Feedback
4,8

Ikea Kookplaten

Website: www.ikea.com
Ervaring met een Ikea kookplaat?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Ikea Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed”
Door Corine op woensdag 27 mrt 2019
We hebben de hoggklassig inductiekookplaat. Bevalt goed tot nog toe.
“Ga voor een betere”
Door Anna op donderdag 10 sep 2015
en kookplaat kopen gaat makkelijk en snel. Boekje waar de maten in staan. De Daglig keramische kookplaat gekocht. Maar bediening onhandig. En na een maand een kras in de plaat. In mijn vorige plaat van 11 jaar oud nooit gebeurd. Ook moeilijk schoon te houden. Glanst niet meer, doffe plekken. Ik ga een beter (duurder) exemplaar kopen en zeker niet één van Ikea. Ik ga weer voor kwaliteit.
“Minder”
Door CC op dinsdag 13 jan 2015
Nu weer 5 jaar Ikea keuken, nu ook apparatuur. Apparaten vind ik minder, branders fornuis geven minder kracht dan gezegd qua Watt, Conclusie, de keuken zou ik weer kopen, apparatuur waarschijnlijk niet.
“Niet tevreden”
Door IdeR op dinsdag 8 jul 2014
De Ikea gaskookplaat: pannendragers waar direct de rubbers vanaf vielen en binnen twee jaar één gaspit die zeer moeizaam aan gaat.
“Donut”
Door Lotte op vrijdag 14 feb 2014
Ikea keuken gekocht, zelf geplaatst. Na 3 dagen stonden onze kasten en na veel gepuzzel met de magnetron/ovenkast (die we uiteindelijk met gematigd geweld passend hebben gemaakt) zat ook de inbouw apparatuur (koelvries combi, oven en magnetron) op zijn plek. Hierna hebben we de kookplaat geïnstalleerd waar we nagenoeg meteen mee terug konden. Goed we kregen bij de ikea meteen ons geld terug en konden een nieuwe kookplaat meenemen. Opgelucht naar huis om de keuken af te maken.. wel een extra ritje naar delft.. maar goed, de donuts bij de uitgang maken een hoop goed. Enige tijd later sneuvelt de kookplaat op dezelfde manier als de vorige (de vlam van een pitje gaat uit zodra je de knop loslaat, wat het een tijdrovend en frustrerend klusje kan maken als je nou net die maat nodig hebt) productiefoutje? Terug naar Ikea delft, nieuwe kookplaat mee, donuts niet vergeten. Nu mijn 3e kookplaat weer 1 pitje heeft dat niet meer werkt, is de lol er wel vanaf. Misschien is het een marketing strategie om je zoveel mogelijk in de winkel te krijgen zodat je sneller een andere aankoop doet of donuts gaat eten.. maar de lol is er wel vanaf evenals het vertrouwen in de kookplaat (NUTID HGA4K).. toch maar een andere proberen? En het heen en weer rijden voor die stomme keuken.. als ik bij de uitgang dan maar wel een donut kan scoren.