | vestiging Uden
Het team van Grando Uden heeft ervoor gezorgd dat een wens is uitgekomen. Vanaf het moment dat ik de showroom ben binnengewandeld totdat de laatste puntje op de i zijn gezet door de monteur die aan mij werd gekoppeld, kan ik alleen maar zeggen dat ik veel geluk heb gehad met dit team. Een goed advies over de inrichting van de keuken, de kleuren en de apparatuur. Gedurende het hele proces ben ik super goed en met veel geduld geadviseerd. De monteur heeft alles met enorm veel precisie en vakkundigheid gemonteerd. Ook is alles volgens de planning zoals besproken besteld, geleverd en geplaatst. Bedankt voor alles!
FOTO VAN MASCHA LAMERS
+ Toon extra foto van Mascha Lamers
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Martijn en Willeke op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Den Helder
We zijn super blij met onze nieuwe keuken onze ervaring is goed we werden goed geholpen en naar onze zien Dit bedrijf is echt aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door w. spa op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Groningen
zeer goede informatie gekregen en goed geluisterd wat onze wensen waren en waar nodig hun idee erover gegeven en samen tot een oplossing gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Sturm op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Middelburg
Wij hebben onlangs een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de goede adviezen bij de aankoop. De montage is vakkundig en snel uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Onze verwachtingen overtroffen”
Door André en Lieke Fokt op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Zwolle
We hebben onze keuken verplaatst van de achterzijde van de woning naar de voorzijde. Samen met Grando Keukens Zwolle uitvoerig alle mogelijkheden doorgenomen. Meerdere versies van de nieuwe lay-out van de keuken zijn de revue gepasseerd en telkens werd er super meegedacht vanuit Grando. De levering van de materialen was prima geregeld en volgens afspraak. De montage werd uitgevoerd door deskundige monteurs en kleine afwijkingen (op verzoek van ons) werden netjes uitgevoerd. Door de toeleverancier was de verkeerde spoelbak geleverd. Vanuit Grando werd geregeld dat de juiste spoelbak nageleverd werd. Al met al een nieuwe keuken die onze verwachtingen heeft overtroffen.
FOTO VAN ANDRÉ FOKT
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Iris Salverius op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Lelystad
Toen we kwamen was de showroom nog nieuw. Sommige dingen waren nog niet volledig of niet aangekleed. Maar alles was wel goed en nieuw. Inmiddels hebben we een mooie keuken staan. De monteur hielp nog extra met het plaatsen van plafondspotjes.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Rik op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Hengelo OV
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Fleur heeft ons daarbij heel goed geholpen. Ze nam de tijd voor ons en heeft onze wensen goed weten te vertalen in het design. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij erg tevreden. Heel erg bedankt.
FOTO VAN RIK
Reactie of foto toevoegen
“Een plezierige ervaring”
Door Ben van Litsenburg op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Son
Wij hebben het hele traject van de aanschaf van onze keuken als zeer plezierig ervaren. Zeer vriendelijk, zeker niet opdringerig advies ontvangen. Nadat de order rond was nog zonder probleem enkele wijzigingen aangebracht. Levering en montage precies volgens afspraak en door een bedreven accurate monteur. Er zijn nog een paar kleine nazorgpuntjes maar vertrouwen volledig op perfecte afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Wij bevelen Grando van harte aan”
Door Driek Zwaan op vrijdag 20 jan 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Het is nu bijna 2 maanden geleden dat we de nieuwe keuken hebben. De indeling van de keuken is geheel naar onze wensen ontworpen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de nieuwe keuken en over de monteurs die de keuken binnen de geplande tijd hebben gerealiseerd. Wij bevelen Grando te Heerhugowaard van harte aan.
FOTO VAN DRIEK ZWAAN
+ Toon extra foto van Driek Zwaan
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badmeubels en keuken”
Door Fam. Marsen op maandag 16 jan 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Badmeubels en keuken in filaal Hoorn uitgezocht en besteld. Zeer prettig geholpen van begin tot eind. Prettige communicatie over het verloop van alles, tot aan de montage aan toe verliep het goed.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden met de nieuwe badkamer en keuken”
Door Arne Wiggers op maandag 16 jan 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij hebben zowel onze badkamer als keuken bij Grando Doetinchem gekocht. Zowel Coen als Linette namen uitgebreid de tijd voor ons en dachten met ons mee. Beide zitten er inmiddels in en we zijn dik tevreden met het resultaat, het is erg mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“We genieten enorm van de nieuwe keuken”
Door Silvia op maandag 16 jan 2023 23 | vestiging Hilversum
Alle credits voor de monteurs en hun leidinggevende! Met net een nieuwe vloer en geschilderde muren, waren de monteurs zo netjes. Daarnaast allen heel oplossingsgericht, kritisch en correct. Kwamen beloftes na en nu genieten we enorm van onze nieuwe keuken. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Grote complimenten”
Door Frans Schreurs op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Mijdrecht
Super geholpen door het professionele team! De door ons uitgezochte keuken is volledig naar wens geleverd! Grote complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is prachtig geworden”
Door B. Klinkhamer op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Mijdrecht
Vorig jaar bij Grando Mijdrecht zowel een keuken als een badkamer gekocht. Later nog de tegels voor de vloer en de wanden van de douche en het toilet. Zie de foto's. Bij de levering was ook hier het landelijke probleem van langere levertijden voor de inductiekookplaat. Door inzet van de medewerkers van Grando was alles compleet toen wij met de installatie begonnen en het eind resultaat is prachtig geworden. Ook de laatste paar kleinigheden zijn vlot en baar tevredenheid opgelost.
FOTO VAN B. KLINKHAMER
+ Toon extra foto van B. Klinkhamer
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is fantastisch geworden”
Door Judith op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Barendrecht
We hadden door een mega verbouwing veel mogelijkheden voor het plaatsen een keuken. Eenmaal bij Grando Barendrecht prima ontvangen door de gastvrouw. Evert en Mike hebben super meegedacht waardoor we geen standaard keuken hebben maar een die perfect past bij onze eigen smaak. Alles volgens afspraak geleverd en ook alles meteen goed. De keuken is fantastisch geworden dus bedankt Evert en Mike voor jullie geduld. Ik raad Grando Barendrecht aan voor goed advies.
FOTO VAN JUDITH
Reactie of foto toevoegen
“We zijn nog dagelijks blij met het resultaat”
Door Sanne op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Utrecht
Prettig geholpen door Iris bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. We hadden zelf een uniek oud meubel op het oog en het was geen enkel probleem dat we niet alles via Grando bestelden. Iris dacht enthousiast mee over een mooie inrichting. We zijn nog dagelijks blij met het resultaat. De winkel is wat prijziger dan sommige anderen, maar de kwaliteit is er ook naar.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door M. Lugtenburg op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Aanschaf nieuwe keuken. Verkoopadviseur Hans was zeer prettig, behulpzaam, bekwaam en duidelijk in communicatie om goede keuze te maken voor de aanschaf. Montage door monteur Michael ging prima. Accuraat, schoon en goed werk afgeleverd. Verpakkingsmateriaal werd zeer snel opgehaald.
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen Grando van harte aanbevelen”
Door Fam. Sloesarwij op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een hele nieuwe keuken aangeschaft bij Grando. De service tijdens het voortraject, levering en plaatsing waren top! Gert heeft ons perfect geadviseerd over de mogelijkheden en een hele mooie en praktische keuken voor ons ontworpen. De aannemer heeft de keuken vervolgens heel professioneel en netjes geplaatst. Wij zijn super tevreden, alles is precies conform het ontwerp. We kunnen Grando Hazerswoude van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Verbluffend mooie keuken”
Door Ans Meurs op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
In vergelijking met andere keukenzaken had ik meteen een goed gevoel bij Grando keukens. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door Birgit en samen zijn we mijn keukenproject gestart. Brigit dacht goed mee, bracht mijn wensen in beeld, voerde wijzigingen door. Werkte op afspraak, zodat ze alle tijd voor mij had. Dat was erg prettig. Kwam bij mij thuis, maakte een compleet en passend keukenontwerp. Brigit heeft mijn project geleid van A tot Z. Van uitvoering tot de oplevering. De montage van de keuken werd uitbesteed door de fa. Spijkers. Ook dit bedrijf verdient een dik compliment voor alle werkzaamheden die zij verricht hebben. Nu, twee maanden later ben ik nog blij met mijn keuken. Ik zou zeggen op zoek naar een nieuwe keuken, maak een afspraak met Brigit Naaijkens.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ingrid Seebus op maandag 9 jan 2023 23 | vestiging Hengelo OV
In eerste instantie zijn wij bij Grando Hengelo gekomen voor een keuken voor het nieuwbouw huis van onze dochter. We werden zo goed geholpen in een prettige ongedwongen sfeer, dat we besloten ook onze nieuwe keuken daar te bestellen. Over de kleur waren we het nog niet eens. Mijn man leek Engels groen mooi, ik zwart. Marcel Zeggelink (de eigenaar) kwam als compromis met een prachtige donker grijsgroene kleur voor de fronten en een zwart granieten aanrecht. Gewaagd, maar inmiddels staan onze keuken en bijkeuken te pronken. Dat we geen betere keuze hadden kunnen maken lijkt uit alle verraste uitroepen van familie en vrienden. Marcel bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Hidde op maandag 9 jan 2023 23 | vestiging Groningen
Fijn geholpen door Steven en collega's, we zijn super blij met onze prachtige keuken en bevelen jullie met liefde aan!
FOTO VAN HIDDE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door T. Idsinga op zaterdag 7 jan 2023 23 | vestiging Heerenveen
Door de deskundigheid en goede communicatie van Rick en de monteur René van bedrijf Sibma hebben wij nu een prachtige keuken die aan al onze verwachtingen voldoet. Van begin tot eind is alles volgens plan verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Herman op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Son
Wij zijn zeer tevreden. Alles is geheel volgens plan verlopen. Het team was zeer vakkundig en accuraat. Na de werkzaamheden werd ook alle rommel netjes opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en het advies”
Door Hester op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Groningen
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht. Voordat wij bij Grando aankwamen zijn we bij een aantal andere keukenzaken geweest, maar was het net niets. Toen wij bij Grando binnenstapten voelde het direct goed. Het voelde direct goed. Na rustig rond te hebben gelopen, hebben wij een gesprek ingepland en dit gesprek verliep super. Wij hebben ontzettend goed en kundig advies gekregen. Waar wij vragen hadden kregen we een duidelijk antwoord en nog belangrijker de adviseur dacht ontzettend goed met ons mee. Natuurlijk konden wij niets anders dan een fantastische keuken door Grando te laten ontwerpen en te kopen. Tijdens de levering van de keuken ging alles goed. Het was fijn dat dezelfde heren de leidingen legden (de ene dag) en de keuken monteerden (andere dag). Hierdoor weet ik met wie ik te maken heb. Deze heren waren erg netjes en hielden contact als er eventueel iets was om te overleggen. Heel prettig. Een klein probleempje met een stopcontact (die deed het niet). Maar 1 telefoontje en ze staat direct voor je klaar. Dit is erg fijn dat ze met eigen moteurs werken ipv dat ik, als klant, van kastje naar de muur word gestuurd.
Tussentijds was het contact goed. Als er vragen waren konden wij laagdrempelig contact opnemen en werd hier snel op gehandeld. Wij zijn tevreden met de keuken, maar vooral met het advies, de kennis en kunde van de medewerkers en monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Mario op dinsdag 3 jan 2023 23 | vestiging Zaandam
Keuken. Erg blij met de totaliteit van het proces van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Smit op maandag 2 jan 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht. Er werd goed meegedacht over onze wensen. De levering en installatie was perfect verlopen. Alles in een keer goed. Goede service met aandacht voor de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos”
Door Hans Vijbrief op maandag 2 jan 2023 23 | vestiging Emmen
De door ons uitgezochte keuken werd tijdig afgeleverd met nog wat nalevering (werkblad e.d.), maar wel juist op tijd. De plaatsing ervan en de afbraak van de oude keuken, met plaatsing van een container is prima verlopen. Alle gemaakte afspraken werden goed nagekomen. De keuken is geplaatst door een uitstekende vakman, waarmee we en heel goed contact hadden (het klikte meteen, zogezegd). Twijfelt u nog? Bezoek dan één van de vestigingen van Grando, echt grandioos!
FOTO VAN HANS VIJBRIEF
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Arwin en Nynke Westeneng- Brunink op zaterdag 31 dec 2022 22 | vestiging Utrecht
We hebben een prachtige keuken kunnen samenstellen onder het bevlogen, enthousiaste en kundige advies van Kevin! Kevin heeft het gehele proces steeds met ons mee gedacht en was goed bereikbaar voor al onze vragen. Peter heeft onze keuken geïnstalleerd, echt geweldig! We zijn super tevreden over de wijze waarop we zijn geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte en wij zijn blij met de nieuwe keuken”
Door Linda Beld op zaterdag 31 dec 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een nieuwe keuken Grando Hengelo. Alles klopte en zijn blij dat ook alle apparatuur er is dat is bij andere keuken zaken wel ander daar moet je soms 6 maanden wachten op de stoomoven of andere inbouw apparatuur. We zijn goed en deskundig geholpen. Prijs/qualiteit is super, we zijn ook bij andere keukenshowrooms geweest maar daar hadden we geen goed gevoel bij.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Melida Damme op woensdag 28 dec 2022 22 | vestiging Breda
Verkoper heeft ons super geholpen met bedenken hoe de indeling het beste tot zijn recht komt. Qua tijd maakte hem niet uit, hij luisterde naar wat wij wilden en was niet passief. Door zijn input werd onze keuken mooier dan we dachten. Bedankt Brahim :)
FOTO VAN MELIDA DAMME
Reactie of foto toevoegen
“Het is heel mooi geworden”
Door Ellis Nuijens op dinsdag 27 dec 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
3 jaar geleden een keuken via Grando Heerhugowaard laten plaatsen en nu zijn de badkamer en het toilet verbouwd. Er is goed met me meegedacht. Het voldoet aan al mijn verwachtingen. Het is heel mooi geworden.
FOTO VAN ELLIS NUIJENS
+ Toon extra foto van Ellis Nuijens
+ Toon extra foto van Ellis Nuijens
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Regina Sikken op zondag 25 dec 2022 22 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet bij Grando gekocht. Wij wilden een luxe uitstraling met een mooi op maat gemaakt badmeubel. Dat is gelukt. De communicatie verliep erg goed. Ook de mensen die de badkamer hebben geïnstalleerd stemden goed met elkaar af en kwamen afspraken na. Ook na plaatsing kwam Grando langs voor oplevering. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Familie Uringa op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Zwolle
Goede ervaring met contact in de winkel. We hebben een keuken gekocht. Het hele plaatje, van het tekenen tot aan het installeren van de keuken, is goed verzorgd en er is netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken en badkamer”
Door Familie van Rijn op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Hilversum
Vrienden die zeer tevreden waren over het geleverde werk hebben ons op het spoor van Grando gezet. Onder de goede begeleiding van Martin de Winter konden we snel keuzen maken betreffende materialen en de inrichting van de keuken en de badkamer. Ondanks de grote drukte werden de werkzaamheden aan het hele huis eerder dan verwacht gestart. Door het bijna dagelijkse contact met degenen die aan het werk waren, ontstond een plezierige samenwerking, waardoor de werkzaamheden tot volle tevredenheid verliepen. En wat is het resultaat mooi geworden en schitterend afgewerkt. We zijn blij met Grando in zee te zijn gegaan en raden dat anderen ook aan
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken en Grando”
Door Mariska op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Grando Purmerend. We hebben alle tijd gekregen om rustig rond te kijken en daarna samen met Grando in gesprek te gaan over onze wensen. Het 3d ontwerp dat gemaakt werd was duidelijk. Toen de keuken besteld was werden we duidelijk op de hoogte gehouden. In meten was super, passende adviezen gekregen. Alles werd op de afgesproken dag geleverd en het plaatse was super! Daarna ook nog regelmatig contact of alles naar wens was. Wij zijn erg blij met onze keuken en Grando!
FOTO VAN MARISKA
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ama kluijtmans op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Tilburg
Hallo ik heb een mooie keuken gekocht, precies wat ik zocht, alles volgens plan gegaan, en boven al goed geplaatst, en alle gemaakte rommel netjes op geruimd en op gehaald! Super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze droomkeuken”
Door Sanne op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Zwolle
Mijn vriend en ik hebben met de goede hulp van Erwin onze droomkeuken samengesteld. We hebben fijne erg fijne afspraken gehad waar we samen een keuken hebben uitgekozen, waarbij goed gedacht werd aan onze wensen maar ook aan budget. Bij de levering was de keuken in 1 keer compleet geleverd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Henriëtte en Heleen op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Zwolle
Via een collega terecht gekomen bij Grando Zwolle voor een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Zeer vriendelijk en netjes geholpen door Erwin. Hij nam alle tijd en ook het verdere contact verliep prima. De keuken is inmiddels geplaatst. De "puntjes op de i" werden prima opgelost. Fijn dat Erwin voor en na het plaatsen bij ons thuis langs komt. Dit maakt het persoonlijk en vertrouwd. In februari komen de badkamer en het toilet aan de beurt. Wij zien dit met vertrouwen tegemoet.
FOTO VAN HENRIËTTE EN HELEEN
Reactie of foto toevoegen
“Een verbluffend resultaat”
Door Marcus Schouten op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Tilburg
Herman kwam op een mooie zomerse avond in september bij mij thuis om samen inspiratie op te doen en te brainstormen, uiteindelijk had ik de volgende dag de tekenen en 3D foto's in mijn mailbox staan! In de week van 14 december zijn de voorbereidingen gestart en 20 december is de keuken geplaatst en het resultaat is verbluffend! Het contact, de werkwijze en het personeel geven het gevoel dat je droomkeuken werkelijkheid word! Herman en de heren van Spijkers! Bedankt!
FOTO VAN MARCUS SCHOUTEN
+ Toon extra foto van Marcus Schouten
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden met het totale plaatje”
Door Kees Swart op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Rotterdam
Wij waren eerder al bij Grando geweest voor mijn zoon; we zijn zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen voor de aankoop van een nieuwe keuken. Als wij niet helemaal begrepen wat hij bedoelde, dan liet adviseur het in de showroom zien hoe het eruit zag. Ook aanvullende vragen of opmerkingen die naderhand bij ons opkwamen, werden klantvriendelijk en deskundig beantwoord. Wij zijn helemaal tevreden met het totale plaatje, van advies t/m plaatsing keuken en service.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Grob op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Doetinchem
Levertijd goed nagekomen en een perfecte monteur die zijn vak verstond.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, badkamer en toilet”
Door Bart Deege op maandag 19 dec 2022 22 | vestiging Hoorn NH
We hebben een grote verbouwing achter de rug van keuken, badkamer en toilet. Alles gedaan door vaklui. Precies volgens plan.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en toilet”
Door Peter op maandag 19 dec 2022 22 | vestiging Emmen
Ik heb een badkamer en toilet gekocht bij Grando en de gehele installatie door Grando laten verzorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk een perfecte badkamer”
Door Borgman op zaterdag 17 dec 2022 22 | vestiging Emmen
We hebben een nieuwe badkamer gekocht, nadat ze ons eerst waren vergeten Dus daarom langer gewacht dan gebruikelijk, hebben ze oprecht excuus aangeboden, maar uiteindelijk perfect werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Michelle & Ronnie op zaterdag 17 dec 2022 22 | vestiging Zwolle
Nieuwe keuken met bijbehorende apparatuur. Goed meegedacht en veel ideeën en aanbevelingen om de keuken beter tot z'n recht te laten komen. Ontwerp van de keuken precies gerealiseerd zoals verwacht. Serviceverlening bijzonder aangenaam! We konden altijd terecht met onze vele vragen en deze werden altijd goed beantwoord of op de hoogte gehouden. Kwaliteit van het materiaal is degelijk.
Levering en plaatsing van de keuken werd netjes afgestemd en zorgvuldig uitgevoerd. We hebben gekozen om na het plaatsen van de keuken de spatrand op te meten en later te plaatsen waardoor een exacte plaatsing mogelijk werd. Dit werd snel verwerkt, maar helaas een meet of communicatiefout waardoor een deel te kort was. Hiervoor werd geen tussenoplossing gezocht, maar gewoon een nieuwe besteld. De afwerking met kit werd helaas niet netjes gedaan, maar bij het aangeven hiervan werd er wederom goed geschakeld en de kitrand vervangen. Helaas kregen we een Siemens koelkast met een erg storende pieptoon. Ook hiervoor is adequaat gehandeld door Grando met Siemens en is de koelkast vervangen voor een nieuw exemplaar. Al met al een zeer tevreden klant die ook de badkamer en toilet afgenomen heeft welke binnenkort geplaatst gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hans Meeuwsen op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Wormerveer
Goed geïnformeerd en geholpen. Het leveren en plaatsen van de keuken is naar volle tevredenheid gebeurd.
FOTO VAN HANS MEEUWSEN
+ Toon extra foto van Hans Meeuwsen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Corrie Elders op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Epe
We zijn goed ontvangen in de showroom waar meteen een situatieschets werd gemaakt voor onze toekomstige keuken. Goede adviezen en prettig overleg over de keuken en apparatuur. Naar tevredenheid is de keuken ontworpen en deze week geplaatst. We zijn er erg blij mee. Bedankt Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Marco op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Den Helder
we hebben bij dit filiaal een keuken gekocht. We zijn door Joop fantastisch geholpen. Joop draagt ook ideeën aan over zaken die wij niet van te voren hadden bedacht. Bij dit filiaal merk je dat het leveren van kwaliteit hoog op de agenda staat. Het is een mooie nette winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet zijn prachtig”
Door Ramon van Berkum op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Purmerend
Badkamer en toilet gekocht bij grando purmerend. We zijn zeer tevreden met de uitvoering. Ondanks dat het even heeft geduurd voordat er begonnen kon worden met de verbouwing zijn weer blij met de nieuwe badkamer en toilet. Zowel de medewerkers van Grando als de aannemer en zijn werknemers waren altijd bereikbaar en alles was bespreekbaar. De aannemer nam de tijd om alles door te spreken en gaf goede suggesties. het uitgevoerde werk ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door Daniël Moné op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Lelystad
In Oktober zijn wij langsgegaan om te kijken voor een nieuwe badkamer, voor ons was dit een nieuwe ervaring omdat dit ook onze eerste nieuwe badkamer is geweest die wij gekocht hebben. Henrik was zeer vriendelijk en aan de hand van onze wensen had hij binnen een paar minuten onze badkamer virtueel samengesteld waarbij ook de prijsverhouding goed lag inclusief montage. De levertijd was ongelofelijk snel dankjewel voor het regelen hiervoor Paul, waar het eigenlijk eind januari ingepland was belden zij dat het mogelijk was om eerder te komen, zo gezegd, zo gedaan. Crum Montage BV heeft de badkamer bij ons in opdracht van Grando geplaatst en dit is top uitgevoerd, duidelijk in communicatie, ontzettend vriendelijk maar ook snel. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces en raden allebei zeer aan bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Harald Stempher op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Uden
Zeer mooie keuken, goed advies. Grote keuze. snel en op tijd geleverd. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Jorn op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Tilburg
Fijn en goed geholpen door André met het ontwerp van onze droomkeuken. Luistert echt naar je wensen en neemt de tijd voor je. Met de montage is ook alles goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kees Zeeman op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Naaldwijk
Combi magnetron, warmwaterkraan, afzuigkap en inductiekookplaat geleverd. In eerste instantie pasten 2 artikelen (kraan en afzuigkap) niet in het bestaande aanrecht. Grando heeft volledig met ons meegedacht dit op te lossen. Grando kwam zelf met oplossingen. Binnen zeer korte tijd (enkele dagen) zijn toen andere modellen geleverd, die wel pasten. Zeer tevreden hoe alles verlopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Ronald op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Geholpen door Rutger in 2 bezoeksessies. Tijdens beide bezoeken werd er zeer ruim de tijd genomen om alle wensen door te nemen. Allerhande opties werden bekeken en aangeboden en uiteindelijk ben ik met een mooi resultaat naar huis gegaan, zowel vwb prijs als uitstraling. Nogmaals dank voor de genomen tijd, de keuken is inmiddels geplaatst en alles is helemaal naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Fam. Cornelissen op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Heerenveen
Na lang zoeken naar een keuken kwamen we bij Grando Heerenveen. Bij binnenkomst waren we blij verrast door de uitstraling van deze zaak! Alles ziet er netjes en verzorgd uit, en de showroom keukens zijn vernieuwend en apart. We werden vriendelijk verwelkomd en voelden ons daar thuis. Hier gaan stijlgevoel en vakkennis hand in hand. Samen met Rick hebben we onze droomkeuken samengesteld die nu in ons huis staat te pronken! We wisten eigenlijk niet zo goed wat we wilden. Welke kleur, welk blad, welke grepen, noem maar op. We hadden 25 jaar een vanille-kleurige keuken, en wilden nu echt iets anders. Het is een sjieke zwarte keuken geworden. Het aanrechtblad kiezen vonden we erg moeilijk. Dat lag vooral aan de vloertegel waar het bij moest matchen. Rick en Andre adviseerden ons een blad die we zelf nooit uitgezocht zouden hebben. Maar oh wat een goede keus, het staat prachtig! Wil je goed en eerlijk advies, en zoek je stijladvies en kennis van zaken, dan ben je bij Grando Heerenveen op het juiste adres! Als iets niet klopt, of achteraf anders blijkt te zijn, wordt het netjes opgelost. Afspraken worden goed gecommuniceerd en nagekomen. En wat zeker ook heel belangrijk is, de keuken wordt zeer vakkundig geplaatst! Van begin tot eind was het een super ervaring bij Grando Heerenveen. Rick en rest van team, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en afstemming”
Door Lex & Karin op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Hilversum
Naast het plaatsen van de keuken en de complete inrichting van badkamer en toilet, heeft Grando Hilversum op basis van onze wensen ons appartement (60m2) volledig verbouwd. Het team was goed op elkaar ingespeeld en de afwerking is keurig. Communicatie en afstemming verliepen vlot, ook bij de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en een wc”
Door Maarten en Carola Versteeg op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Zaandam
Fijn contact. Oplossingsgericht. We zijn tevreden met het eindresultaat en hopen daar nog lang van te kunnen genieten. We hadden helaas een probleem met de onderaannemer en Grando heeft dat meteen opgelost met nieuwe mensen en alles gemaakt zoals we het gewenst hadden, achteraf fijn dat we met zo een stevige partner hebben gewerkt die zoiets meteen kan aanpakken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Boet van Lieshout op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben pas geleden een keuken gekocht bij Grando Tilburg. Wij zijn super behandeld door het personeel aldaar. Alles waar ze voor staan hebben ze ook waar gemaakt. Ik zou iedereen aanraden om hier een keuken of badkamer te kopen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door F. van der Linden op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Den Helder
Zijn goed geadviseerd, men nam alle tijd voor ons, dacht met ons mee. De plaatsing ging perfect, er zijn geen losse eindjes. Alles functioneert en deuren en laden sluiten perfect. Het keukenavontuur was een superervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect geregeld”
Door Erik & Diana van den Tillaart op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Son
Wij hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. Het was top; van aankoop t/m plaatsing en service alles perfect geregeld en verlopen. Wij zijn super tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Paul op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Den Helder
Wij hebben bij Grando in Den Helder een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen door het personeel en zijn erg blij met de keuken. Enige minpuntje is dat ze bij levering de buitendeur hebben beschadigd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en begeleiding”
Door W. Evenhuis op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht. Goed begeleid bij de aanschaf en nadere aanpassingen. Montage goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door S. Wisselink op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Doetinchem
Met dank aan Linet Rooks (Grando) is er vorige week een prachtige keuken geplaatst! Een plaatje, zou zo in VT wonen geplaatst kunnen worden. Alles is tijdig geleverd, plaatsing zonder enig gedoe. Kortom een dikke 10! En die geef ik niet snel.
FOTO VAN S. WISSELINK
+ Toon extra foto van S. Wisselink
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Wim Tulleners op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Oude keuken verwijderd door Grando monteurs hebben netjes gewerkt nieuwe keuken is compleet geleverd en zeer netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Rene Hakvoort op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Doetinchem
Nieuwe keuken gekocht, en prima geadviseerd door verkoper. Daarna kwam het team dat de verbouwing en plaatsing doet in actie. Geweldige vakmensen zijn dit. Chapeau voor Grando Doetinchem
FOTO VAN RENE HAKVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door D. Palm op zondag 4 dec 2022 22 | vestiging Zwolle
Begin van het jaar (april 2022) de keuze gemaakt om een nieuwe keuken te gaan kopen. Na eerst diverse brochures etc te hebben doorgekeken (stijl en kleur etc ) opzoek gegaan naar een bedrijf. Vanuit advies van bekenden zijn we naar Grando Zwolle gegaan, nieuwe showroom met veel opstellingen. Eerst een bliksembezoek gedaan of we een keuken konden vinden die ons zou aanspreken. En ja, daar stond ie. 2 Weken later een afspraak gemaakt om onze wensen op papier te zetten en uit te werken. Dit hebben we gedaan met de behulpzame verkoper Erwin. Vriendelijke man die ook tips gaf om onze "droomkeuken" te realiseren. Na een paar uur stond er een keuken die ons beviel, ook qua budget wat wij op voorhand al aangaven. Op voorhand werd duidelijk gemaakt dat de gehele keukeninstallatie door Grando, in dit geval de gebroeders van Ark, werd geïnstalleerd. Oude keuken eruit en eventuele leidingwerk en stucwerk zelf geregeld en laten uitvoeren. Dit voortraject is prima verlopen. Eerst had ik in de planning staan dit in oktober te realiseren. Helaas kon dit niet worden waargemaakt. Meteen goed contact met Dewi over hoe en wat en was geen probleem om de datum te verzetten. Begin november in 2 weken alles voorbereid en 22 november afspraak staan voor keukeninstallatie. 21 november de middag is de keuken door Grando Logistics geleverd. 22 november stonden 2 heren van de gebroeders van Ark op de stoep om onze keuken te installeren. Voorwerk was prima uitgevoerd dus de heren konden de keuken zonder moeite installeren en aansluiten. Alles is netjes geleverd. Zowel kasten als de apparatuur. Bij de spoelbak bleek de verkeerde versie te zijn geleverd, meteen een belletje naar Grando en deze werd de volgende ochtend meteen gebracht door Dewi, echt service! Na alles nagelopen te hebben bleek op 1 deurtje een minimale beschadiging, dit is meteen doorgegeven en wordt als servicepunt nog opgelost dmv. een nieuw deurtje. Conclusie, Grando Zwolle, dikke pluim! Uiteraard naar Erwin en Dewi. En ook een dikke pluim naar de indirecte partijen: DGI Installaties uit Apeldoorn voor leidingwerk etc. / Stukadoor Maas Wieberdink uit Elspeet voor het uitgevoerde stucwerk / gebroeders van Ark voor het installeren en aansluiten van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn blij met onze badkamer en keuken”
Door R Zwetsloot-van Kan op zondag 4 dec 2022 22 | vestiging Hoofddorp
Hebben een jaar geleden onze badkamer bij Grando Hoofddorp gekocht. Er werd goed met ons meegedacht door Detlef en we werden heel vriendelijk geholpen. Zelfs na het zetten van de handtekening konden we nog aanpassingen maken. Ook het plaatsen van de badkamer werd door een geweldige vakman Badr gedaan! Ook hij dacht met ons mee en hielp ons aan alle kanten. Daardoor hebben we niet getwijfeld om voor de keuken ook naar Grando Hoofddorp te gaan. Dit keer ontzettend fijn geholpen door Sami! En ook nu weer stopte de hulp niet na het zetten van de handtekening. Grand Hoofddorp doet net dat stapje meer en wij zijn blij met onze badkamer en keuken en alle hulp en ondersteuning die we hebben gekregen!
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 met griffel”
Door Kim van der Meer op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Utrecht
Zeer vriendelijk en klantgericht. Gebeld voor een afspraak in Utrecht en kon gelijk dezelfde dag al komen. Alle wensen heeft Iris Boering rekening mee gehouden. Voor mij een 10 met griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie strakke zwarte keuken”
Door Fam. Jansen op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij Grando Hazerswoude-Dorp een strakke zwarte keuken gekocht. Verkoper/adviseur Gert heeft ons daar uitstekend in begeleid; zeer vriendelijk, kundig en meedenkend.
De plaatsing door monteur Marien was eveneens een zeer prettige ervaring; zeer kundig en uitermate vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden over Grando!
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met mijn droomkeuken”
Door Guido Rijsemus op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Persoonlijke aandacht voor mijn situatie en wensen. Rutger was een echte sparringpartner en -adviseur om mijn droomkeuken te realiseren. De gehele montage heb ik als zeer prettig ervaren dankzij de goede (directe) communicatie van monteur Marien.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Dianne Rijk op donderdag 1 dec 2022 22 | vestiging Tilburg
Heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn super goed geholpen door Dave. Hij luistert goed en komt met goede ideeën. Wij raden Grando Tilburg zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met onze aankoop”
Door Karin en Patrick op dinsdag 29 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Tijdens ons eerste bezoek kregen we een goed gevoel bij Grando. Een keuken kost een hoop geld maar we werden serieus genomen en dat gaf voor ons de doorslag om voor Grando te gaan. André Filippetti heeft met zijn ervaring, goede adviezen en kennis samen met ons een prachtige keuken samengesteld. Ook als we later nog vragen hadden kregen we snel en naar tevredenheid antwoord. Tijdens de plaatsing heeft André ook contact gehouden omdat hij van begin tot eind alles in goede banen wilden laten leiden zodat wij minder stress hadden. Goede communicatie is nl. van groot belang. Eindconclusie: wij zijn zeer positief en enorm blij met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en badkamer”
Door Carla Kats op dinsdag 29 nov 2022 22 | vestiging Epe
Wij hebben een enthousiaste en deskundige adviseur ervaren die goede adviezen heeft gegeven. Veel aandacht tijdens de levering en plaatsen van keuken en badkamer. De monteur hebben wij als uiterst zorgvuldig en professioneel ervaren.
FOTO VAN CARLA KATS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Braad op zaterdag 26 nov 2022 22 | vestiging Zwolle
Vorig jaar bij Grando geweest voor onze keuken. We werden fijn geholpen door Erwin. Samen met onze wensen zijn we uitgekomen op onze droomkeuken. Wij hebben bij Grando het als zeer klantvriendelijk ervaren. Zo kwam Erwin na de plaatsing van onze keuken nog langs met een grote bos bloemen om zo zelf ook het eindresultaat te kunnen bewonderen. Tussendoor als we vragen hadden zijn we ook snel te woord gestaan en daar waar nodig is het opgelost. Kortom wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN BRAAD
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is werkelijk fantastisch”
Door Fam Hop op vrijdag 25 nov 2022 22 | vestiging Amersfoort
Fantastisch geholpen door Serkan, en ook de rest van het personeel! Super vriendelijk. er waren tegels niet leverbaar vanwege de Corona, maar dit keurig opgelost. We kregen een grotere duurdere tegel, tegen dezelfde prijs, wat uiteindelijk nog mooier is geworden! De keuken is werkelijk fantastisch! Er was wat apparatuur verlaat geleverd, maar uiteindelijk liep de verbouwing zo uit, dat alles er was bij de plaatsing. Ik kan niet anders dan Grando aanraden! Tuurlijk hadden we last van levering problemen.. maar wie niet? Dat was overmacht! En is uiteindelijk keurig opgelost. Chapeau toppers!
Gekocht: december 2021. Geplaatst augustus 2022.
FOTO VAN FAM HOP
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Vera Pluijmen op vrijdag 25 nov 2022 22 | vestiging Amersfoort
We zijn vanaf begin tot het einde geweldig geholpen. De eerste paar afspraken werden we geduldig geholpen zonder dat er gepushed werd. Dus we hebben erg ontspannen de keuze kunnen maken. Verder werd de keuken goed optijd geleverd door twee mannen die erg precies tewerk gingen en alles uitvoerig inspecteerde. De dag erna stond op de afgesproken tijd de monteur voor de deur en heb van begin tot het einde gefascineerd meegekeken hoe hij de keuken installeerde, alles is met uiterste precisie geïnstalleerd en de uitleg was goed. Dus mijn complimenten aan het hele team.
FOTO VAN VERA PLUIJMEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Dingemanse op vrijdag 25 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Door André en Dave zijn wij super goed geholpen. Onze badkamer is geworden zoals wij hadden gehoopt. Wij raden dan ook Grando Tilburg zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Sandra Wemekamp op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Zwolle
Toen wij de winkel in kwamen, werden wij al gauw vriendelijk ontvangen door Elise. Ze vroeg of we eerst rond wilde kijken en ging later met ons zitten. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons om naar onze wensen te luisteren en liet veel materialen zien en gaf daarbij een heldere uitleg. Ze ging met onze wensen aan de slag en bij de tweede afspraak had ze al een prachtige tekening gemaakt van onze keuken. Na een paar kleine aanpassingen was het wachten op onze droomkeuken. Hij werd na een aantal weken vakkundig geplaatst en sindsdien kunnen we volop genieten van onze prachtige keuken. We zijn zo fijn en vakkundig geholpen dat we Elise en Grando Keuken iedereen aanraden!
FOTO VAN SANDRA WEMEKAMP
+ Toon extra foto van Sandra Wemekamp
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jh volkerts op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Assen
Fijne showroom zeer vriendelijk geholpen. Veel nuttige informatie gekregen. Snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, toilet en badkamer”
Door M. Cools op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Alles goed verlopen. Heb keuken toilet en badkamer vernieuwd. Aardige werklui goed afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mireille Bon op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Enschede
Erg tevreden met onze nieuwe keuken en het interieuradvies van Annette nadat de keuken is geplaatst! We voelden ons zeer welkom in de winkel en er werd alle tijd genomen om samen met ons onze wensen op papier te zetten. Meerdere keren hebben we in de maanden nadat we de offerte hadden ondertekend gebeld/gemaild voor kleine aanpassingen en dit was elke keer geen enkel probleem. Het werd direct aangepast aan onze wensen. Klaasjan en Annette zijn klantvriendelijk, hebben veel geduld en hun professionele kijk en liefde voor het vak heeft er voor gezorgd dat wij elke dag met heel veel plezier en trots in onze woonkeuken zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne ervaring”
Door Rene op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Mijdrecht
De adviseur in Mijdrecht had zeker verstand van zaken kwam met hele goede ideeen om de keuken praktische en fraaier te maken. De leveren van de keuken was ook goed en kwamen hun planning na. Maar ook de afspraken die we hadden gemaakt. Het monteren hebben we zelf gedaan. Aan alles was gedacht en voor vragen waren ze goed bereikbaar. Echt top die jongens uit Mijdrecht. Ik zal ze zeker in de toekomst aanraden aan vrienden, collega en familie!
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Lilyan Maas op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Son
Mooie keuken ontworpen voor ons nieuwbouw huis meegedacht over de mogelijkheden.
FOTO VAN LILYAN MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig mooie keuken”
Door verhoekx op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
We zijn door Dave zeer goed geadviseerd. Hij dacht mee in onze wensen en maakte het eindresultaat nog mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. De service is super maar wat heel belangrijk is je bent geen nummertje. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en staan voor je klaar. Erg gelukkig met de geweldig mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Jan-Hein Mols op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Informatief en ongedwongen verkoopgesprek, met een creatief ontwerp als resultaat. Er werd echt met ons meegedacht en naar oplossingen gezocht om binnen budget en planning te blijven. Positief afwijkend is de heldere prijsstelling, waarbij er er niet geschermd wordt met acties, waarvoor de klant direct met beslissen. Kers op de taart is de ondernemer die na oplevering zelf nog langs komt om te kijken of alles naar wens is gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is nog mooier dan verwacht”
Door Familie Rama op woensdag 16 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we goed geslaagd bij Grando keukens Tilburg. Dave heeft (in tegenstelling tot anderen) met ons meedacht wat wel kon. Aan de hand van eerlijk, vriendelijk en scherp advies over de inrichting en de prijs hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we hadden verwacht! Kasten en apparatuur van mooie kwaliteit binnen een afgesproken budget! Alles op tijd geleverd en de keuken is zeer netjes geplaatst. Bedankt voor de prettige samenwerking Dave!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G. van der Linden op woensdag 16 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Aanschaf nieuwe keuken, in de winkel goed geholpen door Anne Reijn. Montage volgens planning verlopen en door vakmensen (Peter en Rogier) geplaatst. Achterwand moet nog geplaatst worden. Tot op heden zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Anja Basten op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Doetinchem
We gingen wat sceptisch na binnen om een keuken te zoeken. We hadden al wat show rooms bezocht maar niks na onze zin gevonden. We waren aan het rond kijken toen wij rustig werden benaderd door Linet. Ze hoorde onze wensen aan en liet ons met veel enthousiasme en passie verschillende opties zien. Gek genoeg werden we super enthousiast en onze droom keuken werd steeds meer werkelijkheid. Vanaf juli 2022 staat onze keuken te prijken in ons huis. We zijn super fijn en netjes geholpen. Zonder Linet hadden wij geen keuken gekocht. Dus wij raden Grando keukens in Doetinchem van harte aan. Ook Wim onze keuken zetter was een prettige ervaring professioneel werd de keuken geplaatst. En netjes gewerkt kortom wij zijn Super tevreden. Dus mensen twijfel niet en ga na Grando keuken in Doetinchem.
FOTO VAN ANJA BASTEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam A. Millenaar op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij hebben december 2021 de keuken gekocht, op aanraden van vrienden zijn wij naar Grando gegaan en moesten vragen naar Nick van der Laan. En helemaal terecht, hij heeft meeegedacht en ons van begin tot het eind begeleid. Met als resultaat dat wij heel tevreden zijn met onze keuken.
FOTO VAN FAM A. MILLENAAR
+ Toon extra foto van Fam A. Millenaar
+ Toon extra foto van Fam A. Millenaar
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M de Kruijf op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
We zijn erg tevreden van het begin tot en met de oplevering. Romy is altijd beschikbaar voor vragen en toen de keuken geplaatst was heeft ze nog teruggebeld om te vragen hoe het allemaal verlopen was. Ook de partij die de keuken geplaatst heeft was erg kundig
FOTO VAN M DE KRUIJF
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J Febus op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht. Fijn geholpen. Mooie zaak. Als er problemen zijn, worden ze ook weer opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Conny Bens op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Son
In deze Grando vestiging komen kennis en klantvriendelijkheid bij elkaar. We zijn prima geholpen en de levering en montage zijn prima volgens afspraak en met zorg gemonteerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en kastenwand”
Door Piet van der Velde op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Naaldwijk
We hebben een mooie keuken gekocht bij Grando Naaldwijk en zijn perfect geholpen door Johan Hofman en zijn Team. We hadden een best wel moeilijke opdracht voor ons Tiny House om zo veel mogelijk kastruimte te creëren. Johan met zijn ervaring en inzicht heeft een mooie en praktische keuken gemaakt voor ons na veel uitzoeken e.d
En daarbij nog een kastenwand voor de slaapkamer. Ook een projectje apart en zeer goed ingedeeld en professioneel opgelost door Jim (Vetec) die zowel de keuken en wandkast heeft geplaatst echt geweldig en betrouwbaar en professioneel, kortom top prestatie van het gehele team in Naaldwijk !
FOTO VAN PIET VAN DER VELDE
+ Toon extra foto van Piet van der Velde
+ Toon extra foto van Piet van der Velde
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (33 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (135 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (39 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (111 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (44 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (106 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (32 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (45 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (66 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (68 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (15 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (37 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (50 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (134 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (36 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (63 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (66 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (108 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (105 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (143 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (29 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (125 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (24 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (88 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (66 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (84 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (121 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (220 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (84 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (263 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (60 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (106 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (52 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (145 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.