Feedback

Laminaat Vloeren

Laminaat is door de aantrekkelijke prijs een populaire vloersoort. In dit artikel wordt meer verteld over de voor- en nadelen van deze vloersoort.

Soorten
Laminaat is beschikbaar in verschillende sterktes en slijtvastheid. De kwaliteit van laminaat kan worden herkend aan het klasse nummer. Deze varieert van 21 tot en met 34. Hoe hoger het nummer hoe beter de kwaliteit. Gebruik voor de woonkamer en keuken minimaal klasse 23. Laminaat met een lage klasse heeft meer last van slijtage en vocht.

Materiaal
Laminaat bestaat uit een aantal samengeperste lagen waarvan alleen de bovenste laag bedrukt is met een motief. Dit motief is meestal een houtstructuur. De overige lagen bestaan uit kunststof en hdf.

Levensduur
De levensduur van laminaat hangt af van het klasse nummer en de dikte van het laminaat. Laminaat met hogere klasse nummers is beter bestand tegen slijtage. Bij normaal gebruik gaat een laminaat vloer van 6mm dik minimaal 5 jaar mee. Laminaat met een dikte van 9mm gaat bij normaal gebruik minimaal 20 jaar meer.

Geluidsoverlast
Indien de laminaat vloer gelegd wordt zonder goede ondervloer en niet verlijmd is, kan de vloer gehorig zijn. Het contactgeluid kan goed worden verminderd door te kiezen voor een goede ondervloer.

Vochtbestendigheid
Laminaat kan niet goed tegen vocht. Dit kan er voor zorgen dat het laminaat gaat bobbelen. Verwijder water dan ook zo snel mogelijk van de vloer. De vochtbestendigheid kan worden vergroot door een goede ondervloer aan te leggen.

Vlekgevoeligheid
Laminaat is door de kunststof toplaag relatief goed bestand tegen vlekken. De toplaag zorgt er tevens voor dat laminaat een hygiënische vloersoort is. Er kan geen vuil in de vloer trekken.

Krasvorming
Laminaat is krasbestendig, maar niet krasvrij. Zand en ander vuil kunnen ervoor zorgen dat er krassen in de vloer komen. Voor lichte krassen aan het laminaat bestaan er reparatiesetjes.

Vloerverwarming
Bepaalde soorten laminaat zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarbij moet rekening worden gehouden met het isolatiemateriaal. Het isolatiemateriaal kan er voor zorgen dat de vloerverwarming niet optimaal werkt. Het is belangrijk om aan uw leverancier te vragen of uw laminaat geschikt is voor vloerverwarming.

Uitstraling
Laminaat op de vloer heeft de uitstraling van een hoogwaardige vloerbedekking zoals hardhout, maar is wel een stuk goedkoper.

Schoonmaken en onderhoud
Laminaat is gemakkelijk schoon te houden door middel van een stofzuiger en een dweil. Een groot voordeel van laminaat is dat het geen periodiek onderhoud vergt.

Montage
Het is mogelijk laminaat te verlijmen aan de vloer. Echter worden de meeste laminaatvloeren zwevend (niet verlijmd aan de ondergrond) geplaatst. Tussen de kale vloer en het laminaat wordt vaak een geluidsdempende en egaliserende ondervloer gelegd. Het laminaat zelf kan op twee manieren aan elkaar bevestigd worden: lijmen of klikken. Het verlijmen van laminaatdelen is nogal precies werk en er ontstaan vrijwel altijd naden. Vanwege deze nadelen is kliklaminaat veruit het populairst. Vrijwel elk merk heeft zijn eigen kliksysteem, de basis is echter overal hetzelfde. Twee laminaatplaten kunnen in elkaar ’geklikt’ worden zodat deze vast aan elkaar verbonden zijn. In de regel kunt u zelf de laminaat vloer leggen.

Merken en producenten
Er zijn heel veel producenten van laminaat. In Nederland bekendere merken en producten van laminaat zijn: Quick-Step, BerryAlloc, Parador, Meister, Floorline Egger, Pergo, Balterio, Vita, Kronotex, Alsafloor, Tarkett, Krono Original en Saffier.

Kosten
Reken op prijzen vanaf ca. 5 euro tot ca. 45 euro per vierkante meter. In de regel is duurder laminaat van een hogere klasse kwalitatief beter.

Conclusie
Laminaat oogt als een luxe houten vloer tegen veel lagere kosten. Ook als u maar een klein budget heeft zijn er voldoende mogelijkheden om een mooie vloer te leggen. Let bij de aanschaf wel op de klasse specificatie, hierbij geldt: hoe hoger, hoe beter.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 79 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 423 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,6 uit 113 ervaringen
• Burg en Burg
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 7,3 uit 6 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste Laminaatwinkels bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Laminaat met tegellook”
Betreft LAB21 Door Hajjari op dinsdag 4 mei 2021 21
Vriendelijk ontvangen in de winkel, stukken meegenomen om zo makkelijk een keuze te maken en laminaat gekocht voor hele huis.
FOTO VAN HAJJARI
“Zeer tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Gitty de vilder op donderdag 8 apr 2021 21
Laminaat gekocht. Afspraken heel goed nagekomen. Werd in een snel tempo gelegd. Netjes heel vriendelijk personeel. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN GITTY DE VILDER
“Laminaat”
Betreft LAB21 Door j.broers op donderdag 18 mrt 2021 21
Goed geholpen, veel keus, belangstelling als de klus is geklaard, klein herstel, geen probleem en terugname teveel geleverde laminaat.
FOTO VAN J.BROERS
“Pvc klik laminaat”
Betreft Europa Parket Door Glaasker op woensdag 17 mrt 2021 21
Wat een geweldig bedrijf vanaf het begin tot het eind niks anders dan vakbekwame medewerkers en ook de verkopers weten precies alles of hun producten. We hebben 4 offertes gevraagd bij 4 andere bedrijven hun kwamen kwa prijs en kwaliteit boven alles uit. De gene die bij ons de pvc klik laminaat kwam leggen. Was vanaf het begin al vak bekwaam. Wist precies waar hij het over had. Overlegde alles van te voren. Gaf tips over de vloer ook tijdens montage eerst alles eerst met ons gaat overlegd of we het zo wouden hebben. Hij heeft netjes de tijd genomen om alles keurig af te werken. Heeft na installatie nog met ons alles door genomen en waar de aanpassingen moesten komen heeft hij dit ook aan gepast. Keurig netjes ging de monteur te werk al het afval is netjes mee genomen er werdt elke dag netjes opgeruimd en stof gezogen zodat je gewoon nog je dingen kon blijven doen zonder door stof of andere afval te lopen. Zal dit bedrijf altijd aanraden bij vrienden kennisneming andere mensen die een parket of pvc vloer willen. Wij gaan zelfs in mei verder met hun om de boven verdiepen te doen. Echt nette Firma die hun vak en product verstaan.
FOTO VAN GLAASKER
“Nieuwe laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door J. Koning op zaterdag 13 mrt 2021 21
In ons appartement hebben een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Wij zijn uitstekend geholpen met de keuze voor een passende vloer door een medewerkster (M.W.) van vestiging LAB21 Amersfoort. Het contact met de legger en de randafwerking van de gelegde vloer was mindere kwaliteit dan verwacht.
FOTO VAN J. KONING
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Willem op zaterdag 13 mrt 2021 21
De verkoper was heel goed en wees ons op dingen die we nodig hadden. Later ging er aardig wat mis, wat tot grote frustratie leidde aan onze kant. 1e te weinig laminaat geleverd. De legger die het bij ons kwam installeren was een 4e hand prutser. Na enige weken ging het laminaat bol staan (geen vochtwerende folie gebruikt maar wat de verkoper ons wel had geadviseerd onze prutser zei dat is niet nodig, was een verkopers praatje) dus contact met die 4e hands prutser en die zei komt goed, afspraken gemaakt met hem maar dan had hij zus en dan weer zo. Na een hele boze mail naar Amersfoort te hebben gestuurd werd ons een andere legger toegewezen, bij aankomst zag en zei hij het gelijk GEEN VOCHTWERENDE FOLIE gebruikt. Nu afgelopen week is er een nieuwe laminaat vloer gelegd door 2 vakmensen niks prutsen. Hier zijn we heel blij mee. Maar het allemaal niet nodig geweest als die 4e hands prutser zijn werk goed had gedaan.
FOTO VAN WILLEM
“Goede voorlichting”
Betreft LAB21 Door Toon van Beek op vrijdag 12 mrt 2021 21
We hebben PVC laminaat gekocht. We zijn heel goed voorgelicht.
FOTO VAN TOON VAN BEEK
“Laminaat Vloeren”
Betreft LAB21 Door Bert op vrijdag 12 mrt 2021 21
Goed begeleid bij maken van de keus voor het laminaat. Af en nalevering conform afspraken. Goede showroom met veel keuze.
FOTO VAN BERT
“Mooie laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Lilliane op vrijdag 12 mrt 2021 21
Bij Lab21 in Breda een mooie en kwalitatief goede laminaat vloer uitgezocht. De Hampshire serie van Top-Line sprak ons erg aan. Mooie tekening en warme uitstraling en ....25 jaar garantie. Natuurlijk een vochtwerende ondervloer en plinten erbij gekocht. Alles in 1 koop. Het laminaat was makkelijk te leggen dankzij het gebruiksvriendelijke klik systeem. Wij hebben deze vloer op de bovenverdieping gelegd en zijn erg te spreken over het resultaat. Dankzij Lab21 zijn nu de begane grond en verdieping weer mooi afgewerkt. De aankopen en bijbestellingen van BG en verdiepingvloer zijn foutloos verlopen, leveringen op afgesproken dag. We weten nu al waar we moeten zijn voor het volgende project wat aan vervanging toe is.
FOTO VAN LILLIANE
“Kieren tussen plint en laminaat”
Betreft LAB21 Door J.Egmond op donderdag 11 mrt 2021 21
Het laminaat is erg mooi maar het is niet echt erg goed gelegd want langs de randen is op sommige plekjes iets te slordig gezaagd zodat er soms kieren zitten tussen de plint en laminaat
“Goed geïnformeerd”
Betreft LAB21 Door John oersels op donderdag 11 mrt 2021 21
We hebben een laminaat vloer gekocht en zijn super goed geïnformeerd over hoe en wat. De levering is ook goed, volgens afspraak en perfect verlopen.
“Beton look laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Dennis op donderdag 11 mrt 2021 21
Wij hebben een beton look laminaatvloer bij lab21 gekocht en laten leggen. Wij zijn erg goed en professioneel geholpen.
“Laminaat in betonlook kleur”
Betreft LAB21 Door Lex op donderdag 11 mrt 2021 21
We hebben extra breed laminaat gekocht in de betonlook kleur. We hadden wat problemen met de ondergrond en daar kregen we goed advies over. Iedereen die nu langskomt vinden het een erg mooie vloer.
“Keuken en PVC vloeren”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Carla Bouwman en Gerhard Uenk op dinsdag 9 mrt 2021 21
Wij hebben een hele goede ervaring met de koop van onze keuken. Hij is prachtig! alle tijd heeft Gido voor ons genomen en hele goede adviezen gegeven bij het samenstellen van de keuken. We kregen een mooie presentatie van hoe de keuken er uit zou komen te zien. De begeleiding van koop tot plaatsen waren top. De heren van de montage van de keuken werkten super netjes en precies. Al het karton, plastic netjes afgevoerd. Wij zijn super tevreden.

Wij hebben ook PVC vloeren hier gekocht. Voor de begane grond een visgraat en voor de 2de Etage een PVC vloer maar dan lange stroken en voor op de zolder een laminaat vloer. Het was een een fijn en prettig verkoop gesprek, duidelijk de voor en nadelen besproken. Dit heeft ons doen besluiten om de vloer dan ook gelijk te kopen. Inmiddels liggen de vloeren en ze zijn prachtig. Eerlijk en goed advies, prettig geholpen door alle medewerkers van verkoper tot aan de planning, het vervoer en niet te vergeten de vloeren legger. Deze meneer is ruim een week bezig geweest. Allemaal Toppers.
“Gelegde laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door P vos op zondag 7 mrt 2021 21
Ik heb laminaat gekocht ze hadden alle tijd ik ben goed geholpen en kreeg goed advies
FOTO VAN P VOS
“Heel mooi”
Betreft Europa Parket Door G.v.Veelen op vrijdag 5 mrt 2021 21
PVC en Laminaat gekocht en PVC laten leggen. Alles is netjes geleverd en aangebracht conform afspraak. De monteur heeft alles heel mooi aangebracht en heel netjes gewerkt.
“Uitstekend”
Betreft Luxury Floors Door Teunis Jansen op dinsdag 16 feb 2021 21
Vijf jaar geleden een mooie grijze laminaatvloer gekocht bij Luxuryfloors. Nu verhuist. Opnieuw naar Kampen geweest en een mooie Kronotex laminaatvloer gekocht. Er was even wat misverstand over de levering. Maar door Luxury zonder probleem opgelost kortom: een mooie vloer, gunstige prijs en prima service!!! Een hele fijne vloerenzaak! Coby en Teunis Jansen.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Voor een tweede maal een laminaatvloer v a n.80m2 besteld bij Luxuryfloors te Kampen. Werd keurig op tijd geleverd en omdat ik alleen was in de nieuwe woning tot in de woonkamer. Gelet op eerdere ervaring wederom een vloer besteld daar. In een woord een uitstekend bedrijf met super service. Ik beveel Luxuryfloors met een gerust hart aan! Zij krijgen van mij een 10.
“Nette laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Jan Neggers op maandag 25 jan 2021 21
We zijn netjes geholpen voor een laminaat vloer. Veel communicatie en netjes geleverd.
“Laminaat vloer met plinten en ondervloer”
Betreft LAB21 Door Juliet op maandag 25 jan 2021 21
Wij hebben een nieuwe laminaat vloer gekocht met bijhorende plinten en ondervloer. Wij zijn goed geholpen door meneer. Doordat wij al wisten wat wij wilde stonden we ook snel weer buiten. De vloer werd netjes op tijd geleverd
“Erg tevreden”
Betreft LAB21 Door Kees Kools op maandag 25 jan 2021 21
Pvc klik laminaat gekocht voor 3 slaapkamers. Erg tevreden. Mooi materiaal. Dempt erg goed. Draagt aan behaaglijke sfeer bij.
FOTO VAN KEES KOOLS
“Super netjes gelegd en afgewerkt”
Betreft Luxury Floors Door Phil metcalf op zaterdag 9 jan 2021 21
Zoals afgesproken is laminaat keurig op tijd geleverd en 5 dgn erna is de legger gekomen en heeft een uitstekende prestatie geleverd, super netjes gelegd en afgewerkt, aanrader!
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Betreft LAB21 Door Verhoeven op donderdag 7 jan 2021 21
We hebben laminaat gekocht voor woonkamer keuken en hal en 2 slaapkamers
Heldere voorlichting. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede levering. Ook nalevering super geregeld
FOTO VAN VERHOEVEN
“PVC vloer en laminaat”
Betreft LAB21 Door Fam. Neggers op dinsdag 5 jan 2021 21
Wij hebben een pvc vloer en een laminaat vloer aangeschaft bij Lab21. We werden uitgebreid en persoonlijk geholpen en geadviseerd in de winkel. De vloer werd in de afgesproken gelegd, wel een dagje later als men eerder had gecommuniceerd. We zijn nog steeds tevreden met onze vloeren.
FOTO VAN FAM. NEGGERS
“Blij met vloer”
Betreft LAB21 Door Jan op maandag 4 jan 2021 21
Wij zijn heel blij met onze nieuwe laminaatvloer.
FOTO VAN JAN
“Prachtig laminaat”
Betreft LAB21 Door Amber Bastiaansen op zondag 3 jan 2021 21
Hele fijne hulp gekregen van Hanneke voor het kiezen en bestellen van een prachtig laminaat. Goede tips, medewerkers denken met je mee.
FOTO VAN AMBER BASTIAANSEN
“Aanbeveling waard”
Betreft LAB21 Door F.thijsseling op woensdag 30 dec 2020 20
Hebben laminaat met v-groef gekocht en zeer blij ermee, krijgen van iedereen complimenten. Zal hier zeker weer kopen en bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN F.THIJSSELING
“Hele mooie vloer”
Betreft LAB21 Door Dielissen op maandag 28 dec 2020 20
We hebben een laminaatvloer gehaald voor de bovenverdieping. Erg vriendelijke service en hele mooie vloer. We waren er zo over tevreden dat we een paar weken later dezelfde laminaatvloer ook voor beneden hebben gehaald
“Laminaat voor de woonkamer”
Betreft LAB21 Door j.koster op maandag 28 dec 2020 20
Wij hebben laminaat voor de woonkamer gekocht. In de winkel zeer goed geholpen echter de verdere service was niet om over naar huis te schrijven. Veel mails gestuurd en steeds geen reactie ontvangen. Pas na tussenkomst van de verkoper ging alles wat beter. Uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld, maar de partij stress die het ons heeft opgeleverd gun ik niemand.
“Zeer vakkundig geholpen”
Betreft LAB21 Door Gerard Bentvelzen op maandag 28 dec 2020 20
In de showroom het laminaat besteld, zeer vakkundig geholpen en geadviseerd. Mooie huiskamervloer en keukenvloer uitgezocht. Op advies van de verkoopster samengesteld. Ook met nabestellen was het geen probleem.
FOTO VAN GERARD BENTVELZEN
“Leggen viel mee”
Betreft LAB21 Door Guus op maandag 28 dec 2020 20
Goede voorlichting. In tegenstelling tot andere pvc-vloer-zaken duidelijk over levertijd en leg mogelijkheden. Afspraken qua levering goed nagekomen.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: Ik heb het zelf gelegd, het is klik pvc. (Om het te laten leggen zouden we lang moeten wachten). Het leggen viel mee, was minder moeilijk dan klik laminaat leggen.
“PVC en laminaat”
Betreft LAB21 Door Boelens op maandag 28 dec 2020 20
We zijn goed geïnformeerd en geholpen op de vestiging in Groningen. Afspraken werden goed gecommuniceerd en we zijn tijdig bijgepraat over de voorbereidingen voor het leggen van de vloer. Op de benedenverdieping is pvc in visgraat gelegd en op de bovenverdieping laminaat. Het inmeten ging prima, echter is destijds een luik in de vloer niet meegenomen en leverde dat een behoorlijke kink in de kabel op: extra man-uren, de klus liep weken uit en de kosten werden uiteindelijk bij ons neergelegd. Daar baalden wij behoorlijk van en waren teleurgesteld in de klantenservice. De vloerleggers hebben uitstekend werk geleverd en uiteindelijk zijn we supertevreden over de vloer, we zijn niet tevreden over de klantenservice.
FOTO VAN BOELENS
“Goede service en pracht vloer”
Betreft LAB21 Door Kruithof op maandag 28 dec 2020 20
14mm dikke laminaat vloer eiken. Goede service en pracht vloer lijkt net echt hout.
FOTO VAN KRUITHOF
“Goede service”
Betreft LAB21 Door Bart Geervliet op maandag 28 dec 2020 20
Visgraat vloer pvc voor de woonkamer en laminaat gekocht voor de slaapkamers. De kwaliteit is prima. Ook de service is goed, de plinten waren tijdens het transport beschadigd geraakt en ik kreeg keurig mijn geld terug.
FOTO VAN BART GEERVLIET
Visgraatvloer
“Genoeg keuze”
Betreft LAB21 Door Sven Bijlsma op maandag 28 dec 2020 20
Heb een goede ervaring gekregen bij lab21, genoeg keuze in laminaat en goed en punctueel geleverd. Heb het gekocht voor de begaande grond en de eerste etage.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: We hebben het laten plaatsen door een derde partij.
“Vakkundig”
Betreft Europa Parket Door Gert van Wijhe op vrijdag 18 dec 2020 20
Laminaat gekocht en vakkundig laten leggen. Europa Parket zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
“Keurige netjes gelegd”
Betreft Europa Parket Door Pim van Buren op vrijdag 11 dec 2020 20
Nieuwe laminaatvloer met PVC deklaag gekocht. Prima prijs en kwaliteit verhouding, kosten van leggen zeer goed (vergeleken met een andere leverancier), keurig netjes gelegd en nette mannen die dit hebben gedaan. Nazorg ook prima. Keurig nagebeld of alles naar wens is gegaan.
“Heel mooi geworden”
Betreft LAB21 Door Jos Schmitz op zondag 6 dec 2020 20
De laminaat vloer die we bij Lab21 in Delft hebben gekocht was prima zelf te leggen en is heel mooi geworden.
FOTO VAN JOS SCHMITZ
“Prettig en vakkundig geholpen”
Betreft LAB21 Door Familie Westra op zaterdag 5 dec 2020 20
Sinds enkele maanden ligt er bij ons een Quality-line laminaat vloer Lumber Dark. We zijn prettig en vakkundig geholpen. Over het resultaat na het leggen zijn we zeer tevreden. Kortom een goede aankoop voor ook nog eens een aantrekkelijke prijs.
“Ruime keuze”
Betreft LAB21 Door Fedrik op vrijdag 4 dec 2020 20
Wij hebben onze vloer hier gekocht. Er was erg veel keuze en dit was de eerste winkel waar wij het gevoel hadden ruime keuze te hebben in vloeren die 'echt hout' leken als laminaat. Uiteindelijk zijn we erg tevreden over de uitkomst!
“Uiterste tevreden”
Betreft LAB21 Door Aad op woensdag 2 dec 2020 20
Wij zijn uiterst tevreden over de laminaat vloer welke wij hebben gekocht bij LAB21 in Capelle ad IJssel. Wij vinden de vloer aan aanwinst voor ons interieur. Niet alleen het product is prima, maar ook de service na levering. Er ontbraken wat hoekstukjes voor de plinten. Na een belletje werden deze keurig binnen een week toegestuurd.
FOTO VAN AAD
“Appartement met pvc laminaat”
Betreft LAB21 Door Ria Maas op zondag 29 nov 2020 20
We zijn verhuisd naar een appartement en hebben ons hele appartement met PVC laminaat laten leggen. We zijn ontzettend tevreden. Makkelijk in onderhoud en goede service.
“PVC Vloer in studentenwoning”
Betreft LAB21 Door Frank op donderdag 26 nov 2020 20
Een jaar geleden voor het eerst PVC lijn laminaat vloer van LAB21 in een studenten verhuur woning neer gelegd. Dit ziet er nog steeds super goed uit dat we besloten hebben het in meerdere woningen toe te passen (Sensation extra breed Grey Bleeched Oak 0.55 mm toplaag)
FOTO VAN FRANK
“Goed ervaring gehad”
Betreft LAB21 Door Ans Hoeks op donderdag 26 nov 2020 20
Ik heb een goede ervaring bij Lab21, en de verkoopster was erg behulpzaam.

Aanvulling ontvangen 30 november 2020: De aankoop is 4 mnd geleden al geleverd. Wij hebben de PVC laminaat zelf gelegd. Die ligt er al 3 mnd. mooi erin.
“Fijn, warm en zeer uitgebreid geholpen”
Betreft LAB21 Door Rick Pelupessy op donderdag 26 nov 2020 20
We zijn toendertijd heel fijn, warm en zeer uitgebreid geholpen. Laminaat is ook op de datum wat afgesproken was aangekomen. Al met al zijn wij vol lof over Lab 21 en raden wij iedereen aan om daar eens te kijken
FOTO VAN RICK PELUPESSY
“Uiterst tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Familie pach op zaterdag 21 nov 2020 20
Heel erg tevreden met de vloeren van luxury floors uit kampen en blij met de fantastische service van Yuri! Weer een uiterst tevreden klant
FOTO VAN FAMILIE PACH
Visgraat pvc vloer en laminaatvloer
“Zeer content”
Betreft Luxury Floors Door Borgert Vermeulen en Manja van der Klink op dinsdag 17 nov 2020 20
Vrijdag 6 november 2020 de via internet bij Luxery Floors gekochte laminaat vloer, 59m2 Balterio Ivory Oak, probleemloos geleverd gekregen die vervolgens door de door hen ingeschakelde mensen van klussenbedrijf Azra op woensdag 11 november in no time zeer fraai gelegd is geworden. We zijn zeer, zeer content, super blij, met de door Luxery Floors tegen een geweldige, een (mes)scherpe, prijs geleverde vloer en ook met de wijze waarop Mehmet en zijn mensen van klussenbedrijf Azra uit Amsterdam deze hebben gelegd. Ze zijn zeer professioneel tegen een prijs waarvoor je er zeker niet zelf aan kan en moet beginnen en het zijn ook nog eens, (ook) niet geheel onbelangrijk, nette jongens die de boel opgeruimd en zelfs geheel gestofzuigd, dus piekfijn, met oog voor detail tijdens het leggen, achterlaten.
Alles super dus!
FOTO VAN BORGERT VERMEULEN EN MANJA VAN DER KLINK
“Zeer positief”
Betreft Luxury Floors Door Renate Tibboel op donderdag 12 nov 2020 20
Op alle vlakken als zeer positief ervaren! Laminaat snel gelegd door Mehmet. Afspraken prima nagekomen. Ik ben heel echt heel erg tevreden met het eind resultaat. Zeer aan te bevelen!
FOTO VAN RENATE TIBBOEL
“Frustrerende ervaringen zou het zo nooit meer doen”
Betreft LAB21 Door Peter op donderdag 12 nov 2020 20
Heb op 24/8 bij LAB21 Eindhoven een mooie laminaatvloer besteld: Top-Line Mexican (28 euro per m2). Ook de legservice van LAB21 daarbij genomen. Op hun website wordt deze voorziening aangeprezen met o.a. de zin "alles in één hand". Mooie showroom, veel keus, vriendelijk personeel, Hanneke en Bob, die de tijd namen, kortom een prima eerste indruk. Offerte getekend, moest wel een flink bedrag aanbetalen, maar vooruit dan maar.

Daarna begint echter het foutenfestival. LAB21 heeft geen leggers in dienst, maar besteedt de legopdrachten uit aan ZZP-ers, klussers en legbedrijven. Er is geen arbeidsrelatie tussen LAB21 en degenen die het werk gaan uitvoeren. Dat heeft veel financiële voordelen voor LAB21, maar ook allerlei risico's voor de klanten. Een legger kan aan een andere klus ( dichterbij of financieel interessanter) de voorkeur geven. Het kan ook zijn dat de echt goede bedrijven het te druk hebben. De legger die bij mij de vloeren zou komen leggen, reageerde niet op mails en telefoontjes. Heb toen om een nieuwe legger gevraagd. Kreeg een snelle reactie van deze tweede legger, uit Rockanje. Dat is niet naast de deur.... Voorinspectie is door hem op 26 okt. uitgevoerd en legdatum met hem afgesproken: 9 november. De hr. van der Linde kwam deskundig en enthousiast over. Ik had alle vertrouwen in zijn capaciteiten.

Het hoofdkantoor in Amersfoort fungeert als zenuw(en)centrum. Daar moet men de planning, bestelling en levering coördineren en last but not least, zorgen voor een goede communicatie met de klant. En daar gaat van alles mis. Je kunt gelukkig op hun website "realtime" de voortgang van je order volgen... Dan schrik je van deze informatie. Er was nog geen legdatum vastgesteld. Er stond een egalisatiedatum vermeld, terwijl met de legger was afgesproken dat dit helemaal niet nodig was. Er stond geen legdatum vermeld. Er stond dat de goederen wel besteld waren, maar nog niet compleet. En dat slechts een week voor de afgesproken legdatum. Gebeld naar het hoofdkantoor en opnieuw naar de showroom geweest om de zaak te corrigeren. "Komt goed, komt goed" en "We gaan voor u aan de slag". Ondanks deze geruststellende mededelingen blijft het "realtime" orderoverzicht verwarrende informatie doorgeven. Vrijdag 6 november ga ik 's middags weer naar de showroom om aan te dringen op levering in het weekend, omdat maandag 9 november de legger om 08.00 u. voor de deur staat. "Het komt goed, u krijgt een telefoontje van de transporteur. Die brengt het laminaat zaterdag bij u thuis." Eindelijk, laat in de middag op zaterdag 7 november wordt alles afgeleverd. Laminaat was van een ander merk, zag er wel hetzelfde uit en ook de specificaties waren gelijk. Ben nog met een plank naar de showroom gegaan om te vergelijken met het paneel wat daar hangt. Het zag er precies hetzelfde uit. Daarom dit maar zo gelaten.

Maandag 9 november staat de hr. van der Linde klokslag 08.00 u. voor de deur. Hij heeft in de twee kamers snel en vakkundig het laminaat gelegd. Ben over zijn werk en over hoe de vloer er nu bij ligt zeer tevreden. Maar ik zou familie, kennissen en vrienden afraden om met LAB21 in zee te gaan. Te veel risico op gedoe en fouten na je bestelling, slechte communicatie, legkosten zijn hoog, je moet alles incl. legkosten 7 dagen voor de aflevering betaald hebben.
“Service en klantvriendelijkheid”
Betreft Luxury Floors Door Reinout Breur op zondag 1 nov 2020 20
Laminaat vloer 'arosa eiken' gekocht. Goede kwaliteit vloer. Wel even zoeken met leggen. Je klikt ze niet even op elkaar maar hebt blokje en hamer nodig. Dan gaat t snel. Er zaten wel wat slechte planken tussen. Ben uiteindelijk met 5 planken terug naar de winkel gegaan. Had ook nog 3 plakplinten nodig, een plintenschaar en 3 speciale kit voor de muurplinten. Toen ik het verschil wilde betalen was dat niet nodig. Neem maar mee zei hij. Fantastisch, dat is nog eens service en klantvriendelijkheid!

Pluspunten:
- kwaliteit
- klantvriendelijkheid (muv één keer gehad dat iemand wat kortaf was aan de telefoon, maar heb ook vaak gebeld en was één keer voorgekomen)
- levering was top
- kundigheid van personeel

Minpunten
- op email wordt niet of nauwelijks gereageerd. Bij bellen werd ik wel altijd direct geholpen.

Ik raad dit bedrijf echt aan. Een ruime keuze en mooie prijzen. Met vaak nog wat korting hier en daar. En vriendelijk en kundig personeel die niet moeilijk doen.
“Goede service”
Betreft Europa Parket Door Wanda Wolkers op donderdag 22 okt 2020 20
Goed service bij de aankoop in de showroom. Heel goede service. Komen afspraken na. Er kwam iemand inmeten en gaf ook advies. Het leggen van onze vloer is keurig gedaan incl. Het plaatsen van plinten en het op maat zagen van bestaande deuren en keukenplinten .
FOTO VAN WANDA WOLKERS
Gelegde laminaatvloer
“Zeer tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Joep op zaterdag 3 okt 2020 20
Wij hebben onlangs een laminaatvloer gekocht. In de showroom in Kampen werden we snel en plezierig geholpen. De bezorging door Friso verliep volgens afspraak en werd keurig in de garage afgeleverd. De vloer werd op de afgesproken dag gelegd door twee vriendelijke en zeer vlot werkende jongens. De vloer ligt er keurig in; de plinten zitten strak tegen de wand aan. Wij zijn zeer tevreden en kopen een volgende vloer weer bij Luxury Floors.
“Tegel laminaat”
Betreft Luxury Floors Door Frans koster op dinsdag 15 sep 2020 20
Een mooie tegel laminaat gekocht bij luxery floors in kampen, tijdens de rit is er een pak stuk gegaan waardoor er wat tegels stuk waren en ze hadden wat kleine dingetjes vergeten er bij te doen die wij besteld hadden, na een telefoontje alles super geregeld en werd het netjes na bezorgd, de sevice is echt heel goed top

Aanvulling ontvangen 30 september 2020: Al gemonteerd geweldige vloer!!
“Prima bevallen”
Betreft LAB21 Door JV op maandag 14 sep 2020 20
Keuze uit heel erg veel verschillende vloeren in verschillende prijsklassen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een 'eikenkleur' vloer op de begane grond en een grijstint vloer op de eerste verdieping. Prima geholpen in de winkel. Nadeel is dat er vrijwel geen personeel werkt, waardoor je op een wat drukker moment lang moet wachten totdat je daadwerkelijk geholpen kan worden.

Aanvulling ontvangen 17 september 2020: Bij Lab21 hebben we 2 laminaatvloeren gekocht. Eén voor de gehele begane grond en één voor de gehele eerste verdieping muv de badkamer. Aankoop is inmiddels geleverd en gemonteerd. Dit is prima bevallen, het ziet eruit zoals we gehoopt hadden.
“Keurig gegaan”
Betreft LAB21 Door Dick van de Kuilen op maandag 14 sep 2020 20
Betonlook tegels 118x60, mooie tegels van prima kwaliteit. Keurig gelegd en uitstekend service van de parketteur! Makkelijk schoon te houden. Erg blij mee!
FOTO VAN DICK VAN DE KUILEN
Laminaattegels
“Laminaat laten leggen”
Betreft Luxury Floors Door Peter Steehouwer op zondag 13 sep 2020 20
TOP!! Heel goed geholpen bij ons bezoek in Kampen! klasse! Wij hebben ons laminaat 42 m2 ook laten leggen door Luxury Floors. Dat heeft Ismael zeer vakkundig gedaan start 09:30 gereed 15:00 inclusief plinten en schoonloop mat met veel snij/pas werk! Zeer aan te bevelen!! mvgr Fam. Steehouwer Odijk
“Fantastisch”
Betreft Luxury Floors Door Marlon op vrijdag 4 sep 2020 20
Laminaat online gekocht. Goede service. Vandaag Order aan de deur geleverd door Friso en dat ging helemaal top. Op tijd en erg vriendelijk zoals het hoort. Maandag wordt de Balterio vloer gelegd en vertrouw erop dat dit ook in orde komt
FOTO VAN MARLON
Levering vloer
“Geweldig bedrijf”
Betreft Luxury Floors Door Alfred van der Schagt op dinsdag 11 aug 2020 20
Ik had een laminaat van Kronos gekocht bij een plaatselijke bouwmarkt en was zo tevreden over de kwaliteit dat ik op internet op zoek ging naar hetzelfde laminaat omdat dit niet meer te krijgen was bij de bouwmarkt. Ik kwam terecht bij Luxury Floors waar ik het laminaat kon vinden tegen een betere prijs dan ik met korting bij de bouwmarkt had betaald. Tijdens het leggen kwam ik er achter dat ik een beschadigd pak had en een pak tekort (rekenen is duidelijk niet mijn sterkste kant) . Na bellen met Luxury Floors was dit geen enkel probleem en ik kon direct een pak ophalen en ik kreeg omdat ik van ver moest komen het extra pak tegen een nog meer gereduceerde prijs. Inmiddels ben ik voor mijn volgende project weer naar Luxury Floors gegaan. Een geweldig bedrijf met een enorm assortiment, fantastische kwaliteit en een sublieme service.
“Goede service”
Betreft Luxury Floors Door Johan verboom op zaterdag 1 aug 2020 20
Erg mooi laminaat , goeie kwaliteit, makkelijk te leggen . Snelle survival , bellen netjes van te voor hoe laat ze komen . Bij ons is het geleverd door friso
FOTO VAN JOHAN VERBOOM
“Topbedrijf”
Betreft Luxury Floors Door Andre en Jeanet Schuurman op donderdag 30 jul 2020 20
Een paar weken terug een mooie laminaat vloer besteld. Gisteren werden we gebeld dat de vloer tussen 10 en 11 bezorgd zou worden. Iets over 10 stond de vrolijke Friso bij ons voor de deur met onze vloer. Ondervloer erbij en de plinten. We kregen zelfs nog een nieuw mondstuk voor aan de stofzuiger. Een topbedrijf.

Aanvulling ontvangen 17 augustus 2020: Onze vloer is al gemonteerd.
“Ten zeerste aanbevelen”
Betreft Luxury Floors Door Marcel Blankensteijn op dinsdag 28 jul 2020 20
Erg blij met mijn gelegde vloer Carara marmer Rigid PVC en oud grijs eiken laminaat. Professioneel gelegd op 28-07-20 echt vakmannen. Fijne mensen om over de vloer te hebben en geven tijdens het leggen adviezen en vragen hoe je het wil hebben. Ook top Service van verkoop weekend ervoor v.w.b. levering en het leggen. Door 2 zieken kon op 27-07-20 niet gelegd worden op tijd geïnformeerd en dag erna gelegd. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan
FOTO VAN MARCEL BLANKENSTEIJN
Vloer wordt gelegd
“Zeer tevreden over Ijtsma”
Betreft Ijtsma Keukens Door Fam. Hijlkema op donderdag 23 jul 2020 20
Wij hebben een keuken en een laminaatvloer bij IJtsma gekocht. Je wordt er heel goed geholpen en krijgt goed advies en tips zonder dat je van alles wordt opgedrongen. Heb je een idee dan maken ze zonder problemen en verplichtingen een tekening zodat je snel kunt zien hoe het eruit komt te zien. Het uitzoeken van de vloer was ook super omdat je de (voorbeeld)vloer bij de showroomkeuken neer kon leggen en zo kun je gelijk zien dat het wel of niet mooi staat. Ook het plaatsen van de keuken en het leggen van de vloer is super netjes gedaan!!! Kortom ...wij zijn zeer tevreden over IJtsma.
“Super tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Gracia Koegler - de Mees op zondag 19 jul 2020 20
Ook wij zijn super tevreden met het gekochte laminaat bij luxuryfloors.nl. Wij hebben na een bezoek in de winkel gekozen voor zomer eik grijs xl laminaat. Wij hebben geen aanbetaling gedaan en het zelf ruim voor de afleverdatum overgemaakt.
In de week van de levering hebben wij de leverdatum nog naar voren kunnen verplaatsen zonder enig probleem. Op de afgesproken datum en ruim binnen de afgesproken tijd kwam Friso de vloer, ondervloer en de plinten leveren. Friso was vrolijk, beleefd en behulpzaam. Gaf als tip mee dat het laminaat eerst 48 uur in de woning moest staan voordat we ermee mochten werken. Het leggen was erg gemakkelijk en ging sneller dan verwacht. Wij hadden een rekenfout gemaakt en kwamen net 1 pak te kort. Dit heb ik zonder problemen op kunnen halen. De begane grond en 1e etage zijn nu voorzien van prachtig laminaat van luxuryfloors.nl en wij zullen voor de zolder zeker terugkomen
FOTO VAN GRACIA KOEGLER - DE MEES
Gelegde laminaatvloer
“Vriendelijk”
Betreft Europa Parket Door Leonie op dinsdag 14 jul 2020 20
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en kundige mensen.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Pvc laminaat, visgraat gelegd. Het is super mooi gelegd, de legger Christiaan was erg kundig en leuk in communicatie.
“Makkelijk te leggen”
Betreft LAB21 Door Roland luijten op zondag 21 jun 2020 20
Een mooie pvc vloer , gemakkelijk schoon te houden.Helaas toch wat lichte krasjes gekregen door te schuiven met stoelen, maar dat gebeurd bij gewoon laminaat ook. Gemakkelijk te leggen met het click systeem. We zijn er erg blij mee . Aanrader!
FOTO VAN ROLAND LUIJTEN
Mooie pvc vloer
“Dikke 10”
Betreft Knulst Vloeren Door Marcel & Christine Bunders op zondag 14 jun 2020 20
Na een week Zeeland waren we ontzettend benieuwd naar onze nieuwe visgraat gelegde vloer! Wat een vakwerk geleverd door Harrie! Keihard heeft hij met zorg en liefde de vloer gelegd. Daarnaast verliep de communicatie met Roel en alle andere medewerkers fantastisch. Vanaf het opmeten tot het leggen van de vloer en de levering van het laminaat dat we graag boven wilden leggen, iedereen was geweldig. Er is meegedacht, er zijn alternatieven aangedragen en er werd flexibel gereageerd.
We wisten niet dat er zoveel komt kijken bij het leggen van een nieuwe vloer... Wat ons betreft wordt het dan ook een dikke 10!
FOTO VAN MARCEL & CHRISTINE BUNDERS
Visgraat parketvloer
“Top bedrijf”
Betreft Total Home Concept Door Mieke Koorn op vrijdag 22 mei 2020 20
Keuken en laminaatvloer gekocht bij Total Home concept. Ze nemen ruim de tijd om alles door te nemen. Diverse gesprekken gehad. Ruim assortiment. Elke suggestie wordt meegenomen en indien mogelijk ook uitgevoerd. Altijd eerlijk advies gekregen. Installatie van de keuken ging perfect. Keurige ervaren installateurs. Natuurlijk ging er ook iets mis (kastdeur beschadigd en een te kleine kast maar was schuld van de fabriek). Maar de klasse van een bedrijf zie je pas als het ontstane probleem goed en adequaat opgelost wordt. En dat werd bij Total home concept perfect afgewikkeld. De vloer werd binnen een paar uur gelegd. Ligt er heel strak bij. Super tevreden over. Ook hier werd een kleine klacht direct opgelost! Kortom zeer zeer tevreden over Total home concept en onze super mooie keuken en vloer! Top bedrijf!
“Makkelijk te leggen”
Betreft Luxury Floors Door Marcel Hogenboom op woensdag 20 mei 2020 20
De bestelling is op een dingetje na prima verlopen. Op dinsdag even voor 2 uur een sms had van de bezorger Friso. En op woensdag stond hij 5 minuten eerder op de stoep dan dat hij aangegeven had. Hij is een man van wat ie zegt doet ie ook. Waar kom je dat nog tegen dat er een tijdstip gegeven wordt en ze ook daadwerkelijk zijn. Friso top bedankt voor de service. En luxury floors we gaan de vloer in het weekend leggen en dan reageer ik hier nog op.

Aanvulling ontvangen 10 juni 2020: Het betreft een klik pvc laminaat vloer. Werkt prettig, klikt goed en is makkelijk te leggen.
“Ging goed”
Betreft Luxury Floors Door M.A. van der Deure op dinsdag 19 mei 2020 20
Laminaat gekocht, zeer goed en duidelijik contact. chauffeur belde ruim bijtijds. bestelling moest garage in, chauffeur (bleek dezelfde chauffeur te zijn als bij de vorige bestelling namelijk Friso) dacht mee hoe de pallet het beste geplaatst kon worden. zeer vriendelijk, vrolijk, spontaan en beleefd. Alles ging goed en snel als verwacht!

Aanvulling ontvangen 5 juni 2020: Aankoop zelf gemonteerd. geen probleem gehad.
“Erg blij ermee”
Betreft Luxury Floors Door Berry Zwaard op vrijdag 15 mei 2020 20
Vanmorgen 15/5 om 7.45 al gewekt door uw goedgemutste chauffeur
Friso die ons bestelde laminaat kwam brengen en aangezien we al op
leeftijd zijn het geen enkel probleem vond om de pakken in de woonkamer
te leggen. Toppie, als het leggen a.s.dinsdag ook zo vlot gaat dan niets dan lof.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2020: Het laminaat is tot onze volle tevredenheid
vakkundig gelegd en we zijn er erg blij mee.
“Super goed bevallen”
Betreft Luxury Floors Door Phebe petiet op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een super mooie vloer besteld, en proefstukjes besteld was geen probleem! Levering was ook top. Een dag van te voren gebeld met de tijd volgende dat in het tijdsbestek aan de deur, super bezorger. Friso geloof ik. Dus helemaal top!

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Betreft een laminaat vloer 8 mm 8019 golden stream oak. Vloer ligt erin en is super goed bevallen.
“Gelegd laminaat”
Betreft Luxury Floors Door S. van den Bos op donderdag 7 mei 2020 20
ik heb laminaat gekocht met opstaande plinten. vandaag werd het geleverd.
ik wil met name Floris, de chauffeur, bij deze bedanken voor de grandioze service. Hij heeft de pallet voor de voordeur op de 1e verdieping afgeleverd. scheelde mij een hoop werk. Floris dank je wel voor deze extra service.

Aanvulling ontvangen 18 mei 2020: Ik ben momenteel bezig met het leggen van het laminaat en dat gaat goed.
“Hartelijk dank”
Betreft Luxury Floors Door C. J. Leeflang op donderdag 7 mei 2020 20
Vandaag is mijn 80 meter laminaat aangekomen. Wat een super behandeling. Precies zoals op de site te zien was. De ondervloer top. De plakstrips top. En wat een attente en vriendelijk bezorger. Goede manieren. Zijn naam is Friso of Frise. Maar complimenten voor deze man.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2020: Ik ben begonnen met de vloer en ben er content mee. Eerste 30 meter ligt. ik uitermate over te spreken ben is de ondervloer. Dit is een kwaliteit die ik niet had verwacht. Waarom zeg ik dit omdat de ondervloer van die mooie overlappingen heeft. Helemaal top. Hartelijk dank van een zeer tevreden client.
“Goed geregeld”
Betreft Europa Parket Door Jorn op woensdag 6 mei 2020 20
Wij hebben een laminaatvloer gekocht en laten leggen. Van tevoren netjes ingemeten door Europa Parket. Alles goed geregeld. Leggen ging goed en het ligt er goed in. Bijkomend voordeel dat de legger alleen kwam is dat ik niet meer naar de sportschool hoefde na het helpen sjouwen van het laminaat. Geintje natuurlijk, wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
“Zal blijven aanbevelen”
Betreft Luxury Floors Door Ronald op vrijdag 24 apr 2020 20
Goed advies gekregen in Kampen. Ik ben tot koop overgegaan van laminaat. Op de afgesproken dag is het laminaat afgeleverd. Speciale dank aan de bezorger Friso. We hadden 8.30 uur in Almere afgesproken maar hij was er ruim voor die tijd al. Bedankt voor de goede service en bedankt voor jouw hulp met het naar boven brengen van het laminaat. Met mijn gebroken voet had ik daar een dagtaak aan gehad. Ik kan Luxury Floors aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Laminaat is gelegd en het ging perfect. Ik ben de 4e persoon die op advies van mijn broer bij u heeft gekocht. Levering was perfect en ik ben dan ook zeer tevreden met de bezorger Friso. Na het leggen van het laminaat had ik 5 pakken laminaat over en dat wilde ik teruggeven. Helaas was dat niet mogelijk omdat het een restpartij betreft. Bij aankoop in Kampen heeft een medewerkster ons goed geadviseerd en ons is doorgegeven dat met een marge van 10% gerekend moest worden en dat eventuele overgebleven en ongeopende pakken retour konden. Ik heb daarover gebeld en mij is doorgegeven dat mijn bestelling een restpartij betreft en dat het laminaat derhalve niet terug kan worden genomen.
Bij een aankoop van rond € 850,-- verlies ik rond € 80,-- en dat vind ik toch wel veel geld. Ik zal mensen uw bedrijf toch blijven aanbevelen omdat het product goed is maar ik zal wel benadrukken dat goed gekeken moet worden of het bestelde een restpartij betreft.
“Laminaat helemaal goed”
Betreft Luxury Floors Door Samanta op donderdag 23 apr 2020 20
Heb laminaat gekocht ben heel blij en zeer tevreden hiermee. En ook chauffeur Friso wil ik heel erg bedanken voor zijn vriendelijkheid en het ruim op tijd bezorgen van mijn vloer
“Blij”
Betreft LAB21 Door J.venema op zaterdag 11 apr 2020 20
Het was in het begin moeilijk om een keuze te maken zoveel keuze in het laminaat ,maar ik ben blij met het laminaat dat ik heb gekozen .
FOTO VAN J.VENEMA
Gelegde laminaatvloer
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Piet Schilder op vrijdag 10 apr 2020 20
We hebben een laminaat vloer gekocht en deze is volgens afspraak gelegd. Helaas had de verkoper op de vestiging de lengte van de plinten niet goed gemeten. Na inmeten werd het ontdekt. Viel financieel flink tegen. Mede door coulance van het bedrijf zijn we tot overeenstemming gekomen. Jammer dat de plinten niet waren afgekit terwijl wij daar wel voor zijn belast. Dit is door een ander bedrijf gedaan.Al hebben we geen bevestiging gehad, denken we dat dit is opgelost.

Aanvulling ontvangen 10 april 2020: Vergeten te melden in de enquête dat verder heel tevreden zijn over de gelegde vloer.
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door wkf luijben op vrijdag 10 apr 2020 20
1. prima. je loopt als op een soort matras
2. heel speciaal de zgn. rand-afwerking
3. het enige minpunt was de nieit-afwerking van de openruimte boven de trap.

Aanvulling ontvangen 15 april 2020: Betreft een zgn. laminaat vloer, aangezien een PVC vloer niet nodig was op onze 1ste verdieping. Wat betreft het zgn. matras gevoel komt voornamelijk doordat de oorspronkelijke hardboard ondervloer is blijven liggen, waardoor er nu 3 "lagen" liggen. Het zgn. onafgewerkte zijvlak van de vloer boven de trap heb ik zelf "bijgewerkt". Natuurlijk niet op de juiste wijze – en niet zo mooi- aangezien ik geen juist "snij"materiaal heb.
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Jeroen Vos op vrijdag 10 apr 2020 20
Service van het winkelpersoneel is top. Helaas beginnen plinten los te raken en was er te weinig materiaal besteld na de voorinspectie.

Aanvulling ontvangen 14 april 2020: Ik heb een laminaatvloer aangeschaft en laten leggen.
FOTO VAN JEROEN VOS
Gelegde vloer
“Geen probleem”
Betreft LAB21 Door Evelien Hogewerf op vrijdag 10 apr 2020 20
Duidelijke onze wensen kenbaar gemaakt, hierop een mooie vloer uitgekozen volledig naar onze wens, onderhoudsvriendelijk met een hond en 2 kinderen. Verschillende proefplanken mee gekregen, geen probleem.

Aanvulling ontvangen 14 april 2020: Wij hebben een quality-line forrest laminaatvloer laten leggen. De vloer is al gelegd, persoon die dit gedaan heeft heeft dit keurig gedaan, geen opmerkingen over. Enige minpuntje vonden we dat je vooral al moest betalen.
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door Remco van Kuik op vrijdag 10 apr 2020 20
Hele vriendelijke man in de winkel die mij keurig geholpen heeft. Ik kwam voor een houten vloer. Vond dit toch te duur en uiteindelijk heb ik een kwalitatief zeer goede en hele mooie laminaatvloer gekocht. Ook de mannen die de vloer gelegd hebben, hebben dit keurig gedaan. Al met al zeer tevreden!
FOTO VAN REMCO VAN KUIK
Gelegde laminaatvloer
“Aanrader”
Betreft LAB21 Door Hans Den Hertog op vrijdag 10 apr 2020 20
Voor de 1e etage van een jaren-30 woning heb ik laminaat laten leggen. De keuze is natuurlijk reuze, maar mede dankzij de vriendelijke, adequate advisering kwam ik snel tot een keuze. Ook de planning en het leggen van de vloer waren zeer goed, plezierig qua communicatie en de afwerking boven verwchting. Een aanrader dus.
“Schitterend”
Betreft Luxury Floors Door Tamira van der Hout op donderdag 9 apr 2020 20
Ik heb een schitterende laminaatvloer gekocht die perfect is gelegd en zo snel.
“Positief”
Betreft Luxury Floors Door Sjell op maandag 6 apr 2020 20
Vandaag heeft Friso onze laminaat geleverd. De afspraak stond tussen 8:30 en 9:30. 8:38 kwam hij keurig het terrein op rijden en heeft ons vriendelijk te woord gestaan. Hij heeft ons zelf nog even geholpen om de pallet in de hal te zetten. Al met al een hele fijne ervaring! Dankjewel Friso!
FOTO VAN SJELL
Laminaatplanken
“Zeer tevreden”
Betreft Luxury Floors Door PietSinteur op vrijdag 3 apr 2020 20
Duidelijke website, snelle en goede levering.

Aanvulling ontvangen 6 april 2020: Ik heb laminaat gekocht met gratis ondervloer en grondplinten. Ik ben zeer tevreden over het contact met uw bedrijf,en ik ben zeer tevreden over de levering,netjes bij mij aan de voordeur.
“Zeer mooi laminaat”
Betreft Luxury Floors Door A.H. op woensdag 1 apr 2020 20
Laminaat gekocht, komt overeen met de afbeelding op het Internet en is zeer mooi. Kwalitatief, zoals beschreven, goed. Mijn bijzondere dank aan de super vriendelijke en behulpzame bezorger! Zijn naam was volgens mij Friso? In ieder geval betreft de bezorging op 29 januari in Huizen.
“Super”
Betreft Boer Staphorst Door G.H. de Haan op zaterdag 7 mrt 2020 20
Aangeschaft 2018 keuken, laminaatvloer, binnendeuren en verbouwing kamer/keuken via Boer Staphorst laten doen en in 1 woord SUPER. Geholpen door Angela(keuken), Henri (plaatsing), Albert (verbouwing) Martien (deuren) en zo kan ik wel doorgaan. Alle afspraken en services zijn goed nagekomen en de klant staat bovenaan in het vaandel !! Aanrader voor ieder die haar aankopen/keuken etc.via Boer wil laten doen
FOTO VAN G.H. DE HAAN
Onderdeel keuken
“Erg bedankt voor de inzet”
Betreft George van Dijke Door Fam.Baldée op dinsdag 3 mrt 2020 20
In februari heeft de firma George van Dijke onze badkamer verbouwd. Wat zijn we blij met deze keuze die we gemaakt hebben. Tegels uitgezocht in Numansdorp waar we vriendelijk en goed geholpen zijn. Bij de Plieger de badkamer uitgezocht, daar ook vriendelijk, geduldig en met juiste advies geholpen. Toen begon de verbouwing....wat een super team aan personeel! Alles werd netjes afgedekt, trap, laminaat enz. De mannen werken hard en met veel passie en kennis en alles gaat in goed onderling overleg met elkaar en met ons, geweldig!! Wat hebben jullie een super mooi werk en eindresultaat afgeleverd! Mannen...Joop,Jaap,Aad,Rob,Cor en Rien nogmaals heel heel erg bedankt voor jullie inzet!!
FOTO VAN FAM.BALDÉE
Het resultaat
“Laminaataankoop”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Paul Melkert op woensdag 12 feb 2020 20
Ik heb in de mooie showroom van Stox met de ervaren verkoop leider Jose Sanchez mijn laminaat uitgezocht. Hij heeft verder alles in gang gezet. Het brengen van het laminaat naar de 4de verdieping, het leggen van het laminaat door vakkundig personeel en de mooie afwerking en uitstraling. Ben bijzonder tevreden over de 100% service van Stox vloeren en keukens.
“Goede service”
Betreft Luxury Floors Door Zandvliet op maandag 27 jan 2020 20
We hebben laminaat gekocht voor de hele woning. Netjes geholpen en enorm veel keuze in verschillende prijsklassen. We hebben bij de bestelling voor de bovenverdieping de standaard ondervloer gekozen (gratis) en voor beneden een extra geluiddempende ondervloer van 2mm (beetje bijbetalen). De levering was keurig op tijd, maar al snel bleek dat de ondervloer voor boven niet in de vrachtwagen lag. De chauffeur gaf aan dat deze de volgende dag dan alsnog geleverd zou worden en inderdaad keurig op tijd stonden de volgende ochtend de resterende rollen ondervloer voor de deur. Een paar dagen later ben ik de vloer gaan leggen. Na verloop van tijd bleek dat ik te weinig ondervloer voor beneden had. Ik had 55m2 besteld en 6 rollen ontvangen. Ik was ervan uitgegaan dat er 10 meter op een rol zat, maar ik bleek uit eindelijk 6 rollen 'premium' ondervloer te hebben gekregen van 3,2 mm dik (ipv 2 mm) en daarvan zit maar 7 meter op een rol... 13 meter te weinig dus... Ik heb vervolgens Luxury Floors gebeld. Al snel bleek dat de ondervloer die ik ontvangen had veel duurder was dan wat ik had besteld en ze verzochten mij deze weer terug te brengen naar de winkel om om te ruilen. Aangezien er al een groot deel lag, leek me dat niet zo'n goed idee. De verkoper aan de telefoon snapte dat wel. In eerste instantie probeerde hij mij het ontbrekende deel (van de duurdere vloer) nog te verkopen, maar uit eindelijk gaf hij aan dat het resterende deel zsm kosteloos nageleverd zal worden. Dat noem ik goede service! Het ging even mis, maar ze hebben het keurig opgelost.
FOTO VAN ZANDVLIET
De laminaatvloer
“Laminaatvloer”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Rick op donderdag 9 jan 2020 20
Afgelopen jaar hebben we een laminaatvloer besteld bij Stox voor ons nieuwe woning. We werden geholpen door Jose en zijn erg tevreden over het deskundig advies en klantgericht service. De communicatie was soepel en zorgvuldig waardoor we de juiste keuzes konden maken. De vloer is op tijd bezorgd en wij kozen voor het leggen via Stox. Het eindresultaat is erg mooi geworden en we zijn er heel blij mee. Kortom, goed geholopen en vriendelijke service!
“Vol tevreden”
Betreft Total Home Concept Door PRB op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een keuken en laminaat vloer gekocht bij Ronald. Veel veel energie en gedrevenheid heeft hij onze wensen vertaald naar het eindresultaat. Dikke prima.

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: Aankoop is in april 2019 gemonteerd en sindsdien tot volle tevredenheid in gebruik.
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Diana op donderdag 12 dec 2019 19
Wij hebben een laminaatvloer besteld en laten leggen. Mounir heeft ons ontzettend goed geadviseerd en heeft alles in het werk gesteld om de vloer op korte termijn te leveren en te leggen. De vloerlegger was zeer klantvriendelijk en echte vakmensen.
“Chapeau”
Betreft Luxury Floors Door Nick op woensdag 27 nov 2019 19
Wij hebben voor 100m2 laminaat gekocht voor de goedkoopste prijs die wij van dat type konden vinden. In de winkel werden wij uitstekend geholpen en tegemoetgekomen met een snellere legdatum voor een prijs zo laag dat wij die nog nergens uberhaupt in de buurt van die prijs hebben gevonden. Het leggen van een ingewikkelde 100m2 ( een aantal ronde muren) was op een zondag in 3,5 uur prachtig gelegd, chapeau voor de leggers. Niks anders dan lof voor dit bedrijf!
“PVC vloer en laminaatvloer”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door U. Burleson. op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben voor onze nieuwe woning een Pvc vloer en laminaat gekocht. Milco van Stox heeft ons super goed geholpen en geadviseerd. Hij heeft enorm veel geduld en niks is te gek of te veel. De leggers van de vloer, Mark en Michael, hebben de vloer netjes en mooi gelegd binnen afzienbare tijd. Ik zou Stox en de leggers van de vloer zeker bij iedereen aanraden. U krijgt waar hoor uw geld en niet te vergeten, hele goede service.
“Aanrader”
Betreft Europa Parket Door Willem op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht, zeer vriendelijk geholpen in de winkel
Daarna een vakkundige medewerker langs geweest om alles door te nemen en nogmaals alles in te meten. Daarna is de vloer gelegd door een zeer vriendelijke en vakkundige medewerker die echt trots is op z'n werk en alles uit de kast haalde om het zo netjes mogelijk te leggen. Top verlopen, ik kan het iedereen aanraden
“Erg mooi”
Betreft Europa Parket Door Marianne op dinsdag 5 nov 2019 19
Ik heb een prachtig laminaat gekocht bij Europa parket. Het team van specialisten heeft gedurende de periode van aanschaf van dit laminaat tot het moment dat ik er elke dag van mag genieten super goed geholpen. De vriendelijkheid, vakkundigheid, enthousiasme en liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ik ben dankbaar dat zij als specialisten op het gebied van vloeren zich inzetten om van een huis een thuis te maken.
“Erg blij”
Betreft LAB21 Door Arno op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben een pvc vloer en laminaat bij lab21 gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden hoe wij geholpen zijn en hoe kundig de vloer snel gelegd is. Erg blij met het resultaat.
FOTO VAN ARNO
Laminaatvloer
“Heel blij met ze”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Martie op donderdag 31 okt 2019 19
Heel fijn geholpen en goed advies gekregen, zelfs de vloerleggers denken mee, echte vakmensen en heel aardig. Er ligt hier een prachtige laminaatvloer. Stox, bedankt voor jullie inzet.
“Prima”
Betreft LAB21 Door H. Castelein op woensdag 30 okt 2019 19
De laminaatvloer die we kochten is een juweel in onze huiskamer. De afhandeling tot het leggen verliep prima, eigenlijk was er enkel moment dat er onduidelijkheden waren. En als de kers op de taart was de vloeren legger, wat een vakman die zeer prettig was in de omgang en zeer goed communiceerde. LAB21 zal ik zeker in onze omgeving bekend makem.