Feedback

La Vie Keukens

Beschrijf hier uw ervaring. Registratie is niet nodig. Informatie over hoe Qasa omgaat met uw ervaring kunt u teruglezen in ons helpcentrum.
Score
super
goed
normaal
matig
slecht

Uw ervaring
Uw naam
Uw e-mail
Ik verklaar dat ik heb gekocht en klant ben bij dit bedrijf, en dat ik géén zakelijke of persoonlijke band heb met dit bedrijf.
Door hieronder te klikken op Ervaring plaatsen gaat u akkoord met de voorwaarden en verzendt u uw ervaring. U kunt later een foto toevoegen.
 
 
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Qasa.nl. U kunt Qasa bereiken via info@qasa.nl. De verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk vanuit het belang om met u over uw ervaring te kunnen communiceren en voor de controle op de betrouwbaarheid van ervaringen. Uw gegevens worden bewaard zolang dit nodig is voor de hiervoor genoemde doelen. U heeft het recht te verzoeken om inzage van en rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens of beperking van de betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent niet verplicht tot verstrekking van uw persoonsgegevens, echter zonder uw persoonsgegevens kan uw ervaring niet worden gepubliceerd.