Feedback
9,8

Kuechenhaus Ekelhoff (D)

Nordhorn
Website: www.keuken-ekelhoff.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenhaus Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Ervaringen
Er zijn 302 ervaringen over Kuechenhaus Ekelhoff (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren275 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Zeker aanraden”
Door Anne Marie Lohuis op woensdag 2 okt 2019 '19
Wij hebben in 2018 een keuken gekocht bij Ekelhoff voor ons nieuwbouwhuis, een best lastige taak omdat je de ruimte nog moeilijk kan inschatten. Gelukkig zijn we heel tevreden over het eindresultaat! De heer Henning Reineke heeft uitgebreid de tijd genomen om de opties te bespreken en geadviseerd in materialen, apparatuur en afwegingen om binnen ons budget te blijven. De keuken is met zorg gemonteerd en zelfs een zijkant met onzichtbare schade aan de buitenkant werd vervangen. Ook hebben ze geweldige service nadien als er nog iets mankeert of bijgesteld moet worden. Kortom, wij kunnen Ekelhoff zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes”
Door Jan Nobbe op dinsdag 24 sep 2019 '19
Goede service. Duidelijke afspraken. De mensen die de keuken laatsten zijn vakmensen. Weten altijd een goede oplossing te vinden. Werken zeer netjes. Als je geen Duits of slecht Duits KINT praten geen probleem. Je kan gewoon communiceren in het Nederlands. Ik zou zeker aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Bruijnes op donderdag 5 sep 2019 '19
Wij zijn ons bij Kuechenhaus Ekelhoff gaan oriënteren op een nieuwe keuken na een tip van onze vroegere buren. Het maken van een afspraak is telefonisch verlopen. Hierbij viel meteen de persoonlijke benadering op. Het werd een afspraak van 3 uur met Jonas Niemeyer. Dhr. Niemeyer was bijzonder goed in staat om te luisteren naar onze wensen en deze te 'vertalen' naar concrete mogelijkheden. Dit was lang niet altijd eenvoudig om de de keuken geplaatst moest worden in ons gerenoveerde appartement. Dit betekende o.a. dat er in de keuken een ventilatie kanaal (doorsnede 100 mm. en een afvoerbuis (doorsnede 110 mm) weggewerkt moesten worden. Ook moest rekening gehouden worden met de centrale schacht in de hoek van de keuken. Ideeën hierover werden werden ter plekke gevisualiseerd middels een computerprogramma. Uiteindelijk verlieten wij na 3 uur de zaak met een concreet voorstel inclusief offerte. Prettig bij het opmaken van de offerte vonden wij dat er gewerkt werd met vaste prijzen. Je weet waar je aan toe bent en hoeft niet te onderhandelen (en voelt geen druk). De twee medewerkers verstonden hun vak. Zij werkten rustig, netjes en nauwkeurig. En niet onbelangrijk, alles paste precies. Kortom, in het hele 'proces' hadden wij met vriendelijke en deskundige medewerkers. Kort na de plaatsing hebben wij bij onze (schoon)zuster Kuechenhaus Ekelhoff aanbevolen. Ook zij heeft haar nieuwe keuken daar gekocht.
FOTO VAN FAM. BRUIJNES
Olijfgroene keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bruijnes
Reactie of foto toevoegen
“Prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar”
Door Lenny op dinsdag 3 sep 2019 '19
Na wat negatieve ervaringen in Nederland door een kennis doorverwezen naar Ekelhoff. Door de verkoper, Uwe Brama, is heel goed meegedacht over de plaatsing van onderdelen in de keuken, waardoor het nu een heel praktische en goed bruikbare keuken is geworden en de ruimte optimaal benut is. Goedkoop was het zeker niet, maar de prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar. Ik was uiteindelijk meer kwijt dan aan sommige aanbiedingen in Nederland, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit véél beter is en de plaatsing zorgvuldig met meerdere personen is uitgevoerd. De keuken is op de millimeter precies geplaatst. Ook zijn er uitstekende adviezen gegeven over de apparatuur. Hierdoor is op iedere plek een apparaat gekomen dat volledig voldoet, terwijl het geen onnodig dure varianten zijn geworden. Ondersteuning na aankoop is ook uitstekend. Zelfs voor de kleinste onvolkomenheden komt Ekelhoff terug om deze in orde te maken en ze zijn zeer goed bereikbaar en bereid om te helpen bij vragen achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Pieter Westra op dinsdag 3 sep 2019 '19
Goede ervaring met Carsten Palstering, juiste vragen werden gesteld om vervolgens met een heel mooi voorstel te komen. Het eindresultaat is dan ook top.
FOTO VAN PIETER WESTRA
Top eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jochem op maandag 2 sep 2019 '19
Wij hebben in ons nieuwbouw huis een mooie keuken laten plaatsen door de firma Ekelhoff. Wij zijn goed geholpen door Marie Louise zij heeft onze wensen geïnventariseerd en het resultaat mag er zeker zijn. Mooi aanrechtblad van keramiek met mooie Siemens apparatuur. Tijdens de plaatsing nog een extra optie gekozen en deze is later alsnog geplaatst, geen enkele moeite. Overall zeer tevreden en wij raden deze keukenleverancier aan.
FOTO VAN JOCHEM
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ton en Hilda ter Ellen op donderdag 29 aug 2019 '19
Wij hebben een SieMatic keuken gekocht bij Ekelhoff en wij zijn zeer tevreden over de aanschaf, vanaf oriëntatie, waarbij we heel vakkundig geholpen zijn door Jonas Niemeyer tot en met het plaatsen van de keuken. Het is wel van belang om een afspraak te maken als je met een adviseur wil praten en overleggen omdat de aanschaf van een keuken nogal wat tijd vergt. Een uur later had Jonas de offerte klaar, wat bij veel zaken niet mogelijk is. Je weet direct waar je aan toe bent. Ook het plaatsen en de naservice is uitstekend te noemen, heel correct en hele vriendelijke, Nederlands sprekende werknemers.
FOTO VAN TON EN HILDA TER ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Tegengevallen”
Door Annelies op maandag 22 jul 2019 '19
Een keuken gekocht in december 2018. Levering mei 2019. De verkoper was op momenten erg ongeduldige met onze wensen wat we vervelend vonden. Uiteindelijk naar tevredenheid een keuken uitgezocht. Levertijd was erg lang. De levering en plaatsing verliep ronduit slecht. Slechte communicatie, veel zaken waren niet goed geplaatst. Toen we dit aangaven bij de Duitse monteur zei hij dat het niet zijn probleem was. Onderdelen bleken verkeerd besteld te zijn. Nu juli 2019 is de keuken nog steeds niet af. We wachten nog steeds op levering van een aantal onderdelen. Meest vervelend is de slechte communicatie. We horen niks en moeten er zelf telkens achteraan. We hebben er spijt van dat we helemaal naar Duitsland zijn gegaan voor een keuken. Wat een belabberde service.
Reactie of foto toevoegen
“Next 125 keuken”
Door Janneke en Erik de Graaf op dinsdag 18 jun 2019 '19
We hebben voor de 2e maal een keuken gekocht bij Ekelhoff, een next 125 met een stalen blad. We werden deze keer geholpen door Thomas Szellas en dat is erg goed bevallen. Thomas heeft hiervoor zelf keukens geplaatst voor Ekelhoff en dat merk je meteen in het gesprek. Ook de nazorg is prima. Na de plaatsing verschillende keren gebeld door Ekelhoff of de keuken beviel en of er nog zaken waren die aangepast dienden te worden. De 3e keuken komt hier zeker ook weer vandaan.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw mooie huis en keuken! Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Peter Westerhof op woensdag 5 jun 2019 '19
In April 2018 is onze keuken die wij bij Küchenhaus Ekelhoff gekocht hebben geplaatst. Wij zijn bijzonder tevreden met het gehele traject welke met de aankoop gepaard is gegaan. Wij zijn professioneel geholpen door Henning Reineke (spreekt goed Nederlands!) daarna verliep de montage ook prima. Wij zijn kortom zeer tevreden! Voor een volgende keuken gaan wij zeker terug.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf langs mocht komen in uw vrolijk ingerichte huis! Matzwarte Contur eilandkeuken met wit Silestone werkblad. Groetjes van het Ekelhoff-team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Joke en Wil Franken op maandag 20 mei 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het ontvangst was zeer hartelijk. Met Jonas hadden we een zeer goede klik. Hij wist onze wensen te vertalen in de prachtige keuken die we nu hebben. Ook het installatie team was zeer professioneel. Jonatan en Patrick hebben echt vakwerk geleverd, niets was hen te veel en denken goed mee over de afwerking de jongens verdienen een groot compliment. Wij zullen Ekelhoff zeker aanbevelen bij mensen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf, Franz Frieling, bij u langs mocht komen. Hierbij drie van de foto's die hij maakte. Veel groeten van het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met keuken”
Door G.Derking op woensdag 1 mei 2019 '19
ik ben al jaren klant, altijd tevreden. heb hier al 5 verschillende keukens gekocht. Tot 2017. Keuken besteld voor 30.000,00 euro. Niet goedkoop./ maar altijd tevreden en ik heb veel wensen. Keuken is veel te hoog. apparaten zoals stoomoven en oven, veel te hoog. Kasten zijn hoog en groot. weinig opberg ruimte. Gasfornuis, met wok, is een ramp. glas is rot schoonmaken. ingebouwde stopcontacten nemen je hele aanrecht in beslag. Uittrekbare slang van de kraan. heb je niets aan. komt niet over de aanrecht heen. Is uit een boekje en is niet naar gekeken of hij wel geschikt is. Zeep pompje is nu al kapot. is ook haast niet te vullen. En later gemonteerd. waren ze vergeten. Als je je handen wast is alles tot aan de ramen toe nat. En zo kan ik nog wel ff door gaan. Als je klaagt hoor je gewoon niets meer. Sorry maar voor mij geen keuken meer hier.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door LH op vrijdag 26 apr 2019 '19
Wij hebben een ruime moderne keuken gekocht met kookeiland, inclusief apparatuur, en zijn zeer tevreden over de service, zorgvuldigheid van tekeningen en uiteindelijke snelheid van plaatsen. Ook de after service is uitstekend: hoewel wij na een jaar geen klachten hadden, kwam wel de monteur langs om de lades te checken en heeft hij ons nog met iets geholpen. Geen spijt van deze ervaren keukenexpert!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Arno van der Drift op vrijdag 26 apr 2019 '19
Wij hebben zeer goede ervaringen met Küchenhaus Ekelhoff. Van het eerste contact tot aan de after sales na plaatsing van de keuken. Zo werden we door dhr Reineke prima geholpen. Eerlijk en direct advies, vooraf geen vragen over budget en een eerlijke / goede prijs. We verlieten de winkel met een goed gevoel en genieten nog iedere dag van onze keuken en de tips die we kregen tijdens de aanschaf. Levering en plaatsing waren top. Vriendelijk en vakbekwaam personeel, waarbij ook bij het plaatsen werd meegedacht. Kortom: een zeer positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Familie Spit op maandag 8 apr 2019 '19
Eind 2017 heeft Kuechenhaus Ekelhoff onze nieuwe keuken geplaatst en al met al zijn we super tevreden. We zijn zeer deskundig geholpen en vanaf meet af aan is er op een constructieve wijze meegedacht en zijn we voorzien van praktisch adviezen. Tijdens onze verbouwing zijn medewerkers meerdere keren geweest om metingen en bevindingen door te geven. Het plaatsen van de keuken ging vervolgens zeer professioneel en ook hier werd er grondig meegedacht door de monteurs. Al met al zijn we zeer content met onze keuken en bevelen Kuechenhaus Ekelhoff van harte aan bij geïnteresseerden.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Vincent op zondag 3 mrt 2019 '19
Keuken gekocht, erg goede service en goed contact met de verkoper en plaatsers. Ze gaan erg zorgvuldig te werk. Ook erg goed meegedacht met het ontwerp en ons budget.
FOTO VAN VINCENT
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard”
Door A. Prins op zondag 3 mrt 2019 '19
In 2018 hebben wij voor de tweede keer een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff gekocht.
Wij hadden een idee voor de keuken en Uwe Brama heeft dit met zijn kennis gefinetuned. Wij zijn wederom zeer blij en tevreden met onze keuken. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. En ze spreken gewoon Nederlands. Tevens is de service voor, tijdens en na aankoop is super. Kuechenhaus hebben wij (met succes) aanbevolen aan familie en vrienden.
FOTO VAN A. PRINS
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Alders -van Kordelaar op zondag 3 mrt 2019 '19
Dit is de 2e keer dat wij een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hebben gekocht. Beide keren is dit ontzettend goed (super) bevallen. Duidelijke communicatie (niemand hoeft bang te zijn voor de taalbarrière), een grote showroom met veel voorbeelden, een geduldige verkoper die uren in ons heeft gestoken. Ook over de kwaliteit van de keuken zijn we zeer tevreden, mijn vorige keuken heeft 12 jaar gestaan en zag er nog als nieuw uit. Via grote inkopen kunnen ze apparatuur zeer goedkoop aanbieden, ik heb het nergens op internet goedkoper gezien. De monteurs zijn echt vakmensen, ze werken netjes en mocht er iets niet helemaal passen dan wordt het mooi passend gemaakt. Ook over de nazorg ben ik goed te spreken, er wordt actief vanuit Kuechenhaus contact opgenomen en mocht er iets niet goed zijn (bij ons moest de koelkastdeur weer even uitgelijnd worden, dan komt er binnen afzienbare tijd iemand langs. Na het plaatsen van onze keuken hebben mijn ouders en een vriend ook een keuken gekocht bij Kuechenhaus en ook zij zijn zeer tevreden. Het lijkt een verkooppraatje, maar ik ben nu eenmaal zeer tevreden.
FOTO VAN FAMILIE ALDERS -VAN KORDELAAR
Vakmontage
+ Toon extra foto van Familie Alders -van Kordelaar
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door C de Boer op woensdag 27 feb 2019 '19
Na veel keukenwinkels bezocht te hebben in nederland , en geconfronteerd te worden met vele schimmige verkooptrucs (waarbij de keukenkampioen Nijmegen het absolute dieptepunt was!) kwamen we na een tip terecht bij Ekelhof. We hebben hier in sep 2017 onze keuken gekocht. vanaf het bezoek aan de showroom tot aan meer dan een jaar na installatie zijn we zeer tevreden. afspraken worden nagekomen, de prijs is wat ie is (en daarmee meteen al goedkoper dan wat ze je in Nederland in 1e instantie aan proberen te smeren). Men was transparant over de prijs en de totstandkoming hiervan. Onze verkoper vriendelijk (Henning Reineke). De installatie van de keuken was prima. op een later moment is er nog een installateur langsgeweest omdat een lade aanliep. Dit is netjes en zonder kosten opgelost. Na een aantal maanden werden we gebeld of alles naar wens was: heel netjes! na een jaar zijn we nogmaals gebeld of alles naar wens was. al met al een aanrader.
FOTO VAN C DE BOER
Landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door C. de Kraker en L.R.S. de Kraker-Last op donderdag 17 jan 2019 '19
Een complete keuken met inbouwapperatuur. Alles i.o.m. en een goed advies van Carsten Palstring samengesteld. Met een prachtig granieten keukenblad. Eigenlijk waren we, na een complete uitleg en goede voorlichting door de verkoper, binnen een paar uur samen over eens. Dit is onze keuken en dezelfde dag de opdracht gegeven. De levering en plaatsing van de keuken en de nazorg was voortreffelijk
Reactie of foto toevoegen
“Nog elke dag blij”
Door M. Elmendorp op donderdag 10 jan 2019 '19
Wij hebben anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff. We vonden het gesprek met mevr. Ter Laak prettig en zijn goed en netjes geholpen. Alle communicatie rondom de levering etc. ging in het Nederlands en ook het plaatsen van de keuken is erg professioneel gedaan. We zijn nog steeds elke dag blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Remon op dinsdag 8 jan 2019 '19
We hebben een keuken gekocht, grote plussen zijn:
- Veel, veel betere prijs / kwaliteit verhouding dan Nederlandse peers
- Betere begeleiding bij verkoop (door Henning Reineke)
- Betere showroom met meer keuzes en meer kwaliteitsmerken
- Snelle en goede plaatsing; first time right, alles netjes schoon achtergelaten
Aandachtspunten waren
- Technische tekeningen kwamen pas 4 weken voor oplevering binnen (toen leidingen er al in zaten, zou wegens drukte komen)
- Was ons niet duidelijk dat de plaatsing aanvankelijk 2 dagen zou duren (uiteindelijk hebben monteurs ervoor gekozen 1 dag van 9:00 tot 21:00 te werken)
FOTO VAN REMON
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door W.A. van der WAAL op dinsdag 8 jan 2019 '19
Ik heb een SIEMENS keuken gekocht. Bij de koop ben ik prima geholpen door de Heer Reineke. Ook de levering en de plaatsing was tot onze volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H Norbart op zondag 16 dec 2018 '18
We hebben voor de twee keer een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff in Nordhorn - Duitsland gekocht. Dankzij verkoper Uwe Brama hebben we een keuken, die helemaal bij onze wensen en mogelijkheden past. Kortom: wij zijn super tevreden. De service bij Keuchenhaus Ekelhoff is zowel bij de aankoop, installatie en nazorg super!
FOTO VAN H NORBART
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dat is service”
Door John op woensdag 12 dec 2018 '18
Wij hebben, na verkoop van ons vorige huis, onze 2e keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. De verkoper (Carsten) is erg klantvriendelijk en neemt de tijd voor je als klant, hij denkt met je mee in praktisch zin over de indeling. Prijs/kwaliteit is aanzienlijk goedkoper en beter dan in NL. Service is zeker goed te noemen. Monteurs zijn echte meubelmakers met passie voor hun werk. Ze nemen de tijd voor het plaatsen en zijn zeker voorzichtig met de spullen, overal leggen ze kleden tegen beschadigen, zowel keuken als vloer of andere meubels. Na een jaar is er contact vanuit Ekelhoff of de keuken nog steeds naar wens is. Dit was bij onze 1e keuken en nu weer. Dat is service. Als er iets mis is wordt dit netjes opgelost. Bij onze 1e keuken zagen we na een paar maanden dat er een klein plekje in de kastdeur van 220 cm hoog zat. Deze werd netjes vervangen zonder moeite en gezeur. Nu is bij ons een deurtje wat iets schreef van de rest gaat hangen, deze wordt kosteloos opnieuw afgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Fam. Schoumans op maandag 10 dec 2018 '18
Na een zeer vervelende ervaring bij een keukenhandel in onze woonplaats zijn wij bij Ekelhoff terecht gekomen. Wij hebben hier een complete keuken gekocht. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen. Jonas Niemeyer heeft ons professioneel geholpen met het ontwerpen van de keuken. Al onze wensen konden worden vervuld binnen ons budget en de beperkte ruimte. Het opmeten, plaatsen en de nazorg zijn prima georganiseerd. Alle afspraken worden nagekomen. Wij bevelen Kuechenhaus Ekelhoff dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Edwin van baalen op zondag 9 dec 2018 '18
Keuken gekocht goed geholpen en zeer netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Frank en Lia Laupman op zaterdag 8 dec 2018 '18
Wij hebben een kleine 10 jaar geleden een keuken bij Ekelhoff gekocht met oa een hele mooie en dan ook dure afzuigkap van het merk Siemens. De afzuigkap ging onlangs kapot, het afzuigsysteem werkte niet meer. Een monteur van Siemens gevraagd langs te komen. De printplaat bleek kapot te zijn en die wordt niet meer gefabriceerd. Op het antwoordapparaat van onze telefoon werd door Siemens ingesproken dat we naar een verkooppunt van Siemens konden gaan om een nieuwe afzuigkap te kopen.... Zeer slechte service van Siemens! Na contact met Ekelhoff werd ons aangeboden dat een van hun eigen monteurs een poging zou komen wagen om de afzuigkap/printplaat te maken. En dat is gelukt en ook nog tegen zeer betaalbaar tarief! Zeer goede service van Ekelhoff dus. Wij zijn super goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Familie Buijs en Bhageloe op maandag 3 dec 2018 '18
Wij hebben eind 2016 een complete keuken gekocht. Vrienden van ons hadden al ervaring met dit bedrijf. We hebben ons eerst georiënteerd in Nederland. Wij zijn vol lof over Ekelhoff: goede service, vriendelijk en deskundig personeel en een uitstekende kwaliteit. Bij Ekelhoff neemt men de tijd voor je, er wordt meegedacht en we voelden ons op ons gemak. Het is prettig dat er Nederlands gesproken wordt. Service is op alle momenten uitstekend geweest. Het uitstellen van de levering was geen enkel probleem. De levering en montage (mei 2018) verliep goed. Alle verpakkingsmaterialen werden gescheiden en later ook meegenomen. Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Iets meer dan 2 uur te rijden naar Nordhorn was voor ons zeker de moeite waard.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS EN BHAGELOE
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gemma Schoneveld op dinsdag 27 nov 2018 '18
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Kuechenhaus! We zijn zeer tevreden over alles. Het uitzoeken, de plaatsing en nalevering zijn keurig verlopen. Erg kundige en vriendelijke mensen! Ik raadt het iedereen aan. Ondanks dat wij in Nederland wonen is de service top, bij problemen staan zij zo voor de deur zonder enig probleem.
FOTO VAN GEMMA SCHONEVELD
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Gemma Schoneveld
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wil op zaterdag 10 nov 2018 '18
Wij hebben een kookeiland met kasten en apparatuur gekocht bij Küchenhaus voor ons nieuwe huis. Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De keuken is perfect gemonteerd en alles werd vervolgens netjes opgeruimd. Het valt ons op dat de service ook daarna goed is: er werd daarna geïnformeerd of wij tevreden waren. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant en ook de prijs van de keuken was alleszins redelijk.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hierbij de foto's die onze fotograaf bij u mocht maken, hartelijk dank daarvoor! Uw team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door L.van der Stap op woensdag 24 okt 2018 '18
Voor de 2e keer een komplete keuken. Plaatsen door zeer vakkundige mensen. Service is super! Zelfs na jaren komt men nog bv om een deurtje bij te stellen, kosteloos !
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service”
Door Susanne Groen op dinsdag 9 okt 2018 '18
We hebben een prachtige keuken gekocht! We zijn nu ruim een jaar verder, en we zijn nog steeds heel erg tevreden. Er is niets wat ik achteraf anders zou willen hebben. De kleur, opstelling, apparatuur, alles is super. Bij het oriënteren voor een nieuwe keuken voelde het meteen goed, er wordt mee gedacht hoe de ruimte het beste benut kan worden, en wat de opstelling voor jou het handigst is. Ook bellen ze na een paar maanden, en na ruim een jaar op, of alles nog naar wens is, en of we eventueel nog wT afgesteld moet worden. (Wat niet zo is trouwens, alles hangt en werkt nog prima)
Wij zouden kuchenhaus ekelhoff in Duitsland zeker aanraden. Voor de klantvriendelijkheid, de kwaliteit en service!
FOTO VAN SUSANNE GROEN
Keuken met half eiland
+ Toon extra foto van Susanne Groen
+ Toon extra foto van Susanne Groen
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Norby Timmerman op maandag 24 sep 2018 '18
Wij hebben in het najaar 2015 een keuken gekocht en deze is in mei 2017 geplaatst. Wij hadden veel vertraging met ons huis maar in goed overleg met Kuchenland Ekelhoff en de planningsafdeling werd hier niet moeilijk overgedaan. De service, het advies en de ontvangst bij Kuchenland is uitstekend. De communicatie verloopt goed en bij het meeste personeel is de nederlandse taal geen probleem. De montage van de keuken is uitgevoerd door enthousiaste en prima vakmensen. Bij de montage en de oplevering zagen zij meer zaken dan wij als klant en dit werd zonder probleem opgelost en hersteld.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw prachtige keuken te fotograferen! Uw Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Met volle overtuiging”
Door J. Zwaanswijk op donderdag 23 aug 2018 '18
In 2017 hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff een NEXT 125 (NX500) keuken inclusief Gaggenau apparatuur gekocht. Dit was al de 2de keuken die wij daar hebben aangeschaft. Wij kunnen Kuechenhaus Ekelhoff dan ook met volle overtuiging van harte aanbevelen. Zij staan garant voor excellent advies, denken actief mee en hebben goede ideeën. De rest (levering, montage, after-sales service, garanties etc.) is ook tot in perfectie geregeld. En dit alles tegen een hele concurrerende prijs.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Hartelijk dank voor de mooie woorden:) Hierbij de foto's die Franz mocht maken in uw spectaculaire huis! het team van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Goede op woensdag 8 aug 2018 '18
Wij hebben een grote keuken gekocht. Zeer tevreden over de materialen, machines en zeker ook de monteurs, zo netjes als zij werken heb ik zelden meegemaakt! Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marc van den Berg op donderdag 2 aug 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. (Next 125), wij zijn zeer goed geholpen en zullen het bedrijf Ekelhoff zeker aanraden.
FOTO VAN MARC VAN DEN BERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Westerink op woensdag 1 aug 2018 '18
Wij hebben in 2017 bij Kuechenhaus Ekelhoff een keuken gekocht. Dit keuken bedrijf is ons aan geraden door vrienden die tevens de keuken daar hadden gekocht. Wij hadden al bij meerdere zaken in Nederland gekeken maar bij Kuechenhaus was de service toch wel heel anders. Goede klantvriendelijkheid, veel kennis en ervaring en veel geduld om tot een goede keuken te komen voor beide partijen. Daarnaast is ons opgevallen dat zij hier verder waren met apparatuur dan in Nederland. Vanuit de tekening werd keuken geplaatst en dit is gedaan door 2 goede vakmannen die erg netjes werkten. Nu een jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden over onze keuken. Al met al is Kuechenhaus Ekelhoff echt een aanrader en er is voor iedereen een mooi en goede keuken te vinden voor een goede prijs/kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Familie RJH van Velthoven op zondag 29 jul 2018 '18
Het is alweer ruim 1,5 jaar geleden dat wij bij Ekelhoff onze keuken hebben gekocht. Wij genieten nog dagelijks van deze kwalitatief fantastische keuken. Twee keer zijn wij in Duitsland geweest. De tweede keer om alles rond te maken. Hierbij werden wij deskundig geadviseerd. De plaatsing van de keuken wordt gedaan door echte vakmensen. Dat ze je aan hoe netjes en nauwkeurig ze werken. Onlangs werd ik gebeld of wij nog altijd tevreden zijn en of het schikte om de monteur nog eens naar alle afstellingen te laten kijken. Veel kwaliteit en nazorg voor een goede prijs. Dat was ik in Nederland niet meer gewend.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door B. Hendriks op maandag 2 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouwhuis zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Wij waren in Nederland al bij verschillende bedrijven geweest. Wij hadden tot dan toe nog niet de juiste klik gevonden tot we bij Ekelhoff waren geweest. Wij zijn daar uitstekend geholpen en kregen de keuken die wij graag wilde tegen een scherpe prijs. Na oplevering van ons huis kon de keuken worden geplaatst. Dit is keurig gedaan door vakkundige en vriendelijke monteurs die de boel netjes hebben achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Nicolette van der Bie op maandag 2 jul 2018 '18
Wij hebben een mooie keuken gekocht op aanraden van een vriend zijn we hier terecht gekomen. Super goede service en wat wij erg fijn vonden is dat het personeel meedenkt! Het plaatsen ging vlot en nauwkeurig ook de nazorg. Top bedrijf!
FOTO VAN NICOLETTE VAN DER BIE
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door H.j. Boudrie op woensdag 27 jun 2018 '18
Wij hebben hier een nieuwe keuken gekocht, heel fijn geholpen, er wordt echt goed meegedacht over een goede indeling. Ook het plaatsen van de keuken ging perfect, en als iets niet helemaal naar tevredenheid is één belletje en ze komen langs.
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Jacob & Margaretha Klaver op zondag 20 mei 2018 '18
Hele goede ervaring met Kuechenhaus Ekelhoff. Je wordt heel goed geadviseerd In ons geval door de keukenverkoper (Thomas Szallas), een man uit de praktijk en exact weet waar hij het over heeft. Thomas nam alles in detail met ons door, er wordt met je meegedacht. Wij hadden bijvoorbeeld een probleem met onze afzuigkap. Er moest een aangepaste afzuigkap komen die op ons schoorsteenkanaal zou passen, waar anderen het af laten weten gaat de service bij Ekelhoff aanzienlijk verderen, ook daar heeft Thomas zich goed voor ingezet. Dat alles natuurlijk voor een hele goede prijs en service bij het plaatsen. Wij zijn vol lof over Kuechenhaus EKelhoff!
FOTO VAN JACOB & MARGARETHA KLAVER
Keuken in landelijke stijl
+ Toon extra foto van Jacob & Margaretha Klaver
+ Toon extra foto van Jacob & Margaretha Klaver
+ Toon extra foto van Jacob & Margaretha Klaver
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Niels ravensbergen op woensdag 11 apr 2018 '18
Een keuken gekocht, echt naar ons zin hadden we in Nederland niet voor elkaar gekregen. Top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door P Bakker op maandag 9 apr 2018 '18
Een complete keuken: het hele proces, beginnend bij het orienteren op de verschillende mogelijkheden, het maken van keuzes betreffende apparatuur en het uiteindelijk ontwerp en vervolgens de plaatsing van de Keuken en niet te vergeten het contact met de medewerkers en uitvoerders hen ik als heel zorgvuldig en plezierig ervaren.
FOTO VAN P BAKKER
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jolanda Janssen op vrijdag 6 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Zeer prettig geholpen in de winkel bij het uitzoeken. Ook de gemaakte afspraken voor het plaatsen zijn nagekomen en de mensen op de werkvloer waren zeer nauwkeurig en netjes. Eén deurtje was beschadigd bij transport/plaatsen. Dat hadden wij zelf niet eens gezien, we werden er op gewezen door de medewerker en hij zei daar gelijk bij dat hij al opdracht had gegeven voor een vervangende deur! De keuken zit er nu ruim een jaar in en alles functioneert (uiteraard) nog uitstekend en alles zit er nog even strak in.
FOTO VAN JOLANDA JANSSEN
Uitstekend functionerende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Guus op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben in 2016 de keuken voor onze nieuwe woning gekocht bij de firma Ekelhof. We zijn zeer goed geholpen en waren erg tevreden over de service. In het bijzonder over de zorgvuldigheid van de installateurs die zelfs vooraf alle stopcontacten controleerden en daarbij een verkeerde aansluiting in de meterkast opmerkten. Ook de nazorg is perfect, zoals het telefonisch informeren of alles nog naar wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door D. Pepping op zondag 4 mrt 2018 '18
Wij hebben in 2016 een afspraak gemaakt in het centrum van Nordhorn en daar zeer prettig gesprek gehad met de verkoper. Hij luisterde uitstekend naar onze wensen en liet uitgebreid alle keukenmogelijkheden zien. Alle vragen die we daarna nog hadden zijn ook beantwoord en leidden tot een heldere definitieve offerte en 3D tekening. We hebben de offerte en tekening mee gekregen zonder dat er druk op werd gezet om snel te beslissen. Toen onze keuze uiteindelijk op Ekelhoff is gevallen, is het gehele proces van bestelling tot levering perfect begeleid. De afspraak dat de laatste 10% pas betaald hoeft te worden als aan alle afspraken is voldaan, is men volledig nagekomen. Enkele puntjes die met het plaatsen van de keuken niet in een keer goed gingen, zijn keurig hersteld. Wat ons betreft super dus, een aanrader!
FOTO VAN D. PEPPING
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Marian Schuitemaker van Haren op dinsdag 13 feb 2018 '18
Ik heb in acht jaar tijd twee keukens gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff, wat mij opviel is dat de keukens perfect worden afgeleverd, als er maar iets niet goed is wordt het gelijk vervangen. Ook bij aankoop worden er goede adviezen gegeven wat betreft de indeling en apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pauline Brouwer op dinsdag 13 feb 2018 '18
Nieuwe keuken gekocht. Zeer gastvrije ontvangst in de showroom. Goede adviezen en genoeg tijd om alles rustig door te spreken. Alle wensen werden ingevuld. Prettig in de omgang en attent. Heerlijke lunch! Het plaatsen van de keuken werd zeer zorgvuldig gedaan. Tot in perfectie alles in orde gemaakt. Super!
FOTO VAN PAULINE BROUWER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Stephen op maandag 12 feb 2018 '18
Wij zijn zeer goed geholpen bij Ekelhoff. In de grote showroom kan alles rustig en goed bekijken en geen gedoe met prijzen of zogenaamde aanbiedingen.

Aanvulling ontvangen 20 februari 2018: we hebben de keuken bij Kuechenhaus gekocht en deze is augustus 2016 geleverd en geplaatst, dit ging allemaal super.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en geduldig”
Door Anne Huus van Rij op dinsdag 6 feb 2018 '18
Vakkundige, en geduldige mensen in de showroom, Extreem nette monteurs, die zonder stress, zonder rommel achter te laten alles netjes monteren. En zelfs als er iets niet helemaal gaat zoals we gewenst zouden hebben dan wordt het zonder morren opgelost. Dit is onze tweede Ekelhoff keuken... en wanneer we er weer een nodig hebben gaan we daar zeker weer terug
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door S. Langendam op zondag 14 jan 2018 '18
Goede en snelle service en vriendelijk geholpen! Wij zijn ontzettend tevreden.
FOTO VAN S. LANGENDAM
Keuken met half eiland
REACTIE VAN LESLIE
Goedenavond, mag ik vragen wat u betaald heeft voor deze keuken?
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Miriam & Boy op woensdag 10 jan 2018 '18
De service was erg goed, we werden goed geholpen in de winkel en er werd meegedacht in onze behoefte. Geen druk. Ook de installatie van de keuken en de apparatuur is goed verlopen, zeer netjes en vriendelijk personeel. Ook naderhand werd er goed geïnformeerd of de levering goed was verlopen en of er nog iets moest gebeuren. Dat was niet het geval, maar fijn dat het werd gevraagd! Al met al een prima ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op woensdag 10 jan 2018 '18
We hebben een jaar geleden hier onze keuken gekocht. Nog altijd zeer tevreden. Vriendelijk en goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn bedrijf”
Door Frank op donderdag 23 nov 2017 '17
Kuechenhaus is een erg fijn bedrijf om een keuken af te nemen. Ze leveren een kwaliteit keuken en de keuken wordt door vakkundige mensen in elkaar gezet. Ze hebben alles van A tot Z goed geregeld. Ze staan voor kwaliteit en dat leveren ze ook. Wij zouden Kuechenhaus iedereen aanraden, want dan weet je dat het goed geregeld wordt.
FOTO VAN FRANK
Kwaliteitskeuken
REACTIE VAN FRANK
Foto van de andere kant van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Take op donderdag 16 nov 2017 '17
Zeer goede service. Het uitzoeken van de keuken werden we goed bij geholpen zonder dat er druk op ons werd uitgeoefend. Ook werd er de tijd voor ons genomen. Tussendoor goed contact. Het plaatsen van de keuken ging voorspoedig. Nette mensen en alles werd opgeruimd na afloop. Een onderdeel was niet goed geleverd en er werd gelijk contact met ons opgenomen wanneer ze terug kwamen. Hoefde hier niet achter aan te gaan. Na een jaar nog contact van hun contact hoe het met de keuken gaat.
FOTO VAN TAKE
Hoekkeuken
REACTIE VAN JVERLINDEV@AIL.COM
Mag ik vragen wat deze keuken uiteindelijk gekost heeft?? Wij hebben een soortgelijke ruimte ook namelijk?
REACTIE VAN TAKE
Ongeveer €16000
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken bij Ekelhoff”
Door Erwin van der Heijden op woensdag 1 nov 2017 '17
Dit is mijn 2e keuken die ik bij Ekelhoff gekocht heb en dat is niet voor niets. Deze mensen begrepen direct wat ik zocht in mijn nieuwe keuken en verkopen alleen top apparatuur. De monteurs maken de keuken echt af zonder gezeur over kleine dingetjes.
Ik heb dit bedrijf bij verschillende kennissen en familie aangeraden en die hebben allen een super keuken gekregen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en heel erg fijn dat we langs mochten komen om uw prachtige next125 keuken te fotograferen! De Cube-Elementen doen het goed;). Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding”
Door Ron Visser op dinsdag 31 okt 2017 '17
Onze keuken van Ekelhoff is nu ruim een jaar geleden geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en krijgen ook veel positieve reacties. Over het personeel van Ekelhoff niets dan lof. In ons zoektraject zijn we bij een drietal keukenleveranciers geweest. Ekelhoff was verreweg de prettigste. Niet moeilijk doen over het maken van een 3-D tekening en volledige duidelijkheid en openheid over de prijs. Beide kregen we netjes mee of toegestuurd. Dit in tegenstelling tot leveranciers in NL. Het kostte twee ritjes naar Norhorn, maar dat was het meer dan waard.

Het plaatsen van de keuken verliep ook uitstekend. Zeer vriendelijk en beleefd personeel dat goed nederlands spreekt en zeer zorgvuldig en te werk gaat. Zorg dat bij het plaatsen van de keuken wel een installateur aanwezig is voor de aansluiting van apparatuur op water en gas. Dit doet de Ekelhoff installateur niet. Tot slot is de nazorg is ook uitstekend. Een klein paneeltje was in een verkeerde maat geleverd en werd vrij snel vervangen. Een deurtje dat na een paar maanden niet perfect hing werd door een onderhoudsmonteur weer keurig afgesteld. We zijn nu een jaar verder en nog steeds geheel tevreden met onze keuken. Vrienden heb ik al aangeraden bij Ekelhoff te gaan kijken voor een keuken. Een daarvan heeft ondertussen ook al een keuken bij Ekelhoff gekocht.
FOTO VAN RON VISSER
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en heel fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw zonnige keuken! Uw Ekelhoff-team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Kelly op zaterdag 28 okt 2017 '17
In juli 2016 is mijn keuken geplaatst. In het vooraf gaande traject van het uitzoeken binnen budget, tot in details de puntjes op de i gezet. Marie Louise heeft mij uitstekend geholpen, goede professionele adviezen, en geen druk tot verkoop. Dan komt het inmeten, wat keurig gedaan werd, iemand die verstand had van hetgeen waar die mee bezig was. Het plaatsen van de keuken heeft 1,5 dag geduurd. Maar dat wordt vooral netjes gecommuniceerd waardoor je als klant precies weet waar je aan toe bent. De plaatsingsmonteurs hebben zo netjes gewerkt, keurig alles uitgestald met bescherming voor de vloer en voor de keuken, overal was aan gedacht. Op het moment dat een keuken werd opgeleverd hadden ze alles helemaal opgeruimd. Geen stofje of hadden ze achter gelaten. Hele dikke duim omhoog van de manier waarop zij werken. Heel precies en netjes, als er en gat geboord moest worden dan werd het stof meteen opgezogen. Volle lof voor Ekelhoff! Bedankt Marie Louise voor je advies, en je perfecte Nederlandse communicatie! Groeten Kelly uit Almere
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.R. Bijland op donderdag 26 okt 2017 '17
Van afspraak maken tot aan plaatsing geweldig service! Tijdens het uitzoeken van de keuken nemen ze echt de tijd om alle mogelijkheden te laten zien. Duidelijke afspraken die worden nagekomen! Daarnaast zijn het echte vakmannen die de keuken plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Autorit waard”
Door K. looman op maandag 18 sep 2017 '17
Goede service, mooie keukens, prima prijs. Zeker een autorit waard.
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf waat je graag je keuken koopt”
Door Yvonne de Vroede op vrijdag 15 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Ekelhoff. De hulp bij het ontwerp en de keuzemogelijkheden was fantastisch. De afspraken voor de plaatsing werden keurig nagekomen. Zelfs service na plaatsing was geen probleem. Kortom zeker een bedrijf waar je heel graag je keuken wilt kopen en laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldfunctie”
Door fam. B. de Weerd op maandag 11 sep 2017 '17
Wij hebben begin 2016 een nieuwe keuken bij Ekelhoff uitgezocht. Na een paar bezoeken aan de showroom hebben we eind februari 2016 onze keuken definitief besteld.Wij werden goed voorgelicht door de verkoper, wat voor ons zeer bepalend was. In Nederland hadden we minder goede ervaringen met verkopers, opdringend en niet meedenkend. Begin mei 2016 is de keuken geplaatst en daar waren we ook zeer tevreden over. Vriendelijke monteurs die echt de tijd namen om je keuken perfect op te leveren. Er stonden 2 dagen voor, maar het werden uiteindelijk bijna 3 dagen. Na de montage werden we een paar weken later gebeld of alles naar tevredenheid was gemonteerd. En na 1 jaar werden we weer gebeld en kunnen we een afspraak maken om alles nog een keer langs te lopen. Wij kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over Ekelhoff. Hier kan menig Nederlandse keukenzaak een voorbeeld aan nemen.
FOTO VAN FAM. B. DE WEERD
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door fam. Simonse op vrijdag 1 sep 2017 '17
We hebben in juni een keuken geplaatst van dit bedrijf en we zijn er erg blij mee. De communicatie ging niet altijd even vlekkeloos, terugbellen werd niet altijd gedaan, maar later via de mail ging dit beter. De monteurs zijn top! inmeten nauwkeurig, keurig vloer afdekken bij meubels brengen en plaatsen, harde werkers! Enkele kleine problemen gehad en die zijn keurig opgelost door monteur die ook alles nog een keer heeft nagelopen. Al met al genieten we elke dag van deze keuken, vooral van extra diep aanrechtblad, verhoogde vaatwasser en de heerlijk ruime lades.
FOTO VAN FAM. SIMONSE
Keuken met diep aanrechtblad
+ Toon extra foto van fam. Simonse
+ Toon extra foto van fam. Simonse
Reactie of foto toevoegen
“Ronduit tevreden klant”
Door Louis de Jong op vrijdag 1 sep 2017 '17
Goed uitgewerkt advies. De 3D tekeningen en offerte kregen wij direct mee alles geheel vrijblijvend! Uiteraard kijk je dan even op internet naar de prijsstelling van de apparatuur. De prijzen in de offerte lagen behoorlijk lager dan de adviesprijs. Dat stelt gerust! Om de keuken mooi passend te krijgen zijn er kasten op maat gemaakt. De twee keuken stellers hebben een week keihard gewerkt om de de keuken voor de vakantie geplaatst te krijgen. Mijn complimenten aan hen. Ook de aftersales is prima. Na een jaar is er vanuit Ekelhoff contact opgenomen met de vraag of de keuken nog voldoet aan de eisen, en dat de mogelijkheid bestaat eventueel na- stelwerk te doen. Hiervoor geldt 2 jaar garantie. Ronduit tevreden klant.
FOTO VAN LOUIS DE JONG
Overzichtsfoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Leon en Christine op dinsdag 15 aug 2017 '17
Na diverse keuken winkels in Nederland bezocht te hebben uiteindelijk toch naar Duitsland gegaan, waar we blijkbaar niet alleen een veel mooiere keuken voor ons geld konden krijgen, maar vooral ook veel betere service. De keuken die door de heer Reineke van Kuechenhaus Ekelhoff voor ons uitgedacht werd, sloot veel beter aan dan wat we in Nederland aangeboden kregen. De levering en plaatsing was ook super, de keuken past fantastisch in onze woning, binnen het stucwerk, en strak boven ons bovenlicht in ons plafond! We wonen inmiddels al 1,5 jaar in onze woning en laatst werden we door de firma gebeld of alles nog altijd naar wens was. Door dat telefoontje zijn we zelf alles nog eens gaan nalopen, want alles beviel eigenlijk goed. Er waren wat kleine lak beschadigingen, een rubberstoot dopje ontbrak, en een deurtje voelde wat minder stevig. Dit doorgegeven en er werd een afspraak gemaakt om een monteur alles te repareren en zelf ook nog eens na te lopen! Wat een fantastische service. Deze recensie hadden we dan ook al veel eerder willen en moeten doen!
FOTO VAN LEON EN CHRISTINE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Henk Zeevat op maandag 24 jul 2017 '17
Keuring ontvangen met een kopje koffie. Uitgelegd wat we wilde en de verkoper had alle tijd voor ons. Hij gaf advies m.b.t. apparatuur en werkblad. Na alles te hebben gezien moesten we een uurtje wachten (onder het wachen kregen we een kopje soep incl. broodje). Na een uurtje was de offerte incl. tekeningen en 3d voorbeelden klaar. De offerte was duidelijk.. en er was uiteindelijk weining ruimte voor onderhandeling.. (alleen een inductie pannenset) Dit heeft mede te maken dat (blijkbaar achteraf) dat het een scherpe aanbieding bleek te zijn.. We zijn met deze offerte later nog ergens anders gaan kijken en toen bleek dat we een mooie aanbieding hadden gekregen. Onze keuken is voorzien van Siemens apparatuur. Wij konden bij de goedkoopste leverancier in Nederland, met een kwalitatief mindere keuken, goedkopere apparatuur een hogere prijs betalen. We hebben met volle overtuiging deze keuken aangeschaft. Ze kwamen volgens afspraak te keuken brengen en installeren. nu naar 1½ jaar staat de keuken er nog bij als nieuw. We zijn dik te vreden. Vriendelijke groet, Henk Zeevat uit Amersfoort
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren”
Door Piet en Jacqueline Wagemaker op dinsdag 27 jun 2017 '17
Vanaf het eerste contact waarin met elkaar een tekening van de gewenste keuken werd gemaakt tot de oplevering enkele maanden later hebben wij goede ervaringen met deze zaak. Hoge kwaliteit, correcte afhandeling, professionele montage en plezierige nazorg doen ons de 5 sterren toekennen. Een voorbeeld voor veel andere zaken die soortgelijke zaken aanbieden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over alle facetten”
Door Wilbert Prinssen op zondag 11 jun 2017 '17
Vanaf de inventarisatie van onze wensen, een eerste ontwerpschets, een ronde door de showroom voor inspiratie tot aan een precies ontwerp en de offerte waren we erg tevreden bij Ekelhoff (Marie-Louise ter Laak hielp ons perfect). Geen bizarre onderhandeling, maar gewoon een nette prijs. Ook opmeten, leveren en installeren gingen erg fijn. We zijn zelf behoorlijk precies, maar gelukkig waren de mannen die de keuken kwamen plaatsen dat minstens zo: alle details moesten kloppen en ze waren bijna net zo blij als wij met het eindresultaat. En een jaar na dato zijn de mensen van Ekelhoff weer even langsgeweest om zeker te weten dat de lades nog netjes lopen en om nog een enkele scharnier bij te stellen. Zonder terughoudendheid (nou ja, lange reis naar Nordhorn) een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Sterk aangeraden”
Door Marco van Dam op vrijdag 26 mei 2017 '17
We bought our kitchen here. Although you need an appointment (which was weird at the time) Herr Ekelhoff had some time left to help us, because we drove all the way from Amsterdam to Germany to look for a new kitchen. When we sat down to discuss our whishes, we never expected to be more than an hour or so. Now the appointment does make sense because they really take the time to discuss every detail of the kitchen/whishes. The whole sale took more that 2,5 hours and I was really impressed by the service.

Unfortunately our house was poseponed for quite a while,up to one year. This was no problem at all for Kuechenhaus Ekelhoff and when we told them our house was almost ready they made an appointment to measure all the walls and electricity to see if the kitchen can still fitt according to the drawings.

The day Kuechenhaus came to install the kitchen 2 german man, who spoke dutch very well, was also a pleasent experiance. I have never seen workmen work so neatly. We just installed the floortiles and they covered everything. They told us the install can take up to 2 days, but when they saw that all the electricity and plumbing was installed on the millimeter correct. they finished in just 7 hours.

The other day Kuechenhaus Ekelhoff called us (after one year) to see if we are still pleased with our kitchen and if we need additional service? Well this is just the best service I ever received. We told them that our cabinets are slightly out of sync. They told us that this is a common thing with new kitchens and that they'll send a engineer over to fix it. Free of charge ofcouse. They even invited us to have a cooking workshop.

If you ever consider buying a kitchen, I can strongly recommend Kuechenhause Ekelhoff. Not only for the price, but really go for the service. We could have bought a simular kitching in the Netherlands for a few hundred euro's less, but I am so glad we made the trip to Germany.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door R.Sprong op maandag 15 mei 2017 '17
Prima keuken gekocht voor een goede prijs. Goed en eerlijk advies gekregen en tot nu toe na 1 jaar nog steeds alles prima. zeker een aanrader, keuze genoeg, en ze hebben mooi spul. Ik heb ook een bevriend stel aangeraden en ook zij hebben na bijna een jaar geen spijt.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door W herbert op zaterdag 15 apr 2017 '17
Wij zijn zeer deskundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken, communicatie tussen aankoop en plaatsing via email en telefoon top! Plaatsen van de keuken door vakkundig en net personeel van ekelhoff is super verlopen , wij zijn zeer tevreden en raden keuchenhaus ekelhof dan ook van harte aan voor de aanschaf van uw nieuwe keuken.
FOTO VAN W HERBERT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop was feestje”
Door ronald Prins op woensdag 12 apr 2017 '17
Het kopen van een nieuwe keuken voor een helemaal zelf in te richten huis is een feestje geweest. We hadden een vrij precies beeld hoe we de keuken wilden laten passen ' in' de woonkamer. En hij moest ook nog royaal zijn. Het is prima gelukt! (vinden we zelf :-))en een jaar na de verhuizing zijn we nog elke dag blij met onze keuze.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken! Met vriendelijke groet, Ekelhoff keukens
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwd”
Door Christian Klein op dinsdag 11 apr 2017 '17
Nu een half jaar later nog steeds zeer te vrede over de keuken. Zowel bij de verkoop als bij het plaatsen voelde het erg vertrouwd. Goed en mooi bedrijf (ook om oriëntatie op te doen) die ik mensen zeker kan aanbevelen.
FOTO VAN CHRISTIAN KLEIN
Zeer tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes”
Door T. Grunder op zaterdag 18 feb 2017 '17
Wij zijn inmiddels 2 jaar geleden op pad gegaan voor een nieuwe keuken voor in onze nieuwbouwwoning. Allereerst zijn we bij het keukenbedrijf geweest wat een samenwerking had met onze aannemer. Na een matig gesprek zijn we op advies van een bekende naar Küchenhaus Ekelhoff gegaan. Daar zijn we tijdens het eerste gesprek prima geholpen en kwamen we tot de conclusie dat de optie die we voor ogen hadden, praktisch niet haalbaar was. Dhr Reineke ging aan het denken en tekenen en kwam met een heel mooi alternatief! Vervolgens deze tekeningen meegenomen naar de eerste/Nederlandse keukenleverancier maar daar kregen we bij dezelfde indeling een eigenmerk keuken voor een duurdere prijs(inclusief korting!).
Het gevoel bij de Küchenhaus Ekelhoff was vanaf het begin al goed en dit bleef ook zo tijdens en na de montage. De monteurs gingen netjes te werk en hebben alles netjes afgehandeld. Alle monteurs spreken ook prima Nederlands dus de communicatie is ook goed. Nu en jaar na plaatsing is er opnieuw contact gezocht om te horen of alles nog naar wens is. Erg netjes, wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen”
Door Marielle Beumer op maandag 9 jan 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff. Begin 2016 hebben wij hier namelijk voor een 2e keer een keuken besteld. Dit proces is wederom zeer goed en deskundig verlopen. Ik heb het als prettig ervaren dat de moeite werd genomen om elk detail te kunnen zien. Niets was te veel gevraagd en als we iets nogmaals wilden bekijken had ik niet het gevoel te veel te zijn. Toen wij de keuken hadden besteld is er meteen een leveringsdatum met ons overeengekomen. Je wordt hierover goed op de hoogte gehouden en de gemaakte afspraken worden nagekomen. De plaatsing van de keuken is ook zeer goed en netjes verlopen. Alles werd keurig met ons besproken en alles is tot in het laatste detail goed uitgevoerd. Alle apparatuur werkt uitstekend. Kortom: Wij zijn zeer tevreden over Ekelhoff en bevelen hen dan ook zeker aan bij derden.
FOTO VAN MARIELLE BEUMER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid advies”
Door A. Booltink op woensdag 28 dec 2016 '16
Wij hebben een complete keuken met eiland gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Het advies was zeer uitgebreid en niet opdringerig, zoals dat bij andere keukenzaken wel eens voorkomt. Alle opstellingen met verschillende apparatuur konden we goed vergelijken om tot een voor ons ideale keuken te komen. Er werd ook goed meegedacht om tijdens de verbouwing de voorbereidingen door monteurs van Ekelhoff te laten controleren. Perfecte service en een perfect resultaat. Zelfs na een jaar checkt men de tevredenheid nog. Klasse.
FOTO VAN A. BOOLTINK
Complete keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Bram Heijting op donderdag 15 dec 2016 '16
Zeer plezierige ervaring van oriëntatie, ontwerp/offerte, plaatsing tot nazorg. Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooie en uitgebreide showroom. En het belangrijkste: een prachtige en gebruiksvriendelijke keuken waar we dagelijks veel plezier van hebben. Ik kan Ekelhoff van harte aanbevelen als u een kwalitatief goede keuken zoekt voor een goede prijs en met goede service.
FOTO VAN BRAM HEIJTING
Prachtige keuken
REACTIE VAN NOËLLE
Beste Bram, Wat een prachtige keuken heeft u gekocht. Wij zijn zelf op zoek naar dezelfde keuken als die van u maar dan met een wandkast van 4 kasten waarin koffieautomaat en combi stoomoven. Al het apparatuur van Siemens. Nou twijfelen wij of de keuken in Duitsland echt goedkoper is dan in NL. Offerte in NL is 16000 zal dit in DE goedkoper zijn ? Dank voor reactie
REACTIE VAN BRAM
Hallo Noëlle. Ik zou zeker naar Duitsland gaan voor een offerte. Wij hadden een offerte in Apeldoorn laten maken. Deze lag (zelfs na een tweede onderhandeling) nog steeds ruim 2.500 euro hoger voor vergelijkbare kwaliteit en apparatuur. Onze keuken (die dus een kastbreedte van 60 cm groter ismet stoomoven), was goedkoper dan jouw offerte.
REACTIE VAN NOËLLE
Beste Bram, Bedankt voor je reactie. Ik ga nu zeker een reis maken naar Duitsland om een offerte op te maken. Ben nieuwsgierig naar de prijs vooral als ik zie dat jouw keuken een betere prijs offerte heeft dan de mijne hier in NL! Bedankt nogmaals!
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door Wessel van Buren op woensdag 30 nov 2016 '16
November 2015 zijn wij naar Ekelhoff geweest om eerst 3 uur door de showroom inspiratie op te doen. Het fijne is dat je iedereen in de showroom wat kunt vragen, maar dat ze je niet opdringerig lastigvallen zoals dit wel onze ervaring is in onze nederlandse keukenwereld. Vervolgens hadden wij een afspraak met Thomasz. Hij heeft onze ruimte die beschikbaar was voor de keuken ingetekend en vervolgens 3 voorstellen gedaan voor de indeling. Uiteraard hebben we eerst besproken welke attributen en apparatuur wij graag in onze keuken terug zouden zien. Na de indeling te hebben besloten zijn we door de zaak gelopen om de gehele keuken samen te stellen, van de kleur omlijsting, de kleur van de deurtjes, het type lak van de deurtjes de grepen etc. Bizar dat ze zoveel tijd voor je nemen, en je direct kunnen vertellen wat de prijsverschillen zijn tussen je keuzes. Montage en levering gebeurde op de juiste dag, helaas bleek alleen 1 rail van een keukelade stuk te zijn. Gelukkig werd deze de week erop al gemonteerd. Konden ze ook niets aan doen, de service was top! Kortom, we hebben heel veel keuken voor ons geld. En inmiddels een jaar later werkt alles nog naar behoren en zijn we blij dat we geluisterd hebben naar de adviezen van Thomasz. De indeling die we zelf hadden verzonnen zou niet praktisch geweest zijn kwamen we inmiddels wel achter. Kortom 100% aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op maandag 21 nov 2016 '16
Eind 2015 naar Kuechenhaus Ekelhoff afgereisd om een keuken uit te zoeken. De horrorverhalen over keukenleveranciers in Nederland en de positieve verhalen over keukens kopen in Duitsland deed ons besluiten meteen voor Duitsland te kiezen. De zeer positieve reviews over Kuechenhaus Ekelhoff zijn niet overdreven. De service is uitstekend, de nazorg ook. En over de keuken zijn we na een jaar nog steeds zeer tevreden! Absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door G.C. Wijbrandts op vrijdag 18 nov 2016 '16
In 1989 hebben wij voor het eerst een keuken bij Ekelhoff gekocht. De ervaringen met het koopproces, de aflevering en service waren uitstekend. In 2014 besloten onze dochter en haar partner ook bij Ekelhoff een keuken te kopen, het was bijzonder om te ervaren dat onze ervaringen van 25 jaar geleden niet overdreven waren. In 2016 hebben wij onze oude keuken vervangen en opnieuw bij Ekelhoff een keuken gekocht. Opnieuw werden wij niet teleurgesteld en was de aankoop, aflevering en service uitmuntend.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en top”
Door fam Vlot op zaterdag 12 nov 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Wij waren aan het oriënteren en hebben diverse winkels bezocht. Op aanraden van een collega kwamen wij uit Kuechenhaus Ekelhoff. Wij zijn goed ontvangen. De dame op de begane grond (in de keuken) heeft allemaal lekkere hapjes gemaakt die wij hebben geproefd. Deze smaakten heel erg goed. Ook toonde zij het gemak van een stoomoven. Wij waren meteen verkocht. Vervolgens zijn wij geholpen door de heer Thomas Szellas. Wij hadden een opstelling van de keuken. De heer Szellas heeft vervolgens eea gewijzigd waardoor er meer ruimte werd gecreëerd. Hij heeft goed meegedacht en mede hierdoor hebben wij een mooi keuken waar we super trots op zijn. Ook de installatie werd goed verzorgd alsmede de nazorg. Helemaal goed. Het is echt een aanrader om bij Keuchenhaus Ekelhoff langs te gaan. Klantvriendelijk en top kwaliteit!!
FOTO VAN FAM VLOT
Bijgevoegde foto
Reactie of foto toevoegen
“Advisering op maat”
Door Annemiek van den Heuvel op woensdag 2 nov 2016 '16
Vorig jaar hebben wij een keuken van Ekelhoff in Nordhorn gekocht en deze is echt fantastisch. Zij hebben hele mooie producten. Daarnaast is de service van het bedrijf bijzonder goed en adviseren zij naar je wensen op maat. Wij zijn bijzonder tevreden met onze aankoop bij Ekelhoff en raden anderen aan dit bedrijf zeker eens te bezoeken als men op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN ANNEMIEK VAN DEN HEUVEL
Bijzonder tevreden met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door C.Meijns op dinsdag 1 nov 2016 '16
Na afspraak hartelijk ontvangen, verkoper ( naam vergeten ) vertaalde onze wensen en vragen uitstekend, erg makkelijk is het uitzoeken omdat er zoveel aanwezig in de showroom in Nordhorn. In 2 bezoeken is de gehele keuken precies zoals we hem willen. Dan de montage, door twee voortreffelijke monteurs uitgevoerd, zonder ook maar een enkele misser uitgevoerd, echt uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn geholpen”
Door siesrema op vrijdag 28 okt 2016 '16
we zijn zeer fijn geholpen en er werd echt naar onze wensen geluisterd en zo kwamen we samen tot het maken van een prachtig ontwerp en daarna de plaatsing van onze keuken. Ook het plaatsen van de keuken ging weer erg prettig de monteurs waren zeer kundig en de afspraken werden goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibele planning”
Door N. Horst op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben hier een complete keuken gekocht. We zijn goed geholpen en zijn heel tevreden over onze mooie keuken. In verband met onze verbouwing veranderde de aflever/plaatsing datum. Dat was gelukkig geen probleem. Ook de service is uitstekend. Netjes achteraf gebeld of we helemaal tevreden waren.
FOTO VAN N. HORST
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Ruud Vorstermans op dinsdag 27 sep 2016 '16
Fantastische inmeet en plaatsgroep. Houden zich aan de afspraak en de after-sales service is uitstekend. keuken bij ekelhoff gekocht op aanraden van vrienden en heb mijn zoons ook ekelhoff aangeraden. Die hebben daar ook een keuken gekocht met dezelfde uitstekende ervaring. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aangeraden”
Door Jan Amsterdam op woensdag 14 sep 2016 '16
Deze keuken is ontworpen en geplaatst door Ekelhoff en zij hebben dit fantastisch gedaan. Er is alles aan gedaan om het beste eindresultaat te bereiken, en dat is gelukt. Men is meerdere keren teruggeweest om kleine problemen te verhelpen, geen moeite was teveel. Keuken nu al enige tijd in gebruik, en bevalt heel goed. Ik kan Ekelhoff van harte aanraden.
FOTO VAN JAN AMSTERDAM
Keuken ontworpen en geplaatst door Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Stef Bergmans op woensdag 7 sep 2016 '16
Zeer tevreden met onze keuken. In de showroom zijn wij, in het Nederlands, zeer goed geholpen door de heer Ekelhoff, die echt de tijd voor ons nam om alles goed te laten zien, en de tekeningen te maken. Daarbij hield hij heel goed rekening met ons budget en heeft hij een zeer mooie keuken voor ons weten samen te stellen, van zeer hoge kwaliteit.
Installeren is door 2 echte vakmannen gedaan, die ruim de tijd namen (zijn anderhalve dag bezig geweest) om alles goed te installeren en waarvan je kon zien dat ze trots waren op hun vakmanschap. Het afstellen van de kastjes werd niet op het zicht gedaan, maar door telkens met hun handen langs de panelen te voelen of het ook echt goed aansloot. Ze dachten ook echt mee over de laatste details qua inrichting en afstelling en namen, na ruim 16 uur (x2) te hebben gewerkt ook nog eens de tijd om de apparatuur uit te leggen!
Na-service is ook heel goed. Na 1 week gebeld of alles nog steeds naar wens was, en nu na 9 maanden nog een keer. Komen ook echt langs om 1 lade, die door het gebruik niet meer goed afsluit, nogmaals af te stellen. Door deze ervaringen heb ik een aantal vrienden en collega's aangeraden om ook hier voor hun keuken te kijken en zij hebben mij allen heel hartelijk bedankt voor de tip, omdat ze ook allen zeer tevreden zijn met het eindresultaat!
FOTO VAN STEF BERGMANS
Zeer hoge kwaliteit keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door H.J.Endeman op vrijdag 8 jul 2016 '16
We zijn erg goed geholpen door de verkoopster. Zij gaf ons goede adviezen en ideeen. Alle inbouwapperatuur werd ons getoond en de werking globaal uitgelegd. We zijn snel tot een goede keuze gekomen.De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen.Alles is op tijd geleverd en op de juiste wijze geinstalleerd. Niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Marianne Knol op maandag 27 jun 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze van de keuken. Leuke ideeën waar wij zelf niet aan gedacht hebben. Duidelijke beschrijving voor de voorbereidingen. goed en vriendelijke vaklui bij het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig en vakkundig”
Door Alexandra Stoiber op dinsdag 21 jun 2016 '16
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Küchenhaus Ekelhoff in Nordhorn. In ons vorige huis hadden we daar ook de keuken gekocht. De service en het vrijblijvend meedenken vinden wij zeer aangenaam, ook vragen die wij later nog hadden werden correct en snel beantwoord. Het plaatsen werd door vakkundige mannen keurig gedaan.
FOTO VAN ALEXANDRA STOIBER
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Karin Reurink op donderdag 26 mei 2016 '16
Wij zijn vanaf het begin tot het eind super goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. De mensen van het plaatsen van de keuken lossen de problemen die ze tegen komen direct op. ik raad iedereen aan om naar Kuechenhaus Ekelhof te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Haverkate op maandag 16 mei 2016 '16
Mooie keuken zeer tevreden. Wij hebben in november 2015 een keuken uitgezocht en kregen daarbij zeer deskundig en goed advies van de heer Ekelhoff sr. Inmiddels is de keuken geplaatst tot onze volle tevredenheid, in 1 dag door erg ervaren, uiterst secure en nette keukenmonteurs, Holger Hoesmann en Julian Sudermann. Wij zijn zeer tevreden en genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door R Postma op donderdag 12 mei 2016 '16
Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel! Klantgericht meedenken. Top service! In een woord TOP. De volgende keuken koop ik zeker weer bij Kuechenhaus Ekelhoff. Ik raad een ieder aan om zeker een keer langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Els Schoordijk op donderdag 28 apr 2016 '16
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben kwamen we terecht bij deze zaak. We werden zeer goed geholpen bij het maken van de goede keuze. We kregen een mooie tekening van de nieuwe keuken met de daarbij behorende offerte. Nadat we besloten hadden om deze keuken bij hen te bestellen werd alles keurig op gemeten en werd de nieuwe keuken door 2 goede monteurs geplaatst. Ze werkten zeer nauwkeurig en netjes. Ook lieten ze alles netjes achter. We kregen goede uitleg over het onderhoud van de inbouw apparatuur. Na enige tijd werden we 2 keer gebeld met de vraag of we tevreden waren over de nieuwe keuken. Dit stelden we erg op prijs. Wij zijn dus erg tevreden over deze zaak en zullen deze dan ook zeker aanraden. Met vriendelijke groet, Els Schoordijk
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam JG Baas op zondag 24 apr 2016 '16
Super service en perfecte keuken top geplaatst:
1) Zeer prettige verkoper die luistert ipv verkoopt
2) Voor installatie keuken opgemeten in NL om niets aan toeval over te laten
3) Als bij installatie dan toch nog teruggekomen moet worden, vindt service super plaats en klant wordt goed geinformeerd
4) After sales om te borgen dat keuken perfect werkt
Kortom, zeer ervaren in NL keukens verkopen en plaatsen. Super service en zeer gericht op client.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Van den Bosch op zaterdag 16 apr 2016 '16
Zowel in advies, prijs en meedenken hebben we een hele mooi keuken uitgezocht. De installatie is zeer deskundig gedaan en bij het leveren van het keukenblad werd alles opnieuw keurig afgesteld. Ook een deurtje waar een kleine beschadiging op zat, waarvan we niet wisten of die bij levering was ontstaan of door ons werd kosteloos vervangen. Nazorg is ook prima. Heb al paar vrienden naar ekelhof geadviseerd, z'n ook dik tevreden.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Keuken met apart keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Professionele benadering”
Door Fam Boogaard op zondag 10 apr 2016 '16
Kuchenhaus Ekelhoff bestaat uit professionals die al hun afspraken nakomen en veel goedkoper zijn dan de Nederlandse keukenleveranciers. We hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff. We kregen onmiddellijk de prijzen te zien per keukenkastjes/apparaat en een tekening van de keuken. Het aanpassen van delen van het ontwerp was geen probleem zonder exorbitante meerkosten. Nu, bijna negen maanden na plaatsing, ziet de keuken er nog meer dan goed uit. Ze komen zelfs nog de kastjes en lades uitlijnen. We bevelen Kuchenhaus Ekelhoff dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kuechenhaus Ekelhoff (D)
aNordhorn , Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.