Feedback
6,0

Schneider koelkasten

Schneider richt zich voornamelijk op het design van de koelkast. De vrijstaande koelkasten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het design van de koelkasten is geïnspireerd op Amerikaanse koelkasten uit de jaren 50.
Schneider koelkasten aanbod
Selecteer een Schneider koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Aantal frontdeuren: 1 2
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Schneider koelkasten
Er is 1 ervaring over Schneider Koelkasten. Deze ervaring is door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Nooit meer een Schneider”
Door Marianne Boerboom op dinsdag 23 jan 2024
Wij hebben een Schneider koel/vriescombinatie. Ik heb nog nooit zo'n slechte kwaliteit meegemaakt. Mijn oude koel/vriescombinatie heeft het 20 jaar gedaan, ondanks 4 opgroeide kinderen. Maar deze Schneider is echt waardeloos
Komt maar zo een scheur aan de binnenkant in de achterwand. Condens water loopt niet weg waardoor de fruitlade altijd nat is. Hij maakt ontzettend veel lawaai. Heel onprettig. Dus nee nooit meer een Schneider.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.