Feedback
9,8

Kuechenland Ekelhoff (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenland Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Ervaringen
Er zijn 448 ervaringen over Kuechenland Ekelhoff (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren419 ervaringen
4 sterren22 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Keurig opgelost”
Door M vd Linde op maandag 10 dec 2018 '18
Na 4,5 jaar problemen met onze inbouw koffiemachine een telefoontje en het is keurig netjes opgelost gerepareerd door Siemens en de kosten voor rekening van Ekelhoff echt super.

Eerdere reactie van 31 juli 2013: Na diverse keukenzaken in Nederland bezocht te hebben op advies van de buren eens naar Duitsland gegaan naar Ekelhoff. Eerst een afspraak gemaakt met Dhr Hartmut keurig netjes ontvangen met koffie en diverse versnaperingen als je binnenkomt kijk je je ogen uit zo groot is het daar. Na bijna een halve middag daar geweest te zijn en zeer veel uitleg over de voor en nadelen van diverse keukens en app en toebehoren en heel veel geduld van Dhr hartmut hij is zeer vriendelijk en galant hebben we een prachtige keuken uit laten tekenen en besteld. Na 14 dagen netjes de offerte en weer wat later de 3D tekening met een aparte tekening voor alle aansluitpunten alles keurig zoals afgesproken. Een pluim voor Ekelhoff en Hartmut. We hebben er een zeer goed gevoel bij vandaar dat we voor Ekelhoff hebben gekozen. Word vervolgd als de keuken geplaatst is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Ham op dinsdag 4 dec 2018 '18
Goede verkoper, prachtige showroom en wordt gewoon Nederlandse gesproken. Verder hebben ze perfecte service. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door van Veen op maandag 26 nov 2018 '18
wij hebben onze gehele keuken bij u gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gerlinde op dinsdag 20 nov 2018 '18
Een nieuwe keuken, de service was top. Super goede kwaliteit. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN GERLINDE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Bas op maandag 19 nov 2018 '18
Heb voor de tweede keer in 10 jaar een keuken gekocht bij Ekelhof. Voornamellijk in het verkooptraject maar ook met de montage en de service is Ekelhof aanzienlijk effiecienter, vriendelijker en beter dan de Nederlandse partijen die, nu ze het weer wat drukker hebben, vinden dat ze niet meer zo hard hoeven te werken voor hun klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Complete woonkeuken”
Door Marco Ruitenbeek op donderdag 15 nov 2018 '18
Nieuwe complete woonkeuken gekocht. Uitstekende service en aanbieding door Sven Wensing. Montage prima uitgevoerd door 2 nette Nederlands sprekende monteurs.
FOTO VAN MARCO RUITENBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Voor Ekelhoff gekozen”
Door Laura Schellingerhout op dinsdag 13 nov 2018 '18
Wat een geweldig bedrijf! We hebben bij Ekelhoff een keuken gekocht. Na veel recensies van keukenbedrijven te hebben gelezen, en na meerdere bedrijven te hebben gezocht hebben we voor Ekelhoff gekozen. Wel een eindje rijden voor ons (2 uur), maar meer dan de moeite waard. Wat een goeie service en wat een goeie kwaliteit. Het begon al bij de adviseurs. Medewerkers met echte kennis van zaken die proberen je zo goed mogelijk te adviseren binnen het budget, de wensen en de ruimte die je hebt. Geen valse beloftes, geen verkooppraatjes als 'u moet vandaag beslissen, morgen geldt de aanbieding niet meer', gewoon eerlijk (onder-)handelen. De prijzen zijn lager dan in Nederland en, wat ons vooral aansprak, zij zorgen ook voor plaatsing van de keuken. Alles in 1 hand, en ook dus maar 1 aanspreekpunt en verantwoordelijke. De plaatsing ging in overleg. De communicatie hierover was goed en de mannen die plaatsten deden dat snel en vakkundig, met oog voor details. Na de plaatsing gaven ze ook nog adviezen over het onderhoud. Daarmee stopte het niet. Ook de after sales was boven verwachting. Er werd goed gereageerd op nog wat vragen die we hadden en meermaals aangeboden om nog eens langs te komen als er wat was. Verder nog goed om te melden dat alle medewerkers met wie we door de tijd heen in contact hebben gehad, erg vriendelijk waren, van receptie tot adviseur tot financiële administratie. Makkelijk was ook dat we de gesprekken en correspondentie in het Nederlands konden voeren. Kortom, mochten we ooit weer een keuken nodig hebben, dan is er voor ons maar 1 optie: Ekelhoff!
FOTO VAN LAURA SCHELLINGERHOUT
Keuken met bardeel
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door Ralph van der Linden op woensdag 7 nov 2018 '18
Eind 2016 heb ik mijn keuken gekocht bij Ekelhoff. Sven heeft mij toen geholpen en erg goed meegedacht met mijn wensen en het ontwerp ervan. Dit jaar, begin 2018, werd mijn nieuwbouwwoning opgeleverd en de keuken geïnstalleerd, alles verliep vlekkeloos en binnen een dag zat de nieuwe keuken er in. Na mijn goede ervaringen hebben ook mijn ouders een afspraak bij Sven gemaakt, ook zij zijn sinds vorige maand superblij met hun nieuwe keuken en van begin tot eind is ook dit traject goed verlopen. Van start tot aftersales, een dikke 10!
FOTO VAN RALPH VAN DER LINDEN
Een dikke 10
+ Toon extra foto van Ralph van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Fleur uit Blaricum op woensdag 7 nov 2018 '18
Wij hebben onze droomkeuken bij jullie kunnen vinden! De keuken staat prachtig in ons huis en we zijn een zeer tevreden klant. De samenwerking met Sven verliep helemaal naar wens en we bedanken hem ook heel graag!
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat onze fotograaf bij u langs mocht komen!
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
REACTIE VAN JOHAN
Beste Fleur, wat een prachtige keuken, echt helemaal geweldig. ik ben ook op zoek naar zoiets moois, mag ik zo vrij zijn om te vragen wat deze keuken heeft gekost.
REACTIE VAN FLEUR
Beste Johan, Dat mag zeker. Het is natuurlijk wel helemaal afhankelijk van de apparatuur maar ga uit van 30k dan kom je er wel ;)
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door FJ Krijger op dinsdag 6 nov 2018 '18
In het voorjaar van 2017 hebben we enkele keukenbedrijven bezocht met als resultaat dat het vertrouwen snel weg was wegens agressief gedrag. Op aanraden van vrienden zijn naar Nordhorn getogen. We zijn vakkundig geholpen door Sven Wensing. Sven had al snel door dat ik linkshandig was en het ontwerp was zodanig dat het logistiek op linkshandigen was ingesteld. Vergeleken met de NL leveranciers hebben we meer kwaliteit tegen een lagere prijs gekregen . Kleine aanpassingen zijn ook plezierig doorgevoerd. De montage werd Vakkundige monteurs uitgevoerd. Nu de keuken een jaar in gebruik is kunnen we alleen maar concluderen dat we met plezier in de keuke kunnen werken en denken met plezier terug met de samenwerking met Ekelhoff en Sven in het bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit”
Door Jongema op donderdag 11 okt 2018 '18
Voor de tweede keer een super mooie keuken gekocht bij küchenland Ekelhoff!!
Sven Wensing heeft beide keren een prachtig ontwerp gemaakt en waar we enorm tevreden en blij mee zijn. Na een verhuizing kwamen we wederom bij Ekelhoff voor een keuken. Ze leveren top kwaliteit en prima service voor nette prijzen. Binnen drie dagen stond onze keuken, ze nemen alle afval weer mee en zorgen dat er een zeer tevreden klant achterblijft. Bedankt Sven, we zijn erg blij met je ontwerp en de geplaatste keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Richard op woensdag 19 sep 2018 '18
In Nederland hebben we vele keukenwinkels bezocht en telkens gingen we er weg met een vreemd gevoel. Uiteindelijk bij Ekelhoff terecht gekomen en vanaf minuut 1 voelde we er ons thuis. We hebben fantastisch geholpen door Sven, die heel erg goed mee heeft gedacht en met goede tips kwam. Fijn dat iedereen Nederlands praat en verstaat, zowel de monteurs als de planners. De monteurs waren behulpzaam en zeer kritisch op hun eigen werk. Zelf gaven ze aan dat een aantal grepen waren beschadigd en dat ze hiervoor nieuwe kwamen brengen. Wij konden de beschadigingen zelf bijna niet zien, zo minimaal. Prachtig om zulke vakmensen aan het werk te zien. Als we ooit weer een nieuwe keuken gaan kopen, gaan we direct weer naar Ekelhoff terug, fantastische winkel!
FOTO VAN RICHARD
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Masja op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden! Ze zijn nog een keer geweest om het een en ander bij te stellen, de service is erg goed!
Reactie of foto toevoegen
“Alles waar gemaakt”
Door Familie van Ooijen op donderdag 13 sep 2018 '18
Wij zijn naar Nordhorn gereden naar aanleiding van alle goede recensies die geschreven waren over dit bedrijf. Wel ze hebben alles waar gemaakt. Wij hebben in de prachtige showroom een goed gesprek gehad met een ervaren adviseur die precies onze wensen kon verwerken in een tekening en meedacht over oplossingen. De keuken is door zeer nette Duitse monteurs geplaatst, ze werkten heel zorgvuldig. Het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen. Alles werkt naar behoren en wij zijn nu na een half jaar nog steeds heel blij met de keuken. Wij kunnen deze zaak met alle plezier aanraden.
FOTO VAN RUUD VAN OOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Mevr. Staats op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij kuechenland Ekelhoff. Alle lof voor het bedrijf. Bij het uitzoeken kregen we deskundig advies. Later bij het plaatsen waren de mannen heel correct en werkten heel snel. Alles werd goed uitgelegd
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Boudewijn en Meta Brandon op maandag 10 sep 2018 '18
Onze ervaring met de firma Ekelhoff is zeer goed. Dit was onze 2de keuken. In de oriënterende fase zijn we zeer goed geholpen en hebben daardoor de voor ons optimale keuken kunnen samenstellen. Juist het meedenken van de verkoper om onze wensen concreet te maken was zeer professioneel. Ook het bestellen en plaatsing was fantastisch. Daar ons huis nog gebouwd moest worden, waren we afhankelijk in de planning van de bouwer. Zoals altijd liep dit enorm uit en werd ons huis ruim 1 jaar later opgeleverd dan gepland. De oplevering door de bouwer is in de laatste fase nog een keer 3 maal verschoven. De firma Ekelhoff heeft hierin de maximale souplesse getoond en heeft ons enorm geholpen om op tijd te kunnen verhuizen. Alles top is geleverd en ook de nazorg was fantastisch. En wat belangrijk is alles binnen het afgesproken budget!
FOTO VAN BOUDEWIJN EN META BRANDON
Prachtige keuken
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor de mooie woorden:) Hierbij een van de foto's die onze fotograaf bij u mocht maken. Uw team van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door e. ten brink op donderdag 6 sep 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Ekelhoff waar ik zeer tevreden mee ben. Ze nemen goed de tijd voor je. De montage verliep zeer netjes en professioneel. En als er daarna iets is wordt het gewoon opgelost.
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! met vriendelijke groet, het team van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend en klantgericht”
Door J. Palstra op maandag 3 sep 2018 '18
Ik heb in het verleden reeds twee keukens gekocht bij Ekelhoff. Beide keren waren zowel de advisering als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Hierbij enkele foto's die onze fotograaf bij u maakte. Complimenten voor de prachtige inrichting! Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Kirsten Steenvoort op vrijdag 31 aug 2018 '18
Een geheel nieuwe keuken waar wij erg blij mee zijn. Van te voren tijdens de afspraak is er erg goed naar onze wensen geluisterd en zijn deze vertaald naar onze ideale keuken. Zowel qua stijl als bijbehorende apparatuur. Ook de service bij plaatsen en naderhand zijn uitstekend.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Fijn dat we langs mochten komen om uw mooie keuken te fotograferen, en bedankt voor de mooie woorden:). Uw team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
RVS werkblad met geïntegreerde spoelbak
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Marcel Huigen op dinsdag 7 aug 2018 '18
Op zoek naar een keuken las ik de recensies. Ik dacht dat het te mooi om waar zou zijn. Ging op bezoek bij Ekelhoff. Met mijn vrouw hebben we 5 uur door de zaak gelopen. Echt alles werd uitgelegd. Werkelijk uitstekend. Na afloop geen gezeur en alle tekeningen en offerte mee. Na twee weken een tweede bezoek. Weer uren goed geholpen en een prachtige keuken tegen een goede prijs gekocht. In juni geplaatst. Niet alles was goed. Helaas de muur beschadigd. Geen probleem. Mocht worden gemaakt door mijn aannemer. Op 6 augustus is de keuken afgemaakt. Ekelhoff krijgt van mij een dikke 10. Zeer deskundig en aardig personeel. Uitstekende service. Uitstekende kwaliteit. Tip aan de lezers: ga naar Ekelhoff voor een offerte. Je krijgt er geen spijt van. De Nederlandse keukenzaken kunnen hier nog wat van leren.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en plezierig”
Door W van Dorland op zondag 15 jul 2018 '18
Küchenland Ekelhoff heeft ons vakkundig en plezierig geholpen met de de keuken voor ons nieuwbouwhuis. De medewerkers zijn deskundig en denken mee over de indeling, de apparatuur en de plaatsing. Het bedrijf is flexibel, bouw- en apparatuurveranderingen werden in de planfase zonder problemen aangepast. Over het eindresultaat zijn wij super tevreden, alles is volgens plan verlopen. De keuken is perfect geplaatst en het is een plezier om in de keuken te koken. Bij het bouwen van een huis is het toch wel heel fijn als je op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Küchenland Ekelhoff kunt bouwen.
FOTO VAN W VAN DORLAND
Supertevreden met dit eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door D van der Z op woensdag 11 jul 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een complete keuken incl een kookeiland laten plaatsen. Wij zijn geweldig geholpen. Zowel tijdens de keuze van de keuken als tijdens het plaatsen. Men is zorgvuldig en denkt mee. Wij kunnen alleen maar zeer tevreden zijn over de kwaliteit van Kuchenland Ekelhoff
FOTO VAN D VAN DER Z
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Huong Nguyen op woensdag 11 jul 2018 '18
Ik heb voor mijn tweede huis ook weer gekozen voor een keuken van Kuchenland Ekelhoff. De service is uitstekend en alles is mogelijk! Tijdens het gesprek worden je ideeen meegenomen in de 3D tekeningen en ondertussen krijg je er ook nog een hapje en een drankje bij! Ik hem Kuchenland Ekelhoff al een aantal keren bij vrienden en familie aangeraden en ook zij zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit! Ik kijk met een positief gevoel terug op de samenwerking met Kuchenland en kan het iedereen aanraden!
FOTO VAN HUONG NGUYEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterste precisie”
Door Maarten Benschop op zondag 8 jul 2018 '18
We hebben een mooie keuken met kook- en spoeleiland gekocht bij Küchenland Ekelhoff. We zijn super tevreden over het plaatsen van de keuken, met uiterste precisie gerealiseerd. We zijn goed begeleid en verrast over de goede service achteraf, waar Küchenland op eigen initiatief contact met ons heeft opgenomen over onze ervaring.
FOTO VAN MAARTEN BENSCHOP
Keuekn met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk op alle fronten”
Door Peter Pieterson op vrijdag 6 jul 2018 '18
Ik heb een keuken met apparatuur gekocht. Het eerste contact verliep buitengewoon vriendelijk en deskundig. Ik had een mooie lichte kleur keuken gezien in de showroom en de verkoper kwam met een prachtig bijpassend keramisch aanrechtblad. Ik had in Nederland al meer gezien en de keuze is enorm. Dus toen dit zo"n mooi geheel was, was de keuze snel gemaakt. De zorg hierna, zoals wijzigingen indeling, apparatuur, inmeten en plaatsen was uitstekend. Ook het contact met verschillende medewerkers vond ik heel plezierig en soepel verlopen. Buitengewoon klantvriendelijk op alle fronten. Een aanrader! Geen minpunten? Eentje dan. Ik heb een plint verprutst na plaatsing en moet nu een nieuwe. Dat is wel mega duur.
FOTO VAN PETER PIETERSON
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dit maak je maar zelden mee”
Door Patrick Werkman op donderdag 28 jun 2018 '18
Vorig jaar hebben wij onze keuken gezocht bij deze zaak. Wij kunnen enkel lovend zijn! Van het eerste moment en het advies tot het inmeten en werkelijk plaatsen van de keuken. Geen moment is er onduidelijkheid geweest en bij het plaatsen is alles keurig geplaatst en niks werd vergeten. Na het plaatsen hebben zij alle verpakkingsmaterialen netjes meegenomen en konden wij gaan genieten van de keuken. Wij vonden het een verademing en hebben al veel van onze kennissen en vrienden doorverwezen. We zijn nu ruim een jaar verder en de keuken vertoont geen kuren. Deuren sluiten zoals ze op de eerste dag deden. Recent zijn we gebeld door Kuechenland Ekelhoff met de vraag of alles nog naar wens verloopt of dat er een monteur moet langskomen voor evt. nog wat stelwerk. Bij ons was dat dus niet nodig maar deze service maak je maar zelden mee. Wij kunnen een ieder dan ook Keuchenland Ekelhoff van harte en zonder enige twijfel aanbevelen. Een supermooie keuken voor een eerlijke prijs en vakkundig gemonteerd door kundige medewerkers.

Eerdere ervaring van 4 juni 2017: Zoals beloofd nog onze eindscore voor Kuechenland Ekelhoff. Wij kunnen niet anders dan supertevreden zijn over de installatie en de nazorg dus wat ons betreft verdient Kuechenland Ekelhoff met recht 5 sterren.

Eerdere ervaring van 9 januari 2017: Wij hebben onze keuken gekocht eind oktober 2016 en plaatsen zal gebeuren begin maart 2017 (op ons eigen verzoek). De verkoop was zeer aangenaam en onze wensen werden allemaal goed overgenomen. Ook deskundig advies waardoor bepaalde dingen net even wat anders werden dan we in gedachten hadden maar dan puur omdat het de gebruiksvriendelijkheid ten goede zou komen. Het vervangen van apparatuur na het tekenen kan tot 2 maanden voor de plaatsing echter is het verschil tussen het bestelde en de mogelijke vervanging groter dan het verschil in adviesverkoopprijs tussen beide apparaten en dat vind ik dus echt niet kunnen. Deze verkapte service wordt dus op een andere manier alsnog doorgerekend en kan je dus bijna geen service noemen. Inmiddels zijn we begonnen met het voorbereiden van de ruimte en daarvoor hebben we de installatietekening nodig plus een aantal aanvullende vragen die we graag beantwoord willen hebben. De ervaring is dat wanneer het om het extra verkopen gaat er heel snel gereageerd wordt maar dat wanneer je op informatie zit te wachten het erg lang kan duren. Inmiddels 2 weken aan het wachten op de benodigde informatie dus hopelijk komt de info snel zodat we verder kunnen. Resumerend: verkoop super, begeleiding en ondersteuning na verkoop matig/slecht, installatie nog onbekend.
FOTO VAN PATRICK WERKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende service”
Door Jeroen Mol op zaterdag 2 jun 2018 '18
Na onze verhuizing hebben we in 2017 door Kuechenland Ekelhoff een nieuwe keuken laten plaatsen. We hadden in Utrecht al enkele ontwerpen en offertes laten maken maar we waren nog steeds niet 100% overtuigd. Dus zijn we naar Nordhorn gereden, werden daar bijzonder gastvrij ontvangen, werden volledig geïnformeerd door een uiterst deskundig adviseur over alle mogelijkheden en kregen vervolgens een uitstekend advies (dat we ook gewoon mee naar huis konden nemen i.t.t. de Nederlandse keukenzaken waar we al waren geweest). Alle afspraken en beloften zijn vervolgens nagekomen en het plaatsen van de keuken was tot in de puntjes verzorgd. Na enkele maanden klussers in huis te hebben gehad die hun gereedschap en materialen overal maar neergooiden was het een verademing om te zien hoe de monteurs van Kuechenland te werk gingen. Ze hebben ook nog de moeite genomen om de grote zware Amerikaanse koelkast, die we zelf los hadden gekocht en die in de garage stond, voor ons in te bouwen en volledig waterpas te zetten. Zelfs het enige minpuntje wisten ze om te buigen tot iets positiefs. Er zat nl. een kleine barst in het aanrechtblad. We hadden het zelf niet gezien en konden het nog steeds nauwelijks zien toen we erop gewezen werden. Maar de monteurs melden dat ze het aanrechtblad niet vast gingen lijmen en dat ze terug zouden komen met een nieuw blad. Eerder dan verwacht zijn ze vervolgens weer langsgekomen om het nieuwe blad te plaatsen. Veel bedrijven zouden niks gezegd hebben (zeker omdat het niet te zien was) dus petje af voor de eerlijkheid van de monteurs. We zijn na enkele weken en vervolgens na een jaar nog gebeld met de vraag of alles nog naar wens was en of alle kasten en laden nog goed sloten. Kortom, een uitstekende service ! Ik kan iedereen aanraden een ritje naar Nordhorn te maken. Het is de afstand dubbel en dwars waard. Volgende keuken ? Bestellen we gelijk weer bij Kuechenland !
FOTO VAN JEROEN MOL
Lange keuken met hoekbar
REACTIE VAN JEROEN MOL
Foto 2 van de keuken
REACTIE VAN JEROEN MOL
foto 3 van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door H.B. Albers op donderdag 24 mei 2018 '18
Vorig jaar hebben we een grote verbouwing gehad bij onze woning. Hierbij hebben we ook een geheel nieuwe woonkeuken gekregen. En omdat onze buren reeds ook een woonkeuken hadden gemaakt zijn we bij hen wezen kijken. Ze waren hierbij vol lof over Kuechenland Ekelhoff. Wij zijn daarom ook naar hen geweest om naar een nieuwe keuken te kijken. En dit heeft geleid tot dat ook wij bij hen een keuken hebben besteld en laten plaatsen. Belangrijke reden voor ons was de zeer prettige ontvangst in hun showroom. Zowel de vriendelijke receptioniste als de zeer vriendelijke en behulpzame Markus Raaz hebben ons super geholpen bij het maken van onze keuze. Ook bij de plaatsing van de keuken waren de monteurs zeer vakbekwaam en zeer correct in doen en laten. We hebben tijdens onze verbouwing vele diverse bedrijven aan het werk gehad, maar toch stak Kuechenland Ekelhoff ver boven de andere bedrijven uit qua netheid en communicatie. Ook hebben we het zeer op prijs gesteld dat een jaar later nog iemand belde om te horen of er nog problemen waren die zij konden oplossen. Ook deze aftersale stel ik zeer op prijs.
Graag wil ik dan ook dit bedrijf aanbevelen voor diegene die opzoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN H.B. ALBERS
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken helemaal goed”
Door Gerard Kraaijeveld op woensdag 23 mei 2018 '18
uitstekende service die je maar zelden meemaakt. Kan deze zaak aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door E.Bisschops op woensdag 23 mei 2018 '18
Wij zijn super tevreden over Kuechenland. Prima geholpen, service was ook prima. Wij raden mensen aan om ook een bezoek aan Kuechenland te brengen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Martijn Kaal op woensdag 18 apr 2018 '18
We gingen naar Ekelhoff om 1 van meerdere offertes op te vragen. We zijn dusdanig goed geholpen dat we niet verder gezocht hebben. Erg duidelijke uitleg en een heel mooi ontwerp. Nog beter dan we zelf in ons hoofd hadden. De prijs was ook goed, de laatste onderhandeling hebben we beslecht met een gratis pannenset. Die uiteindelijk ook van een uitmuntende kwaliteit bleek te zijn, leuke verrassing. Installatie ging ook erg goed. 2 dagen werk, maar helemaal tip top. de mannen werkten ook langer door om het af te krijgen. Heel erg tevreden. Goede after sales ook. We zijn na een jaar benaderd voor een evaluatie, top!
FOTO VAN MARTIJN KAAL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel bedrijf”
Door Timmerman op dinsdag 17 apr 2018 '18
Doen wat ze beloven en dan zelfs nog meer. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Kuechenland Ekelhoff hoog in het vaandel. DE monteurs denken mee tijdens het plaatsen en zijn zeer flexibel. Kortom wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal keurig”
Door Brigitte Korpos op vrijdag 13 apr 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht, en ben daarbij geholpen door Hennig Reineke met praktische en goede adviezen. Het installeren van de keuken word professioneel en zeer vakkundig gedaan, door Kuechenland Ekelhoff. Een jaar na dato werd ik gebeld of alles nog goed was met de keuken,dat is vakkundigheid! En een uitmuntende service. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door RA Kool op woensdag 4 apr 2018 '18
Vorig jaar een keuken gekocht. Bij de bestelling werd er goed geluisterd en werden er verrassende ideeën aangedragen. Wij zijn erg precies en zijn ook drie keer naar Ekelhoff gereden voor de bestelling. Zij bleven geduldig en behulpzaam. Bij het plaatsen van de keuken kregen we nog de ruimte om de laatste punten op de i te zetten. Zij waren ook meewerkend en nauwkeurig. De koof boven het fornuis bijvoorbeeld werd gewoon naar wens iets kleiner gezaagd. Alles op maat, perfect. Echt een aanrader.
FOTO VAN RA KOOL
Verrassende keuken
Reactie of foto toevoegen
“10+”
Door Familie van der Hoek op zondag 25 mrt 2018 '18
Wij hebben bij Kuechenland Ekelhoff de keuken gekocht. Wat een vakmannen en deskundig advies! Wij zouden iedereen aanraden om Kuchenland te bezoeken. Onze waardering een 10+ !
FOTO VAN FAMILIE VAN DER HOEK
Detailfoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Begrijpen hoe je met klanten omgaat”
Door Paul van Groen op woensdag 21 mrt 2018 '18
In 2016 is er door Kuechenland Ekelhoff een prachtige keuken in ons nieuwe huis geplaatst. Dit tot volle tevredenheid. Nu, bijna 2 jaar later was de ingebouwde zeeppomp stuk in het aanrechtblad. Zojuist een email gestuurd en nog geen half uur later bericht dat er , kosteloos, een nieuw exemplaar onderweg is! Dit is destijds de reden geweest om een in Duitsland een keuken te kopen! Zeker bij Kuechenland Ekelhoff begrijpen ze hoe je met klanten omgaat ! Service zoals service moet zijn! Ik kan iedereen dit prachtige bedrijf van harte aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd even blij”
Door Bas Kip op vrijdag 16 mrt 2018 '18
Een jaar geleden is onze keuken geplaatst. Nu na een jaar nog altijd even blij mee. Goede kwaliteit, voor een even goede prijs, perfekt geplaatst. Ook erg blij met de adviezen van de adviseur van Ekelhoff.
FOTO VAN BAS KIP
Keuken via Ekelhoff
REACTIE VAN ISA
Hallo, wij hebben een nieuwbouwhuis en willen op de kosten besparen. Mag ik u vragen wat u kwijt was voor uw prachtige keuken. En waarom u voor Enkelhoff heeft gekozen.
REACTIE VAN BAS KIP
Mond-op-mond reclame; een vriend van me had er al 3 keer een keuken gekocht. Mijn zus heeft er ook een keuken vandaan. Volle tevredenheid over indelings-advies, kwaliteit kastjes, blad, en apparatuur. Vandaar dat wij er ook maar eens naar toe zijn gegaan. Op uw vraag wat we kwijt waren voor onze keuken wil ik u antwoorden dat we prijsvergelijk hebben gedaan met Nederlandse aanbieders, en dat wij de prijs die Ekelhoff vroeg als topaanbieding hebben aanvaard. Geen noodzaak tot onderhandelen zoals bij Nederlandse keukenboeren die veelal beginnen met een veel te hoge vraagprijs. Ook geen gezeur over al dan niet plaatsingskosten; dat zat er gewoon bij in. En plaatsing is uitstekend uitgevoerd. En of u er uitkomt bij Ekelhoff of niet, de showroom maakt het een interessant en leuk uitje en is zo en zo een bezoek waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Henk Jansen op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hebben in 2016 voor de tweede keer een keuken gekocht bij Ekelhoff. ook deze keer was het weer perfect geregeld, zowel qua begeleiding als uitvoering. Ik heb Ekelhoff derhalve al aan meerdere personen als keukenleverancier doorgegeven.
FOTO VAN HENK JANSEN
Lange keuken
REACTIE VAN HENK JANSEN
Extra foto in afgewerkte situatie
REACTIE VAN HENK JANSEN
Foto vanaf de andere zijde
+ Toon extra foto van Henk Jansen
REACTIE VAN WERNER
Hebben ze het plafond verlaagd tijdens het plaatsen van de keuken of heb je dit zelf gedaan?
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door G. Cloudt op woensdag 7 mrt 2018 '18
Een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht. De keuken werd netjes op planning geleverd. De installatie is ook prima verlopen. Na 2 dagen was de nieuwe keuken geplaatst. De service is ook prima, de koelkast had een klein deukje. Hier werden we pro-aktief op gewezen en kregen een nieuw exemplaar.
FOTO VAN G. CLOUDT
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Marco op zondag 4 mrt 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe keuken
FOTO VAN MARCO
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door JvdG op woensdag 14 feb 2018 '18
Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, ... het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! hierbij drie van de foto's.
Uw team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Really good”
Door Mark Sage op vrijdag 9 feb 2018 '18
We're very happy with our kitchen and its value. From design concept to execution is all well done, reliable and nice quality. There was some (small) problems caused by them between concept and execution but they also fixed them well. Nice people, and reliable.
FOTO VAN MARK SAGE
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanbeveling”
Door Arie den Boon op woensdag 7 feb 2018 '18
We hebben met veel plezier samengewerkt met de keukenarchitect van Ekelhoff. Hij kon ons steeds weer nieuwe mogelijkheden laten zien en ons adviseren om een bepaalde keuze te maken. Ook als het nodig was om te bezuinigen bijvoorbeeld. En, heel prettig, zonder de commerciële druk die je nogal eens tegenkomt bij Nederlandse keukenleveranciers. We hebben veel service gehad en genieten van onze keuken. We kunnen Ekelhoff zeker aanbevelen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Geachte Familie den Boon, nogmaals hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen om uw prachtige keukens te fotograferen. Met vriendelijke groet van het Ekelhoff team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Ekelhoff is een echte aanrader”
Door C. Westenberg op maandag 29 jan 2018 '18
Anderhalf jaar geleden kwamen wij via vrienden in contact met Kuechenland Ekelhoff. Wij wilden onze huidige keuken vervangen door een nieuwe, maar wilden eerst de huidige ruimte verbouwen. Wij maakten een afspraak met Ekelhoff en tijdens deze afspraak werden we fantastisch geholpen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om de keukens die in de winkel stonden te bekijken en we kregen goede adviezen. Na de verbouwing werd het tijd om onze droomkeuken te laten plaatsen. Best wel spannend! De plaatsing van de keuken verliep geheel zonder problemen. Wat een vakmannen!! Rustig en met precisie gingen zij te werk en binnen twee dagen stond onze keuken te glanzen. Ook de service na plaatsing is perfect. Met vragen kun je altijd terecht en mochten er problemen zijn, komen ze gewoon langs om deze op te lossen. Kortom: Kuechenland Ekelhoff is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardige kwaliteit”
Door Eline Langemeijer op vrijdag 26 jan 2018 '18
Wij zijn na ander half jaar nog steeds heel erg blij met de keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff hebben gekocht. Van de hoogwaardige kwaliteit heb je iedere dag plezier. En de service tijdens het plaatsen was ook erg goed. Er waren een paar kleine misverstanden, waar ze niet moeilijk over deden. Ook al betekende dat dat de halve keuken opnieuw geplaatst moest worden. Opleverpuntjes werden keurig één of twee weken na het plaatsten in orde gemaakt.
FOTO VAN ELINE LANGEMEIJER
Keuken goed geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Goede zorgen”
Door Paul de Boeck op vrijdag 19 jan 2018 '18
Bij onze bezoeken aan Keuchenland Ekelhoff zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. De behandelende medewerker(s) luisterde goed naar onze wensen en gaf de (on)mogelijkheden goed aan. Ook de keuze was ruimschoots aanwezig. Bij het plaatsen van de keuken werd er netjes gewerkt. Ook nadat de keuken gereed was nam Keuchenland Ekelhoff contact met ons op om te vragen of alles naar wens was. Wij willen Keuchenland Ekelhoff bedanken voor de goede zorgen en wij genieten nog steeds van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door wgroos op maandag 8 jan 2018 '18
Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd. Keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. Zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na)op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop kado. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat onze fotograaf langs mocht komen om uw prachtige keuken te fotograferen:) Het team van Ekelhoff
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Strakke planning”
Door H. Van Dijk op woensdag 3 jan 2018 '18
De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Dank voor uw positieve beoordeling! Hierbij enkele van de foto's die onze fotograaf bij u maken mocht van uw fantastische Zampieri-keuken! Uw team van Ekelhoff:)
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Best mogelijke beoordeling”
Door Alrik op donderdag 21 dec 2017 '17
Twee jaar terug hebben we bij Kuechenland Ekelhoff een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning, welke vorig jaar is opgeleverd. Tijdens het gesprek werd uitgebreid de tijd genomen ons alles te laten zien en onze wensen te horen. De verkoper heeft ons hier goed in begeleid. Uiteindelijk de prijs was direct een goede prijs en zijn we snel uitgekomen. In onze nieuwbouw woning wilde we de keuken op een andere plek dan waar deze volgens tekeningen geplaatst zou moeten worden. Kuechenland heeft hiervoor tekeningen bij ons aangeleverd waar de bouw op aangepast is. Vonden wij wel spannend, en dit is volledig probleemloos verlopen. De plaatsing was door zeer gekwalificeerde mannen en vriendelijke mannen, wie uiterst netjes werkten. Het resultaat zijn we nu een jaar later nog steeds ontzettend blij mee. Alles werkt super en is nog steeds ontzettend mooi! Ook belangrijk: de service is compleet. We zijn altijd goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Na plaatsing kregen we een belletje, of we tevreden waren. Hierna volgde pas de laatste rekening. Met name de communicatie en aftersales vonden we erg goed. Hier kunnen echt veel bedrijven van leren. Kuechenland heeft ons een ontzettend goed en betrouwbaar gevoel gegeven. Afgelopen week belden zij dat zij in de buurt zijn over 2 weken en of er nog op of aanmerkingen zijn op de keuken, dan kunnen zij langskomen. (gratis, om te kijken of het onder garantie valt). Wat een service, dus hierom absoluut de best mogelijke beoordeling voor Kuechenland.
FOTO VAN ALRIK
Heel blij met dit resultaat
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw charmante keuken te fotograferen:).Het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door M. Kuipers op maandag 11 dec 2017 '17
Super goede service en nazorg. Perfectie in afwerking
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en heel fijn dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! Uw team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Service & garantie tot het gaatje. Top”
Door Elly & Guus Schrover op zondag 10 dec 2017 '17
Wij hebben in september 2015 een keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff.
Prima begeleiding gehad en het inbouwen van de keuken duurde 2 dagen door zeer gemotiveerde monteurs. Na een jaar (2016) bellen we Kuchenland voor een jaarlijkse controle van de geleverde keuken en tijdens het maken van de afspraak melden we dat er twee donker kleurige banden dwars door het aanrechtblad zich begint af te tekenen. De monteur komt na 4 weken en loopt de keuken op alle punten na en bekijkt de donkere banden. Hij besluit het granieten aanrechtblad te ontvetten en opnieuw te impregneren. Het donkere effect verdwijnt redelijk maar is niet geheel weg. De afspraak is om opnieuw weer contact op te nemen als het granieten aanrechtblad zich niet heeft hersteld. Dit doen we in augustus 2017. Er komt weer naar twee weken een monteur die het gehele natuurstenen aanrechtblad opnieuw onderhanden neemt. Weer geheel ontvetten en opnieuw impregneren. Na ongeveer 2 uur is hij klaar maar concludeert dat de donkere band niet geheel is verdwenen. Hij verteld ons dat de leverancier van de natuurstenen bladen aan Kuchenland Ekelhoff dit jaar een rondje komt maken in Duitsland,. Hij stelt voor om ons in deze afspraken Inspectielijst te zetten om naar ons probleem met het natuurstenen aanrechtblad te komen kijken. Op 25 oktober jl. komen twee Italiaanse medewerkers van de leverancier en een monteur van Kuchenland Ekelhoff op bezoek en bekijken het natuurstenen aanrechtblad. Een medewerker van de Italiaanse leverancier ontvet het aanrechtblad en impregneert het opnieuw met een nieuw middel. De monteur van Kuchenland Ekelhoff spreekt met mij af om daags hierna te bellen of de donkere banden zijn verdwenen. In zijn telefoontje moet ik bekennen dat dat niet het geval is. Hij besluit het gesprek met een prettig weekend en zegt dat we binnenkort wat horen over hoe verder te gaan. Half november komt er een telefoontje van Kuchenland dat ze op 6 december a.s. een geheel nieuw natuurstenen aanrecht blad komen leveren. Die dag wordt het aanrecht blad vervangen door twee gemotiveerde monteurs van Kuchenland Ekelhoff en op het einde van de dag lopen ze ook nog eens de gehele keuken na of alles nog goed functioneert. Onze keuken is weer als nieuw en het natuurstenen aanrechtblad is zoals het moet zijn. Mooi en strak egaal van kleur. Alles valt onder garantie. Zelden hebben wij van een leverancier zo'n service en garantie tot het gaatje gekregen. Kuchenland Ekelhoff snapt hoe je een klant ook na aankoop als klant moet blijven behandelen. Echt TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Bert Tukker op vrijdag 24 nov 2017 '17
Goed advies, montage volgens afspraak, uitstekende kwaliteit! Na ruime een jaar nog steeds super tevreden met onze keuken.
FOTO VAN BERT TUKKER
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Jacqueline Kasius op donderdag 16 nov 2017 '17
Prettig geholpen, nette monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Eerlijk advies.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken! Het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Op alle terreinen super”
Door Margareth en Arend Jan ten Bergen op woensdag 1 nov 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en het mag geschreven worden: het was op alle terreinen super!! We werden geholpen door Jeanin Oude Wolbers, die ons perfect en uitgebreid informeerde; een hele plezierige en kundige vrouw! Maar het gehele traject verliep zeer professioneel. Een ieder die hierbij betrokken was verstond zijn vak: de mensen die kwamen meten, de planners, zij die de keuken brachten en ook de monteurs die de keuken plaatsen waren zeer correct, aardig, op tijd, behulpzaam en flexibel. Toen bijvoorbeeld bleek dat de kookplaat net niet goed was uitgesneden in het aanrechtblad kwamen ze zelf met deze constatering en kregen wij probleemloos een nieuwe! Alle afspraken werden correct nagekomen en wij bevelen Küchenland Ekelhoff zonder reserve bij iedereen aan. Echt een voortreffelijk adres voor wie een nieuwe keuken wil. Hier krijg je geen moment spijt van als je deze koopt bij Küchenland Ekelhoff.
FOTO VAN MARGARETH EN AREND JAN TEN BERGEN
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Twee keer een keuken”
Door Hetty op woensdag 18 okt 2017 '17
Voor de tweede keer hebben wij nu een keuken bij Ekelhoff gekocht. Voor het eerst in 2012 en nu weer in 2017 (ander huis). Wij hebben ons vorige huis verkocht mede door de kwaliteitskeuken die er in zat! We zijn wederom prima geholpen door Nadja Hollmann. Een vakvrouw met passie. Goede adviezen voor de keukenindeling. Zeer vlot met het inschatten van haar klanten. Fijne showroom, maar maak een afspraak - het is er altijd druk en zeker op zaterdag!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2017: De keuken is geleverd en dit is naar volle tevredenheid gebeurd.
FOTO VAN HETTY
Keuken met goede indeling
REACTIE VAN INA GROENEVELD
Ziet er prachtig uit! Wij zijn ook toe aan een nieuwe keuken en willen hier ook es kijken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Leo Hooghart op vrijdag 13 okt 2017 '17
Perfect geholpen door de verkoper. Deze mensen luisteren naar de wensen van de klant, spelen daar prima op in en geven je de ruimte om over dingen na te denken.
Hier kunnen Nederlandse keukenverkopers nog heel van van leren. De plaatsing van de keuken:
1. Vakmensen
2. Net werken
3. Rommel opruimen
4. Zijn op tijd en communiceren duidelijk
5. Zijn flexibel en denken mee. Niet blind opdracht uitvoeren en keuken
afleveren.
Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Volledig advies gehad”
Door Xander Appeldoorn op zondag 8 okt 2017 '17
Wij zijn in een gesprek volledig geadviseerd, en de voor en tegens van onze keuzes zijn allen besproken. Na opdracht zijn wij op de hoogte gehouden wanneer er gemonteerd kon worden. Er was begrip voor de nog niet duidelijke afleverdatum ivm het opleveren van onze woning. Na oplevering kon er snel worden gemonteerd door kundige monteurs die hun vak volstaan. Na een jaar zijn wij benaderd of alles nog naar wens is. Voor ons een goede keus!
FOTO VAN XANDER APPELDOORN
Strakke keuken
REACTIE VAN INEKE MULDER
Wat een mooie keuken. Mag ik vragen uit welke lijn deze is? En welke prijs jullie hiervoor moesten betalen? Ineke
REACTIE VAN ROOS
Prachtige keuken! Mag ik vragen hoeveel deze uitvoering ongeveer gekost heeft?
REACTIE VAN EVELIEN
Mooie keuken! zou ook graag weten wat jullie hiervoor betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Jos Blom op donderdag 5 okt 2017 '17
Keuken gekocht. Uitstekende installatie, vaklui.. Na een jaar gebeld of alle in orde was. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Kijken met veel plezier erop terug”
Door Frans en Cora op donderdag 5 okt 2017 '17
Met veel plezier en tevredenheid kijken wij terug op het gehele traject rond de aanschaf van onze keuken. Ondanks dat we heel strak onze ideeën hadden, hebben we toch de goede adviezen van Ekelhoff gelukkig overgenomen. Over de soort en plaatsing van de apparatuur en ook de indeling weten ze echt waar ze het over hebben. De plaatsing van de keuken exact volgens afspraak en 100% alles in 1 keer goed, was bijzonder om mee te maken, zeer vakkundig en erg netjes. Complimenten aan het installatie team. Een jaar na dato ongevraagd gebeld worden ' is alles nog steeds naar wens?' spreekt voor zich. Inmiddels 2 andere families richting Ekelhoff gestuurd. Het is even rijden naar Nordhorn maar meer dan de moeite waard als je bedenkt dat je weer heel veel jaren met de keuken wilt doen.
FOTO VAN FRANS EN CORA
Plaatsing exact volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Fam. Horstman op maandag 2 okt 2017 '17
We waren op zoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en kwamen bij Ekelhoff terecht. Al direct was er een zeer persoonlijk contact wat we erg prettig vonden. De verkoper dacht erg goed mee en nam uitgebreid de tijd om ons te helpen bij de juiste keuze. Geen gedoe met enorme kortingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. De kwaliteit is uitstekend en de service net zo. Wil je het goed voor elkaar hebben koop je keuken dan bij Ekelhoff, echt super!
FOTO VAN FAM. HORSTMAN
Keuken met kastenwand
REACTIE VAN C.G
Hoi hoi, ik zou graag willen weten wat jullie voor deze keuken betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Rein Cuperus op woensdag 27 sep 2017 '17
fijne mensen en netjes gewerkt. Elke dag na werktijd alles opgeruimd. Geen moment gedoe. Super. En als verassing na 1.5 jaar nog een controle telefoontje. Dan ben je wel zeker van je product.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk geholpen”
Door Anne de Bruin op maandag 18 sep 2017 '17
Via vrienden zijn we bij de heer J. Piesche van Küchenland Eckelhoff terecht gekomen. Hij heeft ons voortreffelijke geholpen. Ons wensenlijstje was heel duidelijk we wilden een U-keuken o.a. geen bovenkastjes, laden, apothekerskast, afzuigkap zo plat mogelijk, geen pannen carrousel, 3 bestekladen, koelkast, vaatwasser, oven/magnetron/grill, lampen en twee kleuren fronten. Zeer vlot werd er een tekening gemaakt die voldeed aan onze wensen. Tot in de details werden diverse suggesties/mogelijkheden besproken zoals het aanrecht uit 2 delen aansluiten op de bestaande vensterbank, de spatplaat bij het kookgedeelte, kraan, aanrechtblad, gootsteen, pannenkast en de apparatuur. De keus is enorm en overal zijn voorbeelden daadwerkelijk te zien.

De definitieve maatvoering wordt ter plaatse gemeten en op de tekeningen staat duidelijk aangegeven waar de elektra en de aansluitingen voor het water moeten komen. Dit moet je laten regelen. De levering vindt plaats op de afgesproken datum en tijdstip. Er wordt zeer netjes gewerkt en alles wordt zeer zorgvuldig gecontroleerd op oneffenheden. Is het niet goed dan wordt dit zonder problemen opnieuw besteld en later gemonteerd, alles binnen 4 weken. Uiteindelijk is men 3x terug geweest om onderdelen te vervangen c.q. aan te passen omdat het verkeerd was geleverd/vergeten. Deze service zit in de prijs inbegrepen en zelfs na 1 jaar werden we nog benaderd of de keuken nog steeds voldeed. Kortom een keuken kopen en laten plaatsen door Küchenland Eckelhoff is absoluut een aanrader.
FOTO VAN ANNE DE BRUIN
Greeploze keuken
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Pieter Versteijnen op zaterdag 16 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Zij hebben een prachtige showroom. Ondanks dat wij op een hele drukke zondag zonder afspraak aankwamen wisten ze toch aan het einde van de middag een verkoper voor ons te reserveren. Die nam uitgebreid de tijd voor ons tot ver na sluitingstijd. Hij heeft ons alles te laten zien, zodat wij uiteindelijk onze droomkeuken konden samenstellen. Een paar weken later na een tweede bezoek hebben wij de keuken op afroep besteld. Onze keuken is in juni 2016 geplaatst. Alles was perfect geregeld en wat wij zelf erg positief hebben ervaren is dat Kuechenland Ekelhoff ons na een half jaar en na een jaar belde met de vraag of alles goed was. Dat is echt top! Wij zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben, de kwaliteit en afspraken zijn super. Enige min puntje is de hoge aanbetaling die werd gevraagd. Daar zijn wij persoonlijk principieel tegen.
FOTO VAN PIETER VERSTEIJNEN
Keuken via Ekelhoff
REACTIE VAN SHAMILA
Hallo, ik wil ook graag zo keuken. Kunt mij vertellen hoeveel jullie keuken gekost heeft. Alvast bedankt gr Shamila
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Wim Meijerink op vrijdag 15 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken gekocht in december 2015 en deze is in maart 2016 geïnstalleerd. Wij zijn zeer prettig geholpen bij Kuechenland Ekelhoff en de showroom is enorm dus overal voorbeelden van aanwezig! De installatie van de keuken is zeer professioneel en snel uitgevoerd. Na 18 maanden zijn wij nog steeds zeer tevreden, werkt alle apparatuur naar behoren en zien de kastjes er als nieuw uit. Een erg fijn bedrijf om een keuken uit te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Melissa op maandag 4 sep 2017 '17
Wij hebben een groot kookeiland met kastenwand gekocht bij Küchenland en we zijn super tevreden met onze nieuwe prachtige keuken maar ook over de manier waarop alles gegaan is. De voorbereiding was grondig waardoor de installatie zonder enig probleem verliep. Monteurs die weten wat ze doen! Ook vanuit Küchenland werd er geregeld geïnformeerd of alles naar tevreden verliep. Kortom, een echte aanrader!
REACTIE VAN MARK
Hi Melissa, Wij willen daar ook gaan kijken voor een eiland (ongeveer 3 meter) en een kastenwand (5 of 6 kasten). Mag ik vragen wat jullie kwijt waren voor zo'n opstelling? Ik snap dat het afhankelijk is van merk apparatuur en materiaal van het aanrechtblad enz. Maar dan heb ik in ieder geval een indicatie! Grts Mark
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door M.Nijsen op maandag 14 aug 2017 '17
Sven Wensing heeft ons super geholpen. Hij had goede suggesties over de indeling en kleur stelling van de keuken. Het hele team van verkoper tot degene die de keuken kwam plaatsen zijn vakmensen. Iedereen werkt nauwkeurig en netjes. Afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg blij met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Cees en Irene Slagt op woensdag 26 jul 2017 '17
We werden fantastisch geholpen en geadviseerd door de heer Piesche en de twee monteurs die uitstekend hun werk hebben verricht, we zijn heel blij met de mooie Schuller keuken.
FOTO VAN CEES EN IRENE SLAGT
Schuller keuken
+ Toon extra foto van Cees en Irene Slagt
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sebastian op maandag 24 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden met onze keuken die wij in 2016 bij Kuechenland hebben gekocht. Een ontzettend mooie showroom zoals die je in Nederland niet vindt met deskundig advies en een goede prijs kwaliteit verhouding. De keuken werd netjes ingemeten en vakkundig geïnstalleerd. Ook de after sales is top! Kortom, een echte aanrader.
FOTO VAN SEBASTIAN
Keuken met spoeleiland
REACTIE VAN VINCENT
Hi Sebastiaan, we zijn benieuwd naar jou keuken maatvoering. We kijken ook naar een eiland en hebben een breedte van 3,1 meter beschikbaar. Jullie keuken lijkt eigenlijk precies op wat we voor ogen hadden. Hoeveel ruimte heb je tussen de kasten en dan de muur? Kan je een orde grootte de kostprijs aangeven?
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales”
Door Paul Peters op maandag 24 jul 2017 '17
Goed advies bij aankoop keuken, uitstekende aftersales!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door J.C de Goeij op maandag 24 jul 2017 '17
Een jaar terug een keuken gekocht en in 1 woord TOP! er werd met ons mee gedacht en waar wij niet aan dachten kwam de verkoper mee, een hele fijne niet opdringende manier van verkopen. De keuken werd uiterst netjes geplaatst en de kleine dingen waar wij eerst niet aan hadden gedacht zoals een opening naast een kastje dat werd gezien door de monteur, is tijdens het plaatsen direct doorgegeven aan de werkplaats en zonder extra kosten werd het geregeld. Nu een jaar later kwamen ze langs om alles nog een keer af te stellen en kregen we goede tip m.b.t. het onderhoud van het werkblad. Ik zou iedereen Keuchenland Ekelhoff aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Familie Bouwmeester op maandag 24 jul 2017 '17
Zeer vriendelijke en prettige verkoper, niet opdringerig, goed luisterend naar de wensen, deskundig, neemt goed de tijd, niet gehaast. Montage/plaatsing: keurig! Alles in zijn geheel geplaatst, geen missende onderdelen. Beschadiging op onderdeel zonder discussie meteen vervangen. Alles keurig opgeruimd, professioneel. Aftersales: bij reclamatie wederom zeer vriendelijk, professioneel en direct afgehandeld . Hulde!
REACTIE VAN MIRIAM
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw mooie keuken! Hartelijke groet, uw Ekelhoff team
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Ronald Eijgenhuijsen op woensdag 28 jun 2017 '17
Was voor ons de tweede keuken die we hier gekocht hebben. In de advies fase (op afspraak) word ruim de tijd (2 uur) genomen en word er bijzonder goed meegedacht in oplossingen. Keuken in 1 dag gemonteerd, zaken die aangepast moeten worden worden ter plekke aangepast. PERFECT opgeleverd en ALLE rommel word meegenomen. Zonder meer een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaringen zijn zeer positief”
Door R. Mulder op woensdag 28 jun 2017 '17
In 2016 een keuken gekocht. Onze ervaringen met Kuechenland zijn zeer positief. Prettig en deskundig geholpen bij het kiezen van de juiste keuken en de apparatuur. Zeer tevreden over de deskundigheid en de manier van werken bij de plaatsing van de keuken. Ook de nazorg is prima. Kuechenland is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Niels Ravensbergen op donderdag 22 jun 2017 '17
Wij hebben een super mooie keuken gekocht en we werden super goed geholpen. De verkoper dacht goed mee en dacht ook mee. Wij wilden dingen maar dat was niet verstandig om te doen en vertelde en tekende toen wat beter was om te doen. Keuken plaatsen ze super netjes en de service daarna os ook Goed want dat is vaak bij heel bedrijven minder de service daarna maar bij hun absoluut niet. Goeie ervaring en ik zal iedereen doorsturen naar jullie doe onze keuken mooi vinden
Reactie of foto toevoegen
“Mooie winkel”
Door René Beck op donderdag 22 jun 2017 '17
Mooie winkel, goed geholpen, op tijd geleverd, problemen netjes en profesioneel opgelost. Aftersales ook heel netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Top keukens in in heel veel prijsklassen”
Door Saskia Nekkers op woensdag 21 jun 2017 '17
Wij zijn heel blij met de keukenervaring van Ekelhoff. Mensen die daar werken zijn heel betrokken bij hun werk, en ze denken met je mee. Bij het kiezen van de kastindeling hebben ze ons heel goed advies gegeven. Ook kwamen ze met verschillende opties wat keukenapparatuur betreft. Dit is onze 2e keuken die we via Ekelhoff hebben gekocht, hij staat nu een jaar, en het is nog steeds iedere dag genieten. Van het gemak en de comfort. Dank daarvoor. Mochten we in de toekomst gaan verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben, weten wij waar we naar toe moeten. En ze hebben in heel veel prijsklassen top keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniel op dinsdag 20 jun 2017 '17
Ruim 6 jaar geleden hebben wij voor het eerst een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Wij zijn destijds zeer goed geholpen door Sven. Een paar weken geleden hebben voor de 2e keer een nieuwe keuken besteld voor onze nieuwe woning, wederom super geholpen en nu door Ralf. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn super. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp en mogelijkheden. Meerdere vrienden / colllega's hebben de afgelopen jaren op ons advies een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en zijn ook zeer tevreden. Een goede en betrouwbare partij om een keuken bij te bestellen!

Aanvulling ontvangen op 17 november 2017: De keuken is inmiddels geleverd en ik ben zeer tevreden over de installatie en afwerking. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel”
Door Tjebbe Hansma op dinsdag 20 jun 2017 '17
De nieuwe keuken in 4 stappen gekocht:1 oriënteren 2 keuken met verkoper uitzoeken en laten tekenen 3 details wijzigen 4 keuken kopen. Daarna werd thuis de keuken zeer professioneel ingemeten. De keuken bezorgd en de keuken door 2 medewerkers van Kuchenland geplaatst. In al deze genoemde ervaringen kan ik niet anders beoordelen dan dat er uiterst professioneel, vriendelijk , uitnodigend is gereageerd op ons als koper, de verkoper was zeer deskundig , de inmeter en plaatsers vriendelijk en professioneel. Kortom wij zijn nu meer dan een jaar verder en zeer tevreden over onze aankoop van de keuken.
FOTO VAN TJEBBE HANSMA
Keuken volgens stappenplan
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Murray Coetzee op maandag 19 jun 2017 '17
Great experience, got very good advise and kitchen was even more beautiful and functional than we expected - a definite "aanrader" The placing and finishing went without a problem and the after service was very good.
Reactie of foto toevoegen
“Top top top”
Door Familie Alic op woensdag 14 jun 2017 '17
Bij heel veel keuken leveranciers geweest in Nederland. Wat mij opvalt is dat je in Nederland minder waar voor je geld krijgt dan in Duitsland. Daarbij komen de meeste merken van de aparaturen toch uit Duitsland!! Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Ekelhof. Super service van begin tot eind!!!! Er wordt beloofd wat gezegd wordt. Ze bellen je altijd heel netjes op om alles te overleggen. Communicatie per e-mail en telefoon is topp!!!! Zeker de moeite waard om hier je keuken te kopen!!!! Je krijgt zelfs vaatwastabletten cadeau! Daarnaast kregen we zelfs een pannenset twv &850 cadeau terwijl de actie al was verlopen. Kortom TOP TOP TOP
FOTO VAN FAMILIE ALIC
Keuken met topservice
REACTIE VAN HENDRIKSEN
Beste Familie Alic, Zou ik mogen weten wat u ongeveer voor u keuken heb betaald. En wat de afmeting is.. Wij willen exact de zelfde opstelling zoals het bij u is. Wij hebben zelf al het inbouwapparatuur al weet u toevallig of dat iets uitmaakt. Ik wil graag weten of het de moeite waard is om een kijkje te gaan nemen! Bij voorbaat dank.
REACTIE VAN MARTIN
Wij willen graag ongeveer dezelfde keuken en il vraag me af of het de moeite is om naar Duitsland te rijden. Zou ik mogen vragen wat u voor de keuken betaald heeft
REACTIE VAN ADNA
Beste Martin, Wij zijn in Nederland in 8 keukenzaken geweest. Wij hebben een enorm verschil gezien qua professionaliteit en gastvrijheid. In Duitsland wordt er echt tijd voor je genomen en houden ze niet een standaard commercieel "verkooppraatje". Ze luisteren echt naar je behoefte. In Duitsland krijg je ook meer waar voor je geld. Deze keuken kost ongeveer €15.000
Reactie of foto toevoegen
“Heel vaak teruggeweest”
Door Struyk op maandag 5 jun 2017 '17
Service in de winkel is perfect. Afhandeling en plaatsing een drama. Apparatuur niet compleet, of verkeerde geleverd. Tot ZEVEN keer toe zijn ze terug geweest om het af te maken. Hopelijk is het volgende week klaar. We zijn sinds eind maart bezig! 9 van de 10 keer moesten we er zelf achteraan bellen. Geen enkele maal excuus of tegemoetkoming. Toen dit benoemd werd, kregen wij het verwijt dat wij ook twee keer niet konden op de voor hun geschikte dag. Keuken is mooi, service bedroevend (zeker na alle lovende recensies te hebben gelezen).
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door M van Groningen op dinsdag 23 mei 2017 '17
Goed geholpen bij het uitkiezen van de keuken, het plaatsen was in 1 x goed. Bekwaam personeel. Zelfs na een jaar werd er geïnformeerd of alles nog naar wens was. Prijstechnisch voordeliger dan in Nederland.
FOTO VAN M VAN GRONINGEN
Resultaat van de keuken
REACTIE VAN LIEN
Hallo,
Zou u mij willen mailen wat deze keuken gekost heeft? Wij willen namelijk bijna dezelfde keuken kopen. Ben benieuwd wat voor prijs ze bij jullie gehanteerd hebben.
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken gekocht”
Door A. Schrooten op dinsdag 23 mei 2017 '17
Dit is de 2de keuken die wij bij Kuechenland Ekelhoff hebben gekocht.Wij zijn goed geadviseerd tijdens het kopen van de keuken en zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Ze hebben goede en nette monteurs in dienst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Marijn op maandag 15 mei 2017 '17
We werden erg vriendelijk ontvangen waarna we op een hele ontspannen manier geholpen werden. Er werd erg goed meegedacht in het ontwerp en bij de keuze van materialen. Er was veel keuze mogelijkheid kwa kastjes, keukenbladen en apperaruur. Gedurende het hele traject werd er zeer professioneel gewerkt, dan heb ik het over het mailcontact, het voorhand inmeten en de uiteindelijke plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Mulders op maandag 15 mei 2017 '17
Kuchenland Ekelhof heeft ons op een prettige manier geadviseerd en geholpen. Op dezelfde dag van ons bezoek waren we geinfomeerd ten aanzien van het ontwerp en de kosten. De keuken was scherper geprijsd dan dezelfde keuken in Nederland. Als gevolg van de materiaalkeuze - marmer en designkranen - bestond er in het begin wat onduidelijkheid over het ontwerp. Uiteindelijk is deze onduidelijkheid tijdens een extra bezoek weggenomen. De keuken is in drie dagen geplaatst door vriendelijke en vakkundige werklieden.
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw prachtige keuken! Mvg, het Ekelhoff team
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring met Kuechenland Ekelhoff”
Door Hans de Cocq van Delwijnen op zondag 7 mei 2017 '17
Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Ter plekke van de showroom hebben wij met een verkoper van Ekelhoff de keuken ontworpen, aan de hand van de bouwtekening van ons nieuwe, nog te bouwen huis. We kwamen uit op een Siemens-keuken, met als grootste onderdelen een kook- en werk eiland en een achterwand met kasten en keukenapparatuur. Het staat er nu precies zoals we het hebben ontworpen! Een ronduit fantastische keuken. Wat ik over Ekelhoff te melden heb is louter positief. Zeer professioneel in benadering en afhandeling van de koopvraag. Om een voorbeeld te geven: toen ons huis in aanbouw was, is er een installateur van Ekelhoff gekomen om alles na te meten, zodat de te leveren keuken nauwkeurig zou passen in het nieuwbouwhuis. Op de dag van de levering heeft het installatieteam hier overnacht om de keuken in twee dagen te plaatsten. Perfect opgeleverd. Ik heb maanden later nog eens iemand uit Duitsland van Ekelhoff hier gehad om een bepaald onderdeel beter te bevestigen. We genieten elke dag van deze investering, en ik kan zonder aarzelen u Ekelhoff aanbevelen!
FOTO VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig en prettig advies”
Door Edwin en Nanda de Vos op donderdag 4 mei 2017 '17
Wij hebben( net als 25 jaar geleden) een nieuwe keuken gekocht bij Ekelhoff en zijn daar zeer deskundig en prettig geadviseerd door Sven Wensing. Niets werd opgedrongen en alle opties werden benoemd. Afspraak was afspraak en vragen werden punctueel behandeld en/ of opgelost. Super tevreden zijn we met onze keuken en met Ekelhoff Bedankt!!!
FOTO VAN EDWIN EN NANDA DE VOS
Super tevreden met deze keuken
REACTIE VAN DAPHNE
Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de keuken gekost heeft. Wij zijn op zoek naar een zelfde formaat en type keuken en zijn wel benieuwd of het zin heeft om naar Nordhorn te reizen.
REACTIE VAN NANDA
Hallo Daphne, onze keuken heeft €14000 gekost .Dit is incl een keramisch blad, quooker, en een industriële afzuigkap. Dit maakte de keuken duurder. Neem je wat meer standaard producten ben je voor €10000 klaar. De service en advies is heel goed. bezoekje is het zeker waard. Je doet er veel ideeën op omdat het een zeer grote toonzaal heeft. Er wordt niets opgedrongen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Inge en Bert op donderdag 20 apr 2017 '17
Mooie keuken, uitstekende nazorg, en prima contacten! na de aankoop in goed overleg nog diverse zaken probleemloos kunnen aanpassen. Installatie planning en daadwerkelijke installatie goed en vakkundig uitgevoerd. Jaar na levering werden enkele kleine problemen snel en vakkundig opgelost. Wij zijn uitermate tevreden.
FOTO VAN BERT BOVENS
+ Toon extra foto van Bert Bovens
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Terheggen op zaterdag 15 apr 2017 '17
Keuken geplaatst in voorjaar van 2017. Qua plaatsing is alles perfect verlopen, afspraak was afspraak. Na een half jaar zijn we benaderd of alles naar wens was verlopen en of er nog punten waren. Aangegeven dat de koelkast deur niet recht hing, gelijk werd er kosteloos een afspraak gemaakt om de laatste puntjes op te lossen.
FOTO VAN TERHEGGEN
Strakke keuken
REACTIE VAN MARA
Hoi, wat een prachtige keuken hebben jullie gekocht! Zouden jullie aub kunnen aangeven wat de keuken gekost heeft? Wij zijn bezig met de aannemers mbt het uitbouwen van ons huis en een soortgelijke keuken zou perfect passen. Alvast dank, Mara
Reactie of foto toevoegen
“Gematigd enthousiast”
Door Renate op woensdag 12 apr 2017 '17
Na aanbeveling van kennissen naar Duitsland gereden. Het aankoop proces was uitstekend. Goed advies, mooie keukens tegen een schappelijke prijs. Helaas bij levering van de keuken diverse problemen ( verkeerde kleur kastjes, geen barblad geleverd, vuilnisbakken pasten niet, quooker kon niet op de afgesproken plek gemonteerd). Het bedrijf probeert alles vriendelijk op te lossen maar we zitten na 3 weken nog steeds met een niet volledig gemonteerde keuken en alleen de oprechte excuses van de bedrijfsleider. Er zijn naar mijn mening teveel zaken die fout zijn gegegaan om het een uitstekende referentie te geven. Ik ben dan ook gematigd enthousiast. Nogmaals men is vriendelijk maar uiteindelijk telt het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Loorbach op woensdag 12 apr 2017 '17
Goede ervaring, super service en nazorg. Installeren van de keuken ging met veel zorg en nauwkeurigheid. Zowel de keuken als apparatuur. Het is iedere dag weer een feestje om in de keuken te staan. Iedere eigenschap van de keuken en apparatuur vertaald zich iedere keer weer in vele voordelen. We zijn erg blij met onze keuken en kunnen het een ieder aanraden in een keuken Kuechenland Ekelhoff te investeren. Meer dan tevreden dus.
FOTO VAN LOORBACH
Keuken met vele voordelen
REACTIE VAN RICK
Wij zijn ons aan het orienteren op een keuken. Qua indeling eigenlijk precies wat jullie hebben laten installeren. Nu hoor je dat keukenwinkels in Duitsland niet alleen beter zijn qua service, maar ook scherper qua prijs. Vandaar mijn vraag: wat heeft de keuken (incl. apparatuur) gekost ? Hoor graag.
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken bij Ekelhoff”
Door fam. Geerlinks op maandag 10 apr 2017 '17
Wij hebben opnieuw een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff, sinds 1988 is dat onze derde. Opnieuw zijn we positief verrast door de hoge mate van service tijdens de aankoop, de levering en montage van onze nieuwe keuken. Het proces is opnieuw super goed verlopen, alle onderdelen waren gewoon aanwezig en de montage is is in 1 dag professioneel uitgevoerd door de mannen. Wij genieten nu iedere dag weer van deze superkeuken. Danke Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen
“Enorme keuze”
Door Norbert en Debby Hameeteman op vrijdag 7 apr 2017 '17
De zoektocht naar een nieuwe keuken begon in Nederland bij twee bedrijven. Na positieve ervaringen van familie te hebben gehoord, besloten wij toch ook naar Ekelhoff te gaan om te kijken wat zij te bieden hadden. Wat een enorme keuze en mogelijkheden maar door goede hulp van de verkoper hadden we snel onze droomkeuken compleet. Bij de twee bedrijven in Nederland was dit niet op deze manier gelukt. Het contact na de aankoop was prima, levering zoals afgesproken en het plaatsen ging vakkundig en netjes. Ook de service erna was uitstekend. Jaar na levering de vraag of alles in orde was, op een kitnaad na is dat zeker het geval. Deze naad zal nog worden hersteld, zonder problemen. Al met al zijn wij zeer te spreken en tevreden over Ekelhoff. We genieten dagelijks van de fantastische keuken en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Zeker de moeite waard om naar Duitsland af te reizen!
FOTO VAN NORBERT EN DEBBY HAMEETEMAN
Fantastische keuken
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geadviseerd”
Door D.R. op woensdag 29 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN RICK
Compliment voor de keuze qua keuken; erg mooi. Precies de keuken die wij zoeken. Korte vraag: wat kostte de keuken ?
REACTIE VAN D.R.
Beste Rick, De keuken kostte 27.400,-
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Gras op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Zeer tevreden over het gehele proces van aankoop,plaatsing en service. Goede adviezen bij ontwerp tijdens bezoek aan showroom. Feitelijk binnen een dag rond. Prijs-kwalteit zeer goed. Heldere afspraken. Opbouw keuken binnen een dag! Zeer goede monteurs. Kortom: zeer tevreden
FOTO VAN BEN GRAS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Robert op maandag 6 mrt 2017 '17
Prettige advisering van verkoper die goede alternatieven durft te geven zodat onze droomkeuken in een ongedwongen sfeer getekend en uitgezocht kon worden. De installatie ging vlekkeloos en de openstaande servicepunten werden zeer netjes afgehandeld! Al met al erg tevreden met onze keuze, in het bijzonder met het ontwerp van verkoper Sven en de technische afhandeling die Andreas voor zijn rekening nam.
REACTIE VAN HENK
Beste Henk, hebben de monteurs ook het water aangesloten? Bij ons is de aansluiting namelijk niet inbegrepen.
REACTIE VAN ROBERT
Nee, installatie moet je zelf in orde maken. Maar met een goede installateur is dat zeer eenvoudig. De tekeningen helpen daarbij.
Reactie of foto toevoegen
“Wauw”
Door Bijl / Benarik op maandag 20 feb 2017 '17
Na jaren te hebben gehuurd, besloten we onder invloed van de lage hypotheekrente en de goede huizenprijzen in het najaar van 2014 een huis te gaan kopen. Binnen korte tijd vonden we een ruime woning met heel veel mogelijkheden, al moest er ontzettend veel aan gebeuren omdat het een huurwoning was geweest en alles nogal gedateerd was. Zo gebeurde het dat we eind 2014 voor het eerst in ons leven o.a. een keuken gingen uitzoeken.

Na zo'n vier of vijf keukenzaken te hebben bezocht, was het ons opgevallen dat we toch telkens met een onbestemd gevoel weer naar buiten liepen. We kregen geen goed gevoel (maar eerder argwaan) bij de al te gretige verkopers, de talloze aanbiedingen met stapelkorting, een gratis TV, afspraken waarbij men zat te pushen om je handtekening of 3D tekeningen waarbij niet alle ruimte was benut of er zelfs een vriezer ontbrak. We spraken af om flink te gaan Googlen en eerst research te doen. Zodoende kwamen we op de site van Qasa terecht.We besloten al snel dat we alleen naar de beste twee zaken zouden gaan. Zo gebeurde het dat we op een zaterdagochtend een bezoek gebracht aan nr. 2 van de Qasa-lijst en 's middags in de auto zaten op weg naar Küchenland in Nordhorn (die op dat moment op nr. 1 stond).

Vanaf het moment van binnenkomst hebben we louter positieve ervaringen gehad. We hadden geen afspraak gemaakt, maar er werd achter de schermen iets in de planning aangepast waardoor we al snel in contact kwamen met dhr. Manfred Backherms. Manfred nam alle tijd voor ons en was allesbehalve pushy. Die eerste zaterdag verlieten we zelfs een uur na sluitingstijd de keukenzaak en was zijn boodschap: "Laat het eerst maar bezinken. U kunt altijd weer een afspraak met mij maken". Dit gaf een wezenlijk ander gevoel. Niet alleen had hij die middag de tijd genomen om goed naar onze wensen te luisteren, ons allerlei voorbeelden laten zien en een 3D-tekening gemaakt die ons qua ontwerp aansprak, maar hij begreep tegelijkertijd dat we niet zo maar even een keuken bestelden en dat dit voor ons een 'big-deal' was.

Kort na dit eerste bezoek, besloten we wederom naar Nordhorn te gaan en vroegen we mijn moeder om mee te gaan. Immers, drie zien er meer dan twee, mijn moeder was inmiddels behoorlijk nieuwsgierig en bovenal was het ook nog eens gezellig. Na eerst te hebben genoten van wat lekkere hapjes van de kok en ideeën te hebben opgedaan in de gigantische showroom, zaten we weldra weer bij Manfred aan tafel. Ook nu nam hij weer alle tijd en in een paar uur tijd kreeg onze keuken steeds meer vorm. Hierbij viel op dat Manfred veel oog had voor detail. Hij informeerde ons over de kleinst mogelijke aanpassingen waar in het proces aandacht voor moest zijn en noteerde ze. Daarnaast gaf hij veel tips en adviezen waardoor de ergonomie en het werkplezier in de keuken zou toenemen. Ook waren we onder de indruk van de degelijkheid en duurzaamheid van de materialen en uiteindelijk van de prijs. In relatie tot de Nederlandse keukens was de kwaliteit van deze keuken beter en de prijs zelfs wat lager. De deal werd dan ook bezegeld met een handdruk.

Kort nadat we de sleutel van onze nieuwe woning hadden gekregen, werd de keuken in februari 2015 geplaatst. Ook hierbij vielen een aantal zaken op. De keuken was nauwkeurig ingemeten en er was een duidelijk plan achtergelaten voor de loodgieter die het voorbereidende werk moest doen. Alles bleek tot op de millimeter te kloppen. De loodgieter maakte zelfs nog de opmerking dat hij nog nooit een handgemaakte koof had gezien van een dusdanig hoge kwaliteit. De keuken werd in twee dagen opgebouwd en sindsdien hebben we er eigenlijk maar een woord voor. WAUW! Elke dag weer...
FOTO VAN BIJL / BENARIK
Keuken klopt tot op de millimeter
REACTIE VAN BIJL / BENARIK
Foto2
REACTIE VAN BIJL / BENARIK
Foto3
REACTIE VAN PATRICIA
Geachte Meneer/Mevrouw, Zoals ik op de foto's zie hebben wij Nederland precies zo'n zelfde keuken in ons hoofd. Zou ik u mogen vragen wat de kostprijs was van deze keuken incl. Het plaatsen?
REACTIE VAN ALEXANDER
Dag Patricia, De kostprijs was €12.800,--. Inclusief montage. Wel exclusief voormontage (bijvoorbeeld waterleiding op de goede plek krijgen, afvoer verplaatsen etc). De voormontage was nodig omdat de oude keuken eruit gehaald werd en de nieuwe keuken groter werd. Succes bij de koop van jullie nieuwe keuken. Groeten, Alexander, Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunten”
Door brouwer op woensdag 15 feb 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Kuechenland Ekelhoff. Wij hebben hier een afspraak gemaakt, na goede aanbevelingen van vrienden die hier ook de keuken gekocht hebben. Onze adviseur was Nadja Hollman. Zij heeft zeer veel kennis van zaken.Ze kwam met goede ideeen. We wilden graag een grote hoekkeuken met een groot eiland. De indeling waar zij mee kwam, blijkt zeer praktisch. Aan ons eiland van 1200 x 3000 kunnen we zitten met 6 barkrukken wat ideaal is. De apparatuur van Siemens is van prima kwaliteit, voor een nette prijs. De montage is in 2 dagen met 2 man gedaan. Zeer nette en vriendelijke monteurs. We zijn net na 1 jaar na montage gebeld, hoe de keuken bevalt en tevens hoe de verkoop en montage bevallen is.Alles samengevat: een super bedrijf om een keuken te kopen! We kunnen geen minpunten verzinnen.
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Stefan Snijders op woensdag 15 feb 2017 '17
De keuken en de apparatuur zijn van een uitstekende kwaliteit voor zover ik dat kan bepalen. Alles werd in een keer netjes afgemonteerd. Echt vakwerk. We zijn nu ruim een jaar later. Kleine mankementen als een iets scheef deurtje na een jaar worden kosteloos en vakkundig opgelost. Ook een piepend scharnier komt Ekelhoff voor terug en wordt zonder morren kosteloos vervangen. Echt klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies in het Nederlands”
Door Martin op maandag 13 feb 2017 '17
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en weer net zo'n goede ervaring als bij de eerste keer. Erg goed advies in het Nederlands en ook de plaatsing van onze Next 125 keuken verliep soepel. Dit ondanks de lastige omstandigheden ter plaatse. De geadviseerde apparatuur past goed bij het ontwerp en ik beveel Kuechenland Ekelhoff dan ook met plezier aan.
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kuechenland Ekelhoff (D)
aNordhorn , Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.