Feedback
8,8

Liebherr Koelkasten

Website: www.koelen.nl
Ervaring met een Liebherr koelkast?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 36 ervaringen over Liebherr Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijzen bekend van 285 Liebherr koelkasten van 299,- tot 5.699,-. Alle Liebherr koelkasten tonen.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Liebherr koelkast”
Door Brian op donderdag 26 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor AEG apparatuur en Liebherr wijnkoeler. Betreft Liebherr UWT-1682-20 | Wijnklimaatkast. Tot op heden bevallen alle apparaten goed.
“Erg tevreden”
Door Dorith op maandag 3 feb 2020
Koelkast en wijnkoelkast liebherr. Vooralsnog erg tevreden
“Heel fijn in gebruik”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Liebherr XL koelkast met in de andere deur een vrieskast. En een wijnklimaatkast van dit merk. Deze zijn heel fijn in het gebruik en de koelkast heeft veel verschillende opties zoals deelbare glasplaten en uitneembare bakjes voor allerlei producten. Is een zeer uitgebreide koelkast. De laden hebben zelfs soft close. De wijnklimaatkast heeft twee verschillende temperaturen voor rode en witte wijn. Wij hebben bewust voor dit merk gekozen omdat naar verluidt miele de koelkasten van liebherr afneemt, alleen van het merk Liebherr zelf zijn ze ruim de helft goedkoper. Wij zijn erg blij met deze keuze.
“Uitstekend”
Door Jeanne op vrijdag 29 nov 2019
Koelkast: Liebherr. Alle apparaten bevallen uitstekend eveneens het merk.
“Bewuste keuze”
Door Irma op zondag 10 nov 2019
We hebben heel bewust gekozen voor een liebher koelkast. Die werkt super goed. En is gemakkelijk om schoon te maken. In de deur zit er nl geen plastic achter de vakjes waar iets tussen kan lopen.
“Uitstekend”
Door Henk op zondag 4 aug 2019
Wij hebben gekozen voor onderstaande apparaten. Koelkast Liebherr type UIKO 1560-20. Het trekladesysteem bevalt uitstekend
“Uiterst praktisch”
Door Anneke op donderdag 11 jul 2019
Allereerst wil ik melden dat we uiterst tevreden zijn over de keuze van de apparaten die we, op advies van adviseur, hebben gemaakt. De koelkast is een Liebherr UIK 1550-20 - dit is een onderbouw koelkast met lades. We verkeren in de gelukkige omstandigheid dat we ook een ruime voorraadkamer hebben met daarin een grote vrijstaande koel/vries combinatie, dus we hebben in de keuken geen vriesgedeelte nodig. Deze koelkast zou ik zeker aanraden voor mensen die al iets ouder worden en over een aantal jaren misschien niet meer goed kunnen bukken. Het verbaasde ons echt dat er nergens zo'n koelkast te bezichtigen was, want hij is uiterst praktisch en er kan verrassend veel in opgeborgen worden.
“Fluisterstil”
Door Joris op zondag 16 jun 2019
Wij hadden gekozen voor ATAG, extra korting bij aanschaf van 5 apparaten. We hebben dus een Oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Nadat de keuken geplaatst is hebben we opgemerkt dat de ATAG koelkast (KS32178B) behoorlijk wat geluid produceerde. Dit hebben we gemeld bij onze keukenzaak en ze hebben een eigen monteur gestuurd en die was het met ons eens. Daarna kwam er een monteur van ATAG en deze concludeerde dat er een glasplaat verkeerd lag in de vriezer en vertrok weer. Helaas was het probleem niet opgelost en dit hebben we wederom gemeld bij onze keukenzaak. We begrijpen dat een koelkast geluid maakt maar deze ATAG produceerde een resonerende bromtoon. De monteur die de keukenzaak stuurde heeft de koelkast uit de kast gehaald en daarna vastgesteld dat de motor/pomp ratelde en bromde. Hierna heeft ATAG weer een monteur gestuurd maar deze bagatelliseerde het probleem en vond het allemaal wel meevallen. Deze ATAG monteur deed niks en is weer vertrokken. Achteraf hadden we spijt dat we hem koffie hebben gegeven. Hierna hebben we onze teleurstelling weer kenbaar gemaakt bij onze keukenzaak en zij hebben ons probleem opgelost, de ATAG koelkast weer terug genomen en nu hebben we na bijbetaling voor een iets duurdere Liebherr koelkast uitgezocht. Deze is fluisterstil.
“Prima”
Door GvW op maandag 6 mei 2019
De in bouw koelkast is van het merk Liebherr type ICN 3314-20, Energieklasse A++. Tot nu toe bevallen de apparaten prima.
“Kiezen voor kookgenot”
Door M.S. op dinsdag 26 feb 2019
Ik heb voor mijn eigen "kookgenot" gekozen voor goede apparatuur. Een koel-diepvriescombinatie van LIEBHERR, Energieklasse A+++*, nooit meer ontdooien, geluidsarm ICNP3360-20. Het zijn niet de goedkoopste apparaten. Je moet best even over een hobbel heen, maar bij het opstellen van mijn wensenlijst waar een apparaat allemaal aan moest voldoen kwamen deze apparaten het dichtst bij mijn eisen. Tip: vooral zorgen dat je je vragen paraat hebt en niet overvallen wordt door de verschillende opties van de verkoper als je in de showroom zit. Ik heb de keuken nu 2 maanden en geniet nog elke dag volop!
“Topmodel”
Door Marten op vrijdag 28 dec 2018
Liebherr diepvries IGN1064. Gekozen voor uitsluitend merkartikelen en topmodellen vanwege eerdere prima ervaringen met onze vorige keuken, op de vaatwasser na, alles heeft 22 jaar prima gefunctioneerd!
“Topmodel”
Door Marten op vrijdag 28 dec 2018
Liebherr Koelkast IKP2360. Gekozen voor uitsluitend merkartikelen en topmodellen vanwege eerdere prima ervaringen met onze vorige keuken, op de vaatwasser na, alles heeft 22 jaar prima gefunctioneerd!
“Prima”
Door Rudy op vrijdag 16 nov 2018
De koelkast is van Liebherr. De apparaten doen het prima, wij zijn heel tevreden.
“Vol tevreden”
Door Rien op vrijdag 16 nov 2018
We hebben bij de installatie van de keuken gekozen voor koelkast: Liebherr IKB 3514 (inbouw). Alles is nu twee jaar oud en functioneert naar volle tevredenheid.
“Kleine binnenverlichting”
Door Rob op maandag 29 okt 2018
Mijn keuken (van maart 2018) is met de volgende apparaten uitgevoerd: Liebherr koelkast (zonder vriezer) IK2720-20. De keuze voor de liebherr koelkast is gemaakt op basis van tests en energie label. Tot nu toe werkt alles nabehoren en zonder problemen. Een kleinigheid: De liebherr koelkast heeft een kleine binnenverlichting op een zeer ongelukkige plek(halverwege, waar vaak iets tegenaanstaat). In het tijdperk van ledverlichting zou je nu een ring verlichting verwachten, zodat er licht is van elke zijde en op elke plek.
“Niet tevreden”
Door Elizabeth op maandag 10 sep 2018
De koelkast maakt heel veel geluid. Als de vriezer aangaat is er een diepe brom hoorbaar. Als de koelkast aanslaat is de brom er ook, maar minder sterk als bij de vriezer. Verder hoor ik steeds een ratelend en zoemend geluid als het koel- en vriesgedeelte opgeladen zijn. Het is een echte miskoop voor ons geweest.
“Mooi uitgevoerd”
Door Irma op woensdag 25 jul 2018
Liebherr koelkast: IK1620-20: mooie uitvoering. Vreemd dat er geen softclose op zat, terwijl dat bij de vriezer wel zo was. Kon wel bijbesteld worden. Vrijwel geluidloos.
“Groot en stil, maar haalt niet 4 graden”
Door Valmont op zondag 1 jul 2018
Koelkast is zeer stil en vriezer is (relatief) ruim met 14,5 liter inhoud. Vriezer ontwikkeld ook vrij weinig ijs omdat het goed afsluit zodat er geen vocht in kan. Tot zover alles goed. Groot minpunt is dat het niet de aanbevolen temperatuur van 4 graden haalt op de hoogste stand. Dat kan echt niet voor deze iets prijzige koelkast!
“Heerlijk”
Door J en C op donderdag 17 mei 2018
De koelkast is Liebherr is heerlijk koel. We hebben verschillende merken goed over nagedacht.
“Goede merkkeuze”
Door Guus op woensdag 16 mei 2018
De merken in de keuken zijn voor de koelkast Liebherr met bio-fresh lade. De apparaten bevallen prima, ik denk door de keuze van deze merken.
“Bevalt prima”
Door Frank op vrijdag 4 mei 2018
We hebben een Liebherr koelkast (IKS 2330-20) gekocht. Alles bevalt prima. De koelkast doet zijn ding. We waren 10 dagen weg en een open pakje kaas was nog helemaal goed. We hadden geen merkvoorkeur, de keuze voor deze modellen werd ingegeven door praktische zaken als de afmetingen van de beschikbare ruimte in de bestaande keuken.
“Zeer tevreden”
Door Mart op zondag 29 apr 2018
Tot op heden zijn we zeer tevreden met de aankoop vooral de goede indeling valt op. Hoop wel dat hij langer meegaat dan mijn vorige Bosch die exact de geest liet op de gemiddelde gebruiksduur.
“Geen spijt van keuze”
Door AvH op vrijdag 27 apr 2018
De volgende apparatuur is geleverd en geïnstalleerd: Liebherr koelkast. Tot nu toe voldoen alle apparaten en heb ik geen spijt van mijn keuze.
“Top”
Door Trudy op donderdag 26 apr 2018
De koelkast staat in de berging. Is een Liebherr. Top voor elkaar. We zijn er blij mee.
“Erg blij ermee”
Door Piet op donderdag 29 mrt 2018
We hebben een liebherr biofresh koeler. we zijn er erg blij mee
“Uitstekend”
Door Milena op maandag 12 mrt 2018
De Liebherr koel- vriescombinaties bevalt uitstekend.
“Prima keuze”
Door A.S. op woensdag 24 jan 2018
Na een slechte ervaring met een op ons verzoek bestelde andere koelkast hebben wij na inruil in overleg met de verkoper een Liebherr CTPesf 3316/22 gekocht. Prima keuze, meer kwaliteit, meer inhoud, bijna onhoorbaar en €200 goedkoper!
“Liebherr”
Door Ron op woensdag 22 nov 2017
De koelkast is Liebherr, prima.
“Brommend geluid”
Door Kim op woensdag 22 nov 2017
We hebben onder meer een koelkast / vriezer in combinatie van Liebherr. De apparaten en merken bevallen goed. Bij de Liebherr wel een brommend geluid gehoord aan het begin en daar is iemand van de service afdeling van Liebherr voor langs geweest om een geluidwerende strip aan te brengen.
“Mooi maar niet goed”
Door Maartje op zaterdag 25 mrt 2017
Na 5 jaar is de ijsmachine stuk. Bakken kapot .rails waarop de bakken lopen afgebroken. Handvat vat de deur stuk compressor stuk. Sorry ik was een liebherr fan. Veel te veel problemen voor zo een dure maar wel mooie koelkast.
“Uitstekend”
Door Hans op donderdag 16 feb 2017
De koelkast bevalt uitstekend, het is gewoon jammer, dat de opgegeven gebruiksmaat niet bleek te kloppen. ik heb daar met Liebherr over gebeld. Op site staat dat de koelkastdeur beweegt binnen de opgegeven breedte. (was 60 cm!). dit ook nog in een telefoongesprek bevestigd gekregen. in de praktijk blijkt dit toch niet te kloppen! deur wijkt wel ietsje uit (de handvatten ook, maar dat was bekend). wij hadden exact 60 cm breedte benodigd.
“Uitstekend”
Door Kirsten op woensdag 5 okt 2016
De koelkast bevalt erg goed. Hij is ruim en koelt ontzettend goed. Naast de kwaliteit is hij ook erg mooi en stil. Ik zou hem zeker aanbevelen aan anderen.
“Goed”
Door Saskia op vrijdag 26 aug 2016
Het betreft een koelkast Liebherr kp3120-20 en een vrieskast Liebherr gn2323-22. De apparaten bevallen goed. Het enige nadeel is dat de koelkast geen piep-signaal geeft als de deur te lang open staat (de vrieskast wel).
“Prima”
Door FS op donderdag 21 apr 2016
Bedankt voro snelle levertijd thuis was ook geen probleem en stellen met pootjes stond in een keer goed! Prima aparaat
“Tevreden”
Door JM op zaterdag 2 apr 2016
Gekocht omdat dit model volgens mij iets mooiere glazen legplaatjes heeft en in verband met precieze afmetingen van dit mode.. Glasplaatjes maakt achteraf denk ik niet uit tov andere modellen. Verder wel tevreden met keuze
“Fantastische koelkast”
Door M.H. op vrijdag 19 feb 2016
Wij kwamen op het spoor van deze fantastische koelkast van Liebherr! Wij waren goedkoper uit en het past perfect bij de bestaande keuken! We hebben het gedaan en de koelkast is echt geweldig. Je voelt de kwaliteit in de afwerking, mooie verlichting, moderne technieken (0-graden biofresh lades, dubbele klimaatzone wijnkoeler, led-verlichting, etc.). Voor ons dus een 10 voor deze Liebherr koelkast
Koelkasten
Prijzen bekend van 285 Liebherr koelkasten van 299,- tot 5.699,-.
Inbouw koelkasten
Met vriezer 88 cm | 102 cm | 122 cm | 140 cm | 158 cm | 178 cm
Zonder vriezer 88 cm | 102 cm | 122 cm | 140 cm | 178 cm
Vrijstaande koelkasten
Met vriezer kleiner dan 80 cm | 80 cm | 120 cm | 140 cm | 180 cm | 200 cm
Zonder vriezer 80 cm | 120 cm | 140 cm | 180 cm | 200 cm
Wijnkoelkasten Inbouw | Vrijstaand
Sorteer op meest relevant | prijs
Liebherr IK 1620-20 koelkast
Liebherr IK 1620-20
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++
€ 729,- Naar winkel
Liebherr CTPESf 3316-22 koelkast
Liebherr CTPESf 3316-22
1 ervaring
Vrijstaand | Hoogte 176 cm | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Liebherr IKS 2330-20 koelkast
Liebherr IKS 2330-20
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A++
€ 829,- Naar winkel
Liebherr IGN 1064-20 koelkast
Liebherr IGN 1064-20
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 71 cm | Met vriezer
€ 999,- Naar winkel
Liebherr UIKo 1560-20 UIKo 1560 Premium koelkast
Liebherr UIKo 1560-20
1 ervaring
Inbouw | Energieklasse A++
€ 1.399,- Naar winkel
Liebherr ICNP 3366-20
Liebherr ICNP 3366-20
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 177 cm | Met vriezer
€ 1.999,- Naar winkel
Liebherr T1810-21 koelkast
Liebherr T1810-21
2 ervaringen
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+
€ 349,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CNEF 3515-20 koelkast
Liebherr CNEF 3515-20
1 ervaring
Vrijstaand | Hoogte 182 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 899,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr TP1434-21 koelkast
Liebherr TP1434-21
1 ervaring
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 349,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr IK 2720-20 koelkast
Liebherr IK 2720-20
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 140 cm
€ 1.129,- Naar winkel
Liebherr ICS 3334-20 koelkast
Liebherr ICS 3334-20
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 177 cm | Met vriezer
€ 1.249,- Naar winkel
Liebherr T1410-21 koelkast
Liebherr T1410-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+
€ 299,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr TP1410-21 koelkast
Liebherr TP1410-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A++
€ 299,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr T1414-21 koelkast
Liebherr T1414-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 329,- Naar winkel
Liebherr TP1720-21 koelkast
Liebherr TP1720-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+++
€ 349,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CT 2131-20 koelkast
Liebherr CT 2131-20
Vrijstaand | Hoogte 124 cm | Met vriezer
€ 349,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr TP1424-21 koelkast
Liebherr TP1424-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 349,- Naar winkel
Liebherr TB 1400-20 koelkast
Liebherr TB 1400-20
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+
€ 349,- Naar winkel
Liebherr TX1021-21 koelkast
Liebherr TX1021-21
Vrijstaand | Hoogte 63 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 349,- Naar winkel
Liebherr CT 2531-20 koelkast
Liebherr CT 2531-20
Vrijstaand | Hoogte 140 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr Tsl 1414-21-088 koelkast
Liebherr Tsl 1414-21-088
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Liebherr CTEL 2131-20 koelkast
Liebherr CTEL 2131-20
Vrijstaand | Hoogte 124 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Liebherr TP 1724-21 koelkast
Liebherr TP 1724-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr K2330-23 koelkast
Liebherr K2330-23
Vrijstaand | Hoogte 118 cm | Energieklasse A+
€ 449,- Naar winkel
Liebherr CTel 2531-20 CTel 2531-20 koelkast
Liebherr CTel 2531-20
Vrijstaand | Hoogte 140 cm | Met vriezer
€ 449,- Naar winkel
Liebherr Liebherr CT2931-20 Liebherr Liebherr CT2931-20 CT2931-20 koelkast
Liebherr Liebherr CT2931-20
Vrijstaand | Hoogte 157 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 449,- Naar winkel
Liebherr TP1760-22 koelkast
Liebherr TP1760-22
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+++
€ 449,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CU 2331-20 koelkast
Liebherr CU 2331-20
Vrijstaand | Hoogte 137 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 449,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr koelkast
Liebherr
Vrijstaand | Hoogte 161 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 468,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CUEL 2331-20 koelkast
Liebherr CUEL 2331-20
Vrijstaand | Hoogte 137 cm | Met vriezer
€ 499,- Naar winkel
Liebherr TP1764-22 koelkast
Liebherr TP1764-22
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 499,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CTEL2931-20 koelkast
Liebherr CTEL 2931-20
Vrijstaand | Hoogte 157 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 499,- Naar winkel
Liebherr CU3331-20 koelkast
Liebherr CU3331-20
Vrijstaand | Hoogte 181 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 549,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CUEL 2831-20 koelkast
Liebherr CUEL 2831-20
Vrijstaand | Hoogte 161 cm | Met vriezer
€ 549,- Naar winkel
Liebherr K 2630-20 koelkast
Liebherr K 2630-20
Vrijstaand | Hoogte 125 cm | Energieklasse A++
€ 549,- Naar winkel
Liebherr CNef 4313-21 CNef 4313 koelkast
Liebherr CNef 4313-21
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Liebherr KSL 2630-20 koelkast
Liebherr KSL 2630-20
Vrijstaand | Hoogte 125 cm | Energieklasse A++
€ 599,- Naar winkel
Liebherr CUNO 2831-20 koelkast
Liebherr CUNO2831-20
Vrijstaand | Hoogte 161 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Liebherr CUKW 2831-20 koelkast
Liebherr CUKW 2831-20
Vrijstaand | Hoogte 161 cm | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Liebherr CUEL 3331-20 koelkast
Liebherr CUEL 3331-20
Vrijstaand | Hoogte 181 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Liebherr CUfb 2831 koelkast
Liebherr CUfb 2831
Vrijstaand | Hoogte 161 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Liebherr K 2814-20 koelkast
Liebherr K 2814-20
Vrijstaand | Hoogte 140 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Liebherr FKv 1800-20 koelkast
Liebherr FKv 1800-20
Vrijstaand | Hoogte 85 cm
€ 620,- Naar winkel
Liebherr CNP 4313-20 koelkast
Liebherr CNP 4313-20
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 649,- Naar winkel
Liebherr CTP3016-22 koelkast
Liebherr CTP3016-22
Vrijstaand | Hoogte 161 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 649,- Naar winkel
Liebherr TPESF1714-21 koelkast
Liebherr TPESF1714-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 649,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr TPESF1710-21 koelkast
Liebherr TPESF1710-21
Vrijstaand | Hoogte 85 cm | Energieklasse A++
€ 649,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr K 3130-20 koelkast
Liebherr K 3130-20
Vrijstaand | Hoogte 145 cm | Energieklasse A++
€ 649,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CP 4313 koelkast
Liebherr CP 4313
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 649,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr KSL 2814-20 koelkast
Liebherr KSL 2814-20
Vrijstaand | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 649,- Naar winkel
Liebherr CNP 4313-21 koelkast
Liebherr CNP 4313-21
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 699,- Naar winkel
Liebherr KSL 3130-20 koelkast
Liebherr KSL 3130-20
Vrijstaand | Hoogte 145 cm | Energieklasse A++
€ 699,- Naar winkel
Liebherr CTP 3316-22 koelkast
Liebherr CTP 3316-22
Vrijstaand | Hoogte 176 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 699,- Naar winkel
Liebherr CUef 3331-20 koelkast
Liebherr CUef 3331-20
Vrijstaand | Hoogte 181 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 699,- Naar winkel
Liebherr CN 4313 koelkast
Liebherr CN 4313
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 699,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CPel 4313 koelkast
Liebherr CPel 4313
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 699,- Naar winkel
Liebherr CN 3115-20 koelkast
Liebherr CN 3115-20
Vrijstaand | Hoogte 162 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 699,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr FKUv 1610-22 koelkast
Liebherr FKUv 1610-22
Vrijstaand | Hoogte 83 cm
€ 723,- Naar winkel
Liebherr GT3632-22 koelkast
Liebherr GT3632-22
Vrijstaand | Hoogte 92 cm | Met vriezer
€ 729,- Naar winkel
Liebherr IKS 1620-20 koelkast
Liebherr IKS 1620-20
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++
€ 729,- Naar winkel
Liebherr CNNO 4313-21 koelkast
Liebherr CNNO 4313-21
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Liebherr CTPESF 3016-22 koelkast
Liebherr CTPESF 3016-22
Vrijstaand | Hoogte 161 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Liebherr CNKW 4313-21 koelkast
Liebherr CNKW 4313-21
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Liebherr CN 4213 koelkast
Liebherr CN 4213
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CP 4813 koelkast
Liebherr CP 4813
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Liebherr CNkw 4313-20 vriezer
Liebherr CNkw 4313-20
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Liebherr CNP 4313 koelkast
Liebherr CNP 4313
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Liebherr CNFB 4313-21 koelkast
Liebherr CNFB 4313-21
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Liebherr CNel 4313 NoFrost koelkast
Liebherr CNel 4313 NoFrost
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 749,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr IKS 1624-20 koelkast
Liebherr IKS 1624-20
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 779,- Naar winkel
Liebherr UK 1720 Comfort koelkast
Liebherr UK 1720 Comfort
Inbouw | Hoogte 82 cm
€ 779,- Naar winkel
Liebherr IK 1624-20 koelkast
Liebherr IK 1624-20
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 779,- Naar winkel
Liebherr CN 4813-21 CN4813-21 koelkast
Liebherr CN 4813-21
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Liebherr CNP 4813-21 koelkast
Liebherr CNP 4813-21
Vrijstaand | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CNEF 3115-20 koelkast
Liebherr CNEF 3115-20
Vrijstaand | Hoogte 162 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Liebherr CNel 4213 koelkast
Liebherr CNel 4213
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Liebherr KBP 4354-20 koelkast
Liebherr KBP 4354-20
Vrijstaand | Hoogte 185 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CN 4813-22 koelkast
Liebherr CN 4813-22
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CNPel 4313 koelkast
Liebherr CNPel 4313
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Liebherr CN 3515-20 koelkast
Liebherr CN 3515-20
Vrijstaand | Hoogte 182 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr CNef 4313-22 CNef 4313-22 koelkast
Liebherr CNef 4313-22
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Liebherr CPEL 4813-21 koelkast
Liebherr CPEL 4813-21
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Liebherr UK1524-23 koelkast
Liebherr UK1524-23
Inbouw | Hoogte 18 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 829,- Naar winkel
Liebherr IK 1920-20 koelkast
Liebherr IK 1920-20
Inbouw | Hoogte 102 cm | Energieklasse A++
€ 829,- Naar winkel
Liebherr IKP 1620 Comfort koelkast
Liebherr IKP 1620 Comfort
Inbouw | Hoogte 87 cm | Met vriezer
€ 829,- Naar winkel
Liebherr CNel 4813-22 koelkast
Liebherr CNel 4813-22
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 849,- Naar winkel
Liebherr CNPef 4313-21 CNPef 4313-21 koelkast
Liebherr CNPef 4313-21
Vrijstaand | Hoogte 186 cm | Met vriezer
€ 849,- Naar winkel
Liebherr CN 4713 koelkast
Liebherr CN 4713
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 849,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr IGS 1624-20 koelkast
Liebherr IGS 1624-20
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 849,- Naar winkel
Liebherr CNP 4813 CNP 4813 koelkast
Liebherr CNP 4813
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 849,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Liebherr FKv 3640-20 koelkast
Liebherr FKv 3640-20
Vrijstaand | Hoogte 164 cm
€ 869,- Naar winkel
Liebherr FKUv 1660-22 koelkast
Liebherr FKUv 1660-22
Vrijstaand | Hoogte 83 cm
€ 877,- Naar winkel
Liebherr EK 1620-20 koelkast
Liebherr EK 1620-20
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++
€ 879,- Naar winkel
Liebherr IKS 2334-20 koelkast
Liebherr IKS 2334-20
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 879,- Naar winkel
Liebherr WKES 653-21 koelkast
Liebherr WKES 653-21
Vrijstaand | Hoogte 61 cm | Energieklasse A+
€ 881,- Naar winkel
Liebherr FT 3300 FT 3300 koelkast
Liebherr FT 3300
| Hoogte 92 cm
€ 889,- Naar winkel
Liebherr CNEL 4713-22 koelkast
Liebherr CNEL 4713-22
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 899,- Naar winkel
Liebherr CNef 4813-22 koelkast
Liebherr CNef 4813-22
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 899,- Naar winkel
Liebherr CNPel 4813 koelkast
Liebherr CNPel 4813
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Met vriezer
€ 899,- Naar winkel
Liebherr EK 1624-20 koelkast
Liebherr EK 1624-20
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 899,- Naar winkel
Wij hebben meer dan 100 koelkasten gevonden. Klik op één van onderstaande links voor meer koelkasten in een (sub)categorie.