Feedback

Siemens wasdroogcombinaties

Met een Siemens was-droog combinatie kun je wassen en drogen met één apparaat. Ze hebben een maximaal laadvermogen van 10 kg voor wassen en 6 kg als je wilt wassen en drogen in 1 cyclus. Dankzij waterPerfect Plus-technologie wordt geprobeerd zo min mogelijk water te verspillen. Sensoren in de trommel detecteren nauwkeurig de hoeveelheid water die nodig is voor het wasgoed, wat resulteert in een snellere wasbeurt.
Siemens wasdroogcombinaties aanbod
Selecteer een Siemens wasdroogcombinatie en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasdroogcombinaties
€500 - €750 wasdroogcombinaties
€750 - €1000 wasdroogcombinaties
€1000 - €1500 wasdroogcombinaties
> €1500 wasdroogcombinaties

Vulgewicht wassen: 7 kg 8 kg 11 kg
Vulgewicht drogen: 4 kg 5 kg 6 kg
Maximale centrifugesnelheid: 1300 rpm 1400 rpm
Energieklasse wassen & drogen: D E
Energieklasse wassen: A C E
Bijzonderheden: Inbouw Stoomprogramma Wifi
Selecteer een filter
Ervaringen met Siemens wasdroogcombinaties
Wij hebben helaas nog geen ervaringen over Siemens Wasdroogcombinaties ontvangen. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.