Feedback
7,3

Boretti koelkasten

Boretti richt zich voornamelijk op de verkoop van onderbouw en inbouw wijnklimaatkasten.
Ervaringen met Boretti koelkasten
Er zijn 9 ervaringen over Boretti Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Robert op donderdag 18 nov 2021
Onze wijnkoelkast is van Boretti en wij zijn zeer tevreden met alles.
“Super”
Door Eric op zaterdag 20 feb 2021
Boretti wijnklimaat. Werken super. Heel tevreden
“Spontane scheuring”
Door Ray Vandenberg op zondag 14 jun 2020
koelkast groot van Boretti gaat spontaan van binnenuit scheuren na 9 jaar, monteur geweest en kon niets betekenen, heeft er alleen een stukje witte tape op gedaan en vertelde dat er niets aan te doen is, tevens ook geen ander voorstel gehad, wellicht met siliconen proberen, zeer teleurgesteld over deze service van Boretti die zij zeer hoog in hun vaandel hebben staan, en het mooiste is dat ze voor dit bezoek ook nog eens €70,= durven te vragen, dit product heeft duidelijk een fabrieksfout en dit mag nooit gebeuren na 9 jaar, koelkasten gezien die nog veel ouder zijn die dit soort fabricage fouten nooit hebben meegemaakt, volgens deskundigen zijn zij 10 jaar lang product aansprakelijk voor hetgeen zij leveren, dus verwachten wij minstens een andere oplossing dan een stukje tape van 14 cm.
“Goed”
Door Ferdinand op zaterdag 4 apr 2020
De wijnklimaatkast van boretti. Bevalt goed.
“Uitstekend”
Door Wendy op maandag 14 jan 2019
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: Wijn klimaat kast: Boretti. Alle apparaten bevallen uitstekend, de keuze voor deze merken is goed geweest. Keuze van de merken en types hebben we samen bepaald met de adviseur.
“Kapot maar geweldige service”
Door Laura op zaterdag 29 dec 2018
We hebben gekozen voor de volgende apparatuur. Koelkast: Boretti, energielabel A+, type BR179. Ervaring: Na 11 maanden koelde de koelkast ineens niet meer, middenin de hete zomer. Ekelhof verwees ons naar de Nederlandse leverancier. Deze stuurde een monteur, maar de koelkast kon helaas niet worden gemaakt. Hierop is (met spoed) een nieuwe besteld. Deze is zonder extra kosten geïnstalleerd. Geweldige service!
“Slechte service”
Door Vivan op woensdag 11 apr 2018
We hadden een koel-en vriescombinatie en andere apparaten allemaal van het merk Boretti. Service bij Boretti is ronduit slecht te noemen.
“Mooi en functioneel”
Door Auke op woensdag 11 apr 2018
De wijnkoeler van Boretti is erg mooi en functioneel. Zijn we erg tevreden mee tot nu toe.
“Lawaaiige koelkast”
Door Dries op woensdag 22 nov 2017
Wij hebben een koelkast van Boretti, en een vriezer van Boretti. De Boretti apparatuur kan beter: koelkast maakt veel lawaai .
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.