Feedback
6,9

Total Home Concept

Website: totalhomeconcept.nl "Redelijk" score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
totalhomeconcept.nl | tel: 0320-211579 | Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
1 / 23
23 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
totalhomeconcept.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Total Home Concept
Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Bij ons wordt uw huis ook echt uw thuis.

Keukens
Bij Total Home Concept vindt u een uitgebreide collectie keukens van hoogstaande kwaliteit.

Vloerafwerking
Uw vloer is een van de fundamenten van uw woning. Total Home Concept heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Sanitair
Kijk samen met een van onze adviseurs naar een passende indeling voor uw badkamer. Geheel naar eigen wens.

Wandafwerking
Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw idee voor de wanden vorm te geven. Verbaas u over de vele mogelijkheden.

Alles geregeld. Onder een dak.
Een nieuwbouwhuis of verbouwing? Leuk, maar ook spannend! Hoe zorgt u ervoor dat uw huis het ultieme thuisgevoel geeft? Wij kunnen u helpen met het afwerken en inrichten van uw droomhuis. Dat begint bij de basis: keuken, badkamer, wanden en vloeren. Zijn deze goed op elkaar afgestemd, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis voor de verdere inrichting.

Grote showroom. Kom sfeer proeven.
Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000m2 groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Total Home Concept. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Prima”
Door Christina Admiraal op woensdag 25 okt 2017 '17
Prima informatie, levering en plaatsten. Snel contact via email en telefoon.

Aanvulling ontvangen 30 oktober 2017: Perfecte service, meedenken en oplossen. Mooie keuken, vloer en wanden
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken en vloer aankoop”
Door Stienstra op dinsdag 24 okt 2017 '17
Voor ons nieuwe huis hebben wij een samenstelling van keuken en vloer gekocht bij Total home concept. Hier werd er echt de tijd voor ons genomen en er werd ons niks opgedrongen (was bij een andere partij wel anders..) We zijn met name positief verrast over de kwaliteit-prijs verhouding. Er werd meteen een eerlijke prijs gegeven zonder gestunt o.i.d. Ook na de koop werd alles netjes afgehandeld. Enkel een scharnier moest nageleverd worden maar dat werd meteen geregeld. Al met al een top ervaring en mooie nieuwe inrichting van ons huis bedankt! P.S. Ook dank aan de gastvrouw die ons de hele dag heeft voorzien van heerlijke broodjes en drankjes!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel begeleiding gehad”
Door Margot Bleumer op donderdag 31 aug 2017 '17
In de laatste fase van het nieuwe appartement, te weten de afwerking van muren, vloer en keukeninstallatie, heb ik veel steun gehad van Total Project. Bij het maken van de keuzes hiervoor zijn wij goed begeleid door de verkopers/adviseurs. Men nam alle tijd. Total Project heeft een groot assortiment (van wandafwerking t/m sanitair)en de presentatie hiervan in de showroom in Lelystad is erg overzichtelijk. Men dacht mee over kleuren en opstelling. Omdat ik snel moest verhuizen heb ik alle medewerking gehad mn. van René Brand, waar het ging om de planning, levering en de uit te voeren werkzaamheden. Je zit al in een gestressde situatie van inpakken, regelen van zaken enz. Maar ik kan het met een gerust hart overlaten aan René Brand. Hij denkt mee en stelt je gerust bij uitgesproken zorgen. Alle lof! voor dit bedrijf! zie www.totalproject.nl. TotalProject doet haar naam alle eer aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nemen geen verantwoording”
Door Fam. Koenen op vrijdag 5 jun 2015 '15
Verkopen eerste klas rotzooi. Deurtjes hangen er slecht bij. Keuken is verkleurd. In offerte tegelwerk afgesproken. Monteur ging er vantussen zonder de tegels te hebben geplaatst. Was geen onderdeel van de offerte! Dus wel. Folie laat los van de deurtjes. Onderdelen van de magnetron laten los. Service ho maar. Nemen nergens verantwoording voor.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Beroerd”
Door Jermine Laurijssen op vrijdag 15 mei 2015 '15
Koppelverkoop bij onze nieuwbouw woning. Bij het tekenen van de keuken kan alles. Bij het afroep gesprek kan alles. Zodra de keuken wordt geleverd kon het toch allemaal niet. Of het complete onkunde bij de verkoper of bij de bouwer van de keuken is laat zich raden. Niets pastte. Sierplint onder de spoelbak knalt eruit bij het plaatsen van het werkblad, gasaansluiting zit aan de geheel andere zijde dan de tekening, kastjes en greepjes worden beschadigd geleverd, opening koel-/vriescombinatie zit verkeerd om, maten op de tekening wijken af etc.. Zodra je hierover belt met de firma kost het veel moeite een service monteur op bezoek te krijgen, welke overigens geen poot uitsteekt en zich beperkt tot het geven van nutteloos advies. Bijvoorbeeld het dan maar verwijderen van de klemmen van de spoelbak zodat deze wel zou passen. De klant is koning, tot er betaald is, dan kan je barsten. Al met al een uiterst beroerde firma.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“ze nemen geen verantwoording voor fouten”
Door jeroen op zondag 8 feb 2015 '15
Slechte afwerking, hele slechte service en ze nemen geen verantwoording voor fouten. In Juli vorig jaar een keuken bij Harry de Vries gekocht. In eerste instantie erg goed geholpen waardoor ik een goed gevoel had over deze zaak. Omdat ik de installatie prijs nogal prijzig vond heb ik gevraagd of dit niet voor minder kon. Omdat dit niet kon heeft Harry de Vries op eigen initiatief een andere partij gevraagd die de keuken voor mij kon installeren. Een partij waarmee Harry de Vries vaker zaken deed. Het resultaat was 1 groot drama. Kastjes waren kapot en beschadigd, alles hing scheef en kitranden waren geen eens afgestreken. Harry de Vries wilde hier geen verantwoording voor nemen en vertelde mij dat ik het maar moest regelen met de monteur. Uiteraard wilde ik deze niet meer in mijn huis hebben. Na veel gedoe heeft Harry de Vries er toch voor gezorgd dat een andere partij mijn keuken opnieuw ( de hele keuken moest eruit) heeft geïnstalleerd. Het volgende probleem was echter de afwerking. De passtroken van de keuken zijn van een andere materiaal en lopen niet gelijk met de voorkant van de kastjes. Dit is nooit verteld en op tekening stond ook dat de passtroken (3 stuks) wel gewoon gelijk liepen. Toen ik vroeg of ik deze passtroken kon ontvangen kreeg ik een offerte met daarin een bedrag van €315,-. Ik heb dit niet gedaan maar zit nu met een lelijk afgewerkte keuken die 2 keer gemonteerd moest worden en waar veel kopzorgen bij kwamen kijken. Ze weten een keuken goed te verkopen maar laten je vervolgens barsten.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“slechte service”
Door Maartje op vrijdag 12 apr 2013 '13
Wij hebben een keuken bij Harry de Vries gekocht in onze nieuwbouw woning. Wat ons opviel is dat ze heel vriendelijk en flexibel zijn als je nog niet getekend hebt voor de keuken, maar zodra je getekend hebt ben je niet meer interessant als klant en zijn ze helemaal niet meer klantvriendelijk. Ookal heb je bij hun een keuken van € 10.000 euro gekocht. Zeer slechte after sales service
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Keuze”
Door E04 op dinsdag 13 nov 2012 '12
Ik lees veel berichten over de ervaringen met Harry de Vries Keukens. Laat ik zeggen dat er direct een realistische aanbieding wordt gedaan en dat er echt wel ruimte is voor een verscherping van de prijs. Keuze voor Harry de Vries:
- deskundig
- meedenken
- goede begeleiding
- onder garantie van huis
- direct contact met aannemer over de aansluitingen
Al met al blijft het lastig om in te schatten of je de juiste prijs hebt voor de droomkeuken bij welke leverancier dan ook.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Meerwaarde”
Door C05 op vrijdag 9 nov 2012 '12
Wij hebben onze keuken wel bij Harrie de Vries gekozen en ze werken niet met extra kortingen.. De prijs die zij geven zit al een korting in verwerkt. Wij hebben geen zin om te shoppen en vinden de hoge service en directe contact tussen keukenleverancier en aannemer veel waard mede omdat wij eigenlijk alle standaard aansluitingen van de aannemer gaan wijzigen.. Wat de prijs betreft zijn wij heel tevreden waar we op uit gekomen zijn.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top ervaring”
Door Hanneke de Vries op maandag 6 jun 2011 '11
Wij waren verbaasd over de prijs/kwaliteit verhouding van hun keukens in de showroom. Echt merkkeukens met een lage prijs. Blijkt dat ze met netto prijzen werken wat voor ons tocht wel zo prettig is. Keuken was in 5 weken leverbaar en is op een gebroken werkblad na voorspoedig geplaatst. Ook het werkblad is snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Goed gevoel”
Door Annelotte op dinsdag 17 mei 2011 '11
De keuken hebben we bij harry de vries gekocht, hadden daar een goed gevoel bij en de meerprijs viel ons mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Total Home Concept
aLelystad, Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad, tel 0320 - 21 15 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland