Feedback
6,3

Belling fornuizen

Belling verkoopt een groot aantal fornuizen. De extra brede fornuizen beschikken over meerdere ovens zodat je tegelijkertijd verschillende oven gerechten kunt klaar maken. Het type kookplaat is meestal op basis van gas of inductie. Zeker de grotere fornuizen op basis van inductie en met meerdere ovens moeten op een 3-fase elektriciteit aansluiting worden aangesloten.
Belling fornuizen aanbod
Selecteer een Belling fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Aantal kookzones: 4 5 7
Aantal ovens: 1 2 3
Aansluitwaarde: > 11,1 kWh
Selecteer een filter
Ervaringen met Belling fornuizen
Er zijn 7 ervaringen over Belling Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte service”
Door Ivo op woensdag 21 jul 2021
Half jaar na aankoop lampje van de oven kapot, vervolgens na 3 maanden nog niet gemaakt. Antwoord van belling en stoves was: lampje moet ook vanuit Engeland komen!!! Zeer slechte service......
“Witte vlek”
Door Jolanda mutsters op donderdag 11 jun 2020
Keuken vorig weekend geplaatst,en vandaag voor de eerste keer gebruikt. Ik heb omeletten gebakken met nieuwe pannen speciaal voor inductie. Heel mijn pannetje staat in de inductieplaat gebrand wat nu één hele doffe witte vlek is die niet weg te poetsen is. U snapt dat wij heel erg teleurgesteld zijn en vooral heel verbaasd dat dit kan gebeuren.
“Dik tevreden”
Door Reinier op vrijdag 8 nov 2019
Wij hebben voor onderstaande apparaten gekozen: Vrijstaand inductiefornuis Belling BE444078.
“Vol tevreden”
Door Rien op vrijdag 16 nov 2018
We hebben bij de installatie van de keuken gekozen voor fornuis: Belling Classic 90Ei EU Black (vergelijkbaar met CLASSIC900EIBLK). Alles is nu twee jaar oud en functioneert naar volle tevredenheid.
“Zorgvuldige keuze”
Door R. op dinsdag 27 feb 2018
Alle apparaten hebben wij zorgvuldig uitgekozen. Zowel op functionaliteit, kwaliteit en prijs als uitstraling in onze landelijke keuken. Het gaat om een gasfornuis Belling BEO000003 Zwart.
“Brandt niet door”
Door Dijkstra op maandag 20 nov 2017
Brander links voor gaat wel aan, maar blijft niet doorbranden. Brand dus heel even en slaat daarna weer af. Misschien thermokoppeling defect?
“Kleurverschil”
Door Ingrid op donderdag 21 sep 2017
Ik heb een gasfornuis gekocht van het merk Belling, type900FT creme. Ik kan nog weinig zeggen over het gasfornuis zelf aangezien hij pas geplaatst is. Het is alleen jammer dat er een zeer opvallend kleurverschil is in de deuren. Ik hoop dat hier iets aan gedaan kan worden want dit zou mij er van weerhouden dit apparaat bij iemand aan te bevelen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.