Feedback
8,8

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2603 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1384 ervaringen
4 sterren945 ervaringen
3 sterren75 ervaringen
2 sterren57 ervaringen
1 ster110 ervaringen

Per vestiging:
“Goed geholpen”
Door Nathalie Van Haperen op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Breda
Wij hebben in 2019 een keuken gekocht. Brahim heeft ons daarbij geholpen en geadviseerd. Wat hij heel goed deed was samen met ons kijken naar de wensen en het beschikbare budget. Door opties aan te bieden die onze wensen benaderden bleven we (net) binnen budget. Brahim is oprecht, geinteresseerd en weet een warme band met zijn klanten op te bouwen. Hij staat er voor zijn klanten en regelt wat er geregeld moet worden. Ook na het plaatsen vande keuken. Er waren nog een paar kleine dingetjes met de apparatuur en daar heeft hij ons ook goed mee geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hermans op dinsdag 13 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Fijn verkoopgesprek waar wensen en ideeen goed zijn uitgewerkt
Ook zeker toegevoegde waarde van de verkoper met advies en keuzes. Levering volgens afspraak met vakkundig montageteam. Conclusie: zeer tevreden met resultaat
FOTO VAN HERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Sanders op dinsdag 13 apr 2021 21 | vestiging Emmen
Zeer positieve ervaring aankoop/levering keuken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goed geholpen tijdens verkooptraject. Montage zeer professioneel. Slechts een paar restpunten. Restpunten zijn snel en adequaat afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Harmen Haaima op dinsdag 13 apr 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Onze oude keuken (ruim 15 jaar en destijds ook van Grando) was, hoewel nog steeds in goede staat, aan vervanging toe. Een mens wil wel eens wat anders:). 1,5 jaar geleden een nieuwe badkamer door Grando Hoorn laten installeren en daar waren we zeer tevreden over. Dus de keuze voor Grando Hoorn voor de nieuwe keuken was snel gemaakt. We zijn niet naar andere keukenzaken geweest. Vonden we niet nodig, want we hadden zeer goede ervaringen en ook zeer goede ervaringen met de adviseur (Corine Lub) en er is een ruime keuze van kwalitatieve producten. De voorbereidende gesprekken gingen in een ontspannen sfeer. Er wordt je niets opgedrongen en goede adviezen gegeven. Er wordt meegedacht over de indeling. We hebben de Lotus serie 4000 keuken uitgezocht met hoofdzakelijk Duitse apparatuur. Made in Germany belangrijk voor ons i.v.m. kwaliteit. Levering en plaatsing gingen snel (4 maanden). We hebben alles uitbesteed aan Grando Hoorn: behalve uiteraard de keuken, ook het leggen van de vloertegels, elektricien, schilder, stukadoor en loodgieter. Grando Hoorn heeft hier dus ook als een 'aannemer' gewerkt. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. En alles en iedereen stipt op tijd. Grando Hoorn werkt als een geoliede organisatie. Grote complimenten aan de winkel, adviseur en collega's er omheen, aan de monteurs (en demonteurs:)), maar ook aan de 'toeleveranciers" (schilder stukadoor etc). Allemaal keurige nette mensen die prachtig en professioneel werk afleveren. Ik kan iedereen aanraden bij Grando Hoorn een nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
FOTO VAN HARMEN HAAIMA
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Patrick Cancedda op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Voor de tweede keer een keuken bij Johan (Grando naaldwijk) gekocht. service en begeleiding waren top. Fantastische monteur, weet waar die het over heeft en de keuken super opgeleverd!

Eerdere ervaring van 19 december 2016: Goede, mooie keuken, alleen montage laat nog wat punten vallen. Keuze van monteur is van belang in deze. Het ontwerp, materiaal en apparaat keuze verliep goed, alleen de mogelijkheden bij afwijkingen van de maatvoeringen in de werkelijke situatie is (blijkt achteraf) toch onvoldoende besproken.
FOTO VAN PATRICK CANCEDDA
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, keuken en vloer”
Door Eva op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Een prachtige badkamer via Grando laten plaatsen. Creatieve opstelling, uitstekend montage team en goede service. Meerdere keren langs geweest om kleine aanpassingen te doen en de puntjes op de i te zetten. Ook de communicatie en de snelheid van oplossingen en service verlenen was uitstekend.

Aanvulling ontvangen 12 april 2021: Keuken. 2 verschillende ontwerpen laten maken en elke keer is er ruim de tijd voor ons genomen. Er zijn creatieve oplossingen bedacht om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en ook aan al onze wensen te voldoen. Het was ook bespreekbaar om zelf bepaalde voorbereidende werkzaamheden uit te voeren om de kosten iets te beperken. Het montage team heeft uitstekend werk verricht en mee gedacht.
FOTO VAN EVA
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Priscilla M op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Rotterdam
Mijn keuken aangeschaft in het alexandrium Rotterdam.
Super goed geholpen door Irena.
* Mijn keuken is naar wens ontworpen.
* Een duidelijke 3D ontwerp met een duidelijk resultaat.
* Telefonisch en per mail altijd snel en goed bereikbaar.
* Vriendelijk en denkt goed mee in oplossingen binnen het budget.
Super bedankt

Aanvulling ontvangen 12 april 2021: De montage op zich is volgens mijn aannemer goed en netjes gemonteerd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marja op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Den Helder
Grando levert prachtige keukens! Super blij met de onze. Helaas is niet alles vlekkenloos verlopen, maar wordt wel adequaat opgepakt. Klant mag wel meer op 1 komen bij een probleem. Klant koopt een keuken bij Grando, niet bij leverancier. Moet klant geen last van hebben qua oplossen. Zou nog ontwikkelpunt zijn om nog betere service te bieden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne douche ruimte”
Door A Harren op zondag 11 apr 2021 21 | vestiging Zaandam
In de winkel vriendelijk te woord gestaan en door de sluiting vd winkel door de Corona maatregels vervolgens via mail en telefonisch kontakt gehouden met Grando. De heer J. Vega en zijn team hebben van mijn kleine badkamer een fijne douche ruimte gemaakt. Prima alles geregeld van sloop tot mooie afwerking!
FOTO VAN A HARREN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon Grooten op zondag 11 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
Na bijna 18 jaar hebben wij een nieuwe keuken gekocht. Na enkele keukenzaken bezocht te hebben zijn we bij Grando Tilburg terecht gekomen. Het eerste gesprek was zeer prettig en niet opdringerig. Qua opstelling waren we er snel uit en na het derde gesprek hebben we de bestelling geplaatst. De verkoper was ging deskundig te werk en legde telkens alle mogelijke opties uit. Het meerwerk hebben we ook laten doen door de door Grando geadviseerde partij. Alles werd vakkundig uitgevoerd. De dag van plaatsing was best spannend is alles kompleet en onbeschadigd, je hoort de meest gekke verhalen. Gelukkig, alles was tot in de puntjes voorbereid en de keuken was kompleet en onbeschadigd. Wij waren tevreden. Enkele dagen na de plaatsing kwam de verkoper ook nog even langs om te kijken of alles naar wens was. Samengevat, wij zijn zeer tevreden
FOTO VAN LEON GROOTEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Sylvia Buisman op zaterdag 10 apr 2021 21 | vestiging Utrecht
Iris heeft ons heel hartelijk ontvangen en verschillende opties laten zien en heel goed met ons meegedacht. Dit heeft geresulteerd in de fantastische keuken die er nu staat. De levering verliep soepel en de keuken is snel en vakkundig geplaatst. Wij zijn in alle opzichten zeer tevreden.
FOTO VAN SYLVIA BUISMAN
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en toilet”
Door mevrouw Kavelaars Claassen op woensdag 7 apr 2021 21 | vestiging Zevenbergen
Twee badkamers en een nieuwe toilet. Beetje problemen in het opstarten van de planvorming, maar met de juiste persoon een goede afronding gerealiseerd. Installatie en montage loopt via hun, wordt uitgevoerd door een bedrijf en dat werkt super.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bressers op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Uden
Ik heb een keuken gekocht bij Liesje er werd goed geluisterd en het resultaat is precies geworden wat ik had gehoopt. Alleen jammer dat m.n combi oven er nog steeds niet is.
Maar ook dat wordt zeker goed afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig”
Door Schennink op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht en hadden wel een idee wat wij wilden. Dit idee is perfect voor ons uitgewerkt. Er werd goed meegedacht. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Aanvulling ontvangen 7 april 2021: De keuken is geleverd en geplaatst. Er moet nog enig maatwerk worden uitgevoerd en een door ons extra besteld kastje moet nog worden bezorgd en geplaatst. 2 kastjes moeten nog nagesteld worden. Tot zover alles tot tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door H. Jansma op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Heerenveen
Budget en wensen doorgegeven en na een gesprek kwamen we er snel uit, wat mogelijk was.

Aanvulling ontvangen 6 april 2021: Is al geïnstalleerd. Dat is prima gegaan. Een goede vakman. Jammer dat de laatste veranderingen niet door gegeven waren aan de monteur. Nu had deze er meer werk van. En er was een kast beschadigd. Dat kwam niet in het zicht, dus maar geaccepteerd. Laatste aanpassingen moeten nu nog gebeuren maar ik ben wel tevreden over keuken en de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens & Bad”
Door Anneke Meijeren op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Doetinchem
Badkamer en keuken en toilet zij werken netjes en aardige mensen.

Aanvulling ontvangen 6 april 2021: Het is mij goed bevallen aardige werklui en zij werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer en toilet”
Door Bart Divendal op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vriendelijke medewerkers in de showroom en latere telefoongesprekken bij en na de levering werden netjes en naar tevredenheid beantwoord

Aanvulling ontvangen 6 april 2021: Wij hebben een complete badkamer en toilet gekocht en laten installeren wat nu iets meer dan een maand geleden klaar was.
De montage is voorspoedig gegaan van de geplande 4 weken zijn er iets meer dan 3 geworden met nog enkele tegenvallers. De installateur had een goede planning om alles achter elkaar laten verlopen. Helaas lekte er een aansluiting van de kraan in het toilet hetgeen wij 2 weken geleden pas merkte nadat het parket in de woonkamer bol ging staan. Direct na melding is de lekkage wel hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door De bruin op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Hele fijne ervaring. Van dag tot afspraak tot montage! De keuken is echt zo geworden als op de tekening!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Marjolein op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Utrecht
Alles ging goed. Van afspraken maken en nakomen in de showroom, inmeten door Maurice en de monteurs waren echt toppers. Ik zag erg op tegen dit hele traject, maar het is perfect verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mieke Deliën op maandag 5 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
We werden goed en vriendelijk geholpen toen wij de eerste keer binnenliepen. Ook daarna werd er tijd voor ons gemaakt, tot alle wensen duidelijk waren. De keuken is perfect geplaatst voor de monteurs van Spijkers Montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door R.Wenneker op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Son
Badkamer ziet er prima uit, ervaren monteurs Paul en Peter hebben keurig werk geleverd, Grando heeft alles goed geregeld was voorons een zorg minder.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken”
Door Roy op donderdag 1 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
@ Grando Tilburg, Jullie zijn een tevreden klant rijker! In de showroom werden we erg goed geholpen door een verkoper die ruim de tijd nam om onze wensen zo goed mogelijk te verwerken in de keuken! Tnx daarvoor! Gisteren is onze keuken geplaatst door 2 gezellige mannen die ook erg meedenkend zijn voor de klant! Met een goeie dosis humor hebben ze een geweldige keuken gezet en ons ook een gezellige dag bezorgd! Tnx Grando Tilburg.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Linda Polak op dinsdag 30 mrt 2021 21 | vestiging Uden
Heel blij met onze nieuwe keuken van Grando in Uden. Ondanks onze veelal maatwerk wensen werden we heel prettig en geduldig geholpen door Teun. Hij dacht echt met ons mee. De levering en montage waren wederom netjes en vakkundig. Hier zit een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jenneke Regtering op dinsdag 30 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
Goed advies van Elise en Bas wat betreft de mogelijkheden qua indeling en ruimte van onze keuken. Duidelijke uitleg over de apparatuur en de verschillen tussen de merken wat heeft geleid tot aanschaf van een prachtige keuken. Het plaatsen en de service achteraf van onze keuken is perfect verkopen. Voor mij is Grando Keukens een aanrader!!
FOTO VAN JENNEKE REGTERING
+ Toon extra foto van Jenneke Regtering
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jacqueline op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Onze nieuwe badkamer is zojuist opgeleverd en we zijn superblij met het eindresultaat. Levering exact volgens planning en de installatie is uitgevoerd door zeer kundige aannemers. Er is zeer netjes gewerkt en ook goed meegedacht over de last minute wijzigingen. Ook bij het uitzoeken van de badkamer heeft de adviseur verschillende creatieve opties voorgelegd om al onze wensen te kunnen verwezenlijken. We zijn dan ook zeer tevreden met onze keuze voor Grando!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Tanja en Piet op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben onze keuken bij Grando Hoorn uitgezocht, goed geholpen door adviseur, levering op tijd, kundige en sympathieke monteurs. Wij zijn erg tevreden met het hele traject.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Harte op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Middelburg
Heel tevreden met de keuken. Mooi afgewerkt. Alles was compleet. Netjes geleverd. Plaatsen van keuken was zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken bij vestiging Hoofddorp”
Door reinier op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Hoofddorp
geweldige keuken gekocht bij de vestiging in Hoofddorp

Aanvulling ontvangen 7 april 2021: de levering was exact op de geplande tijd, echter de monteur had zich in de dag vergist. de keuken is geplaatst, echter de monteur moet nog terugkomen om diverse beschadigingen op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Hatim Noura op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij diverse zaken offerte opgevraagd, Grando Keukens en met name Cas den Ouden stak hier op alle fronten bovenuit. Kennis van zaken, vlotte en perfecte service en een fijne verkoper om zaken mee te doen. Dit alles voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bedankt voor de goede service Cas!

Aanvulling ontvangen 29 maart 2021: De keuken is al gemonteerd en is allemaal volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Hans op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Het ontwerp van de keuken hadden wij door een interieur ontwerpster met wie Grando Hoogvliet samen werkt laten maken. De verkoper was derhalve goed voorbereid en speelde hier goed op in. Door zijn ervaring en prettige omgang konden we het vlug beslissen. De offerte was duidelijk en zonder losse eindjes. Het leveren van de complete keuken en de montage hebben op de afgesproken datum plaats gevonden. Kortom zeer te spreken en aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Nely Schellevis op zondag 28 mrt 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een goede ervaring met het kopen van een keuken een keuken bij Grando goede service en een nette montuur die de keuken wezen plaatsen is .
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe keuken”
Door Anneke van de Poll-Cok op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
Zo blij met onze prachtige nieuwe keuken! Heel goed geadviseerd, en ook meer dan tevreden met het plaatsen van de keuken door een echte vakman. Het is een compleet andere ruimte geworden. Allemaal heel praktisch en ook ideaal koken met de Bora met het ingebouwde afzuigsysteem!
FOTO VAN ANNEKE VAN DE POLL-COK
Reactie of foto toevoegen
“Onvergetelijke ervaring”
Door Erwin Smit op vrijdag 26 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Ongelofelijk maar waar. Zelfs in de meest moeilijke tijd, zoals tijdens de lock-down, maakt Grando, namens Maikel en zijn collega's meer dan alles boven verwachting mogelijk en WAAR! Vertrouwen in hun specialisatie en kundige ervaring zorgt voor een resultaat wat boven de verwachting uitstijgt. Niets meer en niets minder dan totale ontzorging. Het geld méér dan waard. Een onvergetelijke ervaring. They did it!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Dennis op vrijdag 26 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Mijn vriendin en ik zijn erg tevreden over de geboden service van Grando Keukens in Tilburg! Wij wisten namelijk in ons hoofd al precies hoe onze keuken er uit moest zien. Het was vervolgens een kwestie van dit tot leven brengen op digitaal papier, en daarna in het echt. Dave heeft ons hier fantastisch bij geholpen en heeft goed meegedacht met het samenstellen van onze keuken. Het resultaat mag er echt wezen! De tijd die onze totale verbouwing in zou nemen hadden wij compleet verkeerd ingeschat waardoor de keuken veel te vroeg geleverd zou worden. We hadden namelijk geen vochtvrije ruimte om de keuken tijdelijk in op te slaan tijdens de rest van de verbouwing, en we wilden geen risico lopen de keuken tussentijds al te beschadigen o.i.d.. Ook hier gingen zij flexibel mee om wat wij enorm waarderen! Al met al raden wij Grando Keukens in Tilburg zeker aan!
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door Fam van Driel op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
Na een aantal andere bekende badkamerzaken te hebben bezocht, kregen we bij Grando een veel beter gevoel. De verkoper (Nick) nam ruim de tijd om al onze wensen te horen en te begrijpen, en heeft vervolgens een heel mooi ontwerp gemaakt. De aankoop was een prima ervaring en ook de communicatie tot de installatiedatum was uitstekend. Na een paar maanden wachten is deze badkamer geplaatst. Ook hier een heel goede ervaring met Walter en Hans, echte vakmensen die in korte tijd subliem werk hebben geleverd. De badkamer is nog mooier geworden dan we hadden verwacht en daar zijn we heel blij mee. Enige aandachtspunt was het niet kunnen leveren van de radiator door problemen bij de leverancier. Dit is uiteindelijk heel goed en flexibel opgelost.
Wij zouden zeker terug gaan mochten we weer eens een badkamer nodig hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Gedeeltelijke keuken renovatie”
Door Fons de Vree op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Wij hadden slechts een klein keuken renovatie project, maar werden zeer deskundig geadviseerd. Er kwam ook een ervaren elektricien en keukenmonteur die door Grando Naaldwijk waren geregeld

Aanvulling ontvangen 24 maart 2021: Ik heb het onderste gedeelte van mij keuken door Grando Naaldwijk laten renoveren. Nieuw werkblad met spoelbak, inductiekookplaat en oven. Tevens zijn de scharnieren van de buitendeur van de koel-vries combinatie vervangen en de flexibele buis voor de afzuiging vernieuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Roger Peijs - Harriët van Sprang op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben recentelijk een complete badkamer en keuken gekocht bij Grando Tilburg voor ons nieuwe appartement. Het was prettig zaken doen met Jan en Herman Wooning en ondanks een paar schoonheidsfoutjes (die snel en naar tevredenheid opgelost werden) zijn we dik tevreden met het eindresultaat en de manier waarop dit bereikt is. Kan iedereen aanraden om zaken te doen met Grando Tilburg.
FOTO VAN ROGER PEIJS - HARRIËT VAN SPRANG
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige donker grijze keuken”
Door Nathalie Hoosemans op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Onlangs een prachtige donker grijze keuken gekocht. Verkoper dacht goed mee zodat alles wat wil wilde binnen ons budget paste. Helemaal top

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: Keuken door Grando geleverd maar door onszelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door J van der Weide op maandag 22 mrt 2021 21 | vestiging Den Helder
Ontzettend blij met de aankoop van een badkamer, uitstekend en deskundig personeel, levering badkamer en het plaatsen van de badkamer is zonder grote problemen uitgevoerd. Ontzettend blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door de Boer op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben hier een badkamer gekocht. Onze badkamer is best klein met een raampje op een onhandige plek waardoor het inrichten best lastig word. Wij werden heel warm en vriendelijk ontvangen in de winkel. Dat gaf al een goed gevoel (we hadden al meerdere badkamerwinkels bezocht). Ons probleem hebben wij aan Amy Zuijderwijk voorgelegd en zij heeft ons de mogelijkheden voorgelegd en laten zien. Badkamer besteld en alles werd uit handen genomen zoals beloofd. De monteur heeft alles keurig gemonteerd volgens de planning en heeft alles weer heel netjes achter gelaten. Ik ben meer dan tevreden met mijn nieuwe inie minie badkamertje en we gaan er nu heerlijk van genieten. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Toon Sterken op donderdag 18 mrt 2021 21 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Den Helder, zijn zeer tevreden met de keuken maar ook de aanloop daarnaar toe. Joop Wehmen heeft veel geduld met ons gehad, niets was hem teveel de voorbereiding voor het plaatsen is gedaan door firma René Kiljan zeer nauwkeurig en accuraat gedaan, en tenslotte het plaatsen door Remi Buitenman van de firma zelf PERFECT. Ik las in andere revieuws over het bijbetalen na plaatsen dat had Joop al in de winkel verteld stond ook in de overeenkomst en het afvoeren van de materialen stond er ook in, dus er was niets om je over te verbazen. Al met al wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukeneiland”
Door Mark op donderdag 18 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
We zochten een eenvoudig eiland ter uitbreiding van onze keuken. Via internet snel contact gekregen. Een ontwerp en kostenspecificatie volgde al na enkele dagen. Het eiland kon binnen enkele weken geleverd worden en de kwaliteit is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Marinka de Goeij op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
Hier een badkamer aangeschaft. Goed geholpen met het uitzoeken van de badkamer zelf, daarna netjes geïnstalleerd. Er waren nog wat kleine puntjes, deze zijn netjes opgelost nadien. Dus nu enkel nog genieten :)
FOTO VAN MARINKA DE GOEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers”
Door Manon Boks-Goijaarts op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zijn erg tevreden over de service die ons geboden is. Wij hebben twee badkamers laten plaatsen, waarbij Herman ons duidelijk en eerlijk heeft geadviseerd. Er werd snel aangevoeld wat paste binnen onze smaak. Op het moment dat de tegelzetters erachter kwamen dat niet alle tegels precies dezelfde kleur hadden, werden de volgende dag de tegels in de juiste kleur bijgeleverd.
FOTO VAN MANON BOKS-GOIJAARTS
REACTIE VAN MANON BOKS-GOIJAARTS
En de tweede badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Fam Neeft op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zijn uitstekend geadviseerd en begeleid bij de keuze van onze badkamer accessoires door Herman Wooning van Grando badkamers Tilburg. Na het intekenen in een 3D Graphic was het voor ons duidelijk hoe onze badkamer, volledig naar onze wensen, eruit zou komen te zien. De uitvoering van de werkzaamheden zijn, in een kort tijdsbestek, goed verlopen! Wij genieten alweer bijna 3 maanden van onze mooie badkamer!

Eerdere ervaring van 28 oktober 2019: Wij hebben een complete keuken bij Grando Tilburg gekocht. Onze ervaring met Grando Tilburg is goed. Wij zijn vooral tevreden over het totale concept de keuken met daarbij het pluswerk van keukenbouwers! Is al geleverd en gemonteerd en al 2 weken in gebruik
FOTO VAN FAM NEEFT
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een keuken”
Door Erwin Beentjes op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Voor de 2e maal een keuken gekocht, zoals altijd prima geholpen. Er wordt de tijd genomen en goed meegedacht. Installatie verliep vlotjes en volgens planning, professionele monteurs. Kleine probleempjes worden serieus en adequaat opgelost. Al met al voor mij hét adres voor een nieuwe keuken. De gekochte badkamer is een ander verhaal, maar voor keukens mijn adres.

Eerdere ervaring van 26 februari 2016: Prima zaak, goed en netjes geholpen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Keuken is zeer vakkundig geplaatst. Adviseurs waren kundig en netjes. Wij werden constant op de hoogte gehouden met bestelling levering en betalingen.
FOTO VAN ERWIN BEENTJES
REACTIE VAN ERWIN BEENTJES
Top
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, badkamer en toilet”
Door Ella Breugelmans op dinsdag 16 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Begin maart 2020 heb ik, na advies van een aantal vrienden, de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij Grando Keukens en Bad in Zaandam op zoek gegaan naar een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel over Sander van der Meer en zijn team. Als een kind in een snoepwinkel heb ik samen met Noeska een keuken en badkamer "ontworpen". Het plaatje zat al in mijn hoofd maar moest eruit. Met Eveline de badkamer verder uitgewerkt tot een pracht badkamer en datum uitvoering vastgesteld. Werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd door Bouwbedrijf van der Haas en binnen de geplande tijd van vier weken! Met Dennis de technische aspecten doorgenomen en de definitieve keuken samengesteld. Oude keuken laten verwijderen en alle voorbereidende werkzaamheden laten uitvoeren. Op de afgesproken data in september hebben Danny en Maikel van het Grando montageteam, de nieuwe keuken geplaatst en geïnstalleerd. Ziet er top uit en ik ben er superblij mee!! Jammer dat ik maar vijf sterren kan geven. Dank voor alle aandacht, goede zorg, vakkundige begeleiding en lekkere koffie! Ik zal zeker Grando Zaandam aanraden bij vrienden.
FOTO VAN ELLA BREUGELMANS
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie van Kleef op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Qua service, keuze en installatie van een keuken is Grando Hoorn een prima keuze. Jammer vinden we wel dat er super commercieel gedacht wordt. Pas nadat wij als klant wat irritatie begonnen te vertonen kwam Grando Hoorn tot het besef dat niet alle door hun geïnitieerde wijzigingen door ons met hoge extra kosten moest worden beloond. Eerlijk is eerlijk daarna liep het goed en hebben we precies de keuken die we wenste.
Reactie of foto toevoegen
“Echt heel tevreden”
Door Sylvia klinkhamer op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Wormerveer
Wij hebben 10 jaar geleden bij Ruud een keuken besteld. Dit was ons eigen ontwerp. Deze is toen zo mooi uitgevallen. Dat wij voor ons nieuwe idee, weer bij Ruud langs zijn geweest. We kwamen binnen en het eerste wat hij zei was: hebben jullie weer iets aparts bedacht. En ja dat hadden we, een groot kookeiland met een grote witte bank erachter. Wij vertelde Ruud ons idee en hij ging aan de slag. Ruud gaf advies over de apparatuur en samen zijn we eruit gekomen. Ruud ging zelfs nog in het weekend door met onze tekening van de keuken. Afgelopen week de keuken geplaatst en hij is zo mooi. Zijn echt heel tevreden.
FOTO VAN SYLVIA KLINKHAMER
Reactie of foto toevoegen
“Zonder meer tevreden over Grando”
Door Jacqueline op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben prima contact gehad met Netty, Grando Hazerswoude-Dorp. Luistert goed naar onze wensen, denkt mee, neemt de tijd, komt afspraken na. De door Grando voorgestelde aannemer voor alle voorbereidende werkzaamheden (elektriciteit, loodgieter, stukadoor ed) was qua offerte te duur en in ons geval klantonvriendelijk. Wij hebben voor de werkzaamheden zelf electriciën, loodgieter en stukadoor geregeld. Alles naar wens verlopen. De monteur die via Grando onze keuken kwam installeren, heeft goed werk verricht. Alle keukenonderdelen werden volgens afspraak op tijd geleverd. Alles goed verpakt. Geen beschadigingen. Muv de door Grando voorgestelde aannemer voor de voorbereidende werkzaamheden, zijn wij zonder meer tevreden over Grando
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.F. Dijkhuis op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Den Helder
Klantvriendelijk, deskundig, professionele werknemers zowel in de winkel als later bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN J.F. DIJKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Susanne van Arnhem op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Barendrecht
De adviseur dacht goed mee en kwam met een totaal ander ontwerp dan wij van te voren bedacht hadden. Ze keek goed naar de soort ruimte en hoe we hier beter gebruik van kunnen maken. Heel tevreden en gekozen voor haar ontwerp. 1 deurtje bleek bij levering niet de juiste maat te hebben. Deze wordt besteld en nageleverd, goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Service super geregeld”
Door Frits Meester op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
We werden vriendelijke en professioneel te woord gestaan. Er werd goed naar ons geluisterd en kwamen ook met goede ideeën. Mogelijkheden werden aangedragen maar de keus lag geheel bij ons ( niet pusherig). Ook was de service super geregeld toen bleek dat de vaatwasser lang op zich liet wachten en kwamen met goede alternatieven.
FOTO VAN FRITS MEESTER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met alles”
Door Hetty en Richard op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een badkamer, toilet en keuken gekocht bij Grando. Alles goed georganiseerd, tegelzetter, keuken plaatsen, alles totaal prima geregeld. Vriendelijke werklui geen rommel achtergelaten. Zo blij met alles
FOTO VAN HETTY EN RICHARD
Reactie of foto toevoegen
“Toilet en vloer”
Door Imbert en Noor op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
Zijn erg tevreden met het eindresultaat. Rinus heeft alles net in orde gemaakt. Hij dacht mee en gaf goede tips. Kortom zeer tevreden!
FOTO VAN IMBERT EN NOOR
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Jenny Chiu op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Barendrecht
Fijne service en kenniswaardige personeel

Aanvulling ontvangen 20 maart 2021: We hebben een complete badkamer gekocht. Ze komen nog terug voor een paar kleine dingen. Verder is alles prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken”
Door Linda Vlieland op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Wormerveer
We waren al bij verschillende keuken leveranciers geweest en toen kwamen we in Wormerveer. De sfeer voelde meteen goed. Ruud heeft voor ons een geweldige keuken ontworpen en een fantastisch team heeft deze geplaatst. Iedereen komt optijd en de afspraken worden nagekomen.
FOTO VAN LINDA VLIELAND
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Michiel Troost op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
Hele mooie keuken gekocht bij Grando in Utrecht. Goed geholpen, afwerking is heel mooi. Meer dan tevreden over het eind resultaat. Dikke Pluim. Dank je wel Anne van Reijm
FOTO VAN MICHIEL TROOST
+ Toon extra foto van Michiel Troost
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede begeleiding”
Door Chantal op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Bij het kopen van onze keuken, kregen wij supergoede begeleiding. Het maakte niet uit dat we twijfelde of het toch weer wilden omgooien, ze bleven geduldig! Ook met plaatsen ging alles goed en de kleine puntjes die na een weekje koken opvielen, zijn gelijk aangepast.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Jan en Rianne Boerman op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
In augustus 2020 kwamen bij toeval terecht bij Grando in Zwolle om te kijken naar een badkamer. De vriendelijke benadering het welkoms gevoel bracht naar veel zoeken ons in oktober 2020 terug bij Grando Zwolle waar wij een badkamer uitzochten met deskundige hulp van Bas. Er werd ruimschoots de tijd genomen en wijzigingen werden zonder problemen doorgevoerd. Wij zijn super blij met het eindresultaat, en kunnen Grando Zwolle bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door klein Gunnewiek op dinsdag 9 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Blij met onze nieuwe keuken en badkamer van Grando Keukens & Bad Tilburg. Al direct bij onze eerste stap in de winkel werden we vriendelijk ontvangen. Er werd de tijd voor ons genomen om samen onze droom badkamer en keuken samen te stellen. Grando Tilburg denkt mee in oplossingen. Waar een andere zaak eerder aangaf dat er geen bad in onze toekomstige badkamer zou passen zag Herman wel direct mogelijkheden. Met een 3d tekening is onze badkamer en keuken perfect in beeld gebracht. Zeker gezien het feit wij keuzes moesten maken voor een nieuwbouwwoning was dit erg fijn. De plattegrond van onze woning kwam hiermee tot leven. Wij waren direct overtuigd en mede door de fijne service besloten wij niet meer verder te zoeken en onze badkamer en keuken aan te schaffen bij Grando!
FOTO VAN KLEIN GUNNEWIEK
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door A.snoeren op dinsdag 9 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Verkoper was duidelijk en vriendelijk. Levertijd wat langer dan verwacht. Aflevering was netjes en volgens planning. Keuken paste niet geheel, er waren wat aanpassingen nodig bij installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken in ons nieuw huis”
Door Gerlinda Westerkamp op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
We hebben écht onze droomkeuken in ons nieuwe huis! We zijn erg tevreden over Grando. Goede communicatie en de levering was keurig op tijd en de plaatsing zeer vakkundig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Peter op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Uden
Zeer klantvriendelijke en pro-actieve houding. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen als leek (eerste keuken) en die werden vertaald in een fantastisch ontwerp. Duidelijke uitleg over voor- en nadelen van de verschillende materialen en een eerlijk advies. Goede en duidelijke informatie omtrent de levering. Over puntjes die ons niet duidelijk waren (wel gecommuniceerd, maar anders geïnterpreteerd) werd niet moeilijk gedaan en super opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Woonkeuken”
Door Rob Raadsheer op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
wij hebben een grote woonkeuken gekocht bij grando zaandam,wij zijn zeer vriendlijk en goed geholpen .ze hebben der verstand van nemen de tijd en denken goed mee
de keuken was na het plaatsen boven verwachting .zelfs de na service
was perfekt goede monteurs.
FOTO VAN ROB RAADSHEER
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Patrick op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Emmen
Goede service en kwaliteit aanrader voor iedereen

Aanvulling ontvangen 11 maart 2021: We hebben een keuken gekocht bij Grando Emmen die al volledig is gemonteerd naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Kennis van keukens”
Door Richard en Jennifer de Jong op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Grando Heerhugowaard is zeker een bezoek waard, daar weten ze wat service en kennis is op het gebied van keukens die we daar gekocht hebben. Keuken met een kookeiland in mat zwart is echt een top keuken geworden in ons huis in Den Helder.
Goed geholpen door Jeff en zijn team, en de plaatsing is ook goed geregeld. Ik geef dit bedrijf en dikke 10 !
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Dhr en Mevr. Hoff Castricum op zaterdag 6 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Hoi team van Grando Keukens in Zaandam. Sinds enkele maanden genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Professioneel advies. Denken mee met onze wensen, geven zéér goede tips, zijn flexibel, accuraat, zeer behulpzaam bij het installeren van de keuken. Zijn superblij met het hoge aanrecht-blad ( 1.01 cm ). In combinatie met de lage plinten, beschikken we nú over de gehele lengte van de keuken over extra lades. Onze dank voor de fijne samenwerking!!
Reactie of foto toevoegen
“Niet fijn gegaan”
Door Hoorn op zaterdag 6 mrt 2021 21 | vestiging Purmerend
Grando Purmerend. Waardeloos bedrijf! Omdat Grando bij sommige mensen bekend staat voor vertrouwen, vakmensen die weten wat ze doen en ontzorgen van A-Z (inclusief het puntje op de i), maakte ik begin april enthousiast een afspraak bij Grando Purmerend met Meneer Cheron. Ja, dit zeggen ze maar het tegenovergestelde heb ik meegemaakt! Hier mijn verhaal:

Vorig jaar maart 2020 heb ik zowel een keuken als badkamer en toilet bij Grando Purmerend gekocht. Ik wilde graag als alleenstaande moeder met een net aangekochte nieuwe woning volledig ontzorgd worden in dit project. Jeremy de bedrijfsleider beloofde mij dit en gaf mij het vertrouwen op dat moment.
Voordat ik überhaupt iets (aan)betaald of getekend had kwamen er alvast servicemonteurs van Grando zelf alles checken en inmeten.
De servicemonteur voor de badkamer constateerde in april'20 dat ik holle muren had.
(Aantekekening)
Wel moest ik onder enige druk al snel een aanbetaling doen en alles werd in gang gezet om begin juli'20 alles te realiseren in ongeveer 3,5 week.

Grando Purmerend wilde speciaal voor mij proberen om nog voor de bouwvak vakantie de keuken en badkamer/toilet te realiseren. Omdat het niet over een klein bedrag gaat wilde ik er logischerwijs wel goed over nadenken. Na een paar dagen heb ik toch getekend. Mij werd vrijwel direct gezegd en gemaild, de aanbetaling over te maken. Na betalen zou de datum van plaatsing volgen. Bij afleveren van de spullen zou ik het restbedrag van zowel de badkamer als de keuken moeten betalen. Toen ik vroeg of ik het wettelijke percentage mocht achterhouden van het restbedrag, werd mij met klem medegedeeld dat als ik dat zou doen, de spullen linea recta weer meegenomen zouden worden door de leverancier. In mijn vertrouwen op een goede voortgang betaalde ik uiteindelijk alles.

De keuken werd als eerste geplaatst begin juli en tot mijn verbazing had de voorbereidende servicemonteur de stopcontacten niet goed aangesloten.
én de vensterbank die wel goed ingemeten was, was te klein en pas in oktober '20 is de juiste maat geleverd!

Vervolgens de badkamer:
6 juli'20 acht uur was de afspraak om te starten met het plaatsen van de badkamer. Hiervoor had ik alweer speciaal vrij genomen. Helaas er kwam niemand, de hele dag niet en niemand bij Grando kon mij vertellen wanneer en hoe laat de aannemer zou komen! Ik zou in de middag terug gebeld worden op deze dag, maar ook dat gebeurde niet. Uiteindelijk zelf gebeld, maar ook toen kreeg ik geen antwoord. Aan het eind van de middag zou ik weer terug gebeld worden. Ook deze afspraak werd niet nagekomen. Uiteindelijk kwam de aannemer pas op 8 juli, dit hoorde ik pas aan het eind van de middag een dag daarvoor op 7 juli!
volgens Eveline van Grando hoefde ik niet persé thuis te blijven maar ook John de aannemer (aq vloeren) heeft div. keren gezegd; waarom ga je niet via vakantieveilingen lekker weg? Bizar! en wie betaald dan en er dus ondertussen enorm veel fout is gegaan.
Hier even een opsomming:
-slopen, lekkage cv en andere leiding, door muren heen, deurmat ingescheurd door loodgieter die onder het kruipluik wilde kijken ivm het toilet.
-komen ineens met een rekening van 1850,- ivm verstervingen muren?
-niet houden aan afspraken of later komen of uiteindelijk helemaal niet
-niet terug appen/bellen.
-niet precies weten wat ze doen of geen planning
-Timmermannen, plaatsen scheve en bolle wand
-Stukkadoor vroeg nadat hij het badkamer plafond had gedaan of de wc beneden ook gestuct moest, maar deze was nog niet afgetimmerd en zelfs nog geen plafond!
John de aannemer belde mij verontwaardigd waarom IK de stukkadoor had weggestuurd??? De toon ook, als of ik 1 of andere werknemertje van hem ben, ik ben klant! En geen excusses maar antwoord; oh geen plafond afgetimmerd?
Zo onprofessioneel.
-de aannemer belde vaak af met allerlei redenen zoals bbq feestje, verjaardag van timmerman etc
-zzp'ers geen Nederlands of Engels, allemaal met de aannemer meerijdend, geen eigen busjes.
-vervelende dominante houding aannemer, overdreven over hoeveel klussen hij heeft bijv admiraal de ruiter weg, Uithoorn etc etc
-zieke tegelzetter
-de aannemer meldde in de week van 20 juli (mondeling via telefoon) dat hij maandag of dinsdag de 27-28e juli klaar zou zijn met de badkamer
-vervolgens komt er een onprofessioneel tegelzetter, tegels scheef, verkeerd om, "verbeterd" niet, met blussen eraf verschillende dikte qua voegen, geplakt over oude lijmresten!

-Jeremy de bedrijfsleider kwam toch maar een keer kijken naar het tegelwerk en vond het wél acceptabel maar wilde het wel oplossen met een andere tegelzetten maar ja dan zou het wel weer langer gaan duren mevrouw. Want ja er moesten natuurlijk nieuwe tegeltjes besteld worden omdat ze allemaal beschadigd waren door die onprofessionele tegelzetter! Toen in vroeg of hij dit zou accepteren in zijn showroom gaf hij geen antwoord, dan weet je wel genoeg.
(Foto's)
-inmiddels hadden we al ruim 8 weken (tijdens de hittegolf) niet kunnen douchen en de bedrijfsleider Jeremy kwam niet met oplossingen zoals een mobiele douchecabine! Te gek voor woorden!
-ondertussen door de slechte communicatie van Grando én de aannemer John van aq vloeren kreeg ik enorm veel stress en moest elke keer iemand regelen om in mijn huis te zitten als ze dan uiteindelijk wel weer een keer kwamen om verder te klussen of vrij nemen!
-de afvalcontainer heeft er te lang en te vol gestaan en op last van de buren uiteindelijk na ruim 3 maanden weggehaald.
-lijmresten van afplak plastic op de trap was nauwelijks te verwijderen
-diverse mails over en weer aan Grando heb ik aangeven door deze ellende en stress gecompenseerd te willen worden! Jeremy beloofde mij bij oplevering met mij hierover om de tafel gaan. Ook heb ik de eigenaar Martijn Kool gemaild over deze zaak en daarop heb ik géén reactie mogen ontvangen, bizar!
-tegelzetter tot 3x toe terug ivm scheuren in voegen van badkamer wand.
-bizarre foute planningen en communicatie qua afspreken en plaatsen.
-verkeerde wc bril geleverd. Deze zou gelijk zijn in badkamer én toilet.
-inmiddels was het eind januari 2021
-de laatste klusjes worden door de loodgieter gedaan en de kitter maakt het af maar de schade aan mijn muur van het toilet en de deurmat zijn niet hersteld.
En over de compensatie had ik nog steeds niks vernomen en deze zou zeker op zijn plaats zijn!
-krijg van de loodgieter een app of ik even wil ondertekenen voor oplevering anders krijgt hij zijn centen niet?!

-we zijn nu zeven maanden verder en tot mijn verbazing kreeg ik zonder te ondertekenen of mijn akkoord een mail van de bedrijfsleider Jeremy, dat hij het fijn vond dat de badkamer en toilet naar tevredenheid zijn opgeleverd en dat Grando mij al gecompenseerd had in extra elektra punten (welke?) en in de gelijke wc bril (wat al zo zou moeten zijn) en het gestucte plafond (deze was ook al meegerekend omdat de aannemer 3 dagen later pas aan deze klus begon). Zij willen dus niet verder ingaan op compensatie.

Dit alles is zo onbeschoft, bizar en onprofessioneel gegaan. Ze nemen je totaal niet serieus! Trap alsjeblieft niet in hun mooie verkooppraatjes! Dit alles heeft enorm veel ellende, tijd en stress heeft opgeleverd. Wat in 3,5 week gerealiseerd moest zijn heeft dus ruim 7 maanden geduurd!
Reactie of foto toevoegen
“Goede werklui”
Door fam. Verheijen op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer bij Grando Barendrecht gekocht en zijn zeer tevreden over het verkoopadvies en de uiteindelijke plaatsing van de badkamer. De verkoper dacht goed mee met onze wensen en stelde zaken voor waar we zelf nog niet aangedacht hadden. Daarnaast gaf hij goed advies over de kleur van de tegels en bijpassende badkamer meubels. Ook het advies over een donker plafond (ipv wit) hebben we toegepast en staat heel goed. De plaatsing van de badkamer verliep heel soepel. Goede werklui met vakkennis en een prettige werkinstelling. De badkamer is piekfijn afgeleverd en ook nazorg wordt zonder enig probleem geleverd. Kortom een goede ervaring die ik andere mensen die een badkamer zoeken kan aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Ursela op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Purmerend
Keuken gekocht. We werden geholpen door Dennis erg goed en leuk gesprek daar door niet meer naar een andere keuken gaan kijken waar we de volgende dag een afspraak hadden en bij hem de keuken gekocht.
FOTO VAN URSELA
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Martina la Faille op dinsdag 2 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
Zijn erg blij met onze nieuwe keuken. De ruimte zoveel mogelijk benut.
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Mandy op maandag 1 mrt 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken bij Grando gekocht in Barendrecht. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij deze vestiging. Super goed geholpen door Jan. Hij nam alle tijd voor je en dacht goed mee. Totaal niet opdringerig en realistische prijzen. Ook de service is top! Na het inmeten nog een afspraak ingepland om alles nog een keer door te nemen met Evert. Hij kwam nog met kleine details, die we nog hadden laten aanpassen. Ze denken echt met je mee dus zeker een aanrader!

Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Onze keuken is al geleverd en gemonteerd.
Dit is ook netjes gedaan en op tijd. We zijn ook erg tevreden over de afhandeling hiervan. Ze komen hun afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Koos van Sitteren op maandag 1 mrt 2021 21 | vestiging Barendrecht
Naar binnen voor folder met het idee we kijken even,goede ontvangst wat rond gekeken wat op tekening gezet ,komen zelf met plannen en oplossingen, heel goed geholpen met resultaat de keuken staat.

Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Keuken ontvangen in januari,en geplaatst in februari zeer tevreden over levering en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Delfgauw op maandag 1 mrt 2021 21 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer van 30 jaar oud naar inloopdouche van nu, mooie glazen wand over de gehele breedte. Dick heeft hier een droom badkamer van gemaakt. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Frans van de Steeg op maandag 1 mrt 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer hartelijke ontvangst, veel keuze, kwalitatief hoog niveau, goede voorlichting met goede voorstellen, mooie prints van de door ons gekozen keuken en badkamer. De lever en installatie afspraken zijn goed gecommuniceerd en nagekomen. De monteurs weten wat ze doen en werken rustig en netjes Het resultaat is een prachtige keuken en badkamer. Grando Hoogvliet kan ik ten zeerste aanbevelen!!
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Peter en kitty op maandag 1 mrt 2021 21 | vestiging Naaldwijk
We werden geduldig, deskundig en zeer vriendelijk geadviseerd

Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Complete keuken en is inmiddels gemonteerd naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwd en goed”
Door M Holowacki op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Son
Bij Grando locatie Son een keuken gekocht. Goede service en uitleg in showroom. Nemen alle tijd voor je. Goede afspraken wat betreft inmeten en plaatsen van de keuken. Dit is de 2e keer dat we bij Grando een keuken kopen. Vertrouwd en goed!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie douche en toilet”
Door Doorn op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Purmerend
Zeer slecht. Grando komt zijn afspraken niet na, kortsluiting, lekkages, enz. Grando heeft het woord ontzorgen in zijn slogan, maar geeft alleen maar zorgen. Koop niet bij Grando

Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: De start was eind Aug. 2020 en is nog steeds niet gereed. Heel slecht bevallen. Kortsluiting gehad tijdens verbouwing, afspraken niet nakomen, verkeerde bestelling, lekkages, verstopping, enz.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ruud Michiels op vrijdag 26 feb 2021 21 | vestiging Son
Grando was heel geduldig met ons, omdat we na de eerste tekening besloten dat we onze badkamer groter wilden hebben, onze wensen pasten gewoon niet in de huidige badkamer. Dus via een aannemer een stuk aan ons huis laten zetten en voor deze nieuwe grote ruimte heeft een Grando echt al onze wensen erin getekend en alle bestelde spullen netjes op tijd geleverd. Echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van keuken”
Door John & Alice op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij hebben een schitterende keuken gekocht bij Grando Zwolle. De keuken is perfect geplaatst door Gebroeders van Ark Keukenmontage. Complimenten!
Nadat onze wijnklimaatkast van Candy vervangen is door een nieuwe zijn we bijzonder tevreden. De nieuwe wijnklimaatkast maakt aanzienlijk minder geluid. We kunnen nu oprecht genieten van onze prachtige nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Monique op woensdag 24 feb 2021 21 | vestiging Zaandam
Wat een fijne communicatie, goede service. Ook na het plaatsen van de keuken is de service gericht op een tevreden klant. Zeer aan te bevelen!
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door R Steijn op dinsdag 23 feb 2021 21 | vestiging Middelburg
We hebben met de adviseur een toilet ontworpen toen we later toch twijfelde aan het ontwerp werden we opnieuw uitgenodigd en werd er nog uitgebreid de tijd voor ons genomen, bij de bouw waren enkele tegels beschadigd na een telefoontje konden we gelijk 4 nieuwe tegels ophalen dat is super.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Serkan Erdogan op dinsdag 23 feb 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ondertussen ons 2e keuken ook gekocht bij Grando keukens & bad in Amersfoort! Als dik tevreden klanten zijn wij voor de 2e keer bij Grando keukens beland en zijn wij weer heel vakkundig geholpen door de verkoper! Die goed met je meedenkt en overal altijd wel een oplossing voor heeft. Grando keukens & bad is zeker een aanrader, via ons zijn mijn ouders en schoonzus ook klant geworden bij Grando! Heel betrouwbaar en vakkundig! Afspraken worden nagekomen en altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen! De levering was ook beide keren vlekkeloos en de montage ging beide keren ook heel goed zeer vakkundige monteurs.
FOTO VAN SERKAN ERDOGAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Y. Binkhuysen op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Utrecht
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn van begin tot eind zeer goed begeleid. Ook met de door ons aangegeven veranderingen en vragen kregen we snel een antwoord op. Er wordt goed meegedacht en goede voorstellen gedaan. Het plaatsen van de keuken ging ook op een zeer professionele wijze.
Reactie of foto toevoegen
“Service met een grote S”
Door Peter en Astrid vd Meer op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij begrijpen niet hoe wij 18 jaar geleden in 2 uur tijd een keuken hebben kunnen kiezen. Afgelopen zomer gingen wij met onze wensen naar Evert die alles verwerkte in een 3D presentatie. We zijn nog 3 keer terug geweest voor de puntjes op de i en elke keer met evenveel tijd en koffie met lekkers ontvangen. Ondertussen is in 1 1/2 dag onze keuken geplaatst en wat zijn we er blij mee. Zoveel rust en ruimte nu, een genot om in te koken! De enkele kleine beschadiging is direct opgenomen en wordt verholpen. I.v.m. de lockdown werden de boeken met opties voor bekleding van het keukenraam netjes thuis afgeleverd, zodat wij op het gemak een keuze voor een jaloezie konden maken. Service met een grote S!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Ingeborg Wijbrands op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Den Helder
Met in achtneming van de huidige corona maatregelen zeer netjes geholpen bij de keuze van m'n nieuwe keuken. Voldoende keuze, kennis en creativiteit aanwezig om er iets moois van te maken. Zeer tevreden klant.
FOTO VAN INGEBORG WIJBRANDS
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Grieta en Kees Oosterhof op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Vakkundig geadviseerd in Grando Hoorn. Levering exact volgens afspraak. Beide monteur hebben met hun kennis en kunde onze keuken fantastisch geplaatst.
Kortom dik tevreden en dank allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Joop van Opstal op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goede info en advies ontvangen wat de mogelijkheden waren voor onze douche cabine. Ook de service was goed en duidelijk.

Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Onze aankoop is al gemonteerd en uitstekend gedaan. Beleefde monteur en na montage alle rommel opgeruimd en meegenomen. Zeker een pluim voor deze mensen. De aankoop is ook op tijd geleverd en ook deze mensen waren zeer beleeft en vriendelijk. Zeker een aanrader voor een eventuele volgende aankoop bij Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop kookplaat”
Door PT op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Middelburg
Zeer fijne winkel om zaken mee te doen. Betrouwbaar, snel en komt afspraken volledig na. Is zeer professioneel geïnstalleerd! Top zaak!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al dik tevreden”
Door H. Vlieger op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Utrecht
Na uitgebreide uitleg en adviezen de badkamer van onze wensen uitgekozen. Professioneel begeleidt en totaal geen probleem toen we later aanpassingen aanbrachten. De apparatuur, tegelwerk e.d. op tijd en netjes geleverd. Prijs kwaliteit in goede verhouding. Na de bouw van de badkamer werden we netjes gebeld om te evalueren wat onze bevindingen waren van het begin tot het eind en of er nog wensen en/of aanpassingen nodig waren. Al met al dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Mignon sterk op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Mooie nieuwe keukendeurtjes besteld om de keuken een nieuwe uitstraling te geven. Goed geholpen en er werd actief meegedacht. Een aanrader dus!

Aanvulling ontvangen 4 maart 2021: De keuken is geïnstalleerd en de service was perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Helene Zebregs op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, goed meegedacht over de mogelijkheden, contact was prima, op tijd geleverd en geplaatst, al met al is het een schitterende keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden Grando aan”
Door Peter en Cissy de Graaf op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Purmerend
Bij het kopen goed geadviseerd, veel ideeën aangedragen, daar konden we echt wel wat mee. Levering volgens plan. Plaatsing was super. Top monteur. Zo heerlijk rustig, kundig en netjes aan het werk. Er mankeerde en ontbrak echt niets aan. Plaatsing was in een keer goed.(hebben daar bij eerdere keuken slechte ervaring mee gehad). Echt super. Wij zullen Grando echt bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzetten blij met de badkamer”
Door Hans en Joke Voordouw op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer besteld en zijn prima geholpen en geadviseerd door Anne. Alles keurig afgeleverd en geplaatst door de twee toppers Walter en Hans. Zijn er ontzettend blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Bert en Karin Broersma op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Barendrecht
Het was voor het eerst dat wij een badkamer gingen verbouwen. Wij zagen er best wel tegen op, we hadden de missers van een andere badkamerwinkel bij onze zoon nog vers in het geheugen staan. We liepen bij toeval langs Grando en zijn er even binnen gelopen. We kwamen met Evert aan de praat en even later was onze badkamer in 3D getekend en met een indeling die wij niet hadden kunnen verzinnen. Overal was een oplossing voor en Mathijs heeft echt vakwerk afgeleverd en ruim binnen de afgesproken tijd. Evert zet de koffie maar weer klaar want de keuken is ook aan de beurt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Mieke Heuts op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zevenbergen
In oktober 2020 is mijn keuken door Grando Zevenbergen geplaatst. Eerst is er door de CV leiding geboord, daarna bleek de afvoer van de vaatwasser te lekken, de monteur kreeg dit niet gerepareerd. Nu blijkt dat er ook een lekkage zit bij de Quooker, is nog niet gerepareerd. De combi oven was kapot, is niet vervangen maar gerepareerd door de leverancier. Wacht ook al 4 maanden op afwerking van passtukken. Steeds krijg ik te horen dat er niet aan personeel te komen is. Ik had een gesprek aangevraagd met "de eigenaar" maar die vindt dat niet nodig en schuift het af op zijn verkoper. Al met al ben ik zeer ontevreden.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een parel in onze woonkamer”
Door M.Meissner op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zwolle
We zijn erg tevreden over onze keuken, welke besteld en geplaatst is door Grando Zwolle. Er zijn veel keuze mogelijkheden en tevens is er de mogelijkheid om lopende weg nog aanpassingen door te voeren. Voor ons erg prettig, omdat wij meerdere malen twijfelden aan ons keukenblad en zijn daarom meerdere malen in de showroom geweest. Voorafgaand aan de daadwerkelijke montage is Grando langs geweest en heeft alles op de millimeter nauwkeurig ingemeten. Dit was tevens op de millimeter een vereiste, omdat wij twee gestucte muren hebben waar de hoge kasten ingeschoven moeten worden. Dit was spannend tijdens de montage, maar ook dit bleek goed te passen. De bovenste panelen van de hoge kast zijn speciaal custom made gemaakt, omdat wij graag de hoge kasten tot het plafond wilden laten doorlopen. Dit is niet standaard, maar dus wel mogelijk. Voor wat betreft het apparatuur zijn we ook erg tevreden (Siemens Studioline, Miele vaatwasser, Bora X Pure, Quooker met Cube, etc. Het koffiezetapparaat van Siemens is nageleverd, echter heeft Grando ons hier tijdig over geïnformeerd. Om de leveringstijd te verkorten heeft Bas van Grando Zwolle het apparaat persoonlijk langsgebracht en tevens afgemonteerd. Persoonlijk hechten wij veel waarde aan een keuken, omdat wij vonden dat het een parel in onze woonkamer moest zijn. Natuurlijk heel persoonlijk maar we zijn zeker van mening dat het gelukt is. Ik zou Grando zeker aanbevelen!
FOTO VAN M.MEISSNER
Reactie of foto toevoegen
“Prima support tijdens aankoop”
Door Marcel Mossou op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Breda
Prima support tijdens aankoop periode. Rustig niet opdringerig, kundig. Installatie info was duidelijk voor aannemer/loodgieter waardoor keuken Installatie in een dag plaats vond. Keuken installateurs hebben nauwelijks een vraag gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbouwing van begin tot einde perfect”
Door Michel & Ilona Zuiderwijk op dinsdag 16 feb 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Alles heel goed besproken en van begin tot einde alles perfect gelopen. Een dikke pluim voor Verkoper Johan en de man die alles in elkaar gezet heeft...echt top.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (122 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (37 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (65 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (47 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (113 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (36 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (34 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (41 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (55 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (33 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (40 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (145 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (34 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (50 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (41 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (63 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (60 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (107 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (103 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (135 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (22 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (118 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (20 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (89 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (47 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (82 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (122 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (135 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (77 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (203 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (48 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (85 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (64 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (72 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.