Feedback
9,8

Ekelhoff Küchen (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen (D)
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 160 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

www.keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 456 ervaringen over Ekelhoff Küchen (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren418 ervaringen
4 sterren25 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Schitterende keuken”
Door Bas & BIanca op zondag 13 jun 2021 21
Ekelhoff raden wij iedereen aan! Ze zijn zeer klantvriendelijk, hebben prachtige en kwalitatieve producten en denken goed met je mee en weten voor elk "probleem" wel een oplossing. Heel fijn ook dat ze Nederlands sprekende adviseurs hebben. Onze adviseur was Sven Wensing en ik raad hem zeker aan. Zo wilden wij geen bovenkasten maar zouden wel kastruimte missen hierdoor. Sven zag dat wij een lege muur hadden aan de andere kant van waar de keuken moest komen en kwam met het idee om daar bovenkasten als onderkasten te plaatsen met hetzelfde werkblad zodat het een geheel was met de rest van de keuken. Dankzij Sven en de vriendelijke hardwerkende monteurs hebben wij een schitterende keuken.
FOTO VAN BAS & BIANCA
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Winterkamp op zondag 6 jun 2021 21
Topbedrijf. Het hele proces van aankoop tot afterservice ging heel goed. Tijdens het proces was er onderling contact om zaken aan te scherpen. Niets is te veel gevraagd. Geen hijgende verkopers zoals we die in Nederland kennen. Dat het een Duits bedrijf is merk je niet. Nederlands wordt op alle afdelingen begrepen en gesproken. Van verkoop tot planning. Van montage tot afterservice. Ja de Gründlichkeit is Duits. Gedegen en strak geregeld met altijd een glimlach en vriendelijkheid. Kortom een heel fijn bedrijf wat we van harte aanbevelen.
FOTO VAN WINTERKAMP
+ Toon extra foto van Winterkamp
Reactie of foto toevoegen
“Wat een mooi bedrijf”
Door Cees Bennis op maandag 31 mei 2021 21
Beste mensen van Ekelhoff Kuchen, Wat een mooi bedrijf is het, we waren vanaf binnenkomst tot de laatste afhandeling super tevreden, de verkoper heer Hartman een top man gezellig in zijn praat maar vooral een top verkoper. We hebben aan geschaft een mooie keuken, 3 hoge kasten met apparatuur, een kook gedeelte op inductie geweldig, en dit alles gevuld met laden en deuren, een kookeiland met een spoelgedeelte, cocker en vaatwasser, ook met laden en een vuil gedeelte,aan de andere kant een uitsparing onder het blad voor 3 krukken waar we ook aan kunnen zitte / eten. Plaatsen van de keuken was geweldig, vader en zoon kwamen alles plaatsen en na 2 volle dagen was alles geplaatst en af gesteld wat een goed team, fijne mensen om in het bedrijf te hebben. Wij zijn zeer te vreden over hoe alles gegaan is, van dag 1 tot de dag van oplevering, wij hebben inmiddels al bij vrienden en kennissen aan gegeven, nieuwe keuken ga naar Ekelhoff Kuchen . Met vriendelijke groeten, Cees Bennis
FOTO VAN CEES BENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob en Marijke Vink op vrijdag 28 mei 2021 21
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Ekelhoff. Wij zijn vriendelijk geholpen door Rene Palstring. Bijna iedereen spreekt nederlands, ook de monteurs die de keuken komen installeren. Zij hebben ook creatieve oplossingen als er iets eigenlijk niet helemaal goed past!
FOTO VAN ROB EN MARIJKE VINK
Reactie of foto toevoegen
“Installatie was top”
Door Annelies Broers op donderdag 27 mei 2021 21
Na twee super efficiënte afspraken in Nordhorn met Michael Voet, hebben we onze keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Vooral het meedenken en niet dingen aansmeren beviel ons enorm. De installatie was top. De mannen zouden er anderhalve dag over doen, maar hebben tot 's avonds laat doorgewerkt om het in één dag te doen. Ekelhoff is het ritje naar Duitsland zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren”
Door Angeline op dinsdag 25 mei 2021 21
Keuken gekocht. Zeer prettig geholpen door Sven. Luisterde naar onze wensen kwam met goede alternatieven waar nodig niks opgedrongen. En een fantastische tekening. Levering en montage perfect! Alles compleet, niks beschadigd (ook niet onze nieuwe vloer). Nu een tv meubel laten maken van het zelfde materiaal als de bar. Wederom goed gelopen door Sven, dit keer alles via de mail en telefoon. Je hoort bij keukens plaatsen altijd horror verhalen dus ik was een beetje huiverig maar kan niks anders zeggen dan boven verwachting en dus 5 sterren namens ons.
REACTIE VAN ANGELINE
Onze keuken, zo blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door N. De Maat op donderdag 20 mei 2021 21
Keuken gekocht. Was wel stukje rijden maar totaal geen spijt van. Keuken met eiland geplaatst in 2 dagen en compleet! Gebruiken hem nu ruim 20 maanden met veel plezier. Een aanrader!
FOTO VAN NICO DE MAAT
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Emiel op woensdag 19 mei 2021 21
Zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en de geleverde service. Michael Voet heeft ons goed geholpen met het uitzoeken en samenstellen van de keuken en dacht goed met ons mee. Prettig contact vanaf verkoop tot zelfs na de levering.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar verwachting niet waargemaakt”
Door Familie Geertsema op maandag 17 mei 2021 21
Op Qasa zien wij vrijwel alleen maar positieve berichten over Ekelhoff. Helaas hebben wij op een aantal punten niet hele postieve ervaringen die we graag met jullie willen delen. We benoemen hier twee punten.

1. Wij zijn in april 2020 voor het eerst bij Ekelhoff geweest om een keuken uit te zoeken. We werden prima geholpen en hebben een mooie keuken uitgezocht. Helaas verliep onze verbouwing anders dan we gehoopt hadden en door veel pech konden we de U-vorm keuken die we hadden uitgezocht niet meer in ons huis plaatsen. We zijn terug gegaan naar Ekelhoff om te kijken hoe we dit konden oplossen. We hebben een aantal kasten nog kunnen gebruiken en nieuwe kasten daarbij uitgezocht. Hierdoor hebben we nu een hele mooie keuken waar we blij mee zijn. Wat ons echter erg is tegengevallen is dat ze de keukenkasten van onze 'oude' keuken niet wilden terugnemen. Ook niet voor een lagere prijs of iets dergelijks. We hebben de 'oude' en nieuwe keuken volledig moeten betalen. Deze kasten hebben we dus ook maar laten leveren dus er staat nu nog een halve keuken aan keukenkastjes in grote kartonnen dozen in onze woonkamer waar we niets mee doen. We hadden het erg netjes gevonden en klantvriendelijk als zij de oude keukenkasten weer hadden teruggenomen, aangezien we voor veel geld weer nieuwe kasten hebben gekocht bij Ekelhoff. De keukenkastjes waren op één kastje na vrij standaard met gangbare maten en standaard wit materiaal. We hadden best een deel van de kosten op ons willen nemen maar alles is wel veel.

2. We lazen en hoorden dat de prijs die Ekelhoff voor een keuken vraagt een goede en betrouwbare prijs is. Niet zoals behoorlijk veel keukenzaken in Nederland waarbij je al snel tot duizenden euro's teveel betaalt als je niet goed weet te onderhandelen, iets wat wij niet kunnen. Onze verkoper vertelde ons (natuurlijk) dat er vrijwel niets van de prijs af kon, want dat was niet wat gangbaar was bij Ekelhoff. Prima, dachten wij. Echter, een paar weken later waren vrienden van ons ook bij Ekelhoff en die kregen bij een andere verkoper in no-time bij een soortgelijke keuken ruim 3000 euro korting. Dat gaf ons wel een zure nasmaak, omdat we nu altijd met het gevoel rondlopen dat we teveel hebben betaald.

We zijn zeker blij met de mooie keuken die geleverd is, maar voor ons is Ekelhoff absoluut niet de goede keukenzaak zoals ze op Qasa bekend staan. We hebben er helaas een wat nare nasmaak aan over gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering binnen 24 uur”
Door Bas Kiers op zondag 2 mei 2021 21
Een vervelende ervaring met dit bedrijf! Wij hebben ons onder druk laten zetten door de verkoper om gelijk bij het eerste gesprek een koopcontract te tekenen. Direct hierna, bij thuiskomst, hebben we twijfels gekregen over de keuken waar we voor getekend hadden. Toen we de dag erna contact opnamen werd verteld dat we vrij zijn om de koop te annuleren, maar wel voor een boetebedrag van 25% van de koopsom. Alle communicatie vanaf dat moment verliep erg stroef en we hebben weken moeten wachten op reacties op onze vragen. Na meer dan een maand eisen ze als "speciaal aanbod" 2000 euro in plaats van 25%. We zijn bereid alle kosten te vergoeden die gemaakt zijn door Ekelhoff nadat we het contract getekend hebben. Maar dit bedrijf dreigt gelijk met juridische stappen als we niet een gigantisch bedrag betalen. Het is duidelijk dat dit bedrijf kosten wat het kost hun winst willen ontvangen over een keuken die ze nooit besteld of geleverd hebben!

Nadat ik een review geplaatst had ben ik gelijk gebeld door Ekelhoff. Ze aslnog 25% van het aankoopbedrag te eisen als ik niet de review offline zou halen. Dit is precies in lijn met de verwachtingen die we hebben van dit bedrijf. Op het moment dat je niet mee gaat met hun eisen gebruiken ze hun middelen als groot bedrijf door te dreigen ze met juridische stappen om iets af te dwingen.
REACTIE VAN THOMAS LÜDTKE
Geachte heer Kiers, Evenals bij andere bedrijven in de keukenbranche, zowel in Duitsland als in Nederland, bestaat bij Ekelhoff Küchen de algemene handelsvoorwaarde, dat bij eenzijdige opzegging van het koopcontract een bedrag van 25% van de koopprijs opeisbaar is. Dit bedrag wordt overigens verrekend als de koper binnen 2 jaar na de opzegging alsnog een keuken bij ons koopt. Het verbaast ons dat u uw twijfels niet heeft toegelicht; wijzigingen in de bestelling zijn namelijk mogelijk tot aan de dag van inmeting. Dit is u ook verteld door onze verkoper. Nadat wij alle communicatie tussen u en ons nog eens zijn nagegaan, kunnen wij werkelijk niet vaststellen dat deze 'stroef' verlopen is. Een verwijzing naar onze algemene handelsvoorwaarden is echt iets anders dan 'dreigen met juridische stappen'. En vooral: wij staan altijd open voor een gesprek over aanpassingen van de bestelde keuken. Met vriendelijke groet, Thomas Lüdtke, verkoopsleider Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ilias op vrijdag 30 apr 2021 21
Inmiddels de 2e keuken bij Kuchenland gekocht. Verkoop gaat normaal zonder gepush en zijn duidelijk over de prijs. Montage is echt goed, echte vakmensen. Service is echt goed. Als er iets is komen ze altijd even langs en lossen het op. Kortom een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter en Marlies op zondag 18 apr 2021 21
Eind 2019 hebben wij voor het eerst een nieuwbouwhuis gekocht. Daar zat (o.a.) geen keuken in. In Nederland wordt veel gesproken over Duitse keukens die excellent zijn qua kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarom wilde wij zeker een 'keertje kijken' over de grens. Zo gezegd, zo gedaan. Eind 2019 reden wij terug van onze vakantie door Nordhorn om een bezoek te brengen aan Ekelhoff. Wat een prachtige keukenzaak en ontzettend veel keuze. Wat we niet wisten is dat je voor een adviesgesprek een afspraak moest hebben gemaakt. Maar door omstandigheden was het mogelijk dat verkoper Sven Wensing ons te woord kon staan. Sven heeft geluisterd naar onze wensen en met ons meegedacht. Ook advies gegeven over juist wel of niet te doen. Eerlijk advies en geen verkoperspraat om zoveel mogelijk te verkopen. Al met al hadden we eind van de ochtend een schets van onze droomkeuken. Sven bood aan hiervan een 3D-tekening te maken zodat we ons een voorstelling konden maken hoe de keuken in het echt eruit zou komen te zien. Ook wat de prijs daarvan zou zijn. Ondertussen konden wij nog boodschappen doen in Duitsland en onze jongens kregen op hun verzoek nog een goed adres door voor Duitse Bratwurst. Aan het begin van de middag kregen we voor het eerst ons gezamenlijk ontwerp van onze keuken te zien. Het was helemaal zo wij dat ons hadden voorgesteld en we waren erg blij met het resultaat. Ook de prijs was goed. Natuurlijk is een keuken niet goedkoop maar we zijn van mening dat we voor de prijs die Sven had uitgerekend een zeer mooie keuken zouden kopen van uitstekende kwaliteit. Met natuurlijk uitsluitend apparatuur van top-kwaliteit (Siemens).
Na meer dan een jaar wachten kregen we de sleutel van onze woning en kon de keuken geplaatst worden. Best wel spannend omdat meerdere agenda's (bouwer, Ekelhoff, schilder, vloerenleverancier etc.) op elkaar afgestemd moesten worden. Daar kwam COVID-19 ook nog eens bij. Én, ik versta Duits wel maar spreken..... Gelukkig spreekt iedereen die wij ontmoet hebben bij Ekelhoff prima verstaanbaar Nederlands dus dat was mooi meegenomen.
Inmiddels is onze keuken een aantal weken geleden geplaatst en maken wij er dagelijks gebruik van. Ik heb helemaal niets aan te merken over het hele proces van het moment dat wij bij Ekelhoff over de drempel stapten tot nu toe. Alles is prima geregeld, prima uitgevoerd en het resultaat is prachtig. Wij zijn Sven Wensing zeer dankbaar voor zijn hulp en advies in het aanschaffen van onze keuken. Altijd vriendelijk, eerlijk en een helder advies. Ik zou oprecht niet weten wat Ekelhoff niet goed zou hebben gedaan. U merkt dat ik (wij) een zeer tevreden klant zijn!!
Voor de mensen die dit lezen en zich aan het oriënteren zijn qua aanschaf nieuwe keuken: ga zeker eens kijken bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn en vraag naar Sven Wensing!!
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes geregeld”
Door Familie Schaasberg op woensdag 14 apr 2021 21
Ekelhoff was ons aangeraden door een collega. In de gigantische showroom zagen we meteen de keuken staan die het uiteindelijk geworden is. We zijn zeer goed geholpen door Sven Wensing. Voordat we naar Nordhorn gingen hadden we onze keuken al helemaal voor ogen, Sven had echter het vermogen om de keuken die we voor ogen hadden op diverse punten aan te passen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij zoveel handige tips, we hadden daar meteen veel vertrouwen in en zijn daar nu heel blij mee! De service bij Ekelhoff is top van het moment van binnenkomst in de showroom tot en met de nazorg, alles is tot in de puntjes geregeld.
FOTO VAN FAMILIE SCHAASBERG
REACTIE VAN IMAN
Mag ik vragen hoeveel jullie in totaal voor de getoonde keuken kwijt waren?
REACTIE VAN FAMILIE SCHAASBERG
Beste Iman,
Het voelt voor ons niet goed om de prijs hier te noemen. De prijs van een keuken wordt voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid en kwaliteit van de apparatuur en het soort keukenblad. Eckelhoff hanteert echt scherpe prijzen, wij raden u aan om een bezoek te brengen aan Eckelhoff om het zelf te ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Erik van den Berg op zaterdag 27 mrt 2021 21
Door goede ervaringen van kennissen zijn wij naar Ekelhoff in Nordhorn geweest om onze nieuwe keuken uit te zoeken. Onze adviseur Sven Wensing heeft ons zeer goed geholpen en had verstand van zaken. Samen met Sven hebben wij een mooie keuken samengesteld waar we veel plezier aan beleven. Het loont zeker de moeite om even naar Nordhorn te rijden.
FOTO VAN ERIK VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door P. Tang op zaterdag 27 mrt 2021 21
Via mijn zwager bij Ekelhoff Küchen terechtgekomen. Zeer goed en vakkundig geholpen door Jeanin. Alleen maar lof over haar, vriendelijk, denkt goed met je mee, biedt tal van mogelijkheden en opties aan. Prijs/kwaliteitverhouding zeer goed. En niet zoals in Nederland als je vandaag nog beslist en tekent krijg je de keuken voor de helft van de prijs mee, gewoon reële prijzen! 1x voor de keuken uittekenen en kiezen naar Duitsland geweest en verder alles per mail/telefoon met Jeanin afgehandeld. Ook het opmeten en uiteindelijk plaatsen van de keuken is allemaal perfect gegaan! Superblij met mijn keuze!
FOTO VAN P. TANG
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Manon Versteegt op zaterdag 20 mrt 2021 21
Wij hebben nu 2 jaar geleden onze keuken bij Ekelhoff Kuchen gekocht en zijn er nog iedere dag blij mee! Wat een fijne service krijg je bij hun! Ze kijken en luisteren echt naar je wensen en geven tips en andere ideen. Bijv: wij zijn allebei best lang, zijn tip was dat we de keuken hoger zouden maken zodat het comfortabeler werken zou zijn. Montage is ook allemaal vlekkeloos verlopen, vriendelijke mannen die rekening houden met het feit dat alles nieuw is in huis en zorgvuldig met je spullen om gaan. Zeker een aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door Y. van Dijk op dinsdag 2 mrt 2021 21
Goed geholpen bij Kuchenland Ekelhoff. Mooie grote showroom waar je heel veel ideeën kan opdoen. Ze kwamen ook zelf met goede ideeën en mogelijkheden voor onze keuken. Ook gelijk een duidelijke prijs. We voelden ook geen druk om direct te beslissen, deze ervaring hebben we wel een paar keer in Nederland gehad.
Plaatsen van de keuken is ook goed verlopen. Service na die tijd is ook erg goed. We zijn al 2 x gebeld om te vragen of alles goed is verlopen en of er nog dingen zijn.
Nog steeds heel blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor de service en vakkundigheid”
Door Mieke Sjamaar op donderdag 25 feb 2021 21
In september 2020 ben ik bij Ekelhoff in Nordhorn geweest voor een ontwerp voor een nieuwe keuken. Ik werd hierin uitstekend geadviseerd door Nadja Hollman, die alle tijd voor me nam en met verrassende oplossingen kwam waar ikzelf niet bij had stilgestaan. Toen ik het koopverdrag ondertekende zag het er nog naar uit dat het de goede kant opging met de coronacrisis en de afspraak werd gemaakt dat de keuken in de eerste week van januari 2021 zou worden geplaatst. Het werd echter steeds spannender door zowel de Duitse als de Nederlandse lockdown... Uiteindelijk werd het week 2 en niet week 1 dat de keuken geleverd en geplaatst werd en helaas waren er leveringsproblemen met apparatuur dankzij corona. De afzuigkap, de kookplaat en de kraan konden nog niet geleverd worden. Dit werd echter heel professioneel door Ekelhoff opgelost. Ik kreeg een vervangende (losse) tweepits inductiekookplaat en een vervangende kraan en de belofte werd gedaan dat ontbrekende onderdelen, zo spoedig als mogelijk was, zouden worden geleverd en geplaatst. En inderdaad, dinsdag 12 januari was de keuken geplaatst (met de vervangende onderdelen) en al op vrijdag 15 januari werd de ontbrekende afzuigkap geleverd en geplaatst. En op 19 februari 2021 zijn de juiste kraan en de kookplaat geplaatst en tegelijkertijd werden ook de, op maat gemaakte, glazen spatwanden geplaatst. Alle lof voor de service en vakkundigheid van Ekelhoff, zowel Nadja Hollman voor haar deskundige advies (en ook nog alle hulp die ik daarna per mail van haar ontving), als de monteurs die alles zeer vakkundig en snel hebben geplaatst. Ondanks de moeilijke omstandigheden van de coronacrisis heb ik nu toch de beschikking over een prachtige, nieuwe keuken! Ik kan dit bedrijf bij iedereen van ganser harte aanbevelen!
Mieke
FOTO VAN MIEKE SJAMAAR
+ Toon extra foto van Mieke Sjamaar
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door John van Meulenbroek op zaterdag 20 feb 2021 21
Wij hebben onze keuken 19 jaar geleden gekocht bij Ekelhoff en we zijn tot op de dag van vandaag zeer tevreden. Het is een Contour keuken met granieten werkblad. Professioneel geplaatst en zonder een stofje in de kastjes opgeleverd. Ook de vensterbank van het keukenraam is op voorstel van de verkoper/adviseur meegenomen in de granieten afwerking. Dat is een van de punten waarop goed is meegedacht in het advies. Een topbedrijf.
FOTO VAN JOHN VAN MEULENBROEK
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder geworden”
Door Helen Heerschop op vrijdag 19 feb 2021 21
Verkoper Dhr. Marcus Raaz had alle tijd voor ons, geen gladde praatjes en geen druk op de koop, een verademing. Na goed advies en onze wensen te hebben omgezet in perpectief tekening volgde de prijs, die viel ons zeker niet tegen. De service is er geweldig, ze doen wat ze beloven. Twee weken geleden is onze keuken geplaatst...gewoon een kleine keuken 2x3 meter, maar zo bijzonder geworden. We zijn er superblij mee en we hopen dat dit gevoel nog jaren blijft duren.
FOTO VAN HELEN HEERSCHOP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben en Irma Op de Weegh op donderdag 18 feb 2021 21
Het uitzoeken van de keuken was al zeer prettig en er werd ruim de tijd genomen met duidelijke uitleg over de materialen en apparatuur. Over de uitvoering en plaatsing van de keuken is duidelijk overleg gevoerd. De plaatsing zelf is zeer nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een top ervaring”
Door Violet op vrijdag 29 jan 2021 21
Wij hebben twee jaar geleden onze keuken bij Ekelhoff gekocht. We waren daarvoor naar meerdere keukenboeren geweest echter vonden we de gehaaide manier van sales niet prettig. Er werd ons aangeraden om naar Ekelhoff te gaan en dat voelde als een verademing. Er werd dit keer niet meteen naar ons budget gevraagd, maar juist naar wat onze wensen waren. De showroom is prachtig, er werd goed naar ons geluisterd en er werd ons niks in de schoenen geschoven voor een betere koop. De montage in ons huis is spoedig en vlekkeloos verlopen. Al met al, een top keuken en een top ervaring. Wij bevelen Ekelhoff aan aan al onze vrienden die nog op zoek zijn naar een keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Rikkerink op vrijdag 18 dec 2020 20
Onze ervaring is super met Ekelhoff Küchen! Vanaf het moment van het uitzoeken tot aan de levering was dit keurig geregeld. Tevens was de nazorg ook goed. Netjes een jaar nadat de keuken geplaatst was gebeld met de vraag of alles nog wens was. Uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer nette service en plaatsing”
Door Nick Meijer op maandag 14 dec 2020 20
Zeer nette service en plaatsing. We zijn bij Ekelhoff geadviseerd door Rene Palstring die ons zeer goed en vriendelijke heeft geholpen. Alles qua plaatsing verliep heel soepel en het personeel is heel vriendelijk. Alles verliep volgens planning en de communicatie was duidelijk en goed. Keuken ziet er heel erg mooi uit en werkt na een jaar nog steeds zoals het hoort.
FOTO VAN NICK MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Muller op donderdag 10 dec 2020 20
Wij hebben een jaar geleden een keuken aangeschaft bij Ekelhoff. We zijn zeer tevreden met de keuken en het proces hoe we tot het resultaat gekomen zijn. Er is een grote showroom met veel voorbeelden, de ontwerpers/verkopers spreken Nederlands waardoor communicatie goed verloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor service en kosten”
Door Mijke op zondag 22 nov 2020 20
Wij hebben onze keuken iets langer dan een jaar geleden laten plaatsen en zijn zeer tevreden. Van de service in de winkel door Markus Raaz, tot aan de communicatie tot plaatsing, het plaatsen zelf en de aftersales. Vanwege deze service is het al aanrader, maar ook de kosten zijn een flink stuk lager dan in Nederland.
FOTO VAN MIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Thomas Kruisman op vrijdag 20 nov 2020 20
Zeer goed geholpen. Afgelopen jaren nu tweemaal een keuken aangeschaft. Keukens van uitzonderlijk goede kwaliteit. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
FOTO VAN THOMAS KRUISMAN
+ Toon extra foto van Thomas Kruisman
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Mark van Kats op donderdag 5 nov 2020 20
Supergoed geholpen door verkoper Ole. Hij kwam zelf met ideeën om ervoor te zorgen dat al onze wensen binnen budget gerealiseerd konden worden. Na het gesprek liepen we zeer tevreden de deur uit met een volledige specificatie en een 3D impressie. Nog steeds zeer tevreden met onze aankoop! Ook de aftersales is van zeer hoog niveau. Na oplevering en een jaar later zijn we gebeld met de vraag of alles nog steeds naar wens was. Ik kan ze van harte aanbevelen!
FOTO VAN MARK
REACTIE VAN MARCO
Beste Mark Werd ook jouw kraan en vaatwasser aangesloten? Marco
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Paul Dingjan op maandag 2 nov 2020 20
Vandaag onze nieuwe keuken echt klaar. Super kwaliteit, echt top service Ekelhoff, en nu genieten van al het moois uit Nordhorn!
FOTO VAN PAUL DINGJAN
REACTIE VAN KLAAS
Beste Paul, heb je die voorzetwand ook door Ekelhoff laten doen?
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op donderdag 15 okt 2020 20
Wij zijn heel tevreden over de klantvriendelijkheid, de monteurs en de na service van jullie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit druipt ervan af”
Door Dick en Marlou Pol op vrijdag 2 okt 2020 20
Op grond van de uitermate positieve reviews (van de 500 waren er 3 minder en de rest lovend) zijn wij naar Ekelhoff Keukens in Nordhorn gegaan. Wij werden uiterst hartelijk ontvangen en door Ralf Averbeck fantastisch geholpen gedurende de dag. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht met ons mee en kwam daardoor met de juiste adviezen en voorstellen. Maar daarmee is het positieve verhaal over Ekelhoff Keukens nog niet klaar. Een en ander werd overgenomen door de planning- en plaatsingsafdeling. Ook daar verliep alles zoals je het maar kunt wensen. Twee vakbekwame monteurs hebben de keuken in twee dagen geplaatst. Ook hier droop de Ekelhoff-handelswijze er vanaf. Er werd rustig en heel secuur gewerkt, alsof ze bij henzelf thuis een keuken aan het plaatsen waren. Tenslotte de nazorg. Ook hier geen klagen. We hebben een paar keer gehad dat er een kleinigheid nazorg nodig had in de afstelling. Een belletje of een mailtje is voldoende om vaak al de volgende dag een monteur over de vloer te hebben die het een en ander verhelpt. Zelfs ruim 2,5 jaar na plaatsing van de keuken wordt je met plezier en zonder kosten geholpen. En als de monteur weggaat vergeet hij niet om te zeggen dat je even moet bellen als er iets is. Kortom, wij zijn heel blij dat wij zaken met Ekelhoff Keukens hebben gedaan en kunnen u dit bedrijf met een gerust hart van harte aanbevelen. En als u denkt dat de taal een probleem is, ze spreken er allemaal uitstekend Nederlands.
FOTO VAN DICK EN MARLOU POL
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Dick en Marlou Pol
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Karin op donderdag 1 okt 2020 20
Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Goed geholpen door de heer Vennegerts. Afspraken worden goed nagekomen! Mocht er iets niet kloppen dan wordt het keurig en snel opgelost! De service is fantastisch.

Aanvulling ontvangen 3 oktober 2020: De keuken is al 1,5 jaar geleden geleverd en gemonteerd. Dit is prima gegaan! Zag er allemaal keurig uit en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Herman Gulink op donderdag 1 okt 2020 20
Zeer goed advies gehad van Jurgen Piesche, een fijne zaak met goed personeel, ook de aflevering van de keuken was prima en de monteurs die de keuken leverden hebben heel netjes gewerkt. Kortom een supergoed bedrijf ik zou er zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Hans Torsing op woensdag 30 sep 2020 20
Wij hebben zeer goede ervaring met Kuchenland Ekelhoff. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en plaatsing is prima gegaan. Ook de backservive is ok. Ik zou dit bedrijf bij een ieder aanbevelen. Echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten nog elke dag”
Door Rene Noppeney op maandag 14 sep 2020 20
We hebben een complete Next keuken gekocht bij Ekelhoff. Zowel de verkoop, als de installatie en de nazorg hebben we als zeer professioneel en prettig ervaren. Er is goed rekening gehouden met onze speciale wensen (zoals bijv. een Green Egg in het kookeiland) en tegelijkertijd zijn we goed geadviseerd over apparatuur (ovens, vaatwasser, etc.). De keuken is nu bijna één jaar in gebruik en we genieten er nog iedere dag van.
REACTIE VAN RENE NOPPENEY
De verkoop was trouwens gedaan door de heer Heiner Ginten. Uitermate plezierig en van harte aanbevolen.
FOTO VAN RENE NOPPENEY
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wouter en Simone van den Bogaard-Franssens op maandag 7 sep 2020 20
Wij hebben samen met Jeanine Olde Wolbers een unieke keuken op maat samengesteld. Ze heeft ons heel gezellig rondgeleid en enorm goed geholpen bij alle materialenkeuzes. Het is bijzonder fijn dat ze zo goed meegedacht heeft, zodat we er nu iedere dag plezier van hebben. We zijn ook meer dan tevreden over de monteurs die ter plekke nog meegedacht hebben over oplossingen en dat in de werkplaats hebben laten maken. Chapeau. Ook de nette manier van werken vonden we zeer prettig. Alom zijn we supertevreden, en raden dit bedrijf zéker aan.
FOTO VAN WOUTER EN SIMONE VAN DEN BOGAARD-FRANSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door Holger Grüll op woensdag 1 jul 2020 20
Alles top - absolute aanrader! Sinds november 2019 zijn we nog elke dag blij met onze topkeuken van het bedrijf Ekelhoff. Dit begint met het uitstekende ontwerp in zowel optische als technische zin van Sven Wensing, die veel tijd heeft genomen voor overleg en met fantastische nieuwe ideeën kwam zoals twee separate koelkasten naast elkaar waarvan we elke dag plezier hebben. Ook de rest van het team deed uitstekend werk, de communicatie verliep in alle fasen vlot en de montage werd binnen 2 dagen professioneel uitgevoerd door een competent en sympathiek team. Top kwaliteit voor een hele goede prijs. Kortom, we kunnen Ekelhoff van harte aanbevelen!
FOTO VAN HOLGER GRÜLL
Top ontwerp
REACTIE VAN SAMI
mooie keuken hoor, gefeliciteerd! we hebben een bestaande nieuwbouw gekocht en willen een soortgelijke opstelling....maar geschrokken van prijzen bij de concurentie, zijn wij benieuwd naar de prijs van deze keuken. groetjes Sami
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Rob op zaterdag 27 jun 2020 20
Keuken gekocht bij Kuchenland, adviseur Nort dacht goed met ons mee en prijs kwaliteit is de moeite waard voor de voor ons lange trip! Inmeten, levering en plaatsing verliepen goed, snel en als afgesproken waarbij bij inmeten nogmaals werd meegedacht en aanpassing snel gedaan kon worden. Nazorg is ook netjes dus alles bij elkaar erg tevreden en nog steeds erg blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door P.Mulder op vrijdag 26 jun 2020 20
Afspraak is afspraak, superservice en aftersales. Er zit niets tussen, het klopt gewoon van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Veel begrip”
Door magret tuk op vrijdag 26 jun 2020 20
Op advies van mijn zoon en schoondochter zijn mijn man (op de dag dat de keuken geplaatst werd is hij overleden) en ik gingen naar ekelhoff om een nieuwe keuken uit te zoeken voor onze patio bungalow. enigszins was ik op de hoogte maar niet volledig. Wij werden uitstekend geholpen en begeleid bij het kopen. Ook de bouwers van de keuken hadden alle begrip voor mijn situatie op dat moment.
FOTO VAN MAGRET TUK
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en plezierig”
Door Joke op maandag 8 jun 2020 20
In oktober 2018 onze keuken gekocht en eind januari 2019 geplaatst. Het hele traject was heel professioneel en plezierig. We zijn superfijn geholpen door Jeanin Oude Wolbers. Ik ben nog een tweede keer terug geweest om alles nogmaals te bekijken en er werd weer veel tijd uitgetrokken om mij te helpen. De vragen die er tijdens het proces nog waren, werden heel direct en snel beantwoord. Jeanin werd ons aangeraden door familie van ons en ik zou beslist weer teruggaan als we nog eens een keuken nodig zouden hebben. En ik zou Ekelhoff (en Jeanin!) zeker aan vrienden of familie aanraden. Tijdens het plaatsen van de keuken ontdekten de installateurs een heel klein krasje bovenop de deur van de koelkast. Hadden wij zelf niet gezien, maar we kregen een hele nieuwe deur. Na een jaar werd er nog gebeld of alles nog in orde was! We zijn superblij met onze keuken en genieten er elke dag van!
FOTO VAN JOKE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jitske op maandag 8 jun 2020 20
We zijn erg tevreden over de keuken die we gekocht hebben. We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door Sven. Hij kwam met goede ideeën en praktische tips. De indeling van onze keuken klopt, de materialen zijn erg prettig en we zijn blij met de gekozen apparatuur. Al met al: top!
FOTO VAN JITSKE
Keuken ontworpen door Sven Wensing
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede kwaliteit”
Door Fam. Alic op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben vorig jaar onze droomkeuken uigezocht. Wij hebben in 2015 hier ook een keuken gekocht en nu weer zeer geslaagd. Wat het grote verschil is met keukenboeren in Nederland is dat je bij deze keukenzaak een goed gevoel krijgt al meteen bij binnenkomst. Geen commerciele praatjes en druk! Hele goede kwaliteit voor een goede prijs!! Nogmaals dank Ekelhoff!
FOTO VAN FAM. ALIC
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede indruk maar niet echt meedenkend”
Door Roos op woensdag 3 jun 2020 20
We hebben ruim een jaar geleden een keuken laten plaatsen door Ekelhoff Kuchen. We waren heel enthousiast, gesprek in Duitsland was gewoon in Nederlands en we kregen goede service, geen snelle verkooppraatjes. Plaatsing ging goed, in tegenstelling tot onze vorige keuken werd al de troep meegenomen en alles werd schoon achtergelaten. Later kwamen we erachter dat de naden van de zithoek niet gekit waren (zie foto's), daar hebben we over gebeld en twee mails over gestuurd maar hebben we nog geen reactie over gehad. De zilvervisjes vinden dit namelijk een fijne plek om in te schuilen... Voor de kookplaat is het aanrecht al uit gaan zetten (zie foto's), we hebben af en toe een pan die overkookt maar dat hadden we in het vorige huis ook en daar hadden we, na jaren, geen last van. Hier kregen we wel een reactie op, dat dit niet onder de garantie valt en we dit zelf zullen moeten vergoeden. Kortom, eerste indruk goed, maar als het op garantie aankomt moeilijk te bereiken/ niet echt meedenkend. Dan had ik liever een keukenboer in de buurt gehad!
FOTO VAN ROOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Direct naar Ekelhoff”
Door M. Bakker op woensdag 27 mei 2020 20
Goede en prettige uitleg in de winkel, geen 'handje klap' en uiteindelijk ook voordeliger dan NL aanbieders. Plaatsing en nazorg erg keurig, alle sconform afspraak! Bij een volgende keuken sla ik de zoektoch in NL over en ga direct naar Ekelhof
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door giny norberhuis op woensdag 20 mei 2020 20
Het was duidelijk dat wij een zeer ervaren verkoper hadden binnen een geroutineerd en deskundig keukenbedrijf. Ons budget was de handleiding tot de aankoop en de verwachtingen wat we daarvoor aan kwaliteit terugkregen was volledig daarmee in overeenstemming. De organisatie rond de levering was ook korrekt, goed en zorgvuldig. Aardige mensen, korrekt en zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Familie Moltzer op maandag 18 mei 2020 20
Super tevreden over Ekelhoff Küchen. Alle tijd voor het ontwerp en de wensen die we in tweede termijn nog hadden. Afspraken voor inmeten en plaatsen worden mooi op tijd gemaakt en zeer correct nagekomen. Buitengewoon vriendelijke en kundige montageploeg die goed overlegt over details die je in de showroom (nog) niet hebt kunnen overzien. Goede nazorg niet te vergeten!
Reactie of foto toevoegen
“Trots op de nieuwe keuken”
Door Ursula Boers op woensdag 13 mei 2020 20
Bij Ekelhoff is de klant nog Koning! Mooie, grote showroom, waar er alle tijd voor je genomen wordt. Ontzettend aardige verkoper, Michael Meyer. We zijn ontzettend blij en trots op onze nieuwe keuken en raden iedereen aan om bij Ekelhoff te gaan kijken/kopen!
Reactie of foto toevoegen
“In een woord geweldig”
Door Schenk op vrijdag 1 mei 2020 20
Keuken in 3 uur uitgezocht. Enorm groot assortiment. Bijzonder prettige sfeer met uitstekende adviezen! Een autorit van 2 uur meer dan waard. Plaatsing van de keuken door vakkundige monteurs in 2 dagen. Vooraf komt men de opgegeven maten ter plaatse opmeten ter voorkoming van misverstanden. In één woord: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert. S op donderdag 23 apr 2020 20
Wij hebben in 2019 een keuken gekocht bij Ekelhoff. Wij zijn bij een aantal leveranciers van keukens geweest. Toen wij bij Ekelhoff in de showroom kwamen hadden wij een goed gevoel tav het aantal keukens en de diversiteit. wij zijn na een tijdje rondgekeken te hebben geholpen door een Duitse verkoper die in goed Nederlands met ons heeft gecommuniceerd en geadviseerd e.d. er is een tekening gemaakt en die hebben we meegenomen naar huis om het geheel te bespreken.
Kwalitatief was deze keuken beter als de andere keukens die wij bij andere bedrijven hebben gezien. De prijs was dan ook wat duurder maar dat was het waard gezien de verschillen. we hebben na een 2 e bezoek de deal dan ook rond gemaakt.
Het overleg tav plaatsing en levering e.d liep ook super soepel. De monteurs hebben vakkundig het geheel naar alle tevredenheid gemonteerd. het geheel is naar alle tevredenheid afgewerkt volgens schema zoals we overlegd hadden. Wij zijn na ruim een jaar nog steeds zeer tevreden over onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastich geholpen”
Door Hans Bomas op donderdag 2 apr 2020 20
Fantastich geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Geen opdringerige houding van de verkoper. Nadat de koop gesloten was hebben we goed contact gehad met de planning. Het plaatsen van de keuken is ook uitstekend gedaan. We konden zelfs de grote inbouw afzuigkap eerder geleverd krijgen zodat we die perfect op maat konden inbouwen. Na de plaatsing werd alle afval meegenomen. Ook na de plaatsing nog telefonisch navraag gedaan of we tevreden waren. Kortom een verademing om mee te maken
REACTIE VAN HANS BOMAS
Foto van de keuken
REACTIE VAN HANS BOMAS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Tomasz Grajcarek op dinsdag 24 mrt 2020 20
Sorry, ich muss mein Bericht in Deutsch verfassen. Ich habe im Jahr 2015 eine Küche im Küchenland Ekelhoff gekauft. Mit den Plänen der Küche habe ich das Haus drunherum bauen lassen. Ich möchte anmerken, dass ich vom ersten Moment an bis zur letzten Schraube mit dem Team von Ekelhoff zu 100% zufrieden bin. Es begann alles mit meinem Termin bei Fr. J. Oude-Wolbers. Sie hat sich den gesamten Samstag Zeit genommen (von der Öffnung des Küchelnlandes bis fast zum Ladenschluss), um auf meine Wünsche und das von mir vorgestellte Design einzugehen. Ich habe noch nie erlebt, dass jemand der Art Zeit aufgebracht hat - vom ersten Moment an bis zum fertigen Küchenplan hat alles gepasst. Als mein Hausbezugstermin feststand, wurde ich von Fr. B. Slomp aus der Terminplanung begleitet. Jedes Telefonat war stets zu meiner vollsten Zufriedenheit - ich bin ein sehr nerviger Kunde - Fr. B. Slomp hat immer alle Hebel in Bewegung gesetzt, dass das Haus bezogen werden kann und die Küche verhanden ist. Einen herzlichen Dank an der Stelle an Fr. Oude-Wolbers und Fr. Slomp für die Zusammenstellung und die termingerechte Auslieferung der Küche sowie für die Gelduld mit mir. Als Liefertermin und Aufbautermin wurde bei mir in der Nähe von Berlin der 11.11.+.12.11.2016 eingeplant. Die Monteure Hr. Nykamp und Hr. Maatmann waren pünktlich - haben sofort mit dem Ausmessen und Auspacken der Geräte und Möbel begonnen - und nun ging es los. Ich konnte es kaum erwarten die Küche bei mir aufgeaut zu sehen. Hr. Nykamp und Hr. Maatmann haben Ihren Job perfekt zu 100% sauber und ordentlich erledigt. Ich habe speziell hier gemerkt, dass Fachleute am Werk sind. Es wurde lles so gemacht, wie ich es wollte. Perfekter Service. Zur Endkontrolle waren die beiden Monteure Hr. F. Hans und Hr. J. Krüger am 20.02.2017 da. Herr Hans sowie auch Hr. Krüger haben alle Schrauben nachgeprüft, und ebenfalls alle Notwendigkeiten getroffen die in einem Neubau nötig sind, um die Küche nicht zu beschädigen (evtl. Setzungsrisse in den Wänden oder auf den Fliesen etc.) - vielen Lieben Dank an Hrn. Hans und Hrn. Krüger für die schnelle top Endkontrolle.

Im Jahr 2020 hatte ich einige Probleme mit der Spüle - ich habe mich vertrauensvoll an Fr. Slomp gewandt, diese hat alle Hebel in Bewegung gesetzt und die Angelegenheit an Fr. Oude-Wolbers weitergeleitet. Ich habe laut Hersteller der Spüle eine "Montagsproduktion" verbaut bekommen. Dieser Fehler ist nicht auf das Küchenland Ekelhoff zurück zu führen, sondern es enttehen oftmals kleinere Produktionsfehler. Aber auch hier konnte ich mich zu 100% auf das Team des Küchenland Ekelhoff verlassen, Fr. Oude-Wolbers und Fr. Slomp haben diese unglückliche Situation für mich zu meiner Zufriedenheit geklärt und auch Fr. Heinsch hat dies entsprechend terminiert. Alles in einem : ein perfekter Service in der Servicewüste Deutschland, den ich jederzeit und überall weiterempfehle. Leider ist Nordhorn und Berlin weit voneinander entfernt - aber auch hier macht das Küchenland Ekelhoff keine falschen Versprechen und Hoffnungen - hier war alles pünktlich. Ich würde mir wünschen, jedes Dienstleistungsunternehmen in Deutschland würde so wie Ekelhoff arbeiten.

Mein spezielles Dankeschön für alles an:
Fr. Oude-Wolbers
Fr. Slomp
Hr. Nykamp
Hr. Maatmann
Hr. F.Hans
Hr. J.Krüger
und auch Fr. Heinsch für den Reklamationsservice

Ihr seid die Crème de la Crème und ganz tolle Mitarbeiter des Küchenland Ekelhoff. Ich hoffe, dass das Engagement und die Freude andere Glücklich zu machen der Nachwuchs im Bereich des Kundenservice sich etwas annimmt.
FOTO VAN TOMASZ GRAJCAREK
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingsmanagement”
Door Freek Verouden op maandag 23 mrt 2020 20
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Voor ons best lastig, omdat we veel ramen in de keuken hebben en we de volle ruimte van de keuken wilde benutten. Voordat we naar Ekelhoff gingen had de heer Matthias Götze al een concepttekening gemaakt. Super! Hij had een hele creatieve en mooie oplossing voor de indeling van onze ruimte. In de winkel zelf goed geholpen. Dhr Götze is vakkundig, vriendelijk en denkt in mogelijkheden. Legde heel goed uit wat de voors en tegens waren van bepaalde materialen, kastindelingen etc. Hij nam ook ruim de tijd en luisterde naar onze wensen. Geen verkoper, maar een goede adviseur! Nadat we alles hadden uitgekozen maakte dhr Götze een prijsopgave en we waren er direct uit. Vervolgens liep de planning en plaatsing voortreffelijk. Goed verwachtingsmanagement, uitstekende keukenplaatsers die ook meedachten (bv keukeblok iets verplaats zodat het precies op de naden van de vloer aansloot). Ook nog prima aftersales. Kortom, wij zijn erg blij met Ekelhoff.
FOTO VAN FREEK VEROUDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vooral doorgaan”
Door Anita en Natale David op zaterdag 21 mrt 2020 20
Ach, wat zijn we ontzettend blij met onze prachtige keuken. Daar was wel het nodige voorwerk voor nodig. Samen met Rene Palstring hebben wij in alle rust een compleet keukenplan gemaakt inclusief het benodigde inbouwapparatuur van Miele. Het plaatsen van de keuken werd binnen een dag uitgevoerd. Toen we het eindresultaat zagen werd er wel een traantje gelaten. Elke dag is het voor ons een feest om te koken in onze prachtige keuken van Ekelhoff. Dank je wel, in het bijzonder Rene Palstering!
FOTO VAN ANITA EN NATALE DAVID
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Wim op dinsdag 25 feb 2020 20
Complete keuken gekocht inclusief Siemens inbouw apparatuur. Keurig geïnstalleerd , met ervaren keurige nette monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Gras - Broenink op dinsdag 18 feb 2020 20
Wij hebben een ruime keuken gekocht. We zijn erg goed geadviseerd en geholpen door Sven Wensing. Levering en montage waren prima: zonder probleem werd de afzuigkap eerder geleverd, zodat tijdens de verbouwing het verlaagde plafond op maat kon worden gemaakt; montage was zeer precies en de monteurs werkten erg netjes. Wij bevelen Ekelhoff van harte aan.
FOTO VAN GRAS - BROENINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zorg en aandacht”
Door Akkerman op dinsdag 18 feb 2020 20
Wij hebben al drie keukens gekocht bij Ekelhoff en een vast aanspreekpunt. Verkoper Sven Wensing denkt zeer goed mee over ergonomische en esthetische details van elke keuken. Omdat de onderneming een eigen installatiedienst heeft en niet afhankelijk is van externe installateurs die voor een vast tarief per keuken werken, worden keukenmeubels ook met meer zorg en aandacht geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door M.Hoogland op vrijdag 14 feb 2020 20
Wij hebben bij Ekelhoff een complete keuken gekocht. We zijn erg goed geholpen door Ole Stranghöner. We zijn erg blij met de keuken en de apparatuur die we erbij hebben gekocht (Siemens). Wat fijn is bij Ekelhoff is dat de communicatie bijzonder goed is. Alles wordt goed afgestemd. Ook over de montage van de keuken zijn wij tevreden. Erg kundige en aardige monteurs. Kortom wij bevelen Ekelhoff zeker aan!
FOTO VAN M.HOOGLAND
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Rutger op dinsdag 11 feb 2020 20
Tijdens het hele proces (van advies, installatie tot service achteraf) zijn we echt heel erg goed geholpen. Ik raad Ekelhoff dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Fam van den Broeck op dinsdag 11 feb 2020 20
Wij hebben in 2018 een keuken gekocht bij Ekelhoff Kuchen, omdat wij al hier al eerder een keuken gekocht hebben en daar zeer tevreden over waren. De vakkundigheid waarmee de Dhr Manfred Backherms ons geholpen heeft is uitmuntend. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over eigenlijk alles. De monteurs waren zeer deskundig en werkten netjes, ze werkten langer door en wilden alles netjes afmaken. Wij kunnen iedereen aanraden die een nieuwe keuken wil aanschaffen om dat bij Kuchenland Ekelhoff te gaan doen.
FOTO VAN FAM VAN DEN BROECK
Strakke keuken met eiland
+ Toon extra foto van Fam van den Broeck
+ Toon extra foto van Fam van den Broeck
REACTIE VAN FAM.BALDANE
Beste fam van den Broeck, schitterende keuken zeg! Ik wil binnenkort ook richting Ekelhoff en lees gelukkig alleen maar goede recensies. Om nog meer beeld te krijgen; mag ik vragen wat uw keuken ongeveer heeft gekost ??? Alvast hartelijk dank voor uw reactie! Mvg, Baldane
REACTIE VAN FAM VAN DEN BROECK
Beste Fam Baldane, Wat leuk om te horen dat jullie onze keuken zo mooi vinden, we zijn er zelf ook ontzettend blij en tevreden mee. Wat we al schreven, dit is onze tweede keuken bij Ekelhoff en zouden daar niet onze tweede keuken gekocht hebben als het niet zo goed bevallen was. In Nl zijn we bij meerdere keukenwinkels wezen kijken maar geloof ons maar,de prijs en kwaliteit bij Ekelhoff is een eerlijke en goede prijs. Het is echt de moeite waard om een afspraak te maken zodat u het zelf kan ervaren. Heel veel succes met het uitzoeken... Mvg Fam van den Broeck
REACTIE VAN MAUREEN
Beste familie van den Broeck, Wat een prachtige keuken ook ik ben erg nieuwsgierig wat de prijs is geweest. Wij willen ongeveer een soort gelijke keuken en zijn benieuwd of het de moeite waard is om naar Duitsland te rijden. Hoor graag van u, Groet Maureen
REACTIE VAN FAM VAN DEN BROECK
Hallo Maureen, Heel erg leuk om te horen dat je onze keuken zo mooi vindt. Wij zijn er ook bijzonder blij mee..krijgen ook meerdere leuke reactie's op onze keuken. Vindt het erg lastig om de prijs van de keuken openbaar te zetten..is natuurlijk ook sterk afhankelijk hoe groot de keuken wordt en welke apparatuur erin zit en welk keukenblad je uitzoekt. Maar wat we in de vorige reactie ook geschreven hebben, het is zeker de moeite waard om eens te gaan kijken en een gesprek te gaan voeren.
Heel veel succes met het uitzoeken van een mooie keuken..maar ben er van overtuigt dat dit zeker gaat lukken. Mvg Fam van den Broeck
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Noortje op dinsdag 11 feb 2020 20
Een jaar geleden hebben wij bij Ekelhoff onze keuken gekocht. Wij hadden veel goede verhalen gehoord over Ekelhoff. We zijn langs geweest en vonden het de rit zeker waard. We vonden de keukens in showroom al ontzettend mooi. Samen met Ole Stranhoner hebben we onze droomkeuken vormgegeven. Hij gaf heel goed advies. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit en het is een goede prijs. Geen gedoe met onduidelijke prijzen e.d. zoals vaak in Nederland. Tot op de dag van vandaag zijn wij uiterst tevreden. Als we ooit nog een nieuwe keuken nodig hebben, kopen we deze zeker weer bij Ekelhoff en bij Ole! De service die Ekelhoff biedt is ook heel goed. Ze bellen na een tijdje op hoe de keuken bevalt, of er nog iemand langs moet komen om kasten bij de stellen e.d. en of je nog vragen hebt. Een persoonlijke service en ze zijn goed bereikbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Paul Bär op woensdag 5 feb 2020 20
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de keuken en de service die zowel bij de adviesgesprekken als na plaatsing geboden wordt. Het is de tweede keuken die wij bij Ekelhoff kopen en kunnen ze aanraden. Jammer alleen dat ze geen vestiging hebben in Nederland, maar dat is geen belemmering voor ons gezien de prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel”
Door Jacqueline Rogers-Nieuwerkerk op donderdag 16 jan 2020 20
Wij hebben hele goede ervaringen met Ekelhoff. We zijn uiterst professioneel geadviseerd door Sven Wensing. Hij kwam met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden (en andere partijen waar we geweest waren ook niet). Het hele proces is soepel verlopen, afspraken keurig nagekomen, installatie van de keuken gedaan door twee aardige en vakkundige mannen. We zouden iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Trudy van der Mei-Joosten op zaterdag 11 jan 2020 20
Wij hebben bij Küchenland Ekelhoff een keuken gekocht. Wij zijn uitstekend geadviseerd door Ralf Averbeck. Hij begreep snel en onze wensen en deed goede suggesties.Verder heeft hij ook een mooi lichtplan voor de keuken gemaakt. Ook waren wij heel tevreden met de monteurs. Ze werkten heel secuur en netjes.
De keuken is exact zo geworden als wij voor ogen hadden. We zitten er graag. Niet alleen om te eten, maar ook om te werken en de verjaardagen worden hier gevierd!
FOTO VAN TRUDY VAN DER MEI-JOOSTEN
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Trudy van der Mei-Joosten
+ Toon extra foto van Trudy van der Mei-Joosten
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S.de Jong op woensdag 8 jan 2020 20
In 2018 een complete keuken gekocht bij Ekelhoff. Aan 1 kant de keuken incl vaatwasser fornuis etc en aan de andere kant een grote kastenwand met inbouwapparatuur en koel en vrieskist. We zijn heel goed geholpen, super vriendelijk en verstand van allerlei zaken.Wij zijn geholpen door mevr Holmann. Bij levering zeer vriendelijke monteurs .. keurig afgeleverd. Vanwege een mankement/ nalevering zijn de monteurs later nog eens terug gekomen hebben alles weer keurig afgeleverd. Zou er zo weer een keuken kopen.
REACTIE VAN MARGREET
Hoi, ik lees uw reactie over deze keukenzaak. Wij zijn ook op zoek naar een keukenblok en tegenover een kastenwand. Mag ik vragen wat u er ongeveer kwijt voor was ?
REACTIE VAN S.DE JONG
Hallo Margreet, 3 jaar geleden hebben we ook een nieuwe keuken gekocht, nog in het oude huis. Deze was kleiner en duurder terwijl er allerlei aanbiedingen op zaten. Het was bij een groot keuken bedrijf door heel nederland. Dus geloof mij wij waren nu goedkoper uit , mooiere keuken, super tevreden. Als ik U was zou ik langs gaan en een tekening laten maken... Ze zijn heel eerlijk ...wij hadden een borretti via inkoopprijs via een kennis..... en zei vertelde ook dat zei ook wel de borretti kunnen regelen maar niet voor die prijs ....eerlijkheid . Succes..
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. de Boer op vrijdag 27 dec 2019 19
We hebben iets meer dan een jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff in Nordhorn. Via kennissen hoorden we dat keukens in Duitsland vaak beter en goedkoper zijn dan in Nederland. We waren bijzonder positief verrast toen we gingen kijken: een leuk dagje uit met lekkere koffie en kuchen, maar ook zeer veel keuze en bijzonder professionele hulp. De adviseur die ons hielp, Michael Meyer, heeft ons bijzonder goed geholpen. Taal was even wennen, maar hij verstond Nederlands, en we konden zijn Duits (met af en toe een paar woorden Nederlands) goed volgen. Wat we bijzonder prettig vonden was dat hij echt goed en praktisch advies gaf en erg veel ervaring en kennis had. Een aantal keer adviseerde hij de (veel) goedkopere optie omdat die voor ons beter zou zijn, dat gaf veel vertrouwen. Ook de installatie verliep prima: zeer professionele monteurs die doen wat ze beloven (ik heb veel slechte verhalen van allerlei Nederlandse bekende keukenleveranciers gehoord en gelezen). De prijs viel erg mee (al blijft het natuurlijk een hoop geld): omdat Ekelhoff groot is en Duits, kunnen ze zeer scherpe prijzen onderhandelen met leveranciers zoals Siemens. Ook erg leuk (en lekker!) was dat we een gratis kook workshop van Siemens kregen bij Ekelhoff. Daar kwamen we alleen zeer tevreden klanten tegen (of hadden ze die speciaal voor ons uitgezocht ;-)).
FOTO VAN R. DE BOER
Geleverde keuken
REACTIE VAN LISETTE
Beste R. de Boer, schitterende keuken zeg! Ik wil binnenkort ook richting Ekelhoff en lees gelukkig alleen maar goede recensies. Om nog meer beeld te krijgen; mag ik vragen wat uw keuken ongeveer heeft gekost en hoe lang was de levertijd? Alvast hartelijk dank voor uw reactie! Mvg, Lisette
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Molenaar op maandag 16 dec 2019 19
Vorig jaar (2018) bij Ekelhof Küchen een nieuwe keuken gekocht. Op aanraden van vrienden een dagje naar Nordhorn gegaan. Ons doel was alles die dag in 1x te regelen. We hadden een afspraak met adviseur Heiner Ginten en die heeft ons door de hele dag geloodst. Toen tegen de middag het eerste idee voor de keuken eenmaal klaar was en de eerste tekeningen op tafel lagen is de rest van de dag opgegaan aan de keuzes voor materialen, apparatuur en het bijschaven van onze gemaakte keuzes. We hadden een vooraf bepaald budget waar we in eerste instantie overheen gingen, maar in goed overleg zijn we het eens geworden over prijs en de uitvoering van de keuken. Zeer tevreden over het hele verkoopproces. De uiteindelijke installatie verliep eigenlijk ook vlekkeloos. Zeer kundige installateurs die wanneer ter plaatse nog goed meedachten over bijvoorbeeld de hoogte van de bovenkastjes en een probleem met de installatie van de afzuigkap creatief wisten op te lossen. Een ontbrekend sierlijstje werd een paar dagen later alsnog geplaatst. Prima service!
REACTIE VAN ANDRE
Hallo, fijn om te lezen dat alles goed gelukt is. Wij zijn er van de week geweest en kregen te horen dat de waterleidingen etc. niet aangesloten werd door ze. Hoe hebben jullie dat opgelost en wat waren de bijbehorende kosten? Ik hoor het graag!
REACTIE VAN ERIK MOLENAAR
Hallo Andre, als je de tekening van de keuken goed volgt/laat volgen en de aansluiting voor het water precies op de goede plek zitten is het voor een beetje doe-het-zelver vrij eenvoudig. En anders de loodgieter (die mogelijk ook al wat voorbereidend werk heeft gedaan) laten doen...hooguit paar tientjes extra. Alles staat met de juiste voorbereiding. Succes, Erik
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eveline Lans op donderdag 12 dec 2019 19
We hebben met deskundige hulp een nieuwe keuken uitgezocht. goed advies bij onze persoonlijke situatie. Zeker een aanrader. We hebben al meerdere kennissen en vrienden doorverwezen.

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Onze keuken is al geleverd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Vriendelijke monteurs en zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ispelen op dinsdag 12 nov 2019 19
In 2018 de keuken aangeschaft bij Ekelhoff voor ons nieuwbouwhuis. Zeer goed geholpen door adviseur Sven Wensing en deze week is de keuken geplaatst, wat één professionals en harde werkers zijn dit. In een woord 'top'! Voor vertrek alles keurig opgeruimd en uitgelegd door de monteurs, wij raden iedereen aan hier tenminste te gaan kijken voor een keuken.
FOTO VAN ISPELEN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sophie van der Steen op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij werden door iemand in onze omgeving getipt over Ekelhoff Küchen, en ook wij zijn hier geslaagd voor een volledige keuken. Het aanbod is ruim en de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hadden direct een afspraak laten inplannen waarbij alle tijd werd genomen en wij uitstekend van advies werden voorzien, rekening houdend met onze wensen. Daarnaast is de transparantie over de prijs ook prettig. De plaatsing is vlekkeloos en vlot verlopen, wij zijn nog iedere dag ontzettend blij met de keuken. Ook service (zelfs na een jaar) vonden wij bovengemiddeld goed. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de producten, installatie, service en onderhoud van Ekelhoff Küchen en hebben inmiddels ook in onze omgeving verschillende mensen aangeraden hier te kijken voor een keuken (welke ook hier geslaagd zijn!).
FOTO VAN SOPHIE VAN DER STEEN
Volledige keuken
REACTIE VAN MICHELLE
Mag ik vragen wat deze keuken ongeveer gekost heeft?
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Hosman op maandag 11 nov 2019 19
Afgelopen jaar een keuken gekocht bij Ekelhoff in Duitsland. We zijn vakkundig en prima geholpen door Markus Raaz (spreekt goed Nederlands). Hij nam de tijd voor ons en dacht met ons mee. Het gehele proces verliep voorspoedig, ook de installatie (afstand is geen probleem, wij wonen in buurt van Den Haag). Alles nauwkeurig gemonteerd en netjes afgewerkt. Afspraken werden goed nagekomen. Prijstechnisch ook zeker de moeite waard, vonden wij. Telefonisch goed bereikbaar en altijd vriendelijk te woord gestaan. Kortom een goede ervaring: wij genieten iedere dag van onze schitterende keuken! Puntje om rekening mee te houden: Quooker wordt niet aangesloten (conform afspraak), daar was onze loodgieter nog wel even mee bezig.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Arnold Erhardt op dinsdag 5 nov 2019 19
We hebben een complete keuken gekocht met alle apparatuur. Prima advies, goede begeleiding, apparatuur op maat verwerkt (zie bijgaande foto's) en ook de montage was goed op orde. After-sale ook goed. Adviseur mevrouw Nadja Hollmann verdient een pluim voor haar vakmanschap en fijne begeleiding!
FOTO VAN ARNOLD ERHARDT
Maatwerk voor apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee met de keuken”
Door Joyce op zaterdag 19 okt 2019 19
Wij hebben meer dan een jaar terug een mooie keuken gekocht bij Ekelhoff, erg warm welkom en goede uitleg over de mogelijkheden met de verkoper. (Ralf Averbeck) wat ik er prettig vond is dat zowel de verkopers als monteurs erg goed nl konden verstaan en hierdoor makkelijk konden communiceren met ons. De kwaliteit van de keuken is erg goed, goede adviesen gekregen van de verkoper en nog steeds erg blij ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Jeroen Stal op donderdag 12 sep 2019 19
We hebben vorig jaar een keuken gekocht. We zijn een dag in de winkel geweest en zijn goed geholpen. We zijn tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Next125 keuken”
Door Victor van Swinderen op woensdag 28 aug 2019 19
Dit is onze 3e keuken en hadden een beetje genoeg van de manier waarop je bij de grote keukenboeren behandeld werd. De kleinere specialisten hebben minder keus en zijn erg duur. Daarom Duitsland geprobeerd: Ekelhoff zit vlak over de grens en dat uurtje extra was voor ons geen probleem.

De showroom is geweldig: ze hebben gewoon alles en je kan rustig een paar uur ronddwalen zonder aangeklampt te worden. Wil je een offerte, dan maak je een afspraak en nemen ze alle tijd voor je. In ons geval was dat met Ralf Averbeck: hij heeft duidelijk verstand van keukens en jaren ervaring. We wisten redelijk duidelijk wat we wilden na diverse gesprekken bij Nederlandse winkels, maar Ralf heeft daar toch een veel beter ontwerp van gemaakt. Echt tevreden over!

Wat uiteindelijk de doorslag gaf, was dat Ekelhoff eigen service-/installatiepersoneel heeft: heb je met veel moeite een keuken gekocht, dan wil je niet afhankelijk zijn van welke ZZP'er je toevallig krijgt om de boel te installeren. Want als het ergens fout gaat bij keukens is onze ervaring, dan is het bij de levering en installatie. Juist dat traject is van start tot finish geweldig gegaan: je merkt aan alles dat hier heel veel aandacht aan besteed wordt. Alles goed geleverd, alles paste, alles werkt. Geen kleine lettertjes.

Wij hebben een NEXT125 keuken gekocht met zowel het blad als de fronten van keramiek (lavazwart). Naar wij weten kan alleen NEXT dit leveren. Hoge kasten van walnoot (natuur). Apparatuur van Siemens en deels Miele. De prijs was gelijk aan de laagste in Nederland, maar met duidelijk betere apparatuur en natuurlijk de bovengenoemde service. Is er dan niets aan te merken? Nou nee, hooguit dat je net als bij elke keukenzaak moet weten dat er nog ruimte zit in de prijs die initieel genoemd wordt. Ralf deed ook dit goed en we kunnen Ekelhoff met een gerust hart aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bekwaam”
Door Petra Dunweg op woensdag 31 jul 2019 19
We hebben een keuken gekocht in oktober 2018. Dankzij de adviezen van de heer Sven Wensing hebben we geen andere keukenwinkel meer hoeven/willen bezoeken. Bij plaatsing was personeel heel bekwaam en prettig in de omgang. Wat we heel erg op prijs stellen is dat, ook nu de keuken al geplaatst en klaar is, de heer Wensing nog reageert op vragen van ons over mogelijke plinten. Dus zowel service als afterservice zijn erg goed bij Ekelhoff. We zullen zeker het bedrijf aanraden aan anderen vanwege de service, de ruime keuze, de goede persoonsgerichte adviezen en de vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Michael Spaargaren op vrijdag 26 jul 2019 19
Ervaring met ekelhoff is super positief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse keukenaanbieders kwamen wij bij ekelhoff uit daar zij het merk aanboden waar wij verliefd op geworden waren. Vanaf eerste moment in showroom zeer correct ontvangen en men heeft er alles aan gedaan om onze wensen in te vullen en dit met groot succes uiteraard tegen een concurrerent prijsnivo. Tevens is de plaatsing, ondanks fasering vanuit onze zijde, goed verlopen en is de nazorg erg goed. Hier kan de Nederlandse tegenhanger in Hoofddorp nog iets van leren.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw mooie keuken (en huis!) te fotograferen. Het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN JUDITH LISSE
Prachtige keuken en mooie inrichting! Wij zijn van plan ook een industriële glaswand te plaatsen. Kunt u mij svp zeggen waar u deze heeft laten maken?
REACTIE VAN MICHAEL SPAARGAREN
Hi Judith, Dank voor je reactie. De wand is via Stieva / RVS Aalsmeer geleverd
REACTIE VAN JUDITH
Prachtig! Ik ga met de info aan de slag.
REACTIE VAN ALEWIJN NICOLETTE
Goedendag, mooie witte keuken. Is het blad exact hetzelfde (spierwit) als de kasten? Ik ben namelijk op zoek naar een spierwitte keuken met exact hetzelfde blad (krasvrij etc) maar in Nederland zeer lastig. In Nederland alleen maar witte natuursteen bladen die meer creme of of white zijn of met een klein pikkeltje er in.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Inne op donderdag 25 jul 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht en was een goede ervaring. Na een vriendelijke ontvangst uitstekend geadviseerd en geholpen! Mooie ruime showroom, ideaal voor opdoen van inspiratie! Keuken goed geïnstalleerd en nette service!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om uw mooie keuken te fotograferen! Contur keuken met RVS werkblad en Pitt-Cooking. Groeten van het Ekelhoff-team:)
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Verliep prettig”
Door Marcel op donderdag 20 jun 2019 19
Meer dan uitstekend geholpen door Sven Wensing, die in een tweetal lange sessies uitgebreid de tijd nam om mijn droomkeuken geheel naar mijn wensen te modelleren. Zeer prettig bedrijf ook dat haar afspraken nakomt. Plaatsing is vakkundig door eigen mensen van het Ekelhoff team gedaan en ook de after sales verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Zo prettig verlopen”
Door Simone Ruijs op woensdag 12 jun 2019 19
Na eerst door de prachtige showroom te hebben gelopen zijn we heel uitgebreid geadviseerd door Jeanin Oude Wolbers. we hadden al een heel duidelijk plan wat we wilden. Jeanin gaf hierbij praktische overwegingen en samen zijn we tot onze prachtige keuken gekomen. leuk was, dat er gelijk afbeeldingen gemaakt kunnen worden hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. het was een hele prettige manier van samen werken, jeanin begreep goed wat voor beeld we voor ogen hadden, er werden geen opdringerige verkooptruukjes toegepast. we kijken hier met een goed gevoel op terug. de keuken werd perfect opgeleverd. zeer professioneel en een jaar later is de keuken nog een keer opnieuw afgesteld. wat een service! het was fijn dat het proces van kopen en plaatsen van onze droomkeuken zo prettig verlopen is!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wat een vrolijke keuken! Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken. Het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Experts”
Door Paul en Ellen, NL op dinsdag 11 jun 2019 19
Wij hebben de Next 125 / NX902 gekocht in Mat glas kristalwit. Een plaatje van een keuken afgewerkt met houten delen en een betonlook keramiek blad. Heel belangrijk bij een open keuken is naast de functionaliteit ook het design. De creativiteit van de verkoper, Ralf Averbeck, heeft een ons enorm geholpen om de keuken te laten passen bij de woonkamer. Door houten elementen te gebruiken en verlichting is dit zeker geslaagd. Daarnaast is de keuken zeer vakkundig geplaatst door Jens en Torsten. Experts in hun vak en fijne mensen die pas tevreden zijn als het écht af is. Ekelhoff is een top bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wat leuk dat onze fotograaf Franz Frieling bij u langs mocht komen! Wij zijn met z'n allen jaloers op het uitzicht op zee:) Hartelijke groet, het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Erna Krull op zondag 9 jun 2019 19
Helemaal blij met onze keuken! Geweldig geholpen door Ole Stranghöner, hij dacht goed met ons mee en deed goede suggesties. Totaal niet opdringerig en geen rare 'verkoopfratsen'. Ontzettend aardige mannen die de keuken kwamen plaatsen en ook weer een heel aardige man die de keuken kwam afmaken (plinten). Echt een aanrader!
FOTO VAN ERNA KRULL
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Erna Krull
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit van advies”
Door Frank Muller op maandag 3 jun 2019 19
Wij hebben bij Ekelhoff in Nordhorn onze nieuwe keuken gekocht. Je krijgt maatwerk en kwaliteit wat in Nederland in deze prijsklasse niet mogelijk is. Heeft natuurlijk met hun grote omvang te maken, maar ook met de kwaliteit van hun mensen. Adviseur Sven Wensing (spreekt goed Nederlands) heeft meerdere malen voldoende tijd uitgetrokken om al onze wensen in kaart te brengen. Geen 'ja-knikker' maar ook tegenspraak als je iets onverstandigs wilt ('ik zou echt meer dan 100cm tussen eiland en achterwand laten'). En hij brengt je op ideeën die je nog niet kende (bv een optisch zwevend kookeiland, en indirecte verlichting boven de koof met de afzuigunit). De uitvoering was ook goed, alsmede de service achteraf. We wonen er nu ruim een jaar. Onlangs kreeg ik ongevraagd een telefoontje of ze nog een keer langs zouden komen om alle kastjes en laden na te stellen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf Franz Frieling uw mooie keuken mocht komen fotograferen! Hierbij enkele van de foto's die hij maakte. Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geadviseerd”
Door Harry Tuin & Anneke ten Napel op vrijdag 24 mei 2019 19
We waren zelf al geruime tijd bezig geweest met het nadenken over de vorm die onze nieuwe keuken zou moeten krijgen, toen we binnenstapten bij Küchenland Ekelhoff. Het was prettig dat er veel tijd was om rond te lopen door de grote hoeveelheid showroomkeukens en op die manier nog weer nieuwe ideeën op te doen. Wij vielen beiden voor een maïsgeel composiet aanrechtblad - dat echter uit de collectie bleek te zijn genomen door de fabrikant. Jeanin Oude Wolbers, onze adviseuse, reserveerde echter direct het allerlaatste blad dat nog bij de fabrikant in het magazijn stond, ongeacht of we tot aankoop ervan over zouden gaan of niet! Met engelengeduld begeleidde ze onze beslissingen: als ervaren thuiskok en met ongelooflijk veel praktische kennis van keukenzaken gaf ze ons met veel enthousiasme talloze goede adviezen, waar we iedere dag nog van profiteren. De vormgeving van de keuken (zonder bovenkasten) is heel rustig dankzij een mooie vlakverdeling; prima gedaan, Jeanin! Over de plaatsing van de keuken zijn we ook tevreden. Prima monteurs, precies en vakkundig. Over de Bokmerk wand achter de kookplaat zijn we zeer enthousiast, een aanrader. We moesten er wel nog een maand op wachten, omdat de wand pas opgemeten en daarna besteld kon worden toen de keuken al geplaatst was (het ging immers om een zeer groot oppervlak), maar het is de meest praktische achterwand die we ooit achter een fornuis gehad hebben.
Kortom: in alle opzichten is Küchenland Ekelhoff een aanrader!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en de mooie woorden! Hierbij de foto's die Franz Frieling bij u mocht maken. Mut zur Farbe, zoals ze hier zeggen:) Het Ekelhoff team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mauritz Uleman op maandag 20 mei 2019 19
Ik heb een complete keuken gekocht. Van het begin tot het einde was het een feest. Zowel bij het uitzoeken als het plaatsen werd er alle aandacht besteed aan het werken aan een top eind product. Ook de heren die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst secuur en georganiseerd. Kortom top bedrijf. Zou er zo weer een keuken kopen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken op uw woonboot! De keuken is van Contur in kristalgrijs hoogglans met keramiek werkblad. Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken maar kan beter”
Door fam. van den Hoeven op dinsdag 7 mei 2019 19
Na een paar bezoeken waar we geholpen zijn door een uiterst behulpzame en bekwame verkoper Ralf Averbeck was het lang wachten totdat we van de keuken konden genieten omdat de bouw telkens werd uitgesteld. Vervelend voor ons en voor Ekelhoff omdat de planning een paar keer moest worden bijgesteld. Eindelijk was het einde maart zover. Bij installatie gaat er altijd wel iets niet goed en daar waren we op ingesteld. Profielgreep net te kort, natuurstenen plaat in verkeerde maat en de nette en ervaren monteurs zagen ook een putje in de Miele wasemkap. Dat zou een spoed nabestelling worden met enkele dagen levertijd. Een dikke week erna maar eens gebeld waar de kap bleef, konden die tijd niet koken i.v.m. vers stucwerk wat Ekelhoff zelf ook wel had kunnen beseffen. Enkele dagen daarna werd de wasemkap geleverd, het profiel hersteld maar de natuurstenen kon weer terug omdat deze niet gezoet was aan de onderzijde. Helaas had de monteur te weinig ervaring hoe de connectivity met de kookplaat moest worden ingericht en dat blijkt ook niet mee te vallen door een zeer matige App maar met 8 Miele apparaten verwacht je dan wel een hogere serviceniveau. Zeker toen we op 22-4 melden dat de ventilator van de inductieplaat aanloopt en bromt. We zijn een paar weken verder en nog steeds is niemand langs gekomen en de reactie "daar moet eerst de monteur naar kijken" geeft aan dat het wellicht nog langer gaat duren omdat Miele achteraf moet worden ingeschakeld. Ekelhoff wacht mogelijk op een paar panelen van de Simatic keuken die een paar lakfoutjes hadden. Dat is efficiëntie ten koste van de klant.

Conclusie: verkoop en montage is echt uitstekend maar het besef dat het niet leuk is met "problemen" te blijven zitten ook al zijn ze niet heel groot, is niet aanwezig. De de keuken is prachtig maar de probleempjes verstoren het plezier en de irritatie groeit omdat Ekelhoff sneller zou moeten kunnen handelen, volgens hen hebben ze elke dag enkele auto's rijden in Nederland, daar merken we helaas bitter weinig van.
We wachten af...

Aanvulling ontvangen 13 mei 2019: Na een net excuus kwamen de monteurs voor de 3e keer met de natuurstenen plaat aan. Helaas zijn dit keer vergeten de 8 ventilatiegaten - die uitgebreid tekstueel op de tekening zijn aangegeven- niet aangebracht. Plaat gaat weer retour.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Andrew Hagendoorn / Nanny de Beer op maandag 15 apr 2019 19
Wij hebben in maart 2019 een nieuwe keuken laten plaatsen door Ekelhoff/Küchenland uit Nordhorn. Dit was de 2e keer dat wij hier een keuken hebben gekocht. De eerste keer hadden wij al niets dan lof en deze tweede keer werd alles weer conform offerte/afspraken zeer vakkundig en tot super tevredenheid uitgevoerd door zeer vakkundige en vriendelijke, goed Nederlands sprekende Duitse monteurs. Voorafgaand een zeer gedegen, vakkundig en practisch advies gekregen van de keukenadviseur de heer Michael Meyer. Kortom, wij zijn weer supertevreden over Ekelhoff/Küchenland.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michel Gielens op zondag 14 apr 2019 19
Complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, teven kwam de men aldaar met een heel goed voorstel voor de inrichting van de keuken, iets waar we zelf niet aan hadden gedacht. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Je zult er geen spijt van krijgen”
Door Jan en Tineke Tromp op maandag 1 apr 2019 19
We hebben voor ons nieuwbouw appartement (opgeleverd eind 2017) een keuken met alle toebehoren en apparatuur gekocht bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn. Onze dochter had een paar jaar daarvoor ook haar keuken bij Küchenland Ekelhoff gekocht en was daar zeer tevreden over. We hadden begin 2016 een afspraak gemaakt met mw. Jeanin Oude Wolbers (ze had ook onze dochter indertijd geadviseerd). Een keuken koop je niet zomaar maar Jeanin nam alle tijd om alle details en keuzemogelijkheden door te nemen. Het mooie van Ekelhoff is dat ze zo een grote showroom hebben dat alles wat je wil ook "live "bekeken kan worden. Een half jaar later zijn we nog eens in Nordhorn geweest om de puntjes op de bekende i te zetten en definitieve afspraken te maken. Het hele traject daarna, van bestellen, inmeten, plaatsen van de keuken en de after-sale service was bijzonder professioneel, deskundig en klantgericht. Het maakte ook niet uit welke medewerker je sprak van Ekelhoff (Jeanin Oude Wolbers voor verkoopadvies, Reinhard Spitthoff en Hartmut Vrielmann voor de technische installatietekeningen, Thomas Kathorst voor het opmeteen van de nieuwe keuken, Hartmut Hollmann voor de planning van de montage), ze waren allemaal deskundig en klantgericht. Normaal gesproken ben ik niet zo van het beoordelen van geleverde diensten en/of producten maar in dit geval waren we zo tevreden dat ik dit ook wil laten weten aan eventuele nieuwe kopers: ga eens langs bij Küchenland Ekelhoff, je zult er geen spijt van krijgen !
FOTO VAN JAN EN TINEKE TROMP
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Laura Kersbergen op zaterdag 30 mrt 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht kuechenland ekelhoff. Super mooie keuken, we zijn fijn geholpen en het plaatsen verliep vlot en soepel. Bij het plaatsen werkte de mannen heel netjes. Ook zijn wij heel tevreden met de service na het plaatsen van de keuken. Welk bedrijf belt nou na anderhalf jaar om te vragen of alles nog naar wens is? Dikke vette aanrader dus!
FOTO VAN LAURA KERSBERGEN
Keuken met groene tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi ontwerp”
Door Joost Volker op donderdag 28 mrt 2019 19
Wij hebben een complete nieuwe moderne keuken gekocht, bestaande uit een kookeiland en een achterwand. Opvallend was vooral de tijd die er voor je genomen wordt en het persoonlijke ontwerpadvies. Wij zijn door Sven Wensing echt heel goed begeleid en hij heeft een super mooi ontwerp voor ons gemaakt. Sven heeft hier heel goed in met ons meegedacht. De service is erg goed, heel professioneel en gastvrij! Dit gaat door tot na de installatie. Bijvoorbeeld zelfs nog een jaar na plaatsing door een belletje of alles nog naar wens is.
FOTO VAN JOOST VOLKER
Complete nieuwe moderne keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J. overmars op maandag 25 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken aangeschaft. De adviseur Riny Vergoessen heeft ons prima geholpen en goed advies gegeven. Hij had alle tijd voor ons, Ook het plaatsen ging perfect. Alle afspraken woerden goed nagekomen en er is goed contact, Ik zou zeker anderen aanraden naar Ekelhof te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Blijven ontzettend blij”
Door Fam van Paassen op vrijdag 22 mrt 2019 19
Ook wij hebben een kleine drie jaar geleden hier ee. keuken gekocht waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn! Iedere dag nog plezier ervan en nog steeds prachtig! Wat een mooie kwaliteit ook! Keurige afwerking en ze werken zo netjes! Nu gaan we verhuizen en gaan natuurlijk weer terug! En wederom geweldig advies van Ole Stränghoner! Ik kan echt met een gerust hart en overtuiging iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen. De service, adviezen, prijs is echt goed! Oprecht meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Arina de Kraa op zaterdag 9 mrt 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en zijn hierbij prima geholpen door Sven Wensing. We zijn heel tevreden over het advies, ontwerp en uiteindelijke plaatsing van de keuken door team Küchenland. Duidelijke afspraken, goede service en kwaliteit.
FOTO VAN ARINA DE KRAA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door Christine den Hartog op maandag 18 feb 2019 19
Wij hebben voor de tweede maal onze keuken bij Kuchenland Ekelhoff gekocht. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. Zelf hadden we het ontwerp gemaakt en Ole Stanghöner heeft met zijn specialistische kennis die dingen toegevoegd wat maakt dat het een heel fijne logisch ingedeelde keuken is geworden. Door de toevoeging van een mooi marmerlook blad is het een frisse tijdloze keuken geworden die prima past binnen de kleurrijke woning die wij hebben. De service achteraf is ook heel goed. De monteurs zijn niet te belabberd om voor een laatje wat nog niet helemaal lekker loopt langs te rijden. Een eventueel volgende keuken kopen we beslist weer bij hen. En nee, we hebben geen aandelen ;-)
FOTO VAN CHRISTINE DEN HARTOG
Fijne en logisch ingedeelde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds zeer tevreden”
Door Dhr. Stoops op woensdag 13 feb 2019 19
Fantastische service en goede kwaliteit en prijzen bij dit mooie bedrijf. We hebben onze keuken gekocht in 2016 met begeleiding van Mw Mönchen. De keuken is begin 2017 geplaatst. Alles is zeer goed verlopen. Wij zijn nog steeds zeer tevreden met onze keuken.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Een kleine correctie: uw adviseur was Jeanin Oude Wolbers.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Patrick op dinsdag 12 feb 2019 19
Door een verhuizing hebben we voor de tweede maal een keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff. Vanaf het eerste moment werden we opnieuw excellent geholpen. Er wordt meegedacht en ook kundig advies gegeven t.a.v. apparatuur. Geen verkooppraatjes om de duurste apparatuur te nemen maar datgene wat bij je situatie past. De plaatsing verliep ook vlekkeloos. In het plafond bevonden zich nog een tweetal led spotjes die niet meer mooi uitkwamen. Geen probleem voor de monteurs en die hebben ze dus ook moeiteloos verplaatst (betreft een houtskelet woning dus geen betonnen plafond). Bij de eindcontrole hadden de monteurs twee deurtjes gezien die niet helemaal netjes waren (zelf had ik dit nooit gezien) en die komen ze eerdaags vervangen. Ik kan een ieder dan ook Kuchenland Ekelhoff van harte aanraden! Direct realistische prijzen (i.t.t. de meeste keukenzaken in Nederland), kundige medewerkers in de verkoop en bij het plaatsen en afspraken worden nagekomen. Geen gezeur over een deurtje waar een onvolkomenheid in zit; sterker ze signaleren dit zelf en maken er direct werk van. Topbedrijf!
FOTO VAN PATRICK
Moderne keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Aad van der Velden op maandag 28 jan 2019 19
Wij hebben ruim een jaar geleden een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het geleverde produkt. In het voortraject zijn wij deskundig geadviseerd door de heer Riny Vergoessen, hetgeen ons mede heeft doen besluiten om bij Keuchenland Ekelhoff onze keuken aan te schaffen. Ook de plaatsing en nazorg is erg goed geregeld.
FOTO VAN AAD VAN DER VELDEN
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Toon op maandag 28 jan 2019 19
Keuken op maat, prettig en goed advies van Manfred Backherms. Aflevering en montage op tijd en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door J Magendans op maandag 28 jan 2019 19
Aankoop van een complete keuken met inbouwapparatuur. Eerste keer in de showroom gekeken zonder afspraak. Opvallend dat niemand ons aansprak gedurende de twee uur dat we keukens bekeken. Zelf aan de receptie gevraagd of we koffie konden krijgen. Blijkt dat je dat zelf ma pakken maar was nergens aangegeven. Later afspraak gemaakt met adviseur Rini Vergoesen. Hoewel we de keukenopstelling al helemaal uitgedacht hadden koste het veel tijd voordat eea op papier stond en er de offerte meekregen. Levering en montage is keurig gegaan. Super vriendelijke en deskundige monteurs. Werken netjes en nemen de rommel mee als ze klaar zijn. Het resultaat is mooi en de nazorg mbt het bijstellen van ladekasten is prima. Plezierige zaak in de vreemde wereld van keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen (D)
aNordhorn , Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.