Feedback
9,8

Kuechenhaus Ekelhoff (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenhaus Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Ervaringen
Er zijn 259 ervaringen over Kuechenhaus Ekelhoff (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren243 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Volledig naar wens”
Door Zegerine & Mart van Loon op donderdag 15 okt 2020 20
Onze keuken is volledig naar wens geleverd en geplaatst. Bij het uitzoeken werden we heel goed begeleid, er werd niets opgedrongen. Wel werden er alternatieven aangedragen. Bij de montage werd netjes en nauwkeurig gewerkt. Als men 's avonds wegging werd de keuken schoon achter gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door A. van de Kleut op maandag 21 sep 2020 20
Voor onze nieuwe keuken zijn wij begin maart in Nordhorn bij Kuchenhaus Ekelhoff geweest. Onze vorige keuken hebben wij ook in Duitsland gekocht omdat de prijs/kwaliteit/service verhouding daar veel beter beter is dan in Nederland. Ook familieleden en kennissen hebben deze ervaring. Het is zeker de moeite waard om daarvoor de grens over te gaan. Wij werden op afspraak geholpen, wat wij heel prettig vonden. Er werd alle tijd voor ons genomen, zijn heel vriendelijk geholpen door de heer Reineke en kregen een goed advies. Wij hebben gekozen voor een Siematic keuken uit de serie SLX Pure met apparatuur van Miele en Gaggenau. Om alle details te bespreken volgde een tweede gesprek waarin na afloop een offerte werd gemaakt en wij hele leuke artist impressions van de keuken meekregen. Na een inmeting in juli werd onze keuken eind augustus geplaatst. Alles gebeurde super netjes, deskundig en professioneel. Er ontbraken nog enkele niet belangrijke onderdelen die op 15 september nog zijn gemonteerd. Ook weer even zorgvuldig en netjes. Echt heel goed om te zien hoe zorgvuldig en met eergevoel de monteurs hun werk doen. Wij zijn echt super tevreden over het hele proces van aankoop, plaatsing en after service en kunnen Ekelhoff echt aanbevelen. Wat ook heel prettig is, is dat alle medewerkers ook Nederlands spreken en dat, als wij telefonisch contact zochten, wij heel netjes meteen te woord werden gestaan.
FOTO VAN A. VAN DE KLEUT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer toegewijd”
Door FFJ Stolker op vrijdag 4 sep 2020 20
Van diverse kanten gehoord voor 'n nieuwe keuken te orienteren bij Ekelhoff. Wij wisten toen nog niet hoe groot, georienteerd en goed ingevoerd zij zijn op de Nederlandse markt. Eerste afpraak met dhr. Eckhard Stemberg die, als je tijdig 'n afspraak maakt, ruimhartig tijd voor je neemt. Ideeen, opties, (ruimtelijke) mogelijkheden, materiaalkeuze en praktische overwegingen worden uitgebreid behandeld met bijbehorende prijsindicaties. Uit de adviezen blijkt vakmanschap, materiaalkennis en oog voor functionaliteit. Technische uitwerking, 3D impressies en werkinstructies voor aannemer zijn goed. Ondanks de corona crises is vijwel volgens schema geleverd. De installateurs waren vakbekwaam, accuraat en stipt. Als totaalindruk: zeer toegewijde medewerkers in 'n geoliede samen- werking tussen verkoop, planning, logistiek en installatie met als resultaat 'n prachtige keuken. Niet onvermeld mag blijven dat 't voorwerk (pui, vloeren, tussenmuren, plafonds, leidingen, electra etc) voortreffelijk was verzorgd door Van de Bovenkamp uit Leusden.
Reactie of foto toevoegen
“Zo weer doen”
Door Mark op zondag 30 aug 2020 20
Mooie keuken gekocht bij Ekelhoff. Zeer tevreden over het resultaat. Keurig geholpen in de winkel, goede vakkundige adviseur. Contact via de mail was ook prima, nette snelle reacties van secretariaat. We hebben wel wat problemen gehad met de cooker (werd gelijk de volgende dag opgelost) en met de aansluiting van de keuken op de nieuwe vloer (konden ze niets aan doen), daar hebben ze veel geduld met ons gehad. Keurig nette monteurs ook, werken hard en netjes. Zou er zo weer een keuken kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Familie Schortinghuis op vrijdag 14 aug 2020 20
Wij hebben onze tweede keuken in 5 jaar tijd bij Ekelhoff gekocht. Opnieuw zijn wij erg tevreden over het gesprek bij de verkoopadviseur en de montage van de keuken. De monteurs zijn vriendelijk en werken heel netjes. Op een kras op de warmhoudlade na en de niet geleverde bestekbakken is alles perfect verlopen. De laatste punten worden tijdens de servicedag opgelost en daar hebben wij alle vertrouwen in. Inmiddels hebben verschillende familieleden na onze ervaringen ook een keuken bij Ekelhoff gekocht en ook zij zijn net zo tevreden.
FOTO VAN FAMILIE SCHORTINGHUIS
Keuken met grote apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Stefanie de Koning-Verschuren op zaterdag 4 jul 2020 20
Onze prachtige platinum keuken is ontworpen door Henning Reineke. Alles klopte, en het resultaat is adembenemend geworden. Ook zeker een groot compliment naar de monteurs. Wat werken ze rustig, netjes en fijn dat ze overleggen tijdens het plaatsen. Een correctie hier en daar wordt goed opgelost. Tot het einde doorgaan totdat iedereen tevreden is. En tevreden, dat zijn we, helemaal.
FOTO VAN STEFANIE DE KONING-VERSCHUREN
Platinum keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Annette en Johan Blokvoord op vrijdag 3 jul 2020 20
Het gesprek met de adviseur van Ekelhoff was zeer prettig. En we kregen zeer deskundig advies over de aan te schaffen keuken. Installatie van de keuken verliep zonder problemen en samenvattend zijn we bijzonder tevreden over Ekelhoff.
FOTO VAN ANNETTE EN JOHAN BLOKVOORD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuken met kookeiland”
Door Karregat op vrijdag 3 jul 2020 20
Wij hebben een ruime keuken met kookeiland gekocht en zijn zeer tevreden over hoe het verlopen is. Vanaf het punt dat wij de winkel in zijn gestapt tot het moment dat de monteurs ons huis uit zijn uitgestapt zijn wij vriendelijk en perfect geholpen!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Arie van Ommeren op maandag 29 jun 2020 20
Zeer goed advies. Uitstekend ontwerp. Hoge kwaliteit van de materialen. De monteurs waren hardwerkende, vriendelijke mannen, die zeer precies te werk gingen. Daardoor staat er nu een heel mooie, degelijk geplaatste keuken die geheel naar onze wens is. Ik kan iedereen dit keukenbedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische nieuwe keuken”
Door Familie van Kampen op zondag 7 jun 2020 20
Via de familie Broerse welke ook een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hadden aangeschaft hebben wij een afspraak gemaakt met onze keukenadviseur Marie Louise ter Laak. Een zeer plezierige verassing was dat we het gehele advies en verkooptraject met haar in het Nederlands konden spreken. Marie Louise is een vakbekwame keukenadviseur met een groot luisterend oor voor de klant. Verder werd er absoluut geen dwang op ons uitgeoefend door haar om de keuken te kopen. Daarin verschilt de Duitse aanpak enorm veel van de Nederlandse aanpak!! Het gehele advies en verkooptraject verliep tijdens een tweetal gesprekken in een gezellige ongedwongen sfeer. Hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Verder hebben wij het opmeten van de keuken bij ons thuis en de verdere communicatie over de aflevering en plaatsing van de keuken ook als zeer positief ervaren. Van begin af aan werd door de medewerkers van Kuechenhaus Ekelhoff duidelijk en op tijd gecommuniceerd over het opmeten en plaatsen van de keuken. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd door hun meegenomen. Dit alles met als resultaat een fantastische nieuwe keuken waar we elke dag veel plezier aan beleven!!! en een genot voor het oog is. Wij raden dan ook iedereen aan om langs te gaan bij Kuechenhaus Ekelhoff wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe keuken! Ze zullen hier beslist geen spijt van krijgen.
FOTO VAN FAMILIE VAN KAMPEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Chantal van Plateringen op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben vorig jaar onze keuken gekocht bij ekelhoff. We hadden ons al in Nederland laten informeren, maar kwamen niet tot onze droomkeuken. Dus een afspraak gemaakt bij ekelhoff. Hier werden wij ontvangen door Carl paulstring. Hij nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en kwam ook met ideeën. We hebben we 2 x een andere keuken samengesteld om uiteindelijk bij onze droomkeuken uit te komen. Doordat wij een nieuwbouw huis hadden gekocht moesten wij nog even wachten voordat hij geplaatst kon worden. Uiteindelijk kon hij geplaatst worden en ook dat was super geregeld. 2 keurige monteurs zijn de hele dag bezig geweest om de keuken te plaatsen. De service is ten alle tijden super geweest. Na een jaar namen ze zelf contact op om de kastjes opnieuw af te stellen. Kortom erg tevreden over de service en kwaliteit van ekelhoff.
FOTO VAN CHANTAL VAN PLATERINGEN
Witte keuken met zwart blad
+ Toon extra foto van Chantal van Plateringen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erwin en Esther Philippi op woensdag 3 jun 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden over onze keuken. Maar ook het traject eraan voorafgaande is prima verlopen. Het eerste bezoek was prettig, prima en vriendelijk te woord gestaan. De verdere communicatie met Ole Stranghoner was prima. Ook vragen die we tussentijds hadden werden telefonisch beantwoordt. Ook een compliment voor de monteurs, vriendelijke mensen, spraken ook prima Nederlands en alles werd volgens afspraak gemonteerd. Overigens werden in het hele traject vanaf het eerste bezoek tot aan de installatie iedere gemaakte afspraak nagekomen, heel plezierig. En tot slot nog steeds zeer tevreden met de keuken.
FOTO VAN ERWIN EN ESTHER PHILIPPI
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Angela op zondag 31 mei 2020 20
Wij zijn super tevreden met onze keuken en de manier waarop we zijn geholpen. Nadja Hollmann heeft ons geholpen en de taalbarrière was geen enkel probleem. Ze spreekt goed Nederlands en gaf ons allerlei tips. De keuken is echt een stukje "Duitse degelijkheid" ;) goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. De monteurs hebben de keuken netjes in twee dagen gemonteerd. De apparatuur werkt naar behoren. We zijn nu een jaar later en de keuken ziet er nog als nieuw uit. Onze keuken was niet heel groot, en dankzij nadja hebben we de ruimte optimaal benut! Onder de trap hebben we ovens geplaatst en extra kastruimte gecreëerd. Al met al zijn we erg tevreden en raden wij dit bedrijf iedereen aan!
FOTO VAN ANGELA
Optimale benutting van de ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Nanda van der Poel op woensdag 27 mei 2020 20
We hebben een keuken met inbouwapparatuur gekocht. Het is een zeer deugdelijke keuken, mooi afgewerkt, netjes geiinstalleerd. Ben er erg blij mee. Het bedrijf verleent goede service bij de verkoop, ook als je iets op het laatste moment wil veranderen, en goede service bij de inbouw van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra Wemer op woensdag 27 mei 2020 20
In 2018 hebben wij een keuken gekocht bij de firma Ekelhoff. Hartmut Vennegerts was de adviseur en verkoper. We konden op afspraak terecht. Hartmut heeft ons zeer goed geholpen. Toen hij de details uitwerkte, konden wij een hapje eten en drinken. Daarna kregen wij een een 3d schets van de keuken, een offerte en een plattegrond. In Nederland hebben wij ook een aantal keukenboeren bezocht. Daarbij viel het mij op dat we een heleboel beslissingen moesten maken (passtukje hier of daar, plintje zus of zo...). Hartmut verzekerde ons dat hij een vakman is en weet wat hij doet. En dat is zo! 12 weken later is er werkelijk een perfecte keuken geplaatst waar NIETS op aan te merken is. Nu, 1,5 jaar later, zoekt Ekelhoff weer contact om te vragen of alles nog naar wens is. Ze geven advies over het onderhoud van de keuken en de apparatuur. Niets meer dan lof voor Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen
“Op alle vlakken de moeite waard”
Door Niels van der Putten op woensdag 27 mei 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. En complimenten voor deze winkel! Ekelhoff onderscheid zich tov NL winkels met hun volledige aanbod, ondersteuning bij de koop, installatie en service. En de prijs was ook nog eens 2/3 van de NL prijzen. Het is een ritje net over de Duitse grens, maar op alle vlakken de moeite waard!
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Koos op woensdag 27 mei 2020 20
Gedurende het ontwerp van onze woning hebben wij meerdere gesproken gehad met onze contactpersoon Ralf Averbeck. Wij zijn buitengewoon tevreden met het proces en zeker met het eindresultaat. De meet afspraak de week voor de installatiedatum garandeert een perfecte installatie en planning. Dit betreft onze tweede keuken binnen 15 jaar en ik kan iedereen vol overtuiging de firma Ekelhoff aanraden.
FOTO VAN KOOS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakkunig geplaatst”
Door Jasper Drenth op dinsdag 26 mei 2020 20
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij goed geholpen bij Ekelhoff. Verkoper Nort wees ons zelfs op zaken die wij bij andere keukenzaken niet gehoord hebben. Uiteindelijk werd de keuken zeer vakkundig geplaatst met een goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Richard Westerhof op woensdag 13 mei 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Ekelhoff heeft een ruinm assortiment en een complete showroom. Sven Wensing heeft veel verstand van keukens en geeft bijzonder goed advies (praktische zaken) Montagepersoneel is ook bijzonder vakkundig en attent. Alles is conform afspraak gelopen en gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden gevoel”
Door Chiel van den Hengel op donderdag 30 apr 2020 20
Nadat we goed ontvangen werden door Marie-Louise zijn we met een tevreden gevoel weg gegaan bij Kuchenland. We hebben een mooie tekening van onze droomkeuken en een passende offerte met eerlijke prijs, zonder vervelende onderhandelingen zoals weleens gezien wordt bij andere keukenverkopers. De keuken is geinstalleerd op de afgesproken datum conform alle afspraken. Ook een keer terugkomen (we hadden de verbouwing nog niet helemaal af) was voor Kuchenland geen probleem en kostenloos. Helaas hebben de meeste mensen niet vaak een keuken nodig, maar anders zou ik er volgende week nog een kopen bij Kuchenland!
Reactie of foto toevoegen
“Verkopen prima maar totaal ontevreden over montage”
Door André Wacquier op vrijdag 24 apr 2020 20
Verkopen prima maar leveren en monteren slecht. Sinds 16 april een niet-afgebouwd keuken, kapotte inductieplaat, geen koelkast, geen profielen voor wandplaten en te grote bijspring voor de wasbak. Desgevraagd niet kunnen zeggen wanneer de keuken compleet wordt gemaakt. Maar wel snel het geld ontvangen. Nooit meer deze firma. Bel ik dit bedrijf en vraag naar de directie om een klacht in te dienen. Krijg ik iemand die het probleem van niet kunnen koken, niet de wasbak kunnen gebruiken en geen koelmogelijkheid niet begrijpt.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wij begrijpen natuurlijk, dat het vervelend is als een keuken niet compleet wordt afgeleverd. In de huidige coronatijd hebben wereldwijd de fabrieken de productie stopgezet. Wij waren zeer blij daarover, dat wij ondanks de zeer aangespannen situatie een grote beschikbaarheid van goederen hebben. Onze klanten worden altijd over de leversituatie geinformeerd. Voor ons is het zeer belangrijk, dat iedere keuken zo snel mogelijk en bij de tijd wordt afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Voor herhaling vatbaar”
Door Arjan van Huizen op zondag 19 apr 2020 20
Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten en spraken met verkoper Thomas Szellas hadden we goed gevoel bij het bedrijf! En dat bleef zo. De plaatsing van de keuken verliep soepel en we zijn tot op heden zeer tevreden. Ook fijn dat men na ruim een jaar belt en vraagt hoe de keuken bevalt en of men een gratis monteur langs moet sturen als er deurtjes scheef hangen of zo (wat niet het geval was). Al met al zou ik mijn volgende keuken weer bij Ekelhoff aanschaffen
FOTO VAN ARJAN VAN HUIZEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Danny op dinsdag 17 mrt 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff en zijn over het hele traject meer dan tevreden. Vanaf de 1e afspraak met Carsten Palstring tot het plaatsen en de service achteraf, alles klopt bij deze winkel. Carsten Palstring heeft onze ideeen aangehoord en wilde deze met alle plezier uitwerken maar wilde ons graag een ander idee laten zien. En dat idee bleek een stuk praktischer, mooier en minder onnodige keukenblad. Tijdens de plaatsing is ook alles naar wens gegaan en stond er binnen 1 dag een mooie keuken (althans dat vinden wij, smaken verschillen ;) ). Ook het na een jaar langskomen om de kasten na te lopen vind ik zeer netjes.
FOTO VAN DANNY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Donkergrijze keuken”
Door Faber op donderdag 12 mrt 2020 20
Een donker grijze keuken gekocht. De adviseur heeft alles goed opgepakt en uitgelegd en alles is goed verlopen. De plaatsing zeer netjes ook alle verpakkingsmaterialen zijn weer netjes mee genomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Family Vos op donderdag 12 mrt 2020 20
Everything is done with care and eye for long lasting installation. If details are not ok then they will fix it. Also aftercare is really top. After 1 year still checks are done if all is ok
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Mevr. T.Plageman op donderdag 12 mrt 2020 20
Ik heb mijn 2de keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff en ben zeer tevreden over Carsten Pallstring verkoper en de keukens van jullie. Service is goed en je wordt bij Ekelhoff goed geholpen met alles in overleg. Heb tot nu toe nog geen problemen gehad. M.vr.gr. Truus Plageman
FOTO VAN MEVR. T.PLAGEMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Monique van Staveren op maandag 17 feb 2020 20
Ik heb een prachtige keuken van Siematic gekocht. Ik ben daarbij prima geholpen en verrast met het ontwerp. Dat was toch heel anders dan dat ik zelf eerst in gedachten had. Het is fijn dat ze die ideeen ook geven en niet 'blind' ingaan op de wens van de klant, maar ook andere opties geven. Daarna is alles ook keurig volgens afspraak gegaan, tot en met de installatie aan toe. Ook na een paar maanden toen ik een klein mankement aan een kastdeurtje ontdekte werd goed verholpen.
FOTO VAN MONIQUE VAN STAVEREN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken fijne service”
Door Vincent en Reena op zondag 9 feb 2020 20
In mei 2018 hebben we onze keuken besteld. Deze is in augustus 2019 in ons nieuwbouwhuis geïnstalleerd. We hebben het hele proces (van bezoek showroom t/m uitleg van de monteurs na installatie van de keuken) als zeer prettig ervaren. We zijn in de showroom erg goed begeleid door Uwe. We hadden al een tekening van de indeling van de keuken en Uwe heeft ons erg goed advies gegeven. Geduldig liep hij alle mogelijkheden met ons langs. De prijs was lager dan de offertes van keukens die we in Nederland hebben bekeken. We werden goed op de hoogte gehouden. Gründlig und punktlich past wel bij dit bedrijf. Bij elke communicatie werden we erop gewezen dat we nog een x-aantal weken hadden om de datum van de installatie te kunnen aanpassen. Na de deadline was dit niet meer mogelijk, zonder extra kosten in rekening gebracht te krijgen. De installatie werd gedaan door twee installateurs die heel erg geordend en zeer netjes te werk gingen. Bij de oplevering werd alles met ons doorgesproken en er werden ook tips gegeven voor onderhoud. Na een aantal weken was er een kleine reparatie nodig aan het ingebouwde stopcontact in het keukenblad. Wederom was een afspraak snel geregeld en werd het stopcontact weer netjes gemaakt. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat Ekelhoff geen aansluiting doet van water en afvoer. Hier dien je zelf een loodgieter voor in te huren. We raden Ekelhoff aan, als je op zoek bent naar een kwalitatief goede keuken, een bedrijf dat zijn afspraken na komt en werkt met zeer bekwame en hele aardige installateurs.
FOTO VAN VINCENT EN REENA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken”
Door Jolanda Wildemast op maandag 3 feb 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer vakkundig en fijn geholpen bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen en apparaten. De prijs viel ons reuze mee vergeleken met Nederlandse keukenboeren. De installatie ging perfect. Het aanrechtblad dat vanuit Italië was geleverd voldeed niet volgens Ekelhoff, en er werd een nieuwe besteld. Er werd twee weken een nood aanrechtblad geplaatst zodat we toch al van de keuken gebruik konden maken. Klasse! De monteurs spraken Nederlands net zoals de mensen in de winkel en aan de telefoon. Nu na 1 jaar nam Ekelhoff contact op om te vragen of alles nog in orde was. We hebben 5 jaar garantie, dus als er iets aan de hand mocht zijn, kan ik ze bellen en dan komt er iemand langs om het in orde te maken. Ik vind de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf geweldig, ik ben meer dan tevreden en zou iedereen Ekelhoff aanraden.
FOTO VAN JOLANDA WILDEMAST
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Inge Baks op maandag 13 jan 2020 20
Nog steeds zijn wij uitermate tevreden over de Siematic Urban keuken die wij bij Ekelhoff in Nordhorn hebben gekocht. We waren onder de indruk van de zeer uitgebreide showroom, met keukens voor verschillende budgetten en verschillende stylen. De klantvriendelijkheid is hier hoog, je kan in alle rust rondkijken en wil je advies dan krijg je dat van deskundige medewerkers. Van begin tot eind zijn wij goed bijgestaan. We hadden een zeer prettig adviesgesprek met de heer Henning Reineke. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren en deze zijn vertaald in een prachtig ontwerp. Ook de montage, door een eigen montageteam, was uitstekend. Wij hebben Ekelhoff dan ook al aan verschillende mensen in onze omgeving aangeraden, en daar staan we voor 100% achter.
FOTO VAN INGE BAKS
Siematic Urban
REACTIE VAN ROBERT
Goedendag mevrouw Baks, Wat een mooie keuken! Wij zijn ook op zoek naar een Urban keuken in ongeveer dezelfde opstelling. Ekelhoff is ver bij ons vandaan. Mag ik u vragen wat deze keuken ongeveer heeft gekost? Dan is het wellicht de moeite waard om toch eens langs te gaan...
REACTIE VAN INGE
Dag Robert, bedankt voor je reactie. Ik vind het lastig om de prijs te noemen. Dit hangt natuurlijk af van allerlei factoren: de soort en het aantal inbouwapparaten, welk materiaal kies je voor het werkblad, neem je veel lades of juist deurtjes. Ik denk dat het toch de moeite waard is om bij Ekelhoff (of eventueel bij een andere Siematic dealer) langs te gaan. Heel veel succes en plezier bij het uitzoeken van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans Cruijen op dinsdag 17 dec 2019 19
Ik heb een complete keuken gekocht inclusief inbouw apparatuur. Voorafgaand aan de eerste afspraak heb ik enkele foto's gestuurd met voorbeelden hoe ik het wilde hebben en wat ik maximaal wilde uitgeven. Binnen enkele uurtjes was alles geregeld. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde hebben. Alles goed gecoördineerd van aankoop, planning tot en met plaatsing. Ook de nazorg na plaatsing is top geregeld. Dit is mijn tweede keuken die ik hier heb gekocht. Over beide ben ik super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Thijs de Boer op dinsdag 10 dec 2019 19
Wij hebben een Simatic keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff en zijn buitengewoon tevreden. Over het advies, de keuken, de plaatsing en de service naderhand. Een jaar na aankoop wordt nog eens gebeld of we tevreden zijn. Dat maak je niet vaak mee. Topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door S. Gerds op woensdag 27 nov 2019 19
Wij zijn uitstekend geholpen door Jonas Niemeyer van Kuchenhaus Ekelhoff. Hij dacht goed met ons mee en het is prima gelukt onze wensen te realiseren. Kwalitatief goede keuken en apparatuur, misschien niet de allergoedkoopste zaak, maar een keuken kopen is meer dan alleen voor de laagste prijs gaan. Afstand vanaf Groningen naar Nordhorn was goed te doen en ook over de montage en aftersales zijn we zeer te spreken. Na een jaar hebben we gebeld voor een bij te stellen ladefront en kort daarna kwam een vriendelijke monteur langs die gelijk alles even nagelopen is. Kortom zeer aan te bevelen!
FOTO VAN S. GERDS
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Petra Lansbergen op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een hele goede ervaring met Ekelhoff. Onze verkoper Henning Reineke heeft ons goed geholpen en sprak goed Nederlands. De planning en de installatie zijn heel goed verlopen. Ik moet zeggen dat de Duitsers een hele hoge afwerking hebben en wij hadden geen enkele opmerking bij plaatsing. Ze hebben het tot in de puntjes verzorgd. Ik zou iedereen aanraden om hier te kopen. Prijs is voordeliger dan in Nederland en er wordt niet zo hoog op de prijs in gezet als in Nederland. Top bedrijf!
FOTO VAN PETRA LANSBERGEN
Witte keuken
+ Toon extra foto van Petra Lansbergen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Henk van Mourik op maandag 28 okt 2019 19
Na een afspraak gemaakt te hebben om een nieuwe keuken te kopen keurig ontvangen door Henning. Super goede uitleg gekregen en het meedenken over hoe en wat. Wat een topper! Apparatuur en keuken zoals afgesproken geleverd. Als je op zoek bent naar een keuken dan zou ik direct hierheen gaan. Zoek nou niet verder want dat is dus niet nodig! De montage verliep bijna zonder problemen, 1x door en door de muur geboord, niets aan de hand want er moest nog gestuced worden. Toen de keuken helemaal compleet stond was er maar woord! GEWELDIG!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Loes vdM op vrijdag 25 okt 2019 19
Ik heb een keuken met apparatuur gekocht en ben daar heel tevreden over. Ik werd uitstekend geadviseerd door Marie Louise ter Laak, die mij in prima Nederlands te woord stond en na anderhalf jaar voor mij in de winkel in een koelkast 'dook' om te kijken hoe ik iets los kon krijgen. De keuken werd op tijd geleverd en in 2 dagen gemonteerd. Ik kwam uit op Ekelhoff omdat ik van meerdere bekenden goede berichten kreeg en ook ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuze”
Door Natalia op woensdag 16 okt 2019 19
Wij hebben één jaar geleden een keuken bij Küchenhaus Ekelhof gekocht. Het is een super goed bedrijf!! Wij hebben een afspraak gemaakt alleen maar om te kijken of wij iets leuks kunnen vinden. Maar danks aan ons adviseur Thomas Szellas, zijn we naar huis met een nieuwe keuken vertrokken!! En niet zomaar een keuken, maar ons droomkeuken!! Thomas Szellas heeft naar alle onze wensen geluisterd en wij hebben samen een prachtige keuken samengesteld. Over 1 uurtje kregen wij de 3D tekening en het zag er prachtig uit! Onderweg naar huis, in de auto, wij moesten 200 km rijden, zag ik me al in mijn keuken staan. Het is een top kwaliteit, de monteurs hebben netjes en zorgvuldig gewerkt. Toen alles gemonteerd was, hebben ze alle rommel netjes opgeruimd en meegenomen. We zijn heel blij dat we voor Küchenhaus Ekelhof bedrijf gekozen hebben. Wij raden aan alle kennissen, vrienden deze bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Anne Marie Lohuis op woensdag 2 okt 2019 19
Wij hebben in 2018 een keuken gekocht bij Ekelhoff voor ons nieuwbouwhuis, een best lastige taak omdat je de ruimte nog moeilijk kan inschatten. Gelukkig zijn we heel tevreden over het eindresultaat! De heer Henning Reineke heeft uitgebreid de tijd genomen om de opties te bespreken en geadviseerd in materialen, apparatuur en afwegingen om binnen ons budget te blijven. De keuken is met zorg gemonteerd en zelfs een zijkant met onzichtbare schade aan de buitenkant werd vervangen. Ook hebben ze geweldige service nadien als er nog iets mankeert of bijgesteld moet worden. Kortom, wij kunnen Ekelhoff zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes”
Door Jan Nobbe op dinsdag 24 sep 2019 19
Goede service. Duidelijke afspraken. De mensen die de keuken laatsten zijn vakmensen. Weten altijd een goede oplossing te vinden. Werken zeer netjes. Als je geen Duits of slecht Duits KINT praten geen probleem. Je kan gewoon communiceren in het Nederlands. Ik zou zeker aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Bruijnes op donderdag 5 sep 2019 19
Wij zijn ons bij Kuechenhaus Ekelhoff gaan oriënteren op een nieuwe keuken na een tip van onze vroegere buren. Het maken van een afspraak is telefonisch verlopen. Hierbij viel meteen de persoonlijke benadering op. Het werd een afspraak van 3 uur met Jonas Niemeyer. Dhr. Niemeyer was bijzonder goed in staat om te luisteren naar onze wensen en deze te 'vertalen' naar concrete mogelijkheden. Dit was lang niet altijd eenvoudig om de de keuken geplaatst moest worden in ons gerenoveerde appartement. Dit betekende o.a. dat er in de keuken een ventilatie kanaal (doorsnede 100 mm. en een afvoerbuis (doorsnede 110 mm) weggewerkt moesten worden. Ook moest rekening gehouden worden met de centrale schacht in de hoek van de keuken. Ideeën hierover werden werden ter plekke gevisualiseerd middels een computerprogramma. Uiteindelijk verlieten wij na 3 uur de zaak met een concreet voorstel inclusief offerte. Prettig bij het opmaken van de offerte vonden wij dat er gewerkt werd met vaste prijzen. Je weet waar je aan toe bent en hoeft niet te onderhandelen (en voelt geen druk). De twee medewerkers verstonden hun vak. Zij werkten rustig, netjes en nauwkeurig. En niet onbelangrijk, alles paste precies. Kortom, in het hele 'proces' hadden wij met vriendelijke en deskundige medewerkers. Kort na de plaatsing hebben wij bij onze (schoon)zuster Kuechenhaus Ekelhoff aanbevolen. Ook zij heeft haar nieuwe keuken daar gekocht.
FOTO VAN FAM. BRUIJNES
Olijfgroene keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bruijnes
Reactie of foto toevoegen
“Prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar”
Door Lenny op dinsdag 3 sep 2019 19
Na wat negatieve ervaringen in Nederland door een kennis doorverwezen naar Ekelhoff. Door de verkoper, Uwe Brama, is heel goed meegedacht over de plaatsing van onderdelen in de keuken, waardoor het nu een heel praktische en goed bruikbare keuken is geworden en de ruimte optimaal benut is. Goedkoop was het zeker niet, maar de prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar. Ik was uiteindelijk meer kwijt dan aan sommige aanbiedingen in Nederland, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit véél beter is en de plaatsing zorgvuldig met meerdere personen is uitgevoerd. De keuken is op de millimeter precies geplaatst. Ook zijn er uitstekende adviezen gegeven over de apparatuur. Hierdoor is op iedere plek een apparaat gekomen dat volledig voldoet, terwijl het geen onnodig dure varianten zijn geworden. Ondersteuning na aankoop is ook uitstekend. Zelfs voor de kleinste onvolkomenheden komt Ekelhoff terug om deze in orde te maken en ze zijn zeer goed bereikbaar en bereid om te helpen bij vragen achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Pieter Westra op dinsdag 3 sep 2019 19
Goede ervaring met Carsten Palstering, juiste vragen werden gesteld om vervolgens met een heel mooi voorstel te komen. Het eindresultaat is dan ook top.
FOTO VAN PIETER WESTRA
Top eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jochem op maandag 2 sep 2019 19
Wij hebben in ons nieuwbouw huis een mooie keuken laten plaatsen door de firma Ekelhoff. Wij zijn goed geholpen door Marie Louise zij heeft onze wensen geïnventariseerd en het resultaat mag er zeker zijn. Mooi aanrechtblad van keramiek met mooie Siemens apparatuur. Tijdens de plaatsing nog een extra optie gekozen en deze is later alsnog geplaatst, geen enkele moeite. Overall zeer tevreden en wij raden deze keukenleverancier aan.
FOTO VAN JOCHEM
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ton en Hilda ter Ellen op donderdag 29 aug 2019 19
Wij hebben een SieMatic keuken gekocht bij Ekelhoff en wij zijn zeer tevreden over de aanschaf, vanaf oriëntatie, waarbij we heel vakkundig geholpen zijn door Jonas Niemeyer tot en met het plaatsen van de keuken. Het is wel van belang om een afspraak te maken als je met een adviseur wil praten en overleggen omdat de aanschaf van een keuken nogal wat tijd vergt. Een uur later had Jonas de offerte klaar, wat bij veel zaken niet mogelijk is. Je weet direct waar je aan toe bent. Ook het plaatsen en de naservice is uitstekend te noemen, heel correct en hele vriendelijke, Nederlands sprekende werknemers.
FOTO VAN TON EN HILDA TER ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Belofte nagekomen”
Door Monetta & Henk de Bakker op maandag 26 aug 2019 19
Wij wonen in Voorschoten, het westen van Nederland, en hebben besloten onze 19 jaar oude keuken te vervangen. Mijn vrouw heeft zich eerst georiënteerd in Nederland maar kwam uiteindelijk via een vriendin bij Ekelhoff terecht, net over de grens in Duitsland. Zij kwam met enthousiaste verhalen thuis en vervolgens zijn wij samen nog 2 keer naar Ekelhoff gereisd om te kiezen en alle mogelijke indelingen, materialen, kleuren en apparatuur door te nemen. Wij werden daarbij geholpen door de heer Carsten Palstring. Carsten spreekt vloeiend Nederlands en, nog belangrijker, verstaat de kunst ons langs alle keuzes en mogelijkheden te leiden zonder iets op te dringen. Er was alle tijd om te vergelijken en kiezen en de adviezen waren daarbij erg behulpzaam waarbij de totaalprijs ook goed in de gaten gehouden werd.
Samenvattend zijn wij bijzonder tevreden over Ekelhoff in het algemeen en de heer Carsten Palstring in het bijzonder. Hartelijk dank. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de keuken er straks heel mooi komt bij te staan.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2020: Vandaag, 17 februari 2020, zijn de monteurs andermaal geweest om de laatste zaken te leveren en te corrigeren. Het gehele proces heeft wel lang geduurd maar er staat nu wel een mooie keuken en wij zijn een tevreden klant. Ekelhoff is, met wat pittig overleg, zijn beloften nagekomen; d.w.z. een tevreden klant achterlaten.
Reactie of foto toevoegen
“Tegengevallen”
Door Annelies op maandag 22 jul 2019 19
Een keuken gekocht in december 2018. Levering mei 2019. De verkoper was op momenten erg ongeduldige met onze wensen wat we vervelend vonden. Uiteindelijk naar tevredenheid een keuken uitgezocht. Levertijd was erg lang. De levering en plaatsing verliep ronduit slecht. Slechte communicatie, veel zaken waren niet goed geplaatst. Toen we dit aangaven bij de Duitse monteur zei hij dat het niet zijn probleem was. Onderdelen bleken verkeerd besteld te zijn. Nu juli 2019 is de keuken nog steeds niet af. We wachten nog steeds op levering van een aantal onderdelen. Meest vervelend is de slechte communicatie. We horen niks en moeten er zelf telkens achteraan. We hebben er spijt van dat we helemaal naar Duitsland zijn gegaan voor een keuken. Wat een belabberde service.
Reactie of foto toevoegen
“Next 125 keuken”
Door Janneke en Erik de Graaf op dinsdag 18 jun 2019 19
We hebben voor de 2e maal een keuken gekocht bij Ekelhoff, een next 125 met een stalen blad. We werden deze keer geholpen door Thomas Szellas en dat is erg goed bevallen. Thomas heeft hiervoor zelf keukens geplaatst voor Ekelhoff en dat merk je meteen in het gesprek. Ook de nazorg is prima. Na de plaatsing verschillende keren gebeld door Ekelhoff of de keuken beviel en of er nog zaken waren die aangepast dienden te worden. De 3e keuken komt hier zeker ook weer vandaan.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw mooie huis en keuken! Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Peter Westerhof op woensdag 5 jun 2019 19
In April 2018 is onze keuken die wij bij Küchenhaus Ekelhoff gekocht hebben geplaatst. Wij zijn bijzonder tevreden met het gehele traject welke met de aankoop gepaard is gegaan. Wij zijn professioneel geholpen door Henning Reineke (spreekt goed Nederlands!) daarna verliep de montage ook prima. Wij zijn kortom zeer tevreden! Voor een volgende keuken gaan wij zeker terug.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf langs mocht komen in uw vrolijk ingerichte huis! Matzwarte Contur eilandkeuken met wit Silestone werkblad. Groetjes van het Ekelhoff-team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Joke en Wil Franken op maandag 20 mei 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het ontvangst was zeer hartelijk. Met Jonas hadden we een zeer goede klik. Hij wist onze wensen te vertalen in de prachtige keuken die we nu hebben. Ook het installatie team was zeer professioneel. Jonatan en Patrick hebben echt vakwerk geleverd, niets was hen te veel en denken goed mee over de afwerking de jongens verdienen een groot compliment. Wij zullen Ekelhoff zeker aanbevelen bij mensen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf, Franz Frieling, bij u langs mocht komen. Hierbij drie van de foto's die hij maakte. Veel groeten van het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met keuken”
Door G.Derking op woensdag 1 mei 2019 19
ik ben al jaren klant, altijd tevreden. heb hier al 5 verschillende keukens gekocht. Tot 2017. Keuken besteld voor 30.000,00 euro. Niet goedkoop./ maar altijd tevreden en ik heb veel wensen. Keuken is veel te hoog. apparaten zoals stoomoven en oven, veel te hoog. Kasten zijn hoog en groot. weinig opberg ruimte. Gasfornuis, met wok, is een ramp. glas is rot schoonmaken. ingebouwde stopcontacten nemen je hele aanrecht in beslag. Uittrekbare slang van de kraan. heb je niets aan. komt niet over de aanrecht heen. Is uit een boekje en is niet naar gekeken of hij wel geschikt is. Zeep pompje is nu al kapot. is ook haast niet te vullen. En later gemonteerd. waren ze vergeten. Als je je handen wast is alles tot aan de ramen toe nat. En zo kan ik nog wel ff door gaan. Als je klaagt hoor je gewoon niets meer. Sorry maar voor mij geen keuken meer hier.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door LH op vrijdag 26 apr 2019 19
Wij hebben een ruime moderne keuken gekocht met kookeiland, inclusief apparatuur, en zijn zeer tevreden over de service, zorgvuldigheid van tekeningen en uiteindelijke snelheid van plaatsen. Ook de after service is uitstekend: hoewel wij na een jaar geen klachten hadden, kwam wel de monteur langs om de lades te checken en heeft hij ons nog met iets geholpen. Geen spijt van deze ervaren keukenexpert!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Arno van der Drift op vrijdag 26 apr 2019 19
Wij hebben zeer goede ervaringen met Küchenhaus Ekelhoff. Van het eerste contact tot aan de after sales na plaatsing van de keuken. Zo werden we door dhr Reineke prima geholpen. Eerlijk en direct advies, vooraf geen vragen over budget en een eerlijke / goede prijs. We verlieten de winkel met een goed gevoel en genieten nog iedere dag van onze keuken en de tips die we kregen tijdens de aanschaf. Levering en plaatsing waren top. Vriendelijk en vakbekwaam personeel, waarbij ook bij het plaatsen werd meegedacht. Kortom: een zeer positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Familie Spit op maandag 8 apr 2019 19
Eind 2017 heeft Kuechenhaus Ekelhoff onze nieuwe keuken geplaatst en al met al zijn we super tevreden. We zijn zeer deskundig geholpen en vanaf meet af aan is er op een constructieve wijze meegedacht en zijn we voorzien van praktisch adviezen. Tijdens onze verbouwing zijn medewerkers meerdere keren geweest om metingen en bevindingen door te geven. Het plaatsen van de keuken ging vervolgens zeer professioneel en ook hier werd er grondig meegedacht door de monteurs. Al met al zijn we zeer content met onze keuken en bevelen Kuechenhaus Ekelhoff van harte aan bij geïnteresseerden.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Vincent op zondag 3 mrt 2019 19
Keuken gekocht, erg goede service en goed contact met de verkoper en plaatsers. Ze gaan erg zorgvuldig te werk. Ook erg goed meegedacht met het ontwerp en ons budget.
FOTO VAN VINCENT
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard”
Door A. Prins op zondag 3 mrt 2019 19
In 2018 hebben wij voor de tweede keer een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff gekocht.
Wij hadden een idee voor de keuken en Uwe Brama heeft dit met zijn kennis gefinetuned. Wij zijn wederom zeer blij en tevreden met onze keuken. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. En ze spreken gewoon Nederlands. Tevens is de service voor, tijdens en na aankoop is super. Kuechenhaus hebben wij (met succes) aanbevolen aan familie en vrienden.
FOTO VAN A. PRINS
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Alders -van Kordelaar op zondag 3 mrt 2019 19
Dit is de 2e keer dat wij een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hebben gekocht. Beide keren is dit ontzettend goed (super) bevallen. Duidelijke communicatie (niemand hoeft bang te zijn voor de taalbarrière), een grote showroom met veel voorbeelden, een geduldige verkoper die uren in ons heeft gestoken. Ook over de kwaliteit van de keuken zijn we zeer tevreden, mijn vorige keuken heeft 12 jaar gestaan en zag er nog als nieuw uit. Via grote inkopen kunnen ze apparatuur zeer goedkoop aanbieden, ik heb het nergens op internet goedkoper gezien. De monteurs zijn echt vakmensen, ze werken netjes en mocht er iets niet helemaal passen dan wordt het mooi passend gemaakt. Ook over de nazorg ben ik goed te spreken, er wordt actief vanuit Kuechenhaus contact opgenomen en mocht er iets niet goed zijn (bij ons moest de koelkastdeur weer even uitgelijnd worden, dan komt er binnen afzienbare tijd iemand langs. Na het plaatsen van onze keuken hebben mijn ouders en een vriend ook een keuken gekocht bij Kuechenhaus en ook zij zijn zeer tevreden. Het lijkt een verkooppraatje, maar ik ben nu eenmaal zeer tevreden.
FOTO VAN FAMILIE ALDERS -VAN KORDELAAR
Vakmontage
+ Toon extra foto van Familie Alders -van Kordelaar
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door C de Boer op woensdag 27 feb 2019 19
Na veel keukenwinkels bezocht te hebben in nederland , en geconfronteerd te worden met vele schimmige verkooptrucs (waarbij de keukenkampioen Nijmegen het absolute dieptepunt was!) kwamen we na een tip terecht bij Ekelhof. We hebben hier in sep 2017 onze keuken gekocht. vanaf het bezoek aan de showroom tot aan meer dan een jaar na installatie zijn we zeer tevreden. afspraken worden nagekomen, de prijs is wat ie is (en daarmee meteen al goedkoper dan wat ze je in Nederland in 1e instantie aan proberen te smeren). Men was transparant over de prijs en de totstandkoming hiervan. Onze verkoper vriendelijk (Henning Reineke). De installatie van de keuken was prima. op een later moment is er nog een installateur langsgeweest omdat een lade aanliep. Dit is netjes en zonder kosten opgelost. Na een aantal maanden werden we gebeld of alles naar wens was: heel netjes! na een jaar zijn we nogmaals gebeld of alles naar wens was. al met al een aanrader.
FOTO VAN C DE BOER
Landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door C. de Kraker en L.R.S. de Kraker-Last op donderdag 17 jan 2019 19
Een complete keuken met inbouwapperatuur. Alles i.o.m. en een goed advies van Carsten Palstring samengesteld. Met een prachtig granieten keukenblad. Eigenlijk waren we, na een complete uitleg en goede voorlichting door de verkoper, binnen een paar uur samen over eens. Dit is onze keuken en dezelfde dag de opdracht gegeven. De levering en plaatsing van de keuken en de nazorg was voortreffelijk
Reactie of foto toevoegen
“Nog elke dag blij”
Door M. Elmendorp op donderdag 10 jan 2019 19
Wij hebben anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff. We vonden het gesprek met mevr. Ter Laak prettig en zijn goed en netjes geholpen. Alle communicatie rondom de levering etc. ging in het Nederlands en ook het plaatsen van de keuken is erg professioneel gedaan. We zijn nog steeds elke dag blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Remon op dinsdag 8 jan 2019 19
We hebben een keuken gekocht, grote plussen zijn:
- Veel, veel betere prijs / kwaliteit verhouding dan Nederlandse peers
- Betere begeleiding bij verkoop (door Henning Reineke)
- Betere showroom met meer keuzes en meer kwaliteitsmerken
- Snelle en goede plaatsing; first time right, alles netjes schoon achtergelaten
Aandachtspunten waren
- Technische tekeningen kwamen pas 4 weken voor oplevering binnen (toen leidingen er al in zaten, zou wegens drukte komen)
- Was ons niet duidelijk dat de plaatsing aanvankelijk 2 dagen zou duren (uiteindelijk hebben monteurs ervoor gekozen 1 dag van 9:00 tot 21:00 te werken)
FOTO VAN REMON
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door W.A. van der WAAL op dinsdag 8 jan 2019 19
Ik heb een SIEMENS keuken gekocht. Bij de koop ben ik prima geholpen door de Heer Reineke. Ook de levering en de plaatsing was tot onze volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H Norbart op zondag 16 dec 2018 18
We hebben voor de twee keer een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff in Nordhorn - Duitsland gekocht. Dankzij verkoper Uwe Brama hebben we een keuken, die helemaal bij onze wensen en mogelijkheden past. Kortom: wij zijn super tevreden. De service bij Keuchenhaus Ekelhoff is zowel bij de aankoop, installatie en nazorg super!
FOTO VAN H NORBART
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dat is service”
Door John op woensdag 12 dec 2018 18
Wij hebben, na verkoop van ons vorige huis, onze 2e keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. De verkoper (Carsten) is erg klantvriendelijk en neemt de tijd voor je als klant, hij denkt met je mee in praktisch zin over de indeling. Prijs/kwaliteit is aanzienlijk goedkoper en beter dan in NL. Service is zeker goed te noemen. Monteurs zijn echte meubelmakers met passie voor hun werk. Ze nemen de tijd voor het plaatsen en zijn zeker voorzichtig met de spullen, overal leggen ze kleden tegen beschadigen, zowel keuken als vloer of andere meubels. Na een jaar is er contact vanuit Ekelhoff of de keuken nog steeds naar wens is. Dit was bij onze 1e keuken en nu weer. Dat is service. Als er iets mis is wordt dit netjes opgelost. Bij onze 1e keuken zagen we na een paar maanden dat er een klein plekje in de kastdeur van 220 cm hoog zat. Deze werd netjes vervangen zonder moeite en gezeur. Nu is bij ons een deurtje wat iets schreef van de rest gaat hangen, deze wordt kosteloos opnieuw afgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Fam. Schoumans op maandag 10 dec 2018 18
Na een zeer vervelende ervaring bij een keukenhandel in onze woonplaats zijn wij bij Ekelhoff terecht gekomen. Wij hebben hier een complete keuken gekocht. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen. Jonas Niemeyer heeft ons professioneel geholpen met het ontwerpen van de keuken. Al onze wensen konden worden vervuld binnen ons budget en de beperkte ruimte. Het opmeten, plaatsen en de nazorg zijn prima georganiseerd. Alle afspraken worden nagekomen. Wij bevelen Kuechenhaus Ekelhoff dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Edwin van baalen op zondag 9 dec 2018 18
Keuken gekocht goed geholpen en zeer netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Frank en Lia Laupman op zaterdag 8 dec 2018 18
Wij hebben een kleine 10 jaar geleden een keuken bij Ekelhoff gekocht met oa een hele mooie en dan ook dure afzuigkap van het merk Siemens. De afzuigkap ging onlangs kapot, het afzuigsysteem werkte niet meer. Een monteur van Siemens gevraagd langs te komen. De printplaat bleek kapot te zijn en die wordt niet meer gefabriceerd. Op het antwoordapparaat van onze telefoon werd door Siemens ingesproken dat we naar een verkooppunt van Siemens konden gaan om een nieuwe afzuigkap te kopen.... Zeer slechte service van Siemens! Na contact met Ekelhoff werd ons aangeboden dat een van hun eigen monteurs een poging zou komen wagen om de afzuigkap/printplaat te maken. En dat is gelukt en ook nog tegen zeer betaalbaar tarief! Zeer goede service van Ekelhoff dus. Wij zijn super goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Familie Buijs en Bhageloe op maandag 3 dec 2018 18
Wij hebben eind 2016 een complete keuken gekocht. Vrienden van ons hadden al ervaring met dit bedrijf. We hebben ons eerst georiënteerd in Nederland. Wij zijn vol lof over Ekelhoff: goede service, vriendelijk en deskundig personeel en een uitstekende kwaliteit. Bij Ekelhoff neemt men de tijd voor je, er wordt meegedacht en we voelden ons op ons gemak. Het is prettig dat er Nederlands gesproken wordt. Service is op alle momenten uitstekend geweest. Het uitstellen van de levering was geen enkel probleem. De levering en montage (mei 2018) verliep goed. Alle verpakkingsmaterialen werden gescheiden en later ook meegenomen. Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Iets meer dan 2 uur te rijden naar Nordhorn was voor ons zeker de moeite waard.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS EN BHAGELOE
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gemma Schoneveld op dinsdag 27 nov 2018 18
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Kuechenhaus! We zijn zeer tevreden over alles. Het uitzoeken, de plaatsing en nalevering zijn keurig verlopen. Erg kundige en vriendelijke mensen! Ik raadt het iedereen aan. Ondanks dat wij in Nederland wonen is de service top, bij problemen staan zij zo voor de deur zonder enig probleem.
FOTO VAN GEMMA SCHONEVELD
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Gemma Schoneveld
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wil op zaterdag 10 nov 2018 18
Wij hebben een kookeiland met kasten en apparatuur gekocht bij Küchenhaus voor ons nieuwe huis. Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De keuken is perfect gemonteerd en alles werd vervolgens netjes opgeruimd. Het valt ons op dat de service ook daarna goed is: er werd daarna geïnformeerd of wij tevreden waren. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant en ook de prijs van de keuken was alleszins redelijk.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hierbij de foto's die onze fotograaf bij u mocht maken, hartelijk dank daarvoor! Uw team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door L.van der Stap op woensdag 24 okt 2018 18
Voor de 2e keer een komplete keuken. Plaatsen door zeer vakkundige mensen. Service is super! Zelfs na jaren komt men nog bv om een deurtje bij te stellen, kosteloos !
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service”
Door Susanne Groen op dinsdag 9 okt 2018 18
We hebben een prachtige keuken gekocht! We zijn nu ruim een jaar verder, en we zijn nog steeds heel erg tevreden. Er is niets wat ik achteraf anders zou willen hebben. De kleur, opstelling, apparatuur, alles is super. Bij het oriënteren voor een nieuwe keuken voelde het meteen goed, er wordt mee gedacht hoe de ruimte het beste benut kan worden, en wat de opstelling voor jou het handigst is. Ook bellen ze na een paar maanden, en na ruim een jaar op, of alles nog naar wens is, en of we eventueel nog wT afgesteld moet worden. (Wat niet zo is trouwens, alles hangt en werkt nog prima)
Wij zouden kuchenhaus ekelhoff in Duitsland zeker aanraden. Voor de klantvriendelijkheid, de kwaliteit en service!
FOTO VAN SUSANNE GROEN
Keuken met half eiland
+ Toon extra foto van Susanne Groen
+ Toon extra foto van Susanne Groen
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Norby Timmerman op maandag 24 sep 2018 18
Wij hebben in het najaar 2015 een keuken gekocht en deze is in mei 2017 geplaatst. Wij hadden veel vertraging met ons huis maar in goed overleg met Kuchenland Ekelhoff en de planningsafdeling werd hier niet moeilijk overgedaan. De service, het advies en de ontvangst bij Kuchenland is uitstekend. De communicatie verloopt goed en bij het meeste personeel is de nederlandse taal geen probleem. De montage van de keuken is uitgevoerd door enthousiaste en prima vakmensen. Bij de montage en de oplevering zagen zij meer zaken dan wij als klant en dit werd zonder probleem opgelost en hersteld.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw prachtige keuken te fotograferen! Uw Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Met volle overtuiging”
Door J. Zwaanswijk op donderdag 23 aug 2018 18
In 2017 hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff een NEXT 125 (NX500) keuken inclusief Gaggenau apparatuur gekocht. Dit was al de 2de keuken die wij daar hebben aangeschaft. Wij kunnen Kuechenhaus Ekelhoff dan ook met volle overtuiging van harte aanbevelen. Zij staan garant voor excellent advies, denken actief mee en hebben goede ideeën. De rest (levering, montage, after-sales service, garanties etc.) is ook tot in perfectie geregeld. En dit alles tegen een hele concurrerende prijs.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Hartelijk dank voor de mooie woorden:) Hierbij de foto's die Franz mocht maken in uw spectaculaire huis! het team van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Goede op woensdag 8 aug 2018 18
Wij hebben een grote keuken gekocht. Zeer tevreden over de materialen, machines en zeker ook de monteurs, zo netjes als zij werken heb ik zelden meegemaakt! Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marc van den Berg op donderdag 2 aug 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. (Next 125), wij zijn zeer goed geholpen en zullen het bedrijf Ekelhoff zeker aanraden.
FOTO VAN MARC VAN DEN BERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Westerink op woensdag 1 aug 2018 18
Wij hebben in 2017 bij Kuechenhaus Ekelhoff een keuken gekocht. Dit keuken bedrijf is ons aan geraden door vrienden die tevens de keuken daar hadden gekocht. Wij hadden al bij meerdere zaken in Nederland gekeken maar bij Kuechenhaus was de service toch wel heel anders. Goede klantvriendelijkheid, veel kennis en ervaring en veel geduld om tot een goede keuken te komen voor beide partijen. Daarnaast is ons opgevallen dat zij hier verder waren met apparatuur dan in Nederland. Vanuit de tekening werd keuken geplaatst en dit is gedaan door 2 goede vakmannen die erg netjes werkten. Nu een jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden over onze keuken. Al met al is Kuechenhaus Ekelhoff echt een aanrader en er is voor iedereen een mooi en goede keuken te vinden voor een goede prijs/kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Familie RJH van Velthoven op zondag 29 jul 2018 18
Het is alweer ruim 1,5 jaar geleden dat wij bij Ekelhoff onze keuken hebben gekocht. Wij genieten nog dagelijks van deze kwalitatief fantastische keuken. Twee keer zijn wij in Duitsland geweest. De tweede keer om alles rond te maken. Hierbij werden wij deskundig geadviseerd. De plaatsing van de keuken wordt gedaan door echte vakmensen. Dat ze je aan hoe netjes en nauwkeurig ze werken. Onlangs werd ik gebeld of wij nog altijd tevreden zijn en of het schikte om de monteur nog eens naar alle afstellingen te laten kijken. Veel kwaliteit en nazorg voor een goede prijs. Dat was ik in Nederland niet meer gewend.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door B. Hendriks op maandag 2 jul 2018 18
Voor ons nieuwbouwhuis zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Wij waren in Nederland al bij verschillende bedrijven geweest. Wij hadden tot dan toe nog niet de juiste klik gevonden tot we bij Ekelhoff waren geweest. Wij zijn daar uitstekend geholpen en kregen de keuken die wij graag wilde tegen een scherpe prijs. Na oplevering van ons huis kon de keuken worden geplaatst. Dit is keurig gedaan door vakkundige en vriendelijke monteurs die de boel netjes hebben achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Nicolette van der Bie op maandag 2 jul 2018 18
Wij hebben een mooie keuken gekocht op aanraden van een vriend zijn we hier terecht gekomen. Super goede service en wat wij erg fijn vonden is dat het personeel meedenkt! Het plaatsen ging vlot en nauwkeurig ook de nazorg. Top bedrijf!
FOTO VAN NICOLETTE VAN DER BIE
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door H.j. Boudrie op woensdag 27 jun 2018 18
Wij hebben hier een nieuwe keuken gekocht, heel fijn geholpen, er wordt echt goed meegedacht over een goede indeling. Ook het plaatsen van de keuken ging perfect, en als iets niet helemaal naar tevredenheid is één belletje en ze komen langs.
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Jacob & Margaretha Klaver op zondag 20 mei 2018 18
Hele goede ervaring met Kuechenhaus Ekelhoff. Je wordt heel goed geadviseerd In ons geval door de keukenverkoper (Thomas Szallas), een man uit de praktijk en exact weet waar hij het over heeft. Thomas nam alles in detail met ons door, er wordt met je meegedacht. Wij hadden bijvoorbeeld een probleem met onze afzuigkap. Er moest een aangepaste afzuigkap komen die op ons schoorsteenkanaal zou passen, waar anderen het af laten weten gaat de service bij Ekelhoff aanzienlijk verderen, ook daar heeft Thomas zich goed voor ingezet. Dat alles natuurlijk voor een hele goede prijs en service bij het plaatsen. Wij zijn vol lof over Kuechenhaus EKelhoff!
FOTO VAN JACOB & MARGARETHA KLAVER
Keuken in landelijke stijl
+ Toon extra foto van Jacob & Margaretha Klaver
+ Toon extra foto van Jacob & Margaretha Klaver
+ Toon extra foto van Jacob & Margaretha Klaver
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Niels ravensbergen op woensdag 11 apr 2018 18
Een keuken gekocht, echt naar ons zin hadden we in Nederland niet voor elkaar gekregen. Top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door P Bakker op maandag 9 apr 2018 18
Een complete keuken: het hele proces, beginnend bij het orienteren op de verschillende mogelijkheden, het maken van keuzes betreffende apparatuur en het uiteindelijk ontwerp en vervolgens de plaatsing van de Keuken en niet te vergeten het contact met de medewerkers en uitvoerders hen ik als heel zorgvuldig en plezierig ervaren.
FOTO VAN P BAKKER
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jolanda Janssen op vrijdag 6 apr 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Zeer prettig geholpen in de winkel bij het uitzoeken. Ook de gemaakte afspraken voor het plaatsen zijn nagekomen en de mensen op de werkvloer waren zeer nauwkeurig en netjes. Eén deurtje was beschadigd bij transport/plaatsen. Dat hadden wij zelf niet eens gezien, we werden er op gewezen door de medewerker en hij zei daar gelijk bij dat hij al opdracht had gegeven voor een vervangende deur! De keuken zit er nu ruim een jaar in en alles functioneert (uiteraard) nog uitstekend en alles zit er nog even strak in.
FOTO VAN JOLANDA JANSSEN
Uitstekend functionerende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Guus op woensdag 4 apr 2018 18
Wij hebben in 2016 de keuken voor onze nieuwe woning gekocht bij de firma Ekelhof. We zijn zeer goed geholpen en waren erg tevreden over de service. In het bijzonder over de zorgvuldigheid van de installateurs die zelfs vooraf alle stopcontacten controleerden en daarbij een verkeerde aansluiting in de meterkast opmerkten. Ook de nazorg is perfect, zoals het telefonisch informeren of alles nog naar wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door D. Pepping op zondag 4 mrt 2018 18
Wij hebben in 2016 een afspraak gemaakt in het centrum van Nordhorn en daar zeer prettig gesprek gehad met de verkoper. Hij luisterde uitstekend naar onze wensen en liet uitgebreid alle keukenmogelijkheden zien. Alle vragen die we daarna nog hadden zijn ook beantwoord en leidden tot een heldere definitieve offerte en 3D tekening. We hebben de offerte en tekening mee gekregen zonder dat er druk op werd gezet om snel te beslissen. Toen onze keuze uiteindelijk op Ekelhoff is gevallen, is het gehele proces van bestelling tot levering perfect begeleid. De afspraak dat de laatste 10% pas betaald hoeft te worden als aan alle afspraken is voldaan, is men volledig nagekomen. Enkele puntjes die met het plaatsen van de keuken niet in een keer goed gingen, zijn keurig hersteld. Wat ons betreft super dus, een aanrader!
FOTO VAN D. PEPPING
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Marian Schuitemaker van Haren op dinsdag 13 feb 2018 18
Ik heb in acht jaar tijd twee keukens gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff, wat mij opviel is dat de keukens perfect worden afgeleverd, als er maar iets niet goed is wordt het gelijk vervangen. Ook bij aankoop worden er goede adviezen gegeven wat betreft de indeling en apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pauline Brouwer op dinsdag 13 feb 2018 18
Nieuwe keuken gekocht. Zeer gastvrije ontvangst in de showroom. Goede adviezen en genoeg tijd om alles rustig door te spreken. Alle wensen werden ingevuld. Prettig in de omgang en attent. Heerlijke lunch! Het plaatsen van de keuken werd zeer zorgvuldig gedaan. Tot in perfectie alles in orde gemaakt. Super!
FOTO VAN PAULINE BROUWER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Stephen op maandag 12 feb 2018 18
Wij zijn zeer goed geholpen bij Ekelhoff. In de grote showroom kan alles rustig en goed bekijken en geen gedoe met prijzen of zogenaamde aanbiedingen.

Aanvulling ontvangen 20 februari 2018: we hebben de keuken bij Kuechenhaus gekocht en deze is augustus 2016 geleverd en geplaatst, dit ging allemaal super.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en geduldig”
Door Anne Huus van Rij op dinsdag 6 feb 2018 18
Vakkundige, en geduldige mensen in de showroom, Extreem nette monteurs, die zonder stress, zonder rommel achter te laten alles netjes monteren. En zelfs als er iets niet helemaal gaat zoals we gewenst zouden hebben dan wordt het zonder morren opgelost. Dit is onze tweede Ekelhoff keuken... en wanneer we er weer een nodig hebben gaan we daar zeker weer terug
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door S. Langendam op zondag 14 jan 2018 18
Goede en snelle service en vriendelijk geholpen! Wij zijn ontzettend tevreden.
FOTO VAN S. LANGENDAM
Keuken met half eiland
REACTIE VAN LESLIE
Goedenavond, mag ik vragen wat u betaald heeft voor deze keuken?
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Miriam & Boy op woensdag 10 jan 2018 18
De service was erg goed, we werden goed geholpen in de winkel en er werd meegedacht in onze behoefte. Geen druk. Ook de installatie van de keuken en de apparatuur is goed verlopen, zeer netjes en vriendelijk personeel. Ook naderhand werd er goed geïnformeerd of de levering goed was verlopen en of er nog iets moest gebeuren. Dat was niet het geval, maar fijn dat het werd gevraagd! Al met al een prima ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op woensdag 10 jan 2018 18
We hebben een jaar geleden hier onze keuken gekocht. Nog altijd zeer tevreden. Vriendelijk en goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn bedrijf”
Door Frank op donderdag 23 nov 2017 17
Kuechenhaus is een erg fijn bedrijf om een keuken af te nemen. Ze leveren een kwaliteit keuken en de keuken wordt door vakkundige mensen in elkaar gezet. Ze hebben alles van A tot Z goed geregeld. Ze staan voor kwaliteit en dat leveren ze ook. Wij zouden Kuechenhaus iedereen aanraden, want dan weet je dat het goed geregeld wordt.
FOTO VAN FRANK
Kwaliteitskeuken
REACTIE VAN FRANK
Foto van de andere kant van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Take op donderdag 16 nov 2017 17
Zeer goede service. Het uitzoeken van de keuken werden we goed bij geholpen zonder dat er druk op ons werd uitgeoefend. Ook werd er de tijd voor ons genomen. Tussendoor goed contact. Het plaatsen van de keuken ging voorspoedig. Nette mensen en alles werd opgeruimd na afloop. Een onderdeel was niet goed geleverd en er werd gelijk contact met ons opgenomen wanneer ze terug kwamen. Hoefde hier niet achter aan te gaan. Na een jaar nog contact van hun contact hoe het met de keuken gaat.
FOTO VAN TAKE
Hoekkeuken
REACTIE VAN JVERLINDEV@AIL.COM
Mag ik vragen wat deze keuken uiteindelijk gekost heeft?? Wij hebben een soortgelijke ruimte ook namelijk?
REACTIE VAN TAKE
Ongeveer €16000
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken bij Ekelhoff”
Door Erwin van der Heijden op woensdag 1 nov 2017 17
Dit is mijn 2e keuken die ik bij Ekelhoff gekocht heb en dat is niet voor niets. Deze mensen begrepen direct wat ik zocht in mijn nieuwe keuken en verkopen alleen top apparatuur. De monteurs maken de keuken echt af zonder gezeur over kleine dingetjes.
Ik heb dit bedrijf bij verschillende kennissen en familie aangeraden en die hebben allen een super keuken gekregen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en heel erg fijn dat we langs mochten komen om uw prachtige next125 keuken te fotograferen! De Cube-Elementen doen het goed;). Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding”
Door Ron Visser op dinsdag 31 okt 2017 17
Onze keuken van Ekelhoff is nu ruim een jaar geleden geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en krijgen ook veel positieve reacties. Over het personeel van Ekelhoff niets dan lof. In ons zoektraject zijn we bij een drietal keukenleveranciers geweest. Ekelhoff was verreweg de prettigste. Niet moeilijk doen over het maken van een 3-D tekening en volledige duidelijkheid en openheid over de prijs. Beide kregen we netjes mee of toegestuurd. Dit in tegenstelling tot leveranciers in NL. Het kostte twee ritjes naar Norhorn, maar dat was het meer dan waard.

Het plaatsen van de keuken verliep ook uitstekend. Zeer vriendelijk en beleefd personeel dat goed nederlands spreekt en zeer zorgvuldig en te werk gaat. Zorg dat bij het plaatsen van de keuken wel een installateur aanwezig is voor de aansluiting van apparatuur op water en gas. Dit doet de Ekelhoff installateur niet. Tot slot is de nazorg is ook uitstekend. Een klein paneeltje was in een verkeerde maat geleverd en werd vrij snel vervangen. Een deurtje dat na een paar maanden niet perfect hing werd door een onderhoudsmonteur weer keurig afgesteld. We zijn nu een jaar verder en nog steeds geheel tevreden met onze keuken. Vrienden heb ik al aangeraden bij Ekelhoff te gaan kijken voor een keuken. Een daarvan heeft ondertussen ook al een keuken bij Ekelhoff gekocht.
FOTO VAN RON VISSER
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en heel fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw zonnige keuken! Uw Ekelhoff-team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Kelly op zaterdag 28 okt 2017 17
In juli 2016 is mijn keuken geplaatst. In het vooraf gaande traject van het uitzoeken binnen budget, tot in details de puntjes op de i gezet. Marie Louise heeft mij uitstekend geholpen, goede professionele adviezen, en geen druk tot verkoop. Dan komt het inmeten, wat keurig gedaan werd, iemand die verstand had van hetgeen waar die mee bezig was. Het plaatsen van de keuken heeft 1,5 dag geduurd. Maar dat wordt vooral netjes gecommuniceerd waardoor je als klant precies weet waar je aan toe bent. De plaatsingsmonteurs hebben zo netjes gewerkt, keurig alles uitgestald met bescherming voor de vloer en voor de keuken, overal was aan gedacht. Op het moment dat een keuken werd opgeleverd hadden ze alles helemaal opgeruimd. Geen stofje of hadden ze achter gelaten. Hele dikke duim omhoog van de manier waarop zij werken. Heel precies en netjes, als er en gat geboord moest worden dan werd het stof meteen opgezogen. Volle lof voor Ekelhoff! Bedankt Marie Louise voor je advies, en je perfecte Nederlandse communicatie! Groeten Kelly uit Almere
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.R. Bijland op donderdag 26 okt 2017 17
Van afspraak maken tot aan plaatsing geweldig service! Tijdens het uitzoeken van de keuken nemen ze echt de tijd om alle mogelijkheden te laten zien. Duidelijke afspraken die worden nagekomen! Daarnaast zijn het echte vakmannen die de keuken plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Autorit waard”
Door K. looman op maandag 18 sep 2017 17
Goede service, mooie keukens, prima prijs. Zeker een autorit waard.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kuechenhaus Ekelhoff (D)
aNordhorn , Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.