Feedback

Laminaat Vloeren

Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 8,0
Laminaat is door de aantrekkelijke prijs een populaire vloersoort. In dit artikel wordt meer verteld over de voor- en nadelen van deze vloersoort.

Soorten
Laminaat is beschikbaar in verschillende sterktes en slijtvastheid. De kwaliteit van laminaat kan worden herkend aan het klasse nummer. Deze varieert van 21 tot en met 34. Hoe hoger het nummer hoe beter de kwaliteit. Gebruik voor de woonkamer en keuken minimaal klasse 23. Laminaat met een lage klasse heeft meer last van slijtage en vocht.

Materiaal
Laminaat bestaat uit een aantal samengeperste lagen waarvan alleen de bovenste laag bedrukt is met een motief. Dit motief is meestal een houtstructuur. De overige lagen bestaan uit kunststof en hdf.

Levensduur
De levensduur van laminaat hangt af van het klasse nummer en de dikte van het laminaat. Laminaat met hogere klasse nummers is beter bestand tegen slijtage. Bij normaal gebruik gaat een laminaat vloer van 6mm dik minimaal 5 jaar mee. Laminaat met een dikte van 9mm gaat bij normaal gebruik minimaal 20 jaar meer.

Geluidsoverlast
Indien de laminaat vloer gelegd wordt zonder goede ondervloer en niet verlijmd is, kan de vloer gehorig zijn. Het contactgeluid kan goed worden verminderd door te kiezen voor een goede ondervloer.

Vochtbestendigheid
Laminaat kan niet goed tegen vocht. Dit kan er voor zorgen dat het laminaat gaat bobbelen. Verwijder water dan ook zo snel mogelijk van de vloer. De vochtbestendigheid kan worden vergroot door een goede ondervloer aan te leggen.

Vlekgevoeligheid
Laminaat is door de kunststof toplaag relatief goed bestand tegen vlekken. De toplaag zorgt er tevens voor dat laminaat een hygiënische vloersoort is. Er kan geen vuil in de vloer trekken.

Krasvorming
Laminaat is krasbestendig, maar niet krasvrij. Zand en ander vuil kunnen ervoor zorgen dat er krassen in de vloer komen. Voor lichte krassen aan het laminaat bestaan er reparatiesetjes.

Vloerverwarming
Bepaalde soorten laminaat zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarbij moet rekening worden gehouden met het isolatiemateriaal. Het isolatiemateriaal kan er voor zorgen dat de vloerverwarming niet optimaal werkt. Het is belangrijk om aan uw leverancier te vragen of uw laminaat geschikt is voor vloerverwarming.

Uitstraling
Laminaat op de vloer heeft de uitstraling van een hoogwaardige vloerbedekking zoals hardhout, maar is wel een stuk goedkoper.

Schoonmaken en onderhoud
Laminaat is gemakkelijk schoon te houden door middel van een stofzuiger en een dweil. Een groot voordeel van laminaat is dat het geen periodiek onderhoud vergt.

Montage
Het is mogelijk laminaat te verlijmen aan de vloer. Echter worden de meeste laminaatvloeren zwevend (niet verlijmd aan de ondergrond) geplaatst. Tussen de kale vloer en het laminaat wordt vaak een geluidsdempende en egaliserende ondervloer gelegd. Het laminaat zelf kan op twee manieren aan elkaar bevestigd worden: lijmen of klikken. Het verlijmen van laminaatdelen is nogal precies werk en er ontstaan vrijwel altijd naden. Vanwege deze nadelen is kliklaminaat veruit het populairst. Vrijwel elk merk heeft zijn eigen kliksysteem, de basis is echter overal hetzelfde. Twee laminaatplaten kunnen in elkaar ’geklikt’ worden zodat deze vast aan elkaar verbonden zijn. In de regel kunt u zelf de laminaat vloer leggen.

Merken en producenten
Er zijn heel veel producenten van laminaat. In Nederland bekendere merken en producten van laminaat zijn: Quick-Step, BerryAlloc, Parador, Meister, Floorline Egger, Pergo, Balterio, Vita, Kronotex, Alsafloor, Tarkett, Krono Original en Saffier.

Kosten
Reken op prijzen vanaf ca. 5 euro tot ca. 45 euro per vierkante meter. In de regel is duurder laminaat van een hogere klasse kwalitatief beter.

Conclusie
Laminaat oogt als een luxe houten vloer tegen veel lagere kosten. Ook als u maar een klein budget heeft zijn er voldoende mogelijkheden om een mooie vloer te leggen. Let bij de aanschaf wel op de klasse specificatie, hierbij geldt: hoe hoger, hoe beter.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 413 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,4 uit 258 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,2 uit 52 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 760 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste Laminaatwinkels bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Uitermate tevreden”
Betreft t Vloerenhuis Door Bernard de Koning op zondag 27 nov 2022 22
Wat een prettig bedrijf. Eerst geïnventariseerd naar soort woning. Daarna bijzonder goed geadviseerd over de soort vloer. Wij kozen voor laminaat voor het gehele appartement. De parketeur was een vriendelijke en vakbekwame man. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf. Een aanbeveling.
“Erg tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Jessi Mok op woensdag 2 nov 2022 22
Laminaat gekocht bij Luxury Floors incl legservice. Murat werkt nauwkeurig, snel en hard. Ik ben erg tevreden en blij dat mijn vloer door Murat is gelegd. 80m2, 2 verdiepingen en hij was in 1 dag klaar. Een echte aanbeveling!
“Erg tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Peter Aarts op dinsdag 25 okt 2022 22
Mijn schoonzoon Sjors en dochter Sofieke hebben een pvc laminaat vloer gekocht bij Luxury Floors voor hun opknap huis. Zelf veel klussen om de kosten te drukken. Veel lof hebben wij voor Shaik van de Egaliseerder. Hij heeft hun voortreffelijk geholpen met zijn kennis en bereidwilligheid ten einde te komen tot een top resultaat vloer. Klaar voor het PVC laminaat. Shaik en zijn assistent verstaan hun vak. Echte toppers. Hulde aan Shaik en zijn assistent. De Pvc vloer is daarna gelegd en wij zijn erg tevreden. Vakmannen.
FOTO VAN PETER AARTS
“Een prachtige waterproof vloer”
Betreft LAB21 Door C. Nieuwenburg op zondag 9 okt 2022 22
Ik ben erg blij met mijn Topline waterproof Derbyshire laminaatvloer. Het leggen ging goed. De kleur is prachtig. Heb 3 katten die soms met hun waterbak kliederen. Dan is een waterproof vloer heel fijn.
FOTO VAN C. NIEUWENBURG
“De vloer bevalt goed”
Betreft LAB21 Door Achilles Speksnijder op woensdag 5 okt 2022 22
De verkoper, Douwe, was vriendelijk, behulpzaam en had veel kennis. De vloer bestellen in de showroom was hierdoor makkelijk en alles was zo geregeld. Ook met de bezorging ging alles goed. Het transportbedrijf gaf een goede schatting van de levertijd en de vrachtwagenchauffeur zelf belde vlak voor bezorging. De vloer zelf bevalt goed. PVC is wel prijzig, maar het materiaal voelt solide aan. De textuur is even wennen aan de voeten, maar eigenlijk loopt het best prettig en het was makkelijk te leggen. Vooral het op maat maken van de planken was in vergelijking met laminaat écht een makkie, al blijven hoekjes e.d. lastig. Via de telefoon nog extra bijbesteld, om gelijk maar de hele woning te doen. Dit verliep ook allemaal goed, en een spoedlevering was geen probleem, zodat we gewoon door konden gaan met de vloer leggen. Eigenlijk dus gewoon tevreden, vooral over de service van iedereen van Lab21 en het transportbedrijf bij beide leveringen. Alleen de prijs is even slikken, maar dat is conform de marktprijs voor een kwalitatieve PVC vloer.
FOTO VAN ACHILLES SPEKSNIJDER
“Hartelijk dank”
Betreft Luxury Floors Door Jack Westendorp op dinsdag 4 okt 2022 22
Vandaag laminaat laten leggen door Luxury Floors. Het ging om 16 m2 en werd gelegd door Hassan met hulp van zijn partner. De vloer werd gelegd in ± anderhalf uur en ziet er echt super uit. Hij is ook perfect afgewerkt met plakplinten. Verder heeft hij ook nog het oude laminaat in de gang gerepareerd. Jongens, nogmaals, hartelijk dank.
“Fijne uitleg bij het aanschaffen”
Betreft LAB21 Door Ohvenema op maandag 3 okt 2022 22
Vriendelijke medewerkers. Goede technische uitleg bij het aanschaffen van pvc laminaat
FOTO VAN OHVENEMA
“Tevreden”
Betreft LAB21 Door J.Schalkx op zondag 2 okt 2022 22
Wij zijn tevreden met onze PVC laminaat. Gasten die het niet kenden. Gemakkelijk in onderhoud. Alle meubels passen erbij. Stofzuigen gaat gemakkelijk.
“Tevreden”
Betreft LAB21 Door Chris de Klerk op donderdag 11 aug 2022 22
60 m2 laminaat gekocht. Merk Portwood Buffalo Oak 7mm 4V. Advies in de winkel heeft op een prettige manier plaatsgevonden.Proef stukken meegekregen. Telefonisch was met goed bereikbaar. Ook het bestellen en brengen van het laminaat heeft correct plaatsgevonden. Het ziet er mooi uit. zie foto's. Ik ben tevreden.
FOTO VAN CHRIS DE KLERK
“Laminaat en pvc”
Betreft LAB21 Door Vd Linden op maandag 25 jul 2022 22
We hebben PVC voor beneden en laminaat voor de slaapkamers gekocht. Prima uitleg en keurig op afgesproken dag geleverd. Was wel jammer dat alles op een pallet stond. Deze was door de chauffeur bijna niet uit de vrachtwagen te krijgen beste man had een simpele pallet wagen tot zijn beschikking.volgens mij was het transportbedrijf een beetje verkeerd met de Arbo regels aan het werken. Chauffeur had minstens een EPT MOETEN hebben pallet woog zeker 900 kg mogelijk nog meer.
“Aanschaf laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Klok op donderdag 30 jun 2022 22
Laminaatvloer grayish en zeer tevreden. Bij warme muren is ook de vloer wat warmer van kleur.
FOTO VAN KLOK
“Goed advies”
Betreft LAB21 Door Saskia op dinsdag 28 jun 2022 22
Goed advies gekregen voor een vloer in de serre. Moest dus tegen verschillende weersomstandigheden kunnen en we kwamen uit op een pvc klik laminaat.
FOTO VAN SASKIA
“Een prachtige vloer”
Betreft LAB21 Door Fam. Siegenbeek van Heukelom op dinsdag 28 jun 2022 22
Wij kochten onze Top-line Laminaat Berkshire vloer bij de Lab21 vestiging in Oostzaan. Hier werden wij door Johan de Leeuw adequaat voorgelicht over de kwaliteit van diverse vloeren. Onze keuze was snel gemaakt en daar hebben we geen spijt van: een prachtige vloer die zich goed laat reinigen. Ook werd schade aan een van de geleverde pakken laminaat door de hoofdvestiging in Amersfoort snel en correct afgewikkeld. Wij bevelen Lab21 van harte aan!
FOTO VAN FAM. SIEGENBEEK VAN HEUKELOM
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door M. Groot op dinsdag 28 jun 2022 22
Prettige ervaring met LAB21. Ten eerste een prettige, informele en ontspannen verkoper die ons nuttige informatie gaf. Ik heb de laminaat vloer zelf gelegd op de bovenste verdieping van ons huis. Dit was zo goed bevallen dat we voor de begane grond hetzelfde laminaat hebben besteld. En wederom zelf gelegd. Zeer tevreden over het resultaat!
FOTO VAN M. GROOT
“Tevreden over de vloer, maar minder over de legger”
Betreft LAB21 Door Nicolet Winters op maandag 27 jun 2022 22
Ik heb twee vloeren gekocht een pvc vloer en pvc laminaat. Ruime keuze in de winkel en kundig advies. Ook goede service bij het aanpassen van de bestelling enz. Over een van de leggers die namens Lab 21 komt zijn we minder tevreden. Werkte slordig en heeft de plinten beschadigd. De eerste vloer is wel heel netjes en kundig gelegd
“Mooie laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Marijke Beijleveldt op dinsdag 10 mei 2022 22
Laminaat gekocht. Goed geholpen bij het maken vd keuzes.
FOTO VAN MARIJKE BEIJLEVELDT
“Vloerdelen werken”
Betreft LAB21 Door Gerrit Boute op woensdag 13 apr 2022 22
Wij hebben een PVC-laminaat vloer gekocht bij LAB21. Bij de aankoop hebben wij vooraf gevraagd aan de verkoper (locatie Breda) wat voor ons de beste oplossing was. Want wij hadden nogal wat wensen. Wij hebben een vloer met vloerverwarming en een hond waarbij wij hebben aangegeven dat we een vloer wilde die redelijk krasbestendig was. Door LAB 21 werd een PVC Laminaat vloer aangeraden welke een steviger rug had waar cement in verwerkt was. Ideaal geschikt voor onze toepassing. Op onze vraag of deze vloer zelf gelegd kon worden gaf de verkoper aan dat dit juist een vloer was, die uitermate geschikt was om zelf te leggen en uitsteken voor het gebruik met een hond. Hij demonstreerde dit nog met het krassen met een sleutel. Na het leggen van de vloer waren wij ook uitermate content met het resultaat. Een prachtige vloer. Die er keurig inlag, waarbij wij natuurlijk rekening hebben gehouden met de leginstructie inclusief het stookschema van de vloerverwarming voor het op de juist manier van opstoken. Na enige tijd begon er hier en daar wat kleine kiertjes te ontstaan en hier en daar wat kleine stukjes van het PVC af te brokkelen. Daarop hebben wij contact opgenomen met LAB21 en hen hiervan op de hoogte gesteld.
LAB21 stelde daarop de vraag hoe wij de vloer gelegd hadden. Natuurlijk hebben wij aangegeven dat deze vloer in overeenstemming met de door LAB21 aangegeven leginstructie te hebben aangebracht. Ik heb hen direct foto's gestuurd van hoe de vloer erin lag direct na het aanleggen en hoe de situatie nu was. De reactie van LAB21 was, en ik dacht dit is een grapje, stelt dat je geen zware dingen zoals een keukenblok of ander sinds op je vloer mag plaatsen. Dit was ons vooraf niet gemeld, want anders hadden wij deze vloer nooit gekocht. En wat melde LAB21 nog meer, dat als je de vloer zelf legt de garantie vervalt. Bij het verzoek voor garantie beloofde LAB21 alles naar wens op te lossen en er zou een monteur langs komen om de schade vast te stellen. Maar blijkt nu dat ze helemaal geen garantie geven van wege het feit dat er keukenblok op de vloer is geplaatst en sluiten daarmee het dossier en laten ons als klant gewoon stikken. Kortom: Koop nooit een vloer bij LAB21 het is een onbetrouwbaar bedrijf die wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid en zijn klanten laat stikken.
“Super geregeld”
Betreft LAB21 Door Jelmer op dinsdag 29 mrt 2022 22
We hebben voor de bovenverdieping een nieuw laminaat besteld. Super kwaliteit en van koop tot leg was super geregeld!
“Mooi vloeren, niet tevreden over de vloerenleggers”
Betreft LAB21 Door Mevr. de Wit op maandag 28 mrt 2022 22
Wij hebben zowel een PVC visgraatvloer als een laminaatvloer gekocht bij Lab 21 in Utrecht. Beide vloeren zijn erg mooi en we zijn erg tevreden, echter zijn wij minder tevreden over de vloerleggers. De leg afspraak is enkele malen verplaatst en ook ze moesten een aantal keer terug komen om de vloer te leggen...tot 2 keer toe moest er materiaal bijbesteld worden (en moesten wij bij betalen) en de vloerleggers lieten een hoop troep achter. Ook zat er veel lijm op de muur en delen van de vloer, wat moeilijk te verwijderen is. De plinten komen na 2 maanden al los van de muur en ook de muren en deuren zijn op meerdere plekken beschadigd door de vloerleggers.
Kortom: over de vloeren zelf zijn wij erg tevreden, maar over de de vloerleggers zijn wij niet te spreken! Wij raden aan om met andere vloerleggers te gaan werken, dit voorkomt een hoop problemen.
FOTO VAN MEVR. DE WIT
“Erg tevreden over de plaatsing van onze keuken”
Betreft Boer Staphorst Door Fam. Hietberg op dinsdag 8 mrt 2022 22
Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze keuken door Boer. We werden bij de verkoop prettig geholpen, goed tussentijds op de hoogte gehouden over de levering, en de montage is goed en zorgvuldig gedaan. De monteur is zelfs nog een keer terug geweest, omdat de afzuigkap er even weer af (en later weer op) moest vanwege de schilderwerkzaamheden. We hadden zelf (heel dom) een schroefje over het hoofd gezien, waardoor dit niet lukte. Verder bleek er geen demper te kunnen op een kastje waar een prullenbak in werd gemonteerd. We waren hier vooraf niet van op de hoogte en ervaarden dat dit in de praktijk niet prettig werkte. In overleg wordt er een nieuw frontje besteld voor dit kastje, zodat de demper er weer op kan en we een losse afvalemmer kunnen plaatsen. De enige tegenvaller is tot nu toe het werkblad (laminaat) waar al een kring/afdruk op zat, erg vlekgevoelig is en ondanks de juiste schoonmaakinstructies zichtbare schade heeft opgelopen. Vreemd, omdat we voordien een werkblad hadden van hetzelfde materiaal en daar nooit problemen mee hebben gehad. Boer pakt dit nu op met de leverancier en we vertrouwen er op dat ook daar een goede oplossing voor komt.
Een geweldige extra service: We hadden rondom de aanschaf van onze keuken een gebarsten badkamertegel met risico op lekkage. We konden nergens een tegelzetter vinden die in deze drukke Corona-tijd een paar tegels en voegen kon vervangen. Ondanks enorme drukte bij het montagebedrijf van Boer, is er toch een paar uur vrij gemaakt om dit voor ons te regelen. We zijn daar geweldig blij mee.
“Een pvc en laminaat vloer”
Betreft Europa Parket Door Bunt op dinsdag 1 mrt 2022 22
Een pvc-vloer voor de gehele begane grond en een laminaat-vloer voor de gehele 1e verdieping gekocht. Prettig en duidelijk advies bij aankoop in toonzaal. Vriendelijke en nette medewerkers die vloeren hebben aangebracht met als eindresultaat 2 prachtige vloeren waar we jaren plezier van zullen hebben!
“Superblij met mijn warm grijs eiken vloer”
Betreft Luxury Floors Door Ray op zaterdag 26 feb 2022 22
Vorige week is mijn laminaat-vloer 'warm grijs eiken' gelegd, en wij zijn superblij met deze vloer. In de winkel ben ik goed geholpen bij mijn keuze voor deze vloer door Eric. Twee dagen voor het leggen werd het laminaat gebracht om te acclimatiseren. Ik werd keurig gebeld dat men 10 minuten later was door file. Het leggen werd gedaan door Mustafa (Musti) met hulp van Bas. Deze Musti is een geweldig! Vakman met veel humor. Alles werd naar wens gedaan en de plakplinten zijn prachtig en bekwaam aangebracht.
Elke ochtend als ik in de woonkamer kom, word ik vrolijk van deze prachtige vloer! Goed gedaan. Ik kan iedereen Luxury Floors van harte aanbevelen.
“De vloer is keurig gelegd”
Betreft Europa Parket Door L.van de ploeg op zaterdag 5 feb 2022 22
Dit was de derde keer dat wij bij Europa parket een vloer gingen kopen. Als vanouds werden wij op een prettige wijze geholpen en was de vloer snel uitgezocht. De laminaat vloer ligt er keurig in gelegd door een medewerker die weet wat Service betekend. Hij dacht goed mee en was meer dan behulpzaam en zeer prettig in omgang. Nogmaals dank je wel.
“Erg tevreden over het gehele proces”
Betreft LAB21 Door Ursula op maandag 31 jan 2022 22
We hebben een laminaatvloer gekocht voor de begane grond. We zijn erg tevreden over het advies wat we kregen bij het bestellen van de vloer, de snelheid waarmee de producten zijn geleverd en de vakkundigheid van de laminaat legger. Lab 21 is zeker door ons aan te bevelen!
“Niet tevreden”
Betreft LAB21 Door Ton van der Plas op vrijdag 28 jan 2022 22
De verkoper was goed op de hoogte van zijn producten. En wist in no time naar wat wij op zoek waren.

Aanvulling ontvangen 31 januari 2022: Ik zou graag ook willen vermelden dat lab 21 van de gelegenheid van de drukte gebruik maakt dat de klant het gehele bedrag van tevoren dient te betalen. Ik heb alles uit de kast geprobeerd te halen om dat te veranderen maar tevergeefs. Ik heb daardoor de verhuizing zelf met mijn eigen auto verricht. Ook heb ik het laminaat parket wat in de regen bezorgd is zelf naar boven gebracht. Ook was er volgens lab 21 niet volgende betaald. Ik heb uit onmacht maar het resterende bedrag bedrag betaald wat ik na een maand weer gestorneerd heb gekregen.
“Proces kon beter”
Betreft LAB21 Door Mohan op vrijdag 28 jan 2022 22
Laminaatvloer gekocht en laten aanbrengen.
“Wit laminaat voor de slaapkamer”
Betreft LAB21 Door Petra Brands op zondag 9 jan 2022 22
We waren op zoek naar een wit laminaat voor in onze (kleine) slaapkamer; zijn naar volle tevredenheid en op een persoonlijke wijze geholpen door de mensen van vestiging Eindhoven.
“Nieuwe laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Maira Vermeulen op zondag 9 jan 2022 22
Wij hebben afgelopen september een laminaat vloer gekocht. Nadat we een paar keer hebben gekeken in de showroom. De vloer Bleaches is onze keuze geworden, nadat we eerst een proefstaal mee naar huis konden nemen om zeker te zijn van de kleur. Het meenemen van een proefstaal was wel een gedoe, omdat de staal 'weg' was. Aangezien de showroom niet over een magazijn met voorraad beschikt moest ik een paar keer opnieuw contact zoeken en langs gaan voor ik de staal kon meenemen. Gelukkig hadden we de tijd, maar er ging wel meer dan een maand overheen. En ik moest er steeds zelf achteraan.
FOTO VAN MAIRA VERMEULEN
“Sommige planken tijdens transport beschadigd”
Betreft LAB21 Door F.J.Allersma op zaterdag 8 jan 2022 22
In de zaak zelf prima geholpen, niets mis mee. Alleen jammer dat het laminaat op een pallet geleverd werd, helemaal omwikkeld met plastic. Bij het verplaatsen van de pakken bleek 1 pak open te zijn, d.w.z. helemaal geen plastic beschermlaag erom heen en was 1 pak beschadigd door te strakke spanbanden, waardoor de planken ook waren beschadigd. Heb het verder wel gered, pakken genoeg, maar dit was even jammer.
FOTO VAN F.J.ALLERSMA
“Goed advies”
Betreft LAB21 Door A. Vissenberg op zaterdag 8 jan 2022 22
Goed advies gekregen, kreeg enkele stalen van laminaat mee om de kleuren in thuis situatie te bekijken. Verder werd alles netjes afgehandeld zoals o.a. hoe betaling ging en bezorging.
FOTO VAN A. VISSENBERG
“Aankoop tegel laminaat”
Betreft LAB21 Door Santerello op vrijdag 7 jan 2022 22
Goed advies. Mooie en goede kwaliteit tegel-laminaat. En goede aflevering.
“Vloer ziet er prachtig uit”
Betreft LAB21 Door Dick van Dijk op donderdag 6 jan 2022 22
Wij hebben PVC laminaat gekocht zoals aanbevolen, dit in verband met vloerverwarming door ons hele appartement. Er is 90m2 drempelloos is gelegd. Het ziet er prachtig uit en is prettig om op te lopen ook het schoonmaken is zowel makkelijk als snel klaar. Al met al zijn wij heel tevreden en genieten van onze vloer.
“Super”
Betreft Kitchen4all Door Roland Pleune op maandag 3 jan 2022 22
Mijn ervaring is dat er netjes en op tijd is geleverd. De monteurs waren er op tijd en hebben hard en nauwkeurig gewerkt. Ze denken ook mee in mogelijkheden en oplossingen met de klant. Bv het laminaat kwam niet helemaal uit en dat hebben voor mij opgelost. Ze gingen niet eerder weg tot dat alles werkten en gemonteerd was. Ik vond de monteurs super.
FOTO VAN ROLAND PLEUNE
“Een houten en laminaat vloer”
Betreft Europa Parket Door Katie op woensdag 1 dec 2021 21
Wij hebben zowel een houten vloer als een laminaat vloer laten leggen. Levering op beloofde datum. De mannen hebben keurig werk geleverd.
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door Schillemans op dinsdag 16 nov 2021 21
Goed geholpen ruim de tijd genomen voor juiste advies en keuze laminaat. Levering afspraak zeer stipt .... Maar allerbelangrijkste vloer was simpel te leggen en resultaat mag er zijn, zijn zeer tevreden met nw laminaat
“Heel tevreden”
Betreft Europa Parket Door Esther van Munster op donderdag 4 nov 2021 21
Allereerst zijn we heel tevreden over het meedenken en het inplannen van de afspraken. We moesten in korte tijd verhuizen en het is de mensen van Europa Parket gelukt om alles binnen die tijd te regelen. Verder is de laminaatvloer op zolder prachtig. Strak gelegd en goed meegedacht over hoe we de plakplinten wilden. De vloer beneden is mooi opgeschuurd en in de olie gezet. En het restauratiewerk van deze oude vloer is goed gelukt. Al met al heel tevreden over Europa Parket!
“Grijs tegel laminaat”
Betreft LAB21 Door Wietse op zondag 31 okt 2021 21
Wij hebben de grijze tegel laminaat gekocht. Super tevreden mee. Prachtige kwaliteit en super strak eind resultaat. Juiste hulp en begeleiding gehad bij het maken van de keuze.
FOTO VAN WIETSE
“PVC klik laminaat”
Betreft LAB21 Door Arthur Muller op zondag 31 okt 2021 21
Geweldige ervaring met deze pvc klik laminaat had dit veel eerder moeten doen.
“Aanschaf pvc en laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Masoud Nasiri op zondag 31 okt 2021 21
Aardige verkoper en ik ben goed geholpen door de verkoper en de pvc en laminaat zijn mooi gelegd.
FOTO VAN MASOUD NASIRI
“Super tevreden”
Betreft Europa Parket Door Leon Aanraad op zaterdag 25 sep 2021 21
Europa Parket heeft ons deskundig en in alle rust begeleid bij onze keuze voor een laminaatvloer. Vervolgens heeft een deskundige vooraf de kamers bekeken waar het gelegd moest worden en ons nader geadviseerd over de ondervloer. En ten slotte heeft een parketteur alles keurig netjes gelegd. Alle afval en verpakkingsmateriaal heeft hij meteen meegenomen. Wij zijn super tevreden over Europa Parket!
“Erg tevreden”
Betreft Europa Parket Door P van Rossum op woensdag 15 sep 2021 21
Op aanraden van onze dochter zijn we bij Europa Parket gekomen. Hier zijn we goed voorgelicht en hebben de keuze gemaakt voor de laminaatvloer. Nadat onze vloer was ingemeten ,duurde het 3 weken voordat deze werd gelegd. De vloer is netjes gelegd en de plinten gemonteerd. Ook zijn wij geadviseerd om bij de voordeur een grote inloopmat te leggen. Al met al zijn wij erg tevreden met het resultaat.
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door Sjanet Schouten op vrijdag 27 aug 2021 21
Ik werd vriendelijk en goed ontvangen door de manager van de zaak in Breda hij liet mij de tijd om iets na mijn zin te zoeken ik heb donkere laminaat gekozen en ben zeer tevreden met hoe het is gegaan
FOTO VAN SJANET SCHOUTEN
“Vloer overal in huis gelegd”
Betreft LAB21 Door Tanja Maas op dinsdag 24 aug 2021 21
eerst de huiskamer gedaan met deze prachtige vloer! drna keuken en de gang ,
en een jaar later alles boven , dus heel mijn huis met deze prachtige laminaat
super geholpen door Hanneke in Eindhoven
FOTO VAN TANJA MAAS
“Aankoop van laminaat”
Betreft LAB21 Door Fam G de Jong op dinsdag 20 jul 2021 21
Laminaat Visgraad is netjes gelegd op afspraak en het laminaat wat we besteld is van goede kwaliteit. De kleuren die we uitgezocht hebben zijn precies zo geleverd als de kleur die we in de winkel besteld hebben er zit geen kleurverschil in en weinig afval stukken van de laminaat die we zelf konden en gaan leggen.
“Helemaal tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Julia op zondag 18 jul 2021 21
Laminaatvloer gekocht voor mijn nieuwe appartement, goed advies gekregen, vloer precies wat ik voor ogen had. Is ook gelegd, heel mooi en snel. Ben helemaal tevreden met het resultaat.
“Goed geholpen”
Betreft LAB21 Door F. Wouters op dinsdag 13 jul 2021 21
Prettig en goed geholpen. Laminaat plus toebehoren werd mooi op tijd geleverd.
“Complimenten”
Betreft LAB21 Door Eva-Linde op maandag 28 jun 2021 21
We hebben een prachtige donker bruine laminaatvloer gekocht. We hebben eerst in de showroom in Utrecht gekeken, daar werden we snel en professioneel geholpen. De showroom is ruim opgezet. Er is voldoende keuze en er wordt met je meegedacht. We hebben een huis uit 1900, dus we zochten wel specifiek een donkere kleur laminaat wat goed past. Ook een passende ondervloer erbij uitgekozen. De communicatie is prettig verlopen, ook het proces van het bestellen, de status van de order, de chauffeur die de vloer kwam bezorgen en de aflevering verliep super. We hebben nog bijbesteld en dit afgehaald in Amersfoort, ook dit verliep zonder problemen. Alleen maar complimenten voor Lab21!
FOTO VAN EVA-LINDE
“Top-line laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Ruud Twigt op zondag 27 jun 2021 21
Wij hebben de top-line Shannon laminaat vloer en zijn daar erg tevreden over.
FOTO VAN RUUD TWIGT
“Laminaat en PVC vloer”
Betreft LAB21 Door van Miltenburg op zondag 27 jun 2021 21
Zowel laminaat als klik-PVC-laminaat hier gekocht. Prachtige kwaliteit en eenvoudig strak te plaatsen.
FOTO VAN VAN MILTENBURG
“Fantastisch mooie vloer”
Betreft LAB21 Door B Zoeteman op zondag 27 jun 2021 21
Zijn door Johan erg goed en vriendelijk geholpen en erg goed voorgelicht. We hebben strech oak klick pvc laminaat gekocht. Prima service!!!!! Fantastisch mooie vloer. Zeer tevreden en zullen het zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.

Aanvulling ontvangen 30 juni 2021: Wij hebben de pvc vloer al liggen, zeer mooi en erg tevreden. Prima bedrijf.
“Goede service”
Betreft LAB21 Door Roy op zondag 27 jun 2021 21
Goede service! En komen afspraken na ! Laminaat is van zeer goede kwaliteit top!
“Gelegde laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Bas op zondag 20 jun 2021 21
Verkoop en levering prima. Service houd echter wel op zodra je een probleem hebt na het leggen. Onze laminaat vloer komt op meerdere plaatsen omhoog. Contact opgenomen met de klantenservice en krijg na 1 week! pas een reactie zonder een oplossing. De schuld zou bij onszelf liggen... De vloer is gewoon te strak gelegd zonder rekening te houden met de werking. Wederom een reactie gestuurd maar inmiddels weer een week verder. Tot op heden geen enkele reactie. Als je bijna €6000,00 voor een vloer betaald inclusief leggen verwacht je toch echt wel een stuk meer service!
“Laminaat en PVC”
Betreft LAB21 Door Mark op zondag 6 jun 2021 21
Resultaat mag er zijn. Kwaliteit is goed. Kon allemaal wel soepeler zo was de droogloopmat die tegelijk met de vloer geleverd dus die moest er later nog ingezet worden. Kwam uit eindelijk 1 pak laminaat te kort op zolder dus kon het niet afmaken in 1 keer. Kwaliteit is verder wel zeer goed.
“PVC en laminaat vloeren”
Betreft LAB21 Door G. L. Wieringa op zondag 6 jun 2021 21
Ik heb een pvc vloer in de woonkamer en laminaatvloeren in hal en twee slaapkamers bij lab 21 te Groningen gekocht. Er is na het tekenen van de koopovereenkomst uitgebreid verteld hoe Lab 21 hun werkzaamheden ging uitvoeren. Planning levering betaling enz werd prima verteld. Leggen zou door een andere partij worden uitgevoerd op de geplande datum genoemd in het contract. Alles is goed uitgevoerd alleen de planning moest ik met de legger van de vloeren wat doordrukken. De legger van de vloeren moest het binnen zijn eigen planning regelen en ik zat met de verhuizing die kort na het leggen van de vloeren was gepland. Het leggen is ook goed en op tijd uitgevoerd. Bovenstaande is allemaal prima uitgevoerd. Wat ik wel vervelend vond is de communicatie die ik met Lab21 heb gehad. In de overeenkomst leg je je als koper vast dat je op een bepaalde dag de vloeren moet betalen. Dit is kort voordat de vloeren naar het legadres worden gebracht. Vanaf de eerste brief die ik van Lab21 kreeg werd mij deze betalingsafspraak me verteld. Bij elke verdere correspondentie die ik via de mail kreeg stond mijn betalingsopdracht vermeld. Ik voelde mij een beetje als wanbetaler behandeld. Dat was helemaal niet nodig geweest. Iets meer klantvriendelijkheid had ik erg op prijs gesteld.
“Ontzettend goed geholpen”
Betreft Luxury Floors Door Rukiye op zaterdag 5 jun 2021 21
We hebben met spoed laminaat nodig. Overal gekeken, en alleen bij Luxury Floors ben ik eerst telefonisch super behandeld. Er is met mij meegedacht, laminaat is meteen besteld, afgelopen vrijdag is het aangekomen bij Luxory Floors en wij konden het meteen de volgende dag ophalen! Dankzij Luxury Floors hebben wij binnen korte tijd toch laminaat van onze kleur. Klantenservice een 10! Ook bij het inladen van de dozen, plinten zijn we ontzettend goed geholpen door Yusuf!!! Wij moeten nog tegels kopen voor de badkamer, dus wij komen zeker weten terug! Niet alleen voor de tegels maar ook voor de klantenservice. Mvg, Rukiye
“Super tevreden met laminaat”
Betreft Luxury Floors Door G Wesenhagen op vrijdag 14 mei 2021 21
Superstrakke showroom, ontzettend veel keuze. Echt een aanrader, absoluut de goedkoopste deals! Daarnaast vriendelijk personeel, gastvrij en attent. Ik ben meer dan tevreden.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Wij hebben laminaat met hoge plinten aangeschaft. De vloer ligt al, ik ben er super tevreden mee. Montage is gedaan door mijn partner.
FOTO VAN G WESENHAGEN
“Super tevreden”
Betreft Bebo Parket Door Dani op zaterdag 8 mei 2021 21
Deze week een top vloer gekocht bij bebo .mensen met productkennis. Echt een aanrader als jezelf nog niet uit bent wat je van vloer moet nemen . Bedankt voor deze mooie vloer.

Aanvulling ontvangen 13 mei 2021: Super tevreden. Laminaatvloer zelf gelegd.
“Goede ervaring”
Betreft LAB21 Door Meral Sahin op donderdag 6 mei 2021 21
Ik heb bij LAB21 in Oostzaan midden in de lockdown om exact te zijn 19/02/2021, Woods Laminaat Cambridge Oak 7mm 4V gekocht. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Ze waren snel, correct, vriendelijk en tevens werden de corona maatregelen gehandteerd en zij gaven mij zoals het hoort het gevoel klant is de koning! Ik kon een sample ophalen en thuis bekijken. De volgende dag op afspraak teruggebracht en gelijk besteld. In zeer korte tijd had ik mijn bestelling. Super mooi laminaat prachtige kleur en goede kwaliteit. Al met al top service. Ik kan ook nog wat foto's sturen als jullie dit zouden willen zien. Met vriendelijke groet, Meral Sahin
FOTO VAN MERAL SAHIN
“Laminaat met tegellook”
Betreft LAB21 Door Hajjari op dinsdag 4 mei 2021 21
Vriendelijk ontvangen in de winkel, stukken meegenomen om zo makkelijk een keuze te maken en laminaat gekocht voor hele huis.
FOTO VAN HAJJARI
“Zeer tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Gitty de vilder op donderdag 8 apr 2021 21
Laminaat gekocht. Afspraken heel goed nagekomen. Werd in een snel tempo gelegd. Netjes heel vriendelijk personeel. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN GITTY DE VILDER
“Laminaat”
Betreft LAB21 Door j.broers op donderdag 18 mrt 2021 21
Goed geholpen, veel keus, belangstelling als de klus is geklaard, klein herstel, geen probleem en terugname teveel geleverde laminaat.
FOTO VAN J.BROERS
“Pvc klik laminaat”
Betreft Europa Parket Door Glaasker op woensdag 17 mrt 2021 21
Wat een geweldig bedrijf vanaf het begin tot het eind niks anders dan vakbekwame medewerkers en ook de verkopers weten precies alles of hun producten. We hebben 4 offertes gevraagd bij 4 andere bedrijven hun kwamen kwa prijs en kwaliteit boven alles uit. De gene die bij ons de pvc klik laminaat kwam leggen. Was vanaf het begin al vak bekwaam. Wist precies waar hij het over had. Overlegde alles van te voren. Gaf tips over de vloer ook tijdens montage eerst alles eerst met ons gaat overlegd of we het zo wouden hebben. Hij heeft netjes de tijd genomen om alles keurig af te werken. Heeft na installatie nog met ons alles door genomen en waar de aanpassingen moesten komen heeft hij dit ook aan gepast. Keurig netjes ging de monteur te werk al het afval is netjes mee genomen er werdt elke dag netjes opgeruimd en stof gezogen zodat je gewoon nog je dingen kon blijven doen zonder door stof of andere afval te lopen. Zal dit bedrijf altijd aanraden bij vrienden kennisneming andere mensen die een parket of pvc vloer willen. Wij gaan zelfs in mei verder met hun om de boven verdiepen te doen. Echt nette Firma die hun vak en product verstaan.
FOTO VAN GLAASKER
“Nieuwe laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door J. Koning op zaterdag 13 mrt 2021 21
In ons appartement hebben een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Wij zijn uitstekend geholpen met de keuze voor een passende vloer door een medewerkster (M.W.) van vestiging LAB21 Amersfoort. Het contact met de legger en de randafwerking van de gelegde vloer was mindere kwaliteit dan verwacht.
FOTO VAN J. KONING
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Willem op zaterdag 13 mrt 2021 21
De verkoper was heel goed en wees ons op dingen die we nodig hadden. Later ging er aardig wat mis, wat tot grote frustratie leidde aan onze kant. 1e te weinig laminaat geleverd. De legger die het bij ons kwam installeren was een 4e hand prutser. Na enige weken ging het laminaat bol staan (geen vochtwerende folie gebruikt maar wat de verkoper ons wel had geadviseerd onze prutser zei dat is niet nodig, was een verkopers praatje) dus contact met die 4e hands prutser en die zei komt goed, afspraken gemaakt met hem maar dan had hij zus en dan weer zo. Na een hele boze mail naar Amersfoort te hebben gestuurd werd ons een andere legger toegewezen, bij aankomst zag en zei hij het gelijk GEEN VOCHTWERENDE FOLIE gebruikt. Nu afgelopen week is er een nieuwe laminaat vloer gelegd door 2 vakmensen niks prutsen. Hier zijn we heel blij mee. Maar het allemaal niet nodig geweest als die 4e hands prutser zijn werk goed had gedaan.
FOTO VAN WILLEM
“Goede voorlichting”
Betreft LAB21 Door Toon van Beek op vrijdag 12 mrt 2021 21
We hebben PVC laminaat gekocht. We zijn heel goed voorgelicht.
FOTO VAN TOON VAN BEEK
“Laminaat Vloeren”
Betreft LAB21 Door Bert op vrijdag 12 mrt 2021 21
Goed begeleid bij maken van de keus voor het laminaat. Af en nalevering conform afspraken. Goede showroom met veel keuze.
FOTO VAN BERT
“Mooie laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Lilliane op vrijdag 12 mrt 2021 21
Bij Lab21 in Breda een mooie en kwalitatief goede laminaat vloer uitgezocht. De Hampshire serie van Top-Line sprak ons erg aan. Mooie tekening en warme uitstraling en ....25 jaar garantie. Natuurlijk een vochtwerende ondervloer en plinten erbij gekocht. Alles in 1 koop. Het laminaat was makkelijk te leggen dankzij het gebruiksvriendelijke klik systeem. Wij hebben deze vloer op de bovenverdieping gelegd en zijn erg te spreken over het resultaat. Dankzij Lab21 zijn nu de begane grond en verdieping weer mooi afgewerkt. De aankopen en bijbestellingen van BG en verdiepingvloer zijn foutloos verlopen, leveringen op afgesproken dag. We weten nu al waar we moeten zijn voor het volgende project wat aan vervanging toe is.
FOTO VAN LILLIANE
“Kieren tussen plint en laminaat”
Betreft LAB21 Door J.Egmond op donderdag 11 mrt 2021 21
Het laminaat is erg mooi maar het is niet echt erg goed gelegd want langs de randen is op sommige plekjes iets te slordig gezaagd zodat er soms kieren zitten tussen de plint en laminaat
“Goed geïnformeerd”
Betreft LAB21 Door John oersels op donderdag 11 mrt 2021 21
We hebben een laminaat vloer gekocht en zijn super goed geïnformeerd over hoe en wat. De levering is ook goed, volgens afspraak en perfect verlopen.
“Beton look laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Dennis op donderdag 11 mrt 2021 21
Wij hebben een beton look laminaatvloer bij lab21 gekocht en laten leggen. Wij zijn erg goed en professioneel geholpen.
“Laminaat in betonlook kleur”
Betreft LAB21 Door Lex op donderdag 11 mrt 2021 21
We hebben extra breed laminaat gekocht in de betonlook kleur. We hadden wat problemen met de ondergrond en daar kregen we goed advies over. Iedereen die nu langskomt vinden het een erg mooie vloer.
“Keuken en PVC vloeren”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Carla Bouwman en Gerhard Uenk op dinsdag 9 mrt 2021 21
Wij hebben een hele goede ervaring met de koop van onze keuken. Hij is prachtig! alle tijd heeft Gido voor ons genomen en hele goede adviezen gegeven bij het samenstellen van de keuken. We kregen een mooie presentatie van hoe de keuken er uit zou komen te zien. De begeleiding van koop tot plaatsen waren top. De heren van de montage van de keuken werkten super netjes en precies. Al het karton, plastic netjes afgevoerd. Wij zijn super tevreden.

Wij hebben ook PVC vloeren hier gekocht. Voor de begane grond een visgraat en voor de 2de Etage een PVC vloer maar dan lange stroken en voor op de zolder een laminaat vloer. Het was een een fijn en prettig verkoop gesprek, duidelijk de voor en nadelen besproken. Dit heeft ons doen besluiten om de vloer dan ook gelijk te kopen. Inmiddels liggen de vloeren en ze zijn prachtig. Eerlijk en goed advies, prettig geholpen door alle medewerkers van verkoper tot aan de planning, het vervoer en niet te vergeten de vloeren legger. Deze meneer is ruim een week bezig geweest. Allemaal Toppers.
“Gelegde laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door P vos op zondag 7 mrt 2021 21
Ik heb laminaat gekocht ze hadden alle tijd ik ben goed geholpen en kreeg goed advies
FOTO VAN P VOS
“Heel mooi”
Betreft Europa Parket Door G.v.Veelen op vrijdag 5 mrt 2021 21
PVC en Laminaat gekocht en PVC laten leggen. Alles is netjes geleverd en aangebracht conform afspraak. De monteur heeft alles heel mooi aangebracht en heel netjes gewerkt.
“Uitstekend”
Betreft Luxury Floors Door Teunis Jansen op dinsdag 16 feb 2021 21
Vijf jaar geleden een mooie grijze laminaatvloer gekocht bij Luxuryfloors. Nu verhuist. Opnieuw naar Kampen geweest en een mooie Kronotex laminaatvloer gekocht. Er was even wat misverstand over de levering. Maar door Luxury zonder probleem opgelost kortom: een mooie vloer, gunstige prijs en prima service!!! Een hele fijne vloerenzaak! Coby en Teunis Jansen.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Voor een tweede maal een laminaatvloer v a n.80m2 besteld bij Luxuryfloors te Kampen. Werd keurig op tijd geleverd en omdat ik alleen was in de nieuwe woning tot in de woonkamer. Gelet op eerdere ervaring wederom een vloer besteld daar. In een woord een uitstekend bedrijf met super service. Ik beveel Luxuryfloors met een gerust hart aan! Zij krijgen van mij een 10.
“Nette laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Jan Neggers op maandag 25 jan 2021 21
We zijn netjes geholpen voor een laminaat vloer. Veel communicatie en netjes geleverd.
“Laminaat vloer met plinten en ondervloer”
Betreft LAB21 Door Juliet op maandag 25 jan 2021 21
Wij hebben een nieuwe laminaat vloer gekocht met bijhorende plinten en ondervloer. Wij zijn goed geholpen door meneer. Doordat wij al wisten wat wij wilde stonden we ook snel weer buiten. De vloer werd netjes op tijd geleverd
“Erg tevreden”
Betreft LAB21 Door Kees Kools op maandag 25 jan 2021 21
Pvc klik laminaat gekocht voor 3 slaapkamers. Erg tevreden. Mooi materiaal. Dempt erg goed. Draagt aan behaaglijke sfeer bij.
FOTO VAN KEES KOOLS
“Super netjes gelegd en afgewerkt”
Betreft Luxury Floors Door Phil metcalf op zaterdag 9 jan 2021 21
Zoals afgesproken is laminaat keurig op tijd geleverd en 5 dgn erna is de legger gekomen en heeft een uitstekende prestatie geleverd, super netjes gelegd en afgewerkt, aanrader!
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Betreft LAB21 Door Verhoeven op donderdag 7 jan 2021 21
We hebben laminaat gekocht voor woonkamer keuken en hal en 2 slaapkamers
Heldere voorlichting. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede levering. Ook nalevering super geregeld
FOTO VAN VERHOEVEN
“PVC vloer en laminaat”
Betreft LAB21 Door Fam. Neggers op dinsdag 5 jan 2021 21
Wij hebben een pvc vloer en een laminaat vloer aangeschaft bij Lab21. We werden uitgebreid en persoonlijk geholpen en geadviseerd in de winkel. De vloer werd in de afgesproken gelegd, wel een dagje later als men eerder had gecommuniceerd. We zijn nog steeds tevreden met onze vloeren.
FOTO VAN FAM. NEGGERS
“Blij met vloer”
Betreft LAB21 Door Jan op maandag 4 jan 2021 21
Wij zijn heel blij met onze nieuwe laminaatvloer.
FOTO VAN JAN
“Prachtig laminaat”
Betreft LAB21 Door Amber Bastiaansen op zondag 3 jan 2021 21
Hele fijne hulp gekregen van Hanneke voor het kiezen en bestellen van een prachtig laminaat. Goede tips, medewerkers denken met je mee.
FOTO VAN AMBER BASTIAANSEN
“Aanbeveling waard”
Betreft LAB21 Door F.thijsseling op woensdag 30 dec 2020 20
Hebben laminaat met v-groef gekocht en zeer blij ermee, krijgen van iedereen complimenten. Zal hier zeker weer kopen en bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN F.THIJSSELING
“Hele mooie vloer”
Betreft LAB21 Door Dielissen op maandag 28 dec 2020 20
We hebben een laminaatvloer gehaald voor de bovenverdieping. Erg vriendelijke service en hele mooie vloer. We waren er zo over tevreden dat we een paar weken later dezelfde laminaatvloer ook voor beneden hebben gehaald
“Laminaat voor de woonkamer”
Betreft LAB21 Door j.koster op maandag 28 dec 2020 20
Wij hebben laminaat voor de woonkamer gekocht. In de winkel zeer goed geholpen echter de verdere service was niet om over naar huis te schrijven. Veel mails gestuurd en steeds geen reactie ontvangen. Pas na tussenkomst van de verkoper ging alles wat beter. Uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld, maar de partij stress die het ons heeft opgeleverd gun ik niemand.
“Zeer vakkundig geholpen”
Betreft LAB21 Door Gerard Bentvelzen op maandag 28 dec 2020 20
In de showroom het laminaat besteld, zeer vakkundig geholpen en geadviseerd. Mooie huiskamervloer en keukenvloer uitgezocht. Op advies van de verkoopster samengesteld. Ook met nabestellen was het geen probleem.
FOTO VAN GERARD BENTVELZEN
“Leggen viel mee”
Betreft LAB21 Door Guus op maandag 28 dec 2020 20
Goede voorlichting. In tegenstelling tot andere pvc-vloer-zaken duidelijk over levertijd en leg mogelijkheden. Afspraken qua levering goed nagekomen.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: Ik heb het zelf gelegd, het is klik pvc. (Om het te laten leggen zouden we lang moeten wachten). Het leggen viel mee, was minder moeilijk dan klik laminaat leggen.
“PVC en laminaat”
Betreft LAB21 Door Boelens op maandag 28 dec 2020 20
We zijn goed geïnformeerd en geholpen op de vestiging in Groningen. Afspraken werden goed gecommuniceerd en we zijn tijdig bijgepraat over de voorbereidingen voor het leggen van de vloer. Op de benedenverdieping is pvc in visgraat gelegd en op de bovenverdieping laminaat. Het inmeten ging prima, echter is destijds een luik in de vloer niet meegenomen en leverde dat een behoorlijke kink in de kabel op: extra man-uren, de klus liep weken uit en de kosten werden uiteindelijk bij ons neergelegd. Daar baalden wij behoorlijk van en waren teleurgesteld in de klantenservice. De vloerleggers hebben uitstekend werk geleverd en uiteindelijk zijn we supertevreden over de vloer, we zijn niet tevreden over de klantenservice.
FOTO VAN BOELENS
“Goede service en pracht vloer”
Betreft LAB21 Door Kruithof op maandag 28 dec 2020 20
14mm dikke laminaat vloer eiken. Goede service en pracht vloer lijkt net echt hout.
FOTO VAN KRUITHOF
“Goede service”
Betreft LAB21 Door Bart Geervliet op maandag 28 dec 2020 20
Visgraat vloer pvc voor de woonkamer en laminaat gekocht voor de slaapkamers. De kwaliteit is prima. Ook de service is goed, de plinten waren tijdens het transport beschadigd geraakt en ik kreeg keurig mijn geld terug.
FOTO VAN BART GEERVLIET
Visgraatvloer
“Genoeg keuze”
Betreft LAB21 Door Sven Bijlsma op maandag 28 dec 2020 20
Heb een goede ervaring gekregen bij lab21, genoeg keuze in laminaat en goed en punctueel geleverd. Heb het gekocht voor de begaande grond en de eerste etage.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: We hebben het laten plaatsen door een derde partij.
“Vakkundig”
Betreft Europa Parket Door Gert van Wijhe op vrijdag 18 dec 2020 20
Laminaat gekocht en vakkundig laten leggen. Europa Parket zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
“Keurige netjes gelegd”
Betreft Europa Parket Door Pim van Buren op vrijdag 11 dec 2020 20
Nieuwe laminaatvloer met PVC deklaag gekocht. Prima prijs en kwaliteit verhouding, kosten van leggen zeer goed (vergeleken met een andere leverancier), keurig netjes gelegd en nette mannen die dit hebben gedaan. Nazorg ook prima. Keurig nagebeld of alles naar wens is gegaan.
“Heel mooi geworden”
Betreft LAB21 Door Jos Schmitz op zondag 6 dec 2020 20
De laminaat vloer die we bij Lab21 in Delft hebben gekocht was prima zelf te leggen en is heel mooi geworden.
FOTO VAN JOS SCHMITZ
“Prettig en vakkundig geholpen”
Betreft LAB21 Door Familie Westra op zaterdag 5 dec 2020 20
Sinds enkele maanden ligt er bij ons een Quality-line laminaat vloer Lumber Dark. We zijn prettig en vakkundig geholpen. Over het resultaat na het leggen zijn we zeer tevreden. Kortom een goede aankoop voor ook nog eens een aantrekkelijke prijs.
“Ruime keuze”
Betreft LAB21 Door Fedrik op vrijdag 4 dec 2020 20
Wij hebben onze vloer hier gekocht. Er was erg veel keuze en dit was de eerste winkel waar wij het gevoel hadden ruime keuze te hebben in vloeren die 'echt hout' leken als laminaat. Uiteindelijk zijn we erg tevreden over de uitkomst!
“Uiterste tevreden”
Betreft LAB21 Door Aad op woensdag 2 dec 2020 20
Wij zijn uiterst tevreden over de laminaat vloer welke wij hebben gekocht bij LAB21 in Capelle ad IJssel. Wij vinden de vloer aan aanwinst voor ons interieur. Niet alleen het product is prima, maar ook de service na levering. Er ontbraken wat hoekstukjes voor de plinten. Na een belletje werden deze keurig binnen een week toegestuurd.
FOTO VAN AAD
“Appartement met pvc laminaat”
Betreft LAB21 Door Ria Maas op zondag 29 nov 2020 20
We zijn verhuisd naar een appartement en hebben ons hele appartement met PVC laminaat laten leggen. We zijn ontzettend tevreden. Makkelijk in onderhoud en goede service.
“PVC Vloer in studentenwoning”
Betreft LAB21 Door Frank op donderdag 26 nov 2020 20
Een jaar geleden voor het eerst PVC lijn laminaat vloer van LAB21 in een studenten verhuur woning neer gelegd. Dit ziet er nog steeds super goed uit dat we besloten hebben het in meerdere woningen toe te passen (Sensation extra breed Grey Bleeched Oak 0.55 mm toplaag)
FOTO VAN FRANK