Feedback
9,6

Siemens KI81RAD30

Website: Veiligkopen
Siemens
KI81RAD30
743,17
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Siemens
KI81RAD30
743,17
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Ervaring met deze koelkast?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
http://www.veiligkopen.nu/
Productomschrijving
Deze inbouw koelkast momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 743,17 door Veiligkopen . De koelkast heeft een totale inhoud van 319 liter en kan ingebouwd worden in een nis van 560 x 1775 x 550 (B x H x D in mm) . De Siemens KI81RAD30 koelkast kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
freshSense. De FreshSense sensoren meten de temperatuur en houden deze constant.
LED verlichting. De koelkast is voorzien van LED verlichting. LED lampen hebben een lange levensduur en kennen een laag energieverbruik.
softClose. De softClose deursluiting zorgt ervoor dat de deur zachtjes automatisch sluit bij een kleine openingshoek.
Fresh lade. De Fresh lade is voorzien van een gegolfde bodem waardoor groente en fruit langer vers blijven.
hyperFresh. In de hyperFresh en hyperFresh Plus lade blijven levensmiddelen langer vers doordat de temperatuur 2 - 4 graden Celsius kouder is dan de rest van de koelkast. Daarbij kan ook de vochtigheid worden aangepast voor het goed bewaren van fruit en groenten.
varioShelf. De varioShelf bestaat uit twee plateaus die al naar gelang de behoefte onder elkaar kunnen worden geschoven of naast elkaar kunnen liggen. Als de plateaus onder elkaar worden geschoven ontstaat er een extra hoge ruimte voor bijvoorbeeld flessen, en bij plaatsing naast elkaar is sprake van een groot aaneengesloten plateau.
safetyGlass. De plateaus in de koelkast zijn gemaakt van extra sterk en onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas.
easyAccess. De easyAccess glasplateaus kunnen worden uitgetrokken voor een beter overzicht bij het inladen en uitladen van de koelkast.
touchControl. De functies van het apparaat zijn te bedienen via een lichte aanraking op het touchControl bedieningspaneel.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw koelkast
Product afmetingen bxhxd: 55,8 cm x 177,2 cm x 54,5 cm
Nis afmetingen bxhxd: 56 cm x 177,5 cm x 55 cm
Vlakscharnier (deur op deur)
Energieklasse A++
Totale inhoud 319 liter
Geluidsniveau van 37 dB
Superkoelen en flessenrooster
  Levering binnen 24 uur
Opgenomen onder
Inbouw koelkasten 178 cm zonder vriesvak
Grote koelkasten
Inbouw koelkasten
Foto's

Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over deze Siemens KI81RAD30 koelkast. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Heel goed”
Door John op dinsdag 20 februari 2018
Koelkast Siemens KI81RAD30. bevalt heel goed. Het merk Siemens gekozen vanwege eerdere ervaringen: kwalitatief goed en zeer betrouwbaar. Tot nu toe klopt dat. Voor de Siemens apparaten geldt dat deze nu net een half jaar oud zijn.
+1 bedankje
“Goede keuze”
Door Henk op maandag 18 juni 2018
We hebben bij onze nieuwe keukenapparatuur gekozen voor 1 type leverancier. Bij onze zoektocht naar geschikte en betrouwbare keuken apparaten zijn we uitgekomen bij Siemens. Mede door de goede resultaten in de consumentengids. Typen die we hebben ontvangen zijn: SIEMENS Koelkast KI81RAD30. We zijn tot heden volop tevreden met alle apparaten. Voor ons een goede keuze geweest.
+1 bedankje
“Handig”
Door Jan op woensdag 27 juni 2018
Heb gekozen voor de navolgende apparatuur (allen van Siemens): Koelkast (KI81RAD30/03). Heb gekozen voor Siemens in verband met goede ervaringen uit het verleden (en omdat Siemens bekend staat als een betrouwbaar merk). Apparatuur bevalt uitstekend en voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. In koelkast kunnen veel spullen worden gekoeld. Handig flessenrek en twee vershoudlades voor groente en fruit.
+1 bedankje
“Uitstekend”
Door Rick op vrijdag 27 juli 2018
Wij hebben de volgende apparaten gekozen: Koelkast Siemens KI81RAD30/40. Onze apparaten bevallen uitstekend. De merken van de producten hebben wij bewust gekozen. Bij Siemens wordt er bij vier of meer apparaten verlengde garantie verstrekt, welke wij uiteraard ook aangevraagd hebben. Onze koelkast biedt meer dan voldoende ruimte.
+1 bedankje
“Bevalt goed”
Door R.B. op vrijdag 25 januari 2019
Hieronder treft u een overzicht van alle apparaten aan: (onder meer) Koelkast Siemens KI81RAD30. Het gebruik van deze apparaten bevalt goed. Tot op heden gelukkig geen problemen ervaren. Ik heb bewust voor deze merken gekozen. Vrienden en familieleden hadden al ervaring met één of meer apparaten van deze merken. Hun ervaring heb ik meegenomen in mijn keuze.
+1 bedankje
“Zeer betrouwbaar”
Door Aad op donderdag 7 maart 2019
Alle apparatuur is van het merk Siemens. Koelkast ki81rad30. Apparaten bevallen prima en merk was bij ons uit ervaring bekend als zeer betrouwbaar.
+1 bedankje
“Enthousiast”
Door Jeroen op vrijdag 31 mei 2019
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur: Siemens koelkast KI81rad30. Wij zijn heel erg blij met alle apparatuur en zijn erg enthousiast over het merk Siemens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Inge op maandag 15 juli 2019
Siemens KI81RAD30 koeler nis 1780 mm. Alle apparaten bevallen ons uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect”
Door Mark op maandag 18 november 2019
Alles werkt perfect. Wij hebben gekozen voor de volgende apparaten: Siemens koel/vries combinatie KI81RAD30. Home connect is ideaal.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed”
Door Filip op dinsdag 4 februari 2020
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: SIEMENS KI81RAD30: integreerbare koelkast A++. Voorlopig bevallen de apparaten zeer goed, het is uiteraard nog te snel om goed te oordelen :-)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Onderstaand 10 ervaringen over vergelijkbare Siemens koelkasten.
“Zeer tevreden”
Door Fien op vrijdag 26 april 2019
Siemens koelkast KI41RSD30. Wij zijn zeer tevreden over de apparatuur van Siemens. Geen problemen en al ruim 3,5 jaar in gebruik. Keuze had ook te maken met het feit dat met name de combi-magnetron van andere leveranciers niet voldeden aan onze wensen. Ons vertrouwen in de keukenzaak was en is zo groot dat we het niet nodig vonden om bij Siemens te gaan kijken, wat wel het advies was van ze.
+1 bedankje
“Erg goed maar had iets groter gemogen”
Door Kevin op vrijdag 15 november 2019
Wij hebben de volgende apparatuur gekozen in onze keuken: Siemens iQ500 Inbouw koel-/vriescombi Home Connect (KI86SHD40). Het merk Siemens bevalt ons erg goed, in onze vorige keuken hadden we ook alles van Siemens. Deze apparaten bevallen ook erg goed, ze zijn bijna allemaal smart en dus met WiFi wat leuke voordelen biedt. Alleen de koelkast vinden we aan de kleine kant, we hadden hiervoor een Smeg vrijstaande koelkast en die was iets groter van binnen, bij deze kunnen we gewoon wat minder spullen in de koelkast kwijt, dat is wel jammer, hij is niet zo diep als de Smeg.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door John op maandag 8 juli 2019
Wij hebben allemaal Siemens apparatuur. Koel/vriescombinatie: KI34VX20. De apparaten bevallen uitstekend. Koel/vriescombinatie: Koelt en vriest uitstekend. Gemakkelijk toegankelijk en praktich qua indeling. Wij hebben voor Siemens gekozen, omdat wij kwaliteit wensen. We hadden onze keuken veel goedkoper kunnen maken, maar dan hadden wij veel minder goede apparatur gehad. Onze keukenleverancier was daar gewoon helder en eerlijk in. Siemens is topkwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Wiel op maandag 2 december 2019
Wij hebben een SieMatic keuken gekocht. Onze keuze voor SieMatic was voor de de hand liggend omdat onze vorige keuken ook van dit fabricaat was. Deze keuken hebben we 43 jaar gebruikt en was nog niet versleten. Vandaar wederom de keuze van Siematic. Bij een SieMatic keuken horen dan ook Siemens inbouw apparatuur, mede door de goede ervaring ermee. De apparatuur in onze nieuwe keuken: Koel/vries kombinatie: Siemens KI34VV50 – bevalt uitstekend
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooie afwerking”
Door Tessa op donderdag 8 juni 2017
We zijn erg blij met de nieuwe koelkast. Hij koelt snel en goed en dat is te merken aan oa de zuivelproducten. De led lichtfunctie geeft een strakke maar ook schone uitstraling aan de koelkast. De afwerking is super met de chromen details. Een koelkast om jaren plezier van te hebben!
+1 bedankje
“Tot dusver heel tevreden”
Door Simon op woensdag 16 mei 2018
Gekozen voor Siemens, KI20RV52/L koelkast; De apparaten bevallen goed, maar feitelijk kunnen we dat pas over 1 of 2 jaar zeggen. Meestal werkt alles in het begin goed en blijkt in de tijd pas hoe goed apparatuur zich daadwerkelijk houdt. Tot dusverre zijn wij heel erg tevreden.
+1 bedankje
“Gebruiksvriendelijk indeling”
Door Joke op dinsdag 30 augustus 2016
Wij hebben een Siemens koel-diepvriescombinatie, type K187SSD30 gekocht en zijn daar erg tevreden over: een gebruiksvriendelijk indeling, koel en vries zijn apart instelbaar, het apparaat maakt (ook tijdens de afgelopen zeer warme dagen) nauwelijks geluid en we verwachten ook nog eens aanmerkelijk minder energie te verbruiken (dat kunnen we nu natuurlijk nog niet zien, maar wel uitrekenen).
+2 bedankjes
“Prima”
Door Peter op dinsdag 27 augustus 2019
De koelkast en vriezer voldoen prima. Bij de koelkast Siemens KI51RAD30 hebben wij de ventilatie van de groente lade eruit gehaald. Ik weet niet of dat de reden is waarom de groente lade makkelijk eruit valt cq naar voren tuimelt. Is erg stil. Tot zover mijn bevindingen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Functioneert”
Door Hein op maandag 20 april 2020
Wij hebben voor de keuken gekozen voor het merk Siemens en wel de volgende apparatuur: Koelkast met vriesvak K182LSD40. De apparatuur functioneert naar behoren. Wij zijn tot op heden tevreden over Siemens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Enorm tevreden”
Door Tom op vrijdag 8 maart 2019
De apparaten die we voor onze keuken gekozen: Siemens KI31RSD30 (vergelijkbaar met KI31RSD40) Integreerbare koelkast. We zijn enorm tevreden over het merk Siemens en over de kwaliteit van de apparatuur.
+1 bedankje
Score
Qasa heeft de score van deze koelkast gebaseerd op ervaringen over deze en vergelijkbare koelkasten van Siemens. De score van deze individuele koelkast is een 9,6. De gemiddelde score alle Siemens koelkasten is een 9,3.
Prijsontwikkeling
Nu te koop bij
Veiligkopen | 24 UURS LEVERING
€ 743.17
Bemmel & Kroon | 24 UURS LEVERING
€ 743.17
Vergelijkbare koelkasten van Siemens
Siemens KI81RAF30 koelkast
Siemens KI81RAF30 | Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A++
€ 699,-
Alternatieven voor deze Siemens KI81RAD30 koelkast
Bosch KIR81AF30 koelkast
BOSCH
9,1
Bosch KIR81AF30
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A++
€ 749,-
Binnen 1 dag thuis
AEG SKE81811DS koelkast
AEG
8,7
AEG SKE81811DS
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A+
€ 729,-
Binnen 1 dag thuis
Zanussi ZBA32060SA koelkast
ZANUSSI
8,6
Zanussi ZBA32060SA
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A+
€ 652,-
Neff KI1813D30 koelkast
NEFF
9,2
Neff KI1813D30
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A++
€ 907,-
Binnen 1 dag thuis
Informatie Siemens KI81RAD30
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Deze koelkast staat bij ons bekend als: KI81RAD30,KI 81 RAD 30 en onder de EAN code 4242003621660.