Feedback

Asko T208C.W

/ Vrijstaande Wasdroger
Asko
T208C.W
799,00
expert.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 799,00
Nu
Huidige prijs
€ 799,00
Bij Expert
Gemiddelde prijs
€ 799,00
Asko T208C.W
  Bezorgprijs vanaf € 799,00

Zoekt u toch een andere wasdroger? Wij hebben 1 alternatieve wasdroger voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasdroger momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 799,00 door Expert . De wasdroger kan maximaal 8 kg per keer drogen en produceert circa 65 dB.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasdroger
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Asko T208C.W wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
T208C.W
Ean
3838782010767
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 799,00
Maximaal vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
45 kg
Wasdrogers lopen in gewicht vanaf 30 kilo tot 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van [x] kilogram en is lichter in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Deze wasdroger heeft de kleur Wit. Bijna alle apparaten in de categorie wasdrogers zijn wit.
Geluidsniveau
65 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 65 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
condensdroger Alle condensdrogers
Een condensdroger maakt het wasgoed droog met behulp van warme lucht. Deze lucht raakt vochtig terwijl de was droogt. De condensdroger slaat het vocht dat in de warme lucht zit op als condenswater. Het condenswater vloeit ofwel via een afvoer weg ofwel komt terecht in een waterbakje in het apparaat dat moet worden geleegd. Een condensdroger is vooral geschikt voor ruimte waar geen luchtafvoer naar buiten mogelijk is. Een alternatief voor condensdrogers zijn de warmtepompdrogers, deze zijn duurder maar ook energiezuiniger.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Asko T208C.W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasdrogers van Asko
Alternatieven
Alternatieve wasdrogers van € 750,00 tot € 1000,00
879,00
Siemens WT48Y773FG
Beste alternatief