Feedback
8,7

M-system MFTD96AN

/ Fornuis
Prijsontwikkeling
M-system MFTD96AN
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 8,7
Productomschrijving
Dit fornuis wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Dit gasfornuis beschikt over 6 (gas)pitten en meerdere ovens met een inhoud van 95 liter . Het fornuis is 90 cm breed, 96 cm hoog en 60 cm diep.
Belangrijkste eigenschappen
  Gas
  6 kookzones
  Meerdere ovens
Scores
M-system MFTD96AN fornuis
8,7 / 1 ervaringen
7,4 / 2 ervaringen
7,3 / 3 ervaringen
Ervaringen
Er is 1 ervaring over dit M-system MFTD96AN fornuis. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Erg tevreden met keuze”
Door Laura op zaterdag 29 december 2018
We hebben gekozen voor de volgende apparatuur. Fornuis: M-System (eigen merk, dochter van Boretti), 6 branders waaronder 1 wokbrander, en 2 ovens. B 900mm, D 600mm, H 950mm. Type MFTD96IX (Vergelijkbaar met MFTD96AN). Ervaring: doet het uitstekend. Prettig is de ruimte tussen de branders, er passen ècht zes pannen tegelijk op. Twee ovens met twee verschillende afmetingen is ook fijn. De kleinere oven warmt sneller op en is makkelijk voor bijvoorbeeld groentes. De grote oven gebruiken we voor de grote gerechten. Handig om gerechten met verschillende bereidingstijden en graden Celsius tegelijk klaar te kunnen maken. Alle apparaten zijn nu 1,5 jaar in gebruik, en we zijn erg tevreden met onze keuze.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Merk
Sku
MFTD96AN, MFTD 96 AN
Ean
8715775116949
Productgroep
Fornuizen
Gewicht
150 kg
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie M-system MFTD96AN
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere fornuizen van M-system