Feedback
8,9

Siemens HM636GNS1

Website: Bemmel & Kroon
Siemens
HM636GNS1
999,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Siemens
HM636GNS1
999,00
budgetplan.nl
Gratis verzending
Siemens
HM636GNS1
1.189,00
bol.com
Gratis verzending
Ervaring met deze oven?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
http://www.bemmelenkroon.nl/
Productomschrijving
Deze inbouw oven momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 999,00 door Bemmel & Kroon . De oven heeft een inhoud van 67 liter en de maximumtemperatuur is 300°C. Met deze oven kunt u magnetron en vlees grillen. Deze oven kan ingebouwd worden in een nis van 548 x 600 x 550 (B x H x D in mm) . De oven kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
varioSpeed. Met de varioSpeed functie kan de bereidingstijd van gerechten tot 50% worden teruggebracht.
TFT display. De oven is voorzien van een TFT display.
ecoClean. Bij ovens met ecoClean zijn de wanden voorzien van een speciale coating van poreus keramiek. Deze coating absorbeert vuil en vetspetters en breekt ze af bij hoge temperatuur wanneer de oven wordt gebruikt.
ecoClean Plus. Bij ovens met ecoClean Plus zijn de wanden en het plafond voorzien van een speciale coating van poreus keramiek. Deze coating absorbeert vuil en vetspetters en breekt ze af bij hoge temperatuur wanneer de oven wordt gebruikt.
softMove. Met de softMove functie wordt de ovendeur zachtjes geopend en gesloten.
cookControl Plus. Bij cookControl Plus kan het gewenste gerecht en het gewicht worden ingevoerd, waarna de bakoven instellingsaanbevelingen voor de bereiding geeft.
Magnetron. De oven is voorzien van een magnetronfunctie.
Snel voorverwarmen. Met de snel voorverwarmen functie wordt de oven extra snel verwarmd.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw oven met magnetron
Inhoud 67 l
Product afmetingen bxhxd: 59,5 cm x 59,5 cm x 54,8 cm
Nis afmetingen bxhxd: 54,8 cm x 60 cm x 55 cm
Grill, conventioneel en hetelucht
Kinderbeveiliging en koeledeur
  Levering binnen 24 uur
Opgenomen onder
Inbouw combi ovens 60 cm
Inbouw ovens
Foto's

Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over deze Siemens HM636GNS1 oven. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Goede ervaring”
Door Hans op dinsdag 20 maart 2018
Wij hebben gekozen voor deze Siemens-apparatuur. De ervaring met Siemens-apparatuur in de vorige keuken heeft ons doen besluiten om wederom voor dit fabrikaat te kiezen.
+4 bedankjes
“Geen klachten”
Door Ronald op vrijdag 6 maart 2020
Wij hebben alle van Siemens, de oven. Over de apparatuur heb ik geen klachten. Oven/ Magnetron HM636GNS1
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Wilma op dinsdag 14 april 2020
We hebben alles van Siemens. Het is prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top apparatuur”
Door Alves op woensdag 24 juni 2020
We hebben alles van Siemens. Combi magnetron hm636gns1. Ben super blij met alles. Vooral de combi de schoonmaak functie is super. Dus top apparatuur vooral de combi.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare Siemens ovens.
“Veel draaien”
Door Tjeerd op woensdag 12 augustus 2020
We hebben gekozen voor Siemens apparatuur (ivm vorige ervaringen). En wel de volgende apparatuur: Grote oven: HS858GXB6/74. We zijn voorlopig zeer tevreden over deze keuzes. Positieve punten: Meldingen op je telefoon van de ovens is handig (timers / water op van stoomoven). Negatieve punten / opmerkingen: Het instellen van de tijdsduur op de oven en magnetron vergt irritant veel "draaien" van de instelknop ipv dat je direct getallen kunt intikken (vooral als iets langer dan een uur de oven in moet). De telefoonapp maakt dit wel iets gemakkelijker, maar om die daar specifiek voor te pakken is niet heel handig. Alle "connected" apparatuur is vaak niet meteen zichtbaar in de App op de telefoon.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Henny op woensdag 20 mei 2020
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur. De reden daarvoor is dat het uiterlijk ons beviel, het oog wil ook wat, en ook het aantal functies wat er op aanwezig was. Wat wij trouwens wel hebben gedaan is een tripje naar het inspiratiehuis in Hoofddorp daar kan je je goed voor laten lichten over diverse apparatuur van drie of vier merken, zeker aan te bevelen. Het gaat om: Oven HB836GTB6 en Oven HS836GTB6/63. De ovens bevallen uitstekend vooral de snel voorverwarm functie is erg handig ook het opwarmen van gerechten met stoom (regeneren) bevalt ons beter dan opwarmen met een magnetron. Beide ovens hebben ook een identieke afmetingen, uiterlijk en gelijke mogelijkheden wat betreft ingebouwde menu's behalve dat de ene dan ook de mogelijkheid heeft om te stomen. Beide ovens zijn ook via een app aan te sturen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Werkt zeer goed”
Door Erik op zondag 5 juli 2020
Ik heb de volgende apparaten gekocht: Oven: Siemens hb875g5b1. Ik wou een inbouwoven met nishoogte van 60 cm. met pyrolyse zelfreiniging. Aansturing met een app geeft voor mij geen meerwaarde en ik heb al een losse magnetron en een stoomkoker, dus de keuze viel op deze StudioLine oven. Alle apparatuur bevalt tot nu toe zeer goed, maar ik heb alles natuurlijk nog maar twee maanden in gebruik dus het is een beetje lastig om al uitgebreide reviews te geven. De oven werkt zeer goed. Meestal gebruik ik de 4D hetelucht optie, maar ook de programma's voor langzaam garen, grillen en warm houden gebruik ik regelmatig. De vorige, ruim 20 jaar oude, oven had 20 minuten nodig om op te warmen naar 200 graden, de Siemens doet dit in ongeveer 5 minuten. De pyrolyse reiniging heb ik nog niet getest.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Grote teleurstelling”
Door Rene op donderdag 7 januari 2021
In onze nieuwe keuken hebben wij oven nieuw laten installeren. Oven Siemens CP465AGBO/05 combi oven met magnetronfunctie en stoomfunctie. Dit is een grote teleurstelling. De oven wordt niet heet genoeg, bij alle recepten moet de tijd langer en hoger. In het midden wordt de oven niet goed heet. Een ervaren amateurkok heeft met de Kerstdagen ook uitgesproken dat de oven echt niet klopt. Bij de magnetronfunctie doet de ventilator het soms wel en vaak niet. De binnenruimte is dan drijfnat. Vandaag komt er iemand langs van Siemens
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Oven prima”
Door Louise op vrijdag 13 november 2020
Ik heb gekozen voor alle apparaten van Siemens omdat ik daar prima ervaringen mee heb. In mijn oude keuken had ik ook alles van Siemens, alles was 28 jaar oud en alles werkte nog steeds perfect. Multifunctionele oven met magnetronfunctie HM836GNB6, iQ700. Losse magnetron vond ik handiger. Nu steeds de bakplaten verwijderen voor je hem kunt gebruiken. Zal deze functie dus niet veel gebruiken. Oven verder prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super”
Door Claudia op zaterdag 18 juli 2020
Ik heb geen specifiek merk gekozen voor in mijn keuken, maar op basis van mijn eisen en wensen de beste en voordeligste apparatuur gekozen. Dit mede op advies van de keuken adviseur om geld te besparen. Oven betreft Siemens solo oven HB 632GBS 1. Ik ben over de oven zeer tevreden. De oven werkt super en oogt ook mooi!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Merk en apparaat bevallen prima”
Door Marco op maandag 14 september 2020
Wij hebben, na advies van de verkoper, het inspiratiehuis bezocht en na ons bezoek aan het inspiratiehuis hebben wij gekozen voor Siemens apparatuur. Wij hebben gekozen voor de volgende apparaten: Stoomoven CS856GNB7. De apparaten, en het merk, bevallen tot op heden prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden met keuze”
Door Laura op zaterdag 29 december 2018
We hebben gekozen voor de volgende apparatuur. Magnetron/oven: Siemens, type CM633GBS1. Ervaring: prettige touchscreen bediening. Wordt bij ons meestal als magnetron gebruikt (hebben nog twee ovens) en functioneert prima. Prettig is de snelle voorverwarmfunctie van de oven. Alle apparaten zijn nu 1,5 jaar in gebruik, en we zijn erg tevreden met onze keuze.
+1 bedankje
“Goed apparaat”
Door Hans op dinsdag 27 november 2018
Wij hadden een Siemens CM636GBS1 combimagnetron besteld. Dit exemplaat bleek te zijn vervangen voor de Siemens CM656GBS1, we kregen hier keurig bericht van en het apparaat werd geleverd. De Combimagnetron was makkelijk in gebruik, oogt modern en degelijk. De magnetron heeft toetsen, een draaiknop en een touchscreen. Je kunt alles van het digitale scherm aflezen, is makkelijk in gebruik. Maar voor detail zaken heb je nog een makkelijk te volgen/lezen gebruikers handleiding. Kortom een goed apparaat.
+3 bedankjes
“Bevalt veel beter”
Door Peters op woensdag 30 maart 2016
Ik heb een siemens oven HB835GPS1 gekocht omdat de bestaande bosch hbn330550 oven een sluipende kortsluiting vertoonde. De nu gekochte Siemens oven bevalt prima en veel beter dan de bosch die de warmte bij hete lucht ongelijkmatig door de oven verdeelde.
+9 bedankjes
Score
Qasa heeft de score van deze oven gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare ovens van Siemens. De score van deze individuele oven is een 8,9. De gemiddelde score alle Siemens ovens is een 9,3.
Prijsontwikkeling
Nu te koop bij
Bemmel & Kroon | 24 UURS LEVERING
€ 999.00
Budgetplan
€ 999.00
Bol.com | 24 UURS LEVERING
€ 1189.00
Vergelijkbare ovens van Siemens
Siemens HM633GNS1 oven
Siemens HM633GNS1 | 67 liter | Breedte 60 cm | Hoogte 60 cm | Magnetron | Zelfreinigend
€ 1.299,-
Siemens HM676G0S6 oven
Siemens HM676G0S6 | 67 liter | Breedte 60 cm | Hoogte 60 cm | Magnetron | Pyrolysereiniging
€ 1.299,-
Alternatieven voor deze Siemens HM636GNS1 oven
Bosch HMG636BS1 oven
BOSCH
9,1
Bosch HMG636BS1
67 liter | Breedte 60 cm | Hoogte 55 cm | Magnetron
€ 995,-
Binnen 1 dag thuis
ETNA
8,7
Etna MO470ZT
71 liter | Breedte 60 cm | Hoogte 60 cm | Magnetron
€ 1.099,-
Informatie Siemens HM636GNS1
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze oven staat bij ons bekend als: HM636GNS1,HM 636 GNS 1 en onder de EAN code 4242003671894.