Feedback
8,5

Atag HI08471EV

Inductiekookplaat - breedte 800 mm - met 4 kookzones
Type
Inductiekookplaat
Breedte
800 mm
Plaatsing
Inbouw
Aantal kookzones
4 zones
Belangrijke eigenschappen
Recall functie
De kookinstellingen zijn op te roepen na uitschakeling van de kookplaat.
1 en 2 fasen aansluiting
De kookplaat kan zowel aangesloten worden op een 1 fase aansluiting als op een 2 fasen aansluiting.
Pan verplaatsen
Met de zogenaamde pan verplaats functie kunnen de instellingen van een kookzone meegenomen worden naar een andere kookzone bij het verplaatsen van een pan over het oppervlak.
Bridge Induction
Twee gewone kookzones transformeer je met Bridge Induction tot één grote kookzone. Hierop kan bijvoorbeeld een grillplaat of Teppan Yaki-plaat komen.
Automatische panherkenning
Zet een pan op een van de kookzones van de kookplaat, en de bediening van de betreffende kookzone licht op.
Prijsontwikkeling
Prijzen
GOEDKOOPSTE
€ 804
Eigenschappen
Algemeen
 • 1 en 2 fasen aansluiting
 • 2 fasen aansluiting
 • Aansluitwaarde 7400 Watt
 • Inductiekookplaat
 • Installatie inbouw
 • Kleur zwart glas
 • Kookplaat vitro keramisch glas
Kookzones
 • 4 kookzones
 • Bridge Induction
 • Pan verplaatsen
Verwarmingsfuncties
 • Automatisch uit bij oververhitting
 • Automatische aankookfunctie
 • Restwarmte indicatie
 • Warmhoudfunctie
Bediening
 • Direct slide control
Fysieke kenmerken
 • Breedte 80 cm
Overige functies
 • Automatische kookduurbegrenzing
 • Automatische panherkenning
 • Digitale timer
 • Kinderbeveiliging
 • Pauzetoets
 • Recall functie
Product
 • Type nr: HI08471EV
 • Ean nr: 8715393237002
 • Merk: Atag | nr 5. in kookplaten
Openomen onder
Ervaringen
Voor deze Atag kookplaten hebben wij 11 relevante ervaringen ontvangen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Zelf een ervaring insturen over deze kookplaat kan hier: Mijn ervaring met deze Atag kookplaat. Wij stellen dit zeer op prijs.
“Bevalt goed”
Door Don op donderdag 31 december 2020
Ik heb gekozen voor Atag apparatuur en wel de volgende typenummers: HI08471EV INB INDUCTIEKOOKPLAAT. De apparaten bevallen goed, ze zijn van een goede kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Het merk moet zich voor mij nog bewijzen op de lange termijn maar met 10 jaar garantie heb ik daar alle vertrouwen in.
“Voldoet prima”
Door Jan op maandag 6 maart 2023
De kookplaat voldoet prima. Onze aanvankelijke keuze was Siemens apparatuur, maar door leveringsproblemen (chips) geswitcht naar ATAG. De garantie is 8 jaar bij minimaal 4 apparaten.
Reactie of foto toevoegen
“Keer op keer afleverdatum verplaatst”
Door Ton Kraamwinkel op maandag 29 augustus 2022
Via leverancier deze kookplaat besteld omdat ik al mijn apparatuur (7) van het merk Atag heb. Na tig keer van levertijd te zijn verplaatst zou de kookplaat in week 34/35 door Atag worden uitgeleverd. Voor alle zekerheid toch maar even de leverancier gebeld. Meneer... dat gaat het niet worden, Atag kan momenteel niet leveren of de onderdelen zijn niet leverbaar. Nu ik de reviews lees via verschillende sites over Atag krijg ik sterk het vermoeden dat Atag intern zijn zaakjes niet goed voor elkaar heeft. Gelukkig is uiteindelijk de prognose van week 35 wel gehaald. De kookplaat wordt aanstaande zaterdag geïnstalleerd.
“Goed en betrouwbaar”
Door René op zondag 26 september 2021
Wij hebben gekozen voor ATAG apparatuur, reden: goed, betrouwbaar en een heel bekend merk, tevens als we meerdere apparaten kochten kregen we 8 jaar garantie op alles via de keukenfirma naar ATAG. Gekochte artikelen en typenummer: Inductiekookplaat HI9571SVT
“Zeer tevreden”
Door Willem op woensdag 30 december 2020
Kookplaat Atag HI8271MT. Reden keuze: ivm functionaliteiten, vormgeving, aantal kookzones en grootte. Tevredenheid: zeer tevreden. De keuze voor Atag kwam mede voort uit de 8 jaar garantie op de apparatuur, maar specifiek bevalt de apparatuur wel.
“Super tevreden”
Door Jeanne op zondag 27 december 2020
Super tevreden over alle ATAG apparatuur ( door de keukenzaak geadviseerd) maar we hadden al goede ervaringen met ATAG apparaten dus was de keuze niet moeilijk om weer voor ATAG te gaan. HIDD8471LV inbouw afzuigkap+inductie Atag
“Bevalt goed”
Door Johan op woensdag 4 december 2019
ik heb de volgende apparaten in onze keuken: Atag inductie-gaskookplaat IG95771MBA deze bevalt ons goed behalve dat de kookplaat alle stof en vlekken heel zichtbaar is.
“Top spul”
Door Peter op vrijdag 27 september 2019
Gas op Glas kookplaat: Atag gas kookplaat HG6471MBA. De inbouwapparatuur is ons meer dan uitstekend bevallen, wat een top spul is dat! Wat ons betreft kan dat niet beter
“Bevalt zeer goed”
Door Yvonne op donderdag 9 mei 2019
Wij hebben gekozen voor Atag, omdat er 10 jaar garantie kon worden gegeven bij 4 apparaten of meer. Het gaat om de HI8271MTUU/A4 inductiekookplaat. Ik moet zeggen dat de apparaten zeer goed bevallen! We zijn meer dan tevreden.
“Kiezen voor kookgenot”
Door M.S. op dinsdag 26 februari 2019
Ik heb voor mijn eigen "kookgenot" gekozen voor goede apparatuur. Gaskookplaat ATAG 4 pits mét Vulcanobrander / braadbrander én display met timer per pit, ( sluit gas na bereikte tijd automatisch af), HG9572MDA. Eindeloos gewikt en gewogen: inductie of gas. Maar aangezien inductie heel wat breekwerk en extra kosten opgeleverd zou hebben, heb ik uiteindelijk voor gas gekozen. ook op advies van de aannemer die me de kosten voor het breekwerk/ aanleg van inductie voorrekende. Het zijn niet de goedkoopste apparaten. Je moet best even over een hobbel heen, maar bij het opstellen van mijn wensenlijst waar een apparaat allemaal aan moest voldoen kwamen deze apparaten het dichtst bij mijn eisen. Tip: vooral zorgen dat je je vragen paraat hebt en niet overvallen wordt door de verschillende opties van de verkoper als je in de showroom zit. Ik heb de keuken nu 2 maanden en geniet nog elke dag volop!
“Goede service”
Door R&A op maandag 16 april 2018
Wij hebben alle apparaten van het merk ATAG. De volgende modellen zijn door ons aangeschaft: ... Inductie kookplaat HI7271M. Wij hebben voor Atag gekozen vanwege de goede service (hier hebben wij ervaring mee) en vanwege de garantie die aanzienlijk verlengt wordt, bij aanschaf van meerdere apparaten.
Afmetingen
56 mm
800 mm
510 mm  
52 mm  
750 mm
490 mm  
Vergelijkbare Atag kookplaten
Wij hebben 8 kookplaten gevonden die erg lijken op deze Atag HI08471EV kookplaat. De prijzen van deze kookplaten variëren van € 799,00 tot € 1.899,00. Toon vergelijkbare Atag kookplaten.
Informatie Atag HI08471EV
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven kookplaten