Feedback
8,7

Middelkoop

www.middelkoopculemborg.nl | tel: 0345-512020 | Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.middelkoopculemborg.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middelkoop
De voordelen van Middelkoop

Garantie op gedegen betrouwbaarheid: In 2013 mochten wij ons 80-jarig jubileum vieren én ontvingen wij het landelijk predicaat “Keukendetaillist van het Jaar”. Dat zijn niet alleen feestelijke feiten, maar vooral een garantie voor onze klanten en bezoekers dat men te maken heeft met een gedegen, onderscheidend en betrouwbaar bedrijf.

Hollandse normen en waarden: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en ‘afspraak is afspraak’ dus geen ‘gezeur’ achteraf.

Geen aanbetaling: Wij geloven in 'wie goed doet, goed ontmoet'. Wij zijn er trots op dat onze klanten geen aanbetaling hoeven doen, maar gewoon betalen na afronding van de opdracht.

3500m2 koken, wonen, beleven en genieten: In de 3500m2 grote showroom staan onze keukens en badkamers compleet ingericht opgesteld, waardoor woonstijl en -sfeer direct ‘voelbaar’ is. Verschillende woonstijlen zijn zeer goed vertegenwoordigd in onze showroom waar koken, wonen en genieten voorop staat.

Alles onder één dak: Keuken, badkamer, vloer, zonwering of inbouwkasten nodig in uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, bij het plaatsen én bij het afwerken. Wij verzorgen het complete traject rondom uw aankoop, ‘ontzorgen’ noemen wij dat, want wij hebben alles onder één dak en u heeft er geen omkijken naar.

Eigen personeel voor inmeten en montage: wij nemen graag verantwoordelijkheid voor het gehele aankoopproces. Daar hoort ook het inmeten en monteren bij, zodat we altijd goed zicht houden op de uitvoering van de werkzaamheden en het hoog houden van onze naam.

Woonstijlen en leeftrends: landelijk of modern? Creatief en natuurlijk of liever functioneel en exclusief? Of spreekt "tijdloos" en "praktisch meer aan? Bij Middelkoop zijn diverse woonstijlen vertegenwoordigd en zijn leeftrends gevisualiseerd.

Ligging en bereikbaarheid: Middelkoop Culemborg is zeer centraal gelegen in Nederland - vlak aan de kruising A2/A15 – met ruime gratis parkeergelegenheid, waardoor u in alle rust inspiratie kunt opdoen in onze showroom.

Familiebedrijf sinds 1933
Gebruikerservaringen
Er zijn 34 gebruikerservaringen over Middelkoop. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Bijzonder goed gelukt”
Door Valentijn & Linda Peters op dinsdag 18 apr 2017 '17
Wij zijn super tevreden. Van verkoop tot installatie, planning en aflevering allemaal even vriendelijk, correct en behulpzaam. Niks dan goeds. Wij zullen en hebben reeds Middelkoop iedereen aanraden. Afspraken worden nagekomen. We wachten alleen nog op nalevering van onze inductieplaat, we hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt. En het belangrijkste eigenlijk is dat de keuken bijzonder goed gelukt is.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect”
Door H Hofstede kok op maandag 10 apr 2017 '17
We hebben onze badkamer laten vernieuwen en het ziet er perfect uit. De firma Middelkoop heeft ons prima geadviseerd Heel klantgericht geholpen het bedrijf is zeker een pluim waard prettige ervaring . Prima kwaliteit van het materiaal goede samenwerking met het personeel .zeker een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door Ch. van Rossem op dinsdag 4 apr 2017 '17
Onze ervaring is heel goed te noemen ( super of uitstekend mag ook). Doel: verbouwing eetkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Uitgebreid laten informeren, mede door Middelkoop te Culemborg. Klantvriendelijke ontvangst ;oriëntatie diverse soorten keukens en mogelijkheden. Advies , offerte keuken, apparatuur; ook van vloertegels, wandtegels ,paneeldeur, toilet en accessoires. Diverse afdelingen, van inmeter, verkopers, installateur waren perfect op elkaar afgestemd. Daarbij: de bouw van dit project door aannemers bedrijf Kees den Bok heeft er mede voor gezorgd , dat ná de verbouwing en installatie er een bijzonder en tevreden gevoel is gebleven. Alles functioneert perfect en ziet er schitterend, volgens onze eisen uit. Een aanrader; Middelkoop en Kees den Bok, als aannemer!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne keuken”
Door Renee Zomerhuis op woensdag 29 mrt 2017 '17
prachtige en hele fijne goede keuken. Geweldige service. Had klein ergenisje bij sluiting koelkast. Wordt onmiddellijk door fa. Middelkoop opgelost. Ze denken mee (o.a komen op tijdstip wat jou goed uitkomt) , komen hun afspraken na, gaat allemaal op heel vriendelijke en oplossingsgerichte wijze. Heel betrouwbaar en klantgericht. Wij zijn heel blij dat we voor de fa Middelkoop hebben gekozen. De klant tevredenheid staat bij hen bovenaan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend van a tot z”
Door F. Warnaar op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Alles aan dit bedrijf is uitstekend: het advies, de installatie, de voor- en nazorg. Men neemt de tijd om tot een goede beslissing te komen en de mensen van het bedrijf zijn zeer betrokken en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nette montage”
Door eric vos op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Zeer attent en nauwkeurig. Als klant zijn wij gezien en gehoord in onze wensen en mogelijkheden en is er goed meegedacht om deze te verwezenlijken. Keuken is netjes gemonteerd en afgeleverd door zeer kundig en beleefde monteur/timmerbedrijf
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Ruud Nitschelm op maandag 20 mrt 2017 '17
Vanaf het eerste kontakt met Middelkoop in de showroom tot en met de nacontrole, niets dan lof voor dit bedrijf. Klantgerichte verkoop, wordt meegedacht, correcte werkwijze, goede inmeting werkblad, keurige levering kasten en apparatuur. Prima installateur (Gerrit) en vandaag de eindcontrole, kortom ga naar Middelkoop voor uw keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pluspunten”
Door Barbara van Leeuwen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Prettige verkoper die alle tijd nam voordat tot koop werd overgegaan. Pluspunten: ontwerp mag worden meegenomen en geen aanbetaling. Voorbereidende werkzaamheden (leidingen verplaatsen etc.) ook via Middelkoop geregeld. Plaatsing van de keuken is prima verlopen; het geheel ziet er degelijk en mooi uit. Ik ben zeer tevreden en raad Middelkoop van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vaklui”
Door Hans Brugman op maandag 6 mrt 2017 '17
Na vele keukenboeren afgelopen te hebben, zijn wij uiteindelijke op advies van vrienden, bij Middelkoop Culemborg terecht gekomen. Wij hebben Middelkoop ervaren als zeer behulpzaam. Na 7 sessies van Ruim 1 uur en ontwerp nummer 9. Hebben wij met veel plezier de keuken bij Middelkoop besteld. Voorwerk, plaatsing en afwerking is gedaan door Vaklui. Deze Vaklui die wij via Middelkoop konden contracteren voor deze klus. Wij zijn nu zeer tevreden Middelkoop keuken bezitters. En zullen dit zeker doorgeven aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden over advies en begeleiding”
Door Cees en Margreet de Kruyff op woensdag 25 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over het advies, de begeleiding bij de koop van onze keuken en vloer. Daar wij net een nieuwe woning hebben gebouwd komt er het nodige op je af en moet er veel geregeld worden. Wij zijn in niets teleurgesteld bij jullie en we zullen Middelkoop dan ook bij iedereen aanbevelen. De oplevering van de vloer en de keuken vonden wij heel apart en waren dan ook verrast dat deze mogelijkheid er was. De apparatuur die wij gekocht hadden, was door ons zelf geregistreerd voor garantie. Wij kregen van Middelkoop nog een brief waarin wij eraan herinnerd werden dat dit gedaan moest worden. Top! Er was een klein probleempje voor de meneer die de oplevering deed, omdat hij alles moest invoeren op zijn tablet en de verbinding bij ons in huis niet ideaal was nam het wat tijd in beslag, maar uiteindelijk is het toch gelukt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede na service”
Door M. Walraven op woensdag 25 jan 2017 '17
Fijn gesprek met de aankoop. Goede adviezen gekregen. Wensen serieus overgenomen in de offerte. Goede aanbieding met inbouwapparatuur. Snelle plaatsing en goede na service. We zullen Middelkoop zeker aanbevelen aan andere mensen en hebben dit reeds gedaan.
Keuken
Keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door De Bruin Administratie & Advies BV op woensdag 25 jan 2017 '17
Middelkoop heeft ons geholpen bij het uitzoeken en plaatsen van een keuken in ons kantoor. Er is bij het ontwerp goed meegedacht en er zijn ook goede suggesties aangedragen, die uiteindelijk ook in de keuken verwerkt zijn. Bij het plaatsen is niet alles in eens goed gegaan, maar alles is op verzoek direct en naar volle tevredenheid door Middelkoop aangepast en opgelost. Uiteindelijk is op dit moment alleen de kookplaat nog niet helemaal in orde, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook dat op een nette manier wordt opgelost. Kortom: wij zijn erg tevreden over Middelkoop en kunnen dit bedrijf ook aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Jeanine Kool op dinsdag 17 jan 2017 '17
Bij Middelkoop een keuken gekocht voor bedrijf. Adviseur voelde prima aan dat je daar andere eisen aan stelt dan voor keuken privé en ging doortastend en vlot te werk. Keurig binnen budget en alles volgens afspraak. Montage en oplevering ook vlekkeloos verlopen. Absolute aanrader. Als ik dan 1 puntje van 'kritiek' mag geven. De schriftelijke communicatie mag wat mij betreft wel wat minder formeel en iets meer van deze tijd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam Schaepkens op dinsdag 17 jan 2017 '17
Wij zijn erg tevreden over Middelkoop. Vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers. De service is ook goed. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Groot aanbod van keukens en goede informatie over de apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door Anne-Marie Bigby op vrijdag 6 jan 2017 '17
Wij hebben bij Fa. Middelkoop een keuken gekocht. Van het moment van aanschaf tot oplevering bijzonder goed geholpen. De adviseur was zeer behulpzaam en meedenkend. De service is prima; er is altijd tijd voor advies en niets is teveel. Ook de installatie is prima verlopen. De keuken is prachtig geworden!Kortom niets dan lof. Klantvriendelijkheid is uitstekend, iets wat tegenwoordig niet meer vanzelf spreekt.
Wij raden dan ook de fa. Middelkoop en zijn medewerkers bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima service”
Door Edmond en Liesbeth op vrijdag 6 jan 2017 '17
Wij hebben bij Middelkoop een keuken aangeschaft. Er wordt veel aandacht geschonken bij het maken van de keuze voor de materialen en apparatuur voor de keuken en er wordt de tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen. Dat was in ons geval ook zeker nodig. Na het leveren en monteren van de keuken wordt prima service geleverd. Top service en zeer kundige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijn bedrijf”
Door Annemarie Spruijt op woensdag 4 jan 2017 '17
Op alle fronten, van verkoop tot de uiteindelijke oplevering van de keuken, zeer tevreden. De medewerkers van Middelkoop communiceren helder, zijn goed bereikbaar bij vragen tussendoor, werken zeer servicegericht en monteren keurig en erg voorzichtig! Een fijn bedrijf om zaken mee te doen en wij raden het toekomstige keukenkopers zeer aan om een in de showroom te gaan kijken en een afspraak met een adviseur te maken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Chapeau”
Door J.Linschoten op woensdag 4 jan 2017 '17
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin (inmeten en kopen) tot de uiteindelijke oplevering verliep alles naar volle tevredenheid. Alles, ook het slopen en afvoeren van de oude keuken en het installeren van de nieuw keuken verliep naar wens. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend”
Door Gerarad Troost op woensdag 4 jan 2017 '17
Uitstekende ontvangst en advies in showroom door de heer van den Berg. Keuken is op tijd geleverd en door een vakman geïnstalleerd. Service door de heer Breedveld uitstekend. Kortom zeer tevreden en al meerdere malen hebben wij uw organisatie aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vierde aankoop”
Door Familie Verdonk op zondag 1 jan 2017 '17
Voor de vierde keer in 'onze wooncarrière' hebben we onze keuken bij Middelkoop gekocht. Dat zegt, denk ik, al genoeg. En wederom gebeurde het plaatsen met inbreng van Middelkoop. Meedenken, begeleiding en aftersales zijn gewoonweg goed. We kunnen iedereen Middelkoop aanraden voor de aankoop van een keuken. Overigens kunnen we Middelkoop ook aanraden voor de aankoop van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Remko Bakker op donderdag 29 dec 2016 '16
Prettige ontvangst en heel veel mogelijkheden te tonen in de showrooms. Doordat er meerdere verkopers zijn is een klik met iemand goed te vinden. In ons geval in tweede instantie, wel zelf aangeven; geen probleem. Klantvriendelijkheid is hoog en goed voelbaar. Juiste adviezen gekregen over oplossingen keuken en inbouw apparatuur. Bereikbaarheid per telefoon is zeer goed, prettige mensen die je te woord staan en je wordt altijd teruggebeld. Mogelijkheid tot combinatie met nieuwe badkamer, toilet en/of vloeren.
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Reeel en plezierig”
Door Van der Hijden op donderdag 29 dec 2016 '16
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij Middelkoop. Erg vriendelijke, vakkundige en erg servicegerichte medewerkers. Als klant wordt je serieus genomen. Geen onzin aanbiedingen of acties. Gewoon een reële offerte en een plezierige onderhandeling.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Familie de Bijl op donderdag 15 dec 2016 '16
Een prima keukenzaak met ruime keuze en voldoende goed personeel dat rondloopt. Ze nemen de tijd voor je en blijven ook steeds goed communiceren over de vervolgstappen. Bijzonder tevreden waren we ook over de monteur die zeer zorgvuldig te werk ging met het plaatsen van onze nieuwe keuken. Dat duurde een paar dagen, maar het ging nauwgezet en in goed overleg. Middelkoop geeft kwaliteit naar de prijs. En dat moet eigenlijk ook gewoon zo zijn, maar het is prettig als dat dus ook zo is!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door Fam. Arkema op dinsdag 13 dec 2016 '16
Even super bedrijf, zelfs als er na jaren iets aan je keuken mankeert, wordt er naar een oplossing gezocht. Wij hebben hier onze vloer, haard en keuken aangeschaft. De verkopende afdelingen luisteren goed naar je wensen. En weten duidelijk met goede oplossingen te komen als iets niet mogelijk is. Nemen de tijd voor je. Een mooie showroom met personeel die het naar hun zin hebben. Dat voel je in elk gesprek, een leuke sfeer en daardoor ook klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uiteindelijk tot oplossing gekomen”
Door Anne op woensdag 2 nov 2016 '16
Onze aannemer werkt samen met Middelkoop en we moesten hier voor verschillende producten zijn. Het proces is voor ons stroef verlopen, we waren niet zo tevreden over het verkoop en offerteproces. Uiteindelijk zijn we opnieuw in gesprek geraakt met Middelkoop en tot een bevredigende oplossing gekomen.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Uitstekend”
Door Geert de Keulenaar op maandag 22 feb 2016 '16
Uitstekende ervaring gehad. Mooie keuken gekocht. Wij werden daarbij geholpen door Hans Mulder van Middelkoop. Super gedreven man met enorm veel kennis en kijk op de zaak. Mooiste was dat de keuken uiteindelijk bijna 5000 euro onder het besproken budget uitkwam. Volgens mij zal je dat in keukenland elders niet gauw overkomen. Montage was ook perfect en je betaalt bij Middelkoop pas als de keuken helemaal naar wens staat. Echte aanrader dus. En als je nou toch naar Middelkoop gaat, vraag dan zeker naar Hans Mulder.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Niet mogelijk om te bestellen”
Door Verweij op woensdag 6 mei 2015 '15
Na een half uur wisten wij welke tegels we wilden bestellen. Bij de receptie vroegen wij of iemand ons kon helpen. De mevrouw aan de balie vroeg ons waar het over ging. Wij zeiden dat we tegels wilden bestellen. Ze ging een rondje lopen, om vervolgens terug te komen met het antwoord dat er niemand beschikbaar was en dat het die dag niet meer ging lukken. Dit was zaterdagmiddag half 3. Toch vreemd. Hoeveel moeite is het om 2 soorten tegels op te schrijven op een formulier met het aantal vierkante meters erbij.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Prima service op alle fronten”
Door L. Stein op dinsdag 20 jan 2015 '15
Na serieuze offertes van andere keukenbedrijven toch uitgekomen bij Middelkoop. Het verkoopgesprek met Hans Mulder was erg fijn. Wij werden niet gepusht in onze keuze voor Middelkoop of voor bepaalde soorten keukens of merken van de apparatuur. Alles ging in samenspraak. En we hebben het ze niet makkelijk gemaakt. Maar alles bleef ontspannen en in overleg gaan, zonder op- of aandringen. De plaatsing verliep ook prima en ook de kleine puntjes op de i daarna werden goed afgehandeld. Waar ze erg sterk in zijn is de communicatie. Alles is helder en duidelijk. Fijne medewerkers, goede service, top in communicatie en voor elk wat wils (qua keuken en prijs). Een aanrader !
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Kwaliteit”
Door JE op vrijdag 5 sep 2014 '14
De keuken die wij kochten was behoorlijk duur (18.000 euro) maar v.w.b. de kwaliteit niets bijzonders. De keuken staat er nu bijna een jaar maar er zit geen deurtje meer recht, en ook in de laden zit al speling zodat deze niet meer recht t.o.v. elkaar staan. Ik wil maar zeggen dat de prijs niet veel zegt over de kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Prachtig ontwerp”
Door Bouwnummer 13 op maandag 16 jul 2012 '12
Wij hebben de eerste belangrijke knoop doorgehakt en een prachtige keuken bij Middelkoop in Culemborg uitgezocht. Hans Mulder heeft hier een prachtig ontwerp gemaakt en qua prijs waren ze goedkoper dan Altis.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“garantie ook na 9 jaar”
Door Fam Dik op donderdag 23 jun 2011 '11
Na 9 jaar kregen we problemen met de deurtjes in onze keuken. Tussen de folie en hout kwam lucht te zitten. Middelkoop gebeld, in de veronderstelling dat reparatie/vervangen voor onze kosten zouden zijn. Echter, Middelkoop vond het een productiefout (9 jaar geleden!) en heeft kosteloos alle fronten, toch gauw een stuk of twintig, vervangen. Super!
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Klantvriendelijkheid en goede naam”
Door Bouw nr. 76 op maandag 2 mei 2011 '11
Wij hebben de offerte voor onze keuken en badkamer ondertekend. Wel met een voorwaarde of we de mogelijkheid krijgen voor de eventuele product/ontwerp wijzigingen, mochten we tot die tijd iets leuker tegen komen. Nu weten we iig waar we naar toe zijn en hoe deze eruit zullen zien. Beide (keuken & badkamer)hebben we bij Middelkoop te Culemborg gekocht vanwege uitgebreide hulp en de tijd die ze aan het ontwerp hebben besteed. Daarnaast klantvriendelijkheid en de goede naam van Middelkoop heeft hierbij ook een grote rol gespeeld.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Prettig gesprek, afhandeling slecht”
Door sjarrel van diepenbroek op zondag 13 feb 2011 '11
Omdat wij 1150 euro korting krijgen in ons bouwproject de moeite genomen om een uur te rijden naar deze keukenstudio. Aldaar blijkt men nog niet op de hoogte te zijn van ons bouwproject, waar ze wel een overeenkomst in hebben. Na een half uur wachten krijgen wij een warm, goed gesprek. Aan het einde van het gesprek geeft de verkoper aan dat de keuken ongeveer 11700 euro gaat kosten. Na wat keuzen in opties gaat deze ineens 13200 euro kosten. Hij wil deze af ronden naar 13000 euro, daar is de korting van ons bouwproject al in verwerkt. Wij kijken hem een beetje vreemd aan en hij laat ons weer een half uur wachten, om te kijken of er nog iets van de prijs kan. Dit bood hij zelf aan maar na al dat wachten blijkt er geen cent af te kunnen. Waarom laat je ons dan zo lang wachten? Met dezelfde opties, keuken e.d. zijn wij langs geweest bij een keukenstudio in onze woonomgeving. Daar blijkt de tekening niet te kloppen en komen wij op een lager bedrag uit (zonder korting uit het bouwproject). Ook gewoon een SieMatic leverancier! Dubbel genaaid houd beter, daar zijn ze in Middelkoop goed in! Wat koppelverkoop betreft, niet doen!
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Erg tevreden”
Door martine, bart, eefje en ties op zaterdag 14 aug 2010 '10
wij zijn erg tevreden over middelkoop keukens in culemborg. een prettig bedrijf met niet van die keukenboer praatjes maar een bedrijf dat wil mee denken in het ontwerp. en direct een redelijke prijsopgave maakt. wij zijn al bij 4 verschillende keukenboeren geweest.
met wasco waren we snel klaar, slechte offertes, met veel fouten en belachelijke prijzen.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Adresgegevens Middelkoop
aCulemborg, Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg, tel 0345 - 51 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland