Feedback
9,7

Ekelhoff Küchen (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen (D)
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 160 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 442 ervaringen over Ekelhoff Küchen (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren402 ervaringen
4 sterren25 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Fijne mensen”
Door Rein Cuperus op woensdag 27 sep 2017 17
fijne mensen en netjes gewerkt. Elke dag na werktijd alles opgeruimd. Geen moment gedoe. Super. En als verassing na 1.5 jaar nog een controle telefoontje. Dan ben je wel zeker van je product.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Fam. Bodde op maandag 19 dec 2016 16
Goede communicatie, komen alle afspraken na. Gekocht: Siematic keuken. Goed geadviseerd, en te woord gestaan. Echt een aanrader. Een groot verschil met veel Nederlandse keukenzaken, waar we eerst ons licht hebben opgestoken. Tevens een voordeel, dat je in het Nederlands kunt communiceren bij Ekelhoff.
REACTIE VAN LISA
Was uw verkoopcontract in het Duits of in het Nederlands?
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Jan Willem Verhaag op dinsdag 3 mei 2016 16
Zeer klantvriendelijk, uitstekend advies en vakkennis. Personeel zeer klant vriendelijk zeer gemotiveerd en betrokken m.b.t. persoonlijke wensen/aanpassingen van ontwerp keuken. Wij genieten iedere dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid hoog op de prioriteiten lijst”
Door Henk Hoekstra op dinsdag 8 dec 2015 15
Nadat we eerst enkele keukenzaken in Nederland hebben bezocht en daar geen goed gevoel bij hadden, zijn we uiteindelijk beland bij Kuechenland Ekelhoff in Duitsland. Van tevoren hebben we wel even een afspraak gemaakt en we werden keurig volgens afspraak geholpen. Het begin van Duitse degelijkheid. We kwamen in gesprek met Dhr. Ekelhoff (73 jaar oud), prima te verstaan in het Nederlands en met zijn kennis en ervaring heeft hij ons door alle keuzes heen geleid. Heerlijk hoe duidelijk deze man de voor- en nadelen kon benoemen van datgene wat we wilden. Uiteindelijk naar grote tevredenheid precies de keuken samengesteld die we in ons hoofd hadden. In de prijsonderhandeling was het maximale bedrag wat eraf kon 80 euro, dit maakte het tot een mooi rond bedrag. Geen ordinaire handjeklap praktijken waarbij de chef erbij wordt gehaald e.d. zoals we in Nederland hadden ervaren. Daarnaast een uiteindelijke prijs die goedkoper was dan de offertes in Nederland. We gingen met een goed gevoel naar huis. De levering en plaatsing verliep zonder problemen. We kwamen er echter achter dat de stoomoven en combi-magnetron te hoog waren geplaatst. Zonder op zoek te gaan waar de schuld lag werden onze lengtematen opgemeten en het zou goed komen. Binnen enkele weken twee nieuwe kasten gekregen en nu op de juiste hoogte. Aangezien we de vensterbanken in dezelfde steen wilden als het aanrechtblad hebben we dit ook nog op laten meten en vakkundig zijn de vensterbanken later nog geplaatst. Binnenkort komen ze nog langs om de deurtjes van de kastjes af te stellen. Prima service wat ons betreft. Los van het feit dat we blij zijn met het uiteindelijke resultaat zijn we blij met de manier van werken. Voor ons is dit echt een bedrijf wat klantvriendelijkheid hoog op hun prioriteiten lijstje heeft staan. Ze maken waar wat ze beloven en dit alles voor een prima prijs kwaliteitsverhouding.
FOTO VAN HENK HOEKSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Pieter Versteijnen op zaterdag 16 sep 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Zij hebben een prachtige showroom. Ondanks dat wij op een hele drukke zondag zonder afspraak aankwamen wisten ze toch aan het einde van de middag een verkoper voor ons te reserveren. Die nam uitgebreid de tijd voor ons tot ver na sluitingstijd. Hij heeft ons alles te laten zien, zodat wij uiteindelijk onze droomkeuken konden samenstellen. Een paar weken later na een tweede bezoek hebben wij de keuken op afroep besteld. Onze keuken is in juni 2016 geplaatst. Alles was perfect geregeld en wat wij zelf erg positief hebben ervaren is dat Kuechenland Ekelhoff ons na een half jaar en na een jaar belde met de vraag of alles goed was. Dat is echt top! Wij zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben, de kwaliteit en afspraken zijn super. Enige min puntje is de hoge aanbetaling die werd gevraagd. Daar zijn wij persoonlijk principieel tegen.
FOTO VAN PIETER VERSTEIJNEN
Keuken via Ekelhoff
REACTIE VAN SHAMILA
Hallo, ik wil ook graag zo keuken. Kunt mij vertellen hoeveel jullie keuken gekost heeft. Alvast bedankt gr Shamila
Reactie of foto toevoegen
“Goede zorgen”
Door Paul de Boeck op vrijdag 19 jan 2018 18
Bij onze bezoeken aan Keuchenland Ekelhoff zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. De behandelende medewerker(s) luisterde goed naar onze wensen en gaf de (on)mogelijkheden goed aan. Ook de keuze was ruimschoots aanwezig. Bij het plaatsen van de keuken werd er netjes gewerkt. Ook nadat de keuken gereed was nam Keuchenland Ekelhoff contact met ons op om te vragen of alles naar wens was. Wij willen Keuchenland Ekelhoff bedanken voor de goede zorgen en wij genieten nog steeds van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Bert Tukker op vrijdag 24 nov 2017 17
Goed advies, montage volgens afspraak, uitstekende kwaliteit! Na ruime een jaar nog steeds super tevreden met onze keuken.
FOTO VAN BERT TUKKER
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Jan Kamp op vrijdag 19 aug 2016 16
Wij hebben een keuken gekocht (u opstelling ) de verkoper heeft goed met ons mee gedacht , waarin wij wel onze eigen wensen in hebben kunnen waar maken. Hebben later nog een wijzeging in de kastjes door gegeven .en dat is helemaal goed gekomen . Zijn heel blij met de keuken !
FOTO VAN JAN KAMP
Keuken in U opstelling
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds erg content”
Door B.J.M. Asbroek op donderdag 31 mrt 2016 16
Zijn in Juli 2014 voor de eerste keer bij jullie binnen geweest en waren meteen al onder de indruk van het ruime aantal geplaatste keukens. Het was toen erg druk en hebben een afspraak gemaakt welke een aantal weken later uitermate plezierig en goed verliep. Na nog een afspraak hebben we de keuken begin September definitief besteld en is deze in December 2014 naar onze volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Wij zijn nog steeds erg content.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. Tukkers op zondag 11 okt 2015 15
Wij hebben een jaar geleden een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff. Bij het eerste gesprek hadden we er al direct een goed gevoel over. Goede uitleg tijdens het gesprek, ook in Nederlands. We besloten de keuken te kopen. Topkwaliteit en goede merken qua inbouwapparatuur. Nu bijna een jaar verder zijn wij super tevreden over de plaatsing en de geleverde service. Niets ontbreekt er tot nu toe aan. Alles werkt perfect. Top !!!
FOTO VAN FAM. TUKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Fpm diependaal op vrijdag 20 mrt 2015 15
Zeer deskundig vooral de monteurs die mijn keuken hebben geplaatst. Op en top vakmensen er viel totaal niets op aan te merken. Was zeer te vrede. De apperatuur die ik heb gekocht is van Siemens ,en bevalt goed . Zo ook de meubels mooi afgewerkt in hoogglans. Al met al een zeer goede aankoop waarvan ik geen spijt heb. Tevens wil wijzen op de goede service die ik heb onder vonden van. Kuechenland ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Marco op zondag 4 mrt 2018 18
Erg blij met onze nieuwe keuken
FOTO VAN MARCO
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Familie ter Veld op vrijdag 2 okt 2015 15
We zijn prima geholpen bij Ekelhoff bij de aanschaf van onze keuken. We zijn uitstekend geadviseerd, steeds rekening houdend met onze wensen. De levering van onze keuken was op de afgesproken tijdstip en de montage gebeurde met grote zorgvuldigheid. Al met al een prima ervaring met Kuechenland Ekelhoff. We zouden dit bedrijf zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend begeleid”
Door Tinus Luchjenbroers op woensdag 18 mei 2016 16
Wij hebben in 2015 bij Ekelhoff een nieuwe keuken gekocht. Wij zijn uitstekend begeleid door Janine. Zij had alle rust en tijd voor ons en heeft ons goed geadviseerd. De installatie en afwerking van de keuken is door uitstekende vakmensen afgeleverd. EKelhoff geeft een goed service. Vrij recent heeft men in het kader van nazorg contact met ons opgenomen, om te vragen of alles nog naar wens is. Wij vinden dit heel bijzonder en zijn dan ook blijk dat wij een keuken bij Ekelhoff hebben gekocht. Als wij in de toekomst weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen zullen wij linea recta naar Ekelhof. Dank voor jullie klantvriendelijkheid en service. Fam Luchjenbroers
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door M.Nijsen op maandag 14 aug 2017 17
Sven Wensing heeft ons super geholpen. Hij had goede suggesties over de indeling en kleur stelling van de keuken. Het hele team van verkoper tot degene die de keuken kwam plaatsen zijn vakmensen. Iedereen werkt nauwkeurig en netjes. Afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg blij met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door M. Kuipers op maandag 11 dec 2017 17
Super goede service en nazorg. Perfectie in afwerking
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en heel fijn dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! Uw team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Transparant”
Door Simone op dinsdag 22 sep 2015 15
Vorig jaar (2014) hebben we na diverse offertes in Nederland contact opgenomen met Ekelhoff. Na een eerst digitale offerte zijn we naar Duitsland gereden. Zonder moeite hebben we een 'Siemens' keuken kunnen samenstellen wat in Nederland veel lastiger (en prijziger was). Waar er in Nederland met kortingen worden gestrooid en je door de bomen het bos niet meer ziet, zijn de prijzen hier transparanter. Naast de kwaliteit vind ik de Service echt een pre! Is er na de montage iets niet in orde, dan wordt dat meteen vervangen. Een jaar naar aankoop wordt je tevens gebeld voor een evaluatie, super! Als we in de toekomst weer een keuken aanschaffen komen we zeker naar Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen
“Really good”
Door Mark Sage op vrijdag 9 feb 2018 18
We're very happy with our kitchen and its value. From design concept to execution is all well done, reliable and nice quality. There was some (small) problems caused by them between concept and execution but they also fixed them well. Nice people, and reliable.
FOTO VAN MARK SAGE
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sebastian op maandag 24 jul 2017 17
Wij zijn super tevreden met onze keuken die wij in 2016 bij Kuechenland hebben gekocht. Een ontzettend mooie showroom zoals die je in Nederland niet vindt met deskundig advies en een goede prijs kwaliteit verhouding. De keuken werd netjes ingemeten en vakkundig geïnstalleerd. Ook de after sales is top! Kortom, een echte aanrader.
FOTO VAN SEBASTIAN
Keuken met spoeleiland
REACTIE VAN VINCENT
Hi Sebastiaan, we zijn benieuwd naar jou keuken maatvoering. We kijken ook naar een eiland en hebben een breedte van 3,1 meter beschikbaar. Jullie keuken lijkt eigenlijk precies op wat we voor ogen hadden. Hoeveel ruimte heb je tussen de kasten en dan de muur? Kan je een orde grootte de kostprijs aangeven?
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed uitgepakt”
Door W. Kroon op vrijdag 20 mrt 2015 15
Het besluit om vanuit Nederland de grens over te gaan voor een keuken heeft hel goed uitgepakt. De prettige ontvangst bij Ekelhoff en deskundige niet opdringerige hulp bij onze zoektocht, maakte dat we uiteindelijk besloten de keuken ook echt daar te kopen. De aflevering en plaatsing ging vlot en zonder problemen. Nu, een jaar na dato, was er een telefoontje of alles naar wens is. Ook dat is plezierig. En laten we nu opeens ook onze cheque van €250,-- kunnen verzilveren, want een nichtje besloot na onze ervaring ook haar keuken daar te kopen. Mooi meegenomen.
FOTO VAN W. KROON
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Familie De Vogel op woensdag 28 dec 2016 16
Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht zonder keuken (casco). Wij zijn eerst in Nederland wezen kijken naar een keuken. Echter kregen wij niet het idee dat we serieus werden genomen. Verkooppraatjes, niet luisteren naar de wensen van de klant, kleine of geen showrooms en prijzen welke exorbitant hoog waren.

Via de website van Qasa.nl en kennissen kwamen wij terecht bij Kuechenland Ekelhoff in Duitsland. Vanuit Noord Holland was het wel een stukje rijden, maar we waren nieuwsgiering genoeg om de reis te maken. De verwelkoming was al veel beter dan wij gewend waren. Een aardige gastvrouw vroeg ons naar onze wensen en er werd direct een verkoper aan ons voorgesteld. Omdat wij zonder afspraak langs zijn gegaan, moesten wij even wachten. Tijdens het wachten werden ons verschillende hapjes en drankjes aangeboden. Er werd wel verteld dat het beter is om een afspraak te maken, om een telleurstelling te voorkomen dat er geen verkoper beschikbaar is. Wij waren opzoek naar een keuken welke bij onze woning paste en voldeed aan onze wensen. Wij wonen in een huis met een landelijke stijl en waren daarom niet opzoek naar moderne keuken. Gelukkig had Kuechenland een ruime keus.

Nu we het type keuken wisten was het nog de vraag in welke uitvoering. Hier werden we door Kuechenland wederom prima geholpen. Er werden verschillende 3D tekeningen en ontwerpen gemaakt in samenspraak met ons. De verkoper had veel ervaring en gaf ons tips een aanwijzingen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. De apparatuur hebben we zelf eerste bekeken bij het Siemens inspiratiehuis in Hoofddorp. Zij adviseren je welke apparatuur het beste bij je keuken past. Vervolgens hebben wij onze keuze aan Kuechenland doorgeven en werd de offerte gemaakt. Dit was wel even schrikken. Zou de prijs wel kloppen? Zoveel kwaliteit voor zo'n lage prijs? Zouden er verborgen kosten zijn? Of zonder BTW? Of zonder installatie? Of werd de apparatuur apart in rekening gebracht?

Dit alles bleek niet waar te zijn. De prijs op de offerte was all-in. Wij waren de prijzen in Nederland gewend en waren erg blij verrast. Wij besloten de offerte te accepteren. Kuechenland vertelde ons dat wij zelfs 2 maanden voordat de keuken werd geplaatst nog andere apparatuur van Siemens konden kiezen als er een nieuwe lijn uitkwam. Dit hebben wij ook gedaan en hebben nu het nieuwste van het nieuwste. Het plaatsen van de keuken was binnen twee dagen gereed. De installateurs vroegen of het goed was dat ze bleven slapen zodat ze snel de keuken konden plaatsen en wij er zo min mogelijk last van hadden. De plaatsing verliep vlekkeloos. Niet een kastje of laatje was scheef of liep aan. Twee weken na de plaatsing kwam de installateur nogmaals langs om alles na te lopen. Tevens gaf hij ons tips over onderhoud en gebruik. We hebben onze keuken nu bijna 1,5 jaar en periodiek worden we gebeld door Kuechenland of wij tevreden zijn en of ze iets voor ons kunnen betekenen. Wij hebben twee vrienden reeds doorwezen naar Kuechenland en zij hebben beide daar hun keuken gekocht en zijn net zo tevreden als ons.
FOTO VAN FAMILIE DE VOGEL
Tevreden over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en duidelijk”
Door Kitty Schuuring op maandag 17 dec 2018 18
Van het begin (aankoop) tot het eind (nazorg) zijn wij heel tevreden over Küchenland Ekelhoff. Zij komen hun afspraken na, hebben een prettige en duidelijke communicatie. En ook al woon je ver van hen vandaan, de afstand maakt niet uit.
REACTIE VAN KITTY SCHUURING
Nog steeds blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Frans Breedijk op maandag 23 mei 2016 16
Wij zijn zeer deskundig geholpen. Voor ons was het ontwerp van belang. Onze wens was te kunnen eten in de keuken zonder dat hiervoor een losse tafel moest worden aangeschaft. Het resultaat was een houten blad haaks op het granieten aanrechtblad. Ook qua stabiliteit en duurzaamheid was het advies perfect. We gingen de winkel uit met een "WOW" gevoel.
Ook na aanschaf en betaling is de service geweldig. Leuk was dat we een gratis pannenset kregen zonder dat dit vooraf was aangegeven. Echt een aanrader deze winkel.
FOTO VAN FRANS BREEDIJK
Houten tafelblad aan granieten aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardige kwaliteit”
Door Eline Langemeijer op vrijdag 26 jan 2018 18
Wij zijn na ander half jaar nog steeds heel erg blij met de keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff hebben gekocht. Van de hoogwaardige kwaliteit heb je iedere dag plezier. En de service tijdens het plaatsen was ook erg goed. Er waren een paar kleine misverstanden, waar ze niet moeilijk over deden. Ook al betekende dat dat de halve keuken opnieuw geplaatst moest worden. Opleverpuntjes werden keurig één of twee weken na het plaatsten in orde gemaakt.
FOTO VAN ELINE LANGEMEIJER
Keuken goed geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Bezoek”
Door Parkas op maandag 22 feb 2016 16
Wij zijn op zaterdag 20-2-2016 vanuit Den Haag naar Nordhorn gereden. In de weken hiervoor hadden wij al 2 keukenboeren in Nederland bezocht. Bij beide goed en kundig geholpen en wij wilden deze afspraak al afzeggen. Maar omdat Küchenland Ekelhoff zo goed staat aangeschreven (o.a. op deze site) toch maar gegaan. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Wij zijn keurig opgevangen door de heer Hartmut Vennegerts. Eerst een half uur rondgelopen om een indruk te krijgen en daarna zijn wij netjes opgehaald door de heer Vennegerts en in het Nederlands te woord gestaan. Wij wisten hoe wij de keuken wilden hebben dus was de tekening snel klaar. Af en toe de zaak ingelopen details aan te geven. De heer Vennegerts heeft ons zeer kundig geholpen en daarna een heel goede aanbod gedaan met a-klasse apparaten (siemens), werkblad (keramiek 6 cm), keukendeuren (gelakt) en een spoeleiland met quooker. Precies wat wij wilden. Bij de Nederlandse keukenzaken kregen dit niet allemaal en moesten steeds aanpassingen doen voor het budget wat wij hadden en deze was m.i. toch ver boven gemiddelde. Wij hebben een mooie keuken gekocht voor een prijs die wij altijd in gedachten hadden. Daarom raad ik iedereen aan om toch even naar Duitsland te rijden voor een keuken. Je krijgt echt meer keuken voor je geld en ook geen nonsens onderhandelingen/kortingen.

De keuken wordt eind dit jaar geleverd i.v.m. oplevering nieuwbouw woning.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Arnold Erhardt op dinsdag 5 nov 2019 19
We hebben een complete keuken gekocht met alle apparatuur. Prima advies, goede begeleiding, apparatuur op maat verwerkt (zie bijgaande foto's) en ook de montage was goed op orde. After-sale ook goed. Adviseur mevrouw Nadja Hollmann verdient een pluim voor haar vakmanschap en fijne begeleiding!
FOTO VAN ARNOLD ERHARDT
Maatwerk voor apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit druipt ervan af”
Door Dick en Marlou Pol op vrijdag 2 okt 2020 20
Op grond van de uitermate positieve reviews (van de 500 waren er 3 minder en de rest lovend) zijn wij naar Ekelhoff Keukens in Nordhorn gegaan. Wij werden uiterst hartelijk ontvangen en door Ralf Averbeck fantastisch geholpen gedurende de dag. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht met ons mee en kwam daardoor met de juiste adviezen en voorstellen. Maar daarmee is het positieve verhaal over Ekelhoff Keukens nog niet klaar. Een en ander werd overgenomen door de planning- en plaatsingsafdeling. Ook daar verliep alles zoals je het maar kunt wensen. Twee vakbekwame monteurs hebben de keuken in twee dagen geplaatst. Ook hier droop de Ekelhoff-handelswijze er vanaf. Er werd rustig en heel secuur gewerkt, alsof ze bij henzelf thuis een keuken aan het plaatsen waren. Tenslotte de nazorg. Ook hier geen klagen. We hebben een paar keer gehad dat er een kleinigheid nazorg nodig had in de afstelling. Een belletje of een mailtje is voldoende om vaak al de volgende dag een monteur over de vloer te hebben die het een en ander verhelpt. Zelfs ruim 2,5 jaar na plaatsing van de keuken wordt je met plezier en zonder kosten geholpen. En als de monteur weggaat vergeet hij niet om te zeggen dat je even moet bellen als er iets is. Kortom, wij zijn heel blij dat wij zaken met Ekelhoff Keukens hebben gedaan en kunnen u dit bedrijf met een gerust hart van harte aanbevelen. En als u denkt dat de taal een probleem is, ze spreken er allemaal uitstekend Nederlands.
FOTO VAN DICK EN MARLOU POL
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Dick en Marlou Pol
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Marijke Boelens op donderdag 17 mrt 2016 16
Onze ervaring is uitstekend. De verkoper Hartmut Vennegerts doet zijn best om binnen jouw budget een fantastische keuken met uitstekende apparatuur van zeer goede merken samen te stellen. De installateurs zijn bijzonder vriendelijk. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit een prima bedrijf is met mooie betaalbare keukens.
FOTO VAN MARIJKE BOELENS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische nazorg”
Door C. Verburg op woensdag 6 jul 2016 16
Na enig zoeken en een paar offertes, mede op grond van qasa.nl, hebben wij bij Ekelhoff een keuken gekocht. Vanaf het moment van tekenen tot de afwerking was dit een erg prettige ervaring. Er werd met ons meegedacht en adviezen bleken altijd een praktische en soms zelfs goedkopere oplossing voor "probleempjes". Ook met de esthetische kant van het ontwerp werd meegedacht zodat, na 2 eerdere ontwerpen, er toch nog een mooier plan kwam. Het gebruik van top-kwaliteit apparatuur en de nieuwste materialen zoals keramiek voor de werkbladen, maakte het compleet. De plaatsing van de keuken verliep vlot en de nazorg, ook na de betaling van de laatste termijn, was fantastisch. De kleinste onvolkomenheden werden gerepareerd zonder dat er een discussie aan vooraf hoefde te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Top keukens in in heel veel prijsklassen”
Door Saskia Nekkers op woensdag 21 jun 2017 17
Wij zijn heel blij met de keukenervaring van Ekelhoff. Mensen die daar werken zijn heel betrokken bij hun werk, en ze denken met je mee. Bij het kiezen van de kastindeling hebben ze ons heel goed advies gegeven. Ook kwamen ze met verschillende opties wat keukenapparatuur betreft. Dit is onze 2e keuken die we via Ekelhoff hebben gekocht, hij staat nu een jaar, en het is nog steeds iedere dag genieten. Van het gemak en de comfort. Dank daarvoor. Mochten we in de toekomst gaan verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben, weten wij waar we naar toe moeten. En ze hebben in heel veel prijsklassen top keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten er elke dag van”
Door Albert en Wilma Bol op woensdag 15 jun 2016 16
Vorig jaar kochten wij onze keuken bij Ekelhoff. Na een zeer prettig gesprek met de sympathieke verkoper, van wie wij heel goede adviezen kregen,namen wij een besluit. Er werd goed met ons meegedacht, zaken waar je niet altijd bij stil staat. Wij hadden meteen vertrouwen in dit bedrijf. Na een aantal weken werd de keuken op zeer vakkundige wijze geplaatst, door de medewerkers, die ook zeker een compliment verdienen, om de manier waarop ze met mensen omgaan. Alles werd nadien keurig opgeruimd, en In minder dan 2 dagen was alles helemaal klaar. Het waren leuke dagen met een heel prettige sfeer! Ook de service is prima. Kortgeleden hebben wij nog een extra kast besteld, alles telefonisch. Ook nu wist de verkoper meteen wat onze wensen waren. Alles is prima verlopen, en wij zouden dit bedrijf ook zeker aanbevelen. Wij zijn nog elke dag blij, dat wij deze beslissing hebben genomen om bij Ekelhoff onze keuken te kopen, en genieten er elke dag van!
FOTO VAN ALBERT EN WILMA BOL
Foto van onze keuken geplaatst door Ekelhoff
REACTIE VAN DANA
Vraagje, is het een pre om Duits te praten? Of zijn er ook Nederlands sprekende mensen?
REACTIE VAN WILMABOL
De medewerkers van dit bedrijf spreken uitstekend Nederlands
REACTIE VAN DANA
Bedankt voor u snelle reactie! Merkt u ook dat het prijsverschil verschilt met Nederland? Of valt het mee?
REACTIE VAN WILMA BOL
De prijs is prima. Tegen ons werd gezegd : Er is een keuken voor elk budget, en dat is ook zo. Wij waren tevreden over de prijs, en de geweldige kwaliteit. Wij zouden iedereen aanraden naar Ekenhoff te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Y.W. op donderdag 19 feb 2015 15
Het bedrijf heeft een ruime keuze in keukens. We zijn zeer prettig geholpen. Het is verstandig om eerst een afspraak te maken, dan wordt er ruim tijd voor je gemaakt. De verkoper voelde goed aan wat wij wilden. En kwam zelf ook met super goede ideeën. De offerte was zeer duidelijk en alles werd goed uitgelegd. Ook de mannen die de keuken kwamen monteren werkten perfekt. Alles werd keurig opgeleverd. Wij zijn zelf heel precies en stipt en dat is Ekelhoff ook. Alle lof, geen enkel minpuntje. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Kennissen van ons zagen hoe het bij ons toe ging en hebben nu ook al een nieuwe keuken bij Ekelhoff gekocht.
FOTO VAN Y.W.
Reactie of foto toevoegen
“Küchenland Ekelhoff, een topzaak!.”
Door J. Dijkxhoorn op donderdag 23 okt 2014 14
Een dagje keukens gluren bij de buren is ons zeer goed bevallen. Op de woonbeurs in Utrecht, net een nieuwe woning gekocht, troffen wij in een mooie stand van Kuchenland adviseur Sven Wensing aan. Even praten over een nieuwe keuken waarbij bleek dat Sven verstand van zaken had. Hij nodigde ons uiteraard ook uit om naar de showroom net over de grens te komen. Toen wij onze naam opgaven sloeg hij daarop aan en bleek dat hij degene was die een tijd daarvoor een keuken aan familie had verkocht. Even later een lekker dagje uit naar de grens. Een echte showroom waar voor ieders wil iets te vinden is en alles dus betast en bekeken kan worden. Afspraak met Sven gemaakt en een klein dagje bezig geweest met het uitzoeken. Zeer goed verzorgd met een hapje en drankje, maar het belangrijkste, een zeer goed advies. Sven kwam met bepaalde oplossingen en ideeen waar wij uiteraard nog nooit aan hadden gedacht. Aan het eind van de dag was het rond, niet door pushen echter wel met het gevoel (en wetenschap) een goede "deal" te hebben gedaan. Het plaatsen van de keuken gebeurde vakkundig, alles exact op maat, niets beschadigd en nette vaklui die laten zien dat ze zuinig omgaan met de woning van de klant. Heb inmiddels al meerdere kennissen/vrienden naar Kuchenland gestuurd en ook zij zijn daar goed geslaagd. De kwaliteit is absoluut goed (heb de keuken inmiddels iets meer als een jaar) alsmede de service en aandacht zijn prima. Denk niet, het is helemaal in Duitsland, want het is de moeite waard om een dagje naar toe te gaan, ook zeker voor de portemonnee !
FOTO VAN J. DIJKXHOORN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Fam. Snellink op zondag 3 mei 2015 15
Eind 2013 hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff. Wij zijn een aantal keren geweest, eerst om de grote showroom met veel modellen te bekijken en onze wensen kenbaar te maken en vervolgens op basis van het daarop gemaakte ontwerp de nadere details te bespreken. Daarbij werden wij vakkundig geadviseerd door de verkoper, de heer Uwe Brama. Hij had een aantal zeer goede adviezen om het ontwerp nog beter op onze wensen te laten aansluiten. De tekening is daar nog op aangepast. Vervolgens wordt alles tot in detail uitgewerkt, zoals kleur, handgrepen, soort blad, inbouwapparatuur etc. De keuken werd al vrij snel nadien vakkundig geïnstalleerd door eigen personeel van Küchenland. Nadat dit in twee dagen gebeurd was wordt door Küchenland nog geïnformeerd, meteen na afloop maar ook zelfs weer na enige maanden, of de keuken voldoet of dat er wellicht nog wat moet gebeuren. Een goede service. En mocht er toch een onderdeel ontbreken dan wordt dat omgaand besteld en zeer snel geleverd. Kortom, het is een uitstekende keuze geweest onze keuken bij Küchenland Ekelhoff te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Gé van der Willigen op zondag 3 jan 2016 16
De naam Ekelhoff gezien in een advertentie in de krant op vakantie in Spanje in de zomer van 2014. Na thuiskomst op de bonnefooi naar Nordhorn gereden. We hadden dus eigenlijk een afspraak moeten maken maar dat wrd al keurig opgelost na een uurtje wachten. Daar in totaal 3 x geweest om door te nemen en veranderingen aan te brengen. We werden zeer kundig geadviseerd en waren daar, zeker achteraf, zeer blij mee. Keuken is begin 2015 geplaats en we kunnen wel zeggen dat we er nog steeds heel blij mee zijn. Er was een kastje beschadigd bij het monteren en dat werd een aantal weken later keurig netjes vervangen. Kortom een zeer goede service en zeer goede adviezen bij het kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed ervaren”
Door Chi Yuen Cheung op dinsdag 17 nov 2015 15
Kuechenland biedt zeer ervaren en klantgerichte service. Ze hebben een uitgebreidt assortiment keukens varierend in prijsklasse. De prijskwaliteit verhouding is zeer redelijk. Wees niet bang om in het buitenland uw keuken te kopen. Hun klantenbestand is 80% Nederlands en ook spreken de meeste verkopers een aardig woordje nederlands. Aftersales is ook uitstekend. Afstand is geen probleem, voor de kleinste dingetjes kan er een afspraak gemaakt worden om een servicemonteur langs te laten komen. Daarnaast wordt je regelmatig opgebeld over de status en gemaakte afspraken en zelfs een jaar na oplevering kreeg ik nog een belletje om te kijken of alles naar wens is.
FOTO VAN CHI YUEN CHEUNG
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door J Magendans op maandag 28 jan 2019 19
Aankoop van een complete keuken met inbouwapparatuur. Eerste keer in de showroom gekeken zonder afspraak. Opvallend dat niemand ons aansprak gedurende de twee uur dat we keukens bekeken. Zelf aan de receptie gevraagd of we koffie konden krijgen. Blijkt dat je dat zelf ma pakken maar was nergens aangegeven. Later afspraak gemaakt met adviseur Rini Vergoesen. Hoewel we de keukenopstelling al helemaal uitgedacht hadden koste het veel tijd voordat eea op papier stond en er de offerte meekregen. Levering en montage is keurig gegaan. Super vriendelijke en deskundige monteurs. Werken netjes en nemen de rommel mee als ze klaar zijn. Het resultaat is mooi en de nazorg mbt het bijstellen van ladekasten is prima. Plezierige zaak in de vreemde wereld van keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door JvdG op woensdag 14 feb 2018 18
Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, ... het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! hierbij drie van de foto's.
Uw team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren”
Door Angeline op dinsdag 25 mei 2021 21
Keuken gekocht. Zeer prettig geholpen door Sven. Luisterde naar onze wensen kwam met goede alternatieven waar nodig niks opgedrongen. En een fantastische tekening. Levering en montage perfect! Alles compleet, niks beschadigd (ook niet onze nieuwe vloer). Nu een tv meubel laten maken van het zelfde materiaal als de bar. Wederom goed gelopen door Sven, dit keer alles via de mail en telefoon. Je hoort bij keukens plaatsen altijd horror verhalen dus ik was een beetje huiverig maar kan niks anders zeggen dan boven verwachting en dus 5 sterren namens ons.
REACTIE VAN ANGELINE
Onze keuken, zo blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complete woonkeuken”
Door Marco Ruitenbeek op donderdag 15 nov 2018 18
Nieuwe complete woonkeuken gekocht. Uitstekende service en aanbieding door Sven Wensing. Montage prima uitgevoerd door 2 nette Nederlands sprekende monteurs.
FOTO VAN MARCO RUITENBEEK
Keukencombinatie met eiland
REACTIE VAN JAN
Marco Ruitenbeek, wat kostte deze keuken? Wij gaan in juli naar Ekelhoff en zoeken een soortgelijke keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Rikkerink op vrijdag 18 dec 2020 20
Onze ervaring is super met Ekelhoff Küchen! Vanaf het moment van het uitzoeken tot aan de levering was dit keurig geregeld. Tevens was de nazorg ook goed. Netjes een jaar nadat de keuken geplaatst was gebeld met de vraag of alles nog wens was. Uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Lydia Klaver op woensdag 18 mei 2016 16
Onwijs goede service in de showroom bij het uitzoeken van de keuken. Ruime keuze en we werden erg goed geholpen voelde ons echt op ons gemak. Ook tijdens het plaatsen zeer vriendelijke VAK mensen, waar bij we bij het eind resultaat goede uitleg kregen hoe alles werkte
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Familie Van Bruggen op maandag 21 sep 2015 15
Nadat we ons bij diverse keukenzaken in NL hadden georiënteerd, werden we getipt ook eens bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn te gaan kijken. Dit bleek een ware "eye-opener" te zijn: een immens grote zaak met een overweldigende keus uit allerlei merken en stijlen, zowel wat keukenmeubels als apparatuur betreft en dat in alle prijsklassen, die in vergelijking met NL heel gunstig bleken. We werden heel persoonlijk en zeer deskundig te woord gestaan door een adviseur/verkoper (dhr. Jürgen Piesche), die precies aanvoelde wat wij eigenlijk wilden. We kwamen met hem tot een weloverwogen keus, waarvan we geen moment spijt hebben gehad. De plaatsing van de keuken gebeurde door eigen meubelmakers(!) in vaste dienst van Ekelhoff, wat een perfect resultaat opleverde. Ook na plaatsing van de keuken bleef men geïnteresseerd en informeren naar eventuele op- of aanmerkingen. Onze reizen naar Nordhorn zijn dubbel en dwars de moeite waard gebleken! Wat ons betreft: Ekelhoff Nordhorn een absolute aanrader!
FOTO VAN FAMILIE VAN BRUGGEN
REACTIE VAN ZANDBERGEN
heeft u nog meer foto's van u keuken , wij hebben voornemen om ook zo'n keuken te kopen in Duitsland. bent u na een jaar nog steeds tevreden. en wat voor afzuiger heeft u... een afvoer naar buiten of niet ? ik hoop graag van u wat te horen .... mvgr. Johan
Reactie of foto toevoegen
“Reele benadering”
Door familie uit Gelderland op dinsdag 15 dec 2015 15
Wij zijn heel blij dat wij de keuken bij Ekelhoff hebben gekocht. Zij hebben goede adviseurs die met je meedenken. Ze werken met reële prijzen. Geen onderhandelingsrituelen, zoals bij veel bedrijven in Nederland. De medewerkers die de keuken hebben geplaatst waren echte vakmensen. Heel zorgvuldig en secuur werd de keuken geplaatst. Ook de service achteraf is heel goed. Als er iets is of er moet iets worden afgesteld, hoef je alleen maar te bellen en het wordt kosteloos geregeld. De communicatie vond in het Nederlands plaats. Wij kunnen deze firma bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Andrew Hagendoorn / Nanny de Beer op maandag 15 apr 2019 19
Wij hebben in maart 2019 een nieuwe keuken laten plaatsen door Ekelhoff/Küchenland uit Nordhorn. Dit was de 2e keer dat wij hier een keuken hebben gekocht. De eerste keer hadden wij al niets dan lof en deze tweede keer werd alles weer conform offerte/afspraken zeer vakkundig en tot super tevredenheid uitgevoerd door zeer vakkundige en vriendelijke, goed Nederlands sprekende Duitse monteurs. Voorafgaand een zeer gedegen, vakkundig en practisch advies gekregen van de keukenadviseur de heer Michael Meyer. Kortom, wij zijn weer supertevreden over Ekelhoff/Küchenland.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Koen Kuipers op zaterdag 30 apr 2016 16
Vorig jaar hebben we bij Kuechenland Ekelhoff een nieuwe keuken gekocht. Toen we er naartoe reden wisten we nog niet precies wat we wilde hebben. De grote showroom gaf ons een hoop inspiratie en voor ons werd steeds meer duidelijk wat we wel en niet wilden in onze nieuwe keuken. Het gesprek met de verkoper was erg prettig en na een aantal tekeningen en wat onderhandelen hebben we akkoord gegeven. Het traject daarna verliep ook erg soepel. Er werd goed gecommuniceerd en de installatie is vlekkeloos verlopen (en sneller dan gepland). Ook na de installatie werd er gebeld en gevraagd of alles naar wens is. En alles is naar wens, we zijn erg blij met de keuken!
FOTO VAN KOEN KUIPERS
Greeploze witte keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Als beste beoordeeld”
Door André en Ketie Boutkan op donderdag 28 apr 2016 16
Wij hadden op de Qasa-website gezien dat Ekelhoff keukens als beste wordt beoordeeld. Nou, dat klopt helemaal! Onze eerste kennismaking met de verkoper was een bijzonder plezierige aangelegenheid. Wij hadden foto's en afmetingen van onze oude keuken meegenomen. Aan de hand hiervan en onze ideëen en wensen, werd een prachtige keuken ontworpen met dito inbouw-apparatuur. Wij kozen voor een Next125 model. Robuuste keuken van uitstekende kwaliteit. Bij het vervolggesprek kwamen wij snel tot overeenkomst over prijs en levering. De offerte vertoonde meteen een alleszins redelijke prijs en er was weinig aanleiding/ruimte voor "handjeklap". Ekelhoff kwam zelf de exacte maten van de keuken opmeten. De levering en montage geschiedde op tijd en zeer vakkundig. Ook de nazorg is uitstekend, wij krijgen regelmatig telefoontjes van de klantenservice of alles nog naar wens gaat. Het is nog dagelijks een feest om in deze keuken te vertoeven! Alle lof voor Ekelhoff! Wij hebben geen seconde spijt van onze beslissing om met deze zaak in zee te gaan. Dit is echt een topper en wij raden een ieder die plannen voor een nieuwe keuken heeft, eerst bij Ekelhoff langs te gaan.
FOTO VAN ANDRÉ EN KETIE BOUTKAN
Onze Next125 keuken
REACTIE VAN MIP
Mooie keuken, mag ik vragen wat u hiervoor betalen moest? Ik wil graag een idee hebben.
REACTIE VAN A. BOUTKAN
Voor deze prachtige keuken hebben wij [prijs bekend bij vraagsteller] betaald.
REACTIE VAN ANNELIE
Wat een prachtige keuken! Wij zitten ook aan zoiets te denken, wat heeft het ongeveer gekost als ik (ook) vragen mag?
REACTIE VAN FRED ZUIDERVLIET
Inderdadaad , een mooie keuken . Wij zijn ook op zoek naar zo'n soort keuken , maar in nederland zijn ze veel te duur. Mag ik ook vragen wat deze heeft gekost?
REACTIE VAN A. BOUTKAN
wij hebben € 23000 betaald voor deze keuken
REACTIE VAN WEEKAMP
wat voor apratuur zit er in en wat voor merk.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse geholpen”
Door Annelies Soels-Roos op woensdag 30 sep 2015 15
Wij waren in Rotterdam bij 2 keukenzaken geweest waar we niet konden slagen. Via familie gingen we naar Kuchenland Ekelhoff. Toen we nog buiten waren keken we onze ogen al uit. Laat staan binnen. Wij kozen zelf voor Miele aangezien we hier al goede ervaringen mee hadden. Wat een keus. Het Miele gedeelte was al groter dan de winkel die we in Rotterdam gezien hadden en die in Rotterdam is toch ook niet klein. We werden klasse geholpen. 4 uur achter elkaar zijn we bezig geweest en hadden de keuken compleet, van kastjes, koelkast, combimagnetron, magnetron, kraan, bakken tot handvaten. We kregen nog een heerlijke lunch gedurende de koop. Prijs is zeer goed.
FOTO VAN ANNELIES SOELS-ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door M. Knol op donderdag 19 mei 2016 16
Vanaf binnenkomst tot nazorg super goed geholpen. Service staat met vlag en wimpel op 1 en de kwaliteit van de keuken past daarbij. Erg prettig geholpen door onze verkoper die ook echt meedacht om mijn droomkeuken vorm te geven. Installatie was professioneel en erg netjes. Via via aanbevolen gekregen en zou het iedereen zo ook aanbevelen.
FOTO VAN M. KNOL
Mijn droomkeuken
REACTIE VAN PAUL JEUKENS
Mag ik vragen van welk materiaal dit keukenblad is gemaakt?
Reactie of foto toevoegen
“Een top ervaring”
Door Violet op vrijdag 29 jan 2021 21
Wij hebben twee jaar geleden onze keuken bij Ekelhoff gekocht. We waren daarvoor naar meerdere keukenboeren geweest echter vonden we de gehaaide manier van sales niet prettig. Er werd ons aangeraden om naar Ekelhoff te gaan en dat voelde als een verademing. Er werd dit keer niet meteen naar ons budget gevraagd, maar juist naar wat onze wensen waren. De showroom is prachtig, er werd goed naar ons geluisterd en er werd ons niks in de schoenen geschoven voor een betere koop. De montage in ons huis is spoedig en vlekkeloos verlopen. Al met al, een top keuken en een top ervaring. Wij bevelen Ekelhoff aan aan al onze vrienden die nog op zoek zijn naar een keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een verademing”
Door Fam.Lawant op donderdag 22 sep 2016 16
Ja dat was het zeker, per toeval kwamen wij bij Küchenland Ekelhoff terecht in Nordhorn.
Na eerst rustig rond gekeken te hebben en te observeren bleek dat er wel erg veel Nederlanders in de mooie schone showroom rondliepen, toen hebben wij voor de volgende dag een afspraak kunnen maken met een adviseur/verkoper Jürgen Piesche en dat was een schot in de roos want het klikte meteen en na een aantal uren hadden wij een tekening en een prijs van een Next 125 keuken compleet met Miele apparatuur. Met name de nieuwe manier van koken stoomoven (zonder zout) sprak ons erg aan, kookt bakt en braad enz. en niet te vergeten het mooie aanrechtblad van geborsteld roestvrijstaal erg gemakkelijk in het onderhoud. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf en dat is helemaal uitgekomen van het begin tot het eind. Zoals al eerder beschreven is daar sluiten wij ons volledig bij aan want het is een betrouwbaar solide bedrijf en komt afspraken na die gemaakt zijn en heeft een luisteren oor naar de klant toe. Ook een vermelding waard is van vriendelijk technisch personeel. Daarom een grote pluim voor Küchenland Ekelhoff in Nordhorn.
FOTO VAN FAM.LAWANT
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en aangenaam”
Door Een tevreden klant op dinsdag 24 mei 2016 16
De aankoop van onze keuken, begeleid door de heer Frank Marx, hebben wij als professioneel en aangenaam ervaren, evenals de ondersteuning in de after sales. Wij hebben uw firma reeds bij anderen aangeraden getuige een cheque van 250 euro die nog klaar ligt ter verzilvering. Ook een kleine lunch op zaterdagmiddag bij u in de zaak bereid en verorberd was onderscheidend net als uw Nederlands sprekende collegae.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de keuken”
Door R . de Langen op zondag 16 dec 2018 18
Wij hebben in 2017 een keuken gekocht bij de firma Kuechenland Ekelhoff , wij zijn bij het kiezen van de keuken geholpen door Dhr Ralf Averbeck , hij heeft goed met ons mee gedacht om de door ons gekozen keuken tot een voor ons droom keuken te maken, wij zijn hier nog steeds 12-2018 heel erg blij mee. Ook het plaatsen van de keuken door het personeel van de firma is zeer professioneel gedaan. Tot nog toe werkt alle nog tot volle tevredenheid en kunnen wij niets anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn.
FOTO VAN R . DE LANGEN
Reactie of foto toevoegen
“Waar vind je nog zo'n bedrijf”
Door R. Hofman op donderdag 23 jun 2016 16
Ruim anderhalve jaar geleden onze keuken laten plaatsen door 2 vriendelijke en zeer kundige monteurs van Ekelhoff. Na verloop van tijd door Ekelhoff gebeld met de vraag of alles nog in orde was en aangeboden de keuken even te komen controleren... Waar vind je nog zoiets?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door H.J. Berends op dinsdag 29 nov 2016 16
We hebben in een periode van 2 jaar bijna alle keukenleveranciers in Nederland bezocht, maar nergens kwam het tot aankoop om diverse redenen. Een ervan was toch wel vaak opdringerige verkopers. Na een tip van een bekende kwamen we bij Ekelhoff. Hier werden we vriendelijk ontvangen en al vrij snel wist onze verkoper Rinie wat onze wensen waren en werd het plaatje compleet. Hij deed een aantal goede suggesties waardoor het plaatje niet alleen compleet werd maar ook beter. Ook werden de voor en nadelen van de diverse onderdelen als soort blad, welke apparatuur etc. vakkundig weergegeven. Wij hebben een keuken gekocht met 6 Siemens apparaten en een natuurstenen blad. Er volgenden geen onderhandelingen met het geven van kortingen etc. maar er werd een goede prijs afgegeven die niet onderhandelbaar was. Duidelijkheid dus en niet de vraag of je toch niet meer korting had kunnen bedingen. Het plaatsen verliep probleemloos en keurig volgens afspraak. Gelet op de moeilijke hoek in de keuken is er eerst een noodblad geplaatst en hierna exact op maat het natuurstenen blad. Perfect werk. We hebben de keuken nu ruim een jaar en we hebben geen enkel mankement of probleem gehad alles loopt perfect en doet het perfect. Wij vinden dat we perfect geholpen zijn door de verkoper, de installatie perfect is, de keuken fantastisch is om in te werken en als er dan ook nog na een jaar gebeld wordt of alles in orde is als nazorg dan verdien je van ons 5 sterren. Wij hebben ook al vrienden en kennissen op Ekelhof geattendeerd en ook die hebben daar keukens gekocht en ook van hen zijn de reacties meer dan positief.
FOTO VAN H.J. BERENDS
Keuken met natuurstenen blad
+ Toon extra foto van Henk Berends
+ Toon extra foto van Henk Berends
Reactie of foto toevoegen
“Keurig in overleg gegaan”
Door René en Chantal Roelofsen op maandag 2 nov 2015 15
Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit, de montage en de service van Küchenland Ekelhoff. Alles is keurig in overleg en volgens afspraak verlopen. Een defect is keurig verholpen en de hele keuken werd gelijk nog even nagelopen op eventuele andere mankementjes. Er bleef wat ruimte over en de verkoper adviseerde ons daar een mooie vitrine kast te maken. Top idee! Deze hebben zij ook gemaakt en geleverd. Ook waren wij blij verrast met het telefoontje na één jaar hoe het nu allemaal ging en of er nog vragen of dingetjes waren. Nee dus, wij zijn super blij met onze keuken!
FOTO VAN RENÉ EN CHANTAL ROELOFSEN
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel bedrijf”
Door Timmerman op dinsdag 17 apr 2018 18
Doen wat ze beloven en dan zelfs nog meer. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Kuechenland Ekelhoff hoog in het vaandel. DE monteurs denken mee tijdens het plaatsen en zijn zeer flexibel. Kortom wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door A.j. van der Poort op woensdag 17 dec 2014 14
prima kwaliteit, oudere ervaren Nederlands sprekende monteurs. Na bijna 5 jaar nog een controle van de keuken door 2 monteurs voor de ophanging etc. Houden zich aan de afspraken scherpe prijs en prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Familie Bouwmeester op maandag 24 jul 2017 17
Zeer vriendelijke en prettige verkoper, niet opdringerig, goed luisterend naar de wensen, deskundig, neemt goed de tijd, niet gehaast. Montage/plaatsing: keurig! Alles in zijn geheel geplaatst, geen missende onderdelen. Beschadiging op onderdeel zonder discussie meteen vervangen. Alles keurig opgeruimd, professioneel. Aftersales: bij reclamatie wederom zeer vriendelijk, professioneel en direct afgehandeld . Hulde!
REACTIE VAN MIRIAM
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw mooie keuken! Hartelijke groet, uw Ekelhoff team
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Gert & Ina Kloosterboer op maandag 28 mrt 2016 16
Door zeer positieve ervaringen van familie hebben we een afspraak gemaakt bij Kuchenland Ekelhoff en ontmoeten daar Frau Nadja Hollmann. Zij stelde heel kordaat en gestructureerd een wensenlijst met ons op, zodat al snel duidelijk werd waar onze keuken aan moest voldoen. Ze dacht heel goed mee mbt apparatuur en de inrichting van de ruimte. Het inmeten vooraf en het plaatsen door de monteurs werd eveneens op een zeer professionele manier en in korte tijd gerealiseerd. Keurig afgewerkt en opgeleverd! We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat en bevelen Kuchenland Ekelhoff zeker aan!
FOTO VAN GERT & INA KLOOSTERBOER
Heel erg blij met onze prachtige keuken
REACTIE VAN MARCELA
Dit is wat wij zien als een ideale keuken voor ons huis, graag willen weten wat jullie voor deze keuken met Gaggenau apparatuur hebben betaald?
REACTIE VAN INA
wij betaalden +/- 25 K€ inclusief apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Levering met goede aftersales service”
Door Sybren Visser op vrijdag 15 apr 2016 16
Op het wachten voor onze afspraak na. Zijn wij zeer tevreden over zowel het verkoopgesprek als de levering/plaatsing van de keuken. Eindelijk ook een leverancier met een goede after sales service. Ze bellen zelf om te vragen of de keuken nog steeds goed functioneert.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door André op donderdag 26 nov 2015 15
Wij hebben onze keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. We gebruiken hem nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden over de keuken, de apparatuur én de perfect service! We hebben telefonisch en per mail goed contact gehad met Nederlandse of Nederlands sprekende werknemers. Tussentijdse wijzigingen werden zeer goed opgepakt en de montage van de keuken was perfect. Nu blijkt een deurtje iets scheef te gaan hangen (wat in onze een strakke keuken wel opvalt) wat gemakkelijk zelf te verhelpen is maar waarbij Kuechenland zelf heeft aangegeven graag langs te komen om het te verhelpen. Perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Van den Belt op vrijdag 16 okt 2015 15
Wij hebben al onze 2e keuken van Ekelhoff en zijn voor de 2e keer super tevreden. Men denkt mee en wat heel prettig is er wordt niet gepusht om direct de offerte te tekenen. Bovendien is de service heel erg goed. Inmiddels hebben we al veel vrienden en collega's doorverwezen naar Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Enorme inzet”
Door D. Kans op maandag 16 nov 2015 15
Een jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. We werden hartlijk ontvangen in Duitsland en door een goed Nederlands sprekende adviseur geholpen. Deze had goede ideen en dacht mee over wat we wel maar ook vooral niet moesten doen. (Zo wilden wij graag drie staande kasten, maar de adviseur drong er op aan dat niet te doen ivm te weinig doorloop ruimte). Na een aantal uur daar gepraat te hebben over de mogelijkheden, kregen we een paar dagen later ons eerste ontwerp en offerte toegestuurd. De prijs was meteen concurrerend. Verwacht daarom ook geen exorbitante extra korting te kunnen onderhandelen (zoals bij Nederlandse Keukenboeren 40-60%). Daar doen ze niet aan mee. De reden dat we voor Ekelhoff hebben gekozen is echter vooral de perfecte service die je krijgt (Hier hadden wij van familie al goede verhalen over gehoord). Het installeren van de keuken ging met zo veel zorg! Men ging pas weg toen ik 100% tevreden was. Na een maand echter, kreeg ik een probleem met het granieten blad. Er kwamen (water) vlekken in die er niet meer uit gingen. Een mailtje naar Ekelhoff en de service machine ging weer rollen. Meteen werd ik gebeld en werd een afspraak gemaakt om het probleem op te lossen. Er kwam een servicemonteur die het hele blad opnieuw heeft gepolijst. Hij is de hele middag bezig geweest. Alle vlekken waren er weer uit, en ik kreeg een goede tip hoe de vlekken te voorkomen waren (elke dag een beetje Groene zeep gebruiken.) Wat me weer enorm verbaasde was de enorme inzet om het ptobleem op te lossen. Niet 'doekje erover-klaar' maar 'boenen-schrobben-polijsten' (x2) totdat alles perfect was opgelost. We zijn nu een jaar verder en ben ik gebeld of ik nog steeds 100% tevreden ben. Nou dat ben ik! Hun kleine verzoekje om een referentie op deze site los ik dan ook graag in.
FOTO VAN D. KANS
REACTIE VAN VINAY
Mag ik vragen hoeveel u ongeveer kwijt was voor deze keuken? Dit is namelijk exact hoe wij de keuken willen hebben. Welk merk apparatuur heeft u hierbij gekozen?
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J. overmars op maandag 25 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken aangeschaft. De adviseur Riny Vergoessen heeft ons prima geholpen en goed advies gegeven. Hij had alle tijd voor ons, Ook het plaatsen ging perfect. Alle afspraken woerden goed nagekomen en er is goed contact, Ik zou zeker anderen aanraden naar Ekelhof te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door J. Blind op donderdag 19 nov 2015 15
Wij hebben bij Kuechenland Ekelhoff al voor de derde keer een nieuwe keuken gekocht en zijn daarover net als de vorige twee keren erg tevreden. We werden prettig geholpen in de winkel en ook de monteurs hebben bij het plaatsen prima werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Had je maar hier moeten kopen”
Door Siegna Lochem op vrijdag 18 dec 2015 15
Ik heb in 2014 mijn keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhof in Nordhorn. Ik geniet nu dus al anderhalfjaar van een geweldige keuken.
Vanaf de eerste dag dat ik in de showroom kwam vond ik het kopen van de keuken een hele fijne ervaring. Er moesten wat aanpassingen plaatsvinden en dat was voor de verkoper dhr Hartmut Vennegerts geen probleem om meerdere malen dit even door te nemen met mijn aannemer. De dag dat mijn keuken werd geplaatst was ik al doodmoe van alle werklui in de woning maar wat mij nu gebeurde was een werkelijk feest. De mensen van Kuchenland kwamen ,zetten de keuken op en toen ik aan het einde van de dag kwam stond alles netjes op zijn plaats en was er niets maar dan ook niets aan rommel in de woning,alles was al door hun opgeruimd en in hun bus geplaatst.
Dat was even wat anders dan wat ik met de andere bedrijven gewend was. Ik was ook nog ruim 3000 EUR minder kwijt voor mijn prachtige keuken vergeleken met de prijsopgaven die ik bij andere bedrijven had gekregen. Na het plaatsen van de keuken heb ik nog twee keer gebeld met Kuchenland omdat ik iets niet begreep. Beide keren ben ik heel behulpzaam te woord gestaan en kreeg ik de uitleg nogmaals per mail. Ik ben dus vol lof over Kuchenland en heb al meerdere mensen dit bedrijf aangeraden. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehoord van Kuchenland bij geen van de mensen die ik heb gesproken en die daar hun keuken hebben gekocht. Wanneer ik nu bij iemand kom die problemen heeft met zijn of haar keuken dan zeg ik: ja dan had je maar naar Kuchenland moeten gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Begrijpen hoe je met klanten omgaat”
Door Paul van Groen op woensdag 21 mrt 2018 18
In 2016 is er door Kuechenland Ekelhoff een prachtige keuken in ons nieuwe huis geplaatst. Dit tot volle tevredenheid. Nu, bijna 2 jaar later was de ingebouwde zeeppomp stuk in het aanrechtblad. Zojuist een email gestuurd en nog geen half uur later bericht dat er , kosteloos, een nieuw exemplaar onderweg is! Dit is destijds de reden geweest om een in Duitsland een keuken te kopen! Zeker bij Kuechenland Ekelhoff begrijpen ze hoe je met klanten omgaat ! Service zoals service moet zijn! Ik kan iedereen dit prachtige bedrijf van harte aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Karin op donderdag 1 okt 2020 20
Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Goed geholpen door de heer Vennegerts. Afspraken worden goed nagekomen! Mocht er iets niet kloppen dan wordt het keurig en snel opgelost! De service is fantastisch.

Aanvulling ontvangen 3 oktober 2020: De keuken is al 1,5 jaar geleden geleverd en gemonteerd. Dit is prima gegaan! Zag er allemaal keurig uit en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke plus”
Door Louis Roos op zondag 8 mrt 2015 15
We hebben in Duitsland de keukenshowroom bezocht, de verkoper kwam met goede alternatieven en het keukenplan werd beter dan we hadden verwacht. Alles is op tijd geleverd en gemonteerd. Alle afval zelfs het karton en plastic werd meegenomen om gescheiden af te voeren. Alles bij elkaar zijn we erg tevreden en een stuk goedkoper dan de offertes die we in Nederland van andere keukenzaken hadden ontvangen. De monteurs spraken Nederlands en werkten erg netjes. Maanden later werd er nog door Kuechenland geinformeerd of alles nog naar wens was. Kortom een aanrader een hele dikke +
FOTO VAN LOUIS ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door e. ten brink op donderdag 6 sep 2018 18
Ik heb een keuken gekocht bij Ekelhoff waar ik zeer tevreden mee ben. Ze nemen goed de tijd voor je. De montage verliep zeer netjes en professioneel. En als er daarna iets is wordt het gewoon opgelost.
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! met vriendelijke groet, het team van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende service”
Door Jeroen Mol op zaterdag 2 jun 2018 18
Na onze verhuizing hebben we in 2017 door Kuechenland Ekelhoff een nieuwe keuken laten plaatsen. We hadden in Utrecht al enkele ontwerpen en offertes laten maken maar we waren nog steeds niet 100% overtuigd. Dus zijn we naar Nordhorn gereden, werden daar bijzonder gastvrij ontvangen, werden volledig geïnformeerd door een uiterst deskundig adviseur over alle mogelijkheden en kregen vervolgens een uitstekend advies (dat we ook gewoon mee naar huis konden nemen i.t.t. de Nederlandse keukenzaken waar we al waren geweest). Alle afspraken en beloften zijn vervolgens nagekomen en het plaatsen van de keuken was tot in de puntjes verzorgd. Na enkele maanden klussers in huis te hebben gehad die hun gereedschap en materialen overal maar neergooiden was het een verademing om te zien hoe de monteurs van Kuechenland te werk gingen. Ze hebben ook nog de moeite genomen om de grote zware Amerikaanse koelkast, die we zelf los hadden gekocht en die in de garage stond, voor ons in te bouwen en volledig waterpas te zetten. Zelfs het enige minpuntje wisten ze om te buigen tot iets positiefs. Er zat nl. een kleine barst in het aanrechtblad. We hadden het zelf niet gezien en konden het nog steeds nauwelijks zien toen we erop gewezen werden. Maar de monteurs melden dat ze het aanrechtblad niet vast gingen lijmen en dat ze terug zouden komen met een nieuw blad. Eerder dan verwacht zijn ze vervolgens weer langsgekomen om het nieuwe blad te plaatsen. Veel bedrijven zouden niks gezegd hebben (zeker omdat het niet te zien was) dus petje af voor de eerlijkheid van de monteurs. We zijn na enkele weken en vervolgens na een jaar nog gebeld met de vraag of alles nog naar wens was en of alle kasten en laden nog goed sloten. Kortom, een uitstekende service ! Ik kan iedereen aanraden een ritje naar Nordhorn te maken. Het is de afstand dubbel en dwars waard. Volgende keuken ? Bestellen we gelijk weer bij Kuechenland !
FOTO VAN JEROEN MOL
Lange keuken met hoekbar
REACTIE VAN JEROEN MOL
Foto 2 van de keuken
REACTIE VAN JEROEN MOL
foto 3 van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top winkel”
Door Carola gordijn op woensdag 5 aug 2015 15
Hele goeie ervaring gehad met het uitzoeken van onze keuken. We zijn enorm tevreden over de service die je daar krijgt. Je word heel goed en vriendelijk geholpen en ze weten waarover ze praten. Wij wisten totaal niet wat we wilden maar met behulp van hun zijn we tot een prachtige keuken gekomen. Ondanks dat ze in Duitsland zitten komen ze zelf alles opmeten thuis en het plaatsen gebeurt ook heel relax zonder dat je t gevoel heb dat ze weer snel weg willen zijn. We hebben inmiddels ook 2 stellen gestuurd die daar ook geslaagd zijn voor een keuken. Wij krijgen dan als service een kadocheque opgestuurd en kan je hele luxe kado's uitzoeken. Ik vind het een TOP winkel!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon een mooie keuken”
Door Erwin op zondag 29 aug 2021 21
Zeer goed en uitgebreid geholpen door Matthias Götze. Goede voorlichting over de indeling en de technische mogelijkheden. Ook de plaatsing verliep soepel en volgens afspraak. De keuken is goed ingedeeld en werkt in de praktijk prima. Daarnaast is het gewoon een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten nog elke dag”
Door Rene Noppeney op maandag 14 sep 2020 20
We hebben een complete Next keuken gekocht bij Ekelhoff. Zowel de verkoop, als de installatie en de nazorg hebben we als zeer professioneel en prettig ervaren. Er is goed rekening gehouden met onze speciale wensen (zoals bijv. een Green Egg in het kookeiland) en tegelijkertijd zijn we goed geadviseerd over apparatuur (ovens, vaatwasser, etc.). De keuken is nu bijna één jaar in gebruik en we genieten er nog iedere dag van.
REACTIE VAN RENE NOPPENEY
De verkoop was trouwens gedaan door de heer Heiner Ginten. Uitermate plezierig en van harte aanbevolen.
FOTO VAN RENE NOPPENEY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick en Evelien Boerman op vrijdag 12 jun 2015 15
Wij hebben de Next 125 Bij Kuchenland Ekelhoff gekocht en zijn zeer tevreden over de keuken,benadering van personeel naar klant en de service.Als je plannen hebt voor een nieuwe keuken ga dan als eerste naar Kuchenland Ekelhoff.Het bedrijf hebben wij ervaren als zeer deskundig en vriendelijk!Voorbeeld: Bij het installeren van de keuken ontdekte de monteur een heel klein plekje in de lak wat wij nog niet hadden gezien. Werd direct medegedeeld en actie op ondernomen:Er is een heel nieuw deurtje geplaatst en op korte termijn. Prima!
FOTO VAN DICK EN EVELIEN BOERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door Gerard Hoohenkerk op woensdag 4 aug 2021 21
Wat een mooi bedrijf en een service waar een hoop keukenconcurrenten een voorbeeld aan kunnen nemen. Vanaf ons eerste bezoek heeft adviseur Ralf Averbeck ons prima begeleid. Goed luisterend oor voor de wensen die wij hadden en professionele advisering. Aflevering, plaatsing en after sales prima in orde.
FOTO VAN GERARD HOOHENKERK
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede ervaring”
Door Jacqueline Lambrechtse op vrijdag 11 dec 2015 15
Onze ervaring met de adviseur en medewerkers van Küchenland Ekelhoff zijn bijzonder goed. Zowel de ontvangst als het adequate advies voor de inrichting van onze nieuwe keuken als de plaatsing en service achteraf zijn top. Alles werd goed geregeld en er was voldoende mogelijkheid voor eigen inbreng. Bijzondere ervaring zoals wij die niet eerder hebben gehad bij het kopen van een keuken.
FOTO VAN JACQUELINE LAMBRECHTSE
Reactie of foto toevoegen
“10+”
Door Familie van der Hoek op zondag 25 mrt 2018 18
Wij hebben bij Kuechenland Ekelhoff de keuken gekocht. Wat een vakmannen en deskundig advies! Wij zouden iedereen aanraden om Kuchenland te bezoeken. Onze waardering een 10+ !
FOTO VAN FAMILIE VAN DER HOEK
Detailfoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Alwin op dinsdag 20 dec 2016 16
De service van Kuechenland Ekelhoff is echt geweldig, je merkt dat het hele proces van kiezen, aankoop, levering en onderhoud gericht is op service. Ik kan iedereen aanraden om hier zijn keuken te kopen. Doorgaans wel iets duurder dan bij budget winkels in Nederland, maar dan heb je ook wat.
Reactie of foto toevoegen
“Kijk en overtuig jezelf”
Door Saskia Wyers op vrijdag 23 dec 2016 16
Anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff na ongeveer alle Nederlandse keukenboeren uitgespeeld te hebben. We waren zeer aangenaam verrast over de mogelijkheden, service, kwaliteit en uitgebreide assortiment van Ekelhoff. Kijk vooral ook in de uitverkoop hoek, hier hebben wij nieuwe modellen van het jaar daarvoor uitgekozen van Siemens voor een zachter prijsje dan het allernieuwste model. De prijs was uiteindelijk 1000euro onder ons genoemde budget, en dat vond ik echt een eye-opener. Niet eindeloos onderhandelen en smoesjes van de verkoper dat ze "even met hun manager moeten overleggen" en "dit doen we normaal echt nooit hoor", "niet verder vertellen". Heerlijk bedrijf, en ik raad het oprecht aan iedereen aan! Kijk en overtuig jezelf ;)
Reactie of foto toevoegen
“Ekelhoff is een echte aanrader”
Door C. Westenberg op maandag 29 jan 2018 18
Anderhalf jaar geleden kwamen wij via vrienden in contact met Kuechenland Ekelhoff. Wij wilden onze huidige keuken vervangen door een nieuwe, maar wilden eerst de huidige ruimte verbouwen. Wij maakten een afspraak met Ekelhoff en tijdens deze afspraak werden we fantastisch geholpen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om de keukens die in de winkel stonden te bekijken en we kregen goede adviezen. Na de verbouwing werd het tijd om onze droomkeuken te laten plaatsen. Best wel spannend! De plaatsing van de keuken verliep geheel zonder problemen. Wat een vakmannen!! Rustig en met precisie gingen zij te werk en binnen twee dagen stond onze keuken te glanzen. Ook de service na plaatsing is perfect. Met vragen kun je altijd terecht en mochten er problemen zijn, komen ze gewoon langs om deze op te lossen. Kortom: Kuechenland Ekelhoff is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Arina de Kraa op zaterdag 9 mrt 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en zijn hierbij prima geholpen door Sven Wensing. We zijn heel tevreden over het advies, ontwerp en uiteindelijke plaatsing van de keuken door team Küchenland. Duidelijke afspraken, goede service en kwaliteit.
FOTO VAN ARINA DE KRAA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden jaar na dato”
Door maurice aarts op zondag 1 mei 2016 16
Super advies en meteen goed gevoel bij. Het was zeker de moeite waard om een paar 100km voor te rijden (vanaf eindhoven). Afstand maakt niet uit als het gaat om service, een plintje zat los en werd een kort na installatie gelijmd. Nu ook 1 jaar na installatie werd ik gebeld of alles naar tevredenheid was. Kortom, goede kwaliteit, super service en veel voordeliger als zaken in NL. Kan Nordhorn aan iedereen aanraden!
FOTO VAN MAURICE AARTS
Hoogglans keuken met kookeiland
REACTIE VAN MOON
Hoi wij zien hier onze droomkeuken staan en zijn erg benieuwd wat de prijs bij kuechenland is voor deze keuken?
REACTIE VAN MAURICE AARTS
Leuk om te lezen dat onze keuken bij jou in de smaak valt! Wij zijn er ook nog steeds erg blij mee. Om tot dit resultaat te komen hebben wij ons laten begeleiden door Roomz Interieuradvies. De kosten van de keuken zijn rond de 12.000 EUR maar hebben wel wat bestaande apparatuur hergebruikt (combimagnetron, afzuigkap, koffiemachine en vaatwasser). Veel succes met de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wouters op woensdag 22 jun 2016 16
Dit is de tweede keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff gekocht hebben en we zijn hier zeer tevreden over! We zijn geweldig gastvrij ontvangen en heel kundig en professioneel geadviseerd (speciaal compliment voor mevr. Oude-Wolbers die geweldige persoonlijke aandacht, vakmanschap en service biedt!). We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit, de prachtige apparatuur en de hoogwaardige afwerking. In Nordhorn een prachtige showroom met keukenkopstellingen voor alle smaken en prijsniveaus. In het ontwerpproces gaf mevr. Oude-Wolbers veel ruimte voor eigen invulling, maar ook tips en adviezen voor optimaal gebruiksgemak en mooi design. In de fase voor levering zijn we goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd en ook was er ruimte om gezamenlijk de beste dag in te plannen. De levering en plaatsing verliep heel vlotjes en de beide monteurs waren zeer nauwgezet in hun werk en servicegericht. Ook de kleine afwerkpuntjes die daarna nog moesten plaatsvinden werden binnen zeer korte tijd opgelost. Kortom: Super!
FOTO VAN WOUTERS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door Martin op vrijdag 8 mei 2015 15
Na alle goede recensies die hier staan een afspraak gemaakt en vertrokken naar Duitsland. Zijn daar ook keurig geholpen. De offerte zouden ze ons binnen een week opsturen. De beloofde offerte kwam echter niet. Na twee weken een email gestuurd met het vriendelijk verzoek om ons de offerte te sturen. Geen enkele reactie op gekregen. Blijven niet vragen en hebben daarom een punt achter Ekelhoff gezet.

Reactie van Ekelhoff van 12 juni 2015: Geachte Martin, Wij betreuren het dat u geen offerte heeft gekregen. Omdat uw adviseur nog vragen had, heeft hij geprobeerd u te bereiken. Uw mail heeft u naar de receptie gestuurd en niet rechtstreeks naar uw verkoper, jammer genoeg is die niet bij hem aangekomen. U bent door ons prettig ontvangen in onze mooie showroom, heeft een aangenaam gesprek gehad en bent door ons gespijsd en gelaafd. Het spijt ons dat bij u niet alles optimaal gelopen is, maar wij vinden dat een beoordeling van een ster niet proportioneel is. Met vriendelijke groet, T. Luedtke Verkoopleiding
Reactie of foto toevoegen
“Je zult er geen spijt van krijgen”
Door Jan en Tineke Tromp op maandag 1 apr 2019 19
We hebben voor ons nieuwbouw appartement (opgeleverd eind 2017) een keuken met alle toebehoren en apparatuur gekocht bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn. Onze dochter had een paar jaar daarvoor ook haar keuken bij Küchenland Ekelhoff gekocht en was daar zeer tevreden over. We hadden begin 2016 een afspraak gemaakt met mw. Jeanin Oude Wolbers (ze had ook onze dochter indertijd geadviseerd). Een keuken koop je niet zomaar maar Jeanin nam alle tijd om alle details en keuzemogelijkheden door te nemen. Het mooie van Ekelhoff is dat ze zo een grote showroom hebben dat alles wat je wil ook "live "bekeken kan worden. Een half jaar later zijn we nog eens in Nordhorn geweest om de puntjes op de bekende i te zetten en definitieve afspraken te maken. Het hele traject daarna, van bestellen, inmeten, plaatsen van de keuken en de after-sale service was bijzonder professioneel, deskundig en klantgericht. Het maakte ook niet uit welke medewerker je sprak van Ekelhoff (Jeanin Oude Wolbers voor verkoopadvies, Reinhard Spitthoff en Hartmut Vrielmann voor de technische installatietekeningen, Thomas Kathorst voor het opmeteen van de nieuwe keuken, Hartmut Hollmann voor de planning van de montage), ze waren allemaal deskundig en klantgericht. Normaal gesproken ben ik niet zo van het beoordelen van geleverde diensten en/of producten maar in dit geval waren we zo tevreden dat ik dit ook wil laten weten aan eventuele nieuwe kopers: ga eens langs bij Küchenland Ekelhoff, je zult er geen spijt van krijgen !
FOTO VAN JAN EN TINEKE TROMP
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door L. Hiemstra. op woensdag 18 nov 2015 15
Onze ervaringen met kuchenland kan ik niet anders als uitstekend omschrijven. In de winkel zijn wij gastvrij en vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Een medewerker heeft ons zeer prettig geholpen met deskundig advies zonder opdringerig te zijn en er werd alle tijd voor ons genomen. Alle gemaakte afspraken zijn door kuchenland strikt nagekomen. De twee monteurs die de keuken bij ons geplaatst hebben waren vriendelijk en beleefd en hebben keurig werk afgeleverd waar niets op aan te merken was. Wij zijn twee volle dagen bezig geweest en geen moment hadden wij de indruk dat ze gehaast werden. Wij hadden heel duidelijk het gevoel dat ze goed werk wilden afleveren en dat is ook gebeurd. Ook namen ze alle tijd om dingen uit te leggen over bijvoorbeeld de apparatuur. Wij zouden zonder enige twijfel dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door wgroos op maandag 8 jan 2018 18
Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd. Keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. Zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na)op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop kado. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat onze fotograaf langs mocht komen om uw prachtige keuken te fotograferen:) Het team van Ekelhoff
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Kirsten Steenvoort op vrijdag 31 aug 2018 18
Een geheel nieuwe keuken waar wij erg blij mee zijn. Van te voren tijdens de afspraak is er erg goed naar onze wensen geluisterd en zijn deze vertaald naar onze ideale keuken. Zowel qua stijl als bijbehorende apparatuur. Ook de service bij plaatsen en naderhand zijn uitstekend.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Fijn dat we langs mochten komen om uw mooie keuken te fotograferen, en bedankt voor de mooie woorden:). Uw team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
RVS werkblad met geïntegreerde spoelbak
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Florentine op woensdag 26 okt 2016 16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Het advies en de montage waren zeer professioneel en prettig. Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding goed. Wij raden iedereen aan om hun keuken hier aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaringen”
Door Gert Jan op zondag 8 mrt 2015 15
Wij hebben alleen maar uitstekende ervaringen met Kuechenland Ekelhoff. Het ontwerp; de duidelijke visie die de vertegewoordiger (in ons geval Hartmut Vennegerts) had over hoe de keuken er uit moest zien; de prettige samenwerking tussen ons en Hartmut. Het uiteindelijke resultaat is zelfs nog boven onze verwachting uitgekomen. Open, ruim en praktisch. Wat ons in het begin ook erg aansprak was de onderhandeling over de prijs. Die was niet eerst enorm opgepompt om dan uiteindelijk veel lager uit te komen. Maar de offerte was gelijk scherp. Ook over de plaatsing zijn wij erg tevreden. Alle afspraken vooraf zijn nagekomen. En de monteurs hebben voortreffelijk werk afgeleverd. Netjes, zowel in voorkomen als in afwerking. Dat hoor en lees je ook wel eens anders. Wat ons ook is opgevallen is de after-sales: diverse keren zijn we gebeld of het allemaal goed gegaan was en of we nog vragen hadden. Top!! Dit verhaal lijkt misschien wel een advertentie, maar eerlijk, we habben echt alleen maar goede ervaringen met Ekelhoff. Wij kunnen hen aan iedereen aanbevelen. In elk geval om er eerst eens rond te kijken. Want ook de showroom is een lust voor het oog.
FOTO VAN GERT JAN
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel”
Door Tjebbe Hansma op dinsdag 20 jun 2017 17
De nieuwe keuken in 4 stappen gekocht:1 oriënteren 2 keuken met verkoper uitzoeken en laten tekenen 3 details wijzigen 4 keuken kopen. Daarna werd thuis de keuken zeer professioneel ingemeten. De keuken bezorgd en de keuken door 2 medewerkers van Kuchenland geplaatst. In al deze genoemde ervaringen kan ik niet anders beoordelen dan dat er uiterst professioneel, vriendelijk , uitnodigend is gereageerd op ons als koper, de verkoper was zeer deskundig , de inmeter en plaatsers vriendelijk en professioneel. Kortom wij zijn nu meer dan een jaar verder en zeer tevreden over onze aankoop van de keuken.
FOTO VAN TJEBBE HANSMA
Keuken volgens stappenplan
Reactie of foto toevoegen
“Vond het geen aanrader”
Door Joost Wissink op dinsdag 7 sep 2021 21
Heb een keuken gekocht bij ze gekocht maar zal ze nooit aan iemand aanraden. Enige voorbeelden van wat er mis ging:
- slechte communicatie onderling bij Ekelhof over het regelen van een lift ... 3x bellen, wordt verzocht het zelf te regelen wat ik weiger te doen.
- ik bel meerdere keren op omdat ik nog iets wil veranderen aan mijn bestelde keuken (ruim op tijd) en ik wordt niet terug gebeld - ik wordt volkomen genegeerd - het plaatsen kan makkelijk in 1 dag maar ze komen pas laat in de ochtend aan wat zorgt voor veel overlast - het keukenblad en de oven moeten worden nageleverd. Als ik vraag wanneer beiden worden geleverd, wordt er niet gereageerd
- het tijdelijk keukenblad dat is gemonteerd is te klein (er vallen voortdurend dingen achter). - de bijgeleverde cooker lekt. Wanneer ik Ekelhof bel wordt mij verteld Cooker Nederland maar te bellen .....
- de prullebak voor de keuken is men gewoon vergeten .....
Zou ze nooit aanraden. Gewoon een keuken in Nederland bestellen. Ik heb de prijzen van apparatuur ook nog vergeleken en het verschil in miniem.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering binnen 24 uur”
Door Bas Kiers op zondag 2 mei 2021 21
Een vervelende ervaring met dit bedrijf! Wij hebben ons onder druk laten zetten door de verkoper om gelijk bij het eerste gesprek een koopcontract te tekenen. Direct hierna, bij thuiskomst, hebben we twijfels gekregen over de keuken waar we voor getekend hadden. Toen we de dag erna contact opnamen werd verteld dat we vrij zijn om de koop te annuleren, maar wel voor een boetebedrag van 25% van de koopsom. Alle communicatie vanaf dat moment verliep erg stroef en we hebben weken moeten wachten op reacties op onze vragen. Na meer dan een maand eisen ze als "speciaal aanbod" 2000 euro in plaats van 25%. We zijn bereid alle kosten te vergoeden die gemaakt zijn door Ekelhoff nadat we het contract getekend hebben. Maar dit bedrijf dreigt gelijk met juridische stappen als we niet een gigantisch bedrag betalen. Het is duidelijk dat dit bedrijf kosten wat het kost hun winst willen ontvangen over een keuken die ze nooit besteld of geleverd hebben!

Nadat ik een review geplaatst had ben ik gelijk gebeld door Ekelhoff. Ze aslnog 25% van het aankoopbedrag te eisen als ik niet de review offline zou halen. Dit is precies in lijn met de verwachtingen die we hebben van dit bedrijf. Op het moment dat je niet mee gaat met hun eisen gebruiken ze hun middelen als groot bedrijf door te dreigen ze met juridische stappen om iets af te dwingen.
REACTIE VAN THOMAS LÜDTKE
Geachte heer Kiers, Evenals bij andere bedrijven in de keukenbranche, zowel in Duitsland als in Nederland, bestaat bij Ekelhoff Küchen de algemene handelsvoorwaarde, dat bij eenzijdige opzegging van het koopcontract een bedrag van 25% van de koopprijs opeisbaar is. Dit bedrag wordt overigens verrekend als de koper binnen 2 jaar na de opzegging alsnog een keuken bij ons koopt. Het verbaast ons dat u uw twijfels niet heeft toegelicht; wijzigingen in de bestelling zijn namelijk mogelijk tot aan de dag van inmeting. Dit is u ook verteld door onze verkoper. Nadat wij alle communicatie tussen u en ons nog eens zijn nagegaan, kunnen wij werkelijk niet vaststellen dat deze 'stroef' verlopen is. Een verwijzing naar onze algemene handelsvoorwaarden is echt iets anders dan 'dreigen met juridische stappen'. En vooral: wij staan altijd open voor een gesprek over aanpassingen van de bestelde keuken. Met vriendelijke groet, Thomas Lüdtke, verkoopsleider Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Leo Hooghart op vrijdag 13 okt 2017 17
Perfect geholpen door de verkoper. Deze mensen luisteren naar de wensen van de klant, spelen daar prima op in en geven je de ruimte om over dingen na te denken.
Hier kunnen Nederlandse keukenverkopers nog heel van van leren. De plaatsing van de keuken:
1. Vakmensen
2. Net werken
3. Rommel opruimen
4. Zijn op tijd en communiceren duidelijk
5. Zijn flexibel en denken mee. Niet blind opdracht uitvoeren en keuken
afleveren.
Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Hans Torsing op woensdag 30 sep 2020 20
Wij hebben zeer goede ervaring met Kuchenland Ekelhoff. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en plaatsing is prima gegaan. Ook de backservive is ok. Ik zou dit bedrijf bij een ieder aanbevelen. Echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Top service, schitterende keuken”
Door Van Loon op dinsdag 23 dec 2014 14
Wij zijn uitstekend geholpen bij Ekelhoff. Duidelijke voorlichting van de verkoopster die echt de tijd nam om alle opties door te nemen. Alle afspraken zijn nagekomen, levering was compleet en de monteurs waren vakmensen die de keuken op een professionele wijze hebben geplaatst. Prijs/ kwaliteit is goed, met name de apparatuur is goedkopen dan in Nederland. Ik kan Ekelhoff aan iedereen aanbevelen. Topbedrijf dat service erg hoog in het vaandel heeft staan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring tijdens het gehele traject”
Door Louman op maandag 16 mrt 2015 15
In juni 2014 een keuken uitgezocht bij Ekelhoff en laten plaatsen in juli. Prima ervaring tijdens het gehele traject. Hoewel het een Duitse firma is vormt de taal niet echt een probleem. Het bedrijf is erg op Nederland gericht. Voordeel voor ons was vooral dat het mogelijk was om onze keuken geheel naar wens te leveren, waar we bij verschillende Nederlandse leveranciers vaak nee/kan niet kregen te horen.

Qua prijs prima in verhouding; verwacht echter geen wonderen en "Duitse bodemprijzen". Gewoon een degelijke offerte zonder belachelijke marges waar dan ineens een 50% kortingsactie over wordt gegeven als je "nu" beslist. Een irritante wijze van werken die je helaas nog teveel tegenkomt bij Nederlandse collega's
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Frank op donderdag 6 aug 2015 15
Zeer klantgericht en meedenkend. Diverse professionele en prettige monteurs hebben de keuken uitgemeten, geplaatst en een paneel nageleverd. Een week uitstel door vertraging aan onze zijde was geen probleem. Communicatie met Ekelhoff is direct.
FOTO VAN FRANK
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen (D)
aNordhorn , Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.