Feedback
5,0

Samsung wasmachines

Samsung verkoopt wasmachines met verschillende functies zoals autodose, waarmee de wmaschine zelf de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter bepaalt. Of een frontdeur met een aparte klep om tijdens het wassen, kledingstukken toe te voegen.
Samsung wasmachines aanbod
Selecteer een Samsung wasmachine en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasmachines
€500 - €750 wasmachines
€750 - €1000 wasmachines
€1000 - €1500 wasmachines
> €1500 wasmachines

Vulgewicht: 8 kg 9 kg 11 kg
Energieklasse: A B
Maximale centrifugesnelheid: 1400 rpm 1600 rpm
Bijzonderheden: Was toevoegen
Selecteer een filter
Ervaringen met Samsung wasmachines
Er zijn 4 ervaringen over Samsung Wasmachines. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Waardeloze service”
Door Dirk Anders op dinsdag 22 feb 2022
Wasmachine is 2 jr en 1 maand oud. Geeft op display code dc aan, is het deurslot volgens de handleiding. Samsung gebeld en het eerste wat gezegd wordt is, ik kan u een nieuwe machine aanbieden. Wacht nu al 2 dagen op een afspraak voor reparatie. Waardeloze service bij Samsung.
“Samsung wasmachine”
Door Thijs op vrijdag 25 jun 2021
Omdat we een nieuwe wasmachine nodig hadden maar dezelfde gekocht als mijn zwager. Een Samsung. Net nadat wij hem gekocht hadden ging de wasmachine bij hem kapot. Gelukkig nog wel in de garantie periode dus kosteloos gemaakt. Daarna ging die van ons ook kapot. Helaas voor ons net buiten de garantieperiode. Na wat googlen op internet blijkt dat dit wel vaker gebeurt bij Samsungs.

Machine was verder prima en niet duur, maar de levensduur was onder de maat. Dus voor ons geen Samsung meer. Nu voor een Miele gegaan.
“Valt tegen”
Door Od op donderdag 9 jan 2020
De machine valt een beetje tegen. Je moet op minimaal 60 C wassen anders heeft de was een vieze geur. Hij maakt ook behoorlijk veel lawaai tijdens het centrifugeren
“Geweldig”
Door Wim peitsman op zaterdag 3 nov 2018
Een geweldige machine geluids arm mooie vormgeving en makkelijk in gebruik.
Tevens makkelijk zelf te instaleren alles is bij de machine aanwezig zowel gereedschap als waterslot
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.