Feedback

Asko T409HS.W

/ Vrijstaande Wasdroger
Asko
T409HS.W
1.249,00
expert.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 1.249,00
Nu
Huidige prijs
€ 1.249,00
Bij Expert
Gemiddelde prijs
€ 1.249,00
Asko T409HS.W
  Bezorgprijs vanaf € 1.249,00

Zoekt u toch een andere wasdroger? Wij hebben 1 alternatieve wasdroger voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasdroger momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 1.249,00 door Expert . De wasdroger kan maximaal 9 kg per keer drogen en produceert circa 64 dB.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasdroger
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Asko T409HS.W wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
T409HS.W
Ean
3838782011252
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 1.249,00
Maximaal vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grote gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
57 kg
Wasdrogers lopen in gewicht vanaf 30 kilo tot 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van [x] kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Deze wasdroger heeft de kleur Wit. Bijna alle apparaten in de categorie wasdrogers zijn wit.
Geluidsniveau
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 64 dB en is stiller in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger maakt de was droog met behulp van warme lucht. Deze lucht is niet zo warm als bij een condensdroger of afvoerdroger. Door de lagere luchttemperatuur heeft een warmtepompdroger langer de tijd nodig om de was te drogen. Een warmtepompdroger kent een hogere aankoopprijs, maar dit wordt in de regel terugverdiend met een flink lager energieverbruik. De warmtepompdroger verwijdert het vocht uit de verwarmde lucht als condenswater. Het condenswater loopt weg in de afvoer of belandt in een waterbakje dat regelmatig moet worden geleegd. Een warmtepompdroger werkt met behulp van een warmtepomp die via temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed haalt. Dit type droger is vooral geschikt als de wasruimte een afgesloten ruimte zonder opening naar buiten is, als de wasdroger veel gebruikt wordt, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Asko T409HS.W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasdrogers van Asko
Alternatieven
Alternatieve wasdrogers van € 1000,00 tot € 1250,00
1.029,00
Siemens WT47W5H9NL
Beste alternatief