Feedback

Siemens WM16W790NL

/ Vrijstaande Wasmachine
Siemens
WM16W790NL
799,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Siemens
WM16W790NL
799,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Siemens
WM16W790NL
819,00
bcc.nl
Gratis verzending
Siemens
WM16W790NL
949,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Siemens WM16W790NL
  Bezorgprijs vanaf € 799,00
  Levering binnen 24 uur
  4 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze Siemens WM16W790NL is een iSensoric iQ700 Premium wasmachine die met de sensoFresh snel en effectief geurtjes uit uw wasgoed verwijdert. Verder heeft dit apparaat een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. Wanneer u haast heeft, dan kunt u met de optie speedPerfect uw was 65% sneller laten wassen met een prima wasresultaat. De energie-efficiëntieklasse is A+++, wat betekent dat de Siemens WM16W790NL een zeer zuinige wasmachine is.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
Wavetrommel
De wavetrommel zorgt voor een schone en effectieve wasverzorging.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
SensoFresh
De sensoFresh functie verwijdert geuren met behulp van actieve zuurstof. De sensoFresh optie is ook geschikt voor niet wasbare textielsoorten.
Bijvulfunctie
Met de bijvulfunctie kan een wasprogramma worden gepauzeerd en wasgoed in de trommel worden bijgevoegd.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
Belangrijkste eigenschappen
  WaterPerfect Plus
  AntiVibration design
  EcoPerfect
  Wavetrommel
  Home Connect
  SpeedPerfect
  SuperKort 15
  iQdrive motor
  VarioPerfect
  SensoFresh
  Bijvulfunctie
  iSensoric
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
8,9 / 30 ervaringen
9,3 / 897 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM16W790NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM16W790NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WM16W790NL, WM 16 W 790 NL
Ean
4242003733073
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 799,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
9 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 9 kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
47 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 47 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 73 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens WM16W790NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
799,00
AEG L9FE96CS
Beste alternatief
839,00
Bosch WIW28540EU
Goed alternatief
779,00
Siemens WM16O5C2NL
Goed alternatief
899,00
Miele WDD 035
Goed alternatief
999,00
Samsung WW9BM760NOM
Goed alternatief
799,00
LG F4J7VH2WD
Goed alternatief