Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (3 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
278 ervaringen (2 weken geleden)
Nunspeet (Gelderland)
432 ervaringen (5 dagen geleden)
6 vestigingen
1653 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (1 week geleden)
Genemuiden (Overijssel)
27 ervaringen (1 week geleden)
Dodewaard (Gelderland)
39 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
183 ervaringen (1 week geleden)
4,7

Nolte Keuken Center

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Gelderland & Flevoland)
Gebruikersfoto: Keuken niet compleet opgeleverd
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nolte Keuken Center
Nolte Keuken Center is specialist in Duitse keukens
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Nolte Keuken Center. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Afhankelijk van de montage”
Door Van Dussen op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Lelystad
Op 12 mei is de keuken geleverd en op 16 mei zou hij geplaatst worden. De afzuigkap kon niet gemonteerd worden omdat er passtukjes ontbraken. De vriezer kun je alleen met twee handen openmaken, omdat anders de deur beschadigt. Daar zijn, nadat de monteur er twee keer voor teruggeweest is, beugels voor besteld. De plinten zijn nog altijd niet geplaatst. Nu wil de leverancier wachten met afmonteren totdat alle onderdelen binnen zijn. We zitten dus al een maand zonder afzuigkap en zonder goed bruikbare vriezer. Wij hadden ook liever gehad dat alles in 1 keer goed gedaan was, maar dit kamperen in eigen huis bevalt ons allerminst. Voor het monteren alleen betaalden we €1428 en de keuken moest vooraf betaald zijn. Nu zijn wij volledig afhankelijk van de willekeur van de leverancier voor het juist afmonteren van de keuken. Wij zijn heel erg teleurgesteld! We kunnen dit bedrijf zeker niet aanraden!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Tevreden”
Door Rob op woensdag 2 dec 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We waren ruim een half jaar geleden al verbasd over de zeer concurrerende prijs voor de keuken die wij zouden gaan bestellen bij Nolte Keuken Center. Toen wij 7 weken na de definitieve bestelling en 5 weken voor de levering van de keuken noodgedwongen nog een behoorlijke aanpassing moesten maken in de bestelling, hebben de medewerkers van Nolte in Apeldoorn alles in het werk gesteld om dit te regelen en met succes! Hulde voor de inzet en flexibiliteit! De keuken is vervolgens helemaal compleet afgeleverd. De installateur (zelfstandige, ingehuurd via Nolte) was vol lof over de complete levering. Dat maakte hij niet vaak mee. De installateur heeft de keuken vervolgens in 2 dagen keurig geplaatst en gemonteerd. Kortom, niets dan lof voor Nolte Keuken Center in Apeldoorn!
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 278 ervaringen
9,6
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 27 ervaringen
“Foute leveringen”
Door Karin op donderdag 4 feb 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in augustus 2015 een keuken laten tekenen een simpel keukenblokje met 4 units(lades en kasten) met inbouw vaatwasser zonder bovenkastjes €5.900,- kan maandag 19 okt geleverd worden. Voor het monteren kost het €920,- dus hoe moeilijk kan het zijn om 5 units waterpas te stellen denk ik dan. Prima keuken geleverd en had een week vrij genomen. Met uitpakken ene naar de andere fabrieks fout, een deuk in ons werkblad, hogekast stofrubbers verkeer om geplakt, vaatwasser front beschadigd en het wasbakdeurtje krom (dan kan je stellen tot dat je een ons weegt). Bellen bellen en nog eens bellen..KEMIE.nl is gelijk de zelfde week langs geweest om de deuk te maken..top service van hun. Wachten wachten en wachten..voor de kerst nog maar eens gebeld hoe het er voor staat 2de keer over foto's gemaild. Ooo 1000 maal sorry vergeten door te geven, als nog opnieuw besteld..ze zouden overlegen naar een compensatie..jaja mooie praatjes werden niet terug gebeld. Werd ons nu beloofd eind januari 2016 word alles in 1 keer geleverd aan nieuwe onderdelen. Vandaag weer geprobeert om te bellen maar mijn geduld is op. Tot heden nog met een halve keuken vanaf midden oktober 2015! Slechte zaak Nölte Keuken Apeldoorn. Na 2 dagen bellen en dan nog liegen dat ze ons verschillende malen hebben geprobeert terug te bellen, geen voicemail of gemiste oproepen gezien. Vandaag belde transport ze komen het maandag 8 februari leveren.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2016: Op het bericht hieronder....het is inmiddels bijna 01-06-2016 en de keuken is nog steeds niet compleet, er is niks gecompenseerd en nog steeds houden ze vol goede service te verlenen.....mensen kijk uit! Koop hier geen keuken!
FOTO VAN KARIN
Keuken niet compleet opgeleverd
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Keuken verkeerd ingepland”
Door Strijker op zaterdag 25 nov 2017 '17 | vestiging Groenlo
Na enige omzwervingen bij andere keukenzaken uiteindelijk beland bij keukencenter in Groenlo. Het ontwerpen en meedenken was dik in orde de verkoper was zeer behulpzaam. Dit heeft ons over de streep getrokken. De keuken werd geleverd eind juni en zou eerste week juli gemonteerd worden. Vooraf werd een tekening gestuurd waar de evt contactdozen, aanvoer water, afvoeren e.d. geplaatst moesten worden. Alles volgens plan uitgewerkt en de monteur kwam en kon gelijk aan de slag. Helaas bleek bij de montage al gelijk het eea mis te zijn de oven werkte niet en diverse onderdelen waren niet meegeleverd. Tevens bleek dat zoals ontworpen was door de verkoper de ledverlichting niet ingebouwd kon worden in de planken welke gemonteerd moesten worden.Hierop heeft de monteur de bestelling gedaan en na 6 weken wachten, de volgende monteur. Hier bleek dat er weer iets mis was met de planken en dat de loze leidingen niet juist zouden zijn tbv aanleg ledverlichting. Tevens bleek het aanrechtblad los gekomen en te verzakken. Inmiddels weer een andere firma die de oven repareerde, een firma welke het aanrecht herstelde en weer een zoveelste andere monteur voor de afwerking en plaatsen van de schappen.(na weer een aantal weken) Deze begreep weer niet wat was afgesproken met de vorige andere monteurs en daarop begon Nolte te eisen dat we € 400,- meer moesten betalen voor de extra werkzaamheden. Dit is geweigerd, tevens aangegeven dat als je ze belt niemand beantwoordt en gevraagd naar de verkoper werd gezegd dat deze druk was en terug zou bellen. Wat blijkt dat deze man inmiddels al een tijd niet meer bij Nolte werkt. Helaas valt mnu met dit bedrijf niet meer te praten terwijl we de betaling en alle voorbereidingen volgens afspraak hadden afgehandeld. Eenmaal kat in het bakkie, malen ze in Groenlo er niet meer om en dat is meer dan jammer je wordt belogen en van het kastje naar de muur gestuurd. De service is dan ook zeer bedroevend, ik kan niet anders dan te adviseren heel goed na te denken om hier nog eens naar binnen te stappen. we zijn een half jaar verder en van Noltes kant komt totaal geen teken van leven meer. Schande.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“nette prijs”
Door Michiel op vrijdag 13 feb 2015 '15 | vestiging Lelystad
Afgelopen november een hele mooie keuken gekocht bij Nolte keukens Lelystad. Deze werd eind december op tijd geleverd Er werd erg na onze wens gekeken en hier ook volledig rekening mee gehouden. Samen kwamen we na wat onderhandelen op een hele mooie prijs uit. Vaatwasser was helaas verkeerd geleverd maar dit werd meteen goed opgepakt en hebben inmiddels het nieuwste type thuis gekregen. Verder werden wij goed en vriendelijk ontvangen. Natuurlijk wouden ze een keuken verkopen maar konden het goed begrijpen dat we ook nog ergens anders wouden kijken. Dit gaf ons de doorslag om de levering aan nolte keuken Lelystad te gunnen. Ik kan niet anders zeggen dat wij erg tevreden zijn. Wij hebben een hele mooie keuken met top apparatuur voor een hele nette prijs. We hebben na check gedaan op internet tbv de apparatuur. Dit leverde nolte keuken voor een lagere prijs dan de prijsvechters van internet. Er werd erg goed rekening gehouden met ons budget. Top en bedankt! We zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“service na 4 jaar is slecht bij nolte apeldoorn”
Door harry op dinsdag 12 feb 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
na vier jaar laat de folie van de deurtjes los. Geweest bij Nolte keukens in Apeldoorn waar hij ook gekocht is na vier maanden nog geen reactie. Ik vind dit een zeer slechte service
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Nolte keukens Nie wieder”
Door Jaap op dinsdag 6 nov 2012 '12
Wij zijn zeer ontevreden over de levering/behandeling en afhandeling van onze keuken. Geleverd week 29 nu week 45 nog niet klaar en de monteur is vandaag bijna huilend de deur uit gegaan. 3 x achterwanden geleverd, nog niet klaar, vaatwasser defect, nog niet vervangen, passtuk eindelijk vandaag klaar is ook nr3. Geen excuses, geen restitutie etc. Gewoon een grote schande.
Reactie of foto toevoegen +106 bedankjes
Vestigingen Nolte Keuken Center
aApeldoorn (3 ervaringen), Het Rietveld 2, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 360 24 25
bGroenlo (1 ervaring), Batterij 10, 7141 JL Groenlo, tel 0544 - 46 19 17
cLelystad (2 ervaringen), Ketelmeerstraat 180, 8226 JX Lelystad, tel 0320 - 41 38 98
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens