Feedback
7,8

Siemens fornuizen

Siemens biedt standaard fornuizen aan van 60cm breed. De fornuizen hebben één oven en vier kookzones. Voor de kookplaat kun je kiezen uit gas, keramisch of inductie. Als je voor een inductiekookplaat kiest, heb je waarschijnlijk een 3-fase-aansluiting.
Siemens fornuizen aanbod
Selecteer een Siemens fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Selecteer een filter
Ervaringen met Siemens fornuizen
Er zijn 4 ervaringen over Siemens Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prima”
Door Rick op donderdag 14 mrt 2019
We hebben een fornuis (studio line) van Siemens. Alles bevalt prima.
“Prima”
Door Rudy op vrijdag 16 nov 2018
Wij hebben een fornuis van Siemens. De apparaten doen het prima, wij zijn heel tevreden.
“Bevalt”
Door Bram op dinsdag 6 feb 2018
De keukenzaak bood Siemens apparatuur aan (onder meer voor het fornuis) en wij hebben dat geaccepteerd. Het bevalt goed.
“Makkelijk in gebruik”
Door Janine op vrijdag 1 dec 2017
We hebben alle apparatuur van Siemens (waaronder een fornuis). Tot nu toe - de keuken en apparatuur zijn van september - bevalt dit heel goed. De apparaten zijn makkelijk in het gebruik en doen wat ze moeten doen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.