Feedback
7,3

Panasonic

Bedrijfsomschrijving
Panasonic is een Japans merk. De geschiedenis gaat terug tot 1918. In dat jaar heeft Konosuke Matsushita het bedrijf Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works opgericht. Het bedrijf groeide snel uit tot 1 van Japans grootste elektronica producenten. Het merk Panasonic werd in 1955 in het leven geroepen voor de Amerikaanse markt. Pas in 2008 wordt de bedrijfsnaam veranderd in the Panasonic Corporation. Panasonic produceert een enorme diversiteit aan apparaten. Voor keukens gaat het om magnetrons en ovens.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
n.b.
-
7,4
Ovens
n.b.
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 94 tot € 749
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
-
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Panasonic. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
“Bevalt goed”
Door Hans op maandag 9 jul 2018
Mijn aankoop: Panasonic Magnetron NN-CS894SEPG. Aankoop bevalt tot nu toe goed, nog lang niet alle functies gebruikt. Minpuntje is de leesbaarheid bij daglicht van de klok.
“Heel erg tevreden”
Door Niek op woensdag 16 nov 2016
Prima. Ben heel erg tevreden. Maakt veel minder herrie dan mijn vorige.
“Bevalt goed”
Door Bert op maandag 19 sep 2016
Ik heb Panasonic Combi Magnetron NN-CS894SEPG gekocht. De aankoop bevalt goed, het is een fijn en goed te bedienen apparaat. Duur en groot, maar heel goed waarvoor het is bedoeld: ruim, praktisch en simpel te bedienen met veel mogelijkheden.
“Geruisloos”
Door Riek op maandag 1 aug 2016
Ik heb er weliswaar nog maar pas 3 wassen mee gedraaid maar vindt t nu al een geweldig apparaat, geruisloos, veel mogelijkheden, en een mooi design, ik hoop dat ik er nog heel lang gebruik van zal kunnen maken.