Feedback
5

Indesit MWI 3211 IX

Inbouw magnetron - rvs
Inhoud
20 - 29 liter
Plaatsing
Inbouwmagnetron
Breedte
595 mm
Vermogen
750 Watt
Prijsontwikkeling
Prijzen
GOEDKOOPSTE
€ 312,54
GOEDKOOPSTE
€ 312,54
€ 319
24 UURS LEVERING
€ 319
Eigenschappen
Algemeen
 • Inhoud 22 liter
 • Installatie inbouw
 • Kleur rvs
 • Magnetronvermogen 750 W
Opties
 • Kinderbeveiliging
Interieur & techniek
 • Magnetrondeksel
Bediening
 • LCD display
Frontdeur
 • Deurscharnier links
Product
 • Type nr: MWI 3211 IX
 • Ean nr: 8050147027011
 • Merk: Indesit
Ervaringen
Voor deze Indesit magnetrons hebben wij 2 relevante ervaringen ontvangen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Zelf een ervaring insturen over deze magnetron kan hier: Mijn ervaring met deze Indesit magnetron. Wij stellen dit zeer op prijs.
“Reageren niet”
Door Aderie Schoep op maandag 5 juli 2021
Heb deze magnetron na een jaar was die stuk . monteur er een paar keer bij geweest maar die kreeg hem niet meer aan de gang . Een nieuwe gekregen ,Na een jaar weer stuk . nu een andere monteur er bij gehad en die kreeg hem weer aan de gang . nu naar een half jaar wederom weer stuk .28 juni doorgegeven aan Indesit,deze zouden het voorleggen aan hun klantenservice . Nu 5 Juli en nog geen enkele reactie gehad hoe nu verder met die magnetron .Tussendoor nog weer contact gehad via mail en ze zouden het nogmaals bij de klantenservice melden , ze reageren gewoon niet meer . Als je belt krijg je minuten lang bandjes te horen en een stem die zegt dat ze allemaal bezet zijn .
Deze week bericht gehad van Tommie (Indesit) dat de klantenservice mij deze week gaat bellen hierover. Dat hebben ze dus niet gedaan. Weet niet wat slechter is het product van Indesit of de klantenservice. Echt in en in triest dit. REACTIE VAN ADERIE
Vandaag weer reactie gehad van Indesit. Nu van Ruben, hij vind het ook vervelend en zal nogmaals een mail naar klantenservice sturen dat ze mij moeten bellen. Volgens hem zijn ze erg druk bij klantenservice en hebben ze een achterstand daar. Dat neemt niet weg dat de magnetron van hun niet deugt en dat er na de melding op 28 juni 2021 nu nog niet gereageerd is hoe dit nu verder gaat. Echt in en in triest de service en de kwaliteit van Indesit. REACTIE VAN ADERIE
Reactie of foto toevoegen
“Probleem”
Door Janneke op maandag 18 mei 2020
Onze ervaring voor de inbouwapparatuur van onze nieuwe keuken. Het betreft hier het merk Indesit. Oven: Probleem. Geen signaal bij voorverwarmen. Geen bescherming van ombouwkastdeur voor hitteafvoer. Meerdere malen contact gehad met Indesit; echter zonder enig resultaat. Indesit combimagnetron MWI3445IX.
Afmetingen
382 mm
595 mm
320 mm
360 mm
560 mm
300 mm
Informatie Indesit MWI 3211 IX
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven magnetrons