Feedback
9,8

Kuechenhaus Ekelhoff (D)

Website: www.keuken-ekelhoff.nl "Fantastisch" score uit 254 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keuken-ekelhoff.nl | tel: +49592180480 | Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland
1 / 163
163 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenhaus Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Ervaringen
Er zijn 254 ervaringen over Kuechenhaus Ekelhoff (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren230 ervaringen
4 sterren22 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Erg fijn bedrijf”
Door Frank op donderdag 23 nov 2017 '17
Kuechenhaus is een erg fijn bedrijf om een keuken af te nemen. Ze leveren een kwaliteit keuken en de keuken wordt door vakkundige mensen in elkaar gezet. Ze hebben alles van A tot Z goed geregeld. Ze staan voor kwaliteit en dat leveren ze ook. Wij zouden Kuechenhaus iedereen aanraden, want dan weet je dat het goed geregeld wordt.
FOTO VAN FRANK
Kwaliteitskeuken
REACTIE VAN FRANK
Foto van de andere kant van de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Take op donderdag 16 nov 2017 '17
Zeer goede service. Het uitzoeken van de keuken werden we goed bij geholpen zonder dat er druk op ons werd uitgeoefend. Ook werd er de tijd voor ons genomen. Tussendoor goed contact. Het plaatsen van de keuken ging voorspoedig. Nette mensen en alles werd opgeruimd na afloop. Een onderdeel was niet goed geleverd en er werd gelijk contact met ons opgenomen wanneer ze terug kwamen. Hoefde hier niet achter aan te gaan. Na een jaar nog contact van hun contact hoe het met de keuken gaat.
FOTO VAN TAKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“2e keuken bij Ekelhoff”
Door Erwin van der Heijden op woensdag 1 nov 2017 '17
Dit is mijn 2e keuken die ik bij Ekelhoff gekocht heb en dat is niet voor niets. Deze mensen begrepen direct wat ik zocht in mijn nieuwe keuken en verkopen alleen top apparatuur. De monteurs maken de keuken echt af zonder gezeur over kleine dingetjes.
Ik heb dit bedrijf bij verschillende kennissen en familie aangeraden en die hebben allen een super keuken gekregen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding”
Door Ron Visser op dinsdag 31 okt 2017 '17
Onze keuken van Ekelhoff is nu ruim een jaar geleden geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en krijgen ook veel positieve reacties. Over het personeel van Ekelhoff niets dan lof. In ons zoektraject zijn we bij een drietal keukenleveranciers geweest. Ekelhoff was verreweg de prettigste. Niet moeilijk doen over het maken van een 3-D tekening en volledige duidelijkheid en openheid over de prijs. Beide kregen we netjes mee of toegestuurd. Dit in tegenstelling tot leveranciers in NL. Het kostte twee ritjes naar Norhorn, maar dat was het meer dan waard.

Het plaatsen van de keuken verliep ook uitstekend. Zeer vriendelijk en beleefd personeel dat goed nederlands spreekt en zeer zorgvuldig en te werk gaat. Zorg dat bij het plaatsen van de keuken wel een installateur aanwezig is voor de aansluiting van apparatuur op water en gas. Dit doet de Ekelhoff installateur niet. Tot slot is de nazorg is ook uitstekend. Een klein paneeltje was in een verkeerde maat geleverd en werd vrij snel vervangen. Een deurtje dat na een paar maanden niet perfect hing werd door een onderhoudsmonteur weer keurig afgesteld. We zijn nu een jaar verder en nog steeds geheel tevreden met onze keuken. Vrienden heb ik al aangeraden bij Ekelhoff te gaan kijken voor een keuken. Een daarvan heeft ondertussen ook al een keuken bij Ekelhoff gekocht.
FOTO VAN RON VISSER
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vol lof”
Door Kelly op zaterdag 28 okt 2017 '17
In juli 2016 is mijn keuken geplaatst. In het vooraf gaande traject van het uitzoeken binnen budget, tot in details de puntjes op de i gezet. Marie Louise heeft mij uitstekend geholpen, goede professionele adviezen, en geen druk tot verkoop. Dan komt het inmeten, wat keurig gedaan werd, iemand die verstand had van hetgeen waar die mee bezig was. Het plaatsen van de keuken heeft 1,5 dag geduurd. Maar dat wordt vooral netjes gecommuniceerd waardoor je als klant precies weet waar je aan toe bent. De plaatsingsmonteurs hebben zo netjes gewerkt, keurig alles uitgestald met bescherming voor de vloer en voor de keuken, overal was aan gedacht. Op het moment dat een keuken werd opgeleverd hadden ze alles helemaal opgeruimd. Geen stofje of hadden ze achter gelaten. Hele dikke duim omhoog van de manier waarop zij werken. Heel precies en netjes, als er en gat geboord moest worden dan werd het stof meteen opgezogen. Volle lof voor Ekelhoff! Bedankt Marie Louise voor je advies, en je perfecte Nederlandse communicatie! Groeten Kelly uit Almere
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Wil op zaterdag 28 okt 2017 '17
Wij hebben een kookeiland met kasten en apparatuur gekocht bij Kuchenland voor ons nieuwe huis. Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De keuken is perfect gemonteerd en alles werd vervolgens netjes opgeruimd. Het valt ons op dat de service ook daarna goed is: er werd daarna geïnformeerd of wij tevreden waren. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant en ook de prijs van de keuken was alleszins redelijk.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldig”
Door J.R. Bijland op donderdag 26 okt 2017 '17
Van afspraak maken tot aan plaatsing geweldig service! Tijdens het uitzoeken van de keuken nemen ze echt de tijd om alle mogelijkheden te laten zien. Duidelijke afspraken die worden nagekomen! Daarnaast zijn het echte vakmannen die de keuken plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Autorit waard”
Door K. looman op maandag 18 sep 2017 '17
Goede service, mooie keukens, prima prijs. Zeker een autorit waard.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedrijf waat je graag je keuken koopt”
Door Yvonne de Vroede op vrijdag 15 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Ekelhoff. De hulp bij het ontwerp en de keuzemogelijkheden was fantastisch. De afspraken voor de plaatsing werden keurig nagekomen. Zelfs service na plaatsing was geen probleem. Kortom zeker een bedrijf waar je heel graag je keuken wilt kopen en laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voorbeeldfunctie”
Door fam. B. de Weerd op maandag 11 sep 2017 '17
Wij hebben begin 2016 een nieuwe keuken bij Ekelhoff uitgezocht. Na een paar bezoeken aan de showroom hebben we eind februari 2016 onze keuken definitief besteld.Wij werden goed voorgelicht door de verkoper, wat voor ons zeer bepalend was. In Nederland hadden we minder goede ervaringen met verkopers, opdringend en niet meedenkend. Begin mei 2016 is de keuken geplaatst en daar waren we ook zeer tevreden over. Vriendelijke monteurs die echt de tijd namen om je keuken perfect op te leveren. Er stonden 2 dagen voor, maar het werden uiteindelijk bijna 3 dagen. Na de montage werden we een paar weken later gebeld of alles naar tevredenheid was gemonteerd. En na 1 jaar werden we weer gebeld en kunnen we een afspraak maken om alles nog een keer langs te lopen. Wij kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over Ekelhoff. Hier kan menig Nederlandse keukenzaak een voorbeeld aan nemen.
FOTO VAN FAM. B. DE WEERD
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij met de keuken”
Door fam. Simonse op vrijdag 1 sep 2017 '17
We hebben in juni een keuken geplaatst van dit bedrijf en we zijn er erg blij mee. De communicatie ging niet altijd even vlekkeloos, terugbellen werd niet altijd gedaan, maar later via de mail ging dit beter. De monteurs zijn top! inmeten nauwkeurig, keurig vloer afdekken bij meubels brengen en plaatsen, harde werkers! Enkele kleine problemen gehad en die zijn keurig opgelost door monteur die ook alles nog een keer heeft nagelopen. Al met al genieten we elke dag van deze keuken, vooral van extra diep aanrechtblad, verhoogde vaatwasser en de heerlijk ruime lades.
FOTO VAN FAM. SIMONSE
Keuken met diep aanrechtblad
+ Toon extra foto van fam. Simonse
+ Toon extra foto van fam. Simonse
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ronduit tevreden klant”
Door Louis de Jong op vrijdag 1 sep 2017 '17
Goed uitgewerkt advies. De 3D tekeningen en offerte kregen wij direct mee alles geheel vrijblijvend! Uiteraard kijk je dan even op internet naar de prijsstelling van de apparatuur. De prijzen in de offerte lagen behoorlijk lager dan de adviesprijs. Dat stelt gerust! Om de keuken mooi passend te krijgen zijn er kasten op maat gemaakt. De twee keuken stellers hebben een week keihard gewerkt om de de keuken voor de vakantie geplaatst te krijgen. Mijn complimenten aan hen. Ook de aftersales is prima. Na een jaar is er vanuit Ekelhoff contact opgenomen met de vraag of de keuken nog voldoet aan de eisen, en dat de mogelijkheid bestaat eventueel na- stelwerk te doen. Hiervoor geldt 2 jaar garantie. Ronduit tevreden klant.
FOTO VAN LOUIS DE JONG
Overzichtsfoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische service”
Door Leon en Christine op dinsdag 15 aug 2017 '17
Na diverse keuken winkels in Nederland bezocht te hebben uiteindelijk toch naar Duitsland gegaan, waar we blijkbaar niet alleen een veel mooiere keuken voor ons geld konden krijgen, maar vooral ook veel betere service. De keuken die door de heer Reineke van Kuechenhaus Ekelhoff voor ons uitgedacht werd, sloot veel beter aan dan wat we in Nederland aangeboden kregen. De levering en plaatsing was ook super, de keuken past fantastisch in onze woning, binnen het stucwerk, en strak boven ons bovenlicht in ons plafond! We wonen inmiddels al 1,5 jaar in onze woning en laatst werden we door de firma gebeld of alles nog altijd naar wens was. Door dat telefoontje zijn we zelf alles nog eens gaan nalopen, want alles beviel eigenlijk goed. Er waren wat kleine lak beschadigingen, een rubberstoot dopje ontbrak, en een deurtje voelde wat minder stevig. Dit doorgegeven en er werd een afspraak gemaakt om een monteur alles te repareren en zelf ook nog eens na te lopen! Wat een fantastische service. Deze recensie hadden we dan ook al veel eerder willen en moeten doen!
FOTO VAN LEON EN CHRISTINE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Henk Zeevat op maandag 24 jul 2017 '17
Keuring ontvangen met een kopje koffie. Uitgelegd wat we wilde en de verkoper had alle tijd voor ons. Hij gaf advies m.b.t. apparatuur en werkblad. Na alles te hebben gezien moesten we een uurtje wachten (onder het wachen kregen we een kopje soep incl. broodje). Na een uurtje was de offerte incl. tekeningen en 3d voorbeelden klaar. De offerte was duidelijk.. en er was uiteindelijk weining ruimte voor onderhandeling.. (alleen een inductie pannenset) Dit heeft mede te maken dat (blijkbaar achteraf) dat het een scherpe aanbieding bleek te zijn.. We zijn met deze offerte later nog ergens anders gaan kijken en toen bleek dat we een mooie aanbieding hadden gekregen. Onze keuken is voorzien van Siemens apparatuur. Wij konden bij de goedkoopste leverancier in Nederland, met een kwalitatief mindere keuken, goedkopere apparatuur een hogere prijs betalen. We hebben met volle overtuiging deze keuken aangeschaft. Ze kwamen volgens afspraak te keuken brengen en installeren. nu naar 1½ jaar staat de keuken er nog bij als nieuw. We zijn dik te vreden. Vriendelijke groet, Henk Zeevat uit Amersfoort
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“5 sterren”
Door Piet en Jacqueline Wagemaker op dinsdag 27 jun 2017 '17
Vanaf het eerste contact waarin met elkaar een tekening van de gewenste keuken werd gemaakt tot de oplevering enkele maanden later hebben wij goede ervaringen met deze zaak. Hoge kwaliteit, correcte afhandeling, professionele montage en plezierige nazorg doen ons de 5 sterren toekennen. Een voorbeeld voor veel andere zaken die soortgelijke zaken aanbieden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden over alle facetten”
Door Wilbert Prinssen op zondag 11 jun 2017 '17
Vanaf de inventarisatie van onze wensen, een eerste ontwerpschets, een ronde door de showroom voor inspiratie tot aan een precies ontwerp en de offerte waren we erg tevreden bij Ekelhoff (Marie-Louise ter Laak hielp ons perfect). Geen bizarre onderhandeling, maar gewoon een nette prijs. Ook opmeten, leveren en installeren gingen erg fijn. We zijn zelf behoorlijk precies, maar gelukkig waren de mannen die de keuken kwamen plaatsen dat minstens zo: alle details moesten kloppen en ze waren bijna net zo blij als wij met het eindresultaat. En een jaar na dato zijn de mensen van Ekelhoff weer even langsgeweest om zeker te weten dat de lades nog netjes lopen en om nog een enkele scharnier bij te stellen. Zonder terughoudendheid (nou ja, lange reis naar Nordhorn) een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Sterk aangeraden”
Door Marco van Dam op vrijdag 26 mei 2017 '17
We bought our kitchen here. Although you need an appointment (which was weird at the time) Herr Ekelhoff had some time left to help us, because we drove all the way from Amsterdam to Germany to look for a new kitchen. When we sat down to discuss our whishes, we never expected to be more than an hour or so. Now the appointment does make sense because they really take the time to discuss every detail of the kitchen/whishes. The whole sale took more that 2,5 hours and I was really impressed by the service.

Unfortunately our house was poseponed for quite a while,up to one year. This was no problem at all for Kuechenhaus Ekelhoff and when we told them our house was almost ready they made an appointment to measure all the walls and electricity to see if the kitchen can still fitt according to the drawings.

The day Kuechenhaus came to install the kitchen 2 german man, who spoke dutch very well, was also a pleasent experiance. I have never seen workmen work so neatly. We just installed the floortiles and they covered everything. They told us the install can take up to 2 days, but when they saw that all the electricity and plumbing was installed on the millimeter correct. they finished in just 7 hours.

The other day Kuechenhaus Ekelhoff called us (after one year) to see if we are still pleased with our kitchen and if we need additional service? Well this is just the best service I ever received. We told them that our cabinets are slightly out of sync. They told us that this is a common thing with new kitchens and that they'll send a engineer over to fix it. Free of charge ofcouse. They even invited us to have a cooking workshop.

If you ever consider buying a kitchen, I can strongly recommend Kuechenhause Ekelhoff. Not only for the price, but really go for the service. We could have bought a simular kitching in the Netherlands for a few hundred euro's less, but I am so glad we made the trip to Germany.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen spijt”
Door R.Sprong op maandag 15 mei 2017 '17
Prima keuken gekocht voor een goede prijs. Goed en eerlijk advies gekregen en tot nu toe na 1 jaar nog steeds alles prima. zeker een aanrader, keuze genoeg, en ze hebben mooi spul. Ik heb ook een bevriend stel aangeraden en ook zij hebben na bijna een jaar geen spijt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door W herbert op zaterdag 15 apr 2017 '17
Wij zijn zeer deskundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken, communicatie tussen aankoop en plaatsing via email en telefoon top! Plaatsen van de keuken door vakkundig en net personeel van ekelhoff is super verlopen , wij zijn zeer tevreden en raden keuchenhaus ekelhof dan ook van harte aan voor de aanschaf van uw nieuwe keuken.
FOTO VAN W HERBERT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aankoop was feestje”
Door ronald Prins op woensdag 12 apr 2017 '17
Het kopen van een nieuwe keuken voor een helemaal zelf in te richten huis is een feestje geweest. We hadden een vrij precies beeld hoe we de keuken wilden laten passen ' in' de woonkamer. En hij moest ook nog royaal zijn. Het is prima gelukt! (vinden we zelf :-))en een jaar na de verhuizing zijn we nog elke dag blij met onze keuze.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken! Met vriendelijke groet, Ekelhoff keukens
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vertrouwd”
Door Christian Klein op dinsdag 11 apr 2017 '17
Nu een half jaar later nog steeds zeer te vrede over de keuken. Zowel bij de verkoop als bij het plaatsen voelde het erg vertrouwd. Goed en mooi bedrijf (ook om oriëntatie op te doen) die ik mensen zeker kan aanbevelen.
FOTO VAN CHRISTIAN KLEIN
Zeer tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg netjes”
Door T. Grunder op zaterdag 18 feb 2017 '17
Wij zijn inmiddels 2 jaar geleden op pad gegaan voor een nieuwe keuken voor in onze nieuwbouwwoning. Allereerst zijn we bij het keukenbedrijf geweest wat een samenwerking had met onze aannemer. Na een matig gesprek zijn we op advies van een bekende naar Küchenhaus Ekelhoff gegaan. Daar zijn we tijdens het eerste gesprek prima geholpen en kwamen we tot de conclusie dat de optie die we voor ogen hadden, praktisch niet haalbaar was. Dhr Reineke ging aan het denken en tekenen en kwam met een heel mooi alternatief! Vervolgens deze tekeningen meegenomen naar de eerste/Nederlandse keukenleverancier maar daar kregen we bij dezelfde indeling een eigenmerk keuken voor een duurdere prijs(inclusief korting!).
Het gevoel bij de Küchenhaus Ekelhoff was vanaf het begin al goed en dit bleef ook zo tijdens en na de montage. De monteurs gingen netjes te werk en hebben alles netjes afgehandeld. Alle monteurs spreken ook prima Nederlands dus de communicatie is ook goed. Nu en jaar na plaatsing is er opnieuw contact gezocht om te horen of alles nog naar wens is. Erg netjes, wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goede ervaringen”
Door Marielle Beumer op maandag 9 jan 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff. Begin 2016 hebben wij hier namelijk voor een 2e keer een keuken besteld. Dit proces is wederom zeer goed en deskundig verlopen. Ik heb het als prettig ervaren dat de moeite werd genomen om elk detail te kunnen zien. Niets was te veel gevraagd en als we iets nogmaals wilden bekijken had ik niet het gevoel te veel te zijn. Toen wij de keuken hadden besteld is er meteen een leveringsdatum met ons overeengekomen. Je wordt hierover goed op de hoogte gehouden en de gemaakte afspraken worden nagekomen. De plaatsing van de keuken is ook zeer goed en netjes verlopen. Alles werd keurig met ons besproken en alles is tot in het laatste detail goed uitgevoerd. Alle apparatuur werkt uitstekend. Kortom: Wij zijn zeer tevreden over Ekelhoff en bevelen hen dan ook zeker aan bij derden.
FOTO VAN MARIELLE BEUMER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitgebreid advies”
Door A. Booltink op woensdag 28 dec 2016 '16
Wij hebben een complete keuken met eiland gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Het advies was zeer uitgebreid en niet opdringerig, zoals dat bij andere keukenzaken wel eens voorkomt. Alle opstellingen met verschillende apparatuur konden we goed vergelijken om tot een voor ons ideale keuken te komen. Er werd ook goed meegedacht om tijdens de verbouwing de voorbereidingen door monteurs van Ekelhoff te laten controleren. Perfecte service en een perfect resultaat. Zelfs na een jaar checkt men de tevredenheid nog. Klasse.
FOTO VAN A. BOOLTINK
Complete keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van harte aanbevelen”
Door Bram Heijting op donderdag 15 dec 2016 '16
Zeer plezierige ervaring van oriëntatie, ontwerp/offerte, plaatsing tot nazorg. Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooie en uitgebreide showroom. En het belangrijkste: een prachtige en gebruiksvriendelijke keuken waar we dagelijks veel plezier van hebben. Ik kan Ekelhoff van harte aanbevelen als u een kwalitatief goede keuken zoekt voor een goede prijs en met goede service.
FOTO VAN BRAM HEIJTING
Prachtige keuken
REACTIE VAN NOËLLE
Beste Bram, Wat een prachtige keuken heeft u gekocht. Wij zijn zelf op zoek naar dezelfde keuken als die van u maar dan met een wandkast van 4 kasten waarin koffieautomaat en combi stoomoven. Al het apparatuur van Siemens. Nou twijfelen wij of de keuken in Duitsland echt goedkoper is dan in NL. Offerte in NL is 16000 zal dit in DE goedkoper zijn ? Dank voor reactie
REACTIE VAN BRAM
Hallo Noëlle. Ik zou zeker naar Duitsland gaan voor een offerte. Wij hadden een offerte in Apeldoorn laten maken. Deze lag (zelfs na een tweede onderhandeling) nog steeds ruim 2.500 euro hoger voor vergelijkbare kwaliteit en apparatuur. Onze keuken (die dus een kastbreedte van 60 cm groter ismet stoomoven), was goedkoper dan jouw offerte.
REACTIE VAN NOËLLE
Beste Bram, Bedankt voor je reactie. Ik ga nu zeker een reis maken naar Duitsland om een offerte op te maken. Ben nieuwsgierig naar de prijs vooral als ik zie dat jouw keuken een betere prijs offerte heeft dan de mijne hier in NL! Bedankt nogmaals!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“100% aanbeveling”
Door Wessel van Buren op woensdag 30 nov 2016 '16
November 2015 zijn wij naar Ekelhoff geweest om eerst 3 uur door de showroom inspiratie op te doen. Het fijne is dat je iedereen in de showroom wat kunt vragen, maar dat ze je niet opdringerig lastigvallen zoals dit wel onze ervaring is in onze nederlandse keukenwereld. Vervolgens hadden wij een afspraak met Thomasz. Hij heeft onze ruimte die beschikbaar was voor de keuken ingetekend en vervolgens 3 voorstellen gedaan voor de indeling. Uiteraard hebben we eerst besproken welke attributen en apparatuur wij graag in onze keuken terug zouden zien. Na de indeling te hebben besloten zijn we door de zaak gelopen om de gehele keuken samen te stellen, van de kleur omlijsting, de kleur van de deurtjes, het type lak van de deurtjes de grepen etc. Bizar dat ze zoveel tijd voor je nemen, en je direct kunnen vertellen wat de prijsverschillen zijn tussen je keuzes. Montage en levering gebeurde op de juiste dag, helaas bleek alleen 1 rail van een keukelade stuk te zijn. Gelukkig werd deze de week erop al gemonteerd. Konden ze ook niets aan doen, de service was top! Kortom, we hebben heel veel keuken voor ons geld. En inmiddels een jaar later werkt alles nog naar behoren en zijn we blij dat we geluisterd hebben naar de adviezen van Thomasz. De indeling die we zelf hadden verzonnen zou niet praktisch geweest zijn kwamen we inmiddels wel achter. Kortom 100% aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op maandag 21 nov 2016 '16
Eind 2015 naar Kuechenhaus Ekelhoff afgereisd om een keuken uit te zoeken. De horrorverhalen over keukenleveranciers in Nederland en de positieve verhalen over keukens kopen in Duitsland deed ons besluiten meteen voor Duitsland te kiezen. De zeer positieve reviews over Kuechenhaus Ekelhoff zijn niet overdreven. De service is uitstekend, de nazorg ook. En over de keuken zijn we na een jaar nog steeds zeer tevreden! Absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitmuntend”
Door G.C. Wijbrandts op vrijdag 18 nov 2016 '16
In 1989 hebben wij voor het eerst een keuken bij Ekelhoff gekocht. De ervaringen met het koopproces, de aflevering en service waren uitstekend. In 2014 besloten onze dochter en haar partner ook bij Ekelhoff een keuken te kopen, het was bijzonder om te ervaren dat onze ervaringen van 25 jaar geleden niet overdreven waren. In 2016 hebben wij onze oude keuken vervangen en opnieuw bij Ekelhoff een keuken gekocht. Opnieuw werden wij niet teleurgesteld en was de aankoop, aflevering en service uitmuntend.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Klantvriendelijk en top”
Door fam Vlot op zaterdag 12 nov 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Wij waren aan het oriënteren en hebben diverse winkels bezocht. Op aanraden van een collega kwamen wij uit Kuechenhaus Ekelhoff. Wij zijn goed ontvangen. De dame op de begane grond (in de keuken) heeft allemaal lekkere hapjes gemaakt die wij hebben geproefd. Deze smaakten heel erg goed. Ook toonde zij het gemak van een stoomoven. Wij waren meteen verkocht. Vervolgens zijn wij geholpen door de heer Thomas Szellas. Wij hadden een opstelling van de keuken. De heer Szellas heeft vervolgens eea gewijzigd waardoor er meer ruimte werd gecreëerd. Hij heeft goed meegedacht en mede hierdoor hebben wij een mooi keuken waar we super trots op zijn. Ook de installatie werd goed verzorgd alsmede de nazorg. Helemaal goed. Het is echt een aanrader om bij Keuchenhaus Ekelhoff langs te gaan. Klantvriendelijk en top kwaliteit!!
FOTO VAN FAM VLOT
Bijgevoegde foto
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Advisering op maat”
Door Annemiek van den Heuvel op woensdag 2 nov 2016 '16
Vorig jaar hebben wij een keuken van Ekelhoff in Nordhorn gekocht en deze is echt fantastisch. Zij hebben hele mooie producten. Daarnaast is de service van het bedrijf bijzonder goed en adviseren zij naar je wensen op maat. Wij zijn bijzonder tevreden met onze aankoop bij Ekelhoff en raden anderen aan dit bedrijf zeker eens te bezoeken als men op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN ANNEMIEK VAN DEN HEUVEL
Bijzonder tevreden met de keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door C.Meijns op dinsdag 1 nov 2016 '16
Na afspraak hartelijk ontvangen, verkoper ( naam vergeten ) vertaalde onze wensen en vragen uitstekend, erg makkelijk is het uitzoeken omdat er zoveel aanwezig in de showroom in Nordhorn. In 2 bezoeken is de gehele keuken precies zoals we hem willen. Dan de montage, door twee voortreffelijke monteurs uitgevoerd, zonder ook maar een enkele misser uitgevoerd, echt uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer fijn geholpen”
Door siesrema op vrijdag 28 okt 2016 '16
we zijn zeer fijn geholpen en er werd echt naar onze wensen geluisterd en zo kwamen we samen tot het maken van een prachtig ontwerp en daarna de plaatsing van onze keuken. Ook het plaatsen van de keuken ging weer erg prettig de monteurs waren zeer kundig en de afspraken werden goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Flexibele planning”
Door N. Horst op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben hier een complete keuken gekocht. We zijn goed geholpen en zijn heel tevreden over onze mooie keuken. In verband met onze verbouwing veranderde de aflever/plaatsing datum. Dat was gelukkig geen probleem. Ook de service is uitstekend. Netjes achteraf gebeld of we helemaal tevreden waren.
FOTO VAN N. HORST
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Ruud Vorstermans op dinsdag 27 sep 2016 '16
Fantastische inmeet en plaatsgroep. Houden zich aan de afspraak en de after-sales service is uitstekend. keuken bij ekelhoff gekocht op aanraden van vrienden en heb mijn zoons ook ekelhoff aangeraden. Die hebben daar ook een keuken gekocht met dezelfde uitstekende ervaring. Top.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Van harte aangeraden”
Door Jan Amsterdam op woensdag 14 sep 2016 '16
Deze keuken is ontworpen en geplaatst door Ekelhoff en zij hebben dit fantastisch gedaan. Er is alles aan gedaan om het beste eindresultaat te bereiken, en dat is gelukt. Men is meerdere keren teruggeweest om kleine problemen te verhelpen, geen moeite was teveel. Keuken nu al enige tijd in gebruik, en bevalt heel goed. Ik kan Ekelhoff van harte aanraden.
FOTO VAN JAN AMSTERDAM
Keuken ontworpen en geplaatst door Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer mooie keuken”
Door Stef Bergmans op woensdag 7 sep 2016 '16
Zeer tevreden met onze keuken. In de showroom zijn wij, in het Nederlands, zeer goed geholpen door de heer Ekelhoff, die echt de tijd voor ons nam om alles goed te laten zien, en de tekeningen te maken. Daarbij hield hij heel goed rekening met ons budget en heeft hij een zeer mooie keuken voor ons weten samen te stellen, van zeer hoge kwaliteit.
Installeren is door 2 echte vakmannen gedaan, die ruim de tijd namen (zijn anderhalve dag bezig geweest) om alles goed te installeren en waarvan je kon zien dat ze trots waren op hun vakmanschap. Het afstellen van de kastjes werd niet op het zicht gedaan, maar door telkens met hun handen langs de panelen te voelen of het ook echt goed aansloot. Ze dachten ook echt mee over de laatste details qua inrichting en afstelling en namen, na ruim 16 uur (x2) te hebben gewerkt ook nog eens de tijd om de apparatuur uit te leggen!
Na-service is ook heel goed. Na 1 week gebeld of alles nog steeds naar wens was, en nu na 9 maanden nog een keer. Komen ook echt langs om 1 lade, die door het gebruik niet meer goed afsluit, nogmaals af te stellen. Door deze ervaringen heb ik een aantal vrienden en collega's aangeraden om ook hier voor hun keuken te kijken en zij hebben mij allen heel hartelijk bedankt voor de tip, omdat ze ook allen zeer tevreden zijn met het eindresultaat!
FOTO VAN STEF BERGMANS
Zeer hoge kwaliteit keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door H.J.Endeman op vrijdag 8 jul 2016 '16
We zijn erg goed geholpen door de verkoopster. Zij gaf ons goede adviezen en ideeen. Alle inbouwapperatuur werd ons getoond en de werking globaal uitgelegd. We zijn snel tot een goede keuze gekomen.De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen.Alles is op tijd geleverd en op de juiste wijze geinstalleerd. Niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed”
Door Marianne Knol op maandag 27 jun 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze van de keuken. Leuke ideeën waar wij zelf niet aan gedacht hebben. Duidelijke beschrijving voor de voorbereidingen. goed en vriendelijke vaklui bij het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keurig en vakkundig”
Door Alexandra Stoiber op dinsdag 21 jun 2016 '16
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Küchenhaus Ekelhoff in Nordhorn. In ons vorige huis hadden we daar ook de keuken gekocht. De service en het vrijblijvend meedenken vinden wij zeer aangenaam, ook vragen die wij later nog hadden werden correct en snel beantwoord. Het plaatsen werd door vakkundige mannen keurig gedaan.
FOTO VAN ALEXANDRA STOIBER
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super geholpen”
Door Karin Reurink op donderdag 26 mei 2016 '16
Wij zijn vanaf het begin tot het eind super goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. De mensen van het plaatsen van de keuken lossen de problemen die ze tegen komen direct op. ik raad iedereen aan om naar Kuechenhaus Ekelhof te gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Familie Haverkate op maandag 16 mei 2016 '16
Mooie keuken zeer tevreden. Wij hebben in november 2015 een keuken uitgezocht en kregen daarbij zeer deskundig en goed advies van de heer Ekelhoff sr. Inmiddels is de keuken geplaatst tot onze volle tevredenheid, in 1 dag door erg ervaren, uiterst secure en nette keukenmonteurs, Holger Hoesmann en Julian Sudermann. Wij zijn zeer tevreden en genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door R Postma op donderdag 12 mei 2016 '16
Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel! Klantgericht meedenken. Top service! In een woord TOP. De volgende keuken koop ik zeker weer bij Kuechenhaus Ekelhoff. Ik raad een ieder aan om zeker een keer langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Els Schoordijk op donderdag 28 apr 2016 '16
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben kwamen we terecht bij deze zaak. We werden zeer goed geholpen bij het maken van de goede keuze. We kregen een mooie tekening van de nieuwe keuken met de daarbij behorende offerte. Nadat we besloten hadden om deze keuken bij hen te bestellen werd alles keurig op gemeten en werd de nieuwe keuken door 2 goede monteurs geplaatst. Ze werkten zeer nauwkeurig en netjes. Ook lieten ze alles netjes achter. We kregen goede uitleg over het onderhoud van de inbouw apparatuur. Na enige tijd werden we 2 keer gebeld met de vraag of we tevreden waren over de nieuwe keuken. Dit stelden we erg op prijs. Wij zijn dus erg tevreden over deze zaak en zullen deze dan ook zeker aanraden. Met vriendelijke groet, Els Schoordijk
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super service”
Door Fam JG Baas op zondag 24 apr 2016 '16
Super service en perfecte keuken top geplaatst:
1) Zeer prettige verkoper die luistert ipv verkoopt
2) Voor installatie keuken opgemeten in NL om niets aan toeval over te laten
3) Als bij installatie dan toch nog teruggekomen moet worden, vindt service super plaats en klant wordt goed geinformeerd
4) After sales om te borgen dat keuken perfect werkt
Kortom, zeer ervaren in NL keukens verkopen en plaatsen. Super service en zeer gericht op client.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Van den Bosch op zaterdag 16 apr 2016 '16
Zowel in advies, prijs en meedenken hebben we een hele mooi keuken uitgezocht. De installatie is zeer deskundig gedaan en bij het leveren van het keukenblad werd alles opnieuw keurig afgesteld. Ook een deurtje waar een kleine beschadiging op zat, waarvan we niet wisten of die bij levering was ontstaan of door ons werd kosteloos vervangen. Nazorg is ook prima. Heb al paar vrienden naar ekelhof geadviseerd, z'n ook dik tevreden.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Keuken met apart keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Professionele benadering”
Door Fam Boogaard op zondag 10 apr 2016 '16
Kuchenhaus Ekelhoff bestaat uit professionals die al hun afspraken nakomen en veel goedkoper zijn dan de Nederlandse keukenleveranciers. We hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff. We kregen onmiddellijk de prijzen te zien per keukenkastjes/apparaat en een tekening van de keuken. Het aanpassen van delen van het ontwerp was geen probleem zonder exorbitante meerkosten. Nu, bijna negen maanden na plaatsing, ziet de keuken er nog meer dan goed uit. Ze komen zelfs nog de kastjes en lades uitlijnen. We bevelen Kuchenhaus Ekelhoff dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Linda vd berg op woensdag 6 apr 2016 '16
Zeer goede service en een prachtige keuken! Via vrienden zijn we alweer bijna twee jaar geleden terecht gekomen bij Ekelhoff. Je kan er een leuk dagje uit van maken als je naar Duitsland gaat voor een bezoek aan Duitsland. Een prachtige showroom en een wat kleinere versie in het centrum. Wat een keuze! Maak van te voren wel even een afspraak, want je wilt na het zien van al dat moois meteen aan de slag. dhr. Palstring nam zeker de tijd voor je om naar al je wensen te luisteren. En kwam met goede en bruikbare tips. Thuis kregen we de tekeningen en offerte opgestuurd. Bijna niks meer gewijzigd, bestellen maar! Voorafgaand aan het plaatsen van de keuken, komt er een monteur langs om alles in te meten en af te stemmen. De monteurs die het hebben geplaatst werken goed, nauwkeurig en netjes. Ruimen alles na afloop op. De aftersales is ook prima, bellen na een paar maanden met de vraag of alles naar wens is. Maar ook eerder zijn ze goed bereikbaar voor commentaar en vragen. En is er wat loods? Geen probleem, en ze plannen een bezoek uit Duitsland in om langs te komen. Goede service! Ik zou zeggen, twijfel niet en ga op bezoek bij Kuechenhaus Ekelhoff
FOTO VAN LINDA VD BERG
Greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top”
Door M Wijnen op woensdag 16 mrt 2016 '16
Een gehele keuken plus apparatuur aangeschaft en echt super goed geholpen en geadviseerd tot aan het plaatsen aan toe en zelfs naar half jaar gebeld of alles nog naar wens is ik vind het een top service
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Weten goed wat de klant wil”
Door Folkert op zondag 6 mrt 2016 '16
Wij hebben in 2014 een nieuwe keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff gekocht. Tijdens onze oriëntatie waren wij zowel bij deze Duitse leverancier als bij lokale Nederlandse leveranciers geweest. Op afspraak hebben wij een tekening laten maken. Er is ruimschoots tijd genomen om onze wensen in een tekening om te zetten en de verschillende mogelijkheden en materialen bij de vele showroomkeukens te bekijken. Uitgaande van budget en nog enkele mogelijkheden is er direct een offerte gedaan. Na onderhandeling, en nog enkele aanpassingen, hebben wij elkaar diezelfde dag nog de hand geschud en zijn akkoord gegaan met het ontwerp en offerte. Na enkele dagen ontvingen wij de bouwtekeningen en het bestek van de keuken. Op enkele details na klopte alles. Op ons verzoek zijn wij nogmaals bij de leverancier op bezoek geweest om de materialen, apparatuur etc. te bekijken. Tot een bepaald moment konden er nog wijzigingen doorgevoerd worden.

De keuken is in de zomer van 2014 geleverd en geplaatst. Door zeer deskundig eigen vakmensen van het bedrijf is de keuken gemonteerd. Het merendeel van de keuken is op locatie geassembleerd. Helaas waren er een paar zaken die niet direct opgelost konden worden. Een frontje was helaas beschadigd, maar werd direct opnieuw besteld. Ook een kastje had de verkeerde scharnieren. De leverancier heeft ons goed op de hoogte gehouden over de verdere voortgang en in overleg is toen alles in één keer weer in orde gemaakt. In het eerste jaar zijn wij een aantal malen door de leverancier gebeld om te vragen of alles nog naar wens was, een prima after sales. Helaas moest in het eerste jaar een frontje opnieuw gemonteerd worden, hier heeft het bedrijf snel actie op ondernomen. Wij hebben de keuken (muuropstelling en kookeiland) nu ruim anderhalf jaar in bezit. Wij kunnen niet anders zeggen dat het een oerdegelijke goede keuken is. Alles werkt naar behoren, er is nog geen kastdeurtje scheef gaan hangen. Wij zijn goed voorgelicht door het bedrijf. De verkopers weten goed wat een Nederlandse klant wil.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zelf ook weer aangeraden”
Door Harrold Dost op zondag 7 feb 2016 '16
Wij zijn zeer gastvrij ontvangen bij Kuechenhaus Ekelhoff. Wij hadden al een keukenopstelling in gedachten echter Dhr Palstring die ons heeft geholpen is zelf aan de slag gegaan en heeft onze droomkeuken tot grote tevredenheid gerealiseerd! Wij hebben het Kuechenhaus Ekelhoff aan meerdere personen aangeraden en een aantal hiervan heeft er ook een keuken gekocht!
FOTO VAN HARROLD DOST
nieuwe keuken van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken van Ekelhoff is aanbevolen”
Door Fam Dingeldein op dinsdag 26 jan 2016 '16
Wij dachten op koningsdag vorig jaar,laten we eens een rondje keukenwinkels kijken,begonnen bij Ekelhofff.....En gebleven! Hadden geen afspraak, alle verkopers waren bezet, werden toen naar het centrum gestuurd daar hadden ze nog een plek vrij! Zo gezegd zo gedaan,gelijk geholpen, ze hebben naar onze wensen geluisterd en gelijk aan de slag gegaan,met ontwerp,enz enz en vervolgens 4 uur later hadden we de keuken van onze dromen uitgezocht! Onze complimenten! Correct geholpen, heerlijk hapje gegeten toen we ff moesten wachten...en dan over de levertijd van de keuken,moest eigenlijk best snel en zelfs dat was geen probleem! De monteurs vonden wij zeer correct,netjes,vriendelijk en ze hebben alles in 1 dag geplaatst,Super! Kortom ik kan iedereen een keuken aanbevelen van Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Optimaal”
Door Max Tjaden op vrijdag 22 jan 2016 '16
Onze ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff zijn louter goed. De service is uitstekend, dat begint al als je de winkel binnen loopt en aan kan schuiven in de keuken voor een vers hapje eten. De begeleiding in de keuzes, die heel ruim zijn, is ook super. Eénmaal een keuze gemaakt en ze komen langs om de keuken te plaatsen, zijn de mannen heel vakkundig en super flexibel. Daarna is de afhandeling ook optimaal, niet alles ging in één keer goed, maar de nazorg is zeer goed te noemen. Kortom,, wij raden een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Kuechenhaus in Ekelhoff.
FOTO VAN MAX TJADEN
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader om afspraak te maken”
Door Familie Van der Meulen op dinsdag 15 dec 2015 '15
Na diverse adviezen van vrienden en familie om de keuken in Duitsland te bestellen zijn we bij Küchenhaus Ekelhoff in Nordhorn langsgegaan. Zonder afspraak zijn we op een zaterdag de winkel in het centrum van Nordhorn ingelopen en werden we verrast door de gezellige sfeer en de luchtjes van de lekkernijen die ter plekke werden gemaak. We werden vriendelijk welkom geheten en er werd ons gevraagd of we een afspraak hadden. Dat hadden we niet maar we mochten natuurlijk wel rondkijken en als we een afspraak wilde maken dat kon dat in de winkel of later telefonisch.
We zijn ook nog even gaan kijken bij Küchenland (ook van Ekelhoff) iets verderop. Wat een keuze! We hebben een paar dagen later een afspraak gemaakt om samen met een adviseur van Ekelhoff onze wensen en ideeën uit te werken en wellicht tot een keuze te komen. In het gesprek werd ons eerst gevraagd wat voor “kokers” / “keukengebruikers” we zijn. Zeer positief was dat er uitgebreid de tijd werd genomen, om niet alleen de tekening te maken, maar ook diverse voorbeelden te bekijken in de showroom. Het meedenken en de ervaring van de adviseur voelden goed. Verschillende opties werden uitgebreid toegelicht en uitgelegd. Na een tweede afspraak hebben we ons “keukenplaatje” samen met (dezelfde) adviseur compleet gemaakt en definitief ingevuld, daarbij ook rekening houdend met het beschikbare budget. In januari 2015 is de keuken geplaatst door twee zeer vriendelijke en capabele monteurs, waarmee we na hun gedane arbeid samen hebben gegeten! Toen een paar weken later ook nog de op maat gemaakte glasplaat werd geplaatst was onze keuken af! Inmiddels genieten we er al bijna een jaar dag in, dag uit van. Wij raden een ieder die op zoek is naar een keuken aan om zeker ook een afspraak te maken bij de Firma Ekelhoff. Voor degene die denkt ojee, mijn Duits is niet zo best, wees gerust alles is bij ons in het Nederlands geregeld, zonder problemen!
FOTO VAN FAMILIE VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ideeen”
Door Lisette Bakker op dinsdag 8 dec 2015 '15
Terwijl we in eerste instantie precies wisten wat we wilden kwamen we in de winkel toch nog veel nieuwe ideeën tegen. Geïnspireerd door onze nieuwe ideeën en wensen gingen ze aan de slag met de tekening terwijl wij lekker mochten eten van het avondeten dat ze hadden klaargemaakt. Heerlijk! Toen de tekening klaar was hadden we direct van "Hé, dit is het!". Door nog wat praktische tips (o.a. over aanrechtblad, soort kastjes en "2e hands" apparaten) waren we het al snel over het bedrag eens. In tegenstelling tot de Nederlandse bedrijven was het hier veel gemakkelijker om prijs/kwaliteit aan te houden voor onze keuken. En gaven ze eerlijker tips! In februari 2016 is onze keuken geplaatst door Kuechenhaus Ekelhoff. Erg gezellige werklui! Goede service en goed waar voor je geld! En je kunt ze als Nederlander goed verstaan! Veel plezier van onze keuken!
FOTO VAN LISETTE BAKKER
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ontzettend tevreden”
Door Shanna Meeusen op maandag 7 dec 2015 '15
In het najaar van 2014 hebben wij een keuken bij Ekelhoff gekocht die in het voorjaar van 2015 is geplaatst. Wij zijn ontzettend tevreden met de service en kwaliteit, en zowel de verkoper(s) als de medewerkers die de keuken kwamen plaatsen werkten erg professioneel. Nadien is er nog één keer een monteur langsgekomen omdat een deur van een kastje niet helemaal goed sloot, maar ook dit was snel en netjes geregeld. Al met al zijn wij erg tevreden en raden Ekelhoff zeker bij anderen aan!
FOTO VAN SHANNA MEEUSEN
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer positief”
Door H.M. Baars op woensdag 2 dec 2015 '15
Wij hebben onze keuken, met watereiland en inbouw apparatuur daar gekocht. Alles werd op tijd geleverd. De monteurs werkten hard en kwamen de volgende dag terug om het af te maken. Alles was compleet en er was niets kapot. We werden regelmatig gebeld of het aan onze eisen voldeed. Zeer positief over de goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hoogwaardig afwerking tegen redelijke prijs”
Door Fam. Wesseling/Stroes op dinsdag 1 dec 2015 '15
Wat vooral gezegd moet worden is dat er een keuken bij ons is geplaatst met een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. In die zin, een hoogwaardig afgewerkte keuken tegen een hele redelijke prijs. Al onze wensen die we van te voren hadden konden in een ommezien bij het bezoek aan de showroom worden gerealiseerd. De levering, de nazorg, alles helemaal top. Klein punt van kritiek: De verkoper liet ons tijdens het bezoek geen keuze om te vertrekken zodat we ons konden beraden. Na bestelling was er gelukkig nog ruimte voor aanpassingen/veranderingen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bekwaam”
Door tevreden klant op maandag 30 nov 2015 '15
klantvriendelijk geholpen door dhr. Fleege, uiterst bekwame, nette en professionele monteurs die de keuken plaatsten en een zeer klantvriendelijke klantenservice. Vele malen beter dan de keukenbedrijven in Nederland waar je haast word gedwongen om direct te tekenen voor offertes en kortingen.
Ik zou Keuechenhaus Ekelhoff bij ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gemaakte afspraken worden prima nagekomen”
Door Petra Veldhuis op zondag 29 nov 2015 '15
Küchenhaus Ekelhoff komt de gemaakte afspraken prima na. Het plaatsen van de keuken verliep snel. Onvoorziene problemen werden ter plekke snel opgelost. Fijn was het dat we in het Nederlands konden communiceren. Ook na het plaatsen van de keuken, wordt je door Ekelhoff niet vergeten. De naservice wordt door hen prima uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Dick en Ria Korthuis op dinsdag 24 nov 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.Je wordt er goed geholpen door zeer vriendelijke en vakbekwame mensen.Er wordt met je mee gedacht en niets is ze teveel.Ook de monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam,goed Nederlands sprekend,en weten waar ze mee bezig zijn.Een aanrader, ook wat betreft de prijs. Kortom: alle lof voor Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Dhr. W.H. Ellenbroek op zondag 15 nov 2015 '15
Na ruim 22 jaar hebben wij in 2014 opnieuw een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff in Nordhorn. Ook deze keer kunnen wij niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de wijze waarop wij zowel in de winkel als tijdens de installatie door de medewerkers zijn behandeld. Zeer klantvriendelijk en zeer bekwaam. Ook de nazorg is voortreffelijk. Ook als er iets met de keuken is, wat altijd kan voorkomen, is de afhandeling prima in orde. En niet onbelangrijk, de prijzen zijn ook concurrerend met de markt in Nederland. De kwaliteit van de materialen zijn gewoon goed. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken dan ben jij ben hen aan het goede adres.
FOTO VAN DHR. W.H. ELLENBROEK
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam. W. Hofstee op donderdag 12 nov 2015 '15
Wij zijn heel hartelijk ontvangen en ook goed geholpen. Wij zijn erg tevreden over de service in de winkel/showroom en ook de montage van de keuken werd degelijk uitgevoerd. Na plaatsing werden we gebled of we nog tevreden waren, al met al goede service. Kortom een aanrader!
FOTO VAN FAM. W. HOFSTEE
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hele goede ervaring met dit bedrijf”
Door Myrna Stregels op donderdag 5 nov 2015 '15
Wij hebben meerdere keukenzaken bezocht voordat we in Nordhorn terecht kwamen en de prijs en de goede mond-tot-mond reclame deden ons besluiten onze keuken hier te kopen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! We hebben een paar kleine opstartproblemen gehad met o.a. een niet goed werkende Quooker en vaatwasser maar dit is allemaal snel en goed opgelost. De after sales bij dit bedrijf is heel erg goed! De medewerkers denken mee en komen ook daadwerkelijk terug op vragen of problemen als ze dat beloven. Ik zou aan iedereen aanraden hier een keuken te kopen, dit bedrijf maakt zijn beloftes waar en het loont echt om een keuken in Duitsland te kopen want het scheelt vreselijk veel geld met Nederland!
FOTO VAN MYRNA STREGELS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door de Jong op donderdag 15 okt 2015 '15
Fijn gesprek gehad in de winkel met iemand met echt veel ervaring en zeer kundig personeel. Levering verliep zeer vlot en we hebben een prachtige keuken! Klein probleempje gehad met de vaatwasser maar na 1 keer bellen werd er gelijk die week nog een monteur gestuurd en werd het keurig verholpen. Wij zijn zeer tevreden over Ekelhoff!
FOTO VAN DE JONG
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische winkel”
Door H. kloeze op donderdag 1 okt 2015 '15
Kuechenhaus Ekelhoff is een fantastische grote winkel met veel keus. Ook is er een kok in de zaak die allerlei hapjes bereid en deze mogen geproefd worden (echt lekker). De verkoper was echt vriendelijk en heeft ons zeer goed geholpen. De levering en het plaatsen van onze keuken ging perfect. Precies in de week dat er is afgesproken. Na een jaar wordt je gebeld om te vragen als alles nog naar wens is, als er nog klachten zijn. Dus de service is perfect. Echt een aanrader om hier eens te kijken. Ook de prijs is zeer de moeite waard om te vergelijken met Nederland ( weet bijna zeker dat het goedkoper is) was bij ons ook het geval en het scheelde behoorlijk veel. Ook de inbouw apparatuur is goede kwaliteit.(Siemens) . Al met al supergoed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel positieve samenwerking”
Door Wilma Luggenhorst op maandag 21 sep 2015 '15
Wij hebben een volledige keuken bij Ekelhoff gekocht. In de showroom werden we heel prettig geholpen en geadviseerd. Er werd goed met ons meegedacht over de juiste indeling en daar kwam een mooi idee uit voort. Het resultaat is ook erg mooi geworden. En ontzettend prettig in gebruik. We hebben goede service van Ekelhoff ervaren. Ze kwamen nog terug om een spotje te vervangen die de schilder per ongeluk afgeschuurd had, zonder daar iets voor te rekenen. We mochten een wand op kosten van Ekelhoff over laten schilderen die de werkmannen per ongeluk wat vervuild hadden. De contacten hierover verliepen heel soepel. Kortom; een hele positieve samenwerking en we zouden het iedereen aanraden!
FOTO VAN WILMA LUGGENHORST
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Minpunten vallen niet te noemen”
Door B.G. Heikens op donderdag 17 sep 2015 '15
Wij hebben een supermooie keuken gekregen met een super service. Als er wat is qua vraag of opmerking wordt er door Ekelhoff direct en goed op gereageerd. Minpunten kan ik gewoon niet noemen. Omdat deze er niet zijn!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Chapeau”
Door Carla Krenning op donderdag 17 sep 2015 '15
Mijn ervaring met Ekelhff is lovend. Geholpen door dhr Ekelhoff sr.
Dit contact liep uitstekend. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren prettige, beleefde, harde werkers. Alles klopte aan de levering, chapeau! Zal jullie bedrijf zeker promoten bij "keukenzoekers"
FOTO VAN CARLA KRENNING
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Helmi Kranenburg op donderdag 17 sep 2015 '15
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij terecht gekomen bij Kuechenhaus Ekelhoff. Zelf hadden we al een idee over de inrichting van de keuken en bij het verder uitdenken en invullen van onze wensen zijn we uitstekend geholpen door de verkoper. Hij heeft een enorme kennis van zaken en is goed op de hoogte van de mogelijkheden van de diverse uitvoeringen van keukens. Wij hebben ruim de tijd gekregen om al onze wensen door te spreken en bij het 2e gesprek lagen de tekeningen en uitvoerige offerte voor ons klaar. Bij het plaatsen van de keuken heeft het technische team heel hard en keurig gewerkt. Ook communicatie ging prima, de heren spreken goed Nederlands. Voor een goed advies en goede service ben je bij de firma Ekelhoff aan het goede adres, een aanrader.
FOTO VAN HELMI KRANENBURG
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Organisatie tot in de puntjes”
Door R. Zimmerman op woensdag 16 sep 2015 '15
Onze verkoper dhr. Ekelhoff heeft in een aangename ontmoeting onze wensen heel duidelijk vorm gegeven. De keuken heeft precies de uitstraling en funtionaliteiten waar naar we zochten en we gebruiken de keuken dan ook met veel plezier. Waar het bij andere keukenhuizen stuk liep op "onmogelijkheden" word hier vooral in oplossingen gedacht. De ervaring en het meedenken van de verkoper zijn punten waarop Ekelhoff erg hoog heeft gescoord. Daarnaast is de communicatie naar de oplevering toe en de nazorg tot in de puntjes georganiseerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vlekkeloos”
Door F. de Leeuw op vrijdag 4 sep 2015 '15
Na enkele teleurstellende bezoeken aan Nederlandse keukenwinkels waar de aanbetaling en handtekening het belangrijkste onderdeel van de gesprekken was en de keuken zelf op de tweede plaats kwam, zijn wij terecht gekomen bij Kuechenhaus Ekelhoff te Nordhorn. Wij hadden vooraf al onze keuze voor de apparatuur gemaakt door ons te laten informeren en adviseren bij Siemens in Hoofddorp en Miele in Vianen. Bij Kuechenhaus Ekelhoff werden wij op een bijzonder vriendelijke professionele wijze zeer correct geholpen door een Nederlands sprekende verkoper (Hr. Fleege) die zonder enige vorm van beÏnvloeding of opdringerigheid ons de keuzes liet maken met als resultaat dat wij een keuken gekocht hebben voor een concurrerende prijs zonder grote aanbetaling. Levering en plaatsing gingen in onderling overleg en verliepen vlekkeloos. Al met al een echte aanrader om, na afspraak, in Nordhorn langs te gaan en je daar te laten adviseren als je van plan bent een keuken aan te schaffen. een showroom vol prachtige keukens voor een voor Nederlandse begrippen gematigde prijs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verademing”
Door Paul Platenkamp op donderdag 13 aug 2015 '15
Na lang in Nederland kwamen we bij Ekelhoff terecht en dat was een verademing in vergelijk met de agressieve Nederlandse verkopers: geen druk, goed advies en uiteraard zeer goede kwaliteit keukens. Nu een jaar na levering zijn wij nog steeds zeer tevreden met onze keuze.
FOTO VAN PAUL PLATENKAMP
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Rob op donderdag 6 aug 2015 '15
Heel erg tevreden met de keuken. De service tijdens de verkoop en tijdens de montage was super. Iedereen was heel erg vriendelijk en denkt goed mee over wat je wel en niet nodig hebt. Ik zou ze zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door R. Koster op woensdag 5 aug 2015 '15
Na drie keer een afspraak te hebben gehad bij De Keukenkampioen wat uiteindelijk niets opleverde toch maar naar Duitsland gereden. Eerste afspraak een indeling gemaakt, spullen uitgezocht. Zeer goed geholpen. Daarna kregen we alles 3d thuisgestuurd. Tweede afspraak het financiele gedeelte en de puntjes op de 'i' gezet. De keuken is zeer professioneel en goed gemonteerd. De monteurs hebben ook heel netjes gewerkt. Echt perfect! Helemaal niets op aan te merken. Ik kan Ekelhoff iedereen aanbevelen!
FOTO VAN R. KOSTER
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Pascale Bus op woensdag 1 jul 2015 '15
Zowel zeer tevreden over het plaatsen als de after sales service.
Afwerking is geweldig, letten op details en komen afspraken na. Wij hebben achteraf nog een vensterbank genomen bij het keukenraam hetzelfde als het blad. Komen het dan wederom netjes inmeten en monteren.
FOTO VAN PASCALE BUS
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“5 sterren voor de kwaliteit en service”
Door A.Vos op dinsdag 30 jun 2015 '15
De goede berichten die we eerder hoorden over de keukens van Ekelhoff zijn ook voor ons werkelijkheid geworden. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, die zou passen in de woonkeuken van ons aangekochte huis, zijn we door de heer Ekelhoff zèlf op een prettige en vakkundige wijze geholpen. Ook was er een goed overleg met de aannemer om de uitgezochte keuken volgens wens te kunnen plaatsen na het gereedkomen van de bouwwerkzaamheden. We voelden ons als klant de koning te rijk toen we bij ons eerste bezoek met de taxi van het parkeerterrein in Nordhorn werden opgehaald en werden afgezet voor de schitterende zaak (het keuchenhaus) in het autovrije winkelcentrum. Deze zaak bood alle mogelijkheden om keukens en accessoires met elkaar te vergelijken. Voor de uiteindelijke keuze kregen we ruimschoots de tijd. Twee volle dagen werden daarvoor uitgetrokken ! Ook de levering was op tijd en het plaatsen van de keuken door de medewerkers gebeurde op een vakkundige en correcte manier zonder rommel achter te laten. De problemen die we naderhand ondervonden met de magnetron en het koffiezetapparaat werden snel en tot volle tevredenheid verholpen. Al met al geven we de firma Ekelhoff 5 sterren voor de geleverde kwaliteit en service!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service en klantgerichtheid hoog in het vaandel”
Door Corine Jagerman op zondag 21 jun 2015 '15
Geweldig! Na een teleurstellende ervaring met een groot nederlands keukenbedrijf twee jaar geleden, nu dit bedrijf ingeschakeld voor onze nieuwe woning. Perfecte service, keurig afgewerkt, het huis netjes opgeruimd achtergelaten, creatieve oplossingen ter plekke in plaats van excuses die het vorige bedrijf had bij onverwachte situaties. Ekelhoff heeft service en klantgerichtheid nog hoog in het vaandel staan. En de prijs was aangenaam laag.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meer dan waard”
Door Familie Tacken op woensdag 17 jun 2015 '15
Het begon met zeer rustige en professionele begeleiding bij de keuze door de heer Fleege. Het plaatsen is volgens planning, vakkundig gedaan en in een keer goed. Heel klantvriendelijk en de reis van twee uur meer dan waard. Echte aanrader!

Eerdere ervaring ontvangen op 16 juni 2015: Wij zijn heel deskundig geadviseerd. Daar werd ruim de tijd voor genomen. De keuken is op een hele nette wijze geheel volgens afspraken geplaatst. Een ladefrontje had een kleine beschadiging. Die is na melding vlot vervangen. Keurig opgelost. Wij zijn al met al zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geregeld”
Door van der voort op woensdag 10 jun 2015 '15
Alles is goed geregeld bij Ekelhof, vanaf het eerste gesprek bij het uitzoeken van de keuken tot zelfs nog na de plaatsing! Dus als je een nieuwe keuken nodig heb ga eens even bij Ekelhof lang, je wordt er prettig en vakkundig geholpen, ze spreken nederlands en hebben veel keus uit prachtige keukens.
wij genieten volop van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super tevreden”
Door Hans Berger op donderdag 28 mei 2015 '15
De nieuwe keuken is nu bijna een jaar in mijn bezit. Ben echt super tevreden. Na menig uur bij 'de keukengroep van Nederland' te hebben doorgebracht, naar Nordhorn afgereisd. Wat een verademing! Prachtig ontwerp, klasse materiaal, zeer vakkundige montage en prima aftersales. En nee ... ik heb geen aandelen in het bedrijf. Gewoon klasse!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Installatie en aftersales is top”
Door Danny & Marielle op maandag 25 mei 2015 '15
Sinds dit jaar hebben wij een keuken van Kuchenland. De keuken is precies zoals we in gedachten hadden. Na een klein ritje naar Duitsland, werden wij zeer prettig ontvangen en geholpen door een zeer ervaren medewerker. Terwijl zij bezig waren met de offerte konden wij naar een showroom keuken gaan waar daadwerkelijk werd gekookt. Echt top. De installatie en aftersales is top. Zeer adequaat. We zijn zeer tevreden en hebben een hoop plezier van de nieuwe keuken
FOTO VAN DANNY & MARIELLE
REACTIE VAN RALF
Hoi,super gaaf om jullie ervaringen te lezen Mijn vrouw en ik gaan binnenkort naar duitsland voor keukens kijken. Maar zijn er benieuwd naar de soort kastjes die jullie hebben gekozen.
Het is hoogglans, maar van een speciaal merk?
REACTIE VAN DANNY
Het merk van de keuken is contur. De kasten zijn gespoten hoogglans wit. Ietsje duurder maar beter
REACTIE VAN TIMO
Mag ik heel onbeleefd vragen wat jullie kwijt waren aan deze kasten wand incl. materiaal neem aan dat er ook een koel/vries combinatie in zit?
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg goed”
Door Demir op donderdag 14 mei 2015 '15
wij kochten een keuken. De keus was enorm en bijna alles stond in de showroom. De verkoper nam alle tijd voor ons. Alle wensen werden gehoord. De keuken is precies zoals afgesproken. De levering was precies op tijd. De bouwers waren ook zeer vriendelijk en echte vaklui. Dachten mee en gaven goed advies.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes”
Door Familie H Wind op woensdag 13 mei 2015 '15
vorig jaar hebben we een keuken gekocht bij dit bedrijf. Wij zijn heel netjes en vriendelijk geholpen, kregen goede adviezen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Wij zijn dan ook zeer tevreden, alle afspraken werden keurig nagekomen en de keuken is netjes geleverd en geplaatst. Er was tijdens het plaatsen overleg en de mensen die de keuken plaatsen deden hun werk heel netjes. Wij zouden dan ook iedereen aanraden bij dit bedrijf hun keuken te kopen.
FOTO VAN FAMILIE H WIND
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Supertevreden over hele traject”
Door Familie Bouwens op dinsdag 12 mei 2015 '15
Wij hebben in september 2014 onze nieuwe keuken gekocht bij Kuchenhaus Ekelhoff. Er is een groot en gevarieerd aanbod waardoor de keuze heel lastig lijkt. Maar geholpen door het deskundig advies kwamen we stap voor stap verder totdat we de keuken naar onze smaak hadden samengesteld. Tussen de bedrijven door nog genoten van een warme maaltijd. Uiteindelijk om 16.00 uur naar huis vertrokken. Het is zeker op zaterdag verstandig een afspraak te maken, wij waren bijna de hele zaterdag zoet. Wat overigens geen probleem is, er werd alle tijd voor ons genomen. Ook de montage van de keuken is heel goed verlopen. De monteurs waren echte vaklui, spreken goed Nederlands en zeer beleefd. We zijn over het hele traject supertevreden. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. We moesten er een stuk voor rijden maar hebben daar absoluut geen spijt van gehad!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door M. Droog op zondag 10 mei 2015 '15
Wij hebben wederom een super-ervaring gehad bij de aankoop van onze nieuwe keuken in een bestaand huis. Er was nogal wat meetwerk voor nodig , maar dit werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. Er werd altijd precies volgens afspraak gewerkt .We zijn zeer tevreden met het resultaat en ook de zorgvuldigheid met plaatsen en de nazorg als bijzonder goed ervaren.
FOTO VAN M. DROOG
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wat een ervaring”
Door Natasja op zondag 26 apr 2015 '15
Voor ons nieuwbouw huis op zoek naar een complete keuken. Dankzij een collega hier terecht gekomen. Het was een flinke rit maar zeker de moeite waard!! Je wordt niet gezien als een persoon met een zak geld maar echt als klant. Wij hadden geen afspraak maar konden in een gedeelte waar ze koffie, thee, limonades en verschillende hapjes klaar stonden plaats nemen en werden dan vanzelf geholpen. De desbetreffende heer van het bedrijf kwam ons halen, na besproken te hebben hoeveel ruimte en wat onze wensen waren, liepen we door de showroom om te kijken wat we mooi en praktisch vonden en hoe hij dat in een keuken kon passen. Nadat alles duidelijk was konden wij iets eten bij de show keuken die ze daar hadden. Daar stonden een tweetal dames van alles te bereiden. Na een uurtje kwam onze verkoper ons halen en had hij tekeningen klaar. Zelfs 3D tekeningen! Deze man is naar ons idee geen keuken verkoper maar een keuken ontwerper! Een echte keuken architect. Service en kwaliteit is echt super! Daar kunnen de Nederlandse winkel nog wel iets van leren
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Probleemloos”
Door Riet Alderkamp op donderdag 16 apr 2015 '15
We gingen verhuizen,er werd verbouwd en er moest een keuken komen in de nieuwe aanbouw. Op advies van vrienden gingen we naar Ekelhoff. We werden prettig en professioneel geholpen, er werd met ons meegedacht. De aanbouw was klaar en er bleek een muur dikker te zijn dan was afgesproken. Geen probleem, de tekening van de keuken werd aangepast. Op de dag van plaatsing waren er 's morgens om 8.30 uur 3 monteurs aanwezig, prettige professionele mensen.'s Avonds om 18.30 uur vertrokken ze en was de keuken klaar. Later bleek één deurtje een kleine beschadiging te hebben, werd probleemloos vervangen. Ook mocht ik met een vriendin naar een kookavond om met de stoomoven te leren werken. Opnieuw royale, gastvrije ontvangst.
FOTO VAN RIET ALDERKAMP
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gastvrijheid en service”
Door Schortinghuis op maandag 6 apr 2015 '15
Na een gesprek met vrienden over onze moeizame zoektocht naar een keuken, werd ons geadviseerd om naar Kuechenhaus Ekelhoff te gaan. Wij besloten het advies op te volgen, met het idee in ons achterhoofd dat het opnieuw een hele uitdaging zou worden. Echter, tot onze grote verrassing stonden wij binnen vier uur buiten en mét de keuken van onze dromen. Opvallend vonden wij de enorme gastvrijheid en service, maar nog meer de transparantie over kosten en producten. Ook het meedenken met praktische zaken als 'geen hoge kasten bij het raam, omdat daardoor minder licht binnenkomt', was bijzonder prettig. Hoewel wij er op hadden gerekend, leverde de levering en montage tot onze grote verbazing geen enkele problemen op. Een enorme opluchting tijdens een verhuizing, waarbij enorm veel op je afkomt. In de toekomst zouden wij zeker teruggaan en inmiddels adviseren wij onze familie en vrienden ook om eens een kijkje te nemen in Duitsland.
FOTO VAN SCHORTINGHUIS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen druk”
Door Rene op zaterdag 28 mrt 2015 '15
Nederland te dure offertes, die als je dreigde weg te lopen alleen maar lager werden, en vooral druk uitoefenen om te tekenen. In Duitsland bij Kuchenhaus Ekelhoff geen druk, men nam rustig de tijd en aan het eind van de middag hadden we een tekening met onze droomkeuken, betere kwaliteit apparatuur dan in NL en een goede prijs. Daarna veel contact gehad over de mail, en alles werd dezelfde dag beantwoord. Voordat de keuken werd geplaatst, hadden we al wat aannemers over de vloer gehad, en waar zit nu het verschil. Nederlandse bedrijven doen hun ding en laten ons met de rotzooi zitten. Medewerkers van Kuchenhaus Ekelhoff sorteren al het vuil en nemen het mee terug. Resultaat een opgeruimde keuken welke bijna gebruikt kon worden. Waarom niet direct, omdat de monteurs uit Duitsland geen gas aansluiten. Kortom goede service en prijs en een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakkundig”
Door van Wijk op dinsdag 24 mrt 2015 '15
We hadden voor onze nieuwbouwwoning een keuken nodig. Na bij een aantal keukenleveranciers te zijn geweest, kregen we een goede indruk van wat we graag wilden. In Nederland zijn een aantal keukenbedrijven actief die strooien met kortingen en loze beloftes. Dat wilden wij niet en gingen op zoek naar een keukenleverancier in Duitsland. We werden ontvangen in een mooie showroom met veel keuze en opstellingen waar we inspiratie op konden doen. Er werd goed meegedacht en ook goede adviezen gegeven. Laat u niet afschrikken door de Duitse taal, ze spreken prima Nederlands! In tegenstelling tot Nederlandse keukenleveranciers, komen ze in Duitsland meteen met een scherpe prijs. Dit voorkomt verwarring en het idee dat je direct moet beslissen voor "een hoge korting". De montage gebeurde ook op een manier waar ik blij van werd; rustig en precies. Waar bij onze buren de keuken er letterlijk "ingeramd" werd, namen ze bij ons de tijd. Ook punten die later nog nagelopen moesten worden, werd adequaat opgevolgd en een afspraak gemaakt. Ja, ze komen met eigen vakkundige monteurs uit Duitsland. Ik raad iedereen in mijn buurt/familie/vrienden ook aan om daar te gaan kijken! Samengevat:
- Mooie showroom met veel keuze en keukenopstellingen
- Goede adviezen van de verkopers
- Goede materialen en merken
- Montage en service uitstekend (eigen monteurs)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Dick op vrijdag 13 mrt 2015 '15
Wij ware door een kennis doorverwezen naar Ekelhoff, na ons eerst elders georiënteerd te hebben. Transparante aanpak, zeer ruime keus, deskundig advies en zeer goede service, (inclusief nazorg). In tegenstelling tot in Nederland wordt het geen kortingsshow, maar krijg je direct inzicht in de prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakkundig, professioneel en echt verstand van keukens”
Door Olaf op maandag 9 mrt 2015 '15
Ik ben een amateur kok die graag de ruimte heeft om lekker te kokkerellen. Na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk gekozen om onze woning drastisch te verbouwen om een nieuwe keuken te kunnen verwezenlijken. Natuurlijk steek je ook je licht op bij de vele keukenleveranciers in Nederland met wisselende ervaringen over benadering van de klant. Mijn ouders hebben ca 20 jaar geleden naar volle tevredenheid een keuken aangeschaft bij Küchenhaus Ekelhoff. Voornamelijk hun eigen monteurs gaven daarin de doorslag. Vakbekwame, hardwerkende professionals die ruime ervaring hebben in het plaatsen van de keuken. Dus mijn ouders hadden ons aangeraden om eens naar Küchenhaus Ekelhoff te gaan voor een oriënterend gesprek. Zodoende de afspraak gemaakt met het verzoek of wij dezelfde adviseur zouden mogen spreken. Dat was de heer Ekelhoff sr zelf. Aangezien wij niet om de hoek wonen hebben we dit gecombineerd met een overnachting in Nordhorn. De volgende ochtend (een zaterdag), volledig uitgerust en met goede moed naar het centrum gelopen. We werden hartelijk ontvangen en aangezien we iets aan de vroege kant waren hebben we wat indrukken opgedaan in de showroom. In een zeer constructief gesprek waarin we gedachten met elkaar uitwisselden hebben we een aantal keuzes gemaakt m.b.t. kleur, afwerking en keukenblad. Wat lastiger voor ons was is de keuze die we hadden in apparatuur. We wisten op hoofdlijnen wel wat we graag wilden hebben. Een van de belangrijkste punten voor mij was een kookplaat waarvan de bediening aan de voorkant zit. Wat ik daarin niet wilde is een losse kooktafel zoals bv de boretti’s. Hier werd de uitdaging toch erg groot voor Ekelhoff want dat was er niet zo een twee drie. Andere uitdaging was onze kastenwand met daarin een wijnkoelkast. Nadat we 4 uur verder waren met nog een aantal open puntjes hebben we nog aangegeven dat buiten de keuken we ook een meubel wilden hebben voor onze woonkamer in een gelijkende stijl. Nadat we nog een fijne lunch hadden genuttigd bij Küchenhaus Ekelhoff zijn we even langs Küchenland Ekelhoff gegaan. Deze showroom is enorm en kan je veel extra indrukken geven. Gelukkig ook voor ons. Hier liep ik tegen mijn kookplaat aan en wel die van Gaggenau Gaskookplaat CG 492 (geen idee van de prijs op dat moment). Ook de door ons gewenste wijnklimaatkast stond er. Uiteindelijk al onze wensen kenbaar gemaakt en deze zijn zeer goed uitgewerkt. We hebben een vervolg afspraak gemaakt nadat er bij ons thuis was ingemeten. Alle details m.b.t. tot apparatuur goed besproken en ook tot een ontwerp van onze woonkamerkast gekomen. Tekeningen op schaal en ook als 3D impressie netjes toegezonden gekregen per mail en per post met daarop ook aangegeven waar welke aansluitpunten zaten m.b.t. elektra, water en gas. Let wel op, in tegenstelling tot in Nederland sluit Ekelhoff (en volgens mij geen enkele Duitse leverancier) het water en gas aan. Dat zal je dus zelf moeten doen of door een installateur! Al met al een intensief voortraject waarin je zaken goed met elkaar dient af te stemmen. Voor de in productiename van onze keuken hadden we nog een aantal noodzakelijke wijzigingen die effect hadden op o.a. het blad. Deze zijn uiteindelijk nog netjes aangepast. En gelukkig maar want anders had onze keuken niet gepast. Omdat we nog in de verbouwing zaten is er nogmaals een meettechnieker langs geweest die alles tot op de mm heeft gemeten. Zeer pragmatische man die even kritisch naar de situatie heeft gekeken en maar goed ook. Hij heeft nog een laatste wijziging aangebracht. Uiteindelijk de plaatsing. Met een vrachtwagen vol meubeldelen en apparatuur gingen er 4 monteurs aan de slag. Drie dagen lang werd er hard gebuffeld door de mannen en werd onze keuken zeer vakkundig gemonteerd. Er was nog een aantal zaken dat volgens de monteurs nog niet op orde was door beschadigingen. Ook een plint was niet naar hun zin en er waren niet de juiste korven geleverd voor de voorraadkast. Uiteindelijk zijn die zaken bij ons geleverd en de plint netjes gemonteerd. Ook de glaswand die na plaatsing is ingemeten werd toen geleverd en gemonteerd. De keuken is geheel naar onze zin met alle apparatuur die wij graag wilden. We zullen jaren lang plezier van onze keuken hebben, daar zijn we van overtuigd. En toen een van de deurdrangers van onze wijnklimaatkast niet werkte zoals het zou moeten heeft Ekelhoff dit keurig en naar volle tevredenheid voor ons opgelost. Al met al zijn we in het gehele traject zeer te spreken over de aanpak en de constructieve wijze van Küchenhaus Ekelhoff. Wij kunnen Küchenhaus Ekelhoff dan ook bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN OLAF
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Superservice, snel en precies”
Door Willem Kelders op maandag 9 mrt 2015 '15
Volledige nieuwe Bulthaup keuken gekocht voor 2/3 van de prijs in Nederland met de volledige toplijn van Miele als extra, waar we in Nederland de basismodellen voor dezelfde prijs kregen. Superservice, snel en precies. Afspraken worden stipt nagekomen. Uiteindelijk sloop er in het definitieve ontwerp een foutje waardoor het kookeiland net iets anders werd uitgevoerd dan de bedoeling was. Dit werd naar ieders tevredenheid met een flinke extra korting opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Mona Kempen op vrijdag 6 mrt 2015 '15
We zijn zeer goed geholpen. Er was een hele goede service en we werden verwend met lekkere koffie en taart! We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en hij staat schitterend in ons huis! Er was 1 minpuntje. De lichtbak onder de kastjes zat er niet direct bij en het duurde best lang totdat deze uiteindelijk werd geplaatst! Daar moesten we zelf nog achteraan bellen. Maar over het geheel genomen zijn we zeer tevreden over jullie mooie keukenkastjes!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een absolute aanrader”
Door Tim Busschops op maandag 23 feb 2015 '15
Afgelopen zomer hebben wij een keuken laten ontwerpen voor onze nieuwbouwwoning. Vanaf het moment van binnen lopen zijn we zeer hartelijk, geduldig en vooral deskundig geholpen. Waar wij ons afvroegen wat mogelijk was, werd er bij Ekelhoff vooral in kansen en oplossingen gedacht. I.c.m. kleurentekeningen en tastbare voorbeelden in de bijzonder complete winkel, kreeg onze droomkeuken al snel gestalte. De montage en service zijn vlekkeloos, volgens afspraak en super geregeld. De monteurs merkten zelf kleine oneffenheden op die wij zelf niet eens hadden opgemerkt om ze vervolgens direct te laten herstellen. Ook voor vragen per telefoon of mail, is Ekelhoff uitstekend bereikbaar. Een absolute aanrader en, in ons geval, aanzienlijk beter geprijsd dan in NL!
FOTO VAN TIM BUSSCHOPS
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Echte Duitse puencktlichkeit”
Door Dick en Gea van Iterson op dinsdag 17 feb 2015 '15
Omdat wij wisten, dat wij in februari 2014 een nieuwe keuken nodig hadden, hebben wij ons eerst licht op gestoken,wat er al zo te koop was qua keukens,apparatuur,prijs, kwaliteit, service, enzovoort enzovoort. Het was ons snel duidelijk dat het Ekelhoff werd. Bekend ook van vrienden. Afspraak gemaakt met de heer Carsten Palstring. Dag voor uitgetrokken en eind van de dag was alles rond. De manier van ontvangst, benadering, luisteren en begrijpen wat je wensen zijn, wat je budget is. De keuken is februari 2014 geplaatst en alles was in een keer perfect tot en met het kleinste stukje graniet van de vensterbank. Monteurs waren zeer correct en geen kruimeltje rommel was er te vinden. Dit komt ook, doordat het eigen mensen van Ekelhoff zijn en geen in gehuurde losse werklui. Echte Duitse puencktlichkeit. De keuken staat nu een jaar en wij worden er iedere dag blijer van dat wij hem daar gekocht hebben. Een ieder is verbaasd over de afwerking en uitstraling er van. Mijn advies is dan ook , om hier een keuken te kopen,ook vanwege de aftersales. Onthou heel goed, dat geen bedrijf van kortingen en cadeautjes weg geven kan leven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Jeroen Roeloffzen op vrijdag 13 feb 2015 '15
Uitstekende service en alle ruimte in het eerste gesprek om alle vragen te stellen. Verder vanaf dat moment alles volgens afspraak verlopen. Heerlijk om dat mee te maken. Je voelt je weer klant. Montage en nazorg waren ook prima en tot nu toe bevalt de keuken uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer content”
Door J. Ridder op dinsdag 10 feb 2015 '15
Wij hebben in 2014 een keuken gekocht bij Ekelhoff en zijn zeer content met de aankoop. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben met de verkoper (wel doen!) neemt de verkoper ruim de tijd om je wensen te bespreken. De verkoper die wij hadden leek in eerste instantie wat nors maar door zijn ruime ervaring en goede inschatting wist hij redelijk vlot onze smaak te vertalen in een mooie keuken. Ook adviseerde hij om bepaalde onderdelen niet te kiezen en kwam dan met alternatieven die ook nog goedkoper waren. Het meest zijn wij te spreken over de onderhandeling. In Nederland is het vaak mogelijk om 30% van de prijs af te praten omdat het initiële bod onrealistisch hoog is. Bij Ekelhoff is de prijs de prijs. Niet goedkoop maar de prijs/kwaliteit verhouding is wel een stuk beter als onze ervaring bij een Nederlands keuken verkoper. De montage van de keuken was op tijd. Je merkt aan de verkopers dat zei de kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Het belang van een duurzame klantrelatie met goede mond op mond reclame is duidelijk bij elke werknemer bekend. Ook na de verkoop is Ekelhoff je niet vergeten. We worden gebeld met de vraag of we tevreden zijn en of we de werking van alle apparaten begrijpen. Verder worden we erop geattendeerd dat als er ooit problemen met de keuken zijn dat we contact kunnen opnemen en dat dit wordt verholpen. Kortom wij zijn een hele tevreden klant waar Nederlandse keukenboeren een voorbeeld aan kunnen en moeten nemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“zeer content met deze aankoop”
Door Gerrit Jan tD op dinsdag 3 feb 2015 '15
We hebben in Nederland een paar grotere keukenleveranciers bezocht en werden onmiddellijk geconfronteerd met de beperkte mogelijkheden en de druk die op ons werd uitgeoefend om nog dezelfde dag te beslissen en het contract te tekenen om voor een mooie korting in aanmerking te komen. Iets waar we op dat moment nog helemaal niet aan toe waren, we wisten immers nog niet eens hoe onze keuken er precies uit moest zien. Daarop zijn we naar Nordhorn gereden en hebben ons verbaasd over het grote aanbod keukens dat ons zeker geïnspireerd heeft. De deskundige verkoper heeft ons uitstekend begeleid en voor praktische ongemakken behoed en tegelijkertijd ook op veel nieuwe ideeën gebracht. Ook de zorgvuldigheid waarmee de keuken werd ingemeten willen we niet onvermeld laten. Op het laatste moment konden er nog aanpassingen worden gemaakt. Er werden zelfs vooraf onderdelen geleverd (geïntegreerde afzuigkap) waar de aannemer mee aan de slag kon. Op de afgesproken datum van levering werd alles geleverd en zeer nauwgezet geplaatst. Montage en after sales aandacht getuigen eveneens van Deutsche Gründlichkeit. Wij vonden het een verademing en een duidelijke aanrader om in Nordhorn een keuken te kopen die daarnaast ook nog eens aanmerkelijk goedkoper was! Een echte kwaliteitskeuken voor een zeer scherpe prijs! Tot de dag van vandaag zijn we zeer content met deze aankoop.
FOTO VAN GERRIT JAN TD
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Creatieve keukenleverancier”
Door Ger Schaap op donderdag 29 jan 2015 '15
Wij hebben een hoogglans blauwe keuken met Siemens en Bosch apparatuur. Opvallend was de creativiteit van de verkoper. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt kwam hij al snel tot het uiteindelijke ontwerp. Hij adviseerde zonder enige druk alternatieven en liet het aan ons om daar een keuze in te maken. Alles werd goed doorgenomen zodat er geen onduidelijkheden meer waren. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de afspraken zijn nagekomen. De monteurs werkten zeer netjes en ruimden alles op. Bij een op maat gemaakte kast werd met ons goed overlegd. Achteraf bleek een AEG vriezer veel lawaai te maken. Na een berichtje over deze klacht kwamen medewerkers langs en na korte tijd werd de vriezer omgewisseld voor een stil exemplaar. AEG deed niets met onze klacht! Na een half jaar werd gebeld met de vraag of er nog vragen of problemen waren met de keuken. Alles werkt echter naar behoren. Klasse.
FOTO VAN GER SCHAAP
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Kuechenhaus Ekelhoff (D)
aNordhorn, Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland