Feedback
9,8

Kuechenhaus Ekelhoff (D)

Website: www.keuken-ekelhoff.nl "Fantastisch" score uit 233 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keuken-ekelhoff.nl | tel: +49592180480 | Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland
1 / 148
148 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenhaus Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Gebruikerservaringen
Er zijn 233 gebruikerservaringen over Kuechenhaus Ekelhoff (D). Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren210 ervaringen
4 sterren21 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Erg netjes”
Door T. Grunder op zaterdag 18 feb 2017 '17
Wij zijn inmiddels 2 jaar geleden op pad gegaan voor een nieuwe keuken voor in onze nieuwbouwwoning. Allereerst zijn we bij het keukenbedrijf geweest wat een samenwerking had met onze aannemer. Na een matig gesprek zijn we op advies van een bekende naar Küchenhaus Ekelhoff gegaan. Daar zijn we tijdens het eerste gesprek prima geholpen en kwamen we tot de conclusie dat de optie die we voor ogen hadden, praktisch niet haalbaar was. Dhr Reineke ging aan het denken en tekenen en kwam met een heel mooi alternatief! Vervolgens deze tekeningen meegenomen naar de eerste/Nederlandse keukenleverancier maar daar kregen we bij dezelfde indeling een eigenmerk keuken voor een duurdere prijs(inclusief korting!).
Het gevoel bij de Küchenhaus Ekelhoff was vanaf het begin al goed en dit bleef ook zo tijdens en na de montage. De monteurs gingen netjes te werk en hebben alles netjes afgehandeld. Alle monteurs spreken ook prima Nederlands dus de communicatie is ook goed. Nu en jaar na plaatsing is er opnieuw contact gezocht om te horen of alles nog naar wens is. Erg netjes, wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede ervaringen”
Door Marielle Beumer op maandag 9 jan 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff. Begin 2016 hebben wij hier namelijk voor een 2e keer een keuken besteld. Dit proces is wederom zeer goed en deskundig verlopen. Ik heb het als prettig ervaren dat de moeite werd genomen om elk detail te kunnen zien. Niets was te veel gevraagd en als we iets nogmaals wilden bekijken had ik niet het gevoel te veel te zijn. Toen wij de keuken hadden besteld is er meteen een leveringsdatum met ons overeengekomen. Je wordt hierover goed op de hoogte gehouden en de gemaakte afspraken worden nagekomen. De plaatsing van de keuken is ook zeer goed en netjes verlopen. Alles werd keurig met ons besproken en alles is tot in het laatste detail goed uitgevoerd. Alle apparatuur werkt uitstekend. Kortom: Wij zijn zeer tevreden over Ekelhoff en bevelen hen dan ook zeker aan bij derden.
Keuken met eiland
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitgebreid advies”
Door A. Booltink op woensdag 28 dec 2016 '16
Wij hebben een complete keuken met eiland gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Het advies was zeer uitgebreid en niet opdringerig, zoals dat bij andere keukenzaken wel eens voorkomt. Alle opstellingen met verschillende apparatuur konden we goed vergelijken om tot een voor ons ideale keuken te komen. Er werd ook goed meegedacht om tijdens de verbouwing de voorbereidingen door monteurs van Ekelhoff te laten controleren. Perfecte service en een perfect resultaat. Zelfs na een jaar checkt men de tevredenheid nog. Klasse.
Complete keuken met eiland
Complete keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van harte aanbevelen”
Door Bram Heijting op donderdag 15 dec 2016 '16
Zeer plezierige ervaring van oriëntatie, ontwerp/offerte, plaatsing tot nazorg. Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooie en uitgebreide showroom. En het belangrijkste: een prachtige en gebruiksvriendelijke keuken waar we dagelijks veel plezier van hebben. Ik kan Ekelhoff van harte aanbevelen als u een kwalitatief goede keuken zoekt voor een goede prijs en met goede service.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Beste Bram, Wat een prachtige keuken heeft u gekocht. Wij zijn zelf op zoek naar dezelfde keuken als die van u maar dan met een wandkast van 4 kasten waarin koffieautomaat en combi stoomoven. Al het apparatuur van Siemens. Nou twijfelen wij of de keuken in Duitsland echt goedkoper is dan in NL. Offerte in NL is 16000 zal dit in DE goedkoper zijn ? Dank voor reactie REACTIE VAN NOËLLE
Hallo Noëlle. Ik zou zeker naar Duitsland gaan voor een offerte. Wij hadden een offerte in Apeldoorn laten maken. Deze lag (zelfs na een tweede onderhandeling) nog steeds ruim 2.500 euro hoger voor vergelijkbare kwaliteit en apparatuur. Onze keuken (die dus een kastbreedte van 60 cm groter ismet stoomoven), was goedkoper dan jouw offerte. REACTIE VAN BRAM
Beste Bram, Bedankt voor je reactie. Ik ga nu zeker een reis maken naar Duitsland om een offerte op te maken. Ben nieuwsgierig naar de prijs vooral als ik zie dat jouw keuken een betere prijs offerte heeft dan de mijne hier in NL! Bedankt nogmaals! REACTIE VAN NOËLLE
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“100% aanbeveling”
Door Wessel van Buren op woensdag 30 nov 2016 '16
November 2015 zijn wij naar Ekelhoff geweest om eerst 3 uur door de showroom inspiratie op te doen. Het fijne is dat je iedereen in de showroom wat kunt vragen, maar dat ze je niet opdringerig lastigvallen zoals dit wel onze ervaring is in onze nederlandse keukenwereld. Vervolgens hadden wij een afspraak met Thomasz. Hij heeft onze ruimte die beschikbaar was voor de keuken ingetekend en vervolgens 3 voorstellen gedaan voor de indeling. Uiteraard hebben we eerst besproken welke attributen en apparatuur wij graag in onze keuken terug zouden zien. Na de indeling te hebben besloten zijn we door de zaak gelopen om de gehele keuken samen te stellen, van de kleur omlijsting, de kleur van de deurtjes, het type lak van de deurtjes de grepen etc. Bizar dat ze zoveel tijd voor je nemen, en je direct kunnen vertellen wat de prijsverschillen zijn tussen je keuzes. Montage en levering gebeurde op de juiste dag, helaas bleek alleen 1 rail van een keukelade stuk te zijn. Gelukkig werd deze de week erop al gemonteerd. Konden ze ook niets aan doen, de service was top! Kortom, we hebben heel veel keuken voor ons geld. En inmiddels een jaar later werkt alles nog naar behoren en zijn we blij dat we geluisterd hebben naar de adviezen van Thomasz. De indeling die we zelf hadden verzonnen zou niet praktisch geweest zijn kwamen we inmiddels wel achter. Kortom 100% aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op maandag 21 nov 2016 '16
Eind 2015 naar Kuechenhaus Ekelhoff afgereisd om een keuken uit te zoeken. De horrorverhalen over keukenleveranciers in Nederland en de positieve verhalen over keukens kopen in Duitsland deed ons besluiten meteen voor Duitsland te kiezen. De zeer positieve reviews over Kuechenhaus Ekelhoff zijn niet overdreven. De service is uitstekend, de nazorg ook. En over de keuken zijn we na een jaar nog steeds zeer tevreden! Absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitmuntend”
Door G.C. Wijbrandts op vrijdag 18 nov 2016 '16
In 1989 hebben wij voor het eerst een keuken bij Ekelhoff gekocht. De ervaringen met het koopproces, de aflevering en service waren uitstekend. In 2014 besloten onze dochter en haar partner ook bij Ekelhoff een keuken te kopen, het was bijzonder om te ervaren dat onze ervaringen van 25 jaar geleden niet overdreven waren. In 2016 hebben wij onze oude keuken vervangen en opnieuw bij Ekelhoff een keuken gekocht. Opnieuw werden wij niet teleurgesteld en was de aankoop, aflevering en service uitmuntend.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klantvriendelijk en top”
Door fam Vlot op zaterdag 12 nov 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Wij waren aan het oriënteren en hebben diverse winkels bezocht. Op aanraden van een collega kwamen wij uit Kuechenhaus Ekelhoff. Wij zijn goed ontvangen. De dame op de begane grond (in de keuken) heeft allemaal lekkere hapjes gemaakt die wij hebben geproefd. Deze smaakten heel erg goed. Ook toonde zij het gemak van een stoomoven. Wij waren meteen verkocht. Vervolgens zijn wij geholpen door de heer Thomas Szellas. Wij hadden een opstelling van de keuken. De heer Szellas heeft vervolgens eea gewijzigd waardoor er meer ruimte werd gecreëerd. Hij heeft goed meegedacht en mede hierdoor hebben wij een mooi keuken waar we super trots op zijn. Ook de installatie werd goed verzorgd alsmede de nazorg. Helemaal goed. Het is echt een aanrader om bij Keuchenhaus Ekelhoff langs te gaan. Klantvriendelijk en top kwaliteit!!
Bijgevoegde foto
Bijgevoegde foto
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Advisering op maat”
Door Annemiek van den Heuvel op woensdag 2 nov 2016 '16
Vorig jaar hebben wij een keuken van Ekelhoff in Nordhorn gekocht en deze is echt fantastisch. Zij hebben hele mooie producten. Daarnaast is de service van het bedrijf bijzonder goed en adviseren zij naar je wensen op maat. Wij zijn bijzonder tevreden met onze aankoop bij Ekelhoff en raden anderen aan dit bedrijf zeker eens te bezoeken als men op zoek is naar een nieuwe keuken.
Bijzonder tevreden met de keuken
Bijzonder tevreden met de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door C.Meijns op dinsdag 1 nov 2016 '16
Na afspraak hartelijk ontvangen, verkoper ( naam vergeten ) vertaalde onze wensen en vragen uitstekend, erg makkelijk is het uitzoeken omdat er zoveel aanwezig in de showroom in Nordhorn. In 2 bezoeken is de gehele keuken precies zoals we hem willen. Dan de montage, door twee voortreffelijke monteurs uitgevoerd, zonder ook maar een enkele misser uitgevoerd, echt uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer fijn geholpen”
Door siesrema op vrijdag 28 okt 2016 '16
we zijn zeer fijn geholpen en er werd echt naar onze wensen geluisterd en zo kwamen we samen tot het maken van een prachtig ontwerp en daarna de plaatsing van onze keuken. Ook het plaatsen van de keuken ging weer erg prettig de monteurs waren zeer kundig en de afspraken werden goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Flexibele planning”
Door N. Horst op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben hier een complete keuken gekocht. We zijn goed geholpen en zijn heel tevreden over onze mooie keuken. In verband met onze verbouwing veranderde de aflever/plaatsing datum. Dat was gelukkig geen probleem. Ook de service is uitstekend. Netjes achteraf gebeld of we helemaal tevreden waren.
Complete keuken
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Ruud Vorstermans op dinsdag 27 sep 2016 '16
Fantastische inmeet en plaatsgroep. Houden zich aan de afspraak en de after-sales service is uitstekend. keuken bij ekelhoff gekocht op aanraden van vrienden en heb mijn zoons ook ekelhoff aangeraden. Die hebben daar ook een keuken gekocht met dezelfde uitstekende ervaring. Top.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Van harte aangeraden”
Door Jan Amsterdam op woensdag 14 sep 2016 '16
Deze keuken is ontworpen en geplaatst door Ekelhoff en zij hebben dit fantastisch gedaan. Er is alles aan gedaan om het beste eindresultaat te bereiken, en dat is gelukt. Men is meerdere keren teruggeweest om kleine problemen te verhelpen, geen moeite was teveel. Keuken nu al enige tijd in gebruik, en bevalt heel goed. Ik kan Ekelhoff van harte aanraden.
Keuken ontworpen en geplaatst door Ekelhoff
Keuken ontworpen en geplaatst door Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer mooie keuken”
Door Stef Bergmans op woensdag 7 sep 2016 '16
Zeer tevreden met onze keuken. In de showroom zijn wij, in het Nederlands, zeer goed geholpen door de heer Ekelhoff, die echt de tijd voor ons nam om alles goed te laten zien, en de tekeningen te maken. Daarbij hield hij heel goed rekening met ons budget en heeft hij een zeer mooie keuken voor ons weten samen te stellen, van zeer hoge kwaliteit.
Installeren is door 2 echte vakmannen gedaan, die ruim de tijd namen (zijn anderhalve dag bezig geweest) om alles goed te installeren en waarvan je kon zien dat ze trots waren op hun vakmanschap. Het afstellen van de kastjes werd niet op het zicht gedaan, maar door telkens met hun handen langs de panelen te voelen of het ook echt goed aansloot. Ze dachten ook echt mee over de laatste details qua inrichting en afstelling en namen, na ruim 16 uur (x2) te hebben gewerkt ook nog eens de tijd om de apparatuur uit te leggen!
Na-service is ook heel goed. Na 1 week gebeld of alles nog steeds naar wens was, en nu na 9 maanden nog een keer. Komen ook echt langs om 1 lade, die door het gebruik niet meer goed afsluit, nogmaals af te stellen. Door deze ervaringen heb ik een aantal vrienden en collega's aangeraden om ook hier voor hun keuken te kijken en zij hebben mij allen heel hartelijk bedankt voor de tip, omdat ze ook allen zeer tevreden zijn met het eindresultaat!
Zeer hoge kwaliteit keuken
Zeer hoge kwaliteit keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door H.J.Endeman op vrijdag 8 jul 2016 '16
We zijn erg goed geholpen door de verkoopster. Zij gaf ons goede adviezen en ideeen. Alle inbouwapperatuur werd ons getoond en de werking globaal uitgelegd. We zijn snel tot een goede keuze gekomen.De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen.Alles is op tijd geleverd en op de juiste wijze geinstalleerd. Niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed”
Door Marianne Knol op maandag 27 jun 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze van de keuken. Leuke ideeën waar wij zelf niet aan gedacht hebben. Duidelijke beschrijving voor de voorbereidingen. goed en vriendelijke vaklui bij het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keurig en vakkundig”
Door Alexandra Stoiber op dinsdag 21 jun 2016 '16
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Küchenhaus Ekelhoff in Nordhorn. In ons vorige huis hadden we daar ook de keuken gekocht. De service en het vrijblijvend meedenken vinden wij zeer aangenaam, ook vragen die wij later nog hadden werden correct en snel beantwoord. Het plaatsen werd door vakkundige mannen keurig gedaan.
Keuken met bar
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super geholpen”
Door Karin Reurink op donderdag 26 mei 2016 '16
Wij zijn vanaf het begin tot het eind super goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. De mensen van het plaatsen van de keuken lossen de problemen die ze tegen komen direct op. ik raad iedereen aan om naar Kuechenhaus Ekelhof te gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Familie Haverkate op maandag 16 mei 2016 '16
Mooie keuken zeer tevreden. Wij hebben in november 2015 een keuken uitgezocht en kregen daarbij zeer deskundig en goed advies van de heer Ekelhoff sr. Inmiddels is de keuken geplaatst tot onze volle tevredenheid, in 1 dag door erg ervaren, uiterst secure en nette keukenmonteurs, Holger Hoesmann en Julian Sudermann. Wij zijn zeer tevreden en genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door R Postma op donderdag 12 mei 2016 '16
Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel! Klantgericht meedenken. Top service! In een woord TOP. De volgende keuken koop ik zeker weer bij Kuechenhaus Ekelhoff. Ik raad een ieder aan om zeker een keer langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Els Schoordijk op donderdag 28 apr 2016 '16
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben kwamen we terecht bij deze zaak. We werden zeer goed geholpen bij het maken van de goede keuze. We kregen een mooie tekening van de nieuwe keuken met de daarbij behorende offerte. Nadat we besloten hadden om deze keuken bij hen te bestellen werd alles keurig op gemeten en werd de nieuwe keuken door 2 goede monteurs geplaatst. Ze werkten zeer nauwkeurig en netjes. Ook lieten ze alles netjes achter. We kregen goede uitleg over het onderhoud van de inbouw apparatuur. Na enige tijd werden we 2 keer gebeld met de vraag of we tevreden waren over de nieuwe keuken. Dit stelden we erg op prijs. Wij zijn dus erg tevreden over deze zaak en zullen deze dan ook zeker aanraden. Met vriendelijke groet, Els Schoordijk
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super service”
Door Fam JG Baas op zondag 24 apr 2016 '16
Super service en perfecte keuken top geplaatst:
1) Zeer prettige verkoper die luistert ipv verkoopt
2) Voor installatie keuken opgemeten in NL om niets aan toeval over te laten
3) Als bij installatie dan toch nog teruggekomen moet worden, vindt service super plaats en klant wordt goed geinformeerd
4) After sales om te borgen dat keuken perfect werkt
Kortom, zeer ervaren in NL keukens verkopen en plaatsen. Super service en zeer gericht op client.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Van den Bosch op zaterdag 16 apr 2016 '16
Zowel in advies, prijs en meedenken hebben we een hele mooi keuken uitgezocht. De installatie is zeer deskundig gedaan en bij het leveren van het keukenblad werd alles opnieuw keurig afgesteld. Ook een deurtje waar een kleine beschadiging op zat, waarvan we niet wisten of die bij levering was ontstaan of door ons werd kosteloos vervangen. Nazorg is ook prima. Heb al paar vrienden naar ekelhof geadviseerd, z'n ook dik tevreden.
Keuken met apart keukeneiland
Keuken met apart keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Professionele benadering”
Door Fam Boogaard op zondag 10 apr 2016 '16
Kuchenhaus Ekelhoff bestaat uit professionals die al hun afspraken nakomen en veel goedkoper zijn dan de Nederlandse keukenleveranciers. We hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff. We kregen onmiddellijk de prijzen te zien per keukenkastjes/apparaat en een tekening van de keuken. Het aanpassen van delen van het ontwerp was geen probleem zonder exorbitante meerkosten. Nu, bijna negen maanden na plaatsing, ziet de keuken er nog meer dan goed uit. Ze komen zelfs nog de kastjes en lades uitlijnen. We bevelen Kuchenhaus Ekelhoff dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Linda vd berg op woensdag 6 apr 2016 '16
Zeer goede service en een prachtige keuken! Via vrienden zijn we alweer bijna twee jaar geleden terecht gekomen bij Ekelhoff. Je kan er een leuk dagje uit van maken als je naar Duitsland gaat voor een bezoek aan Duitsland. Een prachtige showroom en een wat kleinere versie in het centrum. Wat een keuze! Maak van te voren wel even een afspraak, want je wilt na het zien van al dat moois meteen aan de slag. dhr. Palstring nam zeker de tijd voor je om naar al je wensen te luisteren. En kwam met goede en bruikbare tips. Thuis kregen we de tekeningen en offerte opgestuurd. Bijna niks meer gewijzigd, bestellen maar! Voorafgaand aan het plaatsen van de keuken, komt er een monteur langs om alles in te meten en af te stemmen. De monteurs die het hebben geplaatst werken goed, nauwkeurig en netjes. Ruimen alles na afloop op. De aftersales is ook prima, bellen na een paar maanden met de vraag of alles naar wens is. Maar ook eerder zijn ze goed bereikbaar voor commentaar en vragen. En is er wat loods? Geen probleem, en ze plannen een bezoek uit Duitsland in om langs te komen. Goede service! Ik zou zeggen, twijfel niet en ga op bezoek bij Kuechenhaus Ekelhoff
Greeploze hoekkeuken
Greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door M Wijnen op woensdag 16 mrt 2016 '16
Een gehele keuken plus apparatuur aangeschaft en echt super goed geholpen en geadviseerd tot aan het plaatsen aan toe en zelfs naar half jaar gebeld of alles nog naar wens is ik vind het een top service
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Weten goed wat de klant wil”
Door Folkert op zondag 6 mrt 2016 '16
Wij hebben in 2014 een nieuwe keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff gekocht. Tijdens onze oriëntatie waren wij zowel bij deze Duitse leverancier als bij lokale Nederlandse leveranciers geweest. Op afspraak hebben wij een tekening laten maken. Er is ruimschoots tijd genomen om onze wensen in een tekening om te zetten en de verschillende mogelijkheden en materialen bij de vele showroomkeukens te bekijken. Uitgaande van budget en nog enkele mogelijkheden is er direct een offerte gedaan. Na onderhandeling, en nog enkele aanpassingen, hebben wij elkaar diezelfde dag nog de hand geschud en zijn akkoord gegaan met het ontwerp en offerte. Na enkele dagen ontvingen wij de bouwtekeningen en het bestek van de keuken. Op enkele details na klopte alles. Op ons verzoek zijn wij nogmaals bij de leverancier op bezoek geweest om de materialen, apparatuur etc. te bekijken. Tot een bepaald moment konden er nog wijzigingen doorgevoerd worden.

De keuken is in de zomer van 2014 geleverd en geplaatst. Door zeer deskundig eigen vakmensen van het bedrijf is de keuken gemonteerd. Het merendeel van de keuken is op locatie geassembleerd. Helaas waren er een paar zaken die niet direct opgelost konden worden. Een frontje was helaas beschadigd, maar werd direct opnieuw besteld. Ook een kastje had de verkeerde scharnieren. De leverancier heeft ons goed op de hoogte gehouden over de verdere voortgang en in overleg is toen alles in één keer weer in orde gemaakt. In het eerste jaar zijn wij een aantal malen door de leverancier gebeld om te vragen of alles nog naar wens was, een prima after sales. Helaas moest in het eerste jaar een frontje opnieuw gemonteerd worden, hier heeft het bedrijf snel actie op ondernomen. Wij hebben de keuken (muuropstelling en kookeiland) nu ruim anderhalf jaar in bezit. Wij kunnen niet anders zeggen dat het een oerdegelijke goede keuken is. Alles werkt naar behoren, er is nog geen kastdeurtje scheef gaan hangen. Wij zijn goed voorgelicht door het bedrijf. De verkopers weten goed wat een Nederlandse klant wil.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zelf ook weer aangeraden”
Door Harrold Dost op zondag 7 feb 2016 '16
Wij zijn zeer gastvrij ontvangen bij Kuechenhaus Ekelhoff. Wij hadden al een keukenopstelling in gedachten echter Dhr Palstring die ons heeft geholpen is zelf aan de slag gegaan en heeft onze droomkeuken tot grote tevredenheid gerealiseerd! Wij hebben het Kuechenhaus Ekelhoff aan meerdere personen aangeraden en een aantal hiervan heeft er ook een keuken gekocht!
nieuwe keuken van Ekelhoff
nieuwe keuken van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken van Ekelhoff is aanbevolen”
Door Fam Dingeldein op dinsdag 26 jan 2016 '16
Wij dachten op koningsdag vorig jaar,laten we eens een rondje keukenwinkels kijken,begonnen bij Ekelhofff.....En gebleven! Hadden geen afspraak, alle verkopers waren bezet, werden toen naar het centrum gestuurd daar hadden ze nog een plek vrij! Zo gezegd zo gedaan,gelijk geholpen, ze hebben naar onze wensen geluisterd en gelijk aan de slag gegaan,met ontwerp,enz enz en vervolgens 4 uur later hadden we de keuken van onze dromen uitgezocht! Onze complimenten! Correct geholpen, heerlijk hapje gegeten toen we ff moesten wachten...en dan over de levertijd van de keuken,moest eigenlijk best snel en zelfs dat was geen probleem! De monteurs vonden wij zeer correct,netjes,vriendelijk en ze hebben alles in 1 dag geplaatst,Super! Kortom ik kan iedereen een keuken aanbevelen van Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Optimaal”
Door Max Tjaden op vrijdag 22 jan 2016 '16
Onze ervaringen met Kuechenhaus Ekelhoff zijn louter goed. De service is uitstekend, dat begint al als je de winkel binnen loopt en aan kan schuiven in de keuken voor een vers hapje eten. De begeleiding in de keuzes, die heel ruim zijn, is ook super. Eénmaal een keuze gemaakt en ze komen langs om de keuken te plaatsen, zijn de mannen heel vakkundig en super flexibel. Daarna is de afhandeling ook optimaal, niet alles ging in één keer goed, maar de nazorg is zeer goed te noemen. Kortom,, wij raden een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Kuechenhaus in Ekelhoff.
Keuken met keukeneiland
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader om afspraak te maken”
Door Familie Van der Meulen op dinsdag 15 dec 2015 '15
Na diverse adviezen van vrienden en familie om de keuken in Duitsland te bestellen zijn we bij Küchenhaus Ekelhoff in Nordhorn langsgegaan. Zonder afspraak zijn we op een zaterdag de winkel in het centrum van Nordhorn ingelopen en werden we verrast door de gezellige sfeer en de luchtjes van de lekkernijen die ter plekke werden gemaak. We werden vriendelijk welkom geheten en er werd ons gevraagd of we een afspraak hadden. Dat hadden we niet maar we mochten natuurlijk wel rondkijken en als we een afspraak wilde maken dat kon dat in de winkel of later telefonisch.
We zijn ook nog even gaan kijken bij Küchenland (ook van Ekelhoff) iets verderop. Wat een keuze! We hebben een paar dagen later een afspraak gemaakt om samen met een adviseur van Ekelhoff onze wensen en ideeën uit te werken en wellicht tot een keuze te komen. In het gesprek werd ons eerst gevraagd wat voor “kokers” / “keukengebruikers” we zijn. Zeer positief was dat er uitgebreid de tijd werd genomen, om niet alleen de tekening te maken, maar ook diverse voorbeelden te bekijken in de showroom. Het meedenken en de ervaring van de adviseur voelden goed. Verschillende opties werden uitgebreid toegelicht en uitgelegd. Na een tweede afspraak hebben we ons “keukenplaatje” samen met (dezelfde) adviseur compleet gemaakt en definitief ingevuld, daarbij ook rekening houdend met het beschikbare budget. In januari 2015 is de keuken geplaatst door twee zeer vriendelijke en capabele monteurs, waarmee we na hun gedane arbeid samen hebben gegeten! Toen een paar weken later ook nog de op maat gemaakte glasplaat werd geplaatst was onze keuken af! Inmiddels genieten we er al bijna een jaar dag in, dag uit van. Wij raden een ieder die op zoek is naar een keuken aan om zeker ook een afspraak te maken bij de Firma Ekelhoff. Voor degene die denkt ojee, mijn Duits is niet zo best, wees gerust alles is bij ons in het Nederlands geregeld, zonder problemen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ideeen”
Door Lisette Bakker op dinsdag 8 dec 2015 '15
Terwijl we in eerste instantie precies wisten wat we wilden kwamen we in de winkel toch nog veel nieuwe ideeën tegen. Geïnspireerd door onze nieuwe ideeën en wensen gingen ze aan de slag met de tekening terwijl wij lekker mochten eten van het avondeten dat ze hadden klaargemaakt. Heerlijk! Toen de tekening klaar was hadden we direct van "Hé, dit is het!". Door nog wat praktische tips (o.a. over aanrechtblad, soort kastjes en "2e hands" apparaten) waren we het al snel over het bedrag eens. In tegenstelling tot de Nederlandse bedrijven was het hier veel gemakkelijker om prijs/kwaliteit aan te houden voor onze keuken. En gaven ze eerlijker tips! In februari 2016 is onze keuken geplaatst door Kuechenhaus Ekelhoff. Erg gezellige werklui! Goede service en goed waar voor je geld! En je kunt ze als Nederlander goed verstaan! Veel plezier van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ontzettend tevreden”
Door Shanna Meeusen op maandag 7 dec 2015 '15
In het najaar van 2014 hebben wij een keuken bij Ekelhoff gekocht die in het voorjaar van 2015 is geplaatst. Wij zijn ontzettend tevreden met de service en kwaliteit, en zowel de verkoper(s) als de medewerkers die de keuken kwamen plaatsen werkten erg professioneel. Nadien is er nog één keer een monteur langsgekomen omdat een deur van een kastje niet helemaal goed sloot, maar ook dit was snel en netjes geregeld. Al met al zijn wij erg tevreden en raden Ekelhoff zeker bij anderen aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer positief”
Door H.M. Baars op woensdag 2 dec 2015 '15
Wij hebben onze keuken, met watereiland en inbouw apparatuur daar gekocht. Alles werd op tijd geleverd. De monteurs werkten hard en kwamen de volgende dag terug om het af te maken. Alles was compleet en er was niets kapot. We werden regelmatig gebeld of het aan onze eisen voldeed. Zeer positief over de goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hoogwaardig afwerking tegen redelijke prijs”
Door Fam. Wesseling/Stroes op dinsdag 1 dec 2015 '15
Wat vooral gezegd moet worden is dat er een keuken bij ons is geplaatst met een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. In die zin, een hoogwaardig afgewerkte keuken tegen een hele redelijke prijs. Al onze wensen die we van te voren hadden konden in een ommezien bij het bezoek aan de showroom worden gerealiseerd. De levering, de nazorg, alles helemaal top. Klein punt van kritiek: De verkoper liet ons tijdens het bezoek geen keuze om te vertrekken zodat we ons konden beraden. Na bestelling was er gelukkig nog ruimte voor aanpassingen/veranderingen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bekwaam”
Door tevreden klant op maandag 30 nov 2015 '15
klantvriendelijk geholpen door dhr. Fleege, uiterst bekwame, nette en professionele monteurs die de keuken plaatsten en een zeer klantvriendelijke klantenservice. Vele malen beter dan de keukenbedrijven in Nederland waar je haast word gedwongen om direct te tekenen voor offertes en kortingen.
Ik zou Keuechenhaus Ekelhoff bij ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gemaakte afspraken worden prima nagekomen”
Door Petra Veldhuis op zondag 29 nov 2015 '15
Küchenhaus Ekelhoff komt de gemaakte afspraken prima na. Het plaatsen van de keuken verliep snel. Onvoorziene problemen werden ter plekke snel opgelost. Fijn was het dat we in het Nederlands konden communiceren. Ook na het plaatsen van de keuken, wordt je door Ekelhoff niet vergeten. De naservice wordt door hen prima uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Dick en Ria Korthuis op dinsdag 24 nov 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.Je wordt er goed geholpen door zeer vriendelijke en vakbekwame mensen.Er wordt met je mee gedacht en niets is ze teveel.Ook de monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam,goed Nederlands sprekend,en weten waar ze mee bezig zijn.Een aanrader, ook wat betreft de prijs. Kortom: alle lof voor Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Dhr. W.H. Ellenbroek op zondag 15 nov 2015 '15
Na ruim 22 jaar hebben wij in 2014 opnieuw een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff in Nordhorn. Ook deze keer kunnen wij niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de wijze waarop wij zowel in de winkel als tijdens de installatie door de medewerkers zijn behandeld. Zeer klantvriendelijk en zeer bekwaam. Ook de nazorg is voortreffelijk. Ook als er iets met de keuken is, wat altijd kan voorkomen, is de afhandeling prima in orde. En niet onbelangrijk, de prijzen zijn ook concurrerend met de markt in Nederland. De kwaliteit van de materialen zijn gewoon goed. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken dan ben jij ben hen aan het goede adres.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam. W. Hofstee op donderdag 12 nov 2015 '15
Wij zijn heel hartelijk ontvangen en ook goed geholpen. Wij zijn erg tevreden over de service in de winkel/showroom en ook de montage van de keuken werd degelijk uitgevoerd. Na plaatsing werden we gebled of we nog tevreden waren, al met al goede service. Kortom een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hele goede ervaring met dit bedrijf”
Door Myrna Stregels op donderdag 5 nov 2015 '15
Wij hebben meerdere keukenzaken bezocht voordat we in Nordhorn terecht kwamen en de prijs en de goede mond-tot-mond reclame deden ons besluiten onze keuken hier te kopen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! We hebben een paar kleine opstartproblemen gehad met o.a. een niet goed werkende Quooker en vaatwasser maar dit is allemaal snel en goed opgelost. De after sales bij dit bedrijf is heel erg goed! De medewerkers denken mee en komen ook daadwerkelijk terug op vragen of problemen als ze dat beloven. Ik zou aan iedereen aanraden hier een keuken te kopen, dit bedrijf maakt zijn beloftes waar en het loont echt om een keuken in Duitsland te kopen want het scheelt vreselijk veel geld met Nederland!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door de Jong op donderdag 15 okt 2015 '15
Fijn gesprek gehad in de winkel met iemand met echt veel ervaring en zeer kundig personeel. Levering verliep zeer vlot en we hebben een prachtige keuken! Klein probleempje gehad met de vaatwasser maar na 1 keer bellen werd er gelijk die week nog een monteur gestuurd en werd het keurig verholpen. Wij zijn zeer tevreden over Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische winkel”
Door H. kloeze op donderdag 1 okt 2015 '15
Kuechenhaus Ekelhoff is een fantastische grote winkel met veel keus. Ook is er een kok in de zaak die allerlei hapjes bereid en deze mogen geproefd worden (echt lekker). De verkoper was echt vriendelijk en heeft ons zeer goed geholpen. De levering en het plaatsen van onze keuken ging perfect. Precies in de week dat er is afgesproken. Na een jaar wordt je gebeld om te vragen als alles nog naar wens is, als er nog klachten zijn. Dus de service is perfect. Echt een aanrader om hier eens te kijken. Ook de prijs is zeer de moeite waard om te vergelijken met Nederland ( weet bijna zeker dat het goedkoper is) was bij ons ook het geval en het scheelde behoorlijk veel. Ook de inbouw apparatuur is goede kwaliteit.(Siemens) . Al met al supergoed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel positieve samenwerking”
Door Wilma Luggenhorst op maandag 21 sep 2015 '15
Wij hebben een volledige keuken bij Ekelhoff gekocht. In de showroom werden we heel prettig geholpen en geadviseerd. Er werd goed met ons meegedacht over de juiste indeling en daar kwam een mooi idee uit voort. Het resultaat is ook erg mooi geworden. En ontzettend prettig in gebruik. We hebben goede service van Ekelhoff ervaren. Ze kwamen nog terug om een spotje te vervangen die de schilder per ongeluk afgeschuurd had, zonder daar iets voor te rekenen. We mochten een wand op kosten van Ekelhoff over laten schilderen die de werkmannen per ongeluk wat vervuild hadden. De contacten hierover verliepen heel soepel. Kortom; een hele positieve samenwerking en we zouden het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Minpunten vallen niet te noemen”
Door B.G. Heikens op donderdag 17 sep 2015 '15
Wij hebben een supermooie keuken gekregen met een super service. Als er wat is qua vraag of opmerking wordt er door Ekelhoff direct en goed op gereageerd. Minpunten kan ik gewoon niet noemen. Omdat deze er niet zijn!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Chapeau”
Door Carla Krenning op donderdag 17 sep 2015 '15
Mijn ervaring met Ekelhff is lovend. Geholpen door dhr Ekelhoff sr.
Dit contact liep uitstekend. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren prettige, beleefde, harde werkers. Alles klopte aan de levering, chapeau! Zal jullie bedrijf zeker promoten bij "keukenzoekers"
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Helmi Kranenburg op donderdag 17 sep 2015 '15
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij terecht gekomen bij Kuechenhaus Ekelhoff. Zelf hadden we al een idee over de inrichting van de keuken en bij het verder uitdenken en invullen van onze wensen zijn we uitstekend geholpen door de verkoper. Hij heeft een enorme kennis van zaken en is goed op de hoogte van de mogelijkheden van de diverse uitvoeringen van keukens. Wij hebben ruim de tijd gekregen om al onze wensen door te spreken en bij het 2e gesprek lagen de tekeningen en uitvoerige offerte voor ons klaar. Bij het plaatsen van de keuken heeft het technische team heel hard en keurig gewerkt. Ook communicatie ging prima, de heren spreken goed Nederlands. Voor een goed advies en goede service ben je bij de firma Ekelhoff aan het goede adres, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Organisatie tot in de puntjes”
Door R. Zimmerman op woensdag 16 sep 2015 '15
Onze verkoper dhr. Ekelhoff heeft in een aangename ontmoeting onze wensen heel duidelijk vorm gegeven. De keuken heeft precies de uitstraling en funtionaliteiten waar naar we zochten en we gebruiken de keuken dan ook met veel plezier. Waar het bij andere keukenhuizen stuk liep op "onmogelijkheden" word hier vooral in oplossingen gedacht. De ervaring en het meedenken van de verkoper zijn punten waarop Ekelhoff erg hoog heeft gescoord. Daarnaast is de communicatie naar de oplevering toe en de nazorg tot in de puntjes georganiseerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vlekkeloos”
Door F. de Leeuw op vrijdag 4 sep 2015 '15
Na enkele teleurstellende bezoeken aan Nederlandse keukenwinkels waar de aanbetaling en handtekening het belangrijkste onderdeel van de gesprekken was en de keuken zelf op de tweede plaats kwam, zijn wij terecht gekomen bij Kuechenhaus Ekelhoff te Nordhorn. Wij hadden vooraf al onze keuze voor de apparatuur gemaakt door ons te laten informeren en adviseren bij Siemens in Hoofddorp en Miele in Vianen. Bij Kuechenhaus Ekelhoff werden wij op een bijzonder vriendelijke professionele wijze zeer correct geholpen door een Nederlands sprekende verkoper (Hr. Fleege) die zonder enige vorm van beÏnvloeding of opdringerigheid ons de keuzes liet maken met als resultaat dat wij een keuken gekocht hebben voor een concurrerende prijs zonder grote aanbetaling. Levering en plaatsing gingen in onderling overleg en verliepen vlekkeloos. Al met al een echte aanrader om, na afspraak, in Nordhorn langs te gaan en je daar te laten adviseren als je van plan bent een keuken aan te schaffen. een showroom vol prachtige keukens voor een voor Nederlandse begrippen gematigde prijs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verademing”
Door Paul Platenkamp op donderdag 13 aug 2015 '15
Na lang in Nederland kwamen we bij Ekelhoff terecht en dat was een verademing in vergelijk met de agressieve Nederlandse verkopers: geen druk, goed advies en uiteraard zeer goede kwaliteit keukens. Nu een jaar na levering zijn wij nog steeds zeer tevreden met onze keuze.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Rob op donderdag 6 aug 2015 '15
Heel erg tevreden met de keuken. De service tijdens de verkoop en tijdens de montage was super. Iedereen was heel erg vriendelijk en denkt goed mee over wat je wel en niet nodig hebt. Ik zou ze zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door R. Koster op woensdag 5 aug 2015 '15
Na drie keer een afspraak te hebben gehad bij De Keukenkampioen wat uiteindelijk niets opleverde toch maar naar Duitsland gereden. Eerste afspraak een indeling gemaakt, spullen uitgezocht. Zeer goed geholpen. Daarna kregen we alles 3d thuisgestuurd. Tweede afspraak het financiele gedeelte en de puntjes op de 'i' gezet. De keuken is zeer professioneel en goed gemonteerd. De monteurs hebben ook heel netjes gewerkt. Echt perfect! Helemaal niets op aan te merken. Ik kan Ekelhoff iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Pascale Bus op woensdag 1 jul 2015 '15
Zowel zeer tevreden over het plaatsen als de after sales service.
Afwerking is geweldig, letten op details en komen afspraken na. Wij hebben achteraf nog een vensterbank genomen bij het keukenraam hetzelfde als het blad. Komen het dan wederom netjes inmeten en monteren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“5 sterren voor de kwaliteit en service”
Door A.Vos op dinsdag 30 jun 2015 '15
De goede berichten die we eerder hoorden over de keukens van Ekelhoff zijn ook voor ons werkelijkheid geworden. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, die zou passen in de woonkeuken van ons aangekochte huis, zijn we door de heer Ekelhoff zèlf op een prettige en vakkundige wijze geholpen. Ook was er een goed overleg met de aannemer om de uitgezochte keuken volgens wens te kunnen plaatsen na het gereedkomen van de bouwwerkzaamheden. We voelden ons als klant de koning te rijk toen we bij ons eerste bezoek met de taxi van het parkeerterrein in Nordhorn werden opgehaald en werden afgezet voor de schitterende zaak (het keuchenhaus) in het autovrije winkelcentrum. Deze zaak bood alle mogelijkheden om keukens en accessoires met elkaar te vergelijken. Voor de uiteindelijke keuze kregen we ruimschoots de tijd. Twee volle dagen werden daarvoor uitgetrokken ! Ook de levering was op tijd en het plaatsen van de keuken door de medewerkers gebeurde op een vakkundige en correcte manier zonder rommel achter te laten. De problemen die we naderhand ondervonden met de magnetron en het koffiezetapparaat werden snel en tot volle tevredenheid verholpen. Al met al geven we de firma Ekelhoff 5 sterren voor de geleverde kwaliteit en service!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service en klantgerichtheid hoog in het vaandel”
Door Corine Jagerman op zondag 21 jun 2015 '15
Geweldig! Na een teleurstellende ervaring met een groot nederlands keukenbedrijf twee jaar geleden, nu dit bedrijf ingeschakeld voor onze nieuwe woning. Perfecte service, keurig afgewerkt, het huis netjes opgeruimd achtergelaten, creatieve oplossingen ter plekke in plaats van excuses die het vorige bedrijf had bij onverwachte situaties. Ekelhoff heeft service en klantgerichtheid nog hoog in het vaandel staan. En de prijs was aangenaam laag.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meer dan waard”
Door Familie Tacken op woensdag 17 jun 2015 '15
Het begon met zeer rustige en professionele begeleiding bij de keuze door de heer Fleege. Het plaatsen is volgens planning, vakkundig gedaan en in een keer goed. Heel klantvriendelijk en de reis van twee uur meer dan waard. Echte aanrader!

Eerdere ervaring ontvangen op 16 juni 2015: Wij zijn heel deskundig geadviseerd. Daar werd ruim de tijd voor genomen. De keuken is op een hele nette wijze geheel volgens afspraken geplaatst. Een ladefrontje had een kleine beschadiging. Die is na melding vlot vervangen. Keurig opgelost. Wij zijn al met al zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geregeld”
Door van der voort op woensdag 10 jun 2015 '15
Alles is goed geregeld bij Ekelhof, vanaf het eerste gesprek bij het uitzoeken van de keuken tot zelfs nog na de plaatsing! Dus als je een nieuwe keuken nodig heb ga eens even bij Ekelhof lang, je wordt er prettig en vakkundig geholpen, ze spreken nederlands en hebben veel keus uit prachtige keukens.
wij genieten volop van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super tevreden”
Door Hans Berger op donderdag 28 mei 2015 '15
De nieuwe keuken is nu bijna een jaar in mijn bezit. Ben echt super tevreden. Na menig uur bij 'de keukengroep van Nederland' te hebben doorgebracht, naar Nordhorn afgereisd. Wat een verademing! Prachtig ontwerp, klasse materiaal, zeer vakkundige montage en prima aftersales. En nee ... ik heb geen aandelen in het bedrijf. Gewoon klasse!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Installatie en aftersales is top”
Door Danny & Marielle op maandag 25 mei 2015 '15
Sinds dit jaar hebben wij een keuken van Kuchenland. De keuken is precies zoals we in gedachten hadden. Na een klein ritje naar Duitsland, werden wij zeer prettig ontvangen en geholpen door een zeer ervaren medewerker. Terwijl zij bezig waren met de offerte konden wij naar een showroom keuken gaan waar daadwerkelijk werd gekookt. Echt top. De installatie en aftersales is top. Zeer adequaat. We zijn zeer tevreden en hebben een hoop plezier van de nieuwe keuken
Hoi,super gaaf om jullie ervaringen te lezen Mijn vrouw en ik gaan binnenkort naar duitsland voor keukens kijken. Maar zijn er benieuwd naar de soort kastjes die jullie hebben gekozen. Het is hoogglans, maar van een speciaal merk? REACTIE VAN RALF
Het merk van de keuken is contur. De kasten zijn gespoten hoogglans wit. Ietsje duurder maar beter REACTIE VAN DANNY
Mag ik heel onbeleefd vragen wat jullie kwijt waren aan deze kasten wand incl. materiaal neem aan dat er ook een koel/vries combinatie in zit? REACTIE VAN TIMO
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed”
Door Demir op donderdag 14 mei 2015 '15
wij kochten een keuken. De keus was enorm en bijna alles stond in de showroom. De verkoper nam alle tijd voor ons. Alle wensen werden gehoord. De keuken is precies zoals afgesproken. De levering was precies op tijd. De bouwers waren ook zeer vriendelijk en echte vaklui. Dachten mee en gaven goed advies.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes”
Door Familie H Wind op woensdag 13 mei 2015 '15
vorig jaar hebben we een keuken gekocht bij dit bedrijf. Wij zijn heel netjes en vriendelijk geholpen, kregen goede adviezen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Wij zijn dan ook zeer tevreden, alle afspraken werden keurig nagekomen en de keuken is netjes geleverd en geplaatst. Er was tijdens het plaatsen overleg en de mensen die de keuken plaatsen deden hun werk heel netjes. Wij zouden dan ook iedereen aanraden bij dit bedrijf hun keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Supertevreden over hele traject”
Door Familie Bouwens op dinsdag 12 mei 2015 '15
Wij hebben in september 2014 onze nieuwe keuken gekocht bij Kuchenhaus Ekelhoff. Er is een groot en gevarieerd aanbod waardoor de keuze heel lastig lijkt. Maar geholpen door het deskundig advies kwamen we stap voor stap verder totdat we de keuken naar onze smaak hadden samengesteld. Tussen de bedrijven door nog genoten van een warme maaltijd. Uiteindelijk om 16.00 uur naar huis vertrokken. Het is zeker op zaterdag verstandig een afspraak te maken, wij waren bijna de hele zaterdag zoet. Wat overigens geen probleem is, er werd alle tijd voor ons genomen. Ook de montage van de keuken is heel goed verlopen. De monteurs waren echte vaklui, spreken goed Nederlands en zeer beleefd. We zijn over het hele traject supertevreden. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. We moesten er een stuk voor rijden maar hebben daar absoluut geen spijt van gehad!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door M. Droog op zondag 10 mei 2015 '15
Wij hebben wederom een super-ervaring gehad bij de aankoop van onze nieuwe keuken in een bestaand huis. Er was nogal wat meetwerk voor nodig , maar dit werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. Er werd altijd precies volgens afspraak gewerkt .We zijn zeer tevreden met het resultaat en ook de zorgvuldigheid met plaatsen en de nazorg als bijzonder goed ervaren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wat een ervaring”
Door Natasja op zondag 26 apr 2015 '15
Voor ons nieuwbouw huis op zoek naar een complete keuken. Dankzij een collega hier terecht gekomen. Het was een flinke rit maar zeker de moeite waard!! Je wordt niet gezien als een persoon met een zak geld maar echt als klant. Wij hadden geen afspraak maar konden in een gedeelte waar ze koffie, thee, limonades en verschillende hapjes klaar stonden plaats nemen en werden dan vanzelf geholpen. De desbetreffende heer van het bedrijf kwam ons halen, na besproken te hebben hoeveel ruimte en wat onze wensen waren, liepen we door de showroom om te kijken wat we mooi en praktisch vonden en hoe hij dat in een keuken kon passen. Nadat alles duidelijk was konden wij iets eten bij de show keuken die ze daar hadden. Daar stonden een tweetal dames van alles te bereiden. Na een uurtje kwam onze verkoper ons halen en had hij tekeningen klaar. Zelfs 3D tekeningen! Deze man is naar ons idee geen keuken verkoper maar een keuken ontwerper! Een echte keuken architect. Service en kwaliteit is echt super! Daar kunnen de Nederlandse winkel nog wel iets van leren
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Probleemloos”
Door Riet Alderkamp op donderdag 16 apr 2015 '15
We gingen verhuizen,er werd verbouwd en er moest een keuken komen in de nieuwe aanbouw. Op advies van vrienden gingen we naar Ekelhoff. We werden prettig en professioneel geholpen, er werd met ons meegedacht. De aanbouw was klaar en er bleek een muur dikker te zijn dan was afgesproken. Geen probleem, de tekening van de keuken werd aangepast. Op de dag van plaatsing waren er 's morgens om 8.30 uur 3 monteurs aanwezig, prettige professionele mensen.'s Avonds om 18.30 uur vertrokken ze en was de keuken klaar. Later bleek één deurtje een kleine beschadiging te hebben, werd probleemloos vervangen. Ook mocht ik met een vriendin naar een kookavond om met de stoomoven te leren werken. Opnieuw royale, gastvrije ontvangst.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gastvrijheid en service”
Door Schortinghuis op maandag 6 apr 2015 '15
Na een gesprek met vrienden over onze moeizame zoektocht naar een keuken, werd ons geadviseerd om naar Kuechenhaus Ekelhoff te gaan. Wij besloten het advies op te volgen, met het idee in ons achterhoofd dat het opnieuw een hele uitdaging zou worden. Echter, tot onze grote verrassing stonden wij binnen vier uur buiten en mét de keuken van onze dromen. Opvallend vonden wij de enorme gastvrijheid en service, maar nog meer de transparantie over kosten en producten. Ook het meedenken met praktische zaken als 'geen hoge kasten bij het raam, omdat daardoor minder licht binnenkomt', was bijzonder prettig. Hoewel wij er op hadden gerekend, leverde de levering en montage tot onze grote verbazing geen enkele problemen op. Een enorme opluchting tijdens een verhuizing, waarbij enorm veel op je afkomt. In de toekomst zouden wij zeker teruggaan en inmiddels adviseren wij onze familie en vrienden ook om eens een kijkje te nemen in Duitsland.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen druk”
Door Rene op zaterdag 28 mrt 2015 '15
Nederland te dure offertes, die als je dreigde weg te lopen alleen maar lager werden, en vooral druk uitoefenen om te tekenen. In Duitsland bij Kuchenhaus Ekelhoff geen druk, men nam rustig de tijd en aan het eind van de middag hadden we een tekening met onze droomkeuken, betere kwaliteit apparatuur dan in NL en een goede prijs. Daarna veel contact gehad over de mail, en alles werd dezelfde dag beantwoord. Voordat de keuken werd geplaatst, hadden we al wat aannemers over de vloer gehad, en waar zit nu het verschil. Nederlandse bedrijven doen hun ding en laten ons met de rotzooi zitten. Medewerkers van Kuchenhaus Ekelhoff sorteren al het vuil en nemen het mee terug. Resultaat een opgeruimde keuken welke bijna gebruikt kon worden. Waarom niet direct, omdat de monteurs uit Duitsland geen gas aansluiten. Kortom goede service en prijs en een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakkundig”
Door van Wijk op dinsdag 24 mrt 2015 '15
We hadden voor onze nieuwbouwwoning een keuken nodig. Na bij een aantal keukenleveranciers te zijn geweest, kregen we een goede indruk van wat we graag wilden. In Nederland zijn een aantal keukenbedrijven actief die strooien met kortingen en loze beloftes. Dat wilden wij niet en gingen op zoek naar een keukenleverancier in Duitsland. We werden ontvangen in een mooie showroom met veel keuze en opstellingen waar we inspiratie op konden doen. Er werd goed meegedacht en ook goede adviezen gegeven. Laat u niet afschrikken door de Duitse taal, ze spreken prima Nederlands! In tegenstelling tot Nederlandse keukenleveranciers, komen ze in Duitsland meteen met een scherpe prijs. Dit voorkomt verwarring en het idee dat je direct moet beslissen voor "een hoge korting". De montage gebeurde ook op een manier waar ik blij van werd; rustig en precies. Waar bij onze buren de keuken er letterlijk "ingeramd" werd, namen ze bij ons de tijd. Ook punten die later nog nagelopen moesten worden, werd adequaat opgevolgd en een afspraak gemaakt. Ja, ze komen met eigen vakkundige monteurs uit Duitsland. Ik raad iedereen in mijn buurt/familie/vrienden ook aan om daar te gaan kijken! Samengevat:
- Mooie showroom met veel keuze en keukenopstellingen
- Goede adviezen van de verkopers
- Goede materialen en merken
- Montage en service uitstekend (eigen monteurs)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goede service”
Door Dick op vrijdag 13 mrt 2015 '15
Wij ware door een kennis doorverwezen naar Ekelhoff, na ons eerst elders georiënteerd te hebben. Transparante aanpak, zeer ruime keus, deskundig advies en zeer goede service, (inclusief nazorg). In tegenstelling tot in Nederland wordt het geen kortingsshow, maar krijg je direct inzicht in de prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakkundig, professioneel en echt verstand van keukens”
Door Olaf op maandag 9 mrt 2015 '15
Ik ben een amateur kok die graag de ruimte heeft om lekker te kokkerellen. Na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk gekozen om onze woning drastisch te verbouwen om een nieuwe keuken te kunnen verwezenlijken. Natuurlijk steek je ook je licht op bij de vele keukenleveranciers in Nederland met wisselende ervaringen over benadering van de klant. Mijn ouders hebben ca 20 jaar geleden naar volle tevredenheid een keuken aangeschaft bij Küchenhaus Ekelhoff. Voornamelijk hun eigen monteurs gaven daarin de doorslag. Vakbekwame, hardwerkende professionals die ruime ervaring hebben in het plaatsen van de keuken. Dus mijn ouders hadden ons aangeraden om eens naar Küchenhaus Ekelhoff te gaan voor een oriënterend gesprek. Zodoende de afspraak gemaakt met het verzoek of wij dezelfde adviseur zouden mogen spreken. Dat was de heer Ekelhoff sr zelf. Aangezien wij niet om de hoek wonen hebben we dit gecombineerd met een overnachting in Nordhorn. De volgende ochtend (een zaterdag), volledig uitgerust en met goede moed naar het centrum gelopen. We werden hartelijk ontvangen en aangezien we iets aan de vroege kant waren hebben we wat indrukken opgedaan in de showroom. In een zeer constructief gesprek waarin we gedachten met elkaar uitwisselden hebben we een aantal keuzes gemaakt m.b.t. kleur, afwerking en keukenblad. Wat lastiger voor ons was is de keuze die we hadden in apparatuur. We wisten op hoofdlijnen wel wat we graag wilden hebben. Een van de belangrijkste punten voor mij was een kookplaat waarvan de bediening aan de voorkant zit. Wat ik daarin niet wilde is een losse kooktafel zoals bv de boretti’s. Hier werd de uitdaging toch erg groot voor Ekelhoff want dat was er niet zo een twee drie. Andere uitdaging was onze kastenwand met daarin een wijnkoelkast. Nadat we 4 uur verder waren met nog een aantal open puntjes hebben we nog aangegeven dat buiten de keuken we ook een meubel wilden hebben voor onze woonkamer in een gelijkende stijl. Nadat we nog een fijne lunch hadden genuttigd bij Küchenhaus Ekelhoff zijn we even langs Küchenland Ekelhoff gegaan. Deze showroom is enorm en kan je veel extra indrukken geven. Gelukkig ook voor ons. Hier liep ik tegen mijn kookplaat aan en wel die van Gaggenau Gaskookplaat CG 492 (geen idee van de prijs op dat moment). Ook de door ons gewenste wijnklimaatkast stond er. Uiteindelijk al onze wensen kenbaar gemaakt en deze zijn zeer goed uitgewerkt. We hebben een vervolg afspraak gemaakt nadat er bij ons thuis was ingemeten. Alle details m.b.t. tot apparatuur goed besproken en ook tot een ontwerp van onze woonkamerkast gekomen. Tekeningen op schaal en ook als 3D impressie netjes toegezonden gekregen per mail en per post met daarop ook aangegeven waar welke aansluitpunten zaten m.b.t. elektra, water en gas. Let wel op, in tegenstelling tot in Nederland sluit Ekelhoff (en volgens mij geen enkele Duitse leverancier) het water en gas aan. Dat zal je dus zelf moeten doen of door een installateur! Al met al een intensief voortraject waarin je zaken goed met elkaar dient af te stemmen. Voor de in productiename van onze keuken hadden we nog een aantal noodzakelijke wijzigingen die effect hadden op o.a. het blad. Deze zijn uiteindelijk nog netjes aangepast. En gelukkig maar want anders had onze keuken niet gepast. Omdat we nog in de verbouwing zaten is er nogmaals een meettechnieker langs geweest die alles tot op de mm heeft gemeten. Zeer pragmatische man die even kritisch naar de situatie heeft gekeken en maar goed ook. Hij heeft nog een laatste wijziging aangebracht. Uiteindelijk de plaatsing. Met een vrachtwagen vol meubeldelen en apparatuur gingen er 4 monteurs aan de slag. Drie dagen lang werd er hard gebuffeld door de mannen en werd onze keuken zeer vakkundig gemonteerd. Er was nog een aantal zaken dat volgens de monteurs nog niet op orde was door beschadigingen. Ook een plint was niet naar hun zin en er waren niet de juiste korven geleverd voor de voorraadkast. Uiteindelijk zijn die zaken bij ons geleverd en de plint netjes gemonteerd. Ook de glaswand die na plaatsing is ingemeten werd toen geleverd en gemonteerd. De keuken is geheel naar onze zin met alle apparatuur die wij graag wilden. We zullen jaren lang plezier van onze keuken hebben, daar zijn we van overtuigd. En toen een van de deurdrangers van onze wijnklimaatkast niet werkte zoals het zou moeten heeft Ekelhoff dit keurig en naar volle tevredenheid voor ons opgelost. Al met al zijn we in het gehele traject zeer te spreken over de aanpak en de constructieve wijze van Küchenhaus Ekelhoff. Wij kunnen Küchenhaus Ekelhoff dan ook bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Superservice, snel en precies”
Door Willem Kelders op maandag 9 mrt 2015 '15
Volledige nieuwe Bulthaup keuken gekocht voor 2/3 van de prijs in Nederland met de volledige toplijn van Miele als extra, waar we in Nederland de basismodellen voor dezelfde prijs kregen. Superservice, snel en precies. Afspraken worden stipt nagekomen. Uiteindelijk sloop er in het definitieve ontwerp een foutje waardoor het kookeiland net iets anders werd uitgevoerd dan de bedoeling was. Dit werd naar ieders tevredenheid met een flinke extra korting opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Mona Kempen op vrijdag 6 mrt 2015 '15
We zijn zeer goed geholpen. Er was een hele goede service en we werden verwend met lekkere koffie en taart! We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en hij staat schitterend in ons huis! Er was 1 minpuntje. De lichtbak onder de kastjes zat er niet direct bij en het duurde best lang totdat deze uiteindelijk werd geplaatst! Daar moesten we zelf nog achteraan bellen. Maar over het geheel genomen zijn we zeer tevreden over jullie mooie keukenkastjes!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een absolute aanrader”
Door Tim Busschops op maandag 23 feb 2015 '15
Afgelopen zomer hebben wij een keuken laten ontwerpen voor onze nieuwbouwwoning. Vanaf het moment van binnen lopen zijn we zeer hartelijk, geduldig en vooral deskundig geholpen. Waar wij ons afvroegen wat mogelijk was, werd er bij Ekelhoff vooral in kansen en oplossingen gedacht. I.c.m. kleurentekeningen en tastbare voorbeelden in de bijzonder complete winkel, kreeg onze droomkeuken al snel gestalte. De montage en service zijn vlekkeloos, volgens afspraak en super geregeld. De monteurs merkten zelf kleine oneffenheden op die wij zelf niet eens hadden opgemerkt om ze vervolgens direct te laten herstellen. Ook voor vragen per telefoon of mail, is Ekelhoff uitstekend bereikbaar. Een absolute aanrader en, in ons geval, aanzienlijk beter geprijsd dan in NL!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Echte Duitse puencktlichkeit”
Door Dick en Gea van Iterson op dinsdag 17 feb 2015 '15
Omdat wij wisten, dat wij in februari 2014 een nieuwe keuken nodig hadden, hebben wij ons eerst licht op gestoken,wat er al zo te koop was qua keukens,apparatuur,prijs, kwaliteit, service, enzovoort enzovoort. Het was ons snel duidelijk dat het Ekelhoff werd. Bekend ook van vrienden. Afspraak gemaakt met de heer Carsten Palstring. Dag voor uitgetrokken en eind van de dag was alles rond. De manier van ontvangst, benadering, luisteren en begrijpen wat je wensen zijn, wat je budget is. De keuken is februari 2014 geplaatst en alles was in een keer perfect tot en met het kleinste stukje graniet van de vensterbank. Monteurs waren zeer correct en geen kruimeltje rommel was er te vinden. Dit komt ook, doordat het eigen mensen van Ekelhoff zijn en geen in gehuurde losse werklui. Echte Duitse puencktlichkeit. De keuken staat nu een jaar en wij worden er iedere dag blijer van dat wij hem daar gekocht hebben. Een ieder is verbaasd over de afwerking en uitstraling er van. Mijn advies is dan ook , om hier een keuken te kopen,ook vanwege de aftersales. Onthou heel goed, dat geen bedrijf van kortingen en cadeautjes weg geven kan leven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Jeroen Roeloffzen op vrijdag 13 feb 2015 '15
Uitstekende service en alle ruimte in het eerste gesprek om alle vragen te stellen. Verder vanaf dat moment alles volgens afspraak verlopen. Heerlijk om dat mee te maken. Je voelt je weer klant. Montage en nazorg waren ook prima en tot nu toe bevalt de keuken uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer content”
Door J. Ridder op dinsdag 10 feb 2015 '15
Wij hebben in 2014 een keuken gekocht bij Ekelhoff en zijn zeer content met de aankoop. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben met de verkoper (wel doen!) neemt de verkoper ruim de tijd om je wensen te bespreken. De verkoper die wij hadden leek in eerste instantie wat nors maar door zijn ruime ervaring en goede inschatting wist hij redelijk vlot onze smaak te vertalen in een mooie keuken. Ook adviseerde hij om bepaalde onderdelen niet te kiezen en kwam dan met alternatieven die ook nog goedkoper waren. Het meest zijn wij te spreken over de onderhandeling. In Nederland is het vaak mogelijk om 30% van de prijs af te praten omdat het initiële bod onrealistisch hoog is. Bij Ekelhoff is de prijs de prijs. Niet goedkoop maar de prijs/kwaliteit verhouding is wel een stuk beter als onze ervaring bij een Nederlands keuken verkoper. De montage van de keuken was op tijd. Je merkt aan de verkopers dat zei de kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Het belang van een duurzame klantrelatie met goede mond op mond reclame is duidelijk bij elke werknemer bekend. Ook na de verkoop is Ekelhoff je niet vergeten. We worden gebeld met de vraag of we tevreden zijn en of we de werking van alle apparaten begrijpen. Verder worden we erop geattendeerd dat als er ooit problemen met de keuken zijn dat we contact kunnen opnemen en dat dit wordt verholpen. Kortom wij zijn een hele tevreden klant waar Nederlandse keukenboeren een voorbeeld aan kunnen en moeten nemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“zeer content met deze aankoop”
Door Gerrit Jan tD op dinsdag 3 feb 2015 '15
We hebben in Nederland een paar grotere keukenleveranciers bezocht en werden onmiddellijk geconfronteerd met de beperkte mogelijkheden en de druk die op ons werd uitgeoefend om nog dezelfde dag te beslissen en het contract te tekenen om voor een mooie korting in aanmerking te komen. Iets waar we op dat moment nog helemaal niet aan toe waren, we wisten immers nog niet eens hoe onze keuken er precies uit moest zien. Daarop zijn we naar Nordhorn gereden en hebben ons verbaasd over het grote aanbod keukens dat ons zeker geïnspireerd heeft. De deskundige verkoper heeft ons uitstekend begeleid en voor praktische ongemakken behoed en tegelijkertijd ook op veel nieuwe ideeën gebracht. Ook de zorgvuldigheid waarmee de keuken werd ingemeten willen we niet onvermeld laten. Op het laatste moment konden er nog aanpassingen worden gemaakt. Er werden zelfs vooraf onderdelen geleverd (geïntegreerde afzuigkap) waar de aannemer mee aan de slag kon. Op de afgesproken datum van levering werd alles geleverd en zeer nauwgezet geplaatst. Montage en after sales aandacht getuigen eveneens van Deutsche Gründlichkeit. Wij vonden het een verademing en een duidelijke aanrader om in Nordhorn een keuken te kopen die daarnaast ook nog eens aanmerkelijk goedkoper was! Een echte kwaliteitskeuken voor een zeer scherpe prijs! Tot de dag van vandaag zijn we zeer content met deze aankoop.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Creatieve keukenleverancier”
Door Ger Schaap op donderdag 29 jan 2015 '15
Wij hebben een hoogglans blauwe keuken met Siemens en Bosch apparatuur. Opvallend was de creativiteit van de verkoper. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt kwam hij al snel tot het uiteindelijke ontwerp. Hij adviseerde zonder enige druk alternatieven en liet het aan ons om daar een keuze in te maken. Alles werd goed doorgenomen zodat er geen onduidelijkheden meer waren. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de afspraken zijn nagekomen. De monteurs werkten zeer netjes en ruimden alles op. Bij een op maat gemaakte kast werd met ons goed overlegd. Achteraf bleek een AEG vriezer veel lawaai te maken. Na een berichtje over deze klacht kwamen medewerkers langs en na korte tijd werd de vriezer omgewisseld voor een stil exemplaar. AEG deed niets met onze klacht! Na een half jaar werd gebeld met de vraag of er nog vragen of problemen waren met de keuken. Alles werkt echter naar behoren. Klasse.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service”
Door H. Stroomberg op donderdag 29 jan 2015 '15
De busjes van de firma Ekelhoff veelvuldig op de Nederlandse snelweg zien rijden, daarmee was de interesse gewekt. Afspraak gemaakt en op de afgesproken dag op naar Nordhorn. Wat een mooie showroom en na een ronde door vele keukens het eerste gesprek, het was een dag vullend programma! Tweede afspraak gemaakt, nog meer creatieve ideeen, klantvriendelijk, goed luisterend en je het gevoel gevend dat je als klant belangrijk bent! Na de tweede afspraak naar huis gereden met een goed gevoel over de gekochte keuken. Bij het inmeten van de nieuwe keuken thuis door een medewerker van Ekelhoff kwam men er achter dat op de tekening niet alle maten klopten. Dit werd in de dagen erna door de verkoper prima opgelost zonder daarbij de kosten van het extra kastje en aanrechtblad in rekening te brengen! De levering ging prima, netjes afgeleverd, op tijd en vriendelijke chauffeurs. De volgende dag de montage, met vakmanschap en Duitse nauwkeurigheid en afwerking is de keuken geplaatst. Paar kleinigheden zijn enkele weken erna opgelost en lades en deurtjes nogmaals afgesteld voor een soepele sluiting dit i.v.m. de belading. De prijs van de apparatuur ligt in Duitsland toch iets lager en op een complete keuken maakt dit het verschil. Bij deze keukenleverancier geen agressieve verkooptechnieken of extra druk maar snel te beslissen voor extra korting, top! Wanneer je als leverancier de overtuiging hebt dat je een goed product verkoopt voor een eerlijke prijs is dit ook echt niet nodig! Kortom een prima prijs-kwaliteit-service verhouding! Een prima aftersales waar je terecht kunt met vragen enz. Kortom een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden met onze keuken!”
Door Sofia op donderdag 22 jan 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over de manier van benadering bij kuechenhaus. Onze wensen werden serieus genomen en de verkoper had echt geluisterd naar wat wij willen waarna hij een prachtige keuken heeft samengesteld. Niet zo opdringerig of van die standaard vekooppraatjes, dit was een verkoper die oprecht en met plezier zijn werk deed. Ook over de prijs zijn wij tevreden, vooral als we de prijs vergelijken met de prijzen in Nederland. Wij raden iedereen in onze omgeving aan om naar Ekelhoff te rijden want het is de moeite waard. Je gaat absoluut niet voor niks.
Landelijke hoekkeuken met losstaande smeg oven
Landelijke hoekkeuken met losstaande smeg oven
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Schitterende keuken!”
Door M. van der Lely op woensdag 21 jan 2015 '15
Door veel verhuizingen hebben wij vaker een keuken gekocht bij Kuchenhaus Ekelhof, en dat is niet voor niets! Degene die de keuken tekent en ontwerpt is al heel kundig, en stelt goede vragen, niets wordt vergeten. Overigens spreken alle medewerkers Nederlands. Het uitzoeken van alle onderdelen van de nieuwe keuken doe je erna, er is enorm veel keus en mogelijk. Dan tekent de verkoper een schets waarbij je het echt voor je ziet. Je kunt nog een en ander aanpassen, ze zijn daarin heel flexibel en denken steeds heel goed mee. En dan de prijsbepaling. Ook hierover wordt gepraat, gewikt en gewogen en gediscussieerd. En we moeten zeggen dat uiteindelijke we heel tevreden waren over de prijs/kwaliteit verhouding, dit is ook echt een pluspunt! Aan het eind van de dag ga je met een heel goed gevoel naar huis, en mocht er nog iets zijn, je kunt altijd bellen, ze zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. De monteurs komen later inmeten, de planning van levering klopt steeds weer, en bij montage zijn de monteurs ontzettend netjes, nauwkeurig en vriendelijk. Met als gevolg, een luxe, mooie, moderne keuken met alle luxe voor een goede prijs!
Super woonkeuken!
Super woonkeuken!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service, mooie keuken”
Door W.B. op maandag 19 jan 2015 '15
Tijdens de aankoop zijn wij op een prettige manier begeleid door de verkoper. Het verhaal was duidelijk, de opbouw van de offerte ook. De keuken is geheel volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Over het eindresultaat zijn wij zeer goed te spreken. Ook is het contact bij de na-zorg prettig. Mocht er in de toekomst nog een keer een keuken aangeschaft moeten worden, dan ga ik zeker weer bij Küchenhaus Ekelhof kijken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“nieuwe ervaring”
Door Keilholz op donderdag 18 dec 2014 '14
Vanaf het eerste kontakt kwam deze firma zeer professioneel over. Het eerste ontwerp beviel ons ook meteen. Bij de keuze van de inbouwapparatuur hebben wij onze eigen voorkeuren gehad, maar gelukkig werd er niet geprobeerd de huisvoorkeuren te kiezen. Het checken van de maatvoering was professioneel. De planning klopte helemaal. Het montagepersoneel was zeer vriendelijk en deskundig. Vooral was er oog voor de kleinste details.
Het hart van de keuken
Het hart van de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Qasa.nl”
Door E.Goedbloed op woensdag 17 dec 2014 '14
Wij hebben een complete keuken gekocht met inbouwapparatuur. De klantvriendelijkheid tijdens het uitzoeken van de keuken was zeer goed. We kregen goed advies en alles werd met veel geduld uitgelegd en konden we kleuren en materialen bekijken. In goede samenspraak is een offerte en tekening gemaakt. Dit was zeer duidelijk. De levertijd was wat er afgesproken was. De montage was vakkundig en zeer snel.
We hebben twee punten van kritiek: 1: Wijziging betreft de breedte van de keuken was ruim van te voren aangegeven. Dit had opgelost kunnen worden voor levering door de twee hoekpasstukken in te korten. In plaats hiervan is ter plaatse het keukenblad aan een zijde minder diep geworden.
2: Bij het afhangen van de afzuigkap is door de stuclaag aan de achterkant te ver geboord! Dit is niet naar tevredenheid opgelost door Ekelhoff.
Wij zouden Ekelhoff zeker aanraden aan anderen, prijs kwaliteit verhouding is goed.
Hoogglans inbouwkeuken
Hoogglans inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keukendroom.”
Door Lex en Rosalie op dinsdag 16 dec 2014 '14
In 1994 kochten wij de keuken voor ons nieuwe huis bij Küchenhaus Ekelhoff. Na 19 jaar gingen we weer op zoek naar een nieuwe keuken. Eigenlijk was het voor ons duidelijk dat we weer naar Küchenhaus Ekelhoff zouden gaan. Hoewel we eerst nog wat hebben rondgekeken. Het lijkt wel of je op iedere straathoek een keuken kunt kopen bij een keukenspecialist. Maar als we dan naar binnen gingen moesten we wel rap beslissen voor “een geweldige aanbieding”. Niet dus. We keken elkaar aan en hebben Küchenhaus Ekelhoff gebeld (gewoon in het Nederlands) voor een afspraak. Samen met de adviseur zijn we een ochtend op zoek geweest voor de beste, mooiste, slimste opstelling. Er werd goed met ons meegedacht en goed geadviseerd over nieuwe materialen en oplossingen. En dat zonder opdringerig te zijn. Het plaatsen van de keuken ging ook zoals verwacht probleemloos. Die monteurs zijn niet snel tevreden, echte vaklui. Onze oude Küchenhaus Ekelhoff keuken is heel netjes uitgebouwd en wordt opnieuw gebruikt omdat die er nog prima uitziet en alles het nog doet. O ja, in 2007 ging de (inbouw)afzuigkap kapot. Kan gebeuren. Op internet op zoek naar eenzelfde model; gevonden voor een beste prijs. Toen naar Küchenhaus Ekelhoff gebeld. Twee dagen later stonden ze voor de deur met een splinternieuwe voor de helft van het geld. Das klasse. Wij zijn super blij met onze keuken, hij past echt bij ons. Wij kunnen allen maar zeggen: maak een afspraak en ervaar het zelf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top-klasse!”
Door LvdW op dinsdag 16 dec 2014 '14
We werden goed en professioneel ontvangen in Nordhorn. Maar belangrijker: de keuken is uiteindelijk geplaatst en boven verwachting! Wat een klasse, daar kunnen nog vele vakmensen een voorbeeld aan nemen. De monteurs waren zeer deskundig en professioneel maar ook bescheiden harde werkers. Kan het iedereen aanraden. Heb ook (zeer) goede berichten over DB Keukens gehoord, maar heb je de reis naar Nordhorn in Duitsland er voor over dan kan ik hen van harte aanbevelen. Positief: kwaliteit + montage (top!) + prijs/kwaliteitsverhouding en goed advies. Negatief: eigenlijk niets (mss de grote afstand, je bent een dag kwijt), de after sales service mag nog wel ietjes adequater. Niet dat je geen antwoord krijgt of niet geholpen wordt, maar het bij het werken op dit niveau worden de eisen (tot grote hoogte) opgevoerd...! :)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door D Verhoek op zondag 14 dec 2014 '14
Mooie winkel en zeer vriendelijk en bekwaam geholpen door de verkoper. Ook de monteurs waren erg bekwaam en betrokken met de zaak, de keuken is in 2 lange dagen gemonteerd de tweede dag gingen de monteurs zelfs om 24:00 uur naar huis. Ook de nazorg verloopt prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden!”
Door Henk Koelewijn op woensdag 10 dec 2014 '14
Wij hebben een keuken gekocht. De keuken bestaat uit 4 grote kasten, een spoeleiland en een kookgedeelte. We hebben er de volgende apparaten bij gekocht: oven, combi-magnetron, koel- vries combinatie en afwasmachine. We zijn erg tevreden over de keuken. We stonden versteld van de grote keuze in de showroom. Daarbij werden we goed geholpen door de verkoper, je kunt namelijk makkelijk jezelf verliezen in alle keuzes. De montage ging volgens afspraak en de installateurs waren zeer correct. Ook de service is goed. De koelkastdeur was niet goed afgesteld, maar dit is gerepareerd. Het was geen probleem om een installateur uit Duitsland te laten komen! Kortom we zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Roderick op maandag 8 dec 2014 '14
Wij waren op zoek naar een keuken van 6 meter tegen één lange muur met alle apparatuur aan de muurkant en een eiland van maximaal 3 meter. In Nederland hadden we een keuken naar onze smaak van Sie Matic gezien, maar doordat we 2 verschillende soorten deurtjes/lades wilden, kwam de keuken uit in prijsklasse 7 i.p.v. 5, een groot verschil! Via vrienden kwamen we bij Ekelhof in Nordhorn terecht. Daar werd de keuken die we wilden onze keuken voor de prijs die we in ons hoofd hadden. Het verdere verloop was een prima ervaring, keuken vakkundig geïnstalleerd en door voorkomende mensen. Geen probleem als ze later nog eens terug moeten komen. Je wordt echt behandeld als klant!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende service, goede kwaliteit keuken”
Door Fam. Bus op woensdag 3 dec 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden met de service van Kuchenhaus Ekelhoff. We werden bij aankomst in de showroom hartelijk ontvangen door keukenadviseur Karsten Palstring. Met veel geduld en oog voor detail heeft hij onze keuken ontworpen. Wat wij erg fijn vonden was dat er in alles rekening werd gehouden met ons budget, welke we vooraf kenbaar hadden gemaakt. De heer Palstring is een keukenadviseur met veel ervaring en denkt daardoor ook buiten de kaders. Hij is goed verstaanbaar in het Nederlands en doet zijn werk met de nodige humor. Ook het plaatsen van de keuken is zeer professioneel gebeurd. Alle materialen waren aanwezig en er hoefde achteraf niets worden nageleverd. De monteurs hebben de keuken in twee dagen geplaatst. Een aantal weken nadat de keuken was geplaatst merkten we dat een aantal deurtjes niet meer helemaal recht hingen. Dat schijnt wel vaker voor te komen doordat de deurtjes bij gebruik pas echt gaan 'hangen' in de bevestigingen. Toen ik daarover belde werd er meteen een afspraak gemaakt met een monteur die op het moment dat het ons uitkwam de deurtjes weer recht heeft gehangen. Het enige wat wij kunnen aanmerken op Kuchenhaus is dat wij pas na het plaatsen van de order voor de keuken door kregen dat de monteurs die de keuken zouden komen plaatsen niet het water en gas zouden aansluiten. Tip voor Kuchenhaus zou zijn om dit bij Nederlandse klanten extra duidelijk te vermelden. Wij zouden echter iedereen aanraden om bij Kuchenhaus Ekelhoff een keuken te kopen. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. Zeker ook gezien de voordelige prijsstelling in vergelijking met Nederlandse keukenbedrijven. Overigens zijn de lunches die worden aangeboden tussen de middag in de showroom overheerlijk en de moeite waard om de afspraak voor of net na lunchtijd te plannen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Twee keukens gekocht !!”
Door Anneke van Vliet op dinsdag 18 nov 2014 '14
In 2007 kochten we een nieuwbouwhuis. De keuken gingen we bij Küchenland Ekelhoff uitzoeken en kopen. Dat was een positieve ervaring! We werden prettig ontvangen en de verkoper dacht ook echt met ons mee. Het resultaat was een prachtige keuken in ons nieuwe huis, waar we tot op de dag van vandaag veel plezier van hebben. We hebben ook een vakantiehuis aan zee en vorig jaar bedachten we, dat we daar ook wat zaken wilden vervangen en vernieuwen. De keuken was al bijna 20 jaar oud, dus een nieuwe keuken was zeker geen overbodige luxe .... We besloten al snel om weer naar Duitsland te gaan, omdat we zulke goed ervaringen hadden. Ook deze keuken kochten we bij jullie en de vele huurders, die ins ons vakantiehuis aan zee komen, zijn net zo enthousiast als wij zelf. De keuken heeft een luxe en prachtige uitstraling
en worden door iedereen met plezier gebruikt, ion ons gastenboek staan regelmatig complimenten te lezen! we maken dus graag een beetje reclame voor Ekelhoff ....
keuken in ons vakantiehuis (www.schouwseduin34.nl)
keuken in ons vakantiehuis (www.schouwseduin34.nl)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Het bestaat nog! Klantvriendelijk, professioneel en creatief.”
Door G. Lenselink op zondag 16 nov 2014 '14
Sinds een jaar genieten wij van onze nieuwe keuken. Via de website kwamen wij terecht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Het reizen hebben wij er graag voor over gehad, we werden telkens gastvrij onthaald en de klantvriendelijkheid is onovertroffen. Bij het uitzoeken en vormgeven van de keuken werden wij professioneel, geduldig en plezierig begeleid. Het resultaat is een zeer functionele keuken met een verrassend ontwerp van de heer Reineke. Onze keuken van Nieburg is modern, oogt ruimtelijk en heeft veel opbergmogelijkheden. De geadviseerde apparatuur is zeer functioneel: een plezier om in te werken! Een klantgerichte en voortreffelijke service bestaat nog! De installatie van de keuken gebeurde met grote precisie. Wat gecorrigeerd moest worden, werd zeer snel gedaan en vanuit het bedrijf geregeld. Een enkel telefoontje om te melden dat er een lade gesteld moest worden was genoeg: prompte service. Na enige tijd werden wij zelfs gebeld voor evaluatie. Kuechenhaus Ekelhoff is een betrouwbaar, klantgericht en zeer plezierig bedrijf met een grote collectie aan professionele keukens. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg teleurstellend + goedgemaakt”
Door AR op zondag 16 nov 2014 '14
Wij zijn gisteren met het plan een hele mooie keuken uit Duitsland te halen, vanuit het westen van Nederland naar Duitsland gereden. We hadden een afspraak gemaakt, ons was verteld dat de afspraak zo'n 3-4 uur zou duren. We waren op tijd, we mochten nog even door de showroom lopen om nog meer ideeën op te doen en toen begon het gesprek. De man noemde direct een veel hogere prijs dan wij in Nederland te horen kregen. Toen na menig aandringen dat we toch serieus waren, vroeg hij ons meer details om een tekening te maken. Deze details hebben we met hem doorgesproken, wij wisten nl al wat voor keuken indeling we willen. We wisten welk soort kastjes en welke apparatuur, alleen de merken weten wij nog niet. Na 45 min uitgelegd te hebben hoe wij graag onze keuken eruit wilden laten zien, gaf hij aan een tekening te gaan maken en dat we een uur later terug konden komen. Na dat uur had hij de potlood tekening van wat wij al hadden geschetst. Dus dat kwam overeen, mooi. Maar toen gaf hij aan dat ook al wisten wij wat voor kastjes en soort blad we wilden, het volgens hem echt vooral draait of we apparatuur van Miele of Siemens etc wilden. Dus we moesten thuis de boekjes maar doornemen en terugkomen. We hebben nog benadrukt dat dat voor ons wel erg omslachtig was, en we liever direct door wilden pakken, we hadden nu eenmaal een totale reistijd van 5 uur en hebben oppas moeten regelen. Maar volgens hem kon het echt niet dezelfde dag. Dus met een potloodtekening van het idee dat we al wisten, en dikke boeken van Miele etc liepen we de winkel uit... Op ons komt het over dat we echt niet serieus genomen zijn.

Naschrift ontvangen op 15 december 2014 van AR: Na een kritische reactie te hebben geplaatst in november, moet ik hier toch op terugkomen. Wij zijn gebeld door de filiaal leider en nu echt super goed geholpen. Ik heb aangegeven dat het ons teveel energie kost om nogmaals die kant op te komen dus kan alles via telefoon en mail geregeld worden, en kregen we zelfs het aanbod dat ze bij ons langs kunnen komen anders, of dat we een hotel overnachting erbij krijgen. Op alle vragen van ons krijgen we snelle reacties rn duidelijke uitleg. Dus ik zou graag mijn commentaar van november willen omschrijven als een incident, dat zeker goedgemaakt is
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Nieuwe keuken!”
Door Silvia op dinsdag 11 nov 2014 '14
Nadat we een afspraak hadden gemaakt, werden we geholpen door een ervaren (nederlands sprekende) verkoper. Eerst hebben wij onze wensen en ideeën kenbaar gemaakt. Aan de hand daarvan gaf hij ons diverse praktische tips en tijdens de rondleiding door de showroom liet hij verschillende mogelijkheden zien wat betreft de indelingen van de kastjes, werkbladen en de verschillende apparatuur. Hij begreep heel goed wat wij wel en niet wilden. Met een goed gevoel zijn we naar huis gegaan en zijn een week later terug gegaan om nog wat puntjes op de i te zetten en hebben de keuken besteld. Deze werd op de afgesproken dag keurig geïnstalleerd en wij zijn er ontzettend blij mee. Het is precies geworden zoals we het voor ogen hadden. Nu ongeveer een jaar later worden we gebeld voor een service bezoek om eventuele problemen te verhelpen, super!
Eet/kookeiland en gedeelte van de wand.
Eet/kookeiland en gedeelte van de wand.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“super goede service”
Door Anne Alkemade op maandag 10 nov 2014 '14
Wij hebben een keuken gekocht bij Ekelhoff keuken en niets dan lof voor deze firma. Er werd goed meegedacht en wij zijn van waardevolle adviezen voorzien. Het hele traject was zeer betrouwbaar, de prijzen meer dan billijk tov Nederland, afspraken zijn goed nagekomen, de levering prompt en compleet en uitgevoerd door kundige monteurs. Ook de aftersales verdient een pluim! Kortom, wij raden deze firma ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Helemaal top!”
Door E. de Koning op vrijdag 7 nov 2014 '14
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuchenhaus Ekelhoff. Verkoper had alle tijd voor ons, was zeer vriendelijk, had goede adviezen, dacht mee over de mogelijkheden. Offerte was duidelijk, veel extra's mogelijk zonder dat daar, zoals in Nederland, extra bedragen voor gerekend werden. Op het bedrag uitgekomen waar ik op uit wilde komen maar dan met heel veel meer luxe ( afwerking/apparatuur) dan gedacht. Inmeten, levering en montage allemaal volgens planning/ afspraak en nauwkeurig. Vriendelijke monteurs die hard werken om alles op tijd af te krijgen. Tijdens de montage nog een kleine aanpassing gedaan; ook dit werd netjes afgehandeld. Kortom; zeer tevreden en als ik ooit weer een keuken ga kopen dan ga ik zeker weer naar Kuchenhaus Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk, vlot en volgens afspraak”
Door J. Jansen op vrijdag 7 nov 2014 '14
Na een paar zaken in Nederland te hebben bezocht, was ik er bijna klaar mee. Dit kan wel, dat kan niet, leverdatum is lastig vast te leggen en de prijs is onduidelijk totdat je getekend hebt. Zo zouden we onze droomkeuken nooit vinden. Via onze aannemer en via-via kregen we de tip om te kijken bij Ekelhoff. Na een blik op de website zijn we in de auto gestapt en langs gegaan. De ontvangst is prettig en alle mogelijkheden zijn, inclusief voor- en nadelen, uitgebreid besproken. Ter plekke een aantal knopen doorgehakt en de tekening gemaakt. Na thuiskomst kregen we de offerte, met tekeningen via de mail om eens rustig te bekijken. Na wat telefonisch contact, nog een keer naar Duitsland gereden en de bestelling door genomen. Vanwege onze wensen in combinatie met ons budget nog wat aanpassingen gedaan, waarbij de welwillendheid van de verkoper Ekelhoff erg prettig was. De keuken werd op tijd geleverd en de monteurs waren erg vriendelijk, netjes en snel. Na 2,5 dag stond onze keuken en werkte alles! De laatste afwerklijst werd opgemeten en toen deze kwam, hebben ze meteen alle deurtjes gecontroleerd. Na enige tijd werden wij nog gevraagd of alles naar wens was verlopen en of we nog vragen/wensen hadden. Alles bij elkaar veel waar voor je geld en een zeer prettige service. Kunnen ze in Nederland nog wat van leren... Als mensen mij vragen om advies voor hun keuken, verwijs ik ze standaard door naar Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekende service en advisering”
Door A. Hertzberger op maandag 3 nov 2014 '14
Op aanraden van een collega naar Ekelhoff gereden voor een keuken in ons nieuwe huis. Zeer professioneel en deskundig advies gekregen. Prettig is dat wensen in eerste instantie centraal staan en dat vanuit daar wordt gekeken hoe dat binnen het budget te realiseren valt. Zijn zeer tevreden over de flexibiliteit en de professionele en punctuele service, welke aanzienlijk hoger ligt dan bij veel van de Nederlandse concurrenten. Zelfs toen na tekenen van de offerte bleek dat wij een inschattingsfout hadden gemaakt over de ruimte is opnieuw gekeken hoe wij dit het beste konden oplossen, zonder dat hiervoor extra kosten in rekening zijn gebracht. De montage en nazorg zijn erg goed. Problemen met een defecte kraan zijn keurig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten en de prijs/kwaliteit verhouden is dusdanig dat we iedereen aanraden de tocht naar Ekelhoff in Duitsland te maken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super keuken gekocht + uitstekende service”
Door Groningen Zwart op zaterdag 1 nov 2014 '14
Op advies van kennissen naar deze keuken leverancier te Duitsland geweest en binnen een paar uur besloten de keuken te kopen. Scheelde aanzienlijk in prijs met Nederland. Het plaatsen deden ze wel 2 dagen maar dat is niet gek met een U keuken en 6 apparaten erin en stenen blad. Super gemonteerd en uitstekende service van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Kuechenhaus Ekelhoff (D)
aNordhorn, Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland