Feedback

Indesit EDCE G45 B H (EU)

/ Vrijstaande Wasdroger
Indesit
EDCE G45 B H (EU)
329,00
alternate.nl
Gratis verzending
Indesit
EDCE G45 B H (EU)
349,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Indesit
EDCE G45 B H (EU)
349,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 247,00
op 31 januari 2017
Huidige prijs
€ 329,00
Bij Alternate
Gemiddelde prijs
€ 336,12
Indesit EDCE G45 B H (EU)
  Bezorgprijs vanaf € 329,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasdroger momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 329,00 door Alternate . De wasdroger kan maximaal 8 kg per keer drogen en produceert circa 68 dB. De Indesit EDCE G45 B H (EU) wasdroger kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasdroger
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
  Levering binnen 24 uur
Scores
7,8 / 10 ervaringen
7,7 / 42 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Indesit EDCE G45 B H (EU) wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Indesit EDCE G45 B H (EU) wasdroger? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
EDCE G45 B H (EU), EDCE G 45 B H EU, EDCEG45BH(EU), EDCEG45BHEU, EDCEG 45 BH EU
Ean
8007842891300
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
Maximaal vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
35 kg
Wasdrogers lopen in gewicht vanaf 30 kilo tot 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van [x] kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Deze wasdroger heeft de kleur Wit. Bijna alle apparaten in de categorie wasdrogers zijn wit.
Geluidsniveau
68 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 68 dB en is luider in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger maakt de was droog met behulp van warme lucht. Deze lucht is niet zo warm als bij een condensdroger of afvoerdroger. Door de lagere luchttemperatuur heeft een warmtepompdroger langer de tijd nodig om de was te drogen. Een warmtepompdroger kent een hogere aankoopprijs, maar dit wordt in de regel terugverdiend met een flink lager energieverbruik. De warmtepompdroger verwijdert het vocht uit de verwarmde lucht als condenswater. Het condenswater loopt weg in de afvoer of belandt in een waterbakje dat regelmatig moet worden geleegd. Een warmtepompdroger werkt met behulp van een warmtepomp die via temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed haalt. Dit type droger is vooral geschikt als de wasruimte een afgesloten ruimte zonder opening naar buiten is, als de wasdroger veel gebruikt wordt, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Indesit EDCE G45 B H (EU)
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasdrogers van Indesit