Feedback

Bosch WVH28444NL

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
Bosch
WVH28444NL
849,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Bosch
WVH28444NL
849,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Bosch
WVH28444NL
880,00
bol.com
Gratis verzending
Bosch
WVH28444NL
899,00
bcc.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 849,00
Nu
Huidige prijs
€ 849,00
Bij Veiligkopen
Gemiddelde prijs
€ 907,69
Bosch WVH28444NL
  Bezorgprijs vanaf € 849,00
  Levering binnen 24 uur
  4 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 4 winkels en wordt al bezorgd voor € 849,00 door Veiligkopen . De Bosch WVH28444NL wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiënt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
AirCondensation Technologie
Met behulp van deze techniek wordt water bespaard. Hierbij wordt de was gedroogd met behulp van luchtcondensatie.
AutoDry
Met AutoDry is de droogtijd korter zodat kleding beter wordt beschermd.
Ecosilence Drive
Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
AntiVibration Design
Bij dit ontwerp is sprake van een stillere en stabielere wasmachine dankzij zogenaamde anti-vibratie wanden.
VarioSoft-trommel
De VarioSoft-trommel heeft een druppelvormige trommelstructuur en de meenemers van de was zijn asymmetrisch geplaatst. De beweging van de trommel wordt hierbij aangepast afhankelijk van het gekozen wasprogramma. Het wasgoed wordt meer naar het midden van de trommel verplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatigere behandeling van het wasgoed en wasgoed wordt beter beschermd.
Serie | 8 Wasmachine
Met de serie 8 Bosch wasmachines kan tot 8 of 9 kilogram wasgoed worden gewassen. Alle serie 8 wasmachines zijn voorladers. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw. Alle wasmachines zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive, zijn uitgerust met VarioPerfect, en hebben de zogenaamde VarioTrommel en ook het AntiVibration Design, en zijn ook uitgerust met ActiveWater. De meeste hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of hebben een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. De meeste apparaten uit de serie 8 hebben trommelverlichting. Sommige apparaten zijn uitgerust met technische vernieuwingen zoals ActviOxygen, en of een AntiVlekken systeem met speciaal daarop toegeruste wasprogramma's, en of het I-Dos doseersysteem. Ook nieuwe toepassingen zoals het besturen van de wasmachine van een app, of feedback op het display over het water en energie, worden op sommige van de wasmachines uit deze serie toegepast.
SpeedPerfect
Met deze optie wordt 40% van de tijd bespaart op het wasprogramma.
Belangrijkste eigenschappen
  ActiveWater
  VarioPerfect
  AirCondensation Technologie
  AutoDry
  Ecosilence Drive
  AntiVibration Design
  VarioSoft-trommel
  Serie | 8 Wasmachine
  SpeedPerfect
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,1 / 23 ervaringen
9,1 / 314 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WVH28444NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WVH28444NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WVH28444NL
Ean
4242005092482
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 849,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
85 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 85 kilogram en is een stuk zwaarder in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 46 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 74 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Bosch WVH28444NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van Bosch
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
913,00
Samsung WD10N642R2A
Beste alternatief
999,00
AEG L7WE86CBI
Goed alternatief
929,00
Bosch WDU28540NL
Goed alternatief
899,00
Siemens WK14D541EU
Goed alternatief
945,00
Samsung WD90N642OOW
Goed alternatief
799,20
AEG L7WE96ES
Goed alternatief