Feedback
9,2

AEG L7FE84CS

Website: Bol.com
AEG
L7FE84CS
699,00
bol.com
Gratis verzending
AEG
L7FE84CS
699,00
expert.nl
Gratis verzending
Ervaring met deze wasmachine?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
https://www.bol.com/
Productomschrijving
Deze inbouw wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 699,00 door Bol.com . De AEG L7FE84CS wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
ProSense-technologie. Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
ÖKOInverter. De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
FUZZY-LOGIC systeem. Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Eco TimeSave. Door Eco TimeSave kan de wasmachine bij het draaien van een wasprogramma zowel tijd als energie besparen. De Eco optie en de TimeSave optie kunnen tegelijkertijd worden ingesteld.
ProSteam technologie. Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw wasmachine
Maximum vulgewicht 8 kg
Product afmetingen bxhxd: 60 cm x 85 cm x 50 cm
Programma's o.a.: Allergieen, snel, outdoor, spijkerbroeken, sport, stoom, synthetisch, wol en zijde
Geluidsniveau centrifuge 73 dB
Energieklasse A+++
Geschat energieverbruik 137 kWh per jaar
1400 toeren
Balanssysteem, waterbeveiliging en uitgestelde start
  Levering binnen 24 uur
Opgenomen onder
Wasmachines 8 kg
Inbouw wasmachines
Voorlader wasmachines
Vrijstaande wasmachines
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L7FE84CS wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare AEG wasmachines.
“Prima”
Door G.H. op maandag 18 april 2016
Hij bevalt tot nog toe prima Gezien ons gezin uit 4 volwassen personen bestaat en soms wel uit 5 kan u begrijpen dat hij regelmatig wordt gebruikt. en we al een aantal wassen achter de rug hebben inmiddels. Je hoort hem nauwelijks alleen bij pompen en centrifugeren. Dit is niet storend. Was resultaat tot nog toe ook prima.
+3 bedankjes
“Goede ervaring met AEG”
Door Mieke op maandag 5 september 2016
Wij hebben een AEG wasautomaat type L76672 gekocht voor onze dochter en schoonzoon die binnenkort hopen te trouwen. Hoe het apparaat bevalt kunnen wij daarom nog niet zeggen maar onze AEG doet het al jaren prima!. Onze eerste AEG heeft het 25 jaar volgehouden en dat met een gezin van 7 kinderen en met stoffen luiers!. Vandaar ook voor hun een AEG!!
+1 bedankje
“Een aanrader”
Door Yvette op maandag 22 augustus 2016
De wasmachine bevalt mij zeer zeker. Hij is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. De bediening is zeer overzichtelijk en in gebruik hoor je de machine amper. Ik ben erg blij met de aankoop en het model van de wasmachine. een aanrader!
+1 bedankje
“Spreekt voor zich”
Door Stefanie op dinsdag 19 april 2016
Het apparaat bevalt prima! Lekkere grote trommel en veel opties; temperatuur instellen, toeren van het centrifugeren, tijdbesparende knop. Het spreekt allemaal voor zich, super makkelijk te bedienen. Bij mindere grote/zware wasjes past de machinezelf de tijd aan, erg handig. Ik vind het programma van 20 min op 30 graden erg fijn! Voor al mijn kleine wasjes die niet zo vies zijn.
+1 bedankje
“Goed”
Door Margriet op woensdag 31 juli 2019
De wasmachine bevalt prima! Ben erg blij met de vele verschillende programma's die erop zitten. Hij wast goed en ben vooral ook blij met het 20 minuten programma!
+1 bedankje
“Zuinig”
Door Otto op woensdag 3 augustus 2016
Ik heb inmiddels 3 wasjes gedraaid en 1e indruk is goed. Wasprogramma duurt redelijk lang in vergelijking met onze vorige wasmachine maar deze isvwel een stuk zuiniger.
+1 bedankje
“Uitstekend”
Door CG op donderdag 24 maart 2016
Dit is de was-droog combinatie AEG met warmtepomptechnologie. Model is L99696HDW. Het apparaat bevalt uitstekend.
+1 bedankje
“Super”
Door Ada op donderdag 25 februari 2016
Super wasmachine met trommelinhoud van 9 kg. Kan er met gemak een lits jumeaux dekbed in wassen. Stille wasmachine, ben er heel tevreden mee.
+2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Woerd op donderdag 16 maart 2017
De wasmachine AEG L61260TL (bovenlader) doet het uitstekend. Wast goed schoon.
+1 bedankje
“Goed gevoel”
Door Marianne op woensdag 3 mei 2017
Op uw vraag hoe de wasmachine bevalt kan ik zeggen dat ik het gevoel heb een degelijk product gekocht te hebben. Waar ik aan moet wennen is de werking van de aan/uit knop. De gebruiksaanwijzing volgend lijkt het simpel, maar wanneer het programma klaar is moet ik toch wel lang wachten voordat de knop reageert. Een kwestie van wennen denk ik. De machine wast echt schoon en komt goed droog uit de trommel na het centrifugeren. Heel fijn vind ik ook het geluidsniveau, zo stil heb ik het nog niet eerder gehad met wasmachines, echt bijzonder. Kortom: ik ben er blij mee en heb het gevoel dat ik er lang mee kan wassen.
+2 bedankjes
Score
Qasa heeft de score van deze wasmachine gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare wasmachines van AEG. De gemiddelde score alle AEG wasmachines is een 9,2.
Prijsontwikkeling
Nu te koop bij
Bol.com | 24 UURS LEVERING
€ 699.00
Expert
€ 699.00
Vergelijkbare wasmachines van AEG
AEG L7FB84EW wasmachine
AEG L7FB84EW | Inhoud 8 kg | Inbouw | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 75 dB
€ 726,-
Alternatieven voor deze AEG L7FE84CS wasmachine
Siemens WM14T790 wasmachine
SIEMENS
9,0
Siemens WM14T790
Inhoud 8 kg | Inbouw | Energieklasse A+++ | 1400 toeren | 72 dB
€ 779,-
Informatie AEG L7FE84CS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze wasmachine staat bij ons bekend als: L7FE84CS en onder de EAN code 7332543505364.