Feedback
9,2

Neff Kookplaten

Ervaring met een Neff kookplaat?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 65 ervaringen over Neff Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijzen bekend van 14 Neff kookplaten van 349,- tot 2.099,-. Alle Neff kookplaten tonen.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren43 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Zeer tevreden”
Door Wim op donderdag 10 sep 2020
Wij hebben gekozen voor het merk Neff: inductiekookplaat. We zijn zeer tevreden over de apparatuur.
“Goede service bij inductiekookplaat”
Door Wilma v loghem op maandag 7 sep 2020
Kookplaat 3 jaar oud reageerde nergens op. Monteur kwam langs en in no time zat er een andere printplaat oid in. Vanwege de coulanceregeling hoefden we NIETS te betalen! DAT IS NOG EENS SERVICE! BEDANKT Neff.
“Mooi apparaat”
Door RL op zaterdag 15 aug 2020
Mooie inductieplaat die supersnel en op meerdere kookplekken op hoog vermogen de pannen opwarmt. Ook de brede indeling met flexplekken en de timer die per plek ingesteld kan worden, is heel handig. De bediening met draaiknop is intuitief. Alleen even wennen aan het ongewild blokkeren van de plaat en weer aanzetten was in het begin even wennen.
FOTO VAN RL
Geplaatste inductieplaat
“Werkt helemaal niet goed”
Door Ben Jansen op woensdag 12 aug 2020
Gaat steeds in alarm overkook. Moet je naar de meterkast om de spanning eraf te halen, resseten en dan kan je weer verder voor zolang het duurt. Verschikkelijke kookplaat van Neff, nooit meer.

Aanvulling ontvangen 13 augustus 2020: Het is de kookplaat die vanaf het begin al niet goed werkte maar ik kon er mee leven maar tegenwoordig wordt het koken ons erg moeilijk gemaakt omdat hij gaat piepen en dan kan ik alleen nog de stroom uitschakelen, resseten dus. Dit gebeurd steeds vaker en vaker, we worden er moedeloos van.
“Goede keuze”
Door Koos op zondag 2 aug 2020
Inductiekookplaat alles van Neff. Geweldige apparatuur, hebben volgens ons goede keuze gemaakt, zijn ook naar Hoofddorp geweest workshop koken en uitleg van de apparatuur zo dat je alle mogelijkheden kan benutten.
“Kwaliteit”
Door Fam. B. op dinsdag 28 jul 2020
Zie hier de apparatuur: T48TS01N0 Neff inductie kookplaat. Op aanraden van de keukenzaak en het is kwaliteit. Alles eigenlijk.
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 25 jul 2020
We hebben voor het merk Neff gekozen. We zijn erg tevreden met onze apparaten. Onder meer kookplaat. We hadden de tip meegekrgen om de apparatuur te registreren bij Neff waardoor je ipv 2 jr garantie nu dus 5 jr garantie krijgt dat noemen we nou meedenken met de klant door de de keukenzaak.
“Perfect”
Door Lori op vrijdag 24 jul 2020
Wij hebben allemaal Neff apparaten gekozen. Een inductiekookplaat 80cm breed. We zijn tevreden met alle apparaten. Alles is perfect. De merk Neff kende mijn man wel, ik niet. De keukenzaak heeft Neff aanbevolen als een hoogwaardige merk en voor hen goedkoper te leveren dan bijvoorbeeld Siemens. En de apparaten zagen we bij de showroom. Onze verkoper heeft veel tijd besteed aan uitleg over Neff en de apparaten. Wij wilden per se energie efficiënte apparaten en waren Siemens gewend van onze vorige woning. Hij heeft ons overtuigd om Neff te nemen. We hebben nu geen spijt maar we wonen er nog geen jaar.
“Naar behoren”
Door Joop op maandag 15 jun 2020
In de keuken die is aangeschaft zaten 5x Neff apparaten in waaronder een brede inductiekookplaat. De apparaten werken naar behoren.
“Goed”
Door Jaap op vrijdag 29 mei 2020
We hebben Neff apparaten (kookplaat) en ze bevallen goed.
“Tevreden”
Door Rene op vrijdag 29 mei 2020
In onze vorige keuken hadden we apparatuur van Atag. Omdat in de consumenbondgids verschillende apparaten niet zo goed getest waren, wilden we overgaan op een ander merk. Volgens de keukenzaak was Neff een goed merk en hebben we dat advies opgevolgd. Na ruim een jaar werken alle apparaten – inductieplaat - naar tevredenheid.
“Goed”
Door Frank op donderdag 7 mei 2020
De inductie kookplaat is van Neff. Bevalt goed tot nu toe.
“Prima”
Door Ge op zaterdag 2 mei 2020
Wij hebben in principe gekozen voor een keuken met NEFF apparatuur. Dat wil zeggen dat de kookplaat (links onder staat NEFF en rechtsboven staat SCOTT Ceran). De apparatuur bevalt prima. Slecht in het begin wel moeite gehad met het systeem van de kookplaat die geschikt is voor inductie koken, wat wij nog nooit hadden gedaan. Probleem om te ontdekken dat een stenen schaaltje met glazen deksel het systeem verstoorde en het was wel even wennen met een rond, afneembaar besturingssysteempje, maar wij zijn er nu helemaal achter en het werkt goed.
“Tot nog toe goed”
Door Gil op dinsdag 21 apr 2020
Gekozen voor de T58TS21N0 Neff Inductiekookplaat met 5 zones. De keuze voor het merk en de beleving van de functies tot nu toe goed. De duurzaamheid en klantenservice moet nog blijken.
“Neff Twistpad op inductiekookplaat”
Door Hans van de Meent op maandag 20 apr 2020
Een kookplaat met twistknop zouden wij nooit meer aanschaffen, bij enigzins vette vingers is de kookplaat niet meer te bedienen!
“Bevalt”
Door Marianne op zaterdag 11 apr 2020
Wij hebben een Neff inductieplaat, bevalt erg goed.
“Goed”
Door Ruud op maandag 9 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor Neff inductiekookplaat. De apparaten bevallen goed.
“To”
Door Maartje op vrijdag 7 feb 2020
Gekozen voor Neff inductieplaat. Over alles top tevreden. Keuze voor Neff is uitstekend bevallen.
“Super”
Door Marta op maandag 16 dec 2019
Ik heb voor Neff kookplaat gekozen: mooie design en super goede apparaten. Erg blij mee
“Goede keuze”
Door Al op woensdag 11 dec 2019
Wij hebben voor de inductiekookplaat gekozen voor NEFF.Is een super goede keuze.
“Prima”
Door Gertjan op maandag 9 dec 2019
Alle apparaten zijn van Neff waaronder de kookplaat. Ze bevallen prima.
“Hartstikke tevreden”
Door Arnout op donderdag 28 nov 2019
Onze keuken is voorzien van een inductiekookplaat van Neff. Typenummers zijn van die rare letter/cijfer combinaties. We zijn er hartstikke tevreden over, zitten best wel handigheidjes op, afneembare bediening van de kookplaat etc.
“Bevalt prima”
Door Johan op zaterdag 23 nov 2019
We hebben gekozen voor t merk Neff, we hebben een inductie kookplaat. Tot nu toe 6 weken bevalt alles prima en zijn we gewend ermee te werken.
“Heel goed”
Door Stefan op woensdag 20 nov 2019
Wij hebben voor neff gekozen en dit bevalt heel goed. Betreft een T68TS61N0 inductie kookplaat.
“Uitstekend”
Door Angelique op vrijdag 25 okt 2019
Wij hebben gekozen voor Neff voor wat betreft de kookplaat! En dat bevalt uitstekend
“Prima”
Door Jannie op vrijdag 25 okt 2019
Tot nu bevallen de apparaten mij prima. Het merk van alle apparaten is Neff Inductie kookplaat twistpad bediening T48TS01N0
“Zeer content”
Door Mariëtte op maandag 21 okt 2019
We hebben voor Neff gekozen voor alle apparaten waaronder de kookplaat. We zijn er zeer content mee.
“Zeer content”
Door Harold op dinsdag 13 aug 2019
Wij hebben alle apparatuur waaronder de kookplaat van NEFF en zij hier zeer blij mee.
“Warmt snel op”
Door Henk op zondag 4 aug 2019
Wij hebben gekozen voor onderstaande apparaten. Inductiekookplaat neff type T56TS61NO. Warmt heel snel op, vooral in de P zone. Maakt makkelijk schoon. Wij hebben er twee afdekplaten op waardoor we het aanrecht verlengd hebben.
“Uitstekend”
Door AWD op zaterdag 22 jun 2019
Alle apparatuur is van NEFF, dit bevalt uitstekend. Betreft kookplaat.
“Uitstekend”
Door Hans op donderdag 20 jun 2019
Wij hebben heel bewust voor het merk NEFF gekozen. Oven, kookplaat en afzuigkap voldoen uitstekend; ze zijn onderling te koppelen, op afstand aan te sturen, en te programmeren wat met een goede voorbereiding/planning heel veel tijd bespaart. De apparatuur van het merk NEFF betreft: Kookplaat: T68TS61N0/06
“Kookplaat met flexzones”
Door Christien op dinsdag 18 jun 2019
Wij hebben gekozen voor alle apparaten van Neff. Het betreft de 80cm inductieplaat met zones over de gehele plaat. Wij gebruiken deze apparaten sinds 24 maart en tot nu toe functioneert alles prima. Nog wel een ontdekkingsreis wat betreft de kookplaat.
“Eenvoudig en duidelijk”
Door Bea op vrijdag 31 mei 2019
Wij hebben de volgende apparaten gekozen: Inductiekookplaat met 6 plekken voor pannen. De inductiekookplaat wordt bediend via een zeer sterke magneet. Alle apparaten zijn van het merk Neff. Alle apparaten voldoen aan onze eisen. Ze zijn eenvoudig te bedienen. De bijgeleverde handleidingen waren duidelijk.
“Vol tevreden”
Door Ineke op vrijdag 10 mei 2019
We hebben gekozen en inmiddels twee maanden na volle tevredenheid in gebruik een Neff T46TS61N0 Inductiekookplaat. De keuze voor Neff apparatuur is door de keukenzaak aanbevolen.
“Uitstekend”
Door Cees op vrijdag 15 mrt 2019
Betreft Neff flex-inductiekookplaat met TwistPad Flat-bediening. Voor alsnog voldoet het uitstekend.
“Erg goede service”
Door Ton op maandag 18 feb 2019
De kookplaat is van NEFF. Service erg goed van NEFF. Een kleine beschadiging aan de kookplaat en die werd meteen vervangen.
“Naar wens”
Door Lex op maandag 18 feb 2019
Alle genoemde keukenapparatuur waaronder de kookplaat in mijn nieuwe keuken zijn van Neff. Tot op heden voldoen alle apparaten naar wens.
“Prima”
Door MdG op vrijdag 1 feb 2019
Ik heb gekozen voor het merk Neff: Inductiekooplaat T46TS61NO De apparaten bevallen me tot nu toe prima!
“Erg tevreden”
Door Tineke op woensdag 30 jan 2019
Wij hebben bij de kookplaat gekozen voor het merk Neff. De reden dat wij voor Neff hebben gekozen is, omdat we hoorden dat het een heel goed product is, En het is ook een heel mooi product. De apparaten voldoen prima, vooral de kookplaat met braadsensor.....perfect. en het koken op inductie is super. We zijn erg tevreden met de keuze die wij hebben gemaakt.
“Erg tevreden”
Door Eric op zondag 27 jan 2019
Dit zijn onze apparaten waarvoor wij gekozen hebben: T58TS6BNO Neff Inductie kookplaat met afzuiging. Wij hebben gekozen voor de apparatuur van Neff omdat we goede recensies gelezen hadden over Neff. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de apparatuur. We hebben gekozen voor deze afzuigkap omdat we geen afzuigkap in het zicht wilden hebben.
“Zeer tevreden”
Door Jan op maandag 7 jan 2019
Wij hebben gekozen voor Neff apparatuur (kookplaat). Tot nu toe zijn we daar zeer tevreden over.
“Goed”
Door Hendrik op woensdag 19 dec 2018
Alle apparaten zijn van het merk NEFF. En ze bevallen ons goed! Kookplaat.
“Zeer tevreden”
Door Fam. A. op zondag 18 nov 2018
Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het merk Neff. In eerste instantie wilden wij Bosch of Siemens maar de keukenzaak werkt voornamelijk met andere merken waarvoor zij korting kunnen geven. Aangezien Neff uit het hetzelfde bedrijf komt hebben we hiervoor gekozen. De apparaten bevallen ons prima. Tot nu toe zijn we in ieder geval zeer tevreden. De apparaten welke wij hebben: Neff Inductiekookplaat code T56TS51N0
“Lawaai afzuigsysteem”
Door Maya op dinsdag 23 okt 2018
We hebben een Neff inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem. Alle apparaten zijn van Neff. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de kwaliteit van de apparatuur. Het enige minpuntje is het lawaai van het afzuigsysteem. Het geluid van de inbouwafzuiger is deels te verklaren door het verschil in akoestiek in de showroom en ons huis en omdat we waarschijnlijk de aluminiumfilters vaker in de afwasmachine zouden moeten zetten.
“Prima”
Door Anja op zondag 16 sep 2018
Wij hebben gekozen voor Neff. Dit bevalt prima. Dit betreft onder meer de kookplaat.
“Uitstekend”
Door Bea op maandag 3 sep 2018
Alle apparatuur waaronder de kookplaat is van Neff en bevalt uitstekend.
“Heel goed”
Door Marianne op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor Neff. De apparaten (waaronder de kookplaat) bevallen heel goed.
“Goede merkkeuze”
Door Wim op maandag 30 jul 2018
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Neff T29DA79N0N (zelfde serie T29DA69N0) als de gaskookplaat. Apparatuur net 3 maanden in gebruik en bevalt goed. Merkkeuze is dus kennelijk ok geweest
“Zeer mooi”
Door Serge op dinsdag 10 jul 2018
Alle apparatuur is van Neff. Het betreft een gaskookplaat. Deze is zeer mooi qua afwerking en qua robuustheid. De display in de gaskookplaat is wel handig. Je kan zien wanneer de gaspit niet meer heet is en op welke stand het gas staat.
“Erg goed”
Door Bob op woensdag 27 jun 2018
De onderstaande apparatuur is in mijn keuken ingebouwd. Dit zat allemaal in de showroomkeuken, dus keuze was er niet of ik zou nieuwe apparatuur moeten kopen. De kookplaat bevalt erg goed. Veel -praktische- functies, zoals de braadautomaat in de kookplaat. Gegarandeerd geen verbrand vlees! Met name de kookplaat wordt veel gebruikt. Overigens vergt ze wel enige studie en ben ik van plan bij het experience centre mijn licht op te gaan steken. Ben er tot nu toe wel erg tevreden over. Ik moet daarbij wel de kanttekening plaatse dat ik de apparatuur niet nieuw gekocht zou hebben, vanwege de prijs. Maar voor de prijs van de apparatuur heb ik er nu een complete geïnstalleerde keuken staan. N 90 T58TS21N0 FlexInductie kookplaat 80 cm
“Top apparatuur”
Door Jelmer op woensdag 20 jun 2018
Wij hebben de volgende NEFF apparaten in onze keuken: Inductie kookplaat: T48BD13N0/02 Tot nu toe zijn we erg tevreden over deze apparaten. Design is mooi strak.
“Goed tevreden”
Door Willemien op maandag 18 jun 2018
Wij hebben gekozen voor alle apparatuur van Neff. Kookplaat met afzuiging. Wij zijn er goed tevreden over, maar moeten nog wel goed leren hoe alle apparaten optimaal zijn te gebruiken.
“Prima”
Door Bas op vrijdag 15 jun 2018
Kookplaat Neff: Inductie; T66TS61. Tot op heden prima apparaat!
“Tevreden”
Door J.C.H. op donderdag 7 jun 2018
Gekochte keukenapparaten: Neff inductiekookplaat type T58TS21NO. Apparatuur nu ruim 2 weken in gebruik. Alle apparaten functioneren naar tevredenheid.
“Erg goed”
Door Joke op woensdag 30 mei 2018
Wij hebben voor inductie met ingebouwde afzuiger gekozen van Neff. De afzuiger in de inductieplaat werkt erg goed. We wilden heel graag een afzuigsysteem in de kookplaat zodat we de keuken anders konden inrichten. We hadden alleen nog maar van Bora gehoord maar deze is denk ik beter. Product is wat we ervan verwachten.
“Juiste keuze”
Door Janneke op dinsdag 29 mei 2018
De apparaten die wij voor onze keuken hebben gekozen zijn van Neff. Ook inductie kookplaat. We hebben absoluut de juiste keuze gemaakt. Zowel qua uiterlijk als gebruik bevallen allen heel erg goed en zijn makkelijk en duidelijk in gebruik.
“Fijn in gebruik”
Door Inge op woensdag 2 mei 2018
Wij hebben alles van Neff gekozen, bevalt heel goed. Kookplaat erg goed en fijn in gebruik.
“Goed”
Door Klaas op maandag 30 apr 2018
Wij hebben destijds voor de kookplaat gekozen voor het merk Neff het bevalt goed.
“Uitstekend”
Door Joost op dinsdag 24 apr 2018
Kookplaat Neff. Alle apparaten zijn van Neff en deze bevallen ons uitstekend!
“Prima”
Door Wil op woensdag 18 apr 2018
Kookplaat. Prima, inmiddels veel functies en programma's gebruikt. Alle apparaten zijn van Neff.
“Zeer tevreden”
Door TG op dinsdag 20 mrt 2018
We hebben alles van Neff waaronder de kookplaat en zijn zeer tevreden tot nu.
“Probleemloos”
Door Peter op dinsdag 20 feb 2018
De kookplaat is van Neff. Alle apparatuur bevalt tot nu toe prima en zijn probleemloos.
“Voortreffelijk”
Door Maarten op maandag 5 feb 2018
De kookplaat is een Neff T58T521N0 inductie met 5 zones. De apparaten bevallen voortreffelijk, evenals de merkkeuze.
“Prima”
Door Mart op vrijdag 1 dec 2017
De oven, koelkast, vaatwasser en kookplaat alle van Neff aangeschaft. Tot nu toe prima!
“Bevalt prima”
Door A.P. op vrijdag 1 dec 2017
Alles (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat) is van merk Neff. En bevalt prima.
Kookplaten
Prijzen bekend van 14 Neff kookplaten van 349,- tot 2.099,-.
Inbouw kookplaten
Gas 90 cm
Inductie (2 of meer fases) 80 cm | 90 cm
Keramisch 60 cm | 80 cm | 90 cm
Sorteer op meest relevant | prijs
Neff T48BD13N0 kookplaat
Neff T48BD13N0
1 ervaring
Inductie | Breedte 80 cm | Diepte 52 cm | 4 kookzones | 7,4 kWh
€ 714,- Naar winkel
Neff T58TS6BN0 kookplaat
Neff T58TS6BN0
1 ervaring
Inductie | Breedte 83 cm | Diepte 55 cm | 4 kookzones | 7,4 kWh
€ 2.099,- Naar winkel
Neff T29DS79N0N kookplaat
Neff T29DS79N0N
Gas | Breedte 92 cm | Diepte 52 cm | 5 kookzones | 12,5 kWh
€ 349,- Naar winkel
Neff T13B41N2 kookplaat
Neff T13B41N2
Keramisch | Breedte 58 cm | Diepte 51 cm | 4 kookzones | 6,6 kWh
€ 475,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Neff T14T40N0 kookplaat
Neff T14T40N0
Keramisch | Breedte 61 cm | Diepte 55 cm | 4 kookzones
€ 699,- Naar winkel
Neff TBT5820N kookplaat
Neff TBT5820N
Inductie | Breedte 80 cm | Diepte 52 cm | 5 kookzones | 7,4 kWh
€ 849,- Naar winkel
Neff T59PS51X0 kookplaat
Neff T59PS51X0
Inductie | Breedte 89 cm | Diepte 51 cm | 5 kookzones | 11,1 kWh
€ 1.149,- Naar winkel
Neff TTT5820N kookplaat
Neff TTT5820N
Inductie | Breedte 83 cm | Diepte 55 cm | 5 kookzones | 7,4 kWh
€ 1.194,- Naar winkel
Neff T59TT60N0 kookplaat
Neff T59TT60N0
Keramisch | Breedte 92 cm | Diepte 55 cm | 5 kookzones | 11,1 kWh
€ 1.309,- Naar winkel
Neff T29DA79N0N kookplaat
Neff T29DA79N0N
Gas | Breedte 92 cm | Diepte 52 cm | 5 kookzones | 12,5 kWh
-
Neff T16BD56N0 kookplaat
Neff T16BD56N0
Keramisch | Breedte 58 cm | Diepte 51 cm | 4 kookzones | 7,0 kWh
-
Neff TBD1836N kookplaat
Neff TBD1836N
Keramisch | Breedte 80 cm | Diepte 52 cm | 4 kookzones | 9,3 kWh
-
Neff T57TT60N0 kookplaat
Neff T57TT60N0
Keramisch | Breedte 71 cm | Diepte 55 cm | 4 kookzones | 7,4 kWh
-
Neff TTT1776N kookplaat
Neff TTT1776N
Keramisch | Breedte 71 cm | Diepte 55 cm | 4 kookzones | 8,6 kWh
-