Feedback
9,8

Kuechenland Ekelhoff (D)

Website: www.keuken-ekelhoff.nl "Fantastisch" score uit 364 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keuken-ekelhoff.nl | tel: +49592180210 | Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenland Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Gebruikerservaringen
Er zijn 364 gebruikerservaringen over Kuechenland Ekelhoff (D). Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren340 ervaringen
4 sterren19 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Uitermate tevreden”
Door Inge en Bert op donderdag 20 apr 2017 '17
Mooie keuken, uitstekende nazorg, en prima contacten! na de aankoop in goed overleg nog diverse zaken probleemloos kunnen aanpassen. Installatie planning en daadwerkelijke installatie goed en vakkundig uitgevoerd. Jaar na levering werden enkele kleine problemen snel en vakkundig opgelost. Wij zijn uitermate tevreden.
+7 bedankjes
“Perfect verlopen”
Door Terheggen op zaterdag 15 apr 2017 '17
Keuken geplaatst in voorjaar van 2017. Qua plaatsing is alles perfect verlopen, afspraak was afspraak. Na een half jaar zijn we benaderd of alles naar wens was verlopen en of er nog punten waren. Aangegeven dat de koelkast deur niet recht hing, gelijk werd er kosteloos een afspraak gemaakt om de laatste puntjes op te lossen.
Strakke keuken
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Loorbach op woensdag 12 apr 2017 '17
Goede ervaring, super service en nazorg. Installeren van de keuken ging met veel zorg en nauwkeurigheid. Zowel de keuken als apparatuur. Het is iedere dag weer een feestje om in de keuken te staan. Iedere eigenschap van de keuken en apparatuur vertaald zich iedere keer weer in vele voordelen. We zijn erg blij met onze keuken en kunnen het een ieder aanraden in een keuken Kuechenland Ekelhoff te investeren. Meer dan tevreden dus.
Keuken met vele voordelen
Keuken met vele voordelen
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Derde keuken bij Ekelhoff”
Door fam. Geerlinks op maandag 10 apr 2017 '17
Wij hebben opnieuw een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff, sinds 1988 is dat onze derde. Opnieuw zijn we positief verrast door de hoge mate van service tijdens de aankoop, de levering en montage van onze nieuwe keuken. Het proces is opnieuw super goed verlopen, alle onderdelen waren gewoon aanwezig en de montage is is in 1 dag professioneel uitgevoerd door de mannen. Wij genieten nu iedere dag weer van deze superkeuken. Danke Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Enorme keuze”
Door Norbert en Debby Hameeteman op vrijdag 7 apr 2017 '17
De zoektocht naar een nieuwe keuken begon in Nederland bij twee bedrijven. Na positieve ervaringen van familie te hebben gehoord, besloten wij toch ook naar Ekelhoff te gaan om te kijken wat zij te bieden hadden. Wat een enorme keuze en mogelijkheden maar door goede hulp van de verkoper hadden we snel onze droomkeuken compleet. Bij de twee bedrijven in Nederland was dit niet op deze manier gelukt. Het contact na de aankoop was prima, levering zoals afgesproken en het plaatsen ging vakkundig en netjes. Ook de service erna was uitstekend. Jaar na levering de vraag of alles in orde was, op een kitnaad na is dat zeker het geval. Deze naad zal nog worden hersteld, zonder problemen. Al met al zijn wij zeer te spreken en tevreden over Ekelhoff. We genieten dagelijks van de fantastische keuken en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Zeker de moeite waard om naar Duitsland af te reizen!
Fantastische keuken
Fantastische keuken
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel goed geadviseerd”
Door Daphne Rietveld op woensdag 29 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ben Gras op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Zeer tevreden over het gehele proces van aankoop,plaatsing en service. Goede adviezen bij ontwerp tijdens bezoek aan showroom. Feitelijk binnen een dag rond. Prijs-kwalteit zeer goed. Heldere afspraken. Opbouw keuken binnen een dag! Zeer goede monteurs. Kortom: zeer tevreden
Foto van de keuken
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prettig”
Door Robert op maandag 6 mrt 2017 '17
Prettige advisering van verkoper die goede alternatieven durft te geven zodat onze droomkeuken in een ongedwongen sfeer getekend en uitgezocht kon worden. De installatie ging vlekkeloos en de openstaande servicepunten werden zeer netjes afgehandeld! Al met al erg tevreden met onze keuze, in het bijzonder met het ontwerp van verkoper Sven en de technische afhandeling die Andreas voor zijn rekening nam.
Beste Henk, hebben de monteurs ook het water aangesloten? Bij ons is de aansluiting namelijk niet inbegrepen. REACTIE VAN HENK
Nee, installatie moet je zelf in orde maken. Maar met een goede installateur is dat zeer eenvoudig. De tekeningen helpen daarbij. REACTIE VAN ROBERT
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Wauw”
Door Bijl / Benarik op maandag 20 feb 2017 '17
Na jaren te hebben gehuurd, besloten we onder invloed van de lage hypotheekrente en de goede huizenprijzen in het najaar van 2014 een huis te gaan kopen. Binnen korte tijd vonden we een ruime woning met heel veel mogelijkheden, al moest er ontzettend veel aan gebeuren omdat het een huurwoning was geweest en alles nogal gedateerd was. Zo gebeurde het dat we eind 2014 voor het eerst in ons leven o.a. een keuken gingen uitzoeken.

Na zo'n vier of vijf keukenzaken te hebben bezocht, was het ons opgevallen dat we toch telkens met een onbestemd gevoel weer naar buiten liepen. We kregen geen goed gevoel (maar eerder argwaan) bij de al te gretige verkopers, de talloze aanbiedingen met stapelkorting, een gratis TV, afspraken waarbij men zat te pushen om je handtekening of 3D tekeningen waarbij niet alle ruimte was benut of er zelfs een vriezer ontbrak. We spraken af om flink te gaan Googlen en eerst research te doen. Zodoende kwamen we op de site van Qasa terecht.We besloten al snel dat we alleen naar de beste twee zaken zouden gaan. Zo gebeurde het dat we op een zaterdagochtend een bezoek gebracht aan nr. 2 van de Qasa-lijst en 's middags in de auto zaten op weg naar Küchenland in Nordhorn (die op dat moment op nr. 1 stond).

Vanaf het moment van binnenkomst hebben we louter positieve ervaringen gehad. We hadden geen afspraak gemaakt, maar er werd achter de schermen iets in de planning aangepast waardoor we al snel in contact kwamen met dhr. Manfred Backherms. Manfred nam alle tijd voor ons en was allesbehalve pushy. Die eerste zaterdag verlieten we zelfs een uur na sluitingstijd de keukenzaak en was zijn boodschap: "Laat het eerst maar bezinken. U kunt altijd weer een afspraak met mij maken". Dit gaf een wezenlijk ander gevoel. Niet alleen had hij die middag de tijd genomen om goed naar onze wensen te luisteren, ons allerlei voorbeelden laten zien en een 3D-tekening gemaakt die ons qua ontwerp aansprak, maar hij begreep tegelijkertijd dat we niet zo maar even een keuken bestelden en dat dit voor ons een 'big-deal' was.

Kort na dit eerste bezoek, besloten we wederom naar Nordhorn te gaan en vroegen we mijn moeder om mee te gaan. Immers, drie zien er meer dan twee, mijn moeder was inmiddels behoorlijk nieuwsgierig en bovenal was het ook nog eens gezellig. Na eerst te hebben genoten van wat lekkere hapjes van de kok en ideeën te hebben opgedaan in de gigantische showroom, zaten we weldra weer bij Manfred aan tafel. Ook nu nam hij weer alle tijd en in een paar uur tijd kreeg onze keuken steeds meer vorm. Hierbij viel op dat Manfred veel oog had voor detail. Hij informeerde ons over de kleinst mogelijke aanpassingen waar in het proces aandacht voor moest zijn en noteerde ze. Daarnaast gaf hij veel tips en adviezen waardoor de ergonomie en het werkplezier in de keuken zou toenemen. Ook waren we onder de indruk van de degelijkheid en duurzaamheid van de materialen en uiteindelijk van de prijs. In relatie tot de Nederlandse keukens was de kwaliteit van deze keuken beter en de prijs zelfs wat lager. De deal werd dan ook bezegeld met een handdruk.

Kort nadat we de sleutel van onze nieuwe woning hadden gekregen, werd de keuken in februari 2015 geplaatst. Ook hierbij vielen een aantal zaken op. De keuken was nauwkeurig ingemeten en er was een duidelijk plan achtergelaten voor de loodgieter die het voorbereidende werk moest doen. Alles bleek tot op de millimeter te kloppen. De loodgieter maakte zelfs nog de opmerking dat hij nog nooit een handgemaakte koof had gezien van een dusdanig hoge kwaliteit. De keuken werd in twee dagen opgebouwd en sindsdien hebben we er eigenlijk maar een woord voor. WAUW! Elke dag weer...
Keuken klopt tot op de millimeter
Keuken klopt tot op de millimeter
Foto2
REACTIE VAN BIJL / BENARIK
Foto3
REACTIE VAN BIJL / BENARIK
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen minpunten”
Door brouwer op woensdag 15 feb 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Kuechenland Ekelhoff. Wij hebben hier een afspraak gemaakt, na goede aanbevelingen van vrienden die hier ook de keuken gekocht hebben. Onze adviseur was Nadja Hollman. Zij heeft zeer veel kennis van zaken.Ze kwam met goede ideeen. We wilden graag een grote hoekkeuken met een groot eiland. De indeling waar zij mee kwam, blijkt zeer praktisch. Aan ons eiland van 1200 x 3000 kunnen we zitten met 6 barkrukken wat ideaal is. De apparatuur van Siemens is van prima kwaliteit, voor een nette prijs. De montage is in 2 dagen met 2 man gedaan. Zeer nette en vriendelijke monteurs. We zijn net na 1 jaar na montage gebeld, hoe de keuken bevalt en tevens hoe de verkoop en montage bevallen is.Alles samengevat: een super bedrijf om een keuken te kopen! We kunnen geen minpunten verzinnen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klasse”
Door Stefan Snijders op woensdag 15 feb 2017 '17
De keuken en de apparatuur zijn van een uitstekende kwaliteit voor zover ik dat kan bepalen. Alles werd in een keer netjes afgemonteerd. Echt vakwerk. We zijn nu ruim een jaar later. Kleine mankementen als een iets scheef deurtje na een jaar worden kosteloos en vakkundig opgelost. Ook een piepend scharnier komt Ekelhoff voor terug en wordt zonder morren kosteloos vervangen. Echt klasse!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed advies in het Nederlands”
Door Martin op maandag 13 feb 2017 '17
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en weer net zo'n goede ervaring als bij de eerste keer. Erg goed advies in het Nederlands en ook de plaatsing van onze Next 125 keuken verliep soepel. Dit ondanks de lastige omstandigheden ter plaatse. De geadviseerde apparatuur past goed bij het ontwerp en ik beveel Kuechenland Ekelhoff dan ook met plezier aan.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Uitstekend geadviseerd”
Door Familie Post op woensdag 8 feb 2017 '17
Op zaterdagmiddag naar Duitsland om keuken-ideeën op te doen, komen we aan het einde van de dag per toeval in Nordhorn bij Küchenland Ekelhoff. Een prachtige showroom met dito keukens! De laatste keuken tijdens ons ronde is een Next 125 met 'kooktafel'. Als een blok vallen we voor deze complete keuken met opvallend veel lades. De showroomkeuken staat te koop. Een week later terug naar Küchenland om te constateren dat dit echt 'onze' keuken is. Omdat de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden veel ramen heeft moet er flink gepuzzeld worden. Nadja Hollman heeft ons daarbij uitstekend geadviseerd. Met een extra wasbak in de kooktafel en een Berbel afzuigkap naar voorbeeld elders uit de showroom is onze keuken compleet. Inmeting volgt en twee maanden later wordt de keuken door uiterst vriendelijke vakmannen met zorg geïnstalleerd. Elke dag genieten we nog van ons zatermiddagbezoek aan Küchenland!
Echt onze keuken
Echt onze keuken
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van jullie mooie keuken! Hartelijke groet, Miriam van Küchenland Ekelhoff
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima service”
Door J. Greer op maandag 23 jan 2017 '17
2 jaar geleden een mooie keuken uitgezocht bij Ekelhoff in Nordhorn. Een erg mooie en grote zaak. Vriendelijk personeel. Ze geven goed advies en tips wat wel en niet te doen tijdens het ontwerpen/indelen van je keuken. De keuken is zeer netjes en goed geïnstalleerd. Na ongeveer anderhalf jaar werd ik opgebeld door Ekelhoff met de vraag of ik tevreden ben over de keuken, of alles naar wens is en of de deurtjes nog alleemaal recht hangen etc. Dat is een prima service! De keuken ziet er nog uit als nieuw en hangen de deurtjes nog mooi recht. Ik zou dit bedrijf zeker willen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima”
Door Euser op dinsdag 17 jan 2017 '17
Prima! Vakmensen die de keuken hebben geplaatst, heel aardige mensen en werken heel netjes volgende keuken weer naar kuchenland prima service en eerlijke prijzen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Staken overal bovenuit”
Door Ravensbergen op zondag 15 jan 2017 '17
Wij hebben een grote verbouwing achter de rug , maar het keukenbedrijf was wel het bedrijf, die met service en afleveren en nazorg overal boven uit stak. nooit zelf hoeven te bellen voor iets , dat is toch een goed gevoel ,kom je jammer genoeg nog weinig tegen. Maar Kuechenland Ekelhoff is nog zo
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk bedankt dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! Met vriendelijke groet, Miriam van Küchenland Ekelhoff
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service na garantie”
Door Mariet van Schijndel op vrijdag 30 dec 2016 '16
Wij zijn naar vijf jaar nog uiterst tevreden over de service van kuchenland.
In de garanti met de vaatwasser van Siemens veel problemen gehad. Garantie afgelopen en kuchenland heeft een monteur gestuurd en de vaatwasser gratis gerepareerd
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Frits Freede op vrijdag 30 dec 2016 '16
Onze ervaring met Kuechenland Ekelhoff hebben wij als zeer prettig ervaren, na een afspraak gemaakt te hebben werden we ontvangen met een kopje koffie en werden begeleid naar de keuken adviseur. bijzonder gastvrij en zeer professioneel (anders dan de doorsnee keukenverkopert in NL) werd er geluisterd naar onze wensen en een keurige offerte opgesteld en nadien perfect begeleid en keurig gemonteerd in 1 dag de heren van de montage gaan pas weg als alles klaar is en naar wens is geïnstalleerd. Kortom daar kunnen ze in Nederland niet aantippen! Echt een aanrader om hier uw droomkeuken te kopen:) zie de foto's voor het eindresultaat
Eindresultaat van de keuken
Eindresultaat van de keuken
+ Toon extra foto van frits
+ Toon extra foto van frits
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Tevreden”
Door Familie De Vogel op woensdag 28 dec 2016 '16
Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht zonder keuken (casco). Wij zijn eerst in Nederland wezen kijken naar een keuken. Echter kregen wij niet het idee dat we serieus werden genomen. Verkooppraatjes, niet luisteren naar de wensen van de klant, kleine of geen showrooms en prijzen welke exorbitant hoog waren.

Via de website van Qasa.nl en kennissen kwamen wij terecht bij Kuechenland Ekelhoff in Duitsland. Vanuit Noord Holland was het wel een stukje rijden, maar we waren nieuwsgiering genoeg om de reis te maken. De verwelkoming was al veel beter dan wij gewend waren. Een aardige gastvrouw vroeg ons naar onze wensen en er werd direct een verkoper aan ons voorgesteld. Omdat wij zonder afspraak langs zijn gegaan, moesten wij even wachten. Tijdens het wachten werden ons verschillende hapjes en drankjes aangeboden. Er werd wel verteld dat het beter is om een afspraak te maken, om een telleurstelling te voorkomen dat er geen verkoper beschikbaar is. Wij waren opzoek naar een keuken welke bij onze woning paste en voldeed aan onze wensen. Wij wonen in een huis met een landelijke stijl en waren daarom niet opzoek naar moderne keuken. Gelukkig had Kuechenland een ruime keus.

Nu we het type keuken wisten was het nog de vraag in welke uitvoering. Hier werden we door Kuechenland wederom prima geholpen. Er werden verschillende 3D tekeningen en ontwerpen gemaakt in samenspraak met ons. De verkoper had veel ervaring en gaf ons tips een aanwijzingen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. De apparatuur hebben we zelf eerste bekeken bij het Siemens inspiratiehuis in Hoofddorp. Zij adviseren je welke apparatuur het beste bij je keuken past. Vervolgens hebben wij onze keuze aan Kuechenland doorgeven en werd de offerte gemaakt. Dit was wel even schrikken. Zou de prijs wel kloppen? Zoveel kwaliteit voor zo'n lage prijs? Zouden er verborgen kosten zijn? Of zonder BTW? Of zonder installatie? Of werd de apparatuur apart in rekening gebracht?

Dit alles bleek niet waar te zijn. De prijs op de offerte was all-in. Wij waren de prijzen in Nederland gewend en waren erg blij verrast. Wij besloten de offerte te accepteren. Kuechenland vertelde ons dat wij zelfs 2 maanden voordat de keuken werd geplaatst nog andere apparatuur van Siemens konden kiezen als er een nieuwe lijn uitkwam. Dit hebben wij ook gedaan en hebben nu het nieuwste van het nieuwste. Het plaatsen van de keuken was binnen twee dagen gereed. De installateurs vroegen of het goed was dat ze bleven slapen zodat ze snel de keuken konden plaatsen en wij er zo min mogelijk last van hadden. De plaatsing verliep vlekkeloos. Niet een kastje of laatje was scheef of liep aan. Twee weken na de plaatsing kwam de installateur nogmaals langs om alles na te lopen. Tevens gaf hij ons tips over onderhoud en gebruik. We hebben onze keuken nu bijna 1,5 jaar en periodiek worden we gebeld door Kuechenland of wij tevreden zijn en of ze iets voor ons kunnen betekenen. Wij hebben twee vrienden reeds doorwezen naar Kuechenland en zij hebben beide daar hun keuken gekocht en zijn net zo tevreden als ons.
Tevreden over de keuken
Tevreden over de keuken
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Marco Griep op dinsdag 27 dec 2016 '16
Erg tevreden over Kuechenland! Goed meedenkend advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Keurige technische monteurs die ook alle rommel weer netjes opruimen en meenemen. Ook de nazorg en service zeer goed verzorgt
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Kijk en overtuig jezelf”
Door Saskia Wyers op vrijdag 23 dec 2016 '16
Anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff na ongeveer alle Nederlandse keukenboeren uitgespeeld te hebben. We waren zeer aangenaam verrast over de mogelijkheden, service, kwaliteit en uitgebreide assortiment van Ekelhoff. Kijk vooral ook in de uitverkoop hoek, hier hebben wij nieuwe modellen van het jaar daarvoor uitgekozen van Siemens voor een zachter prijsje dan het allernieuwste model. De prijs was uiteindelijk 1000euro onder ons genoemde budget, en dat vond ik echt een eye-opener. Niet eindeloos onderhandelen en smoesjes van de verkoper dat ze "even met hun manager moeten overleggen" en "dit doen we normaal echt nooit hoor", "niet verder vertellen". Heerlijk bedrijf, en ik raad het oprecht aan iedereen aan! Kijk en overtuig jezelf ;)
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Zeer goede service”
Door van Veldhuizen op vrijdag 23 dec 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Wij zijn erg tevreden hoe we geholpen zijn in de winkel (o.a. goed meedenken) maar ook tijdens de plaatsing van de keuken. Alle onderdelen werden met zorg behandeld tijdens de plaatsing (overal kleden onder). Daarnaast kregen we van de monteurs goede tips voor het onderhoud. Een korte tijd na de plaatsing werden we gebeld of alles naar tevredenheid was gedaan. En ook 1,5 jaar na plaatsing werden we wederom gebeld of alles nog naar wens was. Al met al een zeer goede service, een bedrijf wat we zeker aanraden en waar we in de toekomst zullen terugkomen.
Keuken van Ekelhoff
Keuken van Ekelhoff
Mooie keuken. Zoiets zoeken wij ook. Mag ik vragen wat deze kostte? REACTIE VAN IF
De prijs van de keuken hangt ook af van het aantal apparaten en het merk van de apparaten. Je moet denken aan een prijs tussen de € 16.000 en € 19.000. REACTIE VAN VAN VELDHUIZEN
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Nazorg is buitengewoon”
Door Reginald, Amstelveen op woensdag 21 dec 2016 '16
Begin 2015 hebben we een keuken aangeschaft bij Ekelhoff, na eerdere oriëntatie bij verschillende keukenleveranciers in Nederland. Een zeer prettige ontvangst en heel adequate advisering door Herr Norbert Hundertmark. Duidelijk gevoel aan overgehouden van iemand die meedenkt en niet op een opdringerige wijze keuzen of beslissingen afdwingt. De keuze blijft aan jou en dat werkt (bij ons althans) het best. Los van het feit dat er een duidelijk prijsverschil is met Nederlandse leveranciers, waardoor je een "dief van eigen portemonnee" bent wanneer je niet tenminste de moeite neemt een vergelijking te maken. Vergelijking leidt er al snel toe dat de prijs-/kwaliteitverhouding van keukens van Duitse eindleveranciers beduidend gunstiger is dan van hun Nederlandse concurrenten. Je krijgt er gewoon méér waar voor je geld. Ekelhoff is daar geen uitzondering op, en bovendien is het keuze-assortiment zoveel meer uitgebreid dan de gemiddelde Nederlandse keukenleverancier dat er voor iedereen en voor ieder budget wel iets te vinden is. Op de levering en montage was werkelijk niets aan te merken: volledig alles volgens afspraak en naar tevredenheid. Klein puntje van feedback: omdat montage wél en aansluiting van apparatuur niet in de koop is opgenomen, wordt de keuken volledig afgemonteerd (en dus optisch "klaar" opgeleverd, maar moet deze vervolgens bij aansluiting van de apparatuur toch weer deels gedemonteerd worden. Ik begrijp dat het logistiek moeilijk is, maar handiger zou toch zijn geweest de afmontage pas ná het aansluiten te laten plaatsvinden. Nog beter (tip!) is wellicht de aansluiting van de keuken in de verkoopovereenkomst tegen meerbetaling mee te nemen en ook door Ekelhoff medewerkers of onder verantwoordelijkheid van Ekelhoff te laten uitvoeren, zodat je als klant slechts met één partij te maken hebt. Nazorg en service tenslotte zijn buitengewoon en (ten opzichte van wat je verwacht) verrassend goed. Onlangs, anderhalf jaar na oplevering werden wij spontaan opgebeld met de vraag of alles nog naar tevredenheid werkt en is een afspraak gemaakt om de deurtjes na te stellen.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Superservice”
Door ten Bolscher op dinsdag 20 dec 2016 '16
Vorig jaar hebben we een nieuwe keuken bij kuechenland Ekelhoff uitgezocht. We zijn over alles super tevreden. Hoe we zijn geholpen, het advies, de tijd die ze voor je nemen, maar ook de montage. Dit is echt een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe keuken wil. Toen de keuken was gemonteerd door 2 vakkundige mensen. Zagen ze aan het eind toen ze alles nakeken een piepkleine beschadiging aan 1 deurtje. Zelf zag je het niet eens, maar er werd gelijk een nieuw kastdeurtje besteld. Ook werden we na anderhalf jaar gebeld met de vraag hoe de keuken bevalt en of er een monteur nog langs moest komen om kastjes bij te stellen. Echt een super service wat wij erg waarderen. Heb je een nieuwe keuken nodig ga dan naar Kuechenland Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nederlandse keukenboeren kunnen hier van leren”
Door Rob op dinsdag 20 dec 2016 '16
Na verschillende ''keukenboeren'' in Nederland bezocht te hebben en geen prettige ''keukenshop'' ervaren hebben aldaar hebben we op basis van internetresearch een afspraak gemaakt bij Kuechenland Ekelhoff. Onze insteek van die dag was absoluut geen keuken kopen!! maar aan het eind van de dag toch een mooie deal kunnen sluiten. vanaf moment 1 voelde de afspraak met dhr Hartmut Vennegerts goed aan en kregen we persoonlijk advies op onze situatie gebaseerd. De prijs voelde eerlijk aan en alle afspraken werden duidelijk nagekomen. 1 reparatieafspraak van een apparaat snel en correct afgehandeld. En na een jaar nog een contactmoment over hoe de keuken bevalt. Wederom komt er nog eens een monteur kosteloos langs om de keuken na te lopen. De grote nederlandse keukenboeren kunnen nog wat leren van kuchenland mbt bejegening en klantgerichtheid. 5/5 sterren voor kuechenland!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldig”
Door Alwin op dinsdag 20 dec 2016 '16
De service van Kuechenland Ekelhoff is echt geweldig, je merkt dat het hele proces van kiezen, aankoop, levering en onderhoud gericht is op service. Ik kan iedereen aanraden om hier zijn keuken te kopen. Doorgaans wel iets duurder dan bij budget winkels in Nederland, maar dan heb je ook wat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Gert van der Mast op maandag 19 dec 2016 '16
De verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft een zeer mooi ontwerp gemaakt. Ook de levering en installatie zijn prima verlopen. Na 1 1/2 jaar zijn we nog steeds super blij met deze keuken. Onze zoon en heeft hierdoor ook een keuken besteld bij kuechenland Ekelhoff, levering moet nog volgen.
Super blij met deze keuken
Super blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig”
Door D. Bakker op maandag 19 dec 2016 '16
Wij wisten precies wat we wilden,hebben alles uitgelegd en zijn de showroom rond gegaan met de verkoper. Perfect alles kunnen regelen.Goede tips gekregen er is door de verkoper echt mee gedacht. Ook de afwerking, montage keurig. Onze oven was niet leverbaar op dat moment, kregen er een duurdere voor die we ook mochten houden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Siematic keuken”
Door Fam. Bodde op maandag 19 dec 2016 '16
Goede communicatie, komen alle afspraken na. Gekocht: Siematic keuken. Goed geadviseerd, en te woord gestaan. Echt een aanrader. Een groot verschil met veel Nederlandse keukenzaken, waar we eerst ons licht hebben opgestoken. Tevens een voordeel, dat je in het Nederlands kunt communiceren bij Ekelhoff.
Was uw verkoopcontract in het Duits of in het Nederlands? REACTIE VAN LISA
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Enorme mogelijkheden”
Door Mark Spliethof op maandag 19 dec 2016 '16
Niet alleen het gesprek was erg prettig. Ook de mogelijkheden en opties waren enorm. Hiernaast reële prijzen (zonder gekke kortingen zoals in Nederland). De levering en het monteren ging perfect volgens afspraak. Na plaatsing diverse keren service om kastjes nogmaals te controleren en telefonisch te vragen of alles nog na wens is.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kuechenland Ekelhoff (D)”
Door K.W.Bothoff op zaterdag 17 dec 2016 '16
De keuze, de dienstverlening, het product en de service; fantastisch! Problemen die soms bij levering van keukens horen, is hier totaal niet aanwezig. Ik heb een gehele nieuwe keuken met apparatuur van Siemens gekocht. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan. Duitsers zijn op dit gebied perfectionisten.
REACTIE VAN K.W.BOTHOFF
Hallo, wat een prachtige keukeneiland als ik dit zo zie. Ik twijfel of ik ook naar Duitsland moet gaan voor een keuken. Ben in NL diverse keukenboeren afgegaan die mij een keukeneiland incl siemensapp. en een wandkast van 4 kasten aansmeren vanaf 16000 euro. Vraag mij af of ik in Duitsland goedkoper uitkom. Wat zijn uw ervaringen mbt verschil van prijzen tussen NL en DE? REACTIE VAN NOËLLE
Reactie of foto toevoegen +112 bedankjes
“Voor toekomstige nieuwe keukenzoekers”
Door Stevan Jurkovic op donderdag 1 dec 2016 '16
De ervaringsdeskundige op het gebied van de keukens heet Uwe Brama. Het is een grote lange meneer die ter alle tijden daar in de grote showroom van de Kuchenland ter beschikking staat. Het punt ligt hem in zijn "aanwezigheid" maar hij is er pas als je hem nodig hebt. Je kunt het rustig kijken en plannen ontwikkelen over je droomkeuken en dan pas als je wilt overleggen kom hij erbij. Hij hangt niet achter je nek als je hem niet nodig hebt. Van hem krijg je juist de ruimte tot nadenken en mits je partner hebt, samen met elkaar overleggen. Hij helpt je verder graag door de juiste keuzes te maken. Hij straalt de vriendelijkheid uit en die aandacht dat je krijgt zegt dat hij het niet doet puur om een goed product te verkopen, maar ook om je het goed gevoel te geven zodat je de juiste keuzes kunt maken. Hij is bovendien ( wat meest belangrijk is) enorm deskundig op dit gebied. Dat zie je gelijk. We zijn, mijn partner en ik nog steeds enorm gelukkig met die keuken die we samen met behulp van Uwe hebben gekozen. Geen dag spijt gehad. Het is een aanrader om tenminste even langs te gaan bij Kuchenland en zelf met eigen ogen te zien. Ik zeg niet dat er andere verkopers minder zijn, maar als je tijd hebt vraagt er even naar Uwe Brama.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nauwkeurig snel en netjes”
Door Wim op woensdag 30 nov 2016 '16
Prachtige degelijke keuken. Verkoop biedt uitgebreide alternatieven aan. Komt met veel ideeën en begeleidt het proces tot aan de installatie. Voorafgaand aan de installatie worden nauwkeurige tekeningen geleverd met maatvoeringen van de keuken zodat kabels, leidingen e.d. precies op de juiste plek aangelegd kunnen worden. Het installatie team werkt nauwkeurig, snel en erg netjes.
Keuken op tegelvloer
Keuken op tegelvloer
Wat is een goede prijsindicatie van deze keuken? REACTIE VAN ASTRID
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Goede kwaliteit voor een scherpe prijs”
Door Karim Amenchar op dinsdag 29 nov 2016 '16
Ik heb een zeer positieve ervaring met Kuechenland Ekelhoff (Een geweldig bedrijf met een goede organisatie)waar ik mijn keuken heb gekocht. Ik ben bij Kuechenland Ekelhof gekomen via de site Qasa.nl . Ik had vanaf de binnenkomst al meteen een goed gevoel. Ik werd geholpen door meneer Manfred en dat ging super . Manfred heeft ons heel goed geadviseerd en ook alle mogelijkheden met ons doorgesproken . De keuken is vakkundig geplaatst door vakmensen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader
Vakkundig geplaatste keuken
Vakkundig geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Amenchar
+ Toon extra foto van Amenchar
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer positief”
Door H.J. Berends op dinsdag 29 nov 2016 '16
We hebben in een periode van 2 jaar bijna alle keukenleveranciers in Nederland bezocht, maar nergens kwam het tot aankoop om diverse redenen. Een ervan was toch wel vaak opdringerige verkopers. Na een tip van een bekende kwamen we bij Ekelhoff. Hier werden we vriendelijk ontvangen en al vrij snel wist onze verkoper Rinie wat onze wensen waren en werd het plaatje compleet. Hij deed een aantal goede suggesties waardoor het plaatje niet alleen compleet werd maar ook beter. Ook werden de voor en nadelen van de diverse onderdelen als soort blad, welke apparatuur etc. vakkundig weergegeven. Wij hebben een keuken gekocht met 6 Siemens apparaten en een natuurstenen blad. Er volgenden geen onderhandelingen met het geven van kortingen etc. maar er werd een goede prijs afgegeven die niet onderhandelbaar was. Duidelijkheid dus en niet de vraag of je toch niet meer korting had kunnen bedingen. Het plaatsen verliep probleemloos en keurig volgens afspraak. Gelet op de moeilijke hoek in de keuken is er eerst een noodblad geplaatst en hierna exact op maat het natuurstenen blad. Perfect werk. We hebben de keuken nu ruim een jaar en we hebben geen enkel mankement of probleem gehad alles loopt perfect en doet het perfect. Wij vinden dat we perfect geholpen zijn door de verkoper, de installatie perfect is, de keuken fantastisch is om in te werken en als er dan ook nog na een jaar gebeld wordt of alles in orde is als nazorg dan verdien je van ons 5 sterren. Wij hebben ook al vrienden en kennissen op Ekelhof geattendeerd en ook die hebben daar keukens gekocht en ook van hen zijn de reacties meer dan positief.
Keuken met natuurstenen blad
Keuken met natuurstenen blad
+ Toon extra foto van Henk Berends
+ Toon extra foto van Henk Berends
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door daisy op donderdag 24 nov 2016 '16
we vonden het heel fijn hoe we te woord werden gestaan in de winkel. we hadden eigenlijk geen afspraak maar werden meteen geholpen. en zijn geslaagd met een prachtige keuken. De montage werd in 1 dag geplaatst eigen in 1,5 dag. ze waren met ze 2e en ging super. ze moesten nog een paar dingetjes doen en toen zijn ze wat langer gebleven en ze zorgde dat het helemaal klaar was. En werden daarna ook gebeld of alles in orde was. heel netjes. ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Showroomafspraak”
Door Ton op dinsdag 22 nov 2016 '16
Na mondelinge recensies uit kennissenkring en na alle goede recensies die op de site staan vermeld hebben wij een afspraak gemaakt op 22-11-2016 rond 11:00 uur (door Ekelhoff bevestigd via e-mail) en dus vertrokken wij naar Duitsland, om 10:45 uur waren wij aanwezig. Zijn daar met een kopje koffie ontvangen en met de mededeling dat onze adviseur dhr. Ginten, waar wij een afspraak mee hadden, in een afrondende fase van een gesprek zat. Ok enige uitloop hebben wij geen problemen mee. Echter om 11:20 uur aan de receptie de vraag gesteld of er al enig inzicht was of onze adviseur, waar wij een afspraak mee hadden, al beschikbaar was. Nu hadden de betreffende klanten de jas al aan en het zou snel afgerond zijn! Om 11:45 uur en 11:55 uur nogmaals de vraag gesteld echter wij hebben nooit de adviseur waar wij een afspraak mee hadden ontmoet! Mede door de drukte van heen en weer lopende medewerkers die ons ook geen aandacht schonken en gewoon lieten zitten, en een antwoord van bij de dokter moet je ook wel eens wachten, kregen wij het gevoel niet serieus genomen te worden. Om 12:00 uur zijn wij zonder ook maar een adviseur te hebben gesproken weer huiswaarts gekeerd! Betere recensies van Kuchenland Ekelhoff dan slecht snap ik niet.

Reactie van Kuechenland Ekelhoff:
Geachte Ton, Wij hebben uw schrijven gelezen en intern met de medewerkers besproken. Het spijt ons zeer, dat u deze ervaring met ons moest maken. Helaas was de complete communicatie met u zeer slecht. Ieder week is onze showroom zeer goed bezocht. Wij proberen natuurlijk, de afspraken aan te houden. De vorige klant wilde alleen nog een tot twee details aangaande de aankoop bespreken, maar het gesprek bleek zich te vertragen. Hier had de collega een break moeten maken om zich persoonlijk bij u te verklaren. Dit is bij ons de gewone gang van zaken als er een vertraging optreedt, maar aan die dag is dit helaas zeer slecht verlopen. Graag nodigen wij u nog een keer uit, om kennis te maken hoe de gewone aflopen bij ons zijn en om persoonlijk over deze kwestie te spreken.
Met vriendelijke groet,
Verkoopleiding
Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Allerhartelijkst”
Door Dirk en Gerda op zaterdag 12 nov 2016 '16
We werden heel hartelijk ontvangen en er werd alle tijd genomen om rond te kijken en onze wensen te bespreken. We konden onze eigen ideeen aangeven, maar er werd ook meegedacht over verschillende mogelijkheden. Inmiddels al 1,5 jaar erg veel plezier van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Prijs kwaliteit kwantiteit zeer goed”
Door Mieke op maandag 31 okt 2016 '16
Op aandringen van onze oudste zoon, die zelf zijn keuken incl apparatuur ook gekocht heeft bij Ekelhof, zijn wij na een aantal bezoeken aan diverse merkkeukens in Nederland naar Duitsland gereden. Er is goed naar ons geluisterd en onze wensen zijn allemaal 3dimensionaal in kaart gebracht. Prijs kwaliteit kwantiteit zeer goed. Zeer vlot en efficiënt is de keuken geleverd en geplaatst. Een zeeppompje dat met plaatsing van het blad niet meegeleved is, werd tot onze verbazing apart nageleverd en geplaatst. Service tot nu toe is prima!
Foto van de keuken
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geen toneelstukjes”
Door Rene en Karin, Amersfoort (NL) op donderdag 27 okt 2016 '16
Alweer een jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Ekelhoff. Mooie showroom met op zaterdag live cooking. Eerste keer georiënteerd en voor tweede bezoek een afspraak gepland met Nederlandstalige verkoopadviseur. Veel keuze in apparatuur en voor goede prijzen. In NL ook gekeken maar prijsonderhandelingen leken daar wel toneelstukjes. Raar dat er steeds wat vanaf kan als je daar de deur uit loopt. Nee, bij Ekelhoff gewoon direct een goede prijs en geen toneelstukjes. Sterker nog, door de hoeveelheden die men daar besteld was bijvoorbeeld onze high-end vaatwasser goedkoper dan het middenklasse model. Bij 3e bezoek koop gesloten. Inmeten gebeurd door professional van Ekelhoff. Plaatsen van de keuken ook. In ons geval 2 man. Allen praten NL. Laat dat vooral geen reden zijn om niet voor Ekelhoff te kiezen want de taal is geen probleem. Later is men nog teruggekomen om probleempje gratis te herstellen (plaatsen van een vergeten te bestellen plancet, onze fout) en zelf na bijna een jaar een belletje of alles nog steeds goed werkt, laden lopen, deurtjes gesteld moeten worden. Kortom tevreden klant. Heb al diverse bekenden naar Ekelhoff doorverwezen.
Keuken van Ekelhoff
Keuken van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Florentine op woensdag 26 okt 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Het advies en de montage waren zeer professioneel en prettig. Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding goed. Wij raden iedereen aan om hun keuken hier aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Marja op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wat een fantastische ervaring. Veel keuze in een prachtige showroom. Bijzonder vriendelijk geholpen en geadviseerd. Ook het plaatsen ging zonder problemen en heel professioneel. We genieten elke dag van onze mooie keuken. Echt een aanrader.
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Beste Marja wat een prachtige keuken. Deze is geheel naar onze smaak. We vroegen ons af of de koof door u geplaatst is of door de monteurs die de keuken plaatsen. Mocht u zelf een monteur hebben geraadpleegd is het mogelijk mij met hem/haar in contact te brengen? alvast bedankt. Vriendelijke groet Judith REACTIE VAN JUDITH
Hallo Judith, Bedankt voor het compliment. We zijn er ook heel blij mee. De koof is door de monteurs geplaatst van Kuechenland. Veel succes GroetenMarja REACTIE VAN MARJA
Prachtige keuken . Wij zijn wel benieuwd of het prijstechnisch uitkan om hier te kopen ipv in nl. REACTIE VAN IF
Hallo IF, het is zeker de moeite waard om naar Duitsland te rijden. Groet, Marja REACTIE VAN MARJA
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Synoniem voor kwaliteit”
Door Tileke Bos op donderdag 20 okt 2016 '16
Ekelhoff is synoniem voor kwaliteit, perfecte service en ouderwetse vriendelijkheid. Daar een keuken kopen is een feest, in plaats van een tenenkrommende exercitie zoals in veel Nederlandse keuken'paleizen'. Je wordt -op afspraak- in de oogverblindende showroom ontvangen met koffie met versgebakken taart. Jazeker. Onze verkoper, Ralf Averbeck, was het toppunt van deskundigheid, geduld, hartelijkheid, schaterlachen en meedenken. Binnen twee uur hadden we een prachtontwerp voor onze keuken. Bij een tweede afspraak -weer taart!- hebben we de puntjes op de i gezet, wederom terzijde gestaan door Ralf met zijn briljante ideeën. En twee maanden later (de zomer zat er tussen) werd onze keuken in krap twee dagen feilloos en vriendelijk gemonteerd door Thomas en Mike, wie geen moeite teveel was om het perfect af te leveren. Een nagekomen verzoek van ons werd zonder problemen gehonoreerd en daaraan herken je de echte uitblinker: ook de aftersales geheel in orde. Werkelijk iedereen bij Ekelhoff is sympathiek en klantvriendelijk. Ongelooflijk! Wij genieten elke minuut van onze prachtige keuken, met als klapstuk het aanrechtblad van graniet met labradoriet. Kortom, stuk voor stuk vakmensen met de juiste mentaliteit en meer. Nooit meer een ander!
Keuken met graniet labradoriet aanrechtblad
Keuken met graniet labradoriet aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een verademing”
Door Fam.Lawant op donderdag 22 sep 2016 '16
Ja dat was het zeker, per toeval kwamen wij bij Küchenland Ekelhoff terecht in Nordhorn.
Na eerst rustig rond gekeken te hebben en te observeren bleek dat er wel erg veel Nederlanders in de mooie schone showroom rondliepen, toen hebben wij voor de volgende dag een afspraak kunnen maken met een adviseur/verkoper Jürgen Piesche en dat was een schot in de roos want het klikte meteen en na een aantal uren hadden wij een tekening en een prijs van een Next 125 keuken compleet met Miele apparatuur. Met name de nieuwe manier van koken stoomoven (zonder zout) sprak ons erg aan, kookt bakt en braad enz. en niet te vergeten het mooie aanrechtblad van geborsteld roestvrijstaal erg gemakkelijk in het onderhoud. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf en dat is helemaal uitgekomen van het begin tot het eind. Zoals al eerder beschreven is daar sluiten wij ons volledig bij aan want het is een betrouwbaar solide bedrijf en komt afspraken na die gemaakt zijn en heeft een luisteren oor naar de klant toe. Ook een vermelding waard is van vriendelijk technisch personeel. Daarom een grote pluim voor Küchenland Ekelhoff in Nordhorn.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Henk Oldenhof op woensdag 21 sep 2016 '16
Onze ervaring met Küchenland Ekelhoff in Nordhorn is uitstekend. Bij de eerste oriëntatie en later bij de vervolggesprekken werd volop meegedacht met onze wensen (en de bouwtechnische mogelijkheden). Het opmeten door de medewerker van Ekelhoff bleek bij installatie correct te zijn gedaan en de installatie zelf werd zeer nauwkeurig uitgevoerd. Toen vervolgens een probleem ontstond door een door een ander bedrijf uitgevoerde bouwtechnische actie is dat in overleg en met veel passen en meten keurig opgelost door de monteurs van Ekelhoff. Daarnaast kregen we nog een kookcursus aangeboden om verder bekend te raken met de apparatuur. Na een paar weken ging 1 kastje enigszins scheef hangen en dat werd snel en correct afgehandeld. Samenvattend niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Al diverse malen aangeraden”
Door Jacqueline Roelofs-Pronk op zondag 4 sep 2016 '16
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff. We zijn heel goed geholpen door een zeer deskundige medewerker, hij gaf ons hele goede adviezen waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Ook de mannen die de keuken leverden en diegene die hem geplaatst hebben waren zeer vakkundig en netjes. Alles werd opgeruimd aan het eind van de dag. Erg prettige mensen om in huis te hebben. We hebben Kuchenland Ekelhoff al diverse keren aangeraden en een collega van ons heeft vorig jaar heeft er ook een keuken gekocht en ook hij is super tevreden.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Mooi! Wij zoeken ook zoiets. Mag ik vragen wat deze keuken ongeveer kost? REACTIE VAN RIA
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
“Wat een ervaring”
Door M. Breukhoven op maandag 29 aug 2016 '16
Na enige oriëntatie in onze eigen regio kwamen we bij Ekelhoff terecht. Wat een ervaring! Omdat we helemaal uit Nederland kwamen werden we ontvangen met koffie en belegde broodjes om vervolgens plaats te nemen aan de tekentafel. Al onze wensen werden eerst onder de loep genomen (we hadden elders te horen gekregen dat niet alles kon wat we wilden, dit vanwege de ruimte). Maar met wat meet- en schuifwerk stond de keuken exact hoe wij hem wilden op papier, het kon dus wel. Inmiddels is hij in de betreffende ruimte geplaatst en in gebruik. Alles is keurig en perfect volgens afspraak verlopen. Onlangs werden we zelfs gebeld hoe de keuken ons beviel, of alles nog naar wens was en of er willicht nog dingen waren waar een monteur voor moest komen. Ekelhoff, bedankt voor de keuken van onze dromen.
Keuken met tegevloer en groene achterwand
Keuken met tegevloer en groene achterwand
Wij willen ook graag een soortgelijk keuken, mag ik u vragen wat u dit ongeveer heeft gekost. Dank voor uw reactie REACTIE VAN ZAAN
Reactie of foto toevoegen +99 bedankjes
“Op aanraden gekocht”
Door fam. Bakker op woensdag 24 aug 2016 '16
Op aanraden van familie, een keuken gekocht bij Keuchenland Ekelhoff. Na een tweede bezoek ( altijd een afspraak maken) waren wij er snel uit. Een keuken helemaal naar onze wensen voor een passende prijs. Perfecte montage en na vier weken een monteur voor de nazorg.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel blij”
Door Jan Kamp op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht (u opstelling ) de verkoper heeft goed met ons mee gedacht , waarin wij wel onze eigen wensen in hebben kunnen waar maken. Hebben later nog een wijzeging in de kastjes door gegeven .en dat is helemaal goed gekomen . Zijn heel blij met de keuken !
Keuken in U opstelling
Keuken in U opstelling
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader”
Door D. de Haas van Dorsser op woensdag 17 aug 2016 '16
Na slechte en opdringerige ervaringen bij keukenleveranciers in Nederland zijn wij In Nordhorn zeer vakkundig geholpen. We kregen goed advies over de mogelijkheden van de indeling van onze keuken. Daarna hebben wij een keuken uitgezocht die uiterst secuur is geplaatst. De service is uitstekend en gemaakte afspraken worden volledig nagekomen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fantastische nazorg”
Door C. Verburg op woensdag 6 jul 2016 '16
Na enig zoeken en een paar offertes, mede op grond van qasa.nl, hebben wij bij Ekelhoff een keuken gekocht. Vanaf het moment van tekenen tot de afwerking was dit een erg prettige ervaring. Er werd met ons meegedacht en adviezen bleken altijd een praktische en soms zelfs goedkopere oplossing voor "probleempjes". Ook met de esthetische kant van het ontwerp werd meegedacht zodat, na 2 eerdere ontwerpen, er toch nog een mooier plan kwam. Het gebruik van top-kwaliteit apparatuur en de nieuwste materialen zoals keramiek voor de werkbladen, maakte het compleet. De plaatsing van de keuken verliep vlot en de nazorg, ook na de betaling van de laatste termijn, was fantastisch. De kleinste onvolkomenheden werden gerepareerd zonder dat er een discussie aan vooraf hoefde te gaan.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Waar vind je nog zo'n bedrijf”
Door R. Hofman op donderdag 23 jun 2016 '16
Ruim anderhalve jaar geleden onze keuken laten plaatsen door 2 vriendelijke en zeer kundige monteurs van Ekelhoff. Na verloop van tijd door Ekelhoff gebeld met de vraag of alles nog in orde was en aangeboden de keuken even te komen controleren... Waar vind je nog zoiets?
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Wouters op woensdag 22 jun 2016 '16
Dit is de tweede keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff gekocht hebben en we zijn hier zeer tevreden over! We zijn geweldig gastvrij ontvangen en heel kundig en professioneel geadviseerd (speciaal compliment voor mevr. Oude-Wolbers die geweldige persoonlijke aandacht, vakmanschap en service biedt!). We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit, de prachtige apparatuur en de hoogwaardige afwerking. In Nordhorn een prachtige showroom met keukenkopstellingen voor alle smaken en prijsniveaus. In het ontwerpproces gaf mevr. Oude-Wolbers veel ruimte voor eigen invulling, maar ook tips en adviezen voor optimaal gebruiksgemak en mooi design. In de fase voor levering zijn we goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd en ook was er ruimte om gezamenlijk de beste dag in te plannen. De levering en plaatsing verliep heel vlotjes en de beide monteurs waren zeer nauwgezet in hun werk en servicegericht. Ook de kleine afwerkpuntjes die daarna nog moesten plaatsvinden werden binnen zeer korte tijd opgelost. Kortom: Super!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Genieten er elke dag van”
Door Albert en Wilma Bol op woensdag 15 jun 2016 '16
Vorig jaar kochten wij onze keuken bij Ekelhoff. Na een zeer prettig gesprek met de sympathieke verkoper, van wie wij heel goede adviezen kregen,namen wij een besluit. Er werd goed met ons meegedacht, zaken waar je niet altijd bij stil staat. Wij hadden meteen vertrouwen in dit bedrijf. Na een aantal weken werd de keuken op zeer vakkundige wijze geplaatst, door de medewerkers, die ook zeker een compliment verdienen, om de manier waarop ze met mensen omgaan. Alles werd nadien keurig opgeruimd, en In minder dan 2 dagen was alles helemaal klaar. Het waren leuke dagen met een heel prettige sfeer! Ook de service is prima. Kortgeleden hebben wij nog een extra kast besteld, alles telefonisch. Ook nu wist de verkoper meteen wat onze wensen waren. Alles is prima verlopen, en wij zouden dit bedrijf ook zeker aanbevelen. Wij zijn nog elke dag blij, dat wij deze beslissing hebben genomen om bij Ekelhoff onze keuken te kopen, en genieten er elke dag van!
Foto van onze keuken geplaatst door Ekelhoff
Foto van onze keuken geplaatst door Ekelhoff
Vraagje, is het een pre om Duits te praten? Of zijn er ook Nederlands sprekende mensen? REACTIE VAN DANA
De medewerkers van dit bedrijf spreken uitstekend Nederlands REACTIE VAN WILMABOL
Bedankt voor u snelle reactie! Merkt u ook dat het prijsverschil verschilt met Nederland? Of valt het mee? REACTIE VAN DANA
De prijs is prima. Tegen ons werd gezegd : Er is een keuken voor elk budget, en dat is ook zo. Wij waren tevreden over de prijs, en de geweldige kwaliteit. Wij zouden iedereen aanraden naar Ekenhoff te gaan. REACTIE VAN WILMA BOL
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door Familie van der Heijden op donderdag 9 jun 2016 '16
Bericht voor Frank Marx, keukenadviseur bij Küchenland Ekelhoff: Gisteren zijn je collega's geweest en hebben nog wat laatste werkzaamheden verricht. Het resultaat mag er zijn. De keuken is prachtig geworden. Heel hartelijk bedankt voor al je advies en het ontwerp. Ook de mensen van de planning en de monteurs wil ik bedanken. Iedereen was even aardig en behulpzaam en de communicatie was erg prettig. Volgende keuken weer bij Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Professioneel en aangenaam”
Door Een tevreden klant op dinsdag 24 mei 2016 '16
De aankoop van onze keuken, begeleid door de heer Frank Marx, hebben wij als professioneel en aangenaam ervaren, evenals de ondersteuning in de after sales. Wij hebben uw firma reeds bij anderen aangeraden getuige een cheque van 250 euro die nog klaar ligt ter verzilvering. Ook een kleine lunch op zaterdagmiddag bij u in de zaak bereid en verorberd was onderscheidend net als uw Nederlands sprekende collegae.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Frans Breedijk op maandag 23 mei 2016 '16
Wij zijn zeer deskundig geholpen. Voor ons was het ontwerp van belang. Onze wens was te kunnen eten in de keuken zonder dat hiervoor een losse tafel moest worden aangeschaft. Het resultaat was een houten blad haaks op het granieten aanrechtblad. Ook qua stabiliteit en duurzaamheid was het advies perfect. We gingen de winkel uit met een "WOW" gevoel.
Ook na aanschaf en betaling is de service geweldig. Leuk was dat we een gratis pannenset kregen zonder dat dit vooraf was aangegeven. Echt een aanrader deze winkel.
Houten tafelblad aan granieten aanrechtblad
Houten tafelblad aan granieten aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Verademing”
Door Patrick en Caro op donderdag 19 mei 2016 '16
In onze zoektocht naar een keuken voor ons nieuwe huis zijn we in eerste instantie bij een aantal Nederlandse bedrijven langs geweest. De ervaringen die we hiermee hadden waren niet al te best. Met name de manier waarop je in Nederland geholpen word ging ons steeds meer tegen staan. Opdringerige verkopers, offertes waarvan je direct wist dat ze veel en veel te hoog lagen, geen tijd geven om ergens over na te denken (foto's kreeg je nooit mee) etc.

Na een tip van vrienden en wat research op internet uiteindelijk bij Kuechenland Ekelhoff terecht gekomen. Wat was dit een verademing! Na het maken van een afspraak (aan te raden, omdat het er vaak druk is) zeer goed geholpen door de verkoopster: allereerst werd er goed geluisterd naar onze wensen en binnen deze wensen heeft ze ons de vele mogelijkheden laten zien (showroom is erg groot). Uiteindelijk gezamenlijk een tekening gemaakt van de opstelling van onze keuken met de keuzes die we daar maakte. Toen wij aangaven hier nog even over na te willen denken, was dit geen enkel probleem. De verkoopster was totaal niet opdringerig en gaf ons alle tekeningen en informatie mee naar huis. Uiteindelijk zijn we twee weken later terug gegaan, alle details afgerond en na het direct ontvangen van een goede offerte de keuken aangeschaft.

De plaatsing van de keuken, welk twee dagen in beslag nam, verliep prima. Er werd zorgvuldig te werk gegaan (huis was net gestuct) en we hebben hier achteraf niets op aan te merken gehad. Nadat onze vloer een aantal weken later was gelegd zijn ze nogmaals terug gekomen om de plinten te plaatsen. Ook de service is zeer goed. Toen wij na een tijd nog vragen hadden over de behandeling van ons granieten werkblad is er direct vanuit Duitsland een specialiast langs gestuurd. De specialist heeft ons uitgebreid laten zien hoe wij ons blad het beste konden behandelen. We hebben de keuken nu bijna een jaar en we zijn er erg blij mee. De kwaliteit, van zowel de kastjes als de apparatuur, is goed en we hebben dusver nog geen enkel probleem gehad. Iedereen uit mijn omgeving die een keuken zoekt raad ik Kuechenland Ekelhoff aan. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn super!
Greeploze keuken
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door M. Knol op donderdag 19 mei 2016 '16
Vanaf binnenkomst tot nazorg super goed geholpen. Service staat met vlag en wimpel op 1 en de kwaliteit van de keuken past daarbij. Erg prettig geholpen door onze verkoper die ook echt meedacht om mijn droomkeuken vorm te geven. Installatie was professioneel en erg netjes. Via via aanbevolen gekregen en zou het iedereen zo ook aanbevelen.
Mijn droomkeuken
Mijn droomkeuken
Mag ik vragen van welk materiaal dit keukenblad is gemaakt? REACTIE VAN PAUL JEUKENS
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Uitstekend begeleid”
Door Tinus Luchjenbroers op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij hebben in 2015 bij Ekelhoff een nieuwe keuken gekocht. Wij zijn uitstekend begeleid door Janine. Zij had alle rust en tijd voor ons en heeft ons goed geadviseerd. De installatie en afwerking van de keuken is door uitstekende vakmensen afgeleverd. EKelhoff geeft een goed service. Vrij recent heeft men in het kader van nazorg contact met ons opgenomen, om te vragen of alles nog naar wens is. Wij vinden dit heel bijzonder en zijn dan ook blijk dat wij een keuken bij Ekelhoff hebben gekocht. Als wij in de toekomst weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen zullen wij linea recta naar Ekelhof. Dank voor jullie klantvriendelijkheid en service. Fam Luchjenbroers
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Deutsche Gründlichkeit”
Door Bärbel Wolf op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij gingen naar Küchenland Ekelhoff op aanraden van vrienden van ons. We waren in NL bij Kvik en Siematic geweest. Omdat we duidelijk op de bril hadden wat we wilden, konden wij na een dag in Nordhorn onze keuken bestellen. Onze verkoper - de heer Frank Marx - nam uitgebreid de tijd voor ons ( wat een keuzes moeten er gemaakt worden en het aanbod is bijna overweldigend), luisterde goed naar onze wensen, kwam met alternatieven, dacht goed mee. In de aanloop naar de plaatsing van de keuken, konden we nog wat aanpassingen doen. Dat was geen enkel probleem. Communicatie was snel, duidelijk en aangenaam, tijdslijnen overzichtelijk. De heren die de keuken kwamen plaatsen waren professioneel, toegankelijk en snel. Onze koelkast paste niet, kast werd meteen mee genomen en aangepast zodat het perfect paste. Een jaar na plaatsing kreeg ik een telefoontje of er nog dingen waren in de keuken die bijgesteld moesten worden: lades, deurtjes etc. Ik had een lade die iets lager was hangen en een deurtje dat een stop nodig had ivm slaan tegen ander kastje. Diezelfde week stond de monteur op de stoep, deed zijn klusjes en extra en ik was blij. Ik als half Duitse ben zeer tevreden over deze Deutsche Gründlichkeit, Alles ist einwandfrei!!
Witte keukenfronten met donker keukenblad
Witte keukenfronten met donker keukenblad
goedendag. Na uw review gelezen te hebben en uw keuken te hebben gezien op de foto heb ik een vraag. Kunt u een indicatie geven wat uw keuken gekost heeft. Ik wil namelijk dezelfde stijl en ben even benieuwd in welke prijscategorie Ekelhoff zit. Alvast bedankt. REACTIE VAN RIK
Dat is afhankelijk van merk inbouwapparaten, welk materiaal werkblad etc. Het is geen weggegooide tijd om een afspraak te maken en een dag naar Nordhorn te gaan. Meerdere vrienden van ons hebben op aanraden van ons hun keuken bij Ekelhoff gekocht! REACTIE VAN BÄRBEL WOLF
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Vakmensen”
Door Lydia Klaver op woensdag 18 mei 2016 '16
Onwijs goede service in de showroom bij het uitzoeken van de keuken. Ruime keuze en we werden erg goed geholpen voelde ons echt op ons gemak. Ook tijdens het plaatsen zeer vriendelijke VAK mensen, waar bij we bij het eind resultaat goede uitleg kregen hoe alles werkte
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Genieten”
Door Jan Willem Verhaag op dinsdag 3 mei 2016 '16
Zeer klantvriendelijk, uitstekend advies en vakkennis. Personeel zeer klant vriendelijk zeer gemotiveerd en betrokken m.b.t. persoonlijke wensen/aanpassingen van ontwerp keuken. Wij genieten iedere dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden jaar na dato”
Door maurice aarts op zondag 1 mei 2016 '16
Super advies en meteen goed gevoel bij. Het was zeker de moeite waard om een paar 100km voor te rijden (vanaf eindhoven). Afstand maakt niet uit als het gaat om service, een plintje zat los en werd een kort na installatie gelijmd. Nu ook 1 jaar na installatie werd ik gebeld of alles naar tevredenheid was. Kortom, goede kwaliteit, super service en veel voordeliger als zaken in NL. Kan Nordhorn aan iedereen aanraden!
Hoogglans keuken met kookeiland
Hoogglans keuken met kookeiland
Hoi wij zien hier onze droomkeuken staan en zijn erg benieuwd wat de prijs bij kuechenland is voor deze keuken? REACTIE VAN MOON
Leuk om te lezen dat onze keuken bij jou in de smaak valt! Wij zijn er ook nog steeds erg blij mee. Om tot dit resultaat te komen hebben wij ons laten begeleiden door Roomz Interieuradvies. De kosten van de keuken zijn rond de 12.000 EUR maar hebben wel wat bestaande apparatuur hergebruikt (combimagnetron, afzuigkap, koffiemachine en vaatwasser). Veel succes met de aanschaf van een nieuwe keuken! REACTIE VAN MAURICE AARTS
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Soepel gegaan”
Door Koen Kuipers op zaterdag 30 apr 2016 '16
Vorig jaar hebben we bij Kuechenland Ekelhoff een nieuwe keuken gekocht. Toen we er naartoe reden wisten we nog niet precies wat we wilde hebben. De grote showroom gaf ons een hoop inspiratie en voor ons werd steeds meer duidelijk wat we wel en niet wilden in onze nieuwe keuken. Het gesprek met de verkoper was erg prettig en na een aantal tekeningen en wat onderhandelen hebben we akkoord gegeven. Het traject daarna verliep ook erg soepel. Er werd goed gecommuniceerd en de installatie is vlekkeloos verlopen (en sneller dan gepland). Ook na de installatie werd er gebeld en gevraagd of alles naar wens is. En alles is naar wens, we zijn erg blij met de keuken!
Greeploze witte keuken met inbouwapparatuur
Greeploze witte keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Als beste beoordeeld”
Door André en Ketie Boutkan op donderdag 28 apr 2016 '16
Wij hadden op de Qasa-website gezien dat Ekelhoff keukens als beste wordt beoordeeld. Nou, dat klopt helemaal! Onze eerste kennismaking met de verkoper was een bijzonder plezierige aangelegenheid. Wij hadden foto's en afmetingen van onze oude keuken meegenomen. Aan de hand hiervan en onze ideëen en wensen, werd een prachtige keuken ontworpen met dito inbouw-apparatuur. Wij kozen voor een Next125 model. Robuuste keuken van uitstekende kwaliteit. Bij het vervolggesprek kwamen wij snel tot overeenkomst over prijs en levering. De offerte vertoonde meteen een alleszins redelijke prijs en er was weinig aanleiding/ruimte voor "handjeklap". Ekelhoff kwam zelf de exacte maten van de keuken opmeten. De levering en montage geschiedde op tijd en zeer vakkundig. Ook de nazorg is uitstekend, wij krijgen regelmatig telefoontjes van de klantenservice of alles nog naar wens gaat. Het is nog dagelijks een feest om in deze keuken te vertoeven! Alle lof voor Ekelhoff! Wij hebben geen seconde spijt van onze beslissing om met deze zaak in zee te gaan. Dit is echt een topper en wij raden een ieder die plannen voor een nieuwe keuken heeft, eerst bij Ekelhoff langs te gaan.
Onze Next125 keuken
Onze Next125 keuken
Mooie keuken, mag ik vragen wat u hiervoor betalen moest? Ik wil graag een idee hebben. REACTIE VAN MIP
Voor deze prachtige keuken hebben wij [prijs bekend bij vraagsteller] betaald. REACTIE VAN A. BOUTKAN
Wat een prachtige keuken! Wij zitten ook aan zoiets te denken, wat heeft het ongeveer gekost als ik (ook) vragen mag? REACTIE VAN ANNELIE
Inderdadaad , een mooie keuken . Wij zijn ook op zoek naar zo'n soort keuken , maar in nederland zijn ze veel te duur. Mag ik ook vragen wat deze heeft gekost? REACTIE VAN FRED ZUIDERVLIET
wij hebben € 23000 betaald voor deze keuken REACTIE VAN A. BOUTKAN
wat voor apratuur zit er in en wat voor merk. REACTIE VAN WEEKAMP
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Uitstekend ervaring”
Door Grietje Bron op dinsdag 26 apr 2016 '16
Met Ekelhoff was een uitstekende ervaring. Bij aankoop van de keuken was er alle tijd en een goede afweging wat betreft technische benodigheden. Ze trokken er veel tijd voor uit!! En het plaatsen van de keuken is ook vakkundig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Saviëlle Roemeling op dinsdag 26 apr 2016 '16
In 2014 hebben wij onze keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. We zijn meer dan tevreden over de service, kwaliteit en prijs van Ekelhoff. Tijdens het uitzoeken van de keuken zijn we goed geadviseerd en ze zijn totaal niet opdringerig in hun verkoopmethoden. Mede hierdoor hebben we gekozen om bij Ekelhoff onze keuken te bestellen. Daar hebben we zeker geen spijt van, een prachtige keuken die professioneel en zeer strak gemonteerd is. Kwaliteit vinden ze echt belangrijk. Een tijdje terug zijn we nog gebeld of de keuken goed bevalt en ze zijn zelfs nog even langs geweest om de deur van de koelkast iets bij te stellen. Zeker een aanrader, we zouden absoluut weer een keuken kopen bij Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door lpc van dixhoorn op donderdag 21 apr 2016 '16
Wij werden in kuechenland ekelhoff heel goed en vriendelijk ontvangen. Ze gaven ons alle tijd en uitleg om alles goed te zien en om uitleg te geven. Wij kregen koffie thee en wat te eten en te drinken. De keuken kwamen ze zetten met 2 goede vakmensen en in 2 dagen was alles klaar,toen zagen wij later een kleine beschadiging aan een kast we belden naar kuechenland, en een fototje erbij ,en geen bezwaar er kwam gewoon een nieuwe,wij zijn in ieder geval zeer tevreden en raden het zeker ook een ander aan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede servoice achteraf”
Door A.M. Koopman op dinsdag 19 apr 2016 '16
Mijn ervaring met Kuechenland Ekelhoff is zeer goed. Er is goed meegedacht met het ontwerp en alles is heel netjes uitgevoerd. Helemaal naar onze wensen en nog steeds een heerlijke keuken!
Ook de service vooraf en achteraf is heel goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Levering met goede aftersales service”
Door Sybren Visser op vrijdag 15 apr 2016 '16
Op het wachten voor onze afspraak na. Zijn wij zeer tevreden over zowel het verkoopgesprek als de levering/plaatsing van de keuken. Eindelijk ook een leverancier met een goede after sales service. Ze bellen zelf om te vragen of de keuken nog steeds goed functioneert.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Voorbeeldfunctie”
Door Marcel en Willy op woensdag 13 apr 2016 '16
Om maar direct met de deur in huis te vallen: We raden iedereen aan om hier je nieuwe keuken te gaan kopen! We zijn uitermate goed en vakkundig geholpen door Sven, niets was hem te veel. De plaatsing van de keuken is zorgvuldig uitgevoerd, afspraken zijn goed nagekomen en de service na de plaatsing van de keuken is ook erg goed. Hier kan elk bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Greeploze hoekkeuken
Greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Voorzien van alles”
Door F. Ada op maandag 11 apr 2016 '16
Via een nicht ben ik bij Kuechenland Ekelhoff terecht gekomen. Het was een eindje rijden vanuit Den Haag maar het is het zeker waard geweest! Ik heb een nieuwe keuken gekocht voor mijn nieuwe woning en de service was super! We zijn vanaf het begin af aan goed geholpen. Alles is op maat gemaakt en we kregen veel tips bij het laten tekenen van onze nieuwe keuken. Het was ook erg fijn dat we geholpen konden worden door Nederlands sprekende medewerkers. Ik ben nu voorzien van alle gemakken en luxe en kan gerust uren bezig zijn in mijn mooie keuken.
Mocht ik nog een keer verhuizen dan ga ik zeker langs Kuechenland Ekelhoff voor een nog mooiere keuken!
Moderne greeploze U-keuken
Moderne greeploze U-keuken
Geachte heer/mevrouw, Voor mijn woning wil ik een soortgelijke keuken met een granieten blad. Kunt/wilt u misschien hoeveel deze keuken u ongeveer heeft gekost. Met vriendelijke groet, Celeste REACTIE VAN CELESTE07
Beste Celeste, Deze keuken heeft mij ongeveer 14 of 15 duizend euro gekost. Ik heb er veel handige dingen in laten zetten en veel ladekasten. Mvg, Ada REACTIE VAN F. ADA
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor de snelle reactie. Met vriendelijke groet, Celeste REACTIE VAN CELESTE07
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Professionele begeleiding”
Door Maria de West op zaterdag 9 apr 2016 '16
Het kopen van een nieuwe keuken is niet zomaar wat. Bij de start zijn wij eerst gaan kijken in de showroom, er was heel veel te zien en te vergelijken zodat je al een goed beeld krijgt wat je wel en wat je niet wil. Bij de volgende stappen zijn wij heel plezierig geholpen, adviserend, maar niet dwingend. Helemaal onze eigen keuze kunnen maken met professionele aanvulling van de medewerkster. Afspraken en plaatsing verliepen soepel en werd zeer vakkundig gedaan. Ook de nazorg die er is, is heel fijn. Wij waren er heel blij mee. Uit ons gezin hebben meerdere kinderen een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en dat zegt denk ik al voldoende.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Wende Jonker op vrijdag 1 apr 2016 '16
We hebben vorig jaar onze keuken bij kuchenland Ekelhoff gekocht en zijn erg tevreden. Een prachtige showroom waar je veel ideeen op kan doen. Nu een dik jaar verder zijn wij nog super blij met de keuken. Levering , monteren , service is perfect! Zeker een aanrader om heen te gaan!!
Hoogglans Keuken met inbouwapparatuur
Hoogglans Keuken met inbouwapparatuur
mag ik je vragen wat je voor deze keuken heeft betaald? we zoeken eigenlijk ook iets dergelijks voor onze nieuwe huis. REACTIE VAN AYAD
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Nog steeds erg content”
Door B.J.M. Asbroek op donderdag 31 mrt 2016 '16
Zijn in Juli 2014 voor de eerste keer bij jullie binnen geweest en waren meteen al onder de indruk van het ruime aantal geplaatste keukens. Het was toen erg druk en hebben een afspraak gemaakt welke een aantal weken later uitermate plezierig en goed verliep. Na nog een afspraak hebben we de keuken begin September definitief besteld en is deze in December 2014 naar onze volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Wij zijn nog steeds erg content.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Gert & Ina Kloosterboer op maandag 28 mrt 2016 '16
Door zeer positieve ervaringen van familie hebben we een afspraak gemaakt bij Kuchenland Ekelhoff en ontmoeten daar Frau Nadja Hollmann. Zij stelde heel kordaat en gestructureerd een wensenlijst met ons op, zodat al snel duidelijk werd waar onze keuken aan moest voldoen. Ze dacht heel goed mee mbt apparatuur en de inrichting van de ruimte. Het inmeten vooraf en het plaatsen door de monteurs werd eveneens op een zeer professionele manier en in korte tijd gerealiseerd. Keurig afgewerkt en opgeleverd! We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat en bevelen Kuchenland Ekelhoff zeker aan!
Heel erg blij met onze prachtige keuken
Heel erg blij met onze prachtige keuken
Dit is wat wij zien als een ideale keuken voor ons huis, graag willen weten wat jullie voor deze keuken met Gaggenau apparatuur hebben betaald? REACTIE VAN MARCELA
wij betaalden +/- 25 K€ inclusief apparatuur REACTIE VAN INA
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Tijd en aandacht”
Door Jos Wolters op zondag 20 mrt 2016 '16
Er word tenminste aandacht en tijd aan je bezoek besteed. We vonden het dan ook heel fijn dat er een verkoper gereserveerd werd. Ook de keuken plaatsen liep goed. En alles werd goed doorgesproken . En er werd na bijna een jaar nog even weer gebeld of alles goed werkt en of er ook nog klachten zijn. Dit in verband met de garantie die afloopt op de apparatuur.
Landelijke hoekkeuken
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Samenwerking boven verwachting”
Door Carla Strikkers op donderdag 17 mrt 2016 '16
De eerste afspraak verliep wat stroef en toen eenmaal wij eenmaal aan elkaar waren gewend verliep de samenwerking boven verwachting. Wij hadden een zeer deskundige adviseur (Dhr. Stenberg) een zeer verrassend ontwerp gemaakt met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De keuken is zeer vakkundig geplaatst, grote kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekende ervaring”
Door Marijke Boelens op donderdag 17 mrt 2016 '16
Onze ervaring is uitstekend. De verkoper Hartmut Vennegerts doet zijn best om binnen jouw budget een fantastische keuken met uitstekende apparatuur van zeer goede merken samen te stellen. De installateurs zijn bijzonder vriendelijk. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit een prima bedrijf is met mooie betaalbare keukens.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wederom super”
Door Familie Ophof op dinsdag 15 mrt 2016 '16
In ons vorige huis hadden wij al een keuken van Ekelhoff en nu, 10 jaar later, besloten wij weer naar Ekelhoff te gaan. We konden net als de vorige keer terecht bij Uwe Brama. Wederom was de service super. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en met je meegedacht. Het draait hier echt om de klant en zijn droomkeuken en niet, zoals in Nederland, alleen maar om het budget. Er wordt net zoveel tijd besteed tot alles naar wens is, niets is ze teveel. De monteurs zijn ook zeer kundig. Ze zijn vriendelijk en werken netjes. Overigens spreken alle verkopers en (bijna alle) monteurs Nederlands. Onze volgende keuken zouden wij zo weer bij Ekelhoff kopen: het is het ritje naar Duitsland zeker waard!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Next 125 keuken”
Door Familie De Goede op donderdag 3 mrt 2016 '16
Wij hebben een Next 125 keuken gekocht in een U-opstelling met een spoeleiland en een glazen aanrechtblad bij Kuechenland Ekelhoff. De showrooms in Duitsland maakten veel indruk op ons, omdat alle materiaal en apparatuur voorhanden is. Zowel het verkooppersoneel als het technische personeel is vakbekwaam, erg vriendelijk en denken met je mee, service staat bij hen hoog in het vaandel en men is trots op hun bedrijf. Vanaf het offertetraject tot aan de nazorg bij levering en installatie zijn wij uitstekend geholpen. Onze ideeën zijn perfect vertaald naar het uiteindelijke resultaat, waar zowel wij als de medewerkers van Kuechenland Ekelhoff trots op zijn!
Next 125 keuken in U-opstelling
Next 125 keuken in U-opstelling
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Marjella van der Werff op maandag 29 feb 2016 '16
Goede afspraken gemaakt, op tijd aanwezig, planning klopt. Attente monteurs en heel belangrijk een perfecte keuken! En bijzonder de verkoper en de monteurs spreken goed Nederlands. Groeten van tevreden klanten
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bezoek”
Door Parkas op maandag 22 feb 2016 '16
Wij zijn op zaterdag 20-2-2016 vanuit Den Haag naar Nordhorn gereden. In de weken hiervoor hadden wij al 2 keukenboeren in Nederland bezocht. Bij beide goed en kundig geholpen en wij wilden deze afspraak al afzeggen. Maar omdat Küchenland Ekelhoff zo goed staat aangeschreven (o.a. op deze site) toch maar gegaan. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Wij zijn keurig opgevangen door de heer Hartmut Vennegerts. Eerst een half uur rondgelopen om een indruk te krijgen en daarna zijn wij netjes opgehaald door de heer Vennegerts en in het Nederlands te woord gestaan. Wij wisten hoe wij de keuken wilden hebben dus was de tekening snel klaar. Af en toe de zaak ingelopen details aan te geven. De heer Vennegerts heeft ons zeer kundig geholpen en daarna een heel goede aanbod gedaan met a-klasse apparaten (siemens), werkblad (keramiek 6 cm), keukendeuren (gelakt) en een spoeleiland met quooker. Precies wat wij wilden. Bij de Nederlandse keukenzaken kregen dit niet allemaal en moesten steeds aanpassingen doen voor het budget wat wij hadden en deze was m.i. toch ver boven gemiddelde. Wij hebben een mooie keuken gekocht voor een prijs die wij altijd in gedachten hadden. Daarom raad ik iedereen aan om toch even naar Duitsland te rijden voor een keuken. Je krijgt echt meer keuken voor je geld en ook geen nonsens onderhandelingen/kortingen.

De keuken wordt eind dit jaar geleverd i.v.m. oplevering nieuwbouw woning.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Aanrader”
Door John op woensdag 17 feb 2016 '16
Een complete keuken gekocht bij Ekelhoff. Op zaterdag een afspraak gemaakt en in alle rust zeer goed geadviseerd. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en we werden keurig in het Nederlands geholpen. Ook over het installeren niets dan lof. Hardwerkende keurig gemanierde eigen monteurs die alle op een voortreffelijke wijze hebben geïnstalleerd. Tot slot een uitstekende after-sales! Niets dan lof over dit bedrijf. Een aanrader.
Woonkeuken
Woonkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Jimmy van de pol op woensdag 17 feb 2016 '16
Heel mooi goed bedrijf dat echt meedenkt met klant niet commercieel ingesteld en kijkt wat het praktisch werkt in de ruimte die er is om een prachtige keuken te maken. Wij waren op advies van vrienden gaan kijken en werden vriendelijk en persoonlijk geholpen echt een aanrader.
Ontwerp en uitvoering van de keuken
Ontwerp en uitvoering van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles netjes”
Door Mike op vrijdag 12 feb 2016 '16
Goede service, nette montage (geen haast klus), vakkundige monteurs
Alles netjes volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraken worden nagekomen”
Door Wim meertens op donderdag 11 feb 2016 '16
Mijn zoveelste keuken en zoals vaak gezegd altijd weer een probleem achteraf.Niet echter bij Ekelhoff.Enorme showroom Duits en Nederlands sprekend personeel .Alle tijd van de wereld en wat het belangrijkste is ; afspraken worden nagekomen. Eindresultaat een zeer mooie keuken vinden wij voor een goede prijs en tevredenheid alom Ook aftersales is uitstekend geregeld .Een aanrader dus en daar waar mogelijk zal ik Kuechenland Ekelhoff aanraden als leverancier van een nieuwe keuken.
Het eindresultaat: een zeer mooie keuken
Het eindresultaat: een zeer mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service met een hoofdletter”
Door Familie Boekel op maandag 25 jan 2016 '16
Fa Ekelhoff begrijpt tenminste wat service is! Service met een hoofdletter! De laatste 10% hoeft pas betaald te worden als alles, maar dan ook alles tot in de kleinste details, perfect is geïnstalleerd. Kleine afwijkingen worden door de monteurs al gecorrigeerd, dan wel is er al actie op genomen voordat je als klant iets hebt opgemerkt. En inderdaad neemt men na ca een jaar contact op om te horen of alles nog in orde is. En na die tijd mag men ook altijd contact opnemen om iets hersteld te krijgen zonder gezeur over garantie.
Keuken wit en greeploos
Keuken wit en greeploos
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Fantastisch goede service”
Door Toutenhoofd op vrijdag 15 jan 2016 '16
Ook de aftersales is uitstekend. De keuken is beeldschoon en perfect geïnstalleerd. Super professioneel en zeer vriendelijk personeel. Wat ons betreft een 10 voor service, een 10 voor kwaliteit en een 10 voor efficiëntie. Wij raden Ekelhoff aan bij al onze vrienden, familieleden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Marieke van Ginkel op maandag 11 jan 2016 '16
We hebben bij Kuechenhof Ekelhoff een nieuwe keuken en bijkeuken besteld. Wij zijn erg tevreden over hoe het is geworden. Wij zijn prettig geadviseerd en ook de plaatsing verliep volgens afspraak. Wij zouden zeker dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed”
Door Gé van der Willigen op zondag 3 jan 2016 '16
De naam Ekelhoff gezien in een advertentie in de krant op vakantie in Spanje in de zomer van 2014. Na thuiskomst op de bonnefooi naar Nordhorn gereden. We hadden dus eigenlijk een afspraak moeten maken maar dat wrd al keurig opgelost na een uurtje wachten. Daar in totaal 3 x geweest om door te nemen en veranderingen aan te brengen. We werden zeer kundig geadviseerd en waren daar, zeker achteraf, zeer blij mee. Keuken is begin 2015 geplaats en we kunnen wel zeggen dat we er nog steeds heel blij mee zijn. Er was een kastje beschadigd bij het monteren en dat werd een aantal weken later keurig netjes vervangen. Kortom een zeer goede service en zeer goede adviezen bij het kopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Afstand geen enkel beletsel”
Door Hans op woensdag 23 dec 2015 '15
Via qasa.nl zijn wij bij Ekelhoff terecht gekomen. Tot op de dag van vandaag hebben wij daar geen spijt van. Jurgen Piesche heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt. Dat is dan op papier. Een jaar geleden is de keuken geplaatst en nog steeds kunnen wij uit volle overtuiging zeggen dat de keuken in alle opzichten aan onze wensen voldoet. Het plaatsen van de keuken is op professionele wijze uitgevoerd door de monteurs van Ekelhoff. Ook de nazorg was uitstekend. De afstand voor dit Duitse bedrijf was geen enkel beletsel om in het afgelopen jaar de punten op de i te zetten. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super tevreden”
Door Ans en jan op maandag 21 dec 2015 '15
Zeer tevreden, super. Er is deze maand een nieuwe keuken bij ons geplaatst van Keuchenhoff Ekelhoff. Wij zijn zeer tevreden over het personeel, keurige afhandeling en de vakkundigheid. Ook het meedenken van de werknemers, zeer professioneel.daarbij het kantoorpersoneel niet te vergeten, ook hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Iedereen spreekt Nederland”
Door E. Overwijk- Joustra op zondag 20 dec 2015 '15
Wij hebben een keuken bij Kuechenland Ekelhoff gekocht. Wij waren een jaar voor deze aankoop ook al bij ze geweest, maar wij besloten op laatste moment toch eerst uit te bouwen. Daar wij de eerste keer zo'n goed gevoel hadden zijn we later weer bij hun beland. Wij zijn zeer tevreden. Men is zeer vriendelijk, gastvrij en geduldig. Je wordt niet onderdruk gezet om een aankoop te doen. De service is geweldig. Ook het plaatsen ging super, en de monteurs zijn zeer netjes en voorzichtig. Voor de niet Duits sprekenden; iedereen spreekt Nederlands . Ook de winkel beleving is prachtig. Wat een showroom! Als wij weer een keuken zouden moeten kopen dan gingen wij weer hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Had je maar hier moeten kopen”
Door Siegna Lochem op vrijdag 18 dec 2015 '15
Ik heb in 2014 mijn keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhof in Nordhorn. Ik geniet nu dus al anderhalfjaar van een geweldige keuken.
Vanaf de eerste dag dat ik in de showroom kwam vond ik het kopen van de keuken een hele fijne ervaring. Er moesten wat aanpassingen plaatsvinden en dat was voor de verkoper dhr Hartmut Vennegerts geen probleem om meerdere malen dit even door te nemen met mijn aannemer. De dag dat mijn keuken werd geplaatst was ik al doodmoe van alle werklui in de woning maar wat mij nu gebeurde was een werkelijk feest. De mensen van Kuchenland kwamen ,zetten de keuken op en toen ik aan het einde van de dag kwam stond alles netjes op zijn plaats en was er niets maar dan ook niets aan rommel in de woning,alles was al door hun opgeruimd en in hun bus geplaatst.
Dat was even wat anders dan wat ik met de andere bedrijven gewend was. Ik was ook nog ruim 3000 EUR minder kwijt voor mijn prachtige keuken vergeleken met de prijsopgaven die ik bij andere bedrijven had gekregen. Na het plaatsen van de keuken heb ik nog twee keer gebeld met Kuchenland omdat ik iets niet begreep. Beide keren ben ik heel behulpzaam te woord gestaan en kreeg ik de uitleg nogmaals per mail. Ik ben dus vol lof over Kuchenland en heb al meerdere mensen dit bedrijf aangeraden. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehoord van Kuchenland bij geen van de mensen die ik heb gesproken en die daar hun keuken hebben gekocht. Wanneer ik nu bij iemand kom die problemen heeft met zijn of haar keuken dan zeg ik: ja dan had je maar naar Kuchenland moeten gaan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede koop”
Door Henk en Elly Janssen op vrijdag 18 dec 2015 '15
In december 2014 werd onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Wij kochten die bij de firma Ekelhoff in Nordhorn. Nu, na een jaar, kunnen wij met overtuiging zeggen, dat we toen een goede koop hebben gedaan. Keuken en apparatuur waren niet alleen prijstechnisch interessant maar zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. Vooral echter de wijze van installeren en de nazorg waren perfect! Werkelijk perfect! Bekwame, betrouwbare en buitengewoon vriendelijke monteurs leverden echt vakwerk af. En afspraak was afspraak. Bovendien, grinnik, ze spreken ook nog eens allemaal voortreffelijk Nederlands, waardoor de communicatie vlekkeloos verloopt. Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen het bedrijf van harte aanbevelen.
Beste fam. Janssen, Hebben de monteurs van Ekelhoff ook het water en gas aangesloten? Wij hebben net een keuken aangeschaft bij Kuechenland, maar ik lees net in hun begeleidende brief dat water- en gasleidingen niet door hen worden aangesloten. Dat lijkt me wat onhandig. Hoe is dat bij jullie gegaan? Hoor het graag! REACTIE VAN FAM BAKKER
Gas en water moeten altijd door een erkende installateur worden aangesloten. Wij lieten dat door de aannemer verzorgen, die ook onze ouxe keuken demonteerde en afvoerde. Een Nederlandse elektricien verplaatste vervolgens de elektriciteitskabels, en een eveneens Nederlandse loodgieter zorgde voor de verplaatsing en aansluiting van de gasleiding en de toevoer en afvoer van het water. REACTIE VAN HENK JANSSEN
Dat de installatie van elektriciteit, water en gas niet door de firma Ekelhoff (of een andere keukeninstallateur) mag worden verricht, werd ons overigens bij de aankoop verteld. We konden dus vervolgens ons plan trekken. REACTIE VAN HENK JANSSEN
Hartelijk dank voor uw reactie. Bij ons gaat het enkel om het aansluiten van keuken op waterleiding. Mondeling werd gezegd dat de monteurs dat wel voor ons zouden doen. Dus daarom nu wat verwarring. Het betreft een nieuwbouwhuis dus wellicht kan de aannemer ter plaatse dit voor ons regelen. En anders moeten we zelf nog iemand regelen.. REACTIE VAN FAM. BAKKER
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Reele benadering”
Door familie uit Gelderland op dinsdag 15 dec 2015 '15
Wij zijn heel blij dat wij de keuken bij Ekelhoff hebben gekocht. Zij hebben goede adviseurs die met je meedenken. Ze werken met reële prijzen. Geen onderhandelingsrituelen, zoals bij veel bedrijven in Nederland. De medewerkers die de keuken hebben geplaatst waren echte vakmensen. Heel zorgvuldig en secuur werd de keuken geplaatst. Ook de service achteraf is heel goed. Als er iets is of er moet iets worden afgesteld, hoef je alleen maar te bellen en het wordt kosteloos geregeld. De communicatie vond in het Nederlands plaats. Wij kunnen deze firma bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top”
Door de Fouw op maandag 14 dec 2015 '15
Na bij een aantal Nederlandse keukenzaken te zijn geweest, toch op aanraden van een collega naar Ekelhoff geweest. Hier hebben we geen spijt van gehad. Schitterende showroom, uiterst correct en vakkundige advies van Geert Heinz. Na het eerste bezoek direct een prijs, die aanmerkelijk lager was dan dezelfde keuken in Nederland. Bij ons tweede bezoek nog wat wijzigen besproken en vervolgens getekend. In de periode tot de montage kregen we duidelijke installatie tekeningen, zodat onze aannnemer alle leidingen op de juiste plek kon aanbrengen. De montage door de Duitse vaklui verliep uiterst plezierig en vlekkeloos, echt vakmensen. De nazorg vanuit Duitsland was ook perfect. Kort na plaatsing kregen we een belletje of alles goed was verlopen, een jaar naar plaatsing werden we weer gebeld. Twee deurtjes waren iets uit lijn, afgelopen week is de monteur langs geweest en heeft alles nagelopen, zodat de keuken er weer top uitzag. Kortom een aanrader, ik zou Ekelhoff bij iedereen durven aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bijzonder goede ervaring”
Door Jacqueline Lambrechtse op vrijdag 11 dec 2015 '15
Onze ervaring met de adviseur en medewerkers van Küchenland Ekelhoff zijn bijzonder goed. Zowel de ontvangst als het adequate advies voor de inrichting van onze nieuwe keuken als de plaatsing en service achteraf zijn top. Alles werd goed geregeld en er was voldoende mogelijkheid voor eigen inbreng. Bijzondere ervaring zoals wij die niet eerder hebben gehad bij het kopen van een keuken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens Kuechenland Ekelhoff (D)
aNordhorn, Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland