Feedback
6,3

Bauknecht EMNK5 2238 ES

Inbouw magnetron - zwart
Inhoud
20 - 29 liter
Plaatsing
Inbouwmagnetron
Breedte
595 mm
Vermogen
750 Watt
Draaiplateau
Ja
Belangrijke eigenschappen
Sensorsteam
Met sensorsteam blijven vitamines in het voedsel behouden door het koken met stoom.
Stoombox
De magnetron heeft een stoombox die bestand is tegen de temperaturen tot 120 graden C en koude temperaturen tot -4 graden C. De stoombox is vaatwasserbestendig.
Prijsontwikkeling
Prijzen
GOEDKOOPSTE
€ 639
GOEDKOOPSTE
€ 639
Eigenschappen
Algemeen
 • Inhoud 22 liter
 • Installatie inbouw
 • Kleur zwart
 • Magnetronvermogen 750 W
Programma's
 • Rapid defrost functie
 • Stoomfunctie
Opties
 • Kinderbeveiliging
 • Klok
 • Rapidstart functie
Interieur & techniek
 • 3D-systeem
 • Autosteam
 • Draaiplateau
 • Sensorsteam
 • Stoombox
Bediening
 • LCD display
Frontdeur
 • Deurscharnier links
Product
 • Type nr: EMNK5 2238 ES
 • Ean nr: 4011577619058
 • Merk: Bauknecht | nr 9. in magnetrons
Ervaringen
Voor deze Bauknecht magnetrons hebben wij 10 relevante ervaringen ontvangen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Zelf een ervaring insturen over deze magnetron kan hier: Mijn ervaring met deze Bauknecht magnetron. Wij stellen dit zeer op prijs.
“Dik tevreden”
Door ERM op woensdag 5 oktober 2022
Ik heb het apparaat nu een week en ben dik tevreden. Ik heb de reviews gelezen en ik constateer dat met name het gedoe rondom software gelukkig geen last van heb gehad. Je moet geen digibeet zijn, ik raad je dan aan om een type te nemen met draaiknoppen. Overigens kan jezelf updaten via het draadloze netwerk. Apparaat werkt alleen met de 2,4 GHz band. Registratie gaat via een app op je smartphone, daarnaast kan je via jouw device op afstand bv de oven alvast voorverwarmen etc. Ik moet wel zeggen dat de app soms storingen heeft maar dat staat los van de combimagnetron. Stomen gaat geweldig, gebruik daarbij de bijgeleverde stoomschaal. Ietsje water onderin en dynamisch stomen optie. Magnetron en oven werken prima. De oven is wat milder dan mijn vorige Bauknecht waardoor ik de oven altijd 5 graden hoger zet om het feller te laten werken voor die korst bij broodjes bakken. Crisp/oven is feitelijk een Airfryer, die moet ik nog uitproberen. Alvast de tip gebruik als je patat wil bakken met deze techniek, koop dan friet die geschikt is voor de Airfryer anders krijg je vochtige frietjes. Omdat de oven zwart glas is zie ik helaas wel snel vinger en vet afdrukken, dus even reinigen na gebruik is wel verstandig. De deur werkt trouwens met soft close dus die gaat met een lichte duw al dicht.
Reactie of foto toevoegen
“Biedt veel mogelijkheden”
Door Edwin op woensdag 20 oktober 2021
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht. Combimagnetron met stoomfunctie EMPK11F645. Blij met de vele mogelijkheden. Bepaalde gerechten is nog zoeken welke stand/vermogen. De voorgestelde keuze die het apparaat aangeeft is niet altijd aan te klikken. Bijv. ontbijttip magnetron 1.50. die moet te kiezen zijn, maar dat werkt niet altijd.
“Service: nul”
Door Anne-Sophie Vangenechten op woensdag 5 mei 2021
Jammer genoeg hebben wij enorm slechte ervaringen met Bauknecht/Whirlpool. Wij hebben voor onze nieuwbouw vorig jaar een oven en combioven aangekocht, waar al snel een soort "bug" in verscheen. Deze hield in dat het tijdstip telkens versprong, de graden niet konden ingegeven worden (tenzij optie per optie), de instellingen telkens naar andere tijdstippen veranderden, etc. Dit bleek een gekend probleem te zijn bij beide toestellen, maar een update zou dit verhelpen. Op het moment dat de oven uitviel door een kapotte printplaat en deze onbruikbaar werd, lieten wij voor het eerst een reparateur komen. In de 5 keer dat er hier inmiddels iemand is langs geweest, werden de problemen NOOIT volledig verholpen. Werd de combioven hersteld, dan had de monteur geen materiaal bij om de oven te herstellen. Werd de nieuwe oven geplaatst, stond deze esthetisch gezien plots een pak lager dan de combioven ernaast. Toch is er in de mailing door ons duidelijk keer op keer vermeld geweest wat er diende te gebeuren en over welke toestellen het ging. Kwam de persoon in kwestie hiervoor terug, kreeg ik te horen dat hij ook nog andere elektronica nodig had om de problemen van deze toestellen op te lossen. De laatste keer werd er simpelweg een printplaat van een oven in de combioven geplaatst, waardoor wij momenteel geen microgolf meer hebben om te gebruiken. (Heel handig als je dagelijks flessenvoeding dient op te warmen, en ja: dat is sarcasme.) Omdat de laatste technieker mij onverwacht 2 dagen voor onze afspraak belde, werd mij toen verzekerd dat de vooraf geplande afspraak toch zou blijven staan voor het geval er wéér iets mis was. Om dit te verifiëren bel ik zojuist naar de klantendienst: blijkt dat deze eenzijdig door Whirlpool geannuleerd werd en wij dus tot 17 MEI (We zijn vandaag de 5e) zonder microgolf zitten. Inmiddels zullen zij voor de 6e keer langskomen en duurt dit spelletje reeds bijna 3 maanden. 3 maanden waarin wij 1 van beide toestellen niet fatsoenlijk of zelfs helemaal niet kunnen gebruiken, waarin ik mij flexibel moet opstellen om thuis te zijn terwijl ik fulltime werk, waarin wij Bauknecht/Whirlpool contacteren en anderstalingen in het callcenter aan de lijn krijgen die duidelijk geen ene jota begrijpen van wat er gevraagd wordt. Service: NUL. Duurzaamheid van de toestellen: NUL. Klantvriendelijkheid: NUL.
“Bauknecht”
Door maurits op woensdag 10 maart 2021
dit apparaat is zeer gebruiksonvriendelijk. het rooster wil niet soepel schuiven, het zit er veel te krap in, en het emaille is veel te stroef. het menu is zeer onduidelijk te volgen. de bedieningsknoppen reageren erg slecht op aanraken. boven de oven is een brede kier zichtbaar,waardoor je de bovenkant van het apparaat in het kastje ziet.
waarschuwingsgeluid is te zacht en duurt te kort. garantie van 5 jaar is betrekkelijk,je betaalt 4 euro/mnd en dan moet je bij monteur aan huis evengoed nog voorrijkosten betalen.
“De software blijft hangen”
Door Dirk op donderdag 24 december 2020
Qua looks een mooie Combi Magnetron/Oven, qua werking een drama! Allereerst de software van deze leverancier is dramatisch slecht, fouten in vertaling (staat op NL, maar sommige schermen geven nog steeds Pools weer). De grootste ergernis is dat de software sporadisch kan blijven hangen en alleen van de netspanning halen lost het op. Bauknecht gooit het op de "software updates" die regelmatig uitkomen. Echter is er sinds de introductie nog geen enkele update geweest, het is nog steeds versie 1.0.0. dit klopt dus niet. De programma's die erin zitten kunnen beter, Dynamic Crisp is totaal niet te begrijpen en moeilijk te regelen. Overmatig veel vocht bij diepvries friet, dit loopt zelfs aan de overkant eruit. Ook de steamclean modus zorgt voor heel veel rest vocht en mag je het ding dus na dweilen zo veel vocht blijft er staan. Wij hadden onze twijfels over dit merk in onze nieuwe keuken, maar hebben ons door de keukenboer en de looks laten overhalen. Zeer veel spijt, hadden wij maar weer voor Siemens gekozen (20 jaar gehad, geen enkel defect!).
inmiddels via Bauknecht nieuwe displays gekregen voor beide ovens. De software is van 1.0.0 naar 16.0.0 gegaan, beetje vreemd software beleid maar ok ;-) we zijn hem nu aan het uitproberen en kijken of eea ook is opgelost. De service is wel goed verlopen in mijn geval kwam er een senior technicus en mijn tussenpersoon was de account manager van Baukknecht. REACTIE VAN DIRK
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Marleen op vrijdag 4 december 2020
Combi Magnetron Bauknecht EMPK7CP645PT. Gekozen producten bevallen goed tot nu toe. Een kleine mindere bijkomstigheid is dat op de display de tekentjes minder goed zichtbaar zijn, omdat ze niet verlicht worden.
“Apparaat wordt erg vochtig”
Door Van kommer op zondag 15 november 2020
Waarom wordt het app heel nat als je iets opwarmt zoals melk of bevroren spullen. Ook na eerst het ontdooit te hebben, en dan opgewarmd zoals beschreven. Ik bedoel ook heel vochtig.
“Niet tevreden”
Door Erik V. op donderdag 1 oktober 2020
Hebben dit apparaat nu 9 maanden in bezit. Al vele malen (ongeveer 20 keer) het apparaat moeten resetten door de stroom er even helemaal af te halen. Het probleem is namelijk dat een zelfopgeslagen programma ineens veranderd is kwa tijdsduur of helemaal uit het geheugen is. We hadden 1 minuut en 50 seconden geprogrammeerd en dit veranderd dan soms spontaan in 1 minuut. Ook komt het regelmatig voor dat het programma nadat het is uitgevoerd er meteen erachteraan 1 minuut extra wordt toegevoegd. Met overkoken als gevolg. Ook al regelmatig gehad dat we in het menu aan het zoeken zijn, en dat het apparaat vastslaat. Dus dat er dan geen enkele toets meer werkt. Bauknecht monteur is erbij geweest maar schuift het af door te zeggen dat Bauknecht regelmatig de software updatet via internet en dat we daar op moeten wachten.
“Kromgetrokken rooster”
Door Connie op woensdag 9 september 2020
Geïntegreerde Bauknecht combimagnetron: RVS - EMEK7 CP545 PT. Bevalt prima, helaas bij het bakken van een product op 200 graden was het rooster al krom. Hierdoor zakt het rooster steeds weg. Voor de magnetron wordt nogmaals contact opgenomen met de klantenservice wat ze als oplossing bieden.
“Heel tevreden”
Door Corry op woensdag 17 juni 2020
Combi Oven / Magnetron Bauknecht (EMPK7CD645PT). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
Afmetingen
382 mm
595 mm
320 mm
360 mm
560 mm
300 mm
Informatie Bauknecht EMNK5 2238 ES
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven magnetrons