Feedback
9,4

Samsung WW80K6404QW

Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Productomschrijving
Met deze wasmachine beschikt u over moderne, energiezuinige en efficiënte manieren van wassen. De EcoBubble technologie bespaart u veel tijd en geld en levert bovendien een goede bijdrage aan een schoner milieu. Er kan met de Samsung WW80K6404QW in 59 minuten een compleet wasprogramma worden afgewerkt. Deze automaat wast zelfs op lage temperaturen zeer krachtig terwijl de VRT Plus-technologie voor een minimum aan geluid zorgt. Met het slimme AddWash systeem kunt u eenvoudig vergeten kleding aan de was toevoegen terwijl deze al draait!
Bubble Soak-technologie. Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
EcoBubble technologie. De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Super Speed. Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Crystal Gloss Design. Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Smart Control. Met Smart Control kan de wasmachine op afstand worden bediend en worden gecontroleerd via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Addwash. Met de AddWash functie kan snel en eenvoudig textiel worden toegevoegd als het wasprogramma al draait.
Smart Check. Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Eco Drum Clean. De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Diamond Drum Trommel. De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Keramisch Verwarmingselement. Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 8 kg
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 85 cm x 55 cm
Programma's o.a.: Babykleding, beddengoed, donkere was, outdoor, synthetisch, wol en zijde
Geluidsniveau centrifuge 74 dB
Energieklasse A+++
Geschat energieverbruik 116 kWh per jaar
1400 toeren
Waterbeveiliging en uitgestelde start
Opgenomen onder
Wasmachines 8 kg
Voorlader wasmachines
Vrijstaande wasmachines
Foto's

Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over deze Samsung WW80K6404QW wasmachine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Samsung”
Door Pat op maandag 9 mei 2016
Deze Samsung WW80K6404QW wasmachine bevalt tot nu toe prima! Levering was ook ok. Wij hebben gekocht bij Bemmel & Kroon.
+2 bedankjes
“Prima”
Door Patty op donderdag 12 mei 2016
Wasmachine gekocht welke zeer snel geleverd werd. Dit is de Samsung WW80K6404QW. Deze bevalt tot nu toe prima!
+1 bedankje
“Bevalt uitstekend”
Door Arend op maandag 1 augustus 2016
Hij bevalt tot nu toe uitstekend, als ik had geweten dat het zo een goede wasmachine was had ik hem veel eerder gekocht, ben er zeer blij mee
+2 bedankjes
“Perfect”
Door Betty op maandag 22 augustus 2016
Samsung wasmachine WW80K6404QW. Die paar keer dat ik hem gebruikt heb, is perfect. Hij wast goed schoon, is redelijk stil vooral het super speed programma is perfect.
+1 bedankje
“Erg blij ermee”
Door Rober op maandag 22 augustus 2016
We hebben een wasmachine gekocht. Merk : Samsung. Type: WW80K6404QW. Ik heb inmiddels een paar wassen gedraaid en ben erg tevreden. Hij wast bijna geruisloos. Heerlijk! Apparaat ziet er mooi uit. Ik ben er heel erg blij mee!
+1 bedankje
“Werken goed”
Door Theo op vrijdag 26 augustus 2016
We hebben:
Samsung wasautomaat type ww80K6404qw
Samsung wasdroger. Type Dv80F5EBHGW

We zijn er heel blij mee
En ze werken goed.
Ze verbruiken minder stroom.
De stroom meter draaid niet zo hard als met die oude apparaten.
En ze zijn ook heel mooi.
En zuiniger.
+2 bedankjes
“Bevalt goed”
Door Aad op maandag 24 oktober 2016
Automaat bevalt heel goed. Veel keuze uit verschillende programma's en lekker stil. Eerste keer 3 keer gekeken of hij het nog wel deed.
+1 bedankje
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare Samsung wasmachines.
“Bevalt zeer goed”
Door Telly op woensdag 22 juni 2016
Doordat onze 12 jaar oude Zanussi wat te klein werd (en niet echt zuinig meer was), hebben we besloten een nieuwe wasmachine te kopen. Energiezuinig was een vereiste en het addwash systeem leek ons ideaal. Aangezien er een cashback actie was, hebben we besloten voor deze Samsung te gaan.

De eerste wasjes zijn er inmiddels mee gedaan en het resultaat is super. Schoner, droger en frisser dan de oude wasmachine. Het addwash systeem hebben we al een paar keer gebruikt en werkt perfect. De wasmachine is ook een stuk stiller dan de vorige en met 8kg inhoud, perfect voor ons kleine gezin. De deur is heerlijk groot en het complete beddengoed gaat er nu in 1x in.
Qua mogelijkheden hebben we nog lang niet alles uitgezocht. Ook is het nog even wennen aan de duur van sommige wasjes (katoen was is standaard meer dan 3 uur en beddengoed bijvoorbeeld 1,5 uur). Bij de oude waren het maar een paar simpele knoppen en vaak kozen we voor een kort programma op 40 of 60 graden en maximaal centrifugeren. Bij de nieuwe zijn al vele soorten wasjes voorgeprogrammeerd. Dit maakt het wel wat moeilijker om zelf iets aan te passen (er zijn wat meer selecties nodig). Een kort programma van een uurtje op 60 graden kan ik bijvoorbeeld niet zo snel vinden (40 graden wel). Echter bestaat er wel weer de mogelijkheid om een programma van 30 of zelfs 15 minuten te doen op lage temperatuur.

Via de app is ook alles bestuurbaar. Daar kun je wel weer snel wat selecties maken. Ook geeft de app je een melding als de was klaar is, of als bijvoorbeeld het addwash deurtje is geopend.

Al met al zijn we ontzettend tevreden met de aanschaf en we hopen dat deze net zo lang mee gaat als de oude Zanussi...
+3 bedankjes
“Prettig in gebruik”
Door Mary op dinsdag 13 september 2016
De wasmachine is het volgende model: WW80K7605OW. De machine is groot van opzet, een beetje te groot. De machine zelf en de programma's zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk in het gebruik! Als ik de machine van tevoren had gezien, zou ik hem niet hebben gekocht voor de AddWash / AddDoor. Deze optie was niet duidelijk in de naar mij gemailde foto's. Echter, de machine is verder prettig, praktisch en niet te ingewikkeld.
+1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Renske op dinsdag 21 juni 2016
Ik ben zeer tevreden met het apparaat, maakt mijn was schoner dan mijn oude apparaat en is een stuk stiller. (Ik heb een wasmachine van Samsung type WW80J6603EW.)
+2 bedankjes
“Bevalt prima”
Door Bart op donderdag 26 mei 2016
Dit apparaat bevalt prima. Het word meegeleverd met een waterslot en heeft een grote was/droog capaciteit. In het gebruik is het erg makkelijk in te stellen. Het is geen luidruchtig apparaat en biedt een ideaal programma om kleding in 15 minuten op te frissen.
+1 bedankje
“Valt tegen”
Door Od op donderdag 9 januari 2020
De machine valt een beetje tegen. Je moet op minimaal 60 C wassen anders heeft de was een vieze geur. Hij maakt ook behoorlijk veel lawaai tijdens het centrifugeren
+3 bedankjes
“Bevalt uitstekend”
Door Patricia op dinsdag 30 augustus 2016
De wasmachine is van het merk Samsung en het typenummer is WW80K7605OW. Hij bevalt uitstekend. 2 weken bijna nu in gebruik in een bed en breakfast en op het korte programma Ecowas met ecobubble aan (duurt dan 1 uur en 29 minuten), komt de was heerlijk fris ruikend eruit. De lange programma's heb ik nog niet gebruikt. Het enige nadeel wat ik ontdekte is dat als de machine op kinderslot staat en je per ongeluk het aan/uit knopje aanraakt, de wasmachine meteen uitschakelt en je niet je programma kan hervatten.
+1 bedankje
“Prima”
Door Marga op dinsdag 12 juli 2016
Het apparaat dat wij gekocht hebben is deze wasmachine: de Samsung WW80J6400CW. Hij bevalt ons prima!
+1 bedankje
“Smiley”
Door Ann op woensdag 28 september 2016
Ik heb het volgende gekocht: SAMSUNG Wasautomaten WW10H9600. En ja, ik ben zeer tevreden :-).
+1 bedankje
“Geweldig”
Door Wim peitsman op zaterdag 3 november 2018
Een geweldige machine geluids arm mooie vormgeving en makkelijk in gebruik.
Tevens makkelijk zelf te instaleren alles is bij de machine aanwezig zowel gereedschap als waterslot
+1 bedankje
“Super tevreden”
Door Janneke op woensdag 12 oktober 2016
Wij hebben de Samsung Ecobubbie. WF70F5E2Q4W/EN Gekocht. Het is een geweldige was machine, ik ben zeer tevreden .
+2 bedankjes
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van Samsung. De score van deze individuele wasmachine is een 9,4. De gemiddelde score alle Samsung wasmachines is een 9,1.
Prijsontwikkeling
Vergelijkbare wasmachines van Samsung
We hebben helaas geen verkopers gevonden voor dit product. Wel hebben we een aantal vergelijkbare wasmachines van Samsung gevonden:
Samsung WW80J6600CW wasmachine
Samsung WW80J6600CW | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1600 toeren | 76 dB
€ 599,-
Samsung WW80K5400WW wasmachine
Samsung WW80K5400WW | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 74 dB
€ 612,-
Alternatieven voor deze Samsung WW80K6404QW wasmachine
Zanussi ZWFN8240 wasmachine
ZANUSSI
9,0
Zanussi ZWFN8240
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 78 dB
€ 349,-
Binnen 1 dag thuis
LG F4J5TN3W wasmachine
LG
9,6
LG F4J5TN3W
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 73 dB
€ 399,-
AEG L6FBSPEED L6FBSPEED wasmachine
AEG
8,8
AEG L6FBSPEED
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1600 toeren | 75 dB
€ 420,-
Binnen 1 dag thuis
Siemens WM14T463NL wasmachine
SIEMENS
9,0
Siemens WM14T463NL
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 76 dB
€ 438,-
Binnen 1 dag thuis
Informatie Samsung WW80K6404QW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: WW80K6404QW,WW 80 K 6404 QW en onder de EAN code 8806088193779.