Feedback
6,7

Bosch fornuizen

Bosch verkoopt standaard fornuizen van 60cm breed. De fornuizen zijn voorzien van 1 oven en meestal 4 kookzones. Voor de kookplaat kun je kiezen uit gas- keramisch of inductie. Kies je voor inductie dan is de kans groot dat je een 3-fase aansluiting nodig hebt om het fornuis te kunnen gebruiken.
Bosch fornuizen aanbod
Selecteer een Bosch fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Selecteer een filter
Ervaringen met Bosch fornuizen
Er zijn 3 ervaringen over Bosch Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Voor ons nooit meer Bosch”
Door de Jong op zondag 14 mrt 2021
Glasplaat van de oven is in duizenden stukjes gebarsten. Met 3 jonge kinderen zeer gevaarlijk! Tijdens indienen van klacht op de site erachter gekomen dat het huidige model niet gebruikt mag worden ivm mogelijk ontploffingsgevaar door een onveilige gas aansluiting. De onvriendelijke telefoondame Tamara Schaafsma had hier geen begrip voor en kon alleen vertellen dat dit "weleens kan gebeuren". Reparatiekosten zijn niet vergoed. Voor ons nooit meer Bosch!
“Zeer goed”
Door Arnold op donderdag 12 apr 2018
Alle apparatuur (fornuis) is van Bosch, vanwege ervaring in vorige keukens. Bevalt zeer goed!
“Prima”
Door Ivan op woensdag 11 apr 2018
Wij hebben in de keuken gekozen voor het merk Bosch voor alles (fornuis). Het bevalt prima.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.