Feedback
9,5

Roukens en van Gaalen Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.roukensvangaalenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Roukens en van Gaalen Keukens
Wij bij Roukens en Van Gaalen weten dat een keuken meer kan zijn dan enkel een plek om te koken. Samen met u als klant, gaan we op zoek naar de keuken die bij u past.

We werken een prachtige keuken voor u uit, tevens hebben we een ruime collectie aan vloertegels beschikbaar zodat een compleet keuken inclusief vloer kunnen realiseren. Aan de keukentafel in onze sfeervolle showroom presenteren we u 3-dimensionaal uw nieuwe keuken. Het bijzondere is dat u uw keuken levensecht ziet en tot in het kleinste detail aan kunt passen. Zo komen uw ideeën tot leven.

VLOERTEGELS
U zoekt exclusieve vloertegels voor badkamer, keuken of hal?

Met een ruime collectie voldoet Roukens en Van Gaalen Keukens niet alleen uit in maatwerk keukens, maar ook in bijpassende hoge kwaliteit vloertegels.

Diverse merken staan bekend om het zeer brede en gevarieerde aanbod van exclusieve vloertegels. Wit of kleurrijk, klein of groot, mat of glanzend. De mogelijkheden wat betreft exclusieve vloertegels zijn eindeloos. Een tegelvloer in de badkamer, keuken of hal die de ruimte en het huis verrijkt en charme geeft. Wij geven u graag informatie over het brede aanbod van exclusieve vloertegels.

Kom snel eens kijken in onze showroom of maak een afspraak met Gerrit van Dalfsen of Erik van Gaalen. Wij kunnen ons voorstellen dat als u van plan bent om een tegelvloer te kopen eerst de tegels wilt zien en ook in uw handen wilt houden voor u tot een verkoop over gaat. Het gaat tenslotte om een vloer waar u jarenlang plezier van wilt hebben.

KEUKENADVIES AAN HUIS
Roukens en Van Gaalen keukens maakt ook hét verschil door persoonlijk advies aan huis!

We proeven de sfeer van uw woning, zien de stijl van uw huis en we meten de grootte van uw keukenruimte. Belangrijke details van uw woning worden gezien, zoals de huidige vloer, de mogelijkheid voor een uitbouw, het type plafond en de huidige keukensituatie. U kunt natuurlijk ook bij ons in de showroom komen, zodat we prachtige 3d tekeningen kunnen laten zien.

EEN AANSPREEKPUNT
Voor al uw vragen heeft u één aanspreekpunt, zodat we u ontzorgen. De ontzorging begint bij het verkoopgesprek en eindigt bij de oplevering van uw keuken. Uw keukenadviseur Erik van Gaalen helpt u bij het bepalen van het type deurtje, ontwerp en apparatuur. Gerrit van Dalfsen voor het laatste service puntje van uw droomkeuken! Eén bedrijf dat u begeleidt van idee tot realisatie.

GEEN AANBETALING
Roukens & Van Gaalen Keukens kent geen aanbetaling. Hoewel wij een CBW erkende dealer zijn, vertrouwen we dat onze klanten betalen op de dag voor levering.

VAKKUNDIGE MONTAGE
Vakkundige montage door onze monteur is het laatste visitekaartje van Roukens & Van Gaalen Keukens. Voor ons en zeker voor u belangrijk dat dit naar wens verloopt. Netjes af kitten, nauwkeurig stellen van kastjes en deuren. Wij gaan alleen voor de hoogste tevredenheid!
Ervaringen
Er zijn 53 ervaringen over Roukens en van Gaalen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren41 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 53 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Echte aanrader”
Door Hardeman op zaterdag 24 apr 2021 21
Na een bezoek in de showroom bij Roukens en van Gaalen wisten we het zeker, hier laten wij onze keuken maken, zeer veel soorten materialen en goede ideeën en alle tijd voor de klant echt super. Ook het zelf plaatsen van de keuken was mogelijk, hierin werd ook nog in meegedacht. We zijn super blij met het resultaat. Een echte aanrader
FOTO VAN HARDEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met keukenblad keurig opgelost”
Door Peter van Werkhooven op maandag 25 jan 2021 21
Mede naar aanleiding van de goede berichten over Roukens en van Gaalen keukens besloten we om niet voor de grote keukenbedrijven te gaan bij de aanschaf van onze nieuwe keuken maar te kiezen voor een klein bedrijf. Het eerste (persoonlijke) contact met Gerrit van Roukens en van Gaalen, medio december 2019, verliep prettig en voldeed volledig aan onze verwachtingen. In tegenstelling tot de vaak gehanteerde handelswijze van de bekende grote keukenbedrijven liepen we na een paar uur niet met een koopcontract van een keuken de deur uit. Alles wat wij besproken hadden werd een paar dagen later "vertaald" in een tekening met een duidelijke offerte die voldoende ruimte gaf voor aanpassingen. In de daarop volgende weken werd duidelijk meegedacht om de keuken geheel naar onze wensen samen te stellen. Uiteindelijk een order geplaatst en medio maart 2020 werd de keuken geplaatst. Ondanks het enthousiasme van de monteur ging het plaatsen niet helemaal probleemloos en bleek een deel van het keukenblad beschadigd. Zonder discussie werd er een nieuw (deel) keukenblad besteld. Enkele maanden later, mede door de corona wel wat later dan beloofd, werd een nieuw keukenblad gemonteerd en de paar onvolkomenheden opgelost. Helaas bleek het nieuw geleverde keukenblad een afwijkende kleur te hebben t.o.v. het overige deel van het keukenblad. Door Roukens en van Gaalen keukens werd aan de leverancier van het keukenblad de opdracht gegeven om dit probleem op te lossen. Helaas bleef een oplossing uit waarna Roukens en van Gaalen keukens zich ingespannen heeft om het probleem alsnog op te lossen. Eind 2020 werd alles keurig opgelost en sindsdien genieten wij van een prachtige keuken. Resumerend kunnen we zeggen dat Roukens en van Gaalen keukens echt de moeite doet om de klant tevreden te krijgen. Een bedrijf wat ik een ieder kan aanbevelen.
FOTO VAN PETER VAN WERKHOOVEN
+ Toon extra foto van Peter van Werkhooven
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door John Geurs op zaterdag 2 jan 2021 21
Dit is het tweede product die ik bij Roukens en van Gaalen keuken af neem. Gerrit en Erik geven je het gevoel echt klant te zijn. Ze staan voor je klaar, denken mee en dat voor een zeer concurrerende prijs. Geweldige service. De monteur was een echte vakman met oog voor detail. Bij een volgende keuken ben ik weer van de partij. Bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Onze mooie nieuwe keuken”
Door Ellen en Jaco van Voorthuijsen op zaterdag 12 dec 2020 20
Gelijk al bij het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Roukens & van Gaalen Keukens. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en op een prettige en gemoedelijke manier werd meegedacht en geadviseerd. Gelukkig geen opdringerige verkooppraatjes. Ook bij het plaatsen van de keuken hebben we de werkwijze van Roukens & van Gaalen als heel prettig ervaren. Klantgericht, flexibel en alles netjes volgens afspraak. Monteur Hans is een echte vakman met liefde voor zijn vak en oog voor detail. Dat zie je aan de zorgvuldige montage en bijvoorbeeld aan de dunne en super strakke kitnaden. Wij zijn niet snel geneigd een recensie te schrijven. Voor Roukens & van Gaalen willen we graag een uitzondering maken. Dat hebben ze beslist verdiend. Dagelijks genieten we van onze mooie nieuwe keuken. Bedankt Roukens & van Gaalen!
FOTO VAN ELLEN VAN VOORTHUIJSEN
+ Toon extra foto van Ellen van Voorthuijsen
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in de omgang”
Door Jolene op dinsdag 3 nov 2020 20
Alle afspraken zijn goed nagekomen, er werd goed en tijdig gecommuniceerd over de dag waarop de werkzaamheden Zouden plaatsvinden. Vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door A. Eenkhoorn op dinsdag 3 nov 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Roukens en Van Gaalen. Een prachtige keuken, die past bij onze woning. Wij zijn tevreden over het meedenken, tijdens de eerste afspraak. Er werd echt vanuit de klant gedacht. Daarnaast zijn we ook te tevreden over het plaatsen en de oplevering. Er waren een aantal dingen niet op tijd geleverd. Deze werden op een later tijdstip geplaatst. Als laatst ook tevreden over de prijs! Prima prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN A. EENKHOORN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henk en Nanneke Zwijnen/Hendriksen op maandag 27 jul 2020 20
Wij hebben een matzwarte keuken gekocht (voorjaar 2020) bij Roukens & Van Gaalen en zijn vol lof over het team. Het grote voordeel van dit kleinschalige bedrijf is de persoonlijke service. Alle tijd wordt genomen voor het ontwikkelen van plannen. Ze denken ook objectief met je mee, zodat de keuken volledig naar persoonlijke wens wordt gerealiseerd. Zowel Gerrit als Erik zijn vriendelijke en voorkomende mensen die, als het nodig is, ook zelf de handen uit de mouwen steken bij het installeren van de keuken. Een groot compliment verdient ook monteur Hans. Hij is een groot vakman en werkt met precisie en plezier. Voor (vele) koppen koffie doet hij alles voor je, zodat het eindresultaat perfect is. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat onze droomkeuken door het team Roukens & Van Gaalen meer dan gerealiseerd is en wij zullen hen zeker aanbevelen!
FOTO VAN HENK EN NANNEKE ZWIJNEN/HENDRIKSEN
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Esther Dirkmaat op donderdag 23 jul 2020 20
Een klein bedrijf met oog voor detail. Geduldig, niet opdringerig en meedenkend met ons als klant om samen een keuken te realiseren helemaal naar onze wens. En dat is het geworden! Wij zijn helemaal tevreden en wat een vakman is hun keukenmonteur Hans. Bovenkastjes die eigenlijk toch te groot bleken zijn op maat gemaakt en bij oplevering van de keuken was de keuken helemaal af! Al meerdere keukens laten zetten maar dit nog niet eerder mee mogen maken. Qua service, vakmanschap en ook zeker qua prijs beveel ik dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN ESTHER DIRKMAAT
Vakmannenwerk
Reactie of foto toevoegen
“Eigen ontwerp”
Door janske Meijer op donderdag 14 mei 2020 20
We hebben zelf een ontwerp gemaakt en dit konden ze precies zo maken. vakkundig, behulpzaam mooi bedrijf.

Aanvulling ontvangen 14 mei 2020: Keuken is gemonteerd. prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door F.K. op dinsdag 12 mei 2020 20
Persoonlijke benadering en begeleiding. Goed geadviseerd. In ons geval hadden we hele specifieke eigen wensen voor ontwerp keuken (maatwerk). Daar werd in meegedacht en juiste onderdelen/merken bij gezocht. Resultaat is precies wat we voor ogen hadden. Levering ging niet helemaal goed, maar werd wel goed opgepakt en opgelost. Niets was teveel.
FOTO VAN F.K.
REACTIE VAN ERIK
Dank je wel Fons voor je reactie en foto !
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door P.v Baaren op donderdag 23 apr 2020 20
Nemen alle tijd voor je, denken goed mee, komen afspraken na, oftewel super !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Muller op woensdag 26 feb 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. De keuken is geplaatst, aangesloten en afgewerkt door serieuze, ervaren vakmensen en wij hadden steeds het gevoel dat het in goede handen was. Er bleken later wat problemen met apparatuur en het functioneren van de keuken, maar dat werd steeds naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Fam van Duijn op dinsdag 4 feb 2020 20
Een keuken. goede ervaringen. professioneel geholpen.

Aanvulling ontvangen 6 februari 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Het is prima bevallen.
FOTO VAN FAM VAN DUIJN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk van Beek op woensdag 11 dec 2019 19
In september heeft Roukens en van Gaalen bij ons een nieuwe keuken geleverd en geplaatst. Daar zijn we erg tevreden mee. De prijs c.q. kwaliteit verhouding staat ons erg aan evenals de vriendelijke contacten over en weer. In de toekomst kiezen we zeker weer voor Roukens en van Gaalen.
FOTO VAN HJ VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van Snippenberg op vrijdag 18 okt 2019 19
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Roukens en van Gaalen keukens. Vanaf het begin tot het eind zijn we heel prettig en goed geholpen. Deze mensen denken heel goed met je mee! Inmiddels hebben we elke dag heel veel plezier van de keuken.
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat”
Door J. Van Beek op dinsdag 15 okt 2019 19
Door een fijne samenwerking en goede service hebben we een prachtige keuken als resultaat!
FOTO VAN J. VAN BEEK
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Diepenmaat op dinsdag 17 sep 2019 19
Wij hebben een keuken van Roukens en van Gaalen gekocht en zijn erg tevreden. Ze geven goed advies en de service is perfect. In de showroom hebben we ook mooie tegels gezien en gekocht. We zijn echt super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN DIEPENMAAT
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Diepenmaat
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Pieter Mulder op donderdag 1 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Roukens en van Gaalen. Omdat wij een nieuwbouwwoning hebben was het qua planning vrij lastig. Roukens en van Gaalen is hier heel flexibel mee omgegaan. Het plaatsen van de keuken ging volgens afspraak en is perfect gezet. En uiteraard is het een schitterende keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Anne Veldhuis op woensdag 22 mei 2019 19
Wij hebben onlangs een keuken via Roukens en van Gaalen besteld en laten we plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over het contact, de adviezen, de kwaliteit en de keuken zelf natuurlijk! Geen verkoop praatjes maar gewoon een goed gesprek en eerlijke adviezen. Ze nemen de tijd voor je en bieden kwaliteit keuken aan. Daarna houden ze regelmatig contact of alles nog naar wens is mbt tot de indeling etc. Het plaatsen moest vaak door ons verzet worden maar ze waren erg flexibel. Een super mooie, zeer kwalitatieve keuken staat nu in ons nieuwe huis! Dank!
FOTO VAN ANNE VELDHUIS
Kwaliteitskeuken
+ Toon extra foto van Anne Veldhuis
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam Schmidt op donderdag 2 mei 2019 19
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we terecht bij Roukens en van Gaalen keukens. Van deze stap hebben wij nooit spijt gehad. Vanaf de eerste ontmoeting in de showroom tot en met de laatste afwikkelingen hebben we te maken gehad met vriendelijke, meedenkende en creatieve directeuren. Er gaat altijd wel iets mis maar vanuit onze kant was er het vertrouwen van: het komt allemaal goed! Ook het vermelden waard is de monteur die onze nieuwe parel vakkundig in elkaar heeft gezet. Kortom, wij zijn nu de trotse eigenaars van een schitterende keuken waar wij zeer blij mee zijn.
FOTO VAN FAM SCHMIDT
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Peter Vissinga op donderdag 18 apr 2019 19
Een keuken gekocht, Goed advies ,goede kwaliteit / prijs , geen fantasie prijzen zoals bij de grote keukengiganten die stunten met hoge kortingen. Fijne mensen en keurige monteurs die hem geplaatst hebben , goede vakmensen. Zeer goede service en alles accuraat afgehandeld. Ik zal het bedrijf zeer zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met eiland”
Door Anja op donderdag 7 mrt 2019 19
Keuken met kookeiland met inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Prettig contact, vaste prijs, er werd goed naar onze wensen geluisterd. Vakkundig geplaatst, afspraken worden goed nagekomen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door Mirjam op woensdag 30 jan 2019 19
Prettig, persoonlijk advies bij aankoop van onze keuken. Er werd goed meegedacht met onze wensen. Alles is mogelijk! Geen vervelende verkooptechnieken of moeten onderhandelen. Je krijgt direct een goede prijs voorgelegd. We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding! Ook de installatie is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Van Beek op dinsdag 15 jan 2019 19
Erg mooie keuken gekocht met met eiland, erg tevreden, hoogwaardig kwaliteit van materialen, deze mensen weten echt waar zo over praten goed advies gegeven
Kortom aan te raden om een keuken bij te kopen
FOTO VAN VAN BEEK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door De Kleuver op dinsdag 8 jan 2019 19
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Na een goed advies hebben we roukens en van Gaalen de gunning gegeven om de keuken te leveren. Dit is allemaal volgens afspraak gegaan zowel wat besproken is, zowel de levering. Mocht je vragen hebben dan is er via de e-mail ook snel reactie. Top bedrijf en zeker een aanrader.
FOTO VAN DE KLEUVER
Keuken met zwarte blad en witte fronten
+ Toon extra foto van De Kleuver
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Larry op maandag 1 okt 2018 18
In het algemeen zijn wij zeer tevreden over Roukens en van Gaalen Keukens. Wij zijn blij dat we uiteindelijk ons gevoel hebben gevolgd en hebben gekozen voor Roukens en van Gaalen Keukens.

Voortraject ging prima. Het was wel een lange rit voor ons om vanuit Amsterdam te komen. Dit was zeker de moeite waard. Wij hadden ruim een half jaar gezocht naar onze droomkeuken. Wij hebben verschillende keukenbedrijven bezocht. Van Duitsland tot aan Zeeland. En alles hier tussen in. Uiteindelijk gekozen voor Roukens en van Gaalen Keukens, omdat het eerste gesprek met Erik als vertrouwd en eerlijk voelde.

Uitvoering ging redelijk. De verschillende horror-verhalen werd werkelijkheid, dat er van alles mis kon gaan. En dat je vervolgens achter wordt gelaten in het donker. Bij ons gingen er een aantal dingen mis. Wat jammer was, maar we werden gelukkig niet in het donker gehouden. Er werd continue met ons gecommuniceerd. Zo was een achterwand vergeten tijdens de bestelling. Die moest worden nabesteld. Binnen 2 maanden was het laatste frontje geleverd en werd alles afgerond. Aan de andere kant was het ook wel fijn. Er waren namelijk nog een aantal punten die nog open stonden. Deze werd gelijk opgepakt.

Na oplevering hebben we nog verschillende meldingen gedaan bij Roukens en van Gaalen Keukens. Voor o.a. de verschillende apparaten. Ook na oplevering zijn zij nog goed bereikbaar en werd alles netjes afgehandeld. Ook hierover zijn wij tevreden over.
FOTO VAN LARRY
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ans Jurriens op woensdag 19 sep 2018 18
Een complete keuken. We zijn heel tevreden met de aankoop, plaatsing en nazorg en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
FOTO VAN ANS JURRIENS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Van Rijn op woensdag 9 mei 2018 18
Mooie, landelijke keuken uitgezocht bij Roukens en van Gaalen Keukens; scherpe prijs, vriendelijk en persoonlijk personeel, we mochten vrijblijvend frontjes meenemen om de kleur goed te beoordelen, heel fijn! Een perfecte keuken helemaal naar ons zin.
Reactie of foto toevoegen
“Je weet waar je aan toe bent”
Door Esther op dinsdag 6 jun 2017 17
Na wat tekeningen bij andere keukenleveranciers die elke keer weer met dezelfde onbevredigende indeling kwamen toch contact opgenomen met Erik. Gelukkig kwam Erik aan huis en kwam met een heel ander inzicht en dat voelde gelijk goed. Ik wist dat ik een zwarte keuken wilde maar qua materialen was ik erg besluiteloos, ik maak niet makkelijk een keuze maar daarbij zat ik midden in een verbouwing en de tegels van keukenvloer etc moesten ook bepaald worden. Daardoor vond ik het erg lastig een voorstelling te maken van het geheel. Keuzes die ik had gemaakt veranderde nogal eens maar Erik bleef altijd rustig en gaf me advies en dat inzicht weer. Nog nooit zo een geduldige en vriendelijke man met kennis van zaken meegemaakt en hij heeft wat met me te stellen gehad!! Hij heeft een enorm gevoel voor kleur en detail, een verademing! Omdat hij thuis was geweest wist hij wat de smaak van ons wasen en kon ons daardoor ook beter adviseren. Ook de vaste prijs is prettig. Weten waar je aan toe bent en hij is een man van z'n woord. Mocht je nog twijfels hebben, niet doen.je wordt zeker niet teleurgesteld! Ik ben helemaal blij met m'n keuken en verloop van keuze tot koop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Uniek”
Door Gijsbert & Erika Vroegindeweij op vrijdag 12 mei 2017 17
Deze prachtige keuken gekocht bij Roukens & van Gaalen. Erik dacht goed mee en wist precies wat wij bedoelde! Je voelt jezelf al snel op je gemak omdat er geen 'gladde' verkooppraatjes aan de praat komen. Dat maakt Roukens & van Gaalen een unieke keukenspecialist!
FOTO VAN GIJSBERT & ERIKA VROEGINDEWEIJ
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke leefkeuken”
Door Lisa op vrijdag 21 apr 2017 17
We wonen nu bijna een jaar in ons huis, veel verbouwd, waaronder ook de keuken. We hebben er voor gekozen om een landelijke leefkeuken te nemen. Via via zijn we bij Roukens en van Gaalen terecht gekomen en wat zijn we hier blij mee. Nu we bijna een jaar in het huis wonen zijn wij nog steeds verliefd op de keuken. we hebben al verschillende vrienden Roukens en van Gaalen aangeraden, en ook zij zijn in zee gegaan met dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 11 maart 2016: Wauw, onze keuken is klaar en is echt een plaatje geworden. Erg goede service, Erik die je altijd kan bellen voor vragen en denk goed mee. De monteur, aardige en spontane man. Zeker een bedrijf waar ik vrienden heen zal sturen wanneer zij opzoek zijn naar een keuken!
FOTO VAN LISA
Verliefd op deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Leuk en goed geholpen”
Door Fam. Noojer op zaterdag 3 dec 2016 16
We zijn ontzettend leuk en goed geholpen door Erik. Hij nam ruim de tijd en kwam bij ons aan huis kijken hoe we de keuken het meest praktisch konden indelen. Eingelijk was alles mogelijk. Ook de service achteraf was goed. Erik gaat duidelijk voor een tevreden klant. Wij zijn erg blij met het resultaat.
FOTO VAN FAM. NOOJER
Praktische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door G Hazeleger op vrijdag 4 nov 2016 16
Onze ervaring met Roukens en van Gaalen keukens is zeer goed. Ondanks een fout wat ze overigens zeer netjes hebben opgelost is de plaatsing van de keuken goed verlopen. De communicatie was ook goed voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Goede gevoel is uitgekomen”
Door Bert en Claudine Booman op woensdag 28 sep 2016 16
Nadat we al enige keukenzaken hadden bezocht, was het bij Roukens en van Gaalen meteen duidelijk. Dit voelde meteen goed. En dat gevoel is helemaal uit gekomen. Heel wat bezoekjes en veel nieuwe ideeën en tekeningen later is er een prachtige keuken gemaakt. De deurtjes zijn gemaakt van oude wagondelen. Idee van Erik. De planken hebben we zelf uitgezocht. En wat is het mooi geworden. Elke dag genieten wij met volle teugen van onze schitterende en praktische keuken.
FOTO VAN BERT EN CLAUDINE BOOMAN
Keuken met deuren van wagondelen
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken....”
Door Marco en Jolanda Heijkamp (Heijkamp Interieur) op woensdag 7 sep 2016 16
We zochten een landelijke keuken in de Hoffz style. Lang heb we gezocht naar een mooie houten kleur die niet te geel was. Omdat we zelf een interieurzaak hebben, zijn we best kritisch wat betreft de kleurcombinaties. Maar het resultaat mag er zeker zijn! Jaco adviseerde deze prachtige sfeervolle BEDA keuken. We zijn super enthousiast over het passende advies en het mooie eind resultaat! Helemaal onze stijl. Het is trouwens een zeer gebruiksvriendelijke keuken wat betreft de afwerking van het hout. Ook het composieten werkblad is in dit opzicht ideaal in onderhoud. Onze accessoires van Hoffz uit onze eigen winkel maakt het totaal plaatje helemaal af! Veel succes met jullie mooie zaak!
FOTO VAN MARCO EN JOLANDA HEIJKAMP (HEIJKAMP INTERIEUR)
Beda Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Arnold en Marja Borys op donderdag 25 aug 2016 16
Absolute aanrader! Een dikke tien voor klantvriendelijkheid en professionaliteit!

Begin dit jaar zijn wij begonnen met ons te oriënteren op een nieuw aan te schaffen keuken. Met behulp van de site van Qasa.nl maakten we afspraken bij diverse van de beter beoordeelde keukenzaken waaronder Roukens & van Gaalen. We zijn overal goed geadviseerd maar het grote pluspunt van Roukens & van Gaalen Keukens vonden wij het bezoek dat zij vooraf brengen bij je thuis om de situatie op te nemen. In ons geval was dat erg prettig want wij wilden graag een wat grotere keuken met meer werkruimte (te realiseren door uitbreiding naar de kamer). Een paar dingen stonden vast: hoogglans wit, strak en greeploos. Globaal wisten we welke apparaten we graag wilden. Maar hoe alles te realiseren en in te delen dàt was voor ons een enorme puzzel. Gelukkig heeft Jaco ons in dat opzicht door zijn deskundigheid en ervaring prachtige ideeën aan de hand gedaan. Hij heeft heel wat afgemeten en gezocht naar oplossingen voordat we tevreden waren met het resultaat zoals hij dat schetste op papier. Uiteindelijk volgden diverse 3D tekeningen waaruit de definitieve keuze werd gemaakt. Vervolgens brachten we enkele bezoeken aan de mooie showroom in Dodewaard waar we door Jaco en Erik hartelijk werden ontvangen met koffie, thee, iets lekkers erbij en heerlijke broodjes. Daar werd de uiteindelijke keuze gemaakt qua kleuren en materialen en de handtekening gezet. In mei j.l. werd de keuken geplaatst door een super veelzijdige monteur (Geurt van Lagen). Dat was een hele klus maar hij heeft hem geklaard! Het werd nog mooier dan we voor ogen hadden. We hebben de keuken nu een aantal maanden in gebruik en kunnen wel zeggen dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. We zijn er heel erg blij mee en hopen er nog veel jaren plezier aan te mogen beleven. We bevelen Roukens & van Gaalen van harte aan!!!
FOTO VAN ARNOLD EN MARJA BORYS
Keuken greeploos wit
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam mj van Beek op donderdag 12 mei 2016 16
Het is een prachtige keuken geworden en alles was mogelijk, goede service. Helemaal naar onze wensen! echt een aanrader. En alles paste mooi, vriendelijk personeel. goede prijs kwaliteit verhouding. We zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FAM MJ VAN BEEK
Keuken in meerdere delen
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank”
Door Berto en Rhodé op donderdag 21 apr 2016 16
Roukens en van Gaalen keukens heeft bij ons een schitterende landelijke keuken geleverd. Van design tot montage, alles is goed geregeld bij Roukens en van Gaalen. Met goede adviezen en service onderscheidt Roukens en van Gaalen zich. We zijn super blij met onze keuken, we bevelen Roukens en van Gaalen van harte aan. Hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige ambachtelijke keuken”
Door Van Klompenburg op donderdag 21 apr 2016 16
We zijn zeer tevreden over Roukens en van Gaalen Keukens! In de showroom voelde het direct als een "thuiskomen", het stijltje wat we zochten konden we compleet vinden bij Erik van Gaalen! Erik gaf ons deskundig advies maar vooral; hij "snapte" onze wensen voor de keuken die we in ons droomplaatje voor ogen hadden! We genieten dagelijks van onze prachtige, stoere en eigentijdse keuken! Top service!! Bedankt Roukens en van Gaalen!
FOTO VAN VAN KLOMPENBURG
Ambachtelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Felicia Broekhuisen op maandag 18 apr 2016 16
Wij zijn uitstekend geholpen bij Roukens en van Gaalen keukens. Er wordt op een prettige manier met je meegedacht over de locatie van de keuken, materialen etc! Ook het installeren van de keuken door Bert van Dam was een plezierige ervaring daar alles op een rustige manier uitgevoerd werd! Kortom wij kunnen Roukens en van Gaalen keukens zeker aanbevelen niet alleen op internet maar ook aan onze vrienden!
FOTO VAN FELICIA BROEKHUISEN
Keuken met apart kookblok
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. de Gelder op donderdag 3 mrt 2016 16
Wij zijn erg tevreden met de geleverde keuken. In de levering is er wel iets fout gegaan, maar dit is probleemloos opgelost. Er staat een prachtige keuken waar we nog een tijd van hopen te genieten. Wat ons betreft dus een prima bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunt”
Door familie H op dinsdag 1 mrt 2016 16
Het grote pluspunt van v Gaalen keukens vinden wij het geduld wat Erik heeft. Wij vonden het bij deze keuken lastig om de juiste opstelling te vinden. Erik heeft best vaak een nieuwe opstelling getekend met veel geduld. Wij zijn voor de 2e keer geslaagd bij v Gaalen!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Walter en Marina op dinsdag 9 feb 2016 16
We kwamen langs om ons te oriënteren op een keuken en waren eerst bij andere keukenverkopers geweest. Wat een verademing om iemand te treffen die met je mee denkt, binnen budget blijft en goede service levert! Vol vertrouwen liepen we de showroom uit en nu een half jaar na de plaatsing zijn we nog steeds elke dag blij met onze mooie, originele keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Aarten op maandag 8 feb 2016 16
Ook in Nunspeet staat een keuken van Erik van Gaalen. Ook al is het niet naast de deur toch kwam Erik bij ons thuis kijken. Samen met hem hebben we gekeken naar de meest geschikte keukenopstelling. Erik kwam met het fantastische idee om vaateiland te plaatsen, hier genieten wij nog dagelijks van! Ook de keuze in de showroom was reuze..Erik nam ruim de tijd om onze wensen te verwerken, daarom hebben we nu een keuken die helemaal bij ons past! Ook over de verdere afhandeling (plaatsen e.d) zijn wij erg tevreden! Bedankt...
FOTO VAN FAM AARTEN
Genieten van het vaateiland
Reactie of foto toevoegen
“Contact verliep erg goed”
Door fam Snoei op donderdag 5 nov 2015 15
Dagelijks genieten we enorm van onze keuken. Eric kwam aan en al snel was duidelijk hoe onze droomkeuken er zou zien. Het resultaat is boven verwachting! Het contact met Eric verliep heel goed, hij denkt echt mee en kwam met slimme en verrassende verbeteringen op onze ideeen. We bevelen Roukens en van Gaalen echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top service!”
Door Robert van Os op dinsdag 27 okt 2015 15
Na eerst allerlei grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we terecht bij Roukens en van Gaalen keukens terecht. Tijdens een fijn kennismakingsgesprek klikte het gelijk en kon het bedrijf aan al onze wensen wat betreft de keuken voldoen. De beslissing was daarom snel gemaakt. We kozen voor Roukens en van Gaalen. En we zijn zeker niet teleurgesteld. De keuken is prachtig geworden. Ook zijn we erg tevreden over het plaatsen van de keuken. We hebben hem nu een tijdje in gebruik en kunnen dus zeggen dat het met de kwaliteit ook wel goed zit. Kortom: een echte aanrader!
FOTO VAN ROBERT VAN OS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige hoekkeuken”
Door Johan op dinsdag 20 okt 2015 15
wij hebben een prachtige hoekkeuken gekocht. en ze hebben alles geregeld voor ons. (en oh wat waren wij wel eens lastig)maar telkens weer krijgen we een nieuwe tekening. en toen we de keuken gingen zetten bleek ook dat echt alles erbij zat van boutje ringetje tot koelkast.
SUPER!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Eelco en Sharon op dinsdag 26 mei 2015 15
Bij Van Gaalen keukens zijn wij erg goed geholpen, onze ideeën en zijn ervaringen/uitwerkingen hebben ons tot een prachtige keuken gebracht.
Wij zijn zeer erg tevreden over de klantvriendelijkheid & service, die hij ons geboden heeft. Een echte aanrader voor uw droomkeuken!
REACTIE VAN ERIK
Beste Eelco en Sharon, bedankt voor jullie reactie en fijn dat het opgelost is met de vaatwasser! Groet Erik
Reactie of foto toevoegen
“Roukens en van Gaalen Keukens”
Door Bram en Marian van Eckeveld op vrijdag 27 mrt 2015 15
Erik is bij ons in huis geweest om samen met ons te bepalen welke keukenopstelling het best bij ons past.Vervolgens hebben we in een rustige omgeving onze keuze kunnen maken.Koffie met wat lekkers ontbrak niet! Daarna ontvingen we per mail de tekening en offerte. En tenslotte maakten we een laatste afspraak voor de 'puntjes op de i' waarna Erik zijn uiterste best heeft gedaan om ons precies te kunnen leveren wat we het liefs wilden! Kortom:rust,duidelijkheid,creativiteit en gastvrijheid zijn belangrijke items tijdens het uitzoeken van een keuken en die vind je bij Erik van Gaalen Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Van horen zeggen”
Door Fam. D.J. Bouwman op donderdag 5 feb 2015 15
Van "horen zeggen" zijn we, na diverse leveranciers bezocht te hebben, bij Van Gaalen Keukens terecht gekomen. Onze eerste indruk was een luisterend oor naar onze wensen en niet een verkoper die omzet wil maken. De rust en tijd die uitgestraalt werd tijdens het eerste gesprek wekte direct vertrouwen. Rekening houdend met de mogelijkheden op diverse terreinen is er een duidelijke offerte op tafel gekomen. Eventuele aanpassingen waren geen probleem en er werd constructief meegedacht om tot een heel mooi produkt te komen. Het nakomen van afspraken en de flexibiliteit daarin zijn erg gewaardeerd. Ook de afwerking op het einde was super. Wij raden een ieder aan om zeker tijd vrij te maken voor afspraak bij Van Gaalen Keukens, want als het op prijs en tijd aankomt, krijgt men daar zeker geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede service en klantvriendelijke benadering”
Door Meijerink op woensdag 21 jan 2015 15
Wij hebben een behoorlijk afwijkende keukenwens gehad. Wilden een oud houten keuken met robuust strak blad. Het heeft heel wat voeten in aarde gehad om de keukenkastjes helemaal goed te krijgen omdat er wat problemen waren met het geleverde hout. Echter, de benadering van Erik maakte dat we geen seconde wakker hebben gelegen over de vraag of het goed zou komen. Klant gerichter dan Erik vindt je ze niet snel. Top!
FOTO VAN MEIJERINK
Reactie of foto toevoegen
“landelijke stijl keuken, bijkeuken, bad en slaapkamermeubel”
Door A van den Brink op dinsdag 20 jan 2015 15
Erik heeft ons super goed geholpen,goed advies aan huis, alles met heel veel zorg geregeld. Offerte was duidelijk, levering en plaatsen helemaal op en top! Prijs en kwaliteit verhouding is erg goed. Wij hebben ook bij andere keukenleveranciers gekeken, maar bij van Gaalen waren we het voordeligst uit. Wij zijn erg blij met onze keuken/meubels, en zouden een keuken, bad/slaapkamermeubel bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN A VAN DEN BRINK
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mascha op maandag 12 jan 2015 15
Erik van Gaalen heb ons super geholpen met onze landelijke keuken zo blij mee geniet er elke dag van! Hij neemt echt de tijd en fenkt mee! Wij zijn zeer tevreden en hebben nog steeds contact ook fijn! Groetjes Mascha en Gerben nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Roukens en van Gaalen Keukens
aShowroom Dodewaard (geopend op afspraak) , De Vlasman 22a, 6669 ND Dodewaard, tel 0488 - 76 40 36
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.