Feedback
9,7

't Vloerenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.hetvloerenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van 't Vloerenhuis
't Vloerenhuis is gespecialiseerd in parket en planken vloeren. Een specialiteit is het leggen van ambachtelijk tapis parket in visgraat en paneel-vloeren, maar ook de trendy verouderde vloeren worden door ons vakkundig gelegd. Uiteraard leveren wij ook de onderhoudsarme laminaat en PVC-vloeren en zijn onze vakmensen ervaren specialisten in traprenovatie met hout, laminaat of PVC.

De parketteurs van 't Vloerenhuis zijn beëdigd tot Meester der Parketteurs. De Nederlandse vereniging Meester der Parketteurs rijkt deze titel uit aan parketteurs die voldoen aan de strenge eisen van de branchevereniging. Een mooie titel waar wij trots op zijn, verkregen door bewezen en betrouwbare kwaliteiten.
Ervaringen
Er zijn 81 ervaringen over 't Vloerenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren69 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Schuren en lakken van onze vloer”
Door Vroegindeweij op dinsdag 10 jan 2023 23
17 jaar oude Maple vloer laten schuren en lakken door 't Vloerenhuis. Wat een fantastisch resultaat, we hebben gewoon een nieuwe vloer. En prachtige nieuwe plinten. 't Vloerenhuis is top: goed advies, prettig contact, duidelijke offerte. Ze werken heel netjes met oog voor afwerking en detail. Frank en Ricardo: dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Arend en Willy Doppenberg uit Putten op woensdag 14 dec 2022 22
afgelopen jaar 3 maal zaken gedaan met het Vloerenhuis, 2 maal laminaat voor woonkamer en bovenverdieping en nu beide trappen in woonhuis gerenoveerd met pvc. Alle keren bijzonder tevreden, goed advies, vriendelijk en kundig personeel. De traprenovatie vinden wij wel heel bijzonder, deze renovatie is gedaan door Ricardo en we kunnen wel zeggen: perfect gedaan! Dit getuigt van groot vakmanschap, de trappen hebben nu een geweldig mooie uitstraling.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is zooo mooi geworden”
Door Willemijn op zondag 11 dec 2022 22
Ik had het Vloerenhuis geadviseerd gekregen van kennissen. Ben echt super tevreden
Het is zooo mooi geworden, tot in detail afgewerkt! Maar ook het goede advies, stofvrij werken en supervriendelijke mensen maakten dat ik het echt iedereen aanraad
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Bernard de Koning op zondag 27 nov 2022 22
Wat een prettig bedrijf. Eerst geïnventariseerd naar soort woning. Daarna bijzonder goed geadviseerd over de soort vloer. Wij kozen voor laminaat voor het gehele appartement. De parketeur was een vriendelijke en vakbekwame man. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf. Een aanbeveling.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gelegd”
Door Hans Kirpestein op maandag 14 nov 2022 22
Prima informatie vooraf, duidelijke offerte en planning maar bovenal perfect gelegd en afgewerkt door Arthur, wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Gert Ooms op maandag 10 okt 2022 22
De medewerker van Afghaanse afkomst was super vriendelijk, snelle werker en ruimde alles weer keurig op. Vakmanschap is meesterschap. De man heeft gewoon loonsverhoging verdiend.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Dick ter Sla op zondag 28 aug 2022 22
PVCvloer 60m2. Veel hoekjes en overgangen. Nog even gedacht om het zelf te leggen. De vakmensen deden het beter en sneller dan ik ooit zou kunnen! Perfect resultaat.
Dank voor alle advies.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en oliën van houten vloer”
Door Jan op woensdag 22 jun 2022 22
Sayed heeft onze visgraat vloer geschuurd en opnieuw geolied. Is weer als nieuw. Super mooi werk afgeleverd. Totaal geen stof. Echt netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Christiaan Solcer op dinsdag 14 jun 2022 22
De ervaring met het Vloerenhuis Putten was geweldig. Eerst werden we goed geholpen in de showroom bij het maken van onze keuze. En vervolgens werd alles erg mooi gelegd in huis. Erg fijne mensen om mee te werken!
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Koetsjes op woensdag 25 mei 2022 22
Ricardo van Vloerhuis Putten heeft topwerk geleverd, echt vakwerk op de manier waarop hij het doet. Door het schuren en lakken hebben we weer een nieuwe vloer. Erg tevreden, echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect en netjes”
Door Sander op maandag 9 mei 2022 22
Zeer vakkundige en meedenkende medewerkers die passie hebben voor hun vak! Van de nieuwe vloer tot het plaatsen van de plinten alles perfect en netjes opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Laurens Tellinga op vrijdag 6 mei 2022 22
We zochten een parketvloer. De winkel van Vloerenhuis Putten heeft een groot assortiment, dus we hebben snel een keuze kunnen maken. Aardige, vakkundige en geduldige mensen. Meteen datum geprikt voor het leggen. Eigen personeel legt de vloer, geen zzp'ers. Ruimen alles netjes op en zijn bereidt nog een keertje langs te komen als er nog iets gedaan moet worden. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie massief eiken vloer”
Door Hans en Karin Herkendaal op zaterdag 9 apr 2022 22
Wij hebben recent onze 20 jaar oude vloer van massief Frans eiken door Vloerenhuis Putten laten renoveren en aansluitend nieuwe plinten laten plaatsen. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden, mede door de klantvriendelijke benadering, het actief meedenken naar de beste oplossing en de vakkundigheid van de parketeur.
FOTO VAN HANS EN KARIN HERKENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Robert en Hélène Schaap op woensdag 26 jan 2022 22
Vakkundig, vriendelijk en zeer netjes behandeld door de heer van Es in de winkel, opmeting ook netjes, gelegd door de heer Ron van Berkel. Ron heeft bij ons de vloer in de woonkamer en keuken prachtig gelegd hij deed dit zeer vakkundig, hij heeft liefde voor zijn vak dat kun je goed merken. Wij zijn super blij met het eindresultaat.
FOTO VAN ROBERT EN HÉLÈNE SCHAAP
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en lakken van eiken parket”
Door Gerard op vrijdag 24 dec 2021 21
We hebben een jaren 30 woning gekocht met eiken parket. Het vloerenhuis heeft die super netjes geschuurd gelakt en weer nieuwe plinten er langs gemaakt. Gekozen voor invisible lak wat de originele houtkleur laat zien. Ziet er puntgaaf uit. Fijne mensen die het werk hebben gedaan, altijd bereid om uitleg te geven. Alles binnen de afgesproken tijd afgewerkt. Super tevreden over deze firma ! Dank Pieter, Frank, Ron en Arthur !
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Henk Termaat op maandag 13 dec 2021 21
Traprenovatie laten doen, laten bekleden met pvc. Netjes op de dag begonnen die we 3 maanden ervoor al afgesproken hadden. Eindresultaat is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Gerben en Reina Borkent op woensdag 9 jun 2021 21
Wij hebben voor onze woning een pvc—vloer besteld. Prima advies en de stalen mochten we een weekend meenemen. Levering conform afspraak. Arthur heeft de vloer gelegd. Met veel zorg, aandacht en precisie. De vloer ligt erin zoals wij hadden gehoopt. Wij zijn heel erg tevreden over de service en het werk van het team van het Vloerenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Een top-zaak”
Door René Oosting op dinsdag 4 mei 2021 21
Vloer is vakkundig gelegd door Arthur. Bijnemen paar kleine uitdagingen kwam hij met goede voorstellen om het probleem op te lossen. Super flexibel en super strak gelegd. De mannen in de winkel, Pieter en Frank hebben ons uitstekend geholpen en ons de juiste vloer laten kiezen, zonder druk en met goed advies. Kortom: een top-zaak!
FOTO VAN RENÉ OOSTING
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en afwerken oude eiken vloer”
Door A. Pilger Oostzaan op zondag 14 feb 2021 21
Drie parketleveranciers zouden wij om een offerte voor schuren en afwerken van onze 20 jaar oude eiken vloer vragen. Franky de Jong op huisbezoek, op z'n knieën de vloer onderzocht. Geen geblaat maar bleek ook later de juiste conclusie. Luisterde en adviseerde. Bij twee gesprekken met concurrenten moesten wij luisteren en werden niet gehoord. Duidelijk dus, maar voor het echte werk blijft het afwachten natuurlijk. Twee werkdagen afgesproken en 's morgens vroeg stipt vlgs afspraak medewerker Chaled met mondkapje op de stoep. Kunnen verleiden tot 1 bakkie koffie dat was het. Schuren, schuren, schuren, slijpen, polijsten en staand z'n boterhammetje. Wat een beul. Heb zelf altijd in de bouw gewerkt, maar petje af voor die man. Buiten mooi, nee, schitterend werk afleverend, echt waar, nog bijzonder aardig en voorkomend. Je mag toch hopen dat hij een topsalaris ontvangt.
Nu, even afgewacht, na een maand een werkelijk schitterende vloer, precies wat we hadden gehoopt. Zeldzaam en niet onbelangrijk, voor een goeie prijs. Bijna jammer dat we maar één parketvloer hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Rob Voohuis op woensdag 23 dec 2020 20
Gekocht Floorlife PVC vloer Leyton natural OAK 1822. Van aankoop t/m oplevering, alles keurig netjes en op tijd geregeld. Leidingen vloerverwarming afgevuld en vloer geëgaliseerd. Tussentijdse communicatie verliep prima.
Reactie of foto toevoegen
“Houten overzet treden voor trap”
Door Betty van der Linde op zondag 13 dec 2020 20
Wij hebben de trap treden laten bekleden met houten overzet treden. Ook is er een trap leuning geplaatst in dezelfde kleur. De parketteurs waren vriendelijke mannen die keurig werk hebben afgeleverd. Ze werkten netjes hebben ook netjes alles opgeruimd. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat.
FOTO VAN BETTY VAN DER LINDE
Reactie of foto toevoegen
“Dennenbos parketvloer”
Door K. van de Biezen op vrijdag 11 dec 2020 20
Wij hebben bij het Vloerenhuis in Putten een prachtige dennenbos W07 parketvloer gekocht. We zijn goed geadviseerd door Frank en de vloer is heel strak en super netjes gelegd. Kortom, wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN K. VAN DE BIEZEN
Reactie of foto toevoegen
“Opknappen eiken houten vloer”
Door R. Smit op dinsdag 20 okt 2020 20
Wij hebben onze eiken houten vloer in 2003 gekocht bij Vloerenhuis en nu na 17 jaar door hun laten opknappen. Het zegt natuurlijk wel iets als je na 17 jaar terug gaat naar dezelfde leverancier en dit zullen we in de toekomst zo weer doen. We zijn prima geholpen, goed geïnformeerd en de renovatie is gebeurd volgens tijdsplanning, de vloer is precies geworden zoals we graag wilden hebben. We hebben weer een mooie nieuwe white wash eiken vloer met prachtige hoge witte plinten, helemaal van deze tijd. Alles netjes afgewerkt en afspraak is afspraak. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wouter Veldhuizen op zaterdag 10 okt 2020 20
Zeer tevreden met onze p.v.cvloer(vissersdorpen)keurig gelegd met de plinten,super afgewerkt en een zeer correcte vloerenlegger,goede afspraken die ook nagekomen zijn,kortom zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Strijbosch op maandag 21 sep 2020 20
Wij hebben een eiken houten vloer gekocht. Het is een prachtige vloer, perfect gelegd. Was een klein probleempje met de vloerverwarming, dit is naar tevredenheid en snel opgelost. Hele goeie service.
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers”
Door Meijer op woensdag 13 mei 2020 20
Wij gingen voor een nieuwe pvc keukenvloer en renovatie van onze ruim 30 jaar oude parketvloer. Goede informatie en advies vooraf. Afspraken nagekomen. Harde werkers. En het resultaat is prachtig, helemaal naar onze zin.
Reactie of foto toevoegen
“Opschuren en lakker parketvloer”
Door Anna op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij hebben onze eiken visgraat parketvloer 12 jaar geleden met volle tevredenheid door t Vloerenhuis laten leggen en onlangs weer opnieuw laten schuren en lakken. Prettige, goede communicatie vooraf en tijdens de klus. Helaas was ons houten afdek-rooster voor de convectorput ook meegelakt, terwijl dat niet de bedoeling was. Het resultaat daarvan was niet fraai, maar het Vloerenhuis heeft dit zeer coulant en professioneel opgepakt en het gehele rooster afgeschuurd en opnieuw keurig in de lak gezet. Hij is weer als nieuw! Als tegemoetkoming kregen we ook nog een schapenvachtje voor het aanbrengen van de vloerpolish erbij. We zijn wederom erg blij met het prachtige eindresultaat en de super service!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ronald en Monique op dinsdag 18 feb 2020 20
Nieuw appartement gekocht, nieuwe vloer nodig. 't Vloerenhuis Putten binnengelopen. Aangenaam adviesgesprek, goede uitleg in taal die ook wij kunnen begrijpen. Uiteindelijk gekozen voor grote donker antraciet PVC tegels, inclusief vloeregalisatie, leggen en plaatsen van robuuste hoge plinten. Levering en leggen allemaal volgens afspraak. Resultaat: waanzinnig mooie strakke vloer en een plintafwerking van uitzonderlijke timmerman klasse. Na afloop nog advies over vloerbehandeling, gratis schoonmaakmiddel en vilt voor de meubels. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door J.Liemburg op zondag 16 feb 2020 20
We hebben onze massieve grenen houten vloer laten schuren en in de kleur olie laten zetten door het Vloerenhuis. Daarna nog twee keer afgelakt met transparante lak. We zijn erg tevreden over de professionaliteit en hulpvaardigheid van de medewerkers van het Vloerenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door D.A. van Amerom op zondag 2 feb 2020 20
33 m² parket in gang, doorlopend naar en in de woonkamer. Gelegd door Ricardo de Boer, werknemer van 't Vloerenhuis. Het moet gezegd: deze man heeft vakwerk afgeleverd, werkte zonder probleem rustig door. Stond open voor vragen en kleine aanpassingen en regelde dit (via overleg met het bedrijf); ruimde alles netjes op. Hulde voor zo'n werknemer!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met vloer”
Door Fam Foppen op donderdag 23 jan 2020 20
In januari heeft Ricardo van het vloerenhuis onze pvc vloer gelegd. Wij wisten dat het een uitdaging was in verband met hoogteverschil in de vloer naar verschillende vertrekken. De vloer is met vakmanschap en perfect gelegd. Wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze voor de winkel”
Door Michel op dinsdag 14 jan 2020 20
Helemaal blij met de nieuwe houten vloer van het Vloerenhuis. Pieter heeft ons uitstekend geadviseerd, alles keurig opgemeten en de planning exact nagekomen. En dat een paar dagen vóór kerst. Arthur heeft het leggen super netjes gedaan, geen haastig werk maar juist fijn overleg waar nog een plintje of een extra stukje moest komen. Blij dat we de vloer hier gekocht hebben.
FOTO VAN MICHEL
Houten vloer gelegd in visgraatmotief
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door K op zondag 8 sep 2019 19
Wij hebben een PVC-vloer (hout look) laten leggen op beide etages, incl plinten. Alles is keurig gelegd en met een goede service van begin tot einde!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jeannette van Huizen op donderdag 25 apr 2019 19
Ik heb een laminaatvloer gekocht en ben daarbij heel goed geholpen. Omdat ik twijfelde over de juiste keuze, kreeg ik 1 pak thuis bezorgd, zodat ik beter kon zien of dit de vloer was die ik wilde. De vloer is vervolgens prima gelegd en alles is netjes afgewerkt. Ik ben er heel blij mee. Top service door zowel de adviseur als de legger!
Reactie of foto toevoegen
“Snel en mooi”
Door Harriette Polhoud op donderdag 18 apr 2019 19
Wij hebben een pvc vloer vissegraat laten leggen. Alles is super snel en mooi gedaan! Goede service en vriendelijke mensen.
FOTO VAN HARRIETTE POLHOUD
PVC vloer in visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door SB op zondag 3 feb 2019 19
Eind vorig jaar heb ik een eikenhouten vloer gekocht bij 't Vloerenhuis. Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Pieter. Kleine dingetjes worden snel en vakkundig opgelost. Ze bieden goede service. Ik ben tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Laurens Foppen op zaterdag 26 jan 2019 19
Houten vloer opnieuw laten schuren en oliën. Prima resultaat, erg tevreden. Precies zoals we het voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerrenovatie”
Door Rikie van kleef op vrijdag 25 jan 2019 19
Prima ervaring, we kwamen naar u vanwege ervaring dochter die al twee x vloeren heeft laten leggen door uw bedrijf. (verhuizing)
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door H. Friele op vrijdag 11 jan 2019 19
Na een zeer positieve ervaring bij twee eerdere woningen ook dit keer gekozen voor een vloer van 't Vloerenhuis uit Putten. Wat direct opvalt is de klantvriendelijkheid en kennis. Erg fijn is dat er wordt meegedacht en dat je de tijd krijgt. Het meenemen van stalen om te kijken hoe de vloer staat in de nieuwe woning is geen probleem. Ook het leggen van de vloer en de afwerking is met veel aandacht uitgevoerd en alles binnen de afgesproken tijd. Erg netjes gewerkt. Kortom een professioneel team!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Anita Poolen op maandag 19 nov 2018 18
Zeer deskundig geholpen door dhr van Es bij het uitzoeken van een visgraat vloer bij het Vloerenhuis in Putten. De visgraat vloer is er vakkundig ingelegd door de parketteur en mooi afgewerkt. Kortom wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN ANITA POOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Schuren vloer”
Door Familie Klatt op donderdag 15 nov 2018 18
Nu voor een tweede keer onze vloer laten schuren. Wederom een succes. Ook op het laatste moment er toch een wijziging van onze kant gewenst was, toch een andere olie of lak op de vloer, was dit geen probleem. Er wordt altijd met de klant meegedacht. Daarom gaan wij altijd weer naar het vloerenhuis. Daar weet je dat je goed komt
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Famillie Verkijk Troelstralaan Harderwijk. op vrijdag 2 nov 2018 18
Wij hebben door Vloerhuis Putten nieuwe parket aan ons bestaande parketvloer laten leggen/door trekken. Dit hebben zij zeer vakkundig; zelfs binnen voorgestelde termijn en offerte gerealiseerd. Onze hartelijke dank gaat hiervoor uit naar dit bedrijf en kunnen door onze ervaring andere mensen dit bedrijf zeker aan bevelen.
FOTO VAN FAMILLIE VERKIJK TROELSTRALAAN HARDERWIJK.
Blij met deze vloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door rob klem op donderdag 1 nov 2018 18
Een vloer gekocht voor drie slaapkamers en een gang. We hebben de vloer zelf gelegd vanwege het leegruimen elke keer van de slaapkamers. Service was erg goed ook tijdens het leggen en vragen werden super beantwoord. Levering was compleet en kwaliteit prime. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ruitenbeek op vrijdag 19 okt 2018 18
Wij hebben een hele mooie vloer gekocht. Wij zijn heel erg te spreken over de service. Wij zouden absoluut 't vloerenhuis aanbevelen .
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend mooi resultaat”
Door Anneke Tuinema op donderdag 18 okt 2018 18
Onze 25 jaar oude houten vloer is geschuurd en gelakt, de trap is gerenoveerd met hetzelfde hout als de vloer. Op ons verzoek zijn de drempels in dezelfde kleur gelakt waardoor het één geheel is geworden. Het resultaat is ontzettend mooi! Daarbij een timmerman die service gericht is en veel plezier in zijn werk heeft. Kortom KLASSE!
FOTO VAN ANNEKE TUINEMA
+ Toon extra foto van Anneke Tuinema
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Frans van der Loon op donderdag 18 okt 2018 18
Er is bij ons een PVC-vloer gelegd. Zowel in de adviseringsfase als in de afwerking prima, met positief ingestelde medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super kwaliteit”
Door Yvon Strooker op zaterdag 13 okt 2018 18
Voor mijn woonkamer en keuken heb ik watervast laminaat uitgekozen. Snelle levering, vakkundig gelegd en super kwaliteit.
FOTO VAN YVON STROOKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door B. Willigenburg op zaterdag 29 sep 2018 18
Ik heb een houten vloer die in de lak stond laten schuren en daarna in de olie laten zeten. Tevens renovatie plinten laten plaatsen. 't Vloerenhuis heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en uitgevoerd wat er is afgesproken. Mijn complimenten gaan uit naar Ricardo die het e.e.a. heeft uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over hetgeen is uitgevoerd. Ik zal een ieder die vraagt naar de vloer het Vloerenhuis in Putten aanraden. Een zeer tevreden klant.
FOTO VAN B. WILLIGENBURG
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de vloer”
Door daniela op woensdag 26 sep 2018 18
We zijn heel blij met de vloer! En de medewerkers uit de winkel hebben ons heel goed geholpen. We zijn heel tevreden met het werk wat ze hebben gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Foppen op zondag 23 sep 2018 18
Parketvloer is geschuurd en in de olie gezet. Bij het eerste contact zijn we wederom zeer klantvriendelijk geholpen en zijn we goed geadviseerd over de diverse kleur mogelijkheden. Er zijn op ons verzoek diverse opzetjes gedaan om de voor ons gewenste kleur te krijgen. Ook zijn wij heel tevreden over de secure en geduldige werkwijze van de parketteur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ger Struik op maandag 10 sep 2018 18
Na 12 jaar gebruik, parketvloer opnieuw laten schuren en in de olie laten zetten.
Jongens werkten zeer zorgvuldig en lieten geen enkele rommel achter. De voor-geoliede horizontale plinten zijn perfect aangebracht. Kortom: aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Visgraatvloer”
Door KJ Paarlberg op donderdag 6 sep 2018 18
Prachtig visgraat gelegd in onze nieuwe huis. Al veel complimenten mogen ontvangen over het eindresultaat. Goede service en uitstekend geholpen tijdens ons bezoek aan de prachtige showroom. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door G.W. Bouwman op woensdag 5 sep 2018 18
Prima advies over de soorten vloeren en de voor- en nadelen van elke soort. Gekozen voor een PVC-vloer. Mooi gelegd conform de eisen van de woningbouwvereniging. Zeer tevreden en netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door H.M. van Heffen op woensdag 5 sep 2018 18
Wij hebben een PVC-vloer gekocht voor ons nieuwbouw appartement, de vloer, van zeer goede kwaliteit, werd keurig netjes gelegd, ook de plinten, kieren werden prima afgekit, wij zijn heel tevreden over 't Vloerenhuis, kunnen deze zaak aanbevelen
FOTO VAN H.M. VAN HEFFEN
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Didier Buisson op dinsdag 4 sep 2018 18
Wij zijn super tevreden over dit bedrijf. Hele proces liep erg naar wens! Zijn op een zaterdag komen kijken in de showroom en waren er eigenlijk al heel snel uit. Ze hebben veel assortiment en het contact was erg prettig. Al snel een afspraak gemaakt voor inmeten en een vochtmeting. Daar waren ze dan begin maart van dit jaar. Vochtmeting was perfect en dus konden ze die maandag daarop aan de slag met leggen. De legger die er die maandag was, vertelde dat hij er al ruim 20 jaar werkte, dus geen zzp maar een echte werknemer! Heel fijn, was volgens mij binnen 2,5 dag klaar incl. Het plaatsen en kitten van de plinten door het hele huis ! Echt een vakman!! Nadien hebben wij ook nog een onderhoudsolie en wash opgestuurd gekregen. Wat een fijne service. Niks is te lastig of te gek. Wat bij ons vooral de doorslag gaf was dat dit bedrijf veel kennis heeft met het direct verlijmen van de houten vloer op de zandcement dekvloer. Dit aangezien wij door de gehele woning vloerverwarming hebben. Ze hebben een heel protocol en dat was heel prettig. Genieten elke dag van onze houten vloer! Alleen maar lof!
FOTO VAN DIDIER BUISSON
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate deskundig”
Door Bas op vrijdag 22 jun 2018 18
't Vloerenhuis is uitermate deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar! Ze geven persoonlijk advies en denken met je mee. We hebben op de BG een eikenhouten parketvloer in visgraatmotief laten leggen en op de 1e en 2e laminaat. Alles conform afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door G.Alderliesten op vrijdag 15 jun 2018 18
Super service. Bij ons is een visgraat eiken parketvloer gelegd met rondom een band, erg vakkundig uitgevoerd! Klantvriendelijk en deskundig!
Reactie of foto toevoegen
“Bauwerk parketvloer”
Door Ria en Bert Zock op dinsdag 5 jun 2018 18
Wij hebben een Bauwerk parketvloer gekocht speciaal voor vloerverwarming. Een prachtige vloer welke op zeer deskundige wijze is gelegd. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen wegens de betrouwbaarheid en de deskundigheid van de medewerkers. Het kontakt verliep op een heel plezierige wijze. Dit bedrijf verdient in alle opzichten absoluut een 10!
REACTIE VAN 'T VLOERENHUIS
Deze Bauwerk parketvloer heeft een warmteweerstand van slechts Rm 0,078. Hierdoor is deze vloer bijzonder goed geschikt in combinatie met vloerverwarming.
+ Toon extra foto van Ria en Bert Zock
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Rob op dinsdag 29 mei 2018 18
Wij hebben een rustiek eiken visgraat vloer met witte olie gekocht. Wat een geweldig mooie vloer en zeer professioneel en net gelegd. Vanaf het begin tot het eind een goed gevoel!
FOTO VAN ROB
Visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Correct en geduldig”
Door Carolien op dinsdag 27 feb 2018 18
Correct en geduldig benadering. Vloeren liggen mooi en strak in huis. De legger hebben wij ervaren als een harde en correcte werker.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en eerlijk”
Door A. Hottinga op woensdag 29 nov 2017 17
Wij zijn op een geweldige, klantvriendelijke en zeer professionele manier geholpen door personeel van t Vloerenhuis. Wij werden goed en vakkundig geadviseerd over het product (laminaatvloer) dat wij uiteindelijk gekocht hebben. Vervolgens werd de vloer gelegd door een echte vakman, dat kon je zien en merkte je ook aan de manier van werken. De vloer ligt er fantastisch in en is een lust voor het oog. Ik beveel dit bedrijf aan voor mensen die vakkundig en eerlijk zaken willen doen. Voor mij dus een dikke 10!
FOTO VAN A. HOTTINGA
Vloer ligt er fantastisch in
Reactie of foto toevoegen
“Moderne vloer”
Door H.Dalvoorde op woensdag 22 nov 2017 17
Wij wilden graag van onze donkere vloer een lichte vloer maken. Voor advies naar het vloerenhuis gegaan ,daar zijn we prima geholpen. Er kon elke kleur op de vloer die we wensten, we hebben 2 kleuren uitgezocht, deze werden tijdens het schuren op de vloer gedaan [een proefstuk] zodat we konden kiezen, wat erg fijn was. De werknemers hebben goed werk geleverd en wij zijn tevreden met onze moderne vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door F. van Donkersgoed op maandag 20 nov 2017 17
Na 20 jaar genoten te hebben van een houten (lamellenparket) vloer nu weer bij 't vloerenhuis een laminaatvloer besteld. Net als vorige keer volgens afspraak gelegd. Vakwerk door deskundig en zeer vriendelijk personeel. Als het over 20 jaar weer nodig is om de vloer te vervangen weten wij wel door wie dat moet gebeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Houten visgraatvloer”
Door Alexander Wormsbecher op donderdag 9 nov 2017 17
Mooi bedrijf met oog en oor voor zijn klanten, prima uitleg over de aangeschafte vloer. Top service! Wil Pieter en Frank bedanken voor de genoemde service. Arthur heeft de houten visgraatvloer perfect gelegd en plinten vakkundig gemonteerd. Fijne communicatie en samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door H.H. Slots op maandag 6 nov 2017 17
Vriendelijk personeelslid met bijna twintig jaar ervaring. Parketvloer vakkundig en secuur geschuurd zonder stof achter te laten. Vervolgens vloer 3 x in de lak gezet met als resultaat een vloer, die er weer als nieuw uitziet (een plaatje !)
Reactie of foto toevoegen
“Laminaataankoop”
Door aleida mouw op vrijdag 3 nov 2017 17
Ik heb laminaat gekocht bij het vloerenhuis, zijn keurig en netjes geholpen. Ook het laminaat leggen is prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door Ingrid Meerding op vrijdag 6 okt 2017 17
In anderhalve dag is de laminaatvloer op de hele bovenverdieping gelegd, inclusief plinten. Het werk is perfect uitgevoerd en er is ook nog eens geholpen met spullen wegzetten en weer terugzetten. Ik heb ook beneden al 16 jaar een houten vloer liggen van het Vloerenhuis. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en het personeel en kan het iedereen aanraden.
FOTO VAN INGRID MEERDING
Laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.L.Molier. op woensdag 4 okt 2017 17
Prettig ontvangen in de winkel. Verkoper had alle tijd, luisterde goed naar onze ideeen en gaf goed advies. Zeer ruime keuzemogelijkheden. Geen onduidelijkheid over kosten.
Vloer werd volgens afspraak gelegd door heel aardige vakman. Ook nu weer goede uitleg. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer snel”
Door Kees de Wit op maandag 4 sep 2017 17
zeer snel gelegd en door professionele parketleggers neergelegd. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN KEES DE WIT
Resultaat van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Bouwman op donderdag 24 aug 2017 17
We hebben onze trap later renoveren door 't Vloerenhuis. Er zijn houten tredes aangebracht van hetzelfde hout als onze parketvloer. De trap bevindt zich in de woonkamer en is nu een echte blikvanger. 't Vloerenhuis heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en heeft mooi werk geleverd.
FOTO VAN BOUWMAN
Resultaat van de trap
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Mark van der Heijde op zaterdag 1 jul 2017 17
't Vloerenhuis Putten heeft onze eikenhoutenvloer van meer dan 15 jaar oud vakkundig geschuurd, bijgewerkt en in de olie gezet. De huiskamer is er geweldig op vooruitgegaan en de vloer is als nieuw. Ook de service en klantvriendelijkheid van 't Vloerenhuis na de werkzaamheden is prima. Afspraak is afspraak. Ze zijn zonder probleem teruggekomen om een loslatend afwerkprofieltje opnieuw te verlijmen.
FOTO VAN MARK VAN DER HEIJDE
Geschuurde eikenhouten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat”
Door Bastiaan op vrijdag 23 jun 2017 17
Voor mijn nieuwbouwwoning heb ik een pvc vloer laten leggen door 't Vloerenhuis. Vooral het leggen van een vloer vraagt toch wel de nodige expertise. Vandaar dat ik bewust voor een regionale zaak heb gekozen en niet voor welke willekeurige landelijke keten dan ook. In de winkel was een ruime keus aan vloeren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Moduleo vloer met een natuurlijke eiken uitstraling. De vloer is gelegd en ziet er prachtig uit. Alles is netjes afgewerkt, inclusief de plinten. De medewerkers, zowel tijdens het bezoek aan de winkel als tijdens het leggen, waren vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ze legde uit hoe het proces rond het leggen van een vloer er normaal gesproken uit ziet. Al met al kan ik 't Vloerenhuis zeker aanbevelen. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN PIETER VAN ES
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend resultaat”
Door W Straatman op dinsdag 13 jun 2017 17
In 2010 hebben wij onze eikenhouten vloer laten schuren en lakken door t Vloerenhuis Putten .....een super resultaat. Maar nu in 2017 wilden wij iets heel anders want de vloer was helemaal geel geworden wat normaal ook gebeurt bij een gelakte vloer. Maar wat wisten wij niet.....dus opnieuw naar Putten . Door opnieuw advies van t Vloerenhuis, de vloer laten schuren en voorzien van een olie........Iron mat. Wat een schitterend resultaat.....precies zoals wij de vloer wilden hebben en ook mooi afgestemd met de nieuwe meubelen. Dus voor iedereen die een mooie houten vloer wil hebben ga naar deze vakmensen in Putten. Een echte aanrader gr W Straatman
FOTO VAN W STRAATMAN
Vloer met Iron mat
Reactie of foto toevoegen
“Correct bedrijf”
Door J Dorland op zaterdag 3 jun 2017 17
De houten vloer is geschuurd en behandeld.Het resultaat mag er zijn. Super mooi!! Ervaring: Correct, toegankelijk, goede service,vakwerk, behulpzaam, betrouwbaar.Een correct bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Korevaar op woensdag 22 feb 2017 17
Verkoper neemt voldoende tijd, heeft voldoende keuze in zijn winkel en geeft een eerlijk advies. Wij hebben goede ervaringen met de leggers van de vloer. Zij gaan zeer net te werk en leveren een prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door W. Dijkstra op zaterdag 12 nov 2016 16
Ruime keuze bij 't Vloerenhuis en goed door hen geadviseerd op basis van mijn wensen. Gekochte PVC vloer is prachtig en ligt er mooi strak in. Alle afspraken zijn keurig nagekomen door 't Vloerenhuis. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Professionele benadering”
Door Stormbroek op zondag 30 okt 2016 16
Wij hebben bij het vloerenhuis een eikenhouten visgraat vloer gekocht. Bij binnenkomst wordt je erg goed en vriendelijk ontvangen, de verkoper weet waar hij over praat en kan goed advies geven. Ook het plaatsen van de vloer is erg netjes en professioneel gedaan. Wij raden het vloerenhuis dan ook zeker aan.
FOTO VAN STORMBROEK
Eikenhouten visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prettige sfeer”
Door Familie Aalvanger op zaterdag 29 okt 2016 16
in het verleden hebben we een laminaatvloer gekocht en recent een pvc vloer. Beide vloeren zijn gelegd door Arthur, een van de vaste vloerenleggers. We hebben een prettige sfeer ervaren, mensen getroffen met vakkennis en welke meedenken in het vinden van creatieve oplossingen voor een mooi resultaat. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door L. v.d. Sanden op woensdag 26 okt 2016 16
Wij hebben onze parketvloer door 't Vloerenhuis uit Putten laten schuren en in de vloerolie laten zetten. De parketvloer was 26 jaar oud, gelakt en nog niet eerder behandeld. Het resultaat is super. Wij zijn zeer te spreken over het deskundige advies dat wij vooraf kregen, de keuze in kleuren vloerolie en vervolgens de professionele uitvoering. Het was een echte vakman die naast de behandeling van de parketvloer ook nieuwe plinten heeft aangebracht. We zijn zeer tevreden. Je kon goede afspraken maken en er wordt zeer netjes gewerkt. Kortom een aanrader tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere vloeren”
Door Van Leeuwen op donderdag 6 okt 2016 16
Bij 't Vloerenhuis heb ik twee verschillende vloeren besteld, een eikenhouten parketvloer en een vinyl vloer. 't Vloerenhuis heeft zijn best gedaan om de door mij gewenste partij hout te krijgen. Met name een extra compliment voor de vloerenlegger: zowel de eikenhouten parketvloer als de vinyl vloer zijn heel strak gelegd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
REACTIE VAN PIETER VAN ES
detail foto van de vloer in de Hal
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door Jurrian Elekan op maandag 26 sep 2016 16
Eigenaar komt vakbekwaam en betrouwbaar over. Wat waren we blij toen de vloer lag, echt vakwerk! Na een paar maanden kierde de vloer dusdanig dat deze vervangen moest worden. Dit is na meerdere keren contact te hebben gezocht na een jaar eindelijk gebeurd, helaas is niet de volledige vloer vervangen waardoor we nu met kleur verschil zitten. Ook is de afwerking niet van hetzelfde niveau als oorspronkelijk. Zelden zulke slechte service ervaren. Wij hebben voor onze verbouwing bewust gekozen voor leveranciers uit Putten. Ik adviseer iedereen nog eens keer na te denken vooraf een vloer bij het Vloerenhuis te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens 't Vloerenhuis
aNijkerk , Watergoorweg 71, 3861 MA Nijkerk, tel 0341 - 35 37 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.