Feedback
9,2

Bosch WVG30442NL

Website: Veiligkopen
Bosch
WVG30442NL
729,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Bosch
WVG30442NL
729,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Bosch
WVG30442NL
749,00
expert.nl
Gratis verzending
Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
http://www.veiligkopen.nu/
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 729,00 door Veiligkopen . De Bosch WVG30442NL wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
VarioPerfect. Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiƫnt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Ecosilence Drive. Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
ECARF gecertificeerd. De wasmachine heeft een anti-allergie wasprogramma dat is gecertificeerd met het ECARF anti-allergeen keurmerk.
ActiveWater. Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
Serie | 6 Wasmachine. Met de serie 6 Bosch wasmachines kan tot 7 of 8 kilogram wasgoed worden gewassen. De meeste serie 6 wasmachines betreffen voorladers en een enkele bovenlader. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw of onderbouw. Alle voorladers uit de serie 6 zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive en hebben VarioPerfect, waarmee de wastijd kan worden verkort of de was zuiniger kan worden gedraaid. Ook hebben alle voorladers een zogenaamde VarioTrommel met druppelvormige structuur waardoor water gelijkmatiger en sneller verdeeld wordt. Verder zijn bijna alle voorladers voorzien van een trommel met AntiVibration Design, en van een zelfreinigende of makkelijk reinigende wasmiddellade. Enkele wasmachines hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. Bijna alle wasmachines hebben ActiveWater.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 7 kg
Wasdroogcombinatie
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 85 cm x 59 cm
Programma's o.a.: Anti-kreuk, bontewas, witte was en wol
Geluidsniveau centrifuge 74 dB
Energieklasse A
Geschat energieverbruik 166 kWh per jaar
1500 toeren
Balanssysteem
  Levering binnen 24 uur
Opgenomen onder
Wasmachines 7 kg
Wasdroogcombinaties 7 kg
Voorlader wasmachines
Vrijstaande wasmachines
Wasdroogcombinaties
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WVG30442NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare Bosch wasmachines.
“Top”
Door Marian op zaterdag 12 augustus 2017
De wasmachine vind ik helemaal Super!! Ik hoor hem niet eens. Geruisloos. Mooie programma's erop. Echt op en top fantastisch. Een aanrader! Dat mijn vorige wasmachine verlichting in de trommel had,( zodra je het programma instelde en de deur Open deed met vullen)dat is het enigste wat ik mis. Maar eerlijk gezegd heb ik daar ook nooit aangedacht om te kijken of deze functie erop zat. Nu ervaar ik het wel als een gemis. Maar ach...aan de andere kant, deur dicht en je bent dat euvel weer vergeten...ha..ha...luxe probleem.
+1 bedankje
“Redelijk tevreden”
Door Peter op woensdag 18 januari 2017
Machine ben ik redelijk tevreden over. Zeer ruime keus aan programma's. Ook heeft het de functie trommelreiniging (als een van de weinige machines die ik ben tegen gekomen in deze prijsklasse), deze functie is ideaal tegen nare geurtjes die zich ophopen na verloop van tijd in de machine (wasluis). Ook de functie uitgestelde start is veel handiger dan ik vantevoren had verwacht. Niet de aller stilste, maar kan er mee door: maakt soms een irritant tikkend geluid (lijkt niet op een mankement). Wel wordt er bijna altijd extra tijd opgeteld aan de resterende programmaduur (zogenaamd door ongelijke wasverdeling waardoor de machine gaat 'voorcentrifugeren' voordat het het gewenste toerental bereikt), maar als dit bij iedere was gebeurt dan twijfel ik wel een beetje of dit wel de echte reden is. Misschien is de machine op dit gebied niet de beste, maar ik heb begrepen dat dit bij veel machines zo is, zelf kan ik hier niet over oordelen. Ook regelmatig foutmelding (1x piep) als ik op start druk, als ik dan voor de 2e keer druk dan start het programma wel, dus waarom ik toch redelijk vaak een foutmelding krijg is mij een raadsel. Heb contact opgenomen met de klantenservice van Bosch hierover, nog even het antwoord afwachten.
+4 bedankjes
“Erg stil”
Door Gijs op maandag 24 oktober 2016
Inmiddels hebben we de Bosch- Wasmachine en Droger een paar weken en "we zijn zeer tevreden"! Wat opvalt is het weinige geluid wat ze produceren. Met name de wasmachine is tijdens het centrifugeren erg stil, rustig en stabiel! Dit scheelt wel erg veel met onze vorige wasmachine! Over de resultaten van het wassen en drogen kunnen we kort zijn we zijn erg tevreden. Het enige wat even wennen is dat bij de Eco stand het programma wat langer duurt. Dat is overigens verder geen probleem! Het scheelt per slot van rekening weer in het verbruik van de energie kosten. Samenvattend we zijn tot op dit moment "zeer tevreden" met onze nieuwe aankopen! Het gaat om de Bosch Wasmachine WAN28062NL en de Bosch Droger WTH83200NL.
+2 bedankjes
“Stil makkelijk en duidelijk”
Door Shannon op maandag 22 augustus 2016
Na goede recensies te hebben gelezen op het internet besloten om de Bosch WAN28060NL wasmachine aan te schaffen. Deze bevalt mij uitstekend. Zeer stil, makkelijke en duidelijke bediening, voldoende wasprogramma's. Heel handig is de uitgestelde startknop en pauze knop om later nog wasgoed toe te voegen.
+4 bedankjes
“Bevalt goed”
Door Miriam op maandag 22 augustus 2016
Apparaat bevalt goed..wast schoon en is geruisloos ook bij centrifugeren. Kiezen wel voor "speed perfect" anders draait de was erg lang en in handl staat dat dit minder geschikt is om alle allergenen te verwijderen omdat minder water wordt verbruikt. Daar een van ons allergisch is kiezen we voor ruim water via "speed perfect"
+1 bedankje
“Erg handig”
Door Helen op maandag 20 april 2020
Ik ben erg tevreden over mijn Bosch wasmachine. Hij wast goed en maakt niet zoveel geluid. De app erbij is ook erg handig , zie en hoor wanneer de was klaar. Zou hem zeker aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Stille machine”
Door Ronald op vrijdag 20 januari 2017
De wasmachine bevalt erg goed....hadden dat veel eerder moeten doen... Kind kan de was doen, zeg maar.... Muisstil en makkelijk in gebruik..
+1 bedankje
“Fris”
Door Jonathan op maandag 25 juli 2016
Spoeling gedaan, snel programma, zeer goede ervaring. Weinig geluid en de was was voldoen opgefrist. Spoeling gedaan, snel programma, zeer goede ervaring. Weinig geluid en de was was voldoen opgefrist
+2 bedankjes
“OK”
Door Ron op dinsdag 12 juli 2016
Wij hebben een Bosch wasautomaat type WAY32841NL gekocht en hij bevalt tot op heden prima. Met vriendelijke groet, Ron
+1 bedankje
“Zeer goed”
Door Peter op zondag 22 maart 2020
De Bosch wasmachine WAT28655NL en Bosch wasdroger bevallen zeer goed. Geen minpunten, voldoen zoals verwacht.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van Bosch. De gemiddelde score alle Bosch wasmachines is een 9,2.
Prijsontwikkeling
Nu te koop bij
Veiligkopen | 24 UURS LEVERING
€ 729.00
Bemmel & Kroon | 24 UURS LEVERING
€ 729.00
Expert
€ 749.00
Vergelijkbare wasmachines van Bosch
Bosch WVH28444NL wasmachine
Bosch WVH28444NL | Inhoud 7 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1400 toeren | 74 dB
€ 879,-
Bosch WKD28541EU wasmachine
Bosch WKD28541EU | Inhoud 7 kg | Inbouw | Energieklasse B | wasdroogcombinatie | 1400 toeren | 74 dB
€ 999,-
Alternatieven voor deze Bosch WVG30442NL wasmachine
Siemens WD15G442NL wasmachine
SIEMENS
9,0
Siemens WD15G442NL
Inhoud 7 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1500 toeren | 74 dB
€ 779,-
Binnen 1 dag thuis
Miele WTH 130 WPM wasmachine
MIELE
9,2
Miele WTH 130 WPM
Inhoud 7 kg | Energieklasse A | wasdroogcombinatie | 1600 toeren | 72 dB
€ 1.755,-
Binnen 1 dag thuis
Informatie Bosch WVG30442NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: WVG30442NL,WVG 30442 NL en onder de EAN code 4242005063802.