Feedback
9,4

LG FH8G1MINI

Website: Bemmel & Kroon
LG
FH8G1MINI
379,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
LG
FH8G1MINI
499,00
expert.nl
Gratis verzending
Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
http://www.bemmelenkroon.nl/
Productomschrijving
Deze wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 379,00 door Bemmel & Kroon . De LG FH8G1MINI wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 2 kg
Product afmetingen bxhxd: 59,5 cm x 36,4 cm x 65,9 cm
Programma's o.a.: Allergieen, sport, stoom en wol
Geluidsniveau centrifuge 71 dB
Energieklasse A+++
Geschat energieverbruik 133 kWh per jaar
1400 toeren
Beladingssensor
  Levering binnen 24 uur
Opgenomen onder
Bovenlader wasmachines
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG FH8G1MINI wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Er zijn 9 ervaringen over vergelijkbare LG wasmachines.
“LG”
Door M. Willems op vrijdag 8 mei 2020
Heb deze nu ongeveer een half jaar en ben zeer tevreden. Moest er wel even aan wennen en dacht dat hij al meteen stuk was. Het weegproces bij iedere wasbeurt was n.l. nieuw voor mij, hij pakt tijdens het wegen een keer of 15, een fractie van een seconde, een heel klein beetje water. Dit ging iedere keer gepaard met een flinke klap in de waterleiding (de waterleidingen liggen in de muur). Het leek wel of iemand telkens met een hamer op de muur sloeg. Volgens een kennis kan daar zelfs de waterleiding van scheuren.

Maar met de waterkraan bijna helemaal dichtgedraaid was, dit gelukkig opgelost. De waterkraan piept nu wel een beetje, iedere keer als hij water pakt, maar dat vind ik niet storend. In plaats van hamerslagen op een muur, lijkt het nu op een kat met niesziekte.

Wat ook meteen opviel was dat als je op ooghoogte naar de draaiknop keek, het led-pijltje van de draaiknop niet het juiste wasprogramma aangaf. Maar rechtopstaand of iets gebukt klopt het echter wel. Deze wasmachine lijkt mij dan ook niet geschikt om hoog te plaatsen, want dan is het gekozen wasprogramma een loterij.

Wat meteen opviel, was dat de was er behoorlijk droog uitkwam, terwijl deze hetzelfde toerental heeft als de vorige wasmaschine. Maar even later viel het kwartje, de trommel diameter is groter, dus deze heeft een grotere omtreksnelheid... Waarom geven dan de waschmachine producenten niet de omtreksnelheid op i.p.v. het toerental?

Na een halfjaar ben ik er verder zeer tevreden over, zeker betreft de stilte, ik hoor 'm nooit wassen, maar gelukkig geeft ie van te voren aan hoe lang het gaat duren en laat ook een opgetogen riedel horen als hij klaar is met wassen.

Ook de hygiene-stand voor beddengoed, wegens m'n huisstofmijt allergie, bevalt heel erg goed. Hij verhit dan in het begin een heel klein beetje water, daar word dan de vochtige was ongeveer een uur in "gestoomd". Daarna volgt een kortere wasbeurt op 60 graden.

Voor mij nooit meer een hele dure waschmachine die oeverloos lang meegaat. Geef mij maar een goedkopere met telkens de nieuwste technieken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Henny op donderdag 16 maart 2017
We zijn erg tevreden over de wasmachine LG FH4U2SMD9. Erg makkelijk in gebruik, is stil en door de grote opening makkelijk te vullen. De was is schoon en fris en door de uitgestelde timer altijd s'morgens op tijd klaar. Het energie verbruik en de duurzaamheid is nog niet bekend maar ik hoop er nog lang plezier van te hebben!
+4 bedankjes
“Zeer prettige machine”
Door Beumer op dinsdag 8 november 2016
Zeer prettige wasmachine! Zuinig in verbruik en niet te duur in aanschaf. Genoeg wasprogrammas voor anderandere dagelijkse was, beddengoed en sportkleding. Maakt alleen soms een beetje veel lawaai, dat is persoonlijk.
+3 bedankjes
“Waarom niet eerder”
Door Sebastiaan op maandag 25 juli 2016
Wij hebben een LG FH48T wasmachine gekocht. We hebben inmiddels al enkele wassen gedraaid en vragen ons af waarom we niet eerder een nieuwe wasmachine hebben aangeschaft.
+1 bedankje
“Prima”
Door Jan op maandag 30 juli 2018
De aankoop (LG wasmachine F14U2TDNO) voldoet prima, geen klachten.
+1 bedankje
“Goede eigenschappen”
Door David op maandag 22 augustus 2016
Een LG wasmachine : LG F14U2TDN0. Hij bevalt prima! Stil zuinig snel en schoon.
+1 bedankje
“Goed”
Door Arjan op donderdag 6 oktober 2016
Het gaat om de LG F14U2TDNO wasmachine. De aankoop bevalt ons prima!
+1 bedankje
“Erg goed”
Door Dominique op zondag 14 augustus 2016
Wij hebben deze LG wasautomaat onlangs gekocht en de wasmachine bevalt tot nu toe erg goed!
+1 bedankje
“Super tevreden ermee”
Door Mandy op donderdag 8 juni 2017
Ik heb een lg FH4U2VDN1 wasmachine gekocht en ben er super tevreden over hij is bijzonder stil en doet het super. 9 kilo dus lekker groot.
+1 bedankje
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van LG. De gemiddelde score alle LG wasmachines is een 9,4.
Prijsontwikkeling
Nu te koop bij
Bemmel & Kroon | 24 UURS LEVERING
€ 379.00
Expert
€ 499.00
Alternatieven voor deze LG FH8G1MINI wasmachine
Zanussi ZWY61225NW wasmachine
ZANUSSI
9,0
Zanussi ZWY61225NW
Inhoud 6 kg | Bovenlader | Energieklasse A++ | 1200 toeren | 76 dB
€ 449,-
Whirlpool TDLR 70220 wasmachine
WHIRLPOOL
8,3
Whirlpool TDLR 70220
Inhoud 7 kg | Bovenlader | Energieklasse A+++ | 1200 toeren | 76 dB
€ 469,-
AEG L6TB62K wasmachine
AEG
9,2
AEG L6TB62K
Inhoud 6 kg | Bovenlader | Energieklasse A+++ | 1200 toeren | 77 dB
€ 509,-
Binnen 1 dag thuis
Informatie LG FH8G1MINI
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: FH8G1MINI,FH 8 G 1 MINI en onder de EAN code 8806087292787.