Feedback
9,4

Tegelhuys Wijhe

Website: www.tegelhuys.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tegelhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuys Wijhe
Tegelhuys is de specialist van Noord- en Midden-Nederland op het gebied van vloertegels en vloerverwarming.

Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische vloertegels met heel veel modelvloeren, waardoor u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond, waaronder vele soorten keramisch parket, XXL-tegels en prachtig imitatie Belgisch hardsteen.

Tegelhuys heeft eigen tegelzetters en vloerverwarmingsmonteurs. Ons vakmanschap garandeert deskundig advies over de mogelijkheden voor uw situatie en een perfecte realisatie van uw wensen. Absolute voorwaarden om zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe vloer.
Ervaringen
Er zijn 84 ervaringen over Tegelhuys Wijhe. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren57 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 83 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: vloeren, tegels, kwaliteit, prijs, service
“De klant is koning”
Door W Bax op vrijdag 27 aug 2021 21
We hebben onlangs een jacuzzikamer in ons huis gemaakt. Voor de vloer en wand zijn we bij Tegelhuijs Wijhe terechtgekomen. We werden hier bij ons eerste bezoek erg prettig geholpen en kregen direct vertrouwen in ook het verdere verloop. De offerte die we even later ontvingen was conform onze verwachting en we hebben dan ook akkoord gegeven. Doordat de jacuzzi later kwam hebben we erg veel gevraagd van de flexibiliteit van Tegelhuijs. Ze hebben hier boven verwachting op gereageerd. Niets was teveel en er werd ook proactief meegedacht hoe de doucheruimte het beste in te richten. Bij het plaatsen van de muurtegels heb ik op het allerlaatste moment bedacht dat ik ze graag "golvend" wilde laten aflopen. Dit was voor de top tegelzetter Yvo ook geen probleem ( "gelukkig heeft niet iedereen deze wensen" )Hij vond het zowaar leuk om te doen en met een super resultaat, zie foto's. Kortom we zijn erg tevreden over Tegelhuijs Wijhe ze hebben laten zien dat de klant zich koning voelt en met positief resultaat terugkijkt op dit avontuur.
FOTO VAN W BAX
Reactie of foto toevoegen
“Wandtegels”
Door Barendse op woensdag 30 jun 2021 21
Mooie kleine tegeltjes, snel geleverd. Vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies gehad”
Door Richard Olijve op vrijdag 11 jun 2021 21
We hebben tegels voor de gehele benedenverdieping gekocht. We zijn erg goed geadviseerd bij de aankoop. De communicatie gedurende het traject is prettig verlopen. De tegels zijn erg mooi gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door L.J van 't Land op woensdag 5 mei 2021 21
Geweldige service. Leveren goed werk. voortreffelijk afgewerkt. Douches betegeld in het zwembad van Wijhe
Reactie of foto toevoegen
“Keramische vloertegels”
Door R. Maassen op woensdag 14 apr 2021 21
Bij Tegelhuys in Wijhe keramische vloertegels gekocht voor de keuken, die zij hebben gelegd boven op de aanwezige oude tegels. Prettige service bij uitzoeken van tegels; precieze, vakkundige uitvoering van het leggen van de tegels. Zeer vriendelijke klantgerichte benadering door alle betrokkenen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ineke Jumelet op woensdag 7 apr 2021 21
Alle ruimte om rustig uit zeer uitgebreide keuze onze vloertegels tegels te kiezen. Met veel persoonlijke aandacht en geduld erg goed geholpen. Tussendoor goed in overleg over tijdslijnen/drogen vloer etc. De eigen import Italiaanse tegels waren keurig op tijd en precies zoals we besteld hadden. Professionele sympathieke tegellegger maakte de (mozaïek)vloer helemaal top af. Dus zeer tevreden klant!
FOTO VAN INEKE JUMELET
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Yvonne Prins op zondag 28 mrt 2021 21
Sandra en haar team zijn erg deskundig. Je krijgt goed advies en ze denken goed mee. En er is erg veel keuze! Het werkt ook erg prettig dat het Tegelhuys zelf een tegelzetter in dienst heeft, zodat ze de kwaliteit kunnen waarborgen. Kortom, mocht je op zoek zijn naar een mooie vloer, ga dan zeker naar het Tegelhuys!

Aanvulling ontvangen 29 maart 2021: De vloer is geplaatst en ik ben heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig ondersteund”
Door Waalewijn op donderdag 18 mrt 2021 21
We hebben een tegelvloer uitgezocht in Wijhe. Hij ligt inmiddels in onze woning en heeft een echte houtlook. We werden prettig ondersteund bij het proces van uitzoeken van de vloer. Ook waren de tegelzetters prima vakmannen die weten wat ze doen. Daarnaast is er flexibel meegedacht toen onze planning toch anders liep dan gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Annet op dinsdag 5 jan 2021 21
Wij zijn superblij met de prachtige keramische vloer die het Tegelhuys in onze nieuwbouwwoning gelegd heeft. In de aankoopfase was er altijd ruimte en tijd voor overleg en advies (we zijn erg vaak geweest) en de tegelzetters zijn precies, plezierig en denken mee! Kortom: fijne ervaring! Jan en Annet
FOTO VAN ANNET
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk afgeleverd”
Door Marinka Blankenvoorde op zaterdag 28 nov 2020 20
Heel erg goed geholpen bij het uitzoeken van tegels. Goed advies gekregen voor tegelprofielen, soort lijm en kleur van de voeg. Prettige communicatie. De tegelzetter heeft heel erg mooi werk afgeleverd. Netjes gelegd, mooi ingevoegd en ook netjes achter gelaten.
FOTO VAN MARINKA BLANKENVOORDE
REACTIE VAN TEGELHUYS WIJHE
Bedankt, graag gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Frank en Elisabeth op zondag 27 sep 2020 20
Fijn bedrijf met bijzondere tegels. Denken goed mee en hebben goed advies. We hebben de vloer ook door het Tegelhuys laten leggen en dat is een hele goede keuze geweest. De grote vloertegels liggen super! Doordat het een klein bedrijf is heb je korte lijnen wat zeer prettig is.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar wens”
Door SV op vrijdag 31 jul 2020 20
Na vorig jaar tegels voor de keuken te hebben gekocht, hebben wij nu een keramisch parketvloer voor de woonkamer uitgekozen. De medewerkers van Tegelhuys Wijhe zijn Klantvriendelijk en geven vakkundig advies.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door D. Sharon op woensdag 8 jul 2020 20
[8-7-2020] Een jaar geleden zijn wij voor het eerst bij Tegelhuys in Whije geweest om naar een nieuwe vloer te zoeken. We zijn goed geholpen door Alon en dezelfde dag ook een offerte gekregen voor het aanleggen van vloerverwarming en tegels. Na een jaar van zoeken naar alternatieven, hebben we toch besloten om met Tegelhuys in zee te gaan. De uitstraling en vriendelijkheid van de medewerksters spraak ons vertrouw aan, en de juiste tegels natuurlijk. Na het ondertekenen van het contract en het vaststellen van de planning, konden de werkzaamheden vrij snel starten. De vloerverwarming werd gevreesd en aangelegd, en een week daarna de tegels. De tegellegger was een jonge man die op een zeer vakkundige manier de nieuwe vloer legde. Hij denkte mee en gaaf tips en aanwijzingen hoe bepaalde problemen opgelost kunnen worden. Het eind resultaat is gewoon fantastisch: strak gelegd en goed afgewerkt.
FOTO VAN D. SHARON
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H. Janssen op donderdag 2 jul 2020 20
Vloertegels gekocht en laten leggen en vloerverwarming laten aanleggen. Alles is volgens de planning verlopen. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door VPTH op donderdag 25 jun 2020 20
Goede informatie, service-gericht, flexibel In planning en grote tegels (80 x 80) heel mooi gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door Dinant op dinsdag 26 mei 2020 20
Voortraject en afhandeling prima verlopen! Ondanks een continue wisselende opleverdatum van ons huis, is het mede dankzij een meedenkend team toch gelukt tijdig de vloertegels te kunnen leggen door vakmensen Peter en Ivo!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi tegelresultaat”
Door Henk Bril op maandag 18 mei 2020 20
Mooi geworden. Hierbij de beloofde foto. t.a.v. Sandra
FOTO VAN HENK BRIL
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marianne op donderdag 14 mei 2020 20
Goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe tegelvloer en aanleg vloerverwarming.
Bij de installatie bleek de dekvloer van het huis niet dik genoeg. Tegelhuys dacht mee en zocht mee naar oplossingen. Het eindresultaat het prachtig en de vloer is lekker warm!
FOTO VAN MARIANNE
Warme vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E van Lottum op donderdag 23 apr 2020 20
Zeer prettig geholpen in de winkel, en samen een goede keuze kunnen maken. Vloer vlot geleverd en ook de mannen die de vloer uiteindelijk gelegd hebben hebben dit zeer vakkundig gedaan. Zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart Vlietstra op woensdag 22 apr 2020 20
Door Allon zeer deskundig en geduldig geholpen bij het uitzoeken van een vloer in de showroom. De vloer is vervolgens door Ivo ruim binnen de afgesproken tijd vakkundig gelegd waarna de woning weer schoon is achtergelaten. Complimenten voor de service en het vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric en Martine, Zwolle op maandag 30 mrt 2020 20
Veel keuze en vriendelijk geholpen. Ze hebben zelf tegelzetters in dienst en dat werkt prima. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Hexagon tegels”
Door Ilse de Vries op zaterdag 28 mrt 2020 20
Super blij met het resultaat! De uitdaging die wij hadden: hexagon tegels in de keuken, was voor deze professional geen enkel probleem. Het is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Marga op vrijdag 13 mrt 2020 20
Tegelhuis Wijhe denkt goed mee in de voorbereidende fase. Snelle terugkoppeling, planning ging goed. En we hebben nu twee prachtige badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Eltjo Herder op zaterdag 18 jan 2020 20
Keramische vloertegels gekocht bij Tegelhuys Wijhe. Wij zijn zeer tevreden over de service en het vakmanschap en de communicatie met het bedrijf.

Aanvulling ontvangen 20 januari 2020: De vloer is geleverd en geplaatst. Alles is achter de rug met een zeer goed resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Jantien Steensma op zondag 5 jan 2020 20
Tegels van 90x90 voor ons nieuwe huis. We vinden dat het Tegelhuys een andersoortig aanbod heeft en niet alleen de 'veilige' keuzes biedt, maar ook creatief durft te denken. We werden uitstekend geholpen en zijn zeer tevreden. Aanrader!

Aanvulling ontvangen 6 januari 2019: Onze aankoop is geleverd en de tegels zijn gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Nicolas Pouyet op woensdag 4 dec 2019 19
Wij hebben patroontegels en keramische vloertegels (houtstructuur) gekocht bij Tegelhuys. We hebben het hele proces - van oriëntatie tot en met leggen - als heel erg positief ervaren. We zijn goed geholpen en mogen nu dagelijks genieten van een geweldig resultaat. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Noortje op zaterdag 30 nov 2019 19
Wij hebben tegels besteld voor de hal van 35m2. We werden heel prettig geholpen in de winkel! Fijn dat we een proeftegel mee konden nemen. De afwikkeling hebben we via de mail kunnen doen, omdat er haast bij was. De tegels zijn netjes afgeleverd! Goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Veltman op zaterdag 28 sep 2019 19
Een tegelvloer leg je niet om de paar jaar, daar wil je een goede beslissing over nemen. Dus een aantal keren langs geweest om het een en ander te zien, voelen, beleven. De technische kennis van de medewerksters is zeer goed. De offerte was duidelijk. De tegelzetters waren snel, maar secuur. Goede uitleg gekregen over onderhoud e.d. De afwikkeling en communicatie achteraf was ook zeer naar tevredenheid. Een echte aanrader als je een tegelvloer wilt.
FOTO VAN FAMILIE VELTMAN
De tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keramische vloer”
Door J.H. van Maanen op vrijdag 28 jun 2019 19
Wij hebben een keramische vloer gekocht. Dit na lang twijfelen van onze kant. Tweemaal tegels meegekregen om deze in onze woonkamer te bekijken. En kregen daarbij vakkundig advies. Wij waren onder de indruk van de klantvriendelijkheid van het hele team. Onze complimenten. Wij kunnen iedereen een bezoek aan hun mooie showroom aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Stephanie op dinsdag 7 mei 2019 19
We hebben de tegels voor de badkamer gekocht. Drie verschillende; wand vloer en douche. Hierbij goed en vakkundig geholpen, en fijn dat ze met je meedenken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Prins op zondag 14 apr 2019 19
Bijzonder klantvriendelijke en goede service. Eerlijke en nuttige adviezen. Duidelijk te merken dat ze dit werk met plezier doen en over vakkennis beschikken. Bij interesse in bepaalde tegels worden die besteld om te kunnen bekijken in de winkel en/of thuis. De tegelzetters werken erg hard en nauwkeurig. Flexibiliteit is vanzelfsprekend bij zowel de verkopers als de tegelzetters. Zeer breed assortiment, prima prijs-kwaliteit verhouding. Er is voor ieder budget iets te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Nico Sinselmeijer op woensdag 27 mrt 2019 19
Ik heb hier mijn tegelvloer voor de beganegrond besteld. Super vriendelijke mensen in de winkel die je graag willen helpen en echt de tijd voor je nemen. Ze denken met je mee en luisteren naar je wensen. Ook als deze halverwege veranderen. Als je de tegel gevonden denkt te hebben dan kun je zonder problemen een paar tegels meenemen zodat je ook thuis er nog eens rustig over kunt nadenken. Totaal geen druk. Bij de oplevering van het huis werd duidelijk dat het omliggende terein nog niet geschikt was voor de bestelbus met de tegels. Deze uiteindelijk samen met de tegelzetter naar binnen gebracht. Super aardige jonge die de tegelvloer er professioneel in legt. Hij was het busje met cementsluierverwijderaar vergeten mee te nemen maar dat werd zonder problem gewoon opgestuurd. Al met al een prettige ervaring. En ik weet waar ik heen moet voor mijn volgende tegelvloer!
FOTO VAN NICO SINSELMEIJER
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer en keuken”
Door Van Beest op zaterdag 15 dec 2018 18
Vriendelijk geholpen, termijn van leveren werd steeds opgeschoven, was nooit een probleem
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Rene & Marisca op dinsdag 18 sep 2018 18
Wij hebben mooi keramisch parket en een patroonvloer late leggen door Tegelhuis Wijhe. Wij zijn heel er blij met het resultaat. Wij komen zeker nog eens terug, of met de familie. Je krijgt goed advies, ze denken met je mee en vakkundige gelegd. Dank daar voor.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door R.K.Zonnenberg op zaterdag 11 aug 2018 18
Wij hebben parketstroken 120 cm gekocht, een grijze/antraciet kleur met een daar bij horende plint. Woensdag en donderdag leggen en vrijdag alles voegen. De heren hebben het super mooi gelegd. Wij hebben toch ook maar voor de plint gekozen wat het extra afmaakt. Wij zijn super tevreden hoe alles is gegaan. Ook in de winkel werden wij heel vriendelijk en goed geholpen, geeft gelijk een goed gevoel als je binnen komt. Alleen de "bezorg kosten" van de parkettegelstroken en plinten dit werd mee genomen met het busje van de heren die de vloer leggen maar dat neemt niet weg dat wij super tevreden zijn over het geheel. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen die op zoek zijn naar een plavuizenvloer.
FOTO VAN R.K.ZONNENBERG
Parketstroken 120 cm
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door G Nienhuis op woensdag 20 jun 2018 18
Wij hebben een tegelvloer gekocht voor in de keuken en bijkeuken. En laten leggen door Tegelhuys Wijhe. We hadden een totaalpakket ! En dat wil zeggen, oude vloer er uit laten halen,en egaliseren,en de nieuwe tegels er weer in. Wij zijn uitmuntend tevreden met het resultaat. Het is erg mooi geworden. In de winkel zelf is een ruime keuze aan tegels. Voor iedereen wat wils !
Reactie of foto toevoegen
“Vloer gekocht”
Door Dik van Berkum op dinsdag 1 mei 2018 18
Ik heb bij Tegelhuys Wijhe de vloer gekocht voor mijn nieuwe woning. Door een groot verschil tussen de winkel stalen en de proefzending was het uiteindelijke kiezen van de vloer wel een lastig proces, maar uiteindelijk is een vloer geleverd volgens mijn wensen en ook keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door schuitema op vrijdag 20 apr 2018 18
keurig een nieuwe vloer er ingekregen en ruim binnen de afgesproken tijd, prima gedaan tegelhuis Wijhe.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Familie van der Burg op maandag 9 apr 2018 18
Wij hebben vloertegels gekocht op aanraden van Keukenland Wijhe. De uitzoek en het pand is geweldig om rustig tot een keuze te komen. Het advies en meedenken van de verkoopster is goed. Het overleg met het bedrijf dat ze legt ,aftimmerbedrijf Erik Neulen ,was ook fijn, zo kan het niet fout gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kremer op maandag 26 mrt 2018 18
Zeer tevreden. Prima geholpen met een mooi eindresultaat. Keramisch vloertegel inclusief vloerverwarming gelegd door vakkundig vriendelijk personeel.
FOTO VAN KREMER
Keramische vloertegel
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Michiel de Gr op woensdag 7 feb 2018 18
Goed advies gekregen in de winkel en ze denken goed met je mee. Levering op tijd net als de tegelzetters. In de gang was een strook gelegd die niet helemaal naar mijn smaak was. Even een telefoontje en de volgende dag is deze strook opnieuw gelegd. Helemaal top!
FOTO VAN MICHIEL DE GR
Tegels in strook
REACTIE VAN MICHIEL DE GROODT
Achteraf betreur ik mijn positieve recensie. Je ziet werkelijk alles op deze tegels en zijn alleen mooi als het donker is of als ze nog gedweild zijn. Er zitten nog steeds gaatjes in de voegen welke niet gedicht zijn ondanks herhaaldelijk verzoek langs te komen. Ook verzoek om langs te komen om naar de vloer te kijken word steeds beantwoord met: probeer maar eens een ontvetter of probeer maar dit of dat. Ik ben er helemaal klaar mee..... vloer is dagelijks een doorn in mijn oog.
REACTIE VAN TEGELHUYS WIJHE
Als de tegels goed schoongemaakt zijn, kan het niet zijn dat u werkelijk alles op deze tegels ziet. Dit is een makkelijk te reinigen keramische tegel, die bij meerdere klanten naar volle tevredenheid ligt. We hebben u meerdere keren ondersteund met schoonmaak advies en daarmee moet het probleem van de waas opgelost kunnen worden. In maart hebben we met u afgesproken dat we de gaatjes komen voegen zodra de tegelzetters in de buurt aan het werk zijn. U vond dit geen enkel probleem ("gaatjes hebben geen haast hoor"). Helaas zijn we nog niet bij u in de buurt aan het werk geweest (Nijkerkerveen ligt aan de rand van ons werkgebied) maar komende maand staat er een vloer in uw regio gepland en bellen we voor een afspraak.
(ter info voor de lezers: bovenstaande foto is direct na het voegen genomen, voordat de tegels schoongemaakt waren). Tegelhuys Wijhe
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Roland Duiker op woensdag 27 dec 2017 17
Wij zijn uitermate tevreden over Tegelhuys Wijhe. Goede service en de vloer is prachtig geworden! Vakwerk dus.
FOTO VAN ROLAND DUIKER
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door GAM Buis Raalte op maandag 11 dec 2017 17
Uiterst correct en servicegericht bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hazelaar op woensdag 18 okt 2017 17
Stenen vloer uitgezocht . Prima en correct geholpen. Absoluut een aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne Looijen op zaterdag 5 aug 2017 17
Zeer vriendelijk, alles volgens afspraak en voerverwarming en tegels zeer vakkundig aangebracht/gelegd. Zeer tevreden!!
FOTO VAN YVONNE LOOIJEN
Tegels met vloerverwarming
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Rouwers op zaterdag 8 jul 2017 17
Zeer fijn contact en onze tegels zijn netjes gelegd. Erg fijn bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Schuurman op vrijdag 7 jul 2017 17
we zijn zeer deskundig, adviserend en vriendelijk geholpen en adviseren dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gelegd”
Door Fam. Roetert Steenbruggen op zaterdag 24 jun 2017 17
Ruime keus aan vloertegels. Goed advies. De tegelvloer is prachtig mooi gelegd
FOTO VAN FAM. ROETERT STEENBRUGGEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door M. Kwakkel op donderdag 18 mei 2017 17
Heel vriendelijk geholpen, de medewerkers denken erg goed mee. Ze hebben veel keus, goede kwaliteit. Bij problemen zijn ze goed bereikbaar en helpen ze graag mee om het op te lossen. Wij zijn erg tevreden en zullen dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Ina op donderdag 4 mei 2017 17
Fijn bedrijf , erg goed geholpen. We hebben een hele mooie keramische tegelvloer, blij mee !!! Vriendelijk personeel en bekwaam en variatie genoeg in tegels.
FOTO VAN INA
Tegelvloer in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marc Mobach op dinsdag 11 apr 2017 17
Wij hebben vloertegels gekocht, vloerverwarming laten aanleggen en daarna de vloer met de nieuwe tegels laten betegelen. Alles door het Tegelhuys geregeld. Professionele aanpak, adequaat, met verstand van zaken en maken waar wat ze beloven. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegel met leisteenlook”
Door H. Wiggers op dinsdag 14 mrt 2017 17
Keramische tegel 90x90 met leisteenlook gekocht. Prima geholpen; niet opdringerig, alle tijd, klantvriendelijk en deskundig advies. Wij raden dit bedrijf zeker aan bij de aanschaf van een nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ed van der Veen op dinsdag 17 mei 2016 16
Het Tegelhuis Wijhe is een prachtige winkel met een groot assortiment.De eigenaar Sandra is een enthousiaste , zeer behulpzame en deskundige vakvrouw. Wij mochten tegels mee naar huis nemen om rustig tot een besluit te komen. Ook zakelijk niets op aan te merken.Ik kocht uiteindelijk twee verschillende tegelvloeren voor twee verdiepingen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed meegedacht”
Door Fam. Prins op maandag 11 apr 2016 16
Er werd heel goed meegedacht. Toen onze wensen bekend gemaakt waren, werd daar heel goed op ingespeeld. Zelfs na onze beslissing werden we attent gemaakt op een betere oplossing. We werden heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Riemens op vrijdag 19 feb 2016 16
We hebben de tegelvloer in Wijhe gekocht en door Tegelhuys Wijhe laten leggen en zijn super tevreden. Prettig advies bij het uitzoeken van de tegels. Goede planning in overleg met ons voor het leggen. Mooi resultaat dankzij de vloerenleggers.Top jongens!!
FOTO VAN FAM RIEMENS
Ruimte met verschillende tegels op vloer en wand
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Cora van Zon op dinsdag 16 feb 2016 16
Prachtige vloer gekocht bij Tegelhuys Wijhe voor de gehele begane vloer. Zijn er zeer blij mee. Keurig gelegd en zeer correct geholpen. Goede service en zeer net werk. Zeker een aanrader om daar de tegels uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet gekocht wel gegund”
Door M2 op vrijdag 22 jan 2016 16
3x geweest, 3x uitstekend geholpen, 3x met een auto vol tegels naar huis om te proberen. Uiteindelijk niet gevonden wat we zochten. Dat vonden wij erg jammer. We hadden het het Tegelhuys Wijhe graag gegeund!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door H.Veltjen op maandag 18 jan 2016 16
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Er was veel mogelijk en wij zijn vlot en goed geholpen. We hebben zowel vloer- als wandtegels gekocht.Er is moeite gedaan om de levering zo snel mogelijk te laten verlopen. Wij raden dit bedrijf zeker aan anderen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Nienke op zaterdag 16 jan 2016 16
De tegels voor onze nieuwe badkamer. Meedenkend, vakkundig, fijne sfeer, zeer ruim 'up to date' assortiment, goede communicatie en een snelle levering is geen probleem. Zeker aan te raden!
FOTO VAN NIENKE
Badkamertegels
Reactie of foto toevoegen
“Bedankbezoekje volgt nog”
Door Patrick Buekenhout op vrijdag 20 nov 2015 15
Bestelling (vloertegels) geplaatst van uit Belgiê. Alles afgehandeld via mail bericht en telefoon. Super geholpen geweest , zeer correct en klantvriendelijk. Zowel levering als documenten geregeld. Deze mensen breng ik ooit een "bedankbezoekje" als ik in Nederland ben
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Fam. Boerkamp op donderdag 19 nov 2015 15
Wij hebben wand tegels en keramisch parket gekocht. Er word goed met je meegedacht en de ideeën zijn super! Aan alles wordt gedacht, lijm, voegsel, sierstrippen enz. Over de levering zijn wij ook zeer tevreden. Wij zouden jullie zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Olthuis op donderdag 12 nov 2015 15
We zijn goed geholpen door het personeel van vestiging Wijhe. We zochten vloertegels voor in onze nieuwe woning. Er werden allerlei voorbeelden aangedragen en daarbij ook goed advies gegeven. Over het resultaat zijn we meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht en persoonlijkheid”
Door Juul (Zwolle) op maandag 2 nov 2015 15
Tegelhuys Wijhe is een fijne zaak waar aandacht en persoonlijkheid centraal staat. De geleverde vloer is prachtig en door vakmensen gelegd.
Zeer tevreden met het resultaat. Ik kan het Tegelhuys aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Bezoek waard”
Door Judith Bensink op zaterdag 31 okt 2015 15
enorme keus tegels van de betere merken, deskundig personeel die vol enthousiasme een rondleiding geeft en alles verteld wat je maar weten wilt over hun tegels en de bijbehorende producten, meedenkend en oplossingsgericht, prettige sfeer in de winkel en alle vrijheid om rustig rond te kijken, na een kop thee en een prettig gesprek met een goed gevoel huiswaarts gegaan om de boel even te overdenken en de week daarop de knoop door gehakt, prachtige tegels gekocht voor de vloer en de badkamer, zelfs de tegelzetter was vol lof over de kwaliteit van de tegels, dus wij raden dit bedrijf ten zeerste aan, de moeite van een bezoek waard!
Reactie of foto toevoegen
“Geen bedenkingen”
Door Johann Visser op dinsdag 13 okt 2015 15
Aardige mensen, vriendelijke service, flexibel en meedenkend. Ruime sortering. Wij mochten meerdere tegels als staal meenemen. Onze bestelling werd vlot afgehandeld, levering op afroep was geen probleem met betaling een dag voor bezorging. Tegels werden het huis in getild. Geen beschadigingen geconstateerd. Zonder bedenkingen aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service gehad”
Door Dennis Schakelaar op woensdag 23 sep 2015 15
Goede service. Je krijgt een kop koffie en wordt vriendelijk geholpen. Er wordt volop meegedacht om zo tot een juist besluit te kunnen komen. Achteraf hadden we wel wat veel muurtegels over maar de grondtegels waren perfect uitgerekend. Wellicht dat de muurtegels nog teruggebracht mogen worden? Hier ben ik nog niet achteraan gegaan.

Al met al een hele goede service voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Ilse Jansen op donderdag 17 sep 2015 15
Wij hebben zeer goede ervaringen met het Tegelhuys Wijhe. Ze hebben niet alleen een zeer ruim assortiment, maar hebben ook echt kennis van zaken. Ze geven een goed advies, nemen de tijd en denken met je mee. Gewoon een plezierig contact!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zaak”
Door Robin Haverkamp op woensdag 16 sep 2015 15
Mooie zaak, erg vriendelijk personeel door wie we goed geholpen zijn. Zeer flexibel in het meenemen van een tegel naar huis om te kijken hoe het daadwerkelijk staat. Helpt bij de keuze voor een tegel. Uiteindelijk zijn we blij met de vloer die we nu hebben. Tip voor het bedrijf is om nog een professionaliseringsslag te maken, dit zie je nu terug in bijvoorbeeld de facturen per post en het wat rommelig inplannen van de levering van de tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Ronald op maandag 14 sep 2015 15
Ik heb vloertegels voor binnen en voor buiten hier gekocht. Levering en nabestelling ging allemaal zeer professioneel en plezierig. Er werd ook moeite gedaan om een nabestelling voor elkaar te krijgen. Ik zou jullie aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Eefje van Egmond op maandag 14 sep 2015 15
Wij zijn supergoed geholpen door de vriendelijke dames in Wijhe!!
Tegels voor de badkamer en keuken gekocht. We misten nog 2 tegels in de hal vanwege een uitgebroken muur en iedereen zocht mee naar iets wat er op leek...uiteindelijke gewoon een tegel meegekregen die we mochten gebruiken indien hij goed was! Kortom: mooie, goede spullen en super service! Zou het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door fam op maandag 14 sep 2015 15
Wij hebben keramische tegels (+ vloerverwarming) uitgezocht voor onze eetkamer die aan moest sluiten op de bestaande natuursteenvloer in de rest van de woning. Volgens de verkoopster was dit geen probleem en zou de tegelzetter een evt hoogteverschil kunnen oplossen. Helaas bleek de praktijk anders, en hebben we nu een klein hoogte verschil tussen de 2 vloeren. Jammer dat dit niet anders opgelost kon worden. Het assortiment is prima, veel keuze, klantcontact is verder fijn verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies”
Door huisman op maandag 14 sep 2015 15
Zeer goed ervaren, Tegelhuys dacht goed mee en heeft ons erg goed advies gegeven. De tegels die wij zochten waren niet overal verkrijgbaar ( marmerlook tegel) maar bij Tegelhuys was er zelfs keuze genoeg! Al met al een prettig geholpen en erg meedenkend!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door Marieke Olthof op maandag 14 sep 2015 15
We hebben badkamertegels bij het Tegelhuys gekocht, zonder problemen konden we ze daar iets langer laten staan omdat de bouw wat langer duurde. Ook konden we gebruik maken van hun tegelsnijder, erg fijn:)
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Henk Rinzema op maandag 14 sep 2015 15
Wij zijn erg goed geholpen. Er wordt meegedacht in het zoeken naar beste de keuze. De manier van leveren en de betaling wordt flexibel omgegaan. We kunnen Het Tegelhuys in Wijhe zeker aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Ron en Inge op zondag 13 sep 2015 15
We zijn uitstekend geholpen bij het zoeken naar tegels en sanitair voor ons toilet. Het Tegelhuys heeft alles naar tevredenheid geregeld en het resultaat is prachtig. Bij een volgende klus komen we zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels en wandtegels”
Door margreet op zondag 13 sep 2015 15
in 2 fases tegels voor mijn keuken gekocht. Eerst vloertegels met daaronder een vloerverwarming op een houten ondergrond. Goed meegedacht met de voor en nadelen van de verschillende mogelijkheden, tegels mee kunnen nemen om de juiste kleur te bepalen etc. Daarna nog weer terug geweest om ook de wandtegels uit te zoeken. ook toen weer prettige service. Ontspannen medewerkers die de tijd voor je nemen, klantgericht en zeker professioneel. Het uitgevoerde werk is netjes en op tijd gedaan. ook toen weer meedenken en prettig samen werken.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Jenny van der Scheer op zondag 13 sep 2015 15
zeer goed advies, prettig in in de omgang. Ook het plannen wanneer de vloer gelegd zou worden in goed overlge geregeld. Het leggen van de tegels is vakkundig gedaan en ook deze zeer behulpzaam en netjes. Al met al klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels achter fornuis”
Door henny lubbers op zondag 13 sep 2015 15
We zochten tegels achter ons fornuis (onder de schouwkap). We hebben diverse soorten meegekregen om thuis te bekijken. we zochten hiervoor ook een tegelzetter, hier kon helaas het tegelhuys niet aan voldoen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Familie Mulder op zaterdag 12 sep 2015 15
Er zijn hier zoveel soorten en er is zoveel keus maar er is door Tegelhuys Wijhe goed meegedacht over de juiste kleuren van de tegels. Zo zijn we samen tot een prachtige mix gekomen in een rustige landelijke sfeer en in een combinatie met verschillende maten tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Jansen op vrijdag 11 sep 2015 15
We hebben vloertegels hier gekocht en we zijn zeer goed geholpen. Was zeer prettig zaken doen. Een vertrouwd adres en ze geven de klant nog echt het gevoel dat je een klant bent. Topzaak en een zeer goede service, niks is voor hun teveel
Reactie of foto toevoegen
“Vloer met vloerverwarming”
Door Westra op vrijdag 11 sep 2015 15
Vloer met vloerverwarming gekocht. Vloerwarming netjes gefreesd en gelegd, puinstof in hanteerbare zakken lm af te voeren. Duideljjke uitleg en plattegrond met indeling verschillende groepen. Tegelzetter heeft de vloer gelegd. Vloer ligt er mooi bij. Ondanks dat deze enigzins golfde. Tussen offerte en opdrachtbevestiging meerdere malen contact gehad via mail en telefoon altijd snel antwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Dirk dijkgraaf op vrijdag 11 sep 2015 15
Onze Badkamer tegels, toilettegels, washok- en cv-hok tegels komen allemaal van het tegelhuys. We zijn erg tevreden met de klantvriendelijkheid en snelle levering van onze tegels. Ze passen perfect bij ons huis en maken het geheel enorm sfeervol. De vrouwen bij tegelhuys zijn erg meedenkend, laten je alles proefplaatsen en helpen je zo snel mogelijk. TOP.
FOTO VAN DIRK DIJKGRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend eindresultaat”
Door D.W. Boom op dinsdag 8 sep 2015 15
Het betrof verwijderen tegelvloer, aanleggen vloerverwarming, aanpassen badkamer, en tegelwerk in kamers en toiletruimtes. Het was veel werk. Het offerte- en uitvoeringstraject is goed verlopen. Wel ontstond er wat vertraging in de uitvoering. Op signalen van mij hierover is alert en klantvriendelijk gereageerd. De kwaliteit van het eindresultaat is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegel”
Door Clary Scheres op donderdag 3 sep 2015 15
Stad en land zocht ik af naar een mooie keramische patroon tegel voor onze badkamer. Deze vond ik bij Tegelhuys Wijhe, tegelijk met wandtegels in bijpassende kleuren. Toen er even problemen leken met de levertijd werd dit keurig opgelost. Gelukkig was alles op tijd klaar, en is het eindresultaat een plaatje!
FOTO VAN CLARY SCHERES
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tegelhuys Wijhe
Website: www.tegelhuys.nl
aWijhe , Enkweg 1b, 8131 VD Wijhe, tel 0570 - 52 54 57
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.