Feedback
9,1

Bosch WAW32461NL

Website: Bemmel & Kroon
Bosch
WAW32461NL
593,13
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Bosch
WAW32461NL
597,00
bol.com
Gratis verzending
Bosch
WAW32461NL
599,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
http://www.bemmelenkroon.nl/
Productomschrijving
Deze Bosch WAW32461NL met nieuw design en EcoSilence Drive is extreem stil, zuinig en duurzaam. Hiervoor wordt de machine beloond met het energielabel A+++ -30% (30% zuiniger dan de beste energieklasse). De wasmachine is mede zo zuinig dankzij het ActiveWater Plus systeem. Dit systeem stemt de hoeveelheid waswater aan op de hoeveelheid wasgoed. Een kleine lading was je zo even efficiƫnt als een grote. Een extra troef van deze machine is zijn anti-allergeen wasprogramma (ECARF gecertificeerd).
VarioSoft-trommel. De VarioSoft-trommel heeft een druppelvormige trommelstructuur en de meenemers van de was zijn asymmetrisch geplaatst. De beweging van de trommel wordt hierbij aangepast afhankelijk van het gekozen wasprogramma. Het wasgoed wordt meer naar het midden van de trommel verplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatigere behandeling van het wasgoed en wasgoed wordt beter beschermd.
ActiveWater. Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
Ecosilence Drive. Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
Serie | 8 Wasmachine. Met de serie 8 Bosch wasmachines kan tot 8 of 9 kilogram wasgoed worden gewassen. Alle serie 8 wasmachines zijn voorladers. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw. Alle wasmachines zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive, zijn uitgerust met VarioPerfect, en hebben de zogenaamde VarioTrommel en ook het AntiVibration Design, en zijn ook uitgerust met ActiveWater. De meeste hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of hebben een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. De meeste apparaten uit de serie 8 hebben trommelverlichting. Sommige apparaten zijn uitgerust met technische vernieuwingen zoals ActviOxygen, en of een AntiVlekken systeem met speciaal daarop toegeruste wasprogramma's, en of het I-Dos doseersysteem. Ook nieuwe toepassingen zoals het besturen van de wasmachine van een app, of feedback op het display over het water en energie, worden op sommige van de wasmachines uit deze serie toegepast.
ECARF gecertificeerd. De wasmachine heeft een anti-allergie wasprogramma dat is gecertificeerd met het ECARF anti-allergeen keurmerk.
SpeedPerfect. Met deze optie wordt 40% van de tijd bespaart op het wasprogramma.
VarioPerfect. Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiƫnt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Extra snel 15/30. De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Belangrijkste eigenschappen
Maximum vulgewicht 8 kg
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 84,5 cm x 59 cm
Programma's o.a.: Allergieen, beddengoed, Gemengde was, koud, snel, overhemd, sport, wol en zijde
Geluidsniveau centrifuge 74 dB
Energieklasse A+++
Geschat energieverbruik 137 kWh per jaar
1600 toeren
Balanssysteem, beladingssensor, waterbeveiliging, watersensor, uitgestelde start en resttijd indicatie
  Levering binnen 24 uur
Opgenomen onder
Wasmachines 8 kg
Voorlader wasmachines
Vrijstaande wasmachines
Foto's

Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze Bosch WAW32461NL wasmachine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Bevalt goed”
Door G.J. op maandag 1 augustus 2016
geleverd apparaat: WAW32461NL. apparaat bevalt goed.
+1 bedankje
“Stil”
Door Bram op dinsdag 2 augustus 2016
Een Bosch wasmachine type WAW32461NL. Tot nu toe een zeer stille machine voorzien van alle wasprogramma's die wij nodig hebben
+1 bedankje
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare Bosch wasmachines.
“Redelijk tevreden”
Door Peter op woensdag 18 januari 2017
Machine ben ik redelijk tevreden over. Zeer ruime keus aan programma's. Ook heeft het de functie trommelreiniging (als een van de weinige machines die ik ben tegen gekomen in deze prijsklasse), deze functie is ideaal tegen nare geurtjes die zich ophopen na verloop van tijd in de machine (wasluis). Ook de functie uitgestelde start is veel handiger dan ik vantevoren had verwacht. Niet de aller stilste, maar kan er mee door: maakt soms een irritant tikkend geluid (lijkt niet op een mankement). Wel wordt er bijna altijd extra tijd opgeteld aan de resterende programmaduur (zogenaamd door ongelijke wasverdeling waardoor de machine gaat 'voorcentrifugeren' voordat het het gewenste toerental bereikt), maar als dit bij iedere was gebeurt dan twijfel ik wel een beetje of dit wel de echte reden is. Misschien is de machine op dit gebied niet de beste, maar ik heb begrepen dat dit bij veel machines zo is, zelf kan ik hier niet over oordelen. Ook regelmatig foutmelding (1x piep) als ik op start druk, als ik dan voor de 2e keer druk dan start het programma wel, dus waarom ik toch redelijk vaak een foutmelding krijg is mij een raadsel. Heb contact opgenomen met de klantenservice van Bosch hierover, nog even het antwoord afwachten.
+4 bedankjes
“Bevalt goed”
Door Miriam op maandag 22 augustus 2016
Apparaat bevalt goed..wast schoon en is geruisloos ook bij centrifugeren. Kiezen wel voor "speed perfect" anders draait de was erg lang en in handl staat dat dit minder geschikt is om alle allergenen te verwijderen omdat minder water wordt verbruikt. Daar een van ons allergisch is kiezen we voor ruim water via "speed perfect"
+1 bedankje
“Erg handig”
Door Helen op maandag 20 april 2020
Ik ben erg tevreden over mijn Bosch wasmachine. Hij wast goed en maakt niet zoveel geluid. De app erbij is ook erg handig , zie en hoor wanneer de was klaar. Zou hem zeker aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fris”
Door Jonathan op maandag 25 juli 2016
Spoeling gedaan, snel programma, zeer goede ervaring. Weinig geluid en de was was voldoen opgefrist. Spoeling gedaan, snel programma, zeer goede ervaring. Weinig geluid en de was was voldoen opgefrist
+2 bedankjes
“Erg stil”
Door Gijs op maandag 24 oktober 2016
Inmiddels hebben we de Bosch- Wasmachine en Droger een paar weken en "we zijn zeer tevreden"! Wat opvalt is het weinige geluid wat ze produceren. Met name de wasmachine is tijdens het centrifugeren erg stil, rustig en stabiel! Dit scheelt wel erg veel met onze vorige wasmachine! Over de resultaten van het wassen en drogen kunnen we kort zijn we zijn erg tevreden. Het enige wat even wennen is dat bij de Eco stand het programma wat langer duurt. Dat is overigens verder geen probleem! Het scheelt per slot van rekening weer in het verbruik van de energie kosten. Samenvattend we zijn tot op dit moment "zeer tevreden" met onze nieuwe aankopen! Het gaat om de Bosch Wasmachine WAN28062NL en de Bosch Droger WTH83200NL.
+2 bedankjes
“Top”
Door Marian op zaterdag 12 augustus 2017
De wasmachine vind ik helemaal Super!! Ik hoor hem niet eens. Geruisloos. Mooie programma's erop. Echt op en top fantastisch. Een aanrader! Dat mijn vorige wasmachine verlichting in de trommel had,( zodra je het programma instelde en de deur Open deed met vullen)dat is het enigste wat ik mis. Maar eerlijk gezegd heb ik daar ook nooit aangedacht om te kijken of deze functie erop zat. Nu ervaar ik het wel als een gemis. Maar ach...aan de andere kant, deur dicht en je bent dat euvel weer vergeten...ha..ha...luxe probleem.
+1 bedankje
“Enorm blij”
Door M.B. op woensdag 24 juli 2019
Wij zijn enorm blij met de Bosch wasmachine, inmiddels een paar wasjes gedraait. Hij wast schoon en is heel stil.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Ton op dinsdag 23 augustus 2016
Ik heb gekocht de Bosch wasdroger WTW84363NL + de Bosch wasmachine WAT28640NL. Tot nu toe erg tevreden over beide :-)
+1 bedankje
“Stille machine”
Door Ronald op vrijdag 20 januari 2017
De wasmachine bevalt erg goed....hadden dat veel eerder moeten doen... Kind kan de was doen, zeg maar.... Muisstil en makkelijk in gebruik..
+1 bedankje
“Mooi”
Door Chris op vrijdag 26 augustus 2016
Het is een WAW32642NL. Tot nog toe is het een mooi apparaat. Zeker het I-dos verhaal werkt mooi.
+2 bedankjes
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van Bosch. De score van deze individuele wasmachine is een 9,1. De gemiddelde score alle Bosch wasmachines is een 9,2.
Prijsontwikkeling
Nu te koop bij
Bemmel & Kroon | 24 UURS LEVERING
€ 593.13
Bol.com
€ 597.00
Veiligkopen | 24 UURS LEVERING
€ 599.00
Vergelijkbare wasmachines van Bosch
Bosch WAT28362FG wasmachine
Bosch WAT28362FG | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 76 dB
€ 529,-
Bosch WAT28640NL wasmachine
Bosch WAT28640NL | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 72 dB
€ 585,-
Bosch WAT28463FG wasmachine
Bosch WAT28463FG | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 76 dB
€ 597,-
Bosch WAT28655NL vaatwasser
Bosch WAT28655NL | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1374 toeren | 72 dB
€ 629,-
Bosch WAT284B2NL wasmachine
Bosch WAT284B2NL | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 76 dB
€ 649,-
Bosch WAT28650NL wasmachine
Bosch WAT28650NL | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1379 toeren | 72 dB
€ 649,-
Bosch WAT28493NL wasmachine
Bosch WAT28493NL | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1374 toeren | 72 dB
€ 699,-
Bosch WAT28695NL wasmachine
Bosch WAT28695NL | Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1379 toeren | 72 dB
€ 719,-
Alternatieven voor deze Bosch WAW32461NL wasmachine
Siemens WM14T6H6NL wasmachine
SIEMENS
9,0
Siemens WM14T6H6NL
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 72 dB
€ 598,-
AEG L6FBNR1 L6FBNR1 wasmachine
AEG
9,2
AEG L6FBNR1
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1600 toeren | 75 dB
€ 599,-
Binnen 1 dag thuis
Miele WDB030 Eco wasmachine
MIELE
9,2
Miele WDB030 Eco
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 74 dB
€ 547,-
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool FSCR80621 wasmachine
WHIRLPOOL
8,3
Whirlpool FSCR80621
Inhoud 8 kg | Energieklasse A+++ | 1600 toeren | 72 dB
€ 543,-
Informatie Bosch WAW32461NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: WAW32461NL en onder de EAN code 4242002798134.