Feedback
9,8

Ekelhoff Küchen (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 492 ervaringen over Ekelhoff Küchen (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren457 ervaringen
4 sterren25 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Alles top”
Door Holger Grüll op woensdag 1 jul 2020 20
Alles top - absolute aanrader! Sinds november 2019 zijn we nog elke dag blij met onze topkeuken van het bedrijf Ekelhoff. Dit begint met het uitstekende ontwerp in zowel optische als technische zin van Sven Wensing, die veel tijd heeft genomen voor overleg en met fantastische nieuwe ideeën kwam zoals twee separate koelkasten naast elkaar waarvan we elke dag plezier hebben. Ook de rest van het team deed uitstekend werk, de communicatie verliep in alle fasen vlot en de montage werd binnen 2 dagen professioneel uitgevoerd door een competent en sympathiek team. Top kwaliteit voor een hele goede prijs. Kortom, we kunnen Ekelhoff van harte aanbevelen!
FOTO VAN HOLGER GRÜLL
Top ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Rob op zaterdag 27 jun 2020 20
Keuken gekocht bij Kuchenland, adviseur Nort dacht goed met ons mee en prijs kwaliteit is de moeite waard voor de voor ons lange trip! Inmeten, levering en plaatsing verliepen goed, snel en als afgesproken waarbij bij inmeten nogmaals werd meegedacht en aanpassing snel gedaan kon worden. Nazorg is ook netjes dus alles bij elkaar erg tevreden en nog steeds erg blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door P.Mulder op vrijdag 26 jun 2020 20
Afspraak is afspraak, superservice en aftersales. Er zit niets tussen, het klopt gewoon van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Veel begrip”
Door magret tuk op vrijdag 26 jun 2020 20
Op advies van mijn zoon en schoondochter zijn mijn man (op de dag dat de keuken geplaatst werd is hij overleden) en ik gingen naar ekelhoff om een nieuwe keuken uit te zoeken voor onze patio bungalow. enigszins was ik op de hoogte maar niet volledig. Wij werden uitstekend geholpen en begeleid bij het kopen. Ook de bouwers van de keuken hadden alle begrip voor mijn situatie op dat moment.
FOTO VAN MAGRET TUK
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en plezierig”
Door Joke op maandag 8 jun 2020 20
In oktober 2018 onze keuken gekocht en eind januari 2019 geplaatst. Het hele traject was heel professioneel en plezierig. We zijn superfijn geholpen door Jeanin Oude Wolbers. Ik ben nog een tweede keer terug geweest om alles nogmaals te bekijken en er werd weer veel tijd uitgetrokken om mij te helpen. De vragen die er tijdens het proces nog waren, werden heel direct en snel beantwoord. Jeanin werd ons aangeraden door familie van ons en ik zou beslist weer teruggaan als we nog eens een keuken nodig zouden hebben. En ik zou Ekelhoff (en Jeanin!) zeker aan vrienden of familie aanraden. Tijdens het plaatsen van de keuken ontdekten de installateurs een heel klein krasje bovenop de deur van de koelkast. Hadden wij zelf niet gezien, maar we kregen een hele nieuwe deur. Na een jaar werd er nog gebeld of alles nog in orde was! We zijn superblij met onze keuken en genieten er elke dag van!
FOTO VAN JOKE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jitske op maandag 8 jun 2020 20
We zijn erg tevreden over de keuken die we gekocht hebben. We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door Sven. Hij kwam met goede ideeën en praktische tips. De indeling van onze keuken klopt, de materialen zijn erg prettig en we zijn blij met de gekozen apparatuur. Al met al: top!
FOTO VAN JITSKE
Keuken ontworpen door Sven Wensing
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede kwaliteit”
Door Fam. Alic op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben vorig jaar onze droomkeuken uigezocht. Wij hebben in 2015 hier ook een keuken gekocht en nu weer zeer geslaagd. Wat het grote verschil is met keukenboeren in Nederland is dat je bij deze keukenzaak een goed gevoel krijgt al meteen bij binnenkomst. Geen commerciele praatjes en druk! Hele goede kwaliteit voor een goede prijs!! Nogmaals dank Ekelhoff!
FOTO VAN FAM. ALIC
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede indruk maar niet echt meedenkend”
Door Roos op woensdag 3 jun 2020 20
We hebben ruim een jaar geleden een keuken laten plaatsen door Ekelhoff Kuchen. We waren heel enthousiast, gesprek in Duitsland was gewoon in Nederlands en we kregen goede service, geen snelle verkooppraatjes. Plaatsing ging goed, in tegenstelling tot onze vorige keuken werd al de troep meegenomen en alles werd schoon achtergelaten. Later kwamen we erachter dat de naden van de zithoek niet gekit waren (zie foto's), daar hebben we over gebeld en twee mails over gestuurd maar hebben we nog geen reactie over gehad. De zilvervisjes vinden dit namelijk een fijne plek om in te schuilen... Voor de kookplaat is het aanrecht al uit gaan zetten (zie foto's), we hebben af en toe een pan die overkookt maar dat hadden we in het vorige huis ook en daar hadden we, na jaren, geen last van. Hier kregen we wel een reactie op, dat dit niet onder de garantie valt en we dit zelf zullen moeten vergoeden. Kortom, eerste indruk goed, maar als het op garantie aankomt moeilijk te bereiken/ niet echt meedenkend. Dan had ik liever een keukenboer in de buurt gehad!
FOTO VAN ROOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Direct naar Ekelhoff”
Door M. Bakker op woensdag 27 mei 2020 20
Goede en prettige uitleg in de winkel, geen 'handje klap' en uiteindelijk ook voordeliger dan NL aanbieders. Plaatsing en nazorg erg keurig, alle sconform afspraak! Bij een volgende keuken sla ik de zoektoch in NL over en ga direct naar Ekelhof
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door giny norberhuis op woensdag 20 mei 2020 20
Het was duidelijk dat wij een zeer ervaren verkoper hadden binnen een geroutineerd en deskundig keukenbedrijf. Ons budget was de handleiding tot de aankoop en de verwachtingen wat we daarvoor aan kwaliteit terugkregen was volledig daarmee in overeenstemming. De organisatie rond de levering was ook korrekt, goed en zorgvuldig. Aardige mensen, korrekt en zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Familie Moltzer op maandag 18 mei 2020 20
Super tevreden over Ekelhoff Küchen. Alle tijd voor het ontwerp en de wensen die we in tweede termijn nog hadden. Afspraken voor inmeten en plaatsen worden mooi op tijd gemaakt en zeer correct nagekomen. Buitengewoon vriendelijke en kundige montageploeg die goed overlegt over details die je in de showroom (nog) niet hebt kunnen overzien. Goede nazorg niet te vergeten!
Reactie of foto toevoegen
“Trots op de nieuwe keuken”
Door Ursula Boers op woensdag 13 mei 2020 20
Bij Ekelhoff is de klant nog Koning! Mooie, grote showroom, waar er alle tijd voor je genomen wordt. Ontzettend aardige verkoper, Michael Meyer. We zijn ontzettend blij en trots op onze nieuwe keuken en raden iedereen aan om bij Ekelhoff te gaan kijken/kopen!
Reactie of foto toevoegen
“In een woord geweldig”
Door Schenk op vrijdag 1 mei 2020 20
Keuken in 3 uur uitgezocht. Enorm groot assortiment. Bijzonder prettige sfeer met uitstekende adviezen! Een autorit van 2 uur meer dan waard. Plaatsing van de keuken door vakkundige monteurs in 2 dagen. Vooraf komt men de opgegeven maten ter plaatse opmeten ter voorkoming van misverstanden. In één woord: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert. S op donderdag 23 apr 2020 20
Wij hebben in 2019 een keuken gekocht bij Ekelhoff. Wij zijn bij een aantal leveranciers van keukens geweest. Toen wij bij Ekelhoff in de showroom kwamen hadden wij een goed gevoel tav het aantal keukens en de diversiteit. wij zijn na een tijdje rondgekeken te hebben geholpen door een Duitse verkoper die in goed Nederlands met ons heeft gecommuniceerd en geadviseerd e.d. er is een tekening gemaakt en die hebben we meegenomen naar huis om het geheel te bespreken.
Kwalitatief was deze keuken beter als de andere keukens die wij bij andere bedrijven hebben gezien. De prijs was dan ook wat duurder maar dat was het waard gezien de verschillen. we hebben na een 2 e bezoek de deal dan ook rond gemaakt.
Het overleg tav plaatsing en levering e.d liep ook super soepel. De monteurs hebben vakkundig het geheel naar alle tevredenheid gemonteerd. het geheel is naar alle tevredenheid afgewerkt volgens schema zoals we overlegd hadden. Wij zijn na ruim een jaar nog steeds zeer tevreden over onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastich geholpen”
Door Hans Bomas op donderdag 2 apr 2020 20
Fantastich geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Geen opdringerige houding van de verkoper. Nadat de koop gesloten was hebben we goed contact gehad met de planning. Het plaatsen van de keuken is ook uitstekend gedaan. We konden zelfs de grote inbouw afzuigkap eerder geleverd krijgen zodat we die perfect op maat konden inbouwen. Na de plaatsing werd alle afval meegenomen. Ook na de plaatsing nog telefonisch navraag gedaan of we tevreden waren. Kortom een verademing om mee te maken
REACTIE VAN HANS BOMAS
Foto van de keuken
REACTIE VAN HANS BOMAS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Tomasz Grajcarek op dinsdag 24 mrt 2020 20
Sorry, ich muss mein Bericht in Deutsch verfassen. Ich habe im Jahr 2015 eine Küche im Küchenland Ekelhoff gekauft. Mit den Plänen der Küche habe ich das Haus drunherum bauen lassen. Ich möchte anmerken, dass ich vom ersten Moment an bis zur letzten Schraube mit dem Team von Ekelhoff zu 100% zufrieden bin. Es begann alles mit meinem Termin bei Fr. J. Oude-Wolbers. Sie hat sich den gesamten Samstag Zeit genommen (von der Öffnung des Küchelnlandes bis fast zum Ladenschluss), um auf meine Wünsche und das von mir vorgestellte Design einzugehen. Ich habe noch nie erlebt, dass jemand der Art Zeit aufgebracht hat - vom ersten Moment an bis zum fertigen Küchenplan hat alles gepasst. Als mein Hausbezugstermin feststand, wurde ich von Fr. B. Slomp aus der Terminplanung begleitet. Jedes Telefonat war stets zu meiner vollsten Zufriedenheit - ich bin ein sehr nerviger Kunde - Fr. B. Slomp hat immer alle Hebel in Bewegung gesetzt, dass das Haus bezogen werden kann und die Küche verhanden ist. Einen herzlichen Dank an der Stelle an Fr. Oude-Wolbers und Fr. Slomp für die Zusammenstellung und die termingerechte Auslieferung der Küche sowie für die Gelduld mit mir. Als Liefertermin und Aufbautermin wurde bei mir in der Nähe von Berlin der 11.11.+.12.11.2016 eingeplant. Die Monteure Hr. Nykamp und Hr. Maatmann waren pünktlich - haben sofort mit dem Ausmessen und Auspacken der Geräte und Möbel begonnen - und nun ging es los. Ich konnte es kaum erwarten die Küche bei mir aufgeaut zu sehen. Hr. Nykamp und Hr. Maatmann haben Ihren Job perfekt zu 100% sauber und ordentlich erledigt. Ich habe speziell hier gemerkt, dass Fachleute am Werk sind. Es wurde lles so gemacht, wie ich es wollte. Perfekter Service. Zur Endkontrolle waren die beiden Monteure Hr. F. Hans und Hr. J. Krüger am 20.02.2017 da. Herr Hans sowie auch Hr. Krüger haben alle Schrauben nachgeprüft, und ebenfalls alle Notwendigkeiten getroffen die in einem Neubau nötig sind, um die Küche nicht zu beschädigen (evtl. Setzungsrisse in den Wänden oder auf den Fliesen etc.) - vielen Lieben Dank an Hrn. Hans und Hrn. Krüger für die schnelle top Endkontrolle.

Im Jahr 2020 hatte ich einige Probleme mit der Spüle - ich habe mich vertrauensvoll an Fr. Slomp gewandt, diese hat alle Hebel in Bewegung gesetzt und die Angelegenheit an Fr. Oude-Wolbers weitergeleitet. Ich habe laut Hersteller der Spüle eine "Montagsproduktion" verbaut bekommen. Dieser Fehler ist nicht auf das Küchenland Ekelhoff zurück zu führen, sondern es enttehen oftmals kleinere Produktionsfehler. Aber auch hier konnte ich mich zu 100% auf das Team des Küchenland Ekelhoff verlassen, Fr. Oude-Wolbers und Fr. Slomp haben diese unglückliche Situation für mich zu meiner Zufriedenheit geklärt und auch Fr. Heinsch hat dies entsprechend terminiert. Alles in einem : ein perfekter Service in der Servicewüste Deutschland, den ich jederzeit und überall weiterempfehle. Leider ist Nordhorn und Berlin weit voneinander entfernt - aber auch hier macht das Küchenland Ekelhoff keine falschen Versprechen und Hoffnungen - hier war alles pünktlich. Ich würde mir wünschen, jedes Dienstleistungsunternehmen in Deutschland würde so wie Ekelhoff arbeiten.

Mein spezielles Dankeschön für alles an:
Fr. Oude-Wolbers
Fr. Slomp
Hr. Nykamp
Hr. Maatmann
Hr. F.Hans
Hr. J.Krüger
und auch Fr. Heinsch für den Reklamationsservice

Ihr seid die Crème de la Crème und ganz tolle Mitarbeiter des Küchenland Ekelhoff. Ich hoffe, dass das Engagement und die Freude andere Glücklich zu machen der Nachwuchs im Bereich des Kundenservice sich etwas annimmt.
FOTO VAN TOMASZ GRAJCAREK
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingsmanagement”
Door Freek Verouden op maandag 23 mrt 2020 20
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Voor ons best lastig, omdat we veel ramen in de keuken hebben en we de volle ruimte van de keuken wilde benutten. Voordat we naar Ekelhoff gingen had de heer Matthias Götze al een concepttekening gemaakt. Super! Hij had een hele creatieve en mooie oplossing voor de indeling van onze ruimte. In de winkel zelf goed geholpen. Dhr Götze is vakkundig, vriendelijk en denkt in mogelijkheden. Legde heel goed uit wat de voors en tegens waren van bepaalde materialen, kastindelingen etc. Hij nam ook ruim de tijd en luisterde naar onze wensen. Geen verkoper, maar een goede adviseur! Nadat we alles hadden uitgekozen maakte dhr Götze een prijsopgave en we waren er direct uit. Vervolgens liep de planning en plaatsing voortreffelijk. Goed verwachtingsmanagement, uitstekende keukenplaatsers die ook meedachten (bv keukeblok iets verplaats zodat het precies op de naden van de vloer aansloot). Ook nog prima aftersales. Kortom, wij zijn erg blij met Ekelhoff.
FOTO VAN FREEK VEROUDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vooral doorgaan”
Door Anita en Natale David op zaterdag 21 mrt 2020 20
Ach, wat zijn we ontzettend blij met onze prachtige keuken. Daar was wel het nodige voorwerk voor nodig. Samen met Rene Palstring hebben wij in alle rust een compleet keukenplan gemaakt inclusief het benodigde inbouwapparatuur van Miele. Het plaatsen van de keuken werd binnen een dag uitgevoerd. Toen we het eindresultaat zagen werd er wel een traantje gelaten. Elke dag is het voor ons een feest om te koken in onze prachtige keuken van Ekelhoff. Dank je wel, in het bijzonder Rene Palstering!
FOTO VAN ANITA EN NATALE DAVID
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Wim op dinsdag 25 feb 2020 20
Complete keuken gekocht inclusief Siemens inbouw apparatuur. Keurig geïnstalleerd , met ervaren keurige nette monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Gras - Broenink op dinsdag 18 feb 2020 20
Wij hebben een ruime keuken gekocht. We zijn erg goed geadviseerd en geholpen door Sven Wensing. Levering en montage waren prima: zonder probleem werd de afzuigkap eerder geleverd, zodat tijdens de verbouwing het verlaagde plafond op maat kon worden gemaakt; montage was zeer precies en de monteurs werkten erg netjes. Wij bevelen Ekelhoff van harte aan.
FOTO VAN GRAS - BROENINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zorg en aandacht”
Door Akkerman op dinsdag 18 feb 2020 20
Wij hebben al drie keukens gekocht bij Ekelhoff en een vast aanspreekpunt. Verkoper Sven Wensing denkt zeer goed mee over ergonomische en esthetische details van elke keuken. Omdat de onderneming een eigen installatiedienst heeft en niet afhankelijk is van externe installateurs die voor een vast tarief per keuken werken, worden keukenmeubels ook met meer zorg en aandacht geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door M.Hoogland op vrijdag 14 feb 2020 20
Wij hebben bij Ekelhoff een complete keuken gekocht. We zijn erg goed geholpen door Ole Stranghöner. We zijn erg blij met de keuken en de apparatuur die we erbij hebben gekocht (Siemens). Wat fijn is bij Ekelhoff is dat de communicatie bijzonder goed is. Alles wordt goed afgestemd. Ook over de montage van de keuken zijn wij tevreden. Erg kundige en aardige monteurs. Kortom wij bevelen Ekelhoff zeker aan!
FOTO VAN M.HOOGLAND
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Rutger op dinsdag 11 feb 2020 20
Tijdens het hele proces (van advies, installatie tot service achteraf) zijn we echt heel erg goed geholpen. Ik raad Ekelhoff dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Fam van den Broeck op dinsdag 11 feb 2020 20
Wij hebben in 2018 een keuken gekocht bij Ekelhoff Kuchen, omdat wij al hier al eerder een keuken gekocht hebben en daar zeer tevreden over waren. De vakkundigheid waarmee de Dhr Manfred Backherms ons geholpen heeft is uitmuntend. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over eigenlijk alles. De monteurs waren zeer deskundig en werkten netjes, ze werkten langer door en wilden alles netjes afmaken. Wij kunnen iedereen aanraden die een nieuwe keuken wil aanschaffen om dat bij Kuchenland Ekelhoff te gaan doen.
FOTO VAN FAM VAN DEN BROECK
Strakke keuken met eiland
+ Toon extra foto van Fam van den Broeck
+ Toon extra foto van Fam van den Broeck
REACTIE VAN FAM.BALDANE
Beste fam van den Broeck, schitterende keuken zeg! Ik wil binnenkort ook richting Ekelhoff en lees gelukkig alleen maar goede recensies. Om nog meer beeld te krijgen; mag ik vragen wat uw keuken ongeveer heeft gekost ??? Alvast hartelijk dank voor uw reactie! Mvg, Baldane
REACTIE VAN FAM VAN DEN BROECK
Beste Fam Baldane, Wat leuk om te horen dat jullie onze keuken zo mooi vinden, we zijn er zelf ook ontzettend blij en tevreden mee. Wat we al schreven, dit is onze tweede keuken bij Ekelhoff en zouden daar niet onze tweede keuken gekocht hebben als het niet zo goed bevallen was. In Nl zijn we bij meerdere keukenwinkels wezen kijken maar geloof ons maar,de prijs en kwaliteit bij Ekelhoff is een eerlijke en goede prijs. Het is echt de moeite waard om een afspraak te maken zodat u het zelf kan ervaren. Heel veel succes met het uitzoeken... Mvg Fam van den Broeck
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Noortje op dinsdag 11 feb 2020 20
Een jaar geleden hebben wij bij Ekelhoff onze keuken gekocht. Wij hadden veel goede verhalen gehoord over Ekelhoff. We zijn langs geweest en vonden het de rit zeker waard. We vonden de keukens in showroom al ontzettend mooi. Samen met Ole Stranhoner hebben we onze droomkeuken vormgegeven. Hij gaf heel goed advies. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit en het is een goede prijs. Geen gedoe met onduidelijke prijzen e.d. zoals vaak in Nederland. Tot op de dag van vandaag zijn wij uiterst tevreden. Als we ooit nog een nieuwe keuken nodig hebben, kopen we deze zeker weer bij Ekelhoff en bij Ole! De service die Ekelhoff biedt is ook heel goed. Ze bellen na een tijdje op hoe de keuken bevalt, of er nog iemand langs moet komen om kasten bij de stellen e.d. en of je nog vragen hebt. Een persoonlijke service en ze zijn goed bereikbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Paul Bär op woensdag 5 feb 2020 20
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de keuken en de service die zowel bij de adviesgesprekken als na plaatsing geboden wordt. Het is de tweede keuken die wij bij Ekelhoff kopen en kunnen ze aanraden. Jammer alleen dat ze geen vestiging hebben in Nederland, maar dat is geen belemmering voor ons gezien de prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel”
Door Jacqueline Rogers-Nieuwerkerk op donderdag 16 jan 2020 20
Wij hebben hele goede ervaringen met Ekelhoff. We zijn uiterst professioneel geadviseerd door Sven Wensing. Hij kwam met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden (en andere partijen waar we geweest waren ook niet). Het hele proces is soepel verlopen, afspraken keurig nagekomen, installatie van de keuken gedaan door twee aardige en vakkundige mannen. We zouden iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Trudy van der Mei-Joosten op zaterdag 11 jan 2020 20
Wij hebben bij Küchenland Ekelhoff een keuken gekocht. Wij zijn uitstekend geadviseerd door Ralf Averbeck. Hij begreep snel en onze wensen en deed goede suggesties.Verder heeft hij ook een mooi lichtplan voor de keuken gemaakt. Ook waren wij heel tevreden met de monteurs. Ze werkten heel secuur en netjes.
De keuken is exact zo geworden als wij voor ogen hadden. We zitten er graag. Niet alleen om te eten, maar ook om te werken en de verjaardagen worden hier gevierd!
FOTO VAN TRUDY VAN DER MEI-JOOSTEN
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Trudy van der Mei-Joosten
+ Toon extra foto van Trudy van der Mei-Joosten
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S.de Jong op woensdag 8 jan 2020 20
In 2018 een complete keuken gekocht bij Ekelhoff. Aan 1 kant de keuken incl vaatwasser fornuis etc en aan de andere kant een grote kastenwand met inbouwapparatuur en koel en vrieskist. We zijn heel goed geholpen, super vriendelijk en verstand van allerlei zaken.Wij zijn geholpen door mevr Holmann. Bij levering zeer vriendelijke monteurs .. keurig afgeleverd. Vanwege een mankement/ nalevering zijn de monteurs later nog eens terug gekomen hebben alles weer keurig afgeleverd. Zou er zo weer een keuken kopen.
REACTIE VAN MARGREET
Hoi, ik lees uw reactie over deze keukenzaak. Wij zijn ook op zoek naar een keukenblok en tegenover een kastenwand. Mag ik vragen wat u er ongeveer kwijt voor was ?
REACTIE VAN S.DE JONG
Hallo Margreet, 3 jaar geleden hebben we ook een nieuwe keuken gekocht, nog in het oude huis. Deze was kleiner en duurder terwijl er allerlei aanbiedingen op zaten. Het was bij een groot keuken bedrijf door heel nederland. Dus geloof mij wij waren nu goedkoper uit , mooiere keuken, super tevreden. Als ik U was zou ik langs gaan en een tekening laten maken... Ze zijn heel eerlijk ...wij hadden een borretti via inkoopprijs via een kennis..... en zei vertelde ook dat zei ook wel de borretti kunnen regelen maar niet voor die prijs ....eerlijkheid . Succes..
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. de Boer op vrijdag 27 dec 2019 19
We hebben iets meer dan een jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff in Nordhorn. Via kennissen hoorden we dat keukens in Duitsland vaak beter en goedkoper zijn dan in Nederland. We waren bijzonder positief verrast toen we gingen kijken: een leuk dagje uit met lekkere koffie en kuchen, maar ook zeer veel keuze en bijzonder professionele hulp. De adviseur die ons hielp, Michael Meyer, heeft ons bijzonder goed geholpen. Taal was even wennen, maar hij verstond Nederlands, en we konden zijn Duits (met af en toe een paar woorden Nederlands) goed volgen. Wat we bijzonder prettig vonden was dat hij echt goed en praktisch advies gaf en erg veel ervaring en kennis had. Een aantal keer adviseerde hij de (veel) goedkopere optie omdat die voor ons beter zou zijn, dat gaf veel vertrouwen. Ook de installatie verliep prima: zeer professionele monteurs die doen wat ze beloven (ik heb veel slechte verhalen van allerlei Nederlandse bekende keukenleveranciers gehoord en gelezen). De prijs viel erg mee (al blijft het natuurlijk een hoop geld): omdat Ekelhoff groot is en Duits, kunnen ze zeer scherpe prijzen onderhandelen met leveranciers zoals Siemens. Ook erg leuk (en lekker!) was dat we een gratis kook workshop van Siemens kregen bij Ekelhoff. Daar kwamen we alleen zeer tevreden klanten tegen (of hadden ze die speciaal voor ons uitgezocht ;-)).
FOTO VAN R. DE BOER
Geleverde keuken
REACTIE VAN LISETTE
Beste R. de Boer, schitterende keuken zeg! Ik wil binnenkort ook richting Ekelhoff en lees gelukkig alleen maar goede recensies. Om nog meer beeld te krijgen; mag ik vragen wat uw keuken ongeveer heeft gekost en hoe lang was de levertijd? Alvast hartelijk dank voor uw reactie! Mvg, Lisette
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Molenaar op maandag 16 dec 2019 19
Vorig jaar (2018) bij Ekelhof Küchen een nieuwe keuken gekocht. Op aanraden van vrienden een dagje naar Nordhorn gegaan. Ons doel was alles die dag in 1x te regelen. We hadden een afspraak met adviseur Heiner Ginten en die heeft ons door de hele dag geloodst. Toen tegen de middag het eerste idee voor de keuken eenmaal klaar was en de eerste tekeningen op tafel lagen is de rest van de dag opgegaan aan de keuzes voor materialen, apparatuur en het bijschaven van onze gemaakte keuzes. We hadden een vooraf bepaald budget waar we in eerste instantie overheen gingen, maar in goed overleg zijn we het eens geworden over prijs en de uitvoering van de keuken. Zeer tevreden over het hele verkoopproces. De uiteindelijke installatie verliep eigenlijk ook vlekkeloos. Zeer kundige installateurs die wanneer ter plaatse nog goed meedachten over bijvoorbeeld de hoogte van de bovenkastjes en een probleem met de installatie van de afzuigkap creatief wisten op te lossen. Een ontbrekend sierlijstje werd een paar dagen later alsnog geplaatst. Prima service!
REACTIE VAN ANDRE
Hallo, fijn om te lezen dat alles goed gelukt is. Wij zijn er van de week geweest en kregen te horen dat de waterleidingen etc. niet aangesloten werd door ze. Hoe hebben jullie dat opgelost en wat waren de bijbehorende kosten? Ik hoor het graag!
REACTIE VAN ERIK MOLENAAR
Hallo Andre, als je de tekening van de keuken goed volgt/laat volgen en de aansluiting voor het water precies op de goede plek zitten is het voor een beetje doe-het-zelver vrij eenvoudig. En anders de loodgieter (die mogelijk ook al wat voorbereidend werk heeft gedaan) laten doen...hooguit paar tientjes extra. Alles staat met de juiste voorbereiding. Succes, Erik
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eveline Lans op donderdag 12 dec 2019 19
We hebben met deskundige hulp een nieuwe keuken uitgezocht. goed advies bij onze persoonlijke situatie. Zeker een aanrader. We hebben al meerdere kennissen en vrienden doorverwezen.

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Onze keuken is al geleverd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Vriendelijke monteurs en zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ispelen op dinsdag 12 nov 2019 19
In 2018 de keuken aangeschaft bij Ekelhoff voor ons nieuwbouwhuis. Zeer goed geholpen door adviseur Sven Wensing en deze week is de keuken geplaatst, wat één professionals en harde werkers zijn dit. In een woord 'top'! Voor vertrek alles keurig opgeruimd en uitgelegd door de monteurs, wij raden iedereen aan hier tenminste te gaan kijken voor een keuken.
FOTO VAN ISPELEN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sophie van der Steen op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij werden door iemand in onze omgeving getipt over Ekelhoff Küchen, en ook wij zijn hier geslaagd voor een volledige keuken. Het aanbod is ruim en de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hadden direct een afspraak laten inplannen waarbij alle tijd werd genomen en wij uitstekend van advies werden voorzien, rekening houdend met onze wensen. Daarnaast is de transparantie over de prijs ook prettig. De plaatsing is vlekkeloos en vlot verlopen, wij zijn nog iedere dag ontzettend blij met de keuken. Ook service (zelfs na een jaar) vonden wij bovengemiddeld goed. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de producten, installatie, service en onderhoud van Ekelhoff Küchen en hebben inmiddels ook in onze omgeving verschillende mensen aangeraden hier te kijken voor een keuken (welke ook hier geslaagd zijn!).
FOTO VAN SOPHIE VAN DER STEEN
Volledige keuken
REACTIE VAN MICHELLE
Mag ik vragen wat deze keuken ongeveer gekost heeft?
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Hosman op maandag 11 nov 2019 19
Afgelopen jaar een keuken gekocht bij Ekelhoff in Duitsland. We zijn vakkundig en prima geholpen door Markus Raaz (spreekt goed Nederlands). Hij nam de tijd voor ons en dacht met ons mee. Het gehele proces verliep voorspoedig, ook de installatie (afstand is geen probleem, wij wonen in buurt van Den Haag). Alles nauwkeurig gemonteerd en netjes afgewerkt. Afspraken werden goed nagekomen. Prijstechnisch ook zeker de moeite waard, vonden wij. Telefonisch goed bereikbaar en altijd vriendelijk te woord gestaan. Kortom een goede ervaring: wij genieten iedere dag van onze schitterende keuken! Puntje om rekening mee te houden: Quooker wordt niet aangesloten (conform afspraak), daar was onze loodgieter nog wel even mee bezig.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Arnold Erhardt op dinsdag 5 nov 2019 19
We hebben een complete keuken gekocht met alle apparatuur. Prima advies, goede begeleiding, apparatuur op maat verwerkt (zie bijgaande foto's) en ook de montage was goed op orde. After-sale ook goed. Adviseur mevrouw Nadja Hollmann verdient een pluim voor haar vakmanschap en fijne begeleiding!
FOTO VAN ARNOLD ERHARDT
Maatwerk voor apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee met de keuken”
Door Joyce op zaterdag 19 okt 2019 19
Wij hebben meer dan een jaar terug een mooie keuken gekocht bij Ekelhoff, erg warm welkom en goede uitleg over de mogelijkheden met de verkoper. (Ralf Averbeck) wat ik er prettig vond is dat zowel de verkopers als monteurs erg goed nl konden verstaan en hierdoor makkelijk konden communiceren met ons. De kwaliteit van de keuken is erg goed, goede adviesen gekregen van de verkoper en nog steeds erg blij ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Jeroen Stal op donderdag 12 sep 2019 19
We hebben vorig jaar een keuken gekocht. We zijn een dag in de winkel geweest en zijn goed geholpen. We zijn tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Next125 keuken”
Door Victor van Swinderen op woensdag 28 aug 2019 19
Dit is onze 3e keuken en hadden een beetje genoeg van de manier waarop je bij de grote keukenboeren behandeld werd. De kleinere specialisten hebben minder keus en zijn erg duur. Daarom Duitsland geprobeerd: Ekelhoff zit vlak over de grens en dat uurtje extra was voor ons geen probleem.

De showroom is geweldig: ze hebben gewoon alles en je kan rustig een paar uur ronddwalen zonder aangeklampt te worden. Wil je een offerte, dan maak je een afspraak en nemen ze alle tijd voor je. In ons geval was dat met Ralf Averbeck: hij heeft duidelijk verstand van keukens en jaren ervaring. We wisten redelijk duidelijk wat we wilden na diverse gesprekken bij Nederlandse winkels, maar Ralf heeft daar toch een veel beter ontwerp van gemaakt. Echt tevreden over!

Wat uiteindelijk de doorslag gaf, was dat Ekelhoff eigen service-/installatiepersoneel heeft: heb je met veel moeite een keuken gekocht, dan wil je niet afhankelijk zijn van welke ZZP'er je toevallig krijgt om de boel te installeren. Want als het ergens fout gaat bij keukens is onze ervaring, dan is het bij de levering en installatie. Juist dat traject is van start tot finish geweldig gegaan: je merkt aan alles dat hier heel veel aandacht aan besteed wordt. Alles goed geleverd, alles paste, alles werkt. Geen kleine lettertjes.

Wij hebben een NEXT125 keuken gekocht met zowel het blad als de fronten van keramiek (lavazwart). Naar wij weten kan alleen NEXT dit leveren. Hoge kasten van walnoot (natuur). Apparatuur van Siemens en deels Miele. De prijs was gelijk aan de laagste in Nederland, maar met duidelijk betere apparatuur en natuurlijk de bovengenoemde service. Is er dan niets aan te merken? Nou nee, hooguit dat je net als bij elke keukenzaak moet weten dat er nog ruimte zit in de prijs die initieel genoemd wordt. Ralf deed ook dit goed en we kunnen Ekelhoff met een gerust hart aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bekwaam”
Door Petra Dunweg op woensdag 31 jul 2019 19
We hebben een keuken gekocht in oktober 2018. Dankzij de adviezen van de heer Sven Wensing hebben we geen andere keukenwinkel meer hoeven/willen bezoeken. Bij plaatsing was personeel heel bekwaam en prettig in de omgang. Wat we heel erg op prijs stellen is dat, ook nu de keuken al geplaatst en klaar is, de heer Wensing nog reageert op vragen van ons over mogelijke plinten. Dus zowel service als afterservice zijn erg goed bij Ekelhoff. We zullen zeker het bedrijf aanraden aan anderen vanwege de service, de ruime keuze, de goede persoonsgerichte adviezen en de vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Michael Spaargaren op vrijdag 26 jul 2019 19
Ervaring met ekelhoff is super positief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse keukenaanbieders kwamen wij bij ekelhoff uit daar zij het merk aanboden waar wij verliefd op geworden waren. Vanaf eerste moment in showroom zeer correct ontvangen en men heeft er alles aan gedaan om onze wensen in te vullen en dit met groot succes uiteraard tegen een concurrerent prijsnivo. Tevens is de plaatsing, ondanks fasering vanuit onze zijde, goed verlopen en is de nazorg erg goed. Hier kan de Nederlandse tegenhanger in Hoofddorp nog iets van leren.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw mooie keuken (en huis!) te fotograferen. Het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN JUDITH LISSE
Prachtige keuken en mooie inrichting! Wij zijn van plan ook een industriële glaswand te plaatsen. Kunt u mij svp zeggen waar u deze heeft laten maken?
REACTIE VAN MICHAEL SPAARGAREN
Hi Judith, Dank voor je reactie. De wand is via Stieva / RVS Aalsmeer geleverd
REACTIE VAN JUDITH
Prachtig! Ik ga met de info aan de slag.
REACTIE VAN ALEWIJN NICOLETTE
Goedendag, mooie witte keuken. Is het blad exact hetzelfde (spierwit) als de kasten? Ik ben namelijk op zoek naar een spierwitte keuken met exact hetzelfde blad (krasvrij etc) maar in Nederland zeer lastig. In Nederland alleen maar witte natuursteen bladen die meer creme of of white zijn of met een klein pikkeltje er in.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Inne op donderdag 25 jul 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht en was een goede ervaring. Na een vriendelijke ontvangst uitstekend geadviseerd en geholpen! Mooie ruime showroom, ideaal voor opdoen van inspiratie! Keuken goed geïnstalleerd en nette service!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om uw mooie keuken te fotograferen! Contur keuken met RVS werkblad en Pitt-Cooking. Groeten van het Ekelhoff-team:)
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Verliep prettig”
Door Marcel op donderdag 20 jun 2019 19
Meer dan uitstekend geholpen door Sven Wensing, die in een tweetal lange sessies uitgebreid de tijd nam om mijn droomkeuken geheel naar mijn wensen te modelleren. Zeer prettig bedrijf ook dat haar afspraken nakomt. Plaatsing is vakkundig door eigen mensen van het Ekelhoff team gedaan en ook de after sales verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Zo prettig verlopen”
Door Simone Ruijs op woensdag 12 jun 2019 19
Na eerst door de prachtige showroom te hebben gelopen zijn we heel uitgebreid geadviseerd door Jeanin Oude Wolbers. we hadden al een heel duidelijk plan wat we wilden. Jeanin gaf hierbij praktische overwegingen en samen zijn we tot onze prachtige keuken gekomen. leuk was, dat er gelijk afbeeldingen gemaakt kunnen worden hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. het was een hele prettige manier van samen werken, jeanin begreep goed wat voor beeld we voor ogen hadden, er werden geen opdringerige verkooptruukjes toegepast. we kijken hier met een goed gevoel op terug. de keuken werd perfect opgeleverd. zeer professioneel en een jaar later is de keuken nog een keer opnieuw afgesteld. wat een service! het was fijn dat het proces van kopen en plaatsen van onze droomkeuken zo prettig verlopen is!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wat een vrolijke keuken! Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken. Het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Experts”
Door Paul en Ellen, NL op dinsdag 11 jun 2019 19
Wij hebben de Next 125 / NX902 gekocht in Mat glas kristalwit. Een plaatje van een keuken afgewerkt met houten delen en een betonlook keramiek blad. Heel belangrijk bij een open keuken is naast de functionaliteit ook het design. De creativiteit van de verkoper, Ralf Averbeck, heeft een ons enorm geholpen om de keuken te laten passen bij de woonkamer. Door houten elementen te gebruiken en verlichting is dit zeker geslaagd. Daarnaast is de keuken zeer vakkundig geplaatst door Jens en Torsten. Experts in hun vak en fijne mensen die pas tevreden zijn als het écht af is. Ekelhoff is een top bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wat leuk dat onze fotograaf Franz Frieling bij u langs mocht komen! Wij zijn met z'n allen jaloers op het uitzicht op zee:) Hartelijke groet, het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Erna Krull op zondag 9 jun 2019 19
Helemaal blij met onze keuken! Geweldig geholpen door Ole Stranghöner, hij dacht goed met ons mee en deed goede suggesties. Totaal niet opdringerig en geen rare 'verkoopfratsen'. Ontzettend aardige mannen die de keuken kwamen plaatsen en ook weer een heel aardige man die de keuken kwam afmaken (plinten). Echt een aanrader!
FOTO VAN ERNA KRULL
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Erna Krull
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit van advies”
Door Frank Muller op maandag 3 jun 2019 19
Wij hebben bij Ekelhoff in Nordhorn onze nieuwe keuken gekocht. Je krijgt maatwerk en kwaliteit wat in Nederland in deze prijsklasse niet mogelijk is. Heeft natuurlijk met hun grote omvang te maken, maar ook met de kwaliteit van hun mensen. Adviseur Sven Wensing (spreekt goed Nederlands) heeft meerdere malen voldoende tijd uitgetrokken om al onze wensen in kaart te brengen. Geen 'ja-knikker' maar ook tegenspraak als je iets onverstandigs wilt ('ik zou echt meer dan 100cm tussen eiland en achterwand laten'). En hij brengt je op ideeën die je nog niet kende (bv een optisch zwevend kookeiland, en indirecte verlichting boven de koof met de afzuigunit). De uitvoering was ook goed, alsmede de service achteraf. We wonen er nu ruim een jaar. Onlangs kreeg ik ongevraagd een telefoontje of ze nog een keer langs zouden komen om alle kastjes en laden na te stellen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf Franz Frieling uw mooie keuken mocht komen fotograferen! Hierbij enkele van de foto's die hij maakte. Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geadviseerd”
Door Harry Tuin & Anneke ten Napel op vrijdag 24 mei 2019 19
We waren zelf al geruime tijd bezig geweest met het nadenken over de vorm die onze nieuwe keuken zou moeten krijgen, toen we binnenstapten bij Küchenland Ekelhoff. Het was prettig dat er veel tijd was om rond te lopen door de grote hoeveelheid showroomkeukens en op die manier nog weer nieuwe ideeën op te doen. Wij vielen beiden voor een maïsgeel composiet aanrechtblad - dat echter uit de collectie bleek te zijn genomen door de fabrikant. Jeanin Oude Wolbers, onze adviseuse, reserveerde echter direct het allerlaatste blad dat nog bij de fabrikant in het magazijn stond, ongeacht of we tot aankoop ervan over zouden gaan of niet! Met engelengeduld begeleidde ze onze beslissingen: als ervaren thuiskok en met ongelooflijk veel praktische kennis van keukenzaken gaf ze ons met veel enthousiasme talloze goede adviezen, waar we iedere dag nog van profiteren. De vormgeving van de keuken (zonder bovenkasten) is heel rustig dankzij een mooie vlakverdeling; prima gedaan, Jeanin! Over de plaatsing van de keuken zijn we ook tevreden. Prima monteurs, precies en vakkundig. Over de Bokmerk wand achter de kookplaat zijn we zeer enthousiast, een aanrader. We moesten er wel nog een maand op wachten, omdat de wand pas opgemeten en daarna besteld kon worden toen de keuken al geplaatst was (het ging immers om een zeer groot oppervlak), maar het is de meest praktische achterwand die we ooit achter een fornuis gehad hebben.
Kortom: in alle opzichten is Küchenland Ekelhoff een aanrader!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en de mooie woorden! Hierbij de foto's die Franz Frieling bij u mocht maken. Mut zur Farbe, zoals ze hier zeggen:) Het Ekelhoff team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mauritz Uleman op maandag 20 mei 2019 19
Ik heb een complete keuken gekocht. Van het begin tot het einde was het een feest. Zowel bij het uitzoeken als het plaatsen werd er alle aandacht besteed aan het werken aan een top eind product. Ook de heren die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst secuur en georganiseerd. Kortom top bedrijf. Zou er zo weer een keuken kopen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken op uw woonboot! De keuken is van Contur in kristalgrijs hoogglans met keramiek werkblad. Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken maar kan beter”
Door fam. van den Hoeven op dinsdag 7 mei 2019 19
Na een paar bezoeken waar we geholpen zijn door een uiterst behulpzame en bekwame verkoper Ralf Averbeck was het lang wachten totdat we van de keuken konden genieten omdat de bouw telkens werd uitgesteld. Vervelend voor ons en voor Ekelhoff omdat de planning een paar keer moest worden bijgesteld. Eindelijk was het einde maart zover. Bij installatie gaat er altijd wel iets niet goed en daar waren we op ingesteld. Profielgreep net te kort, natuurstenen plaat in verkeerde maat en de nette en ervaren monteurs zagen ook een putje in de Miele wasemkap. Dat zou een spoed nabestelling worden met enkele dagen levertijd. Een dikke week erna maar eens gebeld waar de kap bleef, konden die tijd niet koken i.v.m. vers stucwerk wat Ekelhoff zelf ook wel had kunnen beseffen. Enkele dagen daarna werd de wasemkap geleverd, het profiel hersteld maar de natuurstenen kon weer terug omdat deze niet gezoet was aan de onderzijde. Helaas had de monteur te weinig ervaring hoe de connectivity met de kookplaat moest worden ingericht en dat blijkt ook niet mee te vallen door een zeer matige App maar met 8 Miele apparaten verwacht je dan wel een hogere serviceniveau. Zeker toen we op 22-4 melden dat de ventilator van de inductieplaat aanloopt en bromt. We zijn een paar weken verder en nog steeds is niemand langs gekomen en de reactie "daar moet eerst de monteur naar kijken" geeft aan dat het wellicht nog langer gaat duren omdat Miele achteraf moet worden ingeschakeld. Ekelhoff wacht mogelijk op een paar panelen van de Simatic keuken die een paar lakfoutjes hadden. Dat is efficiëntie ten koste van de klant.

Conclusie: verkoop en montage is echt uitstekend maar het besef dat het niet leuk is met "problemen" te blijven zitten ook al zijn ze niet heel groot, is niet aanwezig. De de keuken is prachtig maar de probleempjes verstoren het plezier en de irritatie groeit omdat Ekelhoff sneller zou moeten kunnen handelen, volgens hen hebben ze elke dag enkele auto's rijden in Nederland, daar merken we helaas bitter weinig van.
We wachten af...

Aanvulling ontvangen 13 mei 2019: Na een net excuus kwamen de monteurs voor de 3e keer met de natuurstenen plaat aan. Helaas zijn dit keer vergeten de 8 ventilatiegaten - die uitgebreid tekstueel op de tekening zijn aangegeven- niet aangebracht. Plaat gaat weer retour.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Andrew Hagendoorn / Nanny de Beer op maandag 15 apr 2019 19
Wij hebben in maart 2019 een nieuwe keuken laten plaatsen door Ekelhoff/Küchenland uit Nordhorn. Dit was de 2e keer dat wij hier een keuken hebben gekocht. De eerste keer hadden wij al niets dan lof en deze tweede keer werd alles weer conform offerte/afspraken zeer vakkundig en tot super tevredenheid uitgevoerd door zeer vakkundige en vriendelijke, goed Nederlands sprekende Duitse monteurs. Voorafgaand een zeer gedegen, vakkundig en practisch advies gekregen van de keukenadviseur de heer Michael Meyer. Kortom, wij zijn weer supertevreden over Ekelhoff/Küchenland.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michel Gielens op zondag 14 apr 2019 19
Complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, teven kwam de men aldaar met een heel goed voorstel voor de inrichting van de keuken, iets waar we zelf niet aan hadden gedacht. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Je zult er geen spijt van krijgen”
Door Jan en Tineke Tromp op maandag 1 apr 2019 19
We hebben voor ons nieuwbouw appartement (opgeleverd eind 2017) een keuken met alle toebehoren en apparatuur gekocht bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn. Onze dochter had een paar jaar daarvoor ook haar keuken bij Küchenland Ekelhoff gekocht en was daar zeer tevreden over. We hadden begin 2016 een afspraak gemaakt met mw. Jeanin Oude Wolbers (ze had ook onze dochter indertijd geadviseerd). Een keuken koop je niet zomaar maar Jeanin nam alle tijd om alle details en keuzemogelijkheden door te nemen. Het mooie van Ekelhoff is dat ze zo een grote showroom hebben dat alles wat je wil ook "live "bekeken kan worden. Een half jaar later zijn we nog eens in Nordhorn geweest om de puntjes op de bekende i te zetten en definitieve afspraken te maken. Het hele traject daarna, van bestellen, inmeten, plaatsen van de keuken en de after-sale service was bijzonder professioneel, deskundig en klantgericht. Het maakte ook niet uit welke medewerker je sprak van Ekelhoff (Jeanin Oude Wolbers voor verkoopadvies, Reinhard Spitthoff en Hartmut Vrielmann voor de technische installatietekeningen, Thomas Kathorst voor het opmeteen van de nieuwe keuken, Hartmut Hollmann voor de planning van de montage), ze waren allemaal deskundig en klantgericht. Normaal gesproken ben ik niet zo van het beoordelen van geleverde diensten en/of producten maar in dit geval waren we zo tevreden dat ik dit ook wil laten weten aan eventuele nieuwe kopers: ga eens langs bij Küchenland Ekelhoff, je zult er geen spijt van krijgen !
FOTO VAN JAN EN TINEKE TROMP
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Laura Kersbergen op zaterdag 30 mrt 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht kuechenland ekelhoff. Super mooie keuken, we zijn fijn geholpen en het plaatsen verliep vlot en soepel. Bij het plaatsen werkte de mannen heel netjes. Ook zijn wij heel tevreden met de service na het plaatsen van de keuken. Welk bedrijf belt nou na anderhalf jaar om te vragen of alles nog naar wens is? Dikke vette aanrader dus!
FOTO VAN LAURA KERSBERGEN
Keuken met groene tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi ontwerp”
Door Joost Volker op donderdag 28 mrt 2019 19
Wij hebben een complete nieuwe moderne keuken gekocht, bestaande uit een kookeiland en een achterwand. Opvallend was vooral de tijd die er voor je genomen wordt en het persoonlijke ontwerpadvies. Wij zijn door Sven Wensing echt heel goed begeleid en hij heeft een super mooi ontwerp voor ons gemaakt. Sven heeft hier heel goed in met ons meegedacht. De service is erg goed, heel professioneel en gastvrij! Dit gaat door tot na de installatie. Bijvoorbeeld zelfs nog een jaar na plaatsing door een belletje of alles nog naar wens is.
FOTO VAN JOOST VOLKER
Complete nieuwe moderne keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J. overmars op maandag 25 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken aangeschaft. De adviseur Riny Vergoessen heeft ons prima geholpen en goed advies gegeven. Hij had alle tijd voor ons, Ook het plaatsen ging perfect. Alle afspraken woerden goed nagekomen en er is goed contact, Ik zou zeker anderen aanraden naar Ekelhof te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Blijven ontzettend blij”
Door Fam van Paassen op vrijdag 22 mrt 2019 19
Ook wij hebben een kleine drie jaar geleden hier ee. keuken gekocht waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn! Iedere dag nog plezier ervan en nog steeds prachtig! Wat een mooie kwaliteit ook! Keurige afwerking en ze werken zo netjes! Nu gaan we verhuizen en gaan natuurlijk weer terug! En wederom geweldig advies van Ole Stränghoner! Ik kan echt met een gerust hart en overtuiging iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen. De service, adviezen, prijs is echt goed! Oprecht meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Arina de Kraa op zaterdag 9 mrt 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en zijn hierbij prima geholpen door Sven Wensing. We zijn heel tevreden over het advies, ontwerp en uiteindelijke plaatsing van de keuken door team Küchenland. Duidelijke afspraken, goede service en kwaliteit.
FOTO VAN ARINA DE KRAA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door Christine den Hartog op maandag 18 feb 2019 19
Wij hebben voor de tweede maal onze keuken bij Kuchenland Ekelhoff gekocht. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. Zelf hadden we het ontwerp gemaakt en Ole Stanghöner heeft met zijn specialistische kennis die dingen toegevoegd wat maakt dat het een heel fijne logisch ingedeelde keuken is geworden. Door de toevoeging van een mooi marmerlook blad is het een frisse tijdloze keuken geworden die prima past binnen de kleurrijke woning die wij hebben. De service achteraf is ook heel goed. De monteurs zijn niet te belabberd om voor een laatje wat nog niet helemaal lekker loopt langs te rijden. Een eventueel volgende keuken kopen we beslist weer bij hen. En nee, we hebben geen aandelen ;-)
FOTO VAN CHRISTINE DEN HARTOG
Fijne en logisch ingedeelde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds zeer tevreden”
Door Dhr. Stoops op woensdag 13 feb 2019 19
Fantastische service en goede kwaliteit en prijzen bij dit mooie bedrijf. We hebben onze keuken gekocht in 2016 met begeleiding van Mw Mönchen. De keuken is begin 2017 geplaatst. Alles is zeer goed verlopen. Wij zijn nog steeds zeer tevreden met onze keuken.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Een kleine correctie: uw adviseur was Jeanin Oude Wolbers.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Patrick op dinsdag 12 feb 2019 19
Door een verhuizing hebben we voor de tweede maal een keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff. Vanaf het eerste moment werden we opnieuw excellent geholpen. Er wordt meegedacht en ook kundig advies gegeven t.a.v. apparatuur. Geen verkooppraatjes om de duurste apparatuur te nemen maar datgene wat bij je situatie past. De plaatsing verliep ook vlekkeloos. In het plafond bevonden zich nog een tweetal led spotjes die niet meer mooi uitkwamen. Geen probleem voor de monteurs en die hebben ze dus ook moeiteloos verplaatst (betreft een houtskelet woning dus geen betonnen plafond). Bij de eindcontrole hadden de monteurs twee deurtjes gezien die niet helemaal netjes waren (zelf had ik dit nooit gezien) en die komen ze eerdaags vervangen. Ik kan een ieder dan ook Kuchenland Ekelhoff van harte aanraden! Direct realistische prijzen (i.t.t. de meeste keukenzaken in Nederland), kundige medewerkers in de verkoop en bij het plaatsen en afspraken worden nagekomen. Geen gezeur over een deurtje waar een onvolkomenheid in zit; sterker ze signaleren dit zelf en maken er direct werk van. Topbedrijf!
FOTO VAN PATRICK
Moderne keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Aad van der Velden op maandag 28 jan 2019 19
Wij hebben ruim een jaar geleden een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het geleverde produkt. In het voortraject zijn wij deskundig geadviseerd door de heer Riny Vergoessen, hetgeen ons mede heeft doen besluiten om bij Keuchenland Ekelhoff onze keuken aan te schaffen. Ook de plaatsing en nazorg is erg goed geregeld.
FOTO VAN AAD VAN DER VELDEN
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Toon op maandag 28 jan 2019 19
Keuken op maat, prettig en goed advies van Manfred Backherms. Aflevering en montage op tijd en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door J Magendans op maandag 28 jan 2019 19
Aankoop van een complete keuken met inbouwapparatuur. Eerste keer in de showroom gekeken zonder afspraak. Opvallend dat niemand ons aansprak gedurende de twee uur dat we keukens bekeken. Zelf aan de receptie gevraagd of we koffie konden krijgen. Blijkt dat je dat zelf ma pakken maar was nergens aangegeven. Later afspraak gemaakt met adviseur Rini Vergoesen. Hoewel we de keukenopstelling al helemaal uitgedacht hadden koste het veel tijd voordat eea op papier stond en er de offerte meekregen. Levering en montage is keurig gegaan. Super vriendelijke en deskundige monteurs. Werken netjes en nemen de rommel mee als ze klaar zijn. Het resultaat is mooi en de nazorg mbt het bijstellen van ladekasten is prima. Plezierige zaak in de vreemde wereld van keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Melger op maandag 14 jan 2019 19
Geheel nieuwe keuken aangeschaft als onderdeel van een woonkeuken herinrichting. Voor de plaatsing waren ze zeer behulpzaam in de afstemming met onze aannemer. Verder keurig op tijd afgeleverd en geplaatst. Na een jaar werd ik nog opgebeld of ze me nog met bepaalde zaken konden ondersteunen. Ze zijn toen nog langs geweest omdat 1 kastdeurtje niet meer goed recht hing. Ze hebben toen meteen alles netjes nagelopen van de keuken. Echt fijne ervaring met deze winkel.
FOTO VAN MELGER
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Joanna Kuijper-Rebergen op donderdag 10 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht met alles er op en er aan! Elke dag is een feest, van het uitpakken van de afwasmachine tot het koken en bakken E n braden toe!
Prima advies gekregen van Jürgen Piesche.
FOTO VAN JOANNA KUIJPER-REBERGEN
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Joanna Kuijper-Rebergen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Margot Smit op dinsdag 8 jan 2019 19
Ik heb een prachtige, zeer ruime keuken gekocht bij Ekelhoff en was verrast over de prijs én de geweldige service! Van het ontwerp tot aan installatie, alles verliep soepel. Na installatie, maar ook nogmaals na plm een jaar werd ik gebeld met de vraag of alles nog steeds naar wens was en ik nog vragen had. Het kastdeurtje van mijn afvalbakken zat inmiddels ietsje scheef. Geen probleem, een week later stond een monteur op de stoep om het te stellen. En hij checkte meteen de andere deurtjes even als extra service. Ook viel me op dat hij zijn gereedschapskist keurig op een dekentje op mijn houten vloer plaatste, zodat de vloer niet zou beschadigen. Zo netjes, met respect voor je spullen. Al mijn vrienden hebben al jaren hun keukens van Ekelhoff en ik wil zelf ook nooit meer anders!
FOTO VAN MARGOT SMIT
Prachtige keuken
REACTIE VAN MARGOT SMIT
Was deze foto vergeten. Mijn adviseur was Hartmut Vennegerts. Was ik vergeten te vermelden. Zeer ervaren en prettig om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Erika Wortman op zondag 6 jan 2019 19
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Ekelhoff. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg is alles punctueel geregeld. De kwaliteit is super mooi en keuze uit de nieuwste apparatuur. Geen hijgerige verkopers met aanbiedingen, als je niet direct wil beslissen laten ze je zo de showroom uitlopen. Als er ooit onverhoopt iets stuk gaat aan de keukenkastjes of een deurtje gaat hangen wordt dit kosteloos gerepareerd. Personeel is goed opgeleid en spreekt goed Nederlands. Mocht ik ooit voor de derde keer een keuken nodig hebben weet ik waar ik heen ga!
Reactie of foto toevoegen
“Alle vertrouwen”
Door Rob Bak op dinsdag 18 dec 2018 18
We zijn met de offerte die we in Nederland hadden gekregen voor een redelijk uitgebreide keuken inclusief apparatuur, naar Ekelhoff gegaan, hebben die aan Ralf Averbeck gegeven en gevraagd of hij een betere aanbieding kon maken. Niet alleen kon hij dat, maar hij kwam ook met verbeteringen, die niet meer geld kostten. Ralf weet waar hij het over heeft ! Levering ging prima, op tijd en zorgvuldig. Circa 1,5 jaar na levering werden we gebeld of de keuken nog bevalt en of er nog service nodig is zoals het bijstellen van kastdeurtjes of laden. Dat is inderdaad het geval. Ik wacht dus op een belletje voor een afspraak, maar heb er alle vertrouwen in dat deze aftersales service goed en gratis verleend wordt. Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik niet zou adviseren, ook bij Ekelhoff een offerte aan te vragen. Sterker, dat heb ik al bij diverse mensen gedaan !
FOTO VAN ROB BAK
Keuken met bar
REACTIE VAN KOOPS
Beste Rob, Gefeliciteerd met uw prachtige keuken. Mag ik vragen wat de prijs van de keuken of het prijsverschil (percentage) was met de Nederlandse offerte die u had? Ik krijg eenzelfde soort opstelling en heb ook een NL offerte. Ik wil nog naar Ekelhoff, maar is het écht financieel de moeite waard om er naartoe te rijden?
REACTIE VAN ROB BAK
21% verschil voor een next125 keuken ! En dat kwam niet door de btw. Keuken was bijna 25k bij ekelhoff
REACTIE VAN MICHEL VAN DEN GOORBERGH
Beste Rob, Hoeveel jaar garantie geven zij en moest je ook een aanbetaling doen?
REACTIE VAN ROB
Hoi Michel, De garantie weet ik niet meer uit het hoofd en kan ik nu niet controleren want ik ben niet thuis. Er staat me bij op onderdelen 2 jaar en onderdelen 5 of 10 jaar. Ik heb een kleine aanbetaling gedaan van een paar procent.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en duidelijk”
Door Kitty Schuuring op maandag 17 dec 2018 18
Van het begin (aankoop) tot het eind (nazorg) zijn wij heel tevreden over Küchenland Ekelhoff. Zij komen hun afspraken na, hebben een prettige en duidelijke communicatie. En ook al woon je ver van hen vandaan, de afstand maakt niet uit.
REACTIE VAN KITTY SCHUURING
Nog steeds blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Tim op maandag 17 dec 2018 18
In ons vorige huis hadden wij ook een keuken uit Duitsland (we wonen vlak over de grens), maar die leverancier liet nog wel wat te wensen over. Op aanraden van familie hebben wij onze nieuwe keuken bij Ekelhof gekocht. We hadden uiteraard vergeleken met Nederlandse leveranciers, maar qua prijs maakte het niet veel uit (Ekelhof was zelfs een paar honderd euro duurder). Maar de service en uitleg vooraf gaf voor ons de doorslag. En dat blijkt achteraf ook terecht. Het hele proces is bij hun gewoon (zoals het overal zou horen) gericht op service en kwaliteit. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Kevin Wittekoek op zondag 16 dec 2018 18
Wederom geslaagd voor een top keuken. Inmiddels onze 3e keuken die we hebben gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Zeer mooie showroom, perfecte service en wij zijn echt heel erg blij dat wij alle keren geholpen zijn door Sven Wensing. Sven is een echte professional die echt tijd neemt voor je als koper en zeer goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen omtrent apparatuur maar ook zeker omtrent alle mogelijkheden binnen de keukenkastjes.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de keuken”
Door R . de Langen op zondag 16 dec 2018 18
Wij hebben in 2017 een keuken gekocht bij de firma Kuechenland Ekelhoff , wij zijn bij het kiezen van de keuken geholpen door Dhr Ralf Averbeck , hij heeft goed met ons mee gedacht om de door ons gekozen keuken tot een voor ons droom keuken te maken, wij zijn hier nog steeds 12-2018 heel erg blij mee. Ook het plaatsen van de keuken door het personeel van de firma is zeer professioneel gedaan. Tot nog toe werkt alle nog tot volle tevredenheid en kunnen wij niets anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn.
FOTO VAN R . DE LANGEN
Reactie of foto toevoegen
“Kuechenland is zeker een aanrader”
Door NKN op donderdag 13 dec 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken bij Kuechenland Ekelhoff gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Tijdens het gesprek zijn we goed geholpen door Ole Stranghöner. Wij hadden zelf namelijk een oude werkbank die we wilden combineren met een goede degelijke en mooie keuken. Nou en die hebben we gekregen! Tijdens het plaatsen waren de mannen zeer zorgvuldig en netjes en ruimden ze alles op. Ze waren erg beleefd en vriendelijk. De keuken op zich is hartstikke mooi. We hebben een natuurstenen blad in combinatie met een antraciet grijze keuken, wat echt prachtig staat bij ons interieur en huis. Ze belden ons afgelopen week (dus ruim een jaar na plaatsen van de keuken) of alles in orde was en of we nog vragen hadden. Goede service en goede prijs/kwaliteit, Kuechenland is zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Alice Hogen Esch op dinsdag 11 dec 2018 18
We hebben bij Kuchenland Ekelhoff een prachtige keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd. Het was prettig dat alle apparatuur in de winkel aanwezig was om met elkaar te vergelijken. Snelle en goede monteurs! We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgelost”
Door M vd Linde op maandag 10 dec 2018 18
Na 4,5 jaar problemen met onze inbouw koffiemachine een telefoontje en het is keurig netjes opgelost gerepareerd door Siemens en de kosten voor rekening van Ekelhoff echt super.

Eerdere reactie van 31 juli 2013: Na diverse keukenzaken in Nederland bezocht te hebben op advies van de buren eens naar Duitsland gegaan naar Ekelhoff. Eerst een afspraak gemaakt met Dhr Hartmut keurig netjes ontvangen met koffie en diverse versnaperingen als je binnenkomt kijk je je ogen uit zo groot is het daar. Na bijna een halve middag daar geweest te zijn en zeer veel uitleg over de voor en nadelen van diverse keukens en app en toebehoren en heel veel geduld van Dhr hartmut hij is zeer vriendelijk en galant hebben we een prachtige keuken uit laten tekenen en besteld. Na 14 dagen netjes de offerte en weer wat later de 3D tekening met een aparte tekening voor alle aansluitpunten alles keurig zoals afgesproken. Een pluim voor Ekelhoff en Hartmut. We hebben er een zeer goed gevoel bij vandaar dat we voor Ekelhoff hebben gekozen. Word vervolgd als de keuken geplaatst is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Ham op dinsdag 4 dec 2018 18
Goede verkoper, prachtige showroom en wordt gewoon Nederlandse gesproken. Verder hebben ze perfecte service. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door van Veen op maandag 26 nov 2018 18
wij hebben onze gehele keuken bij u gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gerlinde op dinsdag 20 nov 2018 18
Een nieuwe keuken, de service was top. Super goede kwaliteit. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN GERLINDE
Hoekkeuken
REACTIE VAN ANNELIES
Ziet er prachtig uit! Mag ik vragen wat de totaalprijs incl montage was?
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Bas op maandag 19 nov 2018 18
Heb voor de tweede keer in 10 jaar een keuken gekocht bij Ekelhof. Voornamellijk in het verkooptraject maar ook met de montage en de service is Ekelhof aanzienlijk effiecienter, vriendelijker en beter dan de Nederlandse partijen die, nu ze het weer wat drukker hebben, vinden dat ze niet meer zo hard hoeven te werken voor hun klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Complete woonkeuken”
Door Marco Ruitenbeek op donderdag 15 nov 2018 18
Nieuwe complete woonkeuken gekocht. Uitstekende service en aanbieding door Sven Wensing. Montage prima uitgevoerd door 2 nette Nederlands sprekende monteurs.
FOTO VAN MARCO RUITENBEEK
Keukencombinatie met eiland
REACTIE VAN JAN
Marco Ruitenbeek, wat kostte deze keuken? Wij gaan in juli naar Ekelhoff en zoeken een soortgelijke keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Voor Ekelhoff gekozen”
Door Laura Schellingerhout op dinsdag 13 nov 2018 18
Wat een geweldig bedrijf! We hebben bij Ekelhoff een keuken gekocht. Na veel recensies van keukenbedrijven te hebben gelezen, en na meerdere bedrijven te hebben gezocht hebben we voor Ekelhoff gekozen. Wel een eindje rijden voor ons (2 uur), maar meer dan de moeite waard. Wat een goeie service en wat een goeie kwaliteit. Het begon al bij de adviseurs. Medewerkers met echte kennis van zaken die proberen je zo goed mogelijk te adviseren binnen het budget, de wensen en de ruimte die je hebt. Geen valse beloftes, geen verkooppraatjes als 'u moet vandaag beslissen, morgen geldt de aanbieding niet meer', gewoon eerlijk (onder-)handelen. De prijzen zijn lager dan in Nederland en, wat ons vooral aansprak, zij zorgen ook voor plaatsing van de keuken. Alles in 1 hand, en ook dus maar 1 aanspreekpunt en verantwoordelijke. De plaatsing ging in overleg. De communicatie hierover was goed en de mannen die plaatsten deden dat snel en vakkundig, met oog voor details. Na de plaatsing gaven ze ook nog adviezen over het onderhoud. Daarmee stopte het niet. Ook de after sales was boven verwachting. Er werd goed gereageerd op nog wat vragen die we hadden en meermaals aangeboden om nog eens langs te komen als er wat was. Verder nog goed om te melden dat alle medewerkers met wie we door de tijd heen in contact hebben gehad, erg vriendelijk waren, van receptie tot adviseur tot financiële administratie. Makkelijk was ook dat we de gesprekken en correspondentie in het Nederlands konden voeren. Kortom, mochten we ooit weer een keuken nodig hebben, dan is er voor ons maar 1 optie: Ekelhoff!
FOTO VAN LAURA SCHELLINGERHOUT
Keuken met bardeel
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door Ralph van der Linden op woensdag 7 nov 2018 18
Eind 2016 heb ik mijn keuken gekocht bij Ekelhoff. Sven heeft mij toen geholpen en erg goed meegedacht met mijn wensen en het ontwerp ervan. Dit jaar, begin 2018, werd mijn nieuwbouwwoning opgeleverd en de keuken geïnstalleerd, alles verliep vlekkeloos en binnen een dag zat de nieuwe keuken er in. Na mijn goede ervaringen hebben ook mijn ouders een afspraak bij Sven gemaakt, ook zij zijn sinds vorige maand superblij met hun nieuwe keuken en van begin tot eind is ook dit traject goed verlopen. Van start tot aftersales, een dikke 10!
FOTO VAN RALPH VAN DER LINDEN
Een dikke 10
+ Toon extra foto van Ralph van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Fleur uit Blaricum op woensdag 7 nov 2018 18
Wij hebben onze droomkeuken bij jullie kunnen vinden! De keuken staat prachtig in ons huis en we zijn een zeer tevreden klant. De samenwerking met Sven verliep helemaal naar wens en we bedanken hem ook heel graag!
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat onze fotograaf bij u langs mocht komen!
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
REACTIE VAN JOHAN
Beste Fleur, wat een prachtige keuken, echt helemaal geweldig. ik ben ook op zoek naar zoiets moois, mag ik zo vrij zijn om te vragen wat deze keuken heeft gekost.
REACTIE VAN FLEUR
Beste Johan, Dat mag zeker. Het is natuurlijk wel helemaal afhankelijk van de apparatuur maar ga uit van 30k dan kom je er wel ;)
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door FJ Krijger op dinsdag 6 nov 2018 18
In het voorjaar van 2017 hebben we enkele keukenbedrijven bezocht met als resultaat dat het vertrouwen snel weg was wegens agressief gedrag. Op aanraden van vrienden zijn naar Nordhorn getogen. We zijn vakkundig geholpen door Sven Wensing. Sven had al snel door dat ik linkshandig was en het ontwerp was zodanig dat het logistiek op linkshandigen was ingesteld. Vergeleken met de NL leveranciers hebben we meer kwaliteit tegen een lagere prijs gekregen . Kleine aanpassingen zijn ook plezierig doorgevoerd. De montage werd Vakkundige monteurs uitgevoerd. Nu de keuken een jaar in gebruik is kunnen we alleen maar concluderen dat we met plezier in de keuke kunnen werken en denken met plezier terug met de samenwerking met Ekelhoff en Sven in het bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit”
Door Jongema op donderdag 11 okt 2018 18
Voor de tweede keer een super mooie keuken gekocht bij küchenland Ekelhoff!!
Sven Wensing heeft beide keren een prachtig ontwerp gemaakt en waar we enorm tevreden en blij mee zijn. Na een verhuizing kwamen we wederom bij Ekelhoff voor een keuken. Ze leveren top kwaliteit en prima service voor nette prijzen. Binnen drie dagen stond onze keuken, ze nemen alle afval weer mee en zorgen dat er een zeer tevreden klant achterblijft. Bedankt Sven, we zijn erg blij met je ontwerp en de geplaatste keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Richard op woensdag 19 sep 2018 18
In Nederland hebben we vele keukenwinkels bezocht en telkens gingen we er weg met een vreemd gevoel. Uiteindelijk bij Ekelhoff terecht gekomen en vanaf minuut 1 voelde we er ons thuis. We hebben fantastisch geholpen door Sven, die heel erg goed mee heeft gedacht en met goede tips kwam. Fijn dat iedereen Nederlands praat en verstaat, zowel de monteurs als de planners. De monteurs waren behulpzaam en zeer kritisch op hun eigen werk. Zelf gaven ze aan dat een aantal grepen waren beschadigd en dat ze hiervoor nieuwe kwamen brengen. Wij konden de beschadigingen zelf bijna niet zien, zo minimaal. Prachtig om zulke vakmensen aan het werk te zien. Als we ooit weer een nieuwe keuken gaan kopen, gaan we direct weer naar Ekelhoff terug, fantastische winkel!
FOTO VAN RICHARD
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Masja op maandag 17 sep 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden! Ze zijn nog een keer geweest om het een en ander bij te stellen, de service is erg goed!
Reactie of foto toevoegen
“Alles waar gemaakt”
Door Familie van Ooijen op donderdag 13 sep 2018 18
Wij zijn naar Nordhorn gereden naar aanleiding van alle goede recensies die geschreven waren over dit bedrijf. Wel ze hebben alles waar gemaakt. Wij hebben in de prachtige showroom een goed gesprek gehad met een ervaren adviseur die precies onze wensen kon verwerken in een tekening en meedacht over oplossingen. De keuken is door zeer nette Duitse monteurs geplaatst, ze werkten heel zorgvuldig. Het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen. Alles werkt naar behoren en wij zijn nu na een half jaar nog steeds heel blij met de keuken. Wij kunnen deze zaak met alle plezier aanraden.
FOTO VAN RUUD VAN OOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Mevr. Staats op maandag 10 sep 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij kuechenland Ekelhoff. Alle lof voor het bedrijf. Bij het uitzoeken kregen we deskundig advies. Later bij het plaatsen waren de mannen heel correct en werkten heel snel. Alles werd goed uitgelegd
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Boudewijn en Meta Brandon op maandag 10 sep 2018 18
Onze ervaring met de firma Ekelhoff is zeer goed. Dit was onze 2de keuken. In de oriënterende fase zijn we zeer goed geholpen en hebben daardoor de voor ons optimale keuken kunnen samenstellen. Juist het meedenken van de verkoper om onze wensen concreet te maken was zeer professioneel. Ook het bestellen en plaatsing was fantastisch. Daar ons huis nog gebouwd moest worden, waren we afhankelijk in de planning van de bouwer. Zoals altijd liep dit enorm uit en werd ons huis ruim 1 jaar later opgeleverd dan gepland. De oplevering door de bouwer is in de laatste fase nog een keer 3 maal verschoven. De firma Ekelhoff heeft hierin de maximale souplesse getoond en heeft ons enorm geholpen om op tijd te kunnen verhuizen. Alles top is geleverd en ook de nazorg was fantastisch. En wat belangrijk is alles binnen het afgesproken budget!
FOTO VAN BOUDEWIJN EN META BRANDON
Prachtige keuken
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor de mooie woorden:) Hierbij een van de foto's die onze fotograaf bij u mocht maken. Uw team van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door e. ten brink op donderdag 6 sep 2018 18
Ik heb een keuken gekocht bij Ekelhoff waar ik zeer tevreden mee ben. Ze nemen goed de tijd voor je. De montage verliep zeer netjes en professioneel. En als er daarna iets is wordt het gewoon opgelost.
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! met vriendelijke groet, het team van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend en klantgericht”
Door J. Palstra op maandag 3 sep 2018 18
Ik heb in het verleden reeds twee keukens gekocht bij Ekelhoff. Beide keren waren zowel de advisering (Sven Wensing) als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Hierbij enkele foto's die onze fotograaf bij u maakte. Complimenten voor de prachtige inrichting! Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Kirsten Steenvoort op vrijdag 31 aug 2018 18
Een geheel nieuwe keuken waar wij erg blij mee zijn. Van te voren tijdens de afspraak is er erg goed naar onze wensen geluisterd en zijn deze vertaald naar onze ideale keuken. Zowel qua stijl als bijbehorende apparatuur. Ook de service bij plaatsen en naderhand zijn uitstekend.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Fijn dat we langs mochten komen om uw mooie keuken te fotograferen, en bedankt voor de mooie woorden:). Uw team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
RVS werkblad met geïntegreerde spoelbak
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Marcel Huigen op dinsdag 7 aug 2018 18
Op zoek naar een keuken las ik de recensies. Ik dacht dat het te mooi om waar zou zijn. Ging op bezoek bij Ekelhoff. Met mijn vrouw hebben we 5 uur door de zaak gelopen. Echt alles werd uitgelegd. Werkelijk uitstekend. Na afloop geen gezeur en alle tekeningen en offerte mee. Na twee weken een tweede bezoek. Weer uren goed geholpen en een prachtige keuken tegen een goede prijs gekocht. In juni geplaatst. Niet alles was goed. Helaas de muur beschadigd. Geen probleem. Mocht worden gemaakt door mijn aannemer. Op 6 augustus is de keuken afgemaakt. Ekelhoff krijgt van mij een dikke 10. Zeer deskundig en aardig personeel. Uitstekende service. Uitstekende kwaliteit. Tip aan de lezers: ga naar Ekelhoff voor een offerte. Je krijgt er geen spijt van. De Nederlandse keukenzaken kunnen hier nog wat van leren.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en plezierig”
Door W van Dorland op zondag 15 jul 2018 18
Küchenland Ekelhoff heeft ons vakkundig en plezierig geholpen met de de keuken voor ons nieuwbouwhuis. De medewerkers zijn deskundig en denken mee over de indeling, de apparatuur en de plaatsing. Het bedrijf is flexibel, bouw- en apparatuurveranderingen werden in de planfase zonder problemen aangepast. Over het eindresultaat zijn wij super tevreden, alles is volgens plan verlopen. De keuken is perfect geplaatst en het is een plezier om in de keuken te koken. Bij het bouwen van een huis is het toch wel heel fijn als je op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Küchenland Ekelhoff kunt bouwen.
FOTO VAN W VAN DORLAND
Supertevreden met dit eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door D van der Z op woensdag 11 jul 2018 18
Wij hebben vorig jaar een complete keuken incl een kookeiland laten plaatsen. Wij zijn geweldig geholpen. Zowel tijdens de keuze van de keuken als tijdens het plaatsen. Men is zorgvuldig en denkt mee. Wij kunnen alleen maar zeer tevreden zijn over de kwaliteit van Kuchenland Ekelhoff
FOTO VAN D VAN DER Z
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Huong Nguyen op woensdag 11 jul 2018 18
Ik heb voor mijn tweede huis ook weer gekozen voor een keuken van Kuchenland Ekelhoff. De service is uitstekend en alles is mogelijk! Tijdens het gesprek worden je ideeen meegenomen in de 3D tekeningen en ondertussen krijg je er ook nog een hapje en een drankje bij! Ik hem Kuchenland Ekelhoff al een aantal keren bij vrienden en familie aangeraden en ook zij zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit! Ik kijk met een positief gevoel terug op de samenwerking met Kuchenland en kan het iedereen aanraden!
FOTO VAN HUONG NGUYEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN SANDRA
Mag ik vragen hoeveel deze keuken heeft gekost? Wij willen een zelfde soort keuken. Alvast bedankt voor je antwoord!
REACTIE VAN HUONG
De keuken heeft ruim €20.000 gekost en is het helemaal waard! Het ligt uiteraard ook aan de spullen die je wilt. Wij hebben bv zeeppomp, warmhoudla en een 5pits fornuis. Daarnaast alle spullen van Siemens. Succes!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterste precisie”
Door Maarten Benschop op zondag 8 jul 2018 18
We hebben een mooie keuken met kook- en spoeleiland gekocht bij Küchenland Ekelhoff. We zijn super tevreden over het plaatsen van de keuken, met uiterste precisie gerealiseerd. We zijn goed begeleid en verrast over de goede service achteraf, waar Küchenland op eigen initiatief contact met ons heeft opgenomen over onze ervaring.
FOTO VAN MAARTEN BENSCHOP
Keuekn met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk op alle fronten”
Door Peter Pieterson op vrijdag 6 jul 2018 18
Ik heb een keuken met apparatuur gekocht. Het eerste contact verliep buitengewoon vriendelijk en deskundig. Ik had een mooie lichte kleur keuken gezien in de showroom en de verkoper kwam met een prachtig bijpassend keramisch aanrechtblad. Ik had in Nederland al meer gezien en de keuze is enorm. Dus toen dit zo"n mooi geheel was, was de keuze snel gemaakt. De zorg hierna, zoals wijzigingen indeling, apparatuur, inmeten en plaatsen was uitstekend. Ook het contact met verschillende medewerkers vond ik heel plezierig en soepel verlopen. Buitengewoon klantvriendelijk op alle fronten. Een aanrader! Geen minpunten? Eentje dan. Ik heb een plint verprutst na plaatsing en moet nu een nieuwe. Dat is wel mega duur.
FOTO VAN PETER PIETERSON
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen (D)
aNordhorn , Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.