Feedback

Laminaat Vloeren

Laminaat is door de aantrekkelijke prijs een populaire vloersoort. In dit artikel wordt meer verteld over de voor- en nadelen van deze vloersoort.

Soorten
Laminaat is beschikbaar in verschillende sterktes en slijtvastheid. De kwaliteit van laminaat kan worden herkend aan het klasse nummer. Deze varieert van 21 tot en met 34. Hoe hoger het nummer hoe beter de kwaliteit. Gebruik voor de woonkamer en keuken minimaal klasse 23. Laminaat met een lage klasse heeft meer last van slijtage en vocht.

Materiaal
Laminaat bestaat uit een aantal samengeperste lagen waarvan alleen de bovenste laag bedrukt is met een motief. Dit motief is meestal een houtstructuur. De overige lagen bestaan uit kunststof en hdf.

Levensduur
De levensduur van laminaat hangt af van het klasse nummer en de dikte van het laminaat. Laminaat met hogere klasse nummers is beter bestand tegen slijtage. Bij normaal gebruik gaat een laminaat vloer van 6mm dik minimaal 5 jaar mee. Laminaat met een dikte van 9mm gaat bij normaal gebruik minimaal 20 jaar meer.

Geluidsoverlast
Indien de laminaat vloer gelegd wordt zonder goede ondervloer en niet verlijmd is, kan de vloer gehorig zijn. Het contactgeluid kan goed worden verminderd door te kiezen voor een goede ondervloer.

Vochtbestendigheid
Laminaat kan niet goed tegen vocht. Dit kan er voor zorgen dat het laminaat gaat bobbelen. Verwijder water dan ook zo snel mogelijk van de vloer. De vochtbestendigheid kan worden vergroot door een goede ondervloer aan te leggen.

Vlekgevoeligheid
Laminaat is door de kunststof toplaag relatief goed bestand tegen vlekken. De toplaag zorgt er tevens voor dat laminaat een hygiënische vloersoort is. Er kan geen vuil in de vloer trekken.

Krasvorming
Laminaat is krasbestendig, maar niet krasvrij. Zand en ander vuil kunnen ervoor zorgen dat er krassen in de vloer komen. Voor lichte krassen aan het laminaat bestaan er reparatiesetjes.

Vloerverwarming
Bepaalde soorten laminaat zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarbij moet rekening worden gehouden met het isolatiemateriaal. Het isolatiemateriaal kan er voor zorgen dat de vloerverwarming niet optimaal werkt. Het is belangrijk om aan uw leverancier te vragen of uw laminaat geschikt is voor vloerverwarming.

Uitstraling
Laminaat op de vloer heeft de uitstraling van een hoogwaardige vloerbedekking zoals hardhout, maar is wel een stuk goedkoper.

Schoonmaken en onderhoud
Laminaat is gemakkelijk schoon te houden door middel van een stofzuiger en een dweil. Een groot voordeel van laminaat is dat het geen periodiek onderhoud vergt.

Montage
Het is mogelijk laminaat te verlijmen aan de vloer. Echter worden de meeste laminaatvloeren zwevend (niet verlijmd aan de ondergrond) geplaatst. Tussen de kale vloer en het laminaat wordt vaak een geluidsdempende en egaliserende ondervloer gelegd. Het laminaat zelf kan op twee manieren aan elkaar bevestigd worden: lijmen of klikken. Het verlijmen van laminaatdelen is nogal precies werk en er ontstaan vrijwel altijd naden. Vanwege deze nadelen is kliklaminaat veruit het populairst. Vrijwel elk merk heeft zijn eigen kliksysteem, de basis is echter overal hetzelfde. Twee laminaatplaten kunnen in elkaar ’geklikt’ worden zodat deze vast aan elkaar verbonden zijn. In de regel kunt u zelf de laminaat vloer leggen.

Merken en producenten
Er zijn heel veel producenten van laminaat. In Nederland bekendere merken en producten van laminaat zijn: Quick-Step, BerryAlloc, Parador, Meister, Floorline Egger, Pergo, Balterio, Vita, Kronotex, Alsafloor, Tarkett, Krono Original en Saffier.

Kosten
Reken op prijzen vanaf ca. 5 euro tot ca. 45 euro per vierkante meter. In de regel is duurder laminaat van een hogere klasse kwalitatief beter.

Conclusie
Laminaat oogt als een luxe houten vloer tegen veel lagere kosten. Ook als u maar een klein budget heeft zijn er voldoende mogelijkheden om een mooie vloer te leggen. Let bij de aanschaf wel op de klasse specificatie, hierbij geldt: hoe hoger, hoe beter.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 78 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 427 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,4 uit 256 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,4 uit 75 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,1 uit 518 ervaringen
• Burg en Burg
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 7,0 uit 6 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste Laminaatwinkels bekijken.
Reacties
Er zijn 100 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Wit laminaat voor de slaapkamer”
Betreft LAB21 Door Petra Brands op zondag 9 jan 2022 22
We waren op zoek naar een wit laminaat voor in onze (kleine) slaapkamer; zijn naar volle tevredenheid en op een persoonlijke wijze geholpen door de mensen van vestiging Eindhoven.
“Nieuwe laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Maira Vermeulen op zondag 9 jan 2022 22
Wij hebben afgelopen september een laminaat vloer gekocht. Nadat we een paar keer hebben gekeken in de showroom. De vloer Bleaches is onze keuze geworden, nadat we eerst een proefstaal mee naar huis konden nemen om zeker te zijn van de kleur. Het meenemen van een proefstaal was wel een gedoe, omdat de staal 'weg' was. Aangezien de showroom niet over een magazijn met voorraad beschikt moest ik een paar keer opnieuw contact zoeken en langs gaan voor ik de staal kon meenemen. Gelukkig hadden we de tijd, maar er ging wel meer dan een maand overheen. En ik moest er steeds zelf achteraan.
FOTO VAN MAIRA VERMEULEN
“Sommige planken tijdens transport beschadigd”
Betreft LAB21 Door F.J.Allersma op zaterdag 8 jan 2022 22
In de zaak zelf prima geholpen, niets mis mee. Alleen jammer dat het laminaat op een pallet geleverd werd, helemaal omwikkeld met plastic. Bij het verplaatsen van de pakken bleek 1 pak open te zijn, d.w.z. helemaal geen plastic beschermlaag erom heen en was 1 pak beschadigd door te strakke spanbanden, waardoor de planken ook waren beschadigd. Heb het verder wel gered, pakken genoeg, maar dit was even jammer.
FOTO VAN F.J.ALLERSMA
“Goed advies”
Betreft LAB21 Door A. Vissenberg op zaterdag 8 jan 2022 22
Goed advies gekregen, kreeg enkele stalen van laminaat mee om de kleuren in thuis situatie te bekijken. Verder werd alles netjes afgehandeld zoals o.a. hoe betaling ging en bezorging.
FOTO VAN A. VISSENBERG
“Aankoop tegel laminaat”
Betreft LAB21 Door Santerello op vrijdag 7 jan 2022 22
Goed advies. Mooie en goede kwaliteit tegel-laminaat. En goede aflevering.
“Vloer ziet er prachtig uit”
Betreft LAB21 Door Dick van Dijk op donderdag 6 jan 2022 22
Wij hebben PVC laminaat gekocht zoals aanbevolen, dit in verband met vloerverwarming door ons hele appartement. Er is 90m2 drempelloos is gelegd. Het ziet er prachtig uit en is prettig om op te lopen ook het schoonmaken is zowel makkelijk als snel klaar. Al met al zijn wij heel tevreden en genieten van onze vloer.
“Super”
Betreft Kitchen4all Door Roland Pleune op maandag 3 jan 2022 22
Mijn ervaring is dat er netjes en op tijd is geleverd. De monteurs waren er op tijd en hebben hard en nauwkeurig gewerkt. Ze denken ook mee in mogelijkheden en oplossingen met de klant. Bv het laminaat kwam niet helemaal uit en dat hebben voor mij opgelost. Ze gingen niet eerder weg tot dat alles werkten en gemonteerd was. Ik vond de monteurs super.
FOTO VAN ROLAND PLEUNE
“Een houten en laminaat vloer”
Betreft Europa Parket Door Katie op woensdag 1 dec 2021 21
Wij hebben zowel een houten vloer als een laminaat vloer laten leggen. Levering op beloofde datum. De mannen hebben keurig werk geleverd.
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door Schillemans op dinsdag 16 nov 2021 21
Goed geholpen ruim de tijd genomen voor juiste advies en keuze laminaat. Levering afspraak zeer stipt .... Maar allerbelangrijkste vloer was simpel te leggen en resultaat mag er zijn, zijn zeer tevreden met nw laminaat
“Heel tevreden”
Betreft Europa Parket Door Esther van Munster op donderdag 4 nov 2021 21
Allereerst zijn we heel tevreden over het meedenken en het inplannen van de afspraken. We moesten in korte tijd verhuizen en het is de mensen van Europa Parket gelukt om alles binnen die tijd te regelen. Verder is de laminaatvloer op zolder prachtig. Strak gelegd en goed meegedacht over hoe we de plakplinten wilden. De vloer beneden is mooi opgeschuurd en in de olie gezet. En het restauratiewerk van deze oude vloer is goed gelukt. Al met al heel tevreden over Europa Parket!
“Grijs tegel laminaat”
Betreft LAB21 Door Wietse op zondag 31 okt 2021 21
Wij hebben de grijze tegel laminaat gekocht. Super tevreden mee. Prachtige kwaliteit en super strak eind resultaat. Juiste hulp en begeleiding gehad bij het maken van de keuze.
FOTO VAN WIETSE
“PVC klik laminaat”
Betreft LAB21 Door Arthur Muller op zondag 31 okt 2021 21
Geweldige ervaring met deze pvc klik laminaat had dit veel eerder moeten doen.
“Aanschaf pvc en laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Masoud Nasiri op zondag 31 okt 2021 21
Aardige verkoper en ik ben goed geholpen door de verkoper en de pvc en laminaat zijn mooi gelegd.
FOTO VAN MASOUD NASIRI
“Super tevreden”
Betreft Europa Parket Door Leon Aanraad op zaterdag 25 sep 2021 21
Europa Parket heeft ons deskundig en in alle rust begeleid bij onze keuze voor een laminaatvloer. Vervolgens heeft een deskundige vooraf de kamers bekeken waar het gelegd moest worden en ons nader geadviseerd over de ondervloer. En ten slotte heeft een parketteur alles keurig netjes gelegd. Alle afval en verpakkingsmateriaal heeft hij meteen meegenomen. Wij zijn super tevreden over Europa Parket!
“Erg tevreden”
Betreft Europa Parket Door P van Rossum op woensdag 15 sep 2021 21
Op aanraden van onze dochter zijn we bij Europa Parket gekomen. Hier zijn we goed voorgelicht en hebben de keuze gemaakt voor de laminaatvloer. Nadat onze vloer was ingemeten ,duurde het 3 weken voordat deze werd gelegd. De vloer is netjes gelegd en de plinten gemonteerd. Ook zijn wij geadviseerd om bij de voordeur een grote inloopmat te leggen. Al met al zijn wij erg tevreden met het resultaat.
“Zeer tevreden”
Betreft LAB21 Door Sjanet Schouten op vrijdag 27 aug 2021 21
Ik werd vriendelijk en goed ontvangen door de manager van de zaak in Breda hij liet mij de tijd om iets na mijn zin te zoeken ik heb donkere laminaat gekozen en ben zeer tevreden met hoe het is gegaan
FOTO VAN SJANET SCHOUTEN
“Vloer overal in huis gelegd”
Betreft LAB21 Door Tanja Maas op dinsdag 24 aug 2021 21
eerst de huiskamer gedaan met deze prachtige vloer! drna keuken en de gang ,
en een jaar later alles boven , dus heel mijn huis met deze prachtige laminaat
super geholpen door Hanneke in Eindhoven
FOTO VAN TANJA MAAS
“Aankoop van laminaat”
Betreft LAB21 Door Fam G de Jong op dinsdag 20 jul 2021 21
Laminaat Visgraad is netjes gelegd op afspraak en het laminaat wat we besteld is van goede kwaliteit. De kleuren die we uitgezocht hebben zijn precies zo geleverd als de kleur die we in de winkel besteld hebben er zit geen kleurverschil in en weinig afval stukken van de laminaat die we zelf konden en gaan leggen.
“Helemaal tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Julia op zondag 18 jul 2021 21
Laminaatvloer gekocht voor mijn nieuwe appartement, goed advies gekregen, vloer precies wat ik voor ogen had. Is ook gelegd, heel mooi en snel. Ben helemaal tevreden met het resultaat.
“Goed geholpen”
Betreft LAB21 Door F. Wouters op dinsdag 13 jul 2021 21
Prettig en goed geholpen. Laminaat plus toebehoren werd mooi op tijd geleverd.
“Complimenten”
Betreft LAB21 Door Eva-Linde op maandag 28 jun 2021 21
We hebben een prachtige donker bruine laminaatvloer gekocht. We hebben eerst in de showroom in Utrecht gekeken, daar werden we snel en professioneel geholpen. De showroom is ruim opgezet. Er is voldoende keuze en er wordt met je meegedacht. We hebben een huis uit 1900, dus we zochten wel specifiek een donkere kleur laminaat wat goed past. Ook een passende ondervloer erbij uitgekozen. De communicatie is prettig verlopen, ook het proces van het bestellen, de status van de order, de chauffeur die de vloer kwam bezorgen en de aflevering verliep super. We hebben nog bijbesteld en dit afgehaald in Amersfoort, ook dit verliep zonder problemen. Alleen maar complimenten voor Lab21!
FOTO VAN EVA-LINDE
“Top-line laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Ruud Twigt op zondag 27 jun 2021 21
Wij hebben de top-line Shannon laminaat vloer en zijn daar erg tevreden over.
FOTO VAN RUUD TWIGT
“Laminaat en PVC vloer”
Betreft LAB21 Door van Miltenburg op zondag 27 jun 2021 21
Zowel laminaat als klik-PVC-laminaat hier gekocht. Prachtige kwaliteit en eenvoudig strak te plaatsen.
FOTO VAN VAN MILTENBURG
“Fantastisch mooie vloer”
Betreft LAB21 Door B Zoeteman op zondag 27 jun 2021 21
Zijn door Johan erg goed en vriendelijk geholpen en erg goed voorgelicht. We hebben strech oak klick pvc laminaat gekocht. Prima service!!!!! Fantastisch mooie vloer. Zeer tevreden en zullen het zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.

Aanvulling ontvangen 30 juni 2021: Wij hebben de pvc vloer al liggen, zeer mooi en erg tevreden. Prima bedrijf.
“Goede service”
Betreft LAB21 Door Roy op zondag 27 jun 2021 21
Goede service! En komen afspraken na ! Laminaat is van zeer goede kwaliteit top!
“Gelegde laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Bas op zondag 20 jun 2021 21
Verkoop en levering prima. Service houd echter wel op zodra je een probleem hebt na het leggen. Onze laminaat vloer komt op meerdere plaatsen omhoog. Contact opgenomen met de klantenservice en krijg na 1 week! pas een reactie zonder een oplossing. De schuld zou bij onszelf liggen... De vloer is gewoon te strak gelegd zonder rekening te houden met de werking. Wederom een reactie gestuurd maar inmiddels weer een week verder. Tot op heden geen enkele reactie. Als je bijna €6000,00 voor een vloer betaald inclusief leggen verwacht je toch echt wel een stuk meer service!
“Laminaat en PVC”
Betreft LAB21 Door Mark op zondag 6 jun 2021 21
Resultaat mag er zijn. Kwaliteit is goed. Kon allemaal wel soepeler zo was de droogloopmat die tegelijk met de vloer geleverd dus die moest er later nog ingezet worden. Kwam uit eindelijk 1 pak laminaat te kort op zolder dus kon het niet afmaken in 1 keer. Kwaliteit is verder wel zeer goed.
“PVC en laminaat vloeren”
Betreft LAB21 Door G. L. Wieringa op zondag 6 jun 2021 21
Ik heb een pvc vloer in de woonkamer en laminaatvloeren in hal en twee slaapkamers bij lab 21 te Groningen gekocht. Er is na het tekenen van de koopovereenkomst uitgebreid verteld hoe Lab 21 hun werkzaamheden ging uitvoeren. Planning levering betaling enz werd prima verteld. Leggen zou door een andere partij worden uitgevoerd op de geplande datum genoemd in het contract. Alles is goed uitgevoerd alleen de planning moest ik met de legger van de vloeren wat doordrukken. De legger van de vloeren moest het binnen zijn eigen planning regelen en ik zat met de verhuizing die kort na het leggen van de vloeren was gepland. Het leggen is ook goed en op tijd uitgevoerd. Bovenstaande is allemaal prima uitgevoerd. Wat ik wel vervelend vond is de communicatie die ik met Lab21 heb gehad. In de overeenkomst leg je je als koper vast dat je op een bepaalde dag de vloeren moet betalen. Dit is kort voordat de vloeren naar het legadres worden gebracht. Vanaf de eerste brief die ik van Lab21 kreeg werd mij deze betalingsafspraak me verteld. Bij elke verdere correspondentie die ik via de mail kreeg stond mijn betalingsopdracht vermeld. Ik voelde mij een beetje als wanbetaler behandeld. Dat was helemaal niet nodig geweest. Iets meer klantvriendelijkheid had ik erg op prijs gesteld.
“Ontzettend goed geholpen”
Betreft Luxury Floors Door Rukiye op zaterdag 5 jun 2021 21
We hebben met spoed laminaat nodig. Overal gekeken, en alleen bij Luxury Floors ben ik eerst telefonisch super behandeld. Er is met mij meegedacht, laminaat is meteen besteld, afgelopen vrijdag is het aangekomen bij Luxory Floors en wij konden het meteen de volgende dag ophalen! Dankzij Luxury Floors hebben wij binnen korte tijd toch laminaat van onze kleur. Klantenservice een 10! Ook bij het inladen van de dozen, plinten zijn we ontzettend goed geholpen door Yusuf!!! Wij moeten nog tegels kopen voor de badkamer, dus wij komen zeker weten terug! Niet alleen voor de tegels maar ook voor de klantenservice. Mvg, Rukiye
“Super tevreden met laminaat”
Betreft Luxury Floors Door G Wesenhagen op vrijdag 14 mei 2021 21
Superstrakke showroom, ontzettend veel keuze. Echt een aanrader, absoluut de goedkoopste deals! Daarnaast vriendelijk personeel, gastvrij en attent. Ik ben meer dan tevreden.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Wij hebben laminaat met hoge plinten aangeschaft. De vloer ligt al, ik ben er super tevreden mee. Montage is gedaan door mijn partner.
FOTO VAN G WESENHAGEN
“Super tevreden”
Betreft Bebo Parket Door Dani op zaterdag 8 mei 2021 21
Deze week een top vloer gekocht bij bebo .mensen met productkennis. Echt een aanrader als jezelf nog niet uit bent wat je van vloer moet nemen . Bedankt voor deze mooie vloer.

Aanvulling ontvangen 13 mei 2021: Super tevreden. Laminaatvloer zelf gelegd.
“Goede ervaring”
Betreft LAB21 Door Meral Sahin op donderdag 6 mei 2021 21
Ik heb bij LAB21 in Oostzaan midden in de lockdown om exact te zijn 19/02/2021, Woods Laminaat Cambridge Oak 7mm 4V gekocht. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Ze waren snel, correct, vriendelijk en tevens werden de corona maatregelen gehandteerd en zij gaven mij zoals het hoort het gevoel klant is de koning! Ik kon een sample ophalen en thuis bekijken. De volgende dag op afspraak teruggebracht en gelijk besteld. In zeer korte tijd had ik mijn bestelling. Super mooi laminaat prachtige kleur en goede kwaliteit. Al met al top service. Ik kan ook nog wat foto's sturen als jullie dit zouden willen zien. Met vriendelijke groet, Meral Sahin
FOTO VAN MERAL SAHIN
“Laminaat met tegellook”
Betreft LAB21 Door Hajjari op dinsdag 4 mei 2021 21
Vriendelijk ontvangen in de winkel, stukken meegenomen om zo makkelijk een keuze te maken en laminaat gekocht voor hele huis.
FOTO VAN HAJJARI
“Zeer tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Gitty de vilder op donderdag 8 apr 2021 21
Laminaat gekocht. Afspraken heel goed nagekomen. Werd in een snel tempo gelegd. Netjes heel vriendelijk personeel. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN GITTY DE VILDER
“Laminaat”
Betreft LAB21 Door j.broers op donderdag 18 mrt 2021 21
Goed geholpen, veel keus, belangstelling als de klus is geklaard, klein herstel, geen probleem en terugname teveel geleverde laminaat.
FOTO VAN J.BROERS
“Pvc klik laminaat”
Betreft Europa Parket Door Glaasker op woensdag 17 mrt 2021 21
Wat een geweldig bedrijf vanaf het begin tot het eind niks anders dan vakbekwame medewerkers en ook de verkopers weten precies alles of hun producten. We hebben 4 offertes gevraagd bij 4 andere bedrijven hun kwamen kwa prijs en kwaliteit boven alles uit. De gene die bij ons de pvc klik laminaat kwam leggen. Was vanaf het begin al vak bekwaam. Wist precies waar hij het over had. Overlegde alles van te voren. Gaf tips over de vloer ook tijdens montage eerst alles eerst met ons gaat overlegd of we het zo wouden hebben. Hij heeft netjes de tijd genomen om alles keurig af te werken. Heeft na installatie nog met ons alles door genomen en waar de aanpassingen moesten komen heeft hij dit ook aan gepast. Keurig netjes ging de monteur te werk al het afval is netjes mee genomen er werdt elke dag netjes opgeruimd en stof gezogen zodat je gewoon nog je dingen kon blijven doen zonder door stof of andere afval te lopen. Zal dit bedrijf altijd aanraden bij vrienden kennisneming andere mensen die een parket of pvc vloer willen. Wij gaan zelfs in mei verder met hun om de boven verdiepen te doen. Echt nette Firma die hun vak en product verstaan.
FOTO VAN GLAASKER
“Nieuwe laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door J. Koning op zaterdag 13 mrt 2021 21
In ons appartement hebben een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Wij zijn uitstekend geholpen met de keuze voor een passende vloer door een medewerkster (M.W.) van vestiging LAB21 Amersfoort. Het contact met de legger en de randafwerking van de gelegde vloer was mindere kwaliteit dan verwacht.
FOTO VAN J. KONING
“Laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Willem op zaterdag 13 mrt 2021 21
De verkoper was heel goed en wees ons op dingen die we nodig hadden. Later ging er aardig wat mis, wat tot grote frustratie leidde aan onze kant. 1e te weinig laminaat geleverd. De legger die het bij ons kwam installeren was een 4e hand prutser. Na enige weken ging het laminaat bol staan (geen vochtwerende folie gebruikt maar wat de verkoper ons wel had geadviseerd onze prutser zei dat is niet nodig, was een verkopers praatje) dus contact met die 4e hands prutser en die zei komt goed, afspraken gemaakt met hem maar dan had hij zus en dan weer zo. Na een hele boze mail naar Amersfoort te hebben gestuurd werd ons een andere legger toegewezen, bij aankomst zag en zei hij het gelijk GEEN VOCHTWERENDE FOLIE gebruikt. Nu afgelopen week is er een nieuwe laminaat vloer gelegd door 2 vakmensen niks prutsen. Hier zijn we heel blij mee. Maar het allemaal niet nodig geweest als die 4e hands prutser zijn werk goed had gedaan.
FOTO VAN WILLEM
“Goede voorlichting”
Betreft LAB21 Door Toon van Beek op vrijdag 12 mrt 2021 21
We hebben PVC laminaat gekocht. We zijn heel goed voorgelicht.
FOTO VAN TOON VAN BEEK
“Laminaat Vloeren”
Betreft LAB21 Door Bert op vrijdag 12 mrt 2021 21
Goed begeleid bij maken van de keus voor het laminaat. Af en nalevering conform afspraken. Goede showroom met veel keuze.
FOTO VAN BERT
“Mooie laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Lilliane op vrijdag 12 mrt 2021 21
Bij Lab21 in Breda een mooie en kwalitatief goede laminaat vloer uitgezocht. De Hampshire serie van Top-Line sprak ons erg aan. Mooie tekening en warme uitstraling en ....25 jaar garantie. Natuurlijk een vochtwerende ondervloer en plinten erbij gekocht. Alles in 1 koop. Het laminaat was makkelijk te leggen dankzij het gebruiksvriendelijke klik systeem. Wij hebben deze vloer op de bovenverdieping gelegd en zijn erg te spreken over het resultaat. Dankzij Lab21 zijn nu de begane grond en verdieping weer mooi afgewerkt. De aankopen en bijbestellingen van BG en verdiepingvloer zijn foutloos verlopen, leveringen op afgesproken dag. We weten nu al waar we moeten zijn voor het volgende project wat aan vervanging toe is.
FOTO VAN LILLIANE
“Kieren tussen plint en laminaat”
Betreft LAB21 Door J.Egmond op donderdag 11 mrt 2021 21
Het laminaat is erg mooi maar het is niet echt erg goed gelegd want langs de randen is op sommige plekjes iets te slordig gezaagd zodat er soms kieren zitten tussen de plint en laminaat
“Goed geïnformeerd”
Betreft LAB21 Door John oersels op donderdag 11 mrt 2021 21
We hebben een laminaat vloer gekocht en zijn super goed geïnformeerd over hoe en wat. De levering is ook goed, volgens afspraak en perfect verlopen.
“Beton look laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door Dennis op donderdag 11 mrt 2021 21
Wij hebben een beton look laminaatvloer bij lab21 gekocht en laten leggen. Wij zijn erg goed en professioneel geholpen.
“Laminaat in betonlook kleur”
Betreft LAB21 Door Lex op donderdag 11 mrt 2021 21
We hebben extra breed laminaat gekocht in de betonlook kleur. We hadden wat problemen met de ondergrond en daar kregen we goed advies over. Iedereen die nu langskomt vinden het een erg mooie vloer.
“Keuken en PVC vloeren”
Betreft Middelkoop Culemborg Door Carla Bouwman en Gerhard Uenk op dinsdag 9 mrt 2021 21
Wij hebben een hele goede ervaring met de koop van onze keuken. Hij is prachtig! alle tijd heeft Gido voor ons genomen en hele goede adviezen gegeven bij het samenstellen van de keuken. We kregen een mooie presentatie van hoe de keuken er uit zou komen te zien. De begeleiding van koop tot plaatsen waren top. De heren van de montage van de keuken werkten super netjes en precies. Al het karton, plastic netjes afgevoerd. Wij zijn super tevreden.

Wij hebben ook PVC vloeren hier gekocht. Voor de begane grond een visgraat en voor de 2de Etage een PVC vloer maar dan lange stroken en voor op de zolder een laminaat vloer. Het was een een fijn en prettig verkoop gesprek, duidelijk de voor en nadelen besproken. Dit heeft ons doen besluiten om de vloer dan ook gelijk te kopen. Inmiddels liggen de vloeren en ze zijn prachtig. Eerlijk en goed advies, prettig geholpen door alle medewerkers van verkoper tot aan de planning, het vervoer en niet te vergeten de vloeren legger. Deze meneer is ruim een week bezig geweest. Allemaal Toppers.
“Gelegde laminaatvloer”
Betreft LAB21 Door P vos op zondag 7 mrt 2021 21
Ik heb laminaat gekocht ze hadden alle tijd ik ben goed geholpen en kreeg goed advies
FOTO VAN P VOS
“Heel mooi”
Betreft Europa Parket Door G.v.Veelen op vrijdag 5 mrt 2021 21
PVC en Laminaat gekocht en PVC laten leggen. Alles is netjes geleverd en aangebracht conform afspraak. De monteur heeft alles heel mooi aangebracht en heel netjes gewerkt.
“Uitstekend”
Betreft Luxury Floors Door Teunis Jansen op dinsdag 16 feb 2021 21
Vijf jaar geleden een mooie grijze laminaatvloer gekocht bij Luxuryfloors. Nu verhuist. Opnieuw naar Kampen geweest en een mooie Kronotex laminaatvloer gekocht. Er was even wat misverstand over de levering. Maar door Luxury zonder probleem opgelost kortom: een mooie vloer, gunstige prijs en prima service!!! Een hele fijne vloerenzaak! Coby en Teunis Jansen.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Voor een tweede maal een laminaatvloer v a n.80m2 besteld bij Luxuryfloors te Kampen. Werd keurig op tijd geleverd en omdat ik alleen was in de nieuwe woning tot in de woonkamer. Gelet op eerdere ervaring wederom een vloer besteld daar. In een woord een uitstekend bedrijf met super service. Ik beveel Luxuryfloors met een gerust hart aan! Zij krijgen van mij een 10.
“Nette laminaat vloer”
Betreft LAB21 Door Jan Neggers op maandag 25 jan 2021 21
We zijn netjes geholpen voor een laminaat vloer. Veel communicatie en netjes geleverd.
“Laminaat vloer met plinten en ondervloer”
Betreft LAB21 Door Juliet op maandag 25 jan 2021 21
Wij hebben een nieuwe laminaat vloer gekocht met bijhorende plinten en ondervloer. Wij zijn goed geholpen door meneer. Doordat wij al wisten wat wij wilde stonden we ook snel weer buiten. De vloer werd netjes op tijd geleverd
“Erg tevreden”
Betreft LAB21 Door Kees Kools op maandag 25 jan 2021 21
Pvc klik laminaat gekocht voor 3 slaapkamers. Erg tevreden. Mooi materiaal. Dempt erg goed. Draagt aan behaaglijke sfeer bij.
FOTO VAN KEES KOOLS
“Super netjes gelegd en afgewerkt”
Betreft Luxury Floors Door Phil metcalf op zaterdag 9 jan 2021 21
Zoals afgesproken is laminaat keurig op tijd geleverd en 5 dgn erna is de legger gekomen en heeft een uitstekende prestatie geleverd, super netjes gelegd en afgewerkt, aanrader!
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Betreft LAB21 Door Verhoeven op donderdag 7 jan 2021 21
We hebben laminaat gekocht voor woonkamer keuken en hal en 2 slaapkamers
Heldere voorlichting. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede levering. Ook nalevering super geregeld
FOTO VAN VERHOEVEN
“PVC vloer en laminaat”
Betreft LAB21 Door Fam. Neggers op dinsdag 5 jan 2021 21
Wij hebben een pvc vloer en een laminaat vloer aangeschaft bij Lab21. We werden uitgebreid en persoonlijk geholpen en geadviseerd in de winkel. De vloer werd in de afgesproken gelegd, wel een dagje later als men eerder had gecommuniceerd. We zijn nog steeds tevreden met onze vloeren.
FOTO VAN FAM. NEGGERS
“Blij met vloer”
Betreft LAB21 Door Jan op maandag 4 jan 2021 21
Wij zijn heel blij met onze nieuwe laminaatvloer.
FOTO VAN JAN
“Prachtig laminaat”
Betreft LAB21 Door Amber Bastiaansen op zondag 3 jan 2021 21
Hele fijne hulp gekregen van Hanneke voor het kiezen en bestellen van een prachtig laminaat. Goede tips, medewerkers denken met je mee.
FOTO VAN AMBER BASTIAANSEN
“Aanbeveling waard”
Betreft LAB21 Door F.thijsseling op woensdag 30 dec 2020 20
Hebben laminaat met v-groef gekocht en zeer blij ermee, krijgen van iedereen complimenten. Zal hier zeker weer kopen en bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN F.THIJSSELING
“Hele mooie vloer”
Betreft LAB21 Door Dielissen op maandag 28 dec 2020 20
We hebben een laminaatvloer gehaald voor de bovenverdieping. Erg vriendelijke service en hele mooie vloer. We waren er zo over tevreden dat we een paar weken later dezelfde laminaatvloer ook voor beneden hebben gehaald
“Laminaat voor de woonkamer”
Betreft LAB21 Door j.koster op maandag 28 dec 2020 20
Wij hebben laminaat voor de woonkamer gekocht. In de winkel zeer goed geholpen echter de verdere service was niet om over naar huis te schrijven. Veel mails gestuurd en steeds geen reactie ontvangen. Pas na tussenkomst van de verkoper ging alles wat beter. Uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld, maar de partij stress die het ons heeft opgeleverd gun ik niemand.
“Zeer vakkundig geholpen”
Betreft LAB21 Door Gerard Bentvelzen op maandag 28 dec 2020 20
In de showroom het laminaat besteld, zeer vakkundig geholpen en geadviseerd. Mooie huiskamervloer en keukenvloer uitgezocht. Op advies van de verkoopster samengesteld. Ook met nabestellen was het geen probleem.
FOTO VAN GERARD BENTVELZEN
“Leggen viel mee”
Betreft LAB21 Door Guus op maandag 28 dec 2020 20
Goede voorlichting. In tegenstelling tot andere pvc-vloer-zaken duidelijk over levertijd en leg mogelijkheden. Afspraken qua levering goed nagekomen.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: Ik heb het zelf gelegd, het is klik pvc. (Om het te laten leggen zouden we lang moeten wachten). Het leggen viel mee, was minder moeilijk dan klik laminaat leggen.
“PVC en laminaat”
Betreft LAB21 Door Boelens op maandag 28 dec 2020 20
We zijn goed geïnformeerd en geholpen op de vestiging in Groningen. Afspraken werden goed gecommuniceerd en we zijn tijdig bijgepraat over de voorbereidingen voor het leggen van de vloer. Op de benedenverdieping is pvc in visgraat gelegd en op de bovenverdieping laminaat. Het inmeten ging prima, echter is destijds een luik in de vloer niet meegenomen en leverde dat een behoorlijke kink in de kabel op: extra man-uren, de klus liep weken uit en de kosten werden uiteindelijk bij ons neergelegd. Daar baalden wij behoorlijk van en waren teleurgesteld in de klantenservice. De vloerleggers hebben uitstekend werk geleverd en uiteindelijk zijn we supertevreden over de vloer, we zijn niet tevreden over de klantenservice.
FOTO VAN BOELENS
“Goede service en pracht vloer”
Betreft LAB21 Door Kruithof op maandag 28 dec 2020 20
14mm dikke laminaat vloer eiken. Goede service en pracht vloer lijkt net echt hout.
FOTO VAN KRUITHOF
“Goede service”
Betreft LAB21 Door Bart Geervliet op maandag 28 dec 2020 20
Visgraat vloer pvc voor de woonkamer en laminaat gekocht voor de slaapkamers. De kwaliteit is prima. Ook de service is goed, de plinten waren tijdens het transport beschadigd geraakt en ik kreeg keurig mijn geld terug.
FOTO VAN BART GEERVLIET
Visgraatvloer
“Genoeg keuze”
Betreft LAB21 Door Sven Bijlsma op maandag 28 dec 2020 20
Heb een goede ervaring gekregen bij lab21, genoeg keuze in laminaat en goed en punctueel geleverd. Heb het gekocht voor de begaande grond en de eerste etage.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: We hebben het laten plaatsen door een derde partij.
“Vakkundig”
Betreft Europa Parket Door Gert van Wijhe op vrijdag 18 dec 2020 20
Laminaat gekocht en vakkundig laten leggen. Europa Parket zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
“Keurige netjes gelegd”
Betreft Europa Parket Door Pim van Buren op vrijdag 11 dec 2020 20
Nieuwe laminaatvloer met PVC deklaag gekocht. Prima prijs en kwaliteit verhouding, kosten van leggen zeer goed (vergeleken met een andere leverancier), keurig netjes gelegd en nette mannen die dit hebben gedaan. Nazorg ook prima. Keurig nagebeld of alles naar wens is gegaan.
“Heel mooi geworden”
Betreft LAB21 Door Jos Schmitz op zondag 6 dec 2020 20
De laminaat vloer die we bij Lab21 in Delft hebben gekocht was prima zelf te leggen en is heel mooi geworden.
FOTO VAN JOS SCHMITZ
“Prettig en vakkundig geholpen”
Betreft LAB21 Door Familie Westra op zaterdag 5 dec 2020 20
Sinds enkele maanden ligt er bij ons een Quality-line laminaat vloer Lumber Dark. We zijn prettig en vakkundig geholpen. Over het resultaat na het leggen zijn we zeer tevreden. Kortom een goede aankoop voor ook nog eens een aantrekkelijke prijs.
“Ruime keuze”
Betreft LAB21 Door Fedrik op vrijdag 4 dec 2020 20
Wij hebben onze vloer hier gekocht. Er was erg veel keuze en dit was de eerste winkel waar wij het gevoel hadden ruime keuze te hebben in vloeren die 'echt hout' leken als laminaat. Uiteindelijk zijn we erg tevreden over de uitkomst!
“Uiterste tevreden”
Betreft LAB21 Door Aad op woensdag 2 dec 2020 20
Wij zijn uiterst tevreden over de laminaat vloer welke wij hebben gekocht bij LAB21 in Capelle ad IJssel. Wij vinden de vloer aan aanwinst voor ons interieur. Niet alleen het product is prima, maar ook de service na levering. Er ontbraken wat hoekstukjes voor de plinten. Na een belletje werden deze keurig binnen een week toegestuurd.
FOTO VAN AAD
“Appartement met pvc laminaat”
Betreft LAB21 Door Ria Maas op zondag 29 nov 2020 20
We zijn verhuisd naar een appartement en hebben ons hele appartement met PVC laminaat laten leggen. We zijn ontzettend tevreden. Makkelijk in onderhoud en goede service.
“PVC Vloer in studentenwoning”
Betreft LAB21 Door Frank op donderdag 26 nov 2020 20
Een jaar geleden voor het eerst PVC lijn laminaat vloer van LAB21 in een studenten verhuur woning neer gelegd. Dit ziet er nog steeds super goed uit dat we besloten hebben het in meerdere woningen toe te passen (Sensation extra breed Grey Bleeched Oak 0.55 mm toplaag)
FOTO VAN FRANK
“Goed ervaring gehad”
Betreft LAB21 Door Ans Hoeks op donderdag 26 nov 2020 20
Ik heb een goede ervaring bij Lab21, en de verkoopster was erg behulpzaam.

Aanvulling ontvangen 30 november 2020: De aankoop is 4 mnd geleden al geleverd. Wij hebben de PVC laminaat zelf gelegd. Die ligt er al 3 mnd. mooi erin.
“Fijn, warm en zeer uitgebreid geholpen”
Betreft LAB21 Door Rick Pelupessy op donderdag 26 nov 2020 20
We zijn toendertijd heel fijn, warm en zeer uitgebreid geholpen. Laminaat is ook op de datum wat afgesproken was aangekomen. Al met al zijn wij vol lof over Lab 21 en raden wij iedereen aan om daar eens te kijken
FOTO VAN RICK PELUPESSY
“Uiterst tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Familie pach op zaterdag 21 nov 2020 20
Heel erg tevreden met de vloeren van luxury floors uit kampen en blij met de fantastische service van Yuri! Weer een uiterst tevreden klant
FOTO VAN FAMILIE PACH
Visgraat pvc vloer en laminaatvloer
“Zeer content”
Betreft Luxury Floors Door Borgert Vermeulen en Manja van der Klink op dinsdag 17 nov 2020 20
Vrijdag 6 november 2020 de via internet bij Luxery Floors gekochte laminaat vloer, 59m2 Balterio Ivory Oak, probleemloos geleverd gekregen die vervolgens door de door hen ingeschakelde mensen van klussenbedrijf Azra op woensdag 11 november in no time zeer fraai gelegd is geworden. We zijn zeer, zeer content, super blij, met de door Luxery Floors tegen een geweldige, een (mes)scherpe, prijs geleverde vloer en ook met de wijze waarop Mehmet en zijn mensen van klussenbedrijf Azra uit Amsterdam deze hebben gelegd. Ze zijn zeer professioneel tegen een prijs waarvoor je er zeker niet zelf aan kan en moet beginnen en het zijn ook nog eens, (ook) niet geheel onbelangrijk, nette jongens die de boel opgeruimd en zelfs geheel gestofzuigd, dus piekfijn, met oog voor detail tijdens het leggen, achterlaten.
Alles super dus!
FOTO VAN BORGERT VERMEULEN EN MANJA VAN DER KLINK
“Zeer positief”
Betreft Luxury Floors Door Renate Tibboel op donderdag 12 nov 2020 20
Op alle vlakken als zeer positief ervaren! Laminaat snel gelegd door Mehmet. Afspraken prima nagekomen. Ik ben heel echt heel erg tevreden met het eind resultaat. Zeer aan te bevelen!
FOTO VAN RENATE TIBBOEL
“Frustrerende ervaringen zou het zo nooit meer doen”
Betreft LAB21 Door Peter op donderdag 12 nov 2020 20
Heb op 24/8 bij LAB21 Eindhoven een mooie laminaatvloer besteld: Top-Line Mexican (28 euro per m2). Ook de legservice van LAB21 daarbij genomen. Op hun website wordt deze voorziening aangeprezen met o.a. de zin "alles in één hand". Mooie showroom, veel keus, vriendelijk personeel, Hanneke en Bob, die de tijd namen, kortom een prima eerste indruk. Offerte getekend, moest wel een flink bedrag aanbetalen, maar vooruit dan maar.

Daarna begint echter het foutenfestival. LAB21 heeft geen leggers in dienst, maar besteedt de legopdrachten uit aan ZZP-ers, klussers en legbedrijven. Er is geen arbeidsrelatie tussen LAB21 en degenen die het werk gaan uitvoeren. Dat heeft veel financiële voordelen voor LAB21, maar ook allerlei risico's voor de klanten. Een legger kan aan een andere klus ( dichterbij of financieel interessanter) de voorkeur geven. Het kan ook zijn dat de echt goede bedrijven het te druk hebben. De legger die bij mij de vloeren zou komen leggen, reageerde niet op mails en telefoontjes. Heb toen om een nieuwe legger gevraagd. Kreeg een snelle reactie van deze tweede legger, uit Rockanje. Dat is niet naast de deur.... Voorinspectie is door hem op 26 okt. uitgevoerd en legdatum met hem afgesproken: 9 november. De hr. van der Linde kwam deskundig en enthousiast over. Ik had alle vertrouwen in zijn capaciteiten.

Het hoofdkantoor in Amersfoort fungeert als zenuw(en)centrum. Daar moet men de planning, bestelling en levering coördineren en last but not least, zorgen voor een goede communicatie met de klant. En daar gaat van alles mis. Je kunt gelukkig op hun website "realtime" de voortgang van je order volgen... Dan schrik je van deze informatie. Er was nog geen legdatum vastgesteld. Er stond een egalisatiedatum vermeld, terwijl met de legger was afgesproken dat dit helemaal niet nodig was. Er stond geen legdatum vermeld. Er stond dat de goederen wel besteld waren, maar nog niet compleet. En dat slechts een week voor de afgesproken legdatum. Gebeld naar het hoofdkantoor en opnieuw naar de showroom geweest om de zaak te corrigeren. "Komt goed, komt goed" en "We gaan voor u aan de slag". Ondanks deze geruststellende mededelingen blijft het "realtime" orderoverzicht verwarrende informatie doorgeven. Vrijdag 6 november ga ik 's middags weer naar de showroom om aan te dringen op levering in het weekend, omdat maandag 9 november de legger om 08.00 u. voor de deur staat. "Het komt goed, u krijgt een telefoontje van de transporteur. Die brengt het laminaat zaterdag bij u thuis." Eindelijk, laat in de middag op zaterdag 7 november wordt alles afgeleverd. Laminaat was van een ander merk, zag er wel hetzelfde uit en ook de specificaties waren gelijk. Ben nog met een plank naar de showroom gegaan om te vergelijken met het paneel wat daar hangt. Het zag er precies hetzelfde uit. Daarom dit maar zo gelaten.

Maandag 9 november staat de hr. van der Linde klokslag 08.00 u. voor de deur. Hij heeft in de twee kamers snel en vakkundig het laminaat gelegd. Ben over zijn werk en over hoe de vloer er nu bij ligt zeer tevreden. Maar ik zou familie, kennissen en vrienden afraden om met LAB21 in zee te gaan. Te veel risico op gedoe en fouten na je bestelling, slechte communicatie, legkosten zijn hoog, je moet alles incl. legkosten 7 dagen voor de aflevering betaald hebben.
“Service en klantvriendelijkheid”
Betreft Luxury Floors Door Reinout Breur op zondag 1 nov 2020 20
Laminaat vloer 'arosa eiken' gekocht. Goede kwaliteit vloer. Wel even zoeken met leggen. Je klikt ze niet even op elkaar maar hebt blokje en hamer nodig. Dan gaat t snel. Er zaten wel wat slechte planken tussen. Ben uiteindelijk met 5 planken terug naar de winkel gegaan. Had ook nog 3 plakplinten nodig, een plintenschaar en 3 speciale kit voor de muurplinten. Toen ik het verschil wilde betalen was dat niet nodig. Neem maar mee zei hij. Fantastisch, dat is nog eens service en klantvriendelijkheid!

Pluspunten:
- kwaliteit
- klantvriendelijkheid (muv één keer gehad dat iemand wat kortaf was aan de telefoon, maar heb ook vaak gebeld en was één keer voorgekomen)
- levering was top
- kundigheid van personeel

Minpunten
- op email wordt niet of nauwelijks gereageerd. Bij bellen werd ik wel altijd direct geholpen.

Ik raad dit bedrijf echt aan. Een ruime keuze en mooie prijzen. Met vaak nog wat korting hier en daar. En vriendelijk en kundig personeel die niet moeilijk doen.
“Goede service”
Betreft Europa Parket Door Wanda Wolkers op donderdag 22 okt 2020 20
Goed service bij de aankoop in de showroom. Heel goede service. Komen afspraken na. Er kwam iemand inmeten en gaf ook advies. Het leggen van onze vloer is keurig gedaan incl. Het plaatsen van plinten en het op maat zagen van bestaande deuren en keukenplinten .
FOTO VAN WANDA WOLKERS
Gelegde laminaatvloer
“Zeer tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Joep op zaterdag 3 okt 2020 20
Wij hebben onlangs een laminaatvloer gekocht. In de showroom in Kampen werden we snel en plezierig geholpen. De bezorging door Friso verliep volgens afspraak en werd keurig in de garage afgeleverd. De vloer werd op de afgesproken dag gelegd door twee vriendelijke en zeer vlot werkende jongens. De vloer ligt er keurig in; de plinten zitten strak tegen de wand aan. Wij zijn zeer tevreden en kopen een volgende vloer weer bij Luxury Floors.
“Tegel laminaat”
Betreft Luxury Floors Door Frans koster op dinsdag 15 sep 2020 20
Een mooie tegel laminaat gekocht bij luxery floors in kampen, tijdens de rit is er een pak stuk gegaan waardoor er wat tegels stuk waren en ze hadden wat kleine dingetjes vergeten er bij te doen die wij besteld hadden, na een telefoontje alles super geregeld en werd het netjes na bezorgd, de sevice is echt heel goed top

Aanvulling ontvangen 30 september 2020: Al gemonteerd geweldige vloer!!
“Prima bevallen”
Betreft LAB21 Door JV op maandag 14 sep 2020 20
Keuze uit heel erg veel verschillende vloeren in verschillende prijsklassen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een 'eikenkleur' vloer op de begane grond en een grijstint vloer op de eerste verdieping. Prima geholpen in de winkel. Nadeel is dat er vrijwel geen personeel werkt, waardoor je op een wat drukker moment lang moet wachten totdat je daadwerkelijk geholpen kan worden.

Aanvulling ontvangen 17 september 2020: Bij Lab21 hebben we 2 laminaatvloeren gekocht. Eén voor de gehele begane grond en één voor de gehele eerste verdieping muv de badkamer. Aankoop is inmiddels geleverd en gemonteerd. Dit is prima bevallen, het ziet eruit zoals we gehoopt hadden.
“Keurig gegaan”
Betreft LAB21 Door Dick van de Kuilen op maandag 14 sep 2020 20
Betonlook tegels 118x60, mooie tegels van prima kwaliteit. Keurig gelegd en uitstekend service van de parketteur! Makkelijk schoon te houden. Erg blij mee!
FOTO VAN DICK VAN DE KUILEN
Laminaattegels
“Laminaat laten leggen”
Betreft Luxury Floors Door Peter Steehouwer op zondag 13 sep 2020 20
TOP!! Heel goed geholpen bij ons bezoek in Kampen! klasse! Wij hebben ons laminaat 42 m2 ook laten leggen door Luxury Floors. Dat heeft Ismael zeer vakkundig gedaan start 09:30 gereed 15:00 inclusief plinten en schoonloop mat met veel snij/pas werk! Zeer aan te bevelen!! mvgr Fam. Steehouwer Odijk
“Fantastisch”
Betreft Luxury Floors Door Marlon op vrijdag 4 sep 2020 20
Laminaat online gekocht. Goede service. Vandaag Order aan de deur geleverd door Friso en dat ging helemaal top. Op tijd en erg vriendelijk zoals het hoort. Maandag wordt de Balterio vloer gelegd en vertrouw erop dat dit ook in orde komt
FOTO VAN MARLON
Levering vloer
“Geweldig bedrijf”
Betreft Luxury Floors Door Alfred van der Schagt op dinsdag 11 aug 2020 20
Ik had een laminaat van Kronos gekocht bij een plaatselijke bouwmarkt en was zo tevreden over de kwaliteit dat ik op internet op zoek ging naar hetzelfde laminaat omdat dit niet meer te krijgen was bij de bouwmarkt. Ik kwam terecht bij Luxury Floors waar ik het laminaat kon vinden tegen een betere prijs dan ik met korting bij de bouwmarkt had betaald. Tijdens het leggen kwam ik er achter dat ik een beschadigd pak had en een pak tekort (rekenen is duidelijk niet mijn sterkste kant) . Na bellen met Luxury Floors was dit geen enkel probleem en ik kon direct een pak ophalen en ik kreeg omdat ik van ver moest komen het extra pak tegen een nog meer gereduceerde prijs. Inmiddels ben ik voor mijn volgende project weer naar Luxury Floors gegaan. Een geweldig bedrijf met een enorm assortiment, fantastische kwaliteit en een sublieme service.
“Goede service”
Betreft Luxury Floors Door Johan verboom op zaterdag 1 aug 2020 20
Erg mooi laminaat , goeie kwaliteit, makkelijk te leggen . Snelle survival , bellen netjes van te voor hoe laat ze komen . Bij ons is het geleverd door friso
FOTO VAN JOHAN VERBOOM
“Topbedrijf”
Betreft Luxury Floors Door Andre en Jeanet Schuurman op donderdag 30 jul 2020 20
Een paar weken terug een mooie laminaat vloer besteld. Gisteren werden we gebeld dat de vloer tussen 10 en 11 bezorgd zou worden. Iets over 10 stond de vrolijke Friso bij ons voor de deur met onze vloer. Ondervloer erbij en de plinten. We kregen zelfs nog een nieuw mondstuk voor aan de stofzuiger. Een topbedrijf.

Aanvulling ontvangen 17 augustus 2020: Onze vloer is al gemonteerd.
“Ten zeerste aanbevelen”
Betreft Luxury Floors Door Marcel Blankensteijn op dinsdag 28 jul 2020 20
Erg blij met mijn gelegde vloer Carara marmer Rigid PVC en oud grijs eiken laminaat. Professioneel gelegd op 28-07-20 echt vakmannen. Fijne mensen om over de vloer te hebben en geven tijdens het leggen adviezen en vragen hoe je het wil hebben. Ook top Service van verkoop weekend ervoor v.w.b. levering en het leggen. Door 2 zieken kon op 27-07-20 niet gelegd worden op tijd geïnformeerd en dag erna gelegd. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan
FOTO VAN MARCEL BLANKENSTEIJN
Vloer wordt gelegd
“Zeer tevreden over Ijtsma”
Betreft Ijtsma Keukens Door Fam. Hijlkema op donderdag 23 jul 2020 20
Wij hebben een keuken en een laminaatvloer bij IJtsma gekocht. Je wordt er heel goed geholpen en krijgt goed advies en tips zonder dat je van alles wordt opgedrongen. Heb je een idee dan maken ze zonder problemen en verplichtingen een tekening zodat je snel kunt zien hoe het eruit komt te zien. Het uitzoeken van de vloer was ook super omdat je de (voorbeeld)vloer bij de showroomkeuken neer kon leggen en zo kun je gelijk zien dat het wel of niet mooi staat. Ook het plaatsen van de keuken en het leggen van de vloer is super netjes gedaan!!! Kortom ...wij zijn zeer tevreden over IJtsma.
“Super tevreden”
Betreft Luxury Floors Door Gracia Koegler - de Mees op zondag 19 jul 2020 20
Ook wij zijn super tevreden met het gekochte laminaat bij luxuryfloors.nl. Wij hebben na een bezoek in de winkel gekozen voor zomer eik grijs xl laminaat. Wij hebben geen aanbetaling gedaan en het zelf ruim voor de afleverdatum overgemaakt.
In de week van de levering hebben wij de leverdatum nog naar voren kunnen verplaatsen zonder enig probleem. Op de afgesproken datum en ruim binnen de afgesproken tijd kwam Friso de vloer, ondervloer en de plinten leveren. Friso was vrolijk, beleefd en behulpzaam. Gaf als tip mee dat het laminaat eerst 48 uur in de woning moest staan voordat we ermee mochten werken. Het leggen was erg gemakkelijk en ging sneller dan verwacht. Wij hadden een rekenfout gemaakt en kwamen net 1 pak te kort. Dit heb ik zonder problemen op kunnen halen. De begane grond en 1e etage zijn nu voorzien van prachtig laminaat van luxuryfloors.nl en wij zullen voor de zolder zeker terugkomen
FOTO VAN GRACIA KOEGLER - DE MEES
Gelegde laminaatvloer
“Vriendelijk”
Betreft Europa Parket Door Leonie op dinsdag 14 jul 2020 20
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en kundige mensen.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Pvc laminaat, visgraat gelegd. Het is super mooi gelegd, de legger Christiaan was erg kundig en leuk in communicatie.
“Makkelijk te leggen”
Betreft LAB21 Door Roland luijten op zondag 21 jun 2020 20
Een mooie pvc vloer , gemakkelijk schoon te houden.Helaas toch wat lichte krasjes gekregen door te schuiven met stoelen, maar dat gebeurd bij gewoon laminaat ook. Gemakkelijk te leggen met het click systeem. We zijn er erg blij mee . Aanrader!
FOTO VAN ROLAND LUIJTEN
Mooie pvc vloer
“Dikke 10”
Betreft Knulst Vloeren Door Marcel & Christine Bunders op zondag 14 jun 2020 20
Na een week Zeeland waren we ontzettend benieuwd naar onze nieuwe visgraat gelegde vloer! Wat een vakwerk geleverd door Harrie! Keihard heeft hij met zorg en liefde de vloer gelegd. Daarnaast verliep de communicatie met Roel en alle andere medewerkers fantastisch. Vanaf het opmeten tot het leggen van de vloer en de levering van het laminaat dat we graag boven wilden leggen, iedereen was geweldig. Er is meegedacht, er zijn alternatieven aangedragen en er werd flexibel gereageerd.
We wisten niet dat er zoveel komt kijken bij het leggen van een nieuwe vloer... Wat ons betreft wordt het dan ook een dikke 10!
FOTO VAN MARCEL & CHRISTINE BUNDERS
Visgraat parketvloer
“Top bedrijf”
Betreft Total Home Concept Door Mieke Koorn op vrijdag 22 mei 2020 20
Keuken en laminaatvloer gekocht bij Total Home concept. Ze nemen ruim de tijd om alles door te nemen. Diverse gesprekken gehad. Ruim assortiment. Elke suggestie wordt meegenomen en indien mogelijk ook uitgevoerd. Altijd eerlijk advies gekregen. Installatie van de keuken ging perfect. Keurige ervaren installateurs. Natuurlijk ging er ook iets mis (kastdeur beschadigd en een te kleine kast maar was schuld van de fabriek). Maar de klasse van een bedrijf zie je pas als het ontstane probleem goed en adequaat opgelost wordt. En dat werd bij Total home concept perfect afgewikkeld. De vloer werd binnen een paar uur gelegd. Ligt er heel strak bij. Super tevreden over. Ook hier werd een kleine klacht direct opgelost! Kortom zeer zeer tevreden over Total home concept en onze super mooie keuken en vloer! Top bedrijf!
“Makkelijk te leggen”
Betreft Luxury Floors Door Marcel Hogenboom op woensdag 20 mei 2020 20
De bestelling is op een dingetje na prima verlopen. Op dinsdag even voor 2 uur een sms had van de bezorger Friso. En op woensdag stond hij 5 minuten eerder op de stoep dan dat hij aangegeven had. Hij is een man van wat ie zegt doet ie ook. Waar kom je dat nog tegen dat er een tijdstip gegeven wordt en ze ook daadwerkelijk zijn. Friso top bedankt voor de service. En luxury floors we gaan de vloer in het weekend leggen en dan reageer ik hier nog op.

Aanvulling ontvangen 10 juni 2020: Het betreft een klik pvc laminaat vloer. Werkt prettig, klikt goed en is makkelijk te leggen.
“Ging goed”
Betreft Luxury Floors Door M.A. van der Deure op dinsdag 19 mei 2020 20
Laminaat gekocht, zeer goed en duidelijik contact. chauffeur belde ruim bijtijds. bestelling moest garage in, chauffeur (bleek dezelfde chauffeur te zijn als bij de vorige bestelling namelijk Friso) dacht mee hoe de pallet het beste geplaatst kon worden. zeer vriendelijk, vrolijk, spontaan en beleefd. Alles ging goed en snel als verwacht!

Aanvulling ontvangen 5 juni 2020: Aankoop zelf gemonteerd. geen probleem gehad.