Feedback
8,8

Liebherr koelkasten

Ben je van plan om een Liebherr koelkast te kopen? Liebherr is een merk dat al jaren een hoogwaardige en betrouwbare koelkasten maakt. Liebherr bouwt een grote aantal verschillende soorten koelkasten, waaronde vrijstaande koelkasten, inbouwkoelkasten, Amerikaanse koelkasten en koelvriescombinaties. De ervaringen van consumenten met Liebherr zijn in de regel goed.
Liebherr koelkasten aanbod
Selecteer een Liebherr koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 88 cm 102 cm 122 cm 178 cm
Energieklasse: A B C D E F
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Aantal frontdeuren: 1 2 3 4
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Liebherr koelkasten
Er zijn 61 ervaringen over Liebherr Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren41 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Een slechte koelvries combinatie”
Door C op donderdag 14 dec 2023
Ik heb nog nooit im mijn 87 jaar zo een slechte koelvries gehad. De verkoper zei een rollys onder de koelkasten. Het is nog geen trabant. Wat een slecht product.
“Voldoet helemaal”
Door Els op woensdag 5 jul 2023
De koeldiepvries combinatie is een vrijstaande van Liebherr type CN4835-21 en deze voldoet helemaal.
“Zeer stil en ruim”
Door Peter op maandag 12 jun 2023
Onze Liebherr koelkast is een behoorlijk ruime koelkast met 3 vriesladen. Is zeer stil en zuinig voor een inbouwmodel (label D).
“Ruimte in lades valt tegen”
Door Lydia op vrijdag 31 mrt 2023
De Liebherr koel/ vries informatie 5103-20: vrieslades zijn kleiner dan we gewend waren. Er kunnen bijv. maar 2 broden in één la. Koelt goed.
“Duur filter moet regelmatig vervangen worden”
Door Henri op zondag 11 dec 2022
Wij kopen een inbouwkoelkast voor in de keuken en een koel vries combinatie voor in de bijkeuken, 6 maanden geleden. Nu geeft het display aan "freshAir". Online opgezocht en nu blijkt dat dit filter volgens het boekje elke 12 maanden moet worden vervangen en ze kosten meer als 20 euro per stuk. Hier geeft het display al na 6 maanden aan dat het vervangen moet worden. Hadden ze wel mogen vertellen in de winkel.
“Zeer goed”
Door AM op zondag 14 aug 2022
Mijn wijnkoelkastje is van Liebherr. Deze bevalt zeer goed.
“Bevalt goed”
Door Sander op vrijdag 10 jun 2022
Onze wijnklimaatkast is van Liebherr. Tot nu toe bevallen alle apparaten goed. Ze maken het plaatje in de keuken echt af en zijn van alle gemakken voorzien.
“Wijnklimaatkast bevalt super goed”
Door Sandra op vrijdag 17 dec 2021
Wij hebben een wijnklimaatkast van Liebherr. Deze bevalt super goed.
“Nooit meer een Liebherr”
Door Marina op zondag 12 dec 2021
Koel-vries combinatie Nieuwe koel-vries combinatie van Liebherr gekocht. Eerste jaar best tevreden over, maat hij slaat soms heel erg lang aan. Kan wel een uur duren. Toch maar een monteur laten komen. Die hebben een metertje in de koelkast gelegd wat ik een paar dagen later op moest sturen. Conlusie: niets aan de hand.
Nu staat hij er 3 jaar en begint hij herrie te maken. in een volledig open keuken is dat niet echt gezellig. Laatst was hier iemand om iets anders aan de keuken te doen, mijn koelkast begon te brommen (gelukkig, het bewijs werd meteen geleverd) maar tot mijn schrik kreeg ik te horen dat dit normaal is. Na een paar jaar gaat de koelkast brommen. Nooit, maar dan ook nooit meer een Liebherr.
“Zeer tevreden”
Door Ans op zaterdag 4 dec 2021
Wij hebben gekozen voor een koelkast Liebherr UIKO1550 Premium, we zijn zeer tevreden over alle gekozen apparatuur.
“Werkt goed”
Door Petra op vrijdag 10 sep 2021
Onze apparatuur met onze ervaring: Liebherr IK 1920 (koelkast). Met vershoudbakken onderin, werken goed, producten blijven echt langer vers.
“De allerbeste”
Door Carmen op zaterdag 4 sep 2021
We hebben de volgende inbouwapparatuur gekocht: Koelkast Liebherr. We zijn zeer tevreden met alle apparaten. De Liebherr "biofresh" technologie is de beste die ik ben tegengekomen in de koelkastsector. Ik kan alle apparaten aanbevelen.
“Bevalt goed”
Door Wout op maandag 30 aug 2021
Voor de koelkast en de wijnkast hebben we Liebherr gekozen. De apparaten bevallen goed, naar verwachting.
“Goed”
Door AH op maandag 16 aug 2021
Koelkast=Liebherr. De apparaten werken goed.
“Tevreden”
Door Tijs op zondag 25 jul 2021
Koelkast Liebherr. Bevalt goed, en naar tevredenheid
“Erg goed maar wat kleiner model”
Door Syl op donderdag 24 jun 2021
We hadden in onze 'oude' keuken verschillende apparaten die erg bevielen (de keuken was geen 5 jaar oud nog toen we gingen verhuizen). We hebben daarom weer voor dezelfde merken gekozen, maar dan een nieuwere versie of een iets betere: Liebherr koelkast IKP 1660-60 (vergelijkbaar met IKP 1660-61); een kleinere dan we eerst hadden en nu een heel klein beetje spijt. Maar de spullen blijven hier net zo lang vers in als bij zijn grote broer, dus mogen we niet mopperen. Kortom, we zijn er echt blij mee!
“Fijn model”
Door Jorn op maandag 3 mei 2021
We hebben een wijn koelkast met 2 zones in het eiland laten opnemen van het merk Liebherr. Erg fijn aan dit model is dat deze ook automatisch sluit als de deur niet verder geopend wordt. De wijnkoelkast werkt zoals je mag verwachten en maken ook niet teveel geluid.
“Werkt uitstekend”
Door Rudy op vrijdag 23 apr 2021
KBEF 4330-21 Liebherr Koelkast. De aankoop bevalt goed. Alles is in gebruik en werkt uitstekend!! We zijn er heel blij mee!
“Zoemtoon”
Door Marlies op dinsdag 13 apr 2021
Wij hebben sinds een half jaar de IKB 1920 Comfort en de ICNS 3324 Comfort van Liebherr. De laatste, een koel-vriescombinatie geeft geen problemen, maar de IKB 1920 Comfort begon na ca. 4 maanden ineens een vervelende zoemtoon te geven bij het koelen, terwijl hij daarvoor stil was. Een beetje geluid is niet erg, maar dit horen we door de hele kamer. Er is een monteur geweest die liet weten dat het binnen de geluidsnorm valt en dat we anders een ander merk koelkast moeten aanschaffen. Tevens gaf hij te kennen dat als een nieuwe koelkast een beetje 'ingewerkt' is, hij wat meer geluid gaat produceren, heel 'normaal'. Wij zijn er in elk geval niet happy mee! Onze vorige 16 jaar oude koelkast hoorden we niet. Zonder het storende geluid was de score minstens 'goed' geweest, want verder zijn het zeker fijne koelkasten.
“Bevalt goed”
Door Kees op donderdag 25 mrt 2021
We hebben een nieuwe koelkast (Liebherr) in de keuken. Alle apparaten bevallen goed.
“Met biofresh”
Door Astrid op zaterdag 20 feb 2021
Liebherr IKB 3520-22 is van koelkast. Gekozen voor kwaliteit en niet naar de prijs gekeken. Voor koelkast ook gekozen voor de biofresh zone. Alles bevalt uitstekend is een goede keuze geweest en wij hebben goede voorlichting gehad de keukenzaak
“Uitstekend”
Door Cor op dinsdag 2 feb 2021
Koelkast is van liebherr. Bevalt uitstekend. Hebben bij verkoop goed uitleg van de apparatuur gekregen wat je wel en niet moet nemen.
“Zeer tevreden”
Door Debbie op vrijdag 15 jan 2021
Ik heb de koelvriescombinatie inbouw Liebherr ICUS3324-20. Ik ben met alle apparaten zeer tevreden. Koelvriescombinatie qua prijs en kwaliteit bewust voor liebherr.
“Uitstekend”
Door Ruud op donderdag 17 dec 2020
Mijn aankooplijst: LIEBHERR SIGN275620. Vriezer 186 Liter A++. De aankoop bevalt uitstekend.
“Uitstekend”
Door Ruud op donderdag 17 dec 2020
Mijn aankooplijst: LIEBHERR IK272020. Koeler 259 Liter A++. De aankoop bevalt uitstekend.
“Erg goed”
Door Maarten op zondag 6 dec 2020
Ik heb voor de volgende apparatuur gekozen: Koelkast van Liebherr. Deze bevalt erg goed!
“Blij”
Door Nienke op donderdag 26 nov 2020
Ik heb een ijskast van leibherr. Met alle apparaten ben ik even blij.
“Uitstekend”
Door Richard op zondag 22 nov 2020
Wijnkoeler combinatie wit en rode wijn en de koelvriescombinatie zijn van Liebherr. De gekozen apparatuur bevalt uitstekend
“Gebruiksvriendelijk”
Door Huub op vrijdag 13 nov 2020
Wij willen delen dat wij altijd voor kwaliteit en gemak gaan en dat de styling ook een belangrijk criteria is voor de aankoop van apparatuur. Gekozen voor koelkast / vriezer voor Liebherr , voor de dubbele deur openslaand en de laden van vriezer onder, dus toch voor de gebruiksvriendelijkheid .
“Harde tik”
Door Joost op woensdag 11 nov 2020
Onze koelkast geeft een harde tik als hij afslaat. Daarbij trilt hij ook. Het is alsof de deur dicht geslagen wordt. Hij is nu 2 maanden oud en de 1ste maand niets gehoord. Wordt nu erger.
“Self frost”
Door Tjarda op woensdag 1 jul 2020
De koelkast en vriezer ( koel-vries combinatie) is van het merk Liebherr type ICUNS3324-20. We zijn bijzonder tevreden met de werking van deze apparaten. Gebruiksvriendelijk en in onderhoud eenvoudig te reinigen. Voor de koel-vries combinatie hebben we het speciaal voor dit merk Liebherr gekozen, omdat dit apparaat een self-frost functie heeft. Dit is erg praktisch. De enige aantekening hierbij is, dat er ongeveer 1 maal in de 1 of 2 weken een brommend geluid hoorbaar is dat ongeveer 20 minuten aanhoudt. Wij gaan ervan uit dat dat de momenten zijn, waarop de self-frost in werking is.
“Super tevreden”
Door Jettie op zondag 3 mei 2020
We hebben voor een Liebherr inbouw koelkast gekozen. We zijn erg tevreden over het apparatuur. We zijn super tevreden over alles.
“Liebherr koelkast”
Door Brian op donderdag 26 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor AEG apparatuur en Liebherr wijnkoeler. Betreft Liebherr UWT-1682-20 | Wijnklimaatkast. Tot op heden bevallen alle apparaten goed.
“Erg tevreden”
Door Dorith op maandag 3 feb 2020
Koelkast en wijnkoelkast liebherr. Vooralsnog erg tevreden
“Heel fijn in gebruik”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Liebherr XL koelkast met in de andere deur een vrieskast. En een wijnklimaatkast van dit merk. Deze zijn heel fijn in het gebruik en de koelkast heeft veel verschillende opties zoals deelbare glasplaten en uitneembare bakjes voor allerlei producten. Is een zeer uitgebreide koelkast. De laden hebben zelfs soft close. De wijnklimaatkast heeft twee verschillende temperaturen voor rode en witte wijn. Wij hebben bewust voor dit merk gekozen omdat naar verluidt miele de koelkasten van liebherr afneemt, alleen van het merk Liebherr zelf zijn ze ruim de helft goedkoper. Wij zijn erg blij met deze keuze.
“Uitstekend”
Door Jeanne op vrijdag 29 nov 2019
Koelkast: Liebherr. Alle apparaten bevallen uitstekend eveneens het merk.
“Bewuste keuze”
Door Irma op zondag 10 nov 2019
We hebben heel bewust gekozen voor een liebher koelkast. Die werkt super goed. En is gemakkelijk om schoon te maken. In de deur zit er nl geen plastic achter de vakjes waar iets tussen kan lopen.
“Uitstekend”
Door Henk op zondag 4 aug 2019
Wij hebben gekozen voor onderstaande apparaten. Koelkast Liebherr type UIKO 1560-20. Het trekladesysteem bevalt uitstekend
“Uiterst praktisch”
Door Anneke op donderdag 11 jul 2019
Allereerst wil ik melden dat we uiterst tevreden zijn over de keuze van de apparaten die we, op advies van adviseur, hebben gemaakt. De koelkast is een Liebherr UIK 1550-20 - dit is een onderbouw koelkast met lades. We verkeren in de gelukkige omstandigheid dat we ook een ruime voorraadkamer hebben met daarin een grote vrijstaande koel/vries combinatie, dus we hebben in de keuken geen vriesgedeelte nodig. Deze koelkast zou ik zeker aanraden voor mensen die al iets ouder worden en over een aantal jaren misschien niet meer goed kunnen bukken. Het verbaasde ons echt dat er nergens zo'n koelkast te bezichtigen was, want hij is uiterst praktisch en er kan verrassend veel in opgeborgen worden.
“Fluisterstil”
Door Joris op zondag 16 jun 2019
Wij hadden gekozen voor ATAG, extra korting bij aanschaf van 5 apparaten. We hebben dus een Oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Nadat de keuken geplaatst is hebben we opgemerkt dat de ATAG koelkast (KS32178B) behoorlijk wat geluid produceerde. Dit hebben we gemeld bij onze keukenzaak en ze hebben een eigen monteur gestuurd en die was het met ons eens. Daarna kwam er een monteur van ATAG en deze concludeerde dat er een glasplaat verkeerd lag in de vriezer en vertrok weer. Helaas was het probleem niet opgelost en dit hebben we wederom gemeld bij onze keukenzaak. We begrijpen dat een koelkast geluid maakt maar deze ATAG produceerde een resonerende bromtoon. De monteur die de keukenzaak stuurde heeft de koelkast uit de kast gehaald en daarna vastgesteld dat de motor/pomp ratelde en bromde. Hierna heeft ATAG weer een monteur gestuurd maar deze bagatelliseerde het probleem en vond het allemaal wel meevallen. Deze ATAG monteur deed niks en is weer vertrokken. Achteraf hadden we spijt dat we hem koffie hebben gegeven. Hierna hebben we onze teleurstelling weer kenbaar gemaakt bij onze keukenzaak en zij hebben ons probleem opgelost, de ATAG koelkast weer terug genomen en nu hebben we na bijbetaling voor een iets duurdere Liebherr koelkast uitgezocht. Deze is fluisterstil.
“Prima”
Door GvW op maandag 6 mei 2019
De in bouw koelkast is van het merk Liebherr type ICN 3314-20, Energieklasse A++. Tot nu toe bevallen de apparaten prima.
“Kiezen voor kookgenot”
Door M.S. op dinsdag 26 feb 2019
Ik heb voor mijn eigen "kookgenot" gekozen voor goede apparatuur. Een koel-diepvriescombinatie van LIEBHERR, Energieklasse A+++*, nooit meer ontdooien, geluidsarm ICNP3360-20. Het zijn niet de goedkoopste apparaten. Je moet best even over een hobbel heen, maar bij het opstellen van mijn wensenlijst waar een apparaat allemaal aan moest voldoen kwamen deze apparaten het dichtst bij mijn eisen. Tip: vooral zorgen dat je je vragen paraat hebt en niet overvallen wordt door de verschillende opties van de verkoper als je in de showroom zit. Ik heb de keuken nu 2 maanden en geniet nog elke dag volop!
“Topmodel”
Door Marten op vrijdag 28 dec 2018
Liebherr diepvries IGN1064. Gekozen voor uitsluitend merkartikelen en topmodellen vanwege eerdere prima ervaringen met onze vorige keuken, op de vaatwasser na, alles heeft 22 jaar prima gefunctioneerd!
“Topmodel”
Door Marten op vrijdag 28 dec 2018
Liebherr Koelkast IKP2360. Gekozen voor uitsluitend merkartikelen en topmodellen vanwege eerdere prima ervaringen met onze vorige keuken, op de vaatwasser na, alles heeft 22 jaar prima gefunctioneerd!
“Prima”
Door Rudy op vrijdag 16 nov 2018
De koelkast is van Liebherr. De apparaten doen het prima, wij zijn heel tevreden.
“Vol tevreden”
Door Rien op vrijdag 16 nov 2018
We hebben bij de installatie van de keuken gekozen voor koelkast: Liebherr IKB 3514 (inbouw). Alles is nu twee jaar oud en functioneert naar volle tevredenheid.
“Kleine binnenverlichting”
Door Rob op maandag 29 okt 2018
Mijn keuken (van maart 2018) is met de volgende apparaten uitgevoerd: Liebherr koelkast (zonder vriezer) IK2720-20. De keuze voor de liebherr koelkast is gemaakt op basis van tests en energie label. Tot nu toe werkt alles nabehoren en zonder problemen. Een kleinigheid: De liebherr koelkast heeft een kleine binnenverlichting op een zeer ongelukkige plek(halverwege, waar vaak iets tegenaanstaat). In het tijdperk van ledverlichting zou je nu een ring verlichting verwachten, zodat er licht is van elke zijde en op elke plek.
“Niet tevreden”
Door Elizabeth op maandag 10 sep 2018
De koelkast maakt heel veel geluid. Als de vriezer aangaat is er een diepe brom hoorbaar. Als de koelkast aanslaat is de brom er ook, maar minder sterk als bij de vriezer. Verder hoor ik steeds een ratelend en zoemend geluid als het koel- en vriesgedeelte opgeladen zijn. Het is een echte miskoop voor ons geweest.
“Mooi uitgevoerd”
Door Irma op woensdag 25 jul 2018
Liebherr koelkast: IK1620-20: mooie uitvoering. Vreemd dat er geen softclose op zat, terwijl dat bij de vriezer wel zo was. Kon wel bijbesteld worden. Vrijwel geluidloos.
“Groot en stil, maar haalt niet 4 graden”
Door Valmont op zondag 1 jul 2018
Koelkast is zeer stil en vriezer is (relatief) ruim met 14,5 liter inhoud. Vriezer ontwikkeld ook vrij weinig ijs omdat het goed afsluit zodat er geen vocht in kan. Tot zover alles goed. Groot minpunt is dat het niet de aanbevolen temperatuur van 4 graden haalt op de hoogste stand. Dat kan echt niet voor deze iets prijzige koelkast!
“Heerlijk”
Door J en C op donderdag 17 mei 2018
De koelkast is Liebherr is heerlijk koel. We hebben verschillende merken goed over nagedacht.
“Goede merkkeuze”
Door Guus op woensdag 16 mei 2018
De merken in de keuken zijn voor de koelkast Liebherr met bio-fresh lade. De apparaten bevallen prima, ik denk door de keuze van deze merken.
“Bevalt prima”
Door Frank op vrijdag 4 mei 2018
We hebben een Liebherr koelkast (IKS 2330-20) gekocht. Alles bevalt prima. De koelkast doet zijn ding. We waren 10 dagen weg en een open pakje kaas was nog helemaal goed. We hadden geen merkvoorkeur, de keuze voor deze modellen werd ingegeven door praktische zaken als de afmetingen van de beschikbare ruimte in de bestaande keuken.
“Zeer tevreden”
Door Mart op zondag 29 apr 2018
Tot op heden zijn we zeer tevreden met de aankoop vooral de goede indeling valt op. Hoop wel dat hij langer meegaat dan mijn vorige Bosch die exact de geest liet op de gemiddelde gebruiksduur.
“Geen spijt van keuze”
Door AvH op vrijdag 27 apr 2018
De volgende apparatuur is geleverd en geïnstalleerd: Liebherr koelkast. Tot nu toe voldoen alle apparaten en heb ik geen spijt van mijn keuze.
“Top”
Door Trudy op donderdag 26 apr 2018
De koelkast staat in de berging. Is een Liebherr. Top voor elkaar. We zijn er blij mee.
“Erg blij ermee”
Door Piet op donderdag 29 mrt 2018
We hebben een liebherr biofresh koeler. we zijn er erg blij mee
“Uitstekend”
Door Milena op maandag 12 mrt 2018
De Liebherr koel- vriescombinaties bevalt uitstekend.
“Prima keuze”
Door A.S. op woensdag 24 jan 2018
Na een slechte ervaring met een op ons verzoek bestelde andere koelkast hebben wij na inruil in overleg met de verkoper een Liebherr CTPesf 3316/22 gekocht. Prima keuze, meer kwaliteit, meer inhoud, bijna onhoorbaar en €200 goedkoper!
“Liebherr”
Door Ron op woensdag 22 nov 2017
De koelkast is Liebherr, prima.
“Brommend geluid”
Door Kim op woensdag 22 nov 2017
We hebben onder meer een koelkast / vriezer in combinatie van Liebherr. De apparaten en merken bevallen goed. Bij de Liebherr wel een brommend geluid gehoord aan het begin en daar is iemand van de service afdeling van Liebherr voor langs geweest om een geluidwerende strip aan te brengen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.