Feedback
9,1

Sentio Keukens

Website: sentiokeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
sentiokeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sentio Keukens
De keuken die precies bij jou past. In keukens wordt gekookt. Je eet en drinkt er en bent er samen. Een keuken moet voelen als thuis. Daarom is elk detail belangrijk. Sentio kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en ontwerpt de keuken die past bij jou en je gezin.

5 Jaar garantie – Ruim assortiment - Service aan huis - Oog voor detail

Maak een afspraak
Sfeer proeven voor het ontwerp, inmeten, montage en nazorg in de showroom of thuis.

Gerealiseerde keukens
Inspiratie nodig of benieuwd wat wij te bieden hebben? Bekijk onze keukens.

Bekijk ons magazine
Tevreden klanten aan het woord, volop inspiratie en het verhaal van Sentio.

Vloer & wandtegels: Ook voor vloer- en wandtegels bent u bij ons aan het juiste adres als leverancier van bekende merken met veel keuze.

Sentio Keukens heette voorheen Roukens & Van Gaalen Keukens.
Ervaringen
Er zijn 37 ervaringen over Sentio Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren27 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 37 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Zeker aanbevelen”
Door Peter Vissinga op donderdag 18 apr 2019 19
Een keuken gekocht, Goed advies ,goede kwaliteit / prijs , geen fantasie prijzen zoals bij de grote keukengiganten die stunten met hoge kortingen. Fijne mensen en keurige monteurs die hem geplaatst hebben , goede vakmensen. Zeer goede service en alles accuraat afgehandeld. Ik zal het bedrijf zeer zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een unieke keuken”
Door Jonathan op woensdag 24 jan 2024 24
Ik kijk met veel voldoening terug op mijn aanschaf van een schitterende keuken bij Sentio. Een persoonlijke manier van adviseren, er wordt de tijd genomen om alles goed af te wegen. Het ontwerp van hun hand was verrassend mooi. Het zoeken naar de juiste combinatie van kleur, merk, werkblad was even zoeken maar dat deden we samen. En dan de plaatsing: zorgvuldig, klantvriendelijk met als eindresultaat een unieke keuken waar iedere dag met heel veel plezier in wordt geleefd en gewerkt.
FOTO VAN JONATHAN
Reactie of foto toevoegen
“Excellent service”
Door Luis Maciel op zaterdag 25 nov 2023 23
Very happy with all the attention to our needs, the flexibility to adjust the plan and by listening what we wanted. We appreciate the effort they put to explain things in English. The installation was done perfectly and the kitchen looks exactly as we expected. We are happily cooking everyday without any problems. Also the post installation service was fantastic and we thank them for their availability. Great Job!
FOTO VAN LUIS MACIEL
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door vd Berg op dinsdag 7 feb 2023 23
Wij hebben van begin tot eind duidelijke communicatie gehad met Erik en Gerrit. In overleg konden wij de juiste apparatuur uitzoeken. Toen onze keuken eind 2022 geplaatst werd was alles aanwezig en de keuken direct klaar/compleet. Complimenten voor de montagedienst. Was is dàt een geweldig (en perfectionistisch) team! Tenslotte was de keuken prijstechnisch ook nog interessanter dan bij de 'grote' keukenleveranciers. Zo konden wij uiteindelijk het Fenix (anti fingerprint) ook op de kasten en lades laten aanbrengen.
FOTO VAN VD BERG
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door J.reijmes op zaterdag 24 dec 2022 22
Zeer goede ervaring met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Zeer goed advies in keuzes ook in apparatuur. Goede kwaliteit. Prachtige keuken. Een meubelstuk in huis vooral het kookeiland.
FOTO VAN J.REIJMES
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Meijer op dinsdag 25 okt 2022 22
Een keuken centrum die met je meedenkt. Maatwerk wordt er geleverd. Alles tot in de puntjes verzorgd. Afspraken worden goed nagekomen. En alles tegen een redelijke prijs. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN HANS MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Joyce&Dennis op vrijdag 25 feb 2022 22
Waren op zoek naar landelijke keuken. En kwamen uiteindelijk bij Roukens&van Gaalen uit. Wat gelijk opviel was dat men niet opdringerig was en er goed geluisterd werd naar onze wensen. We gingen na het eerste gesprek met een tevreden gevoel naar huis, wat ons uiteindelijk heeft doen besluiten met Roukens & Van Gaalen in zee te gaan. De keuken is zonder oponthoud geplaatst. De uitvoerders waren allemaal beleefd en vriendelijk en altijd bereid tot overleg. Alles wat wij besteld hadden was ook geleverd. Alleen de kraan was stuk, maar we hoefden niet lang te wachten, voordat er een nieuwe kraan geleverd werd. Nadat de keuken geplaatst was kwam de projectleider even langs om te vragen of alles nog naar wens was.
Wat ons betreft is het aan te raden om bij Roukens & Van Gaalen een keuken te bestellen en het ook door hen te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Hardeman op zaterdag 24 apr 2021 21
Na een bezoek in de showroom bij Roukens en van Gaalen wisten we het zeker, hier laten wij onze keuken maken, zeer veel soorten materialen en goede ideeën en alle tijd voor de klant echt super. Ook het zelf plaatsen van de keuken was mogelijk, hierin werd ook nog in meegedacht. We zijn super blij met het resultaat. Een echte aanrader
FOTO VAN HARDEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met keukenblad keurig opgelost”
Door Peter van Werkhooven op maandag 25 jan 2021 21
Mede naar aanleiding van de goede berichten over Roukens en van Gaalen keukens besloten we om niet voor de grote keukenbedrijven te gaan bij de aanschaf van onze nieuwe keuken maar te kiezen voor een klein bedrijf. Het eerste (persoonlijke) contact met Gerrit van Roukens en van Gaalen, medio december 2019, verliep prettig en voldeed volledig aan onze verwachtingen. In tegenstelling tot de vaak gehanteerde handelswijze van de bekende grote keukenbedrijven liepen we na een paar uur niet met een koopcontract van een keuken de deur uit. Alles wat wij besproken hadden werd een paar dagen later "vertaald" in een tekening met een duidelijke offerte die voldoende ruimte gaf voor aanpassingen. In de daarop volgende weken werd duidelijk meegedacht om de keuken geheel naar onze wensen samen te stellen. Uiteindelijk een order geplaatst en medio maart 2020 werd de keuken geplaatst. Ondanks het enthousiasme van de monteur ging het plaatsen niet helemaal probleemloos en bleek een deel van het keukenblad beschadigd. Zonder discussie werd er een nieuw (deel) keukenblad besteld. Enkele maanden later, mede door de corona wel wat later dan beloofd, werd een nieuw keukenblad gemonteerd en de paar onvolkomenheden opgelost. Helaas bleek het nieuw geleverde keukenblad een afwijkende kleur te hebben t.o.v. het overige deel van het keukenblad. Door Roukens en van Gaalen keukens werd aan de leverancier van het keukenblad de opdracht gegeven om dit probleem op te lossen. Helaas bleef een oplossing uit waarna Roukens en van Gaalen keukens zich ingespannen heeft om het probleem alsnog op te lossen. Eind 2020 werd alles keurig opgelost en sindsdien genieten wij van een prachtige keuken. Resumerend kunnen we zeggen dat Roukens en van Gaalen keukens echt de moeite doet om de klant tevreden te krijgen. Een bedrijf wat ik een ieder kan aanbevelen.
FOTO VAN PETER VAN WERKHOOVEN
+ Toon extra foto van Peter van Werkhooven
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door John Geurs op zaterdag 2 jan 2021 21
Dit is het tweede product die ik bij Roukens en van Gaalen keuken af neem. Gerrit en Erik geven je het gevoel echt klant te zijn. Ze staan voor je klaar, denken mee en dat voor een zeer concurrerende prijs. Geweldige service. De monteur was een echte vakman met oog voor detail. Bij een volgende keuken ben ik weer van de partij. Bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Onze mooie nieuwe keuken”
Door Ellen en Jaco van Voorthuijsen op zaterdag 12 dec 2020 20
Gelijk al bij het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Roukens & van Gaalen Keukens. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en op een prettige en gemoedelijke manier werd meegedacht en geadviseerd. Gelukkig geen opdringerige verkooppraatjes. Ook bij het plaatsen van de keuken hebben we de werkwijze van Roukens & van Gaalen als heel prettig ervaren. Klantgericht, flexibel en alles netjes volgens afspraak. Monteur Hans is een echte vakman met liefde voor zijn vak en oog voor detail. Dat zie je aan de zorgvuldige montage en bijvoorbeeld aan de dunne en super strakke kitnaden. Wij zijn niet snel geneigd een recensie te schrijven. Voor Roukens & van Gaalen willen we graag een uitzondering maken. Dat hebben ze beslist verdiend. Dagelijks genieten we van onze mooie nieuwe keuken. Bedankt Roukens & van Gaalen!
FOTO VAN ELLEN VAN VOORTHUIJSEN
+ Toon extra foto van Ellen van Voorthuijsen
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in de omgang”
Door Jolene op dinsdag 3 nov 2020 20
Alle afspraken zijn goed nagekomen, er werd goed en tijdig gecommuniceerd over de dag waarop de werkzaamheden Zouden plaatsvinden. Vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door A. Eenkhoorn op dinsdag 3 nov 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Roukens en Van Gaalen. Een prachtige keuken, die past bij onze woning. Wij zijn tevreden over het meedenken, tijdens de eerste afspraak. Er werd echt vanuit de klant gedacht. Daarnaast zijn we ook te tevreden over het plaatsen en de oplevering. Er waren een aantal dingen niet op tijd geleverd. Deze werden op een later tijdstip geplaatst. Als laatst ook tevreden over de prijs! Prima prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN A. EENKHOORN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henk en Nanneke Zwijnen/Hendriksen op maandag 27 jul 2020 20
Wij hebben een matzwarte keuken gekocht (voorjaar 2020) bij Roukens & Van Gaalen en zijn vol lof over het team. Het grote voordeel van dit kleinschalige bedrijf is de persoonlijke service. Alle tijd wordt genomen voor het ontwikkelen van plannen. Ze denken ook objectief met je mee, zodat de keuken volledig naar persoonlijke wens wordt gerealiseerd. Zowel Gerrit als Erik zijn vriendelijke en voorkomende mensen die, als het nodig is, ook zelf de handen uit de mouwen steken bij het installeren van de keuken. Een groot compliment verdient ook monteur Hans. Hij is een groot vakman en werkt met precisie en plezier. Voor (vele) koppen koffie doet hij alles voor je, zodat het eindresultaat perfect is. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat onze droomkeuken door het team Roukens & Van Gaalen meer dan gerealiseerd is en wij zullen hen zeker aanbevelen!
FOTO VAN HENK EN NANNEKE ZWIJNEN/HENDRIKSEN
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Esther Dirkmaat op donderdag 23 jul 2020 20
Een klein bedrijf met oog voor detail. Geduldig, niet opdringerig en meedenkend met ons als klant om samen een keuken te realiseren helemaal naar onze wens. En dat is het geworden! Wij zijn helemaal tevreden en wat een vakman is hun keukenmonteur Hans. Bovenkastjes die eigenlijk toch te groot bleken zijn op maat gemaakt en bij oplevering van de keuken was de keuken helemaal af! Al meerdere keukens laten zetten maar dit nog niet eerder mee mogen maken. Qua service, vakmanschap en ook zeker qua prijs beveel ik dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN ESTHER DIRKMAAT
Vakmannenwerk
Reactie of foto toevoegen
“Eigen ontwerp”
Door janske Meijer op donderdag 14 mei 2020 20
We hebben zelf een ontwerp gemaakt en dit konden ze precies zo maken. vakkundig, behulpzaam mooi bedrijf.

Aanvulling ontvangen 14 mei 2020: Keuken is gemonteerd. prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door F.K. op dinsdag 12 mei 2020 20
Persoonlijke benadering en begeleiding. Goed geadviseerd. In ons geval hadden we hele specifieke eigen wensen voor ontwerp keuken (maatwerk). Daar werd in meegedacht en juiste onderdelen/merken bij gezocht. Resultaat is precies wat we voor ogen hadden. Levering ging niet helemaal goed, maar werd wel goed opgepakt en opgelost. Niets was teveel.
FOTO VAN F.K.
REACTIE VAN ERIK
Dank je wel Fons voor je reactie en foto !
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door P.v Baaren op donderdag 23 apr 2020 20
Nemen alle tijd voor je, denken goed mee, komen afspraken na, oftewel super !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Muller op woensdag 26 feb 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. De keuken is geplaatst, aangesloten en afgewerkt door serieuze, ervaren vakmensen en wij hadden steeds het gevoel dat het in goede handen was. Er bleken later wat problemen met apparatuur en het functioneren van de keuken, maar dat werd steeds naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Fam van Duijn op dinsdag 4 feb 2020 20
Een keuken. goede ervaringen. professioneel geholpen.

Aanvulling ontvangen 6 februari 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Het is prima bevallen.
FOTO VAN FAM VAN DUIJN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk van Beek op woensdag 11 dec 2019 19
In september heeft Roukens en van Gaalen bij ons een nieuwe keuken geleverd en geplaatst. Daar zijn we erg tevreden mee. De prijs c.q. kwaliteit verhouding staat ons erg aan evenals de vriendelijke contacten over en weer. In de toekomst kiezen we zeker weer voor Roukens en van Gaalen.
FOTO VAN HJ VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van Snippenberg op vrijdag 18 okt 2019 19
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Roukens en van Gaalen keukens. Vanaf het begin tot het eind zijn we heel prettig en goed geholpen. Deze mensen denken heel goed met je mee! Inmiddels hebben we elke dag heel veel plezier van de keuken.
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat”
Door J. Van Beek op dinsdag 15 okt 2019 19
Door een fijne samenwerking en goede service hebben we een prachtige keuken als resultaat!
FOTO VAN J. VAN BEEK
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Diepenmaat op dinsdag 17 sep 2019 19
Wij hebben een keuken en tegels van Roukens en van Gaalen gekocht en zijn erg tevreden. Ze geven goed advies en de service is perfect. In de showroom hebben we ook mooie tegels gezien en gekocht. We zijn echt super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN DIEPENMAAT
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Diepenmaat
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Pieter Mulder op donderdag 1 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Roukens en van Gaalen. Omdat wij een nieuwbouwwoning hebben was het qua planning vrij lastig. Roukens en van Gaalen is hier heel flexibel mee omgegaan. Het plaatsen van de keuken ging volgens afspraak en is perfect gezet. En uiteraard is het een schitterende keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Anne Veldhuis op woensdag 22 mei 2019 19
Wij hebben onlangs een keuken via Roukens en van Gaalen besteld en laten we plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over het contact, de adviezen, de kwaliteit en de keuken zelf natuurlijk! Geen verkoop praatjes maar gewoon een goed gesprek en eerlijke adviezen. Ze nemen de tijd voor je en bieden kwaliteit keuken aan. Daarna houden ze regelmatig contact of alles nog naar wens is mbt tot de indeling etc. Het plaatsen moest vaak door ons verzet worden maar ze waren erg flexibel. Een super mooie, zeer kwalitatieve keuken staat nu in ons nieuwe huis! Dank!
FOTO VAN ANNE VELDHUIS
Kwaliteitskeuken
+ Toon extra foto van Anne Veldhuis
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam Schmidt op donderdag 2 mei 2019 19
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we terecht bij Roukens en van Gaalen keukens. Van deze stap hebben wij nooit spijt gehad. Vanaf de eerste ontmoeting in de showroom tot en met de laatste afwikkelingen hebben we te maken gehad met vriendelijke, meedenkende en creatieve directeuren. Er gaat altijd wel iets mis maar vanuit onze kant was er het vertrouwen van: het komt allemaal goed! Ook het vermelden waard is de monteur die onze nieuwe parel vakkundig in elkaar heeft gezet. Kortom, wij zijn nu de trotse eigenaars van een schitterende keuken waar wij zeer blij mee zijn.
FOTO VAN FAM SCHMIDT
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met eiland”
Door Anja op donderdag 7 mrt 2019 19
Keuken met kookeiland met inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Prettig contact, vaste prijs, er werd goed naar onze wensen geluisterd. Vakkundig geplaatst, afspraken worden goed nagekomen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door Mirjam op woensdag 30 jan 2019 19
Prettig, persoonlijk advies bij aankoop van onze keuken. Er werd goed meegedacht met onze wensen. Alles is mogelijk! Geen vervelende verkooptechnieken of moeten onderhandelen. Je krijgt direct een goede prijs voorgelegd. We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding! Ook de installatie is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Van Beek op dinsdag 15 jan 2019 19
Erg mooie keuken gekocht met met eiland, erg tevreden, hoogwaardig kwaliteit van materialen, deze mensen weten echt waar zo over praten goed advies gegeven
Kortom aan te raden om een keuken bij te kopen
FOTO VAN VAN BEEK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door De Kleuver op dinsdag 8 jan 2019 19
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Na een goed advies hebben we roukens en van Gaalen de gunning gegeven om de keuken te leveren. Dit is allemaal volgens afspraak gegaan zowel wat besproken is, zowel de levering. Mocht je vragen hebben dan is er via de e-mail ook snel reactie. Top bedrijf en zeker een aanrader.
FOTO VAN DE KLEUVER
Keuken met zwarte blad en witte fronten
+ Toon extra foto van De Kleuver
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Larry op maandag 1 okt 2018 18
In het algemeen zijn wij zeer tevreden over Roukens en van Gaalen Keukens. Wij zijn blij dat we uiteindelijk ons gevoel hebben gevolgd en hebben gekozen voor Roukens en van Gaalen Keukens.

Voortraject ging prima. Het was wel een lange rit voor ons om vanuit Amsterdam te komen. Dit was zeker de moeite waard. Wij hadden ruim een half jaar gezocht naar onze droomkeuken. Wij hebben verschillende keukenbedrijven bezocht. Van Duitsland tot aan Zeeland. En alles hier tussen in. Uiteindelijk gekozen voor Roukens en van Gaalen Keukens, omdat het eerste gesprek met Erik als vertrouwd en eerlijk voelde.

Uitvoering ging redelijk. De verschillende horror-verhalen werd werkelijkheid, dat er van alles mis kon gaan. En dat je vervolgens achter wordt gelaten in het donker. Bij ons gingen er een aantal dingen mis. Wat jammer was, maar we werden gelukkig niet in het donker gehouden. Er werd continue met ons gecommuniceerd. Zo was een achterwand vergeten tijdens de bestelling. Die moest worden nabesteld. Binnen 2 maanden was het laatste frontje geleverd en werd alles afgerond. Aan de andere kant was het ook wel fijn. Er waren namelijk nog een aantal punten die nog open stonden. Deze werd gelijk opgepakt.

Na oplevering hebben we nog verschillende meldingen gedaan bij Roukens en van Gaalen Keukens. Voor o.a. de verschillende apparaten. Ook na oplevering zijn zij nog goed bereikbaar en werd alles netjes afgehandeld. Ook hierover zijn wij tevreden over.
FOTO VAN LARRY
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ans Jurriens op woensdag 19 sep 2018 18
Een complete keuken. We zijn heel tevreden met de aankoop, plaatsing en nazorg en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
FOTO VAN ANS JURRIENS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Van Rijn op woensdag 9 mei 2018 18
Mooie, landelijke keuken uitgezocht bij Roukens en van Gaalen Keukens; scherpe prijs, vriendelijk en persoonlijk personeel, we mochten vrijblijvend frontjes meenemen om de kleur goed te beoordelen, heel fijn! Een perfecte keuken helemaal naar ons zin.
Reactie of foto toevoegen
“Je weet waar je aan toe bent”
Door Esther op dinsdag 6 jun 2017 17
Na wat tekeningen bij andere keukenleveranciers die elke keer weer met dezelfde onbevredigende indeling kwamen toch contact opgenomen met Erik. Gelukkig kwam Erik aan huis en kwam met een heel ander inzicht en dat voelde gelijk goed. Ik wist dat ik een zwarte keuken wilde maar qua materialen was ik erg besluiteloos, ik maak niet makkelijk een keuze maar daarbij zat ik midden in een verbouwing en de tegels van keukenvloer etc moesten ook bepaald worden. Daardoor vond ik het erg lastig een voorstelling te maken van het geheel. Keuzes die ik had gemaakt veranderde nogal eens maar Erik bleef altijd rustig en gaf me advies en dat inzicht weer. Nog nooit zo een geduldige en vriendelijke man met kennis van zaken meegemaakt en hij heeft wat met me te stellen gehad!! Hij heeft een enorm gevoel voor kleur en detail, een verademing! Omdat hij thuis was geweest wist hij wat de smaak van ons was en en kon ons daardoor ook beter adviseren. Ook de vaste prijs is prettig. Weten waar je aan toe bent en hij is een man van z'n woord. Mocht je nog twijfels hebben, niet doen.je wordt zeker niet teleurgesteld! Ik ben helemaal blij met m'n keuken en verloop van keuze tot koop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Uniek”
Door Gijsbert & Erika Vroegindeweij op vrijdag 12 mei 2017 17
Deze prachtige keuken gekocht bij Roukens & van Gaalen. Erik dacht goed mee en wist precies wat wij bedoelde! Je voelt jezelf al snel op je gemak omdat er geen 'gladde' verkooppraatjes aan de praat komen. Dat maakt Roukens & van Gaalen een unieke keukenspecialist!
FOTO VAN GIJSBERT & ERIKA VROEGINDEWEIJ
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke leefkeuken”
Door Lisa op vrijdag 21 apr 2017 17
We wonen nu bijna een jaar in ons huis, veel verbouwd, waaronder ook de keuken. We hebben er voor gekozen om een landelijke leefkeuken te nemen. Via via zijn we bij Roukens en van Gaalen terecht gekomen en wat zijn we hier blij mee. Nu we bijna een jaar in het huis wonen zijn wij nog steeds verliefd op de keuken. we hebben al verschillende vrienden Roukens en van Gaalen aangeraden, en ook zij zijn in zee gegaan met dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 11 maart 2016: Wauw, onze keuken is klaar en is echt een plaatje geworden. Erg goede service, Erik die je altijd kan bellen voor vragen en denk goed mee. De monteur, aardige en spontane man. Zeker een bedrijf waar ik vrienden heen zal sturen wanneer zij opzoek zijn naar een keuken!
FOTO VAN LISA
Verliefd op deze keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Sentio Keukens
Website: sentiokeukens.nl
  Showroom Dodewaard (geopend op afspraak) , De Vlasman 22a, 6669 ND Dodewaard, tel 0488-764036
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.