Feedback

Witte keukens

Witte keukens
Witte keukens zijn veruit de meest verkochte keukens in Nederland. De reden hiervoor is de frisse en ruimtelijke uitstraling van wit. Daarnaast is wit een gemakkelijk kleur om andere kleuren mee te combineren. In vrijwel elke keukenwinkel zult u een breed assortiment van witte keukens vinden.

Vroeger werd een witte keuken vaak voorzien van een donker (bv zwart) keukenblad. Tegenwoordig kiezen kopers ook geregeld voor een wit aanrechtblad. Dit versterkt het frisse en ruimtelijke karakter van de keuken.

Onderstaand een groot aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met een witte keuken.

Foto's van witte keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens enTieleman keukens.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 47 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 252 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 307 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 139 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 260 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2139 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 48 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 542 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Wereldservice”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Kees Zwaan op dinsdag 23 aug 2022 22
Ik heb al vele jaren een Siematic keuken. 6 jaar geleden besloot ik de keuken uit te breiden met een grotere koelkast, een flessenrek en twee lades. Om het aanzien van deze saaie witte keuken meer te laten passen bij de rest van het huis (een oud pandje in de vesting van Brielle) voorzag ik de vlakke deurtjes van paneeltjes en lijstjes. Daarna gaf ik het aanzien van de keuken een ander uiterlijk door de keuken monumentengroen te schilderen en er koperen handgreepjes op te zetten. Zeer tevreden met het resultaat! Maar...de latjes op de deuren trokken de deurtjes een tikkie krom! De grote koelkastdeur kon dat niet meer aan en trok zodanig krom, dat er een fikse gleuf ontstond tussen koelkast en deur. Van koelen was geen sprake meer! SmartDesign gebeld op maandag 22-8. Ze konden 23-8 al een servicemonteur sturen!! 's Middags stond Aren Melissant voor de deur en ging rap aan de slag. Ongelooflijk met welke vaardigheid hij de deur recht kreeg en tegelijkertijd uitlegde wat de oorzaak was. Na 20 minuten waren de deur en de slepende lade weer gesteld en was ik een stuk wijzer! Echt een wereldservice! Grote dank aan SmartDesign en Aren Melissant!
“Ontzettend bedankt”
Betreft Kitchen4all Door Nathalie Gernaat Wilfred Drenthen op zaterdag 13 aug 2022 22
Zeer goed geholpen ,de keuken is vakkundig geplaatst! Het is een professioneel bedrijf,erg veel keuze,zowel voor de kleine ,als grote beurs! Een fijn team ,dat voor zijn klanten klaar staat, wij zijn erg blij met onze strakke ,witte keuken. Onze wens was een tijdloze keuken ,en dit is mijn ziens goed gelukt. Kitchen for all in Hoogeveen heeft mooie materialen, goede keukenapparatuur en is uiterst betrouwbaar! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!! Beste Jan Maarten, Hans, Michael , Tom, Super bedankt voor het mooie ontwerp en de goede adviezen! En voor de beide heren die onze keuken hebben geplaatst, Johan en Arjan, wat hebben jullie dat prachtig gedaan! We zijn er zo ontzettend blij mee! Jullie , zijn samen een super team,verkopers en vakmanschap maken dit bedrijf compleet!
Daar mogen jullie echt TROTS op zijn. Wat ik ook ontzettend knap vind van dit bedrijf, is dat ze de klant ....zich bijna thuis laten voelen. Heerlijk open,vriendelijk en efficiënt! Namens de fam . Gernaat uit Veenoord, Allemaal ontzettend bedankt!
FOTO VAN NATHALIE GERNAAT WILFRED DRENTHEN
“Fijn”
Betreft Nuva Keukens Door Bob Buttolo op zaterdag 30 jul 2022 22
Wat begon met muren in de woonkamer die gewit moesten worden, is uiteindelijk uitgelopen op een ingrijpende verbouwing mét een nieuwe keuken. Een keuken die door ons gekocht is bij Nuva Keukens in Heerlen. Via onze aannemer in contact gekomen met de vestiging in Heerlen. Je kijkt je ogen uit, ziet prachtige keukens, maar je weet niet wat allemaal mogelijk is. We hadden in ons huis een witte keuken in een hoekopstelling. En dachten dat we weer voor een lichte kleur keuken moesten kiezen, omdat er weinig licht van buiten naar binnen kan. Enfin, je gaat een afspraak maken en praten wat je in je nieuwe keuken wil, wat je smaak is, welke ruimte beschikbaar is, en vervolgens is het keuzes maken. Er is zoveel te kiezen. En bij het maken van die keuzes zijn we erg goed geholpen en begeleid door Nuva keukens in Heerlen. Er wordt telkens duidelijk gemaakt wat er allemaal kan, maar ook wordt uitgelegd welke voor- en nadelen er zijn bij de keuzes die er zijn. En samen kom je dan toch tot een afweging. Het resultaat mag er zijn. Wauw, wat een mooie keuken. Ook de installatie ging probleemloos. Ruim binnen de tijd die vooraf was aangegeven. De keuken is niet alleen erg mooi geworden, maar ook functioneel. De opstelling werkt zoals vooraf met de adviseur van Nuva besproken. Zo fijn! En nu in de zomervakantie lekker op ontdekkingstocht in onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BOB BUTTOLO
“Hoogglans witte keuken met kookeiland”
Betreft Nuva Keukens Door Fam van Bun op woensdag 22 jun 2022 22
Hoogglans witte keuken met kookeiland gekocht met prachtig composiet blad. Zeer goed geholpen door Jürgen, ook toen we naderhand nog een wijziging wilde aanbrengen. Heel blij met onze keuken.
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Betreft Goergen Keukens Door Familie Feron op zaterdag 14 mei 2022 22
We zijn in de showroom heel netjes en uitgebreid geholpen en geïnformeerd, met eerlijke en duidelijke informatie. We hebben gekozen voor een glanzende, witte keuken die in een prachtig ontwerp voor ons is vormgegeven. De kwaliteit van de geplaatste keuken is heel goed. Ze is vakkundig geplaatst. Geen klachten. We zijn er heel blij mee.
FOTO VAN FAMILIE FERON
“Zeer tevreden”
Betreft Adee Keukens Door Piet vd Bosch op vrijdag 15 apr 2022 22
Mooie witte keuken gekocht, zeer netjes door vriendelijke ervaren monteurs geïnstalleerd, zeer tevreden over het resultaat, mooier dan verwacht, feest om er in te werken.
“Mooie witte keuken met zwart composiet blad”
Betreft Voortman Keukens Door Frank de Graeff op zondag 12 sep 2021 21
Een tijdje geleden een mooie witte keuken gekocht met een zwart composiet blad.
Prachtig geworden en vakkundig geplaatst. Goed geadviseerd en prettig overleg gehad met de verkoper Roland Besselink. Erg tevreden en we maken er met veel plezier gebruik van.
“Prachtige hoogglans witte keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Sophia Geuze op vrijdag 20 aug 2021 21
Prachtige hoogglans witte keuken met zwart granieten aanrechtblad in ons nieuwe appartement, aan de eet/woonkamer kant hoogglans zwarte deuren! Het is nu helemaal naar wens! Wel waren er een paar punten die, uiteindelijk helemaal, in orde zijn gemaakt. Helaas was de eerste monteur niet echt netjes in zijn werkwijze, later heeft een andere monteur dit allemaal verholpen! Het is een hele prettige winkel, we hadden een top verkoper die heel goed meedacht met onze wensen! Altijd hele goede service dus alles is naar volle tevredenheid!
“Mooie witte keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door B .van Eijk op maandag 26 apr 2021 21
Mooie witte keuken uitgezocht, goed geholpen ondanks alle corona regels, toch goed gekomen.
“Helemaal super”
Betreft Total Home Concept Door Ron en Ria Bontekoning op zondag 28 mrt 2021 21
Op een zaterdag afspraak met Rik gemaakt en onze nieuwe keuken uitgezocht. Budget kenbaar gemaakt en onze wensen. Greeploze witte keuken van 3700 met 2 grote bovenkasten met klepdeur en hier tegenover 3 hoge kasten met apparatuur. Na de sessie van 2 1/2 uur was de keuken een feit. Al onze wensen aangevuld met tips van Rik en dan ook nog binnen ons budget. Bij het 2e gesprek en het wijzigen van de uitvoering van het keukenblad de offerte ondertekend. Afspraak gemaakt wat verder in het jaar ivm onze vakantie. Mannen kwamen op de afgesproken vrijdag om 08.00 uur en en waren 14.15 helemaal gereed. Achterwand bekleding doen wij in eigen beheer. Wat zijn wij blij met onze keuken. Helemaal super. Niet alleen de keuken maar ook de begeleiding in de showroom en het installeren van de keuken. Petje af. Rik bedankt.
“Een prachtige keuken”
Betreft Kitchen4all Door Jan Leonard op dinsdag 16 feb 2021 21
Nu we in ons huis zijn gaan wonen realiseren we pas wat voor prachtige keuken wij hebben gerealiseerd in samenwerking met Kitchen4all Genemuiden. Ongeveer een jaar geleden kwamen wij in contact met Kitchen4all en bespraken wij onze wensen en eisen met Gerhard Koster. In eerste instantie wisten wij in grote lijnen welke eisen wij hadden voor onze nieuwe keuken, maar de final touch ontbrak nog. Door het advies van Gerhard en het uitgebreide assortiment aan materialen kwamen wij tot de keuze van onze keuken. Wij hebben gekozen voor een mat witte keuken van Schmidt, met een ligt glimmend wit blad. De keuken is greep loos uitgevoerd en bevat RvS-look accenten. Voor de inbouw apparatuur hebben wij gekozen voor Neff. Dit merk was ons onbekend, maar enig onderzoek bracht ons bij de Duitse fabrikant BSH. Al met al zijn wij erg blij met de door Kitchen4all Genemuiden geleverde keuken.
“Groot compliment”
Betreft Pelma Keukens Door Familie Schrijver op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van een mooie landelijke witte keuken bij Pelma in Goes. De verkoper was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het was ook heel mooi om een 3D tekening te krijgen. Zo heb je al een beeld van je keuken. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan. Het past allemaal perfect! We zijn heel erg blij met onze prachtige keuken. Er wordt op de website van Pelma aangegeven: 9+! Maar dat verdienen de medewerkers van Pelma echt! Jullie verdienen een groot compliment! Voor iedereen die nog twijfelt bij welke keuzenzaak je een keuken wil kopen; dat is niet moeilijk meer: Ga naar Pelma!
FOTO VAN FAMILIE SCHRIJVER
Gemonteerde keuken
“Hoogglans witte keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Feiko Ammerlaan op zondag 8 nov 2020 20
Ik heb een hoog glans witte keuken gekocht. Ik ben hier erg tevreden over. Ik werd op verschillende gebieden goed geadviseerd en geholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding. De levering verliep soepel en de keuken werd tot in de kamer geleverd. Zelfs twee trappen op. Helemaal top! Er werd goed met me mee gedacht en ik heb de droom keuken samengesteld die ik wilde. Er waren veel opties en mogelijkheden. Alles kon geregeld worden. De verkoop verliep heel goed. Erg vriendelijk en meedenkend. En niet te vergeten ook erg gezellig en gastvrij!
“Prima ervaring”
Betreft Bemmel en Kroon Door W. Batelaan op vrijdag 6 nov 2020 20
Op nieuw een prima ervaring met Bemmel&Kroon. Keuken keurig op tijd geleverd. Alles compleet. Prima geïnstalleerd! Alles precies volgens afspraak.
FOTO VAN W. BATELAAN
Witte keuken met donker blad
“Top”
Betreft Kitchen4all Door De Vos op woensdag 21 okt 2020 20
Op locatie Dronten een supermooie witte keuken gekocht! De begeleiding van Albert en Mathijs als zeer prettig ervaren, informeel en meedenkend. Van A tot Z alles geregeld. Dankbaar. Willem Visscher uit Genemuiden verzorgde het inbouwen van de keuken. Nog nooit zo'n vakman tegengekomen. Werkt snel en supernetjes. Top!
“Super service achteraf”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Britty Roodenburg op zaterdag 17 okt 2020 20
Werd ruim de tijd genomen voor een advies en ook de service achteraf was super. Spots waren niet geleverd, maar binnen een dag een uitstekende oplossing.

Aanvulling ontvangen 18 oktober 2020: Ik heb een complete keuken gekocht met montage bij Eigenhuis Amersfoort. Deze is eind april geleverd. De levering was conform planning en installatie was snel en super netjes. Alleen de spotjes waren vergeten maar dat is opgelost en zijn alsnog achteraf gemonteerd.
FOTO VAN BRITTY ROODENBURG
Witte keuken met grijs blad en blauwe achterwand
“Nemen de klant serieus”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Eric op zaterdag 3 okt 2020 20
Compleet nieuwe keuken gekocht met alle apparatuur en deze is tot in de puntjes afgewerkt. Marc is een gedreven ondernemer die pas rust als de klant tevreden is
We hadden wat problemen met de koelkast deur die niet goed sloot en dit is door Marc persoonlijk ter plekke opgelost. Eindelijk een keuken bedrijf waar je jezelf serieus voelt worden genomen. En na plaatsing en betaling uitstekende after sales. Ik zou Grando Delft zeker bij vrienden aanbevelen!
FOTO VAN ERIC
Strakke witte keuken
“Heel mooi geworden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Gerhard van Wee op donderdag 24 sep 2020 20
Wij hebben reeds in 2017 een Next125 keuken besteld met Siemens apparatuur voor een aangekochte nieuwbouwwoning. Onlangs (augustus 2020) werd de keken conform planning geïnstalleerd. Zowel de keuken zelf als de werkzaamheden door de installateur zijn netjes en met zorg opgeleverd. Tijdens het advies- en koopproces zijn wij plezierig geholpen door Arjan Kuiten en de tools die gebruikt werden (het scherm met direct een impressie van de keuken) hielpen ons goed om efficiënt onze keuzes te maken. In het echt is de keuken heel mooi geworden.
FOTO VAN GERHARD VAN WEE
Witte keuken met donker blad
“Uitstekend advies gehad”
Betreft Bemmel en Kroon Door Marianne op maandag 21 sep 2020 20
We zijn uitstekend geadviseerd door de zeer behulpzame verkoper. Hierdoor kregen we het gewenste originele en tijdloze ontwerp.
FOTO VAN MARIANNE
Witte keuken
“Keuken voor nieuwbouw appartement”
Betreft Siematic aan de Ringveste Door Augusteijn op vrijdag 18 sep 2020 20
We hebben 2 jaar geleden bij jullie Eigen Huiskeukens een keuken gekocht. Omdat de toenmalige verkoper van baan was veranderd, nam verkoper Danny Albinus contact met ons op, om de keuken nog eens door te lopen. Dat was erg fijn, want er wat typenummers waren veranderd en ook konden we samen met Danny ook nog het e.e.a. aanpassen/veranderen. Omdat de oplevering van ons appartement telkens uitgesteld werd, moesten we diverse keren de leverdatum van de keuken verzetten. Daar deed Eigen Huiskeukens gelukkig niet moeilijk over. Het leveren van de keuken verliep vlekkeloos en de monteurs hebben in twee dagen een super mooie keuken neergezet. Na een paar dagen kregen we wat problemen met enkele push-open van de deurtjes. Een belletje naar Eigen Huiskeukens Service en in no time kwam er een monteur en heeft alle Push-open vervangen,bsuper. Nu genieten we nog elke dag van onze prachtige keuken. Mochten we ooit nog weer een nieuwe keuken aanschaffen, dan wordt dat zeker weer een Eigen Huiskeuken.
FOTO VAN AUGUSTEIJN
Witte keuken
“Top”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Sonja op woensdag 9 sep 2020 20
Ik wilde een witte keuken met een licht houten blad. Ik heb nu een zwarte keuken met gouden tegels, een gouden kraan en een glimmend keramiek keukenblad. To.taal iets anders. Maar wat istie mooi!! Dankzij het creatief meedenken van de verkoper. Het plaatsen is ook duidelijk gedaan door vaklui die al jaren in het vak zitten. Ik ben blij. Top!
FOTO VAN SONJA
Wat mooi
“Oog voor detail”
Betreft Boer Staphorst Door W. van Asperen op vrijdag 4 sep 2020 20
We hebben onze derde keuken vanzelfsprekend weer bij Boer gekocht. Een duidelijk (eerlijk) verhaal bij de koop. Geen verplichtingen o.i.d. Een vakkundige keukenmonteur, die erg netjes werkt. Oog voor detail heeft.
FOTO VAN W. VAN ASPEREN
Helemaal witte keuken
“Ontzettend blij”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Willeke Haagsma op woensdag 2 sep 2020 20
In mei 2020 een keuken laten intekenen en besteld bij Eigenhuiskeukens in Hoofddorp. We zijn zeer goed geholpen door Viktor. Zijn ervaring was van grote meerwaarde tijdens het intekenen; gedegen advies, geen meeprater maar eerlijk over wat wel en niet handig is en zet de puntjes op de i. Daarnaast was hij goed bereikbaar tijdens het hele proces. Prijzen zijn per onderdeel gespecificeerd in een offerte en daarmee transparant. Levering vond begin september plaats op de afgesproken tijd en datum. Binnen een dag werd de keuken door 2 monteurs werkend, schoon en onbeschadigd opgeleverd. We zijn er ontzettend blij mee. Het eindresultaat (dag van montage) zal ik toevoegen.
FOTO VAN WILLEKE HAAGSMA
Witte keuken
“Verademing”
Betreft Keur Keukens Door Denise & Wilfred van der Kluft op vrijdag 28 aug 2020 20
Toen wij besloten, na lang twijfelen, dat we een nieuwe keuken zouden gaan kopen zijn we ons gaan oriënteren. We wisten goed wat we wilden en we hadden al een voorkeur voor Siematic maar stonden ook open voor andere merken. We gingen op pad en zijn langs verschillende keukenbedrijven gegaan bv in Vila Arena en andere in de omgeving. We werden niet goed van de vervelende schreeuwerige manier van verkopen en de praatjes van de verkopers alles erop gericht om maar zo snel mogelijk een keuze te maken en te tekenen bij het kruisje. We zagen mooie keukens maar het personeel zorgde er voor dat we zo snel mogelijk de winkel wilde verlaten. Als dat type mensen ook de keuken komt plaatsen we hadden er geen zin in dus dan nog maar een tijdje de oude keuken.... maar ja het bleef toch kriebelen. We zijn gaan zoeken op internet naar ervaringen van andere mensen en kwamen bij Keur keukens in Haarlem die erg veelbelovend werd aangeprezen precies het bedrijf dat we zochten.

Het eerste bezoek van de showroom was een verademing we werden met rust gelaten en we konden rustig kijken en als we info wilde dan waren we welkom. Na een tijdje zijn "wij" een gesprek aangegaan en daar werd ons verteld hoe ze werken en dat gaf ons weer goede moed om toch aan de nieuwe keuken te beginnen. "We doen niet aan afdingen de prijzen staan vast" Je kunt stap voor stap zien wat het kost en vind je bepaalde onderdelen te duur dan kies je voor een goedkopere versie of je laat het weg als dat kan. Heerlijk op ons gemak de keuken samengesteld met iemand die wist waar ze het over had en ook meedacht bij bepaalde keuzes maar niets doordramde en de keuze helemaal aan ons over liet. Ze nam alle tijd en aan het eind was er een schitterende 3D tekening van de nieuwe keuken met het bedrag die het ons zou gaan kosten. We namen de voorlopige offerte mee naar huis en zouden contact opnemen als we verder wilden. Wat we ook belangrijk vonden is dat ze eigen monteurs hebben dus er komt geen aannemer in je huis die zo snel mogelijk de keuken wil plaatsen en bij "niet goed" altijd naar de nadere partij wijst. Na wat finetuning en toch wat andere keuzes zijn we de uiteindelijke keuken gaan bestellen ook dit ging weer in alle rust de sfeer in de showroom is heel prettig. Daarna is alles volgens afspraak verlopen twee monteurs hebben in twee dagen tijd op hun gemak, zonder schreeuwerige radio, alles in overleg en keurig netjes de keuken geplaatst. Er bleek door de leverancier wel een paar foutjes gemaakt te zijn waar Keurkeukens niets aan kon doen dus moesten er een aantal weken later nog wat aanpassingen gedaan worden. En ook hier weer geen discussie gewoon de keuken zo afleveren als afgesproken. We zijn super tevreden over de manier van werken en het uiteindelijke eindresultaat. We raden iedereen aan om alle "Keuken Cowboys" te negeren en naar dit bedrijf te gaan wij vonden het een verademing. En wow wat is die keuken mooi geworden !!!
FOTO VAN DENISE & WILFRED VAN DER KLUFT
Witte keuken
“Goed verlopen”
Betreft Smits Keukens Door Jos Kaandorp op zondag 23 aug 2020 20
In augustus 2018 hebben wij bij Smits keukens een keuken uitgezocht voor ons nieuwe huis, wat nog gebouwd moest worden. Aan Jaap, onze adviseur hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en hij heeft aan de hand van de tekening een eerste voorstel gemaakt. Dat is nog enkele keren wat gewijzigd maar het uiteindelijke resultaat is prachtig. Jaap heeft steeds goed geadviseerd en geluisterd naar wat wij wilden. Plaatsen van de keuken verliep bijna vlekkeloos. Ook de service na plaatsing is goed.
FOTO VAN JOS KAANDORP
Strakke witte keuken
“Zeker een aanrader”
Betreft Adee Keukens Door Erna op vrijdag 7 aug 2020 20
In februari heb ik de keuken uitgezocht, er werd echt de tijd genomen om de juiste keuze te maken en ook om een mooie indeling van de keuken te maken. Na afloop had ik een fijn gevoel over mijn keuzes, tussendoor nog wel van merk vaatwasser gewisseld dat was geen probleem en werd vlot geregeld. Het plaatsen van de keuken verliep ook erg prettig, er was goed overleg mogelijk en de keuken is heel strak en mooi geplaatst. Wat ik vooral prettig vond is dat alles vlot en goed geregeld werd, mail werd snel beantwoord en toen er nog wat extra werk bijkwam was dit ook geen probleem. Mocht iemand op zoek zijn naar een keukenzaak dan zal ik Adee keukens zeker aanraden!
FOTO VAN ERNA
Witte keuken met mintgroene achterwand
“Super ideeen”
Betreft Voortman Keukens Door Freeke op zondag 26 jul 2020 20
In eerste instantie zelf een keukenindeling bedacht, maar dankzei de vakkundigheid van de verkoper in Rijssen een totaal ander ontwerp gekozen. Elke dag nog blij met onze keuken en deze opstelling. Super ideeën en veel vakkennis.
FOTO VAN FREEKE
Witte keuken
“Petje af”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam. Slootman, Zeewolde op zaterdag 25 jul 2020 20
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet door de firma Arma in ons nieuwe huis laten plaatsen. Het tegelwerk in de badkamer en toilet is mooi en professioneel aan gebracht. Het sanitair is keurig geplaatst. Niets maar dan ook niets op aan te merken. De door ons uit gekozen keuken werd in twee dagen geplaatst. Ook deze klus werd zeer professioneel geklaard door twee vakbekwame mensen. Omdat de woning na plaatsing van het sanitair nog niet was aan gesloten op de waterleiding was het even spannend toen de kranen daarna werden geopend. Alles bleek perfect te werken. Petje af voor Arma.
FOTO VAN FAM. SLOOTMAN, ZEEWOLDE
Witte keuken
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Betreft KuechenWelt Door Ramona van Harten op zondag 21 jun 2020 20
Wij hebben eind 2017 onze keuken uitgezocht bij Kuchenwelt. Deze was bestemd voor onze nieuwbouwwoning. In eerste instantie hadden wij een hoog glans witte keuken uitgezocht met een heel lichtgrijs aanrechtblad. Echter lopende bouw van ons huis erg uit naar eind 2019 en was onze smaak veranderd. Zonder problemen konden wij onze keuken aanpassen. We zijn erg vriendelijk heholpen im de showroom en ook de monteur was vriendelijk en beleefd. Ref nummer 691
FOTO VAN RAMONA VAN HARTEN
Hoekkeuken
“Erg tevreden”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Chantal van Plateringen op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben vorig jaar onze keuken gekocht bij ekelhoff. We hadden ons al in Nederland laten informeren, maar kwamen niet tot onze droomkeuken. Dus een afspraak gemaakt bij ekelhoff. Hier werden wij ontvangen door Carl paulstring. Hij nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en kwam ook met ideeën. We hebben we 2 x een andere keuken samengesteld om uiteindelijk bij onze droomkeuken uit te komen. Doordat wij een nieuwbouw huis hadden gekocht moesten wij nog even wachten voordat hij geplaatst kon worden. Uiteindelijk kon hij geplaatst worden en ook dat was super geregeld. 2 keurige monteurs zijn de hele dag bezig geweest om de keuken te plaatsen. De service is ten alle tijden super geweest. Na een jaar namen ze zelf contact op om de kastjes opnieuw af te stellen. Kortom erg tevreden over de service en kwaliteit van ekelhoff.
FOTO VAN CHANTAL VAN PLATERINGEN
Witte keuken met zwart blad
“Erg tevreden”
Betreft Voortman Keukens Door Hans Riethorst en Maria Janssen op dinsdag 2 jun 2020 20
Wij kochten bij Voortman Elst een complete keuken inclusief zes inbouwapparaten. Het aankoopproces verliep ontspannen mede dankzij een adviseur die onze wensen goed aanvoelde. Deze adviseur nam voldoende tijd en voorzag ons van goede adviezen. Zijn naam: Marco Buitendijk. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN HANS RIETHORST EN MARIA JANSSEN
Witte keuken
“Geweldige service”
Betreft Keukenloods Door Claudia Erkelens op donderdag 28 mei 2020 20
Vanaf het uitzoeken tot aan het plaatsen echt een fantastische ervaring. Zowel Peter heeft mij uitstekend geadviseerd en geen aanpassing naderhand was teveel. Dit is geen doorsnee verkoper, maar een hele goede en eerlijke adviseur! De bezorging was keurig op tijd en heel netjes en vriendelijk uitgevoerd. Het plaatsen van de Keuken is door Martin zeer professioneel en vakkundig gedaan. Echt een vakman die de tijd neemt om alles heel netjes en precies uit te voeren. Mijn droomkeuken is werkelijkheid geworden. Bedankt jongens!
FOTO VAN CLAUDIA ERKELENS
Witte keuken met zwart aanrechtblad
“Superblij”
Betreft Total Home Concept Door Rudy de Boer op vrijdag 3 apr 2020 20
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader
FOTO VAN RUDY DE BOER
Witte keuken langs de muur
“Prachtige keuken”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door HENZEN op dinsdag 31 mrt 2020 20
Alles is naar wens verlopen vanaf de showroom communicatie en plaatsing. Blij met de prachtige keuken!
FOTO VAN HENZEN
Witte keuken met eiland
“Zeer tevreden”
Betreft Keukenloods Door Rik op maandag 23 mrt 2020 20
Hele mooie witte hoogglans keuken, greeploos alles erop en eraan, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en tekeningen, zeer tevreden

Eerdere ervaring van 8 maart 2019: Ik heb een mat zwarte luxe keuken gekocht, conform afspraak snel geleverd, goede service

Eerdere ervaring van 5 september 2017: ik heb 4 keukens besteld voor in een pand, de keukens zijn door keukenloods ingemeten en er was goede service en advies
FOTO VAN RIK
Witte keuken
“Volgens afspraak”
Betreft Keukenhal Door Ralph Offermanns op vrijdag 13 mrt 2020 20
Erg goed geholpen! Er werd ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Netjes alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd, helemaal goed!
FOTO VAN RALPH OFFERMANNS
Witte keuken
“Heel tevreden”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door W.assenberg op vrijdag 6 mrt 2020 20
Wij kwamen bij de keukenstudio via mijn zwager bij het eerste bezoek was voor ons al heel duidelijk hier kopen wij onze keuken en wel om de volgende reden er werd op deskundige wijzen uitgelegd wat de mogelijkheden waren en er werd goed geluisterd naar wat wij wilden bovendien wordt de keuken met eigen personeel geplaatst iets waar wij heel tevreden over zijn
FOTO VAN W.ASSENBERG
Witte keuken met gekleurde achterwand
“Zekere aanrader”
Betreft Kitchen4all Door Volders op donderdag 27 feb 2020 20
Keuken hier gekocht en laten plaatsen zeer te vreden alles netjes afgehandeld. Zeker een aanrader.
FOTO VAN VOLDERS
Witte keuken
“Mooie keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door R.Leeuw op donderdag 13 feb 2020 20
Mooie keuken gekocht bij Bemmel en Kroon op de Rijnekeboulevard. Heel goed geholpen in de winkel, er werd goed naar ons geluisterd en alles naar onze wens gemaakt. Doordat de muur niet helemaal recht was moest er na het plaatsen toch nog een opstaand randje besteld worden voor een mooiere afwerking. Het contact met de monteur liep moeizamer en het heeft erg lang geduurd voor de opstaande rand geplaatst en laatste aanpassingen gedaan waren. We zijn wel heel tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.LEEUW
Witte keuken met groene achtergrondkleur
“Prettig”
Betreft Bemmel en Kroon Door Rachel op vrijdag 3 jan 2020 20
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Onze ervaringen zijn erg positief. De eerste kennismaking was met gastvrouw Diana. Een vriendelijke vrouw die ons de showroom heeft laten zien en ons heeft geholpen bij de keuze voor een werkblad. Vervolgens heeft Marieke Swaanenburg de keukentekeningen gemaakt van onze droomkeuken. De 3D tekening gaf ons al een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Vervolgens bij verschillende keukenzaken offertes op laten stellen, maar wij hadden vanaf het eerste moment het beste gevoel bij Bemmel en Kroon. Bij de volgende afspraak met Marieke nog wat aanpassingen gedaan in het ontwerp en de koop definitief gemaakt. Tussendoor nog mailcontact gehad over de voortgang e.d. Dit contact verliep prettig, de snelle reacties op de mail werden zeer gewaardeerd. Gisteren is onze droomkeuken geplaatst door Joey Polder en Michael en het resultaat is prachtig. Wij bevelen Bemmel en Kroon van harte aan!
FOTO VAN RACHEL
Witte keuken
“Prima”
Betreft Avanti Keukens Door Alinda op donderdag 19 dec 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti te Kesteren. Prima ontvangst en heel kundig advies, de adviseur heeft goed meegedacht. Het inmeten verliep prettig en de uiteindelijke plaatsing overtrof alle verwachtingen. Echt vakmensen! Vriendelijk, bekwaam en werken netjes. Prima kwaliteit voor een nette prijs! Superblij met het resultaat, een aanbeveling waard.
FOTO VAN ALINDA
Witte keuken met gele achterwand
“Niet vlekkeloos”
Betreft Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys Door J. van Doeland op dinsdag 17 dec 2019 19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Badkamer is dik in orde. Geen commentaar op. Er is erg netjes getegeld. Keuken is klein maar plaatsing heeft desalniettemin 2 dagen in beslag genomen. Dit had mede te maken met de problemen die ontstonden bij plaatsing. De elektra voor de afzuigkap was door Van Wanrooij niet op de goede plaats getekend en geplaatst. Na enig inspanning en meerdere telefoontjes is er een goede oplossing geboden door een nieuwe recirculatie-unit en schacht aan te bieden die wel met de geplaatste elektra konden worden gecombineerd. Verder misten er 7 van de 9 handgrepen. Dit geeft aan dat er geen goed proces is om de bestelling te tellen en controleren. Eén van de lades in het ladeblok had niet de goede maat. Boven de vaatwasser miste een afdichtingsplint. De vloerplint was beschadigd en er miste een hoekprofiel bij de vloerplint. Heel wat zaken al met al.
Binnenkort komt Van Wanrooij al deze zaken oplossen. Als alles opgelost wordt, hebben wij een mooie keuken. Echter, alles is niet vlekkeloos verlopen.
FOTO VAN J. VAN DOELAND
Witte keuken
“Prima service”
Betreft KuechenWelt Door Eric Poldner op maandag 16 dec 2019 19
Wij hebben een hoek keuken gekocht. De keuken is prachtig en Jordi heeft met veel precisie de keuken geplaatst. Ook de styliste heeft ons goed geholpen:een prima service om nog eens goed de zaken door te spreken!!
FOTO VAN ERIC POLDNER
Witte keuken met zwart blad
“Topbedrijf”
Betreft Ardi Keukens Door S Franken op vrijdag 13 dec 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij ardi in mei 2018 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en een ander blad) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes beschadigd en deze worden zonder discussie opnieuw besteld. Topbedrijf!
FOTO VAN S FRANKEN
Witte keuken
“Netjes en vakkundig”
Betreft Kitchen4all Door Lovink op woensdag 27 nov 2019 19
Vanaf binnenkomst winkel was het voor ons meteen duidelijk dat we bij Michael onze keuken zouden kopen. Goede uitleg en alle tijd werd hiervoor genomen tot uiteindelijk ons ontwerp klaar was. De monteur Arjan heeft top werk geleverd netjes en vakkundig. We raden dan zeker iedereen aan om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN LOVINK
Witte keuken met invallende grepen
“Prima”
Betreft Keukenwarenhuis Door A.stam op woensdag 13 nov 2019 19
Keuken gekocht alles prima geregeld t/m het afvoeren van het materiaal. Prima aan te bevelen om daar eens te gaan kijken in Ter aar
FOTO VAN A.STAM
Witte keuken
“Top bedrijf”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Petra Lansbergen op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een hele goede ervaring met Ekelhoff. Onze verkoper Henning Reineke heeft ons goed geholpen en sprak goed Nederlands. De planning en de installatie zijn heel goed verlopen. Ik moet zeggen dat de Duitsers een hele hoge afwerking hebben en wij hadden geen enkele opmerking bij plaatsing. Ze hebben het tot in de puntjes verzorgd. Ik zou iedereen aanraden om hier te kopen. Prijs is voordeliger dan in Nederland en er wordt niet zo hoog op de prijs in gezet als in Nederland. Top bedrijf!
FOTO VAN PETRA LANSBERGEN
Witte keuken
“Volgende keer weer”
Betreft Nuva Keukens Door Frans Kappel op woensdag 30 okt 2019 19
Wij hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Nuva. Goed en duidelijk advies gehad en een mooie prijs binnen ons budget, wat wil je nog meer? Nuva prijs ik bij iedereen aan. Volgende keer voor mij weer Nuva!
FOTO VAN FRANS KAPPEL
Witte keuken
“Goed advies gehad”
Betreft Smits Keukens Door Henny en Bianca op donderdag 24 okt 2019 19
Wij hebben bij Mathieu in Haarlem onze landelijke witte keuken gekocht.Omdat ik erg twijfelachtig ben gaf Mathieu goede adviezen en dacht goed mee zodat de keuzes makkelijk te maken waren.Hij gaf de prijs inclusief de korting,heel duidelijk allemaal. Omdat wij niet handig zijn kozen wij voor een pakket van slopen naar koken en in 1 woord geweldig. Henri heeft de planning gemaakt die precies zo uitkwam en bij vragen per email werd ik meteen teruggebeld zelfs op zaterdag.Iedereen kwam netjes op tijd en nam ook netjes alle afval mee .wij zijn super tevreden en raden deze zaak ook echt aan.wij willen iedereen bedanken ook aan diegene voor de extra service Pim de elektricien ,Rene de timmerman ,Paul de stucadoor, Bas en zijn maatje de all rounders en in het bijzonder Henri ,jij bedankt voor je super service niets was teveel.
FOTO VAN HENNY EN BIANCA
De nieuwe keuken
“Meer dan tevreden”
Betreft Goergen Keukens Door Fam. Meuwissen op dinsdag 15 okt 2019 19
Vanaf het eerste moment voelde het contact met Goergen keukens en in het bijzonder met adviseur Maurice Knippenberg zeer goed. We werden op een prettige en ongedwongen manier goed geadviseerd over de mogelijkheden binnen onze wensen. Onze bestaande keuken was een SieMatic keuken van 44 jaar oud. Over kwaliteit gesproken. De keuze voor weer een SieMatic keuken was dan ook snel genomen. Niet de goedkoopste maar wel een degelijk product met Siemens inbouw apparatuur. Na bestelling werd er geen probleem gemaakt om toch nog enkele kleine aanpassingen door te voeren. Inmeten, inbouw/installatie tekeningen en controle meting, alles perfect uitgevoerd. De montage op afgesproken dag prima uitgevoerd door de eigen monteur. Minpuntje was een door SieMatic foutief geleverde kast waardoor er een open gedeelte ontstond tussen magnetron en bovenkast. Dit is echter in samenspraak met adviseur Maurice opgelost door kosteloos een lade in dit gedeelte te plaatsen. Binnen 2 weken was deze gemonteerd. Super actie van Goergen en SieMatic. Resumerend zijn we meer dan tevreden over Goergen Keukens en raden dan ook elke aspirant keuken koper, die voor uitstekende kwaliteit, service en nazorg kiest, toch even bij Goergen keukens in Stein of Son langs te gaan voor een vrijblijvend gesprek.
FOTO VAN FAM. MEUWISSEN
Witte keuken met donker blad
“Keuken ziet er prachtig uit”
Betreft Bemmel en Kroon Door Saied op vrijdag 11 okt 2019 19
Wij hebben een hoogglans witte keuken met grijs keramiek blad aangeschaft met de nieuwste Siemens apparatuur (combimagnetron en stoomoven) We hebben tevens onze afzuigapparaat en quooker bij hen afgenomen. Helaas was de persoon die de offerte had gemaakt uit dienst gegaan maar gelukkig heeft een vakkundig iemand overgenomen die gelijk de fouten in de offerte opmerkte. De quooker die op de offerte stond was een goedkoper model met minder functionaliteit dan wat wij hadden besproken. Helaas kwam de prijs hierdoor wel hoger uit maar zijn we tevreden met het resultaat. De tweede verkoper Marcel heeft ons uitgebreid van advies voorzien en alles goed doorgesproken voordat de bestelling definitief werd geplaatst. De montage is door B&K uitbesteed aan Keukentotaalconcept die erg netjes hebben gewerkt (tijdelijk kartonnetje tussen de muur en de keukendeur om de muur niet te beschadigen). Ze waren erg nauwkeurig. Enige minpunt is dat ze een week later hebben gemonteerd dan gepland omdat er zieken waren en dat ze de helft van de afval hebben laten liggen in de voortuin. Maar het belangrijkste is dat de keuken er prachtig uitziet en een pronkstuk is geworden.
FOTO VAN SAIED
Pronkstuk
“Een echte aanrader”
Betreft Bemmel en Kroon Door Sabrina op dinsdag 8 okt 2019 19
Onze eerste keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Den Haag. Supergoed geholpen: vanaf het eerste advies tot aan het plaatsen van de keuken zijn we gewoon heel professioneel geholpen. De keuken is precies geworden zoals we hadden voorgesteld. Goede communicatie en vriendelijk personeel, een echte aanrader!
FOTO VAN SABRINA
Witte keuken
“Meer werkruimte met de nieuwe keuken”
Betreft BSK Keukens Door Marja op zondag 29 sep 2019 19
Op een vrijdag in maart bezocht ik de showroom en kreeg een globale tekening en kostenindicatie. Er werd heel erg meegedacht over oplossingen in de keuken, dit omdat er een hoek in de keuken zit. Het voorstel was om dit op te lossen door een voorzetwand te plaatsen. Ik vond dat er goed werd geluisterd naar welke ideeën en wensen ik zelf al had. De volgende dag rondde we de tekening af en werd de opdracht getekend. Na even overdenken heb ik in de eerste tekening de plaats van de kookplaat en gootsteen gewisseld. Dit werd snel geregeld. In juli werd de keuken geplaatst. De dag van plaatsen werd een week van te voren gewijzigd maar netjes in telefonisch overleg omdat er ene personeelsprobleem was. Dit gaf mij meer tijd om zaken aan te passen. Uiteindelijk bleek bij het plaatsen dat de muren niet helemaal vlak waren en dat erbij het inmeten van de achterwand een fout was gemaakt. De monteurs hebben gebeld met planning en overlegd over datgene wat ze wel konden doen en hoe een en ander opgelost kon worden. Die dag werd alles zo voor zover mogelijk afgerond en een extra strook achterwand besteld. Vrij snel ontving ik een vervolg afspraak voor eind augustus. Ik kon gedurende die tijd alle apparatuur gebruiken. Eind augustus kwam de monteur om de achterwanden en afzuigkap te monteren. Alleen jammer dat er geen 2e collega was meegestuurd om te helpen want hij had er nog een klus aan omdat de achterwand een groot gevaarte was. Gelukkig kon ik de monteur helpen. Die hulp van een 2e monteur was een aantal weken daarvoor aangegeven door de 1e monteur. Na ruim 4 jaar in een 40 jaar oude keuken te hebben gewerkt is er nu een mooie frisse witte keuken voorzien van alle gemakken: meer werkruimte en licht.
FOTO VAN MARJA
Frisse keuken
“Keukenaankoop”
Betreft Keukenloods Door Niels Groeneveld op dinsdag 30 jul 2019 19
Een keuken. Service in de shop was heel goed. Vooral de montage was super. Geen enkel probleem.
FOTO VAN NIELS GROENEVELD
Witte keuken met zwart eilandblad
“Neem eens een kijkje”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Marjan Coppens-Anneveld op donderdag 18 jul 2019 19
Wij hebben een hoogglans witte keuken gekocht bij Middelkoop. Vanaf het moment van advies tot en met de oplevering zijn wij heel goed begeleid. Het advies is echt geweldig, er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Ik beveel een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Middelkoop!
“Super tevreden”
Betreft Svea Keuken & Bad Eindhoven Door Fam. Hartveld op vrijdag 14 jun 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en deze is op 7 Juni 2019 geplaatst. We zijn heel erg prettig geholpen door Ivo. De aflevering en plaatsing van de keuken is geheel naar tevredenheid verlopen. Al met al een aanrader om bij Svea in eindhoven een keuken te kopen. Wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM. HARTVELD
Witte keuken met zwart blad
“Complete keuken”
Betreft Keukenhal Door Ashley Hoens op woensdag 12 jun 2019 19
Ik heb een complete nieuwe keuken gekocht bij keukenhal in Helmond. Ik heb een zeer goede ervaring met de aankoop. In de winkel ben ik goed, vakkundig en vriendelijk geholpen. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het verloop. Super tevreden met mijn keuken, en wat is hij mooi geworden! Ik kan het iedereen aanraden om zijn keuken bij keukenhal te kopen!
FOTO VAN ASHLEY HOENS
Witte keuken
“Denken goed mee”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Fam. van der Laan op donderdag 30 mei 2019 19
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Over terugplaatsen van onze oude apparatuur deed kbc niet moeilijk. Er werd goed meegedacht over de indeling en een goede oplossing gevonden voor een 'onhandig hoekje' Alles keurig geplaatst volgens planning. Een tevreden klant!
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
Witte keuken
“Complimenten”
Betreft Goergen Keukens Door Wil en Wies v Geffen op dinsdag 28 mei 2019 19
Super blij met onze greeploze hoogglans witte keuken incl. Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Complimenten voor jullie bedrijf. Alles klopt van showroom, verkoop, montage tot service. Top!
“Ziet er prachtig uit”
Betreft Voortman Keukens Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 18
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
“Vakkundige installatie”
Betreft Bemmel en Kroon Door Ted Schrijver op maandag 12 nov 2018 18
Wij hebben een complete keuken gekocht met aeg inbouw apparatuur gelukkig wisten wij precies welke stijl en apparaten wij wensten en zijn daarna zeer goed geadviseerd en zijn er ook handige adviezen gegeven waar we zeker wat aan hebben gehad. Alles is precies nagekomen qua prijs en levering waarna de keuken zeer vakkundig is geïnstalleerd door Richard duinisveld wat zeker een aanrader is.
FOTO VAN TED SCHRIJVER
Witte keuken met zwarte grepen
“Netjes”
Betreft Bemmel en Kroon Door Leroy van der star op maandag 29 okt 2018 18
Wij hebben onze keuken bij Bemmel gekocht en zijn er super blij mee, alles is perfect en netjes door Age geplaatst. In het echt nog mooier dan op de foto's.
FOTO VAN LEROY VAN DER STAR
Witte keuken
“Vakman”
Betreft Bemmel en Kroon Door m scholtz op maandag 6 aug 2018 18
Prachtige magnolia witte keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. zeer goed advies gekregen van verkoper A.Topkir en prima geplaatst door Age Boersma. Echt een vakman! Hoop jarenlang te genieten van deze mooie keuken.
FOTO VAN M SCHOLTZ
Kastenwand
“Complimenten”
Betreft Ardi Keukens Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
“Bijzonder tevreden”
Betreft Boer Staphorst Door Simon Marrink op zaterdag 21 apr 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn bijzonder tevreden over het hele proces vanaf het advies, de aanschaf, het slopen van de oude keuken, het installatiewerk en het plaatsen van de nieuwe keuken. Steeds dezelfde monteur geweest die op een zeer plezierige manier vakwerk heeft geleverd. Onze keuze voor Boer Staphorst is de juiste geweest!
FOTO VAN SIMON MARRINK
Witte keuken met houtkleur kasten
“Perfecte witte keuken”
Betreft Keukenloods Door h. reinders op maandag 9 apr 2018 18
We hebben een prachtige witte keuken gekocht, incl. apparatuur van het merk Pelgrim, met mdf gespoten deuren, greeploos. Bovendien een mooi zwart composiet werkblad. Alles werd goed uitgelegd, levering goed besproken. Monteurs waren ook erg behulpzaam. Een minpuntje is dat ik zo vaak een mail en telefoon kreeg over de betaling. Wilde dit doen via internetbankieren, maar moest wel op tijd...bla bla bla .. Verder geen opmerkingen in één woord onze keuken is Perfect.
“Blij”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Marco op zondag 4 mrt 2018 18
Erg blij met onze nieuwe keuken
FOTO VAN MARCO
Witte keuken
“Vertrouwen waard”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door j. vermeulen op zaterdag 17 feb 2018 18
Na een zoektocht op internet terecht gekomen in Maassluis. Coen van Gilst was onze adviseur. iemand die meedenkt met zijn klant. Vrij snel tot zaken gekomen met tegemoet koming aan onze wensen (merk apparatuur). Ondanks de moeilijkheid graad die onze keuken met zich meebracht, gekregen wat we wilde. De monteurs prima vaklui die netjes werken. Kortom Keukenstudio Maassluis is het vertrouwen waard.
FOTO VAN J. VERMEULEN
Witte keuken
“Review Bemmel & Kroon”
Betreft Bemmel en Kroon Door C. Sebugwawo op zondag 1 okt 2017 17
Voor onze koopwoning hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Bij het maken van de afspraak werden wij verzocht eerst een rondje door de showroom te lopen en daarbij een frontje en een werkblad uit te zoeken. Gelukkig wisten wij al heel goed wat voor soort keuken het zou moeten worden. Een strakke witte keuken met een groot eiland en een betonnen werkblad. Na ons rondje door de showroom maakten wij kennis met onze verkoper, Bram Kijzers. Het viel ons op dat er hier anders gewerkt werd dan in andere keukenzaken. Er werd niet naar ons budget gevraagd, wel naar onze wensen. Ook werd er goed gekeken naar de beschikbare ruimte en de mogelijkheden daarbinnen. Bram dacht op een prettige manier met ons mee en tekende de keuken direct voor ons in middels een 3D-programma. Wij konden meekijken op het grote scherm dat achter hem ging. Zo krijg je gelijk een beeld van hoe de keuken er in de ruimte uit komt te zien. Na deze 2,5 uur durende afspraak gingen we naar huis met de tekeningen en een indicatieve offerte. Bemmel en Kroon neemt vervolgens geen contact op, wanneer je geïnteresseerd bent neem je zelf weer contact op. Erg prettig, want we worden tot op de dag van vandaag nóg gebeld door keukenzaken die niet lijken te snappen dat we niet langer geïnteresseerd zijn...

Ongeveer 2 weken later vond onze tweede afspraak plaats. Inmiddels hadden we de tekeningen diverse malen bekeken en ook de apparatuur op de website opgezocht. We hadden een heel pakket aan wijzigen. Toch een ander blad (kunsstof betonlook werkblad 'Moonscape' van Dekker), spoelbak op een andere plek, toch binnenlades in de lades en een andere afzuigkap. Over niks werd moeilijk gedaan, ook niet toen we na het tekenen van de offerte onze kookplaat wilden. Ook kregen we de mogelijkheid de apparatuur in het echt te bekijken en 'uit te proberen'. Omdat wij allebei vrij klein zijn werd er ook meegedacht naar oplossingen om de oven / combimagnetron lager te plaatsen, zodat het kastje erboven nog goed toegankelijk zou zijn voor ons. Aan het einde van deze afspraak hebben we het gehad over de prijs. Die viel ons niet tegen, maar toch hebben we onderhandeld omdat het toch boven ons budget lag. Dit is gelukt en zeer blij en tevreden gingen wij naar huis.

In de weken daarna zijn we via een persoonlijke website op de hoogte gehouden van de vorderingen. De keuken kan pas worden besteld na het inmeten en gelukkig wilden de toenmalige bewoners van ons huis daar aan meewerken. Zo kon de keuken al besteld worden voordat wij de sleutel hadden.

Na een aantal weken te hebben geklust in onze nieuwe woning werd de keuken geleverd. Dit gebeurt een dag voor plaatsing. Keurig op tijd werd de keuken bezorgd, je wordt middels een sms op de hoogte gehouden. De volgende dag is de keuken zeer vakkundig geplaatst door keukenmonteur Niels Freund. Ook hij dacht met ons mee en niets was hem teveel. Al voordat onze keuken geplaatst werd hadden wij contact en konden wij met onze vragen bij hem terecht. Een aantal onvoorziene / voorbereidende zaken moest op de dag zelf nog gebeuren en hier draaide Niels zijn hand niet voor om. Wij zijn ontzettend tevreden over zijn manier van werken en het contact dat wij met hem hebben gehad in de aanloop naar de plaatsing van onze keuken. Al met al willen wij met deze uitgebreide review aangeven heel tevreden te zijn met onze prachtige nieuwe keuken. Wij hebben de keuken nu zo'n twee maanden in gebruik en zijn er ontzettend blij mee. Bemmel en Kroon én Freund Montage, heel hartelijk dank!
FOTO VAN C. SEBUGWAWO
Vakkundig geplaatste keuken
“Keukenrijm”
Betreft Adee Keukens Door Fam. Karman op donderdag 7 sep 2017 17
Keukens kijken daar en hier
Deden wij met veel plezier.
Kwamen terecht bij Adee
Wat viel dat ons reuze mee.
Geholpen door een meedenkend man
Hadden wij al snel een heel goed plan.
De plaatsing keurig net
In een dag de keuken gezet.
Iets vergeten, de service perfect
Bij ons hebben zij vertrouwen gewekt.
FOTO VAN FAM. KARMAN
Witte keuken met zwart blad
“Prima”
Betreft Grando Keukens & Bad Door a.sijtsma op zaterdag 24 dec 2016 16
prima service en een klantvriendelijke adviseur, resultaat een mooie keuken met alle gemakken van deze tijd. Een strakke witte keuken, zonder grepen, met een grote combinatie oven, koelkast op aanrecht hoogte en een vaatwasmachine.
“Alles naar wens”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Toine van Deursen op zaterdag 9 jul 2016 16
Vakkundig, eerlijk advies, levering volgens afspraak, montage prima gedaan. Ook na het plaatsen evalueert Grando of alles goed en naar wens is gegaan. Bij eventuele problemen wordt snel een passende oplossing aangeboden.
FOTO VAN TOINE VAN DEURSEN
Witte keuken met wit werkblad
“Strakke keuken”
Betreft Voortman Keukens Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 16
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
FOTO VAN ESTHER VAN DER LEEDEN
Hoogglans wit met koof voor spotjes
“Na een lange zoektocht”
Betreft Bemmel en Kroon Door Mitch en Angela op woensdag 15 jun 2016 16
Na een flinke zoektocht bij diverse keukenzaken hebben we uiteindelijk gekozen voor Bemmel en Kroon. Bij hun kregen we het beste gevoel en vonden we onze keuken in de juiste prijs kwaliteit verhouding. We zijn heel erg blij met onze hoogglans witte keuken met siemens apparatuur. Ook zijn we erg goed geholpen met ons bestaande ontwerp, deze hebben we samen met onze adviseur bij bemmel en kroon nog op kleine details aangepast voor een mooier en praktischer resultaat. Ook de montage is erg goed gegaan door vriendelijke vakbekwame monteurs. Overall zijn we erg blij met onze keuken!
“Bedankt voor de samenwerking”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam. W. de Vries-Hoekstra, Urk op woensdag 8 jun 2016 16
Eind november bij Arma Keukens Nunspeet langs geweest voor het uitzoeken van een keuken voor onze nieuwe watervilla. We zijn heel goed geholpen en kregen verschillende tips van verkoopadviseur Benhard van Moorselaar. We hebben gekozen voor een greep loze hoogglans witte keuken met een natuursteen aanrechtblad met opzetstuk. Voor de definitieve levering en plaatsing keurig geïnformeerd en de keuken is door twee vakmannen (zonder opleverpunten!) gemonteerd! Intussen maken we al drie weken gebruik van de bovengenoemde aankoop en zijn heel tevreden over het geleverde product en montage door Arma Keukens. We zullen aspirant kopers adviseren langs te gaan bij Arma! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
FOTO VAN FAM. W. DE VRIES-HOEKSTRA, URK
Greeploze hoogglans keuken met natuurstenen blad
“Hoge klanttevredenheidscore”
Betreft Keur Keukens Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
“Aanrader voor mooie keuken”
Betreft Voortman Keukens Door Taco P op maandag 30 mei 2016 16
Enige tijd geleden hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken bij geleverd zat. Wij waren niet blij met de standaard keuken en hebben gekozen om zelf wat bedrijven langs te gaan. Wij zijn bij Voortman keukens uitgekomen en direct bij het binnen lopen van de showroom kregen wij een warm huiselijk gevoel. Wij werden netjes welkom geheten en geholpen. Het advies was super, tijdens het maken van de keuken werd rekening gehouden met onze voorkeuren, maar waar nodig werd ook verteld dat iets wel of niet handig was. Het installeren van de keuken werd gedaan in 1 dag door een vakkundige medewerker. Tijdens het plaatsen van de keuken werd ook advies gegeven over het gebruik en werd er weer rekening gehouden met onze wensen. Voortman keukens is een echte aanrader voor als je een mooie keuken zoekt!
FOTO VAN TACO P
Witte keuken met houten blad en grepen
“Twijfel niet”
Betreft Avanti Keukens Door TenAdenH op vrijdag 27 mei 2016 16
Wij hebben onlangs bij Avanti Keukens in Kesteren een nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Graag zouden wij onze positieve ervaring met andere potentiële keukenkopers willen delen. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Twijfel niet, stap in de auto en rij naar Kesteren. Via diverse kanalen hadden wij positieve verhalen over Avanti (en andere vestigingen van DB-keukens) gehoord. Wij waren ons al een tijdje aan het oriënteren maar nog niet bij een keukenzaak geweest. Na een telefoontje richting Kesteren konden we die zelfde avond al terecht, voor een gesprek met Alfred. We werden hartelijk ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen voor een kennismaking. Alfred stelde goede vragen om een beeld te krijgen wat we precies wilden (ook al wisten we dat zelf nog niet exact). Aan het einde van de avond was de indeling van de keuken al helder. We vonden het erg prettig dat Alfred ons soms 'dwong' om ergens wat langer over na te denken, omdat hij merkte dat we er nog niet uit waren. De 2e afspraak verliep ook top. Overal werd uitgebreid de tijd voor genomen, goede adviezen gegeven en aan het einde van de avond kwam de vraag: Mogen we? Die werd met JA! beantwoord. We hadden niet de behoefte om verder te kijken, Avanti voelde gewoon goed.

Ook het proces vanaf handtekening tot plaatsing liep erg gesmeerd. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Van facturatie tot stuctekening, van planning tot 'toch nog dat extra LEDje', het ging super. Ook de monteur (Gert) had duidelijk verstand van zaken. De keuken is supernetjes gemonteerd en we zijn er heel erg blij mee.

Ging er dan werkelijk niets mis? Natuurlijk. Bij de koelkast zat geen eierrekje en voor de hoekkast waren de verkeerde matjes meegeleverd. In beide gevallen lag dat bij de fabrikant, en ook dat wordt netjes door Avanti opgelost.
FOTO VAN TENADENH
Witte keuken met donker blad
“Goed meegedacht”
Betreft Keukenloods Door Angelina hoetelmans op maandag 23 mei 2016 16
We zijn netjes en snel geholpen, er werd goed meegedacht met de opstelling. De communicatie en levering liep zeer naar wens en de keuken is prima in orde. Er zat 1 verkeerd artikel bij maar dat is keurig opgelost.
FOTO VAN ANGELINA HOETELMANS
Witte keuken met brede deurgrepen en zwart fornuis
“Erg tevreden over de keuken”
Betreft Smits Keukens Door Johan Bronsveld op vrijdag 13 mei 2016 16
We zijn erg tevreden over de keuken. Mathieu Schols is een prettige verkoper. Heldere voorlichting en een heel vriendelijke en niet-opdringerige benadering. Kleine veranderingen en wijzigingen in de planning werden soepel verwerkt. Elk contact was zeer plezierig. De monteurs deden hun werk prima. Gewoon aardige mannen. En het eindresultaat is precies wat we wilden.
FOTO VAN JOHAN BRONSVELD
Witte keuken met zwart aanrechtblad
“Soepel gegaan”
Betreft Ekelhoff Kuechen Door Koen Kuipers op zaterdag 30 apr 2016 16
Vorig jaar hebben we bij Kuechenland Ekelhoff een nieuwe keuken gekocht. Toen we er naartoe reden wisten we nog niet precies wat we wilde hebben. De grote showroom gaf ons een hoop inspiratie en voor ons werd steeds meer duidelijk wat we wel en niet wilden in onze nieuwe keuken. Het gesprek met de verkoper was erg prettig en na een aantal tekeningen en wat onderhandelen hebben we akkoord gegeven. Het traject daarna verliep ook erg soepel. Er werd goed gecommuniceerd en de installatie is vlekkeloos verlopen (en sneller dan gepland). Ook na de installatie werd er gebeld en gevraagd of alles naar wens is. En alles is naar wens, we zijn erg blij met de keuken!
FOTO VAN KOEN KUIPERS
Greeploze witte keuken met inbouwapparatuur
“Leuke ervaring”
Betreft Bemmel en Kroon Door Matti op maandag 18 apr 2016 16
Leuke ervaring om door het hele proces te gaan voor je eerste nieuwe keuken! Samen met verkoper Marcel een mooi ontwerp gemaakt en na een snelle! levering van 4 weken zelf begonnen aan de montage (geen ervaring mee, wel redelijk ervaren klusser). Twee weken lang de avonduurtjes goed besteed en een mooi resultaat, strakke geheel witte keuken van 1 bij 3 meter. Mooie gebruikte materialen, prettige en snelle service. Voor de onervaren keukenzetter als ik wel een uitdagende puzzel met als "kroon" op je werk een hopelijk ook een mooi resultaat!
FOTO VAN MATTI
Witte keuken van 1 bij 3 meter
“Hele goede ervaring”
Betreft Adee Keukens Door Marieke op zaterdag 23 jan 2016 16
Zeer blij met mijn nieuwe keuken en de hoe ik geholpen ben bij ADEE. Na twee vervelende ervaringen bij andere keuken boeren kwam ik bij ADEE terecht. Er werd alle tijd genomen en niet gepusht. Ik had geen groot budget, maar dit was geen probleem en we hebben rustig samen gekeken wat haalbaar was. Zo was mij namelijk wijs gemaakt dat een greeploze keuken met mijn budget niet kon en bij ADEE werd de optie bekeken en bleek het uiteindelijk te kunnen! De mannen die de keuken kwamen installeren waren ook zeer professioneel en behulpzaam. Toen mijn blad niet helemaal goed bleek ze zijn, wat mede kwam door een eigen meetfout, is er zonder extra kosten een heel nieuw blad geregeld. Al met al een hele goede ervaring. Ik zou ADEE aan iedereen aanraden!
FOTO VAN MARIEKE
Witte keuken met houtkleurig blad
“Keukens voor renovatieproject”
Betreft Keukenloods Door Wytze Lucas op vrijdag 22 jan 2016 16
Na een aantal slechte ervaringen met andere keukenleveranciers ben ik terechtgekomen bij de Keukenloods Zaandam. Wij hadden op korte termijn een aantal keukens nodig voor een renovatie project in Amsterdam. Na een gesprek in de showroom kreeg ik dezelfde dat nog de offertes en kon ik de keukens bestellen. Na aankoop van de keukens blijft de keukenloods betrokken en worden vragen binnen 12 uur beantwoord.
FOTO VAN WYTZE LUCAS
Compleet witte keuken met donker blad
“Hoogglans wit keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door Eveline op vrijdag 15 jan 2016 16
Erg mooie hoogglans witte keuken gekocht. Heel tevreden over de prijs en over de service, vooral met de prijs vergeleken bij andere aanbieders. Heel tevreden dus en ik kom waarschijnlijk nog terug voor een wasmachine en droger!
“Professionele benadering”
Betreft I-Kook Door Familie Dogan op donderdag 14 jan 2016 16
Erg vriendelijk en bekwaam personeel! We zijn erg goed geholpen door Jerry en door samen te denken en te schetsen kwamen we uit op een perfect plaatje met een vriendelijk prijskaartje. We hebben wat problemen gehad met de levering, maar dit is professioneel opgepakt.
FOTO VAN FAMILIE DOGAN
Greeploze witte keuken
“Afspraak is afsprak”
Betreft Keur Keukens Door Herbert en Ellen Smorenburg- Klop op maandag 11 jan 2016 16
Ik kan iedereen Keurkeukens aanraden! Afspraak is afspraak en daar houden ze zich aan. Het serviceniveau is zo hoog dat het bijzonder is, zeker in de keukenwereld. We hebben ons huis verbouwd en hadden steeds kleine vragen of wijzigingen. Geen probleem voor Dennis, die met veel geduld, passie en zorg al onze vragen beantwoordde. Problemen zijn vooral uitdagingen en hij denkt altijd in oplossingen. Niet gelijk een duurdere keuken aanraden, maar eerst kijken wat er wel mogelijk is. Hij deed niet alleen wat hij zou moeten doen, maar altijd een paar stappen extra. En als hij het niet wist of met een andere klant bezig was, kon hij altijd een collega vragen. Een goed team wat elkaar helpt om de klant de beste ervaring te geven. De kosten? We zijn binnen ons budget gebleven, mede dankzij Dennis die constant keek wat we belangrijk vonden. De montagekosten vallen mee als je ziet wat je er voor krijgt. Professionele monteurs die alle transportschade tot in de kleinste details zien, rapporteren en gratis vervangen. Alle deuren, laden en apparatuur zijn perfect gemonteerd en in overleg met ons als ze een vraag hadden. Met de belofte dat we nog jaren gebruik kunnen maken van hun service, die bevestigd is in voorgaande reviews. Het resultaat is een prachtige keuken zonder concessies, waar we graag koken en zitten. Dennis en het hele team van Keurkeukens, super bedankt en veel succes!
FOTO VAN HERBERT EN ELLEN SMORENBURG- KLOP
Witte keuken met donker blad
“Erg tevreden”
Betreft Bemmel en Kroon Door Casper Kreffer op woensdag 6 jan 2016 16
Aantal maanden terug een mooie keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Tijdens het uitzoeken zijn wij goed geholpen door de verkoper, die ook meedacht om binnen het budget te blijven. Ook de levering is soepel en snel verlopen. Het plaatsen van de keuken hebben wij ook via Bemmel & Kroon geregeld. 3 man hebben vakkundig de keuken in een ochtend geplaatst. Al met al dus erg tevreden!
FOTO VAN CASPER KREFFER
Strakke witte keuken met donker blad
“Fijne ervaring”
Betreft Keukenwarenhuis Door JHooimeijer op dinsdag 5 jan 2016 16
Wat een geweldige ervaring om"zaken"te doen met keukenwarenhuis Dordrecht.Vanaf het eerste bezoek t/m hetplaatsen door Maurice van Esdonk,echt vakwerk tot in de puntjes verzorgd!! De wijzigingenwaren geen probleem. De verkeerd geleverde kraan en het kapotte hoekkastje ( door vervoer)werd de volgende morgen omgeruild zodat er geen vertraging was .Enfin,100% aan onze wensen voldaan.We genieten er elke dag van Keukenwarenhuis Dordrecht , waar klant koning is . Berry,Frank,Sander en Wilfred als team houden zo !! CHAPEAU !! Hartelijk dank
FOTO VAN JHOOIMEIJER
Witte keuken met grepen
“Niet doen”
Betreft Keuken Kampioen Door Gabrielle op donderdag 15 jul 2021 21
Wat een slechte service van Keuken Kampioen. De verkoper helpt je goed, denk je althans hij was erg behulpzaam geeft zelfs een showmodel kleur kastje mee naar huis van de kleur die je besteld hebt bij hem om je vloertegels op uit te zoeken en laat het in 3d tekening zien hoe het eruit zal gaan zien. Eenmaal keuken geleverd was het een andere kleur dan dat ons gezegd werd!! Op papier staat dus andere kleur wij denken dat de verkoper een foutje heeft gemaakt met aanvinken want hij had zelf geen 1x over witte keuken kastjes gehad..! Bij winkel helpen ze je niet, al 2x zijn we weggestuurd met dat de vestigingsmanager contact met ons op zou nemen (NOU NIET DUS) Klantenservice en klantinformatie proberen te bereiken en gemaild en nu na een week nog geen reactie van beide! Bellend zeggen ze dat ze niks voor je kunnen doen terwijl een medewerker van hun een fout heeft gemaakt. Je betaalt zoveel geld voor een keuken bent dus niet tevreden en je wordt gewoon niet verder geholpen. Wat een slechte winkel is keuken kampioen in Cruqius en wat een slechte service Bah! En dat staat er nog online we doen alles voor een een tevreden klant, nou dat is te merken zeg... vreselijke winkel en gang van zaken koop daar vooral geen keuken!
FOTO VAN GABRIELLE
“Uiterst tevreden”
Betreft Hummel Keukens, Badkamers en Wonen Door fokje Cruiming op zaterdag 23 jan 2021 21
Wij hebben een moderne witte keuken gekocht met grote laden en een apothekerskast van duurzaam materiaal en een prachtig zwart werkblad en mooie inbouw apparatuur. Koelkast, combi oven, inductie kookplaat en een mooie design wasemkap. We zijn uiterst tevreden met deze keuken die in 7 uren tijd werd geplaatst en keurig afgewerkt werd.
“Zeer tevreden”
Betreft Nolte Kuechen Center No.1 Door ilona op vrijdag 28 aug 2020 20
Wij waren op vakantie op de Veluwe. Toen bij Nolte binnen gelopen. Mooie zaak en de keukens vonden wij zeer mooi. Even kort met Remco gesproken. Weer weggegaan met goed gevoel. Later afspraak gemaakt en zijn wij zeer goed geholpen. Remco kwam met een leuk idee voor koffiecorner. Keuken besteld en deze is op tijd geleverd. Misten alleen de koelkast en la onder de magnetron, maar dat kwam door corana. Snelle naleving, en mooi geplaatst. Dus wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ILONA
Witte keuken
“Alles ging goed”
Betreft Van der Stad Door Jennifer Van der Meer op donderdag 30 jul 2020 20
Mijn ervaringen ondertussen zijn goed. 10 jaar geleden kwam ik er voor het eerst om tegels en sanitair uit te zoeken voor de bedrijfstoiletten en kantine keuken. 2 jaar later hebben we een ander huis gekocht en mocht ik weer wat leuks uit gaan zoeken. We zagen de showroom keuken die vooraan in de winkel stond en werden opslag verliefd. Toen had iedereen een witte keuken, houten werkblad en daar stond een donker grijze keuken met stoere brede handgrepen en een betonnenblad. We hebben hem wat aangepast naar onze wensen en het is nog steeds een prachtige keuken. Ook de badkamer hebben we toen bij van der Stad gekocht. We zijn in totaal 26 uur daarmee bezig geweest en nog steeds bleven zij vriendelijk en dachten goed mee. Nu gaan we (alweer) verhuizen en ja hoor, veel keuken zaken en badkamer winkels bezocht maar uiteindelijk toch weer bij hun uitgekomen. Ze zagen mij al aankomen en ik werd meteen naar een jonge collega gestuurd en die heeft mij uitstekend geholpen. Ik ben nogal iemand die dingen wilt die niemand anders heeft. Origineel en lef dat zocht ik. Dat bleek nogal een uitdaging maar ook dat ging weer goed. Ze zochten wat leveranciers erbij en ook heb ik ze een leverancier getipt, zo zijn we beide geholpen. Het resultaat is wederom fantastisch en wij zijn dan ook super tevreden. Je krijgt altijd een bakje koffie of meerdere en als je op zaterdag komt staat er meestal een chef die de lekkerste hapjes maakt �. Als er iets niet klopte of miste dan werd dat goed en helder opgelost. Mijn advies voor een mooie keuken, toilet of badkamer, hoge kwaliteit en top service, ga naar van der Stad in Nijmegen

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Het is geleverd, alles ging goed en het is ook gemonteerd maar door onze eigen installateur.
“Bedankt”
Betreft KVIK Door Rembrandt Brandjes op zaterdag 11 jul 2020 20
Eind 2019 keuken gekocht bij KVIK Leiderdorp voor ons woonhuis in Voorschoten. Ron Souhoka heeft ons op een vriendelijke en deskundige manier geadviseerd bij het ontwerpen en configureren van de keuken. Ron heeft veel geduld en dwingt je niet tot een overhaaste beslissing. De keuken is rond de kerstdagen geïnstalleerd door de deskundige mannen van Christcfccr en in Januari 2020 is als kers op de taart het werkblad van composiet door Jetstone geplaatst. De keuken is prachtig en praktisch geheel naar onze verwachting een goed resultaat! We genieten er iedere dag van en hopen er nog vele jaren van te genieten. Bedankt KVIK Leiderdorp en in het bijzonder Ron Souhoka!
FOTO VAN REMBRANDT BRANDJES
Witte keuken met greeplijsten
“Prima verlopen”
Betreft KVIK Door Helen op vrijdag 26 jun 2020 20
Mooie keukens, goede kwaliteit en service gericht, Ron was zeer behulpzaam. Als ik vragen had kreeg ik meteen contact met hem en werd alles geregeld. Hij heeft zeer goed advies gegeven. Ik ben super blij met mijn keuken. Bij aanvraag bleek dat bepaalde kastkleur niet meer verkrijgbaar was. Dit is prima opgelost door Ron en uiteindelijk ben ik zelfs meer tevreden met deze kleur. Levering en plaatsing zijn prima verlopen
FOTO VAN HELEN
Witte keuken
“Goed geluisterd”
Betreft KVIK Door Joke op woensdag 28 aug 2019 19
Een prachtige keuken gekocht bij KVIK Duiven. Een keukenzaak waar ze luisteren naar de wens van de klant. Geen opdringerige verkopers. Precies was wat we zochten. De transparante prijzen zijn erg fijn. We hebben het ontwerp een aantal keren aangepast. Na elke wijziging kregen we keurig een nieuwe offerte. Al onze wensen werden serieus genomen. Toen we aangaven onze oude apparatuur te willen hergebruiken was dit geen enkel probleem. Ook werd er niet moeilijk gedaan dat we de overige apparatuur zelf ergens anders wilden aanschaffen. We hebben de kasten laten monteren, maar de keuken zelf geplaatst. De kasten zijn keurig gemonteerd. En voor het plaatsen kregen we heldere instructies op papier. Kortom: bij Kvik Duiven staat de wens van de klant centraal! En het resultaat is een kwalitatief goede keuken precies naar wens en binnen ons budget.
FOTO VAN JOKE
Witte keuken met zwart blad
“Erg tevreden”
Betreft Keukensale Door Rob Zijtveld op vrijdag 2 aug 2019 19
Wat wij kochten is een glanzend witte keuken met zwart blad en -afzuigkap in een U-opstelling. Keuken uitgezocht met verkoper Rik Woltersom. Gaf goed en duidelijk advies dat werd afgestemd op onze wensen. Wij hadden tussentijds nog wat wensen cq aanpassingen hetgeen in het geheel geen probleem was. Rik is zelfs bij de montage nog komen kijken of alles naar wens was. Zijn super tevreden over Keukensale Hilversum en super blij met onze mooie keuken!!! Kan dit bedrijf zeker aanraden!
“Terukeren”
Betreft Superkeukens Door Cornelis op maandag 1 jul 2019 19
Onlangs weer een geweldige keuken gekocht bij Superkeukens Den Bosch. We zijn 3x verhuist en 3x hebben we de keuken bij Superkeukens gekocht. Enkele redenen waarom wij steeds terugkeren naar SK Den Bosch:
- Goede hulp bij het uitzoeken en tekenen van de keuken
- Deskundigheid
- Kleinschalig team zodat je niet steeds met iemand anders spreekt
- Eerlijke tips bijvoorbeeld m.b.t. apparatuur.
- Geen onzin met dagkortingen of ''als u nu beslist''
- Duidelijke prijzen die niet kunstmatig hoog zijn voor een afdingspel.
- Goed montageteam
- Goede aftersales service
- Verder zijn natuurlijk de keukens écht mooi, een eyecather in huis, van deze tijd en degelijk

Kortom, mochten we ooit weer verhuizen of toe zijn aan een nieuwe keuken, dan zal dat weer een keuken van SK uit Den Bosch zijn.
FOTO VAN CORNELIS
Witte keuken
“Goede service”
Betreft Keukensale Door Debby Eikhoudt-Zoetmulder op dinsdag 18 jun 2019 19
We hebben hier een prachtkeuken aangeschaft en met volle tevredenheid laten plaatsen. Remco de verkoopadviseur heeft ons van begin tot eind heel goed geholpen en met raad en daad bijgestaan. Een bedrijf wat zeer zeker aan te bevelen is en waar ze echt weten wat klantvriendelijkheid is. Binnen een dag was de keuken geplaatst door 2 deskundige bouwers. Geen verborgen gebreken of ellende, gewoon vakwerk met goede service!
FOTO VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
Witte keuken
“Keuken aankoop”
Betreft Keukensale Door Betty op maandag 28 jan 2019 19
Een keuken. Door een goed praatjesmakende ,inmiddels ex, werknemer geholpen, gesprekken waren goed, bestellen was slecht ,door de inmiddels ex-werknemer. Hij had een slechte slordige administratie . Monteurs waren prima. Problemen zijn na enkele weken opgelost door een nieuwe werknemer en baas. En alles is in goed overleg afgehandeld
FOTO VAN BETTY
Witte keuken
Meer artikelen