Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1567 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
162 ervaringen (vandaag)
Rijssen (Overijssel)
216 ervaringen (1 week geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
21 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
172 ervaringen (2 weken geleden)
6,0

Potman Keukenspecialist

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0522-255551 | Steenwijkerstraatweg 23, 7942HL Meppel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Potman Keukenspecialist
Alles onder één dak
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Potman Keukenspecialist. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Grote vergissing”
Door L Molenkamp op vrijdag 17 feb 2017 '17
In oktober 2015 een keuken gekocht en geleverd en "geplaatst" in februari 2016 bij deze zaak, dit is de grootste vergissing geweest bij een aankoop tot nu toe. Van de geplaatste keuken deugde helemaal niets, de keuken is verkeerd opgemeten, er is niets afgesteld, grepen waren verkeerd geboord, kasten scheef geplaatst, klepkasten verkeerd geplaatst, koelkast/magnetron kast uit het lood etc etc. Van service heeft Potman jr nog nooit gehoord. We hebben een jaar lang via onze rechtsbijstand verzekering moeten knokken om nog enigszins de keuken hersteld en goed geplaatst te krijgen, door een ander bedrijf uiteraard. Kortom dit bedrijf is een grote deceptie voor ons gebleken terwijl wij het de middenstand in Meppel wel gunden. Het had een feestje moeten zijn maar het was één grote teleurstelling.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Bestekbak”
Door Peter van der Heijden op zaterdag 16 sep 2017 '17
Ik woon in Eindhoven en heb sinds kort een Bribus keuken, en was op zoek naar een passende bestekbak. Contact opgenomen met de fabriek, ze adviseerde mij om een dealer in de regio te benaderen. Ik heb toen diversen dealers waaronder Pontmeijer gemaild, maar kreeg van niemand antwoord! Ik kom toevallig de site tegen van Potman jr. in Meppel en probeer het maar daar. Ik krijg dezelfde dag nog antwoord en kan de bestekbak bij hun bestellen.Na een poosje krijg ik bericht dat de bestekbak binnen Is, en dat ze hem naar mij opsturen. De volgende dag al binnen. Super service en ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging Potman Keukenspecialist
Website: www.potmanjr.nl
aMeppel, Steenwijkerstraatweg 23, 7942HL Meppel, tel 0522 - 25 55 51
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe