Feedback
9,7

Kuechenhaus Ekelhoff (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenhaus Ekelhoff (D)
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 160 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team
Ervaringen
Er zijn 240 ervaringen over Kuechenhaus Ekelhoff (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren226 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Fijne service”
Door Jan op donderdag 7 okt 2021 21
Onze keuken enige tijd geleden gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Enorme fijne service en groot assortiment. Wij zijn uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Henning Reineke, hij luisterde goed, was geduldig en stelde na een uurtje voor om even een rondje te lopen zodat hij een ontwerp kon maken. Dit ontwerp was een schot in de roos. Na enig tijd nog een keer terug geweest om de definitieve kleuren vast te stellen, waarbij wij virtueel door onze nieuwe keuken zijn gelopen met een VR-bril. De montage is gedaan door twee uiterst vakkundige mannen die met het juiste gereedschap de keuken in twee dagen hebben gemonteerd. Na afloop diverse malen contact (op initiatief van Kuechenhaus) gehad over de service en de nazorg. Volgende keuken zouden wij weer hier kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit”
Door Ellen Albers op woensdag 6 okt 2021 21
Goede voorlichting, uitstekende communicatie bij contact. Duidelijke werktekeningen. Sterke bezorgers, perfecte monteurs. Kwaliteit is top: monteurs zijn kritisch en vervangen zelfs ladefront bij zeer geringe schade. Enig minpuntje: men hanteert totaalprijs, zonder specificatie op onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door René op woensdag 22 sep 2021 21
Keurig netjes geplaatst en uitstekende service. Keel Hoff heeft service, advies en aftersales fantastisch op orde. Aanraden voor een kwaliteit mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service was super”
Door Hans op dinsdag 24 aug 2021 21
Bij Kuechenhaus een keuken gekocht. Op advies van een vriend die goede ervaringen had met dit bedrijf. Deze vriend had niets te veel gezegd. Service was super en er werd goed meegedacht over onze wensen. Hierdoor een super mooie keuken samengesteld met goede kwaliteit merken apparaten. De plaatsing werd gedaan door vakmensen die netjes en nauwkeurig werkten, waardoor wij erg trots en blij zijn met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Al 2 keukens aangeschaft”
Door Rob Koomans op donderdag 12 aug 2021 21
Wij hebben inmiddels al 2 keukens aangeschaft bij Ekelhoff. De laatste was iets meer dan een jaar geleden en wij zijn super tevreden. De verkoopgesprekken verliepen heel fijn (met dhr. H. Reineke) en wij zijn middels goed advies ook uitgekomen op een keuken waar we zelf andere ideeen hadden. Maar door de ervaring en goede argumenten, hebben wij (met name bij de 1e keuken) een veel beter resultaat kunnen behalen. De kwaliteit van de kasten en lades is ook gewoon erg goed. Wij hebben het meerdere malen vergeleken met keukens bij vrienden van Nederlandse (grootschalige)aanbieders, maar je merkt absoluut verschil. De geleiders en de stabielheid is gewoon veel beter. Daarnaast hebben wij enkel gekozen voor A-merk apparatuur, waar wij natuurlijk ook blij mee zijn. Alles werkt naar behoren! Tot slot hebben wij (uiteraard) de offertes ook tegen Nederlands aanbieders aan gehouden en het scheelt ook aanzienlijk in prijs. Voor ons dus een no-brainer gezien betere kwaliteit voor een betere prijs.
FOTO VAN ROB KOOMANS
+ Toon extra foto van Rob Koomans
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Fam. Dijkerman, Havelte NL op woensdag 7 jul 2021 21
Wij hebben bij Kuchenhaus Ekelhoff een prachtige Siematic keuken gekocht. In eerste instantie hebben wij Ekelhoff gekozen i.v.m. de enorm goede reviews op Qasa.nl. In de praktijk moet dat altijd nog maar blijken, maar in dit geval is Ekelhoff die hoge cijfers dubbel en dwars waard gebleken. Gedurende het hele design- en aankooptraject zijn wij geholpen door Jonas Niemeyer, een hartstikke aardige en kundige verkoper. Samen zijn we tot een schitterend ontwerp gekomen met mooie keuzes van materialen, kleuren en apparatuur. Jonas kent zijn vak. Na het derde bezoek in Nordhorn zijn we tot overeenstemming gekomen. In alle rust, nooit ge-pushed om snel tot een deal te komen en altijd in een vriendschappelijke sfeer. De ontvangst bij Ekelhoff was ook altijd heel hartelijk. Op zich ook fijn dat alle medewerkers prima Nederlands spreken, ook al spreken wij redelijk Duits. Geen gedoe met ingewikkelde, en soms klantonvriendelijk contracten met kleine lettertjes. Nee hoor, allemaal straight forward, niet te ingewikkeld. En voor een prijs waar wij tevreden mee zijn. De installatie is door twee hele goede monteurs uitgevoerd. Echte vakmannen met oog voor detail (waar zie je dat nog tegenwoordig) en nooit gehaast. Zeer plezierige en vriendelijke jongens. De installatie moest in 2 etappes worden gedaan (wisten we bij aankoop!) en alles is precies volgens een gedetailleerde planning uitgevoerd, zelfs ondanks alle corona perikelen die toen volop speelden. Dus ook hulde voor deze monteurs. Ze zijn ook nog een keer teruggekomen om een kleinigheid te verhelpen. Kortom: wij hebben een fantastische keuken voor een prima prijs. Alle afspraken zijn nagekomen. Een groot compliment aan iedereen bij Ekelhoff waar wij mee te maken hebben gehad. Wij kunnen dit bedrijf echt volmondig aanbevelen. U zult er geen spijt van krijgen
FOTO VAN FAM. DIJKERMAN, HAVELTE NL
Reactie of foto toevoegen
“De afstand rijden is het dubbel en dwars waard”
Door Jantien op maandag 28 jun 2021 21
Wij hebben afgelopen jaar een keuken gekocht bij Ekelhoff. Van het maken van de eerste afspraak tot de daadwerkelijke plaatsing; wij zijn ontzettend enthousiast en tevreden. Iedere ervaring was boven verwachting goed. Voor het fine tunen van het ontwerp had Thomas, de verkoper, veel geduld met ons. Niks was te veel moeite. Hij heeft in de uitgebreide showroom alles goed kunnen laten zien en ons eerlijke en duidelijke informatie gegeven. Wij vonden het erg prettig dat er geen 'gedwongen' verkoop was zoals in erg veel keukenzaken. Geen getrouwtrek over de prijs. Dat is pas met een rustig gevoel een keuken kopen! Ook het plaatsen en de laatste afwerkingen zijn perfect verlopen. Alle medewerkers spreken goed Nederlands waardoor van een taalprobleem totaal geen sprake is. Wij zouden deze zaak aan iedereen aanraden. De afstand vanuit de randstad rijden is het dubbel en dwars waard!
FOTO VAN JANTIEN
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Saskia op dinsdag 22 jun 2021 21
Erg goed advies. Geen opdringerige verkoop. Duidelijk, helder, vaste prijs dus geen ellenlange onderhandelingen zoals we eerder in Nederland hadden meegemaakt. Kwaliteit en service boven verwachting! nazorg is ook uitstekend. We hadden een kras op een ladekast gemaakt binnen een paar weken nadat de keuken afgemonteerd was en toen kregen we als service gratis het nieuwe front! Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige functionele keuken”
Door Willie en Adrie Henkes op vrijdag 18 jun 2021 21
Allereerst de aankoop; Wij werden ontvangen door Jurgen Piesche op advies van onze kinderen als verkoper. Deze dacht mee,adviseerde en had goed tips, dank! Daarnaast de begeleiding en flexibiliteit met plaatsen. Complimenten voor de monteurs Berthold en Jens, perfect werk afgeleverd en later ook de granieten plaat van de vensterbank verzorgd, top mannen, dank! Tevens de planning van Hartmut Hollmann, dank voor uw service en flexibiliteit. Als laatste Petra, toen wij nog vragen hadden over gebruiksaanwijzing, dank voor het doorsturen van de link. Nu een prachtige functionele keuken waar wij blij mee zijn. Dank aan allen van jullie team!
FOTO VAN WILLIE EN ADRIE HENKES
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door André van Kampen op vrijdag 11 jun 2021 21
Inmiddels de derde keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Een verademing om hier zaken te doen in tegenstelling tot de keukenmaffia in Nederland. Men denkt mee, adviseert, stelt vragen, is op zoek naar het gebruik van de klant en dat alles zonder druk te zetten met wurgaanbiedingen en beloofde flessen wijn als je snel tekent. Nee, alles in rust in een zeer uitgebreide showroom waar alle mogelijkheden in apparatuur ook werkend worden gedemonstreerd. Wij zijn geadviseerd door Henning Reineke die de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Enige nadeel was dat de reactietermijn op de latere communicatie via de mail lang duurde. Uiteindelijk een SieMatic keuken met kookeiland voorzien van Siemens en Bora apparatuur gekocht. Plaatsing verliep probleemloos. De vensterbank is even later geplaatst nadat deze nauwkeurig is opgemeten en gefabriceerd. Alles kasten, laden en apparatuur zijn bij het tweede bezoek nog nagelopen op een juiste werking. Voor ons wederom een uitstekende ervaring.
FOTO VAN ANDRÉ VAN KAMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel heel blij”
Door Reggy Ruijtenburg op donderdag 29 apr 2021 21
Inmiddels onze 2e keuken van Next125 laten plaatsen en deze keer door Ekelhoff, wat een verschil! Erg vriendelijke en vooral ervaren personeel, ze denken met je mee en ze denken vooruit erg prettig. Alles kan volledig in het Nederlands en ook de monteurs die langskomen kunnen zich goed redden in de Nederlandse taal en zijn stuk voor stuk gezellige vakmensen! Ook top na ongeveer een jaar bellen ze je op om te vragen of ze niet even een monteur moeten langs sturen om alles nog eens na te lopen....super service! Naast Next125 hebben ze er nog tal van andere prachtige merken dus ik zou het zeker aanraden om eens langs te gaan, prima te rijden vanuit Nederland. Aanrader!
FOTO VAN REGGY RUIJTENBURG
+ Toon extra foto van Reggy Ruijtenburg
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Drent - Bos op donderdag 29 apr 2021 21
Na ons eerst geïnformeerd te hebben bij keukenleveranciers in de omgeving van Amsterdam hebben we besloten ons licht op te steken bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn. In onze eigen omgeving konden we geen leverancier vinden die ons het noodzakelijke vertrouwen gaf en ook nog een concurrerende prijs zonder onrealistische kortingen en tijdelijke acties. Wij hebben het noodzakelijke met het aangename gecombineerd door er een gezellig weekendje uit van te maken.

We hadden de volledige keuze vrijheid omdat onze nieuwbouw woning zonder keuken geleverd zou worden. De aankoop is in totaal met twee bezoekjes tot stand gekomen, waarbij de verkoper, Jonas Niemeyer, totaal geen druk op ons uitvoerde, zei waar het op stond, goed luisterde, geen valse verwachtingen of urgentie creëerde en een actieve bijdrage leverde aan het tot stand komen van de voor ons ideale keuken. Hierbij werd verder gegaan dan de standaard mogelijkheden van de fabrikanten. Ook de showroom vormde een uitstekende inspiratiebron waarbij naar hartenlust zaken gecombineerd konden worden. De montage en ook de nazorg heeft onze verwachtingen overtroffen. Kortom, hopelijk hebben wij voorlopig geen nieuwe keuken meer nodig, maar als dat zo ver komt weten wij waar wij het eerst weer gaan kijken. In Nordhorn, net over de grens.
FOTO VAN FAMILIE DRENT - BOS
+ Toon extra foto van Familie Drent - Bos
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gert Huizing op donderdag 25 mrt 2021 21
Ben zeer deskundig en vriendelijk geholpen bij het ontwerp, het uitkiezen van de keuken en het kiezen van de juiste apparatuur. Afspraken werden nagekomen. Ook over de plaatsing ben ik zeer tevreden, er wordt netjes en snel gewerkt, je kon duidelijk merken dat de mensen die het plaatsten ook hadden voor het feit dat zij een kwaliteitsproduct plaatsten en als laatste niet onbelangrijkste je merkte dat zij met plezier werkten. Al met al zeer tevreden
FOTO VAN GERT HUIZING
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Lykele de Vries op maandag 22 feb 2021 21
Zeer goed en kundig advies gekregen, duidelijke afspraken gemaakt en alles volgens planning geleverd en geïnstalleerd. Transparante offerte en prettige nazorg. Al met al een goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Ineke op maandag 22 feb 2021 21
2 jaar geleden zochten wij een keuken voor ons nieuw te bouwen huis. Na ons eerst bij verschillende keukenbedrijven in NL te hebben georiënteerd, hebben we een afspraak gemaakt met Kuechenhaus Ekelhoff. De heer Henning Reineke nam rustig de tijd om onze wensen te inventariseren en liet daarbij de verschillende mogelijkheden zien. Uiteindelijk werden onze wensen vertaald in een 3D ontwerp en offerte. Zeer professioneel en attent. Toen de oplevering van ons huis vertraagde was er in overleg met de afdeling planning snel een nieuwe datum voor het plaatsen van de keuken geregeld. De plaatsing duurde anderhalve dag. De 2 installateurs waren goed op elkaar ingespeeld, werkten heel nauwkeurig. We zijn heel blij met onze tweede keuken van Ekelhoff en gaan zeker een volgende keer weer naar Ekelhoff.
FOTO VAN INEKE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Wendy Grimbergen op vrijdag 5 feb 2021 21
Wij hebben bij Kuechenhaus Ekelhoff onze keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Ze hebben een prachtige keuken bij ons neergezet. Waarom wij zo tevreden zijn? Het proces van aankoop tot en met montage loopt perfect. Op wat communicatie dingetjes via de e-mail na (die in de spam belandde) zijn wij meer dan tevreden. Het verkoopgesprek met de heer Reineke was heel fijn en voelde als een echt adviesgesprek. Wij gingen naar huis met een prijsopgave en tekening met de mededeling: denk er thuis lekker over na. Niks geen dwingende verkoper, maar echt iemand die met ons mee dacht en veel verstand van keukens heeft. Bij de levering waren een aantal dingen nog niet binnen zoals het blad, de Bora Kookplaat en koelkast. Hoe vervelend dit op dat moment ook was voor ons, het werd netjes voor levering telefonisch gemeld. We kregen een noodkoelkast en een noodblad. Zodra de spullen binnen waren, stonden ze hier binnen een week weer op de stoep.
De monteurs zijn echte vaklui en leveren de keuken alleen af als het helemaal perfect en in orde is. De koof was tot twee keer toe niet goed. De eerste keer was de monteur niet tevreden met de afmetingen; de tweede keer waren ze een plaat vergeten aan de zijkant. De koof werd gewoon weer mee teruggenomen. Het restantbedrag hoefden we pas te betalen als de hele keuken klaar was. Kuechenhaus Ekelhoff is een heel fijne bedrijf waar je met een gerust hart je keuken kan kopen. Wij zijn meer dan tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe droomkeuken.
FOTO VAN WENDY GRIMBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Karin van Rhee op donderdag 28 jan 2021 21
Zeer prettige ervaring gehad met het uitzoeken van onze keuken. Jürgen Piesche heeft ons erg professioneel geholpen. Ben zeer tevreden met het plaatsten en de perfecte afwerking. De volgende keuken ga ik zeker weer hier kopen. We vonden het zeker waard om naar Nordhorn in Duitsland te rijden. Van te voren hadden we een afspraak gemaakt zodat we op tijd werden geholpen. Als je een vraag hebt wordt je goed geholpen... alle lof voor deze winkel en het personeel. Ik heb nog iets nabesteld en ze sturen het gewoon op.. geen kosten aan verbonden. Top. Nogmaals bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden over de mooie keuken”
Door Harry en Alena Hagens op dinsdag 26 jan 2021 21
We hebben een keukeninrichting met eiland en een bijkeukeninrichting laten plaatsen door Ekelhoff. Allereerst hadden wij een zeer deskundige begeleiding bij het ontwerp en keuze van de inrichting, met duidelijke 3D plaatjes. Zij waren flexibel in de datum van plaatsing en er was een duidelijke communicatie in het Nederlands over de uitvoering. Hoewel door Corona enkele onderdelen later geleverd en geïnstalleerd werden, was de communicatie daarover prima. Wij zijn uiterst tevreden over de mooie keuken en de perfecte afwerking door de deskundige monteurs.
FOTO VAN HARRY EN ALENA HAGENS
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 plus”
Door Ann Alblas op vrijdag 22 jan 2021 21
Naar volle tevredenheid hebben wij voor de tweede maal een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Zowel de gesprekken vooraf waarbij Carsten Palstring heel goed met ons mee dacht en met een prachtige indeling kwam als de levering én installatie hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken vooraf en alles op tijd. Bij dit bedrijf is de klant koning en dat voel en merk je in alles. Na een jaar wordt er nog eens gebeld om te vragen of alles nog naar behoren functioneert anders komen ze gewoon even bij je langs. Dikke 10 plus!
FOTO VAN ANN ALBLAS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor een nieuwe keuken”
Door van Leeuwen op vrijdag 27 nov 2020 20
Begin 2019 hebben wij een keuken van Kuchenhaus Ekelhoff laten plaatsen in ons nieuwe huis. Het hele traject is zeer goed bevallen, professioneel. Te beginnen met het bedenken en laten tekenen van de keuken. Thomas Szellas nam uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken en op basis hiervan een mooie 3-d tekening te maken. Over alles werd meegedacht; de ruimte zo goed mogelijk benutten, kastjes, apparaten enz. En ook het plaatsen van de keuken verliep netjes en professioneel.
Nu ruim 1,5 jaar later nog steeds heel tevreden over de keuken. Het materiaal blijft mooi, geen keukenkastjes die scheef gaan hangen. Alles nog alsof de keuken net geplaatst is. En heel netjes dat er na dus ruim een jaar telefonisch contact wordt gezocht om na te gaan of we tevreden zijn of dat er nog iets aangepast moet worden. Goede klantenservice! Al met al zeker een aanrader om een keuken te kopen bij Kuchenhaus Ekelhoff!
FOTO VAN VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Peter Winkel op vrijdag 20 nov 2020 20
Vanaf eerste bezoek tot na de installatie van onze keuken alleen maar lof. Alle afspraken perfect nagekomen en uiteindelijk er een fantastische keuken aan overgehouden. Ook bij het ontwerp de tips en adviezen van Marie Louise ter Laak er een prima gevoel aan overgehouden.Nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. D. Prins op woensdag 11 nov 2020 20
Zeer tevreden met de aanschaf van onze keuken met Siemens apparatuur. De heer Eckhard Stemberg Deters heeft ons in 2006 voor de eerste keer geholpen. Het advies, begeleiding, installatie en nazorg is toen enorm bevallen. In 2019 zijn wij verhuisd naar de ouderlijke woning uit 1932 en wilde daar helemaal ons eigen huis van maken. Bij een grondige verbouwing werd de keuken ook vernieuwd. Onze eerdere positieve ervaringen bracht ons direct bij Kuechenhaus Ekelhoff. Wij zijn niet teleurgesteld. Een mooi resultaat. In samenwerking met de aannemer is de installatie ingepast in de bouw. De tekeningen van de keuken met bijbehorende maatvoering waren een uitstekende basis voor de aannemer om de nog te bouwen aanbouw als een jas om de keuken heen te maken. "Dit gebeurd niet vaak, dat de tekeningen zo nauwkeurig zijn" was de reactie van de aannemer. Inmiddels koken we naar alle tevredenheid al ruim een jaar in deze prachtige omgeving. Wij kunnen het zeker aanbevelen om bij Ekelhoff te oriënteren.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de bovenste plank”
Door Willem & Ria Snippe op donderdag 22 okt 2020 20
Op aanraden van een collega zijn we terecht gekomen bij Ekelhoff. Via de website hebben we een afspraak gemaakt. Daarbij kon je aangeven dat je graag geholpen wilt worden door een Nederlandssprekende adviseur. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele aanschafproces van onze keuken. Tijdens onze afspraak met de heer Uwe Brama werd uitgebreid de tijd genomen om tot in detail de keuken te ontwerpen en samen te stellen. Geen vraag was te gek en hij dacht fantastisch met ons mee. Zijn adviezen en tips hebben ervoor gezorgd dat we nu genieten van een fantastische keuken, die uitstijgt boven onze verwachtingen en dromen! Wat wij zeer prettig vonden, was dat er totaal geen druk werd gelegd om tot een overeenkomst te komen. Wij vonden dat een verademing vergeleken met eerdere ervaringen bij andere keukenzaken in Nederland. Er is aandacht voor de klant, kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel en men is helder over wat geboden kan worden tegen een goede prijs. Dat is niet de goedkoopste prijs, wel een eerlijke! De installatie van de keuken is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd door 2 vakbekwame monteurs. Na de montage gaven ze een uitgebreide uitleg over de werking van de apparatuur en hoe de keuken te onderhouden. We gebruiken de keuken nu ruim anderhalf jaar. Afgelopen week werden we gebeld door een medewerker van Ekelhoff met de vraag of de keuken ons bevalt en of we nog tegen problemen zijn aangelopen. Tevens werd aangeboden een monteur langs te sturen om alles na te lopen en waar nodig bij te stellen. Dat is nog eens service van de bovenste plank! Kortom, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de service van Ekelhoff en natuurlijk ook over de kwaliteit van de keuken. Het is de moeite meer dan waard om de rit naar Nordhorn in Duitsland te maken. Maak van te voren via de website een afspraak, dan weet je zeker dat er iemand is die tijd voor je heeft.
FOTO VAN WILLEM & RIA SNIPPE
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Willem & Ria Snippe
Reactie of foto toevoegen
“Werken erg netjes”
Door Familie Verdikt op dinsdag 20 okt 2020 20
Wij zijn heel erg goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en hebben erg goed advies gehad van dhr. Reineke. Zijn zelfs totaal drie keer langs geweest omdat we toch vanwege ons nieuwbouwhuis aanpassingen moesten aanbrengen. Hele goed service van echt al het personeel!

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2020: De aankoop is maart 2019 geleverd en gemonteerd. Men werkte erg netjes, was zeer professioneel en erg beleefd personeel. Een jaar na dato bellen ze om te vragen of alles naar wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig naar wens”
Door Zegerine & Mart van Loon op donderdag 15 okt 2020 20
Onze keuken is volledig naar wens geleverd en geplaatst. Bij het uitzoeken werden we heel goed begeleid, er werd niets opgedrongen. Wel werden er alternatieven aangedragen. Bij de montage werd netjes en nauwkeurig gewerkt. Als men 's avonds wegging werd de keuken schoon achter gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door A. van de Kleut op maandag 21 sep 2020 20
Voor onze nieuwe keuken zijn wij begin maart in Nordhorn bij Kuchenhaus Ekelhoff geweest. Onze vorige keuken hebben wij ook in Duitsland gekocht omdat de prijs/kwaliteit/service verhouding daar veel beter beter is dan in Nederland. Ook familieleden en kennissen hebben deze ervaring. Het is zeker de moeite waard om daarvoor de grens over te gaan. Wij werden op afspraak geholpen, wat wij heel prettig vonden. Er werd alle tijd voor ons genomen, zijn heel vriendelijk geholpen door de heer Reineke en kregen een goed advies. Wij hebben gekozen voor een Siematic keuken uit de serie SLX Pure met apparatuur van Miele en Gaggenau. Om alle details te bespreken volgde een tweede gesprek waarin na afloop een offerte werd gemaakt en wij hele leuke artist impressions van de keuken meekregen. Na een inmeting in juli werd onze keuken eind augustus geplaatst. Alles gebeurde super netjes, deskundig en professioneel. Er ontbraken nog enkele niet belangrijke onderdelen die op 15 september nog zijn gemonteerd. Ook weer even zorgvuldig en netjes. Echt heel goed om te zien hoe zorgvuldig en met eergevoel de monteurs hun werk doen. Wij zijn echt super tevreden over het hele proces van aankoop, plaatsing en after service en kunnen Ekelhoff echt aanbevelen. Wat ook heel prettig is, is dat alle medewerkers ook Nederlands spreken en dat, als wij telefonisch contact zochten, wij heel netjes meteen te woord werden gestaan.
FOTO VAN A. VAN DE KLEUT
REACTIE VAN SASKIA B
Prachtige keuken. Mag ik vragen welk werkblad hierop ligt? En is het mat zwart?
REACTIE VAN A. VAN DE KLEUT
Beste Saskia,

Het blad is "Dekton" kleur Kreta. Grijs met zwarte streepjes. Plaatjes te zien als je Dekton Kreta ingeeft. Keuken is mat zwart. Schwarz samtmatt Kat. Succes met het uitzoeken van je nieuwe keuken.
REACTIE VAN JOHNNY SPIL
Wij zijn naar een vergelijkbare keuken op zoek. Zou ik zou brutaal mogen zijn en vragen wat deze keuken gekost heeft?
REACTIE VAN A. VAN DE KLEUT
Beste John,
Onze keuken heeft € 38.520 gekost. Dat is inclusief een Gaggenau stoomoven en warmhoudlade, een afwasmachine, grote koelkast en kleine vriezer van Miele en een Bora afzuigsysteem. Later hebben wij tussen de houten plank en het aanrechtblad nog een melkglazen plaat laten aanbrengen. Heel praktisch met schoonmaken.
Misschien best wel een heel bedrag maar het is het alleszins waard gebleken.
REACTIE VAN JOHNNY
Dank voor de snelle terugkoppeling :))
REACTIE VAN KENSTER
Hoeveel cm is dikte van het blad?
REACTIE VAN A, VAN DE KLEUT
Aanrechtblad is 2,5 cm. dik.
REACTIE VAN KENSTER
Bedankt voor uw reactie. De 2,5 cm is dat datgene wat wij met het blote oog kunnen zien? Begreep dat bij de SLX het werkblad in werkelijkheid daaronder dikker is.

Ook een prachtige vloer. Betreft het een houten of pvc vloer? Welk model, kleur en afmetingen
REACTIE VAN A. VAN DE KLEUT
Het blad zelf (aanzien) is inderdaad 2,5 cm. maar de opbouw daaronder (dus boven de lades) is dikker, hoger en sprint een beetje in waardoor het blad een beetje zweeft.
De vloer is van eikenhout zonder knoesten. Is in de olie gezet. De kleur van de olie is bepalend voor de kleur van de vloer. Wij hebben voor een bijna transparante olie gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer toegewijd”
Door FFJ Stolker op vrijdag 4 sep 2020 20
Van diverse kanten gehoord voor 'n nieuwe keuken te orienteren bij Ekelhoff. Wij wisten toen nog niet hoe groot, georienteerd en goed ingevoerd zij zijn op de Nederlandse markt. Eerste afpraak met dhr. Eckhard Stemberg die, als je tijdig 'n afspraak maakt, ruimhartig tijd voor je neemt. Ideeen, opties, (ruimtelijke) mogelijkheden, materiaalkeuze en praktische overwegingen worden uitgebreid behandeld met bijbehorende prijsindicaties. Uit de adviezen blijkt vakmanschap, materiaalkennis en oog voor functionaliteit. Technische uitwerking, 3D impressies en werkinstructies voor aannemer zijn goed. Ondanks de corona crises is vijwel volgens schema geleverd. De installateurs waren vakbekwaam, accuraat en stipt. Als totaalindruk: zeer toegewijde medewerkers in 'n geoliede samen- werking tussen verkoop, planning, logistiek en installatie met als resultaat 'n prachtige keuken. Niet onvermeld mag blijven dat 't voorwerk (pui, vloeren, tussenmuren, plafonds, leidingen, electra etc) voortreffelijk was verzorgd door Van de Bovenkamp uit Leusden.
Reactie of foto toevoegen
“Zo weer doen”
Door Mark op zondag 30 aug 2020 20
Mooie keuken gekocht bij Ekelhoff. Zeer tevreden over het resultaat. Keurig geholpen in de winkel, goede vakkundige adviseur. Contact via de mail was ook prima, nette snelle reacties van secretariaat. We hebben wel wat problemen gehad met de cooker (werd gelijk de volgende dag opgelost) en met de aansluiting van de keuken op de nieuwe vloer (konden ze niets aan doen), daar hebben ze veel geduld met ons gehad. Keurig nette monteurs ook, werken hard en netjes. Zou er zo weer een keuken kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Familie Schortinghuis op vrijdag 14 aug 2020 20
Wij hebben onze tweede keuken in 5 jaar tijd bij Ekelhoff gekocht. Opnieuw zijn wij erg tevreden over het gesprek bij de verkoopadviseur en de montage van de keuken. De monteurs zijn vriendelijk en werken heel netjes. Op een kras op de warmhoudlade na en de niet geleverde bestekbakken is alles perfect verlopen. De laatste punten worden tijdens de servicedag opgelost en daar hebben wij alle vertrouwen in. Inmiddels hebben verschillende familieleden na onze ervaringen ook een keuken bij Ekelhoff gekocht en ook zij zijn net zo tevreden.
FOTO VAN FAMILIE SCHORTINGHUIS
Keuken met grote apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Stefanie de Koning-Verschuren op zaterdag 4 jul 2020 20
Onze prachtige platinum keuken is ontworpen door Henning Reineke. Alles klopte, en het resultaat is adembenemend geworden. Ook zeker een groot compliment naar de monteurs. Wat werken ze rustig, netjes en fijn dat ze overleggen tijdens het plaatsen. Een correctie hier en daar wordt goed opgelost. Tot het einde doorgaan totdat iedereen tevreden is. En tevreden, dat zijn we, helemaal.
FOTO VAN STEFANIE DE KONING-VERSCHUREN
Platinum keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Annette en Johan Blokvoord op vrijdag 3 jul 2020 20
Het gesprek met de adviseur van Ekelhoff was zeer prettig. En we kregen zeer deskundig advies over de aan te schaffen keuken. Installatie van de keuken verliep zonder problemen en samenvattend zijn we bijzonder tevreden over Ekelhoff.
FOTO VAN ANNETTE EN JOHAN BLOKVOORD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuken met kookeiland”
Door Karregat op vrijdag 3 jul 2020 20
Wij hebben een ruime keuken met kookeiland gekocht en zijn zeer tevreden over hoe het verlopen is. Vanaf het punt dat wij de winkel in zijn gestapt tot het moment dat de monteurs ons huis uit zijn uitgestapt zijn wij vriendelijk en perfect geholpen!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Arie van Ommeren op maandag 29 jun 2020 20
Zeer goed advies. Uitstekend ontwerp. Hoge kwaliteit van de materialen. De monteurs waren hardwerkende, vriendelijke mannen, die zeer precies te werk gingen. Daardoor staat er nu een heel mooie, degelijk geplaatste keuken die geheel naar onze wens is. Ik kan iedereen dit keukenbedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische nieuwe keuken”
Door Familie van Kampen op zondag 7 jun 2020 20
Via de familie Broerse welke ook een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hadden aangeschaft hebben wij een afspraak gemaakt met onze keukenadviseur Marie Louise ter Laak. Een zeer plezierige verassing was dat we het gehele advies en verkooptraject met haar in het Nederlands konden spreken. Marie Louise is een vakbekwame keukenadviseur met een groot luisterend oor voor de klant. Verder werd er absoluut geen dwang op ons uitgeoefend door haar om de keuken te kopen. Daarin verschilt de Duitse aanpak enorm veel van de Nederlandse aanpak!! Het gehele advies en verkooptraject verliep tijdens een tweetal gesprekken in een gezellige ongedwongen sfeer. Hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Verder hebben wij het opmeten van de keuken bij ons thuis en de verdere communicatie over de aflevering en plaatsing van de keuken ook als zeer positief ervaren. Van begin af aan werd door de medewerkers van Kuechenhaus Ekelhoff duidelijk en op tijd gecommuniceerd over het opmeten en plaatsen van de keuken. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd door hun meegenomen. Dit alles met als resultaat een fantastische nieuwe keuken waar we elke dag veel plezier aan beleven!!! en een genot voor het oog is. Wij raden dan ook iedereen aan om langs te gaan bij Kuechenhaus Ekelhoff wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe keuken! Ze zullen hier beslist geen spijt van krijgen.
FOTO VAN FAMILIE VAN KAMPEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Chantal van Plateringen op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben vorig jaar onze keuken gekocht bij ekelhoff. We hadden ons al in Nederland laten informeren, maar kwamen niet tot onze droomkeuken. Dus een afspraak gemaakt bij ekelhoff. Hier werden wij ontvangen door Carl paulstring. Hij nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en kwam ook met ideeën. We hebben we 2 x een andere keuken samengesteld om uiteindelijk bij onze droomkeuken uit te komen. Doordat wij een nieuwbouw huis hadden gekocht moesten wij nog even wachten voordat hij geplaatst kon worden. Uiteindelijk kon hij geplaatst worden en ook dat was super geregeld. 2 keurige monteurs zijn de hele dag bezig geweest om de keuken te plaatsen. De service is ten alle tijden super geweest. Na een jaar namen ze zelf contact op om de kastjes opnieuw af te stellen. Kortom erg tevreden over de service en kwaliteit van ekelhoff.
FOTO VAN CHANTAL VAN PLATERINGEN
Witte keuken met zwart blad
+ Toon extra foto van Chantal van Plateringen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erwin en Esther Philippi op woensdag 3 jun 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden over onze keuken. Maar ook het traject eraan voorafgaande is prima verlopen. Het eerste bezoek was prettig, prima en vriendelijk te woord gestaan. De verdere communicatie met Ole Stranghoner was prima. Ook vragen die we tussentijds hadden werden telefonisch beantwoordt. Ook een compliment voor de monteurs, vriendelijke mensen, spraken ook prima Nederlands en alles werd volgens afspraak gemonteerd. Overigens werden in het hele traject vanaf het eerste bezoek tot aan de installatie iedere gemaakte afspraak nagekomen, heel plezierig. En tot slot nog steeds zeer tevreden met de keuken.
FOTO VAN ERWIN EN ESTHER PHILIPPI
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Angela op zondag 31 mei 2020 20
Wij zijn super tevreden met onze keuken en de manier waarop we zijn geholpen. Nadja Hollmann heeft ons geholpen en de taalbarrière was geen enkel probleem. Ze spreekt goed Nederlands en gaf ons allerlei tips. De keuken is echt een stukje "Duitse degelijkheid" ;) goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. De monteurs hebben de keuken netjes in twee dagen gemonteerd. De apparatuur werkt naar behoren. We zijn nu een jaar later en de keuken ziet er nog als nieuw uit. Onze keuken was niet heel groot, en dankzij nadja hebben we de ruimte optimaal benut! Onder de trap hebben we ovens geplaatst en extra kastruimte gecreëerd. Al met al zijn we erg tevreden en raden wij dit bedrijf iedereen aan!
FOTO VAN ANGELA
Optimale benutting van de ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Nanda van der Poel op woensdag 27 mei 2020 20
We hebben een keuken met inbouwapparatuur gekocht. Het is een zeer deugdelijke keuken, mooi afgewerkt, netjes geiinstalleerd. Ben er erg blij mee. Het bedrijf verleent goede service bij de verkoop, ook als je iets op het laatste moment wil veranderen, en goede service bij de inbouw van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra Wemer op woensdag 27 mei 2020 20
In 2018 hebben wij een keuken gekocht bij de firma Ekelhoff. Hartmut Vennegerts was de adviseur en verkoper. We konden op afspraak terecht. Hartmut heeft ons zeer goed geholpen. Toen hij de details uitwerkte, konden wij een hapje eten en drinken. Daarna kregen wij een een 3d schets van de keuken, een offerte en een plattegrond. In Nederland hebben wij ook een aantal keukenboeren bezocht. Daarbij viel het mij op dat we een heleboel beslissingen moesten maken (passtukje hier of daar, plintje zus of zo...). Hartmut verzekerde ons dat hij een vakman is en weet wat hij doet. En dat is zo! 12 weken later is er werkelijk een perfecte keuken geplaatst waar NIETS op aan te merken is. Nu, 1,5 jaar later, zoekt Ekelhoff weer contact om te vragen of alles nog naar wens is. Ze geven advies over het onderhoud van de keuken en de apparatuur. Niets meer dan lof voor Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen
“Op alle vlakken de moeite waard”
Door Niels van der Putten op woensdag 27 mei 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. En complimenten voor deze winkel! Ekelhoff onderscheid zich tov NL winkels met hun volledige aanbod, ondersteuning bij de koop, installatie en service. En de prijs was ook nog eens 2/3 van de NL prijzen. Het is een ritje net over de Duitse grens, maar op alle vlakken de moeite waard!
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Koos op woensdag 27 mei 2020 20
Gedurende het ontwerp van onze woning hebben wij meerdere gesproken gehad met onze contactpersoon Ralf Averbeck. Wij zijn buitengewoon tevreden met het proces en zeker met het eindresultaat. De meet afspraak de week voor de installatiedatum garandeert een perfecte installatie en planning. Dit betreft onze tweede keuken binnen 15 jaar en ik kan iedereen vol overtuiging de firma Ekelhoff aanraden.
FOTO VAN KOOS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakkunig geplaatst”
Door Jasper Drenth op dinsdag 26 mei 2020 20
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij goed geholpen bij Ekelhoff. Verkoper Nort wees ons zelfs op zaken die wij bij andere keukenzaken niet gehoord hebben. Uiteindelijk werd de keuken zeer vakkundig geplaatst met een goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Richard Westerhof op woensdag 13 mei 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Ekelhoff heeft een ruinm assortiment en een complete showroom. Sven Wensing heeft veel verstand van keukens en geeft bijzonder goed advies (praktische zaken) Montagepersoneel is ook bijzonder vakkundig en attent. Alles is conform afspraak gelopen en gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden gevoel”
Door Chiel van den Hengel op donderdag 30 apr 2020 20
Nadat we goed ontvangen werden door Marie-Louise zijn we met een tevreden gevoel weg gegaan bij Kuchenland. We hebben een mooie tekening van onze droomkeuken en een passende offerte met eerlijke prijs, zonder vervelende onderhandelingen zoals weleens gezien wordt bij andere keukenverkopers. De keuken is geinstalleerd op de afgesproken datum conform alle afspraken. Ook een keer terugkomen (we hadden de verbouwing nog niet helemaal af) was voor Kuchenland geen probleem en kostenloos. Helaas hebben de meeste mensen niet vaak een keuken nodig, maar anders zou ik er volgende week nog een kopen bij Kuchenland!
Reactie of foto toevoegen
“Verkopen prima maar totaal ontevreden over montage”
Door André Wacquier op vrijdag 24 apr 2020 20
Verkopen prima maar leveren en monteren slecht. Sinds 16 april een niet-afgebouwd keuken, kapotte inductieplaat, geen koelkast, geen profielen voor wandplaten en te grote bijspring voor de wasbak. Desgevraagd niet kunnen zeggen wanneer de keuken compleet wordt gemaakt. Maar wel snel het geld ontvangen. Nooit meer deze firma. Bel ik dit bedrijf en vraag naar de directie om een klacht in te dienen. Krijg ik iemand die het probleem van niet kunnen koken, niet de wasbak kunnen gebruiken en geen koelmogelijkheid niet begrijpt.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wij begrijpen natuurlijk, dat het vervelend is als een keuken niet compleet wordt afgeleverd. In de huidige coronatijd hebben wereldwijd de fabrieken de productie stopgezet. Wij waren zeer blij daarover, dat wij ondanks de zeer aangespannen situatie een grote beschikbaarheid van goederen hebben. Onze klanten worden altijd over de leversituatie geinformeerd. Voor ons is het zeer belangrijk, dat iedere keuken zo snel mogelijk en bij de tijd wordt afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Voor herhaling vatbaar”
Door Arjan van Huizen op zondag 19 apr 2020 20
Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten en spraken met verkoper Thomas Szellas hadden we goed gevoel bij het bedrijf! En dat bleef zo. De plaatsing van de keuken verliep soepel en we zijn tot op heden zeer tevreden. Ook fijn dat men na ruim een jaar belt en vraagt hoe de keuken bevalt en of men een gratis monteur langs moet sturen als er deurtjes scheef hangen of zo (wat niet het geval was). Al met al zou ik mijn volgende keuken weer bij Ekelhoff aanschaffen
FOTO VAN ARJAN VAN HUIZEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Danny op dinsdag 17 mrt 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff en zijn over het hele traject meer dan tevreden. Vanaf de 1e afspraak met Carsten Palstring tot het plaatsen en de service achteraf, alles klopt bij deze winkel. Carsten Palstring heeft onze ideeen aangehoord en wilde deze met alle plezier uitwerken maar wilde ons graag een ander idee laten zien. En dat idee bleek een stuk praktischer, mooier en minder onnodige keukenblad. Tijdens de plaatsing is ook alles naar wens gegaan en stond er binnen 1 dag een mooie keuken (althans dat vinden wij, smaken verschillen ;) ). Ook het na een jaar langskomen om de kasten na te lopen vind ik zeer netjes.
FOTO VAN DANNY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Donkergrijze keuken”
Door Faber op donderdag 12 mrt 2020 20
Een donker grijze keuken gekocht. De adviseur heeft alles goed opgepakt en uitgelegd en alles is goed verlopen. De plaatsing zeer netjes ook alle verpakkingsmaterialen zijn weer netjes mee genomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Family Vos op donderdag 12 mrt 2020 20
Everything is done with care and eye for long lasting installation. If details are not ok then they will fix it. Also aftercare is really top. After 1 year still checks are done if all is ok
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Mevr. T.Plageman op donderdag 12 mrt 2020 20
Ik heb mijn 2de keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff en ben zeer tevreden over Carsten Pallstring verkoper en de keukens van jullie. Service is goed en je wordt bij Ekelhoff goed geholpen met alles in overleg. Heb tot nu toe nog geen problemen gehad. M.vr.gr. Truus Plageman
FOTO VAN MEVR. T.PLAGEMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Monique van Staveren op maandag 17 feb 2020 20
Ik heb een prachtige keuken van Siematic gekocht. Ik ben daarbij prima geholpen en verrast met het ontwerp. Dat was toch heel anders dan dat ik zelf eerst in gedachten had. Het is fijn dat ze die ideeen ook geven en niet 'blind' ingaan op de wens van de klant, maar ook andere opties geven. Daarna is alles ook keurig volgens afspraak gegaan, tot en met de installatie aan toe. Ook na een paar maanden toen ik een klein mankement aan een kastdeurtje ontdekte werd goed verholpen.
FOTO VAN MONIQUE VAN STAVEREN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken fijne service”
Door Vincent en Reena op zondag 9 feb 2020 20
In mei 2018 hebben we onze keuken besteld. Deze is in augustus 2019 in ons nieuwbouwhuis geïnstalleerd. We hebben het hele proces (van bezoek showroom t/m uitleg van de monteurs na installatie van de keuken) als zeer prettig ervaren. We zijn in de showroom erg goed begeleid door Uwe. We hadden al een tekening van de indeling van de keuken en Uwe heeft ons erg goed advies gegeven. Geduldig liep hij alle mogelijkheden met ons langs. De prijs was lager dan de offertes van keukens die we in Nederland hebben bekeken. We werden goed op de hoogte gehouden. Gründlig und punktlich past wel bij dit bedrijf. Bij elke communicatie werden we erop gewezen dat we nog een x-aantal weken hadden om de datum van de installatie te kunnen aanpassen. Na de deadline was dit niet meer mogelijk, zonder extra kosten in rekening gebracht te krijgen. De installatie werd gedaan door twee installateurs die heel erg geordend en zeer netjes te werk gingen. Bij de oplevering werd alles met ons doorgesproken en er werden ook tips gegeven voor onderhoud. Na een aantal weken was er een kleine reparatie nodig aan het ingebouwde stopcontact in het keukenblad. Wederom was een afspraak snel geregeld en werd het stopcontact weer netjes gemaakt. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat Ekelhoff geen aansluiting doet van water en afvoer. Hier dien je zelf een loodgieter voor in te huren. We raden Ekelhoff aan, als je op zoek bent naar een kwalitatief goede keuken, een bedrijf dat zijn afspraken na komt en werkt met zeer bekwame en hele aardige installateurs.
FOTO VAN VINCENT EN REENA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken”
Door Jolanda Wildemast op maandag 3 feb 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer vakkundig en fijn geholpen bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen en apparaten. De prijs viel ons reuze mee vergeleken met Nederlandse keukenboeren. De installatie ging perfect. Het aanrechtblad dat vanuit Italië was geleverd voldeed niet volgens Ekelhoff, en er werd een nieuwe besteld. Er werd twee weken een nood aanrechtblad geplaatst zodat we toch al van de keuken gebruik konden maken. Klasse! De monteurs spraken Nederlands net zoals de mensen in de winkel en aan de telefoon. Nu na 1 jaar nam Ekelhoff contact op om te vragen of alles nog in orde was. We hebben 5 jaar garantie, dus als er iets aan de hand mocht zijn, kan ik ze bellen en dan komt er iemand langs om het in orde te maken. Ik vind de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf geweldig, ik ben meer dan tevreden en zou iedereen Ekelhoff aanraden.
FOTO VAN JOLANDA WILDEMAST
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Inge Baks op maandag 13 jan 2020 20
Nog steeds zijn wij uitermate tevreden over de Siematic Urban keuken die wij bij Ekelhoff in Nordhorn hebben gekocht. We waren onder de indruk van de zeer uitgebreide showroom, met keukens voor verschillende budgetten en verschillende stylen. De klantvriendelijkheid is hier hoog, je kan in alle rust rondkijken en wil je advies dan krijg je dat van deskundige medewerkers. Van begin tot eind zijn wij goed bijgestaan. We hadden een zeer prettig adviesgesprek met de heer Henning Reineke. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren en deze zijn vertaald in een prachtig ontwerp. Ook de montage, door een eigen montageteam, was uitstekend. Wij hebben Ekelhoff dan ook al aan verschillende mensen in onze omgeving aangeraden, en daar staan we voor 100% achter.
FOTO VAN INGE BAKS
Siematic Urban
REACTIE VAN ROBERT
Goedendag mevrouw Baks, Wat een mooie keuken! Wij zijn ook op zoek naar een Urban keuken in ongeveer dezelfde opstelling. Ekelhoff is ver bij ons vandaan. Mag ik u vragen wat deze keuken ongeveer heeft gekost? Dan is het wellicht de moeite waard om toch eens langs te gaan...
REACTIE VAN INGE
Dag Robert, bedankt voor je reactie. Ik vind het lastig om de prijs te noemen. Dit hangt natuurlijk af van allerlei factoren: de soort en het aantal inbouwapparaten, welk materiaal kies je voor het werkblad, neem je veel lades of juist deurtjes. Ik denk dat het toch de moeite waard is om bij Ekelhoff (of eventueel bij een andere Siematic dealer) langs te gaan. Heel veel succes en plezier bij het uitzoeken van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans Cruijen op dinsdag 17 dec 2019 19
Ik heb een complete keuken gekocht inclusief inbouw apparatuur. Voorafgaand aan de eerste afspraak heb ik enkele foto's gestuurd met voorbeelden hoe ik het wilde hebben en wat ik maximaal wilde uitgeven. Binnen enkele uurtjes was alles geregeld. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde hebben. Alles goed gecoördineerd van aankoop, planning tot en met plaatsing. Ook de nazorg na plaatsing is top geregeld. Dit is mijn tweede keuken die ik hier heb gekocht. Over beide ben ik super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Thijs de Boer op dinsdag 10 dec 2019 19
Wij hebben een Simatic keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff en zijn buitengewoon tevreden. Over het advies, de keuken, de plaatsing en de service naderhand. Een jaar na aankoop wordt nog eens gebeld of we tevreden zijn. Dat maak je niet vaak mee. Topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door S. Gerds op woensdag 27 nov 2019 19
Wij zijn uitstekend geholpen door Jonas Niemeyer van Kuchenhaus Ekelhoff. Hij dacht goed met ons mee en het is prima gelukt onze wensen te realiseren. Kwalitatief goede keuken en apparatuur, misschien niet de allergoedkoopste zaak, maar een keuken kopen is meer dan alleen voor de laagste prijs gaan. Afstand vanaf Groningen naar Nordhorn was goed te doen en ook over de montage en aftersales zijn we zeer te spreken. Na een jaar hebben we gebeld voor een bij te stellen ladefront en kort daarna kwam een vriendelijke monteur langs die gelijk alles even nagelopen is. Kortom zeer aan te bevelen!
FOTO VAN S. GERDS
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Petra Lansbergen op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een hele goede ervaring met Ekelhoff. Onze verkoper Henning Reineke heeft ons goed geholpen en sprak goed Nederlands. De planning en de installatie zijn heel goed verlopen. Ik moet zeggen dat de Duitsers een hele hoge afwerking hebben en wij hadden geen enkele opmerking bij plaatsing. Ze hebben het tot in de puntjes verzorgd. Ik zou iedereen aanraden om hier te kopen. Prijs is voordeliger dan in Nederland en er wordt niet zo hoog op de prijs in gezet als in Nederland. Top bedrijf!
FOTO VAN PETRA LANSBERGEN
Witte keuken
+ Toon extra foto van Petra Lansbergen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Henk van Mourik op maandag 28 okt 2019 19
Na een afspraak gemaakt te hebben om een nieuwe keuken te kopen keurig ontvangen door Henning. Super goede uitleg gekregen en het meedenken over hoe en wat. Wat een topper! Apparatuur en keuken zoals afgesproken geleverd. Als je op zoek bent naar een keuken dan zou ik direct hierheen gaan. Zoek nou niet verder want dat is dus niet nodig! De montage verliep bijna zonder problemen, 1x door en door de muur geboord, niets aan de hand want er moest nog gestuced worden. Toen de keuken helemaal compleet stond was er maar woord! GEWELDIG!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Loes vdM op vrijdag 25 okt 2019 19
Ik heb een keuken met apparatuur gekocht en ben daar heel tevreden over. Ik werd uitstekend geadviseerd door Marie Louise ter Laak, die mij in prima Nederlands te woord stond en na anderhalf jaar voor mij in de winkel in een koelkast 'dook' om te kijken hoe ik iets los kon krijgen. De keuken werd op tijd geleverd en in 2 dagen gemonteerd. Ik kwam uit op Ekelhoff omdat ik van meerdere bekenden goede berichten kreeg en ook ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuze”
Door Natalia op woensdag 16 okt 2019 19
Wij hebben één jaar geleden een keuken bij Küchenhaus Ekelhof gekocht. Het is een super goed bedrijf!! Wij hebben een afspraak gemaakt alleen maar om te kijken of wij iets leuks kunnen vinden. Maar danks aan ons adviseur Thomas Szellas, zijn we naar huis met een nieuwe keuken vertrokken!! En niet zomaar een keuken, maar ons droomkeuken!! Thomas Szellas heeft naar alle onze wensen geluisterd en wij hebben samen een prachtige keuken samengesteld. Over 1 uurtje kregen wij de 3D tekening en het zag er prachtig uit! Onderweg naar huis, in de auto, wij moesten 200 km rijden, zag ik me al in mijn keuken staan. Het is een top kwaliteit, de monteurs hebben netjes en zorgvuldig gewerkt. Toen alles gemonteerd was, hebben ze alle rommel netjes opgeruimd en meegenomen. We zijn heel blij dat we voor Küchenhaus Ekelhof bedrijf gekozen hebben. Wij raden aan alle kennissen, vrienden deze bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Anne Marie Lohuis op woensdag 2 okt 2019 19
Wij hebben in 2018 een keuken gekocht bij Ekelhoff voor ons nieuwbouwhuis, een best lastige taak omdat je de ruimte nog moeilijk kan inschatten. Gelukkig zijn we heel tevreden over het eindresultaat! De heer Henning Reineke heeft uitgebreid de tijd genomen om de opties te bespreken en geadviseerd in materialen, apparatuur en afwegingen om binnen ons budget te blijven. De keuken is met zorg gemonteerd en zelfs een zijkant met onzichtbare schade aan de buitenkant werd vervangen. Ook hebben ze geweldige service nadien als er nog iets mankeert of bijgesteld moet worden. Kortom, wij kunnen Ekelhoff zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes”
Door Jan Nobbe op dinsdag 24 sep 2019 19
Goede service. Duidelijke afspraken. De mensen die de keuken laatsten zijn vakmensen. Weten altijd een goede oplossing te vinden. Werken zeer netjes. Als je geen Duits of slecht Duits KINT praten geen probleem. Je kan gewoon communiceren in het Nederlands. Ik zou zeker aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Bruijnes op donderdag 5 sep 2019 19
Wij zijn ons bij Kuechenhaus Ekelhoff gaan oriënteren op een nieuwe keuken na een tip van onze vroegere buren. Het maken van een afspraak is telefonisch verlopen. Hierbij viel meteen de persoonlijke benadering op. Het werd een afspraak van 3 uur met Jonas Niemeyer. Dhr. Niemeyer was bijzonder goed in staat om te luisteren naar onze wensen en deze te 'vertalen' naar concrete mogelijkheden. Dit was lang niet altijd eenvoudig om de de keuken geplaatst moest worden in ons gerenoveerde appartement. Dit betekende o.a. dat er in de keuken een ventilatie kanaal (doorsnede 100 mm. en een afvoerbuis (doorsnede 110 mm) weggewerkt moesten worden. Ook moest rekening gehouden worden met de centrale schacht in de hoek van de keuken. Ideeën hierover werden werden ter plekke gevisualiseerd middels een computerprogramma. Uiteindelijk verlieten wij na 3 uur de zaak met een concreet voorstel inclusief offerte. Prettig bij het opmaken van de offerte vonden wij dat er gewerkt werd met vaste prijzen. Je weet waar je aan toe bent en hoeft niet te onderhandelen (en voelt geen druk). De twee medewerkers verstonden hun vak. Zij werkten rustig, netjes en nauwkeurig. En niet onbelangrijk, alles paste precies. Kortom, in het hele 'proces' hadden wij met vriendelijke en deskundige medewerkers. Kort na de plaatsing hebben wij bij onze (schoon)zuster Kuechenhaus Ekelhoff aanbevolen. Ook zij heeft haar nieuwe keuken daar gekocht.
FOTO VAN FAM. BRUIJNES
Olijfgroene keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bruijnes
Reactie of foto toevoegen
“Prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar”
Door Lenny op dinsdag 3 sep 2019 19
Na wat negatieve ervaringen in Nederland door een kennis doorverwezen naar Ekelhoff. Door de verkoper, Uwe Brama, is heel goed meegedacht over de plaatsing van onderdelen in de keuken, waardoor het nu een heel praktische en goed bruikbare keuken is geworden en de ruimte optimaal benut is. Goedkoop was het zeker niet, maar de prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar. Ik was uiteindelijk meer kwijt dan aan sommige aanbiedingen in Nederland, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit véél beter is en de plaatsing zorgvuldig met meerdere personen is uitgevoerd. De keuken is op de millimeter precies geplaatst. Ook zijn er uitstekende adviezen gegeven over de apparatuur. Hierdoor is op iedere plek een apparaat gekomen dat volledig voldoet, terwijl het geen onnodig dure varianten zijn geworden. Ondersteuning na aankoop is ook uitstekend. Zelfs voor de kleinste onvolkomenheden komt Ekelhoff terug om deze in orde te maken en ze zijn zeer goed bereikbaar en bereid om te helpen bij vragen achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Pieter Westra op dinsdag 3 sep 2019 19
Goede ervaring met Carsten Palstering, juiste vragen werden gesteld om vervolgens met een heel mooi voorstel te komen. Het eindresultaat is dan ook top.
FOTO VAN PIETER WESTRA
Top eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jochem op maandag 2 sep 2019 19
Wij hebben in ons nieuwbouw huis een mooie keuken laten plaatsen door de firma Ekelhoff. Wij zijn goed geholpen door Marie Louise zij heeft onze wensen geïnventariseerd en het resultaat mag er zeker zijn. Mooi aanrechtblad van keramiek met mooie Siemens apparatuur. Tijdens de plaatsing nog een extra optie gekozen en deze is later alsnog geplaatst, geen enkele moeite. Overall zeer tevreden en wij raden deze keukenleverancier aan.
FOTO VAN JOCHEM
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ton en Hilda ter Ellen op donderdag 29 aug 2019 19
Wij hebben een SieMatic keuken gekocht bij Ekelhoff en wij zijn zeer tevreden over de aanschaf, vanaf oriëntatie, waarbij we heel vakkundig geholpen zijn door Jonas Niemeyer tot en met het plaatsen van de keuken. Het is wel van belang om een afspraak te maken als je met een adviseur wil praten en overleggen omdat de aanschaf van een keuken nogal wat tijd vergt. Een uur later had Jonas de offerte klaar, wat bij veel zaken niet mogelijk is. Je weet direct waar je aan toe bent. Ook het plaatsen en de naservice is uitstekend te noemen, heel correct en hele vriendelijke, Nederlands sprekende werknemers.
FOTO VAN TON EN HILDA TER ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Belofte nagekomen”
Door Monetta & Henk de Bakker op maandag 26 aug 2019 19
Wij wonen in Voorschoten, het westen van Nederland, en hebben besloten onze 19 jaar oude keuken te vervangen. Mijn vrouw heeft zich eerst georiënteerd in Nederland maar kwam uiteindelijk via een vriendin bij Ekelhoff terecht, net over de grens in Duitsland. Zij kwam met enthousiaste verhalen thuis en vervolgens zijn wij samen nog 2 keer naar Ekelhoff gereisd om te kiezen en alle mogelijke indelingen, materialen, kleuren en apparatuur door te nemen. Wij werden daarbij geholpen door de heer Carsten Palstring. Carsten spreekt vloeiend Nederlands en, nog belangrijker, verstaat de kunst ons langs alle keuzes en mogelijkheden te leiden zonder iets op te dringen. Er was alle tijd om te vergelijken en kiezen en de adviezen waren daarbij erg behulpzaam waarbij de totaalprijs ook goed in de gaten gehouden werd.
Samenvattend zijn wij bijzonder tevreden over Ekelhoff in het algemeen en de heer Carsten Palstring in het bijzonder. Hartelijk dank. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de keuken er straks heel mooi komt bij te staan.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2020: Vandaag, 17 februari 2020, zijn de monteurs andermaal geweest om de laatste zaken te leveren en te corrigeren. Het gehele proces heeft wel lang geduurd maar er staat nu wel een mooie keuken en wij zijn een tevreden klant. Ekelhoff is, met wat pittig overleg, zijn beloften nagekomen; d.w.z. een tevreden klant achterlaten.
Reactie of foto toevoegen
“Tegengevallen”
Door Annelies op maandag 22 jul 2019 19
Een keuken gekocht in december 2018. Levering mei 2019. De verkoper was op momenten erg ongeduldige met onze wensen wat we vervelend vonden. Uiteindelijk naar tevredenheid een keuken uitgezocht. Levertijd was erg lang. De levering en plaatsing verliep ronduit slecht. Slechte communicatie, veel zaken waren niet goed geplaatst. Toen we dit aangaven bij de Duitse monteur zei hij dat het niet zijn probleem was. Onderdelen bleken verkeerd besteld te zijn. Nu juli 2019 is de keuken nog steeds niet af. We wachten nog steeds op levering van een aantal onderdelen. Meest vervelend is de slechte communicatie. We horen niks en moeten er zelf telkens achteraan. We hebben er spijt van dat we helemaal naar Duitsland zijn gegaan voor een keuken. Wat een belabberde service.
Reactie of foto toevoegen
“Next 125 keuken”
Door Janneke en Erik de Graaf op dinsdag 18 jun 2019 19
We hebben voor de 2e maal een keuken gekocht bij Ekelhoff, een next 125 met een stalen blad. We werden deze keer geholpen door Thomas Szellas en dat is erg goed bevallen. Thomas heeft hiervoor zelf keukens geplaatst voor Ekelhoff en dat merk je meteen in het gesprek. Ook de nazorg is prima. Na de plaatsing verschillende keren gebeld door Ekelhoff of de keuken beviel en of er nog zaken waren die aangepast dienden te worden. De 3e keuken komt hier zeker ook weer vandaan.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw mooie huis en keuken! Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Peter Westerhof op woensdag 5 jun 2019 19
In April 2018 is onze keuken die wij bij Küchenhaus Ekelhoff gekocht hebben geplaatst. Wij zijn bijzonder tevreden met het gehele traject welke met de aankoop gepaard is gegaan. Wij zijn professioneel geholpen door Henning Reineke (spreekt goed Nederlands!) daarna verliep de montage ook prima. Wij zijn kortom zeer tevreden! Voor een volgende keuken gaan wij zeker terug.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf langs mocht komen in uw vrolijk ingerichte huis! Matzwarte Contur eilandkeuken met wit Silestone werkblad. Groetjes van het Ekelhoff-team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Joke en Wil Franken op maandag 20 mei 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het ontvangst was zeer hartelijk. Met Jonas hadden we een zeer goede klik. Hij wist onze wensen te vertalen in de prachtige keuken die we nu hebben. Ook het installatie team was zeer professioneel. Jonatan en Patrick hebben echt vakwerk geleverd, niets was hen te veel en denken goed mee over de afwerking de jongens verdienen een groot compliment. Wij zullen Ekelhoff zeker aanbevelen bij mensen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf, Franz Frieling, bij u langs mocht komen. Hierbij drie van de foto's die hij maakte. Veel groeten van het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met keuken”
Door G.Derking op woensdag 1 mei 2019 19
ik ben al jaren klant, altijd tevreden. heb hier al 5 verschillende keukens gekocht. Tot 2017. Keuken besteld voor 30.000,00 euro. Niet goedkoop./ maar altijd tevreden en ik heb veel wensen. Keuken is veel te hoog. apparaten zoals stoomoven en oven, veel te hoog. Kasten zijn hoog en groot. weinig opberg ruimte. Gasfornuis, met wok, is een ramp. glas is rot schoonmaken. ingebouwde stopcontacten nemen je hele aanrecht in beslag. Uittrekbare slang van de kraan. heb je niets aan. komt niet over de aanrecht heen. Is uit een boekje en is niet naar gekeken of hij wel geschikt is. Zeep pompje is nu al kapot. is ook haast niet te vullen. En later gemonteerd. waren ze vergeten. Als je je handen wast is alles tot aan de ramen toe nat. En zo kan ik nog wel ff door gaan. Als je klaagt hoor je gewoon niets meer. Sorry maar voor mij geen keuken meer hier.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door LH op vrijdag 26 apr 2019 19
Wij hebben een ruime moderne keuken gekocht met kookeiland, inclusief apparatuur, en zijn zeer tevreden over de service, zorgvuldigheid van tekeningen en uiteindelijke snelheid van plaatsen. Ook de after service is uitstekend: hoewel wij na een jaar geen klachten hadden, kwam wel de monteur langs om de lades te checken en heeft hij ons nog met iets geholpen. Geen spijt van deze ervaren keukenexpert!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Arno van der Drift op vrijdag 26 apr 2019 19
Wij hebben zeer goede ervaringen met Küchenhaus Ekelhoff. Van het eerste contact tot aan de after sales na plaatsing van de keuken. Zo werden we door dhr Reineke prima geholpen. Eerlijk en direct advies, vooraf geen vragen over budget en een eerlijke / goede prijs. We verlieten de winkel met een goed gevoel en genieten nog iedere dag van onze keuken en de tips die we kregen tijdens de aanschaf. Levering en plaatsing waren top. Vriendelijk en vakbekwaam personeel, waarbij ook bij het plaatsen werd meegedacht. Kortom: een zeer positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Familie Spit op maandag 8 apr 2019 19
Eind 2017 heeft Kuechenhaus Ekelhoff onze nieuwe keuken geplaatst en al met al zijn we super tevreden. We zijn zeer deskundig geholpen en vanaf meet af aan is er op een constructieve wijze meegedacht en zijn we voorzien van praktisch adviezen. Tijdens onze verbouwing zijn medewerkers meerdere keren geweest om metingen en bevindingen door te geven. Het plaatsen van de keuken ging vervolgens zeer professioneel en ook hier werd er grondig meegedacht door de monteurs. Al met al zijn we zeer content met onze keuken en bevelen Kuechenhaus Ekelhoff van harte aan bij geïnteresseerden.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Vincent op zondag 3 mrt 2019 19
Keuken gekocht, erg goede service en goed contact met de verkoper en plaatsers. Ze gaan erg zorgvuldig te werk. Ook erg goed meegedacht met het ontwerp en ons budget.
FOTO VAN VINCENT
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard”
Door A. Prins op zondag 3 mrt 2019 19
In 2018 hebben wij voor de tweede keer een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff gekocht.
Wij hadden een idee voor de keuken en Uwe Brama heeft dit met zijn kennis gefinetuned. Wij zijn wederom zeer blij en tevreden met onze keuken. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. En ze spreken gewoon Nederlands. Tevens is de service voor, tijdens en na aankoop is super. Kuechenhaus hebben wij (met succes) aanbevolen aan familie en vrienden.
FOTO VAN A. PRINS
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Alders -van Kordelaar op zondag 3 mrt 2019 19
Dit is de 2e keer dat wij een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hebben gekocht. Beide keren is dit ontzettend goed (super) bevallen. Duidelijke communicatie (niemand hoeft bang te zijn voor de taalbarrière), een grote showroom met veel voorbeelden, een geduldige verkoper die uren in ons heeft gestoken. Ook over de kwaliteit van de keuken zijn we zeer tevreden, mijn vorige keuken heeft 12 jaar gestaan en zag er nog als nieuw uit. Via grote inkopen kunnen ze apparatuur zeer goedkoop aanbieden, ik heb het nergens op internet goedkoper gezien. De monteurs zijn echt vakmensen, ze werken netjes en mocht er iets niet helemaal passen dan wordt het mooi passend gemaakt. Ook over de nazorg ben ik goed te spreken, er wordt actief vanuit Kuechenhaus contact opgenomen en mocht er iets niet goed zijn (bij ons moest de koelkastdeur weer even uitgelijnd worden, dan komt er binnen afzienbare tijd iemand langs. Na het plaatsen van onze keuken hebben mijn ouders en een vriend ook een keuken gekocht bij Kuechenhaus en ook zij zijn zeer tevreden. Het lijkt een verkooppraatje, maar ik ben nu eenmaal zeer tevreden.
FOTO VAN FAMILIE ALDERS -VAN KORDELAAR
Vakmontage
+ Toon extra foto van Familie Alders -van Kordelaar
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door C de Boer op woensdag 27 feb 2019 19
Na veel keukenwinkels bezocht te hebben in nederland , en geconfronteerd te worden met vele schimmige verkooptrucs (waarbij de keukenkampioen Nijmegen het absolute dieptepunt was!) kwamen we na een tip terecht bij Ekelhof. We hebben hier in sep 2017 onze keuken gekocht. vanaf het bezoek aan de showroom tot aan meer dan een jaar na installatie zijn we zeer tevreden. afspraken worden nagekomen, de prijs is wat ie is (en daarmee meteen al goedkoper dan wat ze je in Nederland in 1e instantie aan proberen te smeren). Men was transparant over de prijs en de totstandkoming hiervan. Onze verkoper vriendelijk (Henning Reineke). De installatie van de keuken was prima. op een later moment is er nog een installateur langsgeweest omdat een lade aanliep. Dit is netjes en zonder kosten opgelost. Na een aantal maanden werden we gebeld of alles naar wens was: heel netjes! na een jaar zijn we nogmaals gebeld of alles naar wens was. al met al een aanrader.
FOTO VAN C DE BOER
Landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door C. de Kraker en L.R.S. de Kraker-Last op donderdag 17 jan 2019 19
Een complete keuken met inbouwapperatuur. Alles i.o.m. en een goed advies van Carsten Palstring samengesteld. Met een prachtig granieten keukenblad. Eigenlijk waren we, na een complete uitleg en goede voorlichting door de verkoper, binnen een paar uur samen over eens. Dit is onze keuken en dezelfde dag de opdracht gegeven. De levering en plaatsing van de keuken en de nazorg was voortreffelijk
Reactie of foto toevoegen
“Nog elke dag blij”
Door M. Elmendorp op donderdag 10 jan 2019 19
Wij hebben anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff. We vonden het gesprek met mevr. Ter Laak prettig en zijn goed en netjes geholpen. Alle communicatie rondom de levering etc. ging in het Nederlands en ook het plaatsen van de keuken is erg professioneel gedaan. We zijn nog steeds elke dag blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Remon op dinsdag 8 jan 2019 19
We hebben een keuken gekocht, grote plussen zijn:
- Veel, veel betere prijs / kwaliteit verhouding dan Nederlandse peers
- Betere begeleiding bij verkoop (door Henning Reineke)
- Betere showroom met meer keuzes en meer kwaliteitsmerken
- Snelle en goede plaatsing; first time right, alles netjes schoon achtergelaten
Aandachtspunten waren
- Technische tekeningen kwamen pas 4 weken voor oplevering binnen (toen leidingen er al in zaten, zou wegens drukte komen)
- Was ons niet duidelijk dat de plaatsing aanvankelijk 2 dagen zou duren (uiteindelijk hebben monteurs ervoor gekozen 1 dag van 9:00 tot 21:00 te werken)
FOTO VAN REMON
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door W.A. van der WAAL op dinsdag 8 jan 2019 19
Ik heb een SIEMENS keuken gekocht. Bij de koop ben ik prima geholpen door de Heer Reineke. Ook de levering en de plaatsing was tot onze volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H Norbart op zondag 16 dec 2018 18
We hebben voor de twee keer een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff in Nordhorn - Duitsland gekocht. Dankzij verkoper Uwe Brama hebben we een keuken, die helemaal bij onze wensen en mogelijkheden past. Kortom: wij zijn super tevreden. De service bij Keuchenhaus Ekelhoff is zowel bij de aankoop, installatie en nazorg super!
FOTO VAN H NORBART
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dat is service”
Door John op woensdag 12 dec 2018 18
Wij hebben, na verkoop van ons vorige huis, onze 2e keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. De verkoper (Carsten) is erg klantvriendelijk en neemt de tijd voor je als klant, hij denkt met je mee in praktisch zin over de indeling. Prijs/kwaliteit is aanzienlijk goedkoper en beter dan in NL. Service is zeker goed te noemen. Monteurs zijn echte meubelmakers met passie voor hun werk. Ze nemen de tijd voor het plaatsen en zijn zeker voorzichtig met de spullen, overal leggen ze kleden tegen beschadigen, zowel keuken als vloer of andere meubels. Na een jaar is er contact vanuit Ekelhoff of de keuken nog steeds naar wens is. Dit was bij onze 1e keuken en nu weer. Dat is service. Als er iets mis is wordt dit netjes opgelost. Bij onze 1e keuken zagen we na een paar maanden dat er een klein plekje in de kastdeur van 220 cm hoog zat. Deze werd netjes vervangen zonder moeite en gezeur. Nu is bij ons een deurtje wat iets schreef van de rest gaat hangen, deze wordt kosteloos opnieuw afgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Fam. Schoumans op maandag 10 dec 2018 18
Na een zeer vervelende ervaring bij een keukenhandel in onze woonplaats zijn wij bij Ekelhoff terecht gekomen. Wij hebben hier een complete keuken gekocht. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen. Jonas Niemeyer heeft ons professioneel geholpen met het ontwerpen van de keuken. Al onze wensen konden worden vervuld binnen ons budget en de beperkte ruimte. Het opmeten, plaatsen en de nazorg zijn prima georganiseerd. Alle afspraken worden nagekomen. Wij bevelen Kuechenhaus Ekelhoff dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Edwin van baalen op zondag 9 dec 2018 18
Keuken gekocht goed geholpen en zeer netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Frank en Lia Laupman op zaterdag 8 dec 2018 18
Wij hebben een kleine 10 jaar geleden een keuken bij Ekelhoff gekocht met oa een hele mooie en dan ook dure afzuigkap van het merk Siemens. De afzuigkap ging onlangs kapot, het afzuigsysteem werkte niet meer. Een monteur van Siemens gevraagd langs te komen. De printplaat bleek kapot te zijn en die wordt niet meer gefabriceerd. Op het antwoordapparaat van onze telefoon werd door Siemens ingesproken dat we naar een verkooppunt van Siemens konden gaan om een nieuwe afzuigkap te kopen.... Zeer slechte service van Siemens! Na contact met Ekelhoff werd ons aangeboden dat een van hun eigen monteurs een poging zou komen wagen om de afzuigkap/printplaat te maken. En dat is gelukt en ook nog tegen zeer betaalbaar tarief! Zeer goede service van Ekelhoff dus. Wij zijn super goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Familie Buijs en Bhageloe op maandag 3 dec 2018 18
Wij hebben eind 2016 een complete keuken gekocht. Vrienden van ons hadden al ervaring met dit bedrijf. We hebben ons eerst georiënteerd in Nederland. Wij zijn vol lof over Ekelhoff: goede service, vriendelijk en deskundig personeel en een uitstekende kwaliteit. Bij Ekelhoff neemt men de tijd voor je, er wordt meegedacht en we voelden ons op ons gemak. Het is prettig dat er Nederlands gesproken wordt. Service is op alle momenten uitstekend geweest. Het uitstellen van de levering was geen enkel probleem. De levering en montage (mei 2018) verliep goed. Alle verpakkingsmaterialen werden gescheiden en later ook meegenomen. Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Iets meer dan 2 uur te rijden naar Nordhorn was voor ons zeker de moeite waard.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS EN BHAGELOE
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gemma Schoneveld op dinsdag 27 nov 2018 18
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Kuechenhaus! We zijn zeer tevreden over alles. Het uitzoeken, de plaatsing en nalevering zijn keurig verlopen. Erg kundige en vriendelijke mensen! Ik raadt het iedereen aan. Ondanks dat wij in Nederland wonen is de service top, bij problemen staan zij zo voor de deur zonder enig probleem.
FOTO VAN GEMMA SCHONEVELD
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Gemma Schoneveld
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wil op zaterdag 10 nov 2018 18
Wij hebben een kookeiland met kasten en apparatuur gekocht bij Küchenhaus voor ons nieuwe huis. Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De keuken is perfect gemonteerd en alles werd vervolgens netjes opgeruimd. Het valt ons op dat de service ook daarna goed is: er werd daarna geïnformeerd of wij tevreden waren. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant en ook de prijs van de keuken was alleszins redelijk.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hierbij de foto's die onze fotograaf bij u mocht maken, hartelijk dank daarvoor! Uw team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door L.van der Stap op woensdag 24 okt 2018 18
Voor de 2e keer een komplete keuken. Plaatsen door zeer vakkundige mensen. Service is super! Zelfs na jaren komt men nog bv om een deurtje bij te stellen, kosteloos !
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service”
Door Susanne Groen op dinsdag 9 okt 2018 18
We hebben een prachtige keuken gekocht! We zijn nu ruim een jaar verder, en we zijn nog steeds heel erg tevreden. Er is niets wat ik achteraf anders zou willen hebben. De kleur, opstelling, apparatuur, alles is super. Bij het oriënteren voor een nieuwe keuken voelde het meteen goed, er wordt mee gedacht hoe de ruimte het beste benut kan worden, en wat de opstelling voor jou het handigst is. Ook bellen ze na een paar maanden, en na ruim een jaar op, of alles nog naar wens is, en of we eventueel nog wT afgesteld moet worden. (Wat niet zo is trouwens, alles hangt en werkt nog prima)
Wij zouden kuchenhaus ekelhoff in Duitsland zeker aanraden. Voor de klantvriendelijkheid, de kwaliteit en service!
FOTO VAN SUSANNE GROEN
Keuken met half eiland
+ Toon extra foto van Susanne Groen
+ Toon extra foto van Susanne Groen
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Norby Timmerman op maandag 24 sep 2018 18
Wij hebben in het najaar 2015 een keuken gekocht en deze is in mei 2017 geplaatst. Wij hadden veel vertraging met ons huis maar in goed overleg met Kuchenland Ekelhoff en de planningsafdeling werd hier niet moeilijk overgedaan. De service, het advies en de ontvangst bij Kuchenland is uitstekend. De communicatie verloopt goed en bij het meeste personeel is de nederlandse taal geen probleem. De montage van de keuken is uitgevoerd door enthousiaste en prima vakmensen. Bij de montage en de oplevering zagen zij meer zaken dan wij als klant en dit werd zonder probleem opgelost en hersteld.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw prachtige keuken te fotograferen! Uw Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Met volle overtuiging”
Door J. Zwaanswijk op donderdag 23 aug 2018 18
In 2017 hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff een NEXT 125 (NX500) keuken inclusief Gaggenau apparatuur gekocht. Dit was al de 2de keuken die wij daar hebben aangeschaft. Wij kunnen Kuechenhaus Ekelhoff dan ook met volle overtuiging van harte aanbevelen. Zij staan garant voor excellent advies, denken actief mee en hebben goede ideeën. De rest (levering, montage, after-sales service, garanties etc.) is ook tot in perfectie geregeld. En dit alles tegen een hele concurrerende prijs.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Hartelijk dank voor de mooie woorden:) Hierbij de foto's die Franz mocht maken in uw spectaculaire huis! het team van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Goede op woensdag 8 aug 2018 18
Wij hebben een grote keuken gekocht. Zeer tevreden over de materialen, machines en zeker ook de monteurs, zo netjes als zij werken heb ik zelden meegemaakt! Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marc van den Berg op donderdag 2 aug 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. (Next 125), wij zijn zeer goed geholpen en zullen het bedrijf Ekelhoff zeker aanraden.
FOTO VAN MARC VAN DEN BERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Westerink op woensdag 1 aug 2018 18
Wij hebben in 2017 bij Kuechenhaus Ekelhoff een keuken gekocht. Dit keuken bedrijf is ons aan geraden door vrienden die tevens de keuken daar hadden gekocht. Wij hadden al bij meerdere zaken in Nederland gekeken maar bij Kuechenhaus was de service toch wel heel anders. Goede klantvriendelijkheid, veel kennis en ervaring en veel geduld om tot een goede keuken te komen voor beide partijen. Daarnaast is ons opgevallen dat zij hier verder waren met apparatuur dan in Nederland. Vanuit de tekening werd keuken geplaatst en dit is gedaan door 2 goede vakmannen die erg netjes werkten. Nu een jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden over onze keuken. Al met al is Kuechenhaus Ekelhoff echt een aanrader en er is voor iedereen een mooi en goede keuken te vinden voor een goede prijs/kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kuechenhaus Ekelhoff (D)
aNordhorn , Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.