Feedback
6,6

Samsung WD90N642OOW

Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Ceramic Heater Plus. De Ceramic Heater Plus is een verwarmingselement met anti-kalklaag om de kalkaanslag door hard water te verminderen. Het verwarmingselement is hierdoor beter in staat water te verwarmen en gaat langer mee.
Digital Inverter Motor. De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Eco Drum Clean. De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Bubble Soak-technologie. Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
EcoBubble technologie. De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Keramisch Verwarmingselement. Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Smart Control. Met Smart Control kan de wasmachine op afstand worden bediend en worden gecontroleerd via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Smart Check. Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Crystal Blue Door. De Crystal Blue Door is een doorschijnende wasmachinedeur die de wasmachine een bijzondere uitstraling geeft.
Addwash. Met de AddWash functie kan snel en eenvoudig textiel worden toegevoegd als het wasprogramma al draait.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 9 kg
Wasdroogcombinatie
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 85 cm x 68 cm
Programma's o.a.: Eco, snel, outdoor, synthetisch, wol en zijde
Energieklasse A
1400 toeren
Waterbeveiliging, trommelreiniging en uitgestelde start
Opgenomen onder
Wasmachines 9 kg
Wasdroogcombinaties 9 kg
Voorlader wasmachines
Wasdroogcombinaties
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Samsung WD90N642OOW wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Valt tegen”
Door Od op donderdag 9 januari 2020
De machine valt een beetje tegen. Je moet op minimaal 60 C wassen anders heeft de was een vieze geur. Hij maakt ook behoorlijk veel lawaai tijdens het centrifugeren
+3 bedankjes
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare Samsung wasmachines.
“Bevalt zeer goed”
Door Telly op woensdag 22 juni 2016
Doordat onze 12 jaar oude Zanussi wat te klein werd (en niet echt zuinig meer was), hebben we besloten een nieuwe wasmachine te kopen. Energiezuinig was een vereiste en het addwash systeem leek ons ideaal. Aangezien er een cashback actie was, hebben we besloten voor deze Samsung te gaan.

De eerste wasjes zijn er inmiddels mee gedaan en het resultaat is super. Schoner, droger en frisser dan de oude wasmachine. Het addwash systeem hebben we al een paar keer gebruikt en werkt perfect. De wasmachine is ook een stuk stiller dan de vorige en met 8kg inhoud, perfect voor ons kleine gezin. De deur is heerlijk groot en het complete beddengoed gaat er nu in 1x in.
Qua mogelijkheden hebben we nog lang niet alles uitgezocht. Ook is het nog even wennen aan de duur van sommige wasjes (katoen was is standaard meer dan 3 uur en beddengoed bijvoorbeeld 1,5 uur). Bij de oude waren het maar een paar simpele knoppen en vaak kozen we voor een kort programma op 40 of 60 graden en maximaal centrifugeren. Bij de nieuwe zijn al vele soorten wasjes voorgeprogrammeerd. Dit maakt het wel wat moeilijker om zelf iets aan te passen (er zijn wat meer selecties nodig). Een kort programma van een uurtje op 60 graden kan ik bijvoorbeeld niet zo snel vinden (40 graden wel). Echter bestaat er wel weer de mogelijkheid om een programma van 30 of zelfs 15 minuten te doen op lage temperatuur.

Via de app is ook alles bestuurbaar. Daar kun je wel weer snel wat selecties maken. Ook geeft de app je een melding als de was klaar is, of als bijvoorbeeld het addwash deurtje is geopend.

Al met al zijn we ontzettend tevreden met de aanschaf en we hopen dat deze net zo lang mee gaat als de oude Zanussi...
+3 bedankjes
“Bevalt uitstekend”
Door Patricia op dinsdag 30 augustus 2016
De wasmachine is van het merk Samsung en het typenummer is WW80K7605OW. Hij bevalt uitstekend. 2 weken bijna nu in gebruik in een bed en breakfast en op het korte programma Ecowas met ecobubble aan (duurt dan 1 uur en 29 minuten), komt de was heerlijk fris ruikend eruit. De lange programma's heb ik nog niet gebruikt. Het enige nadeel wat ik ontdekte is dat als de machine op kinderslot staat en je per ongeluk het aan/uit knopje aanraakt, de wasmachine meteen uitschakelt en je niet je programma kan hervatten.
+1 bedankje
“Werken goed”
Door Theo op vrijdag 26 augustus 2016
We hebben:
Samsung wasautomaat type ww80K6404qw
Samsung wasdroger. Type Dv80F5EBHGW

We zijn er heel blij mee
En ze werken goed.
Ze verbruiken minder stroom.
De stroom meter draaid niet zo hard als met die oude apparaten.
En ze zijn ook heel mooi.
En zuiniger.
+2 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Rober op maandag 22 augustus 2016
We hebben een wasmachine gekocht. Merk : Samsung. Type: WW80K6404QW. Ik heb inmiddels een paar wassen gedraaid en ben erg tevreden. Hij wast bijna geruisloos. Heerlijk! Apparaat ziet er mooi uit. Ik ben er heel erg blij mee!
+1 bedankje
“Perfect”
Door Betty op maandag 22 augustus 2016
Samsung wasmachine WW80K6404QW. Die paar keer dat ik hem gebruikt heb, is perfect. Hij wast goed schoon, is redelijk stil vooral het super speed programma is perfect.
+1 bedankje
“Prettig in gebruik”
Door Mary op dinsdag 13 september 2016
De wasmachine is het volgende model: WW80K7605OW. De machine is groot van opzet, een beetje te groot. De machine zelf en de programma's zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk in het gebruik! Als ik de machine van tevoren had gezien, zou ik hem niet hebben gekocht voor de AddWash / AddDoor. Deze optie was niet duidelijk in de naar mij gemailde foto's. Echter, de machine is verder prettig, praktisch en niet te ingewikkeld.
+1 bedankje
“Bevalt goed”
Door Aad op maandag 24 oktober 2016
Automaat bevalt heel goed. Veel keuze uit verschillende programma's en lekker stil. Eerste keer 3 keer gekeken of hij het nog wel deed.
+1 bedankje
“Prima”
Door Patty op donderdag 12 mei 2016
Wasmachine gekocht welke zeer snel geleverd werd. Dit is de Samsung WW80K6404QW. Deze bevalt tot nu toe prima!
+1 bedankje
“Smiley”
Door Ann op woensdag 28 september 2016
Ik heb het volgende gekocht: SAMSUNG Wasautomaten WW10H9600. En ja, ik ben zeer tevreden :-).
+1 bedankje
“Super tevreden”
Door Janneke op woensdag 12 oktober 2016
Wij hebben de Samsung Ecobubbie. WF70F5E2Q4W/EN Gekocht. Het is een geweldige was machine, ik ben zeer tevreden .
+2 bedankjes
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van Samsung. De score van deze individuele wasmachine is een 6,6. De gemiddelde score alle Samsung wasmachines is een 9,1.
Prijsontwikkeling
Vergelijkbare wasmachines van Samsung
We hebben helaas geen verkopers gevonden voor dit product. Wel hebben we één vergelijkbare wasmachine van Samsung gevonden:
Samsung WD90T634ABH/S2/S2 wasmachine
Samsung WD90T634ABH/S2 | Inhoud 9 kg | Energieklasse B | wasdroogcombinatie | 1400 toeren | 73 dB
€ 899,-
Alternatieven voor deze Samsung WD90N642OOW wasmachine
LG F4J7VH2WD wasmachine
LG
9,6
LG F4J7VH2WD
Inhoud 9 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1400 toeren | 75 dB
€ 727,-
Binnen 1 dag thuis
AEG L7WE96ES L7WE96ES wasmachine
AEG
8,8
AEG L7WE96ES
Inhoud 9 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1600 toeren | 77 dB
€ 1.099,-
Binnen 1 dag thuis
Bosch WTXH8E70NL wasmachine
BOSCH
9,0
Bosch WTXH8E70NL
Inhoud 9 kg | Energieklasse A+++ | wasdroogcombinatie
€ 1.259,-
Binnen 1 dag thuis
Miele WTW870 WPM wasmachine
MIELE
8,8
Miele WTW870 WPM
Inhoud 9 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1600 toeren
€ 2.499,-
Binnen 1 dag thuis
Informatie Samsung WD90N642OOW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: WD90N642OOW,WD 90 N 642 OOW en onder de EAN code 8801643198565.