Feedback
9,6

Samsung WF70F5E2Q4W

Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Productomschrijving
Deze wasmachine van het merk Samsung beschikt over een wascapaciteit van 7 kg. De EcoBubble Technologie zorgt ervoor dat de machine onder energielabel A+++ valt. De wasmachine verbruikt ongeveeer 173 kWh aan energie per jaar en 9400 liter water per jaar. De gemiddelde draaitijd bedraagt 135 minuten. Bent u niet thuis of draait u de was 's nachts? Met de functie 'delay end' kunt u de aflooptijd uitstellen, zodat de natte was niet onnodig lang in de machine zit.
Crystal Gloss Design. Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
EcoBubble technologie. De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Keramisch Verwarmingselement. Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Stain Away. Stain Away maakt gebruik van de EcoBubble technologie voor het goed verwijderen van vlekken uit kleding.
Diamond Drum Trommel. De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Quick Time Wash Programma. Met het Quick Time Wash programma kunnen korte wassen worden gedraaid van 15 tot 60 minuten.
Last Memory. De functie Last Memory onthoudt de laatst gebruikte instelling van de wasmachine zodat deze direct gebruikt kan worden, zelfs als de wasmachine tussendoor uitgeschakeld was.
Smart Check. Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Delay End. Met Delay End kan worden opgegeven wanneer het wasprogramma binnen 19 uur moet zijn afgelopen.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 7 kg
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 88,3 cm x 55 cm
Programma's o.a.: Babykleding, donkere was, eco, snel, outdoor, spijkerbroeken, sport, synthetisch, voorwas en wol
Geluidsniveau centrifuge 79 dB
Energieklasse A+++
Geschat energieverbruik 173 kWh per jaar
1400 toeren
Waterbeveiliging, uitgestelde start en resttijd indicatie
Opgenomen onder
Wasmachines 7 kg
Voorlader wasmachines
Vrijstaande wasmachines
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Samsung WF70F5E2Q4W wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Super tevreden”
Door Janneke op woensdag 12 oktober 2016
Wij hebben de Samsung Ecobubbie. WF70F5E2Q4W/EN Gekocht. Het is een geweldige was machine, ik ben zeer tevreden .
+2 bedankjes
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare Samsung wasmachines.
“Werken goed”
Door Theo op vrijdag 26 augustus 2016
We hebben:
Samsung wasautomaat type ww80K6404qw
Samsung wasdroger. Type Dv80F5EBHGW

We zijn er heel blij mee
En ze werken goed.
Ze verbruiken minder stroom.
De stroom meter draaid niet zo hard als met die oude apparaten.
En ze zijn ook heel mooi.
En zuiniger.
+2 bedankjes
“Bevalt zeer goed”
Door Telly op woensdag 22 juni 2016
Doordat onze 12 jaar oude Zanussi wat te klein werd (en niet echt zuinig meer was), hebben we besloten een nieuwe wasmachine te kopen. Energiezuinig was een vereiste en het addwash systeem leek ons ideaal. Aangezien er een cashback actie was, hebben we besloten voor deze Samsung te gaan.

De eerste wasjes zijn er inmiddels mee gedaan en het resultaat is super. Schoner, droger en frisser dan de oude wasmachine. Het addwash systeem hebben we al een paar keer gebruikt en werkt perfect. De wasmachine is ook een stuk stiller dan de vorige en met 8kg inhoud, perfect voor ons kleine gezin. De deur is heerlijk groot en het complete beddengoed gaat er nu in 1x in.
Qua mogelijkheden hebben we nog lang niet alles uitgezocht. Ook is het nog even wennen aan de duur van sommige wasjes (katoen was is standaard meer dan 3 uur en beddengoed bijvoorbeeld 1,5 uur). Bij de oude waren het maar een paar simpele knoppen en vaak kozen we voor een kort programma op 40 of 60 graden en maximaal centrifugeren. Bij de nieuwe zijn al vele soorten wasjes voorgeprogrammeerd. Dit maakt het wel wat moeilijker om zelf iets aan te passen (er zijn wat meer selecties nodig). Een kort programma van een uurtje op 60 graden kan ik bijvoorbeeld niet zo snel vinden (40 graden wel). Echter bestaat er wel weer de mogelijkheid om een programma van 30 of zelfs 15 minuten te doen op lage temperatuur.

Via de app is ook alles bestuurbaar. Daar kun je wel weer snel wat selecties maken. Ook geeft de app je een melding als de was klaar is, of als bijvoorbeeld het addwash deurtje is geopend.

Al met al zijn we ontzettend tevreden met de aanschaf en we hopen dat deze net zo lang mee gaat als de oude Zanussi...
+3 bedankjes
“Bevalt uitstekend”
Door Patricia op dinsdag 30 augustus 2016
De wasmachine is van het merk Samsung en het typenummer is WW80K7605OW. Hij bevalt uitstekend. 2 weken bijna nu in gebruik in een bed en breakfast en op het korte programma Ecowas met ecobubble aan (duurt dan 1 uur en 29 minuten), komt de was heerlijk fris ruikend eruit. De lange programma's heb ik nog niet gebruikt. Het enige nadeel wat ik ontdekte is dat als de machine op kinderslot staat en je per ongeluk het aan/uit knopje aanraakt, de wasmachine meteen uitschakelt en je niet je programma kan hervatten.
+1 bedankje
“Bevalt prima”
Door Bart op donderdag 26 mei 2016
Dit apparaat bevalt prima. Het word meegeleverd met een waterslot en heeft een grote was/droog capaciteit. In het gebruik is het erg makkelijk in te stellen. Het is geen luidruchtig apparaat en biedt een ideaal programma om kleding in 15 minuten op te frissen.
+1 bedankje
“Perfect”
Door Betty op maandag 22 augustus 2016
Samsung wasmachine WW80K6404QW. Die paar keer dat ik hem gebruikt heb, is perfect. Hij wast goed schoon, is redelijk stil vooral het super speed programma is perfect.
+1 bedankje
“Droger en wasmachine”
Door Dennis op dinsdag 13 september 2016
Het betreft een Samsung WW80K7605OW (ECOBUBBLE/Addwash) Wasmachine en een Samsung DV80H8100HW (Warmtepomp) Droger. Beide machines bevallen tot zo ver uitstekend. Ze passen goed bij elkaar.
+1 bedankje
“Valt tegen”
Door Od op donderdag 9 januari 2020
De machine valt een beetje tegen. Je moet op minimaal 60 C wassen anders heeft de was een vieze geur. Hij maakt ook behoorlijk veel lawaai tijdens het centrifugeren
+3 bedankjes
“Samsung”
Door Pat op maandag 9 mei 2016
Deze Samsung WW80K6404QW wasmachine bevalt tot nu toe prima! Levering was ook ok. Wij hebben gekocht bij Bemmel & Kroon.
+2 bedankjes
“Prima”
Door Marga op dinsdag 12 juli 2016
Het apparaat dat wij gekocht hebben is deze wasmachine: de Samsung WW80J6400CW. Hij bevalt ons prima!
+1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Renske op dinsdag 21 juni 2016
Ik ben zeer tevreden met het apparaat, maakt mijn was schoner dan mijn oude apparaat en is een stuk stiller. (Ik heb een wasmachine van Samsung type WW80J6603EW.)
+2 bedankjes
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van Samsung. De score van deze individuele wasmachine is een 9,6. De gemiddelde score alle Samsung wasmachines is een 9,1.
Prijsontwikkeling
Vergelijkbare wasmachines van Samsung
We hebben helaas geen verkopers gevonden voor dit product.
Alternatieven voor deze Samsung WF70F5E2Q4W wasmachine
Zanussi ZWFN7145 ZWFN7145 wasmachine
ZANUSSI
9,0
Zanussi ZWFN7145
Inhoud 7 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 78 dB
€ 349,-
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool FFS 7438 W EE wasmachine
WHIRLPOOL
8,3
Whirlpool FFS 7438 W EE
Inhoud 7 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 81 dB
€ 379,-
Binnen 1 dag thuis
Bosch WAJ28001NL wasmachine
BOSCH
9,0
Bosch WAJ28001NL
Inhoud 7 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 75 dB
€ 429,-
Binnen 1 dag thuis
AEG L6FBN5761 L6FBN5761 wasmachine
AEG
8,8
AEG L6FBN5761
Inhoud 7 kg | Energieklasse A+++ | 1600 toeren | 75 dB
€ 432,-
Binnen 1 dag thuis
Informatie Samsung WF70F5E2Q4W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: WF70F5E2Q4W,WF 70 F 5 E 2 Q 4 W en onder de EAN code 8806085407916.