Feedback
9,4

LG TWINWash FH4G1BCS2 + Mini FH8G1MINI

We hebben geen verkopers gevonden voor deze LG wasmachine. Wel hebben we verkopers gevonden van vergelijkbare wasmachines.
LG
F1412KG
849,00
Bol.com
LG
FH17KG
1.034,00
Bemmel & Kroon
LG
FH612CTWD
1.699,00
Bol.com
Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Productomschrijving
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Smart Diagnosis. Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Download Programma. Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
Steam Refresh. Met Steam Refresh wordt kleding in 20 minuten met stoom opgefrist.
Allergy Care. Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
Steam Softener. Met Steam Softener wordt kleding met stoom verzacht.
Inverter Direct Drive Motor. De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
SmartThinQ. Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
TurboWash. TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
6 Motion. Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
TrueSteam. Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 12 kg
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 85 cm x 64 cm
Programma's o.a.: Allergieen, babykleding, beddengoed, donkere was, dons, Gemengde was, extra spoelen, koud, lingerie, snel, outdoor, spijkerbroeken, sport, stil, stoom, synthetisch, vlekken, voorwas, wol en zijde
Geluidsniveau centrifuge 71 dB
Energieklasse A+++
Geschat energieverbruik 113 kWh per jaar
1400 toeren
Beladingssensor, waterbeveiliging, trommelreiniging, uitgestelde start en resttijd indicatie
Opgenomen onder
Wasmachines vanaf 11 kg
Voorlader wasmachines
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG TWINWash FH4G1BCS2 + Mini FH8G1MINI wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Er zijn 9 ervaringen over vergelijkbare LG wasmachines.
“LG”
Door M. Willems op vrijdag 8 mei 2020
Heb deze nu ongeveer een half jaar en ben zeer tevreden. Moest er wel even aan wennen en dacht dat hij al meteen stuk was. Het weegproces bij iedere wasbeurt was n.l. nieuw voor mij, hij pakt tijdens het wegen een keer of 15, een fractie van een seconde, een heel klein beetje water. Dit ging iedere keer gepaard met een flinke klap in de waterleiding (de waterleidingen liggen in de muur). Het leek wel of iemand telkens met een hamer op de muur sloeg. Volgens een kennis kan daar zelfs de waterleiding van scheuren.

Maar met de waterkraan bijna helemaal dichtgedraaid was, dit gelukkig opgelost. De waterkraan piept nu wel een beetje, iedere keer als hij water pakt, maar dat vind ik niet storend. In plaats van hamerslagen op een muur, lijkt het nu op een kat met niesziekte.

Wat ook meteen opviel was dat als je op ooghoogte naar de draaiknop keek, het led-pijltje van de draaiknop niet het juiste wasprogramma aangaf. Maar rechtopstaand of iets gebukt klopt het echter wel. Deze wasmachine lijkt mij dan ook niet geschikt om hoog te plaatsen, want dan is het gekozen wasprogramma een loterij.

Wat meteen opviel, was dat de was er behoorlijk droog uitkwam, terwijl deze hetzelfde toerental heeft als de vorige wasmaschine. Maar even later viel het kwartje, de trommel diameter is groter, dus deze heeft een grotere omtreksnelheid... Waarom geven dan de waschmachine producenten niet de omtreksnelheid op i.p.v. het toerental?

Na een halfjaar ben ik er verder zeer tevreden over, zeker betreft de stilte, ik hoor 'm nooit wassen, maar gelukkig geeft ie van te voren aan hoe lang het gaat duren en laat ook een opgetogen riedel horen als hij klaar is met wassen.

Ook de hygiene-stand voor beddengoed, wegens m'n huisstofmijt allergie, bevalt heel erg goed. Hij verhit dan in het begin een heel klein beetje water, daar word dan de vochtige was ongeveer een uur in "gestoomd". Daarna volgt een kortere wasbeurt op 60 graden.

Voor mij nooit meer een hele dure waschmachine die oeverloos lang meegaat. Geef mij maar een goedkopere met telkens de nieuwste technieken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettige machine”
Door Beumer op dinsdag 8 november 2016
Zeer prettige wasmachine! Zuinig in verbruik en niet te duur in aanschaf. Genoeg wasprogrammas voor anderandere dagelijkse was, beddengoed en sportkleding. Maakt alleen soms een beetje veel lawaai, dat is persoonlijk.
+2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Henny op donderdag 16 maart 2017
We zijn erg tevreden over de wasmachine LG FH4U2SMD9. Erg makkelijk in gebruik, is stil en door de grote opening makkelijk te vullen. De was is schoon en fris en door de uitgestelde timer altijd s'morgens op tijd klaar. Het energie verbruik en de duurzaamheid is nog niet bekend maar ik hoop er nog lang plezier van te hebben!
+4 bedankjes
“Erg goed”
Door Dominique op zondag 14 augustus 2016
Wij hebben deze LG wasautomaat onlangs gekocht en de wasmachine bevalt tot nu toe erg goed!
+1 bedankje
“Goede eigenschappen”
Door David op maandag 22 augustus 2016
Een LG wasmachine : LG F14U2TDN0. Hij bevalt prima! Stil zuinig snel en schoon.
+1 bedankje
“Waarom niet eerder”
Door Sebastiaan op maandag 25 juli 2016
Wij hebben een LG FH48T wasmachine gekocht. We hebben inmiddels al enkele wassen gedraaid en vragen ons af waarom we niet eerder een nieuwe wasmachine hebben aangeschaft.
+1 bedankje
“Prima”
Door Jan op maandag 30 juli 2018
De aankoop (LG wasmachine F14U2TDNO) voldoet prima, geen klachten.
+1 bedankje
“Goed”
Door Arjan op donderdag 6 oktober 2016
Het gaat om de LG F14U2TDNO wasmachine. De aankoop bevalt ons prima!
+1 bedankje
“Super tevreden ermee”
Door Mandy op donderdag 8 juni 2017
Ik heb een lg FH4U2VDN1 wasmachine gekocht en ben er super tevreden over hij is bijzonder stil en doet het super. 9 kilo dus lekker groot.
+1 bedankje
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van LG. De gemiddelde score alle LG wasmachines is een 9,4.
Prijsontwikkeling
Vergelijkbare wasmachines van LG
We hebben helaas geen verkopers gevonden voor dit product. Wel hebben we een aantal vergelijkbare wasmachines van LG gevonden:
LG F1412KG wasmachine
LG F1412KG | Inhoud 12 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 75 dB
€ 849,-
LG FH17KG wasmachine
LG FH17KG | Inhoud 17 kg | Energieklasse A++ | 1100 toeren | 78 dB
€ 1.034,-
LG FH612CTWD wasmachine
LG FH612CTWD | Inhoud 12 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1600 toeren | 74 dB
€ 1.699,-
Alternatieven voor deze LG TWINWash FH4G1BCS2 + Mini FH8G1MINI wasmachine
Whirlpool FSCR12440 FSCR12440 wasmachine
WHIRLPOOL
8,3
Whirlpool FSCR12440
Inhoud 12 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 74 dB
€ 799,-
Samsung WF16J6500EW wasmachine
SAMSUNG
9,1
Samsung WF16J6500EW
Inhoud 16 kg | Energieklasse A++ | 1200 toeren | 74 dB
€ 1.199,-
Binnen 1 dag thuis
Informatie LG TWINWash FH4G1BCS2 + Mini FH8G1MINI
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: TWINWash FH4G1BCS2 + Mini FH8G1MINI,TWINWash FH 4 G 1 BCS 2 Mini FH 8 G 1 MINI,TWINWashFH4G1BCS2+MiniFH8G1MINI,TWINWashFH4G1BCS2MiniFH8G1MINI,TWINWashFH 4 G 1 BCS 2 MiniFH 8 G 1 MINI en onder de EAN code 2193725514919.