Feedback
9,6

LG F4J7VY2WD

Website: Bemmel & Kroon
LG
F4J7VY2WD
579,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
http://www.bemmelenkroon.nl/
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 579,00 door Bemmel & Kroon . De LG F4J7VY2WD wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Wasgoed toevoegen. Door te drukken op de knop "item toevoegen" tijdens het wassen, wordt de wastrommeldeur binnen enkele seconden geopend en dan kan je wasgoed toevoegen aan de was.
TrueSteam. Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
Smart Diagnosis. Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Allergy Care. Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
TurboWash. TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
SmartThinQ. Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
Download Programma. Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
Inverter Direct Drive Motor. De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
6 Motion. Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 9 kg
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 85 cm x 56 cm
Programma's o.a.: Wol
Geluidsniveau centrifuge 74 dB
Energieklasse A+++
Geschat energieverbruik 152 kWh per jaar
1400 toeren
Balanssysteem, waterbeveiliging, uitgestelde start en resttijd indicatie
  Levering binnen 24 uur
Opgenomen onder
Wasmachines 9 kg
Voorlader wasmachines
Vrijstaande wasmachines
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG F4J7VY2WD wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Er zijn 9 ervaringen over vergelijkbare LG wasmachines.
“LG”
Door M. Willems op vrijdag 8 mei 2020
Heb deze nu ongeveer een half jaar en ben zeer tevreden. Moest er wel even aan wennen en dacht dat hij al meteen stuk was. Het weegproces bij iedere wasbeurt was n.l. nieuw voor mij, hij pakt tijdens het wegen een keer of 15, een fractie van een seconde, een heel klein beetje water. Dit ging iedere keer gepaard met een flinke klap in de waterleiding (de waterleidingen liggen in de muur). Het leek wel of iemand telkens met een hamer op de muur sloeg. Volgens een kennis kan daar zelfs de waterleiding van scheuren.

Maar met de waterkraan bijna helemaal dichtgedraaid was, dit gelukkig opgelost. De waterkraan piept nu wel een beetje, iedere keer als hij water pakt, maar dat vind ik niet storend. In plaats van hamerslagen op een muur, lijkt het nu op een kat met niesziekte.

Wat ook meteen opviel was dat als je op ooghoogte naar de draaiknop keek, het led-pijltje van de draaiknop niet het juiste wasprogramma aangaf. Maar rechtopstaand of iets gebukt klopt het echter wel. Deze wasmachine lijkt mij dan ook niet geschikt om hoog te plaatsen, want dan is het gekozen wasprogramma een loterij.

Wat meteen opviel, was dat de was er behoorlijk droog uitkwam, terwijl deze hetzelfde toerental heeft als de vorige wasmaschine. Maar even later viel het kwartje, de trommel diameter is groter, dus deze heeft een grotere omtreksnelheid... Waarom geven dan de waschmachine producenten niet de omtreksnelheid op i.p.v. het toerental?

Na een halfjaar ben ik er verder zeer tevreden over, zeker betreft de stilte, ik hoor 'm nooit wassen, maar gelukkig geeft ie van te voren aan hoe lang het gaat duren en laat ook een opgetogen riedel horen als hij klaar is met wassen.

Ook de hygiene-stand voor beddengoed, wegens m'n huisstofmijt allergie, bevalt heel erg goed. Hij verhit dan in het begin een heel klein beetje water, daar word dan de vochtige was ongeveer een uur in "gestoomd". Daarna volgt een kortere wasbeurt op 60 graden.

Voor mij nooit meer een hele dure waschmachine die oeverloos lang meegaat. Geef mij maar een goedkopere met telkens de nieuwste technieken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer prettige machine”
Door Beumer op dinsdag 8 november 2016
Zeer prettige wasmachine! Zuinig in verbruik en niet te duur in aanschaf. Genoeg wasprogrammas voor anderandere dagelijkse was, beddengoed en sportkleding. Maakt alleen soms een beetje veel lawaai, dat is persoonlijk.
+3 bedankjes
“Waarom niet eerder”
Door Sebastiaan op maandag 25 juli 2016
Wij hebben een LG FH48T wasmachine gekocht. We hebben inmiddels al enkele wassen gedraaid en vragen ons af waarom we niet eerder een nieuwe wasmachine hebben aangeschaft.
+1 bedankje
“Super tevreden ermee”
Door Mandy op donderdag 8 juni 2017
Ik heb een lg FH4U2VDN1 wasmachine gekocht en ben er super tevreden over hij is bijzonder stil en doet het super. 9 kilo dus lekker groot.
+1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Henny op donderdag 16 maart 2017
We zijn erg tevreden over de wasmachine LG FH4U2SMD9. Erg makkelijk in gebruik, is stil en door de grote opening makkelijk te vullen. De was is schoon en fris en door de uitgestelde timer altijd s'morgens op tijd klaar. Het energie verbruik en de duurzaamheid is nog niet bekend maar ik hoop er nog lang plezier van te hebben!
+4 bedankjes
“Goede eigenschappen”
Door David op maandag 22 augustus 2016
Een LG wasmachine : LG F14U2TDN0. Hij bevalt prima! Stil zuinig snel en schoon.
+1 bedankje
“Prima”
Door Jan op maandag 30 juli 2018
De aankoop (LG wasmachine F14U2TDNO) voldoet prima, geen klachten.
+1 bedankje
“Goed”
Door Arjan op donderdag 6 oktober 2016
Het gaat om de LG F14U2TDNO wasmachine. De aankoop bevalt ons prima!
+1 bedankje
“Erg goed”
Door Dominique op zondag 14 augustus 2016
Wij hebben deze LG wasautomaat onlangs gekocht en de wasmachine bevalt tot nu toe erg goed!
+1 bedankje
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van LG. De gemiddelde score alle LG wasmachines is een 9,6.
Prijsontwikkeling
Nu te koop bij
Bemmel & Kroon | 24 UURS LEVERING
€ 579.00
Vergelijkbare wasmachines van LG
LG F4DV709H1 F4DV709H1 wasmachine
LG F4DV709H1 | Inhoud 9 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1400 toeren | 71 dB
€ 749,-
Alternatieven voor deze LG F4J7VY2WD wasmachine
AEG L6FBN94GP L6FBN94GP wasmachine
AEG
9,0
AEG L6FBN94GP
Inhoud 9 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 75 dB
€ 570,-
Bosch WAU28R75NL wasmachine
BOSCH
9,0
Bosch WAU28R75NL
Inhoud 9 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 71 dB
€ 599,-
Binnen 1 dag thuis
Siemens WM14UT70NL wasmachine
SIEMENS
9,0
Siemens WM14UT70NL
Inhoud 9 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 72 dB
€ 599,-
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool FWDG96148WS EU wasmachine
WHIRLPOOL
8,3
Whirlpool FWDG96148WS EU
Inhoud 9 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1400 toeren | 81 dB
€ 599,-
Informatie LG F4J7VY2WD
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: F4J7VY2WD,F 4 J 7 VY 2 WD en onder de EAN code 8806098078882.