Feedback
5,6

Zanussi Wasdrogers

Getoonde score is op basis van alle ervaringen over Zanussi wasdrogers. Bekijk de 10+ beste Zanussi wasdrogers. Lees 11 gebruikerservaringen over Zanussi Wasdrogers. Qasa controleert alle ervaringen op betrouwbaarheid.
Toon alle 7 Zanussi wasdrogers
Filters
 
 geschikte  gevonden
Sorteren
Zanussi ZDHBARI WarmtepompdrogersVulgewicht 8 kg  
Zanussi ZDHN976TW WarmtepompdrogersVulgewicht 9 kg  
Zanussi ZDCN823TW CondensdrogersVulgewicht 8 kg  
Zanussi ZDCN823SW CondensdrogersVulgewicht 8 kg  
Zanussi ZDHN8750W WarmtepompdrogersVulgewicht 8 kg  
Zanussi ZTE7101PZ LuchtafvoerdrogersVulgewicht 7 kg  
Zanussi ZTE7103BZ LuchtafvoerdrogersVulgewicht 7 kg  

Veelgestelde vragen over Zanussi wasdrogers

 • Heeft Zanussi goede wasdrogers?

  • Zanussi verkoopt maar een beperkt aantal wasdrogers. Deze wasdrogers zitten qua prijs in het goedkopere segment. Niet alle consumenten die wij spreken zijn even tevreden over hun Zanussi wasdroger. Wat betreft klanttevredenheid scoort Zanussi laag op onze lijst met best wasdroger merken.

 • Hoe lang gaat een Zanussi droger mee?

  • Wij krijgen met enige regelmatig klachten binnen over Zanussi wasdrogers. Ook op andere internetplatformen zien wat dat Zanussi vaak ondergemiddeld scoort op basis van klanttevredenheid. De gemiddelde levensduur van een Zanussi wasdroger zal zeer waarschijnlijk minder dan 10 jaar zijn.

 • Hoe lang zit er garantie op een Zanussi droger?

  • De standaard fabrieksgarantie is 2 jaar. Tegen betaling is het mogelijk een langere garantieperiode af te sluiten.

 • Hoe reset je een Zanussi droger?

  • Trek de stekker uit het stopcontact. Wacht een ongeveer 1 minuut en steek de stekker weer in het stopcontact. De droger zou nu gereset moeten zijn.

 • Wat is de beste wasdroger van Zanussi?

  • Indien mogelijk kies dan voor de wasdroger met het hoogste energielabel, liefst A+++. Als je regelmatig droogt kies dan voor een warmtepompdroger van Zanussi. Als je maar weinig gebruikt maakt van de droger (bv enkele keren per maand) kan je ook kiezen voor een condensdroger of luchtafvoer droger.

 • Wat kost een wasdroger van Zanussi?

  • Een Zanussi wasdroger kost ongeveer tussen de € 400 en € 600.

Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Zanussi Wasdrogers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster5 ervaringen
“Duurt uren om de was te drogen”
Door Leen op maandag 24 mei 2021
Spijt! Hij doet er uren over om de was te drogen. Tot 5 uur. Vreselijk. Zal wel energiezuiniger zijn, maar verpest mijn humeur. Nooit meer
“Nooit meer een Zanussi”
Door F. J. Smit op dinsdag 6 apr 2021
Ik heb hem nu 2 jaar en drie maanden, maakt altijd een sissend geluid en kom er net achter dat het niet normaal is. Dit in tegenstelling wat de monteur zei toen we hem net hadden. Nu is hij kapot, hij droogt niet meer en alles blijft nat. Zanussi rekent 185 minimaal en maximaal. Dat is veel te veel voor een heel slecht apparaat, nooit meer een Zanussi.
“Spijt”
Door Ina op zondag 20 dec 2020
Na 20 jaar een Zanussi gebruikt te hebben, zonder aarzelen weer een Zanussi condensdroger gekocht. De Lindo 100. Spijt als haren op mijn hoofd. Heb nu al zo vaak mijn dekbedovertrek uit de knoop moeten halen, niet normaal. Bij Zanussi werd mij verteld dat ik de overtrek opgevouwen in de droger moet doen, tuurlijk! Ik droog m nu apart in de droger maar zelfs dat helpt niet. Echt waardeloos. Voor mij nooit meer een Zanussi. Hoe krijg je trouwe klanten weg, nou zo dus.
“Economische levensduur”
Door Max op zaterdag 9 mei 2020
Na veel gedoe wilde ze een wasdroger van net 2 jaar oud wel repareren, voor ca 200 euro. Vervolgens na een aantal keer bellen en te wijzen op economische levensduur is er wat korting op de reparatie gezet. Nu na 6 maanden is het apparaat van Zanussi dat net is gerepareerd alweer defect.
“Spijt”
Door Judy op vrijdag 31 aug 2018
Ik had hiervoor ook een Zanussi, 29 jaar! Dus een jaar geleden weer voor een Zanussi gekozen, en wat een spijt heb ik! Ik kan er he le maal niks mee. De helft van de tijd is de was niet droog. Erg frustrerend. Ik heb al van alles geprobeerd, vol, halfvol, allerlei standen enz. De vorige droger zette ik aan op 70 minuten, dan meteen de was eruit halen, zo opvouwen en klaar. Nu kun je niet zien hoe lang het duurt, aan het eind steeds aan en uit, zodat de was er gekreukt uit komt ook nog. Wat een ellende zeg. Zo ineens is de was wel droog, waar het dan aan ligt? Geen flauw idee. Ik verlang zoooo terug naar mijn oude drogertje!
“Super”
Door Erik op dinsdag 3 jul 2018
De droger bevalt super tot nu toe. Zanussi Droger ZDC8203P.
“Zanussi wasdroger”
Door Jan Hoffs op zondag 11 feb 2018
ik vraag mij af waarom de droogtrommel maar 1 kant opdraait, daardoor zit het wasgoed geheel in de knoop
“Zeer tevreden”
Door Diny op maandag 7 nov 2016
Uiterst content met deze Zanussi droger. Hij is lekker ruim, makkelijk te bedienen en maakt niet veel lawaai.
“Zacht en droog”
Door Bakker op vrijdag 4 nov 2016
Kleding komt zacht en droog uit de droger. Bedieining is simpel. Wij maken geen gebruik van de mogelijk om de droger aan te sluiten op de afvoer, maar gebruiken het condensafvoer bakje. Dit werkt prima. Er gaat een klein lampje branden als de stofilter schoongemaakt moet worden of het afvoerbakje geleegd moet worden.
“Direct aansluitbaar”
Door Peter op zondag 2 okt 2016
Je kan deze droger direct aansluiten op de afvoer, maar het reservoir is groot genoeg dus dit hoeft niet echt. Verder is de grote trommel handig en gaat het drogen lekker snel.
“Plussen”
Door Pennings op donderdag 29 sep 2016
Mooie machine. Pluspunten zijn:
* geluid
* snelheid
* bediening
* goed droog