Feedback

Alternatieven voor de Pelgrim IDK464ONY

Deze kookplaat wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve kookplaten voor deze Pelgrim IDK464ONY kookplaat.
679,00
Siemens EX645FXC1E
Beste alternatief
Prijsontwikkeling
Pelgrim IDK464ONY
 5 ervaringen
  Beoordeeld met een 8,3

Zoekt u toch een andere kookplaat? Wij hebben 1 alternatieve kookplaat voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze inbouw kookplaat wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw kookplaat
Scores
Pelgrim IDK464ONY kookplaat
8,3 / 5 ervaringen
8,5 / 47 ervaringen
8,0 / 256 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over deze Pelgrim IDK464ONY kookplaat. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Heel tevreden”
Door Astrid op donderdag 19 april 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Inductie kookplaat IDK464ONY. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur.
+2 bedankjes
“Een teleurstelling”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim inductiekookplaat IDK464. De inductiekookplaat is een teleurstelling. Mijn oude kookplaat dateerde van 1998 (weet het merk niet meer) en vertoonde (kleine) gebreken (aan/uit zetten ging nog slechts met een papiertje tussen vinger en plaat). Maar verder werkte deze zeer adequaat: werd snel heet, koelde snel af en had 12 standen waarmee zorgvuldig gereguleerd kon worden. Er zat een algemene schakelaar op (een gewone ouderwetse knop) waarmee de plaat in z'n geheel aan en uit gezet kon worden. Omdat inductie nog erg 'nieuw' was in 1998, ging ik er automatisch van uit dat de Pelgrim kookplaat die ik nu aanschafte MINSTENS even goed en prettig zou zijn en (hopelijk) zuiniger in het gebruik. Van dat laatste -energiegebruik- heb ik geen gegevens. Ik weet niet hoe de oude en nieuwe zich op dit punt ten opzichte van elkaar verhouden. Ik hoop maar dat hij idd. toch zuiniger is WANT: hij is verder minder makkelijk te bedienen (niet héél belangrijk, maar het is priegelig en lastig uitleggen aan derden) en (WEL belangrijk): ronduit sloom. er zitten 9 standen op en stand 1 t/m 5 lijken echt helemaal NIETS te doen. De andere standen komen heel traag op gang. Iets aan de kook brengen duurt veel langer. Het hele kookproces duurt veel langer. Ik ben niet blij met dit apparaat en heb spijt dat ik het me zo makkelijk heb laten aanpraten -zonder zelf vooronderzoek te hebben gedaan. Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
+7 bedankjes
“Moeite met bediening”
Door Irma op woensdag 25 juli 2018
Pelgrim inductiekookplaat: IDK464ONY: ik heb moeite met touchscreen (wennen?)
+1 bedankje
“Prima”
Door Ron op donderdag 27 december 2018
Apparaten gekozen in de keuken: Inductie kookplaat: Pelgrim IDK464ONY. Alle apparaten bevallen prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bevalt goed”
Door Tineke op maandag 21 januari 2019
Wij hebben met onze keuken de volgende apparaten aangeschaft: Inductiekookplaat IDK464ONY. Alles van Pelgrim. Tot nu toe bevallen ze goed. We hebben dit merk gekozen omdat we korting kregen bij aanschaf van 5 apparaten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
IDK464ONY, IDK 464 ONY
Ean
8715393121943
Productgroep
Kookplaten
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Pelgrim IDK464ONY
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere kookplaten van Pelgrim
Alternatieven
Alternatieve kookplaten van € 600,00 tot € 750,00
679,00
Siemens EX645FXC1E
Beste alternatief